Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

H ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ

          Είχε σήμερα εκλογές, αυτό μάλλον το ξέρετε, οι οποίες ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ. Θυμάμαι την χθεσινή κουβέντα μου με τον Μπάμπη τον Κατσούλη ( τεράστιος ), που μου ανέλυε τα άρματα και τα κουκιά. Τίποτα εγώ. Κουφός. " Οι παράγοντες δεν τα έχουν βρει ακόμα και μην ξεχνάς οτι υπάρχει κρίση", του έλεγα. " Και στην κρίση, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ", συμπλήρωνα.
         Ας θυμηθούμε τα κουκιά όμως: Με τον Τσακίρη, που πρακτικά ήταν πρόταση του Βαρδινογιάννη, ήταν : ΠΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ ( Μάκης σημαίνει την μήνυση με το Λαλιώτη κατά πληροφορία του ομίλου), ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ. Προσέχτε κάτι επίσης. Με εξαίρεση το Μάκη, οι ομάδες αυτές έχουν σοβαρούς επιχειρηματίες σαν ιδιοκτήτες. Σύνολο 5.
         Με τον Κανελλόπουλο, που ήταν ιδέα του Μπέου, θα τασσόντουσαν: ΟΣΦΠ ΒΟΛΟΥ, ΟΣΦΠ ( δεν ασχολήθηκε αλλά πάντα είναι κόντρα στον Παο), ΞΑΝΘΗ ( άρμα του Πειραιά ), ΚΕΡΚΥΡΑ ( ο φίλος μου ο Σπύρος είναι παλαιοκομματικός ), και όλες οι ομάδες που πέρσι ήλεγξε έτσι ή αλλοιώς ο Πατέρας και αυτές που έχει λόγο ο Βγενόπουλος, δηλαδή ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ. Σύνολο 8.
       Και μας έμεναν άλλα 4 κουκιά. Η ΕΠΟ που δεν ψηφίζει, ο Πανσερραϊκός του τεράστιου Πέτρου που ακολουθεί το λευκό μέχρι την τελική συνομιλία, ο Αστέρας Τρίπολης που θα ψήφιζε τον Γιώργο Μποροβήλο για να πάρει τουλάχιστον την θέση του αντιπροέδρου και η ΑΕΚ. Την άφησα τελευταία διότι τέτοια είναι τιρβάζουσα οτι μένει μακριά απο το παρασκήνιο, ενώ πρακτικά είναι ανίκανη διότι κανείς δεν ξεχνάει οτι ο Θανόπουλος διετέλεσε πρόεδρος της λίγδας. ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΙ ΕΧΕΙ  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ. Προς το παρόν δεν επεκτείνομαι άλλο, με την επισήμανση οτι ο ΔΜ γουστάρει τον Αχιλλέα ( νονός άλλου Αχιλλέα ) κι όλα θα φανούν στην ψήφο την επόμενη. [ στο σημείο αυτό ο νοών νοείτω και απαιτείται κατανόηση ].
         Πρακτικά μαίνεται ο πόλεμος Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη για τον υποψήφιο πρόεδρο. ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ( όπως σας έχω ξαναπεί ) έγινε κι άλλο λάθος απο τη μεριά του κυρ Ανδρέα, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ.
         Φυσικά ο Βαρδινογιάννης, που δεν είναι και κανένα χάπατο ( θα μάθατε το τι έγινε στο Ρέθυμνο ), πρότεινε πρόεεδρος της λίγδας να είναι μόνο μεγαλομέτοχος κι εκεί έγινε το τουρλουμπούκι κι αρχίζουν τα άγρια ξενύχτια και ο πλουτισμός της κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΟΤΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΛΟΚ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Κι εκεί μπερδεύτηκαν κάποιοι , άσχετα αν ο ξιφομάχος είχε εναλλακτική  ανταπάντηση, τη Λάρισα και τον Πηλαδάκη.
       Κλείνοντας, για να μην σας κουράζω άλλο, τονίζω οτι ο πρόεδρος της λίγδας είναι ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Για να καταλάβετε τι γίνεται απο πίσω . Και το πίσω είναι η ΕΠΟ που ελέγχει την ΚΕΔ( διαιτησία ) και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και να αντιληφθείτε ξανά τι σόϊ πρωτάθλημα θα γίνει και ΠΟΣΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΑΕΚ, που δήθεν το παίζει καθαρή. Αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να κάνει ο Αδαμίδης και μερικές αγωγές.
     ΥΓ. Για το Mundial δεν τελείωσα, αλλά δεν μπορώ να αφήνω την επικαιρότητα. Πιστεύω να μην φανούν τα σχόλια μου για το παγκόσμιο τουρνουά, άκαιρα. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ.    

13 σχόλια:

  1. Οπως καθε χρονο,ετσι και φετος,κατι παντα θα υπαρχει να γινεται η κατασταση μπουρδελο,για να υπαεχει κι ενα ενδιαφερον...Καταρα αποδειχτηκε το νταμπλ για τον ΠΑΟ,αφου μεχρι και σημερα η κατασταση στα εσωτερικα του εχει γινει κωλος-μουνι-γαρυφαλλο.Και ο μεγαλομεσιτης,ειναι σε ανοιχτη κοντρα διαρκειας με την οικογενεια και οι λογοι δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικοι,αλλο τι βγαινει προς τα εξω.Και οι της Οικογενειας δεν ειναι χθεσινοι,ο πολεμος κραταει χρονια κατω στο νησι.Φιλαρακια,κολλητηλικια και κουμπαριες απο την μια, η οικογενεια και ολος ο κοσμος της απο την αλλη.Και η ΑΕΚ,περιμενει να δει προς τα που θα κατσει η μπιλια,σαν φτωχος συγγενης,για να γινει της προσκολλησεως οπως κανει παντα τα τελευταια χρονια μηπως βουτηξει κανα κοκκαλο να ξελιγουριασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: Όχι κόντρα στο νησί. Πετρέλαιο, Ρωσία τότε και πια Αιγαίο με Κορεάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το νησι ξεκιναει φιλε.Για αυτο και η κολοπιλαλα της κορης.Η νεα ομαδα πρεπει να προλαβει εξελιξεις,αλλα ο παλιος ειναι αλλιως.Χρονια στο κουρμπετι,ξερει απο ελιγμους.Χερι βοηθειας στο κρατος (λεμε τωρα)δινει προσφεροντας καυσιμα σε στυλ Κωτσοβολος,ανοιγμα καλο οπως φαινεται,για αυτο και η λυσσα του μεσιτη και των υπολοιπων να τρεξουν την νεα ομαδα εφοπλιστων με την κορη.Τα ro-ro που φτιαχτηκαν και φτιαχνονται? Η αλλη ομαδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδεροκεφαλος ο νεος προεδρος του Παο.
    Θα κανει σωστο οργανογραμμα.
    Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι αριστεροι καπιταλιστες (αλλωστε δεν υπαρχουν και αλλοι) ειναι οι χειροτεροι εργοδοτες.
    Και αν ο θειος σας εκει στον καφενε ρωτησει με απορια πως ενας "αριστερος" γινεται προεδρος σε χουντοβασιλικη ομαδα υπο την μισθοδοσια του Βαρδινογιαννη,εξηγηστε του επιτελους, οτι δεν υπαρχει αριστερα πουθενα,παρα μονο στο κεφαλι του.Ουτε εδω,ουτε αλλου. Αφορα μονο τους πληβειους.
    Υπαρχουν μονο αριστερες στροφες στους δρομους και αριστεροστροφες σπανακοπιτες.Οι γνωστες "στριφτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: Το κείμενο μου για το επόμενο Σάββατο. Σκεφτόμαστε ίδια.
    Παρεπιπτόντως, πίστευα οτι η σημερινή ανάρτηση, θα σήκωνε διάλογο. Έχω αρχίσει και χάνω τον παλμό του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω οτι εχεις χασει τον παλμο. Απλα υποτιμας το καλοκαιρι και την αποχαυνωση του, που τοσο απεχθσνεσαι.
    Κατακαλοκαιρο, με 38 βαθμους και να σκεφτομαστε τα ανουσια μαγειρεια για την αναδειξη απλα ενος μπροστινου στην Λιγδα;
    Αλλωστε η ΑΕΚ δεν μπορει να συμμετασχει πουθενα και τιποτα στην ουσια δεν μορει να επιρρεασει,ποσο μαλλον να αλλαξει κατι, εκει.
    Οποτε σου λεει,:"απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει και αν καει".
    Δεν ειναι και αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγινε και η κλήρωση του πρωταθλήματος,αν μπορούμε να την πούμε έτσι διότι περι ορισμού πρόκειτε,και μας έκατσε ένα καλό προγραμματάκι που είναι συνάμα και πολύ πονηρό.
    Μπορεί να ξεκινήσουμε με 15 βαθμούς,χειρουργείων θέλωντος,μπορεί να την πατήσουμε αν το δούμε σαν εύκολο.
    Η ουσία είναι ότι όλα γίνανε λόγο τιμωριών των δυο νταβατζήδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου,τσιμπήσαμε και εμείς ένα κοκκαλάκι...
    Και βγαίνει ο Κωνσταντόπουλος ο κουμουνιστής του κώλου και μας μιλάει για εξιγιανση του ποδοσφαίρου. Χα Χα ή μήπως να κλάψω;
    Απρόσμενα καλή και η ομάδα μας στο φιλικό.Ρε λές να θέλανε μπαμπούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στηβεν,δεν χανεις τον παλμο.Ο κοσμος εχει βαρεθει τα ιδια και τα ιδια που γινονται στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Μην ξεχνας οτι αντιμετωπιζει,οι πιο πολλοι τουλαχιστον,και πιο σοβαρα προβληματα απο την ΛΙΓΔΑ και την ΑΕΚ.Το χουμε ξαναπει,οι χαρες και οι ευχαριστες στιγμες εχουν μειωθει κατα πολυ,ποσο μαλλον οσον αφορα την ΑΕΚ,και το ελληνικο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χαράλαμπο: Η ομάδα ήταν καλή και τρελάθηκε κι ο ρεπόρτερ. Δεν φοβάμαι για τώρα ή για φέτος γενικότερα. Φοβάμαι τον Φιλίππου και το άυριο ή το 2004 της Ελλάδας.
    Μέχρι να βγει ο κώλος ήταν κομουνιστής πάντως.
    Δεν με ακούει ο ΔΜ με τον ακοντιστή, αλλά σε πρώτη φάση θα πάμε για την διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο και monegascos: Οκ, αλλά τώρα που πεθαίνουν όλοι, τώρα πρέπει εμείς να τιναχτούμε ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Το budget για την κλήρωση, το βλέπω για Πέμπτη ή Παρασκευή. ΚΑΙ ΤΟ 5Χ3 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΙΟ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΥΤΟΓΑΜΙΕΣΑΙ. ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΚΑΛΑ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ; ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΑΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ. ΑΡΑ;
    ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να τιναχτουμε,αλλα οχι να ανατιναχθουμε...που το χουμε και ευκολο σαν ομαδα.Οι αλλοι κατεβαινουν με ΑΚ-47 στην χειρωτερη περιπτωση,ασε που δουλευουν τα εξοπλιστικα τους προγραμματα στο φουλ,κι εμεις παμε με Μ1-Α1 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΚΙ,αντε και με μερικα G3-A3,που στις 4 γεμιστηρες η κανη ζεματαει σαν την μαρμιτα του δρυ'ι'δη στον Αστεριξ...Αντε και ανελαβε ο πρωην Πασοκος,πρωην Κομμουνιστης,πρωην Συνασπιστης,και νυν..ξερω γω,να τον ρωτησουμε...,τι αλλαξε? τιποτα,αμα δεν εχεις διοικηση,περιμενεις να φας -αν φας- τα τριμματα απο το κοκκινιστο μοσχαρακι που εμεινε στην κατσααρολα,και μαζευοντας το κεφαλοτυρι απο τα διπλανα πιατα για να το ριξεις στα ξαναζεσταμενα μακαρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς monegascos: Αδερφέ, όσο πάει μένουμε μόνοι. Φαίνεται απο παντού. Δεν πειράζει όμως. Θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή