Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

        Με συνδέουν πολλά χωρίς να γνωριζόμαστε. Απο την Θεσσαλονίκη ορμώμενος αυτός, εγώ απο την Κοζάνη καταγόμενος. Κι οι δυο τελικά καταλήξαμε εδώ χάμου. Εκείνος ένεκα μετακόμισης, εγώ ένεκα γέννησης. Πάντως κι οι δυο μεγαλώσαμε στην ευρύτερη περιοχή των Παναθηναίων. Εγώ στην Λασκάρεως με τους γονείς μου αλλά μεταφερόμενος στην οδό Νικηφόρου Ουρανού στην γιαγιά μου όποτε οι μουρντάρηδες θέλανε να βγουν το Σάββατο, κι εκείνος κάπου εκεί. Για μένα ξέρω, εκείνος αν πήγαινε στο σινεμαδάκι της υπερυψωμένης πλατείας της Ασκληπιού ή αν έπαιζε εκεί μπάλα, δεν το γνωρίζω.
          Και μετά ήρθαν οι μέλισσες. Τα κιτρινόμαυρα έντομα που γίνανε για τις παιδικές ψυχές δικέφαλα πουλιά. Ο πατέρας μου για κάποια χρόνια στο κολωνάκι του αυτοκινήτου του οικογενειακού ( ένα Φίατ ήταν ) είχε δυο πουλιά. Της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ της πρώτης του ομάδας που αλλάχτηκε λόγω εσωτερικής κι επαγγελματικής μετανάστευσης. Το αυτοκίνητο εσπάσθη στον Ταύρο σε ματς εναντίον του φονέα των γιγάντων ( δηλαδή ΠΑΟ, ΟΣΦΠ ) με παίκτες χαρακτηριστικούς τους Ρέλλη, Ρεμούνδο κι αφού είχε χάσει απο εμας με 2-0. Στο ξερό με την ξύλινη εξέδρα κι ενώ το ξύλο έπεφτε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και της συνοικίας. Δεν φταίει η ΑΕΚ βέβαια, το όνομα της περιοχής φταίει που λέγεται Ταύρος, που ως γνωστόν είναι ένα ζώο με κέρατα. Τους καταλαβαίνω τους τότε άνδρες που κυνήγαγαν παιδί 11 χρονών.
           Το έργο του Χατζηχρήστου είναι σεβαστό σαν δημιουργία και σαν διάθεση οργάνωσης. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ το χρειαζόταν αλλά στην Ελλάδα είμαστε κι ο καθένας ό,τι γουστάρει το κάνει. Και πανεύκολα μάλιστα. Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο γενικά, αλλά κι εκεί που υπάρχει, όλοι σκέφτονται το πολιτικό κόστος κι αναλόγως εφαρμόζουν ή δεν εφαρμόζουν το νόμο. Πραγματικά το γήπεδο απέκτησε μια νότα περαιτέρω οργανωμένης φωνής και χρώματος, που θεωρητικά τρόμαζε τους αντιπάλους.
             Ο κύριος Δημήτρης είναι δυνατός στο λόγο και στην ειρωνεία, στα τραγούδια και στην συσπείρωση. Αγωνιστικός και με αρκετά μεγάλη φιλελευθεριότητα. Προσωπικότητα στον χώρο των οργανωμένων, των δικών του δηλαδή, αλλά και στον γενικότερο συνδεσμιακό περιβάλλον. Προβολή, τύπος, απολογία ανύπαρκτων διοικήσεων με αντίστοιχη πριμοδότηση δύναμης ( όχι προσωπικής) και τα λοιπά γνωστά.
               Σήμερα εκτός εποχής, ξεπερασμένος  Βελουχιώτης με σταθερή δύναμη καθόλου αυξανόμενη, που είναι και η σημερινή απαίτηση της οικονομικής πελατείας, είτε για έναν σύνδεσμο, είτε για μια εταιρεία.Κλασσικά παρασυρμένος στην δόξα των ματιών που τον κοιτάνε άβουλα και περιμένουν το σύνθημα ή το στιχάκι για να μιλήσουν κι αυτά. Σαν τα πρόβατα με τον τσοπάνη.
          Σε όλα χρήσιμος, αλλά μη πηγαίνοντας παραπέρα. Φυσικά υπάρχει η ασφάλεια του τσοπάνη, αλλά πουθενά δεν πανε τα πρόβατα, παραμένουν ίδια, και το ίδιο βέβαια παραμένει κι ο τσοπάνης. Και ρωτάω το απλό: Αν τα πρόβατα κάποια στιγμή διαβάζανε κι ένα βιβλίο κι ο τσοπάνης άλλο ένα, θα θέλανε όλοι αυτοί να κρατήσουν την θέση τους; Ή το πρόβατο προσωπικότης θα ήθελε να γίνει αρχηγός των ίδιων του ζώων, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, και να διαφωνήσει με τον τσοπάνη; Κι ο τσοπάνης έχοντας καταλάβει οτι υπάρχουν και ανθρωποπρόβατα και μπορεί να τα οδηγήσει, δεν θα διεκδικούσε  κάτι καλύτερο γι' αυτόν φυσικά; Παρέα με το κοπάδι βέβαια.
                    Μα αν δεν το έκανε θα ήταν και μαλάκας. Βέβαια παίζει η πιθανότητα να μην θέλει να ανεβεί ο αρχηγός. Σωστό κι αυτό και τιμιότατο. Τα ίδια δεν έχουμε και στην πολιτική σκηνή; Η αριστερά μιλάει για το καλό του λαού, πρακτικά δεν γουστάρει να κυβερνήσει αλλά να διατηρήσει τα εργοστάσια της και το πιεστήριο στον Περισσό, στο όνομα του λαού, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΑΚΑ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΩ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
             Αυτά για την οργάνωση. Δεν θα πω σε ποιό πολιτικό κόμμα έχω θυτεύσει και ξέρω την συνωμοσιολογία της οργάνωσης. Καταλάβετε το απλό. Όλοι οι άξιοι προχωρούν ακόμα και μέσα στον απόλυτο κρατισμό. Με το νεοφιλελευθερισμό τα ίδια γίνονται αλλά εκεί η ζούγκλα είναι πιο εμφανής. Ενω είναι τα ίδια πράματα. Πάντα ο ικανός επιβιώνει και σίγουρα ο μη τεμπελχανάς. Και δείχνεις τα παράσημα σου.
             Που είναι αδιαφιλονίκητα. Διότι κάθε παράσημο, σημαίνει και μια προσωπική πληγή. Κι ένα βήμα αποκαθήλωσης  που  είναι τόσο χρήσιμο στον επόμενο, έστω και για πλάκα, διότι πιστεύει οτι  κέρδισε, μια που η αναρχία είναι η φυσική εξέλιξη και της αριστεράς αλλά και της γνήσιας δημοκρατίας. Με γνώση και καθαρή φωνή και κυριότερα ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.
            Δεν θέλω να πάω παραπέρα αλλά την προδοσία του Δ.Χ. δεν την καταλαβαίνω σαν διατήρηση φωνής. Τα μεγάλα λάθη δείχνουν τις ηγετικές ικανότητες τουλάχιστον-δεν θελω να πω κάτι άλλο- και πρέπει να γίνονται αντιληπτά απο τον ίδιον, με διακριτή λεπτομέρεια να χρησιμοποιηθεί απο το σύστημα βέβαια, αλλά εναντίον του κυρίως. Σαν τον Στεφανόπουλο που έγινε πρόεδρος.
             Εσύ σαν αποτυχημένος, κύριε ΔΧ, παραιτείσαι αν είσαι Αεκτζής. Αυτή πρέπει να είναι η προσφορά σου για την υστεροφημία σου, εκτός αν ψάχνεις κάτι άλλο και τα χοντρότατα λάθη σου,  τα καλύπτεις με μια συγνώμη, Είσαι άντρας, άρα κι αεκτζής. Φύγε μόνος σου βγάζοντας κι έναν δραματικό λόγο. Δεν είσαι ο σωτήρας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η σωτηρία σου.Ευχαριστούμε αλλά τελείωσες. Μείνε σαν μνημείο υπαρκτό, και κόψε τις μαλακίες τύπου " Κάποιοι λέγανε οτι θέλαμε να διοικήσουμε και πέσαν έξω. Βέβαια μπορεί να διοικούμε τελικά, αλλά καταλάβαμε οτι δεν είμαστε ικανοί. Να έρθει ένας λεφτάς και να πάμε στην θέση μας."  Άλλα λέω εγώ. Φύγετε μπας κι έρθει ο λεφτάς. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ.  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΛΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΤΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ  ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΦΑΓΕ.
     ΥΓ. ΘΑ ΠΑΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΣΕ ΤΙ; Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΑΠΟΨΕ.

33 σχόλια:

  1. Ωραια η φωτο.Αν και επρεπε να τον εχεις ντυμενο στα πρασινα.Στο χρωμα της χολης.
    Κατα μια στρεβλη εννοια,προφανως τον ενδιαφερει το "ταξιδι" και οχι η "Ιθακη".
    Δεν γαμιεται σου λεει..ας πεσω και σε ξερονησι.Αρκει που βρισκονται οι συγχρονοι ραψωδοι και ασχολουνται μαζι μου εξιστοροντας με και δινοντας μου υποσταση.
    Η κυψελη των κιτρινομαυρων μελισσων συρικνωνεται και λιωνει και την θεση της Βασιλισσας εχει παρει ο κιφινας,οι "συνεργαζομενες" σφηκες. Τον Μελισσοκομο που ερχεται με την μαχαιρα για να καθαρισει τον βλεπει; Και σε τι γλωσσα θα του μιλησει; Και μηπως θα τον δει καθολου εκεινος,η θα τον καθαρισει,εχοντας κατα νου μονο την σωτηρια της κυψελης και την επεκταση της;
    Συγνωμη ζηταμε οταν πατησουμε καποιον κατα λαθος, η οταν σπασουμε αθελα μας κανενα σερβιτσιο.Δεν ζηταμε συγνωμη επειδη για χρονια ολοκληρα ειχαμε παρει τα ματια μας απ'τα συμβολα και τις ιδεες και κοιτουσαμε σα χανοι τα προσωπα λατρευοντας τα και μετα σταυρωνοντας τα εχοντας νοιωσει προσωπικη ενοχληση και προσβολη,βρε μπουφο.
    Μπορει να εισαι ερασιτεχνης στο ποσοστο και στη σκεψη αλλα θα επρεπε να γνωριζεις οτι το υπολοιπο 90% δεν ζει με φαντασματα,ουτε επιβιωνει με κραυγες. Και οτι στον επαγγελματισμο,δεν υπαρχει προδοσια.Αυτα ειναι για ηλιθιους. Υπαρχει προσφορα υπηρεσιων για ενα χρονικο διαστημα. Οσο και αν ειναι αυτο.
    Και οτι τις δυνατοτητες τις αφηνουμε να εξελιχθουν. Τις προτασεις τις κουβεντιαζουμε.Ολες.Το συναισθημα να το κρατησεις για το σπιτι και την εξεδρα,οπου ανηκεις. Οπως και τις "προτιμισεις",τις "συμμαχιες",τις προσωπικες κοντρες και αντιπαλοτητες και ολα αυτα που ειναι για τα διαλειματα του σχολειου ωραια,αλλα οχι για διοικηση και επιχειρησεις.
    Τι ζητας στο πυθαρι βρε λαδωμεμε ποντικε;
    25 χρονια λαθος δρομο επαιρνες; Λαθος πραγματα εκτιμουσες; Λαθος κατευθυνσεις εδινες;Τοσα χρονια; Και ολοι αυτοι που μαζι σου-και εξ'αιτιας σου- καταριοντουσαν,εβριζαν,αποκαθηλωναν,σταυρωναν και ξεσταυρωναν,ποτε τον εναν και ποτε τον αλλον αναλογα με αυτο που ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενοχλουσε,ολα αυτα τα διαγραφεις ετσι,μονος σου;Μονοκοντυλια; Ποια ΑΕΚ εχουν κατα νου οι σημερινοι 20-25αριδες; Την δικη σου; Και ποια συγνωμη ζητας-κατ'επεκταση και απο αυτους; Τι τους λες δηλαδη; Οτι η ΑΕΚ τελικα, δεν ειναι ο "βατραχος", ο "κοντος" "ο τιγρης", ο Μακαρος,ο Τροχανας ο ταδε μετοχος και ο δεινα προεδρος,αλλα ειναι ιδεα, ειναι εννοιες, ειναι αυτοκρατειρα; Τωρα θα τους το πεις; Με τι μουτρα ρε; Σε προλαβε ο Τσακιρης, ο Ψωμιαδης και ο Τσουκαλας.
    Αν εχεις καθολου φιλοτιμο ακομα, σηκω και φυγε.
    Η συγνωμη ενεχει μεταμελεια ,αρα και διορθωτικες πραξεις.Τι ζητας συγνωμη εκ'του αμβωνως; Καν'την πραξη.
    Και μη μου περιμενεις-ταχα- κανενα μεσσια και κανενα λεφτα.
    Εχεις δει κανενα κοτερο,να εχει για καμαρωτο του, καποιον λετσοτουριστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2010 09:58

    Φίλε μου Δ.Χ., σήκω φύγε....απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2010 11:44

    ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ:
    Αετόπουλα μου, διαβάστε εδώ:

    http://aigio.org/2009/12/blog-post_8015.html

    Steven, ξέρεις κάτι γι αυτή τη λίστα?
    Ότι είναι όλοι τους ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ το ξέραμε, ότι το γιουνάν μπεηλίκ είναι ένα μπουρδέλο που λυμαίνεται μιά παρεούλα θαλαμηπόλων και δαφνοστεφανωμένων το ξέραμε....Θέλω νουμερα και ονόματα, όμως, Λιάνα μου...
    Κατά τα άλλα, να καταθέτουμε όλοι τον οβολόν μας στο "κρατικό" ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να βγάζει και ο Τσουκαλάς κάνα φράγκο.
    Αα ρε Δ.Χ., στην έφεραν ρε φίλε και δε σου δίνουν κι εσένα, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ04 Φεβρουαρίου, 2010 12:58

    ..ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ RED BLOGS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλήμερα Γιωργο.
    Το διαβασα αυτο εχθες. Το εντυπωσιακο δεν ειναι οτι τρωκτικα ετρωγαν τεραστια ποσα παρεμβαινοντας στο λογισμικο που οι ιδιοι ειχαν φτιαξει για λογαριασμο του ΟΠΑΠ. Το οτι δεν εχει ακουστει τιποτα,ουτε για την υποθεση αυτη καθ'αυτη,αλλα ουτε και για την τυχη και μετ'επειτα πορεια της υποθεσης απο τα βρωμικα τηλε-καναλια της βενετιας των βαλκανιων,τι σου λεει;
    Τιποτα θα μου πεις. Αναμενομενο ηταν. Λογικο.
    Οπως και η σιωπη απο πλευρας κου-κου-ε.Το οποιο θα επρεπε να κανει σημαια του την συγκεκριμενη υποθεση και να την σπρωχνει συνεχως στην επικαιροτητα.Παρα να ασχολειται με τα τρακτερ των επιδοτουμενων αγροτων.
    Εχει πεσει ομερτα οπως καταλαβαινεις. Τι εισαγγελεις και ερευνες και κουραφεξαλα. Αν δεις εσυ προοδο της υποθεσης,αναδειξη της και αποτελεσματα,εγω θα κατσω να με ...αδαμισεις.
    Αλλωστε το λεει και το λαικο ασμα:Αιντε καντε ολοι στην παντα,γεμισε την πιστα ο Σαλονικος.
    Η κυρα Σταματινα 11 εκατομυρια γιουρο σε δυο χρονια; Και εγω ο μαλακας εχω βγαλει τα ματια μου με τις εφημεριδες και τους υπολογιστες για να βγαλω τελικα σε αυτο το διαστημα με το ζορι τα διπλα απο οσα παιζω; Γιατι δεν εκδιδει καμια εφημεριδα,η δεν κανει καμια εκπομπη με τα προγνωστικα της; Δεν με ενδιαφερει απο που προερχονται. Ειναι παντως ολοσωστα. Μαλλον εχει ταλεντο. Μπορει να μελεταει τα αστρα και να ερμηνευει την Αρση Μπιλιου.Ισως να ειναι χαρτοριχτρα και η ιδια. Σημασια εχει οτι κερδιζει τρελα ποσα. Και της βγαζω το καπελο. Οχι για να με ελεησει,αλλα μπας και πεταξει κανενα τσιπακι μεσα με κωδικους προσβασης.
    Ελα Σταματινα μου. Δωσε κατι και κατα δω.
    Ziemens απ'την αλλη. Χεστα. Δυσκολοι καιροι. Ο πρακτορας(οχι του ΟΠΑΠ) ειναι ζωντανος νεκρος αν εχεις δει προσφατες εικονες του. Αλλα θα την βρει την ακρη.Ειμαι βεβαιος.Δεν πιστευω ουτε σε ρανιδα δικαιοσυνης,σε μια χωρα που τα λαμογια αναγορευονται σε ρυθμιστες των παντων με τις ευλογιες του κοπαδιου.Τιποτα δεν αλλαξε. Τα καριοφυλια εγιναν λαπ-τοπ,οι βρωμικες φουστανελες συνολακια και οι επιδρομες βαφτιστικαν "επενδυσεις".
    Αντι του Καποδιστρια,επρεπε να ερθει ο ιδιος ο τσαρος και αργοτερα ο ιδιος ο Σταλιν.Ισως αν ηταν ετσι τα πραγματα,το ΚΚΕ να μην αρκουνταν στο γκρινιαρικο 7% και να γρυλιζει στα ποδια αυτων εκ'των οποιων επιδοτειται και συντηρειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ: Φυσικά και τον Περισσό τον έχω στην άκρη. Ποτέ δεν τον θεώρησα ομφαλό του σύμπαντος. Αλλά δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Κι επειδή πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ είναι και φανατικοί Αεκτζήδες, γιατί να τρόμαζα; Πρόκειται να γίνει διαγραφή μου απο το κόμμα ή απο την ΑΕΚ; Πού εθίγης ακριβώς; Τα blogs που παρακολουθείς δεν μου προσφέρουν κάτι σε πληροφόρηση. Περιμένω, ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Γιώργη και Χρήστο: Αυτά είναι πολύ καιρό γνωστά, φυσικά δεν μπορεί να γραφτεί τίποτα εδώ, αλλά υπάρχει και το ούζο, μην ξεχνάτε. ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΡΧΙΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόεδρε του Αστέρα 2004 γιατί δεν μπαίνεις εσύ μπροστά να σώσεις την Α.Ε.Κ. και άσε τον ΧΧ στην ησυχία του ή βολεύεσαι να μιλάς για προδοσίες μέσα από ην βολικότητα του διαδικτύου;
    Μέλος στην Α.Ε.Κ. είσαι ή απέχεις μια λόγο Ντέμη που το πήρες χαμπάρι από το 2004 και μια λόγο ΧΧ τώρα;
    Άιντε εξυπνάκια...και φιλιά στον Ντούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2010 14:45

    Γι' αυτό σου λέω εγώ, steven, ότι 3ωρο στο ούζο δε φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστας-Φλωρινα04 Φεβρουαρίου, 2010 14:46

    Απαπα βρε Στηβεν μεσημεριατικα με την Κανελλη και τους σταυροφορους, θα με κοψεις την ορεξη για την βραδυνη τσιπουροκατανυξη.Μονο γαυγιζει και αυτη, απο δαγκωμα...φιμωτρον, οπως και η υπολοιπη συμμορια των εθνοπατερων.Ξυσ΄τ'αρχιδια, εν ολιγοις, που λεμε και εδω πανω.Χορτασαμε απο μαγκια σε ολες τις εκφανσεις της, σε αυτο το μπουρδελο.Επι του θεματος, οι προσωπογραφιες στις τελευταιες αναρτησεις ειναι ολα τα λεφτα.Μεγας profiler εισαι βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωστας-Φλωρινα04 Φεβρουαρίου, 2010 14:52

    Και νομιζα οτι οντως ειχαμε χορτασει απο μαγκια...
    Αμ δε.Πλακωσανε οι διακονοι σε χρονο dt,και θα αρχισει ο εσπερινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Φεβρουαρίου, 2010 15:07

    Steven, Κώστα έρχονται! Τους έχουμε και τηλεοπτικά:

    http://www.youtube.com/watch?v=TZtnthNUc-Y&feature=related

    ή μήπως...

    http://www.youtube.com/watch?v=32a4RmSrE2M&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Bρε αγόρια, τι φταίει το ΚΚΕ τώρα? Παρέδωσε τα έγγραφα στα αρμόδια όργανα. Με ονόματα απ'ότι φαίνεται. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση, ζουν από τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ. Μην περιμένετε λοιπόν δημοσιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα
    Πάμε...Χατζι-χρίστος: θα τον κάνατε γαμπρό;
    Φυσικά μπροστά στον τσουκάλα είναι ψιλικατζής όπως και οι όμοιοι του.Κανά καπελάκι στα εισητήρια και στα διαρκείας.
    Τώρα βέβαια έχει ανέβει κατηγορία,πρόεδρος γαρ...!!!
    Σωστότατος ο χαρακτηρισμός ότι είναι σαν το ΚΚΕ.
    Δεκαετία εξήντα και βάλε...Νομίζει εκπροσωπεί τον λαό,δηλαδή το 6%!!!Και φυσικά αν πας κόντρα στα πιστεύω του γινεται επέμβαση πάντα με δημοκρατικό τρόπο,όπως έκανε ο Τζανετάκος,με απειλές φυσικά(δημοκρατικές).
    Αυτά τα λίγα,αλλά λάθος φωτο έβαλες Στήβεν.
    Ιμάμης έπρεπε να ήταν στην φωτο με σαρίκι
    .
    ΥΓ:Ο Μαύρος πάντως το δήλωσε,αλλά οι goldenboys ακούνε τους κιντήδες όχι αυτούς που αξίζουν.
    ΥΓ2:Για τον πρώτο προπονητή δεν ακούστηκε ποτέ ότι θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις του.Μόνο τελειωμένο τον χαρακτηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. STEVEN KSERAME OTI PAPAROLOGEIS GENIKA, TORA ANAKALYPSAME OTI PAPAROLOGEIS KAI STA THS AEK....

    EISAI AKSIOS THS MOIRAS SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Steven θέλω απαντήσεις για τα παρακάτω.

    -Ο Ρόκας τι δουλειά έκανε ή κάνει(εκτός από το να ασχολείται με την ΑΕΚ) και έγινε τώρα με ξενοδοχεία ?

    -Πριν φύγει ο Ντέμης η ΑΕΚ είχε ρευστό 30μύρια από τα 150 που ήταν ο τζίρος από το 2004 ως και το 2009.Τα λεφτά αυτά,κατά την γνώμη σου πού πήγαν ? σε ποιές τσέπες συμπληρώνω εγώ ?

    -Το θείο από το αμέρικα ποιός τον εμφάνισε σαν σωτήρα ? Ξέρεις ποιό ήταν το σχέδιο του ή τους ? Εγώ λέω Θα έπαιρνε τα 5 μιλλιόνια από τα τηλεοπτικά και τα 2-3 από την ΕΠΟ θα έτρεχε την ομάδα όσο προλάβαινε και μετά άντε γειά, και θα του φορτώνανε την μαύρη τρύπα των 30μύριων που υπάρχει τώρα.

    -Αληθεύει ότι ο Ντέμης μοίραζε 4μύρια κάθε χρόνο σε ομάδες Β-Γ-Δ και ίσως Α εθνικής για να τις βάλει στο άρμα μας με ότι συνεπάγεται αυτό.
    (αυτό και ο Φερέρ ήταν από τις βασικές διαφωνίες με τους μετόχους-αμέτοχους)

    -Πόσοι από τους μέτοχους-αμέτοχους και τους από κάτω τους είναι ΑΕΚτζήδες μπορείς να μου πεις ?

    -Ξέρεις ότι επί Ντέμη τα ποδοσφαιρικά τμήματα
    κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων τους έτρωγαν από catering ? τώρα ξέρεις από πού τρώνε ? από ένα σουβλατζήδικο στα Σεπόλια που το έχει ένας αλβανός(ξέρω και την διεύθινση αν τη θέλεις)

    -Ο Μανωλάς για ποιούς έλεγε ότι φτιάχνουν εταιρείες για να οικονομίσουν από την ΑΕΚ ?

    -Αληθεύει ότι ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός του Θανόπουλου θα είναι συμφερόντων Πατέρα ?
    Τι θα γίνει με τον Σκόκο ?

    -Με τον έλεγχο τι γίνεται ? ξεχάστηκε ?

    ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Steven,@Ολους
    Σας το είχα ξαναγράψει,αλλά μάλλον δεν το προσέξατε.
    Τώρα που κανονίζετε την επόμενη σας συνάντηση,θέλω να σας στείλω ενα μπουκάλι τσικουδιά,να πιείτε στην υγειά της Κρήτης και της ΑΕΚ.Ειναι του πεθερού μου παραγωγή,απο ορεινά αμπέλια,``δυναμίτης``.Ας επικοινωνήσει οποιος θέλει μαζί μου,στο
    miltosmaroulis@yahoo.gr να μου πει που να την στείλω.
    Να `στε καλά όλοι, και καλή δύναμη για να ξαναδούμε την Αεκάρα όπως την θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς όλους: Έχει πολύ δουλειά σήμερα για την παπαρολογία ειδικά των καινούργιων. Δεν μπόρεσα νωρίτερα μουνότριχες, διότι ΚΑΙ δουλέυω ΚΑΙ γαμάω. Για βας για βας, θα σας τοποθετηθώ. Τώρα γύρισα τσικνοπέμπτες απαγανιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Α-κάλυπτο: Ναι ήμουν γενικός αρχηγός του ερασιτεχνικού σωματείου με τρία πρωταθλήματα. Και γαμούσα εσένα στην Δόξα Βύρωνα. Που τόλμησες κι έκαψες το άλσος της Καισαριανής αληταρά.
    Απείχα λόγω Ντέμη αλλά ήμουν μαλάκας διότι τα ίδια χρήματα κατέθετα σαν χορηγός. Σήμερα κωλοτούμπα, είμαι ΚΑΙ ταμειακά εντάξει στην ερασιτεχνική ΚΑΙ με τρια διαρκείας στην ΠΑΕ.
    Δεν απέχω παπάρα απο πουθενά και τα φιλάκια άβουλο ζώο, να τα δώσεις στον Φερέρ και στον Δώνη. Και ξαναψάξε τις λίστες του Μελισσανίδη για να δεις ποιός είμαι.
    Και να σου δώσω και μια συμβουλή παλιομαλάκα: Όταν βάζεις μπροστά απο το όνομα σου το στερητικό άλφα, κοινά καταλαβαίνω οτι είσαι τουλάχιστον πουστόφλωρας. ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΚΑΒΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Κώστα- Φλώρινα, Γιώργη: Σιγά ρε τους μάγκες. Κάτι μαλακισμένα είναι του ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς MIKE αλλά και ακάλυπτο: Εσυ ρε πρώτε που " τυχαία βρέθηκες εδω μέσα" , σου είπα να συναντηθούμε. "τυχαία " δε θέλεις ή τόση μαγκιά κουβαλάς ίσα με τη ναφθαλίνη; Συνεχίζεις να κρίνεις για παπαρολογίες που μπορεί και να της λέω, άλλά εσύ που τις διαβάζεις, τι στο διάολο είσαι, αν όχι Χατζηχρήστος; Το τηλ σου γιατί δεν το στέλνεις ρε φίλε; Φοβάσαι; Φέρε και την παρέα σου μαζί ρε άντρακλα. Εγώ θα είμαι μόνος και μόνος θα σε ξεκοιλιάσω. Άντε γαμήσου ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Μάνο: Φίλε είσαι καταιγιστικός. ΚΙ ΑΠΑΝΤΩ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙς ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ; Στο BLOG αυτο έχεις διαβάσει για τις καταγγελίες του παικταρά, που όμως ήταν στο pay-roll του ΠΑΟ. Για τους μέτοχους τι θέλεις να πεις; ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑ ΠΟΤΕ; ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ; ΜΕΤΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΘΗΝΗΣ, ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΚΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Η Ο ΣΚΟΚΟ; ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ;
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΑΡΑ ΟΧΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ- , Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GOLDEN BOY και γράφω στα αρχίδια μου τα πάντα διότι κρατάω την αλήθεια. Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος για τον Τζιμπούρ ή για τον Σκόκο.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥ ΔΧ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΤΟΥΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΛΥΤΑΣΠΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Μίλτο: Φίλε επειδή είσαι απο την Κρήτη, δηλαδή το νησί του μέγα Μίκη, ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα. Στείλε μου το τηλ σου και θα πιουν όλοι στην υγεία σου. Και θα τραγουδήσουντα τραγούδια της λεβεντογέννας.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημήτριος Χατζηχρήστος = γλύψτε κι άλλο,σκύψτε κι άλλο,ουστ σιχάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς όλους: Φίλοι και φίλες, επειδή μιλάμε για μαλάκα και μαλάκες πιυ τον υπερασπζουν, πάντα "τυχαία" βέβαια, δεν υπάρχει άλλη ανάρτηση. ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΠΟΛΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΑΡΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΤΑΚΟΥΣ MIKE; AKOY TA APO TA RED BLOG.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ. ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΙΕΛΥΘΗ. ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΖΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΕΚΤΖΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΌ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΚΕΓΚΕ, ΧΑΠΑΤΑ;
    ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΩΜΙΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ. ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Steven
    Δεν τίθεται θέμα συγγνώμης,μην το σκέφτεσαι καθόλου.
    Δεν θυμαμαι,το mail σου ειναι yahoo,gr ή .com;
    Ευχομαι για τον πατέρα σου,(επειδή έχω χάσει και τους δυο γονείς μου απο την ίδια κωλοαρρώστια,σε τρία χρόνια μέσα, και έχω τραβήξει του Χριστού τα Πάθη)να μην υποφέρει ο άνθρωπος, και σε σας,τους δικούς του,κουράγιο και δύναμη, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ05 Φεβρουαρίου, 2010 12:51

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ).
    ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΔΧ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΒΕΡΕΝ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Μίλτο και Γιάννη ΤΖ: Φίλοι ευχαριστώ. Το ταχυδρομείο είναι stevenavramidis@yahoo.gr. Ο πατέρας μου είναι πρακτικά ζωντανός νεκρός. Μετάτην στεφανιογραφία, έπαθε πνευμονική λοίμωξη, ο αιματοκρίτης έπεσε στο 30 και βρέθηκαν και πειραγμένοι λεμφαδένες στο μεσοθωράκιο. Μετά έσπασε το χέρι του και κατόπιν του βούλωσε το μόσχευμα μέσω του οποίου κάνει αιμοκάθαρση 4 φορές την εβδομάδα. Έκανε χειρουργείο για αλλάγή του μοσχεύματος και τώρα έχει υποκλείδιο ( στο λαιμό ) καθετήρα για να καθαρίζει το αίμα. Είναι σπίτι, η μεταφορά στο νοσοκομείο για τις τετράωρες συνδρίες του τεχνητού νεφρού είναι ένας γολγοθάς για όλους και κυρίως για τον ίδιο που καταλαβαίνει τα πάντα αφού είναι και γιατρός. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος μεν, αλλά οι εικόνες μου θυμίζουν τα δεινά του Ταντάλου.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΣΆΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ - ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ BLOG.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, Ο,ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς MIKE: Eίσαι μάγκας και ευχαριστώ. Περιμένω να μου στείλεις το τηλ σου για να μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. file steven , perastika ston patera sou .to vasikotero apo ola einai i ygeia , ola ta alla meta ftiaxnoun,

    ΑπάντησηΔιαγραφή