Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΣΠΟΡΤΚΑΣΤΕΡΣ

           Ρε παιδιά, τι ευλογία ήταν οι μεταδόσεις οι τελευταίες. Απολάμβανες τη μπύρα σου, ό,τι έβλεπες στο γυαλί, και σου παίρνανε το κεφάλι οι βουβουζέλες. Μια χαρά όλα σαν παιδικό πάρτυ. Χωρίς μεγάλους ανάμεσα στις παιδικές φωνές να κάνουν παρατηρήσεις. Χωρίς όλους αυτούς που θεωρητικά πληρώθηκαν απο μας για να μας μορφώσουν ποδοσφαιρικά και να μας κατατοπίσουν μουντιαλικά.
         Μια χαρά ήταν η απεργία τους και με πιάνει σύγκρυο οτι πάει να λήξει, οπότε τα πιο κρίσιμα παιχνίδια πάλι θα τα αναλάβουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Και δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι γαμώτο. Ας πούμε να απεργήσουμε εμείς σαν τηλεθαεατές. Δεν γίνεται , διότι θέλουμε να δούμε μπάλα. Μπορούμε βέβαια να κλείσουμε τον ήχο, αλλά όχι και να χάσουμε και τον αφρικάνικο πολιτισμό. Πού θα τον ξαναβρούμε ;
       Εν τω μεταξύ, δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους που θέλουν να μας πείσουν πόσο απαραίτητοι είναι και πιέζουν με την αφωνία τους. Ποτέ δεν έχω κάτι με ανθρώπους. Με μένα τα έχω που πληρώνω το ρεύμα και μέσω αυτού και την κρατική τηλεόραση. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, οπότε να τα εισπράξει για το προϊόν της, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΤΑ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤ ΜΕ ΤΑΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. Οπότε να μην πληρωθούν αλλά να μην μπορούν να μου κόψουν και το ρεύμα. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω τον Αδαμίδη αν μπορώ να το κάνω αυτό.
     Και σκέφτομαι τις προτάσεις μου για το δίκαιον του αγώνα τους. Νομίζω οτι η απεργία πρέπει να συνεχισθεί επ' αόριστον. Να μην λήξει ποτέ. Με την έννοια, ούτε το κράτος να τους δικαιώσει αλλά κι αυτοί, όποτε αναλαμβάνει η κρατική τηλεόραση κάποια αναμετάδοση, να απέχουν. Και δεν μιλάω μόνο για το Mundial. Επεκτείνομαι και στα ελληνικά που θα αρχίσουν μεθαύριο, όπου εκεί θα γλυτώσουμε κιόλας κι απο τις μαλακίες που τους λένε να λένε οι ομάδες που έχουν δώσει τα δικαιώματα τους στα ΕΤ ( που έχει τριπλάσιους υπαλλήλους απο το CNN).  Bέβαια, μην παίρνετε και όρκο οτι τους τα λένε. Είναι τόσο παπαρολόγοι και άμπαλλοι οι άνθρωποι, που και χωρίς κατεύθυνση τα ίδια θα λέγανε. Κι αποδεικνύεται σήμερα με το παγκόσμιο τουρνουά. Ρε όποιο ματς κι αν πιάσεις τις ίδιες τρίχες λένε.
     Τις εκπομπές τους ας τις κρατήσουν . Εκεί δεν έχω πρόβλημα μια που καρατάω το τηλεχειριστήριο. Τώρα αν θα τους λείψουν κάποιες ώρες για το μισθό τους, προτείνω να καλύπτονται είτε με το καθάρισμα των καμπινέδων του κρατικού ραδιομέγαρου ( καμία δουλειά δεν είναι ντροπή ), είτε με το να μεταδίδουν τα πολιτικά συμβάντα στην χώρα. Χειρότερα να ακούσουμε αποκλείεται.Οι δε κυρίες του καθαρισμού, ας μεταδώσουν αυτές τους αγώνες. Για να πετύχουμε και την ανάπτυξη μέσω μετατάξεων. Μπαρούφες, που απεργείτε κιόλας. Τζιβιτζονούμερα.
      ΥΓ1. Όχι και να βλέπεις Ουρουγουάη με Θεοφιλόπουλο. Και Θεός και φίλος. Τράβα στη Γερμανία, που όσοι την πιστεύουν, δεν ακουν τίποτα. Αουγκεντάλερ και τα μυαλά στα Μαουτχάουζεν.
       ΥΓ2. Εντάξει, οι κωλοδιαιτητές ( θέλω να γράψω κάτι, θα δούμε ) πήγαν σπίτι τους. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΠΕΔΟΘΗ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ;

56 σχόλια:

  1. Ασε που αμα ειχες και καμια συζητηση η καμια δουλεια,απλα εβλεπες και δεν τους ειχες να σου ξινουν τις πατσες...Καπου-καπου επεφτε το ματι στην tv,και δεν εχανες και τον διαλογο.Και το κυριοτερο,καταλαβαινες τι εβλεπες,γιατι αυτοι ειναι ικανοι να σου κανουν μεταδοση και στο τελος να σε εχουν μπουρδουκλωσει....Το μονο κακο ειναι οταν εφτιαχνα ενα γκιουλμπασι προχτες και ημουν αναγκασμενος καθε λιγο να κοιταω την tv,ενω καλλιστα θα μπορουσα να εβλεπα "ραδιοφωνο"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο με την παραπανω αναρτηση,αλλα εχω μια απορια ο δυστυχης:
    Προς τι σημερα η "ξεναγηση"-εκδηλωση-παρουσιαση-αποκαλυψη στο ακομα γιαπι προπονητικο των Σπατων, που επιμεληθηκαν οι supporters,εννοω η "ΠΑΕ";
    Βιαζεται κανενας; Επισημοποιηται κατι;Προλαμβανουν η καπαρωνουν τιποτα που κινδυνευει μη και το χασουν; Θελουν να χαρουν και επιτελους βρικαν εναν λογο;
    Δεν ξερω αν εσφαξαν και κοκκορα.Ετσι κανουν στα μπετα απο οτι ξερω.
    Αναμεσα σε μεσοτοιχιες,σοβαδες,τουβλα,μετταλικα δοκαρια,ριγμενα καλωδια,γεννητριες και αλλα επικινδυνα υλικα,ξεφυτρωναν κιτρινες χαροπετσετες σε αυτοσχεδια τραπεζια,τυλιγμενα προχειρα με ενα λευκο σεντονι. (οπως οταν ο ιδιοκτητης εγκαταλειπει το σπιτι-λογω θανατου καποιου προσωπου-και σκεπαζει τα επιπλα με λευκα υφασματα.Για να μη καθησει κανεις πια πανω σε αυτα ξανα.Ουτε καν η σκονη).
    Μπουκαλια κρασι με φοντο σειρες απο ομορφα χτισμενα τουβλα. Τα οποια φωτιζονταν προχειρα μεν,ευρηματικα και με υποβλιτικο τροπο δε με λαμπες οικοδομης στο πατωμα(αυτος ο τροπος φωτισμου των αντικειμενων-ιδιως δημοσιων κτηριων και αρχαιων κτισματων,προκειμενου να ανασειχθει η χαρη και η δυναμη.Φωτισμος απο κατω προς τα πανω.Για να υποβαλουν τον καλεσμενο και αποσβολωμενο εκπληκτο επισκεπτη-θαυμαστη και να κυριαρχισει το κτηριο επανω στον ανθρωπο και να νοιωσει την ασημαντοτητα του αλλα και την ιδιοφυια των εμπνευστων-κατασκευαστων.Τι μαλακιες γραφω...ξεφυγα...)
    Κιτρινα μαχαιροπιρουνα,κιτρινα μικροφωνα(!)κιτρινες αναρτημενες κορνιζες με σφουγγαρακι στους τουβλενιους τοιχους( ειχαν δυο ρολους:πρωτον να υπογραφουν επανω του οι καλεσμενοι και δευτερον να μη σπασει το κεφαλι του κανενα πιτσιρικι).
    Λαμπρη βραδυα.Μαγικη. Σαν τα εργα του δημοσιου,που πριν(και αν) τελειωσουν, ο υπουργος που ειναι υπεθυνος για το μοιρασμα των μιζων και τις απαραιητες υπερκοστολογισεις του συγκεκριμενου ατελειωτου εργου, κοβει μια κορδελα προχειρη και περιδιαβαινει με τις καμερες και τους ρεπορτερς στα χαλασματα.
    Τι σου ειναι αυτος ο ελληνας βρε παιδι μου.
    Ο Παπας και αυτος εκει.Με βαμενο μαλι κορακι. Ειχε βεβαια αφησει γκριζους τους κροταφους.Γιατι αν τους εβαφε κι'αυτους,υπηρχε κινδυνος να ξεγελαστουν τα μικρα παιδια εκει και να του ζητησουν να παιξει αμπαριζα μαζι τους.
    Και δεν ειναι ωρα τωρα να μας παιρνουν και στο "ψιλο" η Πρεζερακου και ο Αρδιζογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο αφορα στα παραπανω τωρα.
    Πραγματι ησυχασε το αυτι μας οσο και αν ακουγεται παραξενο αυτο, ελεω βοβουζελας.
    Οσο ακουγαμε τις απανωτες συναρτησιες και μαλακιες ανακατωμενες με κρυοκωλιαρικους αστεισμους και "σχολια" νηπιαγωγιου απο τους υποχρεωτικους λογω ΔΕΗ υπαλληλους μας,τα οποια ολα αυτα μαζι τα αποκαλουν "μεταδοση", νομιζαμε οι αφελεις οτι οι βουβουζελες ειναι αυτες που δεν μας αφηνουν να απολαυσουμε τους αγωνες.
    Οταν αυτοφιμωθηκαν οι Λαρι κινγκ των Βαλκανιων και παρακολουθουσαμε τα ματς "γυμνα" απο φωνη, διαπιστωσαμε με ανακουφηση οτι ΑΥΤΟΙ ειναι που ενοχλουν τα αυτια-αλλα και το μυαλο- και οχι οι βουβουζελες. Που-συν τω χρονω-τις συνηθιζει κανεις και τις καθιστα πια "μερος του αγωνα".
    Αλλωστε ειναι ενας οικειος θορυβος για τον νεοελληνα της πολης,ιδιως της αθηνας.
    Μισοεκλεινες τα ματια κατα την διαρκεια του αγωνα και νομιζες οτι αυτος διεξαγεται στην διασταυρωση Κηφισιας και Αλεξανδρας. Ο διαιτητης φορα στολη τροχονομου,παικτες-οδηγοι να φτυνουν,να χειρονομουν και να γαμοσταυριζουν ο ενας τον αλλον ιδρωμενοι.
    Ετσι λοιπον το γεγονος της απουσιας των διακονιαριδων του Διακογιαννη,δεν μας χαλασε καθολου,παρα μας εφερε ακομα πιο κοντα στη ηπειρο του Μουντιαλ και αδελφη μας πολιτιστικα Αφρικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΛYΣH:

    Kλειστός ο ήχος και από δίπλα πέντε νοικιασμένοι Nιγηριανοί με βουβουζέλες για ατμόσφαιρα.

    Kαι για να μην ξεχνάμε τον Πατριάρχη Kυρ Kώστα Bερνίκο:

    Στο περασμένο μουντιάλ, μετά τον αγώνα Αργεντινής –Μεξικού 2-1 στην Λειψία δήλωσε: «Το Ισραήλ(!!!!) κέρδισε το Μεξικό με 2-1 ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΗ(!!!!) με γκολ του Μάσκες (!!! Παίκτης ΜΑΣΚΕΣ δεν υπήρχε στο γήπεδο!!!)» .
    Αλλά εγώ δεν μασάω. Μπορεί να πέφτει σε έκσταση και να προβλέπει αποτελέσματα αγώνων 50 – 100 χρόνια μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα παιδες.

    Σας παρακαλω παρα πολυ μην μου κατηγορειτε τα παιδια της ΕΡΤ !! Δουλευουν ωρες ατελειωτες , λογικο ειναι καποιες φορες να χανουν τον ελεγχο στην μαλακεια.Δειτε μονο τις υπερωριες που χτυπησανε στο τετραμηνο κ θα καταλαβετε για τι εξαντλητικες συνθηκες εργασιας μιλαμε.Και χωρις να τις πληρωνονται αναλογως.Μονο απο 5 εως 10 χιλ. εκαστως εισπραξανε για τις υπερωριες κ εχουν κ εμας να τους κατακρινουμε , που εργαζονται σε τετοιες απανθρωπες συνθηκες!!

    Ποιες βουβουζελες κ πρασσειν αλογα ρε παιδια ?
    Σαν τον ενοχλητικο ηχο 2 πεθερων να διαφωνουν για το που πρεπει να μπει το καθε βαζο η΄ η καθε γλαστρουλα στο σπιτι που δεν ειναι δικο τους ,δεν υπαρχει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν νοιωθετε μια μικρη "ενοχληση" απο πισω, δεν ειναι τιποτα. Ειμαστε "αγκαλια με τον Ντιοπ" δυο μηνες τωρα.

    Supporters και οι Πρεζερακου,Βουρος;Και ο Ντουσαν; Ωρα ειναι να γραφτει και στην οργανωση.
    Τα "διακριτικα προνομοια και η ειδικη μεταχειρηση,των ειδικων ΑΕΚτζιδων" "supporters", δηλαδη "φραγκατων φιλων της ομαδος",ποσο βοηθα εν'γενει στο κλιμα συσπειρωσης του "απλου" ΑΕΚτζη, τετοιου που θα ευνοουσε την δημιουργια "λαικης βασης",οπως ειναι και το ποθουμενο-λεμε- πολλων στην διοικηση;
    Η χωρις διαχωριστικες γραμμες και διχως special συμπεριφορες προσφυγικη ομας, εκατελειξε να ειναι ενα ελιτιστικο χομπυ για τους λιγους και το περιφημον Peran Club να γινει ενα παρτυ κλειστου κυκλου. Οι απ'εξω απο την μαντρα,θα μαθαινουν τα νεα απο το "Χαι", και το "Τσαο".
    Και καποιοι - υποτιθεται- "προσπαθουν" και ορεγονται "λαικη βαση" και παλλαικη συμμετοχη.
    Μα η μη συμμετοχη του κοσμου ειναι αρικτα συνδεδεμενη με την ηδη συμμετοχη του "φραγγατου ΑΕΚτζη". "..αφου υπαρχουν αυτοι και σπρωχνουν,εμας τι μας θελουν; Μια χαρα ειναι." σκεφτονται οι πολλοι πληβιοι. Σωστα. Αλλωστε η δειχνουμε την "αριστικρατικη" μας Πολιτικη καταγωγη, η δεν την δειχνουμε.

    Ο αγαπημενος του Steven,ο Χερσι, εφαγε πορτα. Νομιζε οτι ειχε μαζεψει τον απαιτουμενο αριθμο των ενσημων,ωστε να πληρωνεται και τον επομενο χρονο. Αλλα η πεινα φερνει αγενεια:"...ωξω πουστη απ'την παραγκα..." του ειπαν.

    Εγκυρες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Κοζωνης ειναι ακομα εδω.Στα νησια μας. Σαρωνει τις ακτες με ενα φουσκωτο κρατοντας εναν "κιουρτο" και ψαχνει -λεει- για θυληκους αστακους με τρεις ωοθηκες. Τι τους θελει,δεν ξερω. Μαλλον για την λιμνη εκει στο O'hare park.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "φερε μια προταση" λενε και στον Σουηδο.
    Οπως δηλαδη και στους Σκοκο και Τζεμπουρ: "φερτε μια προταση"
    Μα τι διαολο,τοσο δυσκολο ειναι να φερουν μια προταση;
    Τους φερνω εγω μια. π.χ.: " να Αννα ενα μηλο".
    Η, "φου-φου, φυσαει η Φανη τη φωτια"
    Αλλος,εχει προτασεις; Δεν πηγατε σχολειο ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακομη μια μεγαλη μεταγραφη στην ομαδα μας
    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ παμε αεκαρα πρωτη φετος στο πρωταθλημα των βετερανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανως θελουν να ξεφορτωθουν το βαρυ συμβολαιο του -ομολογουμενως σωστοτατου επαγγελματια- Σουηδου. Και να το αντικαταστησουν με ενα 300αρι του Βελιγκεκα των απογδυτηριων, Δελλα.
    Δεν αντιμετωπιζεται αλλιως η κλικα των "γκαουτσος",ειναι αληθεια.
    Αν ερθει και ο παπα-Ντιοπ,εχουμε και λεμε:
    700 οι δυο Βελιγκεκες.
    Αλλα τοσα τουλαχιστον ο Ντιοπ.
    Αλλα τοσα το προπονητικο.
    συνολο 2.100, μονο αυτα, για την χρονια που τρεχει.
    Αλλα 800-νομιζω- για το οακα.
    Συν μισθοι-πριμ ποδοσφ.τμηματος και διοικητικου προσωπικου...
    Και βαλ'τε να πανε πηγανε...
    Με παικτες απουλητους...
    Με δοσεις δανειων να τρεχουν...
    Με ανεξοφλητες-αδιακανονηστες εφορειες...
    Με δοσεις στον Γκλου...
    Με Μοργκαν αδιευκρινιστη...
    Με κυριο χορηγο ανυπαρκτο...
    Με τα διαρκειας στο μινιμουμ...
    Γιατι χαιρεται ο κοσμος και χαμογελαει πατερα, στα σπατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Παοκ με Τσιριλο,Κοντρερας,Μαλεζα κανει προταση κ στον Ζουελα. Τα παλικαρια μας με Σουηδο,Μανωλα,Ματετζιδη ειναι ετοιμα να υπογραψουν με Δελλα λεει το ρεπορταζ.Οι συγκρισεις δυστυχως δεν τιμουν καθολου ουτε τον προπονητη ουτε περισσοτερο αυτους που λενε οτι διοικουν.
    Ειμαι περιεργος να δω οταν θα φτασει Αυγουστος κ δεν θα εχει ερθει καμια προταση για τα ''παλτα'' που βγαλαμε στο σφυρι, ποσο θα τους ξεπουλησουμε τοτε προκειμενου οι εφοπλισταδες της ΑΕΚ να καλυψουν ενα μερος του ανοιγματος που οι ιδιοι προκαλεσαν με την αγνοια τους!!Γιατι να μεινουν φετος κ να φυγουν του χρονου χωρις ουτε μισο ευρω το βλεπω τοσο πιθανο οσο το να παρει πρωταθλημα η ΑΕΚ περπατωντας.
    Το προπονητικο παει για Σεπτεμβρη κ αλλη μια φορα ηταν συνεπεις σε οτι χρονοδιαγραμμα εχουν βαλει !! Αρχες Ιουλιου λεγανε , μετα ειχαμε τις βροχες το πηγαμε αρχες Αυγουστου οταν θα γυρισουν απο την εξοχη που κανουν προετοιμασια κ σημερα μαθαμε οτι τελικα ολη η προετοιμασια θα βγει παλι στο χωραφι κ στο νεο υπερσυγχρονο,υπερλαμπρο,ζηλευτο,αξιοθαυμαστο και καλυτερο προπονητικο των 2 γηπεδων θα μπουν τον Σεπτεμβρη.Καλα κρασα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χριστο
    χαμογελαει και χαιρεται ο κοσμος στα σπατα γιατι δεν θα πληρωθει κανενας και ετσι ειτε πουλησουν διαρκειας ειτε οχι ενα και το αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Πάντως τώρα που διώξανε τον Χέρσι αλλά αρχίζει κι αναβιώνει η δική μας ομάδα του Βραδυπορειακού, αρχίζω πολύ σοβαρά να θέλω να πάρω διαρκείας εκεί που θα κάτσει η οργάνωση. Ο Μπάγιεβιτς θα δημιουργήσει πυραυλοκίνητη ομάδα. Και του χρόνου: Θέλουμε 5 μεταγραφές.
    Και ο Σουηδός και ο Σάχα θα φύγουν. Λογικά πράματα. Αυτοί είναι οι καλύτεροι μας στη σούμα. Τους άλλους τι να τους κάνουν; Αν είχαν τμήμα ψυχοθεραπείας μπορεί και να τους παίρνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πληροφοριες λενε οτι μαζι με το συμβολαιο ο κολοσος θα παρει δωρο ενα μαστιγιο κ μια γκλιτσα να τα χρησιμοποιει οπου κρινει απαραιτητο.

    Πως το ελεγε ο διαχειριστης : προσδοκαμε εσοδα απο διαρκειας,χορηγους που δεν ειχαμε περυσι κ ηταν ντροπη,πωλησεις παιχτων,μειωσεις συμβολαιων και κατι ψιλα που θα βαλουν οι εφοπλιστες.

    Μεχρι στιγμης λοιπον με τα διαρκειας που πουληθηκαν παιρνεις εναν Φιολουσον, απο χορηγους 250χιλ. απο τον Σταυροπουλο που μας λυπηθηκε μαλλον (ενας θεος ξερει γιατι)κ δεν προβλεπεται αλλος παρα τις ακρες του διαχειριστη στην Γηραια Αλβιωνα, πωλησεις παιχτων μαλλον θα ειναι τα ποσοστα απο Σορεντινο κ Παπασταθοπουλο ,απο μειωσεις κ διακοπες συμβολαιων εχουν καταφερει να λυγισουν μονο τον Ιορντακε και τα ψιλα που ταξανε οι εφοπλιστες ακομα τα περιμενουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αραμπατζης, Αραουχο, Μαιστοροβιτς, Μανωλας, Δελλας,Ντιοπ, Σκοκο, Τζεμπουρ Λυμπεροπουλος,Μπλανκο, Νεμεθ. Δεν ειναι ασχημα.
    Μονο που το παραπανω σχημα ειναι το πρωτοποριακο 5-0-5. Με καταργηση του κεντρου.
    Ο Γ. Παπανδρεου θα εκλαιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουλίου, 2010 14:24

    @ χρήστο...είναι με κέντρο μιά χαρά, αλλά υπό την καθοδήγηση του παμμέγιστου Ζίγδη...
    Μήπως ακούγαν το ακόλουθο άσμα, τοιούτοι οι ενωμένοι κεντρώοι, και χαμογελάγαν κείθε κάτου στα σρβανιτοχώρια με το μπροπονητικό?
    "Κααααν' υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοοοοςςς
    Κάααααν' υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιαααααά
    Υπομονή, υπομονή, υπομονή
    Κάντε υπομονή...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουλίου, 2010 14:39

    Αυτή η φωτό τα λέει όλα:
    http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10523&subid=7&pubid=23264655&imgid=25892492

    Ο αιωνίως νεανίας μπαρμπαδέλλας κάνει κοντρόλ (!!!!) με το σαγόνι πιθανότατα και από πίσω οι ποδοσφαιρικοί γίγαντες ζεράλντου "ο άρτι βελτιωθείς" και ράμος "η καμαριέρα του κουρφουτσί" παρακολουθούν με δέος...
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....(πάω να ξεσκατίσω τώρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουλίου, 2010 14:40

    ...έτσι θα διδάξει και του μανουλά και του ματεντζίδ'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Άμα ξέρεις να κάνεις budget, σπάνια πέφτεις έξω. Κι ο Αδαμίδης σε ό,τι έχει πει ο πούστης πουθενά δεν αστόχησε. Μιλάμε για δαίμονα.
    Είπε κι άλλο: ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Σκέψου να πέσει μέσα και σ' αυτό. Ωχ ωχ ωχ, βάϊ, βάϊ, βάϊ, τσοράφ μανούλαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο: Τι να το κάνεις το κέντρο σήμερα; Μέχρι και στην πολιτική καταργήθηκε.
    Πάντως δεν έβαλες κι αριστερό μπακ ( κρυφοφασίστα, σε έχω καταλάβει και πας να το περάσεις στα μουλωχτά ) κι ο Νέμεθ φεύγει, μαζί με τον Σουηδό.
    Φυσικά με τέτοια ονόματα, άνετα παίζουμε και με 8. Αυτό είναι που δεν έχουν σκεφτεί στην ΠΑΕ: Την πλήρη εκμετάλλευση των κανονισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον Ζιγδη εχω να πω οτι ηταν ενας σοφρων πολιτικος και κυριως εντιμος ανθρωπος,με αρχες. Και σαν τετοιος που ηταν βεβαια,το εδω πολιτικαντικο συστημα των λιγδιαραιων, τον εκανε στην ακρη και τον ξερασε σαν Ballantine's το ξημερωμα,εξω απο επαρχιακη "ντισκοτεκ".
    Ας προσεχε.

    Νομιζω οτι πρεπει να κοιταξουμε κατα Ισπανια μερια,για το ελειπες κεντρο της πυραυλοκινητου-οντως- ομαδος μας. Τσαβι-Ινιεστα πακετο.
    Αφου δεν κανουν αντιπροτασεις σε γαυροβαζελους για να αντεπεξελθουν στο δουλεμα τους,ας κανουν επιθεση στην Μπαρτσα,για να βουλωσουν ολα τα στοματα.
    Και αν πουν ναι-στην απευκταια,λεμε,περιπτωση- και δεχθουν οι Καταλανοι,ας προβαλουμε καποια δικαολογια εμεις. Οτι πρεπει να πληρωσουμε ντουκου-ας πουμε- τα χρεη στην εφορια και αυτο το ξαφνικο κοστος,αλλαζει τα σχεδια μας. Αλλα-προς θεου-,θα επανελθουμε με νεα ανανεωμενη προταση τον επομενο Μαιο. Τοτε γαμανε και τα γαιδουρια,η νομιζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Γιώργη: Ησύ πάλ' πόθεν κατέβηξ; Άσμας στην ατσαλιάμς που θα μλήσεις για τουν Τραϊανό. Απτην Γωγώ τουν πήραμ. Τουν ήθελε κι η Φρόσω αλλά προλάβαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στηβεν οταν ειπε : αν ημαστε μια γροθια δεν φοβοματε τιποτα μαλλον ειχε στο νου του να κρατησει Σκοκο κ Τζιμπουρ!!
    Γυμναστηριο πυγμαχιας περιλαμβανει το νεο υπερσυγχρονο αθλητικο υπερκεντρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι,δεν ξεχασα το αριστερο μπακ. θα παιζω εγω.
    Λες, αμα τους πω οτι θα τους δινω 4-5 χιλιαρικα το χρονο να αρνηθουν;
    Αληθεια,γιατι δεν βγαζουν λεφτα ετσι; Αντι να πληρωνουν ενα καρο λεφτα για αμφιβολου αξιας παικτες να κανουν πλειοδοτικο ανοιγμα. Η 11αδα δηλαδη στο σφυρι. Να βρουν supporters και για καταρτισμο ενεδεκαδας. Να εκμεταλευθουν και το brad-name. Ποσοι και ποσοι δεν υπαρχουν που θα ηθελαν να παιξουν με την φανελα του Μαυρου,του Παπαιωαννου,η του Νεστοριδη;
    Τι κανεται εκει στη Γραμμου βρε;
    Α, ρε ζωα, ολα εγω θα τα σκεφτομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Steven, μαλλον σε ακουσε ο Αδαμιδης.Διαβασε την χθεσινη αναρτηση. "ολοι μια γροθια".
    "ειμαστε μια οικογενεια", κλπ.
    Μαθαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο: Αφού το ξέρεις οτι είμαστε σαν blog υπο παρακολούθηση. Όλοι μας υποπτεύονται: Απο μετόχους μέχρι οργάνωση. Απο Μπάγιεβιτς μέχρι τον τελευταίο παίκτη της ακαδημίας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    Εξ άλλου ό,τι γράφω - ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ -, του το λέει ο Καζαμίας. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
    Και να σου πω και κάτι άλλο: Εμένα θα χρησιμοποιήσουν σαν άλλοθι που δεν πουλήθηκαν τα διαρκείας. Έχουμε 4500 επισκέπτες που τους έχω χαλιναγωγήσει. Έχουν πουληθεί περίπου 4600. Κάνε την πρόσθεση , να τα διαρκείας της περσινής περιόδου και να και η δικαιολογία της αποτυχίας του budget: ο Αβραμίδης. Ίσα που θα με διαγράψουν απο την ΑΕΚ και θα πηγαίνω γονατιστός και μεταμφιεσμένος στο γήπεδο. Έχω να ρίξω παρακάλια. Μαύρες μέρες μούρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς THOMAS SILLYWIΖΑRD: Αδερφέ πρέπει να κάνω σε σένα μια επίσημη καταγγελία: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΘΕΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ; ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Όλους: Το άλλο το ακούσατε; Το προπονητικό δεν θα παραδοθεί τον Αύγουστο διότι επειδή θα μετακομίσουν εκεί τα γραφεία της εταιρείας, δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις καλωδιώσεις και τα υδραυλικά!!! Δηλαδή άμεση σχέση με το γκαζόν ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Αδέρφια, εμπρός για το πτυχίο μας ΚΑΙ στην γεωπονική. Βοηθείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στηβεν εχουμε κ λεμε : δεν κρινω ιδεολογικες πεποιθησεις ,αλλωστε ψιλοφασιστες ειμαστε ολοι μας καποιες φορες. Αρ. μπακ που δηλωσε οτι ειναι ο Χρηστος με την προυποθεση οτι θα πληρωνει κανονικα τα 4,5 χιλ. για να εχει καπαρο την θεση συν τις νομιμες ετησιες αυξησεις ,μετα χαρας να την παρει την θεση.Για 19 χρονια ομως γιατι προοριζω τον γιο μου για εκει για να λυθει μια κ καλη το χρονιο προβλημα αυτης της θεσης..
    Αλλα για προεδρος της ερασιτεχνικης δηλωνω υπευθυνα οτι θα κατεβω υποψηφιος κ υποσχομαι σε ολους τους αγνους Αεκιτζηδες οτι αν εκλεγω θα επαναφερω τα πολυ κοντα σορτσακια στο μπασκετ κ φανελακια τιραντε εκεινα της δεκαετιας του 60 για να προσελκυσουμε κ το αδυνατο φυλο στο γηπεδο.Και θα βαλω μπρος για γηπεδο 4500 χιλ. θεσεων στην τουριστικη περιοχη του Μενιδιου ετσι ωστε ο υμνος της ΑΕΚ να παιζετε σε original εκτελεση απο τα κλαρινα των εκει καταυλισμων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Εγώ σε κατήγγειλα επίσημα και σε παρέδωσα βορά στο κοινό. Για πρόεδρος θα χτυπηθείς με τον Θωμά πλέον. Για αριστερό μπακ πρέπει να κρατήσεις για 19 χρόνια. Αντέχεις; Διότι για ένα χρόνο θα πρέπει να τρέχεις και για τον Δέλλα. Απο δε του χρόνου θα καλύψεις και το κενό του Τόσκα που επανέρχεται μέχρι να γίνει 55 χρονών ο Μανωλάς ( ο θείος εννοώ ) που θα έρθει να βοηθήσει τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σας έχω και εγώ λύση.Κλειστή η φωνή της τηλεορασης και πίσω από τη τηλεόραση ένα ραδιοφωνάκι με τον σταθμό της αρεσκείας σας για την μετάδοση του αγώνα.Αν σας καλύπτουν οι δημοσιογράφοι στο ράδιο.Απ'τη ΝΕΤ προτιμώ τις 1000 βουβουζέλες του Χελάκη(δεν μ'αρέσει ούτε ο Χελάκης,αλλά σε σύγκριση με τη Νετ είναι καλύτερος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mια απορία έχω, αγόρια. Οι supporters, support την ΑΕΚ ή το Νοτιά? Γιατί τα κουφώματα και τα στρώματα, στο προπονητικό του Νοτιά χαρίζονται και όχι στην ομάδα....
    Καλό, κατά τη γνώμη μου, θα ήτο να πληρώνουν το ενοίκιο. Έτσι θα είχε όφελος και η ομάδα.
    Εκτός απο τα κρατικά, τους αγώνες μεταδίδουν και πολλά κανάλια στο internet. Με σχολιαστές της αρεσκείας σας.....από Βραζιλία μέχρι Αγγλία και Βλαδιβοστόκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η δινω 4 χιλ. και παιρνω την φανελα -και την θεση-στο σπιτι μου,η μου δινετε εσεις 4 χιλ. για να σας κανω την χαρη να γινω προεδρος στην Ερασιτεχνικη. Διπλοθεσιτης δεν ειμαι και δεν γινομαι.
    1-2-3 χρονακια,μπορω να κρατισω την αριστερη πτερυγα (φουλ μπακ-χαφ και μαλιστα χωρις "φισουνα".Ενας καλαματιανος "μπαφος", ειναι αρκετος). Ο Ροζε Μιλα της ΑΕΚ.
    Μετα ας ερθει ο Σαββιδης απο την Κυπρο.

    Θωμα, αν κατεβαινεις για προεδρος,παω πασο. Δεν το ηξερα. "Θα σε στηριξω με ολες μου τις δυναμεις και θα σταθω αρωγος στην τιτανια προσπαθεια σου" ( μεταφραση: Θα κανω τα παντα να αποτυχεις και σε περιπτωση που πετυχεις θα σου πριονιζω την καρεκλα καθε μερα μεχρι να παραιτηθεις) Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειμαι παντα υπερ της "Ενωσης".

    Καλο θα ητο Αννα να του πουν "βαλε τα Σπατα στον πατο σου". Και να το μετατρεψει σε "Allu fun Park".Αλλα πως να το πουν;

    Καμια σχση οι Βραζιλια με τους κατσικοκλεφτες τους Ολλανδους. Οπως και με καμια αλλη χωρα βεβαια. Οποιος αγαπα πραγματικα το ποδοσφαιρο αυτο καθ'υτο,ειναι πρωτα φιλος της χωρας του καφε.
    Και τωρα που μιλαμε, οι κατσικοκλεφτες ισοφαρισαν σε 1-1. Απο μαλακια,δηλαδη αυτογκολ. Αλλα δεν τρεχει μια. Θα φανε αλλα τρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι έκαναν στο Μουντιάλ οι Βραζιλιάνοι, Χρήστο, για να τους προσκυνήσουμε?
    Συναγωνίζονται Ιταλούς και Ισπανούς στο βρώμικο παιγνίδι...
    Υπερόπτες, που αντιδρούν σαν κακομαθημένα παιδάκια..
    Άντε να δούμε την ομάδα του Steven το βράδυ, απέναντι στην Μπαγκάνα-Μπαγκάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χειρουργειο Γιαπωνεζικο. Ρε αντε γαμηθειτε.
    Τι "στοα" ειναι αυτη η καινουρια που εχει φτιαχτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν μαθει να τους γυριζουν παιχνιδια. Και μαλιστα με τετοιο τροπο.
    Με μιση ευκαιρια εκανα δυο γκολ οι αγελαδες.
    Οι μαλακιες του Ντουγκα με τις τακτικες. Βρε αστους να αλωσουν και να τους πεταξουν τα ματια εξω και να φανε 3 απο το ημιχρονο. Που μου τραβας πισω την ομαδα και παιζεις και τον τεχνικο απ'τον παγκο. Αφου το dna αλλα διαταζει. Παλιομαλακα και εσυ. Γιατι εφ'οσον κρυβουν την μπαλα στο πρωτο εικοσαλεπτο και με το 1-0 κρατας την ομαδα απο τα χαλιναρια,τοτε καλα να παθεις. Και ευτυχως που δεν επιβραυευτικε αυτη η "τακτικη" για την Βραζιλια,γιατι θα ειχαμε κακο προηγουμενο.
    Ενω τωρα μπορει να γυρισουν ξανα στον γνωριμο τροπο παιχνιδιου τους.Αυτον που ξερουμε και θαυμαζουμε.
    Μη μου πειτε οτι στην Ολλανδια δεν ειδατε την Εθνικη των τσολιαδων μας,του 2004. Απλα φοραγαν πορτοκαλι. Ειναι ασχημο συναισθημα οταν σου κλεβουν το παιχνιδι. Και αυτο ειναι το ποδοσφαιρο. Μπορει και ο κατσικοκλεφτης να αρπαξει το κρεας και να λιγδωσει το αντερο του.
    Το κορακι με το γιαταγανι εσφαζε με το μπαμπακι απο το πρωτο λεπτο. Γκολ ακυρωσε,κοκκινη εδωσε,αλλες κιτρινες που επρεπε δεν εδωσε,με φαουλ "εσπρωχνε" τους Ευρωπαιους γελαδαριδες και εκνευριζε τους αλλους,μεχρι που το ματσακι- με την βοηθεια της τυχης ασφαλως,εγειρε στην αλλη πλευρα. Γιατι βεβαια αν δεν εισαι τυχερουλης, σαν τσουρουκας και κατωτερος,δεν πας πουθενα. Γνωστο αυτο.
    Ο ικανος δεν θελει τυχη. Ο ανικανος την χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γενικον συμπερασμα.: Οσο ωραιος και να εισαι,οσο καλα και να γαμας, η γκομενα -τελικα-θα παντρευτει αυτον που εχει τα λεφτα και τις "ακρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΔΕΛΦΟΙ!

    ΜΗΝ ΛΗCΜΟΝΕΙΤΕ:

    Ο ΚΟΥΒΑC ΓΑΡ BAΘΥC!

    +Kουβαδόπεcον+

    Των Βραζιλιάνων δεν τους φταίει τίποτα, ούτε διαιτησία ούτε η κακούργα η κενωνία. Μόνοι τους βγάλανε τα ματάκια τους.

    Βραζιλία θεαματική ήταν η Βραζιλία του Ζίκο και του Σώκρατες. Όχι αυτοί εδώ με τα λέντερχόζεν που ήταν ελαφρώς πιο υποφερτοί από την αθλιοδέστερη Βραζιλία όλων των εποχών, αυτήν του 1990.

    Οι Ολλανδοί έτσι όπως πάνε θα τα σηκώσουν.

    (Κι άλλο μεγάλωσε ο κουβάς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμφωνω με τον pølsemannen. Αν και "ομαδαρα" με τα ονοματα που εχει μονοι τους βαλανε κωλοδαχτυλο στον εαυτό τους και φυσικά ο ντουγκα τους βοηθησε να το χώσουν πιο βαθια. Ελπίζω να το καταλάβανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το μη χείριστον,βέλτιστον.
    Φανταστήτε να περάσουν και οι άλοι τσαρουχάδες οι Γερμανοί και να έχουμε 2 ευρωπαϊκές ομάδες στις 4!!!Φρίκη..
    Αυτοί οι λατίνοι πρώην παίχτες που έχουν παίξει στην ευρώπη είναι οι χειρότεροι προπονητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χρήστο: Μιά απο τις άκρες είναι και το τρίτο το μακρύτερο, αυτό που παίρνει η ομάδα μου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Σίγουρα είναι ευρωπαϊκό. Στην αποικία; Το βλέπω μάλλον στην Ισπανία. ( Υποστηρίζω και την αρχική μου άποψη ). Όποιος κατηγορεί το σπίτι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς polsemannen: Ομάδα σαν αυτήν που λες, δεν ξαναβγαίνει. Με τον Δέλλα κάτι γίνεται. Άντε να ξαναδούμε και τον Μπάγιεβιτς με την φανέλλα. Ο Γεωργαμλής στην αλογοτροφή, ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΚΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν αυτο το πραμα που επαιζαν οι Ολλανδοι λεγεται ποδοσφαιρο,τοτε θαπρεπε να επεμβει η αστυνομια ποδοσφαιρου να τους μαζεψει και πακετο πισω στους αγρους για συγκομιδη τουλιπας.Τελος παντων,εχασαν και 3-4 ευκαιριες να κανουν το σκορ για Γκινες,αλλα το μαλακισαν το θεμα...Να τελειωσει και η Ουρουγουαη,να περασω κι απο κει,και τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Steven το παλευει η ομαδα σου. Αν και τα εχει βρει σκουρα με τους Γκανεζους. Τρεχουνε σαν αντιλοπες.
    Αυτο το κριαρι τον Αμπρεου τι τον εβαλε μεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. SUAREZ !!!!!! Ο τερματοφυλακας της διοργάνωσης !! Με διαφορά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν ξερω τι λετε,αλλα ολο το Μουντιαλ ηταν αυτο το λεπτο,με το χερι,το πεναλντυ,την αποβολη,και το δοκαρι....Και παω να περασω την Γκανα στα πεναλντυ,αν και θαπρεπε τωρα να ετοιμαζα βαλιτσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ...Περασα και την Γκανα,θα παιξω ομως χωρις Σοαρεζ.Τους λυπηθηκα τους Γκανεζους,ηταν καλυτεροι,και παμε για ξυλο τωρα κι οποιος αντεξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αδερφε,επεσες απ'την Ακροπολη και βρηκες και πορτοφολι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρήστο: Αδερφέ, τα ίδια λέει κι ο καζαμίας. Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο το αλήτικο και το ξέρεις καλά κι έσύ. Πάντως η ομάδα μου, έπρεπε να είχε περάσει πριν την παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πρόσκληση για όλους
    Στην γιορτή σαρδέλας και ούζου στο Μαρούσι.
    Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει. ΔΕ-ΤΡ είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς monegascos: Την Ολλανδία δεν την περνάει κανείς. Μόνο η Ισπανία στον τελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Να γελάσουμε λίγο:
    Τυχαίο;ΔΕν νομίζω..
    1η νίκη της Εθνικής στο mundial (1).
    Στο 19ο παιχνίδι της διοργάνωσης (1+9=10, 1+0=1) ..
    Την 17η Ιουνίου (1+7=8)..
    Με σκόρερ τον Σαλπιγγίδη στο 44΄΄ (4+4=8).
    Και τον Τοροσίδη στο 71΄΄ (7+1=8)..
    Όλο μαζί 11888!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Χαράλαμπο:Έπαθε ζημιά πάντως ο Τοροσίδης, η Αεκάρα. Το 8 είναι ο παναρμόνιος, κατά Πυθαγόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ασφαλως και αυτο ειναι το ποδοσφαιρο. Αλλωστε αν δεν ηταν ετσι,δεν θα μας αρεσε και τοσο.
    Απο την κολαση στον παραδεισο σε δυο λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αντε,αποκτήσαμε κατα τα φαινόμενα και εμεις τον Ουραγουανό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αρθρο44 16, + Χρεη 2004-2007 24, + εφορια 20,+ Μακης 19, + τρεχουσας και προηγουμενης χρησης 19, + Morgan 6, + Puma 6 + Σπατα + 8, + 888 ευρω ο μισθος του κοντου για τεσσερα χρονια = 11888 Τυχαιο; Ετσι νομιζω. Θα μπορουσε να ειναι πολυ περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή