Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

MEΘΑΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ;

           Υποθέτω οτι πρέπει να μεθάει, αλλοιώς ο αρχηγός μας - πού καταντήσαμε; - πρέπει να πίνει αλκόολ στην διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αυστρία. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις που έκανε. Και καλά τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα. Αλλά δεν καταλαβαίνει ή έστω απλά δεν κοιτάει γύρω του;
         Πρώτα από όλα τα πυρηνικά με τα οποία αρματώνονται οι αλογοτροφές και οι δαφνοστεφανωμένες. Λογικά πράματα: Ο μεν Μαρινάκης που θα έχει για κάμποσο καιρό το αγγούρι του Κόκαλη  και τις αναπόφευκτες συγκρίσεις, ο δε Βαρδινογιάννης με το νέο πρόεδρο του, το αγγούρι του Πατέρα με το νταμπλ και τον έλεγχο της διαιτησίας χώρια τον εσωτερικό πόλεμο που για να αντιμετωπισθεί θέλει ξήλωμα των σταγονιδίων. Κι άρα τρομερό χρήμα και παιχταράδες. Κι έναν λυσσώδη πόλεμο μεταξύ τους, που υποχρεωτικά θα έχει παράπλευρες απώλειες.
         "Κι εμείς οι τρεις στον καφενέ, τσιγάρο πρέφα και καφέ, ρε δε βαριέσαι αδερφέ". Ο Μπάγιεβιτς ήταν ήσυχος οτι τουλάχιστον το αμυντικό χαφ κι ο αριστερός μπακ θα είχαν έρθει στο μοντάρισμα. Το αριστερό ήρθε - ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ( βέβαια τον γουστάρω μια που είναι Ουρουγουανός )- αλλά χήρεψε το δεξί μπακ. Μία η άλλη δηλαδή. Και το αμυντικό χαφ δεν αγοράζεται ακόμα ( θα έρθει κάποιος δεν το συζητώ ) διότι δεν πήγαν καλά τα εισιτήρια. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΕΣΕΙΣ ΑΝ Η COLGATE ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΑΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ, ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΑΡΟ;
          Και γίνεται η προετοιμασία και το μοντάρισμα. ΠΟΙΑΝΩΝ; ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜANAGERS ΤΟΥΣ ΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.  ΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΦΕΡΕΡ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ, ΑΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ Ο ΣΑΧΑ, ΑΝ Ο ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΠΛΗ ΜΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΙΑΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.
        ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
      Γι' αυτό λέω για τον Καφέ. Που είπε οτι "φέτος έχουμε την διαβεβαίωση οτι όλα θα πάνε καλύτερα". Απο ποιόν; " Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο, θα πετύχουμε" . Ποιός είναι ο στόχος παιδιά; Σας τον έχει πει κανείς; Διότι εγώ δεν τον έχω ακούσει. Και καπάκι μόνος του: " Είναι δύσκολο να προβλέψεις απο την προετοιμασία τι θα γίνει". Άρα στόχος δεν υπάρχει, είναι προβλεπόμενος και ελληνιστί " έχει ο θεός" και " θα δούμε μωρέ". Σοβαρά ρε φίλε; Ε, τότε κι εγώ σαν πελάτης θα δω και θα πορευθώ.
         Και κυρίως θα δω αν ο Αργυρίου - καλή του επιτυχία - μπορεί να κόψει τον Γκοβού ή αν εσύ Παντελή μπορείς να παραβγείς με τον Ιρανό ή τον Ιμπαγάσα ή άντε και με τον Ντουντού. Ρε πλάκα μας κάνεις ή παίρνεις τίποτα ληγμένα και βγαίνεις και μιλάς σαν κομμένη κεφαλή; Που στο φινάλε δεν θέλαμε κι άλλες παρόλες. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΦΑΓΕ ΤΕΣΣΑΡΑ. ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ 7 ΑΠΟ ΤΟ 8 ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΤΟ 8 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 9. ΓΚΕΓΚΕ;
        ΥΓ1. Κι άλλα ήθελα να γράψω, διότι έχω φορτώσει με την ΑΕΚ αλλά μου έχει αποσπάσει την προσοχή το χταπόδι του Mundial  που έσωσε κόσμο και κοσμάκη στοιχηματικά. Έλα βρε Άννα με την Γερμανία. Πιστεύω να είδες την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δημοσκόπηση. 90% του πλαανήτη, την θεωρούν την πιο αντιπαθητική ομάδα ΛΟΓΩ ΛΑΟΥ φυσικά. Το χάπατο που κλωτσάει, τι να φταίει; Ειδικά αν είναι και μετανάστης όπως το 90% της εθνικής ομάδας της Άρειας φυλής. Εδώ μπορείς και να γελάσεις πια. Ή να προτείνεις στην ΑΕΚ να πάρει έναν Γερμανό παιχτούρα που να μας ξελασπώσει του χρόνου. Φυσικά πρέπει να βρίσκεσαι μέσα στο budget: Πόσα δίνει για να φορέσει την φανέλλα μας. Για τον Γερμανό το καταλαβαίνω.
       ΥΓ2. Ο Καφές επίσης είπε: ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. Άντε και το βάλατε, λέω εγώ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΜΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ. Πόσες μαλακίες πρέπει να ακούω σαν Αεκτζής; Θα μου πεις βέβαια γιατί είσαι Αεκτζής; Σωστό κι αυτό, αλλά δεν πας κι εσύ στον διάολο; Αμυντικό χαφ να παίζει με το 1, δεν έχει αναφερθεί πουθενά. Για να ξέρουμε τι νούμερα φοράνε τον δικέφαλο αετό.  

42 σχόλια:

  1. Πιασανε ενα χταποδι το πρωι εδω απο κατω στα βραχια,και επειδη βαριοντουσαν να το χτυπησουν,το δωσαν σε κατι γερμανους τουριστες που εκαναν μπανιο.Κατα τις 7 που περασα μια βολτα,ακομα το χτυπαγανε.Μεχρι και νουμερα ειχαν βαλει σαν το ΙΚΑ για να μην χασουν την σειρα τους....Εσυ Στηβεν τι επαθες με την ΑΕΚ τωρα,καλα δεν ειχαμε ηρεμησει λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: Τελικά, εκεί δεν θα καταλήξουμε όλοι; Στην καρδιά κι όχι στο μυαλό. 10 αναρτήσεις έχω ετοιμάσει, διότι πονάει πάντα το παιδιάστικο που το πήρε ο Παπάς κι ένας Αδαμίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε φιλε,αλλα καπου χρειαζεται κι ενα διαλειμμα,αυτοι θα μας στειλουν αδιαβαστους...Αδιαφορια,ναπιασουν ταβανι 3000 διαρκειας να τελειωνουμε.Ας φερουν και τον Φορλαν,αντε να πανε 3500.Τους σιχαθηκε ο κοσμος,ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ...Μας γαμησανε τα ουμπαλα με αυτον τον Ντιοπ,που δηθεν προσπαθει κιολας ο ιδιος να ερθει στην ομαδα που αγαπησε απο μικρος στα βαθη του Ζαιρ...Δεν γαμιομαστε λεω γω,θα κατσουμε να ασχοληθουμε κιολας με τους τυχασπαρτους που θελουν και τα λεφτα μας για να διοικησουν!!! Με τα τοτεμ που εφεραν,Δελλα-Λυμπεροπουλο,νομιζαν οτι θα μας περναγαν για Ινδιανους με τις χαντρες..Μη σωσουν και διοικησουν,ουτε παιχτες να παρουν,ουτε γηπεδο να φτιαξουν ουτε τιποτα.Και ας την διαλυσουν την ομαδα και ας φυτεψουν ντοματες στον αγρο της Φιλαδελφειας να χουν να τρωνε,να πουλανε και να πληρωνουν τους παιχτες...Α'ι' σιχτιρ επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Prwta ap'ola kalo kalokairi na exoume.Steven se osa grafeis exeis apoluto dikio kai sumfwnw.Eidika ekei pou les oti ginetai proetoimasia me paiktes oi opoioi tha fugoun.Oso gia ton bajevic(xwris na eimai oute me original oute bajevicikos,eimai AEK...)exw na pw oti prin thn enarksh tou prwtathlimatos bgei na pei oti "eimaste mia xara san omada,pame gia prwtathlima kai h dioikhsh mou efere oti paixtes zhthsa" kai sta misa ths sezon arxizei na mougkrizei epeidh tha exei bgei ektos stoxwn tha einai gia klwtsies.An exei parapona na ta pei TWRA kai na tous ksebrakwsei.Ekei tha fanei magkas sto kosmo kai tha eimai o prwtos pou tha tou pw BRAVO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Διαβασα κ εγω τις δηλωσεις του αρχηγου αλλα τις προσπερασα . Νομιζα οτι ηταν οι περσινες,προπερσινες,παραπροπερσινες. Τι θα πουν δλδ στην προετοιμασια ? Οταν θα ξεκινησουν οι σφαλιαρες νωρις νωρις κ θα ειμαστε εκτος στοχων απο Αυγουστο γιατι ως γνωστον με πορδες δεν βαφεις αυγα , τοτε να ξαναβγει ο Καφες να πει τι εφταιξε. Να βγει ο προπονητης να πει αν συμφωνουσε με τις επιλογες των Κινεζων,κ των υπερηλικων.Γιατι μαγκες φετος οι απαιτησεις ειναι αυξημενες.Το ειπε ο Προεδρας. Και φετος μπορει στο γηπεδο να ειναι 5000 χιλ. αλλα δεν βλεπω να την σκαπουλαρουν ευκολα απο την πισω πορτα οι υπευθυνοι..Το πετανκ βλεπω να κανει εναρξη θριαμβευτικη φετος !!
    Θαυματα δεν γινονται στις μερες μας.
    Μονο αν φερουν το μαλακιο που κανει τις προβλεψεις κ κατσει καταλαθος πανω στην Αεκ θα αρχισω να διατηρω καποιες λιγες ελπιδες !!!

    Λεω να γραφτω στην ομαδα σαλας . απο το 1978 κ μετα γινονται δεκτοι . Εγω θα ειμαι σχεδον στο οριο κ θα παρω τιμητικα το περιβραχιονιο του αρχηγου. Θα κανω δηλωσεις κανονικοτατα οτι παμε για πρωταθλημα , οτι δεν υπαρχει ομαδα Δουκας κ Αθηνα 90 και οτι η Αεκ πρεπει παντου να κατεβαινει για την πρωτη θεση. !!!Μεγαλεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.
    Δικιο μεγα εχεις αδερφε και δικαιολογημενη η αγανακτηση.
    Τις δηλωσεις δεν τις διαβασα.Την λεζαντα διαβασα απο πανω και καταλαβα.Τι να διαβασεις; Λογια τζαμπα και ακοπα.Που δεν αποσκοπουν-στην ουσια- πουθενα και ποτε δεν προκειται να λογοδοτησει για τις αρλουμπες που λεει. Ειτε αυτος, ειτε οποιοσδηποτε αλλος.
    Αυτα σωστα, τα περναμε στο ντουκου. Οσο ν'αναι ομως ενοχλουν, οταν τα λογια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και τα υπαρχοντα δεδομενα.
    Γιατι,το να λες φανφαρες απο υπρβολικη αισιοδοξια λογω-πραγματι-αλλαγων και νεων στοχων-αντε να το καταλαβω.Που και αυτο,μαλακυνση εγκεφαλου δειχνει.Αλλα τελος παντων,να το χαψω.
    Αλλα βρε αδερφε,να κανεις δηλωσεις ταχα μου αισιοδοξες και να θολωνεις τα νερα σα σουπια ειναι κατι αλλο. Οταν απο πουθενα δεν πηγαζει η αισιοδοξια και τιποτα-στην ουσια- δεν εχει αλλαξει απο περσι η προπερσι- για να μη πω οτι ειναι χειροτερα τα πραγματα- και να βγαινεις να και να λες διαφορα για "νεες αρχες" και "παμε δυνατα" και " να μην απογοητευσουμε τον κοσμο" και "στοχος μας το πρωταθλημα",σημαινει απλα οτι εισαι αρχηγος σε μια ομαδα κατσαπλιαδων και με διοικηση που απλα δεν υπαρχει.Και γνωριζει το τελος της.
    Μεινε στα κυρια καθηκοντα σου και μονο βρε αλογομουρη "αρχηγε" Καφε και απλα υπερασπισου ως οφειλεις, τα πριμ και τα δεδουλευμενα και ασε τα λογια τα αχρηστα και τα περισσευουμενα.
    Πολιτικαντηδες καταντισατε.
    Βγαλτε το σκασμο και παιξτε τουλαχιστον αυτο το λιγο που μπορειτε και αφηστε ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Το χταποδι,γενικα,ως γνωστον, το χτυπανε για να μαρτυρησει που ειναι κρυμενα τα αλλα.
    Οι Γερμανοι -ως ξερουν- το συγκεκριμενο,το χτυπουν για να μαθουν πως γνωριζε το αποτελεσμα. Μεχρι πριν τον αγωνα τους συνεφερε και απλα το ταιζαν. Τωρα που σωστα και για κακη του μοιρα προεβλεψε, το πατανε κατω,το τραβανε,το χτυπουν με σιδερα,το πετανε στον τοιχο,για να μαθουν εστω και τωρα, πως ηξερε το πουστικο το αποτελεσμα.Αλλα και για αλλα,μελλοντικα ατυχη παιχνιδια για την νασιοναλμανσαφτ.
    Αλλα αυτο, "ταφος".
    Και με και χωρις εισαγωγικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφ'οσον ξεκινα η προετοιμασια με του προς πωληση παικτες- αυτο και αν δεν εχει ξαναγινει ποτε και πουθενα- τοτε ειναι υποχρεωμενοι να συνεχισουν με αυτους.
    Τι πιθανοτητα υπαρχει να ερθει προταση για Σκοκο και για Μπλανκο και για τον Σουηδο και για τον Τζιμπουρ,ολα μαζι την επομενη εβδομαδα π.χ; Και ταυτοχρονα να εχουν απ'την μεγιστη και φωτεινη διοικηση βρει ηδη τους αντικαταστατες τους,συν το αμυντικο χαφ,συν τον αντικαταστατη του Αραουχο και να συνεχιστει η προετοιμασια στην ουσια με αλλη ομαδα και ολο αυτο να δεσει και να εχει αποτελεσμα;
    Τι πιθανοτητα εχουν ολα αυτα να συμβουν στις επομενες 5-10 μερες; Καμια.
    Ετσι θα πορευτουν.Δεν πουλανε κανεναν δεν αγοραζουν κανενα. Αντε καποιο αμυντικο χαφ της πλακας.
    Γιατι αν γινει το εγκλημα και- κατοπιν προετοιμασιας-ξηλωσουν τον κορμο και φερουν σιγα-σιγα αλλους,δηλαδη γινονται προσθηκες και απομακρυνσεις ταυτοχρονα, για τους επομενους δυο μηνες,σημαινει οτι απλα θα παλεψομεν δια να αποφυγομεν τον υποβιβασμον.Και μιλαω σοβαρα.
    Και ο προπονητης αν μεινει και δεν φυγει απο μονος του,θελει ντοματες παραγινομενες στη μουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θεμα ειναι οτι αν εχεις λεφτα κ φερεις παιχταραδες ακομα κ τον Αυγουστο αυτοι λογω προηγουμενου υψηλου επιπεδου προπονησης κ λειτουργιας ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχουν προβλημα προσαρμογης στην προπονηση κ σε αυτα που θα τους ζητουνται να κανουν. Ειναι βεβαιο οτι θα τα πιανουν με την μια χωρις πολυ ταλαιπωρια..Αν πουλας ομως τους παιχτες με τους οποιους ξεκινας προετοιμασια και στην θεση τους φερεις κινεζους,ισλανδους,τογκολεζους και νεοζηλανδους αστερες τοτε σιγουρα και νομοτελειακα μεχρι να τελειωσει ο 1ος γυρος θα εισαι φαβορι για υποβιβασμο.
    Απο την στιγμη που παιρνουν απο ολους τους παιχτες συνεντευξη θα παρουν κ απο σκοκο,μπλανκο,σαχα,μαιστοροβιτς,τζιμπουρ να τους ρωτησουν πως βλεπουν την φετινη χρονια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιάννη Περισσός: Ναι φίλε καλόκαλοκαίρι και σε σένα και να μεταβιβάσεις τις ευχές μου και στον Οδυσσέα.
    Συμφωνώ με όσα λες και φέτος δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Όλοι θα κριθούν με την προσφορά τους ακόμα και σε επίπεδο λόγων. Τέρμα το τάξιμο. Φυσικά ο διχασμός είναι πάλι προ των πυλών. Διότι οι μεν θα θεωρούν τον Μπάγιεβιτς καραγκιόζη που δεν τα είπε εγκαίρως , οι δε οτι υπέμεινε για να κρατήσει την ΑΕΚ ενωμένη. Μύλος πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς THOMAS SILLYWIZARD ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: ΆΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΠΟΥ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ( ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΛΕΓΕ). ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    Χρήστο, για τη Μέρκελ το διάβασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Kαφές νομίζει ότι είναι ο Osvaldo Ardiles που έπαιζε με το 1 στην εθνική Αργεντινής αν και μέσος. (Oι αριθμοί τόοοοοτε δίνονταν αλφαβητικά).

    Εγώ έχω στηρίξει τις ελπίδες μου στο πάθος της πάλης του Πάπα Mπούμπα για να έρθει στην AEK.

    Δεν ξέρω αν θα έρθει τελικά, ούτε αν θα διαπρέψει στην χειρότερη από πέρσι AEK, αλλά με αυτό το πάθος έχει σώσει την Ελληνική αθλητική δημοσιογραφία.

    Eπίσης έμαθα ότι οι στελεχάρες της διοίκησης έχουν διαπρέψει στο FIFA manager 2010, οπότε θεωρώ ότι αυτές οι ικανότητες τους θα μας σώσουν από το μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΘΕΣ ΑΛΛΕΣ 6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΥΣ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΣΚΟΚΟ,ΜΠΛΑΝΚΟ,ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΣΑΧΑ,ΣΟΥΗΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ..ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ? ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ,ΔΕΛΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ !!
    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΟΠΙΚΗ ΟΜΩΣ.ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ?
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ 5/11 ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ..
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΜΑΣ Κ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ Κ ΤΗΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ!!!
    ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ !!ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΛΟΓΩΝ Κ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 800 ΧΙΛ.
    ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΒΟΛΑΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΥΠΕΡΙΛΗΚΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Κ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ !!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΒΡΕΧΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Μην λες να πάνε να γαμηθούν. Αυτό είναι ευχή για τους αναφροδίσιους που διοικούν. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ, Η ΝΑ ΑΥΤΟΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΑΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΠΕΡΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Όλους: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: ( ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ). ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΙΟΠ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ. ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ !!

    ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΛΟΓΩ ΑΓΓΛΙΑΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ , ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Κ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ Κ Ο ΓΙΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΠΕΣ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί να βγει να μιλήσει ο βάτραχος και τι να πει?
    Το ξέρει και ο ίδιος ότι θα ξεφτυλιστεί(δεν θα είναι η πρώτη φορά) αλλά ξέρει ακόμη ότι θα τσεπώσει άλλα 600 χιλιάρικα οπότε στα @@ του.Θα βάλει και τα πουτανάκια του να κάνουν το άσπρο μαύρο για να φύγει χωρίς πολλά μπινελίκια και όλα οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Ο Αδαμίδης δεν έχει ιδέα απο μπάλα ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΝΤΙΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Πέραν των 600, έχει μια υστεροφημία και κάποιο έρισμα σε σημαντική μερίδα του κόσμου. Οπότε θα έπρεπε να τποθετηθεί, αφού δεν γίνεται τίποτα απο όσα έχουν συμφωνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγινε η "ψηφοφορια"-τυφλα να'χει ο Παπαδοπουλος και ανεδειξε του τρεις αρχηγους.
    Τι ειπατε; Σωστα. Αυτοι που μαντεψατε.: Καφες,Δελλας, Λυμπε. Οχι παιζουμε.

    Προστιμο στον Αραουχο. το ειχα προβλεψει. Μονο που δεν επεσα μεσα στο υψος του προστιμου.
    Περιμενα να του επιβαλουν ποινη 50 χιλ. γιουρο.
    Και ετσι αυτα που του εδωσαν την προηγουμενη μερα,να τον αναγκασουν να τα καταθεσει παλι πσω την επομενη. Δημιουργικη λογιστικη και λογικοτατη συλλογιστικη. Αλλα του ειπαν "οχι,μονο 9 χιλ. τελικα θα δωσεις".

    Στον Αρεβαλο Ριος -λεει- κατα daily telegraph- κανει κρουση η ΑΕΚ.
    Αυτο ειμαι βεβαιος οτι ειναι δουλεια του Αδαμιδη,αφου εχει- και καλα- ακρες στο Λονδινο.
    Πεταξε αδεια για να πιασει γεματα.
    Αν παλι, πιασει τα αρχιδια του,no problem. Ουτε η πρωτη φορα θ'αναι, ουτε η τελευταια.
    Γιατι οχι; Μια χαρα αμυντικο χαφ. Νομιζω οτι με τα λεφτα απο το προστιμο του Αραουχο(9. χιλ.) μπορουν να του αποσπασουν μια τριχα απο τα αρχ... συγνωμη να του αποσπασουν το o.k.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Τον Αρεβαλο της Ουρουγουάης εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. " Με αρχηγούς τον Λυμπεροπουλο, τον Δελλα και τον Καφε, φέτοs μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Αs μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες μαζί με τον Μπλανκο, ήταν βασικοί συντελεστές στο πρωτάθλημα του 2008 που κατακτήσαμε εντός γηπέδων. Βεβαια εκεινο το πρωτάθλημα μας το έφαγαν στα χαρτια, γιατί ήμασταν ανύπαρκτοι τόσο σε διοικητικό επίπεδο, οσο και στην εκπροσώπηση τηs ομαδας στα αρμοδια οργανα (ΕΠΟ και Σουπερλιγκα).

    Γι αυτό φέτος ο κυριοs Αδαμιδης πρεπει να προσέξει πολυ αυτόν τον τομέα. Η ΑΕΚ χρειαζεται ισχυρη εκπροσώπηση τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Σουπερλιγκα, έτσι ώστε να προασπίζει τα συμφέροντα της, σε ολους τουs τομεις (δικαστικές αποφάσεις, διαιτησίες, κτλ). Αν πάμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια, τοτε το χάσαμε το παιχνιδι..."

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ AEKFANS

    (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2005)


    ...Τα λογια ειναι περιτα. Μονο ας πουμε ενα τραγουδακι :
    Ειχα ενα ριγε σακκακι, διπλοσταυροκουμπωτο
    το φορουσα με μερακι, σαν ερχομουν να σε δω
    τωρα κρεμεται στο ραφι, ξεχασμενο κι ορφανο
    το παλιο ριγε σακκακι μου ,
    το διπλοσταυροκουμπωτο

    Ξεχασμενη, ξεγραμενη, μες στο ραφι ομως μενει,
    η μεγαλη μας αγαπη, αγκαλια με το σακκακι μου
    το σταυροκουμπωτο, το διπλοσταυροκουμπωτο.

    Καθε μερα μου γκρινιαζει, η μανουλα μου γι'αυτο
    θελει λεει να το δωσει σε κανεναν πιο φτωχο
    μα δεν ξερει πως για μενα, ειναι αγιο φυλαχτο
    το παλιο, ριγε σακκακι μου, το διπλοσταυροκουμπωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι αυτον εννοω. Χαφαρος. Νομιζω τον ειδαμε ολοι.
    Αδιαπεραστος,μαχιτης,με αδιακοπο τρεξιμο και κυριως με καθαρο μυαλο και σωστη πασα.
    Αλλα πως...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Δεν τον παίρνουμε διότι δεν ήταν στην ομάδα του 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρα, με αυτο το-καθολου ασχημο -σκεπτικο να ελπιζουμε οτι θα επιστρεψει και ο Ριβαλντο;
    Αυτη τη φορα θα το παρουμε...ακομα και στα χαρτια...με την προυποθεση οτι θα τα εχει παρατησει ο Κοκκαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιουλίου, 2010 17:57

    Αρέβαλο=ΧΑΦΑΡΑ...σιγά και μην έρθει γιουνάν μπεηλίκ ή να είναι το αδαμίδι η μόνη γάτα παγκοσμίως που τον πήρε χαμπάρι.
    Πάπα-μπούμπα φάε παιδί μου μιά τουλούμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιουλίου, 2010 18:01

    Σήμερα οι παπαράτσι βρήκαν σε ρομαντικό ξενοδοχείο της παραλιακής (σε "σουβλατζήδικο" για παντρεμένους?) τον Ρίμπο με την bitch του το ράμος...καθ' οδόν για τα άγρια βράδυα της Μυκόνου ήταν τα παιδιά?
    Πιερός και όλες οι λούγκρες με μπλουζάκι ρίμπο και κόκκινα τακούνια (μην ξεχνάμε όλες τις ομάδες που παίξαμε στο γιουνάν μπεηλίκ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δηλαδή έπρεπε να πει ο Καφές,όταν τον ρώτησαν για τους στόχους που έχει η ομάδα,ότι φέτος δεν έχουμε κανένα στόχο διότι είμαστε παιχτάκια της σειράς μπροστά στα πυρηνικά των άλλων δύο,ότι στα αποδυτήρια είμαστε μπουρδέλο όπως πέρυσι και είναι μαλάκας ο Μπάγιεβιτς που θέλει πειθαρχεία.
    Να μην ελπίζουμε σε τίποτα και δεν θα κάνουμε καμιά προσπάθεια για το καλύτερο.
    Αν τα έλεγε αυτά ο Καφές ή οποιοςδήποτε παίχτης της ΑΕΚ θα του λέγετε μπράβο αν κατάλαβα καλά.
    Τι λέτε τώρα;
    Καλά,όλοι πικραμένοι είμαστε με την κατάσταση αλλά μην τα μηδενίσουμε και όλα!
    Θέλουμε τους παίχτες να βγούνε και να δηλώσουν λούσερς;Είμαστε καλά;
    Θέλουμε τον Μπάγιεβιτς να βγεί ενώ η ομάδα είναι στην προετοιμασία και να πει ότι του πέρνει η διοικηση τις τέταρτες επιλογές του,όχι τις τρίτες!Γιατί;
    Για να τον αγαπήσουν όσοι είναι εμπαθείς μαζί του,ευτυχώς μια μικρή μειωψηφία του κόσμου, και προσπαθούν σε κάθε τι που συμβαίνει στην ομάδα να του ρίξουν το φταίξιμο;
    Ή να παραιτηθεί τώρα και να ρίξουν ξανά χολή οτι διαλύει την ομάδα;
    Στο κάτω κάτω αφού οι περισσότεροι εδώ συμφωνούμε ότι η διοίκηση κάνει λάθος κινήσεις και χειρισμούς ας μην την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε ή έστω έχουν την μικρότερη ευθύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιουλίου, 2010 18:29

    Αυτή η θέση του δεξιού μπακ έχει άλλο στοιχειωμα από την αριστερή...από μπακ χαφ στην ΑΕΚ, καμαριέρα στο κουρουφτσί...αυτή είναι καριέρα...να τα βλέπει κι ο αραούχχχχχχοοοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλλο λεμε Χαραλαμπε. Η μαλλον το ιδιο με αλλα λογια.
    Αφου ειναι αυτοι με την μικροτερη ευθυνη,τοτε να μη παιρνουν και τοσο μεγαλη ευθυνη στις πλατες τους μιλωντας για "τιτλους" και "αλλαγες" και "νεα πραγματα" και "αλλο κλιμα" κλπ.
    Βγαλτε το σκασμο και τρεξτε και πηδατε εκει στο γηπεδο και μη μιλατε.
    Αν ολα πανε καλα,βγες και πες οτι θες.
    Αν παλι δεν πανε καλα και εχεις προσφερει το 100% κανεις δεν θα σου πει τιποτα.
    Εχουμε κριτηριο. Δεν ειμαστε χαπατα.
    Αλλα μη παραβγαινετε ο ενας μετα τον αλλον συναγωνιζομενοι σε αστοχες,αχρειαστες και ξεκουραστες δηλωσεις του κωλου.
    Οτι επικεφαλιδα να βαλεις στην παραγκα του καραγκιοζη,παραγκα του καραγκιοζη θα παραμεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρήστο
    όταν σε ρώτάνε πρέπει να πεις κάτι,έτσι είναι το παιχνίδι.
    Ε,σε αυτό το σκεπτικό λέω εγώ,δεν μπορείς να βγάλεις προς τα έξω απαισιοδοξία,ειδικά όταν παίζεις στην ΑΕΚ.Σε όποια κατάσταση και να είναι η ομάδα οικονομικά αυτή την στιγμή.Άλλο αυτό.
    Σαν στόχους έχεις πάντα την πρωτιά και ΠΡΕΠΕΙ να το δηλώσεις δημόσια.
    Αλλιώς γίνεσαι Πανιώνιος.
    Τα βέλη τα πετάμε σε λάθος μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παράγκα του καραγκιόζη δεν είμαστε,ΑΕΚ είμαστε,μεγάλη ομάδα.
    Η Λάρισα επειδή πηρε πρωτάθλημα δεν έγινε ποτέ,ούτε θα γίνει μεγάλη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανονικα θα επρεπε ο στοχος να ηταν ο παιχταρας ο Αρεβαλο με βαση αυτα που ειδαμε που ειναι κ 28 χρονων και οχι ο 32αρης (δεν ορκιζομαι κιολας) Ντιοπ.Και οχι να φαινεται σαν εναλλακτικη σε περιπτωση που στραβωσει του σενεγαλεζου.Ασε που αν ειχαν τις ακρες κ την οργανωση θα επρεπε να τον ξερουν απο πριν.
    Ενας τετοιος παιχτης δεν θα αφηνε ουτε μικροβιο . Μακαρι αλλα μετα τις εμφανισεις του δεν νομιζω να ειναι μονο η Αεκ που τον θελει. Εμενα μου αρεσε κ ο Σουαρες απο την σελεστε. Ας προσπαθησουν μια ανταλλαγη με τον μπερνς το καγκουρο.Και φυσικα ο Αγιαξ να μας δωσει κ κατι ψιλα αφου θα τους προσφερουμε τον νεο Χαρι Κιουελ. !!!
    Εχει πολυ κουτοχορτο ακομα η΄ τελειωσε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, δεν κατάλαβες το πνεύμα μου. Είναι κριτικό ξαι τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Σύμφωνα με όσα λες, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΟΝΤΡΑ - ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Όλους: Άντε και καλά νέα, διότι σε λίγο θα φαγωθούμε κι εδώ. ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 375000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Τώρα θα σου πω κάτι που θα σε εκπλήξει: Ο Αρέβαλο δεν κάνει για την ΑΕΚ. Δεν είναι για πρωταθλητισμό. Πρόσεξε τον. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά μικρή προσωπικότητα. Κακομοίρης κοινώς. Γεννημένος για δευτερότριτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιουλίου, 2010 19:30

    Σουάρες και Καβάνι και αυτός ο δίαμονας το δεξί μπακ ο Φουτσίλε. Αλλά που...κι αυτός παίζει στην Πόρτο...όχι στην κώλο κώλο...(όχι την οθωμανική...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατι,οταν τους ρωτανε,τους βαζουν το πιστολι στο κεφαλι για να δωσουν "μια απαντηση της προκοπης";
    Και γιατι να ερωτηθουν; Τι ειναι; Καθηγητες πανεπιστημιου; δουλεια τους ειναι να παιζουν και μονο.
    Εγω αν ημουν στη θεση καποιου απο αυτους και με ρωτουσαν διαφορα, θα τους ελεγα να πανε να γαμηθουν. Και αν οχι ετσι, θα ελεγα ενα ανεκδοτο.
    Αλλα απλα προκειται -ως επι το πλειστον-για αμορφωτα παιδια που κλωτσανε ενα φουσκωμενο πετσι.Με μη γνωση του μετρου. Αν επροκειτο για τιποτα σημαντικες προσωπικοτητες,δεν θα χρειαζονταν και μανατζερ ρε Χαραλαμπε.
    Μη περιμενουμε και πολλα.
    Παραγκα του καραγκιοζη αποκαλω την σημερινη ομαδα και κατασταση και οχι τον συλλογο διαχρονικα.
    Αν ειναι δυνατον βρε Μπαμπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 3.750.000; Αντε τωρα να πεισεις τους "αντιντεμικους" οτι αυτη δεν ηταν μια πωληση για το μελλον που τωρα δρεπουμε τους καρπους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χρήστο: Αδερφέ, λάθος διάβασες. 375 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μα ειναι το 20%. Τι διαολο,ουτε 2 εκ. δεν θα κοστισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ...ειπα και εγω οτι σωθηκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Χρήστο: Είναι το 15% πάνω απο τα 3,5 μύρια. Η πρόταση είναι για 6. Άρα διαφορά 2,5 επί 15%, το ποσόν που σου είπα. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΚΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΣΟ; ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ DEAL ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΓΚΕ ΓΚΕ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή