Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

O XAMOΣ

            Δεν έχω καταλάβει το σκότωμα ακριβώς. Δηλαδή το σημείο τριβής. Είναι η ΑΕΚ, είναι ο προπονητής, ή είναι η διοίκηση; Είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είναι η διαιτησία, είναι οι αντίπαλοι ή είναι απλά η γνώμη μας; τι είναι η πατρίδα μας τελικά; τα βουνά; οι κάμποι; οι κόλποι; ούτε κι ο ποιητής ( Βιζηϊνός) δεν το είχε απαντήσει. Και προφανώς, αφού μιλάμε για τον τότε παρουσιαστή του διαγωνισμού τραγουδιού που όλοι χάσανε με τον Ρουβά κι όλοι κέρδισαν με την Παπαρίζου. Προσέχτε με το "όλοι". Δεν εννοώ όλους όλους. Κάποιοι ήταν στο Μέγαρο ή στην πρέζα - ανάλογα με την γνώμη του- να δουνε το γεγονός.  Και το γεγονός είναι ένα . Αυτό προκυρήχθηκε, αυτό πληρώθηκε, αυτό είδαμε, κι αυτό στο φινάλε πληρώνουμε ακόμα. Και κάποιοι σίγουρα πανηγυρίζουνε.
            Και τα πάντα είναι όπως θέλεις να τα εξηγήσεις ή να τα θεοποιήσεις για τον εαυτό σου. Θέλεις οτι ο Γκαρσία το ήθελε το γκολ ή θέλεις να το έκανες επίτηδες; Ό,τι πεις και τα σκυλιά δεμένα. Είναι λατινοαμερικάνος, άρα διακαιώνεται και  δεν τον είχε δει η πουτάνα η Αθήνα και τον έκλεψε η συμπρωτεύουσα. Και η μαλακία καλά κρατεί, ενώ οι managers είναι ίδιοι κι ο ΟΠΑΠ ίδιος, κι ακόμα κάποιοι δικαιούνται να παλεύουν ( ο αγώνας για τον αγώνα -ΚΚΕ ) αντί να παρακολουθούν απλά.
            Φυσικά δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο. Ή τον αθλητισμό γενικότερα. Τα ίδια ισχύουν παντού, απλά εγώ με αφορμή κάποιο γεγονός, μιλάω επί παντός επιστητού. Κάποιοι το καταλαβαίνουν, κάποιοι όχι και μου καταλογίζουν κακιά πρόθεση - ρωτάω ποιάν - και κάποιοι όταν κάποιος  απλά μιλάει , τον θεωρούν ένοχο. Ήθελα να ήξερα όταν κάποιος δεν μιλάει και κάνει, τι του λένε; Φυσικά οι συνδικαλιστές θα πουν το σωστό , οι εργαζόμενοι το λάθος, και τελικά όλοι θα χειροκροτήσουν τον βουλευτή.
           Είναι τόσο διαβρωμένη η κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα, που ακόμα και οι υγιείς δυνάμεις σπρώχνονται  στη μαλακία. Μιλάμε για πεοκρουστισμό. Κι όλοι τον υποστηρίζουν, διότι μέσα σε τέτοιο μπάχαλο, ποιός θα ΄έλεγε το αντίθετο; Κι αν καταλάβαινε οτι δεν υπάρχει σωτηρία, ποιός θα έβγαινε μπροστά για την έξοδο; Κανείς λέω εγώ , διότι δεν υπάρχουν αρχίδια, αλλά κι αν υπάρχουν, δεν τα βάζεις στν  τόρνο στα καλά καθούμενα αφού έχεις κάποιους που ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
          Πάντα η καινούργια εξουσία θα χρησιμοποιήσει την επανάσταση της μειοψηφίας. Δηλαδή αυτούς που πάντα μίλαγαν και  αυτούς που βάλαν μπροστά για να επικρατήσουν.  Διότι ήσαν μάγκες. Και παραδεκτοί, μέχρι το σημείο που δεν τους χρειάζεται η εξουσία, και τους παραδίδει σαν κοινούς προμηθευτές ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Το θέμα είναι, πόσο οι στρατιωτικοί σαν τον Κολοκοτρώνη, θα ήσαν ικανοί και σαν κυβερνήτες. Διότι ο χασάπης ήταν του φιλοαγγλικού κόμματος και δίκαια πήγε μέσα, καθότι άλλοι πήραν την εξουσία αφού κέρδισαν το λαϊκό κίνημα και επέλεξαν την δημοκρατία και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Μεγάλη μανία όμως του Έλληνα με τον Κολοκοτρώνη. Πάντα του άρεσε η περικεφαλαία κι όχι η βαρκούλα του Κανάρη.
               Και τον Μαρά τον σφάξανε στην γαλλική επανάσταση. Πάμε μπροστά όμως ,  δεν πάμε πίσω. Κι ο Σωκράτης θα είχε πιεί καντάρια κώνειο, αν δεν είχε γεννηθεί εδώ. Ήταν τυχερός που ακόμα τον θυμόμαστε - το δηλητήριο δεν έχει σχέση η ποσότητα με την φονικότητα - και κάποιοι που λογικά δεν θυμούνται την νεοελλάδα.
         Κι εγώ δεν την θυμάμαι. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ; ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΄Η ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ Ο ΧΑΒΑΣ. ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΥΝΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ, ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,
            ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ 1924 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ. Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ; ΤΡΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
          ΔΙΟΤΙ ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ 60-40 ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΜΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩ ΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΕΠΙ ΑΧΥΡΩΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ;
       ΥΓ. Είμαι υποχρεωμένος πλέον, να κάνω αύριο την αναδημοσίευση κειμένου μου στην εφημερίδα (1996) ,  για τον προπονητή Μπάγιεβιτς, διότι ακόμα δεν έχουμε γνωρισθεί, φυσικά χωρίς να με πολυπασχολεί αυτό                

103 σχόλια:

  1. Ειναι ενα νεο πολυακουσμενο, αλλα καθολου παραδεχτο απο την αριστερα,το οτι μιλα-μιλα-μιλα, αλλα πλανα και στοχοι μηδεν.
    Μα αφου τα ειχε πει και το "πουλεν" των Μαρξ και Ενγκελς,ο Μπερνσταιν-μετα τον θανατο τους- και αφου ειδε οτι οι εργατες με τον καπιταλισμο δεν ερχονταν σε χειροτερη μοιρα αλλα-παραδοξως για τα κιταπια του κομμουνισμου- μερα με τη μερα σε καλυτερη.
    Και απεφανθη: Ας μην εχουμε στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου και την εγκαθιδρυση του κομμουνισμου αλλα την μονιμη διαμαρτυρια και την "παλη" εναντι στον Καπιταλισμο.Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη.
    Μακρυα απ'την επωδυνη εξουσια και απλα επιδοτουμενοι απ'τον καπιταλισμο και μονιμως διαμαρτυρωμενοι.
    Τι να την κανεις την ΠΑΕ αφου δεν την σηκωνει το βαρος σου;Σωστα.Μεινε εκει και φωναζε:"βρε κανενας καλος";
    Υπ'οψην ομως οτι για να φυτοζωει ο κομμουνισμος και γενικοτερα η ανεξοδη αντισταση της πλακας,θα πρεπει να ζει και να παταει καλα στα ποδια του ο Καπιταλισμος,αφου απο Αυτον συντηρειται.
    Και θα πρεπει να τον υποδεχθειτε για αλλη μια φορα μετα βαιων και κλαδων.
    Αν αυτο δεν ειναι "προδοσια" τοτε τι ειναι;
    Και σας πειραξε ο προπονητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Mike21hlk: Εντάξει είναι σαφές οτι πρέπει να φύγει ο Σέρβος. Αυτή είναι η γνώμη σου και κατατέθηκε. Δεν έρχεσαι στο γήπεδο κι όλο το club και σωστά κάνετε. Απο κει και πέρα τι άλλο θέλετε; Κάποιοι τον θέλουν και πάνε γι αυτόν. θα τους μαλώσεις;
    Συμφωνώ οτι τον Παπάρη τον έχουμε κερδίσει χίλιες φορές. Και λοιπόν; Είπα κάτι στην ανάρτηση; Να πάει να γαμηθεί. Όχι η ΑΕΚ όμως. Το δικό σου δεν είναι δόγμα ( αποδεικνυόμενο ), είναι αξίωμα ( θέσφατο ). Το καλοκαίρι θα φύγει, τώρα τί θέλεις, τον ψάλτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους
    Το Αδαμίδι έπαθε λέει πολιτισμικό σοκ μόλις είδε τους Θρακομακεδόνες.
    Να δεις τι θα πάθει ακόμη άμα φέρει και τον ψάλτη για προπονητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαράλαμπε καλημέρα.
    Πώς τον κόβεις για πρόεδρο και μάλιστα εν δυνάμει?

    Για το Κωστέ,φιλαράκια μου καλά,που ναι μεν δεν είναι ψημένος και ίσως κάποτε μπορεί να εξελιχτεί σε πολύ καλό προπονητή,καλά είναι να μη τον παίρνει η μπόρα σας παρακαλώ,διότι τίμησε τη φανέλα μας και είναι μέλος της ιστορίας μας.
    Οπότε σεβασμός στο πρόσωπό του.
    ΑΕΚτζής είναι ο άνθρωπος και να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

    Βλακεία του όμως που δε κάθεται δίπλα στο Ντούσαν να δει και λίγα πράγματα παραπάνω,δε θα χάσει και δε νομίζω να του το απαγορεύσουν αν το ζητήσει.
    Άπειρος είναι και η δουλειά και η μάθηση δεν είναι ντροπή.
    Και μια μέρα θα έχουμε έτοιμη διάδοχη λύση και δε θα ψαχνόμαστε.
    Ότι καινούριο μαθαίνει κανείς στη ζωή,χρήσιμο θα του αποβεί στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε ολους.
    Μικε,μη τρελαινεσαι. 7-8 αγωνιστικες εμειναν.Αντε και τα Play-off.
    Μετα τα βλεπουμε ολα.Και θα "τα δουμε ολα",να εισαι σιγουρος
    Τωρα τι αλλαγες και τι απομακρυνσεις και τι προσθηκες ζητας;
    Και το οτι εχασε το ταδε κυπελο και τον δινα αγωνα η ΑΕΚ δεν μου λεει τιποτα.Εδω εχασε πρωταθλημα απο τον λαγο την εποχη που επαιζε την καλυτερη μπαλα-στην καλυτερη της χρονια.
    Εδω δεν πηρε πρωταθλημα ο Φαντροκ,τι να λεμε;
    Δεν θα χασει αλλους κι'αλλους;Το ποδοσφαιρο δεν εχει μεζουρα και χρονομετρο.Μπορει να κερδιζει ο οποιοσδηποτε.
    Και εγω δεν το θελω. ο.κ. Και ειναι ηττοπαθης στα μεγαλα παιχνιδια και στην Ευρωπη ο συγκεκριμενος,λογω χαρακτηρα. Το ξερουμε κι'αυτο.
    Ουδεις τελειος.Ουτε λεω-και κανεις εδω μεσα απ'οσο ξερω-οτι πρεπει να τον βαλουμε στη γυαλα με την φορμολη και να τον συντηρουμε για παντα.
    Το αντιθετο. Ξελαρυγγιαζομαστε εδω μεσα και λεμε τοσο καιρο το αντιθετο:κανενα προσωπο και κανενα γεγονος πανω απο τον συλλογο.Κατι που διαπιστωσε πολυ καθυστερημενα και ο Δ.Χ. Παλι καλα.
    Και δεν γινεται καμια φιλοσοφικη κουβεντα και καμια "υψηλη διανοηση" και καμια επιδειξη. Που την ειδες;Δηλαδη τι να κανουμε;Αντι να μιλαμε,να αρχισουμε να γαυγιζουμε μηπως και μας παρεξηγησουν; Απλα η κουβεντα ειναι ζωντανη και κυριως ελευθερη να πηγαινει οπου θελει.Μιλαμε οπως θα μιλουσαμε και αν καθομασταν και σε ενα τραπεζι πινοντας κρασι.
    Δεν υπαρχει καμια διαθεση-τουλαχιστον απο εμενα-αλλα και απο τα υπολοιπα προσωπα που γνωριζω να γινεται καμια "επιδειξη". Γιατι οποιαδηποτε κουβεντα που δεν ακουμπα -αμεσα- την ΑΕΚ να ειναι ασχετη και αχρειαστη;Το ποδοσφαιρο ειναι κοινωνικο γεγονος.Δεν ειναι ξεκομενο απο τα υπολοιπα.Το αντιθετο μαλιστα.
    Αρα με τον ιδιο τροπο θα μιλαω ειτε ερθει ο ενας ειτε φυγει ο αλλος κλπ. Τα προσωπα ειναι περαστικα.
    Υπαρχει κανενας που μενει για παντα καπου;Και να πεθανεις,υστερα απο 5-6 χρονια θα σε ξεσηκωσουνε για να παραχωσουνε αλλον στην τρυπα που ησουνα.Εκτος και αν υπαρχει οικογενειακος ταφος.Που και σε αυτην την περιπτωση απλα παιρνεις μια παραταση χρονου.Θα ερθει ωρα που θα περασει απο πανω σου μπουλντοζα για να γκρεμισει τα μαρμαρα και να στηθει ουρανοξυστης.Και δεν αναφερομαι μονο σε εσενα-για να μη μου παρεξηγηθεις-αλλα μιλαω για ολους μας.
    Αφου λοιπον δεν αντεχουνε τα μαρμαρα των οικογενειακων ταφων και ο χρονος τα γκρεμιζει,γιατι να αντεξουν τα μαρμαρα του Ν.Γκουμας;Καποτε θα γκρεμιζονταν και αυτα.Με οτι τα συνοδευε.
    Απλα,τωρα παμε για αλλα. Και η στροφη στο παρελθον και το να τραβαμε τις πλερεζες μας και να καταριομαστε τα παντα,δεν βγαζει πουθενα. Απλα καθυστερουν την οποια εξελιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος23 Φεβρουαρίου, 2010 12:20

    Με καθυστέρηση δυο λόγια για το παιχνίδι με τον Ρούλη λόγω βλάβης του μόντεμ μου. Η ασχετοσύνη στο χώρο των ΜΜΕ βγάζει πραγματικά μάτια: Βγήκε λέει ΜVP ο...Καφές (όντως ανεβασμένος στο Β' ημίχρονο), φαντάζομαι επειδή σκόραρε, κι όχι ο Σκόκο, ο οποίος προχτές οργίαζε. Βγήκε λάδι η άμυνα της ομάδας, μολονότι ο Άρης έχασε γκολ με το τσουβάλι και ο Σάχα ήταν ο ήρωας του αγώνα.Πήγαμε μάλιστα να το φάμε στο 40'(δευτερόλεπτο...). Ακούω τάχα για βελτίωση, όταν αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Ράφικ Τσεμπούρ, ο οποίος καίτοι δεν τελειώνει φάσεις, συμμετέχει στο παιχνίδι και προβληματίζει, καμία σχέση με Ζορό δηλαδή. Ο Σερβοέλληνας χτες σχεδίασε το παιχνίδι άθλια: Είχε μπροστά του μια τεχνική ομάδα, η οποία παίζει όμως ανοιχτά για εκτός έδρας ( 4 4 2 στην ευθεία), είχε έξω τον Κάμπορα και μέσα τον ρουφιάνο των Σουπεράδων(Κόκε), που σκοράρει με σταγονόμετρο (γι'αυτό γλιτώσαμε) και κυρίως είχε για αμυντικά χαφ τους Ναφτί, προερχόμενο από τραυματισμό και απουσία, και Φερνάντες, ο οποίος δεν είναι αμυντικό χαφ. Φυσικά και οι δυο τους είναι καλύτεροι από τους δικούς μας Γιάχιτς και Καφέ, δεν κάνουν όμως για τη θέση και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο φρόνιμος προπονητής κατεβάζει σχήμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με παίχτη παραπάνω στο κέντρο, για να το πάρει δεδομένα. Κι όμως κατεβήκαμε κι εμείς με 4 4 2 και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε άγιο και μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι, δείγμα του φρικτού στησίματος. Πάλι καλά μετά το 20 ο Τσεμπούρ κατέβηκε πιο χαμηλά ενώνοντας κέντρο και επίθεση, σε ένα πιο ελέυθερο 4 4 2, και φυσικά ισορροπήσαμε και κάναμε ευκαιρίες σε μια σοφτ άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξενύχτης Νομικάριος23 Φεβρουαρίου, 2010 12:48

    Οι μαλακίες όμως του Ντούσαν δε σταματήσανε εκεί:Αντί να ρίξει τον μέγιστο Σκόκο πάνω στον ντεφορμέ εδώ και καιρό Αράνο (μετά το 25 περίπου που ο Νάτσο έπαιξε δεξιά είδατε τι έγινε) θυμήθηκε αίφνης τον Λεονάρντο, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος, έχασε το άχαστο και βέβαια φέτος αποδεδειγμένα δε μπορεί να προσφέρει σε δύσκολα παιχνίδια λόγω, ελπίζω, ελλιπούς προετοιμασίας. Μάλιστα ξεκίνησε τον Λεο δεξιά και στο Β' ημίχρονο ! Έτσι ένα εύκολο εντός έδρας παιχνίδι ακόμα και γι'αυτήν την ΑΕΚ έγινε...ροντέο, από τύχη κι από Κόκε γλιτώσαμε, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην αρχή του Β' από στημένη φάση, μετά από ενέργεια φανταστική του -όχι MVP- Νάτσο, και βέβαια μετά το γκολ οι ισορροπίες άλλαξαν, φάνηκε με τι...θηρίο παίζαμε και φτάσαμε ωστόσο σε μια δύσκολη νίκη, αφού πάλι κινδυνεύσαμε, ενώ μπροστά τα σκατώσαμε σε όλες τις κόντρες, αφού και αδούλευτοι είμαστε, και οι παίχτες παίζουν δυστυχώς για την πάρτη τους (και ο παιχταράς Σκόκο). Ο Μπάγεβιτς δε μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειαζόμστε 4 μεσοεπιθετικούς, για να σκοράρουμε, αφου οι Σκόκο, Τσεμπούρ φτάνουν και περισσεύουν, αλλά αμυντική ασφάλεια, αφού δεινοπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Εδώ ο Ντάνιελ δεν έκανε χτες γκέλα (πως το'παθε;) και μου φάνηκε...Μαλντίνι!! Φυσικά η ομάδα είναι βελτιωμένη, αφού προστέθηκε ο τρομοκράτης, παίζει χωρίς στόχους και βέβαια εν πολλοίς συγκυριακά παίρνει αποτελέσματα, ήταν προχτές ωστόσο ευκαιρία για ένα ενθαρρυντικό δείγμα ενόψει πλέι οφ, όσον αφορά στην αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας, και αυτή χάθηκε.
    ΥΓ: ΠΑΟΚ, από καρδιάς, ξεβράκωσέ τους όλους, στην Τούμπα η εμετική φετινή ΑΕΚ των Θανοπουλαίων πρέπει να κάτσει να χάσει, αν ο Παοκ είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου κι αν έχει μείνει στην ανύπαρκτη διοίκησή μας στάλα αξιοπρέπειας. Εκτός κι αν ξαναψηφίσουμε Πατερούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ σε πολλά είσαι μέσα φιλαράκι κι εν μέρει συμφωνώ σε κάποια σημεία(σε πολλά διαφωνώ),δε θα δεχτώ όμως ποτέ να χάσουμε αμαχητί στη Τούμπα και κάθε Τούμπα,από μικρότερες ομάδες ή οποιαδήποτε ομάδα.
    Αν μπορεί ο αγαπητός σε μένα κύριος Σάντος,ας μας κερδίσει με το σπαθί ή το "Σπάθα" του ή με τη Τούμπα του.
    Εκεί θα είμαι και θα σου πω μετά.
    Και συγκυριακά χάσαμε και παιχνίδια,όχι μόνο κερδίσαμε.
    Να μην επικαλεστώ και διαιτησίες...και γινόμαστε πάλι γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Χρήστο
    Είσαι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα όμως έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε καταλάβουν τα κουνουπίδια της λαϊκής παρά οι άλλοι.Χωρίς να φταίς βέβαια.
    @Sakis
    Σωστά ότι ο ψάλτης είναι ΑΕΚΑΡΑ όμως έχει δύο μεγάλα ελατώματα.
    Το ένα είναι η απειρία του και το μηδενικό του έργο.(Μην μου αναφέρεις την λέξη πρωτάθλημα!)
    Το δεύτερο είναι οτι δεν πιστεύει οτι είναι θέμα δουλειάς το ποδόσφαιρο αλλά θέμα πίστης.
    Βοήθα παναγιά δηλαδή.
    Κακός δεν κάθησε δίπλα στον Μπάγιεβιτς κατ'εμέ.
    Στην τελική σε κάποιον αλλο προπονητή.
    Για το Αδαμίδι τα έχουμε πεί πολλές φορές.Υπάλληλος προσωρινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμπρός παιδιά… όχι μόνο της ΑΕΚ!

    Το όλο θέμα τι είναι τελικά η ΑΕΚ, τείνει να γίνει μεταφυσικό. Καταλήγω ότι η ΑΕΚ (ίσως λίγο περισσότερο απ’ ότι ισχύει για άλλες ομάδες, ίσως όμως κι όχι) είναι μια φθοροποιός δύναμη ζωής. Μια δύναμη καλά κλεισμένη σ’ ένα μπαούλο (της ψυχής μας ίσως;) που μένει ζωντανή μέσα από δυσκολίες και τελικά μας εμπνέει.
    Αλλά….!!!
    Τελικά ο ποιητής (ο Ιωάννης Πολέμης ήταν) απάντησε στην τελευταία στροφή στο ερώτημα που έθεσε στο ποίημά του:

    Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα,
    και κάτι που 'χουμε μες την καρδιά
    και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
    και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!

    Σοφή απάντηση: κι αυτά κι εκείνα… και τα άλλα, τα λιγότερο θεαματικά και πομπώδη που αναδεικνύουν ανύποπτα την ομορφιά της ζωής, ακόμα και μέσα από σκυθρωπά βλέμματα και σκοτεινές συνθήκες. Και ότι ισχύει για την ομορφιά της ζωής, ισχύει και για το μεταφυσικό θέμα που μας απασχολεί: την ομορφιά να είσαι ΑΕΚ, χωρίς να έχεις ανάγκη να περιμένεις ένα θαύμα.

    Δεν περιμένω θαύματα. Αλλά δε σταματάω ποτέ να ελπίζω. Γιατί, όπως γράφει ο Ζοζέ Σαραμάγκο στο βιβλίο του «Η χρονιά που πέθανε ο Ρικάρντο Ρέις»:
    Όταν αρχίζει να πιστεύει κανείς στα θαύματα, δεν απομένει καμιά ελπίδα στην ελπίδα.

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Sakis
    Στην τελική δεν έχουμε κάτι εναντίον του,αλλά λέμε όταν φεύγει ένας μεγάλος προπονητής να έρθει ένας μεγαλύτερος ή ισάξιος.
    Δεν είναι η ΑΕΚ ομάδα για να αποκτούν οι δώνηδες εμπειρία ούτε για πειραματισμούς.
    Αυτό λέμε στο blog από την αρχή του και φυσικά δεν απαξιώνουμε τον προπονητή μας.
    Τα μπρόκολα μας κατηγορούν οτι είναι blog του Σέρβου.
    Λέμε την γνώμη μας σαν προπονητή και σαν άνθρωπο κάποιες φορές.ΔΕΝ επιβάλουμε στους άλλους να τον αγαπήσουν.
    Δεν πιστεύουμε σε πρίγκηπες αλλά ξανα λέω να φύγει να έρθει ένας καλύτερος,όχι χριστοπαναγιές για προπονητή.
    Και πάνω από όλα δεν είναι αυτός το πρόβλημα της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φθοροποιός!!!
    Ωραία λέξη Κωνσταντίνε.

    @ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ
    Συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Sakis: Προσωπικά το "ψάλτη", το λέω χαϊδευτικά. Αν έρθει, θα περιμένω υποχρεωτικά και μετά θα κρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Steven
    Αυτοί είναι ικανοί να μας φέρουν τον Στάθη Ψάλτη για προπονητή για να κάνουν περικοπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για την ομάδα βόλευ που κινδυνεύει με υποβιβασμό φταίνε τα παλιόπαιδα οι αθλητές που ζητάνε λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ok steven.
    Του πάει γάντι το ουσιαστικό.
    Πετυχημένο και χαριτωμένο.

    Τον Ψάλτη Στάθη?
    Καλό κι αυτό.
    Που τα βρίσκετε?
    Μπράβο.
    Κατεβάζει η ρημάδα η γκλάβα.

    Στη τελική Χαράλαμπε,δεν έχει κανένας κάτι εναντίον κανενός.
    Κουβέντα να γίνεται.

    ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα
    και
    ΑΕΚ για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Steven
    O ιστορικός του γραφείου σου,ξέρει κάτι για την ιστορία με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμα δεν πληρώσει σε 2 μέρες την έριξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση του Ραβούση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Sakis: Φίλτατε, δεν τον έχω συνατήσει ακόμα. Το έχω στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Για την ομάδα βόλευ που κινδυνεύει με υποβιβασμό φταίνε τα παλιόπαιδα οι αθλητές που ζητάνε λεφτά!
    ------------------------------------------------
    Σε επιασε ο πονος και για την ομαδα βολλευ τωρα?Τους παιχτες τους ξερεις τουλαχιστον?Γνωριζεις σε ποιο γηπεδο παιζουμε και που βρισκεται αυτο?Για το χαντμπολ γιατι δεν λες κατι?Σε τσουζει μηπως που ο χατζηβρωμιαρης εφερε κουπα απο την πρωτη χρονια?Που ειναι το μοναδικο τμημα της ΑΕΚ που εχει στοχους και σε πρωταθλημα και σε κυπελλο?

    Οσο για το κωλοπανο της σερβιας,σας τα λεει ο μαικ αλλα απαντησεις δεν δινετε καλλιεργημενοι στοχαστες αναγνωστες του νιτσε.Σαν επαγγελματιας που θελετε να τον βλεπετε,ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑΙ Η' ΟΥ?Αν ηταν αλλος στην θεση του με την ομαδα εκτος στοχων απο τον οκτωβρη,θα ειχε παρει πουλο ΝΑΙ Η' ΟΥ?Αν ηταν καποιος αλλος που θα τον γλενταγε ο καθε καραμαλικης θα ειχε παρει πουλο ΝΑΙ Η' ΟΥ?

    Και βεβαια οταν διωχνεις εναν προπονητη πρεπει να φερνεις καποιον καλυτερο.Τουλαχιστον να μπορει να νικαει τους θρασυβουλους και να εχει την ομαδα μεσα στους στοχους και μετα τον οκτωβρη.Και φυσικα να εχει δεμενα τα αποδυτηρια και οχι μπουρδελο οπως ειναι τωρα.Ε τετοιους προπονητες βρισκεις καμποσους και χωρις ιδιαιτερες προδιαγραφες.Σιγα μη κατσουμε να κανουμε ιδιαιτερες ψαχτικες για να βρουμε προπονητη που να μπορει να κοντραρει στα ισα τον θρασυβουλο.Βεβαια τα μπροκολα που να τα καταλαβουν αυτα.Εδω ηρθε προπονητης που καθησε στον παγκο της μπαρτσα και τα ρεταλια που το παιζουν πνευμα και ηθικη,ορθολογιστες που βλεπουν περα απο την μυτη τους,αυτοι ντε που κατοικοεδρευουν στις καλες θυρες του οακα και πληρωνουν ακριβο διαρκειας...τον εβριζαν γιατι δεν τα πηγαινε καλα με τις βεντετες και εφερε και 2 ασχημα αποτελεσματα.Και εβγαλαν και μαντηλακια να κουνησουν αλα ισπανικα και τελικα τα εβαλαν στην κλανα τους.Και ηρθε μετα ο ψαλτης του αγιου ορους και μοιραζε 4αρες σε μουλους και τουμπες και εβγαλε πρωτη την ομαδα στους αγωνιστικους χωρους αλλα πιστευει πολυ στον θεο και δεν θητευσε διπλα στο ραμολιμεντο του νερετβα να μαθει τα μυστικα της στρογγυλης θεας.Τον δε σαντος,αυτον ντε που παει να παρει πρωταθλημα με παιχτες που καναν τις προαλλες απεργια γιατι ηταν 3 μηνες απληρωτοι,αυτον μωρε που εφερε την τελευταια κουπα και εχασε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια...τον εβριζαν ολοι οι ηθικολαγνοι των ακριβων διαρκειας γιατι η ομαδα δεν πετουσε στο γκαζον.Ευτυχως ομως ηρθε ο πολυνικης,που τον κρινουμε αυστηρως επαγγελματικα και αντικειμενικα (για να μη ξεχνιωμαστε) και χορτασε το ματακι μας μπαλα.Αλλα ειπαμε...δεν ειναι αυτος το προβλημα της ΑΕΚ.

    Και βεβαια δεν ειναι αυτος το προβλημα.Γιατι αν υπηρχε σοβαρη διοικηση δεν θα εφερνε ποτε πισω εναν γυρολογο ξεπεσμενο συνταξιουχο κλεβοντας τον μεσα απο τα χερια της ηρωικης τριπολιτσας.Και μαλιστα,ομολογωντας κυνικα σε μια εκρηξη ειλικρινειας,οτι τον εφεραν σαν ασπιδα.

    Αντε να περασουν αλλοι 3 μηνες και να παει στα τσακιδια ο βρυκολακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, και πολλοί άλλοι ακόμα. Πάντως να έρθει κάποιος που να στηριχτεί σε κάποιο βάθος χρόνου ΚΑΙ απο την διοίκηση ΚΑΙ απο τον κόσμο. Σήμερα τη νύχτα θα σε εκπλήξω με την αναδημοσίευση που θα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @mike
    loipon , sumfwnw oso de paei se oti afora to servo alla as ektonothei n katastasi giati de paei allo.
    ------------------------------------------------
    Ασε με ρε μαικ τωρα που θα μιλησει ο αλλος για μπροκολα και κουνουπιδια επειδη δεν γουσταρουμε την σερβοπουτανα.Εκτονωση με τετοιους τυπους δεν προκειται να υπαρξει.Ιδια version με κατι καρδιναλιους και αεκμαν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Τόλης
    Σου είπα εγώ ποτέ οτι δεν νιάζομαι για τα άλλα τμήματα;ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΒΛΈΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ σοφέ.
    Τον Σέρβο να μην τον γουστάρης δεν στο επιβάλω,άλλα το γνώμη έχω εγώ για αυτόν δεν θα σε ρωτήσω κι όλας.
    Αν εσύ θεωρήσεις τον εαυτό σου μπρόκολο είσαι δυό φορές λάθος γι αυτό και για το χαρακτηρισμό blog του Μπάγιεβιτς.
    Πρίγκηπα δεν τον είπα ποτέ,εσείς τον λέγατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Mike21hlk: Δεν συμφωνώ απλά. Παρασυμφωνώ. Βρήκα την εφημερίδα κι ετοιμάζω. Βέβαια κάποιοι θα στενοχωρηθούν, αλλά τα γραπτά μένουν. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ 1996 ΚΙ ΆΛΛΟ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑ. ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΑΛΛΑ ΘΙΓΟΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΥΝΩ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Steven
    Υποψιάζομαι ότι το κείμενο θα βοηθείσει στην ενότητα που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Αφου λοιπον νοιαζεσαι για τα υπολοιπα τμηματα πανσοφε και σε ενοχλει η καταντια του βολλευ,πες μας τωρα και για το χαντμπολ γιατι οσο καιρο σε διαβαζω δεν σε ειδα να λες κατι.Και αφου τελειωσεις το χαντμπολ,εσυ που νοιαζεσαι και για τα αλλα τμηματα,θα μας πεις για το γυναικειο βολλευ που παει νερο φετος,για τα ποδηλατα που κανουν τον τελευταιο καιρο αρση βαρων με τις κουπες,για τις ακαδημιες που ξαναγεμισαν αεκακια και χαιρεσαι να τα βλεπεις με τις φορμες να περιμενουν τα πουλμαν εξω απο τα γραφεια στη δεκελειας και..και..και.Εκτος αν σε ενδιαφερουν μονο οι καταντιες για να την πεις στον μουσια και στις χαρες το παιζεις κινεζος.

    Βεβαια στο ποδοσφαιρο δεν σε βλεπω να μιλας για καταντιες.Αντιθετως εκει εχεις ανοιξει το βιβλιο με τις δικαιολογιες μη τυχων και θιχτει η ιερη αγελαδα του νερετβα και οι αγαπητικοι του.Λες και ενα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ και καθαρισες.Βεβαια για τον χατζηπουστη και τα πρεζακια του δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Αυτος τα βρηκε ολα ο.κ φαινεται.

    Κατσε διαβασε παραπανω τα σχολια σου να δεις που απευθυνονται αυτα τα μαργαριταρια περι μπροκολων και λοιπων ζαρζαβατικων.Οπως και τα προχθεσινα περι νιτσε.Οι ειρωνιουλες σου εχουν ολες εναν κοινο παρονομαστη.Αυτους που δεν γουσταρουν τον μπινε.Μεχρι και στην γλωσσολογια το ριξατε και στους οριζοντες που σας ανοιχτηκαν με την μελετη της ελληνικης γλωσσας εξαιτιας των greeklish του μαικ!!!!

    Αλλα αυτο το γαμημενο το ιντερνετ ειναι πολυ πουστικο.Ξερεις τι ειναι να διαβαζεις μια ip με 2 διαφορετικα προσωπα?Να μπαινεις εδω και να το παιζεις και καλα μετριοπαθης και ΕΝΩΣΗ και αλλα τετοια γλυκαναλατα και την ιδια ωρα να γραφεις στο 365 εμετους για τον μουσατο και τα χατζημουσακια του και να κανεις πιπες στον βατραχο?

    Τουλαχιστον λιγη ειλικρινεια δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπρος το γενικότερο κατευνασμό κι εκτόνωση της κατάστασης,κρίνω πως μιλάει σωστά ο Μιχάλης φίλε Τόλη.
    Όλοι παρασυρόμαστε,σε ένα φαύλο κύκλο,μηδενός εξαιρουμένου.
    Ας αξιοποιήσουμε καλύτερα το χρόνο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @mike

    milame gia xreh pou aforoun tis xronies 05-06 kai 06-07

    75.000 to mali pou prepei na plirothoun simera - aurrio-xtes
    ------------------------------------------------
    Προβοκαρεις την ενοτητα και τον κατευνασμο της καταστασης.Ακου εκει να μη πληρωνει ο χατζηπουστης τα γαμησιατικα του ανατολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Τόλης
    Πολύ κόμπλεξ κατωτερότητας βγάζεις.
    ΟΚ είμαι λιγότερο ΑΕΚτζης από σένα και κουνάω μαντηλάκια στην 29 αν θες να μάθεις.
    Από μπάλα είσαι μυρουδιάς διότι δεν βλέπεις ποιους παίχτες είχαμε όταν ο ψαλτης έριχνε τεσσάρες.
    Ή μήπως ξέχασες με Σάντος τα 90 κάτι λεπτά που βάζαμε γκολ.Θα χώρτασες εσύ τώτε μπάλα και σου κακοφαίνεται τώρα.
    Κατάντια γράφω εδώ και καιρό για το ότι οι μέτοχοι παρακαλάνε τον ΔΧ.
    Αλλά και εσύ είσαι του δόγματος να κάνουμε την ΑΕΚ ομαδούλα για να ελεγχουμε τα πάντα όπως στην ερασυτεχνική.
    Ηλικρίνια είναι το 10% να μην ανοίγει το σπίτι στον Κοζώνη επειδή μας έταξε την 300αρα και να ασκεί τα δικαιόματα που έχει βάση νόμου άλλα που, κάνει αβαβα και αλισβερίση με τους μετόχους.
    Ρε σαν πολύ χούντα δεν έχει πέσει εδώ μέσα;
    Άσε ρε που θα σε ρωτάμε τι θα πιστεύουμε.
    Θίγεσαι και μας επιβάλεσαι στην σκέψη μας και το αν θα διαβάσουμε βιβλία και αν θα γράφουμε τα ελληνικά όπως τα μάθαμε.
    Πήγαινε και εκδηλώσου όπως εσύ θέλεις και γουστάρης και άσε να κουνάμε μαντυλάκια στην 29.
    Γιατί τελικά το πρόβλημα σας είναι ότι τα κάνεται όλα αυτά επίδειξη και όχι γιατι τα πιστεύεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @mike21hlk
    Αν αναλάβεις κάτι το κάνεις σωστά αλλιώς ποιό το νόημα;
    Το παιδί μου θα γίνει λιγότερτο ΑΕΚ αν δεν έχουμε τμήμα Σκάκι;(που ήμουν και παίχτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Symfwnw apolyta me ton toli sta themata pou ethixe,kalws h kakws o kosmos tis AEK einai diairemenos se 100 kommatia kai auto kanei mpam poly perissotero apo ti stigmi pou den exoume gipedo kai den pairnoume koupes sta vasika athlimata.Auta pou exoun ginei stin AEK ta teleutaia 15 xronia einai toso polla pou dyskola epoulonontai oi pliges.Genika pisteuw pws h katastasi einai mi anastrepsimi kai tha synexisoume kai ta epomena 15 xronia na fagwnomaste afou epityxies den vlepw na erxontai gia kanena logo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @Nikos
    Ενότητα θα υπάρξει μόνο αν αναλάβει κάποιος σαν τον Μελισσανίδη και πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του διότι τώρα όλοι έχουν ξεπεταχτεί σωτήρες γαρ να σώσουν την ΑΕΚ από το γκρεμό.
    και κρίνουν όλοι όλοι για την ΑΕΚοφροσύνη και κάποιοι που σκαρφαλώνουν στα κάγκελα γίνανε ποιό ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. An o analavei to kalokairi o Melissanidis kai kratisei ton prodoti ston pagko den ginetai tipota apolytws.Tha exei valei autogoal prin kan analavei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @mike21hlk
    αμφισβητώ αν έχεις διαβάσει από την αρχή αυτά που γράφω,και τελικά είμαστε ευνοημένοι απο την διαιτησία; Αυτό μου λές; Ή μήπως πέριση ο Ριβάλντο δεν έφυγε λόγο Δώνη που ήθελε να τον βάλει εξτρέμ στο 4-3-3.Ποιανού ομάδα ήταν;;
    Στο κάτω κάτω ξαναλέω θεό εσείς τον κάνατε και στον τελικό ρουλέτα ήταν και χάσαμε.
    Εμένα δεν με πονάει αν θα φύγει όσο πονάει εσάς που ήρθε και λέω αυτή την στιγμή με αυτή την διοίκηση ήταν η καταληλότερη λύση.
    Δεν μου είπες τα παιδιά θα είναι λιγότερο ΑΕΚ αν δεν ΄΄εχουμε τμήμα ποδηλασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @Nikos
    Ο Μπάγιεβιτς πρέπει να αξιοποιηθεί αλλιώς στην ΑΕΚ,τεχνικός διευθυντής ας πούμε και να έρθει κάποιος νεότερος σοβαρός όχι κομποσκοίνια και μαλακίες.
    Την εμπειρία δεν την διαβάζεις πουθενά και στην ομάδα μας δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους.
    Πάντως δεν θα τον έχει προπονητή αν έρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @mike21hlk
    Αδερφέ πονάει πολύ ακόμη ε;
    Απορώ γιατί δεν είναι και ο βοηθός προδότης.
    Ή μήπως δεν έβαλε την κιτρινόμαυρη ο Μητρόπουλος;
    Εκεί μούκο επειδή έβαλε και κανά δυό γκολ.
    Εγώ το 96 πετούσα πεντοχίλιαρα στην Φιλαδέλφεια όμως θεός δεν είμαι και τελειώνει το μίσος κάποια στιγμή.Ούτε Μανιάτης.
    Τώρα το πρόβλημα είναι η διοικητική αστάθεια και ο τρόπος γυρισμού του Sugar στα κοινά της ομάδας.
    Μην ασχολείσαι με άλλα ,απροσανατολίζεσαι.
    ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.
    Το να υπάρχουν διαφωνίες σε κάποια θέματα και να τα συζητάμε είναι απόλυτα θεμιτό και δείχνει υγεία πόσο μάλλον όταν ο ΑΝΣΚ είναι ο ίδιος δλδ το καλό της ομάδος και η ''ένωση''.Ελευθερία λόγου έχουμε,ο καθένας μπορεί να γράψει άνετα την άποψη του και να την τεκμηριώσει με επιχειρήματα.Τα ''μπινελίκια '' προς συγκεκριμένο πρόσωπο δεν με ενοχλούν ίσα ίσα,αλλά όταν το ''μπινελίκι'' γενικεύεται και φτάνει σε σημείο να απαξιώνει και να ξεφτιλίζει ένα λαό αλλάζει το πράγμα.
    Γουστάρεις να βρίσεις τον Ντούσκο κάνε το με χαρακτηρισμούς όμως που θα αφορούν το πρόσωπο του και δεν θα παραπέμπουν άμεσα στους Σέρβους όπως ας πούμε ''κωλόπανο της Σερβίας'' η ''σερβοπουτάνα''.Γνωρίζω πολύ καλά λόγω αίματος τι εστί Σέρβος και τι αισθήματα τρέφουν προς του Ελληνες και ιδιαίτερα σε μας τους Αεκτζήδες μετά το ταξίδι το ΄99 του Sugar.
    Συγχωρέστε με αν έγινα υπερβολικά ευαίσθητος,αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητός.
    ΥΓ.Τόλη αλήθεια, έχεις βρει πολλές Σέρβες πουτάνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @mike21
    Αρα είσαι ο θεός.
    Άκου η κουβέντα δεν βγάζει κάπου,προσπάθησε με τον δικό σου τρόπο να βοηθείσεις την ομάδα και άσε εμένα με τον δικό μου.
    Αν πιστεύεις η ασχολία με το Μπάγιεβιτς θα λύσει τα προβλήματα ,κάντο εγώ όμως δεν ξανακάνω επι του αυτού διάλογο διότι δεν βοηθάει πουθενά.
    Φυσικά θα καταθέτω αποψεις και πιθανόν θα κάνω και άλλες κωλοτούμπες,καθότι συγγενης του μελλισανίδη.
    Αλάνθαστος δεν είμαι ούτε και αλαζόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Mike21hlk: Μιχάλη, ο Λάζαρος έχει πατέρα Σέρβο. Αν φταίει ένας, δεν μπορεί να φταίει όλη η χώρα. Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Κομπλεξ κατωτεροτητας σε μια αγνωστη ip που διαφημιζοντας τον νιτσε νομιζει οτι την ειπε σε καποιον λογω των greeklish που χρησιμοποιει????Xμμμμ...για κοιταξου λιγο στον καθρεπτη.

    Μιας και ανεφερες την 29,οταν γκρεμιστηκε ο ναος η μοναδικη θυρα για την οποια δεν λυπηθηκα ηταν η 18.Κομπλεξ θα πεις εσυ γιατι τοσο σου κοφτει.Μαλλον επειδη απο τοτε καποια ρεταλια με γραβατες εβγαζαν γουστα ως προπονητες της εξεδρας.Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν ειχε ανακαλυφθει τοτε και το F.M!!!!

    Kαι φυσικα ειμαι αμπαλος.Τοσα χρονια στα γηπεδα το μονο που με ενοιαζε ηταν να βγαζω το λαρυγγι μου για την ΑΕΚ και οχι να παρακολουθω τα συστηματα του εκαστοτε προπονητη.Αυτα ειναι για σας τους αραχτους με τους πασατεμπους και τα ποπ κορν.Αλλα μιας και μιλησες για κωστε και ειδικα για σαντος εσυ που εισαι μπαλαδοφατσα και εχεις σπουδασει το τοπι...Ο σαντος με ποιους παιχτες πηγε να παρει κουπα μιας και ο ψαλτης ειχε τους γκαλακτικος???Γιατι αν θυμαμαι καλα αυτο το συνοθυλευμα που ανελαβε ο δασκαλος το 04 στην προετοιμασια ετρωγε 3αρες μεχρι και απο ομαδες του αμπου νταμπι!!!Βεβαια δεν ηταν τοσο ατυχος οσο ο βατραχος που προπονει την ομαδα στους λασπομακεδονες.Ο δασκαλος εκανε υψηλη προπονητικη στο μιλανελο!!!!Ασημαντη λεπτομερεια βεβαια πως το μπατζετ της ομαδας του σαντος ηταν κοντα στα 5εκ οταν ο δοξασμενος πολυνικης ,αυτος που πιανει σκατα και γινεται χρυσαφι,προπονει ομαδα αξιας 12εκ!!!!Βεβαια οι παιχτες ηταν απληρωτοι θα μου πεις.Και ερχονται αυτα τα παλιοπαιδα οι συναδελφοι τους απο την μπουγατσουπολη που εκαναν απεργια πριν λιγες μερες και χτυπανε στα ισα το πρωταθλημα και χαλανε την μανεστρα και τις δικαιολογιες!!!!

    Το 10% προτου ανοιξει την πορτα του σπιτιου του για τον μπομπο τον προσκαλεσε να ερθει πρωτα στην Ελλαδα να δουμε κι εμεις οι ιθαγενεις το ομορφο του μουστακι.Ξεχασες βεβαια να αναφερεις αυτη την λεπτομερεια αλλα δεν πειραζει.Αυτο που πειραζει ειναι οτι εμαθες τον νομο περι διαχειριστικου και οικονομικου ελεγχου χωρις ομως το φτωχο σου μυαλο να σκεφτει πως αυτοι οι μπαγλαμαδες που θα ερθουν και θα κανουν φυλλο και φτερο τα βιβλια απαιτουν ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ 70 χηνες.Οποιος καλος χρηστιανος ή μουσουλμανος ή βουδιστης ή αθεος εχει να δωρισει 70 χηνοπουλα στο σωματειο η πραξη του θα εκτιμηθει δεοντως και ο ελεγχος θα ξεκινησει την αμεσως επομενη μερα.

    Τα περι καταντιας πριν τα πεις εσυ τα εχει πει πρωτος ο χατζηλετσος.Και για την ερα και για την παε.Βεβαια για την αγωνιστικη καταντια δεν σε βλεπω να λες κατι.Οταν ο καραμαλικης γαζωνε τον πατο του σερβου εσυ φαινεται οτι εκεινη την ωρα μελετουσες νιτσε.Παντως εκτιμω την αγαπη σου στην ελληνικη γλωσσα και γραμματεια.Προσπαθησε παντως λιγο περισσοτερο στην ορθογραφια γιατι την "ερασυτεχνική",τα "δικαιόματα",το "γουσταρης" και τα "μαντυλάκια" αμα ειναι να τα σκοτωνεις ετσι προτιμω χιλιες φορες να διαβαζω τα greeklish του μαικ!!!

    Τα λεμε τα μεσανυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Μιke21hlk: Δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα. Θα μιλάς ελεύθερα όποτε θέλεις.
    Για φώτισε με σε παρακαλώ: Γιατί δώσανε το πανώ μας; Μήπως τους κορόιδεψαν κάποιοι; Και το οτι μας το κουνάγανε οι παοκτζήδες, τι θέλανε να μας δείξουν; Οτι είμαστε μαλάκες που εμείς δείξαμε ανδρισμό κι αυτοί στα αρχίδια τους; Για βάλε με στο κλίμα σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @Λάζαρος

    Τα πανια που τους δωσαμε το 99 σε εκεινο το ταξιδι ως δια μαγειας βρεθηκαν στα καγκελα της τουμπας (πιστευω να γνωριζεις οτι παρτιζανοι και τσαντιρογυφτοι ειναι αδελφοποιημενοι)να καιγονται.Καλα μουνακια οι ομοδοξοι.

    υ.γ οχι αλλα ετσι οπως το λες θα με κανεις να πιστεψω πως η Σερβια ειναι το μοναδικο εθνος στον κοσμο που δεν εχει πουτανες εστω και επι πληρωμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Τόλης: Εγώ στενοχωρήθηκα που έπεσε το γήπεδο γενικά. Δεν έχω ταμπού με τις θύρες. Στην 18 καθόταν ο πατέρας μου που δεν έκανε τον προπονητή πάντως. Προσέφερε αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες και μάτωνε για το εισιτήριο. Σου μιλάω για άνθρωπο που ζει σήμερα με την σύνταξη του ( 1500 ) και με την γυναίκα του ( μάνα μου ) κατάκοιτη.
    Το βράδυ που θα βγάλω την ανάρτηση, θα εκπλαγείς κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Mike21hlk: ΟΚ, το είδα και κατάλαβα και το ασχόλιο σου. Χοντρή μαλακία των παρτιζάνων ( δεν πιστεύω οτι συμφωνούν όλοι βέβαια οι οπαδοί της ), αλλά και μεγάλη χοντράδα των παοκτζήδων.
    Φιλανθρωπική κίνηση κάναμε, δεν ζητήσαμε τίποτα. Βέβαια αν ο Μελισσανίδης είχε από τότε τους ανεφοδιασμούς της Αμερικής, μια χαρά θα καθότανε εδώ. Που μου τόπαιξε ιεραπόστολος, κι έφερε και το μαλάκα τον Τουμπάκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Mike21hlk: Α ρε αδερφέ, έχουμε τρελαθεί τελείως. Η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία. Δηλαδή να φτιάξουμε γήπεδο - λέμε τώρα - και να το γκρεμίσουμε; πάντως έχω μια απογοήτευη, έτσι σαν διαίσθηση. Βλέπω και τον γιό του με την Κολέτσα και μουρλαίνομαι. Κι ακούω κι άλλα που αν τα πω θα " πέσουν τα τσιμέντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @Τόλης
    Τώρα κατάλαβα γιατί σε πείραξε που ανέφερα για μπρόκολα και κουνουπίδια.
    Να με συγχωρέσεις που δεν είμαι στο επίπεδο σου και να ξέρεις έχω χάσει την συνήδηση μου αλλά εσύ είσαι καλό υποκατάστατο.
    Φυσικά τώρα που το είπες θα σταματήσω να διαβάζω βιβλία για πάρτυ σου μόνο.
    Στην λαϊκή που συχνάζεις οι φωνάρες θα σου χρειαστούν.Μόνο κράτα δυνάμεις για την επόμενη Κυριακή διότι εγώ θα τρώω κάσιους(το σποράκι είναι φτηνιάρικο)και θα πρέπει εσύ να φωνάζεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ σαν πιό ΑΕΚτζής.
    Έτσι σας θέλω ,μαχητικούς,άλλωστε κάποιοι πρέπει να παίξουν αυτό το ρόλο,η πρώτη γραμμή που λέμε και εμείς θα απολαύσουμε μετά τα οφέλη.
    Αλήθεια ,το αφεντικό σου ξέρει αυτά που λες ή τα κρατάς μυστικά;
    ΥΓ:Φυσικά και σου αρέσουν τα γκρρρίκλις σου, θυμίζουν την καταγωγή σου.
    Τα δικά μου Ελληνικά σίγουρα δεν σιγκρίνονται με τα δικά σου,άλλωστε εσύ κατουράς καθιστός μην λερώσεις την λεκάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φερτε μας την ΑΕΚ να την γαμησουμε να την γκρεμισουμε. Και να γαμησουμε και εμεις μεσω της ΑΕΚ.Αυτη ειναι η δουλεια της.
    Τωρα αν αυτη δεν θελει να ειναι πουτανα με το ζορι,δεν μας πολυνοιαζει.
    Ας εμενε με τους γονεις της στο Περαν.
    Εδω που ηρθε,κουμαντο κανουμε εμεις που μεταξυ αλλων κανουμε αφισοκολληση σε δαπ-νδφκ πασκε κνε κλπ.,,συμμετεχουμε σε τσαμπουκαδες-ομαδικους παντα στην ασφαλεια της πλεμπας-και τελικα η πουτανα αυτη με την αριστοκρατικη καταγωγη γινεται η προεκταση του-οποιου-πεους εχουμε και νομιζουμε οτι πηδαμε και τον κοσμο ολο.
    Με το μαλακο μονο μη πεθανει απο καμια συφιλη η αιμοραγια,γιατι τι θα εχουμε να παρουσιαζουμε με καμαρι στη Σολωνος;
    Και το κυριοτερο,τι διαολο αλλη ζωη θα ζησουμε χωρις αυτην,που δεν ξερουμε καμια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς Mike21hlk: Ναι βρε για πλάκα το είπα. Σιγά να μην γκρεμίσουμε το στολίδι μας. Εδώ οι απολίτιστες δαφνοστεφανωμένες κρατάνε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σαν κόρη οφθαλμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς όλους: Το Bordeaux έχει καλό κρασί. Εύχομαι να τον ξεσκίσει σήμερα, όχι εκεί. Να δω αν έχει καλή ομάδα κι όχι μόνο κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εγώ πάντως γνωρίζω τι είναι η πατρίδα μου, χωρίς να χρειάζομαι να ανατρέξω σε κάποιο ποιητή, όποιος και αν είναι και αυτός, για να μου την υποδείξει. Αλίμονο αν η ποίηση, η τέχνη κατ επέκταση , αποκτήσει ρόλο διδακτικό η' νουθεσίας. Λες και δεν είναι αρκετοί οι δάσκαλοι με τους κανόνες, τα θεωρήματα και τον μπούσουλα που θα ανεβάσει το μαθητή τους κοινωνικά και οικονομικά . Για αυτό το λόγο, δεν έχω χύσει το παραμικρό δάκρυ χαράς για ολυμπιακούς άθλους αθλητών της νεότερης Ελλάδας. Δεν χάνω όταν μας αδικεί το κατεστημένο της Γιουροβίζιον και βέβαια δεν χορεύω Ζόρμπα σε διασκευή Γιώργου Χελάκη..στα 4 με κουδουνάκια , όπως γράφει και ένας νεότερος ποιητής
    Αντιθέτως χάνω καθημερινώς και όσο ο προδότης εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμα, μέλους της ΑΕΚ. Οι παραστάσεις τις συγνώμης, που δεν τόλμησε να τις προβάρει ούτε μπροστά από το καθρέπτη του (για να μην τον φτύσει και αυτός), ήταν τόσο κακοσκηνοθετημένες όσο και τα συστήματα του στον αγωνιστικό χώρο. Ο καιροσκόπος, μισθοφόρος, εκμαυλιστής του συλλόγου, επέστρεψε, έχοντας την απαίτηση να αποθεωθεί για την παράσταση που έδωσε. Η τίμια συγνώμη, ξεχωρίζει, όπως ξεχωρίζει και αυτός που την ζητάει. Αν ένιωθε ΑΕΚτζής και επιζητούσε να εξιλεωθεί έστω και κατ ελάχιστο, για την αρωγή του, προς τη δημιουργία της κόκκινης χούντας το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι μετά τη συγνώμη (του), να εξαφανιστεί από προσώπου "ΑΕΚ". Αυτά πράττουν αυτοί που εννοούν τη συγνώμη τους. Υποθέτω, ότι αν κάποιος από εδώ διαταράξει για οποιοδήποτε λόγο τη σχέση του με ένα φίλο του πχ, η πρώτη του σκέψη δεν είναι ούτε η εκμαίευση μια δήλωσης συμπάθειας από αυτόν , ούτε βέβαια η διασπορά ζιζανίων στο κύκλο του φίλου του. Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή ο προδότης. Γνωρίζει ότι διχάζει, ξέρει ότι προκαλεί, αντιλαμβάνεται μια χαρά ότι και λόγο ηλικίας δεν είναι ο προπονητής που ήταν πριν μερικά χρόνια. Και όμως παραμένει , πουλώντας και μαζί με αυτόν και η δράκα που τον στηρίζει αεκοφροσύνη, κατηγορώντας παράλληλα κάθε διαφορετική σκέψη απ όπου και αν προέρχεται αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @Αχαντου
    Ο Βοηθός Προπονητή είναι κι αυτός προδότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δηλαδη αν προσβαλω τον φιλο μου και του ζητησω υστερα ειλικρινα συγνωμη,θα πρεπει μετα να εξαφανιστω απο προσωπου γης και απο την ζωη του κατ'επεκταση.Και τοτε τι νοημα εχει η συγνωμη;
    Καινουρια θεωρια,η εισαι ψιλομπερδεμενος και τα βλεπεις ολα Σερβικα;
    Δεν βαριεσαι.Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα Κωνσταντινουπολης.
    Ολοι δεκτοι. Δεν περισευει κανενας.
    Ολα αυτα που λεμε θα περασουν.Και θα ερθουν οι καλες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. @Tόλης,@Mike21
    Εγώ αναφέρθηκα στα συναισθήματα των Σέρβων προς το πρόσωπο μας γενικά και ξέρω από πρώτο χέρι πόσο εκτίμησαν την κίνηση αυτή που έκανε η ΑΕΚ. Το πανό αν έκανε βόλτα από το Βελιγράδι στη Θεσσαλονίκη είναι μια λεπτομέρεια καθαρά ''οπαδική'' που αφορά εσάς και δεν ακυρώνει την όλη προσπάθεια επειδή βρεθήκανε κάποια μαλακισμένα και το δώσανε στα Παόκια. Είχα την τιμή να γνωρίσω Ελληνες που πολέμησαν δίπλα δίπλα με τα ''μουνάκια τους ομόδοξους'' όπως αναφέρεις Τόλη,αυτοί πιθανόν για σένα να είναι ηλίθιοι τυχοδιώκτες για μένα είναι κάτι άλλο.
    Επίσης γνώρισα άτομα Σέρβους που τους ανέφερες Ελλάδα και Ελληνας και τους παίρναν τα ζουμιά από τη συγκίνηση,γι΄αυτό λοιπόν μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα από ένα πανό χωρίς να έχετε γνώση για το θέμα.
    Αφήστε λοιπόν τους Σέρβους,τα πανό και τα παχιά λόγια και κοιτάξτε την ουσία τα της Ένωσης δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    Και αυτός με τη σειρά του κρίνεται για το ρόλο που έχει σήμερα, δίπλα του, στην ομάδα
    @Χρηστος
    H γη μας χωράει άπαντες, η οικογενέια μόνο τους εκλεκτούς. Δεν έγραψα να μεταναστέυσεις στη σελήνη, τωρα που τα διαστημικά ταξίδια θα τα αναλάβουν και ιδιώτες. Υπάρχει βέβαια και μικρή λεπτομέρια σε όλες αυτά. Αν α πριόρι θεωρείς ότι σε όλα σε αυτό το κόσμο μπορεί να δώθει άφεση αμαρτιών. Οι πραγματικές φιλίες , άλλωστε, έχουν μια κρυστάλινη υπόσταση και αυτό τις ξεχωρίζει από τις παρέες, είτε εφήμερες είναι , είτε διαχρονικές. Βέβαια αν θεωρείς ότι θέμα μου με το προδοτη κινείται στα πλαίσια μιας απλής προσβολής, τσάμπα πάει η ιντερνετική μελάνη. Υπόθετω ότι με μια συγνώμη θα έλυνες τη "παρεξήγηση" με ένα φίλο σου, αν του διαλούσες την οικογένεια. Τη συγνώμη δεν τη ζητάς για να λάβεις και τη συγχώρεση από τον άλλον, αλλά γιατί την εννοείς και τη πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Λάζαρε, καλή αρχή. Η χώρα του πατέρα σου έχει την εκτίμηση και την αγάπη των περισσότερων Ελλήνων.
    Κάτι παιδάκια, που νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι η πατρίδα τους, δεν έχου ιερό και όσιο. Περνούν τα χρόνια τους, βρίσκοντας υβριστικά επίθετα κατά του προπονητή της ομάδας τους.
    Μιχάλη, Τόλη, Αχάντου, χ,ψ, και ω, το blog έγινε για την ΑΕΚ. Μπορεί να μην είναι υπερ του προπονητή, αλλά δεν είναι και κατά. Αν ο μόνος λόγος που γράφετε εδώ είναι να βρίζετε τον προπονητή της ομάδας σας, καλύτερα να το κάνετε κάπου αλλού. Αν σας ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας, κάνοντας εποικοδομητική κριτική, απλώνεται μπροστά σας πεδίο λαμπρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Αχάντου: Ωραίο το σχόλιο σου. Δεν θα βρεις μεγαλύτερο είρωνα απο εμένα στην ζωή σου για ό,τι θέλεις. Θα σου πω όμως κάτι: Η Ελλάδα θα τελειώσει και οριστικά όταν πεθάνει ο Θεοδωράκης. Σαν καλλιτέχνης μιλώ κι όχι σαν άνθρωπος ή πολιτικά. Απλά συμπτωματικά με τον φυσικό θάνατο , τελειώνουν όλα. και το λέω αυτό, ΄διότι σαν χώρα το μόνο που εξηγαγες πάντα ήταν η τέχνη και η ποίηση και η μουσική. Τίποτα άλλο. Και οι δάσκαλοι σου μαθαίνανε μαλακίες, όπως και σε μένα.
    Την βραδυνή μου ανάρτηση θα την διαβάσεις πιστεύω και θα καταλάβεις πολλά. ΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΘΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ διότι ήταν Έλληνας ΚΑΙ διότι ήταν Αεκτζής ( θεωρητικά ) ΚΑΙ διότι εκμεταλλέυθηκε τον κόσμο όλον της ΑΕΚ για προσωπικό όφελος. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ. ΤΕΡΜΑ.
    ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΙ Ο ΒΥΡΩΝ , ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΦΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.
    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟ ΆΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
    ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ.
    ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΧ ΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΟΡΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΑ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η 18 ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ; ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΕΊΧΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς όποιον θέλει: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ CLUB ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ; ΜΙΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΟΛΕΥΕ. ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΤΑΝΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΙ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ;
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ; ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΒΑΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΤΙ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ "ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ"΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Δεν υποβαθμίζω με καμία τα εγκλήματα του κοντού. Στη κοντοπερίοδο συνέβησαν όσα δεν είχαν συμβεί όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε καλά και σημαντικά. Όσο για τη τέχνη θα διαφωνήσω κάθετα με τα περί εξαγώγιμου προϊόντος. Ο Όμηρος δεν ανήκει στους 'Ελληνες, όπως ο Δάντης δεν ανήκει στους Ιταλούς, ο Λόρδος Βύρων στους Εγγλέζους, Ο Πικασό στους Ισπανούς, Ο Κερτεζ στους Ούγγρους, ο Ταρκόφσκι στους Ρώσους..κτλ. Η τέχνη είναι οικουμενική και η πατρίδα του καλλιτέχνη αδιάφορη. Το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη παγκόσμια μπίζνα, αλλά τη στιγμή που θα αποκοπεί από τη λαική τάξη θα σβήσει. Μην σε ξεγελά η συνάθροιση της μεσαίας τάξης στα σαλόνια της Αγγλικής λίγκας. Και εκεί αν δεν κάνω λάθος η ώρα της κρίσης και του λογαριασμού έρχεται. Αυτά οσμίζεται και ο Πλατινί και προσπαθεί να βάλει κάποιους παλαιούς κανόνες.
    υγ Η Ελλάδα τελείωσε τη στιγμή που τα καθίκια οι Μαυρομιχάληδες έφαγαν τον Καποδίστρια. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις σήμερα. Το κράτος διοικείται ακόμα με φιρμάνια του Αλή Πασά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Αχάντου: Δηλαδή η Ακρόπολη δεν φέρνει κόσμο εδώ; Ο Ζορμπάς στο Μπρόντγουέι δεν παρουσιάσθηκε σαν ελληνικό δημιούργημα; Το βιβλίο του νομπελίστα δεν γράφει την πατρίδα του καλλιτέχνη; Κάτι θέλεις να πεις και σωστά, αλλά δεν το χτυπάς ακριβώς.
    Το ποδόσφαιρο δεν θα πεθάνει ποτέ διότι είναι λαϊκό. Η διοργάνωση του μπορεί.
    Για τον Καποδίστρια θα σου πω να πρόσεχε τον αδερφό του και σε ποιόν μίλαγε.
    Και τέλος να σου πω οτι Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ. Αυτά είναι μύθοι για τους άρρωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ενος πραγματικου φιλου δεν θα του διελυα την οικογενεια. Την δικη μου ομως που την εχω φτιαξει εγω,αμα λαχει ναι.Και εγω ας πουμε οτι ειμαι τρελος.
    Και τελος παντων,τι του καταλογιζεις;Οτι διελυσε την οικογενεια που ο ιδιος τοσα χρονια εφτιαξε;
    Γιατι σε τετοια οικογενεια ζουσες εκεινα τα χρονια,αν το καταλαβαινεις.
    Δεν ακολουθουμε προσωπα,δεν τα βαζουμε κορωνα στο κεφαλι μας,δεν αξιωνουμε απο καποιους να εχουν χαρακτηριστικα που στην πραγματικοτητα δεν τα εχουν,δεν δινουμε υπεραξια σε επι πληρωμη εργαζομενους και με ορισμενη χρονικη διαρκεια απασχολουμενους και βεβαια δεν φτιαχνουμε τα ονειρα και τους εφιαλτες μας βασιζομενοι σε τοτεμ και ταμπου.
    Εγω τουλαχιστον αυτο κανω.Και μπορει αναποφευκτα που και που να με στεναχωρουν πραγματα και καταστασεις αλλα μη εχοντας υπερβολικες και υπερανθρωπες απαιτησεις απο τους ανθρωπους που εκ'των πραγματων δεν μπορουν να τις πραγματωσουν,δεν παραμυθιαζομαι με πριγκηπες,αρχιπλοιαρχους,αρχοντες των δαχτυλιδιων και τα λοιπα.
    Αυτα ειναι για τις μαζες-στις οποιες συγκαταλεγονται και οι καθε ειδους "οργανωμενοι" πολιτικα,ποδοσφαιρικα,θρησκευτικα κλπ. οι οποιοι αποζητουν την ασφαλεια και την προστασια του απροσωπου οχλου. Με ομαδικο θυμικο και επιθυμιτικο και σχεδον ανυπαρκτο λογικο.
    Και το αστειο ειναι οτι ενω "οργανωνονται" για να οργανωσουν τις κινησεις τους και να γινουν πιο αποτελεσματικες απο αυτες του οριτζιναλ οχλου,καταληγουν-παντα-λογω της ακατανικητης αναγκης τους να προσεταιρισουν ολο και περισσοτερους με αποτελεσμα να γυριζουν εκει απο οπου ξεκινησαν και εκει που εν'τελει ανηκουν: στον οχλο.
    Και με αυτο τον τροπο βεβαια τιποτα το σημαντικο δεν πετυχαινεΙ κανενας ατομικα,αφου-φοβουμενος την ατομικη προσωπικη δραση και ελευθερια- παραδιδει την προσωπικοτητα του στο πληθος και το χειροτερο σε πολυ πιθανον "εξυπνους" ηγητορες που μανιπουλαρουν τα προβατα,στηνοντας μια - απαγορευτικη για τους πολλους- ιεραρχια,,μοτο,λεζαντες και βεβαια συμβολικα πρωσωπα που η δοξα και το ικριωμα για αυτα, ειναι διπλα-διπλα.
    Τελος παντων,πολλα λεμε και τιποτα δεν γινεται.
    Να φυγουμε απο το Μοσταρ και να παμε στην Κωνσταντινουπολη. Αυτος ειναι ο στοχος.

    Τωρα το τι ειδους Ελλαδα γνωριζεις χωρις τις τεχνες της και τον πολιτισμο της, δεν καταλαβαινω.Του κουτσαβακισμου; Του Καραγιοζη; Του Σημιτη; Η του καραφλοπροεδρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @steven
    Δευτερευούσης σημασίας η πατρίδα του καλλιτέχνη. Πως αλλιώς να το θέσω ;
    Όταν μπλέξαμε πατρίδα και τέχνη μας προέκυψε ουζερί ο Ζόρμπας και όχι το μιούζικαλ. Άσε που για ορισμένες μεγάλες προσωπικότητες(δεν μιλάω αποκλειστικά για τεχνη), πολλοί είναι αυτοί που ερίζουν για τη πατρίδα αυτών. Οι Γάλλοι πχ θεωρούν τον Αξελό 'δικό' τους. Ίσως και έχουν και δίκιο. Στα Γαλλικά έγραφε ο άνθρωπος. Εμείς διαβάζουμε τη μετάφραση
    @Χρηστος
    Την διάλυση της οικογένειας σου (και άμα λάχει, μάλιστα) ως τι, την αναφέρεις ; Ως παράδειγμα ανώριμης σκέψης ; ως πράξη κρετινισμού ; Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δώ κάτι άλλο, όχι ότι μου πέφτει και λόγος .. κουβέντα να γίνεται
    Για να μη μακρηγορώ του καταλογίζω ότι πρόδωσε την ίδια του την οικογένεια. Η προδοσία δεν έχει να κάνει μόνο με τη μυστική αντιεπαγγελματική συμφωνία με το Κόκκαλη, αλλά με μια κλιμάκωση ενεργειών από μέρος του που είχαν ως αυτοσκοπό την ανάδειξη της νέας του ομάδας μέσα από τη διάλυση της ΑΕΚ
    υγ.. Η Ελλάδα που γνωρίζω είναι αυτή του Φόκους . Θέλει να ζει εις βάρος των άλλων, χτίζει μεζονέτες στους αιγιαλούς, βλεπει τη Πετρούλα στο Σταρ, ασχολείται με το διαζύγιο της Μενεγάκη, θεωρεί εθνικό στόχο τη Γιουροβίζιον....και της αρέσει στα κρυφά και ο Μητροπάνος. Το κακό(για τους Έλληνες) είναι ότι το ίδιο βλέπουν και οι περισσότεροι στην αλλοδαπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. προς Αχάντου: Καλά τα λες. Κάπου μπερδεύεσαι, αλλά την άκρη την βρίσκεις. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το αιρετικό blog αυτό απο την αρχή. Πάντως για Φιλαθλέο σε κόβω. Μόνο εκεί βρίσκεις αυτά, ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αννα είπε...
    Λάζαρε, καλή αρχή. Η χώρα του πατέρα σου έχει την εκτίμηση και την αγάπη των περισσότερων Ελλήνων.
    Κάτι παιδάκια, που νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι η πατρίδα τους, δεν έχου ιερό και όσιο. Περνούν τα χρόνια τους, βρίσκοντας υβριστικά επίθετα κατά του προπονητή της ομάδας τους.
    Μιχάλη, Τόλη, Αχάντου, χ,ψ, και ω, το blog έγινε για την ΑΕΚ. Μπορεί να μην είναι υπερ του προπονητή, αλλά δεν είναι και κατά. Αν ο μόνος λόγος που γράφετε εδώ είναι να βρίζετε τον προπονητή της ομάδας σας, καλύτερα να το κάνετε κάπου αλλού. Αν σας ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας, κάνοντας εποικοδομητική κριτική, απλώνεται μπροστά σας πεδίο λαμπρό.
    ---------------------------

    psaxnw tosi wra gyrw - gyrw kai vlepw pos to blog legete steven avramidis

    de vlepw pouthena na grafei Anna agnwston loipon stoixeion ..

    ara apo pou mou les na fygw loipon?
    sto spiti sou irtha ?

    ki ante egw , grafw me greeklish kai eimai amorfotos kai malakas kata ton xristo , o Axantou ?

    pou ap' oti fainete katexei kathareuousa kai syntaktiko asoniti

    ki ayton ton dioxneis?

    pos tin exeis dei ?

    ti ntavatziliki einai auto ?

    mas ksereis ki apo xtes ?

    kai katigoreis emas gia ntavatziliki sto vatraxo pou se teliki ton exoume DEI na foraei fanela gavrou
    ki edw opos eipes exoume oloi thema mas tin AEK

    twra katalava giati de trwei n gata sou koutoxorto

    giati de periseuei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. steven είπε...
    Προς όποιον θέλει: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ CLUB ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ; ΜΙΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΟΛΕΥΕ. ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΤΑΝΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΙ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ;
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ; ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΒΑΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΤΙ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ "ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ"΄;

    ------------------

    tamias den itane pote

    giati den yparxoune tamies stin ORIGINAL

    opos den yparxoune meli , sundromes, gramateis kai proedroi

    ostoso kukloforise mia tetoia fimi kai den diapseustike pote

    kai den ypirxe kai logos

    opoios eixe mpei esto kai mia fora sti zwi tou ,se club tis original , katalavaine amesws ti simainei "tamias" nikolaidis

    gia tous allous , kuriws gi autous pou moutzonane apo ti 18 , st'arxeidia mas kiolas , astous na pisteuoun oti theloun


    oxi oti mas xalage kiolas pou to asteri tis omadas tote ,to epeze originalistas(gia tous dikous tou skopous ki autos)

    10 xronia meta , kakos de vgikame na poume oti de ton kserame ki apo xtes

    alla meta xriston profites den eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Zastro

    Einai asteio na milane Aektzides gia ton anthrwpo Bajevic.
    Mono apo pitsirikades na to dextw k aytoi katw twn 18 pou den katalaban ti egine to 96.
    Einai aplo, toso kairo kanoume to mlk kai de milaw gia organwmenous.H aksioprepeia tis AEK pige peripato k en etei 2010 exoume k timites tou an8rwpou pou eu8unetai gia ti simerini 15eti akoupia.
    Akoma k na metaniwse de mou ftanei polu apla dioti den to plirwse pote.H AEK omws to plirwse polu akriba k to plirwnei akoma.
    Eipame na siwpoume k na to pername sto ntoukou alla min prokaleite merikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Πραγματικα με συγκλονισε το σχολιο σου.Ειδικα στο σημειο που αναγνωριζεις οτι δεν ανηκεις στην πρωτη γραμμη και στους μαχημους.Αλλωστε τους γιωταδες και τους πνευματικα αναπηρους δεν τους δινουν καν οπλο ποσω μαλλον να τους στειλουν στην πρωτη γραμμη του μετωπου.Αληθεια,εσυ γιατι εισαι γιωτας?Λογω πλατυποδιας,λογω σπασμενων φρενων ή μηπως λογω ξεχειλωματος????

    Μεχρι και τωρα που μιλαμε,να σου πω την αληθεια,δεν θυμαμαι να εχω κατουρησει καθιστος.Για να το λες ομως εσυ σιγουρα κατι παραπανω θα γνωριζεις για το ουροκαθιστο .Παντως αν συνεχισεις να βιαζεις την "συνήδηση" εδω μεσα και μπει κανενας απο καμια επιτροπη σοφων που μελεταει νιτσε και τρωει κασιους και σε διαβασει,οχι μονο θα αγαπησει τα greeklish του μαικ αλλα απο το σοκ που θα παθει τον βλεπω μεχρι και να χεζει ορθιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η λυση ειναι μια.Η μαλλον δυο.
    Να απομακρυνθει ο αορατος πια προπονητης απ'τον παγκο-μετα την ληξη της περιοδου πια- και να απομακρυνθει απο την Ερασιτεχνικη ο Δ.Χ.
    Και να πανε και οι δυο εκει που ανηκουν: στην εξεδρα.
    Οτι προσεφεραν προσεφεραν,οτι εδωσαν εδωσαν. Απο εδω και μπρος-και για την ακριβεια εδω και αρκετο καιρο-ειναι πια ζημιογονοι για τον συλλογο. Για λογους πολλους που δεν χρειαζεται να τους απαριθμουμε και παλι απο εδω.
    Και γιατι πια,απο τα ποστα αυτα,εκ'των πραγματων,δεν εχουν και δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα περισσοτερο πλεον.
    Ειναι αναχρονιστικοι,ειναι κορεσμενοι και κουρασμενοι,ειναι διχως διψα και νεες ιδεες,διχως κουραγια και δυναμεις.
    Με λιγα λογια,τους εχει ξερασει η ιδια η φυση.
    Και απο τις θεσεις αυτες,θα προσφερουν μονο νερο στο μυλο της φαγωμαρας,της γκρινιας,και της διχονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. @Χρηστος

    Περα απο μπροκολα,κουνουπιδια και νιτσε το σχολιο σου ειναι ο,τι πιο ευστοχο εχω διαβασει εδω μεσα.Με μια μικρη διαφωνια σε οτι αφορα τον βατραχο.Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    Οπως ακριβως συμβαινει τωρα με το κοντοπουτανο.Καλυτερα με τις μπιγιονσεδες παρα με την ΑΕΚ.Αυτο ηταν και το μυνημα της επισκεψης στη νοβα για οσους θελουν να αποκωδικοποιησουν καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Και βεβαια,για ναγινουν αυτα-οπως και πολλα αλλα-θα πρεπει να ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ. Και αποφασιζει παντα αυτος που εχει τον πρωτο λογο.Και αυτον δεν τον εχουν οι διασκορπισμενοι στους πεντε ανεμους μετοχοι με τις υποθικευμενες μετοχες,ουτε ο υπαλλλος ο Αδαμιδης.
    Ελπιζουμε να βρεθει συντομα.

    ο αχμαντου-που δεν μας κανει την τιμη να μας επεξηγησει το περιεργο ψευδωνυμο του- μια "ερχεται", μια "φευγει".
    Σαν τον μαστουρωμενο αξιωματικο υπηρεσιας στην γεφυρα, σε ενα ταξιδι με το καραβι απο Ολλανδια,οταν ημουν στο Ναυτικο και ειχε χασει την ροτα 5-6- φορες σε μια νυχτα. Ευτυχως ο καπετανιος δεν εμαθε τιποτα.
    Ειναι τοσο μεγαλο το μενος και η οργη για τον "προδοτη" που διορθωνει την πορεια του συνεχεια. Δεν ειναι κακο αυτο.
    Κακο ειναι να μη την διωρθωνει κανεις,ακομα και αν την βλεπει στραβα.
    Απλα να πω οτι την οικογενεια της ΑΕΚ,την χαλασαμε και εμεις με τις εμμονες.
    Δεν αρκει ενας.
    Και να καθοταν,-γνωμη μου-δεν θα ξαναβλεπαμε πρωταθλημα για οσα χρονια ακομα θα ηταν εκει.Που εκ'των πραγματων δεν θα μπορουσαν να ειναι και πολλα. Γιατι δεν υπηρχε πλεον σταθερη διοικηση.Στην πραγματικοτητα ηταν για γελια. Και αυτη,(η διοικηση) ειναι το α και το ω για εκεινον,δεδομενης της ανασφαλειας του, που ολοι-πλεον-γνωριζουμε.
    Και δεν θα ξαναβλεπαμε βεβαια πρωταθλημα και λογω κοκκαλη που ειχε φαει τις σφαλιαρες του,ειχε μαθει,ειχε οργανωθει πιο αποτελεσματικαι και με τις σωστες παρασκηνιακες μεταγραφες-μαζι βεβαια και αυτες των νεοφερμενων ποδοσφαιριστων-ηταν φανερο οτι εβλεπε σοβαρα τον ρολο και δεν τον επαιρνε για νεα χαμενη χρονια,αφου οι συμβασεις και τα κρατικα κονδυλια ετρεχαν.
    Θελω να πω τελος παντων οτι ηταν νομοτελειακο. Ο τροπος της φυγης βεβαια ειναι αυτος που πικρανε περισσοτερο.Και εμενα.Το οτι θα εφευγε καποτε,το γνωριζα.Δεν γινεται αλλιως.Δεν ηθελα να σκεφτομαι μια λιγοτερο δυνατη και ακμαια ΑΕΚ.Αλλα δεν μπορουσα και να φανταστω οτι δεν θα υπαρχει και παλι τετοια και καλυτερη ΑΕΚ,ακομα και μετα το τελος αυτο.Αυτο ειναι αδυνατον.Ι ιστορια της προχωρα.Και ανα τακτα χρονικα διαστηματα-μπορειτε να το διαπιστωσεται αυτο αλλωστε-φτανει και παλι στην κορυφη και στην ακμη της.
    Αυτος ο τροπος δεν ξερω ποιος θα ειναι ακριβως για την επομενη εποχη ΑΕΚ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα συμβει. Αυτο που μενει να κανουμε ειναι να επισπευσουμε οσο γινεται τις εξελιξεις προς αυτην την κατευθυνση. Και αυτο δεν γινεται βεβαια με το να βαλουμε το πιστολι στον κροταφο σε αυτον που γουσταρουμε να παρει την ομαδα.Ουτε να κανουμε δημοψηφησματα για το ποιος ταιριαζει που και γιατι.Αυτα ειναι για τα παιδια.
    Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να προετοιμασουμε το εδαφος σε αυτον που θα ερθει.Να βρει στρωμενο-οσο γινεται- το χωμα και εννοω την ομαλοποιηση των διαφορων μας,την εξομαλυνση των σχεσεων αυτων που δημιουργουν τις πολωσεις και την απομακρυνση-οπως ειπα παραπανω-αυτων που εκ'των πραγματων ειναι φορεις διχασμου.
    Και ενωμενοι πια να κοιταξουμε μπροστα. Οχι ξεχνοντας το παρελθον,ουτε στρουθοκαμηλιζοντας.Το παρελθον ακολουθει παντα. Αλλα για να του ξεφυγεις καποια αποσταση και να το κοιτας με ασφαλεια,θα πρεπει να τρεχεις μπροστα και γρηγορα.
    Και ακγυλωμενοι στο παρελθον, αυτο δεν θα το καταφερουμε ποτε.
    Ας αφησουμε αυτα που εγιναν. Ας κοιταξουμε αυτα που θα γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Tολης είπε...
    @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Πραγματικα με συγκλονισε το σχολιο σου.Ειδικα στο σημειο που αναγνωριζεις οτι δεν ανηκεις στην πρωτη γραμμη και στους μαχημους.Αλλωστε τους γιωταδες και τους πνευματικα αναπηρους δεν τους δινουν καν οπλο ποσω μαλλον να τους στειλουν στην πρωτη γραμμη του μετωπου.Αληθεια,εσυ γιατι εισαι γιωτας?Λογω πλατυποδιας,λογω σπασμενων φρενων ή μηπως λογω ξεχειλωματος????

    Μεχρι και τωρα που μιλαμε,να σου πω την αληθεια,δεν θυμαμαι να εχω κατουρησει καθιστος.Για να το λες ομως εσυ σιγουρα κατι παραπανω θα γνωριζεις για το ουροκαθιστο .Παντως αν συνεχισεις να βιαζεις την "συνήδηση" εδω μεσα και μπει κανενας απο καμια επιτροπη σοφων που μελεταει νιτσε και τρωει κασιους και σε διαβασει,οχι μονο θα αγαπησει τα greeklish του μαικ αλλα απο το σοκ που θα παθει τον βλεπω μεχρι και να χεζει ορθιος!!!

    -----------------------------

    katalaves giati eixa stravwsei persy ston agona me ti livadia?

    tha eixes lusei ola sou ta provlimata xwris na kaneis to paramikro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ μας αρμενιστή του γλυφού νερού είναι ότι εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα δημιούργημα της φαντασίας μου, πασπαλισμένο με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, προκειμένου να αντιπαρέλθω τη κενότητα των επιχειρημάτων μου. Θα ήθελα πάντως να μου γνωρίσεις το καπετάνιο σου. Τώρα που θα χηρέψει και η θέση του προπονητή στην ομάδα και με δεδομένο ότι οι νεοαεκτζήδες έχουν συνηθίσει τη παρουσία ανίκανων στο πάγκο, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον συναντήσεις για μια ακόμα φορά. Ίσως τότε, έχει μάθει (και μαζί με αυτόν και εσύ) ότι το πλοίο δεν είναι θαλάσσιο ποδήλατο και οποιαδήποτε παρέκκλιση της ρότας του, γίνεται αντιληπτή, οποιαδήποτε στιγμή καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Εκτός αν πρόκειται πέρι τράτας, επομένως, θα σε αγγαρέψω για μια φρέσκια συναγρίδα , που έχω πεθυμήσει.
    Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς με το όνομα μου. Ανέλαβες ,μήπως, τατα καθήκοντα του ληξιάρχου του μπλογκ ; Η πηγή , πάντως, είναι ανάλογη των ονομάτων που έδωσε ο Ρένος Αποστολίδης στα παιδιά του. Σε ενοχλεί που δεν ανταποκρίνεται στα ελληνοχριστιανικά πρότυπα των νοικοκυραίων.; Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, όπως αναφέρει και μια παροιμία της παραλίγο..πατρίδας μου. Τέλος πάντων, είσαι ο τελευταίος εδώ που θα κρίνεις αν το όνομα του οποιουδήποτε , αν είναι περίεργο.
    Για τη προδοσία του βάτραχου αναμασάς τα ίδια. Η ιστορία έγραψε ότι πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο. Κανείς δεν θα μου επιβάλει να τον συγχωρέσω, να τον δεχθώ..ακόμα ακόμα και να τον ανεχθώ. Για να μη βαυκαλίζεσαι σου προτείνω να ξεχάσεις μια και καλή τα περί ενώσεως. Αφενός ο προδότης αποτελεί κόκκινο (κυριολεκτικά) πανί για μένα, αφετέρου με βατραχολάγνουσ δεν θέλω να μοιραστώ ούτε πυρετό, που λέει και μια ψυχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. popooo

    pirame kai to ntou sti glosologia

    pios eisai re Axantou ?


    o Zolotas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. sakis είπε...
    Μήπως είναι ο michael corleone?

    ------------

    paizei alla xlomo

    ap' oti kserw , o corleone ergazete entatika auti ti periodo dimiourgontas to "Anti-365" pou tha nai etoimo se liges meres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δε ξέρω τι κάνει ο Δημήτρης,αλλά μου φαίνεται πολύ γνωστό το ύφος της γραφής του.
    Απαράλλαχτο θα έλεγα Μιχάλη.
    Εξάλλου λίγοι γράφουν τόσο αλληγορικά.
    Αυτός είναι κατά 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. sakis είπε...
    Δε ξέρω τι κάνει ο Δημήτρης,αλλά μου φαίνεται πολύ γνωστό το ύφος της γραφής του.
    Απαράλλαχτο θα έλεγα Μιχάλη.
    Εξάλλου λίγοι γράφουν τόσο αλληγορικά.
    Αυτός είναι κατά 90%.
    ---------------------

    paizei kai na nai

    ontos einai xarisma na mporeis na kaneis kati typous pou to paizoune kseroles ,glosologoi kai pantognwstes , na aisthanonte sa tin Elenitsa tou dimotikou(maro kontou) enw diavazei tis kideies stin efimerida kai ti diorthonei o antonakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή