Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΤΟ MUNDIAL ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

           Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν πιστεύω οτι μια εκδήλωση γίνεται απλά και μόνο για την τέρψη του κοινού. Πάντα εξυπηρετείται κάτι άλλο, που δεν είναι ορατό άμεσα. Το άμεσο είναι να στραφεί η προσοχή του κόσμου στο θέαμα και να αποχτήσει δικαίωμα ομιλίας για κάτι που μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί ή και να το σχολιάσει. Να ξεφύγει ρε παιδί μου απο την προβιά του μουγκού και την υποχρεωτική ισοπέδωση του απο μια παρέα που τον έχει για να συμπληρώνει τον αριθμό ή να βγάζει μια κοινωνική υποχρέωση.
           Το τουρνουά αυτό, πρέπει με χαώδη διαφορά, να είναι το χειρότερο που έχω δει. Οι ομάδες είναι πια σκοτωμένες απο τα συνεχή παιχνίδια και τίγκα απο παίκτες που είναι στην πλειοψηφία τους αποκαταστημένοι. Αφ ενός οικονομικά κι αφετέρου σε ξένες χώρες που δρουν σαν μίξερ στην όποια λατρεία είχαν για την πατρίδα τους και την σημαία τους. Συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο με τους αντιπάλους τους, που σκέφτονται τον αυριανό αντίκτυπο ( θυμηθείτε το τουρνουά που ο Μαραντόνα είχε πάει κόντρα στην Ιταλία, την επόμενη μέρα είχε αποδειχθεί ναρκομανής ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
          Το θέαμα ενοποιείται, γίνεται μονότονο και κάνει ένα κλικ προς τα κάτω ποιοτικά αφού πηγαίνει προς την Ευρώπη που αυτήν την στιγμή κρατάει το χρήμα. Είναι το Κολωνάκι του ποδοσφαίρου με τα μοντέλα και τα λαμόγια κοσμικούς, ενώ όλοι ξέρετε οτι οι πιο ωραίες γκόμενες είναι στα δυτικά προάστεια κι άρχοντας είναι κάτι που το έχεις μέσα σου και τα λεφτά είναι απλά για να καλύπτεις την γύμνια σου. Κι αυτό το θέλει η παγκόσμια νέα αρχή, που δεν στηρίζεται στους παλιότερους αλλά στις καινούργιες γενιές που δεν πρέπει να έχουν απαιτήσεις και διαφοροποιήσεις και γνώμες. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.
        Η μαλακία αυτή κυρίως είχε σύμμαχο την βουβουζέλα, που ήταν τεράστιος σταρ και σε κάθε καλή φάση αποσπούσε την προσοχή των πάντων. Και φυσικά θα δείτε πόσες βουβουζέλες θα κορνάρουν φέτος στα γήπεδα μας, αφού η πραγματική μαλακία όχι μόνο εξάγεται αλλά και πουλιέται κιόλας. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ, ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ KI ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ.
       Σύμμαχος επίσης ήταν και η διαιτησία, δηλαδή η τοπική δικαιοσύνη. Που πλέον αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή με συγκεκριμένο σκοπό: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΚΤΟ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ.
       Σαν την μπάλα, που πλέον απο ανδρικό παιχνίδι γίνεται παιδικό. Με την πλαστική καραμούζα και το μπαλόνι που μπερδεύει επιθετικούς, σέντερ χαφ μπαλαδόρους και τερματοφύλακες. ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  ΑΛΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΖΩΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.
        Το τουρνουά αυτό όμως είχε την καλύτερη κάλυψη των φάσεων. Τι οξύμωρο ε; Οι αφρικάνοι πιάνανε τα πάντα και με πολλαπλή λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει οτι έρχεται το βίντεο της αποκατάστασης της αλήθειας και η ηλεκτρονική τεχνολογία, ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
        Εδώ θα ολοκληρώσω το τουρνουά και τις προσωπικές μου σκέψεις. Που δεν είναι στην καταστροφολογία αλλά προς το μέλλον. Και θα μείνω στην κουβέντα του Σαμαρά που μάλλον του ξέφυγε: Κοινωνικά πτωχεύσαμε. Κοινωνία , το αποτέλεσμα πλέον μετά την οικονομία. Και κοινωνία πια είναι όλος ο πλανήτης κι όχι η απομόνωση. Φυσικά αποτέλεσμα του οτι οι προοδευμένες κοινωνίες αγόραζαν προϊόντα που έταζαν και δεν πλήρωναν. Κι αγρίεψαν που κάποιοι ζητάνε τα λεφτά τους πίσω. Απο τους υπαλλήλους τους, που τώρα πια δεν τους χρειάζονται. Τους τα δώσανε για κάποια χρόνια για να παίξουν, να δουν αντιδράσεις και μετά να γίνει η χειρότερη χούντα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή. Φυσικά ο λαός θα είναι η παράπλευρη απώλεια.

6 σχόλια:

  1. ...Ο σωζων εαυτο σωθειτω παει η δουλεια δηλαδη? Ο κωλος μας κι απο κει και περα ας γινεται της αρχαιας Ελλαδας....!!!! Φυσικα και δεν φευγει απο το ΠΟΚ.Αυτη παιζει μπαλα μ`αυτον μπροστινο,και σκοπος του,μαλλον,ειναι καποια στιγμη να μπορεσει να ερθει η κατασταση σε τετοιο σημειο που να τους εχει απο κατω.Δεν πιστευω οτι θα τα καταφερει γιατι δεν ειναι αυτοφωτος,αλλα μια κινηση εντυπωσιακη θα την κανει γιατι το θελει η ψυχη του.Οταν τυφλωνεται-οπως τωρα-μπαινει στο "υαλοπωλειο",αλλα μετα τον σημαδευουν "20 χραπα-χρουπες"...και ειναι και μεγαλος στοχος!
    Και δευτερο πλοιο εβγαλαν οι γειτονες,κοντα στην Αλεξανδρουπολη,αλλα εμεις ειμαστε διακριτικοι,κανουμε οτι δεν ειμαστε εκει ενω ειμαστε,απλα για να μην μας βαλουνε να φυλαμε εμεις το σημειο κι αυτοι πανε για καφε στην Βιστωνιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους.
    Με εκεινα και με τα αλλα (οπου ΚΑΙ εκεινα ΚΑΙ τα αλλα συνδιαζονται) περασαν σε δευτερη μοιρα τοσο η καταθεση Ζορμπα οσο και αυτη του
    "αγγελικου προσωπου" που λεει και ο αδερφος.
    400 χιλ. εγγυηση και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα. Τα λεφτα θα τα βρει ειμαι βεβαιος.Και μη με ρωτησει κανεις "γιατι δεν καταθετουν για τις υποθεσεις αυτες και οι προισταμενοι τους,οι οποιοι αλλωστε ειχαν και την ευθυνη αλλα και την γνωση των κινησεων και δραστηριοτητων τους;. Δηλαδη Καραμανλης, Σημιτης;".
    Μη λεμε τα ιδια.
    Ο Ζορπμας παλι, τι φωνασκει και διαμαρτυρεται για υποβαθμιση της αρχης ης οποιας προιστατο αλλα και "περιεργη κωλυσιεργια" των διακαστων και εισαγγελεων στα χερια και τα ποδια των οποιων ειχαν "δωθει" οι υποθεσεις προκειμενου να κανουν τις δουλειες τους τα Αρσενικοθυληκα της Ουρανιας πολιτειας με τα αλλα αρσενικοθυληκα του Μαξιμου.Και γιατι δεν τα γυριζες ολα τουμπα οταν επρεπε; Δεν μπορεις; Επρεπε να σε καλεσουνε για να παραπονεθεις και να σηκωσεις τα χερια, ρε;
    Σκεφτειτε οποιο ονομα θελετε απο αυτα που μας τυρανανε τα τελευταια 10 χρονια,και θα το βρειτε μεσα στις υποθεσεις που -ταχα- εξεταζονται. Οποι ονομα θελετε. Καντε ενα παιχνιδι με τον εαυτο σας. Μεσα θα πεσετε.
    Και ομως δεν τρεχει καστανο.
    Και η τραβεστι δολοπλοκια μεταξυ μμε-"αναδοχων"-πολιτικαντηδων-τραπεζων-αρχιμοναχων- εταιριων κιν τηλεφωνιας-"επιτροπων"-"αρχων",υπο την μαγικη μπακετα του παρακρατους καλα κρατει,της οποιας μικρα μερη μονο βλεπουμε με αφορμη αυτες τις καταθεσεις οι οποιες υπαρχουν μονο και μονο για να σκεπασουν και επισημα στο τελος-ως ηθεισθαι-την βρωμα των αλληλενδετων υποθεσεων των ομολογων,του Βατοπεδιου και τις Siemens με ενα λευκο μαρμαρο αοπ την εταιρεια "ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Α.Ε.".
    Εκτος και αν υπαρχει κανενας αφελεις που να πιστευει στις "ξεχωριστες δραστηριοτητες" και τις ασχετες μεταξυ τους υποθεσεις που ω του θαυματος εμπλεκονται τα ιδια και τα ιδια προσωπα. Με μικρες παραλαγες,αναλογα το προσωπικο ενδιαφερον, η τις "ακρες" του καθενος.
    Γι'αυτο και καμια μα καμια υποθεση δεν προχωρησε ποτε -και ουτε προκειται-μεχρι το βαθος της,και δεν αποκαλυφθηκε πληρως.
    "Τυχαιο; Δεν νομιζω".
    Ομαδικος ταφος δηλαδη. Οπως οταν μια χολερα ξεκληριζει μια πολη και βιαστικα θαβονται τα πτωματα.
    Δικαιοσυνη που ειναι δεμενη χειροποδαρα,σαν "τραπουτσωμενη" γιδα που λεν' και στα χωρια, με δικαστες και εισαγγελεις που φορα παρτιδα λαμβανουν φακελους υποθεσεων και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ να τους προσκομισουν εκει που πρεπει,η να εξετασουν στοιχια που η απλη λογικη λεει το αυτονοητο, η ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ την συνδρομη των ξενων υπηρεσιων,τοσο ξεκαθαρα,με τοσο θρασος και χωρις ιχνος ντροπης,σαν να προκειται για υποθεσεις του σπιτιου τους.
    Αντι δηλαδη -ως φανταζομαστε οτι πρεπει- να ξεσκονιζουν και το παραμικρο στοιχειο,κανουν-εκτελοντας διαταγες ασφαλως,σαν δουλες- το ακριβως αντιθετο.
    Γραφεια ενοικιασεων οικιακων βοηθων " Η Ευελπιδων".Με υποκαταστηματα παντου.
    Και αλιμονο σου μικρομεσαιε αν βρεθεις στο διαβα τους,οταν στα διαλειματα των μαφιοζικων κουκουλωματων των βαρβατων υποθεσεων με δισεκατομμυρια ΔΙΚΑ ΣΟΥ, αλιμονο σου αν βρεθεις σε υποθεση "τρεχουσα" και συνηθισμενη για την οποια θα κρινεται το μελλον σου,η δουλεια σου, η οικονομικη σου κατασταση, η η υποληψη σου και θα πρεπει να σταθεις απεναντι τους.
    Θα σε γαμισουν και θα σε σταυρωσουν,χωρις ελεος, αποδεικνυοντας την "ανεξαρτητη" κωλοτρυπιδα της 3ης εξουσιας,οπου μαζι με τις αλλες τρεις αδερφες της, κανουν παρτουζες στην πλατη σου χρονια τωρα και πληρωνεις τα γαμησιατικα σαν κοροιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χρήστο: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ = ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει στην περιπτωση της ανακατασκευης του αγ. χωρου του οακα ο ισχυρος προεδρος υπαλληλος να παρουσιαστικε κιμπαρης και μπρουκλης,μη αποδεχομενος να πληρωσει μονο ο παο το κοστος αλλα να μοιρασθουν τα εξοδα "γιατι κατι αλλο,δεν αρμοζει στην εικονα της ομαδος μας" οπως ειπε,αλλα απο χθες ο Τζακιρις του σφραγισε την επιταγη των 500.000, ετσι για να μη ξεχνιομαστε βρε παιδι μου, αλλα και για να γινει υπενθυμιση περι του "τι αρμοζει" στην σημερινη διοικηση.

    Το μοντέλο Λάουρα συνελήφθη στο Λουτράκι για σεξ επί πληρωμή με το ψευδώνυμο Σοφία η Ξαπλωτή. Κατι σαν το " οσιος Δανιηλ ο Στυλιτης"
    Ειμαι σιγουρος οτι θα αγιασει.
    Εχει και συνεχεια. Και πλακα: Η Λάουρα πήρε τη ζωή(;;) στα χέρια της και κάνει τα πρώτα βήματα (ερποντας για την ακριβεια) στον χώρο της ελληνικής τσόντας. «Μού έστησαν παγίδα στο Λουτράκι γιατί δεν δέχτηκα για λίγα ψίχουλα να συμμετάσχω σε ερωτκή ταινία. Η σύλληψή μου μου κόστισε και ηθικά(μη γελατε,το εξηγει παρακατω) και επαγγελματικά» σημείωσε η Λάουρα και πρόσθεσε: «Πλέον, έχω τη δική μου εταιρεία και γυρίζω τη δική μου ταινία. Και είμαι περήφανη. Τα γυρίσματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ελπίζω σε λίγες ημέρες το πρώτο μου DVD να κυκλοφορήσει και να αρέσει. Eχω βάλει τα δυνατά μου και οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου με υπο-στηρίζουν(καταλαβατε νομιζω) και με στηρίζουν(εδω δεν εχει "υπο" βρε Λαουρα;) σε κάθε σκηνή».
    Αυτο να γινει μαθημα και μιμηση προς ολους οσους προσπαθουν και δεν τα καταφερνουν στη ζωη.
    Εχει και καλυτερη συνεχεια το πραγμα:
    Σύμφωνα με τον μάνατζερ της Λάουρας, Γιώργο Φραγκόπουλο, «τα γυρίσματα γίνονται στους ίδιους χώρους και στο ίδιο κρεβάτι που γυρίστηκε και το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Διαλέξαμε επίτηδες να γυρίσουμε στους ίδιους χώρους με την Τζούλια, για να δει ο κόσμος τη διαφορά, γιατί εμάς δεν μας τρομάζουν οι συγκρίσεις" (ποιον ελεγχο πιστοποιησης και iso ρε Steven; Δεν βλεπεις πως γινονται οι ελεγχοι πλεον;) τόνισε και πρόσθεσε: «Το δικό μας DVD τιτλοφορείται Laura does Loutraki, όπου φυσικά πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Λάουρα. Εμείς κάνουμε πραγματικά αισθησιακό πορνό, με έμφαση στον ερωτικό φετιχισμό. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση πώς ωραίες κοπέλες σαν την Τζούλια διαλέγουν να παίξουν είτε με ακέφαλους πρωταγωνιστές(τι εννοει "ακεφαλους" ρε παιδια;) είτε στο μέλλον, όπως ακούγεται, με ευτραφείς κυρίες».
    Τα γυρίσματα της τσόντας της Λάουρας, εκτός από το κρεβάτι της Τζούλιας, γίνονται ακόμη σε και ερημικές παραλίες της Αττικής, υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να ενοχλούνται οι λουόμενοι. «Οταν κάτι είναι ωραίο, ο κόσμος το θαυμάζει και δεν αντιδρά» σημείωσε η Λάουρα.
    Καταλαβαινετε τι θα γινει στην εν λογω παραλια απο τους "λουομενους".
    Μετα το περας των γυρισματων θα χρειασθει συνεργειο για τον καθαρισμο των ακτων "απο αυτο το περιεργο λευκοπλακγτον" που θα εχει σκεπασει τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: Το βράδυ στην ανάρτηση κάποια εξηγούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο,τρεις κουβαδες κλαμα εριξε η μοντελα,που την επιασαν κατα το στησιμο για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο,και για να σωθει της δημοκρατιας το αναγνωσμα....Αν το γυριζαν ταινια,θαχε κονομησει απο τοτε, αλλα που μυαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή