Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΓΕΛΙΑ

           Όλη η αγωνιστική ήταν της πλάκας. Λόγω του φόβου της αλογοτροφής. Είναι χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο του Φίλαθλου μετά την γκέλα της δαφνοστεφανωμένης με τα Γιάννινα " ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ". Και κάποιοι γέλασαν. Κάποιοι δηλαδή που τα ξέρουν όλα, ενώ ξέρουν μόνο απο πού κλάνει το μπαρμπούνι, και δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια πίσω από τις γραμμές. Ή κάποιους, που τι να κάνουμε τώρα, ξέρουν και πιο πολύ μπάλα, αλλά κυριότερα ξέρουν και παρασκήνιο άπειρο. Που επειδή αυτό είναι άρρηκτα δεμένο με το προσκήνιο, είναι πανεύκολο να αντιλαμβάνεσαι και το αύριο. Δηλαδή οτι οι πολυμετοχικοί τρέμουν.
         Έχει να παίξει η αλογοτροφή με τον Ηρακλή; Σώθηκε ο Ηρακλής; Ο Παπουτσάκης του Εργοτέλη ήταν αντίπαλος του Πατέρα στην σούπερ λίγδα και στο άρμα της δαφνοστεφανωμένης; Μήπως κινδυνεύει; Ο ΠΑΟΚ από πότε άρχισε να υποχωρεί; Μήπως από την στιγμή που γύρισε ο Ζαγοράκης που ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ στην Τούμπα; Που συνέστηνε έλλειψη φανατισμού για τον Σαλπιγγίδη και κάποιος έπρεπε να του εγγυηθεί κάποια λεφτά λόγω Ψωμιάδη της Ασπίδας; ΠΑΟΚ= το όχημα να χτυπηθεί η Μεβγάλ στην βόρειο Ελλάδα, για το καλό της Vivartia. ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ; ΜΠΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΟΚΟΥΝ.
       Αλλά μην το πολυμπλέκουμε, αρκεί να απολαύσουμε τον χαμό που θα γίνει την Κυριακή με όλους εκείνους τους φανατικούς του Ατρόμητου που θα πλημμυρίσουν το γήπεδο, διότι για κάποιο λόγο θα θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στο βλογιοκομμένο προπονητή του, που αφού μας έχει γαμήσει με την διαιτητική αδικία που την κουμαντάρει ακόμα και η ΑΕΚ, ήθελα να ήξερα ποιός υποστηρίζει τα Γιάννινα τελικά κι αδικήθηκε ξανά χθες ο Δώνης. Α, τελευταία αγωνιστική είναι Γιάννινα-ΠΑΟ. Ρε μπας;
         Φυσικά την Κυριακή το Περιστέρι θα είναι γεμάτο απο τσουκαλάδες λόγω του γνωστού πανηγυριού. Του οσίου κεραμοποιητού.
       Τα γέλια όμως είναι για τον Αδαμίδη που πήγε στα αποδυτήρια και μοίραζε συγχαρητήρια στο τεχνικό τημ. Ήθελα να ήξερα αν κρατούσε σακούλα εμετού για παν ενδεχόμενο. Κι αν έχει βρει το πριμ που θα πληρώσει, πριν την εισροή των κεφαλαίων και  ξέρει πού ακριβώς θα αγορασθούν τα 12000 διαρκείας. Πόσο θα κάνει το ένα. 50 ευρώ ή 2000; διότι υπάρχει και μια διαφορά στο budget. Άλλο μερικά μύρια Κούρδοι χωρίς αγοραστική δύναμη κι άλλο μια χιλιάδα Γερμανοί που μπορούν να αγοράσουν τη μισή Ελλάδα.
        Είδηση βέβαια δεν υπάρχει. Αλλά μην ανησυχείτε διότι ορισμένα πράματα δεν μπορούν να γραφτούν. Εξ άλλου αυτήν την εβδομάδα θα κάνει συνέντευξη ο πρόεδρος, που ανέλαβε παρόλο που το δάνειο της Morgan Stanley δεν έχει πληρωθεί, και που θα βρεθούμε εκεί για να γίνει πλάκα ακούγοντας το 10% ή το 32% ( κάντε προσθέσεις ) και μετά να πάμε στον Κορυδαλλό - αγαπητέ Δημήτρη εξ Άστρους ( για να μην μπερδευόμαστε ) - και να ρίξουμε την μπιλιά παρέα με τα τσίπουρα την ώρα που οι επέτες θα κάνουν δημοκρατική διαδικασία. Η Ελλάδα αναμένει το ΔΝΤ και η ΑΕΚ το ΔΜΤ. Κοινώς την αλληλουχία του ΜΝιού. Σπουδαία η αλφάβητος μας και πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν την σημασία της γλώσσης μας. Όχι για παιδεία βρε, για το όργανο.
       Επίσης περιμένουμε και την συνέλευση, που θα αποφασίσει να αποφασίσει αργότερα. Έχουμε πλάκα, κι όσο το παίζουν οι τίποτες, κάποιοι οργανώνονται. Γερά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. Και συνάδει και με μια μεταμόρφωση παγκήτικη. Είπαμε ανασφαλής είναι ο άνθρωπος εκ φύσεως. Να δω τι θα κάνουν οι εκ φύσεως ασφαλείς, όταν θα μεταβληθούν σε ανασφαλείς λόγω θέσεως. Διότι κάτι έχουμε υποσχεθεί κι εμείς. Είπαμε οτι την Ελλάδα θα την σώσουμε έστω και μέσω ΔΝΤ. Θέλει η χώρα μας δραστικά μέτρα κι έχουμε συμφωνήσει όλοι. Για το καλό μας.
       Ο Χαλκιάς ανέλαβε την ευθύνη. Γελάστε. Κι ο Γκαρσία το είχε καταλάβει μια εβδομάδα πριν. Ξαναγελάστε. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;  ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ; ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΚΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.
       ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΝ. ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΝΤΑ. ΙΣΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ. Η ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

12 σχόλια:

  1. … ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    Λοιπόν σύντομα θα πάρω οριστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που θα αντιμετωπίζω την ζωή μου τα επόμενα χρόνια: Θα αγωνιώ με τις εξελίξεις στην αγαπημένη μου ομάδα όπως θα τις πληροφορούμαι από τις φυλλάδες, τα blogs και τις γνώμες των απόλυτα ενημερωμένων επαγγελματιών (μανάβηδων, χασάπηδων, κλπ.) που τυχαίνει να έχουν άμεση πρόσβαση στους ανθρώπους-κλειδιά των αθλητικών δρώμενων της χώρας (κατά δήλωσίν τους, πάντα!)
    Ή μήπως
    Θα κοιτάζω πώς θα τα βγάλω πέρα με την κρίση που δεν έχει ακόμη -κατά την ταπεινή μου γνώμη- πιάσει ούτε το 30% της τελικής φθοράς που θα επιφέρει στην κοινωνία μας και… τελικά, στις οικογένειες του τόπου , κι ανάμεσά τους και στην δική μου.
    Κυριακή πρωί στο γυμναστήριο συνάντησα έναν πολύ σοβαρό και ενημερωμένο άνθρωπο του ΠΑΟ, που μου φάνηκε πολύ δαγκωμένος: είχε μεγάλη ανησυχία ότι θα έχανε η ομάδα του κι επειδή θεωρούσε σίγουρο ότι θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ, φοβόταν για τον φετινό τίτλο τα μαύρα πουλιά της συμπρωτεύουσας…. Κουβέντα δεν είπαμε για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις εξελίξεις που ήδη συνέβησαν αλλά δεν τις έχουμε καταλάβει ακόμα σε όλο τους το βάθος, ούτε στην τσέπη μας ούτε στην καρδιά μας. Λέξη για αυτά, μόνο για το δέρμα το φουσκωμένο με αέρα κοπανιστό που κυνηγάνε οι -ακριβοπληρωμένοι- κρεμανταλάδες.
    Και μετά, ήρθαν τα αποτελέσματα της Κυριακής, άκουσα τις φήμες για παιχνίδια που «τακτοποιήθηκαν» για στοιχηματικούς λόγους (κι ανάμεσά τους και το παιχνίδι της αγαπημένης μου ΑΕΚ με την έξοδο του Μεσολογγίου από τον Χαλκιά) και (ξανα)κατάλαβα τη ματαιότητα στο εγχείρημα να βάζω κάτω τους αγώνες που ακολουθούν και να κάνω προσθαφαιρέσεις για να βρω τον πρωταθλητή.
    Εν κατακλείδι και επειδή οι καιροί αλλάζουν που λέει και ο Bob Dylan και άρα δεν μπορώ να προσδιορίσω οριστικά τρόπο που θα αντιμετωπίζω την ζωή μου τα επόμενα χρόνια, επιλέγω αυτήν την εβδομάδα να κοιτάζω πώς θα τα βγάλω πέρα με την κρίση (βλέπε 1η εναλλακτική λύση πιο πάνω).

    Στον δρόμο εξάλλου μπορεί να αλλάξω τις προτεραιότητές μου και τα μέτωπα όπου επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2010 11:33

    Μαύρο, κατάμαυρο κείμενο. Κι εμείς σε αυτό το περιβάλλον πάμε με...λαϊκής βάσης (oooooh yeah...) ή σχέδιο Κιντή εφαρμοσμένο από Αδαμίδι με πρόβλεψη για 12.000 διαρκείας (με δώρο ένα μπλουζάκι ρίμπο κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας "Τζουλίτσα" σε όποιον τα πάρει. Μόνο που το μπουκάλι είναι μονίμως τοποθετημένο όρθιο, στο κάθισμα. Και το κάθισμα βαμένο κίτρινο από την οργάνωση βεβαίως βεβαίως, να αισθανόμαστε σα στο σπίτι μας...)?
    Βρε μπας και τη μεγαλύτερη κουβέντα την είχε πει ο ταβερνιάρης ο Ισπανός, τελικά?
    "Αυτοί κατεβαίνουν με τανκς κι εγώ με ποδήλατα"
    Μήπως, ακόμα και ο μουστάκιας την ανθίστηκε και σου λέει "εγώ και με το ρίμπο και με τον καναβάρο, για πρωτάθλημα δεν πάω όσο έχουμε τον βανδή, τους μουσουργούς και τους σχεδιαστές μόδας του να μάχεται την παράγκα"?
    Σωστός, τα τσέπωσε και τιγκανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2010 18:02

    "Αν δεν έχεις πρόεδρο δεν είσαι τίποτα" είπε σήμερα ο νερετβίτης. Τι λες? Η γη κινείται γύρω απ τον ήλιο? Άντεεε...
    Φυσικά μπορεί με μία ελαφρά παράφραση να τεθεί το εξής ερώτημα: "Αν έχεις ένα τίποτα για πρόεδρο, τότε τι είσαι?" ή "Αν δεν έχεις τίποτα δεν έχεις πρόεδρο" ή "Αν δεν έχεις πρόεδρο, έχεις προπονητή να τον κάνει". Και πολλά άλλα, τα οποία εξαρτώνται από τη στάση και οργάνωση του καθενός. Πάντως ψέμματα δεν είπε...(όπως άλλοτε, που δεν έφευγε, αλλά έφευγε...) και μετά από χρόνια στο κουρμπέτι, να μας πει αυτά τα πρωταθλήματα ειδικά στη δούλεψη ΤΟΥ προέδρου αν ήταν πρωταθλήματα ή ΤΙΠΟΤΑ...
    Τέλος πάντων, προχωράμε μπροστά, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχε ακόμη δυο τρεις αγωνιστικές,θα το έχανε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Κωνσταντίνο: Αδερφέ, σαν Έλληνας καμία ανησυχία δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει σύστημα, άρα δεν υπάρχει και εξέλιξη. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΙΝΑ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Αυτός ήταν συνεταίρος. Και καλά κάνει και μιλάει. Την οργάνωση περιμένω - τι σύμπτωση, φύγανε όλοι πηγαία υποθέτω - να μου δώσει προδοτόμετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Sakis: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2010 21:55

    Μπρε steven και συμπλογκίτες, να την πω την αμαρτία μου. Μιλάει ο νερετβίτης τώρα και τα λέει σωστά. Αλλά να σου πω κάτι? Στα 61 μου, στο τέρμα της επαγγελματικής διαδρομής μου κι εγώ θα τα λέω όπως τα βλέπω. Τι να χάσω πια, την επόμενη δουλειά μου? Αφού είμαι -ήδη- συνταξιούχος και 25 του μήνα πάω απλά στο παραθυράκι και παίρνω το ξεροκόμματο. Φυσικά θα αφήνω αυτά που πρέπει στη σκιά. Τα παιδιά δεν πρέπει, λχ, να πάρουν μάτι ή αυτί τους γονείς τους να το κάνουν. Αλλά η φάση του νερετβίτη εμπεριεχει ΕΝΟΧΗ. Ενοχικά σύνδρομα. Άσε τα κοουτσαρίσματα (στρατηγό τον λέει η 'Ω'). Άσε τα κουάξ και την προστασία της ακέφαλης ομάδας, που του τα αναγνωρίζω. Μα βλέπω και τις ερινύες ρε παιδιά. Και δε σου 'ρχονται άμα δεν τις έχεις καλέσει με τις πράξεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Πόσο κοντά μου είσαι. Και πόσο μπορείς να καταλαβαίνεις τις λαμογιές. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2010 23:17

    Ρε παιδιά να σας ανοίξω ένα ακόμα φύλλο της καρδιάς μου. Πολλά τα ανέχομαι, άλλα τα καταπίνω, κάποια τα απορρίπτω, μερικά τα δέχομαι και άλλα τα γουστάρω.
    Αλλά τα ενοχικά σύνδρομα ρε αδερφέ μου μου ανεβάζουν τα γαστρικά υγρά στον ουρανίσκο. ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ σε καμία σχέση μου.
    Τις λαμογιές, αφού ζούμε στο Γιουνάν μπεηλίκ, αλλά και σε αυτό τον πλανήτη (που τον γαμάμε σαν ξεχαρβαλωμένοι βάκιλοι παρεπιπτόντως), μέχρι κάποιο βαθμό τις ανέχομαι. Το λάδι στην μηχανή αυτού του κοινωνικοποιημέουν κτήνους, εντάξει...Αλλά το ενοχικό τι είναι δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ steven
    Τη Κυριακή μπορεί να γκελάρουν και οι τρεις πρώτοι.
    Οπότε πάλι δε θα αλλάξει κάτι για τη κορυφή.
    Αντιθέτως θα αλλάξουν πολλά στην ουρά της βαθμολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ανέφερα καθόλου τι έγινε τη Κυριακή στη Τούμπα,διότι προτίμησα να πανηγυρίζω.
    Τώρα που έπεσαν τα φώτα θα σας πω μερικά περιστατικά.
    Καθόμουν στη θύρα 5 με δυο φίλους μου ΠΑΟΚτζήδες.
    Είναι η αντίστοιχη θύρα 9 του ΟΑΚΑ.
    Απέναντι από τα επίσημα.
    Μόλις έφαγε το γκολ ο Χαλκιάς δε μπορείτε να φανταστείτε τι άκουσε.
    Πιο πολύ τα άκουσε όμως ο Σάντος.
    Συνεχίστηκε το ματς μέσα σε γενικότερη γκρίνια και μιζέρια και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί το οργισμένο πλήθος.
    Αυτό που αξίζει να αναφέρω όμως από τη συνέχεια,είναι το τι έγινε όταν έβαλε το γκολ ο γαύρος.
    Και ποιον δε πήρε η μπόρα.
    Όλους ανεξαιρέτως.
    Τι πουλημένους,τι μισθοφόρους,λαμόγια κτλ γνωστά που ακούμε στα Ελληνικά γήπεδα.
    Κάποια στιγμή όμως μέσα σε όλη την αναταραχή,βρήκε τη δύναμη και το σθένος ένα νέο παλικάρι και τους είπε πάνω κάτω τα εξής:
    "Πάτε καλά όλοι σας?
    Φταίω εγώ που άφησα τη 4 και ήρθα εδώ να ακούω τις μαλακίες σας.
    Δεν είστε ΠΑΟΚ εσείς.
    Γιατί βρίζετε το προπονητή μας?" και πολλά άλλα σχετικά,αλλά δε μάλωσε με κανέναν.
    Το παιδί απηύδησε, σηκώθηκε κι έφυγε και στη συνέχεια το ίδιο τροπάριο από τη κερκίδα με τον λίγο πρόεδρο,τον ανίκανο προπονητή και τους άχρηστους παίχτες.

    Τα αναφέρω αυτά διότι στις 09/03/10 ο Βασίλης Σαμπράκος έγραψε ένα άρθρο που το ονόμασε "Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τους πάντες",αλλά στην ουσία απευθυνόταν μόνο στην ΑΕΚ κι όχι στους υπόλοιπους πάντες και η εξέλιξη των γεγονότων,τον βρίσκει πλέον ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο.
    Φυσικά η εφημερίδα έγινε της μόδας και παίζει πολύ ΠΑΟΚ.
    Απάντησα στο άρθρο του,με αντίθετη φυσικά άποψη,αφού τα ζω από κοντά κι όχι εξ αποστάσεως όπως ο κύριος Σαμπράκος και του είπα λίγο πολύ αυτά που ακολούθησαν μετά τις δύο απανωτές ήττες του ΠΑΟΚ,για το τότε αρρωστημένο κλίμα που σιγοέβραζε και ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει με τη πρώτη στραβή.
    Έχω φίλους οπαδούς του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν ενεργά κι αυτοί σε όλο αυτό σκηνικό.
    Φυσικά με έγραψε κανονικότατα και δεν ανάρτησε τη δική μου άποψη ,διότι του πατούσα το χαλί.
    Ας προσέχει όμως για να έχει.
    Αυτό για την ιστορία και τη λογοκρισία και τις κακές εφημεριδούλες,που ανέφερα χθες.
    Κακώς που ασχολούμαι με άλλη ομάδα,αλλά θεώρησα σωστό να αναφερθούν τα συγκεκριμένα γεγονότα,για να θίξω το δημοσιογράφο κι όχι τον ΠΑΟΚ.
    Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή για ότι θέλω να υπογραμμίσω.

    Υ.Γ
    Ακόμα και η θύρα 4 κάπου φανέρωσε κρίση ταυτότητας και στο τέλος δε χειροκρότησαν όλοι την ομάδα τους,όπως κάνουν συνεχώς μετά από οποιαδήποτε εμφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή