Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

           Παιδιά πέτυχε η διασταύρωση. H Mέρκελ είναι μια γυναίκα χωρίς μουνί. Το παλέψαμε αλλά το πετύχαμε. Ποιός να την γαμήσει τελικά; Ίσως ο άπουτσος που λογικά υπάρχει κι αυτός. Αλλά τι ασχολούμαι με την αναφροδίσια; εδώ μιλάμε για μπάλα. Για την αλήθεια.
            Και χολή, δεν χρειάζεται. Όποιος είδε, είδε. Φυσικά θα βγάλω το καπέλλο μου στην Γερμανία, που για άλλη μια φορά τα κατάφερε να φτάσει ψηλά και να μπερδέψει τον κόσμο, και να έχει πολύ μέλλον για μετά το 2018 . Ίσως ξαναγίνει στην χώρα του Καλλιγούλα η μπουρδελοποίηση και μπορέσει να το ξαναπάρει. Το 2050 κι όταν μάθει μπάλα. Ακόμα και με μετανάστες. Αφού αυτό είναι το φαγητό που πρέπει να σερβιρίζεται. Βουρστ κι αρχίδια.
           Που τα χάσανε σήμερα για την πλάκα τους. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 5-Ο ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΛΛΑΔΟΦΑΤΣΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΚΑ ΛΕΜ, ΛΑΒ ΚΑΙ ΣΒΑΡΤΣΤΑΙΝΓΕΚΡ.  ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΟΥΝ ΜΕΤΑ.
          Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, που πάνε δυο ομάδες που δεν έχουν κατακτήσει τιποτα ποτέ. Κάτι άλλαξε; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΙ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΩ - ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ - εδω βρέθηκαν Έλληνες - ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
        Πάει και η Γερμανία λοιπόν, που όμως  έχει λαμπρό μέλλον, για να μην το κρύψουμε. ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΑΚΑΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΚΑΝΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΚΑΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΑΓΓΛΟ Η ΚΑΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟ. ΑΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.   ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Η ΣΤΗ ΜΑΝΗ. ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ  ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΑΜΕΙ, και κάθεται ο Έλληνας να λέει μαλακίες περί Ακρόπολης ή ακρόπουτσου. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΕΝΑΣ ΒΙΣΜΑΡΓΚ Η ΕΝΑΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ. ΠΕΤΥΧΑΝ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
        Βέβαια  αυτοί παίξανε πόλεμο.  Οι άλλοι παίξανε ποδόσφαιρο. ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ. Ο ΛΕΒ ΕΚΑΝΕ 3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΞΑΝΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΡΟΣΛΑΒ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΝΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΥΣΧΗΜΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ, ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ .
        ΜΙΛΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ; ΟΧΙ ΝΟΜΙΖΩ.( ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ).  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΑΣ. ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΕΒ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
        ΓΙΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΟΙΜΑ. ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Ε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
       ΥΓ. ΖΗΤΩ Η ΣΕΛΕΣΤΕ
        

20 σχόλια:

  1. Προς monegascos: Επιμένεις ακόμα; Εδώ διαβάζεις, όχι τον Γεωργίου, δηλαδή τον Αλέφαντο. Πού μάθανε μπάλα αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιμενω σε τι? Χθες δεν εγραψα,το γραφεις κι εσυ,οτι ο διαιτητης θα ειναι ο αναισθησιολογος της Ισπανιας? Μονο που τελικα οσα σπρωξιματα και να εχεις αμα δεν παιζεις μπαλα και απλα τρεχεις πανω κατω,περα δωθε,και παιξεις με ομαδα που εχει οντως ταλεντο σαν την Ισπανια θα παρεις τα αρχιδια μου.Αρα που διαφωνουμε? Passing game παιζει και η Ολλανδια και η Ισπανια,να γιατι οι 40 πασες το διλεπτο...Απλα εγω ειμαι στον τελικο με την Ολλανδια χωρις να ειμαι κατα της Ισπανιας,αφου δεν παιζει η Ουρουγουαη...Δεν μου ειπες ομως,το χταποδι να το κανω τελικα κοκκινιστο να βουτηξει καμια παπαρα και η Μερκελ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΙ 2 ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2-4 ΧΡΟΝΩΝ. ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ 3 ΗΤΤΕΣ ΣΕ 40 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 15 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΗΤΤΗΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΡΜΑΡΟΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ Κ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2004 Η' Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η' ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ..
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ.ΒΡΗΚΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΠΟΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ.!!!
    ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ !!!
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιουλίου, 2010 11:09

    Εντάξει, εντάξει...κι εγώ είμαι αντιγερμανός (στη μπαλα)...ήταν κωλόφαρδοι που πέσαν σε καφενεία και λιώματα, ναι, αλλά το γράμμα το πήγαν. Και με ολίγη διαιτησία (με αγγλία)...
    Μπορούμε να το συζητήσουμε αν ήταν στις 4 καλύτερες ομάδες του τουρνουα, αλλά με αυτούς που πέσαν κερδίζαν (μέχρι χθες) και με τεσσάρες. Και με τη σερβία χάσαν ένα τσουβάλι γκολ.
    Σωστά τα λέει ο Θωμάς, η σταθερά καλή απόδοση των τελευταίων χρόνων οδήγησε τους 2 φιναλιστ εκεί που ανήκουν.
    Άννα, λόγω υποχρεώσεων δεν απάντησα για το χέρι του Θεού. Μην μπερδεύουμε ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ με πέναλτυ στο 87 (για να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης) για να πάρει η ΕΝΩΜΕΝΗ (σημαντικό αυτό για το συνολικό πολιτικό υπόβαθρο) γερμανία τη γκούπα εναντίον ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ (αλλά η Ιταλία).
    Το χέρι του θεού ήταν μία ενέργεια ενός παίκτη η οποία ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ πέρασε απαρατήρητη (όπως τόσες άλλες σε άλλα παιχνίδια). 40 ριπλέη γίναν σε κάθε κανάλι ώσπου να το βρούνε...άσε ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
    Μην τα μπερδεύουμε τα ανόμοια πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λεβ μπορεί σε εμφάνιση να θυμίζει καμάκι σε ελληνικό νησί τέλη του ’70, άντε αρχές ’80, αλλά φαίνεται (εκ του αποτελέσματος) ότι έχει κάνει καλή δουλειά. Βέβαια το αποτέλεσμα (όχι το σκορ)του χθεσινού αγώνα είναι 100% δίκαιο.

    Γνωρίζω τους Γερρμανούς αρκετά καλά, αφού εργαζόμουν επί 10 χρόνια στην BMW και έκανα το ταξίδι στο Μόναχο 3-4 φορές τον χρόνο. Το εντυπωσιακό με τους Γερμανούς -όχι τους Βαυαρούς, που ισχυρίζονται ότι είναι άλλος λαός… αλλά δεν είναι!- του Μονάχου (για τους υπόλοιπους δεν έχω γνώμη) είναι ότι αν και είναι ρατσιστές του αισχίστου είδους, άφιλοι και σνομπ (εκτός από οργανωμένοι και δουλευταράδες), αφομοιώνουν στην κοινωνία τους μετανάστες (που ως γενίτσαροι γίνονται πιο Γερμανοί από τους Γερμανούς) και τους θεωρούν δικούς τους.
    Θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια, συνέτρωγα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας στο εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, όπου μου ανέλυε τα πλεονεκτήματα του Γερμανικού ποδοσφαίρου και έκανε ειδική μνεία στο «Γερμανικό επιθετικό Σολ» που απεικονίζει στο παιχνίδι του τα χαρίσματα του λαού τους. Με ισχυρή δόση χαιρεκακίας, του είπα μπροστά σε όλον τον κόσμο ότι ο Σολ είναι Τούρκος. Απόρησε, εξεμάνη εσωτερικά αλλά κρατήθηκε: «Όχι, κάνεις λάθος» (μικρέ βλάκα Έλληνα, σκεφτόταν μέσα του). Εγώ όμως που είχα μελετήσει τις Ελληνικές αθλητικές εφημερίδες και ήμουν ενημερωμένος (!), του ζήτησε όταν γυρίσει στο Μόναχο να ψάξει αν το επίθετο του Σολ γραφόταν «Scholl» και το μικρό του όνομα ήταν Manfred, Hans ή Peter, οπότε ήταν Γερμανός με τη στάμπα….ή μήπως το όνομα ήταν Μεχμέτ Σολ, οπότε ήταν υιός Τούρκου που τώρα έχει γίνει πιο Γερμανός από Γερμανό;
    Με μπλαζέ ύφος και τη σιγουριά του επικεφαλής του στρατού κατοχής, μου είπε ότι «μόλις γυρίσει στο Μόναχο θα το κάνει οπωσδήποτε και θα μου τηλεφωνήσει για να μου λύσει αυτήν την παρεξήγηση που έχω»...

    Έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια από τότε και δε μου έχει τηλεφωνήσει ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα, αγόρια.
    Μένος και χολή κατά της Γερμανίας...δώστε !!!
    Οι Ισπανοί που έσφαξαν το μισό Νέο Κόσμο, συχγωρούνται, γιατί ξέρουν μπάλα..εεε Χρήστο?
    Ποια σοβαρή ομάδα αντιμετώπισε η Ισπανία μέχρι τώρα εκτός Γερμανίας? Τσούκου- τσούκου, με μισό μηδέν..οι παιχταράδες!!!
    Οι Γερμανία, έπαιξε 3 τελικούς, κέρδισε τους 2, έχασε τον 1....
    Αν η Ισπανία ήταν ομαδάρα,θα είχε ρίξει 7 στη χθεσινή Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε ολους.
    Αννα δεν αναιρουνται τα εγκληματα τους επειδη τωρα εχουν καλη ομαδα. Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο.Και αυτο δεν ισχυει μονο για την Ισπανια αλλα για ολους.Σιγα που θα πουμε ποιοι ειναι περισσοτερο κακοι και ποιοι περισσοτερο "πολιτισμενοι". Του κωλου ειναι ολοι. Ενας λαος υπαρχει. Ο ανθρωπινος.
    Διαφορετικες ρατσες, αλλα για σκυλια παντα μιλαμε.
    Μη το λες σε εμενα αυτο που παντα λεω οτι εχουμε να κανουμε με λαους νταβατζιδες και λαους θυματα τους.
    Απλα οι μεν "ξερουν μπαλα",τι να κανουμε. Οι δε Γερμανοι, την προσεγγιζουν σαν να φτιαχνουν αυτοκινητο.
    Και ναι μεν στα αυτοκινητα-και στην τεχνολογια πετυχαινουν- αλλα στο ποδοσφαιρο ηταν ειναι και θα παραμεινουν σκραπες γιατι πολυ απλα "δεν το εχουν".
    Με manual,κατασκοπειες,μελετες,σχεδια και εφαρμογες επι εφαρμογων,το πολυ-πολυ να χτισεις κανενα σπιτι. Αλλα μπαλα, δεν μαθαινεις.Γιατι η ριμαδα,δεν μαθαινεται.
    Αυτο θελω να πω.
    Και οτι βεβαια, παρουσιαζονται με την προβια- καλυμα των νεοκοπων στοχαστων και υπερασπιστων του αρχαιου ελλ. κοσμου.
    Οι αλλοι στο λενε ξεκαθαρα: Ειμαστε κατακτητες και νταβατζιδες και γουστο μας και καπελο μας. Οι Γερμανοι δεν το λενε. Και αυτο ειναι χειροτερο.
    Οτι και να λεμε παντως,το χταποδι θα παει "στο φουρνο". Ισως βεβαια,αντι για αλουμινοχαρτο,να το σκεπασουν με γραπτα του Μπρεχτ και καμια συμφωνια του Μπετοβεν,αλλα δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας.
    Θα ψηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι τελικοι ηταν με την Αργεντινη και την Αγγλια;
    Θα αστειευεσαι βεβαια. Χθες ηταν ο τελικος και αυτον επρεπε να παρει. Δεν το πηρε,τελος.
    Οι δυο προηγουμενες που επαιξε ηταν δυο πολυ γνωστα καφενεια. Ποια Αργεντινη και ποια αγγλια;
    Οι Σερβοι,παραλιγο να τους κερδισουν.Τους εβγαλαν το λαδι.Γιατι; Γιατι δεν εχουν "συστημα". Δεν αναγνωριζονται απο το search engine των Γερμανων.
    Στην "χαωδη" συμπεριφορα των αλλων, μπερδευονται και μπλοκαρουν.
    Και αυτο δεν αφορα μονο το ποδοσφαιρο.
    Τους βλεπεις σαν τουριστες π.χ. Τρωνε,πληρωνουν,κοιμουνται ξυπνανε,χεζουν,ψωνιζουν, με τον ιδιο ρυθμο και τροπο σαν playmobile.
    Και ερχομενοι εδω,ενοχλουνται μεν στην αρχη απο την αρυθμια και την ελειψη ωρολογιου προγραμματος,αλλα αργα και σταθερα οχι μονο το συνηθιζουν αλλα τους αρεσει αυτη η απελευθερωση που τους κανε να νοιωθουν επιτελους "ανθρωποι".
    Και ξαναρχονται...και ξαναρχονται...και αγοραζουν σπιτια,κλπ.
    Βεβαια γνωριζουν την ανωδυνη πλευρα του πραγματος. Αλλο ανεμελες διακοπες και αλλο ανεμελο δημοσιο.
    ενας συνδιασμος παντως αυτων των δυο ιδιοσυγκρασιων θα ηταν οτι καλυτερο.
    Ο ελληνας δουλευει.Και μαλιστα πολυ.Δυο και τρεις δουλειες. Ελα ομως που δεν εχει αποτελεσμα. Εργατοωρες χανονται,τζαμπα κοπος για μετρια αποτελεσματα. Τι φταιει; Δεν υπαρχει μεθοδικοτητα στη δουλεια. Δεν υπαρχει αξιοκρατια στις θεσεις ωστε να γινεται πιο ευρυθμα και με λιγοτερα "πειραματα" το καθε εργο.
    Αλλα και αυτη η ρομποτικη συμπεριφορα των "βορειων" κυριως λαων,ειναι ανω ποταμων αδερφακι μου. Σα ζομπι ειναι. Κουρδιστα πορτοκαλια.Καθε "ιδεα" καθε "εμπνευση",καθε "πρωτοτυπια" καθε " αυτοσχεδιασμος" παει περιπατο.απαγορευται δια ροπαλου.
    Και ζωες ανοστες.
    Λιγο κρασι,λιγη θαλασσα και το αγορι μου(αναλογα με τις προτιμησεις βεβαια). Ενταξει. Αλλα ΛΙΓΟ λεει το τραγουδακι. Μη το γαμησουμε κι'ολας.
    Ουτε βεβαια και φαμπρικα-σπιτι-υπνο-φαμπρικα και υπολογισμος απο τωρα για το που και ποσες διακοπες για το 2016.
    Πολλα ζηταω.
    Αν παντως θα επρεπε να διαλεξω υποχρεωτικα εναν απο τους δυο τροπους ζωης,ασφαλως και επιλεγω τον ελληνικο και ξεχαρβαλωμενο, απο τον βορειο και μονταρισμενο και να νοιωθω σαν μπουλονι σε τροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegascos: Όχι βρε για την πρόβλεψη μίλαγα. Το χταπόδι Ισπανία είχε πει, οπότε κάντο λιαστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Κωνσταντίνο: Γιατί, ξέρουν οι Γερμανοί να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Κι απο φούρνους, όλο και κάτι ξέρουν.
    Οι Γερμανίδες είναι γεννημένες μάνες πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Χρήστο
    Πότε γαμάνε οι Γερμανοί ξέρεις;(΄δες το σαν αινιγμα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μπαίνει η σύμβαση που υπέγραψε το 2006 το ελληνικό Δημόσιο με τις εταιρίες «RAM MEDIA LTD» και «PARALLEL MEDIA GROUP PLC».
    Η σύμβαση, για την οποία θα ελεγχθεί και η ΓΓΑ, αφορά τη διεξαγωγή της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, για το έτος 2006.
    Τη συγκεκριμένη σύμβαση υπέγραψε χωρίς τη σύμπραξη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το ελληνικό Δημόσιο δια του τότε υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, κ. Ορφανού.
    Το κόστος για την πραγματοποίηση της τελετής ανήλθε στο ποσό των 4.000.000 ευρώ.
    Υποχρέωση της εταιρίας «RAM MEDIA LTD» ήταν να καταβάλει «καλές προσπάθειες» για να προσελκύσει έξι βραβευμένους ποδοσφαιριστές καθώς και VIP προσωπικότητες από το διεθνές στερέωμα.
    Επειδή, όμως, η τελετή ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «το Ελληνικό Δημόσιο με αποφάσεις των αγγλικών δικαστηρίων, που ορίστηκαν αρμόδια με την ίδια ετεροβαρή σύμβαση, έχει υποχρεωθεί να καταβάλει μέχρι σήμερα στην αφερέγγυα και υπό εκκαθάριση εταιρία "RAM MEDIA LTD" το ποσό των 14.000.000 ευρώ».
    Δούλευε Χρήστο σαν Γερμανός να πληρώσουμε τα σπασμένα του Ορφανού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aμ' η αλλη, η parallel grup την οποια διοικει καποιος David Ciclitira;
    Τι "Τσικλητηρια" στη πουστια και στη λαμογια ειναι τουτα ρε; Πρωταθλητες!
    Ασφαλως και η εκδηλωση ΔΕΝ εγινε.Μικρο το κακο. Εδω ΔΕΝ γινονται τα σχολεια που πρεπει,τα νοσοκομεια που πρεπει,οι δρομοι που πρεπει κλπ-κλπ. Ειμαστε η χωρα της αφαιρεσης αλλωστε.
    Ποτε και πουθενα δεν πληρωνεται τοσο ακριβα η μη δημιουργια και το τιποτα ειναι πανακριβο.
    Σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι μου πινακες με σκετο μπλε και με σκετο ασπρο. Μπορει κοιτοντας τους να αφαιρεθω τοσο πολυ, που να εξαυλωθω και μετα να κοστιζω μια περιουσια καθ'οτι ανυπαρκτος.
    Παντα ελεγα αλλωστε οτι ΔΕΝ ειμαι πολιτης αυτου του σταυλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο εχθρος των μουσουλμανων ειναι η Δυση. Των Ζαπατιστας, οι Ισπανοι. Των Τουτσι ειναι οι Χουτου, του ΙΡΑ, ειναι οι Αγγλοι,του γυφτου, ειναι το νερο,κλπ.
    Ε, ο δικος μας μονιμος εχθρος ειναι το κρατος. Οπως και αυτο εμας. Ετσι ειναι αυτα.
    Μικρες τρομοκρατικες οργανωσεις ειναι τα σπιτια,τι νομιζεις; Σχεδια,πλανα, πως θα ξεφυγουμε απο τον τυρρανο και πως θα του καταφερουμε πληγματα.
    Οπως και ο τυρρανος απεργαζεται σχεδια στα στρατηγεια του,πως θα μας εξολοθρευσει.Και καθε λιγο εξαπολυει με τη μορφη "διαρθρωτικων αλλαγων", "μετρων","επανιδρυσεων","νομοπλαισιων" κλπ, βομβες.
    Μαχες καθημερινα σε εναν ακηρυχτο πολεμο που διαρκει-επισημα- απο το 1830 περιπου.
    Και μπορει πολλες αλλες οργανωσεις να βρηκαν λυση,η να αδρανησαν με τον καιρο,η να αποροφηθηκαν,εμεις ομως κραταμε ψηλα το φλαμπουρο της αποσχησης.Καθε μερα. Στο σπιτι,στο γραφειο,στο δρομο,στις συναλλαγες με το τερας,ακομα και στις διακοπες. Παλευουμε με τον μινωταυρο καθημερινα. Μεχρι και στις παραλιες. Με τα σορτσακια και τα στριγκ. ακομα και εκει.
    Αλλωστε, "αλλο Τουπαμαρος και αλλο το μουνι της Μαρως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...και να ηταν και ορφανος παει στο διαολο. θα το καταπιναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα το πρωί 8-7-2010 πέθανε ο Γιώργος Δρίτσας, ο καφέμπορος που πολέμησε τα καρτέλ δηλ την nestle.
    Tο 2002 προσέφυγε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού καταγγέλοντας με ατράνταχτα στοιχεία τις παράνομες εγκληματικές πράξεις της πολυεθνικής εταιρείας στην ελληνική αγορά του καφέ.Οι εγκληματικές πράξεις της ΝΕΣΤΛΕ αφορούσαν όχι μόνο την εταιρεία του η οποία καταστράφηκε από την πολυεθνική , αλλά τον έλληνα πολίτη-καταναλωτή ο οποίος πληρώνει τίς ακριβότερες τιμές καφέ στην Ευρώπη.
    Σημειωτέον ότι για 4 χρόνια οι καταγγελείες του είχαν θαφτεί σε ένα συρτάρι της Επ.Ανταγωνισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσο για τον Μερκελ τι να πεις.
    Μονο, οτι επαληθευεται η -κατα αλλους ρατσιστικη και σεξιστικη αντιληψη-αλλα ορθοτατη θεση, οτι τα πιο ασχημα πραγματα συνηθως γινονται απο ασχημους ανθρωπους.
    Γιατι εδω μιλα η βιοψυχολογια.
    Καντε ενα μικρο τεστ με το νου και μετρηστε η σκεφθειτε προχειρα, τα 10 πιο βαρβαρα,η σαδιστικα,η απανθρωπα γεγονοτα,ετσι για πλακα.
    Και θα βρειτε οτι συντελεστηκαν απο κακομουτσουνους.Η οτι ειχαν αμεσοτατη σχεση με αυτα.
    Ολα ξεκινανε και καταληγουν εκει.
    Στη μνημη της ανθρωπινης τεχνης π.χ.-κυριως της ζωγραφικης που ειναι και η πιο "αποικονιστηκη", οι κακοι ειναι δυσμορφοι.Κατι που περασε και στο σινεμα. Καπως σημερα-τεχνιεντως- γινεται προσπαθεια να αμβλυνθει αυτη η εντυπωση για λογους ταχα ισοτητας και μη στοχοποιησης.
    Αλλα η μαυρη αληθεια δεν αλλαζει.
    Ας μη πουμε για μετρησιμα αποτελεσματα σε ερευνες που μιλουν για την "συμμετρια οστων και σωστης κατατομης και την σχεση τους με την ψυχικη υγεια, η την ανισορροπια.
    Το σιγουρο ειναι οτι ο Κουασιμοδος ειναι μια αποπειρα και μονο να λειανθουν οι δικαιολογημενα κακιστες εντυπωσεις που εχει αποκομισει ο πολυς κοσμος απο τους δυσειδεις ανθρωπους.
    Ο πραγματικος "κουασιμοδος",βιαζει την Εσμεραλδα κλεβει το παγκαρι της Notre Dam, και τις βαζει φωτια κατηγοροντας τον αρχιδιακονο Κλαυδιο Φρολο.
    Βεβαια υπαρχει και μια ισχνη μειοψηφια ασχημουληδων που για να αντιπαρελθουν την φτωχη προικα που ελαβαν απο την φυση,γινονται δοτικοι,ειναι υπερ του δεοντος ευαισθητοι κλπ. Οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα. Αλλωστε-οταν συμβαινει κατι τετοιο- γινεται περισσοτερο για λογους "παραιτησης", παρα απο επιλογη.
    Αλλα αυτο δεν αλλαζει την γενικη εικονα.
    Που λεει: "...θα σε κανω σαν τα μουτρα μου ρε..."
    Τελος παντων. Πραγματεια ολοκληρη θα κανουμε για χαρη της κοντοτσουτσουνης;
    Ο πατερας της ισως να εβαζε καρβουνα σε γυναικεια οργανα,η να ξεκολλαγε αρχιδια απο κρατουμενους με ταναλια( μη κανετε συνειρμους). Να εγινε δευτερη φυση του, και ετσι να γενηθηκε αυτο το "πραγμα" που βλεπουμε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια επιτροπη ειπες; Για ξαναπες το να γελασουμε...
    Εδω διελυσαν -εσκεμενα και με σχεδιο-ολοκληρη την βιομηχανια,για τον καφε λες;
    Βιομηχανιες αυτοκινητων,μηχανουργεια που εκαναν θραυση,τοτε. Εργοστασια αλουμινιου,κλωστουφαντουργεια,φαρμaκοβιομηχανιες,
    εργοστασια ηλεκτρικων συσκευων, ναυπηγεια,κλπ. Τα ξηλωσαν ολα. Μελετημενα. " θα γινετε σερβιτοροι και μεταπρατες τους ειπαν.Αν θελετε Δυση. Αλλιως παραμονευει και η αρκουδα".
    Αρχης γενομενης με τον "Περικλη" πολιτικο τον αφιλο με τα παχια τα φρυδια. Που στα γεραματα μου εκλαψε κι'ολας μιλωντας για την Μακεδονια.
    Προδοτες με ανδριαντες στις πλατειες εχεις ξαναδει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Όταν γεννήθηκε η Μέρκελ, οι γονείς της καταχάρηκαν. Ο πατέρας της ήθελε αγόρι και η μάνα της κορίτσι. Μόλις είδαν το βρέφος, ήταν και οι δυο ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή