Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

           Όπως και να το κάνουμε είναι το αγαπητό σπορ των πάντων. Είναι η δήθεν γνώση της απόρρητης πληροφορίας, που θα ήθελες να την ξέρεις και να την μοιραστείς επίσης εμπιστευτικά με τον κολλητό σου ή την κολλητή σου. Εξασθενίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο ΚΑΙ την ομερτά αλλά ΚΑΙ  την σχέση με τον διπλανό σου αφού τον κάνεις κοινωνό , ας πούμε μιας παρασκηνιακής βόμβας.
          Ο Έλληνας είναι ιδιαίτερα καχύποπτος και σαν αποτέλεσμα είναι και δύσπιστος. Σε σημείο που και αλήθεια να του λες, να την καίει μαζί με τα ξερά. Και να την πατάει πανεύκολα κυριότερα σπαταλώντας ώρες για να βάζει τον εγκεφαλο του να δουλεύει ανάστροφα. Και να μπερδεύει το προφανές και το πολύ απλοϊκό κατά βάση με συνωμοσιολογία πασπαλισμένη με χρυσόσκονη. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ STRETCH TESTS, ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΎΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΗ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ HAIR CUT ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
         Δεν είναι εκεί όμως το θέμα μου. Το θέμα μου είναι η σούπερ λίγδα. Ο Ψωμιάδης είπε αλήθειες. ΝΑΙ; ENAΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.  Βούτηξε τον Πηλαδάκη, τον Μελισσανίδη, τον Πατέρα και τον Πανόπουλο παρέα με τον Μπέο, και τους αποκάλυψε οτι συνεργάστηκαν εις βάρος του Σπανού. Βλάπτοντας στην ουσία την διαφάνεια και το καλό του ποδοσφαίρου, που το υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια ο ίδιος. ΟΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΡΕΙΝΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΥ Η ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΑ 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
      Και καλά όλα αυτά, που πρακτικά δεν απασχολούν κανεναν επίσημο πια. Τώρα , ως τι μιλάει και μάλιστα προκαλεί με την φράση: Αν ο Μελισσανίδης θέλει να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο, τότε ας έρθει να αγοράσει την Καβάλα; ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΦΟΒΟΤΑΝ Η ORIGINAL, ΤΑΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΙΔΙΑ;
        Αλλά αφού τον παίρνει γιατί να μην τα κάνει; Υπάρχει κάτι που τον ελέγχει; Σε τι; Στις σακούλες με τις οποίες πληρώνει τα πριμ ή στο ποινικό μητρώο που τον καθιστά ιδοκτήτη μέτοχο ή συμμετέχοντα σε εκλογική διαδικασία. Ή ακόμα και στα λόγια που τη μια θα ψήφιζε τον Τσακίρη και την άλλη τον Σπανό. Όλοι οι εκπρόσωποι του Βαρδινογιάννη του κάνουν τελικά. Ίσως μάλιστα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει και συνασπισμό λόγω του παρελθόντος του νέου προέδρου της αλογοτροφής.
        Να μην λέμε όπως πολλά. Ο πόλεμος είναι στην αλογοτροφή κι επεκτείνεται όπως ο παγκόσμιος που ξεκίνησε απο την μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων. Και οι γνωριμίες χρησιμοποιούνται κυρίως για λόγους εντυπώσεων αλλά και λόγους υποχρεώσεων. Για πληρωμή άλλων γραμματίων που όμως έλαχε τώρα να περνούν απο τον χώρο του ποδοσφαίρου.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ. Απλά σκεφθείτε τα απλά: Πας να κλείσεις μια δουλειά στην Καρδίτσα και κάποιος γνωστός σου ξέρει τον τάδε που μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση. Δεν θα σηκώσεις το τηλέφωνο; ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙΣ. ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
        Το παιχνίδι βέβαια επικοινωνιακά, βολεύει την ΑΕΚ. Που δήθεν πλέον έχει τον Μελισσανίδη εξωδιοικητικό παράγοντα. Μιλάμε για τα μεγαλύτερα ανέκδοτα που ούτε ο Σπαθάρης δεν τα έχει πει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΔΕ. Συγκοινωνούντα δοχεία υπάρχουν βεβαίως αλλά για άλλα πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα απο ένα κωλοπρωτάθλημα ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΥΑΛΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
       Αφείστε το κουτσομπολιό και δείτε μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο καθρέφτης και τίποτε άλλο. ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ; ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.( ο νοών νοείτω ). ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
       Και στο φινάλε, αν όλα είναι σχεδιασμένα, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ WRESTLING. ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΣΚΑΚΙ . Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ. ( κρατείστε αυτό το κείμενο όταν θα γίνουν οι σφαγές ).
             ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΞΩ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΘΡΟ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΙΑΚΟΝΟΣ; ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
      ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ; Η ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ Η ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ; Η ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ;        

8 σχόλια:

  1. Δηλαδη,το κοψιμο του επιδομματος αλληλεγγυης,το κοψιμο του επιδοματος αδειας,το ψαλιδισμα των μισθων και των συνταξεων,η μη επιστροφη του ΦΠΑ,το παγωμα των αυξησεων για τρια χρονια,και ολα τα αλλα τα ωραια και αγγελικα πλασμενα που κανει η κυβερνηση,μονο και μονο για να δειξουν πως μειωθηκε το ελλειμα δεν ειναι ελεγχομενη πτωχευση? Η μονη τραπεζα που δεν περασε τις εξετασεις ειναι η ΑΤΕ,η οποια εχει στην "κατοχη της" σαν εγγυησεις για τα δανεια ΓΗ,ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ,και η οποια Αγροτικη που ειναι η μονη τραπεζα που μπορει το κρατος να κανει παιχνιδι με τον κοσμο,την εβαλε στο ματι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να την καταπιει ΑΜΑΣΗΤΗ,και την οποια Πειραιως αυριο-μεθαυριο θα την εξαγορασει καποιο trust αμερικανικων συμφεροντων,οποτε παει περιπατο και με τον νομο η γη...Και θα το ξαναπω,η κολοπιλαλα που επιασε την Ντορα για νεο πολιτικο σχημα με τους κουμπαρους,τα φιλαρακια απο το σχολειο,τους μεχρι χθες κολλητους και σημερα αντιπαλους και μεσα στην ιδια ομαδα,ειναι στο προγραμμα του οργανογραμματος...Ας ασχοληθουμε με τον Ψωμιαδη εμεις αφου δεν ασχολειται η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,και ας ασχοληθουνε τα τρουμποπαιδα με τον Μαρινακη,τον νεο σωσια,που εχει σκασει μεχρι τωρα δυο τανκερ λεφτα για να εδρεωσει την θεση του στο πολιτικο προσκηνιο και παρασκηνιο.Εσεις τι νομιζατε,οτι θελει να εδρεωθει στον Ολυμπιακο? Γιατι υπηρχε κανενας αλλος να τον παρει που να εχει τις καβατζες του Μαρινακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: ορθότατος καιβάλε κι άλλα. ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κανουμε λιγο ακομα υπομομη.
    Σε λιγο καιρο θα ζουμε οπως οι κατοικοι του Ντουμπαι.

    Οι μοναδικοι που εχουν χρημα ζεστο,ειναι οι εφοπλιστες.
    Και οι μοναδικοι -αναλογικα- που ασχολουνται τοσο πολυ με το real estate ειναι αυτοι.
    "Γη παιδι μου...αγοραζε γη. Δεν θα χασεις ποτε" δεν μας ελεγαν οι παππουδες μας;
    Και μαλιστα γη ενδοξη. Με μαρμαρα,και κοκκαλα.
    Αλλα και πλουσια- "οψιμα" ανακαλυφθεντα.
    Και ελεγα και εγω βρε παιδι μου. Δεν μπορει. Ολοκληρη χωρα,αναμεσα σε ηπειρους,αναμεσα σε τεκτονικες πλλακες,αναμεσα σε ημιτροπικη και τροπικη ζωνη,περιτριγυρισμενη απο λογιων-λογιων θαλασσες,με ποικιλια εδαφικη που μαρτυρα και υπεδαφικη δραστηριοτητα,που δεν αρκειται-οπως μας λενε- μονο στους σεισμους και δεν βγαζει τιποτα αλλο παρα μονο λιγνιτη για την ΔΕΗ; Τι διαολο; Τοσο λαθος εκαναν οι αρχαιοι "ημων"(υμων) προγονοι; Αποκλειεται. Και οντως αποκλειεται.

    Δεν πιστευω να ειναι τοσο διορατικος ο γιος του παπα,που να προειδε τις εξελιξεις και να ανελαβε την Καβαλα,για τα πετρελαια της Θασου;
    Παιδι παπα διαβολου εγγονι βεβαια αλλα μεχρις εκει δεν τον εχω.Περα απο το να ξαφριζει τιποτα αποθηκες και να μασουλαει επιταγες,δεν ειναι ικανος για κατι αλλο. Και επειδη ειναι ΜΟΝΟ λαμογιο και τιποτα παραπανω,θα τον παρει η μπορα και δ'αυτον.

    Το κειμενο στη ζουγκλα το διαβασα. Φαινεται μπερδεμενο και αντικρουομενο και σε αυτους που δεν γνωριζουν "απο τα μεσα" τα πραγματα-δηλαδη ολους εμας,-φαινονται αλλοκοτα και διχως "ραφη".διχως σειρα. Μπορει.
    Και τον αλλον δεν τον παιρενει να γραφει με ημερολογιακη ακριβια,ουτε να ονοματιζει με σειρα. αλλα το κεντρικον συμπερασμα βγαινει. Για τον χαμο π.χ. του Γκιολια,ο οποιος βρεθηκε-καθολου ακουσια- αναμεσα σεν "διασταυρουμενα πυρα".
    Αλλωστε-συμβολικα- και με αυτον τον τροπο πεθανε.
    Το οτι τα καρχαριακια ναι μεν ειναι τετοια,αλλα μεχρι να μεγαλωσουν,κινδυνευουν ακομα και απο τα πεινασμενα μπαρμπουνια,ειναι μια πολυ ευστοχη και κατατοπιστικη παρομοιωσης,αδερφε. Ποσο μαλλον,οταν εκεινος δεν ειχε να κανει καθολου με μπαρμπουνια,αλλα με καρχαριες.
    Ολιγον ξεδοντιασμενους βεβαια και με κυνηγητο απο αλλους νεοφερμενους απο αλλες θαλασσες,αρα και λιγο νευρικους παραπανω "απ'το κανονικο".
    Ετσι ειναι αυτα. Κεφαλαια ανοιγουν,κεφαλαια κλεινουν. Ειτε ειναι κεφαλαια βιβλιου,ειτε ειναι κεφαλαια του "κεφαλαιου",που πριν φαει το κεφαλι του απο την ασιδοσια και την αμετροεπεια,θα "φαει" το ιδιο μερικα κεφαλια καποιων που νομιζουν οτι μαντευουν σωστα τον καιρο,αλλα κανουν χοντρο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει αναρωτηθει κανεις,λεμε τωρα,γιατι οι Αιγυπτιοι αρνηθηκαν την συνεργασια της Ελλαδας σε θεματα εκμεταλευσης κατω απο την Κρητη και ανατολικα αυτης,κι εκλεισαν συμφωνια με την Τουρκια? Ας μην το βαθυνουμε τοσο και χαθουμε...Ας παμε στα oils του Αιγαιου,που νομιζουν οι μεγαλοεφοπλιστες πως θα παιξουν μπαλλα σαν βασικοι...Στην προετοιμασια της "ομαδος" θα παιζουν αυτοι,μεχρι να γινουν οι κανονικες μεταγραφες,γιατι πρεπει και να κοψουν και κανα εισητηριο.Οι παιχτες αεροδρομιου θα μπουν στο χορτο λιγο πιο μετα,οταν θα πρεπει να κανουν και τους διαιτητες με τους γειτονες,γιατι χωρις τσαμπουκαδες ο Ελληνας θα συνεχιζει να ειναι σερβιετα,και τοτε η Νιγηρια μπροστα μας θα φανταζει παραδεισος.Ολοι οι δικοι μας θα βολευτουν με κανα νοικι,και οι πολιτικοι μας με την δοξα των πετρελαιων της Ελλαδας.Ας τραβηξει η παγκοσμια τραπεζα κανα φιρμανι οτι χρηζουν τακτοποιησης ολα τα εφοπλιστικα δανεια σε βαθος 5ετιας,λογω νεων κανονων ασφαλειας,οπως συνεβη πριν λιγα χρονια,και θα σου πω εγω μετα τι παλιοσιδερα θα γινουν τα παγοθραυστικα,τα τανκερ,οι φορτηγιδες και οτι αλλο επιπλεει και δεν ειναι των 5 μεγαλυτερων εταιρειων που θα ελεγχουν οτι υπαρχει κατω απο τη γη.Και φυσικα εδω στο Ελλαδισταν,κατι killers,κατι μεγαλομεσιτες προεδροι επενδυτων,και κατι αλλοι που ξαφνικα εμφανιζονται απο το πουθενα,θα ειναι οι πρωτοι που θα παρουν τον πουλο,και ολοι μαζι θα βλεπουν τον εκαστοτε Ταγιπ και θα κανουν υποκλιση,γιατι ο Τουρκος ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ,κι οχι τυχασπαρτος και καταφερτζης.Και η Θρακη,και η Μακεδονια,και πολλες αλλες τεραστιες ελληνικες εκτασεις θα περασουν στα χερια τους ΝΟΜΙΜΑ,αφου το ΔΝΤ διατηρει το ΑΝΕΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πουλησει τα δανεια που εδωσε στην Ελλαδα,σε οποιον γουσταρει.Κατι σαν τις επιταγες δηλαδη...Να που θα παιξουν μπαλλα μετα οι αναπληρωματικοι,ως νεοι κοτζαμπασηδες,γιατι το ΖΩΝΤΑΝΟ που λεγεται Ελληνας δεν θελει να τα δινει απευθειας στον Τουρκο,στον Αμερικανο και στον Εβραιο.Ας τα δινει στον Ελληνα υπαλληλο αυτων,κι αυτος ας τα δινει οπου θελει...Εκει στην Μυτηληνη σαν πολλοι Γερμανοι πλακωσανε και τους αρεσει πολυ η θαλασσα και οι ακρογιαλιες.Εμπρος στον δρομο που χαραξε η Μανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι,
    Συνοδοιπόροι στην πορεία της αθλητικής (και όχι μόνον!) ζωής και συν-αναγνώστες των δοκιμίων του Στήβεν που ματώνουν με το χαμόγελο...
    Καλό και δροσερό καλοκαίρι έστω και μέσα στην αποπνικτική ατμόσφαιρα των καιρών.
    Μην ξεχνάτε οτι κανείς δε μπορεί να γονατίσει την ψυχή μας, αν δεν του το επιτρέψουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σε όλους
    Τι γίνεται ρε παιδιά,πολύ μαυρίλα σας έπιασε.
    Για να χαμογελάσετε λίγο,καλοκαίρι είναι.
    Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά στην ζωή υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα.
    Την υγεία σας να κοιτάτε περισσότερο και μετά τα άλλα.Και καλή υγεία δεν γίνεται με γρίνια και απαισιοδοξία.
    Ένας λόγος να χαμογελάτε είναι η ομάδα μας που απ'ότι φαίνεται ο Ντούσαν κάνει αυτό τον καιρό αυτό που ξέρει καλά.Να την κάνει ξανά ομάδα να βλέπουμε λίγη ωραία μπαλίτσα.Μάνα είναι σε αυτό.
    Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θέλουν να αποτύχει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την έμφυτη κακία τους μέσα τους αλλά τι να κάνουμε.
    Η ιστορία γράφει και όση χολή και να βγάλουν κάποιοι εναντίον του,ασ είναι κακό και για την ομάδα μας, δεν αλλάζει.Και αυτή την στιγμή κατά τα φαινόμενα γίνετε κάτι καλό.Θα δίξει.
    Μέχρι τότε χαμόγελα,όχι μουρτζούφλα συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικα με την απεργια των βυτιοφορεων,να πω κατι που εχει σημασια,γιατι εδω η ευθυνη ειναι αποκλειστικα της κυβερνησης.Οι αδειες αυτες πανε απο πατερα σε γιο,και δεν κυκλοφορουν "ελευθερες" στο εμποριο,νομιζω απο το `71,`72...Η αξια μιας τετοιας αδειας,σε περιπτωση που καποιος θελει να αγορασει,παντα απο καποιον αλλον,φτανει και τις 350000ευρω.Φανταστειτε λοιπον καποιον που αγορασε πριν απο 2-3 χρονια,σε τι περιπετεια μπαινει αφου δεν προκειται να κανει αποσβεση στον αιωνα τον απαντα.Βεβαια τα λεφτα που βγαζουν με το σημερινο καθεστως ειναι αρκετα καλα,αναλογα βεβαια και με πολλες αλλες παραμετρους.Η μαλακια της κυβερνησης,ως συνηθως,ειναι πως ενω γνωριζει οτι πρεπει να "ανοιξει" το επαγγελμα,δεν βαζει ενα χρονικο οριο τουλαχιστον 7 ετων για να ισχυσει το μετρο,για να ξερει ο αλλος αν θα αγορασει η οχι...Και γιατι να το κανει,θα μου πειτε,οταν οι μισοι που εχουν και θελουν να πουλησουν για να κονομησουν,πιεζουν για το μη "ανοιγμα",και οι αλλοι πιεζουν για να αγορασουν απλα με ενα παραβολο.Απλα τωρα εφτασε ο κομπος στο χτενι,η κυβερνηση τα ριχνει στην τροικα,δηθεν,οποτε το διαιρει και βασιλευε καλα κρατει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Γιάννη
    Τόσα χρόνια ''φάγαμε''στην μάπα τα κλειστά επαγγέλματα και τις συντεχνίες που φτιάξανε τα μονοπώλια και κάνανε ότι γουστάρανε στο θέμα τιμών.
    Σκασίλα μας μεγάλη αν χάσανε λεφτά αυτοί που επενδύσανε πάνω σε κάτι που είναι άδικο για τους υπόλοιπους.Γιατί ρε φίλε εγώ αν έχω λεφτά να αγοράσω μια νταλίκα ή βυτίο να μην μπορώ;
    Δεν το κατάλαβα αυτό.
    ΑΜΕΣΑ να καταργηθούν όλα τα κλειστά που λειτουργούν σαν μονοπώλια και αν είσαι ικανός να το δείξεις στον ανταγωνισμό.
    ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ(ΨΥΦΟΘΥΡΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή