Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ΝΕΑ ΑΕΚ

           Κάθε χρόνο παλιά, κάτι βελτιωνόταν. Υπήρχε η μεταγραφολογία, το διόρθωμα των περσινών λαθών και τελικά κάποια προσθήκη που δημιουργούσε μια προσδοκία. Τσίμπαγε κι ο κόσμος αλλά πραγματικά οι παλιοί παράγοντες προσπαθούσαν να κάνουν κάτι για την ενίσχυση του ρόστερ. Άλλοτε πετυχαίνανε κι άλλοτε φυσικά κάνανε μια τρύπα στο νερό. Λογικά μέχρις εδώ.
          H νέα ΑΕΚ μας λοιπόν, είναι πρακτικά η περσινή εμπλουτισμένη με κάποια εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει σε παιχνίδια που δεν θα απαιτήσουν ιδιαίτερο τρέξιμο και φυσική προσπάθεια. Άμα στον αγωνιστικό χώρο βγουν τα εκατομμύρια των παικτών που δαπανούν οι αντίπαλοι παρέα με τα τεχνικά χαραακτηριστικά τους , ζήτω που καήκαμε. Και το λέω αυτό, διότι οπωσδήποτε η αλογοτροφή δεν θα έχει μαζί της την διαιτησία κι άρα πρέπει να είναι αρματωμενη με παιχταράδες για να ξορκιστεί το φάντασμα Πατέρα, αλλά η δαφνοστεφανωμένη και θα έχει σφυρίγματα αλλά κι αυτή μεγάλα ονόματα εξ άλλου.
        Υπάρχει όμως μια αισιοδοξία που θα προσπαθήσω να την εξηγήσω. Η διαιτησία ανήκει αλλού πλέον κι ελέγχεται απο κιτρινόμαυρο παράκεντρο. Ναι μεν θα χτυπήσει τον Τζίγγερ, αλλά τα σπόρια μετά, πρόκειται να τα μοιράσει. Η δαφνοστεφανωμένη είναι υποχρεωμένη να περάσει τον νόμο του ποδοσφαίρου, οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. Διότι κάποιες μεταγραφές δεν θα πιάσουν κι είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν οι βεντέτες να έχουν συνεργασία μεταξύ τους αλλά και με τον Λίνεν, που είναι ούτως ή άλλως υπ' ατμόν. Χώρια η έλλειψη προγραμματισμού.
       Τι αντιπαρατάσσει η ΑΕΚ; Παικτικά κι ονοματικά, τα αρχίδια μου. Το καλό κλίμα, την γροθιά, έναν πεισματάρη Σέρβο ( μην κάνετε πλάκαα σ' αυτό ) και κάποιους ηλίθιους που κατάλαβαν οτι δεν αξιζουν τίποτα παραπάνω απο την ΑΕΚ και γι' αυτό και ξέμειναν . Άρα είναι υποχρεωμένοι πια , όχι να αφήσουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας αλλά να σκύψουν και υπερασπίσουν το επάγγελμα που μονο αυτό θα μπορούσαν να κάνουν μπας και πάρουν ένα αυξημένο μεροκάματο αύριο που θα είναι ελέυθεροι ή θα αναγκασθούν να ανανεώσουν. Αυτό σε μια ομάδα λέγεται ( sic ) οικογένεια. Φυσικά αυτά τα λέω τώρα, που είναι ξεκάθαρο οτι δεν πρέπει να γίνουν προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής.
       Και υπάρχει τύχη με βάση την εκτίμηση των δεδομένων. Άλλο όμως η τύχη για μια χρονιά κι άλλο το μέλλον. Διότι όλα τελειώνουν φέτος. Τα συμβόλαια του Μπάγιεβιτς, του Σουηδού, του Σκόκο, του Δέλλα, του Λυμπερόπουλου και του Καφέ. Τα λεφτά του Παπά και η υπομονή του κόσμου, στοιχείο που δεν έχει να κάνει μόνο με την ομάδα αλλά και την γενικότερη τραγική κατάσταση στην οποία θα καταλήξει η χώρα. ΚΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
       Πρακτικά όμως, και κοιτώντας το παρόν, η ομάδα θα παίξει ένα σύστημα που μπάζει απο παντού. Δεξί κι αριστερό μπακ δεν υπάρχουν. Λείπουν δυο χαφάρες κι ένας επιθετικός βαρύς για να τελειώνει το παιχνίδι απο τα άκρα. Οι πλαϊνοί είναι λίγοι σαν μέσοι, αλλά η ομάδα θυμίζει λίγο την εποχή του Οκόνσκι και την τορπίλη απόκρουση του Μανωλά πάνω στην γραμμή στην κεφαλιά του Ντέταρι, τότε στο ΟΑΚΑ που ο Γιδόπουλος που ήλεγχε την διαιτησία είχε φροντίσει να χάσουμε απο το απολλωνάκι. Και φυσικά καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει του χρόνου με τις λήξεις των συμβολαίων και χωρίς παρουσία του Sugar. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 2004.
        Προτείνω να πάμε στο γήπεδο και να δώσουμε στους εαυτού μας άλλη μια χρονιά με συναισθήματα. Στο φινάλε και με τη Ρεάλ βάσει ύμνου, καταδικασμένοι ήμασταν. Εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες ομάδες παρά μόνο πράσινα πουλιά και Βασσάρες. Ας οπλισθούμε ξανά με το γνωστό κιτρινόμαυρο άλλο τρόπο ζωής και σκέψης. ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕΡΒΟΥ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.
        ΥΓ. Οι κόντρες μεταξύ μας τόσο πρόωρα δεν χρειάζονται. Την κριτική θα την κάνουμε άφοβα κι αφού δούμε. Και στο φινάλε εμείς οι οπαδοί δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε μεταξύ μας. Κάποιοι θα φύγουν αλλά εμείς θα μείνουμε. Και καλό είναι να μας ενώνει η ΑΕΚ και να μην μας χωρίζουν τρίχες καβγάδες.

25 σχόλια:

  1. Αυτο επιτασσει και καλα κανεις.
    Τελος παντων.
    Θολα νερα σαν αυτα της νοτιου Αφρικης.Και με λευκους καρχαριες μεσα. Που να απλωσεις ποδι απο το φουσκωτο.
    Μαχη kro-manon με neaterdal.
    Αλλωστε,μετα απο αυτες τις εκλογες, ερχονται και οι αλλες, οι μεγαλες και καλες.

    Τωρα, πως ηταν υποψηφιος του Μπεου ο Θ.Κανελοπουλος,δηλαδη ο αδερφος του αντιεισαγγελεα Αθ. Κανελλοπουλου που ειχε τις υποθεσεις των στημενων,δηλαδη και του Ολ. Βολου,μονο η "ανεξαρτητη ΚΑΙ αθλητικη δικαοσυνη" γνωριζει.
    Mε τον ΟΠΑΠ να παριστανει "τον Αλεκο" και να σφυριζει αδιαφορα. Που θα γινει απο την νεα λιγκα και η επαναδιαπραγματευση των ποσοστων του, που δινει σαν μποναμα για το αριστο θεαμα και το υψηλο επιπεδο της διοργανωσης.Και οχι μονο γι'αυτο.
    Οπως λεει αλλωστε και το "μοτο" της διαφημησης του: "Δεν αφηνουμε ΤΙΠΟΤΑ στην τυχη".

    Οπου, για να πουμε και του στραβου το δικιο,δεν ειναι και τελειως αστοχη η επιλογη του Κωνσταντοπουλου-προσωπικη επιλογη του γερο Γιωργου- που θελησε μετα και την προχθεσινη τους κοινη παρουσιαση να πει "ειμαι εδω και θα γινει της πουτανας".Γερος και ανυμπορος βεβαια,αλλα δυναμη.
    Ο δικηγορος του "ειδικου δικαστηριου" εχει πειρα απο δικαστικους αγωνες και αριστη γνωση των νομικων και των μονοπατιων αυτου.Και γνωριζει την πιατσα.Οχι την ποδοσφαιρικη,αλλα την αλλη.
    Και μεγαλο μερος του παιχνιδιου κατα πως φαινεται θα παιχτει εκει.
    Εχουμε βεβαια και εμεις τον δικο μας δικηγορο-προεδρο,τον ασκουμενο Αδαμιδη.
    Λες να βαλει προεδρο και ο Μαρινακης τον δικηγορο του και να λυνουμε τις διαφορες μας ολοι μας κατευθειαν απο την Ευελπιδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=GiIQsSYc9o0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ΑΕΚ τωρα,δεν εχω και μεγαλες διαφορες απο αυτα που λες.
    Mπροστα υπαρχει μια πολυκοσμια-αρα και πoiκhλια επιλογων αλλα και τροπου αγωνιστικου. Στη μεση ποναμε ακομα αφου δεν υπαρχουν τα δυο πολυ καλα επιθ.χαφ που θα συνδεσουν το κεντρο με τους μπροστινους και να τους "ταιζουν" σωστα,αλλα στην αμυνα, κυριως στα ακρα της υπαρχει θεορατη γυμνια,οπου εκει πια εχουμε τριτοτεταρτους παικτες και θα παει το σφυροκοπημα συννεφο.
    Καθε Κυριακη over βλεπω,σε αντιθεση με την περασμενη περιοδο,που μας εβγαλε τα σπλαχνα.
    Τουλαχιστον φετος-βλεπω- θα γινονται τα ματς "αρενα".
    Οτι φαμε,οτι πιουμε,οτι βαλουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.
    Κατα μια εννοια,αυτο δεν ειναι μακρυα απο την πραγματικη ΑΕΚ που μαθαμε. 2 εσυ; 3 εγω. 3 εσυ; 4 εγω.
    Μονο που δεν ηταν τοσο γυμνη εξωαγωνιστικα.Και χωρις οραμα. Και με συμπεριφορες και ανοχες ξενες προς την ιδιοσυγκρασια του συλλογου.
    Τελος παντων.Θα δουμε.
    Ειναι νωρις και δεν ειναι σωστο να προδικαζουμε. Οπως δεν ειναι σωστο και να αντιπαρατεθεμεθα (ωραια λεξη) εδω μεταξυ μας,σωστα. Αν και δεν βγαζουμε και τα ματια μας.Αλλα καλο ειναι να δουμε το δασος και οχι το δεντρο.
    Και ελπιζουμε-φετος-να μην ειναι το δασος του Σειχ-Σου.
    Γιατι,τι ζηταμε; Να νικαμε καθε Κυριακη με διαταγμα; Να μας φερουν το πρωταθλημα απο τον Νοεμβρη; Οχι. Ζηταμε το αυτονοητο. Να καταλαβουν που αγωνιζονται,να αρπαζουν τον αντιπαλο απο το λαιμο-κυριολεκτικα,αλα Νινιαδη και μεταφορικα-να δινουν οτι εχουν μεχρι το τελευταιο λεπτο,να υπαρχει ενας στοιχειωδης αγωνιστικος προσανατολισμος και να περασει στο πετσι τους-κατι που περασε και δεν κολλησε περσι,αλλα και πιο πριν- ποια φανελα φορανε.
    Σε ποιον δεν ειναι αρκετα αυτα;
    Στηριξη στην ομαδα; Ειναι αυτονοητο. Γηπεδο; Ναι. Διαρκειας; Οχι. Και να μας συγχωρει ο κυρ'Σταυρος που σε λιγες ωρες θα ταιζει καγκουρο και θα μοιραζει προιοντα γνησια της πατριδος μας και της ομαδος μας,ο ιδιος,με τα χερακια του.
    Ρε, φτασατε στους Αβοριγινες για 300 χιλιαρικα;
    Δεν πιστευω το tour να περιεχει και σαφαρι στις ερημους ξεζουμιζοντας βατραχακια για να ξεδιψασετε;
    Η μηπως μας απειλειτε ετσι,οτι θα μεινετε εκει, σαν την Βασειλιαδου,αν δεν σας "παντρευτουμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. katakitrini Australia

    ORIGINAL melbournhs

    http://www.youtube.com/watch?v=X41GnlzZgA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχωρειστε μου την παρενθεση που θα κανω,αλλα θα καταλαβετε πιο κατω...Ημερα πληρωμης επιδοματος του ΙΚΑ σημερα,και απο τις 7 υπαρχει ουρα πανω απο 150 ατομα.Περναω μετα απο κανα τριαρι ωρες και να γινεται μεσα της Ριζουπολης.Τρεις-τεσσερις συνταξιουχοι καθισμενοι στις καρεκλες να τους κανουν αερα καποιοι αλλοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.Αλλοι φωναζαν,πηγαδακια παντου,οι υπαλληλοι στα ορια να τους πατησει καλυτερα τραινο να γλυτωσουν,μιλαμε για χαμο...Καθομουν στην σκαλα και εβλεπα σε τι καταντια εφεραν τον Ελληνα.Την υποψια την ειχα,απλα μου την επιβεβαιωσε ο διευθυντης,"τους εκοψαν το επιδομα..."!!! Παιδια,δεν εχω δει τοσους πολλους ηλικιωμενους να βρισκονται ενα βημα απο εγκεφαλικο και καρδιακο επεισοδειο.Σιχαινεσαι τον εαυτον σου εκεινη την ωρα,μιλαμε για το απολυτο παγωμα...
    Ενα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ πεταχτηκε και ειπε να κανουνε ησυχια,πελατης γνωστος και μη εξαιρεταιος,και τον πηρε ο διευθυντης σηκωτο να γλιτωσει απο τους συνταξιουχους...Ρε παιδια,τι να σας πω,ραγισε η καρδια μου,και αυριο θα παει κι ο δικος μου πατερας,80 χρονων,γιατι ηταν αδιαθετος σημερα και δεν του ειπα τιποτα.Αλλο να στο λενε κι αλλο να το βλεπεις και να το ζεις την ωρα που γινεται..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.
    Γιαννη, πια, και επισημα ο "υπερηφανος" λαος εγινε ζητουλας.
    Καποτε "ακουμπουσαν" πανω στην "λεβεντια" μας,την "υπερηφανια" μας, την "μεγαλωσυνη" μας και ενα καρο αλλες μπουρδες για να παρουν την πουλημενη ηδη ψηφο.
    Τωρα αντιμετωπιζονται απαντες ξεκαθαρα και διχως πια να χρειαζεται κανενα προπετασμα και καμια δικαιολογια,σαν κακομοιρηδες,φουκαραδες,επαιτες και δυστυχοι.
    Οτι βλεπαμε με τους Ρουμανους και τους αλλους γειτονες τις προηγουμενες δεκαετειες και κουναγαμε τα κεφαλια μας,τωρα γινεται και εδω.
    Και η πλακα ποια ειναι; Οτι συνεβει χωρις κομουνισμο. Δεν μπορουμε να πουμε και τιποτα δηλαδη.Επιλογες.Δημοκρατιες.Ελευθεριες ψηφου. Δυση.Τα παντα ολα ειχαμε. Αρα; Μοκο.
    Και ενεντιον ποιου να τα βαλεις; Αφου επιλογες "σου" ηταν ολες. Σε ρωτησανε πριν μπουν και τα κανουν λιμπα.Δεν ηρθαν μονοι τους. Δεν σε παιρνει να πεις τιποτα.
    Παρα μονο να επαναστατησεις εναντιον του εαυτου σου.Να αυτοδαρθεις και να αυτομαστηγωθεις μαλακα ελληνα για την καταντια σου.Κανενας δεν σου φταιει,παρα μονο ο ανατολιτης σκλαβωμενος εαυτος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα ποιος παει χειροτερα η αεκ η η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουλίου, 2010 11:35

    Χρήστο μαζί σου.
    Και οι γονείς μου μου λέγαν προχθές πόσα χάσαν από τις συντάξεις τους...και ήταν και οι δύο από τους ΜΑΛΑΚΕΣ Δ.Υ. που τιμούσαν την καραβάνα που τρώγαν...ΑΛΛΑ...
    Όταν ο παμπερούχος έδινε συντάξεις στη 15ετία, όταν έδινε αντιστασιακές (σε 40 χρονα που είχαν μηνύματα στην πάνα και δοσίλογους), όταν έδινε "αναπηρικές", που βλέπαν οι αόματοι, μιλούσαν οι μωμοί και οι χωλοί ήραν τον κρέβαττον τους και περπατούσαν, όταν στο δημόσιο μπήκε ο καθείς ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, όταν στους συνεταιρισμούς αντί για να λειτουργούν όλοι με κριτήριο το ομαδικό συμφέρον βγάζαν κομματάρχες και λαμόγια, όταν οι "επιχειρηματίες" μόνο επιδοτήσεις με βύζμα ξέραν να παίρνουν και να τις καίνε στα κωλάδικα και τις καγιέν...
    ΠΟΛΛΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ...
    και οι υπόλοιποι αντί να αντισταθούν, μούγκα στη στρούγκα...
    Οπότε μονεγάσκε μου, λυπάμαι και τον πατέρα σου και τους γονείς μου, αλλά ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ...
    Οι λοιποί που δε φάγαμε από αυτά τι κάνουμε είναι το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουλίου, 2010 11:37

    Steven, ωραίο κείμενο, κι εγώ έτσι αισθάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουλίου, 2010 11:38

    ...όπως έλεγα και για το μαρινάκη, μου μυρίζει "βρωμικο 89"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν νομιζω Γιωργο οτι προκειται περι νεου Κοσκωτα. ειναι τελειως διαφορετικο.
    Υπαρχουν 200 δισ. βαρελια πετρελαιο στην αρκτικη προς εξορυξη. Και τα παγοθραυστικα ολα κι'ολα που μπορουν να κανουν κατι τετοιο ειναι 200.
    Ο Μαρινακης εχει 15. Χρυσες δουλειες ερχονται. Και ασε τις φωκιες να σκουζουν.
    Αν δεν προλαβουν οι εφοπλιστες να αγορασουν την ελλαδα κομματι-κομματι, θα το κανουν οι Τουρκοι. Οποιος προλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουλίου, 2010 12:15

    Κρατικοδίαιτος δε φαίνεται να είναι ο Μαρινάκης, όντως σε αυτό δεν είναι Κοσκωτάς.ΑΛΛΑ...πήρε την ίδια ομάδα, την κατ' εξοχην κρατικοδίαιτη δηλαδή της Τρούμπας και από το πιο κρατικοδαίτο θηρίο, τον Θείο της στάζι. Στο παιχνίδι τα λεφτά, μεν, προέρχονται από τα πετρέλαια της αρκτικής και τα καράβια που αρμενίζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αλλά όλοι οι παρατρεχάμενοι (παιδιά της τρούμπας και μη) είναι οι "γνωστοί άγνωστοι". Τα λεφτά είναι απ' όξω, αλλά θα παιχτούν και θα φαγωθούν με όρους από μέσα.
    Ίδωμεν.
    Επίσης, και στο βρώμικο 89 υπήρξε μία αλλαγή κέντρου βάρους στους νταβάδες.
    Αυτό φαίνεται να γίνετια και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Pavlos: Μαζί πάνε, χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα,

    Αν υποθεσουμε οτι τα παιχνιδια παιζονται μεσα στο γηπεδο τοτε εχουμε κ λεμε :

    ΑΕΚ
    Τερμα: Σαχα,Αραμπατζης,Λουκατς
    Αμυνα :Αργυριου,Γεωργεας,Μανωλας,Σουηδος,Δελλας,Γιαχιτς,Καραμπελας,Ντατομο,Λαγος.

    Μεσοι : Ντιοπ,Μακος,Καφες,Γκετζογλου

    Επιθετικοι κ Εξτρεμ : Σκοκο,Λυμπε,Μπλανκο,Τζιμπουρ,Μπερνς,Λεοναρντο,Εντερ,

    Αυτοι ειναι ολοι κ ολοι μιας κ δεν θα ερθουν αλλοι εκτος αν πουληθει καποιος.Αρα εχουμε σοβαρες ελλειψεις στο δεξι μπακ κ στο αριστερο, θελαμε ενα ποιοτικοτερο κεντρικ οαμυντικο , ενα ακομα αμ.χαφ που να καλυπτει ολο το γηπεδο, ενα παιχτη να μοιραζει την μπαλα μπροστα ομορφα κ ενα δεξι χαφ-εξτρεμ.

    ΓΑΥΡΟΣ :
    Τερμα : Κηπουρος, Παρντο
    Αμυνα : Τοροσιδης,Γκαλιτσιος,Μελμπεργκ,Παπαδοπουλος,Μοντεστο,Μπραβο,Χολεμπας
    Μεσοι: Ντουντου,Μαρεσκα,παπαδοπουλος,Ιμπαγασα
    Επιθετικοι-Εξτρεμ : Οσκαρ,Ριερα,Επσταιν,Ζαιρι,Μιραλας,Ρομενταλ,Ντιογο,Μητρογλου,Νταρμπισαιρ.

    Και η συνεχεια λεει 2 αμ.χαφ ακομα με τον Γκατουζο να εχει σοβαρες πιθανοτητες.Επισης θελουν κ τον Κουμορτζι κ εναν επιθετικο. Με την φορα του Μαρινακη ειναι σιγουρο οτι θα γινουν αυτες οι μεταγραφες.

    ΒΑΖΕΛΟΣ

    Τερμα : Τζορβας,Φερναντες,Γκαλινοβιτς
    Αμυνα : Σειταριδης,Μαρινος,Βυντρα,Σαριεγκι,Καντε,Μπιαρσμιρ,Σπυροπουλος,Ιωαννιδης
    Μεσοι :Σιλβα,Κατσουρανης,Σιμαο,Καραγκουνης,Νινης,Γκαμπριελ
    Επιθετικοι-εξτρεμ : Λετο,Χριστοδουλοπουλος,Γκοβου,Κλειτον,Σισε,Πετροπουλος,Ρουκαβινα.

    Θα παρει σιγουρα κεντρικο αμυντικο και μπορει κ επιθετικο.

    Σαν συμπερασμα η ΑΕΚ εχει σοβαρες ελλειψεις εκει που εγραψα πιο πανω , αλλα καμια διαθεση να καλυφθουν , σε αντιθεση με τους αλλους που σιγουρα θα ενισχυθουν κ αλλο.
    Και επειδη το καλο κλιμα μονο το 2004-2005 πηγε να κανει την εκπληξη και θαυματα δεν γινονται καθε μερα τοτε αν μεινει ετσι η ομαδα ετοιμαζομαστε για πολλα ροκ παιχνιδια ακομα κ με μικροτερες ομαδες.
    Υστερουμε πολυ μεσοαμυντικα και οσο κ αν βγαλει απο την μυγα ξυγκι ο Μπαγεβιτς η χρονια δεν βγαινει με τα ψεματα.

    Υ.Γ Το μεγεθος του Παππα σε συγκριση με τον Μαρινακη ποιο ειναι ? Φανταζομαι υστερει σαν οικονομικο μεγεθος αλλα ξερει κανεις ποσο?
    Γιατι το σιγουρο ειναι οτι σε καυλα κ ορεξη ειναι η μερα με την νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ημερα με τη νυχτα ειναι και σαν μεγεθη αδερφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να υποθεσω οτι ακομα κ η Λαρισα με τον Ατρομητο εχουν ισχυροτερους παραγοντες οικονομικα απο την ΑΕΚ ?

    Να μην βρισκεται ενας ρε γμτ ? Ενας μοναχα. Οχι με τρελα λεφτα.Απλα με εγωισμο κ καυλα για την ΑΕΚ ρε γμτ..

    Να μοιραστω κ ενα ευχαριστο γεγονος μαγκες.
    Χθες ο γιος μου κοιμηθηκε με την φανελα της ΑΕΚ αγκαλια κ ελεγε συνεχεια ΑΚ , ΑΚ ..Οι βασεις μπηκαν κ η πλυση εγκεφαλου απο αγεννητο ακομα αποδιδει καρπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @THOMAS
    Εντεκα(;) αυτοί έντεκα και εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιουλίου, 2010 14:25

    Προς μονεγάσκο (και χρήστο και όλους):
    Δείξε κι αυτό στον πατέρα σου:

    http://www.flickr.com/photos/garatzeos/

    Που πήγαν τα λεφταααααα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαραλαμπε αυτο το εντεκα? - εντεκα το βλεπουμε να παιζεται χρονια τωρα.
    Μονο που πιστευω οτι αυτη ειναι συνηθως ατακα αυτων που αναγνωριζουν την κατωτεροτητα τους κ απλα βασιζουν εκει τις ελπιδες τους!!Εντεκα αυτοι εντεκα κ εμεις.Και αυτοι ανθρωποι ειναι οχι κομπιουτερ και αλλες τετοιες ατακες. Και αν φτασαμε σε σημειο να το λεμε αυτο κ για το ελληνικο πρωταθλημα τοτε μικραινουμε επικινδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς χρηστο
    οσον αφορα τα μεγεθη μεταξυ παππα και μαρινακη μην εισαι τοσο σιγουρος οχι οσον αφορα τα κινητα στοιχεια ειναι υπερ μαρινακη, οσον αφορα τα ακινητα στοιχεια ειναι υπερ παππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. crash test και καλ ,των ετρωπαικων τραπεζων.
    Δηλαδη η γεροντοκορη βγαινει βολτα με τη σταμνα στον ωμμο και βολταρει στην πλατεια,ψαχνοντας για το κοροιδο που θα την φορτωθει.
    Και μαλιστα εδοκιμασθησαν σε συνθηκες 2 και 3 φορες χειροτερες απο την τωρινη-στους υπολογιστες εννοειται,κατι σαν video-game.
    ακομα χειροτερες δηλαδη ας πουμε περιπτωση παγκ. πολεμου η καθοδου Αρειανων.
    Απο τις 90 τοσες "δοκιμαζομενες" εμειναν μεταξετασταιες μονο οι 7. Περασαν σχεδον ολες. Κατι σαν τις προσληψεις στο εδω δημοσιο μεσω υπουργου δηλαδη. Φουλ σαξες. πληρης επιτυχια.
    Δηλαδη πληρης κοροιδια. Με ασκησεις επι χαρτου και νοητικα τεστ,αποδεικνυεται μονο η γυμνια τους και η αναγκη τους να αντιπαρελθουν τους "οικους" και τα οικονομικα κεντρα που τους εχουν στο ματι και τους χτυπανε σα χταποδια,με συνεχεις δυστυχεις προβλεψεις,δυσοιωνα αποτελεσματα,ατυχες συγκυριες,αδυναμιες αντιδρασης και τοσα αλλα που φορτωνουν στην γερο-ευρωπη.Και δικαιολογημενα.
    Και εκεινη αποφασησε να παρει τα πανω της και να αυτοβαυκαλισθει,αλλα και να διορθωσει καπως το θεοστραβο κλιμα και παρουσιαζοντας μια τρομερη τραπεζιτικη υγεια,παρ'ολο τον κλονισμο απ'ακρη σε ακρη που εχει υποστει.
    Δηλαδη,για να καταλαβουμε το γελοιο του πραγματος,να πουμε οτι απο τις 5 ελλ. τραπεζες,κπηκε απο το τεστ κοπωσης,μονο η Αγροτικη.Μαλλον την κουρασε ο Σαλας. Και γιαυτο το κρατος θα την ξεκουρασει με αυξηση Μ.Κ 220 εκ. Οι αλλες πανε πριμα.ελληνικο θαυμα θα μου πειτε. Παει καλα.
    Αμ το αλλο μελλος των PIGS, η Πορτογαλια,περασε και τις τεσσερις τραπεζες της. 4-0 δηλαδη. Και παει κατα διαολου,κατα γενικη και αδιαμφισβητητη ομολογια. Πορτογαλικο θαυμα θα μου πειτε. Παει καλα και εδω.
    Και ο Ομπαμα γελαει και τραβαει μια τριχα απο τα αρχιδια του και την ριχνει στην πισινα.
    Δεν ντρεποσαστε βρε τσαρλατανοι, ρε ζητουλες με κουστουμια,ρε ξεσαμαρωτα γαιδουρια.
    Τοσο ητανε το λαδακι σας βρε κοπροι. Επιστροφη στο μελλον.και να βαλετε την σημαια με τα αστερακια-που ολο και πληθαινουν παριστανοντας την αμερικη- στην χοντροκωλαρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για την ζημιά στο ολυμπιακό στάδιο είναι ολοφάνερο ότι έγινε από τα βαρια μηχανήματα των συναυλιων που έγιναν εκεί.
    Ούτε ευρώ δεν πρέπει να πληρώσουν οι ομάδες.
    Αλλά λόγο ότι είμαστε μπουρδέλο κράτος από που να τα ζητήσουν, από τον κοντό ή από τον Ζήκο;
    Ή μήπως από την Μπεγιονσέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..."Η κούραση, πάντως, των «κιτρινόμαυρων», κάπως «μετριάστηκε», όταν είδαν περίπου 150 φίλους της ομάδας να τους περιμένουν στο αεροδρόμιο και να τους χαρίζουν στιγμές αποθέωσης.

    Δεν έλειψαν, βέβαια, και κάποια μικρά παρατράγουδα, αφού ορισμένοι από τους φίλους της ΑΕΚ θέλησαν να... αναβιώσουν την κόντρα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχοντας μαζί τους τα γνωστά λούτρινα κουκλάκια «κέρμιτ», πλην όμως δεν μπόρεσαν να χαλάσουν το γενικότερο εξαιρετικό κλίμα."
    _______.__________

    Ακόμη και στην Αυστραλία τον πήραν χαμπάρι τον μπινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Είπαμε, το 40% των υποθηκών της ελληνικής γης ανήκουν στην ΑΤΕ. άρα; άρα αλλάζει ο χάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Δηλαδή θέλεις να πεις οτι μόνο η οργάνωση τραχανοπλαγιάς άγεται και φέρεται; Κι οτι η αυστραλία είναι ελεύθερη για γνώμη; ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙ ΕΚΕΙ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ; ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ; ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ- σημείο που δεν σε ενδιαφέρει, εκεί πιάστηκες -, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή