Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ

          Η εμφάνιση της ΑΕΚ, δεν επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία για έναν χαζό στόχο όπως τα μπαράζ. Που πρόκεινται για ρώσικη ρουλέτα με ομάδες κουρασμένες κι απογοητευμένες και που δεν έχουν  μέλλον. Διότι καμία ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟ, δεν έχει τύχη, δηλαδή ικανότητα,να έχει κάποια περαιτέρω πορεία για το champions league σε επίπεδο προκριματικών. Και΄λόγω κρίσης, και λόγω σοβαρότητας, και λόγω προτίμησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αφού συνολικά είμαστε στη μπούκα σαν κράτος αλλά και σαν έθνος.
           Επίσης τα δοχεία πια, δεν είναι απλά συγκοινωνούντα, αλλά καθαρά συνδεδεμένα. Ποιοί ψηφίσαν τον Πατέρα, πώς χρηματοδούνται, και ποιοί πλέον πρέπει να συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική αναταραχή για να ανατραπεί μια χούντα, που την θέση της θα δώσει σε μια χειρότερη. Ήδη τα μεγέθη αύξησης της προτεινόμενης του μετοχικού κεφαλαίου, είναι δυσθεόρατα κι εντελώς ανεδαφικά για κάποιον Αδαμίδη, που μιλάει για πρωτάθλημα, ανέχεται την περικοπή της δύναμης του πριν καν αναλάβει, κι έχει ανοίξει μέτωπα που ακόμα δεν τα έχει συνειδητοποιήσει. Ήκάνει οτι δεν τα ξέρει, διότι θέλει η σφραγίδα να είναι προσωπική και με ηλεκτροσόκ. Που όμως κανείς δεν σώθηκε απο τέτοια συμπτωματική θεραπεία.
          Κι όπως εμφανίζεται το μέτωπο της σούπερ λίγδας, έτσι εμφανίζονται και τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Και κυριότερα η αγωνιζόμενη ενδεκάδα. Βάζει ο προπονητής τους δικούς του να παίζουν, αλλά τα παικτάκια δεν μπορούν. Το παλαιό ανδραγάθημα δεν επαναλαμβάνεται αφού διοίκηση δεν υφίσταται για να μιλάει, να απειλεί ή να ανατροφοδοτεί ένα μύθο. Μη μπερδεύεστε. Κι ο Γιδόπουλος τα ιδια έλεγε, αλλά αν δεν έιχε αποκρούσει ο Οικονομόπουλος τα πέναλτυ που μας σφύριζαν τότε, κι αν ο Μανωλάς δεν είχε πέσει σαν τορπίλη να αποκρούσει την κεφαλιά του Ντέταρι στο ΟΑΚΑ, ακόμα θα είχαμε μείνει στα αποδυτήρια της Ριζούπολης και φυσικά άτιτλοι. Σκέψου και να μην έλεγχε την διαιτησία η κατσίκα η σοσιαλίστρια, που φυσικά το παραμύθι αυτό πιο πολύ το είχαν φάει οι γάβροι κι όχι οι σοβαροί Αεκτζήδες.
           Και θέλω να πω το προφανές. Ό,τι και να κάνει ο Σάχα , ο Σουηδός κι ο Σλάβος - ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ -, ό,τι ο Καράμπελας, ο Μάκος, ο Καφές  κι η αλλαγή Λεονάρντο που παίζουν για τον ευεργέτη τους, δεν είναι ικανοί να τουμπάρουν τον Τζιμπούρ, τον Σκόκο, τον Μαντούκα, τον Μπλάνκο και τον Αραούχο, που δεν τον γουστάρουν τον προπονητή ούτε ζωγραφιστό.
       Κανέναν δεν κατηγορώ. Ούτε τα βραζιλιάνικα ή τα αργεντίνικα λόμπυ ( οι παραπάνω συμπαρασύρουν κι άλλους ) παρά μόνο τον ίδιο τον Μπάγιεβιτς που δεν φεύγει μόνος του και το παίζει Παλαιολόγος και πέτρινος αιθεροβάμων βασιλιάς. Και μοιραία πέφτει ο ίδιος στο δόκανο του. Του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή στην κατηγορία που όμως δεν μπορεί να  διαχειριστεί το υλικό του  ενώ τα πάντα είναι επιλογή του. Τέτοιο τύλιγμα σε μια κόλλα χαρτί, δεν γίνεται ούτε στο γυμνάσιο. Και ψάχνει μια εναλλακτική ιστορία πλέον για να πείσει ποιόν; Τα νέα παιδιά που δεν ξέρουν, ή τους παλιούς που είτε συγχώρησαν είτε όχι, έχουν και μνήμες και κάποια γνώση κι εμπειρία για το τι κάνει ο καθένας σε ένα οργανόγραμμα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες.Το μόνο που λέω για όσους σέβονται την αυθεντική ιστορία, είναι οτι η Πόλη έπεσε επι Παλαιολόγου. Τα λοιπά για μπαρμπούνια και για τον πετρωμένο βασιλιά, που ακόμα δεν έχουν βρει τον τάφο ή το πτώμα του, είναι για τους παπάρες που τον θεωρούν ήρωα, όπως την Τζούλια που αντιστάθηκε στα οικονομικά μέτρα με τον τρόπο της. Βρήκαμε τώρα τον πολιτικό, που ήθελε να πεθάνει, κι όχι τον γέρο που γουστάρει να λέει ιστορίες. Σαν τον Θεοδωράκη που δάγκωνε τους αρουραίους στη Μακρόνησο. Είπαμε, ΩΠΑ.
         Βγήκε μια ανακοίνωση της οργάνωσης πριν το παιχνίδι. Σε πολλά σημεία σωστή. Όμως μου φέρνει κάποιες ερωτήσεις: Ποιός συντάσσει τις ανακοινώσεις; Η οργάνωση δεν έχει ταμίες, αλλά έχει γραμματείς; Τελικά υπάρχουν διαφωνίες, ή όλη η οργάνωση είναι συσπειρωμένη μια που αναλαμβάνει και την ευθύνη για την απο εδώ και πέρα πορεία; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα να μιλάει ο καθένας, αλλά να ξέρω σε ποιόν τελικά να πάω και να απολογηθώ για τα διαρκείας μου και για την στάση μου του χρόνου. Φέτος τα έχω όλα πληρωμένα, δεν χρωστάω. Επίσης, πέραν της κριτικής, να ξέρω ποιός τελικά αναλαμβάνει. Ο Αδαμίδης ή εκ της Original; Και γιατί ο αόρατος ξαναέγινε ορατός; Για να υπάρχει το 25% σίγουρο; Άντε και το 38%. Οι στομαχόπονοι δεν με απασχολούν, διότι καθότι στην δουλειά αυτή, όποτε γουστάρουν σε πιάνουν. Ούτε και τα ιστολόγια που μάθανε την οργάνωση τώρα. Μάλλον το ανάποδο ισχύει, γενικώς κι αορίστως, λόγω επιπέδου τρισδιάστατου φυσικα. Αν χρειάζεται εξήγηση αυτό, το κάνω. Αυτά είναι παραμύθια για αγράμματους ή απλώς αφελείς.
        Κι έρχεται Καβάλα και ΠΑΟΚ. Τρίχες δηλαδή σαν αντίπαλοι, αν γουστάρεις την ΑΕΚ. Αλλού είναι το θέμα: Φεύγει τώρα, ή πρέπει να περάσουν τα δύσκολα για να έρθει ο κατάλληλος ; Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα, αρκεί κάποιος να πάρει την ευθύνη να τον διώξει.  Επώνυμα. Τα " εκ του περιβάλλοντος του τάδε" ή τα  " εκ της οργανώσεως" , τα θεωρώ κατινιές. Θέλω υπογραφές κι όχι τα "εκ του λαού", σαν το ΚΚΕ που μονίμως δεν ψηφίζεται αλλά μιλάει για το καλό μου. Αδαμίδης: ΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Έστω αυτός για να ξέρουμε. Λέτε όλοι, να αυξηθεί η πελατεία; έχετε υπολογίσει και την κρίση και τα πάντα; Πόση μείωση έχετε καταγράψει; Με τι θα την καλύψετε; Πάει και η Citibank, χάθηκε κι αυτή. Ψιλά γράμματα βέβαια, ανεύθυνα κι ανυπόγραφα. Όπως πάντα.
        Ο αγώνας συνεχίζεται. Αγώνας για τον αγώνα. Την προσφυγιά την κάνανε. Ποτέ δεν την επιδίωξε. Αυτά τα πιστεύουν οι Πανιώνιοι. Αλλά αυτή δεν είναι η επιδίωξη του φανατισμού; Υπάρχει και η λύση του "βάλτε πλάτη". Να δω την αντίδραση για τα κεκτημένα μας. Όσο για τον λεφτά, συνήθως αυτός αποφασίζει πότε έρχεται, όχι ο επέτης. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην δική μου ζωή. Που δεν κάνω εκλογές για να πάρω και την άποψη του τίποτα και να την περιφέρω σε πλειστηριασμό. Αυτά τότε, που η συμμετοχή είχε αξία λόγω ολυμπιακών αγώνων. Στην κρίση θέλεις δουλειά, δεν μιλάς για όρους. Σκας. Ό, τι έκανα κι εγώ με την επιλογή του Νικολαϊδη, που ήταν ο θεός μάλλον  για όλους. Το οτι προκύψανε διαφωνίες ΜΕΤΑ, δεν μου λέει τίποτα. Και δεν κατάλαβα κι ακριβώς, γιατί προκύψανε και διαφωνίες. Τι είχαμε, σαν τα ζευγάρια ασυμφωνία χαρακτήρων; Μα τότε το διαζύγιο βγαίνει συναινετικό, όχι με τέτοιο καβγά.
       

46 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ08 Μαρτίου, 2010 01:40

    Να φέρουμε τον προπονηταρά να ησυχάσουμε να βγούμε και τσάμπιονς λινγκ.
    Μετά οι οργάνωση θα τραγουδάει χαρούμενα τραγουδάκια που διώξαν τον κακό λύκο παρέα με την προεδράρα και ολοι οι άλλοι από τον καναπέ μας θα τους θαυμάζουμε.
    Φυσικά οι παίχτες θα μάθουν από τον κομποσκίνια μέσα σε μια νύχτα όλα τα συστήματα ανάπτυξης,όχι πράσινης, και ζήσαμε όλοι καλά και εσείς καλύτερα και να μας γράφετε.
    Αντιός αμίγκος...Του χρόνου θα σωθούμε άνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φέτος στον καναπέ είσαστε γιατί δε βλέπω το λαό του Ντούσαν στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vre zori o xaralaaaaaamposs me thn organwsh

    xaraaaaaalampe,ta makaronia nanai misko

    parakala na figei twra prin spasei kana rekor pali kai na deis pws tha rthei pali kosmos sto gipedo pws tha stamatisei h dixonoia kai pos tha koitas estw kai apthn tv sou,ti kanei h AEK kai oxi h poluserbikh kulota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mέγας και τιτανοτεράστιος στόχος τα φακ οφφ, ε... πλέη οφφ για την... 2η θέση που οδηγεί στον τσιγκοφόρο προ-προ-προκριματικό των ομίλων. Φοβερόν.

    Nα παίζουν 6 επιπλέον αγωνιστικές οι απελπισμένοι που δεν πήραν πρωτάθλημα και ο 5ος να σκυλοβρίζει που δεν ήρθε 6ος να πάει διακοπές.

    Πότε επιτέλους θα γίνει το Super Ligda Bowl που θα βγάζει τον πρωταθλητή της σούπερ λίγδας;

    Όπως και να έχει, χωρίς μεγάλο πιστόλι που έχει λεφτά για σκότωμα, η AEK δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια τους άλλους δυο σαλτιμπάγκους. Mε Δούσαν, ή χωρίς Δούσαν ή με Παλαιολόγο, ή με μπαρμπούνια - βρικόλακες, ή με τα βολέ του Σάχα ή τις εμπνεύσεις του Xέρσεϊ, δεν και πάλι δεν.

    Ίσως τώρα που θα πέσει πείνα και θα πεθαίνει κόσμος πιο συχνά, ένας επιχειρηματίας στον χώρο των φέρετρων να έχει την κατάλληλη οικονομική επιφάνεια. O Mπαμπούλας από την Θεσ/νικη π.χ.

    Αλλιώς με τους Aδαμίδηδες και τον έναν και τον άλλον απλά τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και τίποτε άλλο. Kαι περιμένουμε τον έτσι που δεν έρχεται.

    Mιλάμε σηκώνει μέχρι να έρθει ο πακετάς, (όχι αυτός με τα σουβλάκια, ο άλλος με τα φράγκα) μπορούμε να βάλουμε τον Γρανίτσα να ξαναχτίσει μόνος του πιστό αντίγραφο του παλιού γηπέδου στα Φιλαδέλφεια.

    Προλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Μαρτίου, 2010 11:59

    @ polsemmanen: Εδώ τα αμερικανάκια χτίσαν αντίγραφο του parthenon, δε θα χτίσει ο Γκρανίτζας (προσοχή στην προφορά 19ου αιώνος...) αντίγραφο του τζαμιού? Προσοχή όμως, σε κλίμακα 1:100, για να παίζουν μίνι γκολφ οι λιλιπούτειοι φίλαθλοι της συμπαθούς, σε όλους πια, ομάδας των Β.Π. "this is AEK", φορώντας κτρινόμαυρα τι-σερτ με φάτσα του Δ.Χ. να κραυγάζει "Hast la victoria siempre". Εσύ που δεν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΕΚτσής, θα πρέπει να κάθεσαι τιμωρία στον σκαντιναβικό γκαναμπέ σου. 2η τιμωρία: Δε θα είναι official AEK merchanidise (με στάμπα "this is AEK" και αυτόματο σύστημα με ηχειάκια, που όταν κάθεσαι στον καναπέ παίζει ο ΝΕΟΣ ύμνος του Φοίβου), αλλά Ι-γ-ΚΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστας-Φλωρινα08 Μαρτίου, 2010 12:05

    Δηλαδη θα ερθει ο πατηρ Νικολαος,και ξαφνικα θα βρουν την καυλα τους τα καλοπαιδα για την ΑΕΚ....
    Ρε ειναι πολυ ασχημη η κατασταση τελικα,και το κακο ειναι οτι δε φαινεται φως πουθενα.Τι ασχολεισθε με τη σουπερ λιγκ και τους αχυρανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα παιδια.
    Steven,ξαναλεω οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα πια, το να φυγει τωρα, η την επομενη Κυριακη ο προπονητης. Αντε και εφυγε λοιπον.Τι θα γινει;
    Θα λυθουν τα ποδια των παικτων που ειναι εναντιον του; Και λοιπον; Τι προλαβαινουν να κανουν; 3η η 4η θα ειναι παλι.Θα ορμηξουμε στα ηλιθια play-off;
    Η αυτο περιμενει ο επιδοξος αγοραστης προκειμενου να μπουκαρει; Τι σχεση μπορει να εχει;
    Εδω δεν τον "εφυγαν" οταν ηταν 6ος και 7ος και ελεγε "και ποιος να με διωξει" και οι "ιδιοκτητες" τον κοιτουσαν σαν χανοι.
    Τωρα γιατι; Τι νοημα εχει; Να περασει το γινατι της οργανωσης; Η για να δειξει την εμπιστοσυνη της στον Αδαμιδη; Η το αντιθετο μηπως; Ο οποιος, φουριοζος απ'το Λονδινο ελεγε "αυτος θα φυγει" και τελικα χρειαστηκε μαλλον τις ευλογιες του -μονιμως και στο "μιλητο"-διωκωμενου προπονητη για να αναλαβει την θεση των 800 ευρω. "Με τα λογια χτιζω καστρα",δηλαδη.
    Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι υπερ του η κατα του. Ειναι αδιαφορο πια. Καποτε ειχε σημασια αυτο. Τωρα δεν εχει καμια.
    Ασφαλως και θα φυγει. Ασφαλως και ειναι τροχοπεδη.Ασφαλως και ειναι κουρασμενος και ξεσυγχρονισμενος.
    Αλλα αν φυγει αυριο τι θα προσφερει; Τι καλυτερο θα γινει; Τι θα βελτιωθει;Θα γινει ανασταση και αναταση και ανακαμση; Η θα εχουμε 60 χιλ. στο γηπεδο; Καμια διαφορα δεν θα υπαρξει.Αυτοι που θα αρχισουν να ερχονται θα γεμισουν το κενο αυτον που θα σταματησουν να πηγαινουν. Μπουρδες.
    Δεν ειναι εκει το θεμα. Αν ο επομενος αγοραστης,-αν υπαρξει τετοιος,-μας πει αυριο το πρωι "αναλαμβανω αρκει να φυγει "αυτος",τοτε να φυγει σημερα το βραδυ. Αλλα επειδη αγορες σοβαρες και επενδυσεις δεν γινονται με αφορμη μερικα καπριτσια,αλλα με στο χο την αναπτυξη,την προοδο και το κερδος,τετοια περιπτωση δεν υπαρχει.
    Και στο κατω-κατω,ας ερθει αυτος ο μαγκας ο φραγκατος και με το οραμα-γιατι δεν μιλαω για κανενα λαμογιο η τυχασρπαστο-τοτε ας κανει και το κεφι του και με τα λεφτα και την μαγκια του,ας τον διωξει εκεινος την πρωτη μερα της προεδριας του-φερνοντας αμεσως εναν ισαξιο η καλυτερο βεβαια.
    Για να κλεισει πληγες,να δειξει πυγμη,να ενωσει περισσοτερο,να κανει εντυπωσιακη εισοδο,να κερδισει τον κοσμο και ολα αυτα τα κουλα που θελει ο κοσμακης. ο.κ.
    Αλλα μεχρι τοτε μαλλον ο αποδιοπομπαιος θα αποπεμπει αλλους,παρα το αντιθετο,μεχρι να βρεθει σταθερη,βιωσιμη λυση(εμεις και το Κυπριακο ειμαστε) και "πρασινης αναπτυξης" λειτουργικο μοντελο.
    Ας ειναι και "μαυρης", σαν το πετρελαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AEK σημαινει δικεφαλος αετος. Αυτοκρατορια,Πολη.Επισης,προσφυγια,διωγμος, μνημες.
    Ειμαστε 15- 16 χρονια τωρα μπλεγμενοι στη δινη του δικου μας "τριγωνου των Βερμουδων": Μπαγεβιτς-Μελισσανιδης-Χατζιχρηστος.
    Να υποθεσουμε οτι ειναι-η οτι εγιναν στην πορεια ΑΕΚτζηδες; Να το υποθεσουμε. Οτι θελουν το καλο του συλλογου; ο.κ.
    Τι να το κανω; Αφου και οι τρεις αφησαν την ΑΕΚ;
    Ο Δ.Μ. για την προσωπικη και οικονομικη του εξελιξη-και "καλα" εκανε-χρησιμοποιωντας την, ως καταπελτη,ο Μπαγεβιτς σε αυτην εμαθε οτι εμαθε απο προπονητικη-αξια εντος των συνορων-και εφτιαξε ονομα,περιουσια και πρεστιζ,αφηνοντας την στα κρυα του λουτρου.
    Και ο Δ.Χ βεβαια την "αφησε" για λογαριασμο του στενου κυκλου μιας οργανωσης που καπελωνε το ονομα του συλλογου και της προσωπολατριας που "επεβαλε"-λανθασμενα οπως παραδεχθηκε πολυ αργοτερα και δημιουργωντας στην ουσια ενα "παρακρατος" μεσα στο κρατος της ΑΕΚ.
    Αποτελεσμα; Το γνωριζουμε. 15 χρονια φτωχιας παντου και καθε ειδους.15 χρονια φαγουρας για μας και 15 χρονια φαγουρας στα αρχιδια του κοκκαλη,της ΕΠΟ, και των κατα καιρους τσοπανηδων του Ελληνικου ποδοσφαιρου της πλακας, που τιποτα καλυτερο δεν ειδε επειτα απο την ολιγοχρονη ομορφια που προσεφερε η Βασιλευουσσα απο το '88 εως το '96.
    Ας ριξουν τα μουτρα τους και οι τρεις και να επανορθωσουν τον βιασμο που προκαλεσαν.Παρθενοραφη δεν γινεται και αν γινεται ας μην επιχειρηθει γιατι θα ειναι μαλλον λοβοτομη. Απλα ας ανακαμψουν,ας ανανηψουν,ας προσφερουν,ας ΔΩΣΟΥΝ πια και κατι σε αυτο το γαιδουρι που χρονια τωρα γυριζει το μαγκανοπηγαδο ποτιζοντας τοσους και τοσους.
    Ο ενας δειχνει να αυτοξευτιλιζεται και να περνα φουρτουνιασμενες μερες επειτα απο τις πολλες ηρεμες προπονητικες χρονιες.Οσο και να "επιρεαζει" και να ειναι "σερβοστενομυαλος" και να ειναι εγωπαθης και να εχει εμμονες ακομα και τωρα,η ξευτιλα και το προσωπικο τσαλακωμα ειναι γεγονος.
    Ο αλλος,αρχιζει δειλα-δειλα να οπισθωχωρει σε πολλες "παγιες θεσεις" και κανονες -που κανεις αλλος δεν ρωτηθηκε για αυτους,-αλλα και εμμονες οι οποιες δεν πηγαζαν απο δυναμη και επιλογη αλλα απο καταντια και μονοδρομο.Και δειχνει να ριχνει αρκετο νερο στο κρασι.Και να βλεπει και πισω και περα απο τα προσωπα.Ισως λογω κουρασης.Ισως λογω ειλικρινους αυτοκριτικης.Δεν ξερω και δεν μενοιαζει.
    Αρκει που ειναι καιρος πια να καταλαβει οτι, δεν πρεπει να κουβαλα αυτος την ΑΕΚ, αλλα η ΑΕΚ εκεινον.
    Ο τριτος "Καππαδοκης" ελπιζουμε στα υστερα και εξασφαλισμενα χρονια της ζωης,συνειδητοποιωντας το χρεος,αλλα και την ευκαιρια για υστεροφημια,να κανει αυτο που πρεπει.Και να διορθωσει πολλα κακως κειμενα.Και να δωσει πνοη.Οχι περνωντας-ξανα- σαν ανεμοστροβιλος,αλλα αυτη τη φορα σαν σταθερος,σιγουρος ουριος ανεμος.
    Με λιγα λογια και οι τρεις,χρονια κρατανε διαμαρτυριμενες επιταγες της ΑΕΚ. Ας περασουν απ'το "ταμειο". Δεν χαθηκε ο κοσμος δα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: Η άποψη μου είναι οτι με ψαλιδισμένη δύναμη ο νέος, θέλει κίνηση για να πάρει μια υποστήριξη. Επίσης οτι άλλο κρίνω κατόπιν αγώνων κι άλλο σε ξεφτυλίζω. Τέλος το επικοινωνιακό είναι " η ομάδα για να βγει στα προκριματικά ήθελε ένα ηλεκτροσόκ".
    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ.
    Φυσικά δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σας.
    Χρήστο αναφέρφεις μια παράμετρο της ιστορίας της ΑΕΚ με αυτή του τριγώνου των Βερμούδων,που δε πέρασε ποτέ από το μυαλό μου,κατά αυτό το τρόπο.
    Μπορώ να πω ότι συμφωνώ.
    Για τον Μπάγεβιτς δε με πειράζει και μένα να φύγει και να έρθει καλύτερός του,αλλά δε μου αρέσει σαν ΑΕΚτζή οπαδό πρώτα από όλα,όσο είναι προπονητής στο πάγκο μας,να αντιμετωπίζεται με ύβρεις και πονηρά υπονοούμενα,λες και προπονεί τις αντίπαλες ομάδες.
    Και φυσικά δε μου αρέσει το ίδιο και για οποιονδήποτε άλλο Χ,Ψ προπονητή είναι στον πάγκο μας.
    Και με τον Φερέρ και με το Δώνη διαφωνούσα με όλα αυτά που γινόταν εις βάρος του,ασχέτως αν ήταν ή δεν ήταν καλός προπονητής.
    Σεβασμός στους προπονητές μας,διότι είναι πρόσωπα που δουλεύουν για την ομάδα μας και ανήκουν σ' αυτήν.
    Να κρίνονται,ναι,όχι όμως να χλευάζονται.
    Φυσικά θα υποστηρίζω το δικαίωμά τους,να μπορούν να δουλεύουν απερίσπαστοι για το καλό της ομάδας.
    Μπορεί να τους έκρινα κατά καιρούς,αλλά ποτέ δε κορόιδεψα και χλεύασα κανέναν προπονητή μας.
    Ούτε θα το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Steven
    Ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της κατηγορίας είναι αυτός που είναι πληρωμένος.
    Να σε διωρθώσω, αλλά και ο Οικονομόπουλος και ο Μανωλάς, παίχτες της ΑΕΚ ήταν και ΑΝ ο κηπουρός δεν έπιανε-έβαζε το πέναλντυ στον περσινό τελικό κυπέλου η ιστορία θα είχε γράψει κυπελούχο την ΑΕΚ. ΑΝ...Έχω πολλά ακόμη,ΑΝ δεν μας είχαν σφάξει οι διαιτητές φέτος(10-12 βαθμοί)που θα είμασταν φέτος;
    Φυσικά γι αυτό φταίει ο αόρατος και να φύγει να συμβεί το ηλεκτροσόκ,αλλά όχι και να έρθει ο παπάς της ενορίας για προπονητής΄.
    Δηλαδή την ανασφάλεια του αβραμίδι, που τα βρήκε με την οργάνωση-αν είναι δυνατόν-για το καλό της ομάδας φυσικά.
    Και εις άλλα με υγεία και να γράψουμε μια διατριβή για τα ζώα του βάλτου που φτιάξανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Δηλαδη θα ερθει ο πατηρ Νικολαος,και ξαφνικα θα βρουν την καυλα τους τα καλοπαιδα για την ΑΕΚ....
    Ρε ειναι πολυ ασχημη η κατασταση τελικα,και το κακο ειναι οτι δε φαινεται φως πουθενα.Τι ασχολεισθε με τη σουπερ λιγκ και τους αχυρανθρωπους
    -----------------------------

    giati re file , ama kratousame auton pou paei to paokaki gia prwtathlima , tha xaliosouna?
    ki esy kai o xaralampos kai oi alloi ypostirixtes tou malaka pou sta xeria tou n AEK grafei arnitiki istoria

    gia fantasou na xe o santos tzimpour-skoko-saha-maisto kai ta ekatomuria pou petakse o vatraxos gia ta yiahits,ta karampela ta leonardo kai tous makous !


    kai de katalava diladi , mono o patiri nikolaos kai o vatraxos yparxoun sto planiti ?
    ta statistika lene pos 500.000 -1.000.000 anthopoi yparxoun me diploma proponiti se olo to planiti kai gia ola ta vallantia

    n' mipws ta kalopaidia tis xatzioriginal kraksane persy to malaka to servo ?

    to kraksimo arxise mazi me tis geles OPOS GINETE APO TA PALIA TA XRONIA GIA KATHE POUSTI POU KATHETE STO PAGO TIS AEK KAI DEN KANEI PRWTATHLITISMO

    auto pou einai eksofreniko , einai to pos diaolo vriskonte anthrtopoi kai meta apo ola ayta ,stirizoun ton axristo,anikano ,mizadoro ,portofola servo karioli.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Σακη:
    Δεν διαφωνουμε καπου.Αν απο αυτο που εγραψα βγηκε οτι υποτιμω η χλευαζω τον προπονητη,φταιο εγω.Αλλα κατι τετοιο δεν το υποννοω πουθενα. Καθε αλλο.
    τον εκτιμουσα σαν παικτη,τον εκτιμοω σαν προπονητη και τον σεβομαι απολυτα σαν ανθρωπο.
    Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Αλλωστε ειπαμε οτι ευτος επεστρεψε.Το τραβαει το λουκι. Το τραβαει και η ΑΕΚ θα μου πεις. Συμφωνω.Αλλα ελαχιστα φταιει σε αυτο.Εκτος και αν παμε σε κουβεντα του τυπου:" ναι, αλλα αν δεν εφευγε,αν δεν αφηνε την ομαδα,αν δεν..αν δεν..." Περσυνα ξυνα σταφυλια λεω εγω.
    Μεσολαβησαν τοσα χρονια,τοσες διοικησεις,τοσες χαμενες ευκαιριες,μια εθνοσωτηριος προσπαθεια το 2004 και παει λεγοντας.
    Δεν μπορει να φταιει η 7ετια του παπαδοπουλου για τα σημερινα μου χαλια.Ουτε ο θανατος του Καποδιστρια. Το να πλανταζεις στο κλαμα πανω απο μνηματα,δεν ωφελει πουθενα. Ασε που ειναι πρωτης ταξεως αλλωθι,για επομενα λαθη.

    @Χαραλαμπε,το "ηλεκτροσοκ"-που ακουγεται- ειναι η απολυση του προπονητη; Τι ηλετροσοκ ειναι αυτο; 12βολτο;
    Αηδιες. Και τι θα γινει δηλαδη; Θα αλλαξει τιποτα;
    Θα "σκοτωσει" τον "αυτοκρατορα" ο Αδαμιδης και θα γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη;
    Το ζητουμενο ειναι να παρασημοφορηθει ο ηρωας που θα καθαιρεσει τον δικτατορα; Σπουδαια τα λαχανα.
    Παραπερα τι γινεται;
    Εκτος και αν το ρηθεν: "οταν γυρισω θα φερω τον Μπαγεβιτς καβαλα σε ασπρο αλογο" αναδιατυπωθηκε ως: "οταν επιστρεψω θα φυγει ο Μπαγεβιτς καβαλα σε μαυρο γαιδουρι".
    Εκει, αλλαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τη διαφορα Μικε οτι τον "καθε προπονητη" που δεν πιανει στην ομαδα,απλα του λες αντε στο καλο,η αντε στο διαολο το πολυ-πολυ. Δεν τον λες "μιζαδορο" και "πορτοφολα" και "προδοτη" και "καριολη".
    Αρα μη μας λες οτι τον αντιμετωπιζουν ολοι-και εσυ- σαν "οποιονδηποτε" προπονητη.
    Δηλαδη αν η ομαδα ηταν κοντα στον πρωτο, η πρωτη,δεν θα ετρεχε καστανο; Ολα στη ληθη και ξανα-μανα "αγαπες"; Δεν νομιζω.
    Ο steven το εχει πει με μια φραση και κρυσταλινα: "ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ".
    Γιαυτο μην ξανα"αγαπησετε" αλλα να εχετε συμπαθειες και μονο.Αρκει.
    ΘΑ σωθουμε απο μελλοντικους καταστροφικους ερωτες.

    Ασχετο: την ημερα του γαμου του με την Βατιδου ο Κουγιας καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι και ελεγε περιχαρης: "παντρευτηκα μια "καθαρη" γυναικα"
    Λιγα χρονακια αργοτερα και μετα απο μερικες "τακουνιες" ελεγε εντρομος: "αυτη η γυναικα ειναι επικινδυνη για τα παιδια μου.Εχει
    ψυχολογικα προβληματα" κλπ-κλπ"
    Με το να ξευτιλιζεις και να προσβαλεις μια ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ, δεν εκθετεις ΚΑΙ τον εαυτο σου και δεν παρουσιαζεσαι σαν χαπατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι Χρήστο,δεν είπα κάτι τέτοιο για σένα.
    Ίσα ίσα.
    Δική μου σκέψη ήταν.
    Συμφωνούμε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ08 Μαρτίου, 2010 16:31

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΓΗΠΕΔΟ,ΧΡΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ.ΘΑΝΑΣΗΣ-ΑΧΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος είπε...
    Με τη διαφορα Μικε οτι τον "καθε προπονητη" που δεν πιανει στην ομαδα,απλα του λες αντε στο καλο,η αντε στο διαολο το πολυ-πολυ. Δεν τον λες "μιζαδορο" και "πορτοφολα" και "προδοτη" και "καριολη".
    Αρα μη μας λες οτι τον αντιμετωπιζουν ολοι-και εσυ- σαν "οποιονδηποτε" προπονητη.
    Δηλαδη αν η ομαδα ηταν κοντα στον πρωτο, η πρωτη,δεν θα ετρεχε καστανο; Ολα στη ληθη και ξανα-μανα "αγαπες"; Δεν νομιζω.
    Ο steven το εχει πει με μια φραση και κρυσταλινα: "ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ".
    Γιαυτο μην ξανα"αγαπησετε" αλλα να εχετε συμπαθειες και μονο.Αρκει.
    ΘΑ σωθουμε απο μελλοντικους καταστροφικους ερωτες.

    Ασχετο: την ημερα του γαμου του με την Βατιδου ο Κουγιας καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι και ελεγε περιχαρης: "παντρευτηκα μια "καθαρη" γυναικα"
    Λιγα χρονακια αργοτερα και μετα απο μερικες "τακουνιες" ελεγε εντρομος: "αυτη η γυναικα ειναι επικινδυνη για τα παιδια μου.Εχει
    ψυχολογικα προβληματα" κλπ-κλπ"
    Με το να ξευτιλιζεις και να προσβαλεις μια ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ, δεν εκθετεις ΚΑΙ τον εαυτο σου και δεν παρουσιαζεσαι σαν χαπατο;

    -----------

    OTI LEW , TO LEW EKSW APO TO GIPEDO
    KATHWS APEXW EPEIDI PISTEUW AUTA POU LEW

    STO GIPEDO SE OTI AFORA TIN EKSEDRA , OI SYNTHIKES GIA TO PROPONITI EINAI IDANIKES


    PSAXTE ALLOY GIA ALLOTHI GIA TON APOTYXIMENO MALAKA POU STIRIZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Χρήστο
    Συμφωνώ 100%,12volt για να μην πώ 6v.
    Δυστυχώς θα το καταλάβουμε μετά και θα έχουμε να λέμε...πιθανόν να μας φταίει ο Φερέρ τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι θα πει "εξω απο το γηπεδο"; Αλλα πιστευεις μεσα και αλλα εξω; Αλλη ΑΕΚ "μεσα" και αλλη "εξω";
    Η μηπως αμα υποκρινεσαι με ανοχη "μεσα", βοηθαει σε κατι "απ'εξω";
    Τελος παντων. Τελος δεν εχει αυτο.
    Δεν υποστηριζω κανενα "μαλακα".Την ΑΕΚ υποστηριζω.
    Τον καθε εναν, μπορω να τον διαγραψω με μιας.Στο λεπτο. Εσυ μπορεις;
    Οι "ερωτευμενοι" με τους μαλακες δεν μπορουν.
    Για να στο πω πιο απλα:Αλλο περναω καλα με μια γκομενα οσο κρατησει(και τιποτα δεν κραταει για παντα) και αλλο βαζω φωτια στο σπιτι της και την κυνηγαω παντου και την ξεφωνιζω γιατι ο μαλακας νομιζα οτι το κορμι της και το μυαλο της ηταν δικα μου και μου ανηκαν...και ξαφνικα την χανω και καταπροδομενος και πικραμενος θελω να την κανω κομματια. Μπουρδες.
    Μεγαλο μισος δεν υπαρχει,αν δεν εχει προηγηθει μεγαλη αγαπη. Αν δεν σε πονα ο χωρισμος,τοτε γιατι να σκοτιζεσαι;
    Και αν η μεγαλη αγαπη - σε αυτη την περιπτωση-ειναι η ΑΕΚ, γιατι βαζουν πλερεζες και χτυπιουνται σαν μοιρολογιστρες καποιοι αφου τους "προδωσε" ενα αξεσουαρ της ΑΕΚ; Γιατι η ΑΕΚ αυτη καθ'αυτη,αποκλειεται να προδωσει.Ουτε να προδωθει. Γιατι απλα ειναι ιδεα.Που μονο υπηρετειται.Αλλοτε σωστα,αλλοτε λαθος.
    Αλλωστε για να προδωσεις κατι,θα πρεπει προηγουμενως να το πιστευεις.
    Σας ειχε δωσει διαπιστευηρια ο συγκεκριμενος απο τοτε σαν παικτης,οτι γεννηθηκε ΑΕΚαρας; Η μηπως ορκιστηκε πιστη στην ΑΕΚ και αφοσιωση καθως επαιρνε με την ομαδα τα πρωταθληματα;
    Αλλοι του βαλανε την ταμπελα του ΑΕΚαρχη.
    Σερβος ειναι ο ανθρωπος,μεγαλωμενος στην Γιουγκοσλαβια του Τιτο. Λες να του εκαναν Κωνσταντινουπολιτικη παρακεντηση στο Μοσταρ;
    Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ξερω τι αντιπροσωπευει η ΑΕΚ για μενα και κατα ποσο εγω της συμπεριφερομαι σωστα.Και αν συνεχιζει αυτη να φερει αυτα για τα οποια την αγαπησα.Αν παψουν ολα αυτα,αν τιποτα δεν μυριζει ΑΕΚ,τοτε παω πασο. Παυει και η ΑΕΚ για μενα.Και ολα μενουν παιδικες αναμνησεις και κιτρινομαυρες εμπειριες. Και η ζωη συνεχιζεται. Και η ιδεα της ΑΕΚ θα παραμενη ζωντανη,και η ιδια ΑΕΚ πεθαμενη.Γιατι,βλεπεις, αυτες οι "καριολες" οι ιδεες ειναι αθανατες.
    Οι "μαλακες" οι ανθρωποι ερχονται και φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν κοιταμε που μπαινει ο καθε γκιονακης στην Π.Α.Ε ΑΕΚ ο ΝΤΟΥΣΑΝ μας εφτεξε! που εχουμε ολα τα λαμογια τους αργεντινους ο Ντουσαν φτεει?η ομαδα δεν εχει τπτ ουτε γηπεδο,ουτε προπονητηριο σε λιγο ουτε φανελες να πεξουμε δεν θα εχουμε,ο Ντουσαν φτεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κωστας-Φλωρινα08 Μαρτίου, 2010 18:43

    Ρε συ Μαικ,μαλλον δεν το επιασες.Δεν ειμαι τιμητης προπονητων,πουθενα,ποτέ.Εχω γραψει οτι οι προπονητες ερχονται και παρερχονται,οι ομαδες μενουν,απλα.Δεν εχω ερωτα με το Ντουσκο,ουτε και με καποιον αλλο.Απλα ανεφερα τον πατηρ επειδη ακουγεται σαν διαδοχος.Το ιδιο θα ελεγα για τον καθενα,οποιος και να ερθει δυσκολα θα τουμπαρει την κατασταση,δεν ειναι θεμα προπονητη πλεον.
    Τον Σαντος δεν τον κραταγες με τιποτα φιλε, στον ΠΑΟΚ τον εκραξαν ασχημα μετα τις βαλερεγκες,αλλα η διαφορα εκει ειναι οτι υπαρχει διοικηση που βγηκε φορα-παρτιδα και τον στηριξε εμπρακτα,κοβοντας εντεχνα τον βηχα των οργανωμενων,χωρις να ανοιξει μυτη.Τους βγηκε.
    Σε αντιστοιχη περιπτωση στην ΑΕΚ, ποιος θα τον στηριζε? Οι υπαλληλοι-μπροστινοι?Οι αμετοχοι?Ποιος?Συμφωνω απλα με την αποψη του Στηβεν,να φυγει αφου πλεον το εχει χασει το παιχνιδι,και να μην το παιζει Παλαιολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ειμαι μ κανεναν φιλε Κωστα αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρησω σαν καλο προπονητη τον Ντουσαν,το εχει αποδειξει αν θυμαμαι καλα.Η ομαδα θελει ξεκαθαρισμα σε παιχτες,παιχτες που να ιδρωνουν την φανελα και να αγαπανε το ποδοσφαιρο.Βλεπω πραγματα μεσα στο γηπεδο που δεν τα κανουν ουτε τα παιδακια στις αλανες,τι να κανει δλδ ο Ντουσαν?να βαλει μυαλο στον τζιμπουρ και στον Σκοκο η στον Μπλανκο?αλλαζει ποτε ο ανθρωπος?Πηγε στον γαυρο?τι να κανουμε πηγε στον γαυρο αφου εφαγε στην μαπα τον τροχανα ετσι επελεξε να κανει.δλδ αμα παει ο Σκοκο στους ψοριαρηδες θα βγαλουμε πετσετακια?στο καλο και να μας γραφει.Αλλου ειναι τα προβληματα φιλε μου και οχι στον προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος είπε...
    Τι θα πει "εξω απο το γηπεδο"; Αλλα πιστευεις μεσα και αλλα εξω; Αλλη ΑΕΚ "μεσα" και αλλη "εξω";
    Η μηπως αμα υποκρινεσαι με ανοχη "μεσα", βοηθαει σε κατι "απ'εξω";
    Τελος παντων. Τελος δεν εχει αυτο.
    Δεν υποστηριζω κανενα "μαλακα".Την ΑΕΚ υποστηριζω.
    '
    -----------

    eksw apo to gipedo simenei de pataw to ksero mou oso einai autos o kseftilas

    gia na min exoume ta kala tou 03

    kai gia na min exei kai o kseftilas ALLOTHI opos tote pou apetyxe me tin dream-team

    kai para tin agonia sas na ta fortosete ola stous a-metoxous, se kalopaida kai de kserw gw pou allou , O GERO KSEFTILAS EXASE 2 FORES APO TO PAPAKOSTA

    kai den tou ftaiei kaneis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον Σαντος δεν τον κραταγες με τιποτα φιλε, στον ΠΑΟΚ τον εκραξαν ασχημα μετα τις βαλερεγκες,αλλα η διαφορα εκει ειναι οτι υπαρχει διοικηση που βγηκε φορα-παρτιδα και τον στηριξε εμπρακτα,κοβοντας εντεχνα τον βηχα των οργανωμενων,χωρις να ανοιξει μυτη.Τους βγηκε.
    -------------
    edw ton kratisa otan pige na ton apagagei o psomiadis ala basket

    asto re kosta

    pia dioikisi les? o zagorakis itan spiti tou

    o anthropos emeine giati emathe se kati mpalafompourmpokrasadosorlen na kanoun prwtathlitismo

    ti mperdeuete dioikiseis kai organomenous klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι να το κανω να παιζει η ομαδα μου με 11 παιχτες στην αμυνα και παρει την σουπερ λιγδα?εγω θελω να παιζει επιθετικα η ομαδα μου και να δημιουργει να με κανει να πληρωσω το εισητηριο να με αναγκασει να δανειστω πχ για να παω στο γηπεδο.να παω να δω τι?τον μλανκο να φτιαχνει το μαλι και σηκωνει τα χερια?η τον σκοκο να φτιαχνει την φανελα και να γκρινιαζει?η τον τζιμπουρ που τριπλαρει τον εαυτο του και την χανει?η τον μακο που μ το που περνει τη μπαλα κοιταει πως να την ξεφορτωθει και κρυβετε πισω απο τους αλλους γτ δεν εχει τα κοτσια να παιξει μ τα κιτρινομαυρα.τι να παω να δω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που εμαθε πρωταθλητισμο ο Σαντος για να τον περασει και στους ΠΑΟΚτζιδες; Ποσους τιτλους εχει; Και ακομα χειροτερα,ποσα ντερμπυ εχει παρει;
    Απλα,σε ομαδες που κανουν ντε-φακτο πρωταθλητισμο(και η ΑΕΚ) εκει χανει την μπαλα.Ειναι ηττοπαθης.Εχει ταβανι.
    Στον ΠΑΟΚ,δεν απαιτουσε και δεν απαιτει κανεις πρωταθλημα. Η χρονια εκατσε.Και δεν θα παρει και βεβαια φετος κανεναν τιτλο.Και το ξερουν στην Θεσσ-νικη.Γιατι να εχουν αγχος;
    Θα μου πεις,ηττοπαθης και ο Σερβος. Σωστο. Αλλα δεν το λεω για να κανω συγκριση.
    Αλλωστε,καλυτερα που εφυγε.Φανταζεσαι να "μαθαινε" να παιρνει τιτλους οπως ο "προδοτης" και μετα απο 5-6 χρονια να εφευγε για την Θεσσαλονικη; Εκει θα ειχαμε αλλα. Ξανα μανα τα ιδια:Πεντοχιλιαρα,πενταευρα,δηναρια,σικλα,ρουπιες κλπ.
    Οποτε,καλυτερα ετσι, να εχουμε την ησυχια μας.
    Το πολυ-πολυ, αν δεν κανει ο προπονητης,τον διωχνεις σε δυο μηνες και τον πληρωνεις για τα επομενα 3 χρονια. Μη τυχον και προκαλεσει κανενας, κανενα "συνδρομο του Μοσταρ".
    Τελος παντων. Η κουβεντα τελειωμο δεν εχει.
    Το θεμα ειναι οτι πασχουμε απο αυτο το οποιο κατηγορουμε τους περισσοτερους:απο ερασιτεχνισμο.Γενικα. Σου αρεσει κατι; καν'το και δεν βαριεσαι.Οτι βγει,αρκει να ακλουθεις την καρδια σου. Μαλιστα.
    Αυτο ειναι πολυ θρεπτικο ψυχολογικα σε προσωπικο επιπεδο.Ενα χομπυ π.χ. ψαρεμα,ζωγραφικη, κυνηγι...
    Αλλα οταν θες αποτελεσματα,οταν εχεις σοβαρα πλανα,οταν θετεις σε κινηση -και αρα σε ρισκο- τα κεφαλαια σου,οταν απο τις πραξεις σου κρεμεται κοσμος,εκει πρεπει να λειτουργεις τελειως επαγγελματικα. Τεχνοκρατικα.Που σημαινει γνωση,μεσα,τροπος.
    Αν δεν μπορεις, λες "δεν μπορω". Συμμετεχεις απο αλλο ποστο.Ακινδυνο. Που ταιριαζει περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια σου και στην τρελα σου. Και αφηνεις αυτους που γνωριζουν. Δεν προχωρας με συνθηματα,"μοτο", "καλη καρδια","κουραγια","υπομονες","αντιδραση",αντισταση" και ολα αυτα τα ανεξοδα,γραμμη για τον γκρεμο.
    Δεν πασχουμε απο διαμαρτυρομενους και γραφικους Τσιπρες,αλλα απο κυβερνητες ικανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοιν : Φιλάθλους ΑΕΚ, Κο Παππά – Αδαμίδη, Κο Γαλάτση Γ.

    Αγαπητέ Στηβ,

    σ' ευχαριστώ και πραγματικά – ειλικρινά με τιμά η πρότασή – ενδιαφέρον σου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να .... (και συγνώμη).... καθότι με πιέζουν πάρα πολλά και πρέπει να ανταποκριθώ – βάλω σειρά. [Το ότι ασχολούμαι με την ΑΕΚ είναι super πολυτέλεια, αλλά και τρέλα, γιατί το βλέπω συνειδητοποιημένα και σε συνδυασμό με ό,τι η ΑΕΚ εκφράζει και μας θυμίζει – δένει, εκτός ποδοσφαίρου και μακάρι αυτό το τεράστιο μυστικό (;?)να μπορούσαν ή να είχαν το φιλότιμο να συλλάβουν και να ασχοληθούν οι εκάστοτε κυβερνώντες και οι διαθέτοντες (είχαν την τύχη και τους βοήθησαν κάποιες συνθήκες) πέντε φράγκα παραπάνω από εμάς (λες και θα τα πάρουν μαζί τους) για να κάνουν την ομάδα μας Μεγάλη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. (Βλέπεις σήμερα υπάρχουν σύλλογοι φιλάθλων ΑΕΚ σε όλο τον κόσμο και η ομάδα, πολλές φορές, αποτελεί το μοναδικό συνδετικό κρίκο των ανθρώπων που τους υποστηρίζουν, μεταξύ τους και με την πατρίδα κλπ..........
    ........................ και το ένα φέρνει το άλλο)].
    Εκτιμώ, ότι θα έλθει, πρώτα ο Θεός, ο χρόνος, ίσως αργήσει λίγο, που σίγουρα θα τα πούμε (το blog να είναι καλά) και θα χαρώ κι εγώ πάρα πολύ.
    Βασικά δεν αγχώνομαι με τίποτα, γιατί έχω δει και περάσει πάρα πολλά κλπ αλλά δεν θέλω να πέσει τίποτε κάτω και το άσχημο είναι, ότι δεν θέλω – μπορώ να γράψω λίγα. (Βεβαίως “ουκ εν τώ πολλώ το ευ” αλλά και τα πολλά δεν γενικεύουν – ισοπεδώνουν πράγματα – γεγονότα – ανθρώπους και αυτό δε μ' αρέσει). Υπόψη, ότι μαζί με τ'άλλα, προσπαθώ να κάνω και μια δουλειά (αρχικά στάδια-στη διερεύνηση βρίσκομαι ακόμη)για την τρέλα μου,λίαν φιλόδοξη, για την ελλη νική Μικρά Ασία (1918-1922) και την εγκατάσταση του Ελληνισμού εκεί από εμφανίσεώς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. [Και για να βάλω και λίγο ιστορία μέσα (κρίνεται απαραίτητο – χρήσιμο – σκόπιμο). Από το 330 μ.Χ.Μέχρι εμφανίσεως των Τούρκων 1064 στη Μικρά Ασία κατοικούσαν 32 εκ. Άνθρωποι διαφόρων φυλών, κατ' άλλους πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι ήταν κατά το πλείστον Έλληνες ή Ελληνογεννείς πληθυσμοί (απογραφή(;) - εκτιμήσεις της περιόδου εκείνης). Οι Τούρκοι είχαν την πρώτη νίκη εναντίον των Βυζαντινών το 1071, στο Μάτζικερτ, κοντά στη λίμνη Βαν της Αρμενίας – Ανατ. Τουρκίας. Τώρα βέβαια λένε, ότι είναι απόγονοι των Χετταίων (αρχαίου λαού της περιοχής Β.Α. Της Άγκυρας που ήταν ελληνική πόλη), ότι είναι συνεχιστές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ενώ ξέρουμε όλοι ότι από το 600 μ.Χ. περίπου και μετά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ελληνοποιήθηκε και ότι όλοι σχεδόν οι Αυτοκράτορες του Βυζαντίου ήταν ελληνικής καταγωγής (και σε καμία περίπτωση Ρωμαίοι) και ότι οι Τούρκοι αποτέλεσαν συνέχεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, πράγμα το οποίο και επεδίωκαν – φιλοδοξούσαν, απόδειξη μεταξύ των άλλων, ότι χρησιμοποίησαν τα πάντα που βρήκαν για να δώσουν αυτοκρατορική χροιά στην πλιατσικολογική Οθωμανική Κατάκτηση π.χ. η τουρκική σημαία, προέρχεται από ένα σύμβολο της αρχαιοελληνικής πόλης του Βυζαντίου που έγινε και παραδοσιακό σύμβολο της Κωνσταντινούπολης (ήταν δε και πανάρχαιο λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης, με καταγωγή από τόν ποτάμιο θεό Σαγγάριο, ο δε Μωά
    μεθ Β ο Πορθητής(υιός Σέρβας χριστιανής), ζήτησε και τάφηκε, όταν πέθανε, μαζί με τους βυζαντινούς αυτοκράτορες στον περίβολο του Ναού των Αγίων Αποστόλων (έτσι ένιωθε συνεχιστής....) που τον γκρέμισαν οι Τούρκοι μετά την κατάληψη της Πόλης και με υλικά του έχτισαν το Χαμίτ (Πορθητής) Τσαμί (1461) προς τιμήν του Μωάμεθ του Β. (Πριν αρκετά χρόνια οι Τούρκοι έκαναν έρευνα και όταν εντόπισαν τον τάφο του Μωάμεθ εκεί, έδωσαν εντολή να σφραγιστεί και να κρατηθεί μυστικό από τους υπόλοιπους Τούρκους, για ευνόητους λόγους και άλλα περίεργα, όπως ότι ο Όμηρος ήταν Τούρκος κλπ, ξεπερνώντας ακόμη και αυτούς τους Σκοπιανούς που λένε ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, ενώ εμφανίστηκαν στην περιοχή της Β. Μακεδονίας (γεωγραφικά) το 600 μ.Χ. Υπόψη επίσης, ότι ο αντικειμενικός σκοπός των Τούρκων δεν ήταν η Μικρά Ασία και το Βυζάντιο αλλά η Αίγυπτος. Διάφορα λάθη όμως αυτών που διεκδικούσαν τότε το θρόνο από τον Αυτοκράτορα Ρωμανό Διγενή (ικανότατο στρατηγό που ηττήθηκε από τους Τούρκους στο Μάτζικερτ, γιατί την τελευταία στιγμή τον εγκατέλειψαν οι πολυάριθμοι μισθοφόροι) τους ανάγκασαν – προκάλεσαν να προσανατολιστούν προς το Βυζάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπόψη επίσης, ότι οι σημερινοί Τούρκοι αρχαιολόγοι που έχουν ξεπεράσει διάφορα σύνδρομα κλπ, δέχονται, ότι οι πραγματικοί Τούρκοι στην Τουρκία σήμερα είναι μόνο το 10% του πληθυσμού και κατ' εμέ,το έχω διαβάσει αλλού το7,5% και ότι τον πληθυσμό τους τον απαρτίζουν 72 διαφορετικές φυλές (και το ερώτημα που τίθεται αβίαστα είναι πόσοι ήταν οι πραγματικοί Τούρκοι του τουρκικού στρατού, όταν πολέμησαν τους Έλληνες το 1918-1922 που τους έβαζαν από πίσω συρματοπλέγματα, με φρουρά, υποστηριζόμενα με πυρά για να μην την κοπανήσουν, ακόμη και όταν επιτέθηκαν στο Αφιόν Καραχισάρ (ο μεγάλος όγκος των Τούρκων) στις 13 Αυγ. 1922].

    Και πάλι Ευχαριστώ και πλέον γίνεται φανερό, ότι από δω και πέρα πολύ δύσκολα θα ξαναγράψω (εξ' άλλου τα έχω καλύψει σχεδόν όλα και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι).

    ΥΓ1 : Όσον αφορά στα blogs που διαβάζω για την παρακολούθηση των πληροφοριών ή videos ΑΕΚ, στο λίγο χρόνο που δαθέτω, διαβάζω σχεδόν καθημερινά (και μόνο αυτά που αναφέρονται στην ΑΕΚ : αθλητικές εφημερίδες (από google), τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων από το site contra (πλέον ευανάγνωστα γράμματα και εικόνες) και από το site ecolinks αθλητικά τα sites sportnet και goalday (εν όψει αγώνων διαβάζω και για αντίπλο ΑΕΚ). Αν έχω χρόνο και διάθεση, συνήθως μετά από αγώνες, διαβάζω επιπλέον από ecolinks links τα sites super sport on line, contra, sport 24 και sportaction. (Ας πούμε, ότι αυτά εμφανίζουν σχετικά, κάποιες πληροφορίες με εγκυρότητα, ανεξάρτητα από τα παιχνίδια που κάνουν και τη γραμμή της εφημερίδας – site που ακολουθούν, θετική, αρνητική ή ουδέτερη στάση προς ΑΕΚ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΥΓ2 : Την εν λόγω επιστολή άρχισα να τη γράφω μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Λάρισα. Δεν εξεπλάγην βέβαια, γιατί το ψιλοπροέβλεψα...Λεφτά υπήρχαν και δεν πληρώνουν τους παίκτες (αν όχι, για όλα τα χρέη τους)...γιατί;?...Θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές του προπονητικού τιμ και των παικτών δίνοντας ένα μήνυμα, ότι δεν τους ενδιαφέρει η Ομάδα και ότι θέλουν απλώς να ξεμπλέξουν (νοικιάζοντας το προπονητικό κέντρο 700.000 ευρώ – πάρα πολλά λεφτά) και ..... οδηγούν την Ομάδα μας και πάλι στην απαξίωση, τους δε φιλάθλους μας στην αποστασιοποίηση (τους έχουν, μας έχουν διαλύσει τα νεύρα), ώστε όταν θα αρχίσουν να πουλάνε παίκτες να μην έχουν το σθένος ή τη διάθεση να αντιδράσουν. Εννοείται, ότι δεν θέλω να ξανακούσω υβριστικά συνθήματα για Μπάγιεβιτς και παίκτες και καλώ όσους ΑΕΚτζήδες μπορούν να κάνουν κάτι, ας το κάνουν, γιατί οι Μέτοχοι μας οδηγούν την Ομάδα σίγουρα στην υποβάθμιση. (Έχω γράψει σχετικά στις δύο τελευταίες μου επιστολές στο site Στηβ Αβραμίδη-2010, μετά το σχόλιο για Αδαμίδη).

    ΥΓ3 : Ντούσαν (όσο μπορείς) μη στεναχωριέσαι, εσύ κάνε το καθήκον σου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και εκεί ξεκαθάρισε την κατάσταση. Οι άνθρωποι – μέτοχοι το πιθανότερο να μην τους ενδιαφέρει τίποτε και προφανώς (χωρίς να είναι βέβαιο) να σε σ..........εμμέσως για να παραιτηθείς (.....έχω ξαναγράψει ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και εν τω μεταξύ όλο και κάποιο θαύμα μπορεί να γίνει). Ο κύριος Αδαμίδης που μετά τον αγώνα με ΑΕΛ άφησε να διαρρεύσει, ότι εχολώθη, το καλύτερο που έχει να κάνει να βρει τρόπο να πληρώσει ΑΜΕΣΩΣ τους παίκτες (αν είναι σε θέση) και όχι διά πάσαν νόσον και μαλακίαν φταίχτης ... ο Μπάγιεβιτς, δηλαδή αλλάζουμε κατεύθυνση στην ευθύνη και τεχνηέντως αποσπάμε την προσοχή αλλού, (έχετε γίνει ή είσθε επιστήμονες στο αντικείμενο αυτό), (αμέσως διάφορες συναντήσεις με ομάδες που αντιτίθενται στον Μπάγιεβιτς κλπ). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν στάση και κάθησαν κι έχασαν με 4 γκολ από ΠΑΣ Γιάννινα (οι δικοί μας φαίνεται δεν τολμούν να κάνουν στάση.........αν και έπρεπε να χάσουν από ΑΕΛ με 4 Γκόλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο, με όριο επιφυλακής τα 150!

    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ.
    Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξηστο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

    Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

    Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

    Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

    Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό
    των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
    Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου
    16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
    Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235
    στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

    Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
    $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κωστας-Φλωρινα08 Μαρτίου, 2010 22:03

    mike21hlk είπε.. o anthropos emeine giati emathe se kati mpalafompourmpokrasadosorlen na kanoun prwtathlitismo

    ti mperdeuete dioikiseis kai organomenous klp

    Mαικ, δεν τους εμαθε τιποτα παραπανω απο ενα συγκεκριμενο πλανο τακτικης το οποιο προσαρμοσε στο υλικο, και του βγαινει για λογους που δεν ειναι της παρουσης να αναλυθουν σε μπλογκ της ΑΕΚ.Πρωταθλητισμο κανεις οταν σταθεροποιηθεις στο επιπεδο που απαιτειται.Οι οποιοι τιτλοι ειναι απορροια των παραπανω.Απλο μα τοσο δυσκολο.Στο ολο θεμα μπερδευονται και οι διοικησεις, και οι οργανωμενοι.Μεγαλη συζητηση και οχι ευχαριστη παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χαράλαμπο: Φίλε, δεν κατάλαβα για τους παίκτες τι εννόησες, αλλά πού ήταν το λα΄θος μου; Το δικό σου σίγουρα ήταν όταν στην αγωνία ανέφερες το δικό μου όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΑΘΑΜΑΣΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.
    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΣΤΟΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΑΒΟΣ" ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ. ΜΕΓΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΤΩ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Θανάση: Φίλε, ακόμα καλύτερα. Με 2 συμπληρώματα: Δυο γυναίκες έχουν πάει στο Άγιον Όρος: Η γυναίκα του Πορθητή ( αυτό τον κωδικό έχω στα γραπτά μου - fatihe- ) και η Φαλάτσι.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΤΕ. Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ; ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΞΩ. Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. Η ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Στήβεν
    Αγωνία για την τύχη της ομάδας δεκτό,για τον προπονητή όχι πια διότι τα μάθαμε εδώ και καιρό τα νέα.
    Η αναφορά του ονόματος σου έγινε χάρην οικιότητας.
    Μια στραβοκλωτσιά ή μια βουτιά του Μανωλά μπορεί να κάνει τον Γιδόπουλο πρωταθλητή και τον Μπάγιεβιτς κυπελούχο.
    Για μένα οι παίχτες κάνουν προπονητές με ιστορία να φαίνονται μαλάκες.Εδώ είναι ο Ντε μος εδώ και ο Κούπερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαράλαμπο: Τι οικειότητα μωρέ; Έχω βαρεθεί να διαψεύδω οτι δεν αναλαμβάνω εγώ.
    Οι στραβοκλωτσιές δεν με πείθουν για ομάδες. Ούτε οι γιδόπουλοι.Αυτά είναι για την οργάνωση, όχι για μένα. ΓΑΜΩ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
    ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΣΑΙ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ, ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΝΑΛΙΑΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΟΙΝ : Φιλάθλους ΑΕΚ, Κους Παππά – Αδαμίδη , Ντούσαν , Κο Γαλάτση Γ.

    Αγαπητέ Στηβ, εγώ δεν λέω μπουρμπούτσαλα, εσύ λες και μάλιστα πολύ μεγάλα ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΤΣΑΛΑ, και το ότι πας στο γήπεδο, όπως λές, δεν ξέρω αν σου δίνει το δικαίωμα αυτό. Εγώ μιλάω πάντα με επιχειρήματα, ενώ εσύ με αφορισμούς και κάνεις συγκρίσεις βγάζοντας μέσους όρους αυθαίρετα και αφού θέλεις να τ' ακούσεις:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτά που λες για τον Μπάγιεβιτς, λέει η Ομάδα μου η ΜΕΓΑΛΗ κλπ, ότι δείχνουν άτομο όχι απλώς άμπαλο αλλά τελείως άσχετο σε ό,τι αφορά στο ποδόσφαιρο και όχι μόνον,λέει, ότι ΓΛΥΦΕΙΣ, εννοείται όχι τον Μπάγιεβιτς που είναι προπονηταράς κλπ, αλλά κάποια ομάδα από αυτές που για λόγους κόμπλεξ -ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και μόνον αντιτίθενται σ' αυτόν ή ακόμη-ακόμη και τη νέα διοίκηση – Παππά και Σία και τελειώνω εγώ προσωπικά ΜΕ ΤΟ: “Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μπάγιεβιτς και αποτελεί κεφάλαιο για την ΑΕΚ για τώρα αλλά και για μετά”. Και αποφεύγεις να αναφερθείς σε πραγματικά περιστατικά, όλα αυτά που γράφω τόσο καιρό:για παίκτες απλήρωτους, έλλειψη προπονητικού κέντρου, μεταγραφές της πλάκας, επιπέδου μικρομεσαίας ομάδας του πρωταθλήματος, που δεν ήταν επιλογές Μπάγιεβιτς οι περισσότερες ή φθηνές λύσεις ανάγκης της τελευταίας στιγμής ( απ` το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα, μήπως βγούν) ή λύσεις ελπιδοφόρων υπό εξέλιξη Νέων( ως Μάκος , Λεονάρδος) που ήθελαν δουλειά , λόγω- λόγω και έπεσαν απάνω στην εγκατάλειψη της Ομάδος από τους Μετόχους,(πχ.ζήτησε το καλοκαίρι ο Μπάγιεβιτς ένα πολύ καλό αμυντικό από τη Ν. Αφρική και επειδή έκανε 1 εκατ.ή 1 εκατ.(+) χάλασε, το ίδιο με ένα Βραζιλιάνο επιθετικό, που έκανε 1,5 εκατ.
    Το ίδιο με καλούς αμυντικούς από την Ευρώπη που κόστιζαν πάνω από 1 ή 2 εκατ. Και για πές μας
    ''κύριε'' απαξιωτικέ- ισωπεδωτικέ και άριστε γνώστη του ποδοσφαίρου ΞΕΡΟΛΑ ,τι παίκτες πρέπει
    να αγοράσει η ΑΕΚ για να είναι ανταγωνιστική των ΠΑΟ , ΟΦΣΠ και πές μας επίσης ,ένα από τους
    Παίκτες των που αγόρασαν αυτοί τελευταία και στοίχισε κάτω από 2ή3 εκατ. Οταν λοιπόν δεν σε αγοράζουν Παίκτες του επιπέδου ΑΕΚ, στην ανάγκη ικανοποιείσαι και μέ παίκτες 2ης και 3ης διαλογής , για να μπορείς να συμληρώσεις 11άδα και όχι να χρησιμοποιείς στην ανάγκη, όπως έγινε πέρισυ Παίκτες μέχρι και από τα β' της ΑΕΚ ( χωρίς ν` αξίζουν) . Πές μου επίσης ''κύριε''που προσπαθείς και εσύ (νεόκοπος ων και δεν ξέρω γιατί;?), να μετατοπίσεις τις ευθύνες πολλών άλλων στον Μπάγιεβιτς, (εξάλλου είναι της μόδας τώρα και η κουτσή Μαρία που δεν έχει αρχί και τέλος το ίδιο κάνει )μία μεταγραφή στην ΑΕΚ ,απ` αυτές που πρότεινε ο Μανωλάς , για την έλλειψη προστασίας της Ομάδος από τους σφαγείς- ανεύθυνους διαιτητές και το ΣΟΚ που πάθαινε η Ομάδα κάθε φορά που υφίστατο αυτό, (χωρίς να υπολογίζω το χρόνο ανάνηψης), τα παιχνίδια διοίκησης – Παικτών και μανατζαρέων, (πές μας πόσο τιμωρήθηκαν ο Τσιμπούρ και ο Σκόκο για την περσινή απαράδεκτη συμπεριφορά τους και τον αντίκτυπο που είχε αυτή, μαζί με την ξαφνική αποχώρηση του Κυριάκου στους υπόλοιπους παίκτες),τη μη ανανέωση του Πελετιέρη(γιατί;?)και την πώληση Παικτών, επειδή το ήθελαν αυτοί και θα έμπεναν κάποια λεφτά στο ταμείο, την έλλειψη προοπτικής που φθάνει στα όρια του σαμποτάζ για την ομάδα ήτοι : ανυπαρξία έστω σκιώδους διοίκησης εδώ και 3 μήνες για να επιληφθεί, έστω και τα στοιχειώδη που αφορούν στον έλεγχο της ομάδος από εξωγηπεδική ζωή παικτών, δηλώσεις παικτών και μανατζαρέων, παρουσία στους αγώνες ουσιαστική και τα ρίχνουμε όλα στο Μπάγιεβιτς και την ομάδα του και σε ό,τι μπορεί να κάνει ο λίαν φιλότιμος Δημητριάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. (Αν τιμωρήσει κάποιον ο Μπάγιεβιτς, το ξέρουμε το κόλπο, θα βγει φταίχτης, εδώ τώρα βγαίνει φταίχτης ,ο δε εξ απορρήτων- ξερόλας ,λέει ότι 5-6 παίκτες δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό και έφθασαν στο σημείο να δικαιολογήσουν τον Τζιμπούρ και τον ΕΝΤΊΝΙΟ. Και γι` αυτούς έφταιγε ο Μπάγιεβιτς, τέτοιο είναι το μίσος, η εμπάθεια, η ανευθυνότητα των ανθρώπων αυτών προκειμένου να επιβάλουν την αποψή τους στο θέμα αυτό,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ..............., γιατί δεν μοιάζουν να είναι και τόσο αγαθοί και μετά δε θα έχει παίκτες να παίξει η ομάδα, ή μειώνει την αξία των παικτών κλπ κλπ κλπ για τα παιδιά, τα πάσης φύσεως παιδιά και το ένα φέρνει τ' άλλο. Διαμαρτύρεται ο Τζιμπούρ, γιατί κουράζεται πολύ – είναι βαρύ το πρόγραμμα και τώρα, τελευταία, όλο ιώσεις έχει, γαστρεντερίτιδες κλπ, μα τί κάνει, ξενυχτάει γυμνός και τρώει ό,τι να ναι; Αλλά και για τους άλλους, αυτή η κούραση που βγαίνει στους αγώνες, από πού βγαίνει,από το πολύ βαρύ πρόγραμμα;?). Στο ίδιο διάστημα παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, π.χ. τα υπόλοιπα λεφτά θα τα πάρετε σε μια βδομάδα και κοντεύουμε τώρα τρεις μήνες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση και καπάκι από πάνω με το έτσι θέλω, υπογράψτε χαρτί που λέει ότι έχετε πάρει τα λεφτά (μα είναι σωστά αυτά ή σε τρελαίνουν και το χειρότερο είναι ότι τρελαίνουν και τους παίκτες και μάλιστα τους πιό ικανούς ).
    Ο προϋπολογισμός της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι 9 εκατ. και παρακολουθούμε μία ατελείωτη διαμάχη για το αν θα υπογραφεί σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στο ύψος των 700.000 (πανάκριβο κοστολόγιο κλπ και για την εξαγορά όλου του κέντρου), για το αν θα βάλει επιπλέον χρήματα ο κύριος Νοτιάς και ότι αν βάλει θα είναι 1 εκτ. Ενώ κύριος Παππάς θα βάλει 2 εκατ.κλπ ευτράπελα,αλλά λίανσοβαρά. Για κάποιες προτάσεις στουςπαίκτες πουμετά απ`αυτά που γίνονται παραπάνω, δεν μπορούν να έχουν καμιά αξία (μιλάω για τους δύο που προτάθηκε αύξηση. Για τους άλλους που προτάθηκαν μειωμένες αποδοχές και μόνον ότι προτάθηκαν μειώσεις έκαναν τη δουλειά τους για το ηθικό και την απόδοση που δε λέω βέβαια ότι είχαν και καμιά ουσιαστική αξία – αντίκρυσμα, αφού λεφτά δεν υπάρχουν). Και η Μόργκαν και το κοστολόγιο του ΟΑΚΑ και η εφορία κλπ κλπ Και βλέποντας - ακούγοντας αυτά οι παίκτες, τί κάνουν; Φουσκώνουν, αποδίδουν ή ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ και η Ομάδα παιδάκια, αγαπητά μου παιδάκια τί κάνει;? Λένε οι καλοφυλλάδες και μερικά sites – blogs, πάλι τώρα τελευταία (όλα με καλό μπροστά και όχι κωλο), έχει ευθύνες και ο Μπάγιεβιτς κλπ ανοησίες και για τους πραγματικούς υπεύθυνους, τσιμουδιά, ραμμένο το στόμα (μούγκα), δεμένο το χέρι, “παιδάκια”. Τώρα θα τον μάθουμε το Μπάγιεβιτς ή όπως λένε, μερικά έντυπα, ότι είναι άκουσον άκουσον “αναχρονιστικός” κλπ μαλακίες και ότι είναι ακριβοπληρωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. (δηλ. Παίρνει περισσότερα από τα 2,5 εκατ που έπαιρνε ο Τεν Κάτε, αυτός ο πολύ καλός προπονητής και όσον αφορά στο Μπάγιεβιτς εκτιμώ, ότι θα έχει να πληρωθεί τουλάχιστον 5 μήνες. Μα τί λέτε ρε παιδάκια;?) και είναι μεγάλος στην ηλικία (δηλ. Είναι μεγαλύτερος από τον Ρεχάγκελ κλπ μεγάλους προπονητές στο εξωτερικό που δουλεύουν με ανθρώπινες – παραδεκτές συνθήκες), “παιδάκια” και για μερικούς - ορισμένους“λαμπόγια” (και τα βλέπει αυτά ο Σκόκο και ο μάνατζερ του που νομίζει ότι αξίζει και αρχίζουν το πανηγύρι...και δεν ξέρω αν έχουν δίκαιο ή άδικο; Τί λένε τα παιδάκια;) και η Ομάδα τί γίνεται; Οι υπόλοιποι παίκτες το ίδιο; κλπ κλπ, κλπ, κλπ, και δεν τα συνεκτιμάς όλα αυτά,(όπως θα έπρατε κάθε υπεύθυνος και
    σωστός μελετητής), με την απόδοση του προπονητή ,(δεν ξέρω γιατί;). Και ο προπονητής δεν είναι μάγος. [ ΚΑΙ ΕΓΩ ''ΚΥΡΙΕ'' ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΗΡΟ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ]
    Το “η ΑΕΚ να είναι καλά”, δεν μπορείς να το λές μόνον εσύ, αλλά όλοι οι ΑΕΚτζήδες που νοιάζονται την ομάδα και αυτά περί καναπεδάτες και αγωνιστικές φωνές, τα ακούω βερεσέ και λυπάμαι, χωρίς να θέλω να τις χαρακτηρίσω....γιατί βγάζουν πονηράδα και λαϊκισμό, λίαν επιεικώς και όταν μιλάς στο Θανάση, να μιλάς με επιχειρήματα. Και κάτι άλλο, μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις. Δεν με ενδιαφέρει, μετά από αυτά που έγραψες η γνώμη σου....γιατί σε κάθε περίπτωση τη θεωρώ μακριά από την πραγματικότητα -αλήθεια, άλλους σκοπούς εξυπηρετείς, πάντα κατά τη γνώμη μου και δεν γνωρίζω τίνος τα εύσημα επιδιώκεις (και σε προειδοποίησα, φίλε, εγώ δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω και δεν μου αρέσουν οι θρασείς αλλά και αυτοί που ισοπεδώνουν καταστάσεις-ανθρώπους. Και εννοείται, ότι είναι το τελευταίο κείμενό μου και μία συμβουλή – αρχή την οποία παραβίασες κατάφορα, ενώ ανέφερες, ότι τη σέβεσαι (δικό σου είναι το blog και εσύ βάζεις τους κανόνες και περίπου αυτό λες... στα περί ΑΕΚτζίδικης ψυχής και μετά τα παίρνεις πίσω και κάνεις και κριτική και λές βλακείες). Εγώ αν και διάβαζα ορισμένα κείμενά σου, ποτέ δε σου έκανα κριτική, απλώς προέβαλα την άποψή μου και απαντούσα σε ορισμένους χαρακτηριστικούς τύπους που λανσάρονται ως ΑΕΚάρχες με το αζημίωτο και έκαναν – κάνουν ΜΕΓΑΛΟ κακό στην ΑΕΚ. Δεν πιστεύω και εσύ να θέλεις να χαρακτηριστείς με το έτσι θέλω – αυθαίρετα συμπεράσματά σου, χωρίς επιχειρήματα, ΑΕΚάρχης (εκτός, αν θεωρείς, αυτά που έγραψες, ως επιχειρήματα....;?) κλπ κλπ κλπ κλπ. Και ότι λες, ότι μόνον εγώ θέλω να μείνει ο Μπάγιεβιτ στην ΑΕΚ, αυτό τι είναι;;?άλμα εις το άπειρον ή στην ανευθυνότητα – ανακρίβεια (ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ), (...αν θέλεις, διάβασε και τα μηνύματα – απάντήσεις αυτών που σχολιάζουν τα κείμενά σου και θα καταλάβεις, ότι δεν είμαι μόνος μου, αν και τους προκαταλαμβάνεις αρνητικά για τον Μπάγιεβιτς και ότι το ποσοστό του στην ΑΕΚ είναι πάνω από 70%), που μπορεί να προκαλεί μεγάλη βλάβη, ακόμη και σ' αυτούς που λένε ότι πάνε στο γήπεδο,οι οποίοι μπορεί να πηγαίνουν, μόνον για να τους δουν οι άλλοι πως πηγαίνουν και θέλουν να οδηγήσουν τον Μπάγιεβιτς σε άλλη Ομάδα, όπως εσύ ........ π.χ. στον Ολυμπιακό......και στέλνουν τα μηνύματα (όσα αξίζουν), να μην πω πού.......και σε ποιούς, γιατί μου φαίνεται ότι κάποιος πριν κανένα μήνα σου τα είπε χοντρά και απ' ό,τι φαίνεται, σου άξιζε και νομίζω, ότι έλεγε την αλήθεια “κύριε” και πάντα, εγώ λέω για τον εαυτό μου ότι δεν διεκδικώ “το αλάθητο του Πάπα” και ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν συμβαίνει τίποτε (απλά διαφέρουν οι απόψεις μας), ενώ εσύ απ' ό,τι φαίνεται, διεκδικείς σίγουρα το αλάθητο του Πάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΥΓ1 : Η ΑΕΚ “κύριε” δεν είναι μόνο Ομάδα είναι και Ιστορία που συνδέει τους περισσότερους οπαδούς της και με την Κωνσταντινούπολη – τη Μικρά Ασία. Άρα, λοιπόν, μακάρι να υπάρχουν φίλαθλοι που μπορούν να στέλνουν στα διάφορα μηνύματα και λίγο ιστορία που μπορεί να ενδιαφέρει (όχι μόνο άμπαλος, Μπάγιεβιτς, οργανωμένοι, ανοργάνωτοι κλπ) και εννοείται ότι το ότι πήγε η Φαλάτσι στο Άγιο όρος, ουδόλως με ενδιαφέρει, ακόμη, ακόμη και μία από τις δεν ξέρω πόσες γυναίκες του Μωάμεθ και εννοείται, όταν αναφέρω ιστορικά στοιχεία, δεν κάνω πλάκα του. Αυνάν κύριε ξερόλα – μεγάλε.

    ΥΓ2 : Στο σύνθημα του blog σου “Φωτιά και τσεκούρι'' όλα όσα τολμά ένας ΑΕΚτζής να γράψει για τηνΟμάδα μας”προτείνεται νατο συμπληρώσεις:''Και εφόσον συμφωνεί με την άποψη του ιδιοκτήτη του blog και αφεντικού του'' (και μην προσπαθήσεις να δώσεις καμιά άλλη ερμηνεία). Υπάρχει βέβαια και μία άλλη άποψη για την απότομη μεταστροφή σου φίλε Στηβ (γιατί εγώ μιλάω ντόμπρα – ειλικρινά, ενώ εσύ ..... κρύβεις κλπ) που με βάση αυτά που έχεις δείξει, άφηνες να εννοηθούν άλλα χαρακτηριστικά, “ότι έγραψα κάποια πράγματα που στενοχώρησαν κάποιους που πιθανόν σε επηρεάζουν, π.χ.τονκύριο Αδαμίδη που έγραψα ότι εχολώθη με την απόδοση της ομάδας στη Λάρισα, ότι θέλουν να δώσουν 700.000 ευρώ μίσθωμα για ένα ανεπαρκέστατο κέντρο, ότι κάποιοι έχουν λεφτά και ότι για την ΑΕΚ αξίζει να διαθέσουν μερικά που δε θα τους κάνουν φτωχούς κλπ και ότι οι μέτοχοι – ιδιαίτερα ο κύριος Νοτιάς κρατάει όμηρο την Ομάδα μας, Και ότι τώρα στο τέλος πλέον με πολεμάς, εναντιώνεται στις απόψεις μου και υποτίθεται ότι με σέβεσαι, αφού τα δημοσιεύεις στο blog σου. ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΑ Η' ΘΑ ΤΑ ΠΝΙΞΕΙΣ και πρόσεχε, μη με προκαλέσεις πολύ, γιατί εγώ δε σε προσέβαλα, πάντοτε ήμουν προσεκτικός (δε σε απειλώ, γιατί αυτό μπορεί να είναι ένα άλλο πράγμα που δύσκολα το χρησιμοποιώ, γιατί πιστεύω στον άνθρωπο και όχι στους αυθαίρετους ανθρώπους και τους πονηρούς).

    ΥΓ3 : Παρακάτω γράφω μερικές από τις απόψεις σου που έγραψες εσύ στο “Κύβος ερρίφθη” και οι αναγνώστες σου, αν τολμήσεις να το δημοσιεύσεις, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους (εγώ κάνω μόνο μερικές παρατηρήσεις εντός παρενθέσεως) :

    Βάζει ο προπονητής τους δικούς του να παίζουν, αλλά τα παικτάκια δεν μπορούν (είναι τα ίδια παικτάκια που τρέλαναν στον α' γύρο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, νίκησαν την Μπενφίκα, τον Ολυμπιακό και έφεραν ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο β' γύρο. Γιατί υπάρχουν και άλλοι; Τα υπόλοιπα τα έχω ήδη καλύψει ''κύριε'' υπεύθυνε προβοκάτσια).
    Από πού έβγαλες ''κύριε''υπεύθυνε εξ απορρήτων, ότι οι Σκόκο, Μαντούκα, Μπλάνκο και Αραούχο δεν γουστάρουν τον προπονητή, ούτε ζωγραφιστό (τουλάχιστον στις δηλώσεις τους μέχρι τώρα άλλα λένε και ο Μπάγιεβιτς μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει δείξει, ότι είναι με όλους τους παίκτες και ιδαίτερα εκείνους που είναι συνεπείς – εντάξει, βοηθάνε την Ομάδα).
    Για τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της κατηγορίας που όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό του, ενώ τα πάντα είναι επιλογή του (γιατί τόση αυθαιρεσία – ψέμμα, ρε φίλε και λαϊκισμός; ?Τα έχω ήδη καλύψει αρκετά).
    Και γιατί ο αόρατος έγινε ορατός με αφορμή τον Αδαμίδη και τη συνεργασία του με Ορίτζιναλ (για ποιον δουλεύεις ρε ''κύριος , μετά τα αποκαλυπτήριά σου ;?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΥΓ4 : Ντούσαν, μην ακούς κανέναν, γιατί στη συνείδηση των περισσοτέρων φιλάθλων μας, είσαι ακέραιος, σωστός και σε πιστεύουμε – κάνε το καλύτερο δυνατό για την Ομάδα μας και ακόμη περισσότερο.

    ΥΓ5: Και ένα τελευταίο για τους Κυρίους Παππά και Αδαμίδη: Ξέρω ότι ενοχληθήκατε από την ήτ
    τα στη Λάρισα ,μπορεί και να το αναμένατε ως ευκαιρία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών( ο κος Αδαμίδης άφησε να εννοηθεί ότι εχολώθη..... κλπ) και εγώ λέω:Παιδιά καλά είναι τα ευχολόγια, τα θέλω και οι ενοχλήσεις- υποσχέσεις και προτείνω ν` αφήσετε τα λόγια τα παχιά και να ενεργήσετε πληρωμές των παικτών και να σφίξτε όσο χρειάζεται τα λουριά τους και να σταματήστε την γεμάτη προβλήματα δημόσια διαμάχη σας κλπ που στερεί προοπτική από την Ομάδα , με αποτέλεσμα οι Παίκτες να παγώνουν και να κοιτάζουν δεξιά – αριστερά .( Βλέπε Σκόκο ).

    ΥΓ6:Προτείνω στις καλοφυλάδες κλπ Σάιτς και Μπλόγκς, που είχαν πηχυαίους τίτλους , ότι Παππάς-Αδαμίδης, επιτέλους ζήτησαν εξηγήσεις από Μπάγιεβιτς για την κατάσταση της Ομάδας, (μή αναγράφοντας τίποτε για τους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής της κατάντιας ..), να βάλουν στον επόμενο τίτλο τους ''ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ- ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ . Σταματήστε τη δημόσια
    διαμάχη που δείχνει ότι η Ομάδα δεν έχει μέλλον – προοπτική .

    ΥΓ7 : Αυτά, “κύριε Στηβ” και είθε να είσαι στο μέλλον πιο προσεκτικός και λιγότερο ....,,,,,,,,,, πιο σταθερός και όχι να λες μπουρμπούτσαλα,(είσαι πολύ μικρός), ώστε να ισοπεδώνεις καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε να το παίζεις πονηρός και ξερόλας (ήθελες να με επισκεφθείς σπίτι μου, αυτό κατάλαβα, για να δεις αν λέω την αλήθεια. Κρίμα φιλαράκο και λυπάμαι) και μην κάνεις επιλεκτική χρήση αυτών που γράφω( ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. piga na ti pw sto steven gia kati anakriveies pou grafei ,kafeniakes, alla eida tin anartisi tou thanasi kai to svisa to minima

    gaaaaamiseta

    den yparxei sotiria
    kai me to kraksimo,de tha pame kai mprosta


    stis toses malakies pou exoun graftei edw mesa gia to mousia (psemata n' mises alitheies alla kai kakoitheies) , to mono sosto pou eipothike kai sumfwnw einai pos:
    "exei ferei tin AEK sta metra tou"
    kai to oti prepei na parei to mpoulo apo tin erasietxniki kai ta ds tis pae amesa



    ps pros thanasi : ayta gia skokous klp ta eipe o idios o vatraxos , de ta vgale apo to mualo tou kanenas steven kai kamia original kai kanenas de kserw ki egw pios allos

    kai siga kai to kratiko mystiko

    EPI LEKSI EIPE :
    "SE KAMIA OMADA APO OSES EXW PROPONISEI mexri simera , DEN EIXA POTE TOSA MOUNOPANA MAZEMENA "

    kai onomatise oli ti galaria tou poulman tis epistrofis apo tripoli

    malista evale kai ton latino metafrasti na metafrazei se 14 atoma to tragoudaki pou tou eixane vgalei oi skoko -vblanco-saha-maisto-ensaliva-houaafran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Θανάση: Τώρα διάβασα τι έγραψες κι έπαθα πλάκα. Πήγα να σε επισκεφτώ σπίτι σου; Πότε;
    Έκοψα τίποτα από ότι έγραψες;
    Φυσικά κι επιλεκτικά απαντάω, δεν μπορώ να γράψω τόσες σελίδες.
    Απέκρυψα καμιά αλήθεια;
    Σε κυνηγάει κανείς; Μπορεί. Όχι πάντως εγώ.
    50 χρονών είμαι, στα πόσα χρόνια επιτρέπεται να έχω γνώμη και στα πόσα αρχίζει το μυαλό και ρετάρει; Για να ξέρω το μεσοδιάστημα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή