Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΔΥΝΑΜΗ

           Ένα πράμα που ΔΕΝ υιοθέτησα στη ζωή μου, ήταν η αδικία. Στην αρχή το έλεγα στη μπάλα που έπαιζα στην φτωχογειτονιά των Άνω Ιλισίων και μετά στην πλατεία της λεωφόρου Αλεξάνδρας που είδα πολλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν η ΄τιμιότητα ενός απλού κοινού αγώνα δρόμου: Δύο κύκλοι της πλατείας κι όποιος έρθει πρώτος. Και το παρατηρούσα πολύ μικρό αλητάκι. Ο καλύτερος δρομέας, ο Μάνθος, τελικά θα έχανε το ονόρε της γειτονιάς, οπότε καμιά εκατοστή μέτρα πριν το τέρμα ΤΡΑΒΗΞΕ τον πρώτο , τον πεινασμένο να νικήσει τον αδιαφιλονίκητο, και τον πέρασε. Ο αγώνας ακυρώθηκε και ξαναέγινε. Η γειτονιά απένειμε δικαιοσύνη. Αθώωσε τον ήρωα της. Στον επόμενο αγώνα , ο  Μάνθος κέρδισε διότι την προηγούμενη νύχτα δεν είχε ξενυχτίσει.  Έπρεπε να δείξει οτι κερδίζει τους πάντες. Κι η γειτονιά οτι έχει τον ήρωα της.  Το παιδί που έχασε στον πρώτο αγώνα, δεν καταλάβαινε την στήριξη στο Μάνθο. Δεν καταλάβαινε γιατί υπήρχε επανάληψη του αγώνα, ενώ στον κλασσικό αθλητισμό δεν υπάρχουν τραβήγματα. Κούνησα το κεφάλι.
            1971. Παο - ΑΕΚ. Ξεκινώ απο την ίδια πλατεία με τα πόδια να πάμε να δουμε τον αγώνα. Μια παρέα μεγάλων, όλοι παναθηναϊκοί με εξαίρεση τον πατέρα μου κι εμένα στα 9, ανηφορίζουμε τον δρόμο. Τρελή αλογοτροφή η μάνα μου, που χρόνια αποκαλούσε τον πατέρα μου Τούρκο και σχεδόν μου ξόρκιζε την ιδέα της ΑΕΚ. Εγώ το πάλευα. Στον δρόμο λοιπόν, βλέποντας τον πατέρα μου μόνο του σαν μέλος της παρέας, του ζήτησα να μου πάρει ένα κασκώλ της ΑΕΚ. Να το παίξω δικός του.. Αυτό έγινε σε ένα κιόσκι κάτω απο το σπίτι της γιαγιάς μου ( Λ. Αλεξάνδρας 122 ) που είχαν απλωμένες τις πράσινες τσόχες του Κουμκαν. Δύο δραχμές έκανε το κασκώλ, ΔΕΝ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΚΑΤΙ, είχε ένα δεκάρικο ο πατέρας μου, ζήτησε πιο ψιλά απο τον Γιάννη τον Χρυσοχόου ( Παο) για να μου το πάρει. Ο "φ'ίλος" του απάντησε: ΡΕ ΗΡΑΚΛΗ ( πατέρας μου) , για την ΑΕΚ να σου δώσω τα λεφτά;
            Θίχτηκα, κυρίως για τον πατέρα μου. Που ήταν, ακόμα μόνος. Τις φιλίες τις ξέρω αλλοιώς. Και πιστεύω οτι θα πάρω οτιδήποτε μου ζητήσει το παιδί που το έχω υπο την επίβλεψη μου για να χαρεί. Πιστεύω οτι ο πατέρας μου αισθάνθηκε κάπως. Δεν μίλησα. Καθίσαμε στην θύρα 6-7, που οι θέσεις ήταν μοιρασμένες μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Ζήλευα αυτούς που φοράγανε κασκώλ. Κάτι μου έλειπε τελικά, που δεν μπορούσα να το προσδιορίσω.
            Ο Παο προηγήθηκε περίπου στο 10 με μια μπάλα που κόλλησε στη λάσπη και την αντιλήφθηκε ο Δομάζος εις βάρος του δικού μας Κωνσταντινίδη. Στο πέταλο μας, στα μάτια μου μπροστά. Σκατά. Κάποια λεπτά αργότερα ισοφαρίσαμε και πετάχτηκα στον αέρα χωρίς να έχω προκλαέσει πριν. Τι να κάνει ένα χάπατο; Ο διπλανός μου , μου δίνει μια καραμούζα κίτρινη με μια κρεμασμένη κίτρινη παλαστική σημαία. Αρχίζω να σφυράω σε άσχετες στιγμές στο 1-1 και μια αλογοτροφή μου βουτάει την πίπιζα , μου την κοπανάει στο κεφάλι δυνατά και μου λέει: ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. Η καραμούζα έσπασε . Ο πατέρας μου, που του έστρεψα το κεφάλι, δεν μίλησε. Έμεινα με την απορία του τι είχα κάνει τελικά. Γιατί δεν με προστάτευσε και χάζευα την σπασμένη σάλπιγγα. Τελικά τίποτα δεν θα είχα απο το γήπεδο για να κοιμάμαι μαζί του.
             Η ΑΕΚ κέρδισε 1-2 και στον δρόμο της επιστροφής, η γιαγιά είχε μαζεμένες τις τσόχες κι η μάνα μου απειλούσε θεούς και δαίμονες για την προσφυγιά , τα χανούμια και τα τσογλάνια. Ηταν κι ωραία γυναίκα, όλοι πήγαιναν πάσο. Πάσο πήγαινε κι ο πατέρας μου Πάσο πηγε κι όταν πήρανε το διαζύγιο, πιστεύω ασχέτως ΑΕΚ. Λίγο πριν το σπίτι, ακριβώς κοντά στο σημερινό δωματιάκι, στη μέση καβγά δικού μου και της μάνας μου- καταλαβαίνετε την αστειότητα αφού κατέγραφα ρατσισμό κι όχι ποδοσφαιρική πραγματικότητα αφού ήταν άσχετη- σταματάει ένα αυτοκίνητο που ανέβαινε τη λεωφόρο. Σίγουρα καμακωτά για τη μάνα μου, μου λέει ο συνοδηγός: ΕΛΑ ΕΔΩ ΓΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.
          Για να γλυτώσω απο τη μάνα μου, κοιτάζω τον πατέρα μου. Και μου λέει : ΠΗΓΑΙΝΕ.
    Και τρέχω στον άγνωστο, με φιλάει και μου περνάει γύρω απο το λαιμό μου το κασκώλ του που έμελλε να είναι το πρώτο μου και το τελευταίο μου. Και ποτέ δεν αγόρασα στα παιδιά μου ίδιο προϊόν. Όλα τα άλλα ναι.Φανέλες, μπουφάν, κάλτσες. ΔΙΟΤΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
          Όποιος έρθει στο γραφείο μου σήμερα, θα δει το κασκώλ αυτό σε κάδρο. Είναι το προσωπικό μου μουσείο που βέβαια έχει και κάτι φανέλες που δεν τις πέταξα αλλά τις έκανα τιμημένα λάβαρα προσκύνησης.
       ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ:
              ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ
              ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
              ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ
               ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
      Αγαπητοί MIKE και ΕΡΝΕΣΤΟ , ΣΑΣ ΤΙΜΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΙΚΟΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ.  
       ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.   
          

78 σχόλια:

  1. Ξενύχτης Νομικάριος12 Φεβρουαρίου, 2010 03:14

    (Για χτές βράδυ): ΣΤΙΒΕΝ, ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!
    Αδέλφια, τα μάθατε; H Τζένοα, δηλαδή ο Λεβαδειακός της Ιταλίας, κοστολογεί τον Παπασταθόπουλο στα 10 εκατομμύρια Ευρώ!! Θυμάμαι πώς ωρυόμουνα στους φίλους μου το καλοκαίρι του 2008, όταν το κοντό παπάρι διέλυσε τα πάντα μαζί με τον καβλόσπυρια το Δώνη, όταν έμαθα για την πώληση του Παπ. Το έγκλημα αυτό πέρασε στα ψιλά με την τσάμπα αποδέσμευση (!!!) των Δέλλα, Λύμπε, οι οποίοι πάντως είχαν μεγαλώσει και δεν είχαν πια να δώσουν περισσότερα. Το έγκλημα αυτό όμως του κοντού το πληρώνουμε ήδη (Σουηδός, Ζεράλντο, Άρτσε κτλ) και θα συνειδητοποιήσουμε το μέγεθός του στο μέλλον, ίσως στο Μουντιάλ που έρχεται. Κι ένα έγκλημα για μόλις 3,4 εκ. Ευρώ, αν και βέβαια το Ντεμοτεχνείο μιλούσε για πολλά λεφτά και για κίνηση ματ με τον...Sotis, τον οποίο πληρώναμε 1,5 εκ. ετησίως! Στην πραγματικότητα ο κοντός -ξέρει μπάλα λέγανε οι θιασώτες του-(ξε)πούλησε ένα σούπερ εξελίξιμο σεντερ μπακ με χαρακτηριστικά ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ σε όλη την Ευρώπη (ξέρει μπάλα, εκρηκτικός και προπάντων ΓΡΗ-ΓΟ-ΡΟΣ)κι έφερε στη θέση του σε τιμή...ευκαιρίας, με πενταετές (!!!) κοντράτο, ένα καλό μεν σέντερ μπακ, ο οποίος όμως έχει περάσει το ζενίθ του, δεν έκανε χημεία επ'ουδενί με τον Ντάνιελ(δυο βαριά κορμιά,)με γνωστά προβλήματα τραυματισμών και με προσόντα, τα οποία διαθέτουν μυριάδες σέντερ μπακ στον κόσμο. Μόνο ο Αντωνίου δε μπορεί να βρει έστω κι ένα...Είχαμε πέρσι το πιο ακριβοπληρωμένο δίδυμο στόπερ στη Σούπερ Λίγδα, χωρίς να έχουμε την αντίστοιχη αμυντική ασφάλεια. Και πλέον οι μεγάλες ομάδες χτίζονται στα στόπερ και τα αμυντικά χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος12 Φεβρουαρίου, 2010 03:30

    Eίμαι βέβαιος ότι με την κατάλληλη δουλειά ο Σωκράτης θα μπορούσε να εξελιχθεί στο νέο ηγέτη της κιτρινόμαυρης άμυνας. Οι ομάδες ανά τον κόσμο φτύνουν αίμα, για να βρούν το γρήγορο σέντερ μπακ που πρέπει να πλαισιώνει τον ψηλό στόπερ, για να διαθέτει το αμυντικό δίδυμο αρμονία. Συνήθως τα γρήγορα σέντερ μπακ είναι κοντοί για τη θέση (π.χ. Μόρις)ή όχι και τόσο γρήγορα (π.χ. Κοντρέρας), και παίζουν τη θέση με όσο το δυνατόν σωστότερες τοποθετήσεις στο χώρο. Ο Σωκράτης όμως είχε το σωστό κορμί για το είδος αυτό του σέντερ μπακ, οι επιδόσεις στο ένας μ'έναν βελτιώνονται, ενώ, επειδή ξέρει μπάλα, και βέβαια με την κατάλληλη πείρα, θα μπορούσε να παίζει με βάθος και να διορθώνει τη δεδομένη έλλειψη ταχύτητας και το αναπόφευκτα ατσούμπαλο στυλ του ψηλού στόπερ. Και στο κάτω κάτω ούτε προλάβαμε να τον χαρούμε στην ΑΕΚ,αφού ξε-πουλήθηκε άρον άρον, μας έμειναν μόνο κάποιες εικόνες από αυτόν,όπως π.χ. στο τηγάνι που μάσαγε σίδερα και κάλυπτε τον αστείο Ράμος ή στο Χαριλάου που οι κατεβασιές του εκείνη τη μέρα θύμιζαν Μπεκενμπάουερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος12 Φεβρουαρίου, 2010 03:51

    Ποια η εξέλιξή του στην Ιταλία, την πατρίδα των αμυντικών; Ξεβρακώνει κάθε μέρα τον "ρομαντικό" Βανδή! Η Τζένοα τον θεωρεί περίπου αναντικατάστατο, τον δουλέψανε και ως δεξί μπακ, αλλά εσχάτως απ'ό,τι διαβάζω και ως αμυντικό χαφ, πράγμα που αποδεικνύει την ταχύτητά του για την κύρια θέση του, ενώ με την Εθνική ήδη βλέπουμε έναν Παπ μεστό και ώριμο, ο οποίος δεν κάνει γκέλες, όταν στην ίδια ηλικία ο μέγιστος Στελάρας Μανωλάς ήταν ακόμη πουτάνα των αντίπαλων κυνηγών.
    Πώς θα σας φαινότανε λοιπόν ο Πάπα να επαναπατριζότανε για τα μάτια του πολυμετοχικού ξέκωλου; Ή να πληρώναμε, για να αποκτήσουμε τον...Μώρα, που παρουσιάζει βελτίωση, αλλά είναι δυο κλάσεις κάτω από τον Παπ;Πως θα νοιώσουμε, αν τον δούμε να αγωνίζεται στην Ίντερ, αφού είναι ήδη στη μεταγραφική λίστα της πρωταθλήτριας, και να έχει προπονητή τον Μουρίνιο; Ή αν βγάλει μάτια στο Μουντιάλ;
    Σημειωτέον ότι γρήγοροι αμυντικοί είναι διπλά απαραίτητοι σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό-αν βέβαια ο Αδαμίδης δεν έχει... άλλα σχέδια-, αφού η ομάδα αυτή καλείται να παίζει στα περισσότερα ματς ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής, για να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, κι ως εκ τούτου καλείται να ανεβάζει τις γραμμές της όσο το δυνατόν λιγότερο "αναίμακτα" ψηλά, για να πιέσει και να βάλει πολλούς παίχτες στην αντίπαλη περιοχή. Σκεφτείτε μόνο τι γίνεται όταν το επιχειρούμε φέτος...
    (Για χτες βράδυ): ΣΤΙΒΕΝ ΨΥΧΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν δεν ξέρω πραγματικά τι σε έφερε στην θέση να πεις ότι αποχωρείς, ότι είσαι θάνατος κλπ. 5 παραπάνω κουβέντες που ανταλλάχτηκαν σίγουρα δεν έπρεπε να είναι λόγος. Όταν είδα τις αναφορές στον Μίμη, κατάλαβα ότι έχεις τις απόψεις που -από όσο ξέρω- κουβαλάει κι εκείνος.
    Δεν μπήκα στην διαδικασία να απαντώ, γιατί αυτά τα έχουμε χιλιοακούσει, έχουμε συνηθήσει να λένε τα άπαντα για τον Χατζηχρήστο και τα πρεζόνια του. Άλλοι με σκοπό, και άλλοι μη γνωρίζοντας καταστάσεις, κρίνοντας -κατα την γνώμη μου- επιφανειακά.
    Δεν έχει σημασία αν αδίκησες ή όχι, συμβαίνει αυτό στην ζωή, και στον "μαγικό κόσμο της ΑΕΚ" κατάντησε ο Μίμης να είναι κεντρικό πρόσωπο μόνο και μόνο από την ανυπαρξία αυτών που είχαν την τιμή και την δόξα να είναι στα αξιώματα της ΑΕΚ. Μέχρι και πρόεδρος στην ΠΑΕ του πρότειναν να γίνει. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον δικηγόρο του παρά το ότι τον υπερασπίζομαι χλιαρά, από αντανακλαστικά περισσότερο, μια και ο Μίμης αξίζει πραγματικά πολλά, και η δημόσια εικόνα του είναι δύσκολο να αποκατασταθεί πλέον, κυρίως λόγω της αφέλειάς του.
    Μπήκα στο μπλογκ σου όταν είδα μια παραπομπή σε άλλο σάιτ, που έλεγες για τον Μελισσανίδη και κάποιες ατάκες του, και που κατέληγε αν θυμάμαι καλά ότι θα οργανωθεί κάτι από σένα ωστε να δραστηριοποιηθεί. Μια και όπως κατάλαβα είσαι φίλος του ή γνωστός του έτσι που να μπορείς να έρχεσαι σε επαφή μαζί του.
    Εδώ που τα λέμε είναι η μόνη γνωστή -επώνυμη- λύση για την ΑΕΚ. Και ψάρωσα και αναθάρρησα.
    Και αναρρωτιέμαι.. Τι περιμένει? Πραγματικά τι διάολο περιμένει? Σήμερα όπου κι αν ακούσεις για επιχειρηματίες είναι το πρώτο όνομα. Κάβλα για την ΑΕΚ υποτίθεται ότι έχει. Γιατί δεν μπαίνει? Γιατί αργεί? Γιατί δεν μιλάει δημόσια, να βάλει όρους, να θέσει όραμα? Ποιός θα αντισταθεί και ποιός δεν θα στηρίξει? Εκεί που έχουμε φτάσει μέχρι και οι νεκροί θα σηκωθούν να του στρώσουν δρόμο. Τι κάνει? διαβάζει τους κομμήτες και απογοητεύεται? περιμένει μια συγγνώμη? Να του την πούμε ρυθμικά και οργανωμένα και στο γήπεδο αν χρειαστεί, αν είναι για το καλό της ομάδας. Δηλαδή εντάξει, ο εγωϊσμός του είναι πάνω από την κάβλα του να ηγηθεί της ΑΕΚ, και της δόξας που θα έχει ως πρώτος? Αφού μπορεί! και θα τον προσκυνάει όλο το ΟΑΚΑ. Στο όνομα της ΑΕΚ ρε Στήβεν, ψήστε τον όσοοι είστε στο περιβάλλον του. ψήστε τον να τελειώνουμε με αυτόν τον καρκίνο που μας τρώει τα σωθηκά. Αφού δεν εμφανίζεται άλλος. Όχι άυριο, χθες! Δεν πάει άλλο να έχει κόντρες η ΑΕΚ με τον τσακίρη και τον κομπότη. Δεν πάει άλλο.. Και τι στον κόσμο να τον είχα στο περιβάλλον μου εγώ, δεν θα κοιμόταν μέχρι να μπει στην ΑΕΚ. Γιατί αυτός μπορεί.. Έτσι ακούμε. έτσι μαθαίνουμε, γαμάει και δέρνει σε όλο τον κόσμο. Ε πάρε και την ΑΕΚ ρε τσόγλανε! Πάρε και την ΑΕΚ να καβλώσεις κι εσύ και να ..χύνουμε όλοι μαζί δάκρια χαράς. Κι άσε πίσω εγωϊσμούς κλπ. Η ώρα της πληρωμής γι αυτό που θα κάνει δεν θα συγκρίνεται ούτε με τον πατημένο εγωϊσμό του, ούτε με τα λεφτά που θα δώσει. Γιατί είναι ψωνάρα και φαίνεται. Και αυτό θέλει η ΑΕΚ, μια ψωνάρα όπως αυτός που να μπορεί να την κάνει πρώτη. Κάντο και τέλειωνε..! ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστας-Φλωρινα12 Φεβρουαρίου, 2010 12:00

    Ετσι εξηγειται η απεχθεια για την αλογοτροφη....
    Καλα ξηγηθηκες.Το ιδιο θα κανε καθε παιδι.Αυτα που ζεις μικρος μενουν χαρακια που δε σβηνει.Εισαι υγιης αρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ και μετα το σημερινο,καταλαβα πολλα.Οπως αυτο που μου εχεις πει, οτι ειμαι ΑΕΚ και δεν το ξερω. Αρχιζω να καταλαβαινω λοιπον, γιατι δεν ειχα ποτε μου κασκολ και λοιπα αξεσουαρ,ποτε, ουτε στο λαιμο, ουτε στον τοιχο, ουτε στο κεφαλι.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΣΤΗΒΕΝ
    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΟΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΣΚΩΛ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.BE COOL STEVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ξενύχτης Νομικάριος
    Ένσταση για τον Παπασταθόπουλο.
    Ο μάνατζερ του,δε δέχτηκε τη νέα προσφορά που του είχε κάνει η ΑΕΚ τότε(δε ξέρω ακριβώς τα ποσά) κι ο νόμος έδινε το δικαίωμα στον παίχτη και τον μάνατζερ,την επόμενη χρονιά να έφευγε με 3 μύρια € όπου ήθελε.
    Άρα συμφωνώ πως καλά έκανε και τον πούλησε έστω και με 3,4 μύρια €,αφού δε μπορούσαν πιο πολύ εκείνη τη στιγμή,διότι θα έφευγε όπως πολλοί κατά το παρελθόν της ιστορίας της ομάδας μας,τζάμπα.
    Η προσωπική μου γνώμη ήταν να μη φύγει ποτέ,αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετράνε άλλα και κανείς δε κάθεται με το ζόρι,ποτέ και πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sakis
    Ο Παπασταθοπουλος εδωσε περυσι συνεντευξη στον sport-fm και ειπε πως ηθελε να μεινει στην ΑΕΚ.Το γιατι δεν εμεινε εξηγειται απο αυτα που δηλωσε ο ρουφος στη νοβα πριν μερικες εβδομαδες περι πωλησης 3 παιχτων για να καλυφθει το ελλειμα και να μπορεσει η ΑΕΚ να κανει μεταγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα παιδες.
    Αυτην την ιστορια μας την ειχε πει και στο ουζο ο Steven.Και παλι που την διαβαζω συγκινουμαι.
    Ολοι εχουμε με τον ενα τροπο η τον αλλον τετοιες παιδικες αναμνησεις, οι οποιες χαραξαν μεσα μας, την ομαδα που θα "ειμαστε". Και το κυριοτερο,τον χαρακτηρα που θα εχουμε ωσπου να πεθανουμε.
    Δεν αλλαζουμε ομαδα Ποτε.Ολα τα αλλα τα κουβεντιαζουμε,τα αλλαζουμε. Ομαδα οχι.Γιατι,πως να απαρνηθεις,πως να ξεγραψεις μονοκονδυλια τα καλυτερα χρονια σου.Αδυνατον.
    Ακολουθοντας την ομαδα μας ως τωρα,μας ακολουθουν και τα παιδικα μας χρονια συνεχως. Ειναι η προσπαθεια να παραμεινουμε παιδια. Γι'αυτο και η μεγαλες εκρηξεις. Τα μπινελικια.Οι υπερβολες.Οι "τσακωμοι".Ακομα και δακρυα. Και αφορισμοι.
    Το μικρο παιδι το κουβαλαμε συνεχεια μεσα μας.Και η ομαδα ειναι το οχημα που μας παει συνεχως πισω στο χρονο.
    Αλλα και ο λογος που πιστευουμε οτι ισως τα πραγματα γινουν λιγο καλυτερα στον κοσμο.Με την αντιδραση.Την ριξη.Την αμφισβητηση.Το να μη στεκεσαι πουθενα βολεμενος.Να ζεις "προσφυγικα".χωρις "δασκαλους" και "προστατες".Να επαναστατεις,εστω και με κοστος. Οσο και αν εχουν αλοιωθει πολλα πραγματα στα χρονια,η ΑΕΚ (και δεν μιλω για τα τρεχοντα προσωπα)ολα αυτα τα αντιπροσωπευει.Ακομα.
    Γιάυτο και ολοι μας ντεπομαστε για πραγματα που οι αλλοι δυο δεν εχουν προβλημα να αισθανονται "προτιμιταιοι","ξεχωριστοι",ισως και περιφανοι.Οπως η υπαγωγη σε "φωτογραφικα" αρθρα για την απαλειφη χρεων,δημιουργοντας βρωμικο αλλωθι και οσφυοκαμπτες μεσα στον συλλογο,δεσμιους των πολιτικαντιδων. Δεν ειναι αυτη η ΑΕΚ που ξεραμε και που θελουμε.
    Αλλαγη ροτας.Να επανελθουμε στην κανονικη μας πορεια.Που ειναι τα βαθεια,ταραγμενα νερα και οχι ρυμουλκουμενοι απο λιμανι σε λιμανι.
    Για αυτην την ΑΕΚ,ειμαι βεβαιος παλευουμε ολοι μας.Ο καθενας με τον τροπο του,τα μεσα του και τις δυναμεις του.Και θελει δουλεια και επιμονη. Να μη μας φυγουν ακομα αλλα χρονια και ερθει ο καιρος που η ταυτοτητα της ομαδας θα εχει αλλαξει. Θα εχει ξεφλουδισει η παλια και γνησια και θα εχει γινει πια ενα κακογουστο θεαμα με ενα αποτερο παρελθον θολο και ενα υστερο παρελθον "μελανιασμενο" και αγευστο.
    Δεν υπαρχει καιρος για χασιμο.Το ενδοξο πορφυρο,αρχιζει αργα-αργα αλλα σταθερα να γινεται το ωχρο του ασημου νεκρου.
    Επανασταση.
    Προτιμοτερο το αγριεμενο βλεμα-που ειναι ετοιμο ομως και για την συγνωμη-απο το αποχαυνομενο βλεμα του βολεματος.Προτιμουμε το "καλυτερος",απο την σιγουρια του "οπωσδηποτε πρωτου". Χιλιες φορες η μαχη απ'την συνθηκολογηση.Δεν θελουμε δικτατορια, θελουμε την περιπετεια.
    Ας γινουν κατανοητοι λοιπον απο ολους μας οι οποιες υπερβολες γραφονται εδω.Η οτι λεγονται και θα λεγονται δια ζωσης,μεταξυ μας η με αλλους.
    ΑΕΚ σημαινει ζωντανια.Και πολλα περισσοτερα εξω απ'τα γηπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Τολης
    Δε το γνωρίζω.
    Διάβασα κάπου όμως,πως ήθελε να κάτσει ένα ακόμα χρόνο.
    Δε μίλησε για μετά.
    Και το προφανές είναι,ότι δε δέχτηκε την ανανέωση του συμβολαίου του,που έληγε μετά από ένα χρόνο.
    Και πέρσι σαν παίχτης της Τζένοα,(νομίζω στη realnews) έλεγε ότι δε θα άλλαζε τίποτα από όσα έγιναν στη ζωή του,θα άλλαζε τη νοοτροπιά των οπαδών κτλ.

    Υ.Γ.
    Έκανα ένα λάθος πριν.
    Έγραψα 3,4 ενώ το σωστό είναι 3,8 μύρια €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάθατε μήπως ότι ο Λαυρεντιάδης αγόρασε τη SCORELIVE?
    Αληθεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Χρηστος
    Αλλα και ο λογος που πιστευουμε οτι ισως τα πραγματα γινουν λιγο καλυτερα στον κοσμο.Με την αντιδραση.Την ριξη.Την αμφισβητηση.Το να μη στεκεσαι πουθενα βολεμενος.Να ζεις "προσφυγικα".χωρις "δασκαλους" και "προστατες".Να επαναστατεις,εστω και με κοστος. Οσο και αν εχουν αλοιωθει πολλα πραγματα στα χρονια,η ΑΕΚ (και δεν μιλω για τα τρεχοντα προσωπα)ολα αυτα τα αντιπροσωπευει.Ακομα.
    -----------------------------------------------
    Για ποιους επαναστατες και ποιες επαναστασεις μιλας?Η ΑΕΚ εχει χασει προπολλου την παλια λαικη της ταυτοτητα.Την επαναστατικοτητα και την αντιδραστικοτητα της.Και δεν ειναι θεμα των διοικησεων της αλλα του λαου της.Που-σημερα-μονο επαναστατη και αντιδραστικο δεν μπορεις να τον πεις.Καλυτερη αποδειξη απο την αποδοχη σε ρουφιανους και προδοτες δεν μπορει να υπαρξει.Και που στο ονομα της ειδωλολατρειας αυτοι που αντιδρουν στα παραπανω θεωρουνται "γαυροι",αλητες,πρεζακια και χρηματοδοτουμενοι!!!

    Το 2004,δυστυχως,απεδειξε πολλα πραγματα με σημαντικοτερο οτι στις ταξεις του λαου της ΑΕΚ υπηρχε κρυμμενο ενα ΜΕΓΑΛΟ κομματι που δεν διεφερε σε τιποτα απο την τρεντοφλωρια,την αριστοκρατια και την ρουφιανια που παραδοσιακα αντιπροσωπευει το σιχαμενο σωματειο των πρασινων πεταλουδομαζοχτρων.Κι αν,στα χρονια του ναου,ηταν εξαφανισμενοι ή δεν μπορουσαν να εκδηλωσουν το πραγματικο τους προσωπειο επειδη η καπαδοκιας ηταν στενη,επι εποχης κοντοπουτανου και κατω απο το πεφωτισμενο κουμαντο του ηγετη τους και της κλικας του συνεπικουρουμενοι απο τους επαγγελματιες οπαδους της πεμπτοφαλαγγικης Ε1924 καταφεραν να θεωρουν το this is aek και το καρακατσουλιο που το υποστηριζε ως η επικρατουσα αντιληψη στη νεα μοντερνα ΑΕΚ.

    Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα πουτανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σε όλους
    Στήβεν όλα καλά;Τι χαμπάρια;Τι μαθαίνω,σε τελειώσαμε εμείς και σε κράτησε η οργάνωση;
    Δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι στον δημοσίας χρήσεως αυτή την στιγμή για να σε έχουμε κοντά στην παρέα;
    Πως σε κράτησε η οργάνωση,για να τους τα χώνεις ή διότι ασπάστηκες τις απόψεις τους;
    Φίλε τα προσωπικά πολλές φορές είναι φορτίο αβάσταχτο και όλα αυτά εδώ η διέξοδος για να μην τρελαινόμαστε.Αυτό.
    Το μεγάλο νέο της επικαιρότητας ειναι ο χωρισμός του Ταχτσίδι.Λέτε να παίξει μπάλα;
    Οι μέτοχοι τρέχουν να αποπληρώσουν δηλαδή να αποδεσμεύσουν μετοχές διότι το καλοκαίρι είναι κοντά.
    Φούμαρα για μένα τα περί προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς διότι ο πρώτιστος σκοπός είναι η πώληση.Και μέχρι αυτή να έρθει φυσικά και μπορεί να πέσει πείνα...και πωλήσεις φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Προς Τολη.
    Μα για αυτην ακριβως την αντιδραση και την επανασταση την δικη σου και τοσων και τοσων αλλων μιλαω.
    Το οτι το "2004" απετυχε ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι η ΑΕΚ δεν χωραει σε τετοια τερτιπια.
    Η ΑΕΚ στα καλα της χρονια, πετυχαινε πολυ περισσοτερα με πολυ λιγοτερα χρηματα απο αυτα που περασαν την τελευταια πενταετια.Δεν ειναι οικονομικοι οι λογοι.Δεν απετυχε μονο γι'αυτο, το "κοντοεγχηρημα". Ειναι ακριβως το οτι η ΑΕΚ δεν χωραει και νιωθει αβολα οταν γινεται "μοδα".Ειναι της αλανας και οχι του σαλονιου. Δεν ειναι mainstream,ειναι Θερμοπυλες.
    Η νοοτροπια,δεν αλλαζει.Και αν σκεφτεις οτι λογω συνεχους απουσιας μας απ'τα πρωταθληματα και της δυσκολιας να γεννηθουν νεα ΑΕΚοπουλα,τοτε καταλαβαινεις οτι και η μεγαλυτερη μαζα του κοσμου της ειναι αυτη που γνωρισε τον Μπαρλο αλλα και την εποχη των '90s, αλλα και οτι τα-οσα-νεα παιδια ακολουθουν την ομαδα ακολουθουν οχι την σιγουρια του γαυρου και την κατεστημενη ηρεμια του λαγου,αλλα τον κιτρινομαυρο "κινδυνο", τοτε καταλαβαινεις οτι ο κοσμος αυτος δεν "αλλαξοπιστησε" σε μια νυχτα,ουτε σαλταρε ετσι ξαφνικα. Ουτε οτι τετοιος ηταν οπως λες.Αν ηταν τετοιος,θα ηταν επανω ο κοντος τωρα και ο κοσμος μαζι του.
    Ασφαλως και ειναι λαθος η προσωπολατρια και τα ειδωλλα.Το λεμε και το φωναζουμε καθε μερα.Ο κοσμος ομως ταυτιζεται,δημιουργει ηρωες,οταν δεν μπορει να ειναι ηρωας ο ιδιος.
    Ομως,αλλο ο λαικος ηρωας της Κυριακης, Νεστοριδης,η Μαυρος και αλλο το καταναλωτικο κατασκευασμα Νικολαιδης,που ο κοσμος εμαθε να τον βλεπει με μεγενθυτικα γιαλια.
    Και σε αυτο η επισημη οργανωση εχει μεγαλη ευθυνη,δημιουργωντας ιερα τοτεμ.Με πρωτο και καλυερο το ιδιο της το ονομα,καπελωνοντας αυτο της ΑΕΚ-αν ειναι ποτε δυνατον.Πως να μεγαλωσει με τα χρονια αυτη η "κυψελη" λοιπον;Τι φωναζουνε τωρα οτι ειναι μονοι;Οτι δεν ακολουθει κανεις;Δεν βλεπει ο κοσμος; Μαλακας ειναι;
    Οταν ο κοντος "εδινε" οπαδους στην ασυνομια, οταν ελεγε "βγαλτε τα κασκολ" η οταν ελεγε "αν θελετε πρωταθλημα να γινεται Ολυμπιακοι", πιστευε αυτο που πιστευεις και εσυ.Οτι ο κοσμος της ΑΕΚ αλλαξε,η οτι τελικα,αυτα γουσταρει.Οτι ειναι ετοιμη η ομαδα για το "μεγαλο βημα".Για το κολωνακι.Για το Life style.
    Ασφαλως και δεν ηταν αυτος ο λογος της αποχωρησης του, οταν ελεγε" πιστευα οτι θα αλλαζαν...η οτι ειχαν αλλαξει νοοτροπια..." Να εισαι σιγουρος ομως οτι το πιστευε.Και οτι το ηθελε κατι τετοιο.
    Εφ'οσον- σου λεει-χειροκροτανε τον συζυγο της Βανδη και εχω γινει μοδα στην παραλιακη,τοτε γιατι και να μην βγαζουμε εξωφυλλα με το εμβλημα του δικεφαλου να το καβαλαει μια πουτανα του Κωστοπουλου;
    Της φορεσαν ενα κουστουμι που δεν χωρουσε σε αυτο.Ο κοσμος δεν τρελαθηκε. Απλα ειναι πονεμενος,στερημενος,νοιωθει και αδικημενος αν θελεις.Και οταν καποιος ειναι σε τετοια φαση,τα εξωραιζει τα πραγματα.Και η τοτε συστρατευση ηταν φυσικο επακολουθο μιας τετοιας "διψας".Οπως ηταν και φυσικο επακολουθο η αγανακτηση και το σιχτηρισμα απο τον κοσμο σε μια φουχτα μεταλλαγμενων φιλοΑΕΚτσιδων,ερμαφροδιτων,που μετα τις κωλοτρυπιδες τους,ηθελαν να εκμοντερνισουν και την ΑΕΚ.
    Η ΑΕΚ δεν ειναι του καιρου βρε μαλακες, τους λεμε εμεις.Ειναι παλαιας κοπης.Ειναι αυτο που δεν κατανοειτε.Ειναι αυτο για το οποιο ισως ντρεπεστε: Δηλαδη αντριωσυνη.
    Δεν εχουν αλλαξει και πολλα φιλε Τολη. Καθε συλλογος εχει το DNA ΤΟΥ.Ο ΑΕΚτζης δεν ειναι προβατο.Ειναι κρι-κρι του Ψηλορειτη που παταει με τις ακρες των ποδιων σε αποτομα βραχια και δεν τρωει αμερημνος γρασιδι περιμενοντας την σφαγη του Πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. n original xaralampe kai xristo , pera apo ola ta elattwmata pou tis katalogizete , einai auti pou ekane ti leoforo tou steven kitrinomavri

    molis merikes dekades metra apo ti lagofolia

    apo kei kai pera , se sxedon 30 xronia poreia me xiliades kosmou na pane kai na erxonte , sigoura tha vreis kai arnitika kai thetika ,kai swsta kai lathi

    o kathenas estiazei opou ton voleuei

    egw estiazw sto an kanei kalo stin AEK

    an kanei 9/10 kala eimai mazi tis kai ta kritiria einai upokeimenika telios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Χρηστο

    Το 2004 φιλε Χρηστο δεν απετυχε επειδη πηγε κοντρα στο dna του αεκτζη αλλα επειδη η κλικα με τις γραβατες τα εκανε σκατα οικονομικα και πλακωθηκαν οι παπαδοκανελλοκουληδες μεταξυ τους.Μη ξεχνας πως το 2008 η κοντοπαρεα πουλησε 25.000 διαρκειας ενω ειχαν ηδη προηγηθει τα προηγουμενα χρονια οι κοροιδιες περι "γηπεδου εκει που θελει ο κοσμος",οι συνεντευξεις οτι "του κοσμου δεν του πεφτει λογος που θα γινει το γηπεδο,δουλεια του ειναι να ακολουθει την ομαδα",οι ρουφιανιες,οι εφημερες χαρες,οτι "το ονειρο μου ειναι να ειναι η ΑΕΚ 8η και να εχει 50.000 κοσμο στο γηπεδο",οι διαβεβαιωσεις οτι το προπονητικο κεντρο θα ειναι το πρωτο περιουσιακο στοιχειο της ΑΕΚ,τα "η ΑΕΚ πλεον δεν χρωσταει" και...και...και.

    Και για να ερθουμε στο σημερα που ο κοσμος ειναι γνωστης πλεον της πραγματικοτητας και εχει καταλαβει το τι εχει παιχτει...πως εξηγεις φιλε χρηστο που ο ρουφος ακομα απολαμβανει ποσοστα αποδοχης δυσαναλογα σε συγκριση με τα εργα και τις ημερες του?Μηπως το "ο κοντος μπηκε μπροστα το 2004" ακομα πουλαει σε σημαντικη μεριδα του κοσμου?ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΙ ΚΡΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει ρε mike.Εστω ότι κάνει 9/10. Για πες μου ρε φίλε? Τα καθίσματα γιατί τα βάψατε? Τι μήνυμα να εκλάβω? Τι απάντηση να δώσω στην ερώτηση του γιού μου? Τι απάντηση να δώσει ο Παππάς όταν μέσα στο ίδιο το γραφείο και μπροστά στο παιδί του μπουκάρει με το έτσι θέλω κάποιος και τον χλευάζει και τον προειδοποιεί?
    ΣΤα έχω ξαναγράψει mike. Καιρός να αλλάξετε και σεις και να πάτε μπροστά γιατί ήδη ξεπεραστήκατε και δεν θα εμπνέετε κανένα νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sAvvas είπε...
    Εντάξει ρε mike.Εστω ότι κάνει 9/10. Για πες μου ρε φίλε? Τα καθίσματα γιατί τα βάψατε? Τι μήνυμα να εκλάβω? Τι απάντηση να δώσω στην ερώτηση του γιού μου? Τι απάντηση να δώσει ο Παππάς όταν μέσα στο ίδιο το γραφείο και μπροστά στο παιδί του μπουκάρει με το έτσι θέλω κάποιος και τον χλευάζει και τον προειδοποιεί?
    ΣΤα έχω ξαναγράψει mike. Καιρός να αλλάξετε και σεις και να πάτε μπροστά γιατί ήδη ξεπεραστήκατε και δεν θα εμπνέετε κανένα νέο.

    -------------------

    esy ti katalaves apo ta vamena kathismata ?

    sto grafeio tou papa , DEN PIGE kamia original

    alou sunantithike n R me ton papa kai o papas dilwse :
    "krima pou to 04 anti na gnwrisw esas , gnwrisa to nikolaidi"
    "evala polla xrimata kai de piasane topo enw me vrizoun oloi , krima"


    twra to ti empneoume , tha deis aurio stin ekdilosi tis R komotinis

    persy eixe 800 atoma , 800 xiliometra makrya apo ti filadelfia


    http://www.youtube.com/watch?v=xrTeCp0oenQ&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕν με πειράζει κανένα κουρέλι, το έχω ξαναγράψει.Κανένας οριτζιναλίστας και κανένας πειρατής του ονείρου. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είστε και οι μόνοι. Αλλά έχουμε όλοι την ίδια αγάπη για την ομάδα και τα ίδια δικαιώματα ρε φίλε ξύπνα. Πάρτε τα καπέλα σας. Ο καθάνας προσφέρει όπως μπορεί. ΔΕΝ θα μπούμε στην διαδικασία ποιός το κάνει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mike γιατί τα βάψατε τα καθίσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Savvas είπε...
    ΔΕν με πειράζει κανένα κουρέλι, το έχω ξαναγράψει.Κανένας οριτζιναλίστας και κανένας πειρατής του ονείρου. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είστε και οι μόνοι. Αλλά έχουμε όλοι την ίδια αγάπη για την ομάδα και τα ίδια δικαιώματα ρε φίλε ξύπνα. Πάρτε τα καπέλα σας. Ο καθάνας προσφέρει όπως μπορεί. ΔΕΝ θα μπούμε στην διαδικασία ποιός το κάνει περισσότερο.

    ------------

    se kamia diadikasia de mpainw ti kanei kai ti de kanei o kathenas

    me xrewses oti piga sto papa , DEN PIGA

    parapano allos me xrewnei oti dimiourgw eidwla , les kai to 04 ypirxe anthropos pou den agapise to konto

    parapisw allos leei oti eimaste prezakides, e den exw kanei pote xrisi oute sklirwn ,oute malakon narkotikon

    allos leei oti askoume dioikisi , stin erasitexniki epeidi den yparxei allos kai eimaste eklegmenoi , sti pae apo persy mas exoun pei pano apo 10 fores na ginoume proedroi ki arnithikame

    xetsika na eulogo ta genia mou , na pame na gamithoume kiolas oso den yparxei AEK.
    egw arrwstisa sti nea-smirni fetos gia ta 3 mpalakia , ta pania kai ti fatsa tou araouho
    kai mou ftaigane OLOI


    kseperaste kai oi upoloipoi ti kanei kai ti de kanei n original kai pame parakatw , mporeite ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Savvas είπε...
    mike γιατί τα βάψατε τα καθίσματα?
    ---------------------

    giati varethikame to nosokomiako aspro tou oaka
    giati paizame me to lago kai den pernae eisitiria

    giati den exoume edra

    eksigiseis ena soro , dialekse opoia thes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντάξει mike μιά απλή ερώτηση έκανα. Οσο για όλα τα άλλα περί πρέζας κλπ αυτά τα είπαν άλλοι. Και να είσαι σίγουρος πως δεν με ενδιαφέρει να λογοδοτήσει κανείς. Μπροστά κοιτάω και όλοι μου είναι ευπρόσδεκτοι. Το μόνο κόλλημα που έχω το έχω αναφέρει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις. Να σαι καλά φίλε , τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασχετο με την κουβεντα αλλα ετοιμαστειτε για εποχη μπομπου στην σπυριαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τολης είπε...
    Ασχετο με την κουβεντα αλλα ετοιμαστειτε για εποχη μπομπου στην σπυριαρα.
    ------------------

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    diladi einai yparkto prosopo o Bobos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Του Γιώργου Νικολάου(by Basketblog.gr)

    Η έκπληξη που γράφαμε πριν από λίγο έγινε.Ο Γιώργος Πρασσάς, στενός συνεργάτης του Μπομπ Κοζώνη, μπαίνει στο ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του "εν ελλάδι" εκπροσώπου του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ενδεχομένως να σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην πολύπαθη "Βασίλισσα". Οι επόμενες ημέρες θα αποδείξουν του λόγου το αληθές.

    ----------------------------


    kai dostou tsampa diafimisi

    me lefta tou papa pantos , pige n omada sta trikala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. mike21hlk είπε...
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    diladi einai yparkto prosopo o Bobos?
    ------------------------------------------------
    Ξερω γω τι σκατα ειναι ο μπομπος?
    Παντως ο κρεπατζης μπαινει στο δ.σ της καε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ton prassa ti na ton kanoume ?

    oi arapides zitane lefta gia na vgaloun ti xronia enw xreiazonte oposdipote 2 paixtes akoma

    tha kanei kati gi auta o prassas?

    n' tha sunexistei n tsampa diafimisi se kozonides kai sia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @mike21hlk

    Κι εγω τις ιδιες αποριες εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα Τμήματα Υποδομών Βόλεϊ της ΑΕΚ (κορίτσια και αγόρια) έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (φωτό)




    Σε μια πολλή όμορφη εκδήλωση τα Τμήματα Υποδομών Volley της ΑΕΚ(κορίτσια και αγόρια) έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο club Mystique στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα περισσότερα από τα παιδιά ήταν εκεί παρέα με τις οικογενειές τους, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι στις ακαδημίες της ΑΕΚ γίνεται πλέον κάτι καλό μετά από πολλά χρόνια.

    Παρόντες στην εκδήλωση από το πολιτικό κόσμο ήταν δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών και συγκεκριμένα οι Γιάννης Βούρος και Γιάννης Δημαράς. Εκ μέρους του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί ήταν ο Παύλος Κότσιρας, όπως και ο Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Νίκος Παπανικολάου. Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής παρευρέθηκαν οι Δ. Χατζηχρήστος, Ν. Πλούμπης, Κ. Παπαδημητρίου,Θ.Μιχαήλ, όπως επίσης οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων.

    Μετά την προπόνηση, στην εκδήλωση ήρθαν και μερικές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ (Μεμετζή, Μπλάμη, Παυλοπούλου, Ψυλλάκη). Παρών ήταν και ο πρόεδρος της «Ένωσης 1924», Κυριάκος Χήνας. Ο Γιάννης Βούρος μίλησε για τα τμήματα υποδομής βόλεϊ της Ένωσης αλλά και την ανάγκη να επιστέψει η Ένωση στο... σπίτι της: «Νομοτελειακά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι ο Δικέφαλος θα... φτερουγίσει ξανά. Στόχος μας και δεσμεύομαι προσωπικά, είναι να φτιάξουμε ξανά το γήπεδο μας... 200 μέτρα από εδώ, δηλαδή στη Νέα Φιλαδέλφεια!».


    ------------



    gi auto vapsame ta kathismata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Τολη.
    Που ειδες την υποστηριξη στον κοντο και δεν την βλεπω εγω;
    Το 90% του κοσμου δεν θελει να τον βλεπει.
    Υπαρχει ενα ποσοστο μικρο-πιτσιρικαδων με τσιμπλες- που ακολουθει την προπαγανδα η οποια εστω και εξασθενημενη απ΄΄την μακρα πορεια της απ'το '04 και δωθε,ειναι ακομα υπαρκτη. Ακομα ξοδευουν αυτα που τους ταιζε-και τους ταιζει - ο κοντος πολλους κωλοδημοσιογραφους και φυλλαδες του κωλου.
    Ειναι τα δεκατα ενος υψηλου πυρετου που περασαμε.
    Σιγα-σιγα, γινεται ενα υπαρκτο μεν και δυσαρεστο,αλλα παρελθον δε.
    @mike η ΑΕΚ απο ΑΕΚτζηδες υποφερει,οπως και η Ελλαδα απο τους Εληνες. Κανενας "ξενος παραγων" και καμια τετοια μπαρουφα. Βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.
    Το αν αγωνιζονται τα παιδια της οργανωσης,αυτο δεν συζητειται.Οι προθεσεις ειναι αγνες. Οι μεθοδοι ειναι το θεμα.Και το "γνωθεις εαυτον" οσο αφορα τις δυνατοτητες και τους ρολους του καθενος,επισης.
    Αν αρχιζουμε να καταμετραμε λαθη,θα μας παρει ενα χρονο.Αν χρειαστει και να τα αποδωσουμε δε, και να ζηταμε και ευθυνες,θα μας παρει δεκα χρονια.Και χρονος δεν υπαρχει.Και ακρη δεν βγαινει.
    Απο εδω και μπρος ειναι το θεμα τι γινεται.
    Αναδιαρθρωση.Αναδιαταξη.Αυτος ειναι ο στοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο: Η παρέα είναι παρέα και πρακτικά δεν αλλοιώνεται στον χρόνο. Άνθρωποι όμως της οργάνωσης της ΑΕΚ μας, ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣ , σε μια στιγμή αδυναμίας μου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΑΜΩΤΟ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΟΥΖΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς MIKE21hlk: Αδερφέ τα είπαμε στο τηλέφωνο κι αύριο θα γνωριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Ερνέστο: Φίλε, το δικό σου ψυχογράφημα ακολούθησα κι έγραψα αυτό το κείμενο.
    ΝΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΎΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΊΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ BLOGS ΜΕ 25000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Χρήστο: Φίλε Χρηστάρα, μέχρι να πεθάνω η ιστορία που σας είχα πει τότε και τόλμησα να την γράψω, θα με κρατάει πάντα στις επάλξεις του δικέφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Κώστας-Φλώρινα: Αδερφέ, η απέχθεια στην αλογοτροφή ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ. ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΡΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς SAWAS: Δεν μου έχεις στείλει το τηλ σου να μιλήσουμε. Πάντως πολλές φορές τσαντίζομαι και μου βγαίνει σε πίκρα. Ώρα καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Τόλη: Φίλε δεν έχεις άδικο σε ό,τι λες. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ". ( ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ).
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ
    ".... ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ...", ( ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ). ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η " ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ". ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Sakis: Φίλε πήρα το τηλ σου κι αύριο θα σε καλέσω. Ώρα καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρήστο, ούτε πιτσιρίκα είμαι ούτε με ταίζει ο κοντός. Αλλά δεν είμαι κατά. Για δύο λόγους.
    1] Δε ξεχνώ, πόσες φορές έχω χάσει το μυαλό μου, με γκολάρες δικές του. Ούτε μία. Έχει φορέσει την τιμημένη με τον Δικέφαλο στο στήθος. Δε φτύνω εκεί που προσκυνούσα.
    2] Δεν έχω πεισθεί, για ατασθαλίες επί της προεδρίας του, δικές το. Θα ήταν πολύ εύκολο οι μέτοχοι να τον κρεμάσουν. Δε το κάνουν όμως.
    Όσον αφορά τον τρόπο διοίκησης,τα πάρτυ κ.τ.λ , μπορεί να διαφωνώ μεν, αλλά ο κόσμος συσπειρώθηκε.
    Mike, καλό και άγιο, το βάψιμο των καθισμάτων.
    Ο μετανάστης, θέλει να έχει μαζί του λίγο από το χρώμα της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Υ.Γ Μόνον ένα φτύνω, ξαναφτύνω και σιχαίνομαι. Το γενίτσαρο Αλεξανδρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Στήβεν
    Δεν θα ήταν άσχημα να το ανέβαζες ξανά το κείμενο με την νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Άννα
    Φιλενάδα ο Αλεξανδρής ήταν πάντα γαύρος,άπλά άργισε να πάει στην ομάδα της καρδιάς του,λόγο Ντούσαν φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @mike21hlk
    Φίλε αλαζονία είχε ο κοντός,αλαζονία έχει και η οργάνωση.
    Φυσικά και ήθελε να το παίξει τρέντυ σαν βλαχάκι που ήρθε από το χωριό και έμπλεξε με την τραγουδιάρα και τις ''αδερφές'' παρέες της.
    Και να μας κάνει και εμάς.
    Εντάξη,η οργάνωση δεν το παίζουν τρέντυ ούτε μαστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Αννα
    Θυμάσαι τι λέγαμε για την ανατολή;
    Ήρθε η Ρούμπιν Καζάν,εδώ για πάντα λέει ο Μπλάνκο.
    Ας έρθει και για τον Σκόκο κάποια να δούμε αλλάζει γνώμη ή όχι ο υδραβλικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν υπαρχουν γενιτσαροι. Μονο υπηρετες.Και μαλιστα επ'αμοιβη.
    Τις ιδεες εχω ψηλα. Οχι τους ανθρωπους.Απο αυτους,δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις.
    Παραδεχομαι αυτον που μπαινει στον πολεμο.Στη μαχη.Στην ενασχοληση που γουσταρει.Και δινεται ολοψυχα.Και κομματιαζεται. Που κανει αυτο που λεει η καρδια του και στο τελος φευγει "ζημιωμενος" υλικα. Φτωχοτερος χρηματικα.Αλλα εδωσε την ψυχη και το σωμα του σε αυτο που λαχταρα.Το υπηρετησε πιστα.Ναι.ΠΙΣΤΑ.Αυτον,τον εκτιμω απεριοριστα.
    Τον υπηρετη επ'αμοιβη-και παχυλη μαλιστα-τον θεωρω διεκπαιρεωτη.Φερνει την δουλεια του σε περας.Αλλοτε με πολυ καλο τροπο,αλλωτε οχι.Αλλα κορωνα στον κεφαλι μου δεν τον βαζω.
    Κατι αναλογο με τους επαγγελματιες πατριωτες,που "υπερασπιζονται τα πατρια εδαφη" και
    "δινονται ολοψυχα" στην μαμα πατριδα.Εναντι μισθου παντα. Βγαλ'τον αυτον απ'την μεση και θα δεις τι μενει.
    Δεν παραμυθιαζομαι.Ουτε κυνηγαω ανεμομυλους.Περιμενω απλα να κανει ο καθενας την δουλεια του σωστα.Να ειναι ο καθενας στο ποστο που του πρεπει.Και το κυριοτερο,να την γνωριζει.Και να υπαρχουν διακριτοι ρολοι του καθενος.
    Τα τατουαζ στο μπρατσο εξαργυρωθηκαν.Και μαλιστα πολυ καλα.
    Οταν αγαπαω παθολογικα κατι,με ρουφαει,με στεγνωνει,με καταστρεφει.Με στελνει αδιαβαστο.
    Δεν με "φτιαχνει" οικονομικα.Δεν με βολευει.Δεν αλλαζω προαστιο εξ'αιτιας του πηγαινοντας βορια.Με σωματοφυλακες.
    Οχι οτι αυτο ειναι αθεμιτο.Καθε αλλο.Μαγκια σου.Δουλεια εκανες.Αλλα ασε ρε καραγκιοζακι τα φιλια στο συμβολο επανω στη φανελα και τα χτυπηματα στο μερος της καρδιας.Αφου τα εξαργυρωσες και τα εξαργυρωνεις. Το "συναισθημα" σου πουλας; Τι εισαι; Πορνος; Γιατι ακομα και αυτοι,το σωμα τους πουλανε και μονο. Εσυ τι εισαι;Χειροτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Μπλάνκο ούτε αχάριστος είναι ούτε θέλει να φύγει. Να εξασφαλιστεί θέλει, που δεν είναι κακό. Το σκοκόπανο, δεν έχει φιλότιμο και αυτός κι αν είναι αλαζόνας. Δε συγκρίνονται, Χαράλαμπε. Και όταν δεν έχεις το ταλέντο, αλλά κάνεις ότι μπορείς και δίνεις την ψυχή σου, είσαι αξιέπαινος. Όταν όμως έχεις τα πάντα και δίνεις το ελάχιστο, όποτε εσύ θέλεις, είσαι για πολλές κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Άννα
    ok για Μπλάνκο στο θέμα οτι προσπαθεί δεν λέω,όπως ότι ο Σκόκος παίζει όποτε θέλει επιλέγοντας αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Χρηστο

    Το 90% που αναφερεις απο που προκυπτει?Γιατι εμενα αλλα βλεπουν τα ματια μου τοσο στον πραγματικο κοσμο οσο και στον ιντερνετικο.Πριν 2-3 μηνες σε γκαλοπ του 365 με ερωτηση για το ποιος φταιει για την σημερινη κατασταση της ΑΕΚ ο κοντος μολις και μετα βιας τερματισε πανω απο τους υπολοιπους μετοχους.Τους μετοχους που του εδιναν τα λεφτα τους για να κανει αυτος τον κονιορδο!!!

    @Στηβεν

    Το δημιουργημα του κοντου το ακολουθησε με κλειστα τα ματια η ψυχη του αεκτζη οπως αναφερεις.Αυτο κατι σημαινει ε?Κι αν για καποιους,δυστυχως ελαχιστους,η αληθεια αρχισε να ξετυλιγεται μπροστα τους το 2005,η συντριπτικη πλειοψηφια εξακολουθουσε να ακολουθει τη "λιμνη" ακομα και μετα το "πεταξτε τα κασκολ".Να την χεσω λοιπον εγω αυτη την "ψυχη".

    @Αννα

    Μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης γιατι η ενεργεια που βγαζεις για την κοινη μας αρρωστεια δεν συνηθιζεται γενικα απο γυναικες.Οπως εσυ τρελαινοσουν με τα γκολ του κοντου ετσι κι εγω παθαινα λαλα με τις γκολαρες του θΕΩΜΑ.Μετα τον θεωμα δεν ξανατρελαθηκα με παιχτη της ΑΕΚ και ευτυχως αυτο μου βγηκε σε καλο.Αλλα οταν αναφερεις οτι:

    1] "Δε ξεχνώ, πόσες φορές έχω χάσει το μυαλό μου, με γκολάρες δικές του. Ούτε μία. Έχει φορέσει την τιμημένη με τον Δικέφαλο στο στήθος. Δε φτύνω εκεί που προσκυνούσα."
    2] "Δεν έχω πεισθεί, για ατασθαλίες επί της προεδρίας του, δικές το. Θα ήταν πολύ εύκολο οι μέτοχοι να τον κρεμάσουν. Δε το κάνουν όμως."

    ...με αναγκαζεις να σου αναφερω καποια περιστατικα.Η αντιληψη που εχει επικρατησει ειναι πως ο κοντος ηρθε στην ΑΕΚ το 96 πετωντας στα μουτρα τα λεφτα του κατασκοπου.Βεβαια αποκρυπτεται εντεχνως η δηλωση που ειχε κανει τοτε οτι "προτιμησα την ΑΕΚ γιατι με καλυπτε περισσοτερο επαγγελματικα".Τι εννουσε?Οτι ο τροχανας του εδινε μεν 20εκ δρχ λιγοτερα ετησιως σε συγκριση με την προταση του κροκους αλλα του προσφερε 1 επιπλεον χρονο συνεργασιας στο συμβολαιο του.Το οτι ηταν παιχταρας δεν το αμφισβητει κανεις.Το οτι κρατησε ορθια την ΑΕΚ σε δυσκολους και χαλεπους καιρους επισης κανεις δεν το αμφισβητει.Στα δικα μου ομως τα ματια αυτο το κωλοπαιδο εσβησε οριστικα τον Μαρτιο του 98 μεσα σε ενα αεροπλανο κατα την διαρκεια της επιστροφης μου απο ενα ευρωπαικο ταξιδι που δεν θελει να θυμαται κανενας αεκτζης.Απο τοτε καταλαβα οτι αυτο το ατομο μας δουλευει ολους κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σαν να μην εφταναν ολα αυτα ηρθε το καλοκαιρι του 98 και η ανανεωση του συμβολαιου απο τον Λακη στον "μη επαγγελματια ποδοσφαιριστη".Διαβασε Αννα προσεχτικα το παρακατω ρεπορταζ της εποχης:

    Από τα ρεπορτάζ του Ιουλίου 1998.

    Συμβόλαιο-μαμούθ ενός δισεκατομμυρίου για έναν Eλληνα «μη επαγγελματία ποδοσφαιριστή», όπως αυτοαποκλήθηκε ο Nτέμης Nικολαΐδης μισή ώρα μετά την πιο ακριβοπληρωμένη υπογραφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    ΟI ΟPΟI
    Tο τριετές συμβόλαιο του Nικολαΐδη θα στοιχίσει στην AEK 957 εκατομμύρια δραχμές ώς το καλοκαίρι του 2001. Tούτο σημαίνει ότι οι μικτές ετήσιες αποδοχές του 25χρονου ποδοσφαιριστή ανέρχονται σε 319 εκ. το χρόνο, 250 εκατομμύρια τα καθαρά, με 2, 1 εκ. δρχ. μικτό μηνιαίο μισθό (συμπεριλαμβάνεται και το ενοίκιο του σπιτιού). Xθες με την υπογραφή εισέπραξε 150 εκατομμύρια. Στο συμβόλαιο υπάρχει και ποινική ρήτρα με δύο διαφορετικά ποσά: Tο καλοκαίρι του 1999 ο Nτέμης μπορεί να συνεχίσει σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού αν φέρει 1 δισ. δρχ. Kαι το καλοκαίρι του 2000 η ρήτρα πέφτει στα 500 εκατομμύρια. Kαι στις δύο περιπτώσεις ο Nτέμης δικαιούται βάσει συμβολαίου το 10% (άρα 100 ή 50 εκ. δρχ.). Tους ευνοϊκούς για τον Nικολαΐδη όρους διεκδίκησε και εξασφάλισε ο μάνατζερ του παίκτη Πασχάλης Παπαδόπουλος, που εξ αρχής είχε απορρίψει την πρόταση της AEK για ρήτρα 1, 5 δισ. δρχ. και άνω.

    «Eυχαριστώ τον κόσμο, τη διοίκηση και τον κ. Nικολάου. Hθελα να μείνω, η AEK με ήθελε, είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που το πέτυχα», οι πρώτες κουβέντες του Nτέμη. «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι η σημαία της AEK. Για να γίνει σημαία ο Mανωλάς έπαιξε 20 χρόνια στην AEK. Aς παίξω πρώτα εγώ δέκα χρόνια και μετά το συζητάμε». Θέλει να μείνει για πάντα στην AEK; «Nομίζω ότι δεν χρειάζεται να το πω. Aλλιώς δεν θα έμενα ούτε τώρα». Kαι η ρήτρα; «Hταν θέμα καλής θέλησης και από μένα και από την AEK. Aν έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού να πάρει και η AEK χρήματα και μένα το δρόμο να μην κόψει».

    Aίσθηση προκάλεσε η στάση του στην ερώτηση αν με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν μπορεί η AEK να κάνει πρωταθλητισμό. «Δεν μ'ενδιαφέρει», απάντησε με ειλικρίνεια.
    ------------------------------------------------
    Κι ομως αυτο το ατομο εγινε ειδωλο απο τον κοσμο της ΑΕΚ.Και θυμηθηκε ως παραγοντας το δογμα της οργανωσης "ΑΕΚ στα ευκολα,ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα".Αυτος που ως παιχτης ειπε ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ μεχρι να ολοκληρωθει το παραμυθακι με την μεταγραφη του στην ισπανια εχοντας πληρωθει ακομα και για μη δεδουλευμενα.Αυτος που απαιτουσε απο συναδελφους του που σηκωσαν κουπες και χαρισαν στιγμες δοξας στον λαο της ΑΕΚ να σκοτωσουν το 30% των δεδουλευμενων τους επειδη ετσι γουσταρε το μαλακισμενο.

    Η ψυχη του αεκτζη που λες κι εσυ φιλε στηβεν.Ας προσεχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα γκαλοπ αυτα ειναι για τα θηρια.
    Αν θελω να μαθω πραγματικα αν φταιει καποιος για κατι και ποσο,ρωταω ξεκαθαρα: α)φταιει Β)δεν φταιει.
    Οταν τσουβαλιαζω α,β,γ,δ,ε,στ, κλπ τοτε θολωνω τα νερα. Και το ονομα σου να εβαζαν αναμεσα στους αλλους,να εισαι σιγουρος οτι καποιοι θα ψηφιζαν κατα σου.Χωρις να σε ξερουν.Ασε που δεν εγγυαται κανενας με κανενα τροπο το αδιαβλητο της διαδικασιας.Ψηφιζουν οσες φορες θελουν.
    Αλλωστε αν δεις τα σχολια του συγκεκριμενου site,θα καταλαβεις οτι μιλαμε για πιτσιρικαρια.Τον Μπαγεβιτς τον ξερουν απο φωτογραφιες.
    Στο κατω κατω,ειπαμε: Αλαθητο δεν εχει κανενας.Το θεμα ειναι ποσο νωρις βλεπεις το λαθος και τι περιθωρια εχεις για να το διορθωσεις.Και βεβαια να μην τα επαναλαβει.
    Αν η απλη "ψυχη" ξεγελιεται και εχει ενα μεριδιο ευθυνης,γιατι δεν επαγρυπνησε,ποσω μαλλον εχει ευθυνες το κοκλαβιο της οργανωσης,που ειναι στα μεσα και στα εξω.Και οφειλει να γνωριζει περισσοτερα και να προσεχει που ακουμπαει.Αλλα και εκει εγινε το μεγαλο γλεντι.Και οχι μονο για τον κοντο.Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.
    Η εγγραφη,δεν σε κανει πιο εξυπνο. Το χοροπηδητο και το ξεγυμνωμα δεν σε κανει αυτοματα και πιο υπευθυνο.Τα πολλα κασκολ και οι σημαιες και οι τρομπετες,δεν σε καθιστουν ετσι μαγικα και πιο αξιοπιστο.Και πιο γνωστη.Δυστυχως.Μακαρι να ηταν ετσι.
    Εκαστος στο ειδος του.Και στο ρολο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Άννα: Φιλενάδα για τον κοντό έχεις τεράστιο λάθος. Σαν ποδοσφαιριστής ήταν χαμερπής μρ την οργάνωση. Σαν συνάδερφος στα αποδυτήρια απλά απαράδεκτος. Σαν επαγγελματίας τουλάχιστον της πλάκας με τα στιγάρα στην κωλότσεπη. Σαν Αεκτζής στα δύσκολα πήδηξε απο το καράβι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
    την πάρτη του υπεράσπισε και μόνο. Η οργάνωση την πάτησε ΔΥΟ φορές. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΛΟΓΩ ΓΚΟΛΑΡΩΝ. ΡΩΤΑΩ, ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΤΟΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΑ Η ΤΟΝ ΠΑΠΑ; ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ; ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΗΞΕΡΕΣ. ΠΟΥΝΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτο το blog,κρυβει μια δυναμικη που δεν ειναι ευκολο ΠΛΕΟΝ να συγκρατηθει.Αρχιζουν και εξισσοροπουν καποια πραγματα και αυτο γιατι οταν ο διαλογος εχει ουσια η λυση για το ΚΟΙΝΟ καλο παντα βρισκεται.Αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν τρως που να βαρας τον κωλο σου κατω.Και απο οτι φαινεται, ο Αδαμιδης ουτε τα αυγα δεν θα εχει τελικα στην διαθεση του...θα μεινει με το τηγανι στο χερι και με το ΛΑΔΙ κερδος.Η σαιζον τελειωνει,η οποια πιεση πρεπει να αρχισει απο τωρα.Μοναδικος κοινα αποδεκτος ειναι ενας.Ας "πιεσουμε"οπως μπορουμε,μηπως και τελικα δουμε την ΑΕΚ εκει που πρεπει,οπως πρεπει.Προεχει η συνεχιση του blog,και ολοι λιγο πολυ συμβαλουμε σε αυτο.Δεκτες και οι παραπλευρες απωλειες,δεν γινεται να πας κοντρα στους "νομους".Στηβεν,ειναι εφικτο.....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς Χαράλαμπο: Ελήφθη το μήνυμα σου. Το κείμενο είχε μπει στην εφημερίδα και θα το βάλω την Καθαρά Δευτέρα. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ; ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Τόλη: Πες μας για το ταξίδι του 98. Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα. Βγάλτα. ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΑΙΣΧΟΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΗΤΑΝ Η ORIGINAL. Ο ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ Η ΓΚΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΠΙΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Χρήστο: ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΓΛΕΝΤΙ. ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ Ο Λ Ο Ι ΜΑΖΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Μονεγάσκο: Ναι είναι εφικτό, διότι τελικά ο ένας πρέπει να δει και τυπωμένα πράματα για την στήριξη απο τον κόσμο. Το να μιλάω αέρα μπανά για τουλάχιστον 45000 διαρκείας καλό είναι να αποδεικνύεται κιόλας. Θα μου πεις δεν το ξέρει; Ρε ότι και να ξέρει κάποιος, άλλο πράμα να βλέπει μια αληθινή συσπείρωση. Κι εγώ λιγοψυχώ μερικές φορές και με πιάνει το παράπονο - το λέω ξεκάθαρα - αλλά άνθρωποι μας ομοϊδεάτες μας που δεν γνωρίζω καν, με βουτάνε και με σπρώχνουν. Σκέψου και τώρα που θα πιούμε κι ένα ποτό και θα κόψει ο ένας τον άλλον. Φωτιά και τσεκούρι θα γίνουμε. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Aγόρια, αγόρια
    Αφαιρετική η κριτική. Όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε. Εκτός από τη Ζάχαρη.
    Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί οι μέτοχοι δεν ζητούν την κεφαλή του κοντού επί πίνακι? Τους έκλεψε, τους κορόιδεψε, τους ξεγέλασε...αλλά μούγκα.Γιατί? Τι έχουν να κρύψουν?
    Να γίνει αυτός ο έλεγχος για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και αν φταίει και ο κοντός να πληρώσει.Ουσιαστικά και μεταφορικά.

    Υ.Γ Δε γουστάρω να την πέφτουν οι πολλοί στον έναν. Και μερικοί από σας το ξέρετε. Και κυρίως αν δεν υπάρχει αντίλογος. Τρελαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΓΟΡΙΑ

    ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

    STEVEN ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΦΙΛΕ
    ΣΑΝ ΑΕΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @Στηβεν

    Επειδη θελω να προστατεψω το blog σου,θα προτιμησω να σου αναφερω λεπτομερειες μεσω του mail σου.Εξαλλου αυριο σε αυτο που κανονιζετε θα ειναι και ατομο που γνωριζει τα παντα με το νι και με το σιγμα.Επισης πρεπει να γνωριζεις οτι ο κοντος εχει μια ειδικη σχεση με το ιντερνετ και ειδικα με σαιτ που του κανουν κριτικη.Δεν ειναι μυρωδιας,ξερει ακριβως που κανει κλικ και τι διαβαζει και στο παρελθον λογω της δικομανιας του κυνηγησε και φακελωσε ατομα που τολμησαν να τον κρινουν.Αν αυριο θιξεις το συγκεκριμενο θεμα θα μαθεις πολλες λεπτομερειες.

    @Αννα

    Κανεις μετοχος δεν κανει τον μουγκο.Απλα,ειδικα στις επιχειρησεις,κανεις δεν θα βγει δημοσιως να παραδεχτει πως πιαστηκε κοροιδο απο ενα ζακι.Υπαρχουν αλλες μεθοδοι για να αποκαλυφθει η αληθεια.Και συνηθως αυτος που σου την "φοραει" ειναι αυτος που μπροστα σου λεει τα καλυτερα για σενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Άννα: Δεν έχεις άδικο, αλλά με τον συλλογισμό αυτό, κι οι πολλοί την πέσανε στον Ψωμιάδη κι έμεινε μόνο το παιδί απροστάτευτο. Γιατί δεν κάνουν τίποτα οι μέτοχοι; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ. ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ. ΕΛΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΚΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΕΡΙΧΝΕ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΕΓΩ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΔΕΙΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ; ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ; ΕΛΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αύριο είναι το ούζο??????
    Εγώ νόμιζα στις 20.
    Τι έγινε βρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κακοδιαχείρηση τεράστια. Σε όλα. Οικονομικά, έμψυχο υλικό, ύμνοι...πολλά. Η πρόθεση με σκοτώνει. Ότι και να είναι ο κοντός, έχει τεράστιο εγώ. Η υστεροφημία του είναι αδιάφορη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς Τόλη: Αδερφέ σέβομαι αυτό που λες και περιμένω. Αύριο δεν υπάρχει κάποια συνάντηση. Το ούζο είναι το άλλο σάββατο και περιμένω να γνωριστούμε. Αύριο είπαμε μετά την αιμοκάθαρση του πατέρα μου, να πιούμε έναν καφέ με τον Μιχάλη που θα βρισκόταν στην Αθήνα ούτως ή άλλως. Εκτός αν αναφέρεσαι σε αυτό.
    Δικομανία; Μπορεί να την έχει αλλά στα τελευταία δικαστήρια δεν εμφανίσθηκε για να υποστηρίξει τις καταγγελίες του.
    Απαγορεύεται η κριτική στο Ντέμη; Γιατί τι είναι ο Ντέμης; Εγώ εδώ κρίνω και τον θεό που δεν μου εμφανίζεται και με γεμίζει απορίες. Δεν τον ρίξαμε στην πυρά. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; ΤΑ ΕΙΧΕ; ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΣΙΓΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @Αννα

    Οταν επεστρεψε ο κοντος ως παραγοντας το 2004 ηταν ενας πρωην ποδοσφαιριστης με τα οποια λεφτα ειχε αποκομισει απο την καριερα του και διεμενε σε μια βιλλα της φιλοθεης ενοικιαζομενη.

    Σημερα ο Κος Νικολαιδης αφου διαβεβαιωσε το κοινο μεσω της συνεντευξης που εδωσε στη νοβα πως εδωσε ενα μεγαλο ποσοστο απο την περιουσια του στην ΑΕΚ,πως δεν μπορει να αποκτησει φορολογικη ενημεροτητα...ειναι ιδιοκτητης ή μεγαλομετοχος σε τρεις (3) Α.Ε και διαμενει σε μια ιδιοκτητη βιλλα-φρουριο στην εκαλη αξιας πολλων εκατομμυριων.

    Παραλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Άννα: ΤΟ ΟΥΖΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 20. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΩΡΑ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; BONUS ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ MANAGER. O ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 13% ΤΟΥ; ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΤΩΝ VIP; ΕΛΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Τόλη: Νομίζω Κεφαλάρι με 20 μπάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @Στηβεν

    Sorry,μπερδεψα τα ουζα με τους καφεδες.
    Αν και κατι μου λεει πως αυριο η παρεα θα αποτελειται απο 3 ατομα:)

    Ευχομαι τα καλυτερα για τον πατερα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στήβεν, να σου πω ότι εκτιμώ οτιδήποτε κατατίθεται και είναι από καρδιάς, είτε είναι του γούστου μου είτε όχι. Δεν έδωσα έκταση στο κείμενό σου, που περιγράφει την ανατριχιαστική -όταν τώρα πια την ανακαλούμε- στιγμή(ές) που έκαναν την ΑΕΚ οργανικό κομμάτι του είναι μας, μόνο για να μην παρατείνω την φόρτιση. Κατάλαβα τι σε πείραξε. Και έχεις δίκιο. Και μακάρι να γίνει κάτι και ν αρχίσει να σηκώνεται σιγά σιγά ο μεγαλύτερος γίγαντας του παγκόσμιου αθλητισμού (είμαι τόσο γραφικός που το πιστεύω αυτό που λέω) και να απελευθερώσει επιτέλους δυνάμεις που ο ένας ή ο άλλος λόγος δεν του έχουν επιτρέψει ως τώρα. Κι ας είναι αφορμή αυτό το μπλογκ ή το τουιτερ. Αρκεί στο τέλος να ξεκουνηθούν και να κάνουν αυτό που πρέπει άνθρωποι με τις δυνάμεις του Μελισσανίδη. Γιατί από τα πλήθη της ΑΕΚ δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. steven είπε...
    Προς Τόλη: Νομίζω Κεφαλάρι με 20 μπάνια.

    --------------

    kai ta kapakia stis lekanes paizei na grafoun ta onomata ton ilithion pou ton pistepsan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αννα είπε...
    Κακοδιαχείρηση τεράστια. Σε όλα. Οικονομικά, έμψυχο υλικό, ύμνοι...πολλά. Η πρόθεση με σκοτώνει. Ότι και να είναι ο κοντός, έχει τεράστιο εγώ. Η υστεροφημία του είναι αδιάφορη?
    ------------

    mipws de tou proteine to mpatsok na katevei gia vouleutis ?
    mia xara einai n ysterofimia tou

    mi stenaxwriese , tetoioi feloi me lampero xamogelo , einai perizititoi kai to sustima de tous afinei etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21hlk
    Φίλε αλαζονία είχε ο κοντός,αλαζονία έχει και η οργάνωση.
    Φυσικά και ήθελε να το παίξει τρέντυ σαν βλαχάκι που ήρθε από το χωριό και έμπλεξε με την τραγουδιάρα και τις ''αδερφές'' παρέες της.
    Και να μας κάνει και εμάς.
    Εντάξη,η οργάνωση δεν το παίζουν τρέντυ ούτε μαστ...
    ----------------

    exeis dikio s'auto

    pote o kontos den itane tamias se kanena club tis ORIGINAL (ase pou ama ton kserame , de tha eixe prosvasi se tamio autos o tupos)

    itan kati pou eipothike kapote kai den diapseustike giati kai tis dyo pleures tis voleue
    kai n organwsi kolakeutike pou dilone to asteri tis omadas energo melos tis kai to konto ekane ta sxedia tou

    otan tou pame na kopsei to xeri me to tatoo itan polu arga , eprepe na tou to legame ti mera pou to ekane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χρηστος είπε...
    Τα γκαλοπ αυτα ειναι για τα θηρια.
    Αν θελω να μαθω πραγματικα αν φταιει καποιος για κατι και ποσο,ρωταω ξεκαθαρα: α)φταιει Β)δεν φταιει.
    Οταν τσουβαλιαζω α,β,γ,δ,ε,στ, κλπ τοτε θολωνω τα νερα. Και το ονομα σου να εβαζαν αναμεσα στους αλλους,να εισαι σιγουρος οτι καποιοι θα ψηφιζαν κατα σου.Χωρις να σε ξερουν.Ασε που δεν εγγυαται κανενας με κανενα τροπο το αδιαβλητο της διαδικασιας.Ψηφιζουν οσες φορες θελουν.
    Αλλωστε αν δεις τα σχολια του συγκεκριμενου site,θα καταλαβεις οτι μιλαμε για πιτσιρικαρια.Τον Μπαγεβιτς τον ξερουν απο φωτογραφιες.
    Στο κατω κατω,ειπαμε: Αλαθητο δεν εχει κανενας.Το θεμα ειναι ποσο νωρις βλεπεις το λαθος και τι περιθωρια εχεις για να το διορθωσεις.Και βεβαια να μην τα επαναλαβει.
    Αν η απλη "ψυχη" ξεγελιεται και εχει ενα μεριδιο ευθυνης,γιατι δεν επαγρυπνησε,ποσω μαλλον εχει ευθυνες το κοκλαβιο της οργανωσης,που ειναι στα μεσα και στα εξω.Και οφειλει να γνωριζει περισσοτερα και να προσεχει που ακουμπαει.Αλλα και εκει εγινε το μεγαλο γλεντι.Και οχι μονο για τον κοντο.Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.
    Η εγγραφη,δεν σε κανει πιο εξυπνο. Το χοροπηδητο και το ξεγυμνωμα δεν σε κανει αυτοματα και πιο υπευθυνο.Τα πολλα κασκολ και οι σημαιες και οι τρομπετες,δεν σε καθιστουν ετσι μαγικα και πιο αξιοπιστο.Και πιο γνωστη.Δυστυχως.Μακαρι να ηταν ετσι.
    Εκαστος στο ειδος του.Και στο ρολο του.

    ----------------------

    sxetika me to koglavio pou eipes

    otan paizame me ti goritsa sti rizoupoli ,milousa me ton mimi

    noritera ekeini ti mera eixe erthei se epafi me to konto gia eisitiria kai tetoia
    gyrnaei se mia fasi kai mou leei "autos exei kavalisei kai tin exei dei , tha exoume asxima ksemperdemata "

    kai ton koitousa san eksoghino pou xei mania katadioksis
    tetoio itan to klima tote

    sto oaka me to gavro , tote me tous 65.000 , to idio mou eipe ki enas aderfos , o dimitris apo to korydalo
    kai tou apantisame osoi eimastan ekei "65.000 xaironte ki enas malakas mizeriazei "

    meta ta xristougena pou arxisane oi istories tis souper ligas , ton PIN , tis mauris wras ,arxise na ksupnaei kosmos alla o kontos parakolouthouse ta panta kai frontize na mas koimizei, eperne ti mixani ki erxotane sto domatiaki ,se opoio club ekane ekdilosi ki autos apo konta klp

    n prwti antidrasi pige na ginei stis ekloges
    polloi lene oti n R ediokse to melisanidi , ostoso kaneis de leei kai pios ton efere

    arxise n propaganda apo tous metoxous ALLA KI APO ANTHROPOUS POU TWRA MAS XREWNOUN TIS EKLOGES , pos n original anoikse ti kerkoporta , pos n original fernei to melisanidi kai ti dixonoia , pos to oikodomima kai n eikona n fetini tou oaka kinduneuoun apo tin original , n original tha xalasei ta party klp

    tis eklooges tis kerdise kai meta pantodunamos ta evale me tin R enw olo to gipedo panigirize gia tin epilogi tou auti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς Τόλη: Μακάρι να γνωριστούμε κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς Ernesto: Έλα που κι εγώ το ίδιο πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς MIKE21hlk: Αυτά που καταθέτεις είναι βόμβα. Όλος ο κόσμος - μέσα κι εγώ - άλλα πράματα πιστεύει. Θα τα πούμε απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή