Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

H ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ

          Ρε παιδί μου ορισμένοι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν μυαλό. Και δεν θέλουν και να βάλουν κιόλας. Αλλά ούτε και να καλυφθούν ή να κρυφθούν μέσα στην κληρονομική δόξα τους και στο καβουκάκι που το βρήκαν έτοιμο με μόνη υποχρέωση να το συντηρήσουν. Κι άντε να το δεχθώ κι αυτό. Θέλουν όμως και να με τσιγκλάνε.
          Αναδημοσιεύω λοιπόν κι εγώ αυτό που ίσως να μην ξέρετε ακόμα: Η προηγούμενη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η διοίκηση Λαπόρτα- που τώρα έχει φάει πόρτα- μίλησε για έσοδα 477 μύριων κι έξοδα 465. Κέρδος λοιπόν 12. Η σημερινή όμως διοίκηση μίλησε για άλλα ποσά: Έσοδα 406 κι έξοδα 480. Άρα ζημιά. Και να σημειώσω εδώ, οτι ακόμα και με κατάκτηση του champions league, πάλι δεν θα ισοσκελίζονταν τα νούμερα καθότι η Ίντερ στο ταμείο της απο την κατάκτηση έβαλε 44 μύρια.
        Θα μου πείτε , τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά. Μας παραενδιαφέρουν διότι παρακολουθούμε τα πάντα σφαιρικά, βγάζουμε τις απόψεις μας και προχωράμε τις σκέψεις μας. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ( ΜΠΑΡΤΣΑ ) , Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΣΜΑ.
       Ή η μια διοίκηση έχει δίκιο ή η άλλη. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΑ ΤΟΣΗ ΓΛΥΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ; ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΣΤΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥΡΛΑΙΝΕΣΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ;
      Η ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΛΙ ΑΓΝΟΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ( bookmakers ) KAI ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. Να πω προχείρως, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ , ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ , ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ( SIC ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.
      Άρα, δεν είναι το μοντέλο που επιτυγχάνει μια χρηστή διοίκηση. Τα μοντέλα όλα καλά είναι κι ειδικά όταν εμπεριέχουν και κοινωνικά συνθήματα κι άρα έχουν κι εύκολη εξασφαλισμένη πελατεία. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ( κι αυτός μια αρπαχτή θέλει να κάνει ).
      Απευθύνομαι βέβαια σε συγκεκριμένο άνθρωπο που γουστάρει πλέον να μιλάει, όχι δημόσια. Και μου δίνει την αφορμή να απαντήσω έτσι, κι εκεί που πιθανώς κάνω λάθος, να ακουστούν όλες οι απόψεις στον χώρο αυτό. Και του αρέσει να με τσιγκλάει, όπως μάλλον τον τσίγκλισα κι εγώ με το να παρατήσω την άνεση της συγκεκριμένης θύρας  αλλά και το " στάτους μου που δεν πήρα την θέση που ήθελα ". Επίσης το να τον διαβεβαιώσω για την ευρωστία την οικονομική μου και εταιρικά και προσωπικά, είναι μάλλον περιττό καθότι είμεθα εντός της ίδιας κλάκας. Όπως και οτι παραμείνω αγωνιστής ακόμα και στα 48 μου, ενώ εκείνος λαπάς στα 50 του δεν είναι απορίας άξιον. ΔΙΟΤΙ ΛΑΠΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 2004 ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
      ΥΓ. ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΡΕ ΚΥΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.

11 σχόλια:

  1. Δεν φταιει αυτος που τα λεει,φταις εσυ που καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του...Οταν καποιος εχει κατι με καποιον,και φτανει σε σημειο να εμπλεκει και τελειως προσωπικες υποθεσεις,τοτε δεν κανεις διαλογο.Το κλεινεις το θεμα μια κι εξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα της "λαικης βασης" σαν μοντελο,δεν σηκωνει καν κουβεντα για οποιους εχουν κοινο νου,βλεπουν τριγυρω και δεν εχουν παθει εγκεφαλικο.Δηλαδη για οσους τα εχουν απλα "400".
    Το οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα,δεν σημαινει οτι χρειαζεται να κανουμε "ιδεα",δηλαδη απιαστο ονειρο- την προοδο και την επιβιωση της.
    Με αγαπη σκετη,δεν χορτασε κανενας.
    Τωρα πως και γιατι,ενας φουλ επαγγελματιας-υποτιθεται- στρεφεται στην ερασιτεχνικη και λαουτζιδικη λυση,αυτο,μονο σαν προσπαθεια του, να μεινει "στην ιστορια" σαν "αναμορφωτης" του γιγνεσθαι της ομαδος,μπορει κανεις να το μεταφρασει.Κατι σαν τον Καρλομαγνο του ελλ. ποδοσφαιρου μαλλον.
    Με λιγα λογια, κομμουνιστικα πειραματα στην αυλη του γειτονα,απο εναν φαντασμενο που νομιζει οτι γεννηθηκε στο Μπακιγχαμ.
    Υποψιαζομαστε ποιος ειναι και καλα κανει και ντρεπεται να εμφανιστει δημοσιως παρα ικανοποιειται "κατα μονας",γεμιζοντας τον αδειο χρονο του με εσενα. Προσφερεις και υπηρεσιες καθως βλεπεις.
    Θα ειχε ενδιαφερον, παρ'ολα αυτα,οσο και πλακα,να μαθουμε τα περι "λαικης βασης" απο εναν χλευαστη της.Και να παρακολουθουμε με ηλεκτροδια τις αλληλοσυγκρουομενες σκεψεις μεσα στους νευρωνες του κεφαλιου του,μπας και γινουμε μαρτυρες της πηγης της σχιζοειδους παθησης.Ισως γινει αιτια για Νομπελ.
    Μονο να τον προειδοποιησουμε οτι δεν καταγομαστε απο καποιο γνωστο "τζακι",δηλαδη δεν ειμαστε κλεφτες με "ονομασια προελευσης",αλλα μπακαλογατοι της γειτονιας που το πολυ-πολυ να κλεβουμε στο ζυγι. Θα μας δεχθει αραγε;
    Θα ηταν μια ξεχωριστη θεαση του προβληματος της "αειφορου εξευρεσης πορων",δηλαδη το ιδιο κολπο που χρησιμοποιει και η κεντρικη-εκαστοτε-εξουσια,προκειμενου να συντηρει τα ακριβα γουστα και φετιχ της,εις υγειαν του μαλακα.
    Ψαχνει για υπηκοους και πληβιους, αυτος, ο Φορεστ Γκαμπ.
    Αβε Καισαρ. Οι μελλοντικοι πρωταθλητες σε χαιρετουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς monegascos: Βλέπεις να ασχολούμαι; Τι , δηλαδή επειδή έχω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σημαίνει οτι ασχολούμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Ναι συμφωνώ. Και να πούμε ίσως και το τελευατάιο περί αυτού του θέματος. Στην αρχή και με τον κρυστάλλινο ηγέτη, μπορεί όλα να είναι καθαρα κι ωραία κι υγιή. Μετά απο κάποια χρόνια όμως κι όταν θα αλλάζουμε επικεφαλής, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ; Εδώ ο μαλάκας ο λαός ακόμα και σήμερα πιστεύει οτι το πολίτευμα είναι σοσιαλιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Ιουλίου, 2010 13:15

    Λαική βάση δεν είναι τίποτα άλλο (στην καλύτερη) παρά μία ΑΕ με πολλούς μικρομετόχους. Στην αρχή της χρονιάς ο CEO και ο CFO τα λέν πρώτα στο διοικητικό συμβούλιο και καλούν ΓΣ στη οποία βάζουν τα βάζουν κάτω , κάνουν απολογισμό της χρονιάς και σχεδιασμό της επόμενης.
    Εκεί τι να πεις στο λαό?
    Άλλος καίγεται μη φύγει ο σκόκος...
    Άλλος μη φύγει ο νερετβίτης...
    Άλλος που δεν έχει φύγει ακόμα ο νερετβίτης...
    Άλλος που δεν έχουμε πάρει ακόμα τα ονόματα, όπως οι απαταιώνιοι...
    κλπ κλπ.
    ΑΛΛΑ -ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΣΤΗΒΕΝ- ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΕΣΟΔΑ=ΕΞΟΔΑ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΖΕΟΒΑΝΗ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ΤΟΝ ΠΟΥΓΙΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ...
    Επίσης, πως θα βγουν στη φόρα όλα αυτά που -παλι ορθως αναφερεις στηβεν- γίνονται? Τα "συμπληρώματα", τα "μαύρα", οι "υπηρεσίες" τα "εικονικά τιμολόγια"¨, οι "εξυπηρετήσεις"?
    Ενώ οι άλλοι εξακολουούν τις γνωστές τακτικές αλά ελλαδιστάν...
    ΑΡΑ
    2 βασικές προυποθέσεις πρέπει να τηρηθούν για να αρχίσουμε ΚΑΝ να σκεφτόμαστε τη λαϊκή βαση:
    1. Απόλυτη ισονομία, διαφάνεια και κρατικός έλεγχος για τήρηση της νομοθεσίας που διέπει ποδόσφαιρο και Α.Ε. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Αλλιώς θα παραμέινουμε οι πτωχοί πλην τίμιοι μαλάκες, το ξεκάρφωμα των άλλων 15...ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ CAS...
    Περιμένετε αυτό να γίνετι ΠΟΤΕ στο γουνάν μπεηλίκ?
    2. Αλλαγή κουλτούρας στον ΑΕΚτσή, με αποδοχή ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, μιάς και η ΑΕΚ είναι Α.Ε. Εδώ με τους α-μετόχους και δε δέχονται να μπαίνουν μέσα και 10 μύρια το χρόνο...
    Επειδή, λοιπόν, τα παραπάνω δεν γίνονται, διότι στην ελλάδα ζούμε...άστο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Αυτός είσαι Γιώργη μου με τα ΣΕΑ και ΜΕΑ σου. ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΠΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ. ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν καταλαβες Γιωργη.
    Αν μιλαμε για το μοντελο που ονειρευονται οι ερασιτεχνες με μπροσταρη τον Δον Χ"χρηστο,τοτε μιλαμε για λαικη βαση ερασιτεχνικου τυπου,που με τιποτα δεν δεχεται οποιαδηποτε μορφη επαγγελματισμου, ο οποιος "δηλητιριαζει την ιδεα". Δηλαδη μεθοδου οργανωσης και οργανωγραμματος τετοιου που να ισοσκελιζει εσοδα-εξοδα,θα αφορα μαρκετινγκ, μανατζερς, ττμηματα πωλησεων,γενικα δηλαδη θα ειναι μια Α.Ε. Οχι. Μακρυα απο αυτα. Θα ζουμε απο εισφορες,οι οποιες θα εξαρτονται απο τις ορεξεις και τις καυλες των πολλων. Οπου αν δεν γουσταρουν μια χρονια ας'πουμε, καποιον η κατι στην ομαδα,την αφηνουν συξυλη και αυτη παει για φουντο.
    Kατι σαν την ΑΕΚ της καρδιας,την ΑΕΚ των φτωχων κλπ. Οχι αρχοντια και αυτοκρατορια,αλλα κουρελια που βγαζουν τον δισκο και διατρανωνουν το παθος και το πεισμα τους να "σταθουν ορθιοι" και να "παλεψουν εναντια στο συστημα" κλπ-κλπ. Δηλαδη μπουρδες.
    Να μου πουν εναν συνετερισμο στην ελλαδα που στεριωσε και ανθησε και ζει ακομα,να τους πω μπραβο. Γιατι σκοπος δεν ειναι να φτιαξεις κατι για την πρωτη,η δευτερη χρονια. ΑΕΚ ειναι,οχι αλευρια και πιτουρα.Σκοπος ειναι να διαρκεσει και να αυξανει μαλιστα.
    Τιποτα τετοιο δεν υπαρχει. Και ας μη μιλανε για Μπαρτσα και Μπαγερν,γιατι συγκρινουν ψαρια με δαμασκινα. Φτιαξτε πρωτα κανενα ποδηλατοδρομο,καμια "οτομπαν",καμια βιομηχανια,κανεναν τουρισμο της προκοπης,κανενα πλοιο που να ταξιδευει,καμια υπηρεσια που να δουλευει σωστα,να παψουν να σκοτωνονται στους δρομους και να φασκελωνουν και να φτυνουν στο δρομο,να παψουν τις κλικες και τα μονοπωλια,τις αποικιοκρατικες συμβασεις και τις βασιλικες προμηθειες,την τεμπελια και την αργοπορια,τον γραψαρχιδισμο και τον λαμογισμο που σε λιγο θα αποκτησει εδρα σε πανεπιστημια εδω και μετα συζηταμε για οτιδηποτε αλλο εδω. Προς το παρον,να δουν την αληθεια καταματα και την νεοελληνικη σκληρη πραγματικοτητα.
    Ακομα και στο βασιλειο του λαικισμου και της συμμετοχης,δηλαδη η πρωην Ρωσσια,απεδειξε τρανα οτι τιποτα συμαντικο απο μονος του και αυτοβουλα και αυτοκλιτα δεν μπορει να κανει ο κοσμος. το πολυ-πολυ να δημιουργησει "αυλες" αυλικους,προστατες,ηγετες,καθοδηγητες κλπ που θα τον κλεβουν με το προσχημα οτι εργαζονται για αυτον. Δηλαδη κεκαλημενος καπιταλισμος κλειστου τυπου. Μαλακιες. Και γιατι δεν επιλεγουμε κατευθειαν τον αμεσο, που τον εχουμε και προχειρο;
    Πως τωρα θα βρεθουν 100 150 χιλ. φιλοι της ομαδας,θα συγχνωτιστουν και θα συγχρονιστουν,πως αυτοι θα συνεχισουν και περαν της πρωτης χρονιας να εισφερουν με τον ιδιο ρυθμο και τροπο,πως ολους αυτους θα τους πεισεις οτι ΚΑΙ οι επομενοι που θα εχουν το μελι δεν θα βαζουν χερι σε αυτο και πωςολο αυτο το ξεκινημα,δεν θα καταλειξει μια σαπουνοφουσκα με ανυπολογιστες επιπτωσεις για τον συλλογο,αυτο ισως στο εξηγησει κανενας λαικολαγνος,οπως ο παραπανω.
    Χρηγος που θα τα σπρωχνει αλλα η φανελα δεν θα δεχετται την διαφημηση της εταιρειας του; Γιατι φανταζομαι,τετοια "μπαρτσα" θελουν και εδω. Εκτος και αν η διαφημηση ειναι σωστο να μπαινει στην φανελα και το σοτσακι εφ'οσον αυτο φερνει εσοδα και αυτο θα συνεχισουν να κανουν και οι λαικιστες; Οποτε προς τι τοσος κοπος και αλληλοσπαραγμος,αφου και με το "ερασιτεχνικο" προκαλυμα και την λαικης βασης μπουρδα,παλι επαγγελματικη στροφη θα κανουν και θα ειμαστε μια απο τα ιδια.
    Η θα ζητανε απο τους παικτες να παιζουν για ενα πιατο φαι,δηλαδη για την φανελα,ωστε συσωμοι ολοι να ακολουθουμε τα ιδεωδη του συλλογου;
    Καμια σχεση. Πως τωρα ο πρωτογονος ερασιτεχνισμος θα καταφερει να επιβιωσει μεσα σε εναν επαγγελματικο στιβο και η ΑΕΚ δεν θα μικραινει ως'που να γινει ομαδα συνοικιας,αυτο μονο ο προεδρος της ερασιτεχνικης, και κανα δυο αλλοι που ζουν σε παραλληλο συμπαν με το δικο μας, μπορουν να σου το πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Ιουλίου, 2010 16:33

    Χρήστο, υπενθυμίζω ότι για να συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα της super league πρέπει να είσαι π.Α.Ε.
    Άρα τα εραστιτεχνικά και δια νόμου παίρνουν το μπούλο.
    Η λαϊκή βάση θα πρέπει να είναι ένα κολχόζ με ΕΤΑΙΡΙΚΌ (Α.Ε.) ένδυμα λοιπόν...
    Τώρα μπαρτσελώνα και μπάγερν δε μας κλάνουν ούτε 2 μάντρες.
    Έχουν Δ.Χ. αυτοί?
    Πάντζα?
    Βούρο?
    Ψαριανό?
    Γκοντό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, η Μπάγερν τι ακριβώς διοικητικό μοντέλο έχει,ξέρει κανείς σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι,κολλανε νομιζεις να προτεινουν επαναερασιτεχνοποιηση της Λιγδας και προεδρο της τον "Κωστα τον ΑΕκτζη" με τον πασατεμπο;
    Θα επαγγελματικοποιηθει με ερασιτεχνικο τροπο...η και το αντιθετο.Δεν ξερω. Ισως γινει ΑΕΕ. Ανωνυμος Ερασιτεχνικη Εταιρεια. Η ισως Ε.Η.Ε.Σ : Ετερορυθμος Ημιεπαγγελματικος Συνεταιρισμος. Η ισως τελικα γινει ΑΕΚΜ: Αθλητικος Ερασιτεχνισμος Κοκκινης Μηλιας Χιμαιρα.
    Αλλωστε μιλαμε για την επρακτη αποδειξη του "θεωρηματος του Ζηνων": οσο-φαινομενικα- πλησιαζεις σε κατι,τοσο στην πραγματικοτητα απομακρυνεσαι απο αυτο και δεν θα το φτασεις ποτε.
    Δεν βαριεσαι. Σε δουλεια να βρισκονται. Μη μου τους κυκλους ταρατε ρε Τιγρη τρισκαταρατε.
    Τι τα θες. Αμα τρουπωσει κανεις, τρουπωσε.
    Δηλαδη, "δως μοι πα στω και ταν γαν κινησω". που σημαινει, δως μου ενα παστο να το τηγανισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Sakis: Πρέπει να έχει αθλητικό εθνικοσοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή