Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

           Δεν θέλω μανούρες και δάκρυα. Το τέλος είναι τέλος κι ευτυχώς έφτασε, για το χειρότερο τουρνουά ποδοσφαίρου σε επίπεδο θεάματος. Αύριο θα έχουμε ηρεμήσει κι ίσως να ασχοληθούμε με τα θέματα μας, μακριά απο τις βουβουζέλες και την προσωρινή επίπλαστη ευτυχία του θεάματος, που όσο πιο πολύ μεγαλώνει τόσο θα μικραίνει τον άρτο. Κλασσικά δίπολα.
          Τι να κάνει κι ο διαιτητής; Όσο μπορούσε σφύραγε να διατηρήσει την Ολλανδία μέσα στο παιχνίδι. Να γράψει στα παλιά του υποδήματα τους κανονισμούς και να μην αφήσει την άμπαλλη Ολλανδία με 7 κατσέρ στο γήπεδο αντί για 11, να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο οτι κι αυτή παίζει ακόμα αυτό το σπορ.
           Την φάση που απόλαυσα ήταν το γύρισμα των Ολλανδών για την τήρηση του fair play. Ήθελα να έμπαινε γκολ και μετά να τρέχανε για εσωτερική σύσκεψη, αν θα το κρατήσουν σαν αποτέλεσμα ή αν θα βάλουν ένα αυτογκόλ για να γελοιοποιηθούνε πλήρως. Κι αυτοί που πίστεψαν οτι θα μπορούσαν να ξεπεράσουν την ομάδα του μεγάλου Γιόχαν. Με το 14 στην πλάτη, που ως γνωστόν εκεί σταματάνε τα πάντα στο 31.
         Ή ξεκινάει η Ισπανία, που πήρε δικαιότατα το τουρνουά σε εκείνο το λεπτό της παράτασης με σταματημένη την μπάγκα και περιμένοντας το μοιραίο χαρτί. Τράβηγμα μιας διαδικασίας, που σαν μνήμη ποδοσφαιρική δεν θα αφήσει τίποτα, παρά μόνο οτι οι λατίνοι σώσανε τα προσχήματα για την μπάλα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ.
        Πολύ καλή ομάδα η Ισπανία κι ίσως τελικά να απονέμεται κάποια δικαιοσύνη, αφού πρέπει να ξεχνάμε τα παλιότερα. Αφού το ποδόσφαιρο πρέπει με το ζόρι να αλλάξει πατρίδα, ας την έχει ακόμα η τεχνική κατάρτιση κι όχι η μαζική άμυνα, η κόντρα επίθεση και η προπαγάνδα οτι οι κεντροευρωπαίοι μάθανε κι αυτόν τον τομέα. Νομίζω οτι μπορούν άνετα να τηλεφωνήσουν στους Γερμανούς και να ανταλλάξουν βουρστ για τα κωλομελογλυφάτα τους, τα Οστρογοτθικά.
         Και να λύσουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΤΕΣ ΚΙ Ο ΠΩΛ, ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ. ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.
        Συμπερασματικά κέρδισε η ομάδα που μπόρεσε να κρατήσει σε εθνικό επίπεδο μια συνοχή συλλογικού επιπέδου. Της Μπαρτσελόνα. ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ,  ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΟΠΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ  ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Βάλτε την Ισπανία να παίξει εναντίον της Μπάρτσα (  χωρίς τους παίκτες της Μπάρτσα ) και θα δείτε τι θα γίνει. Ίσα που το mundial θα το πάρει μέχρι και το Λουξεμβούργο, που μπορεί να έχει και κάποια συνοχή μια που κανείς δεν ασχολείται με τους παίκτες του, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
         Καλά πήγαμε και τώρα θα έρθουμε στην πραγματικότητα. ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ MUNDIAL της καρδιάς μας και εσαεί. Δεν αλλάζουμε κάθε 4 χρόνια φανέλλα, ανάλογα με την μπάλα που βλέπουμε. Εμείς εκεί παραμένουμε ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΗΖΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ PIGS, βγηκε πιο πετυχημένο. Πού; ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΔΝΤ, ΕΕ ή ΜΑΤΙ ΤΟΥ BIG BROTHER.
     
       

9 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Ιουλίου, 2010 10:06

    Συμφωνώ. Οι Ολλανδοί ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. Αυτός ο φαν μπόμελ μεγάλο σκοκόπανο...Ο άλλος ο Ντε Γιόνγκ, πως δεν το έριξε κλωτσιά στην καρωτίδα...(απευθείας κόκκινη και φυλακή). Ήταν προφανές ότι ήξεραν ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι και το ρίξαν στο βρώμικο, αντιαθλητικό παιχνίδι μπας και τους εκνευρίσουν. Κάκιστα ο διαιτητής δεν τους άφησε με 10 στη φάση του ντε γιόνγκ να τελιώσει η τελετή λίγο νωρίτερα. Δε λες καλά που δεν πρόσεχε ο Ρόμπεν στα 2 τετ α τετ...
    Χθες το βράδυ κέρδισε πρώτ' απ' όλα το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας-Φλωρινα12 Ιουλίου, 2010 11:16

    Ποιο ποδοσφαιρο ρε συ Γιωργη? Τοσο ξυλο καιρο ειχαμε να δουμε σε τελικο.Τελικα δικαιως επικρατησε η τεχνη και η φινετσα.Καπου θα το ελεγε το ποιημα η Ολλανδια, με τους διαβολους που ειχε για αντιπαλους, και νομοτελειακα ηρθε αργα.
    Παντως πρεπει να παραδεχθουμε οτι ο πεθερος ο Μαρβαικ, το ειχε διαβασει καλα το παιχνιδι, εξαιρωντας τις καρατιες και το βρωμικο παιχνιδι του Μπομμελ.Ουτε Ιταλος να ηταν ο πουστης,κλασσικος εκνευριστικος βρωμικος παικτης,που ξερει ομως και κατι κανταρια μπαλα.Το μονο που απολαυσα, και μου εφτιαξε την ημερα, ειναι οτι απενειμαν τη χρυση μπαλα στον τρισμεγιστο Φορλαν.Απο τα πιο πληρη πακετα επιθετικου παικτη στον κοσμο.Τεχνικη στο 10, ταχυτητα εκτελεσης,δυο ποδια στο σουτ παντα on target και θανατηφορα,ποδοσφαιρικη ευφυια και αντιληψη του χωρου, χωρις τσαλιμακια οπως τον κλαψομουνη απο την Πορτογαλια,και κωλοπετσωμενος οσο απαιτουν οι αναγκες και οι συνθηκες καθε παιχνιδιου και προπονητη.Respect.
    Πατριδα, γουσταρα τρελα και Σοαρες.Ομολογω οτι δεν τον ειχα παρακολουθησει με τον Αιαντα, και εμεινα παγωτο στο μουντιαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Τελειωσε και το χειροτερο μουντιαλ-απο οσα τουλαχιστον εγω θυμαμαι.
    Οπως και να εχει,ειναι οντως δικαιο το οτι κατακτθηκε απο την καλυτερη ομαδα. Γιατι εχουμε δει πολλα "κουλα." Το αξιζαν.
    Ακομα και αν δεν καταφεραν να παιξουν αυτο που μπορουσαν στον χθεσινο τελικο. Και δεν μπορεσαν γιατι δεν τους αφησαν οι τσουρουκαδες αγελαδαρηδες. Που τολμουν και φορανε την ιδια φανελα με την αερινη ομαδα των 70s.
    Ξυριστε τους τα ποδια και βαλτε τους εκει σε καμια βιτρινα στο Αμστερνταμ,για καμια βιζιτα τα τσουρουκια που θελουν και ποδοσφαιρο.
    Οι δημοσιοι κινδυνοι. Το οτι δεν εσπασαν ποδια, η ακομα και το οτι δεν σκοτωσαν αντιπαλο χθες,ηταν απλα θεμα τυχης.
    Συμπερασμα (γνωστο απο αρχαιοτατων χρονων): Το ποδοσφαιρο το κατεχουν μονο οι "ζεστες" χωρες. Δηλαδη Λατινικη Αμερικη και Μεσσογειος.
    Οι αλλοι απλα συμμετεχουν για μπουγιο. Και προσπαθουν να αντιπαρελθουν την φτωχη-σε αυτο το σπορ- προικα που εχουν- με διαφορα "μοντελα" και μεθοδους αμφιβολης αξιας. Αποτελεσμα καμια φορα ισως να φερνει αυτο,αλλα στην συνειδηση του κοσμου και στα ματια του απλου θεατη που αγαπα "την μπαλα" θα παραμεινουν παρισακτοι και παρισκατοι.
    Εκαστος στο ειδος του. Αλλο "φουρνοι" και "BMW", αλλο "γαλα" και πουτανες,αλλο "Big Ben" και ξυρισμενα ποδια και αλλο "μπαλα". Η οποια παραπεμπει αμεσα στα παιδικα χρονια και στην χαρα της ζωης. Την οποια χαρα,με τιποτα οι κρυοι λαοι δεν την εχουν συνδεσει με το ποδοσφαιρο. Και μαλιστα της αλανας. Την εχουν συνδεσει ομως,ολοι σχεδον οι ζεστοι λαοι.
    Και αυτο δεν αλλαζει.
    Η Ουρουγουαη πρεπει να κερδισε τα περισσοτερα χειροκροτηματα,ακομα και απο την πρωτη ομαδα. Και δικαια. Το οτι δεν σηκωσε κουπα οφειλεται αλλου και το εχουμε πει και απο δω.
    Αλλα οπως και να εχει αυτο ειναι το πρωτογενες
    ποδοσφαιρο. Το γνησιο.
    Μαζι με αυτο της Βραζιλιας-οχι αυτης που βλεπουμε τωρα βεβαια- οπου εχει προσθεσει ακομα μεγαλυτερη τσαχπινια αλλα εχει αφαιρεσει το απαραιτητο μεταλλο. Ολα αυτα,λογω των ιδιοσυγκρασιων των δυο λαων.
    Τελος παντων.
    Και ειδικη μνεια βεβαια για τον Φορλαν. Τον πιο χρησιμο παικτη αυτη τη στιγμη στον κοσμο κατ'εμε.
    Το "χτυπημα" της μπαλας που εχει, το "kick" που λενε και οι αδελφες στην Αγγλια, ειναι το καλυτερο στον κοσμο αυτη τη στιγμη. Εχω να το δω απο την εποχη του Ζινταν.
    Και βεβαια με αστειρευτες δυναμεις. Και οξυδερκεσττος.
    Δικαι ανακυριχθηκε ο κορυφαιος παικτης αυτου του μουνιαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Κώστα-Φλώρινα: Κι εγώ δεν τον ήξερα, για να είμαι ειλικρινής. Μου ανοίξανε τα μάτια τα παιδιά στο ούζο που βρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δειτε τα προσωπα τους κατ'αρχην: οσοι παιζουν-η θελουν να παιξουν μπαλα και την γνωριζουν το προσωπο τους λεει: "θελω να παιξω μπαλα".πχ. ο Φορλαν.
    Οσοι δεν την ξερουν και απλα τους ειπαν να μπουν στο χορταρι να βοσκισουν και να κουτουλησουν λενε: "θελω να σου σπασω τα ποδια" .π.χ. αυτος ο αληταρας ο Φαν Μπομελ που εξηγει απολυτα γιατι οι "κατω" οι "περα" οι "δωθε" και οι κρυες στην καρδια χωρες,δεν προκειται να δουν προκοπη στο τοπι.
    Αυτος ειναι η επιβεβαιωση του "κακου αλητη",ενω ο πρωτος, του "καλου αλητη".
    Ο οποιος Φορλαν,οντως μοιαζει με πουλι.
    "El condor passa".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!
    ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟΙ Κ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!
    ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΑΘΛΙΤΙΚΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ !!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣΠΕΝΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ !! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΤΕΚΕΣ ΜΕ 11 ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΕΤΣΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ!
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ!!

    ΕΝΑΣ ΝΤΙΕΓΚΟ ΕΛΑΜΨΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Κ ΛΕΓΟΤΑΝ ΦΟΡΛΑΝ Κ ΟΧΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ !!ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΣΤΑ 5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Ιουλίου, 2010 17:04

    Κώστα, το ίδιο λέμε.
    Κέρδισε το ποδόσφαιρο όχι λόγω της ποιότητας της μπάλας (αν και από το 2ο ημίχρονο τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως) αλλά λόγω της νίκης της Ισπανίας, δηλαδή της ομάδας που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι καράτε.
    Βέβαια, από τους 16 το πήραν με 4(!) διαδοχικά 1-0. Αλλά η κυκλοφορία της μπαλας και πολλές ενέργειες τους μέσα στο παιχνίδι μας χορταίναν.
    Άσε που ήταν ομάδα με 9+ παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ενδεκάδα μονίμως. Χθες, λχ, είδες αυτό το δαίμονα το Νάβας? (τον είχα κοζάρει με τη σεβίγια...) Αν έχεις τέτοιους στον παγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,

    ΣΤΗΒΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ? ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ..
    ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Αυτά διαβάζω κι εγώ χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω. Τι να του πει ο θείος του δηλαδη; Οτι κάθε χρόνο τον ψάχναμε στη Νάξο μπας και κάνει προετοιμασία; Έχω εμπιστοσύνη στον Δέλλα και στο θηρίο που θα πάει αύριο. Ποδοσφαιρική εφηβεία θα περνάει μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή