Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΖΑ

           Της πουτάνας έγινε για την πιο διακοσμητική θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τηλέφωνα ανάψανε χθες, οπότε σήμερα προβλέπεται μια ήσυχη νύχτα που θα φέρει και μια ήρεμη συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου της σούπερ λίγδας. Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι; Όχι βέβαια. Τα μπλοκ δεν αλλάζουν, άσχετα αν θα ηρεμήσουν ή θα αποκοιμήσουν τον Βαρδινογιάννη. Μιλάω για την ουσία κι όχι για το θεαθήναι.
          Στο θεαθήναι, ο Τζίγγερ πέτυχε την μεγάλη ανατροπή κι έριξε στο καναβάτσο τον υποψήφιο του Μπέου, δηλαδή τον Κανελλόπουλο. Αν είναι δυνατόν, μια οργάνωση ποδοσφαίρου και να άγεται και να φέρεται απο τον κατηγορούμενο για στημένα παιχνίδια, κι απο την ΟΥΕΦΑ μάλιστα, και ταυτόχρονα να το παίζει προστάτης του αθλήματος. Είμαστε τουλάχιστον για τα μπάζα και μάλλον χρειάζεται κι εδώ ένα ΔΝΤ μπας κι απαλλαγούμε απο έναν ακόμα κοτσαμπασάκο.
          Πρακτικά ο Τζίγγερ πέτυχε ένα knock-down στην ομάδα Πατέρα-Βγενόπουλου, που είναι αφηνιασμένοι. Και μπορεί βέβαια να γίνει ένα μικροκαβγαδάκι γύρω απο την ορθότατη πρόταση της Ξάνθης: Ο πρόεδρος οφείλει να είναι ιδιοκτήτης ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα για ττουλάχιστον 2 σερί σαιζόν, όσες ομάδες έχουν εκπροσωπηθεί ήδη να μην έχουν υποψήφιο κι απο εδώ και πέρα ο πρόεδρος να βγαίνει με ψηφοφορία ή αλφαβητικά ( εδώ είναι το καβγαδάκι για να δείξουν οι χαμένοι οτι ακόμα έχουν σοβαρές θέσεις ).
          Και το πορτάκι της κατάρρευσης του μετώπου, το άνοιξε ο Πανόπουλος. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑ , ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ FFP ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.
         Και πλέον ο Σπανός έχει σίγουρες 11 ψήφους. Ο Σπύρος ( Κέρκυρα ) κι ο Πέτρος ( Σέρρες ) παραμένουν στην ουδετερότητα ακόμα ( 11:30 ) καθότι έμπειροι παράγοντες που ξέρουν οτι τα πάντα είναι προσωρινά σ'αυτόν τον υπόνομο κι οτι οι σημερινοί φίλοι, αύριο θα σφαχτούν ( ας πούμε πρόχειρα ο Πατέρας κι ο Μπέος ). Τελικά όμως πιστεύω οτι θα συνταχθούν κι αυτοί με τον Σπανό. Κι απομένει ο ΟΣΦΠ, ο αντίστοιχος του Βόλου με μια ανακοίνωση υπο μάλης και και και , ναι σωστά το πάτε, η ενόραση της ΑΕΚ. Θέλουν Κανελλόπουλο Θανάση. Κατά προτροπή Μελισσανίδη, ακόμα περιμένοντας την πρόταση Πατέρα για πούλημα του Σκόκο και φυσικά τρώγοντας την στον κώλο με ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ;
       Τελικά πιστεύω οτι ο Κανελλόπουλος θα αποσυρθεί κι όλοι θα πάνε στην ομόφωνη απόφαση με κάποια λευκά. ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, που είναι κι η ουσία των χρημάτων της κορυφής αλλά ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ. ΚΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
         ΥΓ. Το οτι σφραγίσθηκαν οι επιταγές, δεν σημαίνει τίποτα. Ο Τειρεσίας είναι για τον απλό κοσμάκη. Μπλοκάκι επιταγών θα πάρουμε. Το μηνυματάκι όμως εστάλη. Αλλά είναι αστείο, ένας δικηγόρος να ζητάει προθεσμία δυο ημερών, μετά να λέει οτι έχει περιθώριο κι άλλων οκτώ ημερών και να δηλώνει ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΑΝ  ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. 

30 σχόλια:

  1. Διακοσμητικες, σωστα.
    Αν δουμε ολες τις καρεκλες σε ολες τις ενωσεις, βιομηχανιας,εμποριου,ναυτιλιας,ακτοπλοιας,εισ. αυτοκινητων,ενεργειας κλπ. θα δουμε οτι δεν ξερουμε κανεναν και ποτε δεν ειναι καποιο "πρωτο" ονομα,απο αυτα που γνωριζουμε ολοι. Τι νοημα εχουν αυτα; Οι σοβαροι δουλευουν στο παρασκηνιο,πολυ σωστα αδερφε.
    Τα φωτα ειναι για τα καλαμαρια.
    Που εχουν και συμβολικο χαρακτηρα ενιοτε οπως καλη ωρα με τον Σπανο.
    Στη διανομη πετρελαιου η σκυταλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,

    Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ Κ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ !!ΣΗΜΕΡΑ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα.
    Ιμπαγασα,Ρομενταλ,Ριερα και ισως Γκατουζο ο ενας.
    Σισε,τωρα Γκοβου και λογικα Κρις η Γκαλας ο αλλος.
    Και η "διοικιση" μεσω Αδαμιδη κανει "σκληρα " παζαρια για να αποκτησει τον Βελιο του Ηρακλη με 50 η 100 χιλ. γιουρο;
    Και τους Τζεμπουρ Σκοκο "να παιρνουν σειρα" για ανανεωση με "παχυλα συμβολαια" με κουμπια αντι για λεφτα;
    Και τον Τζακιρι να σφραγιζει επιταγες;
    Δηλαδη μονο εμεις κανουμε πραξη την οδηγια της ΟΥΕΦΑ περι f.f.p.;

    Θα παει και ο Αδαμιδης στην "Αστραλια"; Και τα φλεγοντα εδω ποιος θα τα τρεξει; Ποιος θα ανανεωσει τα συμβολαια; Ποιος θα βρει χορηγο; Τι θα γινει με τον Αραουχο; Ποιος θα πληρωσει τον Τζακιρι; Ποιος θα κλεισει τον Βελιο; Ποιος θα ξαναπαει για επισκεψη-ελεγχο στα Σπατα να δει το χορταρι αν φυτρωνει καλως;

    Θωμα, νομιζω οτι ο Πανοπουλος δεν ηταν με τον οσφπ αλλα με τον Κοκκαλη.Δεν υπαρχει λογος πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΡΙΖΕΣ.ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΩ.

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΕΛΛΑ,ΛΥΜΠΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Κ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟ.

    ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΣΦΠ ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.ΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι δεν ειχαμε ποτε πολλα λεφτα, γιατι να εχουμε τωρα;
    θα παμε με την αγαπη,την ομονοια,την οικογενεια, και το καλο κλιμα. Και απο το "καλο" κλιμα ειναι γνωστο οτι παραγεται το καλο κρασι.
    Οπου ομως,αν δεν γινει η συγκομιδη στο χρονο που πρεπει, γινεται ξιδι για τις φακες. Θα εχει δηλαδη στραβωσει και θα το φανε ενα ζευγαρι γαιδουρια μεθυσμενα.

    Και η Μονακο- λεει- ενδιαφερεται για τον Μπλανκο. Ειχαν εδω σκαουτερ σε δυο-τρεις αγωνες και τους αρεσε.Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα του πριγκιπατου εχει μια ελειψη στη θεση του δεξιου μπακ-χαφ.

    Μαλλον διορθωνει το λαθος του ο Ζαγορακης και διωχνει αυτον τον Μπερετα και ερχεται ο Δερμιτζακης. Χιλιες φορες καποιος που γνωριζει τα χουγια και τις "ροπες" της ομαδας και δεν θα ξεκινησει με πειραματισμους και νεες φιλοσοφιες και ενα καρο μαλακιες. Κακως δεν προτιμηθηκε καποιος τετοιος απο την αρχη ωστε να μην αλλαξουν και πολλα στην ομαδα,αφου κατι αλλο η καπως αλλιως δεν μπορει και δεν χρειαζεται να παιξει.
    Αυτος ο Μπερετα,φανηκε απ'την αρχη τι τσαρλατανος ειναι.Μα δεν φαινεται κι'ολας; 50 χρονων, με χαιμαλια και φυλαχτα δεμενα σφιχτα στο λαιμο και μισανοιχτο πουκαμισο να βλεπουν οι γυναικες το αρσενικο στηθος;
    Και να θυμιζει μεσοκοπο καμακι σε καποια ακτη της Ευβοιας, παρα ανθρωπο του ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ Κ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ.
    ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΝΤΕΜΙΤΙΔΑ Κ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.Ε ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
    ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο και THOMAS SILLYWIZARD: Τελικά την Μπερέτα την κράταγε ο Ζαγοράκης. Ο άλλος μόνο το όνομα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς monegascos: Που τα είχε βρει πέρσι με τον Πάτέρα για τα εισιτήρια και τη μετακίνηση των οπαδών. Μπουμπούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...τι εχεις Γιαννη, τι ειχα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. swstos o zagor, ti ksapesteile noris ti fira

    emeis ton exoume akoma edw ton axristo kai ton livanizoume


    toulaxiston de fimothikan ta blog apo to proxtesino!
    http://dusanfygeapothnaek.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://allaeinaitasovaraprovlimata.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν ρωτησεις τον mike21 και τους συν αυτω τι προτιμουν πρωταθλημα η να φυγει ο μπαγιεβιτς απο την αεκ προτιμουν το δευτερο.
    θελει υποστηριξη και μαλιστα ψυχιατρικη η τοση μαλακια μαζεμενη σε κρανιο ανθρωπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tελος και επισημα ο Αλ Πατσινο απο τον ΠΑΟΚ. Δεν προλαβε ουτε ενα παιχνιδι ο "σημαδεμενος".

    "Ολα θα δρομολογηθουν μετα την Αστραλια" ειπε advocate. Οπως...;
    ka-gou-ro του λεμε εμεις,που στη γλωσσα των Αβοριγινων σημαινει: "δεν καταλαβαινω τι μου λες"

    Παραταση στα διαρκειας για να προλαβουν ολοι,μη τυχον και εχουμε "Σμυρναιικους συνωστισμους" στα εκδοτηρια. Σωστη σκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο λες; Η οτι ο κινδυνος της κατακτησης του πρωταθληματος θα επικρεμεται στα κεφαλια τους; Και αντε και το πηραμε. Πως πανιγυριζεις και πως χαιρεσαι μετα; Βαζοντας επιτελους "τα προσωπα στην ακρη" και φωναζοντας μονο "ΑΕΚ"; Προβλημα. Oποτε η λυση ειναι η σωστη ευχη:"κανε παναγια μου να πατωσουμε, για τον βριζω με χαρα τον πουστη".
    Δηλαδη οχι μονο "να ψοφισει η κατσικα του γειτονα" που ελεγε και ο μακαριτης ο Χριστοδουλος,αλλα να ψοφισει και η δικη μας.
    "Ποιον αγαπας καλυτερα,τον αντρα σου η τον γειτονα";
    Μιλαμε για πυρηνικη σχαση.
    Γαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειδικά τώρα που πιάσανε οι ζέστες..
    Αντε ρε να κάνετε κανένα μπάνιο να ξελαμπικάρετε λιγάκι...Λες και είναι αυτός το πρόβλημα.
    Αν με ένα μαγικό τρόπο εξαφανίζονταν αύριο ο Ντούσκο θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες των μελών της οργάνωσης από βαρεμάρα, αφού με την απλή μαλακια δεν θα την βρίσκαν πια ειδικά όταν δεν ασχολούνται με αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Όλους: ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟ ΜΕ 7-7 ΚΑΙ ΜΕ 2 ΛΕΥΚΑ. Η ΞΑΝΘΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ 5 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΕΚΤΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΜΠΕΣΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dimitri είπε...
    αν ρωτησεις τον mike21 και τους συν αυτω τι προτιμουν πρωταθλημα η να φυγει ο μπαγιεβιτς απο την αεκ προτιμουν το δευτερο.
    θελει υποστηριξη και μαλιστα ψυχιατρικη η τοση μαλακια μαζεμενη σε κρανιο ανθρωπου
    ----------

    enw esy protimas auto pou lene "dussan ki as mi gamisw pote "


    de mou xeis pei , sti metaksy sas sxesi , pios odigaei to treno ?

    pios mastigonei to delfini?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο: Άρα πέρσι πρέπει να εκπολιτιστήκαμε χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι ζητας συγνωμη; Μηπως φταις εσυ που τα κοζα αλλαζουνε καθε μιση ωρα;
    Κλαδι σταθερο ψαχνουνε οι μικρομεσαιοι να σταθουνε.
    Και δεν υπαρχουν οι μπετον ψηφοι οπως αλλες χρονιες,εφοσον εχουν εκλειψει πια και οι κυριαρχοι.
    Εδω ο παο χρειαστηκε 4-5 συνεδριασεις για να εκλεξει προεδρο. Και δεν τα καταφερε.
    Και απευθυνθηκε στον Συνασπισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Χρηστάρα ευχαριστώ, αλλά η δεοντολογία μου αυτό επιτάσσει. Και μιλάμε οτι όλα πρέπει να έγιναν μετά τις 3 το πρωί. Μέχρι τότε έπαιρνα τα φαξ της επιβεβαίωσης, δήθεν δηλαδή. Τώρα πού πέσαν τα λεφτά; 4 αυτομόλησαν. Κι ο Σπανός, παρά το καταστατικό, δεν δεχόταν να είναι πρόεδρος με την διπλή ψήφο του προεδρεύοντα ( Μποροβήλος που απεσύρθη και τον ψήφισε ). Βέβαια πολύ γερά μπλοκ: Βαρδινογιάννης εναντίον Μελισσανίδη, Πατέρα, Μαρινάκη, Μπέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ανώνυμους και άλλους Αεκάρχες
    Στεναχώρια μεγάλη σας έπιασε Αεκτζήδες του κώλου τώρα που δεν πλακώνονται μεταξύ τους οι παίχτες με τον προπονητή μας.Περιμένετε όλοι στα μουλωχτά σαν τις ύαινες για να γίνει το λάθος να βγάλετε την χολή που κουβαλάτε μέσα σας.Αντε στις τρύπες λαμόγια τυφλοπόντικες...
    ΥΓ: Είδαμε και τους άλλους προπονητάράδες πόσο πολιτισμό κουβαλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ντούσαν των πλουσίων

    "Όποιος δεν υπερασπίζεται τους προπονητές του μέχρι το τέλος, κινδυνεύει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εγώ θέλω ανθρώπους που να υπερασπίζονται τον προπονητή τους μέχρι το τέλος γιατί τότε θα είναι πιο εύκολο να έρθουν οι νίκες "
    Τάδε έφη Μουρίνιο. Αυτόματα έρχονται και οι συνειρμοί, Έχοντας γαλουχήσει μια ολόκληρη γενιά με ένα μείγμα βλάχο-κοσμοπολιτισμού, λάγνων, κρυφών ματιών προς τη παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου και μιας δημοσιογραφικής ηθικής (λέμε τώρα), οι στερεότυπες αυτές συγκρίσεις ζουν και βασιλεύουν. Ξαπλώνεις στη πολυθρόνα του ψυχαναλυτή σου προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου ότι πάσχεις από έναν αθεράπευτα ΑΕΚτζήδικο ρομαντισμό. Αλλά...για μια στιγμή . Έχει η ΑΕΚ προπονητή αυτή τη στιγμή και μου διαφεύγει ; Προς τι τη σύγκριση με μια ομάδα που έχει ξεκάθαρους στόχους και έναν 100% επαγγελματία προπονητή με την ΑΕΚ που έχει ως μοναδικό πλάνο να μαζέψει, η διοίκηση της, όσο το δυνατόν λιγότερες από τις πέτρες του Γιωργάκη και ένα πρώην προπονητή που αμφιταλαντεύεται μεταξύ της προπονητικής ανίας και της εγωπάθειας του ;
    Όταν υπερασπίζεσαι τη παθογένεια σου η' βλάκας είσαι η' βασίζεις την ύπαρξη σου σε αυτή. Δεν είναι απαραίτητο να σε έχει προικίσει η φύση με ανεπτυγμένη οξυδέρκεια προκειμένου να αντιληφθείς ότι ο εν λόγω το μοναδικό που μπορεί να καταφέρει είναι να επιταχύνει τη χρεοκοπία μας.
    Συνεπικουρούμενος από το δημοσιογραφικό παρακράτος που εξακολουθεί να έχει φωνή άποψη και λόγο στα κοινά , αλλά και από ένα κατακερματισμένο άβουλο λαό που έχει χάσει την ελπίδα του και έχει πολλάκις πουλήσει την αξιοπρέπεια του.
    Η χρονιά αρχίζει όπως τελείωσε. Με μια νεανική ομάδα από 35αρηδες, με Έλληνες αλλοδαπούς μισθοφόρους, με νέους κανόνες στο ποδοβόλει , με το γνωστό μάνατζερ, με τις πετσέτες θαλάσσης της Ωρας, με το κολλητό του έτοιμο να κάνει το μπάσιμο και με τις δικαιολογίες ήδη να καθαρογράφονται για τα πρωτοσέλιδα του επόμενου χειμώνα . Το ότι είναι ανίκανος ως προπονητής δείχνει να μην απασχολεί κανέναν. Εδώ που τα λέμε θα μου έκανε και εντύπωση το αντίθετο. Αν για τη προδοσία μας πήρε κάποια χρόνια να τη ξεχάσουμε, για την ανεπάρκεια του αρκούν τα 2-3 λεπτά διαβάσματος ενός αγαπητικού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Ντούσαν των πλουσίων

    "Όποιος δεν υπερασπίζεται τους προπονητές του μέχρι το τέλος, κινδυνεύει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εγώ θέλω ανθρώπους που να υπερασπίζονται τον προπονητή τους μέχρι το τέλος γιατί τότε θα είναι πιο εύκολο να έρθουν οι νίκες "
    Τάδε έφη Μουρίνιο. Αυτόματα έρχονται και οι συνειρμοί, Έχοντας γαλουχήσει μια ολόκληρη γενιά με ένα μείγμα βλάχο-κοσμοπολιτισμού, λάγνων, κρυφών ματιών προς τη παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου και μιας δημοσιογραφικής ηθικής (λέμε τώρα), οι στερεότυπες αυτές συγκρίσεις ζουν και βασιλεύουν. Ξαπλώνεις στη πολυθρόνα του ψυχαναλυτή σου προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου ότι πάσχεις από έναν αθεράπευτα ΑΕΚτζήδικο ρομαντισμό. Αλλά...για μια στιγμή . Έχει η ΑΕΚ προπονητή αυτή τη στιγμή και μου διαφεύγει ; Προς τι τη σύγκριση με μια ομάδα που έχει ξεκάθαρους στόχους και έναν 100% επαγγελματία προπονητή με την ΑΕΚ που έχει ως μοναδικό πλάνο να μαζέψει, η διοίκηση της, όσο το δυνατόν λιγότερες από τις πέτρες του Γιωργάκη και ένα πρώην προπονητή που αμφιταλαντεύεται μεταξύ της προπονητικής ανίας και της εγωπάθειας του ;
    Όταν υπερασπίζεσαι τη παθογένεια σου η' βλάκας είσαι η' βασίζεις την ύπαρξη σου σε αυτή. Δεν είναι απαραίτητο να σε έχει προικίσει η φύση με ανεπτυγμένη οξυδέρκεια προκειμένου να αντιληφθείς ότι ο εν λόγω το μοναδικό που μπορεί να καταφέρει είναι να επιταχύνει τη χρεοκοπία μας.
    Συνεπικουρούμενος από το δημοσιογραφικό παρακράτος που εξακολουθεί να έχει φωνή άποψη και λόγο στα κοινά , αλλά και από ένα κατακερματισμένο άβουλο λαό που έχει χάσει την ελπίδα του και έχει πολλάκις πουλήσει την αξιοπρέπεια του.
    Η χρονιά αρχίζει όπως τελείωσε. Με μια νεανική ομάδα από 35αρηδες, με Έλληνες αλλοδαπούς μισθοφόρους, με νέους κανόνες στο ποδοβόλει , με το γνωστό μάνατζερ, με τις πετσέτες θαλάσσης της Ωρας, με το κολλητό του έτοιμο να κάνει το μπάσιμο και με τις δικαιολογίες ήδη να καθαρογράφονται για τα πρωτοσέλιδα του επόμενου χειμώνα . Το ότι είναι ανίκανος ως προπονητής δείχνει να μην απασχολεί κανέναν. Εδώ που τα λέμε θα μου έκανε και εντύπωση το αντίθετο. Αν για τη προδοσία μας πήρε κάποια χρόνια να τη ξεχάσουμε, για την ανεπάρκεια του αρκούν τα 2-3 λεπτά διαβάσματος ενός αγαπητικού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάστε ξανά για τα καμόματα σας Αεκάρχες που το μόνο που σαςνοιάζει είναι να φέρνετε αναστάτωση και μπελάδες ΠΑΝΤΟΥ!

    Μετά τα τραγικά επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ της Λαμίας και την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ τα δύο σωματεία είχαν κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να προσπαθήσουν να μειώσουν την βαριά τιμωρία που τους είχε επιβληθεί από την Αθλητικό Δικαστή. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό σήμερα του μεσημέρι η προσφυγές απορρίφθηκαν κι έτσι η τιμωρία παραμένει ως έχει.
    Τα 120000 θα τα πληρώσετε ή μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Ανώνυμο: Ωραίο κείμενο με το οποίο συμφωνώ. Δυο παρατηρήσεις: Την σύγκριση με τον Μουρίνιο δεν έπρεπε να την κάνεις και επίσης αν φταίει κάτι είναι η διοίκηση-ιδιοκτησία της ΑΕΚ. Ο Αεκτζής που φωνάζει για την ομάδα, δεν φταίει σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Ωραίο κείμενο με το οποίο συμφωνώ. Δυο παρατηρήσεις: Την σύγκριση με τον Μουρίνιο δεν έπρεπε να την κάνεις και επίσης αν φταίει κάτι είναι η διοίκηση-ιδιοκτησία της ΑΕΚ. Ο Αεκτζής που φωνάζει για την ομάδα, δεν φταίει σε τίποτα.
    --------------

    ntaksei , n dioikisi einai apo tis xeiroteres pou eixe pote n AEK
    alla kai o allos einai o makrovioteros akoupos proponitis stin istoria tis AEK

    se teliki de paizei mpala n dioikisi otan tou vazoun goal sto 95' kai tou pairnoun to kupelo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Διαβάστε ξανά για τα καμόματα σας Αεκάρχες που το μόνο που σαςνοιάζει είναι να φέρνετε αναστάτωση και μπελάδες ΠΑΝΤΟΥ!

    Μετά τα τραγικά επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ της Λαμίας και την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ τα δύο σωματεία είχαν κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να προσπαθήσουν να μειώσουν την βαριά τιμωρία που τους είχε επιβληθεί από την Αθλητικό Δικαστή. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό σήμερα του μεσημέρι η προσφυγές απορρίφθηκαν κι έτσι η τιμωρία παραμένει ως έχει.
    Τα 120000 θα τα πληρώσετε ή μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε;
    ----------------

    tha tou valoume louketo

    ki opoios goustarei

    opoios exei provlima , na paei sta grafeia tis erasitexnikis na kanei parapona

    n' na mazepsei 1/3 ypografes kai na riksei ti dioikisi , na analavei autos kai na ta paei kalutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή