Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ

           Τι περιμένω; Την αλήθεια. Το πρόγραμμα, το πλάνο και το οργανόγραμμα. Το ξεμπρόστιασμα των μετόχων, το όραμα τους και την σκέψη τους. Να το ακούσω και να το σεβαστώ. Και φυσικά να κάνω τα κουμάντα μου, όπως βέβαια κι όλος ο κόσμος. Που έχει κουρασθεί να στηρίζει, ψυχικά κυρίως, ελπίδες και προσδοκίες. Και οικονομικά πονάει αλλά ας μην το πιάσουμε το θέμα αυτό.
          Ο νέος πρόεδρος, κατ' αρχάς είναι καλοδεχούμενος. Νέος άνθρωπος είναι, φρέσκος κι αδοκίμαστος. Να του πάρουμε το κεφάλι κατ' ευθείαν; Παλαβοί δεν είμαστε ακόμα. Καχύποπτοι όμως είμαστε. Όχι λόγω της ελληνικότητας μας, αλλά λόγω των παραμυθιών που έχουμε λουστεί κι έχουμε καταπιεί. Δηλαδή, χίλιες φορές να δεχθούμε κι άλλη μείωση αθλητικής αξιοπρέπειας - όσοι πλέον το μπορούν - παρά κούφια σαπίλα. Και ναι θα το πω:.όσα λάθη κι αν καταλογίζω στην μεγαλύτερη των οργανώσεων μας, δεν γίνεται να μην βρω μια υγεία στην υποστήριξη κάποιων αθλημάτων, που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Βέβαια υγεία της στοιχειώδους ύπαρξης, κι όχι προσδοκιών. Υπάρχει αποδοχή της σμίκρυνσης. Μιλάω πάντα για ομαδικά αθλήματα, διότι το ατομικό είναι άλλη ιστορία.
        Τέλος πάντων , μην το κουράζω. Τις σκέψεις του νέου προέδρου, τις γνωρίζω πολύ καλά. Όπως και τις απόψεις των μετόχων, που άλλοι συνεχίζουν κι άλλοι δεν συνεχίζουν ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Το τελευταίο δεν με βρίσκει θετικό. Δεν δικαιούται να ομιλεί κάποιος που, ΚΑΙ απέτυχε, ανεξαρτήτως προθέσεων, ΚΑΙ δεν αναγορεύτηκε απο κάποια ακαδημιά της ομάδας μας σε πάνσοφο. Και πώς άλλωστε; Αν ήταν πάνσοφος ή έστω αρκετά γνώστης, θα ήταν στην θέση του ακόμα, φυσικά με νέα στελέχη.
         Μου θυμίζει τον κυρ-Μιχάλη τον Τροχανά, που θέλει να σώσει τα πάντα και να προτείνει νέα πράματα, που Σωκρατικά είναι μόνο καινοφανή. Και λέω Σωκράτη, διότι αυτήν την στιγμή το μαγειρείο δουλεύει κι οργανώνεται. Και δεν μιλάει. Αφήνει το Νιόμπλια να μιλάει και φέρνει τον Θανάση το στρουμφάκι να κάνει δηλώσεις αδερφοποίησης, για να γίνει της πουτάνας το καλοκαίρι στην πολυμετοχική αλογοτροφή. Θα με ρωτήσετε, τι με νοιάζει εμένα.
       Όλα μας νοιάζουν. Δεν είναι η παγκοσμιοποίηση απλά, αλλά είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αγωνισθούμε. Προσέχτε με. Αν είσαι ο καλύτερος κολυμβητής του βόθρου, μπορεί να πάρεις το χρυσό μετάλλιο, αλλά μέσα στα σκατά θα είσαι. Και μόλις βγεις απο τα σύνορα, όσα αρώματα κι αν βάλεις, η μυρωδιά σου νομοτελειακά θα μυρισθεί απο όλους. Και θέλω να είμαι αρκετά προσεκτικός κι όσο μπορώ και ενωτικός.
         Ο νέος πρόεδρος, το να με βγάλει δεύτερο αλλάζοντας το άρμα, δεν με ικανοποιεί. Φυσικά θα ακούσουμε όλοι τις προγραμματικές του δηλώσεις και μετά θα μιλήσουμε. Αλλά μια ερώτηση που μου έρχεται, είναι με τι λεφτά θα υποστηρίξει το budget  ης νέας χρονιάς; Δικά του; Μακάρι να τα έχει. Αν ίσχυε στην Ελλάδα το πόθεν έσχες, θα τα ξέραμε όλοι. Όπως θα ξέραμε και τα χρήματα των λοιπών συνεργατών του, που ακόμη και σήμερα διαβάζω οτι είναι ανώτατα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών. Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για την επιτυχία τοπικώς. Έχω λόγο να αμφισβητώ, γιατί τόση επιτυχία πετιέται κι έρχονται όλοι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ για να ταλαιπωρηθούν με την φαλημέντο ποσδοσφαιρική αγορά  και φυσικά με μια προβληματική εταιρεία. Αυτό θέλω λοιπόν να μου εξηγήσει στο λόγο του.
          Φυσικά, όπως ξέρετε, ακόμα και στην πολιτική, επιλέγονται οι δημοσιογράφοι για τις ερωτήσεις τους. Κι εδώ θα επιλεγούν τα αντίστοιχα. Όπως επελέγη και το δόγμα Σωκράτη " σε στηρίζω μέχρι να σε διώξω". Πάντως ρωτάω ξεκάθαρα, ποιός απο όλο το blog θα άφηνε την πασίγνωστη επιτυχία για την παλινόστηση. Με τι λεφτά και με ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
       Κι άλλο μικρύναμε. Τουλάχιστον η παρέα του 2004 ήταν ή ίδια, υπαρκτή κι επώνυμη. Τώρα πάμε σε υπαλλήλους καραμπινάτους κι ανώνυμους. Συγνώμη που πικραίνω την παρέα,αλλά αυτή είναι η σκέψη μου που την δημοσιοποιώ χωρίς φόβο διότι και λάθος να κάνω, δεν χρεώνω την ομάδα μας. Και μακάρι να κάνω λάθος. Αλλά όπως είπε κι ο ΔΧ "πήραμε πρωταθλήματα με υπαλλήλους κι άρα πρέπει να στηρίξουμε έναν νέο άνθρωπο" και σωστά. Όμως τότε κάποιος πλήρωνε, σήμερα πάμε στην φάση οτι κανείς δεν θα πληρώνει μετά το καλοκαίρι. Τι κάνει ο νέος πρόεδρος; Το κομμάτι του κι αφού γίνει γνωστός, το γραφείο του και την γνωστή παραίτηση του. Σαν υπάλληλος των μετόχων -αμετόχων, ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;  ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΤΩΡΑ; ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ SUGAR ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ.
           Πίκρα φίλοι για τον δικέφαλο μας. Λόγω προσωπικών φιλοδοξιών. Και σε εποχή κρίσης που όλοι μαζεύονται. Μιλάμε για απίθανα πράματα. Και μας κόβουν και για απίθανους μαλάκες. Κι εκμεταλλεύονται ακόμα και τώρα το συναίσθημα, χέστε το χρήμα.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ. Ο,ΤΙ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ; ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
        ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΚΕΣΠΗΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

90 σχόλια:

  1. Aχ βρε Steven..δίκιο έχεις. Σε όλα. Το μόνο παρήγορο, το όνομά της στα χείλη μας. Τα χρώματά της στα μάτια μας και αιώνια η αγάπη της στην καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον δουμε κι αυτον,οπως ειδαμε τοσους και τοσους απο το 2004 μεχρι σημερα.Την πεπατημενη θα ακολουθησει και ο εν δυναμει,γνωστη και πετυχημενη συνταγη.Μαλακας θα ειναι αν την αλλαξει...Προσωπικα,δεν του δινω παρα πανω απο 4 μηνες,και πολυ ειναι...Θα τουρθει απο κει που δεν το περιμενει,απο τους αμετοχους.Αλλο Λονδινο αλλο κομοδινο,και μηπως δεν κανει και Πασχα.Ενα φεσακι κι αυτος προλαβαινει να το ριξει,αλλα μαλλον ουτε αυτο θα καταφερει.Πλατιαζει το πραγμα,και το οραμα της λαικης βασης εχει ξεκινησει,τωρα θα διοικουν και οι υπαλληλοι,μετα οι φυλακες και στο τελος τα κλειδια στην καθαριστρια.....χαιρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Μονεγάσκο: Ρε φίλε, σήμερα είσαι Μπλάκο στα καλά του. Εγώ και δημοσίως, θέλω να σ' ευχαριστήσω. TO BLOG ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ: ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΕΓΑΣΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ, ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς΄΄Αννα: Έγραψα ένα ποίημα. Το λέω Αμβέρσα. Είναι εξάστροφο. θα σου χαρίσω την πέμπτη:
    Θέλει πολύ ακόμα η σκέψη να ΄μ' αφήσει,
    αυτό το χάπι το συνήθισα, δε λέει να με πιάσει
    και το ποτό ακόμα δε μπορεί να με χαλάσει
    η άτιμη η ζωή δε λέει να με ηρεμήσει.


    Ανάμνηση απο το παρελθόν μου σε κάποια έκθεση, που σκοτώθηκαν πολλά και πιστεύω οτι είμαι σημαντικός για κάποιον, ενώ είμαι εκτος εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη η ατιμη η ζωη, μου φαινεται οτι δεν εχει σκοπο να ηρεμησει κανεναν μας.. Λοιπον, στο εστειλα, οποτε μπορεις και θελεις παρε τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως λέει και ο Ρεμπώ, ο ποιητής διερευνά τον εαυτό του,εξαντλεί μέσα του όλα τα δηλητήρια και διατηρεί την πεμπτουσία τους.
    Νάσαι καλά, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποδεδειγμενο εδω και χρονια,πλεον και με την βουλα οτι δεν υπαρχει κολαση στην αλλη ζωη,μονο παραδεισος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. In man,ambition is the commonst thing.
    Each one-by nature-loves to be a king.

    Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντησή σας.Και έχετε δίκαιο σε αρκετά σημεία.Και σαφέστατα δεν επρόκειτο ποτέ να εκτεθούν πρόσωπα και καταστάσεις,ασχέτως εάν εσείς ο ίδιος επιλέξατε να επικοινωνείτε δημοσίως λησμονώντας όπως προείπα ότι η κολυμβήθρα του διαδικτύου είναι υπερμεγέθης.
    Κάποιες παρατηρήσεις: Errare humanum est και είναι πολύ σκληρό να κατηγορείτε τους μετόχους που ακολούθησαν τις βουλές της πολιτείας πρωτίστως και δευτερευόντως του κόσμου.Οι μέτοχοι να βοηθήσουν μπήκαν και όχι να αποκομίσουν τα όποια οφέλη,διότι δεν τα έχουν ανάγκη στην συντριπτική πλειοψηφεία των.Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω και το τίμημα για τις όποιες φοροαπαλλαγές ήταν τεράστιο,πιστέψτε με.
    Η φιλοσοφία για την ΑΕΚ είναι διατυπωμένη και σαφής,το κοινό όμως αρνείτο να την αποδεχθεί.Η αλήθεια όπως σημειώνετε είναι μία,στην περίπτωση της ΑΕΚ όμως,είναι ορφανή διότι δεν εξυπηρετεί κανέναν.

    Για την παρούσα ανάρτηση,σας επισημαίνω απλώς μία παράμετρο που γνωρίζετε πολύ καλά ως άνθρωπος του επιχειρείν: ό,τι γίνεται στην εταιρεία,μένει στην εταιρεία.Και ο έλεγχος δεν αφορά κανέναν άλλον πλήν των εταίρων:η ΑΕΚ δεν είναι Αpprentice με τηλεοπτικό κοινό και επιπροσθέτως μία ομάδα επιχειρηματιών δεν μπορεί να διακατέχεται από τάσεις ρεβανσισμού.Αυτές αφορούν τους υπαλλήλους,οι οποίοι όταν υπερβαίνουν τα όρια καθαίρονται και λογοδοτούν εκεί που πρέπει.

    Καλή συνέχεια κύριε Αβραμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτρεψτε μου μια παρεμβαση κυριε Καζαμια.Ετσι οπως το τοποθετειτε το ολο θεμα,σε απλα ελληνικα,σημαινει οτι οταν καλειτε τον κοσμο να παρει διαρκειας,ΟΛΟ τον κοσμο και οχι μονο τους οργανωμενους,οταν η διοικηση ζηταει την στηριξη και την υποστηριξη απο ολους τους Αεκτζηδες,ολα ειναι καλα και ροδινα.Οταν ομως φτανει η ωρα του απολογισμου,και βγαινουν στη φορα πραματα και θαματα,ο ενας απολογειται στον αλλον και ολοι μαζι στον Κλειδωνα.Και ο κοσμος περιμενει να μαθει,ο κοσμος που καλεστηκε να βοηθησει πολλακις.Τα λογιστικα και φορολογικα τερτιπια ειναι γνωστα πλεον και στον τελευταιο μπαστουρνοβλαχο ανα την επικρατεια.Αν αυτα ειναι δεδομενα,δεν παει να πει οτι η ΑΟΚΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ,και ΕΠΙΠΟΝΗ προσπαθεια των μετοχων να συγκαλυψουν τα οργια διαχειρησης της ΠΑΕ,θα πρεπει να περασει ετσι...χαλαρα.Προσφερθηκαν να βοηθησουν,με την παροτρυνση της πολιτειας βεβαια,αλλα να μην ξεχναμε οτι τους ΔΟΘΗΚΕ μαγαζι γωνια και αυτοι το εκαναν μπαγλαντι γωνια.Θεωρω πως ο καθενας στην εταιρεια του θα εδειχνε περισσοτερη σοβαροτητα απο οτι εδειξαν στην ΑΕΚ.Μηπως να τους ευγνομονουμε κιολας που μπηκαν στηνΑΕΚ? Μηπως να ζητησουμε ευθυνες απο την πολιτεια που τους πηρε απο το αυτι,μπορει και να τους εκβιασε κιολας.....,και τους φορτωσε την ΠΑΕ? Υπαρχουν οι αμεσες,αλλα υπαρχουν και οι εμμεσες "προειδοποιησεις"οπως διαφαινεται στο σχολιο σας.Καλα το πατε,να δειτε που τελικα δεν θα το γλυτωσετε το τηλεοπτικο κοινο.Καλημερα σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σε όλους.
    Να περιμένουμε ΞΑΝΑ να δούμε τι;
    Αμα το μαγαζί δεν είναι δικό σου δεν το πονάς το ίδιο.
    Ξέρουμε από τώρα.
    Απλά τα πράγματα.Βάζουμε το άδαμίδι διαχειριστή,περνουμε πίσω την υποθήκη απο την Morgan Stanley,Citybank όπου αλλού χρωστάμε και πουλάμε με την άνεση μας-χωρίς την άδεια κανενός-όπου γουστάρουμε(βλέπε Κοζώνης).
    Κάπως έτσι θα γίνουν,να περιμένουμε λοιπών ξανά να συμβεί.
    ΥΓ:Κουίζ, Η ομάδα που πήρε τον 10Κάτε προπονητή ποιόν ήθελε να πάρει μαζί με όλο το τημ και έδινε πάρα πολά χρήματα,περισσότερα από αυτά που πήρε ο Ολανδός;
    Στην χώρα που δουλεύει τον θεωρούν τελειωμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σε ολους.
    Ουτε "προγραμματικες" ουτε τιποτα.Προγραμματικες και οργανωγραμμα,μπορουν να εχουν ΜΟΝΟ οι ιδιοκτητες.Ο προσωρινος διαχειριστης απλα κερδιζει χρονο.Αν σφιξουν οι κωλοι,η αλλαξει το πλανο αλλων(αν υπαρχει)τοτε την κανει νε ελαφρα πηδημακια,εχοντας ουτως η αλλως αποκομησει τα οφελη της δημοσιοτητας.Τα οποια ειναι και τα μονα που τον ενδιαφερουν.
    Και κανεις δεν θα μπορει να πει και τιποτα. Τι απαιτησεις να εχεις απο υπαλληλους;
    Αν κανουν καλα την δουλεια τους και ΜΟΝΟ υπο την ηγεσια αλλου η αλλων,παιρνουν και πρωταθλημα,που λεει και ο Δ.Χ. Ο οποιος δεν λεει να αλλαξει το ονομα του παπιου του.Να το πει π.χ. "Ελενη",απο την κοπελα που ειναι στα ταμεια του Βεροπουλου στη γειτονια του. Η "Τζενη" απο την κοπελα που εργαζεται ως υπαλληλος στο κομωτηριο της γωνιας. Προτιμα το "Ντουσαν" ακομα.Κατι θα ξερει.
    Οι ΠΑΕ κυριε Καζαμια δεν ειναι οποιεσδηποτε επιχειρησεις. Δεν αρκουνται σε καλους υπαλληλους και μικροκανονισμους. Και κολπα με την κυβερνηση. Και διαχειρηση αλλα Κιντη. Σε αντιθεση με ΟΛΕΣ τις αλλες επιχειρησεις,εδω εμπλεκεται γερα το συναισθημα.Αυτο διαχειριζονται.Αυτο οφειλουν να εχουν κατα νου. Με αυτο "κερδιζουν" η "χανουν".
    Οι σερβιετες,τα ξυραφακια,τα πατατακια και τα αυτοκινητα-παρ'ολη την μεγαλη προσπαθεια που κανουν οι διαφημιστες να τους προςδωσουν υποσταση,συναισθηματικη ζευξη με τον αγοραστη και χαρισματα ζωντων οργανισμων σε αντικειμενα-παραμενουν τετοια.Αντικειμενα.Και αμα λαχει αλλαζουμε οποια ωρα θελουμε μαρκες.Και καλα κανουμε.
    Εδω ομως ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. Και οταν δεν εισαι της στοφας αυτης για να το ξερεις,θα αποτυχεις οτι προθεσεις και να εχεις.
    Υπαλληλους εχουμε. Απειρους.Απο ηγετες πασχουμε.Απο εμπνευστες.Βλεπετε κανεναν τετοιον στην φρεσκια ομαδα που ερχεται μαζι με το Αδαμιδι;
    Σαν τον αρρωστο που περιμενει αριθμο προταιρεοτητας για σοβαρη εγχηρηση στο εξωτερικο. Και συντηρειται με τα σωληνακια του και τα φαρμακακια του,απο νοσοκομες που τον κουραρουν στο σπιτι.
    Αν δεν βρεθει ο Γιακουμπ,την κατσαμε.Θα τα κακαρωσουμε και δεν θα εχουμε την ευκαιρια δημοσιως να κανουμε το "νευμα" στη Μιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kolotoumpa o adamidis me to vatraxo

    kolotoumpa o vatraxos me ton algerino

    kai n zwi sunexizete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς NYC 1990-1994: Δεν έχω πάρει τίποτα. Κάποιο λάθος έκανες με την διεύθυνση. Την ξαναγραφω
    stevenavramidis@yahoo.gr. Σε περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Καζαμία: Η απάντηση σας φανερώνει αλλά και προδίδει πολύ μεγάλη ενοχή. Φυσικά δεν εννοώ προσωπική. Ίσως και κανείς δεν πρέπει να μάθει τίποτα, αλλά ο επόμενος αγοραστής Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, όπως είπε ο SUGAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΑΥΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Mike21hlk: O Aδαμίδης δεν έκανε καμία κωλοτούμπα. Μπάγιεβιτς τέλος. ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ. ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΟΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apo ti prwtes prakseis tou neou proedrou , tha nai kai n upografi tis sumvasis gia to proponitiko


    gia na doume ti tha prokupsei ki ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: O Aδαμίδης δεν έκανε καμία κωλοτούμπα
    ----------

    apo ti stigmi pou kseroun to rolo tou servou sti kozoniada ki afou gnwrizoun oti o servos tous eskave to lako apo to kalokairi ws ta xristougenna , akoma kai n paramoni tou estw kai gia ligous mines akoma ,einai kolotoumpa

    n' estw pos upekupsan se mia fullada kai ligous grafikous opote apo ti kolotoumpa,pame stin adunamia

    me to perithorio pou dinoun sto vatraxo , pio eukolo einai na fygei o adamidis twra ,para autos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα παιδιά.
    Ο Νοτιάς, ζητά 1,2 ενοίκιο για το νέο προπονητικό, διάβασα. Μάλλον θα έχει χρυσές βρύσες και επίχρυσα δοκάρια. Για Παιανία και Ρέντη πληρώνουν ενοίκιο?
    Όποιος γνωρίζει τι γίνεται με τα προπονητικά γενικώς, ας κάνει μια ενημέρωση.
    Ούτε μια μέρα δεν μπορούμε να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αννα είπε...
    Καλημέρα παιδιά.
    Ο Νοτιάς, ζητά 1,2 ενοίκιο για το νέο προπονητικό, διάβασα. Μάλλον θα έχει χρυσές βρύσες και επίχρυσα δοκάρια. Για Παιανία και Ρέντη πληρώνουν ενοίκιο?
    Όποιος γνωρίζει τι γίνεται με τα προπονητικά γενικώς, ας κάνει μια ενημέρωση.
    Ούτε μια μέρα δεν μπορούμε να ησυχάσουμε.
    -----------------

    auti itan n prwti sumvasi pou den perase pote

    to 1.200.000 sunantise terasties duskolies sto D.S kai otan to noumero vgike sentra sto kosmo , fovoumenoi tis antidraseis , stamatisan tis diadikasies

    kai dilwsan pos to enoikio sti nea sumvasi tha einai iso me ton thrakomakedonon

    alla kai pali eixe kena n sumvasi kathws proevlepe kapia esoda pou tha erxotan meso xorigon sto proponitiko me ritra pos an de piasoume ena sugekrimeno noumero , auta ta xrimata na kaluptonte apo tin AEK

    me dedomeno oti kala-kala den exeis xorigo sti fanela , poso mallon na exeis xorigous sto proponitiko , auta ta xrimata pali tha ta plirwne n AEK ,opote apo ta 312.000 ton thrakomakedonon tha pigainame peripou sta dipla

    kai to arxiko sxedio exei allaksei arketa.
    apo ta 7 voithitika gipeda ,eimaste sta duo
    ki apo tis provlepomenes egatastaseis sto arxiko sxedio ,fiaxtikan oi mises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. fysika ypirxe ki ena allo senario

    epistimoniki fantasia n' oxi , eseis tha mou peita
    alla ypirxe kosmos mesa stin AEK pou to ypostirikse


    n ektasi agorastike me skopo na ginei gipedo ekei san enalaktiki tou oddy

    ostoso o notias pou eixe kai to metrito , agorase tin ektasi meso dikis tou etereias ki auto den arese stous upoloipous metoxous pou arxisan tis sunenteukseis typou legontas pos sta spata tha ginei proponitiko prospathontas na kapsoun to senario

    apo ta 75 stremata pou tha piane to proponitiko, xrisimopoiounte mono ta 25 kai menoun alla 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Mike21hlk: Για τον προπονητή , όπως το θέτεις χρονικά, έχεις δίκιο. Και δεν τους έσκαβε ακριβώς το λάκο, έκανε άλλα για τα οποία είναι και στην μπούκα χόντρά. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    Για το προπονητήριο τα λες ορθότατα. Όμως το Νοτιά του δούλεψαν κανονικά και το αγόρασε τετραπλάσια. Κάποιοι του έλεγαν μην το κάνεις, κάπιοι τον έσπρωχναν. Αφού έγινε η πατάτα - και δόθηκαν και οι κατάλληλες μίζες - στο τριπλάσιο ενοίκιο που θα φορτωνόταν η ΑΕΚ, οι ίδιοι που του έλεγαν να μξν το αγοράσει, οι ίδιοι ακριβώς αρνήθηκαν να βάλουν αυτό το φέσι στην ομάδα μας. Ορθότατα. Εκεί ξεκίνησε η μάχη που πάντα είναι χρηματική. Ο Αδαμίδης εντολές εκτελεί να υπογράψει την σύμβαση. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ,ρωτάω εγώ.
    @ Άννα, διάβασε τα σχόλια του Mike έχουν καντάρια αλήθειας. Ξέρει καλά τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστώ παιδιά.
    Για να καταλάβω, ο Αδαμίδης θα βάλει πρώτη υπογραφή για το προπονητικό?
    Εκτελώντας εντολές θα ευνοήσει το αφεντικό του και θα κάψει την ομάδα?
    Γι'αυτό έρχεται και γι'αυτό δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των μετόχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Steven,
    κανε μου μια παραπομπή σε παρακαλώ να διαβάσω αυτά που έγραψες για το μπάγεβιτς να καταλάβω ΑΕΚ-Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς :Φιλάθλους μας ( που αγαπούν πραγματικά ΑΕΚ), Ντούσαν,
    Νέα Διοίκηση , Κο Γαλάτση Γ. (είναι αντικειμενικός )
    Κάποιοι δημοσιογραφίσκοι , όχι κωλοδημοσιογράφοι , προσπαθούν να δηλητηριάσουν το κλίμα
    στην Ομάδα μας και να μειώσουν τον Μπάγιεβιτς με τα όποια άσχημα αποτελέσματα επιδιώ κουν – απορρέουν .
    Το παίζουν με φήμες , κολλητοί του Τζιμπούρ, του Αδαμίδη , πνευματιστές ως ο Πιτ ( ο μέγας μάγος ) , τηλεπαθητικοί ως Σωκράτης κλπ και η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιούν γι ` αυτό με
    ρικά από τα υποτιθέμενα έγκυρα αθλητικά μέσα κλπ , για να κάνουν το Τζιμπούρ τσογλάνι
    ( ενώ τα δίνει όλα στην προπόνηση και τους αγώνες και φωνή έχει και δεν ακούγεται ),
    αχάριστο ,ανεγκέφαλλο ,νευρόσπαστο ,μαλακοφέρνει , μωρό , παππά (τη μία λέει έτσι, την άλλη
    αλλιώς ) , τον Αδαμίδη προκατειλημμένο , με έμμονες ιδέες και ανισόρροπο απέναντι στον
    Μπάγιεβιτς ,ότι φοβάται να τον αντιμετωπίσει , ότι έχει κακό σκοπό κλπ ( κατάσταση προχω
    ρημένης παράνοιας , δηλαδή μαλάκυνσης εγκεφάλου) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά ότι τον Τζιμπούρ το χρησημοποι ούν , πάρα πολλές φορές δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και ότι τελικά θα του κάνουν ζημιά
    του παιδιού ( και αφού δεν καταλαβαίνει το συμφέρον του , καλά να πάθει ) , εσένα Κε Αδα μίδη μου , κοτζάμ παλικάρι, δικηγοράρα με περγαμηνές που δεν σου ξεφεύγει τίποτε , απαξιείς
    να πεις δυό κουβέντες για να διαψεύσεις αυτά τά λαμόγια ....που κατακλύζουν τα σάιτ και
    ευτυχώς ελάχιστες εφημερίδες και κάνουν μεγάλο κακό στην Ομάδα μας , εκτός αν αυτός
    είναι ο αντικειμενικός σου σκοπός και η Ομάδα μας έρχεται σε πολύ δεύτερη μοίρα , όπως
    γινόταν μέχρι τώρα και ανεξάρτητα από τα λόγια τα μεγάλα και ωραία, ( μάλλον δεν τους
    ενδιέφερε καθόλου η Ομάδα μας και ευτυχώς που υπήρχε ο Μπάγιεβιτς και το υπόλοιπο προπονητικό Τιμ που τον ακολουθούσε , λόγω της προσωπικοτητάς του και της μέχρι τούδε
    προσφοράς του )..
    Ντούσαν συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου ανεπηρέαστα . Το πολύ -πολύ , για κάποια δημο σιεύματα , βάλτε αν το κρίνετε σκόπιμο το Δημητριάδη να ρωτήσει το Τζιμπούρ κλπ αν έκα νε τις δηλώσεις . Αν απαντήσει ΝΑΙ στείλλτον στη διοίκηση για τα περαιτέρω , αν όχι συνε
    χισε τη δουλειά σου , με περισσότερο ζήλο , πάθος για την Ομάδα.( το πολύ- πολύ να ζητή σεις από τη διοίκηση να κάνει κάποια διάψευση ).
    Μην προκαταλαμβάνεσαι αρνητικά για τον Αδαμίδη , γιατί μπορεί το παλικάρι να είναι άπει
    ρο και να το χρησιμοποιούν μερικοί σύμφωνα με τους ευσεβείς πόθους των ή να φοβάται μήπως χαλάσει η δουλειά , γιατί όλο και κάτι θα έχει επενδύσει στην προ σπάθειά του αυτή : Δημοσιότητα, δημόσιες σχ'εσεις , πρώτο όνομα στα Ελληνικά πράγματα, εφάμιλλο του Κόκα λη , του Πατέρα κλπ , μελλοντικές δουλειές σχετικές με την ειδικότητά του ,(πχ Κούγιας κλπ,), απόκτηση κατάλληλης εμπειρίας στο αντικείμενο του προέδρου αθ λητικής Ομάδας κλπ (Τα περί ΑΕΚοφροσύνης στην ηλικία των 36 χρόνων , εγώ τ` ακούω βερεσέ , πχ. ο Νικολαίδης , ο οποίος μερικές φορές έφθασε και απέναντι στην ΑΕΚ , μετά την αποχώρησή του από την Ομάδα . Μπορεί να είναι και αλήθεια και οπωσδήποτε δέχομαι κάποιες δηλώσεις φίλων του ότι είναι φανατικός ΑΕΚτζής κλπ. ΙΔΩΜΕΝ , γιατί εγώ έχω μιά άσχημη συνήθεια να κρίνω τους ανθρώπους από τις πράξεις των και όχι από τα λόγια τους .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και γιατί ,( ας το πούμε και αυτό ) , ενδεχομένως να εκτελεί ΚΑΙ διατεταγμένη υπυρεσία του Κου''Μπέσα ή Πάσα τις ευθύνες '',( εννοώ τον Μέγιστο Παππά , που ενώ κάθε εβδομάδα μας κάνει και μιά δήλωση περί μονιμότητας του Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ , τα δημοσιεύματα των
    δημοσιγραφίσκων τελευταία οργιάζουν και τον ξαναφέρνουν στην αρχική του δήλωση , ''ότι
    ψάχνουμε για προπονητή στο εξωτερικό και ας είναι και ο Έλλην ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ''.
    Οταν αναλάβει , αν αναλάβει και σου πει κανένα περίεργο πές του στα ίσια δεν το κάνω , εκτός αν βγεί στις εφημερίδες και το δηλώσει . Αν είναι ακόμη πιο περίεργο , πές του τι επι
    πτώσεις θα έχει στην Ομάδα , γιατί μικρός είναι και π ρέπει να μαθαίνει και μην το κάνεις .
    Αν σου πει να κάνεις κ άτι και δηλώσει στις εφημερίδες άλλα , κάνε εφόσον συμφωνείς αυτά που δήλωσε στην εφημερίδα , αλλιώς μην το κάνεις ή δήλωσε και εσύ στις εφημε ρίδες τι συμβαίνει , ώστε να ενημερωθούν οι Φίλαθλοί μας , και ας σε παραιτήσει .
    Και για να μην ξεχνιόμαστε , εγώ απαιτώ , όπως και οι περισσότεροι Φίλαθλοι της Ομάδος
    μας , από τον οποιονδήποτε αναλάβει τη διοίκησή της , πρώτ` απ` όλα να μην χρησιμοποιεί
    τον Μπάγιεβιτς ως άλλοθι , για να καλύψει τις τεράστιες ολιγωρίες των Μετόχων στο δια
    ρεύσαν προηγούμενο διάστημα , ( και δια πάσαν Νόσον και Μαλακίαν....Φταίχτης ο.......) και
    κάνει τεράστια ζημιά στην Ομάδα μας .
    Δεύτερον :Τι θα κάνει με τον Τζιμπούρ , ( που τ` όνομά του είναι Τζιμπούρ , Και δεν είναι ρουφιάνος κλπ , γιατί είναι πιτσιρικάς και δεν πρέπει να του δημιουργήσουμε ψυχολογικά
    τραύματα ), αν αυτά που δηλώνει είναι αλήθεια ; ? ή δεν αποδίδει όπως πρέπει ; ?( εκτός , το
    βλέπω λίγο απίθανο και το αναφέρω μόνον ως υπόθεση εργασίας, η όλη ιστορία να είναι σικέ ........, από ποιόν , με ποιόν , δεν μπορώ να ξέρω και το βρίσκω λίγο τρελό , λόγω ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν πιστεύω βέβαια ο Κος Αδαμίδης να κάνει τέτοιο πράγμα στην Ομάδα της καρδιάς του
    ( μετά από δήλωση Φίλων του ), όπως και ο Μάνατζερ του Τζιμπούρ που πιστεύω ότι είναι καλόπαιδο και εξάλλου το έχει αποδείξει σε όλο το προηγούμενο διάστημα , αν και μύριζε αρκετό χρήμα , αυτός Κύριος , ούτε με τον Μπάγιεβιτς μάλωσε , ούτε πούλησε τσαμπουκά κλπ . Γιατί υπήρχε περίπτωση αυτός να πουλήσει τσαμπουκά απευθείας στον προπονητή , θα τον είχε κρεμάσει ανάποδα ή τότε διοίκηση .), ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ;? θα του κάνει διακοπή συμβολαίου ;? ή θα κλείσει από τώρα με την Γερμανική Ομάδα ( με 100000 Ε.), που παίζει και καλή τακτική , τέτοια στην οποία μπορεί να αποδώσει ο Τζιμπούρ . Και τι θα κάνει μετά με το Σκόκο και όποιον άλλο θα του τσι
    κνίσει ( όχι καπνίσει , λόγω των ημερών). ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑ ΔΟΣ , ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ και εν μέρει οι Μέτοχοι με τα
    λίγα χρήματα που αναλογικά έβαλαν για να εξοφληθεί μέρος του χρέους προς τους Παίκτες .
    ( αναλογικά με αυτά που έβαλαν οι Φίλαθλοι και τα βρίκαν μερικοί και αλώνιζαν) .
    Αλήθεια πότε θα γίνει διαχειριστικός έλεγχος για να δούμε πως μεταφράσθηκε η αγάπη μας
    για την Ομάδα και τώρα π ροσπαθείτε κύριοι Μέτοχοι να το παίξετε Κινέζοι της Τακλά Μακάν και προσπαθείτε να διώξετε τον Μπάγιεβιτς για να ξεχαστούν όλα τ` άλλα .( Διά πάσαν Νόσον και Μαλακίαν , Φταίχτης ο.......( πρ'ιν , κατά και μετά ) . Ηδη κάποιος πηδηχ τούλης το ξεφούρνησε προχθές :'' ο εν δυνάμει πρόεδρος μελετάει πως θα διώξει τον προπο νητή αλλά θέλει να τον σεβαστεί.'' Και δεν είναι ο μόνος . Το ίδιο λένε και άλλοι πηδηχτού ληδες με άλλα λόγια . Παιδιά μιλάμε για μεγάλο Τσιμπούση , για να ξευτιλίζεται έτσι ένας δη μοσιογράφος – μια εφημερίδα και να γράφει τόσες μεγάλες Μ........., οι οποίες μεθαύριο θα διαψευσθούν , μιλάμε για μεγάλο Σχέδιο ( είναι αυτό που λέμε , πλήρωσέ με και πές μου ότι
    βρισιά θέλεις , την πιό βρώμικη και θα σου πω και ευχαριστώ ). Πάντως απ`ότι φαίνεται δεν
    μπορεί να είναι Σχέδιο μόνον μερικών άρρωστων ΑΕΚτζήδων , γιατί δεν αντέχουν τόσα πολ
    λά λεφτά ( Μυρίζει πρωτίστως Ολυμπιακό , λόγω χρέους ΕΜΠΑΙΡ και δευτερευόντως Πανα θηναικό , ανάλογα για το που προσανατολίζουν τον Μπάγιεβιτς . Εγώ πιστεύω ότι τον κυνηγά νε και οι δύο . Στερνή μου γνώση να σ` είχα πρώτα . Χο -Χο -Χο ). ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥ
    ΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ( Τον Μπάγιεβιτς πάντως κοντεύουν να τον τρελλάνουν. Ντούσαν εσύ μό
    νον τη δουλειά σου κοίτα , ανεπηρέαστα , για εμάς τους ΑΕΚτζήδες , εσύ και το Τιμ σου ,εί
    σαι η πραγματική εγγύηση της Ομάδος μας .......). ΔΗΛΑΔΗ να βγάλει ο Θανόπουλος ή ο
    Αδαμίδης κανένα φράγκο , γιατί νομίζω ότι φράγκα διαθέσιμα δεν υπάρχουν . Και άρα διώχ νουμε τον προπονητή και έχουμε ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΑΦΑΓΩΤΗ (+) ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ,
    [δηλαδή , ευχαριστημένοι οι παίκτες , γιατί θα βρούν την ηρεμία τους , από τον τύραννο Μπα
    γιεβιτς , και περισσότερη τακτική ο Τσιμπούρ , σαν αυτή που είχε στον Πανιώνιο , Ηρεμία από
    τους αντιμπαγιεβιτσικούς και ιδιαίτερα τον Τεράστιο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής που δεν πισ
    τεύω να είναι φίλος κάποιου Καλογεράκη NOVA 94,6 fm, ναι αυτού που γράφει λίαν εμπε ριστατωμένα -επιβεβαιωμένα άρθρα , που στηρίζονται σε Πηγές με μεγάλο βάθος κλπ και
    αφορούν στον Τσιμπούρ , στην απομάκρυνση του Μπάγιεβιτς και όλα τα καλά για την ΑΕΚ
    ( οι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες να τον έχουν υπόψη τους και να τον προσέχουν-παρακολουθούν,
    λέει ωραία πράγματα κλπ.) και τον βγάζει κάθε μέρα για συνέντευξη και αν κάτι δεν πάει
    λά , εφαρμόζουμε το γνωστό “ διά πάσαν νόσον και μαλακίαν , πρίν , κατά και μετά , στην ΑΕΚ Φταίχτης ο Μπάγιεβιτς ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τρίτον: Να μας πεί πότε θα ολοκληρωθεί η πληρωμή των παικτών , γιατί απ΄ ότι κατάλαβα
    υπάρχουν σοβαρά παράπονα , που επιδρούν στην απόδοση των Παικτών της Ομάδος . Τι να
    την κάνω εγώ την τακτοποίηση της Μόργκαν , αν διαλύσετε την Ομάδα . ( εκτός αν επιδιώκε
    τε να δημιουργηθούν κωλύματα στον Προπονητή και στην απερίσπαστη απόδοση τωνΠαικτών της Ομάδος . Δεν είμαι απόλυτος , γιατί μπορείτε άμεσα να επανορθώσετε . Ιδωμεν ;?)
    Να καλέσει αντιπροσωπευτικά , όλα τα οργανωμένα σωματεία των Φιλάθλων μας και ορισμέ να παλαιά και νέα σοβαρά στελέχη μας και να τα ενημερώσει με λεπτομέρειες για την οικο
    μική κατάσταση της Ομάδος .( αυτό δεν χρειάζεται να σας το ζητήσουν , είστε υποχρεωμένοι
    να το κάνετε , καθότι είστε υπόλογοι σ` αυτούς , και ο έχων νουν νοείτω για το θόρυβο
    που επιδιώκεται να γίνει για τον Τσιμπούρ και τον Μπάγιεβιτς . Τ` πρόβλημμά μας δεν είναι ο Τσιμπούρ . Αυτός αποτελεί απλώς ένα θέμα διαδικαστικό που πρέπει , αν χρειασθεί , να αντι μετωπισθεί με τη δέουσα σοβαρότητα – αυστηρότητα .) . ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙ ΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ;?
    Τι θα γίνει , πρωτίστως για το Προπονητικό Κέντρο ;?γιατί η Ομάδα μας δεν μπορεί να προ πονηθεί στους Θρακομακεδόνες , με ότι αυτό συνεπάγεται .
    Τι θα γίνει με το γήπεδο ;?
    Τι θα γίνει με την Ομάδα μας ;? ( ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΊ . πχ. Η ενίσχυση της , με δύο ή τρείς νέους παίκτες . Η συμπληρωματική καταβολή χρημάτων
    στους Παίκτες , την οποία υποσχέθηκε η διοίκηση σε ημερομηνία που έχει ήδη περάσει ,
    εκτός αν την πήρε σβάρνα το Πρίμ των 150000 για τον Παναθηναικό , γιατί δεν μπορεί τα
    παιδιά προσπαθήσανε και κόψανε δύο βαθμούς . Δεν πήρε κανείς Πρ'ιμ γι` αυτό ; Το ερώτη
    μα είναι ρητορικό. Βεβαίως , αν ξέρει κανείς κάτι γι` αυτό μπορεί να μας το πεί .
    Γιατί φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα θα κάνει ο Αδαμίδης , μόνον , αυστηρή Διαχείρηση
    και ο Θεός να βάλει το χέρι του (και μακάρι να διαψευσθώ και θα χαρώ τα μέγιστα , να
    διαψευσθώ ). Και όχι διά πάσαν Νόσον και Μαλακίαν , πριν , κατά και μετά , Φταίχτης είναι
    ο Μπάγιεβιτς , γιατί αυτό μόνον ένα άρρωστο μυαλό μπορεί να το συλλάβει και μάλιστα
    στο Λάπτοπ του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Παπά ( γιατί πρώτα εσύ εκστόμησες εκείνο το περίεργο '' ψάχνουμε για προπονητή
    στο εξωτερικό και αν δεν θέλει κανένας , γιατί θα είναι πολύ μαλάκας , ας είναι και ο Ελλην '' ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ '', [ βεβαίως ο κύριος Πάτερ Ημών , είναι από τους πιό σοβαρούς και άξιους προπονητές , πολύ καλύτερος από αρκετούς ξένους , που έρχονται εδώ και μας
    πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και επί πλέον διετέλεσε και Παίκτης του μεγάλου
    δάσκαλου Μπάγιεβιτς . Τα ίδια ισχύουν και γι` αυτόν, αλλά αυτός είναι απ` άλλον Πλανήτη ,
    γιατί ποιός άλλος μεγάλος- τεράστιος προπονητής σαν κι` αυτόν θα καθότανε στην ΑΕΚ ,
    υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες , λέγοντας ότι δεν μπορώ να εγκαταλείψω την Ομάδα στην
    κατάσταση στην οποία βρίσκεται , ανεχόμενος τύπους σαν το Τζιμπούρ και άλλα περίεργα
    άτομα εντός και εκτός Ομάδας , χωρίς καμιά προστασία από τη διοίκησή της, το αντίθετο
    μάλλον , ανθρώπους οι οποίοι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η Ομάδα της ΑΕΚ, αγνοώντας αμοιβές εκτός αυτής που μπορούν να είναι τριπλάσιες έως πενταπλάσιες ] ,
    Κύριοι Νοτιά , Θανόπουλε , Αδαμίδη , για να έχετε κάποιες απαιτήσεις από τον Μπάγιεβιτς ,
    πρέπει να του παρέξετε και τα κατάλληλα μέσα , αλλιώς μην πουλάτε τρέλλα, γιατί δεν έχετε μόνον εσείς πρόσβαση και αποκλειστικότητα σ` αυτή και ο τεράστιος όγκος των Φ ιλάθλων
    μας δεν τρώει κουτόχορτο και σας συμβουλεύω να μην τον αγνοείτε , γιατί έχει φθάσει στα
    τελευταία όρια υπομονής του και δεν θα ανεχθεί την ΑΕΚ να την κάνετε Ομαδούλα . Επι γραμματικά αναφέρω για λόγους συντομίας τα ακόλουθα και οι κρίσεις δικές σας : Μέχρι
    τώρα , ξεχάσατε να κάνετε έστω δύο μεταγραφές για την τιμή των όπλων , ( σοβαρότατη παράλειψη , αν σκεφθείτε ότι και ο Πανθρακικός που πέφτει από την κατηγορία , έκανε μετα
    γραφές , Αρχίζουμε δηλαδή με σοβαρό μείον ) . Χρωστάτε στους Παίκτες σοβαρά χρηματικά
    ποσά , με αποτέλεσμα να μην μπορούν απερίσπαστοι ν`ασχοληθούν με την κυρίως εργασία
    τους . Εξι χρόνια τώρα υποσχεθήκατε Προπονητικό Κέντρο και η Ομάδα ακόμη κάνει προπό
    νηση στο βούρκο των Θρακομακεδόνων ( και ξέρετε ποιά θα ήταν τα όφέλη για την Ομάδα .
    Τεράστια . Τα έχω ξαναγράψει , μόνον η απόδοση της ομάδος θα ήταν σχεδόν διπλάσια και
    τώρα;? Πολλές φορές αποφεύγουν να κάνουν προπόνηση για να μην έχουν τραυματισμούς
    και στερηθούν των υπηρεσιών καλών παικτών που είναι μεγάλοι στην ηλικία και ευαίσθη τοι. Δεν προστατεύετε τον προπονητή μας από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και μάλι
    στα ορισμένους απ` αυτούς λυσσασμένους , απαράδεκτα φανατικούς . Δεν προστατεύετε την
    Ομάδα μας από την αυθαιρεσία της διαιτησίας . Δεν έχετε οργανώσει τμήμα Σκάουτινγκ (αλλά
    τι λέω τώρα , αφού δεν κάνουμε μεταγραφές και άμα χρειαστούμε μετά;? Εχει ο Θεός , καλός
    είναι και ο Αρτσε) κλπ, κλπ. Τελικά ενδιαφέρεται πραγματικά κανείς για αυτήν την Ομάδα , εκτός από το προπονητικό Τιμ , φορτώνοτας το υπερβολικά εκτός των άλλων και με τη δική σας έλλειψη σοβαρού ενδιαφέροντος . Να γιατί έχω σοβαρές αμφιβολίες για το ρόλο
    που μπορεί να παίξει ο εν δυνάμει πρόεδρος και γιατί να είναι διαφορετικός ή πολύ διαφορετικός από το Θανόπουλο , αφού τα δεδομένα δεν φαίνεται , πέρα από τα λόγια , στην πραγματικότητα ν` αλλάζουν . ( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ ). Και μία τελευταία συμβουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν τα βρείτε σκούρα και δείτε ότι πάτε να χαντακώσετε την Ομάδα ( αφού θα έχετε τακτοποιήσει και αρκετές εκκρεμότητές της , ώστε να μην μπορεί να σας κλείσει μέσα ) , θυ
    μηθείτε και τον Κοζώνη , δεν είναι και άσχημος και ας έχει Ταβέρνες ( βεβαίως πάντοτε κα
    τόπιν ελέγχου . Μόνον εσείς δεν θέλετε έλεγχο και όλο μας ξεφεύγετε , μπορώ να πώ πως
    είστε ΜΑΙΤΡ στην παραπλάνηση και στο ξεφευγιό και μας το παίζετε και άγριοι και απαι
    τητηκοί , δίνοντας ελάχιστα...κλπ. Καλά τόσο πολύ σας δούλεψε ο Νικολαίδης και η ΑΕΚ τι
    Φταίει ;? όταν οι Οπαδοί της στο διάστημα αυτό διέθεσαν παραπάνω από 150 εκατ. Ευρώ .
    Αγαπητοί Φίλαθλοί μας , ενισχύστε την Ομάδα μας και να βρίσκεσθε σε εγρήγορση , γιατί απ` ότι φαίνεται λεφτά δεν υπάρχουν και αυτοί ..........., η δε Ομάδα μας φοβάμαι ότι αν μπο ρέσουν να διώξουν και τον Μπάγιεβιτς θα την καταντήσουν Καλαμαριά . ( Ηδη έχουμε κάποια δείγματα :Απλήρωτοι παίκτες , συμπεριφορά Τζιμπούρ ( πιστεύω ότι δεν είναι παιχνίδι ΣΙΚΕ ,
    Ίδωμεν.), προτάσεις στους Παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε κλπ. Και εννοείται ό τι για
    να ησυχάσουμε(;? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ), από Τσιμπούρ και Σ κόκο θα τους πουλήσουν.
    Το πως θα βγάλουν τα λεφτά που πήραν ή παίρνουν , που είναι και δικά μας , μέχρι τώρα
    και ιδιαίτερα ο Τζιμπούρ ;? Μην ρωτάτε και το κλείνω εδώ .
    Ντούσαν ΠΡΟΣΟΧΗ , ψύχραιμα και στο ύψος σου . Γλύτωσε την Ομάδα μας και οδήγησέ την εκεί που πρέπει . Μην δώσεις λαβές , ούτε να κάνεις υποχωρήσεις ( ξέρεις εσύ ) και αν θε λουν – τολμούν , ας σε παραιτήσουν.
    Τον Κο Παπά θέλω να ρωτήσω : 'Ολα αυτά είναι καλά , αλλά αν γίνει καμιά στραβή , εσένα
    θα βρούνε . Ο Νοτιάς θα βρίσκετε στην Αμερική και ο Αδαμίδης θα πάρει το Αεροπλάνο
    και θα πάει στο Λονδίνο . Βγές και κ άνε μία δήλωση ότι ο Αδαμίδης έχει πάρει εντολή να
    συνεργασθεί με το Μπάγιεβιτς και π΄αρε μετρα δραστικά για Τζιμπούρ πριν κάνει την Ομάδα , όπως και προηγούμενα ( Ο Μπάγιεβιτς έβαλε μυαλό και δεν πρόκειται να κυνηγήσει
    ή να δείρει τον Τζιμπούρ , μία με το πέναλτι και μία στην προπόνηση δεν το έκανε, παρά
    λίγο , ούτε τώρα θα το κάνει , γιατί αυτό επιδιώκει το παιδάκι και πιστεύω ότι δεν είναι
    σικέ μεταξύ σας , γιατί την προηγούμενη φορά έκανε τα αίσχη και από εκεί και πέρα μύρι
    σε πολύ , πάρα πολύ , σε απαράδεκτο βαθμό , και μας πήρανε χαμπάρι και οι γύφτοι και
    βεβαίως δεν φταίνε οι γύφτοι που το Κράτος τους έχει κάνει άσύδοτους , πλην μικρού πο
    σοστού απ` αυτούς ,που μπόρεσαν από μόνοι τους να ξεφύγουν και να τα καταφέρουν ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ Στήβ , ελπίζω αυτό που γράφεις για την Ομάδα μας και αυτούς που γράφουν
    γι` αυτήν, να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . Όλη αυτή η περιρρέουσα κατάσταση δεν
    μ` αρέσει καθόλου. Η Ομάδα μας έφτασε λίγο πριν τη διάλυση ή το πρωτοδικείο και τώρα
    που αρχίζει να σηκώνει λίγο κεφάλι ή ας πούμε στρώνει και βρίσκει τον εαυτό της , Μερικοί
    αρχίζουν να πουλάνε τρέλλα .( αν είναι αλήθεια αυτό που γίνεται με τον Τζιμπούρ , εγώ περι
    μένω οι Μέτοχοι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη . Η ομάδα μας δεν είναι μπουρδέλλο,...
    ...και μια διακοπή συμβολαίου προειδοποιητική 15 ημ. - 1 μήνα , με χρηματικό πρόστιμο δεν
    θα ήταν και άσχημα για να ηρεμήσει ο τύπος και χαιρετίσματα στον Χοντρόμαλακοαρχίδη
    που είπε ότι γλύφω τον Μπάγιεβιτς , όχι ότι με πείραξε και αυτόν τι τον νοιάζει ( πλάκα
    κάνω ). Ελπίζω η παρούσα να μείνει κανένα 24ωρο στις παρατηρήσεις για να το προσέξουν
    και το διαβάσουν περισσότεροι . Συνέλαβα κάποιον συνάδελφό σου να κλέβει καθ` ολοκληρί
    αν τις οπώρες . Κανένα πρόβλημα , το αντίθετο με ικανοποιεί που διευρύνεται η βοήθεια .
    Υ.Γ: Ντούσαν , πρόσεχε στον Πανθρακικό το Φίλο Προπονητή , γιατί πολλοί έχουν λόγο να
    του κάνουν Φροντιστήριο και φα'ινεται από τα αποτελέσματα ότι είναι και πολύ Άξιος , για
    να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Εννοείται ότι θα πρέπει να προσέχεις και την απόδοση των
    των παικτών της Ομάδος μας για την περίπτωση που κάποιος δεν αποδίδει σύμφωνα με αυτά που περιμένεις , ώστε να τον αλλάζεις έγκαιρα ( έχει φοβηθεί το μάτι μου , μ` αυτά που
    συμβαίνουν . Πάντα κατά την αποψή μου ). Σ` όλα τα παιχνίδια απ` εδώ και πέρα μέχρι το τέλος η Ομάδα μας πρ'επει να τα δίνει άλα και να παίζει καλύτερα απ` ότι με τον Παναθη ναικό , για να κερδίζει .
    ΄ Εγραφα μέχρι αργά το βράδι και τώρα που σηκώθηκ α άκουσα στο ραδιόφωνο για
    τη συνάντηση του Μπάγιεβιτς με τον Αδαμίδη και αυτό είναι πολύ καλό , γιατί σημαίνει
    ότι ο Αδαμίδης είχε πάρει σχετική εντολή , προφανώς από τον Παπά . Κατόπιν αυτού ορισ μένα από τα αναγραφόμενα ακυρώνονται αυτομάτως και αυτό έχει μεγαλύτερη αξία γιατί δεί χνει αν και καθυστέρησαν κάμποσο , ευτυχώς όχι πολύ , ότι άρχισε το μυαλό να λειτουργεί.
    Α ναστέλλονται επίσης ορισμένα άλλα , αλλά δεν ακυρώνονται γιατί χρειάζονται αποδείξεις . Και επί πλέον θα πρέπει ο Κος Αδαμίδης να καταλάβει ότι θα παρακολουθείται στενά και ότι δεν θα βρίσκετε στο απυρόβλητο και εννοείται ότι θα προσπαθούμε όταν το κρίνουμε σκόπιμο και αναγκαίο να βοηθάμε όσο μπορούμε με απόψεις - παρατηρήσεις μας . Επισημαίνω την μεγάλη ανάγκη να απαντηθούν έγκαιρα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς ΑΕΚ-Λονδίνο: Υπάρχει παλαιότερη ανάρτηση για τον προπονητή και δεκάδες σχόλια με το τι του προσάπτουν οι μέτοχοι ( νομίζω στο ΑΕΚ - Γιάννινα ), κι άλλα σπαρμένα. Τελικά ποιός ήταν Ο Π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στο εστειλα ξανα. Το ελαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα διάβασα τώρα τι να σου πω γενικά πράγματα και δε πολυμασαω. Ο P είναι ο Κοντoς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Θανάση: Συναντήσεις γίνονται και μεταξύ διαζευγμένων συζύγων. Ο,τι γράφω είναι καρατσεκαρισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς ΝYC 1990-1994 : ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΤΟ ΕΛΕΓΞΑ ΞΑΝΑ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ¨
    stevenavramidis@yahoo.gr Κι έχω πάρει κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το εστειλα για τριτη φορα, εαν δεν το εχεις λαβει, το e mail μου ειναι scorpio1965@hol.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. kati thelei na pei o thanasis alla ksekinaei apo lathos afetiria

    o servos einai o paragontas apostatheropoihshs tis omadas kai den einai autos pou tin kratise se kamia periptwsi

    kat'arxin , an ta eixe paei stoixiodos kala , tipota apo ola auta den tha eixe vgei stin epifania
    kai ton nikolaidi pou dimiourgise ta xrei , ton ediokse to xali to agonistiko tou doni kai oxi auta
    o vatraxos me ena ikanotato roster pou tou paradothike persu kai me arketes DIKES tou metagrafes , ekane ti xeiroteri ws twra poreia olon ton epoxon stin AEK ki auto anaduknue sunexws ta provlimata se allous tomeis opos oikonomiko klp

    pios noiazotan gia to oikonomiko mexri to septemvri ? oloi perimenan ton Zonas tote kai ton D'alessadro....

    pera ap'auto , o servos askouse dioikisi apo ena simeio kai meta

    exete dei se polles ellinikes omades o proponitis pou sinithws einai analosimos, na apoluei ta grafeia typou kai na proslamvanei alla?
    posous allous apeluse ki efere dikous tou pera apo ta 3-4 atoma tou proponitikou team pou einai kai armodiotita tou

    prwtous kai kaluterous apeluse tous kouli-kanelopoulou, autous pou ton parousiasane prwti fora

    o dimitriadis an kai team manager , einai YPO ton proponiti , kati sa filipineza tou

    gia mena , o servos exei pano tou ola ta kaka tou kosmou
    toso kakos proponitis opos deixnei n fetini poreia tou , DEN einai
    oute kanei allagi to nemeth pou einai kaluteros paixtis tou agona me asteies dikaiologies opos einai kourasmenos kai prepei na prolavei aeroplano
    oute ksexase ti mpala gia na mi mporei na katalavei pos blanco kai dimitriadis eksw apo ti perioxi einai koulouria , poso mallon an den exoune dipla tous lumpe,tzimpour,edinio

    ektos an tou estripse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. pera apo auta opoios akolouthei tin AEK , paratirei ki alla pragmata

    se ola ta paixnidia oktombri ,noembri ,dekemvri, oi diapragmateutes tou kozoni menane sto ksenodoxeio tis omadas opou epeze ektos , sti kavala malista xrisimopiousan kai autokinita tis pae
    kai n istoria paei na epanalifthei me ton adamidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αννα είπε...
    Ευχαριστώ παιδιά.
    Για να καταλάβω, ο Αδαμίδης θα βάλει πρώτη υπογραφή για το προπονητικό?
    Εκτελώντας εντολές θα ευνοήσει το αφεντικό του και θα κάψει την ομάδα?
    Γι'αυτό έρχεται και γι'αυτό δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των μετόχων?

    ------------------

    kai se merika xronia tha einai kati san patrick komninos

    asxetos me AEK kai se kapia thesi sxetiki me epo

    onoma sti kampoura mas erxete na ftiaksei ki autos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η σύμβαση για το προπονητικό:

    3.1. Οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν και καθορίζουν ως δίκαιο και εύλογο το ετήσιο μίσθωμα του ποσού των Τριακοσίων Δώδεκα Χιλιάδων (312.000) ευρώ για το πρώτο μισθωτικό έτος. Ως πρώτο μισθωτικό έτος νοείται το έτος το οποίο αρχίζει από την Ημερομηνία Εναρξης της Μίσθωσης και λήγει την αντίστοιχη ημερομηνία του επομένου έτους. Ο αυτός ορισμός ισχύει και για τα επόμενα μισθωτικά έτη. Από το δεύτερο μισθωτικό έτος και εφεξής μέχρι τη συμπλήρωση του συμβατικού χρόνου το ετήσιο μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κατ' έτος αυξανόμενο έναντι του μισθώματος του αμέσως προηγούμενου μισθωτικού έτους κατά ποσοστό ίσο με το μέσο ετήσιο τιμάριθμο που θα εκδίδει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για το προηγούμενο προ της αναπροσαρμογής μισθωτικό έτος, μη δυναμένου του ποσοστού αυτού να υπολείπεται του ποσοστού 4%. Μετά την ολοκλήρωση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Β' Φάσης, όπως αυτές θα τις προσδιορίσουν από κοινού η Μισθώτρια και η Εκμισθώτρια, το μίσθωμα θα αναπροσαρμοστεί με νεότερη συμφωνία Μισθώτριας και Εκμισθώτριας με τρέχοντες όρους αγοράς σε συνάρτηση i) με την αξία του Μισθίου που θα προσδιοριστεί από ανεξάρτητο εκτιμητή που θα ορίσουν από κοινού τα συμβαλλόμενα μέρη και ii) από τα έσοδα από τυχόν πρόσθετες, πλην αθλητικών, χρήσεις του Μισθίου -εφόσον αυτές συφωνηθεί να μισθωθούν στη Μισθώτρια- μετά την ολοκλήρωση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Β' Φάσης, με την επιφύλαξη, κατ' ελάχιστον, της τήρησης των υπό της παραγράφου 4 του Προοιμίου της παρούσας.

    3.2 Σε περίπτωση κατά την οποία τυχόν παραταθεί η διάρκεια της μίσθωσης είτε αναγκαστικά είτε μονομερώς από τη Μισθώτρια, όπως ανωτέρω αναφέρεται, τότε το ετήσιο μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κατ' έτος αυξανόμενο έναντι του μισθώματος του αμέσως προηγούμενου μισθωτικού έτους κατά ποσοστό ίσο με το μέσο ετήσιο τιμάριθμο που θα εκδίδει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για το προηγούμενο προ της αναπροσαρμογής μισθωτικό έτος, μη δυναμένου του ποσοστού αυτού να υπολείπεται του ποσοστού 4%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 3.3 Η Μισθώτρια υποχρεούται να καταβάλει το μίσθωμα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο κάθε μισθωτικού έτους στον υπ' αρ. 0266224420 λογαριασμό που τηρείται στη MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ στο όνομα της Εκμισθώτριας. Κάθε μεταβολή του εν λόγω λογαριασμού θα γνωστοποιείται εγκαίρως και εγγράφως στη Μισθώτρια από την Εκμισθώτρια. Η πληρωμή των μισθωμάτων θα αποδεικνύεται μόνο με έγγραφη απόδειξη της Εκμισθώτριας ή με τα σχετικά γραμμάτια καταθέσεως στην ως άνω τράπεζα, αποκλειομένου παντός άλλου αποδεικτικού μέσου και αυτού ακόμη του όρκου.

    3.4. Ο καθορισμός του μισθώματος κατά τον ανωτέρω τρόπο αποτέλεσε αντικείμενο ειδικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών, τα οποία έλαβαν υπόψη τους μεταξύ άλλων ιδίως την υποχρέωση και δέσμευση της Μισθώτριας να συνάψει με την Εκμισθώτρια σύμβαση διαχείρισης του Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου με συνήθεις όρους που θα συμφωνηθούν μεταξύ των Μερών και να παράσχει προς την Εκμισθώτρια, άνευ περαιτέρω ανταλλάγματος και στα πλαίσια της παρούσας σχέσης, δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης των σημάτων της, ώστε να εξεύρει, με βάση τα ανωτέρω, χορηγούς που θα συνάψουν με την Εκμισθώτρια συμβάσεις χορηγίας έναντι ετησίου συνολικού ανταλλάγματος ποσού τουλάχιστον Εννιακοσίων Χιλιάδων (900.000) ευρώ, το οποίο θα δικαιούται η Εκμισθώτρια να εισπράττει από τον/τους χορηγό/χορηγούς είτε απευθείας δυνάμει ειδικού όρου της/των συναφθησομένης/νων συμβάσεως/ων είτε δυνάμει του παρόντος, με το οποίο εκχωρείται από τώρα στην Εκμισθώτρια η σχετική ως άνω απαίτηση της Μισθώτριας κατά του/των χορηγού/ών. Η ανωτέρω συμφωνία αποτελεί ουσιώδη όρο της διά του παρόντος προσυμφωνουμένης μισθώσεως, καθώς χωρίς τις ανωτέρω χορηγίες δεν θα καλύπτονται τα χρηματοοικονομικά έξοδα της Εκμισθώτριας για την κτήση της γης και την ανέγερση του Εργου για χρήση από τη Μισθώτρια.

    3.5. Ρητά συμφωνείται μεταξύ των συμβαλλομένων ότι μετά την ένταξη του Ακινήτου στο σχέδιο πόλεως του δήμου Σπάτων και την ολοκλήρωση της πολεοδόμησης, το ως άνω συμφωνηθέν ετήσιο μίσθωμα δύνατα να αυξηθεί, εφόσον αυτό απαιτηθεί, κατά το ποσό που θα απαιτείται προκειμένου να ικανοποιούνται οι βασικοί όροι της παρούσας συμφωνίας.

    2. ΕΓΓΥΗΣΗ για την ακριβή εκπλήρωση των όρων της μίσθωσης η Μισθώτρια θα καταβάλει κατά την ημερομηνία παράδοσης του Μισθίου προς αυτήν ως εγγύηση στην Εκμισθώτρια το ισόποσο δύο ετησίων μισθωμάτων με τραπεζική επιταγή της τράπεζας MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ, η οποία θα εκδοθεί εις διαταγήν της Μισθώτριας και η οποία νόμιμα οπισθογραφημένη από αυτήν θα παραδοθεί στην Εκμισθώτρια. Το χρηματικό αυτό ποσό, το οποίο θα αντιστοιχεί σε δύο (2) ετήσια μισθώματα θα αναπροσαρμόζεται με κάθε αύξηση του μισθώματος κατ' αναλογία και θα καταβάλλεται κατά τον πρώτο μήνα της αυξήσεως, θα επιστραφεί δε στη Μισθώτρια άτοκα κατά την εμπρόθεσμη κατά τη λήξη της μίσθωσης αποχώρησή της από το Μίσθιο, την εμπρόθεσμη και άμα τη λήξει της μισθώσεως παράδοση του Μισθίου, την εκκαθάριση των τυχών εκκρεμών λογαριασμών και των κλειδιών του στην κατάσταση στην οποία αυτό σήμερα παραδίδεται, πλην των φυσιολογικών φθορών λόγω συνήθους χρήσεως. Συμφωνείται ρητά ότι η εγγύηση αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συμψηφισθεί με τα μισθώματα ή άλλες οφειλές της Μισθώτριας προς την Εκμισθώτρια, σε περίπτωση δε παραβάσεως κάποιου ουσιώδους όρου της παρούσας μισθώσεως η εγγύηση θα καταπίπτει υπέρ της εκμισθώτριας λόγω ποινικής ρήτρας δίκαιης και εύλογης, μη αποκλειομένης της αξίωσης της εκμισθώτριας προς αποζημίωση για κάθε ζημιάς της θετικής ή/και αποθετικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 26/08/2008,

    Όποιος περίμενε στη συνέντευξη Τύπου για τον οικονομικό απολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ την περίοδο 2007/08 απαντήσεις και ειδήσεις για την επικείμενη αποχώρηση του Ριβάλντο και τον ή τους παίκτες με τους οποίους θα αντικατασταθεί, έμεινε με την επιθυμία. Ο Νίκος Θανόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και ο οικονομικός διευθυντής, Μιχάλης Δημαράκης, περιορίστηκαν στην ανάλυση των οικονομικών δεδομένων, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης, που παρακολούθησε ως θεατής, δεν θέλησε να πάρει θέση.

    Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε μέσω ερώτησης που έκανε (!) στους ομιλούντες στο πάνελ πως την επόμενη Τετάρτη (3/9) την ίδια ώρα (12:00) θα γίνει η παρουσίαση της συμφωνίας για το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς αγόρασε και χάρισε στο σύλλογο την έκταση (είναι άγνωστο πού) και οι εργασίες θα αρχίσουν αμέσως, ώστε να «μετακομίσει» το συντομότερο δυνατό εκεί η ομάδα της «Ένωσης». «Χωρίς τον κύριο Νοτιά δεν θα είχε αγοραστεί η έκταση. Είναι μια σοβαρή επένδυση, η ολοκλήρωση της οποίας θα κοστίσει 15 εκ. ευρώ», δήλωσε ο Νίκος Θανόπουλος.


    ------------------

    dwste vasi s'auta :
    Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς αγόρασε και χάρισε στο σύλλογο την έκταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς NYC 1990-1994: ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ MAIL ΣΟΥ. ΕΝ ΠΆΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟ ΦΑΞ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    210- 5222965 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Mike: Ό,τι λες , που είναι πεντάσωστα , τα έχουμε γράψει εδώ. Το τι καταλογίζεται στον προπονητή απο τους μετόχους, το πώς έφτασε το τεράστιο πρόβλημα τον Δεκέμβρη ακόμα και κατηγορίες για στημένα παιχνίδια. Για απολύσεις ακόμα και ανθρώπων που απλά καθάριζαν τα γραφεία και για την σιγουριά Κοζώνη, ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.
    Βέβαια τα δυο ονόματα μετόχων που ανέφερες, δεν είναι δυνατόν να τα απέλυσε. Ξέρω τι σου λέω.
    Για τον Αδαμίδη, τα έγραψα μόλις χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Καζαμία,

    Each stupid man –by nature- loves to be a king. ΄
    Most probably you are referring to your own personal desire. So let it be, be a king you stupid ass.

    Διάβασα και εγώ με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση σου προς τον Αβραμίδη. Σε όλα κατά την γνώμη μου έχεις άδικο.
    Ποιος σου λέει ότι ο Αβραμίδης επικοινωνεί δημοσίως μέσω του διαδικτύου επειδή εκπροσωπεί κάποιον? Εσύ όμως σίγουρα εκπροσωπείς κάποιον και το κάνεις μέσω το blog του. Ο άνθρωπος έφτιαξε ένα blog από κέφι και τίποτα άλλο. Η δε κολυμβήθρα και όχι κολυμπήθρα υποδηλώνει ότι πρέπει να είσαι μεγάλη αδερφάρα, η δε κωλοτρυπίδα σου πρέπει να είναι υπερμεγέθης του μεγέθους του διαδικτύου.

    Πάμε παρακάτω, ποιο άτομο ρε λαμόγιο του κερατά ακολουθεί τις βουλές της πολιτείας? Ποιος είσαι ρε παπάρα που θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής? Στραβός είσαι ρε κόπανε και δεν βλέπεις τι μπάζες έχουν κάνει όλοι όσοι συνδέθηκαν στενά με την πολιτεία? Είσαι μέρος του συστήματος χαζομαλάκα, θες δε θες.

    Σε ποιο βιβλίο ηθικής, οικονομικών και σε ποιο πανεπιστήμιο ρε κατακλέφταρε σε μαθαίνουν ότι οι ατασθαλίες που γίνονται σε μία εταιρία μένουν στην εταιρία? Ξέχασες το άρθρο 44? που πήγαν τα λεφτά των φορολογουμένων? τα δε λεφτά που πληρώσαμε εμείς σαν φίλαθλοι που πήγαν? δεν νομίζεις ότι πρέπει να το μάθουμε? Εμείς δηλαδή είμαστε υπάλληλοι και θα μας καθαιρέσετε επειδή υπερβαίνουμε κάποια όρια? Τι μαλακίες γράφεις ρε ψώνιο? Άντε λουμπίνα που προσπαθείς να κρύψεις την αλήθεια από τους Αεκτζήδες. Την γλώσσα καλά την χειρίζεσαι αλλά γράφεις μ α λ α κ ί ε ς.
    Έτσι λοιπόν εμείς της Original Original (δύο λέξεις) θέλουμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει.
    Και πούσαι, μωρή κότα άσε να δούμε τι θα πει ο έλεγχος και μετά ας αποφασίσει ο απλός κόσμος της ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά θα σας έχωνα όλους μέσα για την κατάντια της ομάδας μας. Σούργελα μας κάνατε και σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ θα ψάχνει φιλάθλους με το κιάλι. Δυστυχώς κάνατε τη νέα γενιά να ακούει ΑΕΚ και να γελάει. Τα νέα παιδιά επόμενο είναι να γίνουν Ολυμπιακοί και Βάζελοι. Συγχαρητήρια!

    Buenas noches maricon

    ΥΓ. Αβραμίδη σε λίγο καιρό θα σου αποκαλύψω τον Καζαμία μιάς και συ εξ ίσου μαλάκας είσαι αφού ακόμα χαμπάρι δεν έχεις πάρει για ποιόν πρόκειται.


    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδιά,επειδή και μένα μου τη πέφτουν κάποιοι, που τους βλέπω κι εδώ μέσα να σχολιάζουν,αλλά και κάποιοι άλλοι ξεδιάντροποι έξω από δω,αποφάσισα να τους συγχωρήσω,να τους παρακάμψω,και να τους αγνοήσω παντελώς,όσο κι όσα σημαντικά,βαρυσήμαντα ή ασήμαντα έχουν να διατυπώσουν.
    Απειλούν πως θα με δείρουν,αν με βρουν μπροστά τους,οπότε αποφάσισα συν τις άλλοις και να τους περιμένω να μου τα πουν ένα χεράκι.
    Εννοείται,ότι αναγκάστηκα να κόψω εντελώς τα λίγα έτσι κι αλλιώς ελεύθερα σχόλια,επειδή δε γουστάρω τα βρισίδια.

    Προπαντώς όμως παιδιά κατάλαβα πως,πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και ήρεμοι ακόμα και μπροστά στο χειρότερο εχθρό μας,να κοιτάμε πάντα και την άλλη όψη του νομίσματος και δε θα χάσουμε.
    Θα δικαιώσει ο σύμμαχος χρόνος.

    "Και να αδερφέ μου
    που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα
    δε χρειάζονται περισσότερα.

    Κι αύριο λέω θα γίνουμε
    ακόμα πιο απλοί.
    Θα βρούμε αυτά τα λόγια
    που παίρνουνε το ίδιο βάρος
    σ' όλες τις καρδιές,
    σ' όλα τα χείλη,
    έτσι να λέμε πια
    τα σύκα-σύκα
    και τη σκάφη-σκάφη."



    Εφόσον το τεκμηριώσω ακριβώς,θα σου γράψω κι εγώ αύριο τι περιμένω steven.

    Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς NYC 1990-1994: Τα πήρα τα στοιχεία. Δεν είχες πρόβλημα απλά ο υπολογιστής μου τα έβαζε στην ομαδική αλληλογραφία που δεν την τσεκάρω ποτέ. Έχω στείλει κι εγώ mail στην διέυθυνση σου. Θα μιλήσουμε αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Μπίκο: Φίλε εκπλήσσομαι. Τώρα με προστατεύετε, ενώ μέχρι το Σάββατο με βρίζατε; Έτσι πως το πας, θα θεωρηθώ οτι είσαι βαλτός απο εμένα. Όχι οτι με νοιάζει βέβαια, αλλά προστασία δεν χρειάζομαι. Αν την χρειασθώ έχω τον κατάλληλο άνθρωπο, όχι για να απαντάει αλλά για να φτιάχνει ρεμέτζα. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ, ΠΕΣΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΤΙΜΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ( ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΕΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΚΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ SUGAR ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΕΙ.
    ΜΠΙΚΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Sakis: Φίλε σε καταλαβαίνω διότι βλέπω το ταχυδρομείο μου να γεμίζει σχεδόν καθημερινά απο διαμαρτυρίες αλλά και καταγγελίες. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω πολλά, διότι δεν θα μαζέψω εγώ τον κόσμο που πάει σε ακρότητες λόγω κακών αγωνιστικών αποτελεσμάτων και μόνο. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Χα μένοι να ήμασταν απο τα χρέη, αν κερδίζαμε δεν θα συνέβαινε τίποτα. Εγώ όμως ασχολούμαι με την βιωσιμότητα της ομάδας και την μετά SUGAR εποχή. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    Φυσικά όταν απειλείσαι, είναι ηθικόν και πρέπον να ανταποδίδεις. Δεν το συζητώ καν. Κι άσε την δικαιοσύνη να τον παίζει. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΧ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΒΑΡΑΕΙ ΑΕΚΤΖΗ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΙΣΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Διαφωτιστικές οι πληροφορίες, mike21hlk, σ'ευχαριστώ.
    Παιδιά, ψυχραιμία. Γιατί διαφεύγει της προσοχής μας ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες προυποθέτουν υγεία όλου του οργανισμού? Νοσεί ο εγκέφαλος, ο οποίος δίνει εντολές στα πόδια. Το νοσεί, σχήμα λόγου. Μάλλον έχει αποκοπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TO ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ ΜΕ ΜΑΙL. ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Άννα,

    Διαψεύδω ότι έγραψε ο Αμερικάνος. Η μόνη δόση αλήθεια είναι ότι πρόσφατα ήμουν στην Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Είμαι ένας απλός οπαδός της ΑΕΚΑΡΑΣ μας που καθημερινά ενημερώνεται απο τα διάφορα αθλητικά sites για τα νέα της ομάδας μας. Μέχρι πριν δυο χρόνια αφιέρωνα κάποιες Κυριακές να ανέβω Αθήνα να δώ απο κοντά την ομάδα μας, αλλα μετά ψάχνω με φίλους να βρώ καφετέρια να παίζει αγώνες της ΑΕΚ γιατι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Η ομάδα μας θυμίζει λίγο από την κατάσταση που επικρατεί και στο ελληνικό κράτος. Ο ένας τα χώνει στον άλλο κτλ.
    Αυτό το blog ανοίγει τα μάτια όλων των απλών οπαδών που δεν είναι μέσα στα πράγματα και τους δίνει κάποια ελπίδα για το μέλλον της ομάδας.
    Είναι πάρα πολυ αυτοί που περιμένουν να δουν κάτι θετικό στον ορίζοντα και να γεμίσουν πάλι το γήπεδο. Να βλέπεις στην εθνική οδό εκαντοντάδες αυτοκίνητα με κιτρινομαυρα κασκόλ και χαμόγελα να κορνάρουν ο ένας στον άλλον. Παλιά ανάμνηση......
    Steven , εύχομαι η προσπάθειά σου να πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλησπερα παιδια.
    Ανοιξανε οι ουρανοι και βρεχει καρεκλες. Οτι εχουμε το βγαζουμε προς τα εξω.Και πολυ σωστα. Οτι ξερει ο καθενας.Να σπανε τα καυλοσπυρα σιγτα-σιγα.
    Τιποτα κρυφο.Ο στοχος ειναι κοινος και εμεις απο πολλες αφετηριες φερμενοι. Αλλα δεν εχει καμια σημασια.Ενωση πρεπει να ειναι οχι απλα το συνθημα μας αλλα και ο στοχος μας.
    Διαβασα ολα τα σχολια.Πολες οι αφορμες.Πολλα τα νευρα.Λογικο.Αλλα βλεπουμε οτι κοινος για ολους ειναι ο σκοπος.Καθενας με τον τροπο του.Με την δραση του.Με την αντιδραση του.
    Παιδια,το μονο που μας χωριζει,ειναι οι διαφορετικοι χαρακτηρες.Οι ιδιοσυγκρασιες.Και λογικοτατο αυτο.
    Και κανενα μπινελικι αμα ριχνουμε,μεσα στο προγραμμα ειναι.Ζωντανοι ανθρωποι ειμαστε.Δεν μας υπαγορευουν τα κειμενα.Τα γραφουμε μονοι μας και περισσοτερο με το θυμικο μας.
    Ο πονος για τον συλλογο περναει απο ολους.Αυτο ειναι αναμφισβητητο.
    Υπαρχουν και οι "βαλτοι" οκ. Και οι "δορυφοροι". Και οι "περαστικοι" απ'το blog αυτο. ο.κ. και παλι Ολοι δεκτοι.Αλλωστε στο τελος, ολα φαινονται.
    ΑΕΚομετρα δεν κραταμε. Ο καθενας λειωνει και εκφραζεται μοναδικα.
    Την ΑΕΚ ομως την βλεπουμε ολοι.Ειμαι σιγουρος.
    Δεν υπαρχουν προσωπα.Υπαρχουν συμβολα. Δεν υπαρχουν "προγραμματικες", υποσχεσεις,δηλωσεις,εξαγγελιες.Υπαρχουν οι αξιες του συλλογου και μονο.
    Η συμβολη του blog αυτου-σε οτι επιτευχθει-θα ειναι μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Αβραμίδη,

    Δεν προσφέρω καμία προστασία. Απλώς σήμερα τα πήρα με τον Καζαμία γιατί μισώ τους ανθρώπους που ενώ δείχνουν να έχουν (δια της γραφής τους) μυαλό, τούς λείπει ουσιαστικά η ηθική και βλέπουν τα πράγματα μέσα από ένα σκατόπρισμα.

    Θυμάσαι τον Σουγή? Πρόσεξες ότι από την ημέρα που τον προειδοποίησα, δεν ξαναέγραψε? Το νούμερό του το είχα.
    Έτσι λοιπόν να δεις που θα γίνει και με τον Καζαμία. Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο blog. Δεν μπορώ να στον πω γιατί θα τιναχθεί το blog στον αέρα. Το νούμερό του το έχω. Θα σου δώσω τρείς πληροφορίες: Α. Του αρέσει το καλό ψάρι, Β. Το αρέσει η σοκολάτα υγείας (Παυλίδη) Γ. Το όνομά του είναι μακρύ.

    ΥΓ. Ο στόλος διαθέτει και μπετονιέρες.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στην ομάδα αυτή την στιγμή υπάρχει διάσπαση.
    Ποιούς συμφέρει να υπάρχει αυτή η διάσπαση;
    Συμφέρει αυτούς που έχουν βγεί στον αφρό αυτή την στιγμή.
    Αυτοί που από την αφάνεια βρεθήκανε να είναι πρόεδροι.
    Να βγαίνουν δημόσια και να κακολογούν και να βρίζουν κόσμο,σπέρνοντας περισσότερη διχόνοια.
    Να έχουν γίνει ρυθμιστές εξελίξεων και διαχειριστές χαρτοφυλακίων.
    Και η Ιδέα τους να τείνει εκεί που δίνουν τα περισσότερα.
    Και την ομάδα την καταντήσανε ένα Ελληνικό δημόσιο με τις θεσούλες και την βόλεψη,τα επιδόματα και τις αργίες κολλητές με άδειες ασθενείας και που πας σαν πολίτης να σε εξυπηρετήσουν και φεύγεις βρισμένος.
    Και να έχεις τον σκιώδη αρχηγό να σου στέλνει παπάκια επιβάλλοντας σου-με δημοκρατικούς πάντα τρόπους-την κατεύθυνση.
    Και να μας κυβερνά το ΚΚ με 6% και να νιώθουμε χαρούμενοι που είναι αυτοί και ασχολούνται με τα σκατά γιατί απλά εμείς δεν θέλουμε την βρώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είναι πολλά που δεν καταλαβαίνω μα δεν με νοιάζει. Καλό είναι να βγαίνουν αλήθειες.Ενα όμως είναι σίγουρο. Το κλίμα στο ΒLog έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό με ευχαριστεί, γιατί τελικά όλοι είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να ακούμε ο ένας τον άλλο. Κάτι σίγουρα θα βγεί Θετικό. Τουλάχιστον να μπορούμε να συνενοηθούμε πρώτα από όλα μεταξύ μας αν θέλουμε να αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγόρια, Ένωσις το σύνθημά μας και στα λόγια και στις πράξεις. Αυτό όμως δε αναιρεί με τίποτα την ευθύνη κάποιων ανθρώπων, που έφεραν την ομάδα στη δυσχερή σημερινή θέση. Με δόλο ή όχι. Τα πράγματα δείχνουν όλο και περισσότερο την ύπαρξη δόλου.
    Η Πρωταγορική θέση για την τιμωρία, την μετά λόγου τιμωρία, εμπεριέχει την καλλιέργεια της συνειδητής πειθαρχίας,της ευσυνειδησίας,της υπευθυνότητας.
    Η τιμωρία έχει στόχο την αναμόρφωση και όχι την εξόντωση του δράστη.Τιμωρεί την πράξη του πολίτη και όχι τον ίδιον τον πολίτη. Αποβλέπει στην ΠΡΟΛΗΨΗ και όχι στην καταστολή της άδικης πράξης.Απουσιάζει ο εκδικητικός χαρακτήρας, αφού ότι έχει γίνει δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.
    Μετά πλήρους γνώσεως και έχουσα ως οδηγό την Πρωταγορική αντίληψη, ζητώ την τιμωρία όλων όσων έχουν ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κυρια Ευανθια09 Φεβρουαρίου, 2010 23:23

    Παιδάκι μου νάσαι καλά που γράφεις στο ιντερνετ και ετσι εχω κατι να κάνω για να περνάει η ωρα μου. Σας διαβάζω καθημερινά, ο γιος μου είναι πάντα στο ιντερνετ και κατι κάνει. Ειμαι 72 ετων και υποστηριζω την ΑΕΚ μας. Και μεις προσφυγες ειμαστε. Μην νομιζεις ότι ξερω να γραφω στο κομπιουτερ, ο γιος γραφει και εγω του λεω τι ναγραψει. Εγω το μονο που ξερω να κάνω είναι το μαγειρεμα. Θέλεις να σου στειλω αυριο μια συνταγη πως κανουν χαλβα από σιμιγδάλι?
    Καληνύχτα και παντα να ειστε όλοι καλά

    Κυρία Ευανθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Dimitris: Αδερφέ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εκ μέρους όλων- αν μου το επιτρέπουν. Έκανα πράξη μια παρεξήγηση που επικρατεί στην χώρα αυτή που κατά τεκμήριο την κατοικούν απάτριδες, φιλοτομαριστές και πισωγλέντηδες. Με τους τελευταίους δεν έχω πρόβλημα αρκεί να το δηλώσουνκαι να την πέφτουν στους ανώμαλους κι όχι στα - προς το παρόν - παιδιά μας. Απλά τελείωσε η ιδέα του μανιακού αμόρφωτου χούλιγκαν. Είμαστε πελάτες, εξ ίσου φανατικοί τα χάπατα, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕΜΗ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΓΡΑΒΑΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΒΡΑΚΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Χρήστο: Ρε φίλε, ναι, και είμαστε σε καλό δρόμο. Βοήθησε κι ο Μιχάλης που με ξεκούνησε και θα το κάνουμε. Με τις κουνίστρες που μου δίνουν και συμβουλές, αφού καλυμμένα με είπαν μετά απο 20 χρόνια γάμου και προικοθήρα. Και δεν έχω πάρει και Βιάγκρα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Μπίκο: Εννοείς οτι θα έχει την τύχη της Μπεζεντάκου στην Σαλαμίνα; Τατιάνα, μίλα μας, γουστάρω τα μάτια σου. Τίποτε άλλο. Με κοντές δεν πάω.
    Μπίκο, και στην οργάνωση, με μάσκες μιλάτε; Τόσο αρσενικοί είστε; Στο ούζο θα έρθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς Χαράλαμπο: Η αληθινή εξουσία στην Ελλάδα είναι η αριστερά. Εκεί απολογούνται όλοι. Μην μου πεις οτι κατέβηκες απο τον Άρη. Δεν θα το πιστέψω. Κι όσο μικραίνει το ποσοστό, τόσο ερχόμαστε κοντά στην διάσπαση του πυρήνα που ξέρεις τι προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Sawas: Φίλε καλά πάμε, αν και δεν είδα ποτέ τίποτα αρνητικό. Τα μπινελίκια εκατέρωθεν, δεν λένε τίποτα. Έχεις παρακολουθήσει εκλογή καθηγητών στα ΑΕΙ; Μιλάμε για τρούμπα και μάλιστα αμισθί. Μην μπερδεύεσαι. Το διαδίκτυο, που δεν το ήξερα κατά Καζαμία, έχει πολλά. Αλλά το χωνευτήρι του συμπεράσματος θα δείξει και τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Άννα: Φιλενάδα μπερδεύτηκα. Να τιμωρήσουμε τις πράξεις για να μην ξαναγίνουν. Αλλά το δικαστήριο πλέον, σήκωσε τα χέρια ψηλά και θέλει πια τους πρωταγωνιστές. Άρα μιλάς για ενσυνείδητο δόλο. Κατάλαβα καλά; Έχω πιεί και ουίσκι τώρα με τον SUGAR στο τηλ. Κι αυτός βέβαια. Του έστειλε και το ποίημα ολόκληρο, χάος.
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ. ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κωστας-Φλωρινα09 Φεβρουαρίου, 2010 23:51

    Διαβασα 61 σχολια και μα τον αγιο, δεν καταλαβα τιποτα.Διασπαρτες πληροφοριες,συμφωνητικα,σεντονια,η θεια που περναει την ωρα της,ο καζαμπουμπου, και τα ρεστα.
    Τελικα ας μου πει καποιος ρε.Ο Αδαμιδης τι ειναι?
    Μεταβατικη λυση,αλεξιπτωτιστης αμυνεσθαι περι παρτης,αχυρανθρωπος,χομπιστας,εμμισθος υπαλληλος?
    Που βαδιζει τελικα η ομαδα?Γιατι εχουμε αναλωθει σε κουιζ προσωπων,πριγκηποσυζητηση,και μαντειες.
    Τι γινεται επιτελους.Προβληματιζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Mιλώ για καθαρό δόλο. Και καθαρή τιμωρία. Το οινόπνευμα είναι βοηθητικό σ'αυτές τις περιπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Κυρία Ευανθία: Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το παιδάκι σας πότε το κάνατε κι ενώ είστε 72 μπαίνει συνέχεια στο διαδίκτυο; Πόσο χρονών είναι το απιδάκι σας; Και σας ακούει ακόμα τι να γράψει;
    Κυρία Ευανθία μου, θέλω να φτιάξετε τον χαλβά με το σιμιγδάλι, μετά να τον κάνετε σε σχήμα πούτσου καθώς θα είναι ακόμα εύπλαστος, και μετά να τον καρφώσετε στον καθετήρα που με αυτόν καταλαβαίνω οτι προσομοιώνετε το γαμήσι - όσο το θυμάστε - για την ικανοποίηση του κατουρήματος. Αν περισσέψει σιμιγδάλι, αλέιψτε μετα προσοχής την έδρα σας και φωνάξτε τον γιο σας. Υποθέτω οτι ο μπαμπάς και τυγχάνων άνδρας σας θα το κάνει πλέον με τα ραδίκια. Όταν θα έρθει το μαλακισμένι που γράφει ό,τι του λέτε, θα έχετε το τέλειο οικογενειακό γεύμα.
    Το έχετε κάνει ποτέ ή θα κινδυνεύσω να ονοματισθώ ανήθικος; Αποκριές έχουμε, ρίχτε εκεί κύριε φλαμπόπουτσα κρυμμένη Βικτωριανή της Αστυπάλαιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Αβραμίδη,

    Λόγω των Αποκριών ναι φοράμε μάσκες. Στο Ουζο θάρθω αν συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά και μου εγγυηθείς ότι δεν θα συμβεί τίποτα περίεργο. Η Αννα θάρθει?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς Άννα: Το έπιασα φιλενάδα. Το αλκόολ είναι μεγάλη παρέα αρκεί να μην το πιστέψεις. Μετά την έκατσες την βάρκα καθότι τα πάντα είναι στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Κώστα -Φλώρινα: Φίλε, έρχεται η ανάρτηση σε λίγο. Αδαμίδης; Ξανά; Αδαμίδης; Μπουρμπούλια και πούτσες στον Τύρναβο έχουμε αυτές τις μέρες. Και " αουντουαντάρια ". Στενοχωριέμαι με το ιδης. Το Αδάμ δεν με πειράζει. Την Εύα θα την βρει και θα φύγει απο τον Παράδεισο. Του Αμαρουσίου εννοώ, μια που λόγω Κ(Χ)αλικράτη έχουμε και ενοποίηση.
    Δίπλα στα σύνορα είσαι, δεν την κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς Μπίκο και Άννα: Βρείτε τα. Δίπολα γίνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η Άννα θα έρθει. Καμία αντίρρηση να έρθεις κι εσύ, από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2010 00:19

    Κώστα χαλλλλλάρωσε μπρε. Κι εγώ τη μπάλα έχω χάσει, οι σειληνοί είναι εκεί έξω και χορεύουν, η κουδούνα του τράγου ακούγεται δυνατά...Εύχομαι την Καθαρά Δευτέρα να έχει πέσει έστω και ΜΙΑ μάσκα από το πρόσωπο κάποιου από αυτούς που ασελγούν στην αυτοκρατόρισσα. Άννα, τι λες τώρα για τιμωρίες. Πόσοι γερμανοτσολιάδες πήγαν φυλακή? Πόσοι από αυτούς που λυμαίνονται το Γιουνάν μπεηλίκ (και μου γίνονται και...βουλεφτές και secretary generals στα κωλοχανεία τα υπουργεία)? Πόσες μαιζονέτες στην Γλυφάδα και την Κηφισιά είναι αγορασμένες με ΚΑΘΑΡΑ λεφτά (συνολικά όσα τετραγωνικά είναι το τσαρδί μου στη βαζελούπολη)? Η Κάθαρσις συμβαίνει μόνο στις τραγωδίες, στα ψέματα, διότι στ' αλήθεια κανείς δεν τη θέλει να γίνει. Γιατί τότε πέφτει η φωτιά και το τσεκούρι που λέει κι ο steven...να φύγουν παρακάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δε μου αρκεί να φύγουν, Γιώργη. Αν μείνουν ατιμώρητοι, θα έρθουν κι άλλοι. Θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Με ελάχιστες καθαρές στιγμές.
    Η ΑΕΚ είναι μια αληθινή τραγωδία. Γραμμένη από Αεκτζήδες. Η κάθαρσις είναι απαραίτητη. Μόνο έτσι θα μπουν γερά θεμέλια για το μέλλον.
    Κώστα, εάν υπήρχε η ΑΕΚ, την εποχή των σοφιστών, θα είχαν ατράνταχτες αποδείξεις να υποστηρίξουν τη θεωρία τους. Είμαστε όλοι ΑΕΚ. Με διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες , ζητούμενα.
    Η αλήθεια είναι υποκειμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2010 00:44

    Φύγαν, λέει, οι ΠολυΓκίκες. Τα σκάνε, λες και είναι λύτρα απελευθέρωσης, και τιγκανά. Έκανες ζημιά? Πλερώ για να φύγεις από το μαγαζί. Έτσι. Βαδίζομεν προς τριαρχία.
    Μετρήστε τις μετοχές τώρα:
    Παππάς 40% +
    Νοτιάς+Θανόπουλος 40% +
    Χρειάζονται 10% έκαστος για πλειοψηφία και διακυβέρνηση. 10? Σας θυμίζει κάτι? Προς Πάπας+Παππάς ή φυσάει ο Πάπας από Νοτιά? Α ρε Δ.Χ., σε πάω...Επί τη ευκαιρία εκείνος ο Διαχειριστικός τι έγινε? Αλλά δε χρειάζεται πια, τώρα έχουμε Πάπα+Παππά+αδαμίδι που κάνουνε τον Αρχιμίδη...εύρηκα! Ή μάλλον ντεστρέ λουλάκι και τα οικονομικά μας αστραφτερά σαν τους τίτλους της δαφνοστεφανωμένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Χαράλαμπε, έγραψες!!! Αυτό κι αν είναι δίλημμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς Άννα: Τρελάθηκα τώρα. Οι σοφιστές διδάσκανε επί χρήμασι. Άρα εδώ εννοείς οτι πληρώθηκαν για να μάθουν και κάναμε λάθος στην αμοιβή; Μα τα εταιρικά, κατά Καζαμία,δεν βγαίνουν προς τα έξω, άρα έχει γίνει επένδυση κι όχι κλεψιά ή κακοδιαχείρηση, κι άρα ο μαθαίνων όπου να είναι έρχεται. Χρυσή εφεδρία. Πάω να χέσω τις προβλέψεις. ΚΑΖΑΜΙΑ ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ . ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΑΡΤΙΟΣ; ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ; ΟΕΟ ΟΕΟ. ΚΑΜΗΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΞΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Στο λεξικό μπορείς να βρεις πολλές ερμηνείες για τους σοφιστές. Μια έξ αυτών, θεωρεί το σοφιστή .
    Αυτό που ενοούσα είναι ότι αν και είμαστε όλοι ΑΕΚ, η αλήθεια μας είναι υποκειμενική.Δεν υπάρχει αλήθεια πέρα από τις αισθήσεις και τις προσωπικές μας απόψεις. Πράγμα που αποτελεί τον κορμό της διδασκαλίας των σοφιστών.
    , έλεγε ο Πρωταγόρας.Οι απόψεις μας είναι σχετικές, υποκειμενικές και αφορούν μόνο εμάς.
    THIS IS AEK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Mε συγχωρείτε παιδιά, αλλά δε μου βγάζει τα εισαγωγικά.
    Σοφιστής= ο απατεών ειδικότερα ο δια λόγου εξαπατών
    Πρωταγόρας είπε Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος εστίν,των μεν όντων ως εστί, των δε ουκ όντων ως ουκ εστί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Φύγαν, λέει, οι ΠολυΓκίκες. Τα σκάνε, λες και είναι λύτρα απελευθέρωσης, και τιγκανά. Έκανες ζημιά? Πλερώ για να φύγεις από το μαγαζί. Έτσι. Βαδίζομεν προς τριαρχία.
    Μετρήστε τις μετοχές τώρα:
    Παππάς 40% +
    Νοτιάς+Θανόπουλος 40% +
    Χρειάζονται 10% έκαστος για πλειοψηφία και διακυβέρνηση. 10? Σας θυμίζει κάτι? Προς Πάπας+Παππάς ή φυσάει ο Πάπας από Νοτιά? Α ρε Δ.Χ., σε πάω...Επί τη ευκαιρία εκείνος ο Διαχειριστικός τι έγινε? Αλλά δε χρειάζεται πια, τώρα έχουμε Πάπα+Παππά+αδαμίδι που κάνουνε τον Αρχιμίδη...εύρηκα! Ή μάλλον ντεστρέ λουλάκι και τα οικονομικά μας αστραφτερά σαν τους τίτλους της δαφνοστεφανωμένης

    -------------

    o diaxeiristikos exei zitithei edw kai duo vdomades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αννα είπε...
    Δε μου αρκεί να φύγουν, Γιώργη. Αν μείνουν ατιμώρητοι, θα έρθουν κι άλλοι. Θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Με ελάχιστες καθαρές στιγμές.
    Η ΑΕΚ είναι μια αληθινή τραγωδία. Γραμμένη από Αεκτζήδες. Η κάθαρσις είναι απαραίτητη. Μόνο έτσι θα μπουν γερά θεμέλια για το μέλλον.
    Κώστα, εάν υπήρχε η ΑΕΚ, την εποχή των σοφιστών, θα είχαν ατράνταχτες αποδείξεις να υποστηρίξουν τη θεωρία τους. Είμαστε όλοι ΑΕΚ. Με διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες , ζητούμενα.
    Η αλήθεια είναι υποκειμενική.

    -------------------

    to auto

    n yvris apaitei katharsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πρός :Φιλάθλους μας ( που αγαπούν πραγματικά ΑΕΚ ), Κο Παπά ,
    Ντούσαν , Κο Γαλάτση Γ.
    Τελικά διάβασα τις εφημερίδες που εκδόθηκαν στις 9 Φεβ.., στις 10 Φεβ. Και ώρα 0540 .
    Οταν διάβασα τη δήλωση του Μεγάλου Αδαμίδη Τρελλάθηκα . ''Η προσωπολατρεία δεν έχει
    θέση στην Ομάδα . Κανείς πάνω από την Ενωση .''
    Καλά το παιδάκι αυτό νομίζει επειδή πήγε Αγγλία , Αμερική και απέκτησε περγαμηνές (όπως
    λέει , γιατί εγώ δεν είδα τίποτε ) κλπ , ότι απευθύνεται σε ανόητους ιθαγενείς . Κε δικηγοράρα
    των 36 χρόνων , γιατί πουλάς τρέλλα , ποιός σου έδωσε το δικαίωμα αυτό για την Ομάδα μας ;
    Η Ομάδα μας έχει πολλά προβλήματα που χρειάζονται λύση και ( όχι ΜΑΛΑΚΙΕΣ δηλώσεις
    του κάθε άσχετου ), και τα ξέρει και η κουτσή Μαρία . Ρώτησες Κε........, προηγούμενα τόν
    περί ου ο λόγος της προσωπολατρείας , υπό ποίες συνθήκες εργάζεται η Ομάδα ( και προσω πικά ο ίδιος . Υπό συνθήκες μαύρου παλαιοτέρων χρόνων ), σχεδόν εγκαταλελειμμένη , εδώ και
    ένα χρόνο περίπου .( ή προσπαθείς πιτσιρίκο να του σπάσεις τον τσαμπουκά; Αν είναι δυνα τόν; Θέλεις πολλά καρβέλια να φάς ακόμη αγόρι μου για να.....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τι πας να μας το παίξεις ; ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ από
    τά καυτά προβλήματα της Ομάδος μας . Και ακόμη δεν ανέλαβες Κε δικηγοράρα των 36 και
    έθεσες υπό αμφισβήτηση τον Προπονητή και τους σκοπούς της Ομάδας μας , τουλάχιστον
    μέχρι το τέλος της περιόδου ,για να καταγλύψεις τα στοιχε'ια που θέλεις να προσεταιριστείς
    και να το παίξεις και μαγκάκος , προσβάλλοντάς μας χοντρά .( το 75%τουλάχ. Των οπαδ.ΑΕΚ).
    Και ποιούς εννοείς '' Ενωση '', Κε δικηγοράρα των 36 , τους Μετόχους - Αμετόχους και τον
    εαυτό σου ( εσύ μόνον κατά δήλωση των Φίλων σου είσαι ΑΕΚ και τι έχεις προσφέρει
    μέχρι τώρα στην ΑΕΚ; Πρώτα δόύλεψε – προσέφερε και μετά μίλα ).
    Κε Παπά ( Μπέσα ) , προτείνω να λάβεις άμεσα μέτρα , αν αναθέσεις τελικά την ευθύνη της Ομάδος στον εν λόγω ( πιστεύοντας ότι μπορεί να προσφέρει έργο ), γιατί νομίζω ότι τυγχά νει λίγο επικίνδυνος και πρώτα απ` όλα απαγόρευσέ τον να κάνει δηλώσεις , γιατί πρώτα απ` όλα μας χαλάει την αισθητική μας ( και πιστεύω θα το δεχθεί , γιατί νομίζω ότι είναι έτοι
    μος να κάνει και κολοτούμπες προκειμένου να πάρει τη θέση αυτή ) .
    Τι να πεί στούς ΑΕΚτζήδες , που τα ξέρουν για την ομάδα μας όλα , απ` έξω και ανακατω τά;? Πές του μόνον να κάνει έργα και αφού σ` ενημερώνει πρώτα , να βγάζει ανακοίνωση
    και να λέει ότι έκανα αυτό και τίποτε άλλο .
    ¨Ολα τ` άλλα είναι εκ του πονηρού και για τη δημιουργία εντυπώσεων ( φύκια για μεταξωτές
    κορδέλες) , εις βάρος ινδαλμάτων για την Ομάδα μας και οι ΑΕΚτζήδες έχουν Μπαφιάσει
    από εντυπώσεις , θέλουν έργα. Δεν θέλουν άλλες δηλώσεις και άλλους αργόμισθους και ο έχων νουν νοείτω . Τι την ήθελε τη δήλωση αυτή ; αισθανότανε καταπίεση ;
    Ποιός ; Μήπως ο φίλος του ο Κιντής ή Κιντούλης ; Εδώ θέλουμε ηρεμία και όχι ανθρώπους -σασματατζήδες που προκαλούν άνευ λόγου φασαρία . Μήπως σκέφθηκε αυτό το παιδάκι , που πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο και κάνει τις βολτίτσες του και....... , ποιός λειτουργεί αυτό
    και το προηγούμενο διάστημα την Ομάδα , μέσα σε άθλιες συνθήκες , απλήρωτους – μειωμένης αξίας Παίκτες , πλήν ελαχίστων, που σε άλλη εποχή δεν ξέρω αν θα είχαν θέση και αυτοί στην Ομάδα και ένα σωρό άλλα προβλήματα ,από ψυχοθεραπείας , μέχρι ανισορρο πίας και διεκδίκησης από ορισμένους που νομίζουν ότι αξίζουν μιάς καλύτερης προοπτικής αυτής των συνεχών δηλώσεων – υποσχέσεων , χωρίς αντίκρυσμα, που γίνονται προς κέρδος χρόνου και τίποτε περισσότερο , προκειμένου να κάνουν φασαρία για να αποσπάσουν την προσοχή αλλού και να μην τις εφαρμόστουν ποτέ ή κατόπιν εορτής, όταν το πουλάκι θα έχει ήδη πετάξει. Και μετά θα έλθει αυτός απάνω στό άλογο κα θα πετάξει μιά τεράστια Μπούρδα καταστρέφοντας – υποσκάπτοντας το έργο αυτού που τόσο καιρό υφίσταται αγόγγυστα τις προαναφερθείσες συνέπειες . Μα ποιός είσαι ρε Φιλάρα πιτσιρίκο , ο γυιός του Μπούφαλο Μπίλ. Κε Παπά αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι , εκτός αν θέλεις να βάλεις μία επιπλέον , πολύ μεγάλη αρρώστια μέσα στην Ομάδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Και εγώ λέω το εξής αντρίκιο . Δεν σας κάνει ο Μπάγιεβιτς παραιτήστε τον. Προς τι; όλες
    αυτές οι ανεπαίχσχυντα Χοντρές Μαλακίες γιά την Ομάδα μας τόσο καιρό και υπό αυτές
    τις συνθήκες . Αν σας κάνει ,και εφόσον θέλετε τον εν δυνάμει στην Προεδρία Πάρτε τον απ` τ` αφτί και βάλτε τον να πάρει πίσω τη Μπούρδα που ξεφούρνησε και δημιουργείστε ασφα λιστικές δικλείδες για την απρόσκοπτη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος υπό την ευθύνη του Μπάγιεβιτς . Και αρχίστε να τακτοποιείτε εκκρεμότητες , κατά προτεραιότητα γιατί δεν αντέχει άλλο η Ομάδα και για να επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν .
    Ντούσαν αν δεν αποφασίσεις να φύγεις ( για μένα θα είσαι απόλυτα δικαιολογημένος ) ,μην
    επηρεάζεσαι από τις.........., του Κου εν δυνάμει μικρού ( Δεν ανέλαβε ακόμη ). ( Εγώ τις ενέργειες αυτές τις θεωρώ , ως απεγνωσμένες των άσπονδων Φίλων σου , των λυσσασμένων
    ...που κοιμούνται , ονειρεύονται και ξυπνάνε με ένα σκοπό να σου κάνουν κακό . Τι τους
    έχεις κάνει ρε Ντούσκο και έχουν πάθει την Πλάκα τους....κλπ . Και έτσι αποδεικνύεται πό
    σο μεγάλος επιθετικός ήοουν .Τώρα που ο Κος Αδαμίδης μας θα φέρει στην Ομάδα και
    το Μαύρο , ποιός θα σας πιάνει..... Είδες που βοηθάς και τον Παλιό Μεγάλο φίλος σου , να
    βρεί δουλειά . Παραλίγο να τον παρεξεγήσω τον Κο Αδαμίδη μας , ότι δεν συμπαθεί τα
    ινδάλματα του παρελθόντος , της Ομάδος μας . Εσύ δουλεύεις για την ΑΕΚ και Εμάς τους
    Φιλάθλους της που σε Πάμε , σε εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια και σε στηρίζουμε και
    κάνε την δουλειά σου ,όπως μόνον εσύ ξέρεις και σώσε με τους συνεργάτες και τους παίκ
    τες μας ( δεν ξέρω τι θα κάνετε, εσείς ξέρετε καλύτερα , κάντε τους Παικταράδες ), την παρτί δα , τουλάχιστον για φέτος και έχει ο Θεός . Εκτός αν ο κύριος αυτός αρχίζει να βάζει τρι
    κλοποδιές στην καθ` αυτό δουλειά σου .
    Αν αναλάβει τελικά και το παίζει...., αγνόησέ τον , μέχρι το καλοκαίρι και αν συνεχίσει έτσι και δεν πάρουν θέση οι δύο μεγαλομέτοχοι , προκάλεσε την παραίτησή σου ''μην σε αποκα λέσουν πάλι τα λαμόγια ''προδότη ''. Γιατί πιστεύω τελικά, ότι όλη η φασαρία γίνεται γι` αυτό.
    Ενώ το θέλουν πάρα πολύ ( μικρούς ενδοιασμούς έχω μόνον για Παπά ,Νοτιά που δεν θέλουν να ρισκάρουν και γίνει καμιά στραβή . Το νεαρό Αδαμίδη και τους άλλους τι τους νοιάζει;?
    και επί πλέον ξέρουν , ''Διά πάσαν Νόσον και Μαλακίαν , Πριν ,Κατά και Μετά , Φτάιχτης θα
    είναι ο Μπάγιεβιτς .''), δεν τολμούν να το κάνουν γιατί φοβούνται τον Κόσμο .
    Η ΑΕΚ θα σε χρειασθεί και μετά , τον Κο εν δυνάμει , γιατί αποτελείς γι` αυτήν Τεράστιο
    Κεφάλαιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αγαπητοί Φίλαθλοί μας , Ψυχραιμία και μην επηρεάζεστε από ΤΑ ΜΗ εντυπωσιακά έργα
    και στηρίξτε , όπως μέχρι τώρα την προσπάθεια του Προπονητή μας – Επιτελείου του και των παικτών μας ,(δεν ξέρετε μπορεί να βγουν και άλλοι μεγάλοι Αραμπατζήδες),και πιέστε
    όπου – όπως μπορείτε να γίνουν έργα και για να σταματήσουν αυτοί που ρυπαίνουν την ατμό
    σφαιρα με Μπαρούφες και μας τρελλαίνουν , που μόνον κακό κάνουν στην Ομάδα μας και
    έχουν σαν σκοπό το παιχνιδάκι του αν δυνάμει παιδιού .
    Στηβ δεν είχα διαβάσει το Φίλαθλο , πρίν στείλω την άλλη μου επιστολή εχθές .
    Εξάλλου έχω συνειδητοποιήσει πλέον , ότι είσαι Σοβαρή και Υγιής Δύναμη , ( πολύ κατάλλη
    λος και για διοικητικές θέσεις στην ΑΕΚ ), έστω και αν έχουμε διαφορετκές απόψεις σε
    ορισμένα θέματα .
    Υ.Γ:Κε Παπά ( προτείνω κατά την άποψή μου ), Αν αποφασίστε τελικά , για την Ομάδα μας ,
    τον εν δυνάμει και συντάξτε σχετικό πρωτόκολλο , προσέξτε να βάλλετε ασφαλιστικές δυκλεί
    δες , γιατί ο τύπος αυτός , κατά τη γνώμη μου , είναι ικανός να τα κάνει μπάχαλο ( και δεν
    θα ασχολούμεθα με τίποτε άλλο , από το να ερμηνεύουμε τις μαγαλεπίβολες ρήσεις του , με
    ευνόητες συνέπειες για την Ομάδα μας .) . Προτείνω επίσης, τα παρακάτω, για άμεσα και κα
    τά προτεραιότητα ή και συγχρόνως :
    Πληρώστε αμέσως τους Παίκτες , τα λεφτά που χρωστάτε ή τουλάχιστον τα περισσότερα εξ
    αυτών , δώστε άμεσα μιά λύση παραδεκτή για τις προπονήσεις της Ομάδος και προωθείστε
    στο συντομότερο χρόνο την ολοκλήρωση του Προπονητικού Κέντρου . Αν βρείτε πρόβλημα
    με τον εν δυνάμει ( δικές σας οι αποφάσεις ), θα πρότεινα συνδιοίκηση Νικολάου- Μανωλά ,
    ένα τεράστιο δίδυμο ,για λύσεις επίγειες ,ρεαλιστικές και πολύ δυνατές . Εννοείται ότι θα χρειαστούν οικονομική στήριξη . Οικονομικό διευδυντή το Θανόπουλο και γραμματέα 'οχι
    τόν Αδαμίδη , αλλά το Στήβ Αβραμίδη του Φιλάθλου.( δια πάσαν Νόσον και Μαλακίαν ,
    μπορεί να τρέχει αυτός με το Μανωλά ). Ο δε Μανωλάς μπορεί να κάνει και τη δουλειά
    του Αρχισκάουτερ . Απαραίτητη προυπόθεση να δεχθούν την πρότασή σας και να πεισθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Θανάση: Φίλε σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πάντως δεν είμαι του Φίλαθλου και δεν με ενδιαφέρει καμία θεσμική θέση στην ΑΕΚ. Έχω την δουλειά μου και μετά το χόμπυ και τα διαβάσματα μου. ΟΣΟΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΗ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    ΑΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΑΡΑ ΚΡΥΦΟΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ. ΤΟ ΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Η ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή