Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

O ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

            Ναι αδέρφια. Είναι γεγονός. Το τουρνουά στην Αυστραλία το κατακτήσαμε και απο την άλλη εβδομάδα θα κοσμεί την τροπαιοθήκη μας το κύπελλο σε σχήμα κοάλα. Είμαστε η  πρώτη ομάδα που φέρνει τίτλο απο τόσο μακριά και με ένα σύστημα βαθμολογίας που δεν μας ήταν γνωστό. Βαθμοί για τη νίκη και βαθμοί και για τα γκολ. Αυτό σημαίνε οτι η ομάδα δεν σταμάταγε μόνο στο τρίποντο αλλά κυνήγαγε μέχρι εσχάτων τα πάντα. Και τα πάντα είναι πλέον γεγονός: 400 χιλιάρικα όλα μαζί και άπειρο υλικό της μπουτίκ πουλημένο. Κάτι σαν αρπαχτή στα ντάλαρς.
          Και προσέχτε και κάτι άλλο: Η ομάδα κένταγε κάτω απο απάνθρωπες συνθήκες. Στο πρώτο παιχνίδι, μας βρέξανε το γήπεδο. Στο δεύτερο έβρεχε καταρρακτωδώς. Πάλι καλά που δεν το στεγβώσανε. Στο τρίτο μήπως ρίξουν και χιόνι για να μας αναχαιτήσουν. Μακάρι ο χειμώνας να είναι βροχερός φέτος. Πρώτον για την ομάδα που κατά πως φαίνεται βρήκε το κλίμα της και δεύτερον για μένα που τα εισιτήρια τα πήρα στο σκεπαστό κομμάτι της θύρας 7 ( πιστεύω να έχετε δει τον συμβολισμό που επιχειρώ, Αεκτζής και θα κάθομαι στην συγκεκριμένη γαβροκερκίδα ).
          Το παιχνίδι δεν το είδα βέβαια αλλά διάβασα τα ρεπορτάζ τα οποία είναι εγκυρότατα όσο μεγαλώνει η απόσταση και χάνεται και η οπτική επαφή. Ο Ντούσαν έδεσε τον αντίπαλο προπονητή χρησιμοποιώντας Δέλλα και Σουηδό ταυτόχρονα μια ποι οι Κέλτες αρέσκονται σε σέντρες. Ο Γεωργέας τουρμποκίνητος κι ο Λαγός μέχρι να χτυπήσει, αναχαίτιστος. Ο Καφές πανταχού παρών ( αυτό τρόμαξε και εμένα ) κι όλοι οι λοιποί πέταγαν φωτιές που δεν μπορούσε να σβήσει ούτε η υγρή λαίλαπα που έριχνε μετά μανίας ο ουρανός. Μια λαίλαπα που έσπρωχνε τον παικταρά Μπέρνς προς τον κολοφώνα της καταξίωσης ( τώρα γιατί ο Σέρβος δήλωσε μετά τον αγώνα " θα δούμε αν τελικά παραμείνει στην ομάδα", μάλλον οφείλεται οτι θα θέλει να τον κρατήσει προσγειωμένο). Τα δε πράματα έγιναν απροσπέλαστα για την αγγλική ομάδα όταν στο 68 εισήλθε το θηρίο μας. Το οτι δεχθήκαμε γκολ στα λεπτά συμμετοχής του θηρίου, είναι διότι κατέτρωγε ετέραν μπάλα βοηθητικήν που την είχαν λακτίσει Άγγλοι για καθυστέρηση μπας και γλυτώσουν κι άλλα τεμάχια. Άγγλοι που μάλιστα είναι πολύ πιο έτοιμοι εξ ημών που θα προετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα μήνα, θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην κακοτράχαλη Κέρκυρα και μετά θα ξαναπροετοιμασθούμε για άλλες τρεις εβδομάδες ίνα είμεθα πάνοπολοι εναντίον των φιλοδόξων Σερρών.
      Ο δε αντίπαλος προπονητής μίλησε για υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι εκ μέρους μας με την ανοχή του διαιτητή. Τι λέει ρε ο βλάχος;  Πότε είχε η ΑΕΚ την διαιτησία στην Ελλάδα, για να την έχει και στην Αυστραλία; Τι, επειδή την κάλεσε το Σίδνεϋ που ο πρόεδρος της ήθελε να την αγοράσει τότε απο τον Ψωμιάδη; Συνειρμοί κύριε μαλάκα, απαγορεύονται και η κούπα θα έρθει καθαρή χωρίς ίχνος στάχτης. Άντε μην παίξουμε στο πρωτάθλημα Αγγλίας και σας υποβιβάσουμε σίγουρα, διότι μέχρι τώρα το παλεύετε.
         " Και στην Αυστραλία τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα
           κι οι ομάδες προσκυνούν στο χώμα
           τρομάξαν οι ομογενείς στην Αδελαϊδα
           κι οι αντίπαλοι ετοιμάζονται να πάρουν μια αρχίδα."  ( Λαϊκόν, σύγχρονον πλέον της Ωκεανίας )

      ΥΓ1. Για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν μαγική εικόνα. Θα ΄πρεπε να έχει φάει μια τεσσάρα, αλλά την κρίσιμη στιγμή βγήκε ο Χαλκιάς. Πάντως συγχαρητήρια. Φάνηκε η δουλειά του Δερμιτζάκη ή του Βιτόλο ή του Γκαρσία. Συγνώμη έχω μπερδευτεί ποιός είναι ο προπονητής. Για τον πρόεδρο είμαι σίγουρος πάντως. Γκαρσία γκαραντί.
      ΥΓ2. Μια ανταλλαγή Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο ταυτόχρονα με τον Σοάρες δεν θα με χάλαγε.
      ΥΓ3. Διάβασα οτι ο Ντιοπ και ο Τζιμπούρ είναι κολλητοί. Τόσο πολύ δυνάμωσε ο Σκόκο ή πάνε να δείρουν άλλον τελικά; Ψήλωσε η ομάδα και θα έχουμε ντράβαλα στις παρατηρήσεις.
     

23 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα30 Ιουλίου, 2010 00:42

    Ελα ρε πατριδα.Γιατι σε χαλασε η τουρνε στο Australia?Μια χαρα ητανε.Εδω πανε οι Μαντσεστερ και οι Ρεαλ,στην Κινα κανουν ζογκλερικα με την Βusan FC,και πεφτει τρελο κονομι.Τουλαχιστον η Αυτοκρατορισσα εκανε και δυο παιχνιδια με σοβαρους αντιπαλους,και συνδυσαε το τερπνον μετα του ωφελιμου.Σοβαρα μιλαω,δεν κανω πλακα.Παοκ δεν ειδα,κρατησα ορεξη για την Τεταρτη να παω να δω το Σουραεζ live,στη Ντουμπα.....
    Προεδρος ειναι ο λαος ρε!!!Ο Γκαρσια εχει το πληρεξουσιο,απλως.Ε ρε τι ξυλο εχει να πεσει φετοοος....Εδω θα΄μαστε για να τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο, αλλα σχετικο.:
    "Συνεχίζονται οι αναταράξεις, δυο μέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου-βόμβα στους New York Times, αποκαλύπτοντας τακτικές της Wall Street οι οποίες «επιδείνωσαν την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα και υποσκάπτουν το ευρώ βοηθώντας ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να κρύψουν τα αυξανόμενα χρέη τους».

    Στο ρεπορτάζ των NYT αναλύεται λεπτομερώς το πώς λειτουργούν οι συμφωνίες αυτές, που έφεραν κωδικές ονομασίες εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, όπως «Αίολος» και «Αριάδνη», και στην ουσία αποτελούσαν «συγκαλυμμένα δάνεια», τα οποία, όμως, «δεν ήταν καταγεγραμμένα» στον προϋπολογισμό ως τέτοια. Σύμφωνα με τους συντάκτες, το 2001, μετά την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ο όμιλος Goldman Sachs είχε δανείσει κρυφά στην ελληνική κυβέρνηση δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου η Ελλάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ευρωζώνης, σε μια συμφωνία που είχε προωθηθεί ως «νομισματική συναλλαγή» και όχι ως δάνειο και που βοήθησε την Αθήνα «να επιτύχει τα ευρωπαϊκά κριτήρια του ελλείμματος, παρότι συνέχιζε να ξοδεύει πέρα από τις δυνατότητές της». Την τακτική αυτή εφάρμοσαν και η J.Ρ. Morgan Chase αλλά και άλλες τράπεζες, οι οποίες έδωσαν τη δυνατότητα να κρύψουν επιπρόσθετα δάνεια σε Ελλάδα, Ιταλία και πολύ πιθανόν και αλλού.

    Την ίδια χρονιά, σύμφωνα πάντα με τους NYT, η Goldman Sachs συνήψε με την Εθνική Τράπεζα μια συμφωνία ανταλλαγής επιτοκίων (interest rate swap) και το 2008, η Goldman βοήθησε την Εθνική Τράπεζα να δημιουργήσει μια νομική οντότητα (εταιρεία) με την ονομασία «Τίτλος». Όμως, η Εθνική Τράπεζα κράτησε τις μετοχές που η «Τίτλος» εξέδωσε σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικής έρευνας Dealogic, για να τις χρησιμοποιήσει ως εχέγγυο σε περίπτωση που χρειαστεί να δανειστεί περισσότερα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Με το σύστημα αυτό των currency swaps, η Ελλάδα, το 2001, με διαμεσολαβητή την Goldman Sachs, μετέτρεψε χρέος αξίας 10 δισ. δολαρίων και γιεν σε ευρώ. Τότε, η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου ήταν στα 0,85 δολάρια, όμως η Goldman Sachs φέρεται να «αγόρασε» αυτό το χρέος με ισοτιμία ευρώ-δολαρίου στα 1,30 δολάρια και με τον τρόπο αυτό το χρέος συρρικνώθηκε κατά περίπου 2,8 δισ. ευρώ."

    Μαλλον εχει δικιο ο Γ.Π και αναρωτιεται "που ειναι τα λεφτα".

    Και ελπιζω, στα παραπανω,να βλεπουμε ολοι τις τελευταιες ραψωδιες της συγχρονης "Ευρωιπαιαδας" με τον του Δουρειο ιππο της και την πτωση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πουμε και δυο λογια για την ομαδα. Ασφαλως και υπααρχει διαφορα-με βαση τα οσα βλεπουμε ως τωρρα- σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες.
    Και αν δεχθουμε οτι μια συμπτωση που επαναλαμβανεται,παυει να ειναι συμπτωση,τοτε τα 3-4 φιλικα(εκ των οποιων τα 2 με αξιολογους αντιπαλους και το κυριοτερο με ενα καρο αντιξοοτητηες) δειχνουν ξεκαθαρα οτι υπαρχει ενας αγωνιστικος μπουσουλας ο οποιος-το κυριοτερο- γιινεται προσπαθεια να διαρκει οσο γινεται περισσοτερο στο 90λεπτο και να μην ειναι βεγγαλικο.
    Υπαρχει μια αρχη και ενα τελος. Και πολυ πιθανον-επιτελους- να σταματησουμε να βριζουμε βλεποντας την μπαλα να χανεται στην τριτη πασα. Ελπιζουμε τουλαχιστον αυτο το εκτρωμα που βλεπαμε,να παψει να μας πληγωνει και να μας νευριαζει και το κυριωτερο να μη προσβαλει την ιδια την ομαδα, η οποια εχει μακραν,τα περισσοτερα παρασημα αγωνιστικης καλαισθησιας απο οποιαδηποτε αλλη. Ειναι κριμα.
    Ειναι αληθεια οτι αρκετα πραγματα απο αυτα που βλεπουμε στο παιχνιδι της, ειναι προιον επιπονης δουλειας και αφομοιωσης. Το τυχαιο και το στιγμιαιο στο ποδοσφαιρο,φαινεται.
    Τωρα, γιατι φετος και οχι περσι,μη ρωτατε.
    Οπως και κανεις δεν μπορει να απαντησει στο αν αυτο που βλεπουμε θα εξαφανιστει με τα πρωτοβροχια.Και οτι ειναι ενα παραξενο και ακαιρο φορμαρισμα. Ελπιζουμε πως οχι. Θα δειξει.
    Κραταμε μικρο καλαθι,γιατι εχουμε δει πολλα τοσα χρονια. Ελπιζουμε να εχει διαρκεια.
    Και ειναι τοσο δυσκολο, οσο και απλο. Το να πεισεις δηλαδη ενα ματσο καλο- η κακο-μαθημενα παιδια με μεγαλες για την ηλικια τους περιουσιες,οτι ειναι καλυτερα για την καριερα τους να παιζουν καλα,παρα το αντιθετο. Μπορει να ακουγεται χαζο η και αυτονοητο,αλλα ειπαμε,εχουμε να κανουμε με "παιδια" και στην πλειοψηφια τους αμορφωτα,που δεν γνωριζουν το συμφερον τους και πως να παρουν το 100% απο αυτο που εχουν.
    Ολα ειναι θεμα ΔΙΑΘΕΣΗΣ. Και αυτο δεν αφορα μονο στο ποδοσφαιρο βεβαια. Αφορα στα ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει,πηραμε ενα τιτλο,αυτο που με ανησυχει ομως ειναι οτι ο προεδρος δεν μας ειχε πει τιποτα γι αυτον ,και μας επιασε μαλακες...
    Ενω μας εχει καθησυχασει πως η ομαδα θελει και θα κυνηγησει πρωταθλημα,κυπελλο,ευρωπη,με μεγαλες πιθανοτητες να παιξει και καποια διηπειρωτικα επισημα ματς,κι εμεις ειμαστε πλεον πεπεισμενοι οτι ολα ειναι μια χαρα,ερχεται λοιπον αυτος ο πρωτος τιτλος και μας αιφνιδιαζει...Μεχρι την παρελαση προλαβαινουμε να ειμαστε εξω κι απο τους τρεις στοχους του προεδρου,για να μην χαλασουν τα γουρια,οπως καθε χρονο? Αφου πηραμε εναν τιτλο,τους αλλους τι τους θελουμε? Και τα ραφια λεφτα θελουν για να τα φτιαξεις,αστα να πανε στο διαολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Κώστα-Φλώρινα: Δεν με χάλασε. Είπα να κάνω λίγη καλοκαιρινή πλάκα. Χώρια που και η κούπα είναι χρήσιμη στα παιδιά μας που πρόκειται να μεταναστεύσουν.
    Γιατί να πέσει ξύλο; Ο λαός θα δείρει τον πρόεδρο, δηλαδή τον εαυτό του; Για πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δική μου γνώμη είναι οτι η κίνηση αυτή του ταξιδιού στην Αυστραλία ήταν μια σωστή,προς το παρόν, κίνηση που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.
    Και οικονομικά οφελη έχουμε,που με περισσότερη εμπειρία θα μεγαλώσουν στα μελλοντικά ταξίδια,λόγο καλύτερου μάρκετιγκ και αγωνιστικά διότι σε αυτά τα τουρνουά μετέχουν και κάποιες μεγαλύτερες ευρωπαικές ομάδες,'αρα κάποια δυνατά παιχνίδια.
    Καλή και η κούπα ειδικά στον ψυχολογικό τομέα για τους ποδοσφαιριστές που αποκτούν άλλη ψυχολογία, του νικητή,κάτι που μας έλειψε πέρισυ.
    Και μακάρι οι αυτοματισμοί που είδαμε στην Αυστραλία να τους βλέπουμε και στο πρωτάθλημα.Καλή μπαλίτσα δηλαδή και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.Γι αυτό καλά θα κάνει να κόψει τις φαμφάρες ο πρόεδρος.
    Φυσικά τα χειρουργία θα είναι έτοιμα διότι την ΑΕΚ δεν την βλέπουν μόνο οι ΑΕΚτζήδες αλλά και ο συλλέκτης έργων τέχνης, και ο άσχετος απο ποδόσφαιρο πρόεδρος που το παίζει εξυγιαντής του χώρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χαράλαμπο: Αυτό λέω κι εγώ. Επίσης σπουδαία κίνηση η δημιουργία ακαδημιών εκεί κάτω μια που εποπτεύονται πιο εύκολα απο τις εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Όλους: Χτύπησε ο Λαγός, διάταση ο Τζιμπούρ, τράβηγμα ο Ντιόπ. Τι τις θέλουν τις προπονήσεις γαμώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KILL BILL !

    "ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!"
    Το διαβάζεις και ψάχνεις να δεις σε ποιόν απευθυνόταν ο κόσμος λέγοντας τα συγκεκριμένα λόγια.
    Να απευθυνόταν στην διοίκηση? Μπορεί, γιατί όχι
    Να απευθυνόταν σε κανέναν από τους μισθοφόρους παίχτες? Πιθανό και αυτό το σενάριο.
    Να απευθυνόταν στον μπινέ και στους βοηθούς του? Λογικό ακούγεται. Τέτοια και πολύ χειρότερα αρμόζουν στον βάτραχο και το σκυλολόι του.

    Το ψάχνεις λοιπόν λίγο περισσότερο για να βγάλεις άκρη τι συνέβει τελικά και διαπιστώνεις ότι τα λόγια ανήκουν σε έναν υπάλληλο της ΠΑΕ και στρέφονται στον κόσμο της ομάδας!
    Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στον ‘μαγικό’ κόσμο της ΑΕΚ. Ο χοντροκαϊλας μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ομάδα βρήκε επιτέλους τον ρόλο του. Θα εκδίδει πιστοποιητικά ΑΕΚοφροσύνης και θα ρίχνει πόρτα σε όσους κρίνει ο ίδιος ότι δεν πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα!
    Ο μισθοφόρος λοιπόν ξαναχτυπά. Ας θυμηθούμε λίγο την πορεία του από την στιγμή που γύρισε στην ΑΕΚ για να αναλάβει την τωρινή του θέση. Ο «Βασιλομπίλαρος» προσλήφθηκε από την ΠΑΕ για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μανωλάς. Θεωρητικά οι αρμοδιότητες του ήταν να παίξει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε παίχτες–τεχνική ηγεσία, παίχτες-διοίκηση και τεχνική ηγεσία-διοίκηση! Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, τι από όλα αυτά έκανε? Οι παίχτες σκοτωμένοι με τον βάτραχο και να γκρινιάζουν που είναι απλήρωτοι, ο μπινές να γκρινίαζει για την διοίκηση και η διοίκηση να τα βλέπει όλα αισιόδοξα!

    Τις 2,3 φορές που έτυχε να τον συναντήσω τον υπάλληλο τον άκουσα να κατηγορεί τους παίχτες ως αδιάφορους και μισθοφόρους που δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της φανέλας που φορούν. Μας παρακάλαγε να τους βρίσουμε-κυνηγήσουμε-πιέσουμε ώστε να πάρουν τα χαμπάρια τους.Ζήταγε δηλαδή να κάνουμε την δουλεία για την οποία είχε προσλήφθει ο ίδιος. Από την άλλη κατηγορούσε την διοίκηση για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα. Οι άσχετοι με ποδόσφαιρο χαρτογιακάδες που δεν πλήρωναν κιόλας(οι συγκεκριμένοι άσχετοι βέβαια ήταν εργοδότες του ίδιου)!Τον προκαλέσαμε να παραιτηθεί αφού είναι έτσι τα πράγματα και να βγει να τα πεί δημόσια και όχι στα 100-150 άτομα που ήμασταν παρόντες αλλά μάλλον δεν θα μας άκουσε γιατί απάντηση δεν πήραμε ποτέ!!!Βλέπεις είναι και δύσκολες οι εποχές. Ανεργία φτώχεια κλπ κλπ. Όταν δε αποδοκιμάζαμε τον μπινέ έμπαινε ασπίδα χρησιμοποιώντας ορολογία Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου «χωρίς αυτόν θα είχαμε διαλυθεί» «αυτός κρατά την ομάδα» και άλλα τέτοια όμορφα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί ψάρωναν και έκοβαν την αποδοκιμασία.

    Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Όλη την χρονιά ακολουθώντας τακτικές Νικολαϊδη, επισκέφτηκε όλα τα club της Ελλάδας σε ένα ατελείωτο tour κάνοντας την προπαγάνδα του για βάτραχο αλλά και για τον θείο από το Σικάγο τον σφουγγαράκη. Και πες άντε με τον βάτραχο έχει αγάπη. Με τον Bob??????? Αποκορύφωμα όλων ήταν μία ατάκα που πέταξε σε εκδήλωση ενός club. Δείχνοντας κάποια αδέρφια μας αναρωτήθηκε αν είναι πραγματικά ΑΕΚτζήδες και τα κατηγόρησε ότι θέλουν το κακό της ΑΕΚ. Και όλα αυτά γιατί γνώριζε τις απόψεις των παιδιών για το σέρβικο σκυλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο.Να επισκέπτεται η ομάδα την Αυστραλία και να δίνεται η ευκαιρία σε κάποια παιδία να δουν την ΑΕΚ από κοντά. Αυτά τα παιδία λοιπόν είχαν την δύναμη, παρ όλη την δίψα τους να δουν τον δικέφαλο, να μην ξεχάσουν να κάνουν το χρέος τους. Δηλαδή να κάνουν αυτό που οι ντόπιοι έχουν αμελήσει, να θυμίσουν στον βάτραχο ότι ήταν,είναι και θα είναι πάντα ανεπιθύμητος.
    Το αρχίδι λοιπόν, το σκουλίκι πληγώθηκε που στεναχώρησαν τον εργοδότη του! Παρεξηγήθηκε και έκρινε σωστό να τους προτρέψει να φύγουν. Αύτα τα παιδία φταίνε για ότι κακό συμβαίνει και για αυτό ο αργόμισθος προσπάθησε να προστατέψει το ομάδα από αυτούς.
    Δεν φταίει όμως ο χοντροκαιλας. Φταίμε εμείς και οι αποθεώσεις σε κάθε τυχάρπαστο. Προχθές βάτραχος, ρουφιάνος χθες ο δημητριάδης αύριο σκόκο μπλάνκο ή κάποιος άλλος.
    Τεσπα Βασιλομπίλαρε έπεσες στον βούρκο και είσαι πλέον ένα με τα σκατά.Μπήκες δυστυχώς και εσύ στην λίστα και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Άντε να έρθει η άγια ώρα να πάρεις πούλο και εσύ και το αφεντικό σου ο βάτραχος.

    ΥΓ1: Πέρσυ την έβγαλες καθαρή. Φέτος αλητη θα ακουσείς αυτά που σου αρμόζουν. Τα Βασιλομπίραρος τελείωσαν και για τους άλλους πλέον.

    ΥΓ2:Να συμπληρωσουμε,οτι περυσι σε ξενοδοχειο της Τριπολης πριν τον αγωνα με τον Αστερα,καποιοι αλληλκερνοντουσαν ποτα...Απο τη μια ο χοντρομπιλαρος,και απο την αλλη οι αντιγραφεις της Ναντια Κομανεντσι,υβριστες της οικογενειας και νυν υπερμαχοι του προδοτη προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμο
    Σε τσούζει βλέπω που πάει καλά η ομάδα, προς το παρόν, και θέλεις να σπείρεις διχόνια για να βγεις στον αφρό εσύ και οι όμοιες σου σαρδέλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς ανωνυμο: Αυτη ειναι η μοιρα σου δυστυχε. Και των υπολοιπων.
    Να ζητοκραυγαζεις και μετα να μουτζωνεις και να καταριεσαι τα ιδια προσωπα,σε εναν αγωνα χωρις τελος,σαν τον Σισυφο με εναν βραχο μαλακιας πανω απ'το κεφαλι σου.
    Αμ'τι νομιζες;Οτι ετσι ακοπα και χωρις απωλειες θα υποστηριζεις την ομαδα που σου δινει λογο υπαρξης στον κοσμο τουτο;
    Θα ανεβαινετε στα καγκελα και θα ανεμιζετε τα σωβρακα η τα πανο των νυν "ηρωων" και μελλοντικων "προδοτων" "μισθοφορων", "ρουφιανων", "αχρηστων", "αλητων" κλπ.
    Τοσο μυαλο εχετε,τοσα κανετε.
    Θα το πληρωνετε καθε μερα.
    Αλλωστε, "ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Toν Βασιλομπίλαρο όπως τον αποκαλείς noname,
    ποιος τον σήκωνε στα χέρια πέρσι παραμονές μεγάλου ντέρμπι στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι βολτες με το παπι, επιασαν τοπο.
    Θα υπογραφει τελικα το μνημονιο(πολυ της μοδας η λεξη αυτη...και μοιαζει με το "μνημοσυνο") μεταξυ της μανας ΑΕΚ και της παραστρατημενης κορης ΠΑΕ.
    Συμφωνηθηκε, οτι στο εξης θα δινεται κανονικα το 10% απο τα διαρκειας και θα γινει η εξοφληση των χρωστουμενων εως το '13.
    Δηλαδη την μεριδα της απο τις "βιζιτες" της κορης, η μανα θα την παιρνει κανονικα απο την "παστρικια",εστω και αν δεν συμφωνει με τον ασχημο δρομο που εκεινει εχει διαλεξει να ξεπουλα το κορμι της.
    Και η "αριστερα" δεν συμφωνει με τον ανηθικο και απανθρωπο καπιταλισμο, αλλα τα πριμ και τις επιδοτησεις της απο αυτον, τα λαμβανει κανονικα και με το νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο, Χαράλαμπο, Χρήστο και Σάκη: ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΒΓΑ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΝΕ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΚΑΓΙΩΤΗ ( παρακαλώ θυμηθείτε ή ανατρέξτε στις αναρτήσεις ). ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ( όπως και σαν παίκτης ) ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΛΕΩ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΚΑΚΟΣ. ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να πω την αληθεια ρε παιδια,ουτε εγω τον παω τον Δημητριαδη,στην ουσια μου ειναι αδιαφορος εως αντιπαθης.Και σαν παιχτη δεν τον πολυπηγαινα γιατι τον θεωρουσα τροχοπεδη στην επιθεση.Τσαμπουκας στο γηπεδο,αλλα χωρις ουσια.Σαν διοικητικος, γαματα με κεφαλαια γραμματα,σκετος κουραδομαγκας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελατε τώρα ρε παιδιά.Βγαίνει κάποιος που ούτε το όνομα του δεν έχει τόλμη να πει και λέει κάτι και καλά καταγγελία,αυτή ειδικά την χρονική στιγμή.Και θα πρέπει να τον πιστέψουμε.Τώρα που η ομάδα,στην προετοιμασία,ναι,δείχνει κάποια καλά στοιχεία.Όπως πέρυσι στην αρχή του Β' γύρου που άρχισε να φορτσάρει η ομάδα άρχισαν επίθεση κατά του Μπάγιεβιτς.Τυχαίο,δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαραλαμπε,ασχετο το ενα με το αλλο.Ο ανωνυμος μπορει να λεει οτι θελει,σαμπως θα πληρωσει κανα φορο...Εγω αυτη την αποψη εχω για αυτον,θεοποιηθηκε μετα το γκολ-κεφαλια με την Σπαρτακ Μοσχας,αν και σε κεινο το παιχνιδι αλλος επρεπε να γινει πρωτοσελιδο.Ο Παπαιωαννου με αυτην την κοφτη που εκανε στον Μοστοβοι(νομιζω),και που τα υδραυλικα του Ρωσου τα μαζευαν με τρομπα απο το χορτο...Τωρα,το τι λεει ο ανωνυμος ειναι του κωλου του εννιαμερα,απλα απο αλλο πρισμα το βλεπει αυτος,απο αλλο εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασφαλως και δεν ειναι και τιποτα τρομερο ο Δημητριαδης. Ουτε σαν παικτης,ουτε σαν στελεχος η παραγων(αν ειναι δυνατον). Και ουτε το τι λεει και το τι κανει απηχει και το συνολο του κοσμου. Αν ειναι δυνατον, ξανα.
    Ειναι "δημιουργημα" αυτων που τωρα ισως και δικαιως τον σταυρωνουν.Και δεν ειναι ο μονος. Χιλιαδες τα παραδειγματα.
    Αυτα γινονται, οταν βαζεις πανω απο το συλλογο τα προσωπα,κατι που καταλαβε οψιμα και στα γεραματα και ο Χατζιχρηστος κανοντας μας και κηρυγμα,ενω θα επρεπε να κοιταει τον καθρεφτη και να τον φτυνει.
    Τινος γεννηματα ειναι ολοι τουτοι; Δικα μου; Οχι. Ε, τοτε λουστειτε τους. Τι γκαριζετε καθε λιγο και λιγακι και μας τα ζαλιζετε,μια με τον εναν,μια με τον αλλον, που τελικα δεν αντεξε και "πουληθηκε" η "αλλαξοπιστησε", η "προδωσε" η "ρουφιανεψε" η "μας πουλησε" και δεν ξερω τι αλλο;
    Νισαφι πια ρε. Δε βαρεθηκατε να ζειτε απο την επιβεβαιωση των αλλων και να τους κανετε τιμιτες;
    Ποτε θα μαθετε να φωναζετε και να γραφετε στα πανο, ΜΟΝΟ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστο,ειδικα στην ΑΕΚ...ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος είπε...
    Προς ανωνυμο: Αυτη ειναι η μοιρα σου δυστυχε. Και των υπολοιπων.

    ------------------

    koita ta xalia sou re malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα κοιταζω. Και τι βλεπω; Εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. στοίχημα 2.5 κονομίσαν καπιοι πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή