Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ - SCODA ΞΑΝΘΗ ( ΤΟ SCODA TO ΒΑΖΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ )

           Απο ότι πληροφορήθηκα, ο Πανόπουλος έβγαλε δυο ανακοινώσεις κατά της διατησίας στην διάρκεια του αγώνα. Μια για το πέναλτυ της ΑΕΚ, κι άλλη μια για ένα off-sight εις βάρος της λαοφιλούς αυτοκινητοβιομηχανίας του. Πραγματικά τον λυπάμαι. ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΈΝΑΛΤΥ ΜΑΡΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ.
         ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΧΑΣΕΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
          Το παιχνίδι φίλοι, ήταν μια ταλαιπωρία και μισή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη διότι ο Ματζουράκης άφησε το γνωστό ταμπούρι κι έπαιξε ψιλοεπιθετικά, αφού του έλειπε όλη η άμυνα. Προηγήθηκε τυχαία βέβαια με την άψογη σέντρα-ασίστ του Αραούχο, αλλά στο ποδόσφαιρο τα λάθη είναι που κάνουν το σκορ. Δυσκολεύμαι να βρω διακριθέντα στην ΑΕΚ. Ό,τι γινόταν ήταν απο τον Λεονάρντο  αλλά χωρίς εξέλιξη καθότι όλοι ήταν εντελώς αδιάφοροι. Κι όμως προηγηθήκαμε 2-1. Με ένα ανύπαρκτο πέναλτυ, με μια άστοχη σέντρα του Γεωργέα και με μια  ακριβείας στην συνέχεια του Τζιμπούρ. Πουτάνα μπάλα.
         Στο διάλειμμα πλάκωσε η βροχή. Πολύ πράμα. Τα παιδιά του πέταλου κατέβηκαν στην άκρη χορεύοντας και τραγουδώντας μέσα σε αυτήν. Τους χάρηκα και τους ζήλεψα. Κι ευτυχώς τους συμπαραστάθηκαν οι παίκτες μας. Σα να τους χτύπησε αστροπελέκι. Μεταμορφώθηκαν.
        Δεν θα πω διθυράμβους βέβαια, αλλά με εξαίρεση τον Τζιμπούρ και το Μάκο ( ο μακράν και σταθερά χειρότερος ) πάλεψαν, έτρεξαν , δείξανε οτι θέλανε το παιχνίδι. Ίσως και να κρύωναν, δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω οτι ο Καφές και ο Άλβες δώσανε τα πάντα. Κι ο Σκόκο ξεδίπλωσε πολύ απο το ταλέντο του κι άξιζε το χειροκρότημα. Φυσικά δεν μου διαφεύγει της προσοχής, οτι η σακαράκα πίεζε και το τρίτο γκολ μας ήταν στην κόντρα κι έμπνευση του Νάτσο. Εγώ την ΑΕΚ δεν την έχω μάθει έτσι, αλλά τι είναι η ζωή; Μια εξέλιξη προσαρμογής. Ή μια απλή ύπαρξη, που την κρατήσαμε σήμερα για τα μπαράζ.
       Όπως και σώθηκε κι ο προπονητής, που είναι τελειωμένος, και θα παίζει κάθε ματς το κεφάλι του. Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό, διότι κάπως έτσι είμαστε όλοι στην καθημερινότητα μας. Και η πίεση κάνει καλό και κανείς δεν είναι πια στο απυρόβλητο. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Στον τεχνοκρατικό καπιταλισμό που ζούμε, συναίσθημα δεν υπάρχει, και να μην ξεχνάμε οτι την πρώτη επαγγελματική στάση την έδειξε ο ίδιος ο Μπάγιεβιτς. Οικογένειες όταν παίζονται δις, δεν υφίστανται.
        Κάποιες γνωριμίες γίνανε, και οι πληροφορίες λένε οτι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η νέα ΓΣ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ( για την κάλυψη των χρεών ) και η εκλογή του εν δυνάμει σε δύναμη.  Φυσικά το πλάνο είναι να προσεγγισθεί ο SUGAR, άλλο δεν υφίσταται. Θα μου πείτε, αυτούς θα ακούσει; Όχι βέβαια, αλλά καλή είναι η στράτευση. Το project δεν είναι δικανικό, αλλά οικονομικό με τα αντίστοιχα σενάρια προβλέψεων πιθανών κρίσεων. Που είναι όλα καταγεγραμμένα. Φυσικά γίνανε και οι φιλοφρονήσεις με τον κυρ Μιχάλη ( γέρασε πολύ ) διότι η κόντρα μας κρατάει πολλά χρόνια στα της ΑΕΚ αλλά και της Πεύκης.
          Δεν χάρηκα το παιχνίδι και για έναν ακόμη λόγο. Οι θεατές κοντά μου είναι απαθείς. Μιλάνε, γελάνε και που και που ρίχνουν και καμιά ματιά στους παίκτες μας. Όταν δε γίνει και κάτι περίεργο, κανείς δεν έχ3ει άποψη. Όλοι τρέχουν στα μόνιτορ, να ξαναδούν την φάση. Αυτό δεν λέγεται γήπεδο για μένα. Δεν φουντώνει το συναίσθημα και δεν προάγει την παρέα "της Κυριακής" με το υποκειμενικό μάτι. Μου θυμίζει δεξίωση ή απλά υποχρέωση.
        ΥΓ. Αύριο, για όσους έχουν την δυνατότητα, συστήνω να δείτε το τελικό του NFL. Οι άγιοι της Νέας Ορλεάνης εναντίον των πιστολιών της Ιντιάνα. Πανδαισία, χειρουργική ακρίβεια ενεργειών στο πιο ανδρικό ομαδικό άθλημα που παίζεται απο σούπερ αθλητές και διαιτητεύεται απο αδέκαστους executives εταιρειών και στιγμιαία επανάληψη. Δεν είναι αμερικανιά, αλλά μοναδικότητα. Και μην ξεχνάτε οτι ήδη υπάρχει κι ελληνική ομοσπονδία για το σπορ αυτό που δεν έχει σχέση με το rugby ( άλλο σπουδαίο κι αυτό ).
     

65 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα06 Φεβρουαρίου, 2010 23:21

    Αυτο το αθλημα ποτε δεν το καταλαβα πληρως, ισως επειδη δεν ασχοληθηκα για να μαθω.Ξερουμε καποιο link που να ειναι διαφωτιστικο για τους αδαεις?
    Το μονο ενοχλητικο ειναι οτι οι ''αθλητες'' ειναι ντοπαρισμενοι μεχρι τα μπουνια, και με προδιαθετει ασχημα οπως οι σημερινοι αγωνες ταχυτητας.Κορμια με χτισμενη και ταισμενη μαζα μεχρι αηδιας.Το Αγγλικο μου αρεσε περισσοτερο οσες φορες παρακολουθησα, ισως γιατι η μη υπαρξη αρκετου εξοπλισμου προστασιας δινει περισσοτερο την ψευδαισθηση της αμεσοτητας στη σωματικη επαφη.Μπορει να κανω και λαθος, δεν ειμαι γνωστης, παραθετω απλα την εξ'οψεως εντυπωση.
    Το πεναλτι που κερδισε ο Μπλανκο μου θυμησε εποχες της παντοκρατοριας της εφηβης.Δεν πειραζει, του χρειαζοτανε του κυνηγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά ήταν το αποψινό. Απ'όλες τις απόψεις. Ο βαριά ασθενής πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί και μετά να βγει από την εντατική. Κάνουμε μικρά βήματα προόδου. Η ομάδα σήμερα είχε μία μαχητικότητα τρομερή. Επίσης στο 2ο ημίχρονο είχε μερκές φάσεις για φίλημα.
    Steven, αδικείς τον Μπλάνκο σήμερα και δεν αναφέρεσαι καθόλου στα ..λάθη του Σουηδού.
    Αυτήν την αφοσίωση μέχρι τρέλας, της οργάνωσης ζηλεύω κι εγώ Steven, και γι'αυτό μερικές φορές την υποστηρίζω.
    Ο Πανόπουλος πήρε τα μισά απ'ότι του αναλογούν.
    Επιφυλασσόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, ένα λάθος πέναλτυ έδωσε, αλλά δεν έδωσε ένα σωστόν...μία η άλλη δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Κώστα - Φλώρινα: Φίλε, μέχρι να το μάθω γάνιασα. Το ένοιωθα όμως. Για site σίγουρα υπάρχει κάτι, αλλά το αγνοώ. Και οι κανονισμοί μπορεί να σε μπερδέψουν πιο πολύ. Πάντως σου λέω τα αξιώματα: Η πάσα είναι μόνο μια για μπροστά, μόνο πίσω επιτρέπεται δεύτερη που είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Έχεις 4 προσπάθειες για να καλύψεις 10 γιάρδες. Συνήθως η τέταρτη είναι κλωτσιά στο πεπόνι. Αν οι γιάρδες καλυφθούν νωρίτερα, ανανεώνονται οι προσπάθειες απο εκεί που σταμάτησε η φάση. Η φάση τελειώνει με το που θα ακουμπήσει ο επιθετικός παίκτης το γόνατο του κάτω. Για να μην τον σκοτώσουν οι αντίπαλοι. Το έμαθα απο φοβερές παρές εκεί Πορτορικάνων κι Αμερικάνων. Ένας καλός σχολιαστής σε μαθαίνει πιο εύκολα την αθληματάρα. Όταν φτάσεις στην περιοχή του άλλου, παίρνεις 6 πόντους και το σουτ μετράει 1. Αν δεν πάρεις 4η προσπάθεια και σουτάρεις για γκολ, όχι για απομάκρυνση, οι πόντοι είναι 3. Η ομάδα που επιτίθεται έχει 3,4 αμυντικούς για την προστασία του πασαδόρου ( quarter back ) και κατοστάρηδες μπροστά. Φυσικά αυτά εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ αμυντικών-αμυντικών ( defenders ) και επιτιθέμενων-αμυντικών ( offenders ). Οι αμυνόμενοι δεν έχουν πάσα παρά μόνο κλέψιμο. 6 διαιτητές και instant replay για την αμφιβολία. Το αγγλικό είναι καθαρά φυσική κατάσταση και γίνεται τουρλουμπούκι κόλπα. Στο αμερικάνικο οι κομπίνες είναι ΑΠΕΙΡΕΣ και τα 4 δευτερόλεπτα της φάσης φαίνονται αιώνας. Δεν θέλω άλλο να σε μπερδεύω. Πέρσι στον Φίλαθλο, έγινε μακελειό χωρίς να ξέρει κανένας δημοσιογράφος τίποτα. Μέχρι τις 5 το πρωϊ πήγαμε και παραλυρούσαν. Φυσικά με άλλες ομάδες πέρσι, διότι εκεί δεν υπάρχει πλέμπα και τσίμπλα στα μάτια. Ο τελευταίος στην κατάταξη παίρνει τον καλύτερο παίκτη του κολλέγίου στα drafts, κάτι που ισχυει σε όλα τα σπορ της Αμερικής. ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. ΚΑΤΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΟΙΜΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΚΙΑ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ HOT DOG. ΦΑΤΣΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Άννα: Εγώ φιλενάδα λέω τι είδα ζωντανά. Αναλύσεις δεν άκουσα. Ούτε τρέχω στα μόνιτορ να ακούσω τι είπε ο δημοσιογράφος που μεταδίδει. Σας δίνω την δική μου αμεσότητα του γηπέδου. Και με βαρειά προσβολή κάποιοι να πουν οτι δεν ξέρω μπάλα. Πού αδίκησα το Μπλάνκο; Με την αλογοτροφή δεν τα είπα, πριν τον προπονητή; Σήμερα τι έκανε δηλαδή; Έβαλε ένα πέναλτυ κι ένα γκολ με κενό τέρμα. Τον Σουηδό δεν τον ανέφερα λογικά, ρίχνοντας τον στο τσουβάλι με τους απαράδεκτους. Άννα μου, δεν έχω προσωπολατρείες εγώ και φυσικά καμία αφοσίωση σε παίκτες που σήμερα είναι εδώ κι αύριο αλλού. Να δικιολογούσα τον Σαβέβσκι ναι. Δεν διαβάζω βρε συ το κοράνι της οργάνωσης, διαβάζω την ασκητική του Νίκου. Φυσικά η γνώμη σου είναι σεβαστή, αλλά δεν αλλοιώνω παρουσίες στο τεραίν. Μέρες κρίνω κι αποδόσεις συγκεκριμένες.
    Τώρα για τον διαιτητή κάνεις ενα σφάλμα. Δεν υπάρχει μια η άλλη. Όταν ο διαιτητής κάνει ένα λάθος, ας πούμε χοντρό, παίρνει 8. Όταν το συμβιβάσει με δεύτερο λάθος, τα λάθη είναι δυο και παίρνει 6. Και πάει στην πειθαρχική. Μην κοιτάς που εδώ, στο Γιουνανιστάν, βλεπουμε την δικαιοσύνη των απατεώνων. Οι παρατηρητές και οι καθηγητές διαιτησίας, είναι όλοι αυτοί που τα ίδια σκατά κάνανε όταν φοράγανε το σορτσάκι. Σκέψου οτι αρχιδιαιτητής είναι ο Βασάρας. Ο Βίκτωρας, ο αρχιπαραγκάρχης που λέει ο λόγος, ήταν πρόεδρος στην ΕΠΑΕ. ΠΑΣΟΚ ΈΚΛΕΒΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ; ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με πολυαρέσει το άθλημα αλλά υποστηρίζω τους Philadelphia Eagles,όπως και τους Philadelphia Flyers στο πολύ αγαπημένο μου NHL(το παρακολουθώ επί Σάκιτς,πολύ μεγάλος αντίπαλος παίχτης) και φυσικά τους Philadelphia 76ers στο NBA.
    Καταλαβαίνεις φυσικά το λόγο που κολλάω όλο με τους Philadelphia.
    Ωραίες αναμνήσεις μου ήρθαν με την σχετική σου αναφορά.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς sakis: Φιλαδέλφεια λοιπόν, αν το έπιασα καλά λόγω αναμνήσεων. Όχι λόγω Νέας Φιλαδέλφειας νομίζω. Εγώ πάλι στη Νέα Υόρκη, να πάιρνουν τα πάντα τα METS ki oi Knicks με τον Πατ Ράιλι, να υποστηρίζω Miami Dolphins λόγω Dan Marino; Στο NHL θυμάσαι που για να πλακωθεί κάποιος, πέταγε τη μάσκα; Σαν εδώ, που οργανώνεται για να μην φαίνεται. Αλήθεια εδώ, πότε ξεπεράστηκε η αγορά προφυλακτικού απο το περίπτερο; Ti AIDS να έχεις στην χώρα της αγαμησιάς και των απωθυμένων; ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΙΝΑ. ΟΕΟ
    ΦΙΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΨΙΛΟΚΟΙΤΑΤΕ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ - ΤΗ ΝΕΤ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΣΑΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mike,ευχαριστηθηκες απο το θεαμα της υπερομαδας που εχετε φτιαξει? Δεν περιμενω να πεις οχι,το αντιθετο θα ηταν εκπληξη...Αυτο εννοω οταν λεω φατε την στην μαπα.Και απο την στιγμη που λες οτι δεν ξερεις τι σημαινει το SUGAR,ασχολησου με τα υπολοιπα ζωντανα της εξεδρας με οτιδηποτε αλλο εκτος της ΑΕΚ.Καταφερατε την πιο δυναμικη,την πιο ουσιαστικη,την πιο δημιουργικη εξεδρα ομαδος να την κανετε ενα ματσο καυκαλιθρες,μια που τα προβατα καποια στιγμη κι αυτα εναντιωνονται στην μαλακια του τσοπανη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτα γνώρισα τη Νέα Φιλαδέλφεια φίλε μου.
    Δε στο έθεσα σωστά.
    Συγγνώμη,δεν είσαι υποχρεωμένος και με το δίκιο σου να αποκρυπτογραφείς.
    Μετά συνδυάστηκε με Ντόκτορ Τζέι Τζούλιους Έρβινγκ που στο άλμα του υπέγραφε στο ταμπλό της μπασκέτας,Μόουζες Μαλόουν,Τσικ.
    Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους.
    Πώς λέμε συνήθως,ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και μετά σιγά σιγά μεγαλώνοντας,γνωρίζεις κι αγαπάς και το βόλεϋ και το μπάσκετ έως και το τάβλι της ΑΕΚ.
    Επειδή έχεις και παιδιά,θα έχεις παρατηρήσει πως τα δίνεις τα πρώτα τους εφόδια στη ζωή και μετά τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
    Τα προφυλαχτικά από τα περίπτερα ξεπεράστηκαν από τη στιγμή που ξεπεράστηκε και το κούρεμα από τον κουρέα κι ανέλαβε δράση ο κάθε αυτοαποκαλούμενος κομμωτής κι από την ώρα που φεύγουν οι καμικάζι διαιτητές από τα δικά μας γήπεδα των ομάδων της ΑΕΚ δίχως να ασπρίσει η πλάτη από την πυτιρίδα τους και δίχως να χαλάσει η χωρίστρα τους.
    Αυτό με το ξύλο στο NHL κάπου είχε καταντήσει αηδία.
    Από ένα σημείο και μετά το έκαναν για τηλεθέαση.
    Καληνύχτα σας.

    Υ.Γ.
    Κακή η ΑΕΚ σήμερα,αλλά καλή η νίκη.
    Και για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κακός ο Αραούχο.
    Μου άρεσε πολύ ο Σοάνης,το 19 της Σκόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρκετές φορές, (όχι πάντα) what goes around, comes around. Άλλωστε αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουν "δικαιοσύνη" δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό. Απόλυτα σε αυτό το σύμπαν, μόνο οι -273 βαθμοί Κελσίου και η ταχύτητα του φωτός (σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας).


    Αλλά όποτε κάθεται αυτό που λέμε "Θεία δίκη", όπως τώρα με την Τσεχοελληνική ομάδα, είναι και γαμώ τις φάσεις.

    Και τώρα θα ρίξω ένα κιλό Χελλένικ σαντζίκι σκορδομυρωδάτο στο Superbowl:

    "Το ματσάκι και το βαρύτιμο μπιμπελό με το πεπόνι ναούμε, θα το δώσουνε στην Νέα Ορλεάνη ναούμε, γιατί τους το χρωστάνε από το πήδημα που έφαγε η πόλη από τον τυφώνα Κατρίνα και την αποτυχία του κρατικού μηχανισμού να σιάξει την γκραν καταστρόφ ναούμε".

    Σοβαρά τώρα, ας το πάρουν οι Saints που δεν το έχουν ξαναπάρει, άλλωστε οι οπαδοί βγήκαν και διαδήλωσαν με φούστες στους δρόμους της πόλης. Κλικ εδώ για βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. monegascos είπε...
    Mike,ευχαριστηθηκες απο το θεαμα της υπερομαδας που εχετε φτιαξει? Δεν περιμενω να πεις οχι,το αντιθετο θα ηταν εκπληξη...Αυτο εννοω οταν λεω φατε την στην μαπα.Και απο την στιγμη που λες οτι δεν ξερεις τι σημαινει το SUGAR,ασχολησου με τα υπολοιπα ζωντανα της εξεδρας με οτιδηποτε αλλο εκτος της ΑΕΚ.Καταφερατε την πιο δυναμικη,την πιο ουσιαστικη,την πιο δημιουργικη εξεδρα ομαδος να την κανετε ενα ματσο καυκαλιθρες,μια που τα προβατα καποια στιγμη κι αυτα εναντιωνονται στην μαλακια του τσοπανη....

    -------------------------


    de katalavainw pou anaferese
    sto podosfairo den ekfrazw apopsi logo servou

    ssto basket riksame 33 pontous sto nionio kai prosopika stenaxwrethika pou sto 4o dekalepto o gekos evale olous tous pitsirikades kai de prospathise na paei ti diafora stous 60
    kai na parei kai ta 2 time -out sto 30" kai sto 10" prin ti liksi

    sto handball GAMISAME ton mpaok ki an mpoume 4ada tha xtypisoume to prwtathlima

    volley xasame kai isws kindunepsoume

    n eksedra se ola ta alla athlimata(ektos mpalas) eksakolouthei na einai efeuretiki dimiourgiki kai na pigainei pantou

    molis ti perasmeni vdomada perasane apo ta xionia tou parnasou kai pirane to diplo sta trikala
    sto dioikitiko de ta pame kala oute eimaste mathimenoi, alla paleuoume olomonaxoi

    einai malakia na vlepeis kati ilisiakous kai ear patras na exoun apo 15 xorigous sti fanela kai su na poreuese me tin mpompa tis ORIGINAL xorigo

    ps:
    episis sxetika me to "kataferate" , emeis de kataferame tipota , eseis apaksiosate to pio dunamiko komati tou kosmou mas me ta "eksw-eksw" ta "poutanas yioi sti skepasti" kai ta "steiltous maki sto domatiaki"


    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai kati akoma

    oi nionioi kanane miniseis gia to pano pou kremastike sto mats tou ellinikou kai o proedros tis basketikis einai sto tmima ....



    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mike,περαν της μπαλας δεν ασχολουμαι με τα αλλα αθληματα εκτος του βολλευ και οχι μονο της ΑΕΚ.Οταν στην σκεπαστη απο την μεση και πανω δεν παταγε νοημον ανθρωπος,γιατι θα βγαινε κοτοπουλο απο το "νεφος",οταν η ORIGINAL σηκωσε το πανω για την "προδοσια" του Μπαγιεβιτς και δεν αναφεροταν μονο στην ΑΕΚ,δια χειρος ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ,οταν πουλανε τον Μελισσανιδη εχοντας κανει μαζι του συμφωνια μαζι του,οταν...οταν....,τοτε ναι μεγαλε,καλα εκανε ο Μακης,και καλα κανει και ο κοσμος και σας εχει φτυσει...Κανεις δεν σας απαξιωσε,μονοι σας το καταφερατε και δεν ηταν και δυσκολο οπως φανηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. monegascos είπε...
    Mike,περαν της μπαλας δεν ασχολουμαι με τα αλλα αθληματα εκτος του βολλευ και οχι μονο της ΑΕΚ.Οταν στην σκεπαστη απο την μεση και πανω δεν παταγε νοημον ανθρωπος,γιατι θα βγαινε κοτοπουλο απο το "νεφος",οταν η ORIGINAL σηκωσε το πανω για την "προδοσια" του Μπαγιεβιτς και δεν αναφεροταν μονο στην ΑΕΚ,δια χειρος ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ,οταν πουλανε τον Μελισσανιδη εχοντας κανει μαζι του συμφωνια μαζι του,οταν...οταν....,τοτε ναι μεγαλε,καλα εκανε ο Μακης,και καλα κανει και ο κοσμος και σας εχει φτυσει...Κανεις δεν σας απαξιωσε,μονοι σας το καταφερατε και δεν ηταν και δυσκολο οπως φανηκε!!!

    -------------------------------

    ta sunithismena klise

    ntoumania eida apeira sto strato , arketa sto sxoleio enw brutal ksulo peftei akoma kai sta monastiria pou suxnazoun agioi anthropoi

    genikotites , malakies kai tsouvaliasma

    to 96 petouses ki esu 5xiliara opote erxotan o servos sto nao ? gia na kseroume giati milame

    kala ekane o makis pou sou fortose to vatraxo gia na asxoleise ki apo pisw armege kanonika tin omada mexri na vgaloume ta timologia gia tous frapedes sti fora sti katalipsi

    sta isa sou eipane kai oi ametoxoi pos ton ferame gia aspida....kai pali vgikame xreomenoi..

    kai arakse kai ligo sta kuvika sou me ta ftysimata
    apo troxana prospathoune polloi na mas fane kai opos vlepeis eimaste akoma edw

    me nuxia kai me dontia mas krataei o xatzixristos na min apantisoume stis prokliseis me to dogma "de varame AEKtzi"

    agwna edwse tote sti fiesta tis tritis thesis to 04 me ti kalamaria otan eixame arxisei na mpoukaroume stis diplanes thyres meta ta "eksw-eksw" , to monadiko sunthima pou fwnakse to upoloipo gipedo meta apo mia olokliri xronia



    kratate kai mia pisini
    makides ,vatraxoi kai loipoi einai perastikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.youtube.com/watch?v=B8iPiAK42aM


    gia auto de tha mas faei pote kaneis kai tha mas trwte polla xronia sti mapa akoma

    a)giati eimaste AEK

    b) giati de ta pernoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι και να πω ειναι λιγο...καλυτερα να μιλας με τα βραχια και τα χορτα παρα με σας.Αν νιωθετε δικαιωμενοι για οτι εχετε κανει τοτε χαλαλι σας.Χαρειτε την δοξα σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. monegascos είπε...
    Οτι και να πω ειναι λιγο...καλυτερα να μιλας με τα βραχια και τα χορτα παρα με σας.Αν νιωθετε δικαιωμενοι για οτι εχετε κανει τοτε χαλαλι σας.Χαρειτε την δοξα σας ....

    ----------------

    duo imisfairia pio pera ,4 to prwi kai n AEK kerdizei

    http://www.youtube.com/watch?v=X41GnlzZgA8

    oti kai na peis einai elaxisto , mila me ta xorta, sintirise tis autapates sou gia ftysimata kai skoupisma ki ase me emena sti doksa mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σε όλους
    Χαρήκαμε για τις νίκες της ΑΕΚ χτες διότι στο μπάσκετ έγινε επί του Πανιώνιου ο οποίος μας είχε νικήσει με 50 πόντους διαφορά στο 1ο γύρο και στο ποδόσφαιρο επί του Πανόπουλου του γνωστού καραγκιόζη με τις ανακοινώσεις του.
    Άραγε πότε θα βγάλει ανακοίνωση για τα λεφτά που πήρε για το γήπεδο και την κατόπιν φωτιά;
    Κακοποίηση ποδοσφαίρου στο πρώτο ημίχρονο,καλύτερη μπάλα και περισσότερο πάθος στο δεύτερο έφεραν την δίκαιη αυτή νίκη.
    Πολύ χρήσιμη για την ψυχολογία της ομάδας και φυσικά εάν είχαμε έστω και τέτοιες νίκες-χωρις μεγάλη απόδοση-στην αρχή του πρωταθλήματος,σίγουρα θα είχαμε κάνει μια διαφορετική πορεία.
    Να είχαμε και μια καλύτερη άμυνα!
    Από τον Μπλάνκο θέλω να βάζει γκολ,όπως παλιά.
    Τεχνική δεν έχει,τα μπαλάκια μας ενδιαφέρουν και φυσικά η μάσκα για το χαβαλέ που χρειάζετε...
    Ερώτηση: Όσοι είδατε τον Σάχα ξανά στα δοκάρια νιώσατε ένα άγχος;
    Το Αδαμίδι αναλαμβάνει και έχω την αίσθηση ότι σύντομα στις κερδίδες θα έχουμε εμφύλιους ξανά...
    Έχει και νέο(;)επενδυτή λέει,ελπίζω όχι σαν τους προηγούμενους που ο ένας έχει(;) δυό μαούνες και ο άλλος εάν πάει ο SUGAR Καρπενίση θα τον περιποιήται προσωπικά ο ίδιος στην διαμονή του!
    Περιμένουμε σήμερα λοιπών από τους ακρίτες να κάνουν την έκπληξη για να μείνουμε τέταρτοι και πάμε για ψηλότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Γιάννη
    Αγαπητέ ασχολείσου με την ωραία φύση που έχετε εκεί και με την Ομάδα μας και το καλό της.
    Το να χάνεις φαιά ουσία να πείσεις τα βρύα και τις λειχήνες οτί η γή είναι στρογγυλή δεν έχει νόημα.
    Τους αφήνεις στην απεραντότητα του σύμπαντος τους και 'συ κοιτάς μπροστά για το αύριο.
    Το χτες πάει...
    Μην ασχολείσαι,χαλιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2010 11:56

    Χμμμμ...Δε θα μπω σε συζητήσεις περί αναγκαιότητας της οργάνωσης, προτιμώ να μιλήσω περί ομάδας ή ακόμα και για τα κατορθώματα του Μποτρίνι ή το διαζύγιο της Μενεγάκη.
    Η ομάδα, λοιπόν, παρουσιάζει διαρκώς τις ίδιες παθογένειες, αλλά τουλάχιστον και μικρή βλετίωση. Σίγουρα η διαφορά που κάνει η καλύτερη ψυχολογία, τα γκολ που τώρα μπαίνουν ενώ πριν είχαμε 2 δοκάρια και η διαιτησία που εχθες ήταν θετικότατη απέναντι μας συντελεί κι αυτή.
    Σακαράκα: Χάλια, ματζουρακικά (ρεαλιστικά) στημένη, αλλά μία μετριότητα. της λείπαν παίκτες βέβαια, αλλα δε θα λείψει από κανέναν, μιάς και έχει μεταβληθεί σε ένα ακόμα παραμάγαζο του Θείου, χωρίς κανένα λόγ ύπαρξης στην Α παρά να κόβει κάνα βαθμό από τους διώκτες του. Χάλιες και κρίμα διότι δε βγάζουν παίκτες πια.
    Νερετβίτης: Εντάξει πήγε, τίποτα εντυπωσιακό, όχι χοντρά λάθη, λαμβάνοντας υπ όψιν και τους παίκτες που έχει (τους οποίους ΑΥΤΟΣ διάλεξε από τους κουμπάρους του, μην ξεχνάμε...).
    Παίκτες: Καφές-Μάκος για τη λαίκή του Κοπανακίου (Σάββατο πρωί να κουβαλάνε δίσκους με γουρνοπούλα και το βράδυ καμιά μπύρα στο μεσσηνιακό κάμπο, όχι στο γήπεδο της αυτοκρατόρισσας). Εντάξει το Καφέ τον ξέραμε, αλλά ο Μάκος με εξοργίζει πια. Τζούφιος. Φυσικά η απουσία αμυντικού χαφ και μαρκαρίσματος στο κέντρο ασκεί πίεση στην άμυνα μας και το λάθος θα γίνει. Διαφωνώ για τον Αραούχο, ναι έκανε το λάθος, αλλά η αντίδραση του μετά ήταν θετική. Σουηδός, Άλβες καλοί χθες (πάλι λαμβάνοντας υπόψην ότι η σακαράκα δεν είχε αργό φορ περιοχής, αλλά μόνο ταχεις). Ο Γεωργέας μετριότατος με πολλά λάθη. ο Λαγός, επίσης, να κουβαλάει κασόνια στη λαϊκή. ΟΥΤΕ 1 ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΘΕΣ. Απόρώ γιατί του ανανεώνουμε το συμβόλαιο με 200 ετησίως...και του φαίνονται και λίγα! Σκόκο,Τζεμπούρ χρεώνονται 2 πολύ καλές ασίστ, και ο Σκόκο το δοκάρι (έξυπνη εκτέλεση). Μπλάνκο, άιντε μπας και αρχίσει να τα βάζει σε κενή εστία. Χθες η σακαράκα δεν είχε αμνυντικούς και τα κατάφερε με τις 3...Τέλος να εξάρω την παρουσία του Λεονάρντο που έκανε τη διαφορά. Ωραίο γκολ, άψογη ασίστ στο πέναλτυ. Μαζί με την εμφάνιση στο Νιόνιο και τη γενικότερη εικόνα βλέπω δουλειά και διάθεση βελτίωσης. Για να δούμε.
    Διαιτητής: Κοίτα, το πέναλτυ ΤΥΠΙΚΑ ήταν. Ουσιαστικά άντε βγάλε άκρη αν η μπάλα που κοντράρει στον Μπλάνκο θεωρείται κατοχή και ότι δε θα την πετάξει με το καλάμι στα πουλιά αντί για το τέρμα (που διαρκώς κάνει φέτος). Έίναι από τα πέναλτυ που ο διαιτητής σου δίνει άμα θέλει. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γι αυτό που δεν έδωσε στο Β. Με το γράμμα του κανονισμού ήταν, στην ουσία δε νομίζω. Φυσικά το οφσάιντ δεν ήταν και σταμάτησε μία καλή κόντρα της σακαράκας αδίκως. Γενικά αντιμετωπιστήκαμε ως ¨μεγάλη" όμάδα, το οποίο είναι πρόοδος. Δεν ξέρω, πάντως, εάν χωρίς τη θετική διαιτησία του Α ημιχ. θα τη βγάζαμε καθαρή από το 0-1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργος ο Γαρατζέος07 Φεβρουαρίου, 2010 12:42

    Να συμπληρώσω ότι θετικά είναι η σωστή αντιμετώπιση του 0-1 από ψυχολογική και παικτική άποψη και ότι χθες σε αρκετές αντεπιθέσεις (και τα 3 γκολ, όπως και η φάση του Σκόκο) είδα πιο σωστή ανάπτυξη, με πιο καθαρό μυαλό κι επιλογές. Σε αυτό συντελέσαν η μεγαλύτερη ομαδικότητα του Γκαμηλιέρη και οι κάθετες πάσες του Λεό. ¨Γλύκανε" κάπως η ανάπτυξη και θύμισε ομάδα νερετβίτη. Εκεί είδα την πρόοδο. Για να δούμε...
    ΥΓ: Λες ο διαιτητής να μας έπαιξε έτσι λόγω του "εν δυνάμει". Σαν το Θ.Β. "Επιχείρησης Γης Μαδιάμ" ακούστηκε..."Θρίαμβος! Οι εθχροί έμαθαν ότι θα έρθεις θεσσαλονίκη κι ετράπηκαν σε άτακτη φυγή¨. Και ο "εν δυνάμει" με τον Ματ31 είχαν μπει στο φορτηγό με τα μπάζα για την Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Γιώργη
    Χτές πάντως το πέναλτυ-που δεν είναι αμφισβητούμενο-δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της νίκης.
    Απλά έπαιζε μια μεγάλη ομάδα με μια μικρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δηλωνω απο την αρχη οτι ειμαι Μπαγεβιτσικος. Αν δε μπορουν καποιοι να τον συγχωρησουν που πηγε στο Πειραια το σεβομαι. Και γω πληγωθηκα που τον ειδα με τα κοκκινα αλλα εχει περασει πολυς καιρος και μου εχει δωσει πολλες χαρες σα παιχτης και σα προπονητης και βλεπω οτι και ο ιδιος θελει να γραψει ενα αλλο τελος στην ιστορια του με την ΑΕΚ αλλιως δεν ειχε λογο να γυρισει. Τον νοιαζει. Προτιμω να εχω προπονητη καποιον που τον νοιαζει παρα ενα ξενο κυριε εν δυναμη. Εχει κερδισει τα περισσοτερα πρωταθληματα απο οποιοδηποτε αλλο προπονητη στην Ελλαδα. Με το ΠΑΟΚ πηρε κυπελλο και το Αρη το πθγε στο τελικο. Μιλαμε για ομαδες που βλεπουνε τιτλο καθε του Αγιου Π. Και για να μπορεσει να πει ο ενδυναμει οτι ανελαβε η γιατι ετσι του σφυριξε ο Κιντης θα διωξει το Μπαγεβιτς? Αν μου ελεγες οτι ο Μπαγεβιτς θα διωξει τον ενδυναμει πιο νοημα θα εβγαζα. Και μου λες οτι ειναι υπο πιεση απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Δε συμφωνω. Ο Μπαγεβιτς την εχει γραψει την ιστορια του και δεν εχει λογο να νοιωσει πιεση. Με τον ενδυναμει δε ξερω πως΄ξεμπεδεψουμε που εδειξε το κομπλεξ του με την ανακοινωση που εβγαλε πριν καν αναλαβει. Αυτα. Με αεκτζιδικους χαιρετισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Αεκτζή εκ Λονδίνου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσοι έχουμε ζήσει το Ντούσαν και ως ποδοσφαιριστή, έχουμε μία διαφορετική στάση απέναντί του.
    Όσον αφορά τον μελλοντικό μας πρόεδρο {εάν και εφ'όσον}, όσο πιο μικρός και ανασφαλής είσαι τόσο πιο πολύ το μάγκα θέλεις να κάνεις.
    Αλήθεια, είναι γνωστός στη Γηραιά Αλβιώνα?

    Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Sakis: Φυσικά μπερδεύτηκα κι άλλο. Σαν να βρέθηκα στην Καλιφόρνια. Ο αθλητισμός γενικά είναι το μεγαλύτερο συμπλήρωμα δίπλα στην κριτική σκέψη της παιδείας που μεταμορφώνει το ζώο σε άνθρωπο. Φυσικά στην Ελλάδα, δεν έχουμε τίποτε απο τα δύο. Ακόμα μαθαίνουμε πώς πήδαγε ο Τιβέριος ή τι έκανε ο Συμεών ο Βουλγαροκτόνος.
    Και βόλεϋ καλό έπαιζα και παίζω ακόμα, και χάντμπολ. Το ποδόσφαιτο το έκοψα λόγω ρήξης στο χιαστό. Παίζω για πλάκα με τα παιδιά μου κάθε Κυριακή. Λόγω χρόνου αλλά και ηλικίας - να μην κρύβομαι- δεν μπορώ πια να τρέχω παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς polsemannen: Κάρολε, κι άλλα είναι απόλυτα. ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Τώρα βέβαια με χαλάς που λες οτι θα το παρουν οι άγιοι και μάλιστα και κατόπιν στησίματος. Κανέναν δεν υποστήριζα, αλλά τώρα πια θα είμαι με τα πιστόλια. Για να στην σπάσω αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φτάσαμε τέταρτοι λοιπόν και με τους 10 κλεμένους βαθμούς που θα είμασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αννα, οχι δεν ειναι γνωστος ουτε στη Γηραια Αλβιωνα ουτε πουθενα αλλου και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα. Ευχαριστω για το καλοσωρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ steven
    Όλα καλά αρχηγέ.
    Τώρα γύρισα από ταβέρνα καθότι καλή η ΑΕΚ,αλλά έχουμε και προσωπική ζωή πάνω από όλα.
    Είμαι κι από πολύ μπρούσκο κρασί και τους αγαπάω όλους.
    Τα βλέπω όλα κιτρινόμαυρα και δικέφαλα.
    Τα λέμε φίλε με καλύτερη διαύγεια.
    Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xαράλαμπε, μπορεί να ήμασταν και πρώτοι. Πολλά άτυχα αποτελεσματα ήρθαν μετά από γκρίνιες και κακή ψυχολογία.
    Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς.Ουδέ ημών εξαιρουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Άννα, ΑΕΚ-Λονδίνο: Εγώ είμαι υποχρεωμένος να σας δίνω τις ειδήσεις κι ό,τι μαθαίνω. Είτε τα λέω έτσι, είτε αλλοιώς και βάλω και κανά σχόλιο δικό μου, δεν ξέρω τι διάολο με περιμένει. Όχι οτι φοβάμαι, αλλά είναι ενδεικτικό του διχασμού. ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΥΠΟΥ " ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ". ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ. ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΟΜΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Sakis: Φίλε, μην με ξαναπεις αρχηγό διότι ξέρεις τι θα νομίσουν όλοι. Μια χαρά είμαι πίσω στην υποδομή. Ελπίζω καλό το κρασάκι και καλή η παρέα. Τα παιδιά μου έπεσαν για ύπνο για να τα ξυπνήσω στις 1 για την πανδαισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς όλους: ΚΟΥΙΖ ΚΙ ΑΛΛΟ: ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο SUGAR ΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; Ο ΕΥΡΩΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΜΑΝΟΥΑΛΙ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΓΕΙΤΕ.
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ; ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 2004. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ FRONT MAN. ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Steven, πιστεύεις τελικά πως θα αναλάβει ο Αδαμίδης? Αν ναι, ετοιμάσου για εξώδικα. Θα γελασει ο κάθε πικραμένος.......
    Μήπως με το μάστορα? ή εκπροσώπους του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Άννα: Ναι φιλενάδα, θα αναλάβει σίγουρα. Μην έχεις αμφιβολίες. Για εξώδικα δεν ξέρω, αλλά όταν μιλάς για δικαιοσύνη γενικά, ακόμα και εσώδικα, φυσικά μιλάς για κωμωδίες. Το θέμα είναι ποιός γελάει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Tότε Steven, η διάσπαση θα είναι οριστική και μη αναστρέψιμη. Μήπως αυτό το ρόλο του έδωσαν να παίξει...ποιος ξέρει.
    Πες μας τώρα με ποιον συναντήθηκε ο Brown Sugar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Steven,ενταξει να τον κρινουμε στα play offs αλλα ξεκινησε παπαρολογοντας. Μπαι δε γουει ειχα εδω για 3 μερες ενα συμμαθητη σου τον Π. Υποστηρικτης της αλογοτροφης. Σου στελνει χαιρετισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Άννα: Απα, πα , πα. Και στην συνάντηση τι θα πούμε; Γιατί τον λες Brown; Πάντως είναι σε ύπατο αξίωμα. Αδαμίδης; Δηλαδή γήινο μύδι. Ζουν τα όστρακοειδή εκτός θαλάσσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς ΑΕΚ-Λονδίνο: Ποιός είναι ο Π, συμμαθητής, μου; Τους συμμαθητές μου τους συμπαθώ όλους με τα ελαττώματα τους. Κι εσύ νέο παιδί, τι κάνεις με τους κωλόγερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Π για Παναγιωτης αλλα γνωστος ως Π. Τρια χρονια σου ριχνω και σενα και του συμμαθητη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς όλους: Σας τα είχα γράψει για την σχέση Πηλαδάκη - Βγενόπουλου. Και στην Τούμπα, διπλό είναι. κι όλα γίνονται για να σκάσει Ο Παύλος, το κλασσικό νούμερο, και φυσικά να πάρει ΄ξέρετε τι, ο Πατέρας μετά το καλοκαίρι βέβαια. Προς το παρόν είναι σύμμαχος. Κρατείστε το αυτό το σχόλιο. Εταιρεία δεν στήνεις μόνο για την πάρτη σου, λοξοκοιτάς και τον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς ΑΕΚ- Λονδίνο: Άρα καλά το είπα οτι είσαι νέο παιδί. Μετά τα 50 γίνεσαι reset. Τις ει ο Π; Τα αρχαία τα θυμάσαι σίγουρα. Μας βοήθησαν πολύ σήμερα στην κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χαζομάρες δικές μου..απο το τραγούδι των Rolling Stones, Brown Sugar.
    Ta μύδια πάντως, αν έχουν καλλιεργηθεί σε βρώμικα νερά, μπορεί να προκαλέσουν τύφο και ηπατίτιδα Α. Και απ'ότι γνωρίζω, τα νερά του Τάμεση δεν είναι και τόσο καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος from N. York07 Φεβρουαρίου, 2010 22:05

    Answer to your qiuz:
    The sugar pie met with a guy mamed Bico!!
    Behind Bico's nick name hides a treaure person for AEK. Trust me.

    Steven soon I will connect with you.

    Greetings from N.Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Άννα: Τα μύδια αν καλλιεργούνται είναι ΟΚ. Φυσικά δεν έχουν γεύση, αλλά τα παρελκόμενα τους. Τα μύδια χρησιμοποιούνται στα σχοινιά που κλείνουν τα κλουβιά των ιχθυοκαλλιεργειών , για να απορροφούν τα βαρέα και τα μεσαία μέταλλα. Πιο παθογόνα πράματα δεν υπάρχουν. Πολύ επικίνδυνα. Καταστροφή μυδιών δεν υπάρχει στην Ελλάδα σαν φορέας. Άννα μου, καλά αυτά. Είσαι για κάποιο τρόφιμο σίγουρη;
    Επίτηδες μίλησα για μύδι και για τρόφιμο. Οι απατεώνες τρόφιμοι στην φυλακή δεν πάνε;
    ΚΑΚΟ ΠΑΙΝΤΙ ΣΕ ΞΕΦΥΓΚΕ Η ΝΙΓΚΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕΥΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΔΙΑ. ΤΗΝ ΘΑΆΣΣΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ. ΟΕΟ, ΟΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Ανώνυμο: έλα που δεν ήταν Ο Μπίκο. Μακάρι να ήταν, διότι πάντα η ΜΗ λύση μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά είναι λύση. Κάνε με connect μέχρι τις 5 το πρωϊ που θα βλέπω κάτι μαλακισμένα αμερικανάκια να παίζουν δισεκατομμύρια, ενώ ο Ταχτσίδης θα πηδάει κι ο Έλληνας διαιτητής θα παθαίνει θλάση. Ατυχήματα θα πεις. Μπα, δυστυχήματα θα πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Καζναφέρη, Πανόπουλο και Ματζουράκη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ, ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ; ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΙΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Φίλοι, δεν κατάλαβα. Πείτε μου εσείς. Τα λάθη του Σάχα χθες, ακριβώς, ποιά ήταν; Διότι μπάλα επειδή δεν ξέρω, θα ήθελα να διορθωθώ. Γκουαντανάμο για να σωθούμε; Απόλυσε τον άμα είανι κλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kati mou leei oti o enas htan oikoumenikos pou anaferese,o allos mhpws einai aggelos poy exei kales sxeseis me ton oikoumeniko?

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Hi Steven,

    Thanks for replying to my message. I wish not to connect with you at the present, but soon you will hear from me.
    I'll be watching the Super Bowl too but forunatelly for me it will be live, in fact the Preshow game has already started. Usual stuff, friends and lots of beer and pizza.
    Regarding Bico, I insist and take me word he's met twice with sugar pie.

    Enjoy the game.

    By the way Saha was good yesterday (we get AEK gemes through satellite). Which channel is broadcasting Superbowl in Grrece?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Ε.Μ. : Πολύ κοντά είσαι αδερφέ. Δηλαδή το βρήκες, και δεν υπάρχει άλλος εκτός απο τον Κάρτραίτ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Ανώνυμο N.York: Πέστε ένα όνομα επιτέλους, έστω και ψεύτικο. Μέχρι και στον σκύλο δίνω όνομα και συνεννοούμαστε. Φίλε, το NOVA δυστυχώς. Φυσικά ο Σάχα ήταν καλός διότι δεν έιχε πίεση. Ξέρω τι έχει ξεκινήσει. Λήγει το συμβόλαιο κοντά. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙΑ.
    Γαμώ την πουτάνα μου, τι ωραία περνάτε. Πίτσα, μπύρα κι άλλα. Να σου πω, έχετε δει και το lingerie super bowl; Πες μας κι άλλα. Γυναικάρες ή μπουρούχες; εδώ κορυφαίος άντρας ο Ταχτσίδης κι ο Καραγκούνης. Τα ίδια κι εκεί; Κι εκεί δίνετε τη μάχη των κοντών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να σου πω την αλήθεια Steven,όταν βλέπω το Σάχα κάτω από τα δοκάρια, με πιάνει κρύος ιδρώτας.Με τον Αραμπατζή, δεν μπορώ να πω ότι νοιώθω σίγουρη, αλλά δεν τρέμω κιόλας. Ένας μετριότατος τερματοφύλακας είναι ο Σάχα και ειδικά φέτος, λίαν επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανωνυμος Ν. Υork07 Φεβρουαρίου, 2010 23:35

    Here is the battle of the giants. All very athletic guys with unbelievable abilities, strength, endurance, professionalism.

    Next week we’re on for the Victoria Secret Super Duper Bowl. Following week we are participating in strip poker tournament with hot babes. Winner takes free blow j….

    Love to have you here with us.
    Got to go now.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε Αννα κοψε τις μαλακιες. Ποτε εγινε ο Αραμπατζης τερματοφυλακας?
    Ασε τους αντρες που παιζουν μπαλλα να κρινουν. Εσυ τι ξερεις απο τοπι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. προς όλους: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΡΝΟΒΛΑΧΟ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ; ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ; ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΤΟΠ ΕΔΩ.
    ΜΑΡΦΙΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΒΙΑΝΕΞ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΜΟΥ. ΠΟΥ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ. ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.
    ΕΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπίκο, πρέπει να βγεις φίλε μου και να διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα του NewYorker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κωστας-Φλωρινα08 Φεβρουαρίου, 2010 00:40

    Ρε συ Στηβεν, γιατι κραζεις τοσο ατσαλα το πατριωτακι σου? Ειχε τιποτα μεμπτο το παιχνιδακι στον καμπο σημερα?Υπαρχει φετος καμια ΑΕΛ? Ναι,οι συμμαχιες δουλειων και χορηγων υφιστανται.Και δεν φανταζομαι οτι αυριο μεθαυριο με το καλο, η Ενωση θα ειναι η ασπιλος και αμολυντος.Ξερουμε που ζουμε, και ξερουμε ποιοι ειμαστε ΟΛΟΙ. Πεισε με για το αντιθετο, με επιχειρηματα ρε ξεροκεφαλε!!!
    Βρισε με κιολας, αλλα πεισε με.Οπου παιζει μπακιρι, και ενιοτε πολυ, δεν υπαρχει μπεσα.Γαμω τον συναισθηματισμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. προς Άννα και τους λοιπούς φίλους: Ανοίχτηκαν οι μπύρες και σε λίγο ξυπνάνε τα παιδιά. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Κώστα- Φλώρινα: Γιατί να σε βρίσω; Δίκιο έχεις σε όλα. Ξέρεις τι δεν πάω; Τα σίγουρα και τα γνωστά, να μου το παίζει το πατριωτάκι οτι αγωνίστηκε και δούλεψε. Αυτά τα δήθεν μου την σπάνε. Φυσικά μεγάλη νίκη, και σίγουρο διπλό στην Τούμπα. Κι έπρεπε η νίκη να είναι μεγαλύτερη. Νάσαι καλά Κώστα μου. Τώρα είμαι με τα πιστόλια γιατί ο Κάρολος με εκνεύρισε. Εσύ το παίρνεις δίκαια. Όχι και στημένο για τους άγιους. Να πέσουν οι θρησκείες κάτω. οι άγιοι κάνουν και τέτοια; Θα σου πω αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Περαστικά Steven, καλά να περάσετε και ας νικήσει ...ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ stenev
    Έχεις δίκιο φίλε μου.
    Μπορεί κάποιος κακοθελητής,να κάνει την τρίχα τριχιά.
    Καλά που είσαι All Around παιχτούρα και τα προσέχεις ιδιαίτερα,γιατί αν περιμένεις από μένα το μονοδιάστατο,να τα σκεφτώ αυτά,κάηκες.
    Καλή σου και δημιουργική μέρα.
    Υ.Γ.
    Εξαιτίας της ΑΕΚ και της συνεπαγώμενής της,Νέα Φιλαδέλφεια φυσικά,είμαι με τους Philadelphia τους οποίους γνώρισα πολύ αργότερα και με αφορμή μόνο και πάντα την ΑΕΚ.
    Απόλυτη συμμετρία της ζωής μου η ΑΕΚ,όπως αναφέρεις εύστοχα το δικό σου αριθμό στο προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Φεβρουαρίου, 2010 13:31

    Stsven, εντάξει δε θα σε φωνάζουμε αρχηγό....δραγουμάνος σου κάνει (όχι του ΠΟΚ)...? Ή θα μπουν τίποτα "πραγματικοί" πρόσφυγες ή παπακο-καβαλάρηδες εδώ και θα σε περάσουν γενεές 14 πάλι? ΥΓ. Το κείμενο σου για τον Φλεβάρη μου άρεσε πολύ...Συμπληρώνω τη σημασία του ως μήνα του τριωδίου-αποκρεώ, η οποία είναι μία παγανιστική γιορτή που γουστάρω τρελά, κατευθείαν συνδεδεμένη με τον Πάνα και τη γήινη πλευρά μας. Έλα μπρε, είσαι και Κοζανίτης, ξέρεις από Αποκριές!
    ΥΓ: Συστήνω Σοχό στο νομό Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κωστας-Φλωρινα08 Φεβρουαρίου, 2010 13:48

    Αχ βρε Γιωργη τι μου θυμησες τωρα. Ειχα κανει Κοζανη μια αποκρια το 99, ολα τα λεφτα.Τα τραγουδακια στους φανους ειναι πραγματικα αποσταγματα.Βεβαια εγω προσαρμοστηκα αμεσως λογω συγγενους τρελλας, αλλα ειναι πολυ ομορφα.Σε μερικους πεφτει δυσπεπτο επειδη ειναι παραδοσιακα τα γλεντια,αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Φεβρουαρίου, 2010 14:31

    Φίλε Κώστα, πήγα Κοζάνη, έχω πάει και Νάουσα και Γρεβενά, γουστάρω με τα μπούνια, αλλά σα χαμουτζής δε μπαίνω απολύτως στο τριπ, άσε που σε όλα αυτά πήγα αυθημερόν και δε μπορούσα να αφεθώ σε ολονύκτια κατανάλωση αποσταγμάτων και των χάλκινων, οπότε απλά ευχαριστήθηκα τη φάση, αλλά ελαφρώς τουριστίκ (λόγω μη διανυκτέρευσης, όχι στάσης ζωής φυσικά). Περιμένω το steven να ξεκινήσει με κείμενο περί αποκρεών, δε θέλω να πω πολλά παραπάνω. Πάντως για μένα αποκριές=βορράς=χώρα του ορφέα...
    ΥΓ: Τα παραδοσιακά γλέντια είναι τα εύπεπτα για μένα, τα βρωμερά κακέκτυπα της Βραζιλίας που στήνονται στο νότο (δες Πάτρα, Μοσχάτο κλπ κλπ) με τα μαρακαϊμπο (τι Ρίο Ντε Τζανέιρο τι Ρίο Αντίρριο κοινώς) και τις μούφα χορεύτριες τσαμικο-σάμπας μου τη δίνουν στα νεύρα ρε φίλε. Φέτος λόγω έλλειψης μαρουλιών και κύησης της κυράς δε θα ανέβω προς βορρά, αλλά κάθε χρόνο το παλεύω....
    ΥΓ2: Σοχός ξαναλέω και τα άλλα που θέλω να πάω τα αναφέρω ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ STEVEN (δραγουμάνε του blog σε ψήνω να γράψεις για Απόκριες με όλες τις δυνάμεις μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή