Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

          ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ.
         ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ; ΤΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ; ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ;  ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ,  Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ; ΚΑΙ ΤΩΝ GOLDEYN BOYS; ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ;
            AΠΟΦΑΣΕΙΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. ΑΕΙ ΣΤΟΔ ΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ SUGAR. ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΟ 2004 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ  ΗΓΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ "ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΚΟΝΤΕ". ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΥΧΤΙΑΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΕΜΙΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΡΓΟΥ.
        ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΜΕΤΑ; ΑΛΛΟ ΣΕ ΙΔΗΣ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΜΕΝΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΘΥΡΑ 13 ΤΗΝ  ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ. ΣΚΟΥΠΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΖΩΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ;

22 σχόλια:

  1. "Ολως τυχαιως" παρατηρησα οτι δεν εκανες αναρτηση σημερα. Συντηρεις τον Δ.Χ. σαν ψαρι; 48ωρο κλεινει σε λιγο. Φροντησε σε παρακαλω αυριο να εχει πεταχθει.
    Το ψαρι βρωμαει απ'το κεφαλι,σωστα. Αλλα στην δικη μας περιπτωση,βρωμαει απ'την ουρα.Ειμαστε η εξαιρεση στον κανονα-οπως και σε τοσα αλλα ,αλλωστε.
    Μια μαρτυρικη αγωνιστικη χρονια τελειωνει σιγα σιγα.Μια χρονια σαν την μεγαλη εβδομαδα.Μεσα στις ωδυνες,τις προσβολες και τα χαστουκια ειμαστε.Προχωραμε ακαθεκτοι.Το μαρτυρικο τελος κοντευει.Οπως και η αναγεννηση.
    Μετα τις διδασκαλιες και τα θαυματα,ερχεται η Αγια και Μεγαλη Εβδομας.Η "προδωσια",η χλευη,"φραγγελια",ακανθινα στεφανα" και τα σχετικα που γνωριζουμε,η "Σταυρωση",το γκρεμισμα του "Ναου",η Ταφη και φυσικα η Ανασταση.
    Το Πασχα ευτυχως φετος ειναι κοντα.
    Κρατα τον "φρεσκο",σαν τον επιταφιο. με τα "λουλουδια" που του αφηνουμε ενας ενας.Σε λιγο καιρο θα γινει και η περιφορα,η οποια ειθισται να γινεται-καιρου επιτρεποντος- ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΝ "ΝΑΟ". "Αι γενεαι πασαι..." κλπ.κλπ. Κανονικη εξοδιος.
    Την δικη του καταληξη,δεν μπορω να την μαντεψω.
    Της ΑΕΚ ομως την πορεια, μπορω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΡΕ STEVEN
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SE PROHGOUMENH ANARTHSH ANAFEREIS OTI THA ME KSEKOILIASEIS?

    EXO KANEI COPY PASTE

    MHN PROSPATHISEIS NA TO SVHSEIS, EINAI MATAIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς MIKE: Σε κάλεσα στο ούζο και ζήτησα το τηλ για να τα πούμε. Μπαίνεις "τυχαία" κι εξακολουθείς. Για το ρήμα που χρησιμοποίησα, δεστο σαν κουβέντα του συρμού. Φυλακή δεν πάω για κανέναν. Αν θέλεις και συγνώμη, στην δίνω καθαρά κι αντρίκια. Περιμένω να μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Φεβρουαρίου, 2010 14:18

    Φίλε μου steven.
    Έχεις απασφαλίσει.
    Λογικόν.
    Κατ' αρχήν να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να σου ευχηθώ ταχεία και όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη λύση στο πρόβλημα υγείας του πατέρα σου. Εννοείται του εύχομαι καλή ανάρρωση του ανθρώπου.
    Κάνε υπομονή και είμαι βέβαιος ότι θα συμπαρασταθείς με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί γιός σε πατέρα.
    Για πάπες, άσε να τους πιάνουν άλλοι τ' αρχίδια.
    Και τον κώλο που και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Ευχαριστώ αν και ξέρω ποιό είναι το καλύτερο. Επίσης λόγω και δικής μου ταλαιπωρίας, δεν κρατάω πια όση ψυχραιμία θα έπρεπε να είχα. Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι ο κόπος είναι μάταιος. Είμαστε όλοι φοβερά διχασμένοι και σε λίγο θα πλακωθούμε για ένα συναίσθημα, που όλοι το ίδιο έχουμε, επειδή δεν μπορούν να συνενοηθούν κάποιοι μέτοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε Στήβεν,

    Την ελευθερία του λόγου δεν θα στην στερήσει κανένας και να σκέφτεσαι ότι σε συτές τις δύσκολες στιγμές κάποιοι αν και άγνωστοι, νοερά είμαστε μαζί σου και σου συμπαραστεκόμαστε. Καλή δύναμη φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, δεν είμαστε τόσο διχασμένοι όσο νομίζουμε. Απόδειξη το blog αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Στήβεν,

    Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να αγνοήσεις τους βαλτούς και να συνεχίσεις να καταθέτεις τις απόψεις σου για την ΑΕΚΑΡΑ μας με το ίδιο πάθος και ελεύθερο πνεύμα. Πιστεύω ότι εκφράζω όλους εμάς, τους πολλούς είμαι σίγουρος, που σε διαβάζουμε αλλά δεν σχολιάζουμε. Είμαστε μαζί σου. Κουράγιο για το οικογενειακό σου πρόβλημα.

    Καθηγητής στο ΤΕΙ Λάρισας και με κοινή καταγωγή (Κοζάνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα να συνεχίσω λέγοντας τα εξής:
    Κάνένας ΜΙΚΕ και κανένας μπίκο,σύκο μίκο δεν μπορεί να απειλεί ανώνυμα και να κατηγορεί και ούτε είναι μαγκιά να ζητά τηλέφωνα και mail αν δεν δημοσιοποιεί πρώτα τα δικά του. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί τα λεγόμενα του BlOg. Θα έλεγα πως αρκετά ασχολήθηκες με ανώνυμους νταήδες. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όλοι μας και μην ξεχνάτε όλοι πως πάντα αφήνουμε ένας ίχνος ππου έστω και δύσκολα μπορεί στην ανάγκη και ηλεκτρονικά να βρεθεί. Βέβαια στην βία δεν χρειάζεται βία απλά περιφρόνηση σε κάτι ατομάκια που πιστεύουν πως το να χοροπηδάνε γυμνοί στην κερκίδα είναι μαγκιά, να καταστρέφουν και να λεηλατούν είναι προσφορά στην ιδέα , να απειλούν ζωές και υπολήψεις είναι δικαίωμα τους απέναντι στην αγάπη τους για την ομάδα. Τίποτα. Τους έχω ξαναρωτήσει. Πόσοι από όλους αυτούς θα δέχονταν θέση στην κερκίδα ταυτοποιημένη και παρακολούθηση με κάμερα απολαμβάνοντας βέβαια από την άλλη προνόμια ενός υγειούς συνδέσμου οργανωμένο πάνω στα αγγλικά πρότυπα?
    Το να αισθάνεσαι κουρέλι ή πειρατής του ονείρου εμένα δεν με χαλά από την μιά. Από την άλλη όμως δεν μου λέει και τίποτα. Ελευθερία για όλους. Ομορφα. Οι άλλοι εισαγγελέα. Δεν φταίω σε τίποτα αν τρώνε χαστούκια από την ζωή είτε από τις πεθερές και τις γυναίκες τους. Απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς SAWAS: Φίλε σε ευχαριστώ και προσωπικά. Συνεχίζουμε λοιπόν, αλλά με μια προσωπική μου άποψη, που την βάζω σε κουβέντα αν θέλεις. Όταν η βία προκαλείται απο διάλογο και μόνο, θέλει βία. Όχι περιφρόνηση ή χριστιανική τοποθέτηση. Όταν ειρωνευτώ ή σχολιάσω, δέχομαι τον τόνο τον ίδιο. Όταν ανεβεί το ντεσιμπέλ, τότε το διαπασών θέλει σπάσιμο. Ειδικά όταν δεν μιλάει ένας, αλλά έρχονται παρέες. Στο τσακ ήμουν χθες λόγω κι άσχημης ψυχολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Stergios: Καλώς την πατρίδα μου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πληροφορίες παίρνω στο ταχυδρομείο μου για την δράση της αεκοφροσύνης, που δεν μπορούν να γραφτούν. Μιλάμε για κοινό ποινικό δίκαιο. Συνεχίζουμε φίλε, ευχαριστώ και ώρα καλή. Δεν θα έγραφα τίποτα, θα έβαζα το κείμενο μου το αυριανό στην εφημερίδα, αλλά τώρα θα ετοιμάσω μια ανάμνηση για μια προσωπική μου ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωστας-Φλωρινα05 Φεβρουαρίου, 2010 21:51

    Στηβεν δικαιολογημενα απασφαλισες,στο περι βιας συμφωνω απολυτα και δεν το αναλυω.Πολιτισμος μονο σε αυτους που τους αξιζει.sAvvas,δεν εχει κανενας τα αρχιδια να κανει οτι κανει, με ταυτοποιημενη κερκιδα και καμερες.Αποδειξεις απειρες, και προσωπικες μαρτυριες απο Αγγλια μερια που ειχαν παει φιλοι μου ΠΑΟΚια και παραδεχτηκαν οτι ητανε κοπελες στο Highbury...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΜΕΤΑ; ΑΛΛΟ ΣΕ ΙΔΗΣ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΜΕΝΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ. ΣΚΟΥΠΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΖΩΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΑΠΛΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ;

    ΑΕΙ ΣΤΟΔ ΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ SUGAR. ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ
    ----------------------------

    se pion anaferese mastora ?

    pianou metra pirate kai tha ton gamisete prwta kai tha ton skoupisete meta ?

    gia proxora sto parasunthima mi tyxon kai mas afora opote na treksoume na kanoume xwristra giati se kovo polu agriemeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Στηβεν δικαιολογημενα απασφαλισες,στο περι βιας συμφωνω απολυτα και δεν το αναλυω.Πολιτισμος μονο σε αυτους που τους αξιζει.sAvvas,δεν εχει κανενας τα αρχιδια να κανει οτι κανει, με ταυτοποιημενη κερκιδα και καμερες.Αποδειξεις απειρες, και προσωπικες μαρτυριες απο Αγγλια μερια που ειχαν παει φιλοι μου ΠΑΟΚια και παραδεχτηκαν οτι ητανε κοπελες στο Highbury..

    ------------------------

    me mperdepses re tsakale

    apo ti mia milas gia antimetopisi tis vias ki apo tin alli epikroteis to arxiko post pou tha gamisei kai tha skoupisei?

    me endiaferoun polu ola auta gia auges ,tsipres,syrizes ,original ,via kai parakameres


    valte me sto klima ama de sas kanei kopo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kωστας-Φλωρινα06 Φεβρουαρίου, 2010 00:33

    Η αιθουσα κλιματιζεται ανωνυμε.Ε μπες , τι περιμενεις?Ο μαστορας, ο τσακαλος, και ολοι οι υπολοιποι μεσα ειναι.Γιατι μπερδευτηκες?Χωρις κοπο, αρκει να θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. eipa na mpw ,na dwsw kai stoixeia kai foto mias kai eiste kai opadoi tis cameras alla mexri na apantisei kapios ekana mia volta sto blog kai mou perase n oreksi

    na asxolithw me tis apopseis kapiou pou itan asteras vyrona einai malakia

    na asxolithw me kapion pou otan itan asteras apektise apopsi gia to basket to opoio suxenete , pali einai malakia

    na asxolithw me kapion pou latrepse kai pistepse ton ....kozoni kai eixe kai asfalis plirofories pos einai kai AEK , aaauto ki an einai malakia

    apo pou na to piaseis kai ti na afiseis

    de milage o ximikos ali sti 18 giati den ithele na ginei provato alla anoikse blog na apoktisei ta dika tou provata

    kathe anartisi me ti leksi original pianei ta 50 sxolia , ama de pei XX kai R menei sta 20-22

    de lew , tsimpisa me to gamisi kai ti skoupa tou kuriou ki exasa kana - duo wres apo ti zwi mou

    ton ekana kai ligo diafimisi internetiki mias kai katalava to psonio tou , tha anevasei kai kana statistiko na mi paleuei na apoktisei doksa mono meso tou xatzimousia pou einai gematos apo auti

    ante geia , perastika sto gero kai kala na pernate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Τώρα γύρισα απ' έξω- δίότι διαθέτω και κοινωνική ζωή - κι έχεις ενδιαφέρουσες απόψεις. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ; ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 48 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ; ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΨΑΞΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΙ; ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ; ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ -ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ -; ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ. ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΟΠΙΣΜΟΣ. ΨΑΞΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΕΡΟ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ BLOG-ΙΘΑΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΡΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο ( συνέχεια ): Αγαπητέ λοιπόν MIKE του kitrinomavro blog σας, ( να σου ανταποδώσω κι εγώ την διαφήμιση - που την χρειάζεσαι σίγουρα ), αυτά για τα σύριζα και τις αυγές που λες, χρειάστηκες πολύ να τα σκεφθείς; Με κόβεις για ενταγμένο πολιτικά κάπου; Για ποιό λόγο να είμαι; Και ρωτάς τον πληθυσμό σου, αν είμαι αεκτζής; Ψάψε τις λίστες και της εταιρείας και της ερασιτεχνικής. Ψάξε και το ψηφοδέλτιο του Μελ το 2004. Φυσικά δεν είμαι γνωστός. Γιατί να είμαι; Την δόξα την αφήνω σε σένα που σε ξέρουν και οι πέτρες. Θα πάρεις πιο πολλά χτυπήματα απο εδώ, απο εσένα μόνο το δικό σου ήρθε. Προσπάθησα να σου αφησω και σχόλιο αλλά πολύ μεγάλη ασφάλεια έχεις ρε αδερφέ. Αν θέλεις, περιμένω οδηγίες πώς δουλεύει το μαραφέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to sxolio gia ton patera sou ,itan kaloproereto mias kai o dikos mou oikogeniakos sevasmos kai ton diko mou patera gero ton apokalei apo ta 40 tou
    m'auto to sxolio tis grias tha kerdiseis ena internetiko palamaki , kai de lew, mallon dikaios kathws itan eksupno

    kata t'alla ,varieme na kanw logariasmo sto google , legome kournis mixalis , katagwgi Poli kai pontos , menw xalkida kai latreuw ta greeklish ta opoia an paratiriseis kalutera einai kai dikis mou epinoisis kai diaferoun apo ta greeklish ta sinithismena

    to mail mou einai mike21hlk@hotmail.com
    Genithika kai eimai panta AEK (xwris diakopes), kai pote den ekana xrisi malakon n' sklirwn narkotikon an kai aniko stin R para polla xronia (sorry pou sou xalaw to ergo )

    opos episis den xrimatodotithika pote ki apo kanena enw exw diarkeias edw kai polla xronia se ola ta athlimata tis AEK(ksana sorry)

    apo kei kai pera mias kai gamas kai derneis kai skoupizeis kai mou pires kai ta metra , apodexome tin proklisi kai opote vretheis xalkida epikoinonise gia ta pereterw

    an sou peftei makrya n xalkida (pou fimizete kai gia ta ouzeri) , aurio tha parakolouthisw tin anametrisi AEK-PAOK sto handball kai tha eimai gia merikes wres sti prwteuousa
    opote exeis eukareia na mou pareis kainouria metra mias kai den exw riksei akoma ta kila ton eortwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο ( συνέχεια ): Αγαπητέ λοιπόν MIKE του kitrinomavro blog σας, ( να σου ανταποδώσω κι εγώ την διαφήμιση - που την χρειάζεσαι σίγουρα ), αυτά για τα σύριζα και τις αυγές που λες, χρειάστηκες πολύ να τα σκεφθείς; Με κόβεις για ενταγμένο πολιτικά κάπου; Για ποιό λόγο να είμαι; Και ρωτάς τον πληθυσμό σου, αν είμαι αεκτζής; Ψάψε τις λίστες και της εταιρείας και της ερασιτεχνικής. Ψάξε και το ψηφοδέλτιο του Μελ το 2004. Φυσικά δεν είμαι γνωστός. Γιατί να είμαι; Την δόξα την αφήνω σε σένα που σε ξέρουν και οι πέτρες. Θα πάρεις πιο πολλά χτυπήματα απο εδώ, απο εσένα μόνο το δικό σου ήρθε. Προσπάθησα να σου αφησω και σχόλιο αλλά πολύ μεγάλη ασφάλεια έχεις ρε αδερφέ. Αν θέλεις, περιμένω οδηγίες πώς δουλεύει το μαραφέτι

    ----------------------

    ki egw filoksenoumenos eimai sto kitrinomavro , einai sxetika eukolo na grapseis ekei , molis ksipnisei kapios sxetikos , tha se energopoinsei

    afisa to mail mou kai to msn mou sto diko sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Κουρνή Μιχάλη: Αγαπητέ δεν έχω τίποτα εναντίον σου, όπως καταλαβαίνεις φυσικά. Αποδέχομαι την πρόσκληση για την Χαλκίδα και θα σου στείλω τρόπο συνάντησης στο ταχυδρομείο. Φυσικά και είμαι ΑΕΚ με καταγωγή απο το Φουντουκλί και φυσικά χωρίς καμία διακοπή σαν υποστήριξη. Δέχομαι το καλοπροαίρετο σου αλλά να ξέρεις οτι είμαι κι εγώ με αντίστοιχη διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή