Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

HELL - AS ( S) ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ

           Πρέπει να το τραβάει το πετσί σου για να θέλεις να μείνεις εδώ και να δουλεύεις μέσα στους χαχόλους που ακόμα πιστεύουν οτι κατέκτησαν την Ευρώπη και μάγεψαν με την τιτάνια προσπάθεια τους. Βέβαια τα λεφτά είναι πολλά, δεν υπάρχουν εν μέσω κρίσης, αλλά αν πιστεύεις οτι μπορεί να παράξεις έργο στην πρώτη χώρα που θα αποβληθεί απο την ευρωζώνη και με μια ομοσπονδία που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σώσει τον κώλο της και την αργομισθία της, τότε καλώς το έκανες.
         Τον συμπαθώ τον Σάντος διότι είναι μια χρυσή μετριότητα , με συγκεκριμένο ταβάνι σε στόχους και προοπτικές, αλλά δουλευταράς. Τα τιμάει τα  λεφτά του μέχρις αηδίας. Κι είναι ένα πολύ καλο σκαλοπάτι για τον επόμενο προπονητή, που λογικά θα είναι αυτό που πρέπει να είναι: Εκλέκτορας και ψυχολόγος. Ο συγκεκριμένος δεν είναι τίποτα απο τα δυο. Ένας φοβισμένος άνθρωπος του θεού είναι. Γνήσιος Πορτογάλλος, που δεν μπορεί να εμπνέυσει αλλά μόνο να επιβάλει μια τακτική πειθαρχίας.
          Που είναι απαραίτητη στον λαχαντολμά που θέλει να ονομάζεται και να αντιμετωπίζεται σαν επαγγελματίας. Δηλαδή σαν καθημερινότητα Έλληνας, που ενώ είναι ο καλύτερος δουλευτής, τον αδικεί καθημερινά η πουτάνα η κοινωνία. Σ' αυτό ταιριάζει ο Σάντος και μπορεί να βγει μια φοβισμένη διάθεση αντίστασης απέναντι σε κραταιές δυνάμεις που έχουν χτίσει το ποδοσφαιρικό όνομα τους, ασφαλώς όχι τυχαία.
        Δεν μιλάω για οργισμένη αντίδραση και διάθεση να μαγέψουμε, διοτι θα πρέπει να βρεθούν οι οργισμένοι Έλληνες που θέλουν να πιστεύουν οτι μπάλα παίζουν κι όχι οτι κάνουν καλύτερη την κοινωνία, αλλά κι αν βρεθούν, θα πρέπει να τους επιλέξει κι ο Σάντος. Με την πρακτική οτι έφυγε απο τον ΠΑΟΚ - πού παραπάνω  να τον πάει; -  κι έρχεται σε κάτι,  που εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι ομάδα. Ομάδα δεν δημιουργείται με μια συνάθροιση δυο φορές το τρίμηνο, ούτε και μαθαίνεται τίποτα σε κάποιον που είναι εκπαιδευμένος με άλλη νοοτροπία στην ομάδα του. ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ.
          Και ποδοσφαιρική σχολή δεν έχει η Ελλάδα. Όπως δεν έχει τίποτα, σαν τα στοιχειώδη τύπου παιδείας, υγείας και δικαιοσύνης. Έχει άλλα πολύ σημαντικά αν θα ήθελε να εισρεύσει συνάλλαγμα μέσω πώλησης παικτών: Έχει την αγένεια, τον τραμπουκισμό , την βρώμα και την αλαζονεία. Επίσης την πίστη στον θεό και την οικογενειοκρατία. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΛΕΠΟΥ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, σαν γνήσιος Γερμανός, που πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την κάθε κωλοτρυπίδα με γνώμη.
        Άρα λοιπόν η ομοσσπονδία δεν έκανε λάθος επιλογή. Πήρε έναν αμυντικογενή προπονητή, που θα βασισθεί στην μια ευκαιρία, που ακόμα και το νηπιαγωγείο μπορεί να την κάνει απέναντι σε οποιαδήποτε υπερδυναμη. Το είδε απο τον ΠΑΟΚ, που είναι μια μικρογραφία της ελληνικής ψυχής. Πάντα του φταίει κάτι άλλο κι ενώ έχει κόσμο δεν τα καταφέρνει να γεμίσει το ταμείο του. Έτσι σκέφτονται και οι ξένοι, που επίσης έχουν λίγο παραπάνω κόσμο, άρα και περισσότερες πιθανότητες σε παίκτες, και δεν παίρνουν Πορτογάλλο προπονητή. Που τον στηρίζουμε όμως, διότι σαν γνήσιος Χριστιανός είπε να κωλήσει τα τελευταία 'ένσημα του πριν σταυρωθεί κι αυτός, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
           Το πρόβλημα είναι οτι ο προπονητής αυτός δεν θα επιλέξει τα λαμόγια που θα κλωτσήσουν τη μπάλα κατά το δοκούν της πάρτης τους. Και δεν θα επιβάλει την απαιτούμενη έμπνευση της σκέψης του. Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει. Και δεν γίνεται να υπάρξει διότι πια η ιστορία έχει γραφτεί και δεν περιμένει κανείς τίποτα ποδοσφαιρικά απο την Ελλάδα. Βρώμισαν τα αποδυτήρια και ποτίστηκε η φανέλλα. Μόνο κάποια έκπληξη αναμένεται, που είναι αδύνατον να επιτευχθεί με τον Φερνάντο που πιστεύει στην συστηματική δουλειά. Μια πλήρης αντίφασις δηλαδή. Κι ένας ηττοπαθής στον πάγκο, ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Φουλ άμυνα και ό,τι βγάλουμε. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
        Δεν είναι ο προπονητής που θέλαμε. Εμεις θέλουμε βούρδουλα και " να πάτε να γαμηθείτε". Έχει περάσει σε μένα σαν φίλαθλο που ποτέ δεν φοβήθηκα πορτογαλλική ομάδα. Κακώς βέβαια αλλά αφού το νοιώθω; Εδώ θέλουμε άλλο. Βομβιστή στα  θεμέλια. Τον στηρίζουμε τον Σάντος; Ανεπιφύλακτα μαζί του ακόμα και την στιγμή που θα φύγει με φούσκα κλαρωτή. Αυτήν που έβαλε μέχρι κι ο Γερμανός που την πάτησε μετά το 2004 που παρέμεινε. Ενώ πάντα η Ελλάδα, θα καθόταν με τα πόδια ανοιχτά για να ξανάρθει. Άλλά ήθελε και η γυναίκα του να μείνει για να έχει καλό κλίμα. Πού να το βρει, στη Βρέμη;
       Μαλάκες της ομοσπονδίας: Κοιτάχτε ρε χάπατα και προς λατινική Αμερική.  ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΝΤΟΣ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ; Ε, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗ ΝΕΤ. ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.

13 σχόλια:

  1. Φιλε,πανσωστη η τοποθετηση σου.Ολοι οι προπονητες εχουν μαζευτει στα καναλια,γιατι πολυ απλα δεν εχουν αρχ... να μαζευτουν στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθοτατες οι σκεψεις σου και για τον Σαντος σαν προπονητη, αλλα και για την ελλ. πραγματικοτητα στο ποδοσφαιρο-και οχι μονο.
    Σιγουρα δεν θα επιχειρησει τιοτα το νεο και δεν θα ξεφυγει καθολου απο τον γνωριμο εαυτο του.Και καλα θα κανει. Και για τον ιδιο αλλα και για την εθνικη,που αλλωστε ειχε πιασει ταβανι της και απλα πρεπει πια να συντηρειται διχως τον φοβο των περασμενων διασυρμων και να κραταει την αμυνα οπως ο πατερ-Σαμουηλ στο Κουγκι.

    Υ.Γ. Ο καλοντυμενος κυριος που εχει βγει στο πεζοδρομιο της Γραμμου και ζητα απο τους περαστικους "οτι εχουν για να συμπληρωσει μια οφειλη που πρεπει να τακτοποιησει αυριο το πρωι", ο Αδαμιδης ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τολμησες βρε θρασιμι να απαιτησεις 50 χιλ. την στιγμη που εχουμμε να πληρωσουμε τον Φερερ,το Δωνη'τις φανελες του Ριμπο,την απληρωτη εφορια,κλπ;
    Τολμησες βρε ατιμε να ζητησεις λεφτα εν μεσω κρισης;
    Τολμησες να σστειλεις εξωδικο σε αυτους που σε προσεχουν και φυλανε τα λεφτα σου στην τραπεζα,νη μη τα χαλας ασκοπως;
    Τολμησες να αξιωνεις 50 χιλ. απο περυσι ενω δεν εχει ξεκινησει ακομα-ακομα η καινουρια σεζον;
    Για διαβασε ρε βλαχο τα ψιλα γραμματα στο συμβολαιο σου. Τα βλεπεις; Μηπως λενε οτι μας ανηκουν-εκτος απο τα νεφρα του πατερα σου,ΚΑΙ τα δικα σου; Μηπως δεν αναφερει οτι σε περιπτωση θανατου-εως και 3ου βαθμου συγγενειας του παικτη- τα χρηματα απο τις μεταμοσχευσεις μοιραζονται 50-50 αναμεσα στο ιδρυμα που θα διενεργεισει την επεμβαση και στον συλλογο που ανηκει ο παικτης; Δηλαδη ΕΣΥ ρε αγραμματε.
    Τολμας και ζητας λεφτα ρε ζητουλα,την στιγμη που ο συναδελφος σου Σκοκο,ειχε την καρτερια και το σθενος να συμμετεχει σε ολες τις υποχρεωσεις του και να δινει τον καλυτερο του εαυτο,οντας ο μονος πληρωμενος και μαλιστα απο τον ιδιο τον προεδρο;
    Εχεις την αγενεια βρε ακαματη να ζητας χρηματα που προκειται ΝΑ σου δωσουμε; Αφου δεν στα αρνηθηκαμε ακομα.Γιατι προτρεχεις και δγμιουργεις λαθος εντυπωσεις στον κοσμο,αλλα και δεδικασμενο στους ανυποψιαστους υναδελφους σου;
    Εχεις το θρασος βρε λιγδιαρη και χρεισημοποιεις την καλοσυνη και την αγαπη των ανθρωπων της ομαδος εις την οποιαν πολυ αδρα πληρωνεσαι να ζητας τι; 50 χιλ. ευρω. Aκουσον-ακουσον! Ω Ισραηλ! Τιποτα δεν μπορει να μας κουνησει απο την παγια θεση μας οτι, χρεη αναγνωριζουμε μονον οταν αυτα υπερβαινουν το 1 εκ. ευρω.
    Δεν εμαθες ενα χρονο εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιεργη αυτη η υποθεση με τον Αραουχο. Σαν πολυ κακο για το τιποτα φαινεται.Λεγοντας "τιποτα",δεν εννοω βεβαια το προβλημα υγειας του πατερα του και τις σκοτουρες που απεκτησε ο ιδιος. Προβλημα το οποιο ειναι υπαρκτο και περαν καθε αμφισβητησης. Αλλιως θα βλεπατε μια ανακοινωση τυπου " ο παικτης προσπαθησε να κοροιδεψει την διοικηση με ψευδη στοιχεια" κλπ-κλπ απο τους πρωην "10 ολυμπιακους" και νυν "μισος Φωστηρας".
    "Τιποτα" εννοω τα 50 χιλ. εξωδικο του παικτη προς την διοικηση. Μονο τοσα του χρωστανε; Εδω ο παικτης ηταν ετοιμος να πουλησει το δικο του το νεφρι προκειμενου να τα φερει βολτα τον περασμενο χειμωνα-θυμαστε; Και τωρα θελει να φτιαξει αυτο του πατερα του; Βρε, τα αδεια ταμεια τα ρωτησες;
    Το εξωδικο,δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια ειδοποιηση. Και ο παικτης ειναι φανερο,προσπαθει με καθε τροπο,να προκαλεσει την αποδεσμευση του.
    Δεν ξερω μονο,αν κατ'αρχας τους ζητησε πολυ περισσοτερα,βασιζομενος ισως σε καποιον ορο του συμβολαιου του. Αλλα και ετσι να ειναι,γιατι τωρα ζηταει 50 δεδουλευμενα; Μονο τοσα χρωστανε; Και δεν τους τα ζητησε "με το καλο" στην αρχη; Ετσι,με εξωδικο ξεκινησε; Να υποθεσω οτι τους τα ζητησε εξ'αρχης και δεν ειχαν 50 χιλ. να του δωσουν οι θιασωτες της "λιμνης" που εγινε γουρνα; Να το υποθεσω,γιατι οχι.
    Τελικα τι συμβαινει; Τρελαθηκε ο Αραουχο;
    Απληρωτος για μηνες και με το προβλημα του πατερα του στην πλατη του ολο αυτο το διαστημα και ομως δεν εβγαλε αχνα. Τουλαχιστον δημοσια. Και αυτο ειναι εκτιμητεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν η απαντηση σου σαν διοικηση σε ενα τετοιο-διαπιστωμενο πια- χοντρο προβλημα ειναι η διακοπη συμβολαιου, εισαι για τα πανιγυρια. Δηλαδη και αυτος να χασει το ψωμι του-και ο πατερας την ζωη του ισως-αλλα και εσυ τις υπηρεσιες του παικτη αλλα και την πεταπωλητικη του αξια.
    Αν παλι κυρα-διοικηση του χαβαλε, βλεπεις "αλλους λογους" πισω απο αυτο και "ξενο δακτυλο" οφειλης να το ψαξεις και αν τρεχει κατι "περιεργο" να ενημερωσεις τον κοσμο.
    Και οχι να μου παριστανεται τους καμποσους σε υπαλληλους που μεχρι χθες τους χρωστουσατε τα αντερα σας-ενω τωρα απλα λιγοτερα.Και στο αμεσο μελλον επικειται νεος γυρος του εργου: "υπομονη και θα πληρωθειτε".
    Το πιο πιθανο ειναι,να θελει να προκαλεσει την-με οποιδηποτε τροπο-αποδεσμευση του.
    Ωραια.Και γιατι δεν τον αφηνουν; Εδω προσπαθουν με αλλους και αλλους να τους διωξουν για να γλυτωσουν τα ακριβα συμβολαια.Εδω που τα λεμε,θα τους διευκολυνει κι'ολας.
    Και τι εγινε αμα φυγει ο Αραουχο; Δεν θα παρουμε το πρωταθλημα;
    Ποιος ξερει,τι βρωμια "παιζει" απο πισω.
    Βρειτε τι τρεχει πισω απο την υποθεση και πειτε το.
    Αν δεν τρεχει τιποτα και ειναι ολα οπως τα ξερουμε,βγαλτε το σκασμο και σταθειτε κοντα σον ανθρωπο και βρειτε λυση.
    Μονο αν κρυβετε κατι πισω απο ολο αυτο,που θα δικαιολογουσε την οποιαδηποτε αγανακτηση και διαθεση τιμωριας,θα μπορουσα και εγω να συμφωνησω.
    Αν τα πραγματα ομως ειναι οπως δειχνουν και απλα ειστε φτηνοι στο λαδι και ακριβοι στο ξιδι,τοτε σημαινει οτι οχι μονο αγορα και συμφωνιες δεν πρεπει να κανετε με "συμπαικτες" και "συμμετοχους",αλλα θα ειναι μαλακας με χερουλια οποιος σας δωσει-με τον ενα η τον αλλο τροπο-εστω και ενα ευρω.
    Παρα μονο,σας χρειαζεται ξεβρακωμα στο Συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη,αν το προβλημα δεν το ειχε ο πατερας του,αλλα ο ιδιος ο Αραουχο,τι θα του ελεγε ο Αδαμιδης; "παρε το δικο μου το νεφρο και παιξε,γιατι εχεις υπογραψει συμβολαιο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ το συμβολαιο σας μαρανε;
    Τα τοσα και τοσα που πληρωνουμε ακομα και ποιος ξερει για ποσο ακομα,δεν σας ενοχλουν;
    Βρηκατε πεδιον δοξης λαμπρον για να δρασετε και να πραστησετε το Κουρκουλο επι της εδρας;
    "τελειωσε το παρτι" και "αρχισε η δικη"; Του καραγκιοζη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα σε ολους,

    Τι ποτο κ αυτο την Κυριακη . Σημερα συνηλθα.
    Ο Σαντος για μενα ειναι ενας προπονητης που πρεπει να βρισκεται σε ομαδα 365 μερες το χρονο.Στην ΑΕΚ την δευτερη φορα εκανε προπονηση ακομα κ στο πλαγιο αουτ. Δεν μπορω να καταλαβω τα κριτηρια με τα οποια επιλεχθηκε.Το μονο που εχει λογικη ειναι οτι ειναι κατα βαση αμυντικογενης προπονητης οποτε παει στην πεπατημενη του Οττο.Δεν πιστευω οτι μπορει να πετυχει κατι παραπανω απο μια προκριση σε κανα Ευρωπαικο !!

    Του Αραουχο πραγματικα βρωμαει η υποθεση.Ενας παιχτης που εχει αρκετα μικρο συμβολαιο,που ηταν απληρωτος για πολλους μηνες στην , με το προβλημα του πατερα του να ισχυει απο τον χειμωνα , ξαφνικα να στελνει εξωδικα για 50 χιλ. Και η διοικηση να θελει να παρει τον μπαμπα-μπουμπα κ να μην εχει 50 χιλ να πληρωσει ενα παιχτη και μετα να μην υπαρχει καμια δικαιολογια.

    Ο μπαγεβιτς δεν θελει αλλο δεξιο μπακ κ θα την βγαλουμε με τον Γιαχιτς.
    Ο Ντατομο ο παιχτης που δεν επιασε στην Χαμαρμπι ερχεται να κλεισει την τρυπα που κραταει για χρονια κ απειλει τον Χρηστο. Δυσκολα τα βλεπω .Για τον Ντατομο..
    Ο Ντιοπ δεν ερχεται γιατι οι χαχολοι θελουν λεφτα. Αληθεια τα 700 χιλ. για τον Τζαβελλα ποιος θα τα εδινε?
    Ο Ζεοβανι εμεινε ελευθερος , αλλα μαλλον τωρα δεν μας ενδιαφερει γιατι υπεγραψε επαγγελματικο ο Φροξυλιας.Ετσι κ αλλιως λεει εχουν σταντ μπαι παιχτη απο την πριμερα ντιβιζιον !! Υπαρχει παιχτης δλδ απο το κορυφαιο πρωταθλημα στον κοσμο που περιμενει την Αεκ !!! Τι αλλο θα διαβασουμε..
    Ο Δελλας θα κοστισει 300 χιλ... Οσα κ στον Παοκ ο Ζουελα..Εμεις χασαμε το μοναδικο δεξι μπακ που βρηκαμε τα τελευταια 5 χρονια.Κ ο παοκ παει να κλεισει τον Χοσεμι με 250 χιλ.Και χωρις πλακα χαθηκε κ ο Παντος.Θα ηταν μια λυση κ αυτος.Και σε καλη ηλικια.Μολις 34 !!!


    Και οπως ειπε ο Αδαμιδης οι νεες μεταγραφες θα αφορουν νεους Ελληνες κ λιγους ξενους που θα κανουν την διαφορα ,επεσε παλι μεσα.
    ΟΙ Δελλας , Λυμπεροπουλος, ειναι νεοι Ελληνες ,αλλα οχι για ποδοσφαιρο ,αλλα για συνταξη. Και οι Ντατομο,Εντερ ειναι οι ξενοι που πραγματικα κανουν την διαφορα. Η διαφορα ειναι οτι ειχαμε χρονια να δουμε εναν Ουρουγουανο κ εναν ξανθο Βραζιλιανο..

    Ανακοινωση για τα διαρκειας παλια εβγαινε καθε 2 μερες .Τωρα μαλλον θα βγαινει 2 φορες το μηνα!!
    Και ακομα εχουμε 2 γεματους μηνες καλοκαιρινου δουλεματος για να εκτοξευθουν τα διαρκειας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Μήπως τελικά, δεν μας χωρέσει το ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να λέγεσαι ΑΕΚ και να σου στέλνουν εξώδικα για 50.000 δεν αντέχεται με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι τελικο και θελω την Αννα για αντιπαλο.Δυνατο παιχνιδι,απο δυο δυνατες κι αγαπημενες ομαδες.Στηβεν,το αλανιαρικο παιχνιδι της Ουρουγουαης κερδισε κοσμο γιατι ψοφαει να βλεπει ποδοσφαιρο με τριπλες τακουνακια και δυναμη,κι οχι αθλητες του στιβου.Και γουσταρω Ταμπαρες,ο ανθρωπος ειναι φυσιογνωμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κριμα για ουρουγουαη τους ηθελα τελικο. Αλήτικα και τσαμπουκαλιδικα. Αλλα θα παν οι λουκρητίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς costas + monegascos: Σε 5 λεπτά βγαίνει η ανάρτηση με θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή