Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ

            Πριν πω οτιδήποτε για μια συνοπτική ανακεφαλαίωση, σας ανακοινώνω επισήμως, οτι το blog αυτό θα κάνει πράξη την πρόταση του Μιχάλη απο την Χαλκίδα, για συλλαλητήριο όσων μπορούν, έξω απο τα γραφεία του Μελισσανίδη. Ο νέος φίλος του blog, μου το πέταξε, και δεν έχω λόγο να μην το οργανώσω, φυσικά με την κατάλληλη δυναμική. Στην οποία θα βοηθήσει με τις δικές του επαφές, που εγώ δεν τις έχω. Αυτά για πρόγευμα.
            Πάμε στην ουσία της σημερινής κατάστασης. Ρωτάω την " καινούργια ηγεσία " του δικέφαλου, σαν συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης, μια που ο φίλος εκ Λονδίνου δεν μασάει,  τα απλά: Ποιό είναι το πλάνο σας;  Τι θα κάνετε μετά το καλοκαίρι; Τηλεφωνείτε, ναι ή όχι κάθε μέρα στον Μελισσανίδη και του λέτε να βοηθήσει; Θέλω απαντήσεις ξεκάθαρες και γουστάρω κι ειλικρίνεια απο τον Καζαμία. Αλήθεια ζητάω κι όχι κόνξες.
            Τα πράματα για τον προπονητή είναι ξεκάθαρα. Τι λένε οι μέτοχοι: Οτι τους εκβίαζε συνεχώς με τα τερτίπια του. Οτι προωθούσε τη λύση Κοζώνη για να προχωρήσουμε σε μιζαδόρικες καταστάσεις ( ο νοών νοείτω ). Οτι κάποια παιχνίδια τα έστησε. Οτι δεν είναι ο παλιός Μπάγιεβιτς και δεν δρα για το καλό της ομάδας μας.
            Φυσικά, η αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ, είναι σε όλους πασιφανής παρά τις μεταγραφές , εκ των οποίων οι 6 είναι ολότελα δικές του κι άχρηστες, ΠΡΟΣΕΧΤΕ, ΧΡΟΝΙΚΑ. Κι οτι απέλυσε μέχρι και ανθρώπους των 500 ευρώ για να φέρει τους δικούς του. Στα όρια απειλών.
          Σκεφθείτε καλά πριν αρχίσετε όλοι να πυροβολείτε. Τα έχουμε ξαναπεί εδώ. Το παρελθόν του Μπάγιεβιτς δεν τον δικαιώνει. Αυτός το έφτιαξε. Θα σας θυμίσω την κουβέντα του θείου Λουκά μας, λίγο πριν πεθάνει: ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ. Και λέω τα δικά μου: Η ανασφάλεια ( επιθυμητικόν ) του, και ο Μορμονισμός ( θυμοειδές ) του, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Λόγω αυτών, του αρέσει να καπελώνει κάθε διοίκηση και να είναι κράτος εν κράτει. Γι αυτό το λόγο απελύθη απο την δαφνοστεφανωμένη κι ίσως και για μερικούς ακόμα λόγους που είναι στα όρια της χρηματικής συναλλαγής και δεν μας ενδιαφέρουν. Τον Δημητριάδη- όπως σωστά λέει ο Mike - κι ενώ θεσμικά έχει ψηλότερη θέση απο αυτόν ( κακώς λέω εγώ ), τον έχει κάνει ασπίδα του. Κι άλλα πολλά που δεν ενδιαφέρουν αυτήν την στιγμή. Αυτό που ενδιαφέρει είναι οτι δεν είναι ο ΛΕΩΝΊΔΑΣ της ΑΕΚ.
          Με τον Αδαμίδη, στο μόνο που συμφωνώ, είναι οτι τελειώσανε οι προσωπολατρείες. Αυτός βέβαια το λέει για δικούς του λόγους κι εγώ για δικούς μου. Σίγουρα πάντως λοιπόν οι προσωπολατρείες, κάποτε υπήρξανε, και κάποιοι τις δημιούργησαν και κάποιοι τις εκμεταλλεύθηκαν,  και δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τα συμφέροντα μας απο μια παλιά διοίκηση μισθοφόρου παράγοντα ( σας τον είπα στον Αστέρα ) που σκόρπισε το περίφημο " διαίρει και βασίλευε" , για ίδιον όφελος. Φυσικά το σώμα του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας, τον απέβαλε. Με τον  καρκίνο δεν μπορείς να τα βάλεις( ξέρετε τι εννοώ ), το μικρόβιο το αντιμετωπίζεις.
          Καλά όλα αυτά, επί της ουσίας ρε Αβραμίδη; Φταίνε οι μέτοχοι ή φταίει ο προπονητής; Οι απαντήσεις θα ακολουθήσουν την στατιστική. Όμως εύκολα, φεύγει ο υπάλληλος κι όχι ο ιδιοκτήτης. Νόμος αυτός εταιρικός. Άρα, αν σα μέτοχος έχω αρχίδια και κυριότερα χρήμα, απολύω τον προπονητή κι ησυχάζω. Φυσικά τον αντικαθιστώ με κάποιον άξιο, έστω και σαν όνομα, και λύνω το θέμα της αντιπαλότητας των πελατών. Εξασφαλίζω μια ηρεμία απο τις οργανώσεις και την αγόγγυστη συμπαράσταση των υπόλοιπων καναπεδάτων επισήμων κατόχων εισιτηρίων,  που το γήπεδο το έχουν τόπο οφθαλμόλουτρων για τις υπαλλήλους που προσέλαβε ο Ντέμης.
          Τα αρχίδια δεν χρειάζονται για την απόλυση. Ούτε και για τις μαλακίες που γράφει εκείνο το blog που λέγεται ζιζάνιο. Μιλάμε για αυθεντικούς ηλίθιους. Κατηγορούν την Ώρα και το Σκορ, οτι τις επιρρεάζει η Αρκάδη υπερ του προπονητή, ενώ είναι γνωστό οτι μόνο οργανωμένοι ή χάπατα αγοράζουν τις εφημερίδες αυτές για να μάθουν τα νέα της ΑΕΚ. Και ταυτόχρονα, όλοι οι μουτζαχεντίν της ΑΕΚ είναι εναντίον του προπονητή. Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα.
           ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΒΟΛΙΚΑ ΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ, ΚΑΖΑΜΙΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΛΩ ΚΛΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ.
          Κι εγώ θέλω αυγό. Και θέλω να απολυθει ο προπονητής, για να μείνουν μόνοι οι μέτοχοι κι ο κόσμος ενωμένος πια, χωρίς κανένα παράγοντα αποσταθεροποίησης, να γαμήσει τότε, τον αυριανό του φταίχτη. Δηλαδή εσένα μέτοχε που έχεις και φιλοσοφία και δε ντρέπεσαι να μιλάς και να λες οτι οι μέτοχοι υπέφεραν απο τους εκβιασμούς του κράτους. Τα χαμόγελα σας τότε, κρύβανε την τεράστια δυστυχία σας;  Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια αλλά η μαλακία σας είναι στα όρια του κινέζικου συμβολικού μαοισμού σαν πρακτική. Θέλετε πολύ ξύλο, αλλά είστε στην Ελλάδα. Των ξύπνιων ηλίθιων και της γλυφάδας.
             ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΟΥ, Η ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, Ή ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΣΘΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ;
        ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝΤΑΙ. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
         Και μέχρι την στιγμή που θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας απο τον SUGAR και θα βγάλετε τα ξύλα απο τα τζάκια σας, καθώς εγώ τα βάζω μπας και συντηρηθεί Η ΑΕΚ, εγώ θα κάνω την συνάντηση μου αλλά και την μάζωξη στα γραφεία του. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΙΖΗΘΡΟΠΙΤΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ  ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ  ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ.
        ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ.
         ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΕΚΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
          " ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ" . ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΑΥΤΟ; ΕΡΗΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ " ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ". ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
           ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ; ΑΜΕ. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣΟΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ.
     

51 σχόλια:

  1. στο συλλαλητήριο για το μελισσανίδη, μην ξεχάσετε να πάρετε και τον καρκαμάνη μαζί. θα συγκινηθεί ο τίγρης να δει παλιούς φίλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω κάτι πιο πρωτότυπο.
    Να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο και οι μέτοχοι.
    Εμπειρίες ζωής,που μπορούν να ζήσουν ξανά τα τζάκια κάτι τέτοιο.Με πλακάτ στα χέρια τους: Sugar buy,dont let us cry.Come to us whith money, then you got the honey.
    Φυσικά θα βγεί ο sugar στο μπαλκόνι με το πούρο και μετά την απαραίτητη οινοποσία ουϊσκι 24ετών συγκυνημένος από τις εκδηλώσεις λατρείας και θα δηλώση την τρίτη-και φαρμακερή-επιστροφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιος στηριζει ποιον και ποιος ειναι ασπιδα ποιου,σε αυτην την ομαδα πραγματικα ειναι σαν την Λαμψη του Φωσκολου.Η αλλαξωκωλια παει συνεφο.Το κρυφτο επισης.Η επιμηκινση του χρονου και τα πειραματα της σχετικοτητας του χρονου δινουν και παιρνουν.
    "Μπλεξαμε", οπως και οι ιδιοι εχουν παραδεχθει. Και πως να βγουν τωρα απο τα δυχτια,ετσι μπλεγμενοι σαν περκοχανα;
    "Σημερον εμου,αυριο εταιρου,ουδεποτε τινος" που λενε και τα καλογερια για την ρημαδα τη ζωη και τις κτησεις της.
    Μαλλον παρεξηγησαν την ιδεα. Το οτι ο συλλογος δεν ανηκει σε κανεναν.Νε βρε μπαγασηδες.Αλλα δεν εννουσαμε κατι τετοιο.Αλλο ανεξαρτητος και αλλο στους πεντε δρομους.
    Ορφανο παιδι η ΑΕΚ.Δεν ανηκει σε κανεναν. Σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα.
    Παντως τα πραγματα πολωνονται.Με καλες προοπτικες.Ενας καλος ηλεκτρολυτης χρειαζεται, για να παραχθει ενεργεια φουλ.
    Αν ολα γινουν μεθοδικα,το συλαλλητηριο αυτο καθ'αυτο θα πετυχει.Ελπιζουμε και στο αποτελεσμα.
    Πρεπει καποια στιγμη τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους.Νομοτελιακο αυτο που θελουμε να συμβει.Δεν ειναι καπριτσιο.Δεν ειναι απελπιδα προσπαθεια.Και βεβαια δεν ειναι "λιβανισμα". Ειναι μοιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος10 Φεβρουαρίου, 2010 02:47

    Φίλη μου Άννα, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες για την τιμωρία των ενόχων, θα έλεγα ευρύτερα την κάθαρση. Ποτέ άλλοτε δε θυμάμαι την ΑΕΚ σε τέτοια κρίση, και δεν εννοώ μόνο την αγωνιστική. Αφήστε που έχω αρχίσει και μεταλλάσσομαι: Ανεβήκαμε δηλαδή στην...τέταρτη θέση και χαίρομαι!!!Οι δε εφημερίδες μιλούν για...αήττητο σερί (6 αγώνων!!) της ΑΕΚ!!! Τα θλιβερά α-μετοχάκια είναι δεδομένο ότι είναι ανίκανοι και ασυνείδητοι. Όμως το σούρτα-φέρτα με τις μετοχές (έστω κι αν αυτές είναι με το στόμα), το θόλωμα των νερών με συνεχείς εναλλαγές Προέδρων-γλαστρών, το κλείσιμο της κάνουλας με τα Ευρώ, η αγωνιώδης προσπάθειά τους να αγοράζουν χρόνο, η αντιμετώπιση της ΑΕΚάρας ως "βάρους", η μη επίδειξη στοιχειώδους ενδιαφέροντος για την εταιρία ΤΟΥΣ, τα κλαψουρίσματα του στυλ "εμείς μπήκαμε για να βοηθήσουμε" και άλλα πολλά, γίνονται ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ!! Εδώ ο μουλωχτός Καζαμίας έκανε λόγο για "εταιρικό απόρρητο"!! Τιμωρία λοιπόν και πάλι τιμωρία -για πρώτη φορά-, η οποία εξάλλου θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και στο μέλλον σε ανάλογες θλιβερές περιπτώσεις.
    Φίλε Στίβεν, πραγματικά είσαι τεράστιος ΑΕΚτζής, πάντα οι αναρτήσεις σου βγάζουν μεγάλη αγάπη για τον πληγωμένο μας Αετό, και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή για σένα (Περαστικά και πάλι στον πατέρα σου). Η ιδέα για συλλαλητήριο είναι ιδανική και πρέπει να την οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Μελισσανίδης δεν είναι απλά η μόνη λύση, αλλα η Ι-ΔΑ-ΝΙ-ΚΗ!! Κι όπως λέει ο Χρήστος, είναι μοίρα κι όχι απλώς λύση.
    ΥΓ: Απόψε δε σας ζάλισα με αγωνιστικά ζητήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8a tolmhsw kati diaforetiko na proteinw.
    na mazepseis email giati etsi einai eykolotero gia atoma san k mena apo eparxia na paeoumje meros
    e.m
    yg
    den yparxoun paragwntes pia san ton MPARLO
    thn parth tous koitane OLOI gia mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτη μου, η Θεωρητική, συμπλέει.
    Προληπτικά λειτουργεί και έτσι πρέπει.Ότι έγινε στην ομάδα μας, δε γίνεται να αλλάξει. Μπορεί όμως να αποτρέψει επίδοξους σωτήρες στο μέλλον.
    Κωνσταντίνε, ελπίζω να δηλώσεις παρών στο ούζο.

    Υ.Γ Οι αγωνιστικές αναλύσεις σου μας φτιάχνουν!Ως καθ'ύλην αρμόδιος, αν έχεις χρόνο , ενημέρωσέ μας για το αν υπάρχει ή όχι στα παγκόσμια χρονικά, περίπτωση τιμωρίας υπευθύνων για ανάλογα γεγονότα σχετικά με τα τεκταινόμενα στη ομάδα μας.Θα θεωρηθεί δεδικασμένο σε περίπτωση που κινήσουμε τέτοιες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστας-Φλωρινα10 Φεβρουαρίου, 2010 07:19

    Αγαπη και λογικη εβγαλες σημερα Στηβεν.Περα απο καθε διαφορα μεταξυ φατριων οργανωμενων και μη, πιστευω οτι ετσι πρεπει να ειναι η προσεγγιση του καθε ΑΕΚτζη, χωρις διαθεση λιβανισματος προς εσενα, και σημειοθεισας της αληθειας οτι δεν εχω την ετικετα του Ενωσιτη.Υγιη σκεψη εχετε τελικα παμπολλοι για την ομαδα σας, στον τροπο εκφρασης και το συντονισμο διαφερετε.Αυτο εισπραττω εγω σαν τριτος,βλεποντας τις τελευταιες αναρτησεις-σχολια ολων, οργανωμενων και μη.Ας πανε ολα καλα.Καλημερες σε ολους απο τα παγωμενα συνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=-M7vB6o8_pE&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημέρα σας.
    Χαράλαμπε, χρόνια σου πολλά. Να σε χαιρόμαστε. Γερός, δυνατός ,ευτυχισμένος.Ότι επιθυμείς, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Φεβρουαρίου, 2010 13:49

    Καλό μεσημέρι

    Χαράλαμπε χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή σου.
    Άννα, δε ΔΙΑΦΩΝΩ για την κάθαρση, απλά δεν την περιμένω. Θεωρώ ΘΕΤΙΚΗ τη συγκέντρωση μετοχών στα χέρια όλο και λιγότερων, από την άποψη ότι η μείωση εμπλεκομένων θα επιφέρει ταχύτερες εξελίξεις. Ποιές είναι αυτές. Μα η ΦΥΓΗ τελικά. Όσον αφορά την κάθαρση, εδώ έναν διαχειριστικό έλεγχο τον κάνουμε γαργάρα, αφού έρχεται το καμάρι της Moscow Road και θα καθαρίσει τους ισλογισμούς με ντεστρέ λουλάκι. Προφανώς ο Χατζηγκούμας που φεύγει δεν έχει φάει, του τα έχουν φάει. Όσο μειώνονται οι κερατάδες θα καταλάβουμε και ποιός έριξε το κέρατο. Βέβαια, χωριό που φαίνεται...
    Τώρα το τι θα γίνει, τίποτα. Μερικοί από αυτούς που σκυλέψαν την αυτοκρατόρισσα θα γίνουν γνωστοί, λίγοι από αυτούς θα είναι σε θέση που μπορούμε να τους βρούμε (οι υπόλοιποι θα είναι off shore, μανατζαραίοι-front men, εταιρίες φαντάσματα κλπ κλπ) και να τους φτύσουμε στα μούτρα. Φυλακές και ξύλο ξέχασε τα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΜΠΕΗΛΙΚ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Φίλε χρόνια σου πολλά. Επίσης ευχές και σε λοιπούς εορτάζοντες.
    Ούτε να τους δει δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Φίλε που είπες για τον Καρκαμάνη: Εσυ όταν έχει πιάσει ο Βίκτωρας το μισό μπροστινό Ηρακλή κι έχει κλείσει και τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου στην αλογοτροφή, θα καθόσουν να χάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς όλους : Υπάρχει ένα φανταστικό mail στο ταχυδρομείο μου απο έναν αδερφό Αεκτζή - Ηλίας λέγεται με πλήρη στοιχεία γνωστά - που προτείνει πεζοναυτικά χτυπήματα για την εμπλοκή του Μελισσανίδη που είναι καταπληκτικά. Στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουν και διάφορα clubs οργανώσεων που πλέον βλέπουν αυτή τη λύση.
    Το σχέδιο που σας έγραψα, το είπα σε κατάλληλο δικό μου μουτζχεντίν δημοσιογράφο, ο οποίος θα το κάνει τεράστιο. Με συμβούλεψε να μην δράσουμε παρορμητικά.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ - ο Ηλίας θα είναι στο ούζο, μας διαβάζει αλλά δεν σχολιάζει,- ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥ 2004, ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ SUGAR. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ. ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ( ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ):
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΡΕΗ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΖΑΜΙΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΗΔΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΑΙΜΟΡΡΟΦΙΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ θερμά που με θυμηθήκατε...
    Στο ούζο μας το κέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaralampe xronia sou polla.

    8a paw ligo pisw thn koubenta alla nomizw oti mporei na xriazetai.
    steven mhpws prepei na stamathsoume na sxoliazoume proponhth h gia allagh tou akoma giati ean kataferoume k analbh o sougar thn omada mas k 8elei ton ntousan tou dhmiourgoume provlhma k emeis apo edw

    em
    steven mporeis na mou peis me ti mail exw graftei stous anagnwstes sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ουσία είναι μια.
    Το αδαμίδη είναι προσωρινό.
    Ο προπονητής το ίδιο,λέμε τώρα.
    Εκτός και γίνει αυτό που εύχονται το 90% τον ΑΕΚτζήδων και έρθει ο Sugar.
    Τότε το αδαμίδη θα είναι παρελθόν,οι νυν μέτοχοι το ίδιο και αυτός που στείνει παιχνίδια και εκβιάζει παρόν.
    Οπότε διαλέξτε και πάρετε,θέλετε δεν θέλετε.
    Γι αυτό μην ακούω μαλακίες του τύπου εκβιαστή προπονητή και μάλιστα βγαλμένα από ανθρώπους αναξιόπιστους.
    Διότι τα παλαμάκια για την ομάδα του Sugar και του Dusan θα κάνουν κλαπ-κλαπ.
    Φυσικά από αυτή την μεριά κακώς είναι ο Σερβος προπονητής στην ΑΕΚ διότι άθελα του καλύπτη με την παρουσία του τους πραγματικούς ενόχους.
    Είναι όμως η διάλυση της ομάδας πραγματική λύση;
    Δεν έχει απαντηθεί από εμένα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 106,5 εκατ.αμερικάνοι είδαν τους μεταλαγμένους του super bowl.
    3εκ τα 30 δευτ. η διαφήμηση στον αγώνα.
    Δεν αντιγράφουμε καν οι ζαβοί να μάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο καρκαμάνης ήταν το ’99, ο κωνσταντίνου πήγε στο βάζελο το 2001, δεν τα θυμάσαι καλά μου φαίνεται... αλλά μοιάζει να γούσταρες που τον είχαμε λαδώσει έτσι κι αλλιώς...περαστικά! πάντως, φρέσκαρε τη μνήμη σου λίγο θα συμβούλευα, θυμήσου σε ποιόν πούλησε την ομάδα το ‘95 ο δικός σου, πώς έπεφταν τα φώτα το ‘93 στη Φιλαδέλφεια και τί έλεγε το 2004 που χρεοκοπούσαμε και μετά τράβα γονατιστός να τον παρακαλάς να επιστρέψει στην ομάδα... χειρότεροι από τους γάβρους είναι οι κρυφογάβροι τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ανώνυμο: Θυμάμαι ο,τι μπορώ και σε όσα λες έχεις δίκιο. Δεν σε αμφισβητώ. Φυσικά γονατιστός δεν θα πάω αλλά σαν προσωπικός φίλος κι αφουγκραζόμενος τον παλμό του κόσμου. Εσύ διαφωνείς και καλά κάνεις, οπότε ρωτάω ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ; ΚΡΥΦΟΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΒΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Steven,
    1. Για το sugar. Ωραία θάταν να έρθει ο sugar όπως τον λέτε. Δεν έχω καμια inside πληροφόρηση επί του θέματος αλλα δε το πολυβλεπω. Ξέρω την οικονομική επιφάνεια του αλλα η αγορά έχει αλλάξει πολύ από το 2008. Το χρήμα δε βγαίνει καθόλου εύκολα. Και άμα δε το βγάζεις εύκολα δε το καίς εύκολα. Μακάρι να είμαι λάθος.
    2. Για τους μετόχους. Η πληροφόρηση εδώ μέσα είναι πολύ καλή και μπράβο. Δεν τα ήξερα αυτά με το προπονητήριο αλλα δε με εκπλισσουν και ιδιαιτερα. Ότι τα σκάτωσαν σίγουρο. Ότι έκαναν και λαμογιές? Τι να πω δεν το αποκλείω αν και δε καταλαβαίνω γιατί αφού όλοι τους είναι επώνυμοι και έχουν λεφτά. Ενώ ο εν δύναμη και η παρέα του να μαζευτούνε και να μαζέψουνε τους κουμπαράδες τους και να σφιχτούνε και να κςανασφιχτουνε άντε να μαζέψουν κάνα εκατομμύριο. Αλλα πιο πολύ προς το πεντακοσάρικο τους κόβω. (σαφτο συμφωνούμε Steven)
    3. Για το Ντούσαν. Το ότι πήγε να τα βρει με το Κοζώνη λάθος. Άντε και ότι είναι δύσκολος και "δυσρτοπος" και κατά καιρούς μπορεί να φοβάται τι σκιά του. Παραμένει ο πιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα. Και θέλει να είναι το αφεντικό. Προτιμώ το Ντούσαν αφεντικό παρα τους παίχτες που είναι τσουτσέκια εκτος από μερικές εξαιρέσεις και μια διοίκηση που στο κάτω κάτω τι ξέρει από βάλλα? Δε θέλω ομάδα τύπου κόκκαλη που τον κοροϊδεύουν και οι ίδιοι η γαύροι κιαστους έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα. Thelw ομάδα τύπου Manchester United τύπου Arsenal τύπου Liverpool που ο προπονητής κάνει κουμάντο. Kai να δεις τότε πως τα "παιχτακια" συμμορφώνονται και παίζουνε μπαλίτσα. Ο Μπάγεβιτς έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει ομάδες με μικρούς. Εμείς λεφτά δεν έχουμε να πάρουμε μεγάλους. Τέλος ότι πούλησε παιχνίδια τα ακούω βερεσέ. Αν κάποιος έχει στοιχεια να τα καταθέσει. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Χαράλαμπε κι από μένα χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα και συμφωνώ με την άποψή σου,ότι ο Ντούσαν βολεύει πολλούς με τη παραμονή του,συμπληρώνω όμως εκτός από αυτόν που τον γουστάρει πιο πολύ από όλους.
    Και για να τον γουστάρει,πάει να πει ότι τον ξέρει από τη καλή κι απ' την ανάποδη,τα έχει ζυγίσει όλα κι όλους,πήρε μέτρα και αποφάσισε να τον έχει κολλητάρι.
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά στη ζωή.
    Ξέρει όμως κάποιος σας να μου πει το λόγο που ο Μελισσανίδης παρόλα όσα αναρτήθηκαν κατά καιρούς εδώ μέσα και αλλού (πολλά λανθασμένα για μένα)εις βάρος του Ντούσαν,εξακολουθεί να τον έχει φίλο?
    Μιλάμε για έννοια φιλιάς αλά Μελισσανίδη κι όχι για ένα απλό μέσο άνθρωπο.
    Τι βλέπει (ή δε βλέπει αν θέλετε) αυτός και που δε μπορούν να δουν οι υπόλοιποι?

    Αν το συλλαλητήριο στον Μελισσανίδη,πρόκειται να είναι του στυλ αλά μετόχων,να παρακαλάμε δηλαδή να έρθει,ή προτροπής για να αναλάβει τα αυτονόητα ,δεν είναι καλή ιδέα.
    Αν είναι κάτι σα διαμαρτυρία,δε συμφωνώ,διότι δε φταίει πουθενά.
    Αν είναι σαν κάτι άλλο που δε μπορώ ακόμα να το πιάσω,το συζητάμε.
    Ο Αδαμίδης ίσως θα είναι ο έβδομος παράγοντας που θα αποχαιρετήσει ο Ντούσαν.
    Διότι παρακάλια στον Μελισσανίδη να γυρίσει πίσω και απαξίωση του φίλου του Ντούσαν,είναι εντελώς ασυμβίβαστες έννοιες.
    Δεν είναι ο Ντούσαν ο Λεωνίδας της ΑΕΚ σίγουρα,αλλά δεν είναι κι ο Εφιάλτης που αφήνετε να εννοηθεί από ορισμένους.
    Είναι ο μέσος ήρωας,που κάνει μια δουλειά και τη κάνει καλά και δε φταίει αυτός (ο υπάλληλος) που του δίνετε η ευχέρεια να γίνει κράτος εν κράτει,εν μέσω ανωτέρων του.
    Ούτε φταίει ο Ντούσαν που τόσα χρόνια μακριά από την ΑΕΚ και σα μεγάλη ομάδα που είμαστε,δε μπορέσαμε να βρούμε κανέναν δυστυχώς άξιο αντικαταστάτη του.
    Όλοι απέτυχαν παταγωδώς,αναλόγως βέβαια με το στόχο που έθεσε ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Ανώνυμος με το Καρκαμάνη.
    Μήπως σου λέει κάτι ο Δραμουντάνης και τα κατεψυγμένα μπαλάκια ή το γνωστό μας σύνθημα: "ΑΠΟΨΕ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ"
    και τον προτιμάς από τον Δ.Μ.?
    Αν είναι έτσι πάσο.
    Αν κάτι άλλο θέλεις να πεις,βρες το σωστό τρόπο.
    Φιλικά στο λέω.
    steven συγγνώμη για τη παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς ΑΕΚ-Λονδίνο: Εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενα σου στα 2 και 3. Το μόνο που θέλω να πω ΄για τα στησίματα είναι τα όσα ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΥΣ SUPPORTERS. Βέβαια ξέρω κι άλλα για τον προπονητή που όμως δεν γράφονται.
    Για το 1 διαφωνώ χοντρά, διότι η κρίση τον ισχυροποίησε άνευ προηγουμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Sakis: Σωστούς προβληματισμούς εκφράζεις κι απαντώ. Άλλο το δίδυμο φιλίας σε συστράτευση κι άλλο ο καθένας μόνος του και σε περιβάλλον εχθρικό ΠΟΥ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΚΑΙ Ο ΣΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Είπα ξεκάθαρα οτι δεν είναι ο Λεωνίδας. Κι οι υπόλοιποι 299 τότε, φυσικά δεν ήσαν οι εφιάλτες.
    Ούτε μέσος ήρωας. Εργαζόμενος ναι ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    Συμφωνώ πλήρως οτι η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει εναλλακτικές λύσεις. Έχω γράψει παλιότερα, τι κάνουν οι μεγάλες ομάδες για τον πάγκο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Sakis: Γιατί ζητάς συγνώμη; Καμία παρέμβαση δεν έκανες ανεπίτρεπτη. ΤΟ BLOG ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν χρειάζεται να δω τα παιδιά σου για να με πείσεις ότι δεν είσαι κρυφογράβρος.. Μου αρκεί να ξέρω τι τους λες: καλά έκανε ο μελισσανίδης και λάδωσε τον καρκαμάνη για να βγούμε champιons league ή όχι; Καλά έκανε και έκλεισε τα φώτα το ‘93 για να διακοπεί ο αγώνας με το γάβρο; Καλά έκανε και έδωσε την ομάδα στον τροχανά, αφετηρία όλων των κακών της ομάδας την τελευταία 15ετία; Καλά έκανε και δήλωσε πως «όποιος αναμιχθεί με την αεκ είναι ή τρελός ή λαμόγιο» το 2004; Καλά κάνει και επί 6 χρόνια είναι μονίμως στο παρασκήνιο κρατώντας όμως το ρόλο του οιωνεί επίδοξου μεσσία; Γιατί αν τους λες ότι όλα τα παραπάνω τα έκανε και τα κάνει καλά ο τίγρης τότε είσαι μέρος του προβλήματος της ομάδας μας, ΑΕΚ ίσως στην καρδιά αλλά γάβρος στη νοοτροπία και καλό θα ήταν τα παιδιά σου να τα κάνεις γαβράκια μια ώρα αρχύτερα για να «χαρούν» και κάνα (ψευτό)πρωτάθλημα στη ζωή τους... Και αφού «αφουγκράζεσαι τον παλμό του κόσμου» θα πρότεινα να πεις στον προσωπικό σου φίλο ότι ο υγιής κόσμος της αεκ ούτε μεσσία χρειάζεται, ούτε το δικό του Κόκκαλη, ούτε βρώμικα πρωταθλήματα, ούτε λαμογιές ούτε τίποτα. Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω τίποτα για την επόμενη μέρα... Τα όνειρα της ομάδας και του περήφανου λαού της χρεοκόπησαν μετά την αποτυχία του Ντέμη. Σε τίποτα δεν έχουμε να ελπίζουμε πια παρά μόνο από εθισμό να βλέπουμε κάθε Κυριακή τους παίχτες (όποιοι είναι αυτοί και όσο κι αν ταλαιπωρούνε τη μπάλα...) που φοράνε τη φανέλα με το δικέφαλο αετό και να κλείνουμε τη μύτη μας σε όλα τα άλλα – διοίκηση, προπονητή, φυλλάδες και ΑΕΚάρες... τίποτε άλλο... και να είμαστε περήφανοι... τα γράφουμε όλα αυτά στο http://yper-aek.blogspot.com/ άμα θες να μπεις καμιά μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Stel: Ευχαριστώ για την απάντηση που πραγματικά με βιδώνεις. Δεν θα κάνω επίθεση διότι σε θεωρώ αδερφό Αεκτζή παρά το μικρό και άπειρο της ηλικίας σου. Θα σου πω μόνο οτι ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. Η ΑΕΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ; ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ;
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΜ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΩ. ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΕΣΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ 93 ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ 2004;
    ΑΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ BLOG YPER-AEK.BLOGSPOT.COM.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΟΠΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΤΟΝΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Steven
    Μελισσανίδης ή χάος, κατά το Καραμανλής ή τανκς?
    Για να εκφέρουμε γνώμη πρέπει να έχουμε να προτείνουμε κάποιον σωτήρα?
    Ρίχνεις λάδι στη φωτιά, απομακρύνοντας ακόμα περισσότερο την ΕΝΩΣΗ, κατηγορώντας τον προπονητή ότι στήνει παιχνίδια....
    Θα με τρελάνεις βρε φίλε, απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Άννα: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΥΣ SUPPORTERS. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΜ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΟΧΙ ΕΓΩ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ; ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ;
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ ΚΙ Ο STEL. ΟΚ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΟΥΤΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΜ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ.
    ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΜ Η ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστας-Φλωρινα10 Φεβρουαρίου, 2010 21:57

    Για πες μου ρε Στηβεν, γιατι σημερα σκαλωσα σε κατι.Αυτο το εντεχνο λιβανισμα του Αδαμιδη σημερα, στον αποδυτηριακια του Φ, τι ειναι?
    Παει το μυαλο μου σε σχεδια, γιατι ο συγγραφεας δεν αμολαει μαλακιες, και εχει απυθμενο ταλεντο στο να περναει μηνυματα πισω απο τις γραμμες.Σφαλλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Steven, η επανάληψη δίνει έμφαση. Και υπάρχουν διάφοροι, που είναι με το όπλο στο χέρι, ψάχνοντας κάτι να προσάψουν στο Ντουσαν. Και το ξέρεις.
    Η ΑΕΚ υπήρχε προ Δ.Μ και θα υπάρχει και μετά. Μια ζωή προσωπολάτρες, γαμώτο. Η ΑΕΚ βγαίνει χαμένη όσο εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας, παρακαλώντας κάθε φορά και κάποιον να μας σώσει. Μέχρι να αποδειχτεί ότι ο σωτήρ, μάλλον τον εαυτό του ήθελε να οφελήσει.
    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπερα σε ολους.Χαραλαμπε χρονια σου πολλα και κυριως καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Stel είπε...
    Δεν χρειάζεται να δω τα παιδιά σου για να με πείσεις ότι δεν είσαι κρυφογράβρος.. Μου αρκεί να ξέρω τι τους λες: καλά έκανε ο μελισσανίδης ....

    ----------------

    KALA EKANE

    makari na xe kanei etsi kai o kontos me to natsoura kai tha eixame glutwsei thanatous mesa sto gipedo

    giati n AEK den einai mainstream diaskedasi opos lanthasmena diedide o xafies gia na typonei mplouzakia "de pame gia prwtathlima" ti stigmi pou kosmos itan etoimos na pethanei gia ena tetoio

    15-16 xronia mas klevoune
    kai to mpourdelo pou zoume ,den einai italia na riksei katigoria ti juventus kai na afairesei prwtathlimata
    eisai anagasmenos na paikseis ETSI

    posa xronia prepei na perasoun akoma gia na ginei auto to pragma katanoito?

    thelw ki egw attikarxi upallilo mou, na mou kouvalaei 7.500 gavrous sti filadelfia enw dikaioute 5.000
    kai thelw na paw sto tigani kai na kerdisw me goal 25 metra off-side kai penalty eksw apo ti perioxi pou an to xasei o blanco na diataksei epanalipsi o korakas
    kai na kanw ypsili kritiki meta stous apogonous pos "olo parapona eiste" ki alla tetoia wraia

    kai na teleionoume EPITELOUS me tous alafroiskiotous trendydes pou mas kouvalithikan me ton xafe ki akoma mazeuoun ypografes gia na pane ton vasara sti FIFA kai ton apogono sto cas

    toulaxiston m'auton DEN tha mas klevoun n' opoios thelisei na mas klepsei, tha thymate ti loulou me to kokino sovrako sto nosokomeio kai tha ksanaskeftete tis sunepeies

    ki auta ta wraia "opoios thellei prwtathlimata na ginei gavros " pou didakse o kontos pane pesta allou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Stel:
    Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω τίποτα για την επόμενη μέρα... Τα όνειρα της ομάδας και του περήφανου λαού της χρεοκόπησαν μετά την αποτυχία του Ντέμη.
    --------------------------------

    n perifania mas xreokopise me ton xafie pou listeue kai roufianeue tin AEK

    pire stiriksi osi de pire poote kai kanenas proigoumenos proedros tis AEK me apotelesma na klepsei, na roufianepsei kai na pei "vgalte kai ta kaskol sas"

    ki akoma kukloforaei eleutheros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Κώστα-Φλώρινα: Δεν υπάρχει λιβάνισμα, αν διαβάσεις προσεκτικά. Η συνάντηση έγινε πριν 15 ημέρες, είχα ενημερώσει το blog , και πάντα ξεκινάς θετικά για να είσαι τσεκούρι στα λάθη. Λεφτά πάντως δεν έχουν πέσει. Σήμερα τα αποδυτήρια ήταν Παοκτζή εξ άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το δηλώνω ανοικτά οτι είμαι υπερ της λύσης Sugar όχι μόνο για την οικον.επιφάνεια αλλά διότι είναι δοκιμασμένος και πετυχημένος.
    Άρα στηρίζω και τις επιλογές του που για μένα ο Σέρβος είναι μέσα σε αυτές.
    Τα το τί λενε γι αυτόν οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ λίγο με ενδιαφέρει.
    Το τι λένε οι νοσταλγοί του κοντού καταστροφέα της ομάδας επίσεις.
    Οπότε ΔΜ με τα καλά και τα άσχημα του τα οποία αγαπητέ stel μπροστά στα εγκλήματα που γίνανε την πενταετία που πέρασε είναι του καταχητικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Άννα: Συμφωνώ, αλλά πριν με παρεξήγησες. ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ; ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ 1500000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ.
    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Mike 21hlk: Αδερφέ, σε ευχαριστώ απο καρδιάς. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΕΚ. ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χαράλαμπο: Αυτός είναι βαλτός, αν δεν είναι ο ίδιος. τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο τώρα. Θα πάω γονατιστός; Πίνω κρασί και θα αλλοιώσει εμένα; Πόσο πούστηδες μπορεί να είναι κάποιοι για να μην βγουν τα εγκλήματα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Mike21hlk: Πάμε με τα παιδιά εκεί που θα υποδείξεις. Μιλάω σοβαρά. νάρθω κι εγω ο κωλόγερος και να γίνω αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παθιάζεσαι. Κυριαρχεί του λογιστικού σου το επιθυμητικόν. Και καλά κάνεις.
    Το μέσον, χρησιμοποιείται από διαφόρους, που ερμηνεύουν τα λεγόμενά σου κατά το δοκούν.Αλλοι καλόπιστα, άλλοι όχι. Εδώ μπορεί να γίνει η ζημιά.
    Και να διχαστούμε περισσότερο,σε μία εποχή που η ΕΝΩΣΗ είναι αναγκαία όσο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Άννα: Κι όμως, σπουδαία γυναίκα και φιλενάδα μου, δεν παθιάζομαι. Γι αυτο με "κατηγορούσε" ο πατέρας μου. Οτι δεν έχω ισχυρά θέλω. Είμαι κρύο αίμα και ξέρω τον άλλον να τον κάνω έξαλλο βλέποντας εμένα έτσι, ενώ του ρουφάω την ενέργεια. ΓΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Aρνείσαι ότι η ΑΕΚ είναι πάθος? Πάθος σου?
    Ότι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.
    Το αίμα να κυλάει στις βλέβες σου σαν τρελό.
    Ότι πανηγυρίζεις σε κάθε γκολ σαν μκρό παιδί.
    Ότι ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους στο γήπεδο και βρίζεις σα νταληκιέρης.
    Ότι έκανες αυτό το blog για να βγάλεις από μέσα σου την απόγνωση. Να ουρλιάξεις και να ακουστείς στα πέρατα, ζητώντας κιτρινόμαυρη συντροφιά, σε τούτη εδώ τη δύσκολη ώρα.
    Εεεε δε σε πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Άννα: δεν αρνούμαι τίποτα. Τα κάνω όλα. Και μουρλαίνομαι όταν η ΑΕΚ χάνει στο σπορ που πηγαίνω. τρελαίνομαι με τους διπλανούς που γελάνε. Κι όταν μπαίνει το γκολ στο άγχος, ναι γίνεται χαμός. Κι αισθάνομαι κι υποχρεωμένος να δικαιωθώ στα παιδιά που με κοιτάνε κι αναρωτιούνται.
    ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΛΕΦΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ. ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΙΛΙΟΚΕΡΑΤΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ "ΥΠΕΡ" ; ΟΧΙ ΡΕ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ¨"ΥΠΟ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ. Η ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΜΕ. ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. to yper AEK

    toulaxiston an mi ti allo auto to blog exei titlo ilio kai fegari

    pouthena n leksi AEK sto titlo pou tha fernei kosmo

    ki egw diafonontas irtha edw mesa , ektimisa omos pos oti grafete , grafete fatsa fora me pliri stoixeia ,authormita kai AEKtzidika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Το δηλώνω ανοικτά οτι είμαι υπερ της λύσης Sugar όχι μόνο για την οικον.επιφάνεια αλλά διότι είναι δοκιμασμένος και πετυχημένος.
    Άρα στηρίζω και τις επιλογές του που για μένα ο Σέρβος είναι μέσα σε αυτές.
    Τα το τί λενε γι αυτόν οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ λίγο με ενδιαφέρει.
    Το τι λένε οι νοσταλγοί του κοντού καταστροφέα της ομάδας επίσεις.
    Οπότε ΔΜ με τα καλά και τα άσχημα του τα οποία αγαπητέ stel μπροστά στα εγκλήματα που γίνανε την πενταετία που πέρασε είναι του καταχητικού...

    --------------------------

    as erthei ki as ksekinisei to gipedo to opoio einai to pio simantiko apo ola

    kai na sumazeutei auto to pragma pouy periferete apo dw ki apo kei me ti fanela tis AEK

    oso gia to vatraxo , as ton kratisei ki auton ,an einai gia to kalo tis AEK
    ti 4,ti 8 xronia eksw apo to gipedo
    tha ta paratisei kapia stigmi kai logo ilikias , pou tha paei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. steven ειπε:
    ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΛΕΦΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ. ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ;

    ---------------------------

    pros saki

    katalaves mastora ti ginete otan apokaleis kapion gavro ?

    asximo kousouri auto pou exeis , na to prosekseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Μικε: άκου με και πίστεψε με. Χωρίς να είμαι δημοσιογράφος, κατωχύρωσα ένα όνομα μιας στήλης. Χωρίς φαντασία χρησιμοποίησα το ίδιο όνομα. Κι αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει άδολο σκοπό. Και μπράβο σου που το γράφεις δημόσια κι εκτίθεσαι. Όμως να βλέπεις, οτι ό,τι και να πατάς και να μπαίνεις εδώ, βγαίνει περιβάλλον αδιάφορο και τελικά Αεκτζήδικο.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, αυτήν την στιγμή κλαίω. Μιλώ ειλικρινά. Είναι δίπλα μου ο Ιάσων, 16, και με ρωτάει τι έχω. Τόσα λάθη έχω κάνει; Άσε να σκεφθώ και θα τηνβγάλω την άκρη. Πάντως το σποτάκι θέλω να το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven είπε...
    Προς Μικε: άκου με και πίστεψε με. Χωρίς να είμαι δημοσιογράφος, κατωχύρωσα ένα όνομα μιας στήλης. Χωρίς φαντασία χρησιμοποίησα το ίδιο όνομα. Κι αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει άδολο σκοπό. Και μπράβο σου που το γράφεις δημόσια κι εκτίθεσαι. Όμως να βλέπεις, οτι ό,τι και να πατάς και να μπαίνεις εδώ, βγαίνει περιβάλλον αδιάφορο και τελικά Αεκτζήδικο

    ---------------------
    ki egw auto ektimisa


    gi auto sou lew , polu simasia dineis se kapion pou exei ena blog pou legete AEK

    agnoise ta legomena tou , etsi apla


    tatouaz den exw kanei oute egw ki exw paei me ola ta tmimata tis AEK sxedon pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή