Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΚΛΟΥΖΟΧΟΪΔΗΣ


     « Ξαναγύρισε η Φιξ ». Έτσι λέει η διαφήμιση. Τώρα, γύρισε σαν μπύρα, γύρισε σαν το μέλλον της ιστορίας, γύρισε σαν φάρσα; "Ποιος να ξέρει; ", που έλεγε κι ο Χόρν. Θα μας το πει ο καταναλωτής που θα την πιεί ξανά έχοντας κρατήσει την παλιά γεύση ακόμα στον ουρανίσκο του, ή ο παραγωγός που κράτησε επτασφράγιστα τα μυστικά παραγωγής της για να μην του τα κλέψει κι αυτά η Καπεζάνου.
     Μου αρέσει η Ελλάδα, που πλέον γίνεται και η χώρα των μεγάλων επιστροφών. Άμα έχεις πλούσια ιστορία, αυτά παθαίνεις. Η αλήθεια να λέγεται και να καταγράφεται. Δεν είμαστε εμείς νέος κόσμος που έχει πάρει ένα χαρτί και καταγράφει συμβαίνοντα. Εμείς έχουμε τα συμβάντα και τα ορμηνεύουμε συνεχώς με την ατέλειωτη κασάτη πείρα , την συνεχώς αυξανόμενη οξυδέρκεια και τους ατέλειωτους ήρωες που συνεχώς γεννούν τα χώματα του Βιζυηνού. «    Δυστυχισμένη η χώρα που χρειάζεται ήρωες» ( Μπρεχτ ).
Και νάτην πάλι πίσω η τρομοκρατία. « Η τρομοκρατία είναι εδώ, ενωμένη δυνατή», κατά παράφραση παλαιού σοσιαλιστικού συνθήματος. Ξαναγύρισε σαν την Φιξ. « Γύρισε, κοντά μου ξαναγύρισε…, μικρούλα μου κοπέλα έλα, έλα, έλα..» έλεγε ο παιάν για τους πιο ερωτικούς , τους γεροντοκαψούρηδες συνταξιούχους. Ή « Συννεφούλα, συννεφούλα, να γυρίσεις σου ζητώ…», για τους πιο επαναστατικούς. Που είναι και στοχοποιημένοι. Έτσι είναι: Άλλο να φωνάζεις κάποια μικρή κοπέλα γενικώς και αορίστως, κι άλλο να την προσκαλείς με το μικρό της όνομα. Άλλο γάλα, κι άλλο Καβάλα.
     Και τι να κάνει κι αυτή; Γυναίκα είναι και δέχεται το κάλεσμα. Βοηθούν και οι συνθήκες για την επιστροφή. Υπουργός είναι ο ίδιος που της είχε ρίξει την χυλόπιτα. Εκείνη την ημέρα, που όταν του είπανε κάτι για τους Ξηρούς, έπεσε μισολιπόθυμος στην πολυθρόνα και του κάνανε αέρα οι υπασπιστές του μπας και συνέλθει. Εκείνη την ημέρα που μάζευε τα σταγονίδια του παρακράτους του κράτους της δεξιάς, που κατά περίεργο λόγο είχαν εξακολουθήσει να υπάρχουν κι επί σοσιαλιστικού κινήματος. Για να μην πω ότι είχαν γίνει χαλάζι κανονικό όποτε η προσοχή του λαού έπρεπε να στραφεί αλλού.
     Αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ευνοεί την αναθέρμανση της σχέσης. Οι πολίτες, που δεν πρέπει να βγουν στους δρόμους για τα νέα μέτρα, που φυσικά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει με κάποιο μπαμπούλα να περιοριστεί η επερχόμενη κοινωνική αναταραχή. Είναι και η αντιπολίτευση που εξαργυρώνει το μοντέρνο « όχι» της στα χατζαράτα μέτρα. Κι όλοι οι πολιτικοί, σε πλήρη συνεννόηση, συμφωνούν ότι λαός διχασμένος , ελεύθερος βέβαια να διαμαρτύρεται κάτω από οποιαδήποτε κομματική σημαία για να νομίζει ότι αντιστέκεται, είναι απόλυτα ελεγχόμενος κι εξασφαλισμένο το πιο πολύ κράτος κι άνετα ακόμη μεγαλύτερη κονόμα για κάμερες, ακόμα και στις πλαστικές δημοτικές τουαλέτες. Α, δεν θα έρθει πίσω η απατημένη γυναίκα χωρίς δώρα. Ο παπάρας πεθερός-λαός θα ξανακάνει δεξίωση για τα παιδιά που ξαναερωτεύθηκαν.
     Κι έχω κι εγώ δυο δωράκια: Το πρώτο είναι ένα καινούργιο υπουργείο: Το Υπουργείο Προστασίας του Υπουργού ( ΥΠΥ ). Κι αυτός εργαζόμενος είναι και πρέπει να νοιώθει ασφάλεια την ώρα που μοχθεί εμφανιζόμενος στα τηλεοπτικά κανάλια για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στα επιλεγμένα δημοσιογραφάκια και στις επιλεγμένες ερωτήσεις τους. Και μου έχει κάνει εντύπωση, που ούτε ένας πολιτικός δεν έχει κομπιάσει και δεν έχει σκεφτεί έστω ένα λεπτό τι να απαντήσει. Τα ξέρουν όλα αμέσως. Μου θυμίζει διαγώνισμα ιστορίας του νηπιαγωγείου με τα θέματα δοσμένα αλλά μετά όλοι καταδικάζουμε την παπαγαλία.
     Το δεύτερο δώρο μου, το προσφέρω λόγω της υποχρεωτικής συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα. Εδώ μιλάμε για την πολυπόθητη ανάπτυξη, που θα επιτευχθεί μέσω μετατάξεων. Παίρνω ας πούμε εκατό υπαλλήλους από το υπουργείο της Βορείου Ελλάδας και τους βάζω στο υπουργείο Νοτίου Ελλάδας. Ρε ο μπαμπάς του πρωθυπουργού, της πλάκας ήταν μπροστά στον γιο. Δημιουργείται λοιπόν μια καινούργια υπηρεσία: Η Υπηρεσία Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ( ΥΠΥΠΠ ). Που θα λογοδοτεί στο Υπουργείο Προστασίας του Υπουργού, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από την σκέπη του Υπερυπουργείου Προστασίας των Υπηρεσιών των Πολιτικών Αυτονόητων για μας ( ΥΠΥΠΑ ), μια που όταν κάποιος γίνεται υπουργός παύει αυτόματα να είναι πολίτης και φροντίζει μόνο για τις πίπες του.
      Μόνο έτσι μπορούμε να αποχτήσουμε δομές, υποδομές, συνδρομές, την Δομή σαν εγκυκλοπαίδεια και να πορευθούμε ήρεμα προς την εαρινή χρεωκοπία με μπύρα Φιξ και ελεγχόμενη τρομοκρατία. Που πρέπει να υπάρχει σαν τη νύχτα που έρχεται μετά την ημέρα, και σαν το Johnnie Walker που μετά την αποχώρηση του, το ακολουθεί ένας εμετός. Να πληρώνεις περισσότερα και να δικαιούσαι λιγότερα. Ρε ακριβύνανε τα κράτη πια και φτώχυναν οι κοινωνικές συνειδήσεις.
       Αυτά που προτείνει η στήλη, είναι για να σωθεί το μετερίζι της κομματικής δημοκρατίας των νταβατζήδων, που φυσικά δεν έχει κανένα αδιέξοδο μια που είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε καθότι στηρίζεται στη λαϊκή ψήφο του γαμιά πίτουρου της κάλπης και στον καθρεπτισμό του πανίβλακα σε κυβερνητική θέση, που εκτός από εγκεφαλικά ανάπηρος είναι και υποτελής σε ξένους σαν τον δουλοπρεπή ψηφοφόρο του.
      Και λογικά η βόμβα πήγε εκεί που πήγε. Στο απόλυτο τίποτα μέσω του οποίου θεωρητικά περιμένουμε να προστατευθούμε από την διαρκώς εκτοξευόμενη εγκληματικότητα . Για να μην έχουμε και απαιτήσεις αύριο: Εδώ βαράνε υπουργούς και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, τι να προσφέρουν σε μας; Το πολύ να βγάλουν την αστυνομία στους δρόμους να βαρέσει ενωμένους και δίκαια διαμαρτυρόμενους πολίτες.
       Και τώρα που ήρθε η Φιξ, απολαύστε την παγωμένη, διαβάζοντας Βολταίρο: « Χρειάζονται πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες , για να ονομάσεις έναν κοινό φόνο, επαναστατική κίνηση.» Αλλά και τρομοκρατική ενέργεια να ήταν, διερωτώμαι γιατί δεν βρήκε πάλι στόχο. Μάλλον για να μην γίνει και το μνημείο του γνωστού πολιτικού και μπούμε και σε νέα έξοδα σε εποχή λιτότητας. Εκτός αν δεν είναι τρομοκράτες, αλλά εντολοδόχοι. Και πάντα είχα μια απορία: Το 1940 είχαμε το 40% του πληθυσμού δοσίλογους. Στην επταετία είχαμε το 50% χαφιέδες. Σήμερα, όλοι αυτοί, τι δουλειά κάνουν; Μάλλον θα πίνουν Φιξ και θα τα ξύνουν στον ΟΑΕΔ.

47 σχόλια:

  1. Προς όλους: Μην μιλήσετε για ξενέρωμα. Ένας Μπλάνκο απεβλήθη. Η βόμβα ήδη μπήκε στα θεμέλια του θέσφατου. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΑΛΑΝΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατα μια πισινη για την Ισπανια...Και τωρα αρχιζει η ομορφια του ποδοσφαιρου,λατιν ξυλο και 9-9 στο 90`.Και αρχιζει απο αυριο με την τριτη ομαδα μου.Οι Ολλανδοι παντως εχουν την ταναλια στα χερια,αρκει να μην βγει ο αντιπαλος με τιποτα κοσσες και το αιμα ρεει στα αυλακια του στιβου....Χαραλαμπε,σαρδελα ψητη με τριμμενο σκορδο και μαιντανο και σβησμενη με μπαλσαμικο εχεις φαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς monegascos: Τι να την κάνω την πισινή βρε; Παιδιά γίναμε πάλι. Τυχεροί όσοι έχουν γεννηθεί 29/2 σε δίσεκτο έτος. Έχει και κάτο τσαντίλες ο μεγάλος μου γιός που έχασε η Γκάνα ( δεν το είδε σινεμά με τη μάνα του ήταν, απλά στην εφηβία πας κόντρα με τον μπαμπά ), ρε ροντέο γίνεται. Τράβηξε κι ένα σουτ κι έσπασε ένα παρπρίζ, απόλαυση σου λέω. Ήρθε ο ιδιοκτήτης να μου πει οτι πρέπει να πληρώσω για την ζημιά, του είπα εντάξει κι όλα ωραία και καλά.
    Έστειλα και μια βουβουζέλα στον Τραϊανό και τον ρώτησα για τα σαλέ. Σου λέω κόλαση γίνεται.
    Τελικός: Ισπανία - Ολλανδία. Φούριος ρόχας ή αγελάδες Πάτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνα την Ισπανια για τελικο.Και σε παω τα τσιπουρα και τα ουζα,εδω κατω...και θα γουσταρα τελικο Ολλανδια με Γερμανια,να γινει της πουτανας.Η ροχαλα του Φελερ δεν εχει στεγνωσει ακομη στις μνημες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εργαζεται το κρατος,ο.κ.,αλλα εργαζεται το παρακρατος. Το πρωτο ειναι αδυνατον να κουνηθει που μοιαζει με χοντρη κυρια 240 κιλων σφηνωμενη στην πολυθρονα. Αλλα το εταιρο παιδι της ζωη ν'αχη το ενδοξο παρακρατος που ενιοτε χανει και την προθεση του και γινεται σκετο "κρατος", λειτουργει τελεια.Καμια φορα γινεται και το ιδιο κρατος,αλλα χωρις κουκουλα.(αλλωστε το ενα ειναι δημιουργημα του αλλου). Οχι το χοντρο που ξερουμε αλλα ενα αλλο,ευλυγιστο, σπαθατο και με κινησεις κομπρας,αντιδρα τοσο αστραπιαια και με τετοια ανακλαστικα που σε αφηνει αφωνο.
    Και λες βεβαια: χαλαλι τους οι φοροι μου.
    Αφου ξεκοβουν και μουδιαζουν τις αντιδρασεις του κοσμου με μια κινηση,αφου ακρωτηριαζουν με τοσο ευστοχο τροπο τις κινητοποιησεις και τις μαζικες αντιδρασεις εν τη γεννεση τους, αφου στρεφουν με μια τους κινηση,με μια "ενεργεια τους" το ενδιαφερον του κοσμου εκει που θελουν και εκατομυρια ανθρωποι σαν ενας σβερκος γυριζουν προς τα κει που σφυριζουν οι τσοπαναραιοι,τοτε πραγματικα τους αξιζουν χιλια μπραβο.
    Το 40 και 50% των ρουφιανων και δοσιλογων,απλα ποτιστικε με τα χρονια και ανθησε. Απεκτησε και παιδια και εγγονια. Και εγινε 70,80 πιθανον και παραπανω. Λεγονται πια-κομψα- συνεργατες,συντροφοι,συνακολουθοι,συνυπαλληλοι,
    συμβουλοι,παρατηρητες, ελεγκτες του παλμου,μελη επιτροπων,στελεχη, συνοδιποροι στο εργο,συνεργαζομενα προσωπα κλπ-κλπ. Που κανεις τους αυτονομα και ριψοκινδυνα δεν απφασισε να ταξιδεψει την ζωη του,αλλα ειπε-εκ'του ασφαλους και πουστικα- να μπουκαρει σε καποιο απο τα πολλα πειρατικα που υπαρχουν και υπο την σημαια των διασταυρουμενων οστων να σαλταρουν στη ζωη μας και να κανουν πλιατσικο.
    Ολα αυτα τα τραγια και τα προβατα που βλεπεις στο δρομο καθημερινα.Που μετατρεπουν τον βιο σε αβιωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλα θα μου πεις οτι εδω ο πολυς κοσμος πιστευει οτι εξιχνιασθει οντως η 17 Νοεμβρη επι ημερων του Κλουζοχοιδη και υπο τις οδηγιες του ο μαλακας του δρομου νοιωθει πιο ασφαλης.
    Εδω ο αλλος γκρεμισε τους πυργους στην καρδια της Αμερικης και εδω,οι Κλουζοχοιδηδες και οι Βουλγαρακιδες περναν με επιτυχια το μηνυμα οτι το μπουρδελο της Καλεργενας λειτουργει και προλαμβανει και αμα λαχει καταστελει τρομοκρατικες ενεργειες.Και συλαμβανει. Και χειροκροτειται. Και εχει και παραταιρες απωλειες.
    Ποσο μαλακας ειναι ετουτος ο κατοικος; ( και μη ξαναπεις "πολιτης". Αυτο εμπεριεχει και την εννοια του κρατους,αυτονοητα. Οταν ζεις σε μπαχαλο,σε χωραφι,σε ξεφραγο αμπελι,εισαι πια απλα "κατοικος") Ποσο βοδι και παραλληλα πονηρη καριολα ειναι;
    Εδω ο Βουλγαρακης ( ο οποιος ειναι "ολως περιεργως" ανακατεμενος σε ολα τα -μεχρι τωρα- σκανδαλα: Βατοπεδι,siemens, panafon-παρακολουθησεις του χοντρου πρωθυπουργου-φωτιες,κλπ) ειχε την ανεση και την ηρεμια να δηλωνει σαν κοκκορας για τους αγωνες του 2004 οτι "απετρεψαμε καθε ασχημη ενεργεια,δεν εγινε το παραμικρο και οι πολιτες μπορουν να αισθανονται ασφαλης". Και το "πουλουσε" αυτο παντου. Και περναγε. Αντι να του κουρεψουν τον κωλο και να του τον κανουν σαν το κεφαλι του και να τον μαστιγωσουν με βοιδοπουτσα, οι μαλακες εβλεπαν εναν τυπο με 12 λογαριασμους,3 off-shore εταιρειες και 15 σπιτια να τους φτυνει στη μουρη και να καμαρωνει.
    Α, ρε Γιωτοπουλε,γιατι δε μιλας; Τι νοημα εχουν μερικα φτηνα και ανυποληπτα χρονια ακομα που θα ζησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη πικραινεις τον Τραιανο.
    Ενταξει ο(η) καθ'ης εχει το παρελθον του.
    Αλλωστε οπως λεγανε οι παλιοι: "μια γυναικα πεφτει στον καθενα σε αυτη την κενωνια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος03 Ιουλίου, 2010 03:55

    Χαιρετώ τα αδέλφια!! Στον πρώτο τελικό χτες η ποδοσφαιρική λογική νίκησε το "χύμα" ταλέντο, έστω κι αν στο πρώτο ημίχρονο κάτι τέτοιο δε φαινότανε με τίποτα. Όταν όμως η Ολλανδία παίζει με Σνάιντερ, Ντε Γιόγκ, Φαν Μπόμελ και η Βραζιλία με Ζιλμπέρτους και Μέλους, συν τον πανικόβλητο Ντούγκα στον πάγκο, αυτά παθαίνεις. Αν κι απόψε ο άλλος τελικός κυλήσει παρόμοια, οι Γερμανοί έχουν προβάδισμα. Αν οι Γερμανοί τελικά φτάσουν στη νίκη, πρέπει να την αφιερώσουν στον ανύπαρκτο προπονητικά Ντιέγκο. Ομολογώ ότι δεν τους περίμενα να παίξουν τόσο όμορφο ποδόσφαιρο (όχι μπάλα), αλλά αν ο πρεζάκιας ενεργούσε με στοιχειώδη λογική, αύριο δύσκολα γλιτώνανε. Δε φτάνει όμως που ο Ντιέγκο κατέβηκε με ΕΝΑ αμυντικό χαφ στη διοργάνωση και δεν πήρε μαζί του τους πρωταθλητές Ευρώπης Καμπιάσο, Ζανέτι, δε φτάνει που βασίζεται στον απλά καλό γκολτζή Ιγκουαΐν κι όχι στον επίσης πρωταθλητή Ευρώπης Μιλίτο, δε φτάνει που κάλεσε τον γραφικό μπετατζή Γκουτιέρες, ακόμη και τον Ντάτολο(!!!!!!!!). Το μεγαλύτερο έγκλημά του είναι ότι έχει αχρηστεύσει ποδοσφαιρικά τον μεγαλύτερο παίχτη του κόσμου, που έχει την ευτυχία να διαθέτει στις τάξεις του, τον Μέσι, έναν καθαρό κυνηγό που τον θεωρεί δεκάρι(...). Και ο προπονητικός αναλφαβητισμός του αυτός έχει συνέπειες ντόμινο: Η Αργεντινή με τον Μέσι στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς αδυνατίζει και αμυντικά, αφού όπως είπα πριν αγωνίζεται με ένα αμυντικό χαφ, τον Ματσεράνο, καθώς ο Βερόν είναι οχτάρι και δεν κόβει ούτε με βαλέ, ενώ ο εκάστοτε αντίπαλος προπονητής δεν πονοκεφαλιάζει για το πώς θα σταματήσει τον Μέσι και δεν προσαρμόζει την ομάδα πάνω του αφήνοντας μοιραία χώρους στους άλλους επιθετικούς ποιότητας που η Αργεντινή διαθέτει. Έτσι οι Γερμανοί αύριο θα έχουν ελέω Ντιέγκο την ευκαιρία να εφαρμόσουν ανενόχλητοι το πλάνο τους χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι τους από τις εμπνεύσεις του δαιμόνιου Λέο, όπως αν αυτός αγωνιζόταν στη φυσική του θέση, ψηλά δεξιά στην επίθεση συγκλίνοντας με το ανάποδο πόδι και πυροβολώντας ,όπως στην μεγάλη Μπάρτσα, και να χτυπήσουν τα ούτως ή αλλως προβληματικά στόπερ της Αλμπισελέστε.Βέβαια και τα δικά τους σέντερ μπακ δεν είναι τίποτα σπουδαίο, όμως αύριο η Γερμανία δεν ξεκινά σαν αουτσάιντερ, αλλά από την ίδια αφετηρία λόγω της σκατοκεφαλιάς του Μαραντόνα και φυσικά του οπορτουνισμού της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας που του εμπιστέυτηκε τις τύχες της Εθνικής τους. Φυσικά ο Τέβες, ο Αγκουέρο, ακόμα και ο Μέσι από την άβολη θέση του κεντρικού χαφ μπορούν να καθαρίσουν με μια ατομική ενέργεια, σε περίπτωση όμως που αύριο χρειαστούν πραγματική βοήθεια από τον πάγκο, δεν θα την έχουν, αντ'αυτής θα έχουν...τονωτικές ενέσεις ηθικού από έναν ανήμπορο προπονητικά άνθρωπο που βέβαια όλοι μας (ή σχεδόν όλοι μας) λατρέψαμε σαν ποδοσφαιριστή. Και βέβαια οι Γερμανοί δε θα μασήσουν, όπως στο πρώτο ημίχρονο χτες οι Ολλανδοί. Κι εγώ μαλάκας Αργεντινόφιλος είμαι, αν και έχω ζήσει στη Γερμανία, αύριο όμως είναι πιθανό να δίνω συγχαρητήρια στη καλή μου φίλη Άννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια,ενδιαφερεται κανεις για κανα νησακι? Πωλειται η Ναυσικα,ο Αγιος θωμας,και το νησακι του Αγιου Ιωαννη στον Κορφο.Τα πουλαει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τζαμπα για να ξεχρεωσει.....Συμβολαια,μαλλον καθαρα.Δεν ξερω με τον Εφραιμ τι γινεται,αλλα μαλλον δεν πρεπει να δημιουργησει προβλημα.Γυρω στο 1,5 μυριο τα δυο τελευταια,και 15μυρια η Ναυσικα ( Ιονιο γαρ...).Να πουλησουμε τον Σκοκο και να παρουμε τα νησακια,πιο σοβαρη επενδυση την βλεπω...Ο Καζαμιας που ειναι και ειδικος τι λεει,συμφερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα.
    Δειχνει να μου κλεβει την θεση του αρ. μπακ καποιος Νταντομο.
    Ωρα ειναι να προτιμηθει ξανα και ο Δ.Χ. για την προεδρια της Ερασιτεχνικης και να μεινω ανεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εννοεις "συμβολαια μαλλον καθαρα" Γιαννη;
    Δεν ειναι πεντακαθαρα οπως αυτα που εξασφαλισε ο πολεμοκαπηλος και πατριδοκαπηλος Μακρυγιαννης και αρπαξε ολοκληρη την σημερινη ομωνυμη περιοχη της Αθηνας;
    Εμενα μου αρεσουν οι παστρικες δουλειες.
    Περασε μου τα τηλ. και τις υπηρεσιες με τις οποιες πρεπει να συνεννοηθω.
    Θα τους πω οτι ειμαι ΑΕΚτζης και αρα δικαιωματικα μου ανηκει ενα μερος της Κωνσταντινουπολης. Για την ακριβεια, 12 τετραγωνικα απ'την Πλατεια Ταξιμ, ενα χαμαμ και δυο παγκοι με μπαχαρικα στην αγορα.
    Νομιζω ειναι αρκετα για ενα νησακι.
    Εδω οι Τουρκοι με δυο τζαμια στη Θρακη και το ανοιγμα της Χαλκης,παιρνουν τα πετρελαια στο Αγαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ντεμαραζ με Δελλα και Νταντομο" γραφει η "ωρα για υπνο"
    "ντεμαραζ" σημαινει: " η προσπαθεια καποιου να ξεφυγει απο την μιζερια η το μαραζι"
    ετοιμολ.: ντε-μαραζ. δηλαδη: ξε-μαραζωμα.
    Οφειλουμε να κανουμε αυτην την επισημανση γιατι ισως οι φιλοι και συχνοι αναγνωστες της εφημεριδας μπερδευτουν και νομισουν οτι ο "Ντεμαραζ" ειναι Γαλλος μεσος που αγωνιζεται στο Σαμπιονα.Και οτι η ΑΕΚ εκανε τρεις μεταγραφες και οχι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...αλλα επειδη ο θεος αγαπα και τον κλεφτη(κυριως
    ) αλλα και τον νοικοκυρη,παρουσιαστηκε προβλημα με τον Αραουχο και ειναι πιθανον να αποχωρισει. Αρα η θεση του δεξιου μπακ ειναι ορφανη. Και πρεπει να σας πω οτι χρισημοποιω το δεξι το ιδιο καλα με το αριστερο. Παιζω και με τα δυο, οπως και οι ελληνες κατοικοι εδω, ψηφισουν και με τα δυο.Και με το αριστερο χερι και με το δεξι αναλογα με τις προσδοκομενες υποσχεσεις και τους λαγους με τα εξαπτερυγα που τους εχουν ταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να σταματησουμε τα αστεια και να πουμε οτι πρεπει να βρεθει λυση και κυρια να βοηθησει η ΠΑΕ στο να βρεθει η τομη ωστε να αντιμετωπισει το προβλημα του ο ανθρωπος (εχει ακουστει κατι για αναγκη μεταμοσχευσης νεφρου του πατερα του) αλλα και να μεινει στην ομαδα. Προσφερει αυτα που μπορει στο 100% και αυτο ειναι το πρωτο που μπορει να ζητα καποιος απο εναν ποδοσφαιριστη.

    Για να μη σας πω οτι αν ειμουν ο Μελισσανιδης,θα επαιρνα πανω μου και φανερα την υποθεση.
    Ειναι ο καλυτερος τροπος για να κανεις μια "χορηγια" τοσο για ανθρωπιστικους αλλα και για επικοινωνιακους λογους. Θα ηταν αριστη κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χρήστο: Για κατατόπισε με. Ποιός έχει πρόβλημα; Διότι έχω ένα ραντεβού σήμερα στο Πολυδένδρι. Δεν ξέρω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι εγραψα παραπανω. Κατι περισσοτερο δεν γνωριζω.Ο πατερας του Αραουχο-οπως ειχαν γραψει τουλαχιστον προ ημερων εφημεριδες της πατριδας του. Προβλημα με νεφρα. Περισσοτερα δεν γνωριζω.
    Μακαρι να ειναι λαθος βεβαια,αλλα μαλλον δεν ειναι.
    Μπορει ομως να εξακριβωθει αυτο. Επικοινωνισε,αν θες με καποιον μεσα απ'την ΑΕΚ.
    Η με οποιον αλλο τροπο σου, μαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο πατερας του αραουχο κανει αιμοκαθαρση και μαλιστα οταν ειχε ερθει στην αεκ στην αρχη και δεν επαιρνε χρηματα η οικογενεια του ειχε σοβαρο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιουλίου, 2010 18:58

    Μιλώντας για αργεντίνους, είμαι ΕΞΑΛΛΟΣ. Μαραντόνα σε λατρεύω, αλλά από προπονητική είσαι μερεντόνα...
    Η διαφορά μεταξύ μίας ομάδας που ήξερε απόλυτα τι έκανε μέσα στο γήπεδο (μπράβο στο Λεβ!) και τον αργεντίνων που τρέχαν σα μεθυσμένοι...Καλά, εύκολο να τα λέμε τώρα, αλλά μπορείς να μην πάρεις το γεροζανέτι και το μπουρντίσο, να κρατάς στον πάγκο το μιλίτο? Τον αγκουέρο τον θυμήθηκε στο 3-0....
    Τα μπακ να είναι ότι να'ναι...
    Τερματοφύλακας ένα παιδί...
    Μονίμως για να μπερδέψει -και καλά- τον Ντιμαρία στο ανάποδο πόδι...
    Μπράβο στους -αντιπαθείς σε εμένα- γερμανούς, και ιδιαίτερα λόγω της νεανικής ομάδας τους.
    Εύχομαι το σημερινό να κάνει τον μαραντόνα να φύγει από τον παγκο. Εκτίθεται...
    Άσε που βλέπεις πόσο καλοστημένες είναι η ούρου και η πάραγουάη και σε παίρνει κι από κάτω.
    Δεν παίρνουν κανένα προπονητή απο 'κει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Όλους: Συγχαρητήρια στην Γερμανία και στην Άννα για την ομάδα της.
    Πάντως να μην βλογήσω τα γένεια μου, αλλά σας είχα γράψει το ένστικτο μου ( " θα βρεθεί προπονητής που θα ρίξει 4 στο Ντιέγκο" κ.α.).
    Για να δούμε τη νύχτα τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικα η τροικα δεν αλλαζει με τιποτα. Τρεις-πιθανον- στις τεσσερις των ημιτελικων απο ευρωπη και ο τελικος Ευρωπαικος. Πανευρωπαικο Πρωταθλημα εχει γινει,απλα με την προσθηκη για το θεαθηναι και την πολυχρωμια, των Λατινοαμερικανων.
    Οι αποικιες παραμενουν αποικιες.
    Και ο Μερκελ να χαιρεται στην εξεδρα.

    Το ειχες πει οντως για τα πιθανα 4 στον Ντιεγκο.
    Δεν σε ακουγα να το παιξω ακριβες σκορ να κονομισω...
    Με αγκαλιες και φιλια,δουλεια δεν γινεται,λεμε στον φυσουνα. Οπως δεν εκαναν δουλεια και δεν ειδαν προκοπη οι δικοι μας εδω με την "λιμνη",τα στοιχακια και τα σλογκαν. (ειδαν προκοπη βεβαια ορισμενοι σε προσωπικο επιπεδο. Αυτο λογιζεται στα "υπερ" τους.Αντι να φτιαξουν "υπερ"-ομαδα, εφτιαξαν "υπερ"-περιουσια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο στη Γερμανία και από μένα,ο ορισμός της ομάδας. Αννα δικαιώθηκες μαζί με το χταπόδι.Γιώργη συμφωνώ για τον μερεντόνα τα λέγαμε και έτσι όπως τον έπαιρνε η κάμερα με σταυρωμένα τα χέρια θύμιζε περισσότερο επιστάτη γηπέδου παρά προπονητή,μεγάλη πίκρα διότι η Αργεντινή είχε δυνατότητες λόγω υλικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντως ειναι το μουντιαλ των ενσημων και των τελευταιων αρπαχτων απο τους "προπονητες".
    Με προεξαρχοντα τον Καπελο ο οποιος απογοητευσε και τσαλακωθηκε. 8 μυρια ειναι αυτα.Κριμα.
    Ακολουθει ο Λιπι. Γερολυκος και αυτος,δεν ειχε προβλημα να κανει την μπαζα του απο την Σκουαντρα Ατζουρα. Και οι δυο,ηξεραν τι ειχαν στα χερια τους. Δηλαδη παικτακια της πλακας.Δεν ειναι μαλακες. Αλλα ειναι πλεονεχτες και μοναχοφαιδες.
    Ακολουθει ο Ντουνγκα, που ως παικτης τιποτα το "Βραζιλιανικο" δεν ειχε πανω του. Ετσι και σαν προπονητης. Που πας ρε καραμητρο...
    Ο δε φυσουνας Ντιεγκο,ηταν γνωστο οτι προσεληφθει για αλλους λογους και οτι καμια σχεση με το αντικειμενο(της προπονητικης) δεν εχει. Αν ειχε μυαλο,δεν θα επρεπε να δεχθει. Αλλα αν ειχε μυαλο,θα ειχε και αλλη ζωη θα μου πεις. Σωστο.
    Για την χαρτομαντισσα τον Ντομενεκ,ουτε λογος.Αυτος πρεπει να κλειστει σε σανατοριο.
    Μονο ο ταβερνιαρης στην οψη αλλα συνετος Ντελ Μποσκε κραταει τα προσχηματα και την υποληψη του.
    Για τον Λεβ δεν εχω αποψη. Η ομαδα που βλεπω,κατι μου λεει οτι δεν ειναι δημιουργημα του.Ειναι της στιγμης; Ειναι της ευτυχους συγκυριας φορμας και ρεντας; Μαλλον.Αυτο πιστευω. Αλλα ο ιδιος,δεν μου γεμιζει το ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μου πεις οτι εχει αυτοματισμους και συγκεκριμενα πλανα στο παιχνιδι. Σωστα.
    Αλλα και αυτα για να τηρηθουν θα πρεπει να εχεις παικτες που ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ κατι τετοιο.Αλλα και να τους "βγαινει" σαν αποτελεσμα στο γηπεδο. Εδω εχουμε και τους τρεις αυτους παραγοντες.
    Οι παικτες κανουν τους προπονητες. Οχι το αντιθετο.
    Εξαιρεση βεβαια, οι τσολιαδες του 2004 και ο Γερμανος,οπου εκει συνεβει το αντιθετο. Και απεδειχθει στιγμιαιως, οτι ο θεος εχει ριζες Ελληνικες οντως. Αλλο αν αυτος πρωτος απ'ολους εγκατελειψε την χωρα του, γιατι εβλεπε με τι λαμογια και τεμπελχαναδες ειχε να κανει.
    Και εβγαλε ευρωπαικο διαβατηριο. Και αφου δεν μπορουμε να τον ξανακανουμε Ελληνα,αποφασισαμε να τον ξεγελασουμε φοροντας την μασκα του "Ευρωπαιου".
    Την εκδικηση του ποσο την φοβαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η διοίκηση της ΑΕΚ Στοκχόλμης ετοιμάζεται να προσφέρει τα… 100.000 ευρώ (από τα 150.000 που είχε υποσχεθεί) στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού η ΚΑΕ δεν προχώρησε στη λύση Γεωργαντζόγλου-Χήνα. Αυτό αναφέρει ο ομογενειακός σύλλογος σε σημερινή ανακοίνωση της. Παράλληλα, η διοίκηση διαφωνεί με την απόφαση για… Ολυμπιακό.
    «Η ΚΑΕ ΑΕΚ υπέγραψε σύμβαση για δύο χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά και «δύο ομάδες δεν χωράνε στο Ελληνικό».

    Καθόλου προσχηματική και ιδιαιτέρως ουσιαστική θα είναι η συνάντηση του Σωκράτη Λαμπρόπουλου με τους πιθανούς «συμπαίκτες» του... Μπάμπη Καραμανλή! Ο εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου ανέλαβε δράση προ πολλού και ετοιμάζεται να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της νέας ΚΑΕ, η οποία θα εποπτεύεται -όπως στην προ Δημήτρη Δρόσου- εποχή από την πλευρά Γιάννη Φιλίππου. Το «ταμείο» θα παραμείνει στα χέρια των χρηματοδοτών της εταιρίας, αλλά ο έλεγχος της ΚΑΕ θα γίνεται από τον μεγαλομέτοχο. Φιλοδοξεί ο κ. Λαμπρόπουλος ν' αποτελέσει τροχοπέδη στις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις η «υψηλή εποπτεία» του γαλακτοβιομήχανου. Θα γίνει αποδεκτό το σχέδιο Λαμπρόπουλου;
    "...Να συζητήσουν άπαντες σε καθεστώς απολύτου εμπιστοσύνης, αποσαφηνίζοντας το ύψος της οικονομικής βοήθειας προς την ΚΑΕ, η οποία ενδέχεται να μην έχει τη νέα περίοδο έσοδα από ΟΠΑΠ ή από τηλεοπτικά, καθώς θα καλυφθούν παλαιότερες ανάγκες (εποχής Δρόσου και Καραμανλή), αμέσως απαιτητές. Ποια είναι για μας η έκπληξη; Στο κοινό τραπέζι θα κληθεί να καθίσει -σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου- κι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος διαχειρίζεται το 10% των μετοχών της ΚΑΕ. Παρών θα είναι ο μεγαλομέτοχος του 90% διά του πληρεξουσίου του (Σ. Λαμπρόπουλου). Παρών θα είναι, βεβαίως, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, αλλά και εκπρόσωπος του... Μπομπ Κοζώνη, ο οποίος όλο φεύγει και όλο μένει (ως ιδέα) στα λημέρια μας.

    Αμα κανεις καταλαβε κατι, να με παρει τηλεφωνο.

    Ρε μηπως ειχε δικιο τελικα ο Μπομπ που μας αποκαλουσε "..το ΑΙΚ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ματς το απογευμα δεν το ειδα,αλλα το σκορ τα λεει ολα.Παραγουαη-Ισπανια,δυο χαμενα πεναλντυ,και ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ κανονικοτατο γκολ των Ινδιανων,ετσι με τσαμπουκα για να μην κολοσφιχτει η Ισπανια.Ρε αντε γαμηθειτε μαλακες,και παιζει τωρα Ουρουγουαη-Ολλανδια και οποια περασει γουσταρω να γαμησει στον τελικο οποια αδερφη περασει απο τον αλλο ημιτελικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ανθρωπος μεταχειρησμενη σερβιετα Πουρουπουπου σε πλακιτσα με τον καλεσμενο του Δ.Σταροβα αναφερομενοι στο γνωστο χταποδι και τις μαντεψιες του,οταν ο καλεσμενος του, του ειπε οτι το χταποδι εχει υψηλη νοημοσυνη και μαλιστα "..και μαλιστα το χταποδι βλεπει χρωματα...", ο παρουσιαστης με τα μαλλια μεσα στο κεφαλι και οχι εξω(παγκοσμια περιπτωση) σχολιασε αστιευομενος, ειρωνικα το χταποδακι και εκθειαζοντας προφανως την τυχη να γεννηθει ο ιδιος, ενας μικρος Νταβιντσι: " ...α, τοσο μεγαλη νοημοσυνη εχει.."
    Η αληθεια ειναι οτι τον τρομαξε στην αρχη η επαναλαμβανομενη μαντικη ικανοτητα του χταποδιου στις ποδοσφαιρικες προβλεψεις και θα σκεφτηκε να το αγορασει για να παιζει στοιχημα με περισσοτερες πιθανοτητες κερδους.
    Αφηστε που μαλλον ειχε αρχισει να νοιωθει αβολα που ενα αλλο ειδος απειλουσε την δικη του διανοητικη δικτατορια στη δημοσιογραφια. Και ισως το κακομοιρο το χταποδακι να γινοταν λιαστο μετα το Μουντιαλ. Για να μην εχει πλεον εχθρους αλλους, το δημοσιογραφικο θαυμα της ελλην. τηλεορασης.
    Περυσι αναγκαστηκε να "μονομαχισει" με εναν αστερια και ενα τερας της Ταζμανιας,σε ενα παιχνιδι γνωσεων. Και βεβαια οπως γνωριζετε, νικητης αυτου του ιδιοτυπου"slamdog millionaire" ηταν το ημικαραφλο μοναρχιδο ανθρωπακι.
    Καθολου τυχαια λοιπον,οπως βλεπετε, νοιωθει αυτην την ζηλια για το οκταποδο.
    Και ειμαι σιγουρος οτι εχει και το αρχιδι και το σθενος να προσκαλεσει σε διανοητικη μονομαχια το πλασμα της θαλασσας.
    Δυο μαλακια, ενα ανθρωπινο και ενα της θαλασσης σε εναν αγωνα διχως αυριο που την επομενη του τελικου του μουντιαλ,θα κλεψει την παρασταση.
    Η μαχη πιθανον να διεξαχθει στο ολοκαινουριο θαλασσοσταδιο του "υδροβιου κοσμου" στην Κρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρηστο,εσενα σε βολευει να παρεις του Αι-Γιαννη στα Διαπορια.Παιρνεις και ενα φουσκωτο,και ισαπεχεις απο Αθηνα και Ισθμο.Ουτε απεργιες ουτε τιποτα.Σου φεξε σου λεω...Με 1,5μυριο εισαι αρχοντας.Αν θελεις κατι σε πιο large,πωλειται η αυλη της Θεολογικης σχολης στα Πριγκηπονησια.Ο "κουμπαρος" εχει το μεσιτικο,οποτε προβλημα ουδεν,με ενα τηλεφωνο η δουλεια εγινε.Επισης ενημερωνω το blog,οτι η βιλα της ΜΑΜΑΣ στην Αλμυρη,διατειθετε για κοινωνικες εκδηλωσεις μαζι με την πισινα.Τιμες λογικες,εκτος ΔΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο και monegascos: ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΑΦΟΥ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΦΤΩΧΗ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΗΡΕΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΗΔΗ ΦΑΝΗΚΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ..Φτανω ημιτελικο με δυο ομαδες.Ειναι δυσκολο για την Ουρουγουαη,σχεδον ακατορθωτο να δει τελικο.Οποτε στον τελικο θελω Γερμανια-Ολλανδια,με τους δικους μου να πιανουν τα αρχιδια των φριτς και να τα στριβουν μεχρι να τα ξηλωσουν...Και τον Φελερ απλα να κοιταει να σηκωνει την κουπα ο μαυρουκος,και την Μερκελ να "λιγουρευεται" τις πρασιναδες με τους μυλους και τα εβαπορε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουλίου, 2010 12:30

    Το περίμενα με την Παραγουάη ότι θα πήγαινε 1-0 ή 1-1. Κανονικά 1-1 ήταν, αλλά δόθηκε το οριακόν και περάσαν οι Ίβηρες. Πολύ σφιχτή άμυνα, μου αρέσει όπως και με την Ουρουγουάη ο επιθετικός τρόπος που κινούνται 2+ αμυντικοί σε όποιον έχει τη μπάλα και πως η ζώνη τους προσαρμόζεται στις αλλαγές παιχνιδιού. Τους θεωρώ και σοβαρότερους επιθετικά από την Ουρουγουάη, με πιο εύστοχους επιθετικούς, αλλά δεν έχουν Φορλάν.
    Μου αρέσει πολύ ο Βαλντές, πλήρης παιχταράς. Και ο Καρντόσο δαίμονας, τον πρόσεξα με τη Μπενφίκα.
    Μπράβο τους κι αυτών και αξίζαν την παρουσία τους στους 8. Να τα παίρνει ο Σάντος τα DVD με τα παιχνίδια τους να τα δείχνει στα δικά μας ζουλάπια...
    Εύχομαι ο μερεντόνα να φύγει από τον πάγκο ένα detox ταξιδάκι Κούβα (όσο αντέχει ο Φιντέλ) ή έστω βίζιτα σε Τσάβες μπας και χαλαρώσει λίγο και ματαγίνει μαραντόνα.
    H φυσική τάξη αποκαταστάθηκε από ποιούς άλλους? τους εραστές της του γερμανούς. Και την κατάλληλη στιγμή.
    Τον ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ προπονητή της παραγουάης μπορούν να τον πάρουν?
    Αλλά το θέμα είναι ποιός θα πειθαρχήσει όλες αυτές τις πριμαντόνες και τα κωλόπαιδα τους παίκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλημέρα, αγόρια.
    Προς τί τόσο μένος κατά των Γερμανών?
    Από κουβά προέρχεται ή από άγνοια?
    Αρέσει δεν αρέσει, προκαλεί τουλάχιστον το σεβασμό σας....αλλά μπααα!!!! Το μόνο που αναμασάτε από την αρχή είναι Ναζί, Μέρκελ, άμπαλοι.. Το να αναγνωρίζει κάποιος ότι υπάρχει και κάτι άλλο άξιο αν όχι καλύτερο απο αυτό που υποστηρίζει, θέλει μαγκιά, αγόρια.
    Δεκτά τα συχγαρητήρια, όσων τα έδωσαν. Αυτή τη Γερμανία πρωτογνώρισα και ερωτεύτηκα. Στην πορεία, την αγάπησα και την εκτίμησα γιατί διαθέτει α$#@*α σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ και τιμά τη φανέλα. Συμμετοχή σε τελικούς, τετράδες ακόμα και σε μαύρα χάλια...Η μόνη!!! Μέταλλο γερμανικό, σκληρό και ανθεκτικό. Κατά καιρούς, την ερωτευόμουν πάλι, όχι συχνά, αλλά είχε κερδίσει για πάντα την εκτίμηση και το σεβασμό μου. Φέτος, το μέταλλό της, διαθέτει και μία άλλη ιδιότητά του, τη λάμψη. Όσοι το αμφισβητείτε, απλά βλέπετε ότι θέλετε να δείτε, μην πω τίποτα χειρότερο....
    Σηκώσει ή δε σηκώσει ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ, είναι η καλύτερη ΟΜΑΔΑ.
    Like it or not, respect it, boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουλίου, 2010 13:11

    Το γάβρικο πέναλτυ που της δόθηκε στον τελικό το 90 θα με κάνει να τη μισώ εσαεί...μέταλλο αλλά και κονέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα σε ολους.
    Αννα, δεν υπαρχει κανενας νομιζω που να μη δεχεται οτι ειναι-τωρα- η καλυτερη ομαδα στο μουντιαλ,η οτι δεν εχει παναξια φτασει ως εδω.
    Αλλο το οτι μπορει καποιοι να μη γουσταρουν το Γερμανικο ποδοσφαιρο εν γεννει-μεσα σε αυτους ειμαι και εγω. Αλα τα συκα συκα και ο Ροναλντο-Ροναλντο. Να παραδεχομαστε τα προφανη.
    Μπορει βεβαια στα Καλαβρυτα η στο Δυστομο η Νασιοναλμανσαφτ να μην ειναι και τοσο...δημοφιλης αλλα αυτο ειναι κατι αλλο.
    Δεν ειναι και ευκολο ο κοσμος γενικα να μπορει τοσο ανετα και ακοπα να διαχωριζει το αντιπροσοπευτικο συγκροτημα καθε χωρας,απο την ιδια την χωρα και τα πεπραγμενα της στην ιστορια.
    αλλωστε τα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα της και την ταυτοτητα της στο γηπεδο,καθε χωρα τα λαμβανει απο εκει. Ειναι κοινωνικο φαινομενο το ποδοσφαιρο αλλα και καθρεφτης.
    Τελος παντων.
    Τα συγχαρητηρια μας απο ολους και ευχομαστε να τους δουμε κρεμασμενους αναποδα,με το τσιγγελι...συγνωμη, εννοω αντε και πρωταθλητες κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και για να πουμε κατι και για το περιφημο "Γερμανικο πεισμα" και την "εμμονη να παιζουν μεχρι το 90" και "να μην παρατανε τιποτ" και "να θελουν να βαλουν στα δυχτια τον αντιπαλο ανεξαρτητα της νικης τους", αυτα προερχονται απο την αναγκη,για να μη πω κομπλεξ, του να κυριαρχισουν επιτελους στον κοσμο και να υποταχθουν οι αντιπαλοι και να φιλησουν τα ποδια τους.
    Συμπλεγμα που προερχεται απο την ελειψη-στην ουσια- αυτοκρατορικης ιστοριας και αποικιοκρατικης πειρας απο το Γερμανικο εθνος. Σε αντιθεση με τους εμπειρους σε υποταγες και προτεκτορατα Αγγλους η Γαλλους, Ισπανους,ακομα και Πορτογαλους. Αυτοι ειναι πιο "χορτατοι" αν θες, απο κτησεις και κατακτησεις και συνηθισμενη στην "αυτοκρατορικη συμπεριφορα" οπου ακομα και ενας ζητιανος στα ποδια του αυτοκρατορα,εχει την πιθανοτητα να σωσει την ζωη του,βασιζομενος στην "ευσπλαχνια" του.
    Αυτο οι Γερμανοι δεν το εχουν "ζησει",δεν εχει περασει στο dna τους,αλλα αντιθετα νοιωθουν "ριγμενοι" οσο αφορα στο μοιρασμα του κοσμου.
    Και το μενος τους σε καθε ευκαιρια για κατακτηση,η απλα,αντιπαραθεση με οποιονδηποτε αλλον,το βγαζουν πατοντας τον στο κεφαλι,ανεξαρτητα απο το αν αυτο ειναι απαραιτητο η αναγκαιο.
    Στριμωγμενοι στην μεση της ευρωπαικης ηπειρου,διχως "ακρες" στους θαλασσιους δρομους,εβλεπαν τους αλλους να κατακτουν τον κοσμο και -δικαιολογημενα εν μερει- στην πρωτη ευκαιρια που τους παρουσιαζεται,χτυπουν τον αλλον σαν χταποδι.
    Η πρωτοφανης μανια του ναζισμου,βασιστηκε ακριβως εκει. "Εψησε" τον ρηγμενο,στριμωγμενο Γερμανικο λαο ο παλαβιαρης, και ανθρωποι που ακουγαν Μοτσαρτ στα σπιτια τους και διδασκονταν Καντ και Σοπεναουερ στα σχολεια,να φτανουν στο σημειο μεσα σε μερικους μηνες να ξεκοιλιαζουν εγγυες γυναικες και να κραδαινουν το βρεφος ψηλα με καμαρι, καρφωμενο στην ξιφολογχη.
    Τελος παντων,μην πλατιαζουμε.
    Το χαρακτηριστικο αυτο παντως, του να " κοπανας μεχρι θανατου τον πεσμενο στο καναβατσο", εμενα δεν μου ακουγεται και πολυ ωραια.
    Το θεωρω πολυ επικινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στην αρχαια Ελλαδα- που τοσο πολυ θαυμαζουν οι Οστρογοτθοι Γερμανοι,οταν ο αντιπαλος-στον πολεμο οπισθοχωρουσε,τον αφηναν να φυγει. Και για οχι περιτη σπαταλη δυναμεων αλλα και απο εμπιστοσυνη στις δυναμεις τους.
    "αν θελει,ας επιχειρησει ξανα..."
    Την δικη των στρατηγων στην ναυμαχια του Αρτεμισιου την θυμαστε.
    Αλοιμονο στον πεινασμενο που θα βρεθει σε μπουφε. Θα τα κανει μανταρα.
    Τα μεγαλα πνευματα της Γερμανικης σκεψης,προσπαθησαν ακριβως αυτο. Δεν αναφερονταν στους "αλλους" αλλα στους ιδιους τους συμπατριωτες τους. Προσπαθησαν με την ουμανιστικες και μοραλιστικες θεωριες, να αποβαλουν οσο γινεται την αγριοτητα και την σπηλαιωδη συμπεριφορα των πρωτογονων Γερμανων και να λαξευσουν οσο γινεται τα ενστικτα τους.
    Εξ'ου και η λατρεια στον Ελληνικο πολιτισμο,τον οποιον αντιμετωπιζουν σαν UFO.
    Kαι εγιναν προσπαθειες-απο τις αρχες του περσμενου αιωνα- να υιοθετηθουν συμπεριφορες και να εξευγενιστουν ανθρωποι που μεχρι πριν λιγο ετρωγαν το κρεας ωμο,με τις τριχες.
    Ομολογουμενως εχουν γινει βηματα σημαντικα. Αλλα κατω απο τον λεπτο υμενα της επιτηδευμενης "πολιτισμενης" συμπεριφορας με μεταγγηση πολιτισμου, κρυβεται παντα το αρχεγονο ενστικτο της σπηλιας και του δασους.
    Γενικον συμπερασμα: Τον αραπη και αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας.Ειδικα αν αυτο ειναι απο Εβραικο λιπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Γερμανία κατέχει άξια τη δεύτερη θέση μετά τη Βραζιλία στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.Όποιος δεν το αναγνωρίζει είναι εμπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.
    Η Τζουλια εισεβαλε σαν κατακτητης στο Πολ. Μουσειο.Περασε τρανσιτ απο σκοπους και φυλακες που βλεποντας την εκαναν αυτο που επρεπε να κανουν:ζητησαν αυτογραφο και προτιναν παρτουζα. Και αφου η τζουλια τους ειπε οτι εχει πληρωσει μονο ενας,τοτε τον εβγαλαν και τον επαιξαν.
    Ο κανακαρης του Ζαγοριτη-φοροντας ρολεξ στο χερι,εριξε 18 χιλιαρικα σε λουλουδια στο κεντρο.
    Ο ανθρωπος-γυναικεια σαλπιγγα και "μανατζερ"(δηλαδη αυτος που δινει τα ρεστα στους πελατες και σκουπιζει τα χυσια απο το πατωμα με τη γλωσσα) Φουρθιωτης,ετριβε τα χερια του απο την πολυ ωραια και "ηρωικη" αρπαχτη του μουσειου. Που τωρα πια σαν χωρος αλλαζει η συμβολικοτητα του και οφειλουμε ολοι να περασουμε απο την ιερη του εισοδο.
    Να αφουγκραστουμε τους "ηχους της ιστοριας",να οσμιστουμε τις μυρωδιες των κανονιων και να γευτουμε τις γευσεις του μπαρουτιου.Να κλεισουμε τα ματια και να μεταφερθουμε νοερα σε αλλη μια "μαχη",απο αυτες που εκαναν το εθνος μας ελευθερο αλλα και περιφανο. Να ασπαστουμε τις πληγες και τις γρατζουνιες απο τον αγωνα για "τελειωτικη" νικη και να αφησουμε ενα λουλουδι στα κρεβατια των πονεμενων πολεμιστων.
    Ιτε παιδες Ελληνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Ανώνυμο: Έτσι είναι. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουλίου, 2010 16:21

    Εγώ δηλώνω φανατικός ΤΖΟΥΛΙΚΟΣ...
    Γουστάρω Τζουλίτσα, διότι τα λέει χύμα και σταράτα. Ο μαραντόνα του ελληνικού φάσιον φάση, και χωρίς να προπονεί την εθνική.
    Τελευταίες δηλώσεις της:
    "Μπορεί να λέει ό,τι θέλει και καταλαβαίνω ότι τον στρίμωξαν οι πολιτικοί που παριστάνουν τα ηθικά στοιχεία. Τον καταλαβαίνω γιατί βρέθηκε μπλεγμένος, αλλά κάναμε, ό,τι κάναμε στο αυτοκίνητό μου μέσα στο πάρκινγκ του Μουσείου. Και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει" υποστηρίζει.
    "Ήταν υπέροχα γιατί ήταν κάτι τελείως έξω από τη συνηθισμένη κατάληξη μιας τέτοιας βραδιάς. Ολο αυτό ήταν κάτι που δεν μπορεί να σου συμβεί κάθε μέρα και γι’ αυτό τον λόγο ήταν απείρως γοητευτικό. Και να σας πω κάτι; Το Πολεμικό Μουσείο έχει κάτι το ερωτικό, εμένα τουλάχιστον μου ανέβασε τη διάθεση!", προσθέτει η Τζούλια Αλεξανδράτου...
    (πάω για ξεσκάτισμα κι επανέρχομαι)...
    food for thought για εσάς από τζουλάκι εν τω μεταξύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απορια: Για ποιο λογο ηρθαν οι μπαμπουλες Λυμπε-Δελλας,για την ισσοροπια στα αποδητηρια(γιατι για "αγωνιστικους" λογους δεν ηρθαν,ειναι προφανες) εφ'οσον η διοικηση εχει αποφασισει να πουλησει τουλαχιστον Σκοκο-Τζεμπουρ,η και Σαχα-Μπλανκο;
    Αφου αν και οταν δωθουν,θα παρουν "χαρτι" και θα μπορουν να κανουν ανετα 2-3 καλες μεταγραφες;
    Μηπως δεν προκειται να δωθει κανεις για τους "χ" λογους;
    Παιζει βεβαια και το σεναριο της οικονομιας και του χαμηλου μπατζετ προς εξευρεση πορων για την καλυψη των χρεων και της τρεχουσας περιοδου. Αλλα γιατι δεν εχει φτασει ουτε μια προταση για κανεναν τους, εδω και 50 μερες; Εχουν την πολυτελεια να περιμενουν την 12η ωρα και να κανουν τοτε την σωστη κινηση προκειμενου να εχουν το μεγιστο δυνατο κερδος; Χλωμο το βλεπω. Δεν μας εχουν συνηθισει σε τοσο...πετυχημενες κινησεις και τοσο φαινες επιλογες στο μαντζμεντ.
    Ουτε και ειναι σωστο να περιμενεις τελευταια στιγμη να κανεις οτι κανεις, με τετοιες ειδικα οικονομικες συγκυριες.
    Πρωτα αγοραζεις τους μπαμπουλες και υστερα πουλας τους πρωτοκλασατους και ταραξιες;Και τους πρωτους γιατι τους πηρες; Για να κανουν τον αγριο στον...Μανωλα και τον Γκεντζογλου; Αλλωκοτο μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το χεράκι του ..θεού, δε χαλάει κανένα σας, όμως.
    Έτσι, Γιώργη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "food for thought" με αφορμη την Τζουλια;
    Μηπως τρως τις κρεμες του μωρου και σε εχουν πειραξει ρε Γιωργο;
    "'food for the down head" να πεις, μαλιστα. Να σε καταλαβω.
    Οσο για αυτα που λεει εχει οντως την ευθυτητα και την θρασος μιας γυναικας του δρομου. Τα λενε χυμα και τσουβαλατα,μη υπολογιζοντας κοστος, αφου ζουνε απ'την αλλη μερια της ζωης.
    Εχει το δικιο της,αλλα δεν θα την κανω και τιμητη μου. Ουτε κορωνα στο κεφαλι μου.Το πανω εννοω.
    Οπως ο κολαουζος ευχεται να μη βρει ποτε γιατρια απο τα παρασιτα το ψαρι στο οποιο ειναι προσκολημενο πανω του, ετσι και οι "παρανομοι"-αν μπορουμε να πουμε κατι τετοιο-η αυτοι τελος παντων που ζουν στην ακρη του κοινωνικου γκρεμου,ξερουν πολυ καλα οτι πισω τους δεν ειναι κανενα λιβαδι με λουλουδια,αλλα ενα μεγαλο βρωμικο ελος.
    Αλλα δεν λενε και να ξεκολλησουν βεβαια απο αυτο.
    Η Τζουλια ζει απο αυτους που υποτιθεται οτι ψεγει(παναγια μου τι λεξη!Αν το διαβασει θα μου κανει μηνυση) και συντηρειται απο το βρωμικο συστημα που και καλα καυτιριαζει(αλλη υπεροχη λεξη και αλλη πιθανη μηνυση!).
    Δηλαδη θελω να πω, το να γαμιεσαι με τους ηδη γαμημενους και να τους κατηγορεις για τετοιους,δεν αλλαζει και πολλα.(εδω δεν συντρεχει λογος ανησυχιας για μηνυση.Τα παντα ειναι καθαρα!)
    Απλα εχει το ακαταλογιστο. Και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
    Εγω περιμενω απο αυτους που εχουν ευθυνη να βγουν και να μιλησουν και να πουν τα αναλογα.
    Περιμενω τον περιφημο πνευματικο κοσμο που κοιμαται να βγει και να καυτηριασει( οχι τζουλια, η λεξη δεν ηταν για σενα,ηρεμησε).
    Περιμενω απο τους σημαντικους αυτου του τοπου να ξεστομισουν τα απλα και αυτονοητα που λεει η καθε Τζουλια.
    Περιμενω καποιον που δεν τον νοιαζουν τα μπαλκονια της πλατειας αλλα ουτε και τα μπαλκονια της Τζουλιας.
    Τροπος του λεγειν το "περιμενω" βεβαια. Τι να περιμενω; Μονο να ακουσω για τις πιπες και τα ξεκωλιασματα του ταδε η του δηνα δημοσιου "ανδρος",και να τον δω κρεμασμενω στα περιπτερα,ετσι για να δικαιωθει και ο αγωνας του για ενα καυλιτερο αγριο...συγνωμη για ενα καλυτερο αυριο.
    Αλλωστε οι "δημοσιες" με τους "δημοσιους" θα κανουν παρεα.
    Πως αλλιως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΙΑΦΟΡΑ.
    «Ακόμη και τα... φιστίκια για το ουίσκι που απολάμβαναν από την άνετη σουίτα τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη παρακολουθώντας τους αγώνες του Ολυμπιακού, χρέωναν στην ΕΡΤ οι «επίλεκτοι» της προηγούμενης διοίκησης, που αποδείχθηκαν ανοικονόμητοι μια και ξόδεψαν για ξηρούς καρπούς 1.915 ευρώ και 1.480 ευρώ, το 2008 και το 2009, αντίστοιχα."
    Ειναι γνωστο οτι το ουισκυ σκετο,δεν κατεβαινει. Ενω η κοροιδια, "παει κατω" ακομα και με νερο βρυσης.

    Παντρεύτηκε η πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ. Και θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς. Απλώς τυχαίνει να παντρεύτηκε ΤΗΝ επί χρόνια σύντροφό της ,Γιονίνα Λεοσντότιρ!Η Σιγκουρνταρνότιρ έχει αναλάβει την εξουσία από τον Φεβρουάριο του 2009 και στη συνέχεια πέρασε νομοσχέδιο με το οποίο αναγνωρίζονται οι ενώσεις ομοφυλοφίλων ως κανονικοί γάμοι."
    Ε, και που ειναι το παραξενο. Αυτα τα εχει κανει ο Περικλης εδω και 2.500 χρονια.
    Για να μη πουμε φια τον Παππαδοπουλο και την Δεσποινα. Η Για τον 2ο γερο της Γλεντοκρατιας με την Μιμη.
    Βιον ανθοσπαρτον και καλους πογονους.Να ζησουν τα κοριτσια.
    Να πουμε επισης οτι η Σιγκουρνταρνοτιρ ειναι οπαδος της Μπρομαποικαρνα και η Λεοσντοτιρ της Γκετσλερμπιρλικι,καθοτι με Τουρκικες ριζες.
    Ο γαμος ετελεσθει στο γραφικο εκκλησακι του αγιου Τεοντολνερντιοντικεσκεφερολεναν κοντα στην επαρχια Βαερντεκελερντισντιρομετνελ του νομου Βεν. (εχει μονο τρια γραμματα γιατι ειναι πρωην κτηση των Γαλλων).

    Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Λιντς το 80% των γυναικών προσποιούνται οργασμό!
    Η ομάδα των ερευνητών ρώτησε 71 γυναίκες ηλικίας 17 έως 48 ετών αν κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής χρησιμοποιούν «ερωτικό λεξιλόγιο», για να διεγείρουν περισσότερο τους άντρες.
    Πράγματι οι περισσότερες χρησιμοποιούσαν απλώς το κλασικό «ναι» και διάφορες...εντολές όπως «εκεί» ή «πιο κάτω» που ερεθίζουν τους άντρες. Στις ίδιες όμως φαίνεται να μην υπάρχουν τα ίδια αποτελέσματα καθώς το 80% απάντησε πως δεν έχουν πιο γρήγορο οργασμό. Πολλές μάλιστα από αυτές προσποιούνται για να ερεθίσουν τους συντρόφους και να τελειώσουν πιο γρήγορα ώστε να...ξεμπερδεύουν"
    Μη λαμβανεται σοβαρα υποψην την ανωτερω ερευνα,καθ'οτι εγινε στο Λιτς,δηλαδη εντος της Αγγλικης επικρατειας.
    Ακου λεει " ναι εκει" και "πιο βαθεια". Μας κοροιδευουν;
    Η γυναικα εκει πανω, οταν ο αλλος τον εχει ηδη μεσα(οτι εχει τελος παντων) εκεινη του λεει: "μα επιτελους βγαλε το δαχτυλο σου και βαλε μου το εργαλειο". Ποιο εργαλειο ομως; Το ανοιχτιρι; Η το νυχοκοπτη;
    Και ο παρτεναιρ της, αντιλαμβανομενος το δουλεμα,φευγει απογοητευμενος απο τον τοπο του μαρτυριου,δενει βιαστικα ξανα τις ζαρτιερες του,παιρνει τις χειροπεδες και το ντιλντο απο το κομοδινο και βουρ για το "Abyssus Hole".
    Μπορει βρε καριολες να μας πηρατε τα γλυπτα και τοσα αλλα,αλλα θας σας πηδαει ο Γκουσγκουναρος μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χρήστο και Γιώργη: Είπαμε οτι ακολουθούμε την Ιταλία κατά 20 χρόνια. Άρα, θα έχουμε την καινούργια Τσιτσιολίνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουλίου, 2010 19:42

    Μεγάλη συζήτηση η σεξουαλικότητα των κατοίκων της γηραιάς αλβιώνας, αλλά και των βορείων γενικότερα. Μεγάλη συζήτηση και η σεξουαλικότητα σε όλ τα μήκη και τα πλάτη της γης....
    Πάντως, ασχέτως με τα χάλια των υπερβορείων, κι εδώ χρήστο δεν πάει καλά η φάση. Γαμάτε γιατί χανόμαστε, κοινώς. Αίτια? Πολλά. Σου δίνω το 1ο...θέλουμε να μοιάσουμε στους "πολιτισμένους υπερβόρειους". Αντί να πάρουμε την οργάνωση τι πήραμε? Την αγαμησιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εκανε την μεταγραφη αεροδρομιου ο Τζιγκερ και εβαλε την ταφοπλακα στον Βγενοπουλο με το σαρικι.
    Στη μαχη που ξεκινησε -φανερρα πια- μετα το τελος του πρωταθληματος, ο Τζιγκερ κερδισε κατα κρατος το διδυμο του νταμπλ και ενω ηταν "απο κατω",βρεθηκε σε θεση ισχιος. Μελετημενα,με πετυχημενες" κινησει-δηλωσεις-ανακοινωσεις-επαφες κλπ γυρισε ενα κλιμα που ηταν φανερα εναντιον του.Και εβγαλε τον ιμπν σαουντ ξευτοΒγενο στη σεντρα.
    Αυτο πρεπει να το καταλογισουμε στα υπερ του, που δειχνει να ωριμαζει.

    Ετουτος ο Νταντομο δεν μοιαζει με τον ηθοποιο Murey Abraham στα νιατα του;
    Αγωνας μεγαλος για να ξεφορτωθομε τα παλτα Ιορντακε Γκερειρο, Χερσι.
    Ο πρωτος μαλλον λογικα θα επιστρεψει στην πατριδα του και θα μαγευει τους αγροτες στην Τρανσυλβανια υπο την σκια του Κομη.
    Ο δευτερος εχει στηλωσει τα ποδια και δεν δεχεται μειωση. Ποσω μαλλον αποδεσμευση. "εδω θα μεινω,αραχτος και θα μου τα ακουμπατε", σου λεει. Και δεν μπορεις να πεις και τιποτα. 600 σχεδον χιλιαρικα το χρονο,ετσι χαλαρα ποιος βγαζει; Μαλακιες λεμε τωρα;
    Παιδια,παρτε διαρκειας να τον ενισχυσετε...
    Ο τριτος,το ολανδεζικο γυφτακι, μαλλον θα τραβηξει την υποθεση στα δικαστηρια αλλαχου.Επιμενει οτι εχει δικαιωμα ανανεωσης των διακοπων του στη χωρα μας.
    Αρνειται να εγκαταλειψει τον Steven.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χρήστο: Και πώς άλλωστε; Δεν ήταν επιλογή του Μπάγιεβιτς, ούτε του Θανόπουλου, ούτε των μετόχων που είχαν βάλει την ΑΕΚ στο άρμα. Δική μου επιλογή ήταν για να πηδάω την κόρη του Τεν Κάτε. Απλά υπολόγιζα να κρατούσε ο δεσμός του μπαμπά της με τον... ( βρείτε τον ) και θάταν όλα ωραία. Τώρα μας ήρθε ο αναφροδίσιος Νιόμπλιας ( πολύ κύριος κατά Τζίγκερ ! ) και πάμε για νέες περιπέτειες.
    Ο Νταντόμο παίζει καλή κιθάρα έχω μάθει. Σημαντικό οτι είναι Ουρουγουανός. Το θέμα είναι πόσα παιχνίδια θα παίξει. Κι επίσης, αφού αγοράζουμε απο DVD, γιατί πληρώνουμε σκάουτερς.
    Όϊ, τσούκι λέγεται στα κορεάτικα αυτό που έκανε ο Τζίγκερ. Και πάμε για συγχωνεύσεις. Όχι ομάδων. Άλλο ένα τρις κι άλλο ένα δις. Για ευρώ μιλάμε. Βέβαια ο πόλεμος θα είναι εκ των έσω. Σας τα έχω πει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή