Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΡΙΦΘΗ

           Ο πρόεδρος λοιπόν κάθισε στο δείπνο εργασίας με τον προπονητή κι αφού συνομίλησαν στο καλό κλίμα που περιγράφεται απο τις εφημερίδες, στοχοποίησαν την φετεινή σαιζόν. ΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Και ο στόχος όπως ανακοινώθηκε είναι: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Προσέξτε, μπήκε ο στόχος βάσει του οποίου θα γίνεται η κριτική προς όλους χωρίς εμπάθεια και υστεροβουλία. Και φυσικά θα δοθούν και τα εύσημα εφόσον υλοποιηθεί το budget.
         Όλα καλά μέχρις εδώ και τα πρώτα συγχαρητήρια τα δίνω. Διότι μιλάμε για χειροπιαστό πράμα, κι όχι γερά κι όπου βγούμε, και μάλιστα για πράμα που μόνο αυτό ταιριάζει στην ΑΕΚ κατ' αρχάς αλλά και στην δίψα όλων μας. Και πάμε και στην κριτική μας τώρα θεωρώντας οτι μιλάνε σοβαρά οι ηγέτες και δεν κάνουν επικοινωνιακή πολιτική μπας και τα διαρκείας απο 7600 γίνουν λίγα παραπάνω.
Στο σημείο αυτό, απλά να σημειώσω οτι αύριο θα αγοράσω τα τρια εισιτήρια μου κάπου στην 7 ή στην 9 διότι γουστάρω τον στόχο και ακολουθώντας την σφιχτή οικονομική πολιτική της ομάδας, την εφαρμόζω και στον εαυτό μου.       
        Ο προπονητής λοιπόν εγγυάται για το ανταγωνιστικόν του υλικού που έχει προετοιμάσει σε σχέση με τα αντίπαλα. Επίσης εγγυάται και για την δουλειά του. Ο πρόεδρος εγγυάται για την στήριξη του προπονητή σε επίπεδο θεμάτων πειθαρχίας και κανονικής μισθοδοσίας των υπαλλήλων. Άρα το εσωτερικό είναι εντάξει και ο στόχος κινδυνεύει μόνο απο εξωτερικούς παράγοντες. Ας πούμε διαιτησία, τραυματισμοί κι επιλεκτική εφαρμογή δικαιοσύνης ή φασαρίες οπαδών. Ας τα αφήσουμε αυτά προς το παρόν.
       Αγωνιστικά δεν έχω πεισθεί. Βλέπω ένα Σίδνεϋ να μου ρίχνει τρια γκολ. Βλέπω την ομάδα χωρίς πλάγια μπακ, βλέπω ακόμα τον Καφέ για οργανωτή, ακούω οτι ο Νταντόμο κι ο Ντιοπ θέλουν πολύ δουλειά, βλέπω κορυφαίο τον Λυμπερόπουλο, δεν βλέπω ένα βαρύ σέντερ φορ κι ακούω οτι ναι μεν θα γίνουν ανανεώσεις συμβολαίων στους τρεις περίεργους αλλά ταυτόχρονα είναι και στην λίστα προς πώληση. Όμως αυτά μπορεί απλώς να είναι φοβίες μου κι οι υπεύθυνοι να ξέρουν πολύ παραπάνω μπάλα απο εμένα και μακάρι κάθε μέρα να βγαίνω εγώ ο μαλάκας κι όχι η ΑΕΚ. Διότι όπως και να το κάνουμε εγώ θα παραμείνω, ενώ νομοτελειακά και οι δυο ηγέτες θα φύγουν κάποια στιγμή.
         Να συνεχίσουμε δίκαια όμως. Ας πούμε οτι ο στόχος ΔΕΝ επιτυγχάνεται. Θα πάρουμε τα τσεκούρια για να τους φάμε; Όχι βέβαια. Θα κοιτάξουμε το γιατί. Κι ο Αεκτζής έχει αρκετή κρίση. Άλλο δεν βγήκα πρώτος όμως κι ήρθα δεύτερος με ένα δυό πόντους διαφορά, κι άλλο ήρθα πέμπτος με 20 πόντους διαφορά και θα παίξω μπαράζ. Άλλο οτι δεν πήρα το πρωτάθλημα κι άλλο οτι το έχασα και αυτό αλλά έχασα και το κύπελλο. Άλλο οτι διεκδικω μέχρι τέλους κι άλλο οτι έγινε της πουτάνας κι είμαι στην απ' έξω απο τον Δεκέμβριο. Η ΑΕΚ οφείλει να κερδίζει και τους εξωγενείς παράγοντες ( διαιτησία ) τουλάχιστον σε κάτι παιχνιδάκια με τον πανιώνιο ή την Ξάνθη. Τα ντέρμπυ δεν μας πειράζουν αφού και τότε στο πρώτο πρωτάθλημα δεν είχαμε πάρει κανένα. Όπως επίσης οι τραυματισμοί δεν θα είναι δικαιολογία αφού το ρόστερ υποτίθεται έχει βάθος.
        Σε οποιαδήποτε παρέκλιση θα πέπει να είμαστε πολύ αυστηροί όλοι μας με όλους. Απο τον τελευταίο σκάουτερ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙ Ή ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ μέχρι τον κορυφαίο παίκτη μας. Κι απο τον οπαδό που θα θελήσει ( αν ) να βάλει επίτηδες εγκάθετα εμπόδια που θα επιφέρουν τιμωρίες της ομάδας μας μέχρι τον λογιστή που θα δηλώσει καθυστέρηση των δεδουλευμένων. Απο τον στημένο διαιατητή μέχρι τον στημένο δικαστή και μέχρι τον ιδιοκτήτη που δεν θα ακολουθήσει την εισήγηση του τεχνικού επιτελείου τον Δεκέμβριο για κάποιο βήμα παραπάνω.
       Τα είπανε λοιπόν οι ηγέτες απο τώρα, τα λέω κι εγώ λοιπόν εγκαίρως διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ.
       ΥΓ. Είναι η τελευταία χρονιά πολλών παικτών και του προπονητή. Τους δίνω την ευκαιρία τους και με κρατώ ακόμα δεμένο με τη μόνη γυναίκα που δεν απάτησα ποτέ.

22 σχόλια:

  1. στουρναρας θανασης27 Ιουλίου, 2010 01:22

    το υστερογραφο τα λεει ολα. τελευταια ευκαιρια ολων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ξερουν οτι ειναι η τελευταια τους ευκαιρια,με πρωτο και καλυτερο τον Μπαγιεβιτς.Και ειδικα αυτος,γνωριζει πως δικαιολογιες του τυπου δεν εχω παιχτες,αλλους ηθελα αλλους μου πηραν κτλ. δεν περνανε φετος.Αφου δεν ειπε τιποτα μεχρι τωρα,και λεγοντας οτι λεει,αρα ολα πανε prima....Και αν,λεμε τωρα,ερθει καμια προταση για Σκοκο,Μπλανκο κτλ,και η διοικηση τους δωσει,τοτε να παραιτηθει σαν κυριος,κι οχι να αρχισουν οπως περσι τον κλεφτοπολεμο,γιατι οκοσμος δεν θα ξεχωριζει προσωπα πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Μη τους ζοριζετε βρε παιδια με το αγχος του...πρωταθλητισμου και της υστατης ευκαιριας κτλ. και τους μεταφερετε το σαρακι του πρωταγωνισμου.
    Αφηστε τους ελευθερους. Η νεκροψια θα δειξει.
    Η αυγα,η πουλια.
    "Και πρωταθλημα και κυπελο και καλη πορεια στην ευρωπη."; Με τι ρε Σταυρακα; Με τα ονοματα που εχετε; Η με τα λεφτα; Η με τις ακρες στο παρασκηνιο;
    Αρκει το να μην ειναι-αν δεν ειναι- απληρωτοι 3 μηνες για να παρουν τιτλους; Ισως και να αρκει. Δεν λεω. Ουτε το αποκλειω. Ουτε βεβαια το απευχομαι.Καθε αλλο. Το θελω και εγω.
    Αλλα μη βγαινετε και κανετε βαρυγδουπες δηλωσεις και φορτωμενα απο υποσχεσεις λογια. Δεν χρειαζεται.Αφου οτι ειναι να γινει θα γινει.
    Αλλαζει τιποτα μια "Κολομβια" δηλωση απο την Αστραλια;
    "δεν υπαρχει καποια προταση για καποιον παικτη,δεν ξεπουλαμε". Τι παικτες ειναι αυτοι που δεν υπαρχει εστω και μια επισημη προταση αδερφε μου; Και αν υπαρξει προταση την υστατη ωρα, δεν θα "ξεπουλησεις", αλλα θα "πουλησεις";
    Ελα εδω χριστιανε μου και βρες κανενα χορηγο.Γιατι δεν υπαρχει χρονος.
    Και υποψιαζομαι ποιος θα ειναι ο κυριος χορηγος στην φανελα. Ο Gamy bear απο το παριζακι Υφαντης. Και στον κωλο,στο σορτσακι δηλαδη, το 11888. Τυχαιο; Δεν νομιζω.

    Ο κυρ Θανασης μας εξεπληξε με το συντομοτατο σχολιο του. Στην αρχη νομιζα οτι χαλασε ο υπολογιστης μου. Αλλα δεν ειναι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Αδερφέ μπέρδεψες τους Θανάσηδες. Άλλα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπέρα σε όλους σας.
    Μπήκε το νερό στο αυλάκι και θα τα ξαναλέμε από εδώ και πέρα,συχνά πυκνά.

    @ steven
    Πάρε διαρκείας στην 9 αν θέλεις,να είμαστε παρέα όταν θα κατεβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Sakis: Αδερφέ, αγόρασα σήμερα 3 εισιτήρια στην 7 όμως, διότι η 9 ήταν γεμάτη κι έπρεπε να κατέβω χαμηλά που δεν μου αρέσει.
    Μάλιστα με εξυπηρέτησε και με περιποιήθηκε πολύ ο Νίκος Ο Ξηροκώστας. Κι απο κεί θα τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γραψε λαθος. Ο Θ. Στουρναρας ειναι ο με την ταβερνα; Ετσι εξηγειται και το συντομο σχολιο.
    Ο αλλος ο Θ. ο πρωτος τι εγινε; Θυμαμαι μονο καποια παρεξηγηση που υπηρξε,καθ'οτι σου την ειχε πεσει αδικαιολογητα.
    Νομιζα οτι ειναι το αυτο προσωπο.
    Συγνωμη και απο τον σημερινο Θαναση για το λαθος μου.

    Τελικα αυτομολυσες και πηρες διαρκειας; Τι λεγαμε τοσες μερες απο δω; Σε τουμπαραν τα παιδια μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Ο άλλος Θανάσης δεν γράφει πια διότι με θεωρεί εγκάθετο, ακριβώς ποιανού δεν ξέρω αφού άλλαξε η διοίκηση, και με τιμωρεί με διαφυγόντα κέρδη απο το blog.
    Τελικά αυτομόλησα αλλά όχι μόνο λόγω παιδιών. Είπα να είμαι στο πανηγύρι που είναι σίγουρο. Εξ αλλου χρειάζεται κι άνθρωπος στη μάζα κι όχι στο προστατευμένο. Στην 7 πια και πάρκινγκ στο Ρ4 για γυμναστική κιόλας. Πάντως απο τα 4 χιλιάρικα, πήγα στο 1 με το κατάλληλο μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μεγαλύτερη κρατική Τράπεζα της Τουρκίας θέλει να αγοράσει την Αγροτική!..

    http://press-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_4979.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dimitris: Δηλαδή το 40% της ελληνικής γης. Αλλά δεν παίζει κανά ρόλο ιδιαίτερο. Διοτι υπάρχει και η τριγωνική σχέση για να τρώει το χάπατο ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Steven
    Εγώ πάντως εμένω στην αρχική μου απόφαση να μην αγοράσω διαρκείας.Τωρα για το πέρτυ που λές καταλαβαίνω τι εννοείς,όμως εγώ το εύχομαι να είναι διαφορετικό.
    @όλους
    Έχετε προσέξει τι φωτογραφίες έβγαλε ο Αδαμίδης στο Σύδνευ;Όπως αυτές που έβγαζε ο -μην τον είδατε-Κοζώνης.Τύχαίο,δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο παρτυ θα συμμετασχουμε ολοι ουτως η αλλως με διαρκειας η χωρις.
    Φετος θα εχει ενδιαφερον το πραγμα. Γενικα.

    Μπαμπη, η φωτογραφιες του μου θυμιζουν ξενιτεμενο που στελνει στην οικογενεια του. Γεματες νοσταλγια και ξενιτια ειναι.Λιγες μερες καθησε και ειναι σαν να λειπει χρονια.

    Ο Κουρης εχει πλευσει στα βαθεια-φοβαμαι-οσο και αν αβανταρεται.
    Ο Λιακουνακος μενει νηστικος. Ο Μπομπολας διαμαρτυρεται.Και πουλαει κα χτηματα και σπιτια για να αντεπεξελθει. Ο Βγενοπουλος δεν τα πολυκαταφερνει τελικα να παιξει το παιχνιδι των σειχιδων στα εδω πετρελαια και σιγα-σιγα αποβαλεται απο το παιχνιδι.Ψυχαρης και Αλαφουζος κονταροχτυπιουνται.
    Παχυλα συμβολαια δημοσιολαγνων εξαφανιζονται σε μια νυχτα και γινονται: "4 χιλ. το μηνα.Θελεις;" Οταν εχεις να θρεψεις καγιεν,φιλιπινεζες,κολεγια κλπ,δεν γυριζεις ευκολα στην μικροαστικη ταξη(που ειναι και "λουμπεν" κατα τους ασφαλιτες του παρακρατους δηλαδη της "σεχτα")και κανεις τα παντα να κρατηθεις εκει που εισαι.Τα παντα. Και δεχομενος τα παντα.
    Ποιος παριστανει τον "λαγο" στην υποθεση των ΤΤ και ΑΤΕ; Ο Σαλας για λογαριασμο των Τουρκων η οι Τουρκοι για λογαριασμο των Αμερικανων;
    Ταραζεται συνθεμελα το σαπιο οικοδομημα. Τιποτα δεδομενο.Τιποτα de facto.Ουτε και ο Παρθενωνας. Ολα παιζουν και παιζει και ο ενας με τον αλλον. Απο τα χουντοκαναλα, που τη μια εχουν την ελλ. οικονομια υπο καταρευση και την επομενη μερα σε ανοδικη πορεια,απο τους νταβατζιδες του δημοσιου και ιδιοκτητες αυτων, που στεγνωσαν οι δουλειες τους με το δημοσιο εφοσον κοπηκαν τα χερια των πολιτικαντηδων απο τα κονδυλια και αιφνης βρεθηκαν απραγοι και ανεργοι,αρα και αχρηστοι. Και οι μεγαλοεργολαβοι και μεγαλοσυμβασιουχοι,βαλουν ο ενας εναντιον του αλλου,διχως κανονες,διχως ελεος.Γιατι αυτα που ερχονται και αυτα που θα παιξουν,δεν μπορουν να τα ελεγξουν,ειναι εξω απο "γνωσιολογικο" τους πεδιο και εξω απο τον τροπο "λειτουργειας" τους. Δεν εχουν τις ακρες στα κοζα που ερχονται δηλαδη.Με ποιον να συμπραξουν,που να αποτανθουν,ποια πορτα να χτυπησουν και με ποιον να "συνεργαστουν"; Μυλος.
    Και οταν υπαρχει υπερβολικη πεινα-αυτο επιτασσει η φυση αλλωστε- ειναι αναποφευκτος ο κανιβαλισμος. Ο θανατος σου η ζωη μου, ζουγκλα κανονικη.Με τους νομους της.
    Καθηστε αναπαυτικα στους καναπεδες σας και απολαυστε τους. Χαζεψτε αυτο το real Νational-Geopolitical- Geografic σε συμπαραγωγη με το Animal Planet που διαδραματιζεται μπροστα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την αλλαγη στην προκηρυξη της "σεχτας" την προσεξε κανεις,η την περασατε στο ντουκου? Στηβεν,ειδες πως τους επεσαν τα σαλια για την θεση που χηρευει στο ΔΝΤ? Μεχρι και ξυλο θα παιξει ο Χριστοδουλακης...Δημητρη,οι Τουρκοι ξερουν να αποφευγουν τις κακοτοπιες,μην περιμενεις deal της ιδιας της τραπεζας,απλα θα μπει μπροστα καποια γερμανικη,η ακομη πιο απλα θα γινει το deal μεσω της Εθνικης και με την κολλεγια που εκανε με την τεταρτη σε μεγεθος τραπεζα της Τουρκιας θα γινουν ολα πιο απαλα και γλυκα...Παντως,ας απαντησει καποιος στο πρωτο ερωτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πουμε και χρονια πολλα βεβαια-εστω και καθυστερημενα- στην δημοκρατια μας που εγινε 36 ετων.
    Μετα τα σαβουρδισματα που εφαγε στα βρωμερα και γλυστερα καντουνια και τσακιστικε,απο τους τοτε νταβατζιδες παλαιας κοπης,την εκουραρε ο Γ. Παπαδοπουλος για 7 χρονακια και το '74 πλεον,εχοντας βγαλει τους γυψους,ηταν ετοιμη να ξανακανει τις βολτες της σε κατακοκκινα χαλια και μαρμαρινα σκαλοπατια,ως της αξιζει και να κανει τις ομορφες βιζιτες της,υπο την προστασια πλεον, σοφιστικε προστατων.
    Να μας ζησεις κορουλα μου. Και να θυμασαι τη γιαγιακα σου, του "χρυσου αιωνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποια αλλαγη; Βαλανε το εθνοσημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Και θάναι σπουδαίο φέτος, ξέρω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Κι έγραφα ένα κείμενο για τα ντοκυμαντέρ των οικολόγων μόλις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς monegascos: Η παλιά εθνική της Τουρκίας είναι στην περιουσία της δικής μας, αλλά άλλαξε πια το μετοχολόγιο. Πλέον η Ανατολία κάνει κουμάντο ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ( Σοφοκλής, τον θυμάσαι Γιάννη; ) κι η Σέχτα βγήκε απο την ταβέρνα και την προκήρυξη ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ για να τελειώσει και η ελευθεροτυπία τώρα που τελειώσανε και οι κόκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο βαρυς χειμωνας ειναι απαραιτητος. Μακαρι.
    Δεν βγαινει αλλιως ο καλομαθημενος και βολεμενος με την μετριοτητα και μικροδυστυχια του νεοελληνας. Ελπιζουμε να βγει στο δρομο. Ελπιζουμε.
    Οταν αναγκαστει εκ των πραγματων. Οταν δεν θα εχει-στην κυριολεξια- τιποτα να χασει, οταν θα ειναι μονοδρομος. Οταν δεν θα υπαρχει παραπερα, θα βγει.Οταν θα καταλαβει οτι ο εχθρος δεν ειναι ο απεναντι Τουρκος,αλλα ειναι εντος και για χρονια και με την ψηφο.
    Αντε να δουμε. Ποσο θα αντεχει τους μεγαλονταβατζιδες, οι οποιοι, εκτος των αλλων,δεν προσφερουν καμια προστασια,ως οφειλαν.
    Καρχαριες τραπεζιτες που του εχουν πιει το αιμα κυριολεκτικα. Τον εχουν αφησει πετσι και κοκκαλο. Γη, χρηματα, σχεδια,ονειρα, ελπιδες.Ολα μεσα σε θυριδες.
    Βγειτε ρε μαλακες στους δρομους και καψτε τους ζωντανους. Γαμιστε τα ολα. Δικα σας ειναι.
    Παρτε τα πισω. Ο οχλος-ακομα και ετσι- δημιουργει δικαιο.Δεν υπαρχει καλο και κακο. Υπαρχει κοινο συμφερον.Και κοινες ιδιοκτησιες. Περιουσιες ολων,ειναι στα χερια παρανομων με τις ευλογιες αντισυνταγματικων κυβερνησεων.
    Τι αλλο περιμενετε πια;
    Κιλοτινες και καλαθια.Κυνηγι μεχρι την ακρη του κοσμου. Τσιμενταρισμα.
    "Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τα ντοκυμαντερ των οικολογων;
    Ενα ντοκυμαντερ για τους ιδιους οικολογους ποιος θα κανει;
    Αυτο το περιεργο ειδος που ανεπτυχθει στην ενδοχωρα,αποτελεσμα πυρηνικων ατυχηματων απο τις κλανιες των αγελαδων και των ζιζανιοκτονων στην ποικηλια της ντοματας του Πυργου Ηλειας.
    Που θελουν-με επιδερμικη αφελεια-να μην υπαρχουν συνορα για να μπορουν οι ελληνικες παπιες του Εβρου να βοσκουν και σε ΒουλγαροΤουρκικα χωραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ28 Ιουλίου, 2010 10:18

    κ.Αβραμιδη καλημερα. Εδω και μερικα χρονια σας διαβαζω καθε κυριακη που γραφετε στην εφημεριδα ΦΙΛΑΦΛΟΣ και ειναι μεγαλη μου χαρα ποθ επιτςελους βρηκα το sait το δικο σας. Οσο αφορα την ΑΕΚΑΡΑ μα εγω κ.Αβραμιδη οτι και να γινει μια ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ θα ειμαι ασχετως ποιος ειναι προεδρος και ποιος προπονητης. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΑΕΚ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μαζί σου κι εγώ και καλώς ΄ηρθες στην παρέα.Ο Φίλαθλος το blog to παρουσιάζει χωρίς παύλα στο όνομα μου και όλος ο κόσμος μπερδεύεται. Προσπαθούμε να το φτιάξουμε αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Η το πληρώνεις σε χρήμα ή σε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή