Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

           Δηλαδή, κάτι σαν κλήρωση. Καθότι υπάρχουν κλειδάριθμοι για ΑΕΚ και ΠΑΟ, για κάποιους Θεσσαλονικείς να μην πέφτουν ταυτόχρονα γηπεδούχοι και τρέχει η αστυνομία σαν τα στρουμφάκια, να μην υπάρχουν ντέρμπυ πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των εκπροσώπων μας και να μην πέσει και ντέρμπυ των αιώνιων τις πρώτες αγωνιστικές που είναι τιμωρημένοι κεκλεισμένων των θυρών. Παρεπιπτόντως θυμηθείτε οτι για τα αίσχη του τελικού κυπέλλου, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ.
          Πάντως έγινε κλήρωση. Και γι' αυτήν θα μιλήσουμε. Για την ομάδα μας δηλαδή. Και μην ακούσω καμιά μπαρούφα τύπου, " έλα μωρέ, όλοι θα παίξουν με όλους." Αυτό ισχύει για κάποια άλλα κράτη, π.χ Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία κλπ κι όχι για την χώρα που τώρα θα κάνει θέμα για να διεκδικήσει πίσω τον Καραγκιόζη. Έχει τεράστια σημασία η κλήρωση- μισός ορισμός για την ομάδα που προσπαθεί να ξαναβγεί στον αφρό. Ή να αποφύγει τον υποβιβασμό.
           Και πάμε να δούμε τα θεωρητικά πρώτα: Το πρώτο που κοιτάς είναι την πρεμιέρα και το τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Η αρχή πρέπει να είναι μέσα και το τέλος έξω. Να ξεκινήσεις με νίκη και να τελειώσεις με κάποιον αδιάφορο αν γίνεται, ή αν δεν γίνεται, να δουλέψει " η ομορφιά του ποδοσφαίρου" για τους πιο έμπειρους. Έχοντας γλυτώσει κατ' αυτόν τον τρόπο κι ένα εκτός έδρας ματς στην κανονική περίοδο, που μπορεί να σου πέσει με βροχές και λάσπες και με αυξημένη λίμπιντο των τοπικών οπαδών, που στο τέλος έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους σαν γνήσιοι Έλληνες.
          Το δεύτερο που κοιτάς είναι πώς παίζεις τα ντέρμπυ και πώς τις Θεσσαλονίκες. Που καλό είναι να είναι όλα μοιρασμένα. Για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για λόγους αλληλουχίας παιχνιδιών σε επίπεδο τραυματισμών. Και τέλος το τρίτο που κοιτάς, είναι αν το budget  το βαθμολογικό συμπίπτει με το οικονομικό μια που φέτος υπάρχει τρομερή εξαγγελία του προέδρου μας για τετράδες αγώνων  και τα συναυτά μπαρουφολογήματα.
        Επί του πρακτικού λοιπόν: Η ΑΕΚ ξεκινάει στην Κέρκυρα και τελειώνει μέσα με τον Ηρακλή. Και τα δύο άτυχα. Μέσα έπρεπε να αρχίσει με την ομάδα που θα παίξει την έδρα της για να μην ξαναπέσει και μέχρι τη ρεβάνς βλέπουμε, και έξω  έπρεπε να τελεειώσει με τον Θεσσαλονικιό που, ή θα έχει σωθεί ή θα έχει πέσει και φυσικά δεν θα ποντάρει να κόψει πρωτάθλημα απο την ΑΕΚ τότε ( πού έφτασα; ) , καθότι και παιδί μικρό νηπιαγωγείου γνωρίζει την πόρτα της συγκεκριμένης ομάδας. Στη μέση του πρταθλήματος η ομάδα αυτή είναι επικίνδυνη, στο τέλος δεν υπάρχει.
        Επίσης η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο παίζει 8 εκτός κι 7 εντός, εκ των οποίων 6 επαρχίες στο πρώτο μισό και 5 στο δεύτερο. Μοιρασμένα θα πείτε και περίπου έτσι είναι, με την παρατήρηση οτι όλες οι Θεσσαλονίκες είναι έξω και τα ντέρμπυ μέσα στην αρχή, κι ανάποδα μετά. Σας φαίνονται ακόμα μοιρασμένα τα πράματα; Μπορεί.
        Πάμε σε 2 λεπτομέρειες: 6-7-8, Στον Άρη, με την αλογοτροφή και στον Πανιώνιο. 10,11,12, στον ΠΑΟΚ , στην Καβάλα και με την δαφνοστεφανωμένη. Τρομερή αλληλουχία, που προστίθεται στις αγωνιστικές 2,3 που με βάση την πρεμιέρα τις ήθελα ανάποδα. Μέσα με την Κέρκυρα, έξω με τις Σέρρες κι έξω με τον Αστέρα. Οι δύο νεοφώτιστοι κι ένας παλιός, που δεν σου προσφέρουν κανένα άλλοθι για την ομάδα σου, και σε ρολάρουν. Σε συνδυασμό, μετά την πρεμιέρα, των 3 εβδομάδων διακοπής για την εθνική. Ενώ τώρα, μπορεί και να σε παραμυθιάσουν.
         Και το λέω αυτό, διότι όλο το σύστημα παίζεται για την ΑΕΚ τις πρώτες 5 αγωνιστικές. Που το 5 Χ 3 είναι πλέον επιβεβλημένο και το μαχαίρι στο λαιμό. Εκεί θα έχουν φανεί τα πάντα, για όλους και για το μέλλον. Οποιαδήποτε απώλεια, σημαίνει και την οριστική θέση στην τελειωτική κατάληξη. Η απόλυτη συγκομιδή βαθμών, καταλαβαίνετε τι θα φτιάξει για την συνέχεια. Που πολλά θα συγχωρεθούν αφού θα βρίσκεσαι πάνω στο άρμα.
      Μιλάω ωμά. Στο παιχνίδι δεν παίζει η διαιτησία ακόμα με τα χειρουργεία υπέρ των άλλων. Η ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ.
      ΥΓ1. Μην ασχολείσθε με φιλικά και την επικοινωνία των ρεπόρτερς. Είναι βλήματα αυτά. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ ( είδατε τι θυμάμαι ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΤΙΟΠ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΣΕΡΒΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΡΑ Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΣΟΒΑΡΑ; ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ.    
      ΥΓ2. Λέτε να πάρουμε εισιτήρια; Προβλέπω χαμό. Όποιος θέλει να πηγαίναμε παρέα, ας μιλήσουμε. Μιλάω για οποιαδήποτε θύρα.
                  

25 σχόλια:

  1. Καλημερα,

    Εγω θεωρω αυτονοητο οτι πρεπει να ξεκινησουμε με 5 νικες κ βλεπουμε.Και μαλιστα πειστικες νικες που να δειχνουν ξεκαθαρα οτι φετος δεν θα ημαστε για φαπες. Το προγραμμα βολευει ,ντερμπι στην αρχη δεν υπαρχουν αρα ειναι ευκαιρια να ρολαρει η ομας. Βεβαια αν αλλαξουμε 3 παιχτες τον Αυγουστο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    Και θελω να βαζουμε απο 3 γκολ για να μην υπαρχει η δικαιολογια της διαιτησιαςγιατι σιγουρα κ φετος θα εχουμε τα χειρουργια μας στην αρχη για να κοπει ο τσαμπουκας.
    Γινεται? Αν γινεται μαγκια τους.Να νικανε κ τα λαμογια.

    Τα φιλικα ειναι η πιο αστεια ιστορια. Προχειρα θυμαμαι την χρονια του Δωνη πρωτο φιλικο με Αρμινια 1-1 με τους γερμανους να ειναι εντυπωσιασμενοι απο την ετοιμοτητα της ΑΕΚ και να μενουν αγαλμα απο τον υπεροχο Ρικκα που κατευθυνε υποδειγματικα την ομαδα κ εκοβε τα παντα πισω.Και περυσι να μιλανε για την αποκαλυψη της ΑΕΚ τον νεο Εσιεν τον Γιαχαγια !Την συνεχεια την ξερουμε!!

    Στηβεν οταν μιλας για εισιτηρια εννοεις διαρκειας ? Το λες σοβαρα ? Τι εννοεις χαμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συνολικο ποσο απο Παπασταθοπουλο που πηρε η ΑΕΚ εφτασε τα 4200000. Δεν ειναι κ ασχημα για ενα παιχτη που δεν ειχε ουτε μια διεθνη συμμετοχη οταν πουληθηκε.
    Μαζι με τα 700 χιλ. της Μιλαν περιμενουμε κανα 600αρι χιλ. απο Μαλαγα για Σορεντινο. Συνολο 1 εκατ. 300 χιλ.Μια χαρα λεφτα απο το πουθενα. Θα πανε σε δοσεις συμβολαιων η΄ για δεξι μπακ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Το προγραμμα ειναι "βατο"(αυτο ειναι σχετικο βεβαια).
    Οι πρωτες αγωνιστικες ειναι με μικρομεσαιες ομαδες,που θα εχουν στο προγραμμα αυτες τις ηττες.
    αρκει να μη τα κανουμε θαλασσα. Τα ντερμπυ ειναι ισοροπημενα και απλωμενα.
    Ασφαλως και δεν δικαιολογειται κατι αλλο εκτος απ'το 5χ3 και αυτο ειναι και δικοπο μαχαιρι.Σωστα.
    Οπως και να εχει,αν εχεις ομαδα, το προγραμμα το κοιτας απλα για να μαθεις ποιος ειναι ο επομενος αντιπαλος. Τι να λεμε τωρα.

    Υ.Γ. 1 Θωμα, εχω την εντυπωση οτι τα χρηματα απο την Μιλαν ειναι πολυ λιγοτερα. Αν ειναι το 15 % απο την μεταπωλητικη αξια ( 4.5 εδωσε ο Μπερλουσκονι,αρα το 15% απο το 1 εκ. παιρνει η ΑΕΚ,αρα 150.000, αρα τριχες). Θα μας πει και ο Steven.
    Υ.Γ 2 Προταση του Σαλα για εξαγορα ΑΤΕ και Ελλ. Ταχυδρομειων.Λετε να πει οχι ο πρωθυπουργος με το τραυματισμενο δαχτυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο πρεπει να εχεις δικιο.Το ειχε πει ο Στηβεν την προηγουμενη φορα.Το 15% της υπεραξιας πρεπει να ειναι.Αν ισχυει τοτε οι δημοσιογραφοι ειναι ζωα κ παραπληροφορουν τον κοσμο.
    Green bank θα λεγεται η καινουργια τραπεζα απο την συγχωνευση. Και ακολουθουν κ αλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα, οσο αφορα στο θεμα του καραγκιοζη και του πνευματικου του πατερα,καλα κανουν και τον διεκδικουν-εστω και χωρις πιθανοτητες πλεον- οι δικοι μας καραγκιοζηδες.
    Και δεν ειναι ντροπη,ουτε προσβολη-επιτελους- στο αιωνιο αυτο συμβολο της τεμπελιας και της τσαπατσουλιας,να αποκαλουμε καποιον "καραγιοζη".
    Απλα,του αποδιδουμε τα χαρακτηριστικα που εχει και εκεινος.
    Δηλαδη γιατι; Για να μην προσβαλουμε την μνημη του Σπαθαρη;Αυτη δεν παθαινει τιποτα.
    Αφου "καραγκιοζη" αποκαλουμε -και σωστα-,καποιον που εχει τα χαρακτηριστικα του χαρτονενιου ηρωα.
    Δηλαδη ειναι εκ'πεποιθησεως τεμπελης,επαγγελματιας της λοβιτουρας,ενας ο οποιος βριζει την γυναικα του, χτυπαει τα παιδια του, "ριχνει" τους φιλους του,γλυφει εκει που φτυνει,σκυβει στην εξουσια,προσπαθοντας παραλληλα να την κλεψει και τελειως υποταγμενος στην φτωχια του και την κακομοιρια του.
    Δικαιως λοιπον τον διεκδικουν οι δικοι μας καραγκιοζηδες.
    Ενα συμβολο που δεν εχει ενα,μα ουτε ενα, θετικο στοιχειο πανω του.Αντιθετως εχει μαζεμενα ολα τα κακα της μοιρας του και της φυσης του.
    Και αυτο σας το λεει καποιος που εχει μεγαλωσει με τον ανατολιτη ηρωα-οπως οι περισσοτεροι απο εμας ισως- και μαλιστα ειχα μικρος παιξει καραγκιοζη. Ηταν - αλλη μια- αποτυχημενη επιχειρηματικη προσπαθεια για κερδος στην ηλικια των 10 χρονων. Ειχα κανει 2-3 πραστασεις στον κηπο,πισω απο το σπιτι. Το αποτελεσμα της τελευταιας παραστασης ηταν για γελια και για κλαματα,καθ'οτι τα παρασκηνια συνορευαν με την εξοχικη τουαλετα. Οποτε ο σκατοπολεμος ηταν αναποφευκτος. Τα παιδια-που πληρωναν εισητηριο-γυρισαν στα σπιτια τους και τα επλυναν με την μανικα οι γονεις τους,βλαστημοντας με.
    Χωρια που με κυνηγουσε ο πατερας μου γιατι ειχα κλεψει απο το καφενειο που διατηρουσαμε τοτε, ενα καφασι αναψυκτικα. Για να τα πουλησω και αυτα υποτιθεται στους θεατες.
    Τραγελαφος η παρασταση.Και απο τοσο νωρις καταλαβα οτι δεν εχω επιχειρηματικο δαιμονιο.Αλλα αξεχαστη.Απο εκεινα τα συμβαντα που μας μενουν και μας συνοδευουν,απο τα γλυκα εκεινα χρονια.
    Ας τον παρουν λοιπον οι γειτονες. Τους ανηκει εδω που τα λεμε.απο εκει ηρθε. Απλα εδω,λογω ιδιοσυγκρασιας του λαου,εθριαμβευσε.
    Και θα ειναι παντα στις καρδιες και στις συμπεριφορες μας.
    "Δεν θα αλλαξουμε ποτε, κουφαλα καραγκιοζη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Η ΑΕΚ θα πάρει το 15% οποιουδήποτε ποσού πάνω απο 3,5 μύρια.
    Λοιπόν μίλησα για διαρκείας διότι με έχουν πρήξει και τα παιδιά.
    Χαμός: 1) Παρέα
    2) Αν πάμε καλά, καταλαβαίνεις
    3) Αν δεν πάμε καλά, να μην τα δούμε απο κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Green" λοιπον; Δεν το ηξερα. Ωραιο. Κανει και λογοπαιγνιο με το "Greece". Ετσι εξηγειται και η "πρασινη αναπτυξη" που μας τριβελιζει το κεφαλι καθε λιγο ο πρωθυπουργος της εναλλακτικης καλλιεργειας.
    Πρασινη τραπεζα. Με σημα ενα μισοφαγωμενο φυλλο και δυο καμπιες πανω του επι το εργον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Ωραία φάση διηγήθηκες.
    Δεν θα στενοχωρηθώ αν είναι τούρκικος ούτε γω. Γουστάρω να το απολαμβάνω αυτό που μου αρέσει, δεν πα να τόχει φτιάξει και ο Τσένγκις Χαν. Σε 2 Σάββατα το κείμενο για το θέμα, που έγραψα χτες. έχω τρελαθει με την επικαιρότητα κι έχω γίνει φιόγκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς όλους: Μάλλον άνοιξε η πόρτα της Μαγιόρκα με το λαμόγιο τον Φερέρ για τον Μπλάνκο. Άντε να πουληθεί καμιά σημαία κατά Θανόπουλο μπας και πάρουμε κανένα αντικαταστάτη για τον Σκόκο που μάλλον μας έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Θέλω κι ένα άλογο στο σήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιουλίου, 2010 14:18

    Το πρόβλημα με το 15% του παπασταθό είναι εάν αυτό αναφέρεται μόνο στο κασέρι (4,7-3,5=1,2 μύρια x 15%=180 χιλιάρικα), ή εάν στην υπεραξία του παίκτη συμπεριλαμβάνονται και οι αξίες των 3 παικτών ανταλλαγμάτων. Εκεί πρέπει, φυσικά να εκτιμηθούν και να πάρουμσ cash το 15% αυτής. Το βλέπω κομμάτι ΧΛΩΜΟ, οπότε 180 χιλιάρικα μας βγάζουν 4 μήνες μισθούς του μπαρμπαδέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο το "να ειχα 11 Μπλανκο" μεχρι το "θα φυγουν οι 5" , με πρωτο τον Σκοκο καταληγουμε να φευγει ο Μπλανκο κ να μενει ο Σκοκο. Σαν αξια παιχτων αυτο ειναι κ το λογικο.Αλλα δεν μετραει παντα η αξια ενος παιχτη αλλα κ το ποση καυλα εχει καποιος για την φανελα κ την ομαδα και ποση διαθεση βγαζει μεσα στο γηπεδο.
    Παντως με Λυμπε,Τζιμπουρ,Μπλανκο καποιος θα ετρωγε παγκο οποτε θα ειχαμε δεδομενη μουρμουρα.Οποτε στην θεση του Μπλανκο το προτιμοτερο θα ηταν ενας φερελπις που δεν θα μουρμουραει αν τρωει παγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι φανερο οτι ειναι προς πωληση ο Μπλανκο,αφου και στο Ζεεφελντ προπονειται κατα μονας με τον Νταντομο και δεν συμμετεχει σε τακτικες κλπ.
    Ο τρελοΤζεμπουρ θα μεινει και θα τα καταπιει ολα. θα του ψησει το ψαρι στα χειλη ο Σερβος. Τωρα που τα αποδυτηρια αλλαξαν και δεν τον παιρνει για τιποτα αφου δεν εχει "συμπαραστατες",θα γινει αλειφη.
    Ο Σκοκο ασφαλως και μενει και εχω την εντυπωση οτι φετος θα ειναι καλυτερος.Και κυρια πιο σταθερος. Θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον Καραγκιόζη τον αγαπάμε διότι είναι καθρέπτης του λαού μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο σπορτ24 γράφουν για σκέψη απόκτησης του ξεπεσμένου Σεϊταρίδι.
    Καλά υπάρχει άνθρωπος στην ΑΕΚ που''σκέφτετε''κάτι τέτοιο μετά τα περσινά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαραλαμπε εμενα μια χαρα λυση μου φαινεται ο Σειταριδης. Αν πληρωσει 200 χιλ. στην ΑΕΚ κ σαν 3η λυση πισω απο τον Αργυριου κ τον Γεωργεα καλως να ερθει.
    Δεν λες παλι καλα που δεν ηρθε περυσι κ βρηκαμε τον Αραουχο.Θα ημασταν ολη τη χρονια χωρις δεξι μπακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Γιώργη: Σιγά να μην λύσουν και επικαμπύλιο ολοκλήρωμα. Δεν μετράνε τα κορμιά παρά μόνο τα καθαρά χρήματα. Διότι κανονικά στην υπεραξία θα έπρεπε να υπολογίζονται και οι εφορίες και οι αμοιβές των managers κλπ. άσε σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Το πρόβλημα είναι όμως οτι ο Σκόκο δεν θα αφήσει φράγκο στο ταμείο, συν του οτι απο τον Γενάρη θα ανήκει αλλού και θα ξαναγίνει νεκρά φύση.
    Να σου πω κάτι; Δεν μπορώ εγώ να στηρίζομαι σ'αυτόν τον μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιουλίου, 2010 19:15

    Α, κάτσε βρε steven. Τοιούτοι είναι επαϊοντες στα οικονομικά και τα νομικά. Εγώ είμαι ένας πτωχός μαυρομάτης με πτυχίον.
    Πως τους ξεφεύγουν αυτά?
    Τα μανατζεριλίκια είναι άλλο θέμα.
    Όσον αφορά το σκόκο, και σε αυτό μαζί σου είμαι.
    Τελικά τον φορτωνόμαστε...και φεύγει ο μπλάνκο και ο αραούχο...όλα ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιώργη: Τίποτα δεν τους ξεφεύγει. Όλα είναι υπολογισμένα και τα λεφτά πέφτουν κάτω απο το τραπέζι. Έχεις δει ποτέ πτωχό παράγοντα;
    Σε λίγο θα μου πεις οτι και του Παπακωνσταντίνου, του ξέφυγαν κάποιοι όροι του μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ: ΜΟΝΟ Η ΒΑΣΩ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποια Βασω; Η γνωστη; Καλο θα ηταν να βρισκοταν στην...αντισταση απο την εποχη που ηταν υπουργος του χαους. Αλλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο.
    Η "αντιστασιακος" και μετα υπουργος, η το αντιθετο,καλη ωρα. Μαζι αυτα,ποτε.

    Και την επομενη Πεμπτη κατα την διαδικασια "αναδειξης" (ωραια λεξη,ειπαμε) του προεδρου της Λιγδας,η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθει απο τον Δ. Καψη,οπως σημερα, που δεν εχει δικαιωμα ψηφου, η θα παει ο "κανονικος" προεδρος,δηλαδη αυτος που δεν εχει ουτε μια μετοχη αλλα ειναι βαλτος απο τους κανονικους ιδιοκτητες; Ξερεις κατι Steven;
    Θα ψηφισουμε "παρον"; Θα ριξουμε λευκο-ακυρο; Δεν θα προσμετρηθει καθολου; Θα θεωρηθει απουσα; Τι διαολο θα γινει; Ξερουν κατα που θα γυρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Αυτή κι όμως αυτή.
    Σήμερα γύρισε τούμπα το τραπέζι η διαδικασσία των δικαιωμάτων των λαμογιών. Ρε σηκώθηκε ο Μπέος και μίλησε για τον Βαρδδινογιάννη. Καταλαβαίνεις τι γίνεται; Η μεγαλύτερη αλήτρα έχει γνώμη λόγω Βγενόπουλου.
    ΄ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ; ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥ.ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΑΝΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; Θα τηλ στον ΔΜ. άλλος κάνει κουμάντο πια. Είπαμε ΑΕΚ = Ελλαδα. Στεγνώνεις και παρακαλάς για τον στρατηγικό επενδυτή. Δεν με είχες πάρεει σοβαρά όταν έλεγα για Καρτράίτ. Χαίδευτικά το λέω. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΤΥΠΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Πού θα γύρουν; Στον αναλώσιμο. Τον αρχαίο, τον καρίκευμα ή τον ποδοσφαιριστή για να αγοράσουν χρόνο. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς όλους: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΨΗΛΑ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή