Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

           Άλλο είχα καταχωρημένο για ανάρτηση κι άλλο πλέον βγαίνει. Σε μια εβδομάδα καταπληκτική, γεμάτη εκπλήξεις κι εξελίξεις, που θα κορυφωθεί με το πάρτυ του γνωστού για τα 30 χρόνια του γάμου του. Και τα πάρτυ πάντα κρύβουν εκπλήξεις, όχι ακόμα σε επίπεδο ανακοινώσεων. Αλλά με καλά δρομολόγια για το προσκήνιο.
          Που είναι πάντα πολιτικό, δηλαδή αρλούμπες. Ποτέ δεν διοικήθηκε μια χώρα απο πολιτικούς, ποτέ δεν υπήρχαν σημαίες και σύμβολα, και κυριότερα ποτέ δεν υπήρχαν ιδεολογίες. Όλα αυτά δημιουργήθηκαν για να κονομάνε κάποιοι όπισθεν απο το χρονικό σημείο και μετά, που πατενταρήσθηκε το σύστημα δημοκρατία σαν το καλύτερο που υπάρχει κι έγινε αρκούντως αποδεκτό απο τον κόσμο. Που χαίρεται που ψηφίζει σε τακτά διαστήματα και νομίζει οτι θριαμβεύει το προσκήνιο.
        Ενώ σε διαρκή κι αέναο νίκη είναι το παρασκήνιο κι απόλυτα λογικά. Πριν το big bang, τα πάντα ήταν στο σκοτάδι, που είναι μια μορφή ενέργειας. Κι είναι γνωστό οτι η ενέργεια δεν χάνεται ( με εξαίρεση την θερμότητα ). Απλά αλλάζει μορφές. Έτσι και το παρασκήνιο. Αλλάζει ρούχα, συνθήματα, πρόσωπα και συνεχίζει την πορεία του.
        Όταν λοιπόν βγαίνεις και το παίζεις κριτής των πάντων του προσκήνιου, είσαι υποχρεωμένος να συναλλαγείς με το παρασκήνιο και να συλλέξεις στοιχεία. Πώς να τα βρεις αλλοιώς; Όμως πια εκεί, βαδίζεις σε δρόμους με χαμηλό ή και καθόλου φωτισμό, και κάνεις κι εκεί τις συμμαχίες σου. Διότι για να πάρεις κάτι, πρέπει και να δώσεις ένα τίμημα. Και δημοσιογραφικά αυτό λέγεται κάπως διαφορετικά: Για να πιάσεις τον κέφαλο, πρέπει να λαδώσεις με σπαράκι. Και να καλύψεις άλλα συμφέροντα, εξ ίσου παράνομα, που όμως γι' αυτά δεν θέλεις να ασχοληθείς.
        Γενικά, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Χρήστος, κάνεις μια συμφωνία με τον διάβολο, που όμως ποτέ δεν έχει αταλάντευτη στάση κι γι' αυτό εξ άλλου ονομάζεται έτσι. Κι επίσης δεν κινδυνεύεις μόνο απο αυτόν, αλλά κι απο τον ίδιο σου τον εαυτό. Που σε διχάζει διότι σε αναγκάζει να ζεις με μια βόμβα στοιχείων αγκαλιά και νάσαι μισός στο προσκήνιο και μισός στο παρασκήνιο. Κι εδώ είναι η μεγάλη λούμπα. Δεν μπορείς. Ή το ένα ή το άλλο. Για να ξέρουν όλοι αν είσαι υπάλληλος ή αφεντικό. Μπράβος ή υπέρμαχος του ανεμόμυλου.
     Κι υπάρχει κι ένας κανόνας: Το μικρό καρχαριάκι, είναι καρχαρίας σίγουρα σαν είδος, αλλά σαν προστασία μέχρι να αποκτήσει το κανονικό μέγεθος του, κινδυνεύει χοντρά ακόμα κι απο ένα πεινασμένο μπαρμπούνι. Στο κυνήγι δεν μπορεί να βγει μόνο του. Και ο κόσμος δεν μπορεί ιδιαίτερα να το βοηθήσει. Ποιό είναι το τελικό κέρδος; Οτι κάποιοι μεγαλοσχήμονες επιχειρηματίες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, χέστηκαν πάνω τους. Διότι λεφτά μπορεί να παράξει και η καθαρή δουλειά ( ανέκδοτο ε; ). Κι οτι ο κόσμος μπορεί άνετα να βάλει το μυαλό του να δουλέψει και να μην παρασύρεται απο κορώνες για χτύπημα στην ελευθεροτυπία, στην καρδιά της δημοκρατίας, για τρομοκρατικό χτύπημα και τα λοιπά συναφή.
      ΥΓ1. Έχετε δει ποτέ την ελληνική αστυνομία, να ταυτοποιεί τόσο γρήγορα τους κάλυκες και την υπεύθυνη οργάνωση; Πάντως στα πλαίσια του ΔΝΤ γίνονται όλα, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. Άρα, ΔΕΝ μιλάμε για πολιτικό χτύπημα. Και τα αγγελικά πρόσωπα ή οι αγιορείτες, να μην σας μπερδεύουν. Και να μην σας μπερδεύουν τα δίπολα.
     ΥΓ2. Ο Κωνσταντόπουλος πήγε στον ΠΑΟ. Η Ντόρα στον ΟΣΦΠ. Ε, και η ΑΕΚ θα πάει πολιτικά κάπου. Το ξαναλέω: Να πάρουμε κανά εισιτήριο. Σε κάθε οικογένεια, υπάρχει και μια ομερτά.
     ΥΓ3. Τα τσέκαρα όλα monegascos. Δεν ισχύει τίποτα και πάμε για πολύ κλειστό βιράζ. Αλλού είναι ο έλεγχος και πάνε όλοι προσκυνητικά. ΟΙ ΚΑΡΤΡΑΙΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. Πρέπει να το κλείσω το ρημάδι.
 

13 σχόλια:

  1. Ακομη και σημερα,ισχυει οτι σου ειχα γραψει.Η πληροφορια ειναι απο δικο του ανθρωπο,ισως να χει καπριτσωθει και να το θελει πολυ,του χει γινει εμμονη...Τον φαγανε τον Γκιολα,και ετρεξαν τα καναλια να προλαβουν να πουν για μαφιοζικο χτυπημα.Και βγηκε το πορισμα της βαλλιστικης σε χρονο dt.Μετα ειπαν για την "σεχτα",που βολευε καλυτερα....Με 16 σφαιρες δεν κανεις λογο για δολοφονια,και μαλιστα στο σπιτι του αλλουνου,ειναι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επιχειρησουμε μια μικρη-εστω κσι αυθαιρετη ψυχογραφια του μακαριτη.
    Δεν τον γνωριζα ασφσλως.Μπορουμε να πουμε ομως, οχι μονο φυσιογνωμικα,αλλα και απο τον τροπο που "ασκουσε" το λειτουργημα του,οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν ο τυπος του ανθρωπου που του αρεσε να ζει στο ημιφως και να παιζει με αυτο το παθος του.
    Δεν ξερω αν ειχατε ποτε καποιον τετοιον συμμαθητη στο σχολειο, ας πουμε. Εγω ειχα. Ειναι αυτος που του αρεσει να κρυφακουει,να μαθαινει νεα-με καθε τροπο-για τους γυρω του,να κρυβεται πισω απο δεντρα η πορτες και να τσεκαρει,να "φακελωνει",να μαθαινει τα αποκρυφα οσων μπορει,να χαρτζιλικωνει συμαθητες του για να του φερνουν νεα κλπ. Ειναι ενα "χουι" και αυτο. Που εξελισεται σε παθος.
    Αλλος ζει στην "ακρη του γκρεμου" για τους ερωτες του. Αλλος για τα λεφτα. Αλλος για την δημοσιοτητα. Καθενας με το βιτσιο και την τρελα του. Υπαρχουν και οι τυποι "Γκιολια".
    Τι τα κανουν τα στοιχεια που μαζευουν; Τα ταξινομουν και τα εκτοξευουν ελεγχομενα κατα το δοκουν. Μονο και μονο το απορημενο και αμηχανο υφος των "εμπλεκομενων" συμμμαθητων,αξιζει τον κοπο. Νοιωθεις οτι "κανεις παιχνιδι".Ειναι και αυτο ενα βιτσιο.
    Μεγαλωνοντας βεβαια,αυτο το κοντρολαρεις καλυτερα, γιατι καταλαβαινεις οτι μπορει να σου χρειαστει και αλλου.Ας πουμε να προστατευτεις απο αυτους.Η να βρεις προστασια σε αυτους. Η να ανταμειψεις αλλους εκμυστηρευομενος οσα θελεις να πεις και να μαθεις παλι αλλα απο αυτους.Και παει λεγοντας.
    Και μπαινεις σε ενα τριπακι χωρις τελος. Και το κυριοτερο,το παιχνιδι γινεται ολο και πιο επικινδυνο μεγαλωνοντας.
    Γιατι οι θιγομενοι,οι εκβιαζομενοι,οι στριμωγμενοι,οι συναλλασομενοι,οπως θελετε πειτε τους, δεν αρκουνται στην προστασια του δασκαλου πια,η του πατερα,οπως σαν μαθητες,αλλα οταν σφυξουν οι κωλοι,αμα λαχει, σε φυτευουν στο χωμα.
    Το λαθος του συγκεκριμενου που θελησε απ'την ανωνυμια να τραβαει τα αυτια και να βαζει τρικλοποδιες στους "επωνυμους",ηταν οτι δεν επρεπε να δημιουργησει οικογενεια.
    Μια χηρα με ενα παιδι στην αγκαλια και αλλο ενα στην κοιλια να μενουν μονοι και να ξεκινουν τον Γολγοθα τους. Επειδη ο Γκιολιας ειχε το παθος, του να ζει σαν τρωκτικο και οχι σαν αετος η λιονταρι.
    Μα δεν παραδειγματιστηκες βρε ανθρωπε μου απο τον ασπονδο φιλο σου τον Μακη, που απο οταν γεροντοερωτευτικε και ξαναγινε πατερας,τωρα στα στερνα,εκοψε τα επικινδυνα χομπυ.Δηλαδη και το τσιγαρο και την δημοσιογραφια του δρομου.
    Που και που μονο,καπνιζει κανενα πουρακι-ωσαν νεοφερτος κατοικος των Β.Π.- και καλει πια στις εκπομπες του την Ζηνα,την χηρα του Καζατζιδη και τον Καρβελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Η δημοσιοποιηση ειναι η ψυχη της δημοκρατιας". Σωστα.
    Επισης μπορουμε να πουμε οτι, "η επωνυμη δημοσιοποιηση ειναι το καλυτερο αλεξισφαιρο γιλεκο".
    Και ο φουκαρας-οπως αποδειχθηκε- Γκιολιας ηταν το καλυτερο θυμα των αναταραξεων που ζουμε.
    Με πολλαπλα οφελη.
    Πρωτον, δεν θα πολυασχοληθουν αυτοι που πρεπει και ουτε θα εχει την στηριξη του συνολου του δημοσιογραφικου κοσμου και πολυ περισσοτερο του απλου κοσμου,η υποθεση,που ασυναισθητα καταλαβαινει τη σκοτεινη δραστηριοτητα του εν λογω δημοσιογραφου.Δεν θα συμφωνισει βεβαια με την δολοφονια του, αλλα θα σκεφτει το γνωστο και σωστο "οποιος τη νυχτα περπατει,λασπες και σκατα πατει. Η γυναικα και το παιδι του ομως,τι φταινε"; Αντε να δωσεις απαντηση.
    Δευτερον,θα κλασει μεντες ολος ο καθως πρεπει κοσμος που ειναι σφυχτα τυλιγμενος τοσο με τα κολαρα του οσο και με τις πουστιες και τις ρεμουλες του.Και οι μεγαλοσχημονες δημοσιογραφοι θα σηκωσουν λευκη σημαια. Και με θυμα μονο εναν κλοσαρ της δημοσιογραφιας. Δεν ειναι και λιγο το οφελος αν σκεφτεις τα ελαχιστα που διακυβευτικαν με την δολοφονια ενος ο οποιος αυριο μεθαυριο κι'ολας θα εχει ξεχαστει.
    Τριτον ξεμπερδευει και η αστυνομια με την υποθεση,χαρακτηριζοντας την βιαστικα-βιαστικα τρομοκρατικη ενεργεια.Δηλαδη με αλλα λογια, βαζοντας την στον πατο του αρχειου.
    Οντως εκπληκτικος ο συγχρονισμος ολων. Και των διωκτικων αρχων που σε χρονο CSI L.Vegas ταυτοποιησε 16 (!!!) καλυκες,ενω για τον εναν που σκοτωσε τον πιτσιρικο Γρηγοροπουλο χρειαστικαν δυο εβδομαδες πανω κατω αν θυμαστε.
    Και των ατσαλακωτων παρουσιαστων-"δημοσιολαγνων"-"δημοσιογραφων" που απο 4-5-6 καναλια,μα ολοι, αναφωνησαν με μια κραυγη,σαν ενας ανθρωπος,λιγες μονο ωρες μετα το συμβαν και διχως κανενα απολυτως στοιχειο: "Σεχτα".
    Χεσ'τα, λεμε εμεις.
    Και αν δεν υπαρξει ποτε προκηρυξη-απαντηση αυτης της "Σεχτας",να μη σας κανει εντυπωση. Καθ'οτι ανυπαρκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα,για να καταλαβουμε τι ακριβως γινεται...Η "σεχτα",ειχε κανει αναφορα για λαμογια δημοσιογραφους,για διαπλεκομενους,για μιζαδορους και παει λεγοντας.Και σκοτωνει τον Γκιολα,ο οποιος Γκιολας μπορει να λειτουργουσε οπως περιγραφει ο Χρηστος,αλλα δεν ηταν πρωτοκλασσατος δημοσιογραφος,που ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.Ενοχλουσε μεν,αλλα ηταν μικρος ηλικιακα για να ειναι τοσο διαπλεκομενος οσο θελουν καποιοι να τον παρουσιασουν,συγκριτικα με αλλους που ειναι χρονια στο κουρμπετι.Κανεις δεν θα μαθει τι εκρυβε στο μυαλο του,ισως καποια απ`αυτα να ηταν πολυ ενοχλητικα.Το θεμα ειναι,πως δυσκολα χαυει ο κοσμος οτι μια αριστεριστικη οργανωση,οπως θελει να τοποθετειτε η "σεχτα",θα σκοτωσει καποιον που βγαζει στη φορα απλυτα των δολοπλοκων και διαπλεκομενων της αλλης οχθης.Και σε συνδυασμο με την σε χρονο dt βαλλιστικη ερευνα της αστυνομιας,ερχεται και πειθεται ο κοσμος για το τελειως αντιθετο απο αυτο που εναγωνιως προσπαθουν να περασουν τα καναλια.Καποιους κραταγε απο τα αρχιδια ο Γκολιας,κι επειδη σε αυτο το σημειο ο πονος ειναι δυσβασταχτος, αποφασισαν να ξεμπερδευουν μια και καλη.Ολα τα αλλα ειναι για τον κλειδονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενύχτης Νομικάριος20 Ιουλίου, 2010 02:46

    Παιδιά έχω χάσει τον ύπνο μου από τη δολοφονία του άτυχου Σωκράτη, η κατάσταση στη χώρα μας είναι απλά τραγική, ας γράψω κάποια πράγματα για την ιλαροτραγωδία που λέγεται ΑΕΚ των Νοτιά, Παππά. Δεν έχω λόγια πραγματικά για την κοροϊδία όλων σχεδόν των ρεπόρτερ της ομάδας μας περί "καλού κλίματος" και μιας "αγαπημένης οικογένειας", όπως και για...σερί νικών στα φιλικά, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν παίζει καλά!!!! ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ Ο Ν Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;Ε βέβαια, όταν λείπουν οι αναγκαίες μεταγραφές κι όταν ξεπουλάμε όσο κι όσο, όταν στους εχθρούς μας έρχονται παιχταράδες, δε μένει παρά η...ωραία ατμόσφαιρα!Φυσικά και φέτος πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, Τσάμπιονς Λιγκ δεν βγαίνουμε, αλλά από αυτά έχουμε παραιτηθεί εδώ και χρόνια. Ακόμα όμως και καλή μπάλα δεν πρόκειται ούτε φέτος να δούμε, ενώ μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπάγεβιτς, που εμφανίζεται ενθουσιασμένος, ενώ είναι βέβαιο ότι θα εκτεθεί. Κι αν είναι να μπουκάρει ο Τίγρης, ο οποίος πιστεύω "έχασε" στον κόσμο από την είσοδο του Μαρινάκη, να κάνω (κι άλλη) υπομονή. Όμως η ομάδα και η εταιρεία γκαζώνει προς τον γκρεμό και όλοι το ξέρουμε!! Ας περιοριστώ στα αγωνιστικά: Θυμάστε ποιες ομάδες έπαιξαν 4 4 2 στο Μουντιάλ και τι προκοπή είχαν; Αγγλία, Σερβία(...), Η.Π.Α. Διασώθηκαν μόνο οι Η.Π.Α., καθώς διέθεταν παίχτες πραγματικά με αστείρευτες δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές. Πώς θα παίξουμε εμείς αυτό το ξεπερασμένο διεθνώς σύστημα με Δέλλα, Λύμπε, Μπλάνκο, Καφέ και δε συμμαζεύεται; Ακόμα και το 4 2 3 1 όμως, που θα είναι το βασικό λογικά σύστημα της ομάδας και φέτος, δεν ταιριάζει καθόλου στο υλικό, αφου ο Ντιόπ και ο Σκόκο, αν τελικά δε "σκοτωθεί" για κανα χαρτζιλίκι από τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες, είναι παίχτες πλασμένοι για το 4 3 3 και ΜΟΝΟ, το οποίο, όπως θυμάστε, ήταν το σύστημα που φορέθηκε μέχρι αηδίας στο πρόσφατο Μουντιάλ και το παίζουν εδώ και χρόνια παντού. Φυσικά το ρόστερ δεν έχει παίχτες επιπέδου ΑΕΚ και θα ανέμενα από τον Μπάγεβιτς και κάποιο βέτο σε φαιδρές, όπως υποπτεύομαι, περιπτώσεις αριστερών μπακ εκ Λατινικής Αμερικής με 200 χιλιάρικα (Νταντόμο), που πέρασαν στο παρελθόν και δεν ακούμπησαν από την Ευρώπη. Ναι μεν δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα σαπάκια που μας έχουνε φορτώσει, αυτός όμως έχει προσωπικότητα και στο κάτω κάτω της γραφής αυτός θα τα λουστεί. Φανταστείτε όμως και με αυτούς τους παίχτες να παίζουμε και ανορθόδοξα, φουλ επίθεση και πηγαίνοντας από τα πλάγια, όπως πριν από 20 χρόνια! Κι άμα τον διώξουνε να περιμένει με τη φόρμα πανέτοιμος κάποιος...Κωστένογλου! Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ μπασκετοποιείται σιγά σιγά και δε μας σώζει κανένα καλό κλίμα! Εύγε ρομαντικέ κοντοπούτανε μαζί με τους αυτιστικούς κληρονόμους περιουσιών που μας κουβάλησες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιουλίου, 2010 10:26

    Αν (λέω ΑΝ) αληθεύουν αυτά που διαβάζουμε στον τύπο, γλιτώσαμε 500Κ από τη μαλακία του γίγαντα Ιορντάκε (ο...κουμπάρος του Νερέτβα τον έφερε) και βγάλαμε και 450Κ από Πάπα, κοινώς 1 μυριάκι από υποθέσεις που επί γκοντό και α-μετόχων απλά θα πλερώ ...οπότε ας αφήσουν τις δηλώσεις και ας συνεχίσουν τη δουλειά οι διοικούντες, διότι όλο και κάτι βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδω που τα λεμε, το να ειναι μαζι ολοι οι παικτες της ΑΕΚ 15 μερες και να μην εχει ανοιξει μυτη-κυριολεκτικα-αυτο ειναι μια προοδος.
    Και να μην απορουμε για το "καλο κλιμα".
    Αφου ολοι μας εδω συμφωνουμε οτι ΑΕΚ= Ελλαδα και το αντιθετο.Τα ιδα λεγονται αυτην την περιοδο και για την κατασταση και την πορεια της χωρας: "ενθαρυντικα σημαδια" απο τους "αναλυτες","ελπιδες ανακαμψης" απο τα μεσα, "ελπιδες σωτηριας" απο την τροικα, "πορεια προς την εξοδο απ'την κριση","θετικα σημαδια για το μελλον" κλπ.
    Γιατι; τι αλλαξε σε 3 μηνες; Εγινε αρση των βαρων; Τοσο ηταν; Και τοσος ντορος για ενα κακο 3μηνο;Αυτο ηταν τελικα το προβλημα;Τοσο μικρο; Με αιματηρη οικονομια μερικων μηνων λυθηκε κατα βαση το προβλημα δεκαετιων; Το αρρωστο κατεστημενο 50 χρονων,αρχισε να αλλαζει και να βελτιωνεται με τρεις μηνες "θυσιας";
    Μηπως ρε παιδια δεν εχουμε και τοσο μεγαλο προβλημα και μαλλον μερικοι μας δουλευουν;
    Μηπως υπερβαλουμε και γκρινιαζουμε αδικα,αφου με βραχυπροθεσμα μετρα,μπορουμε να λυνουμε τα προβληματα χρονων και να αλλαζουμε το κλιμα και να φερνουμε τουμπα τις εξελιξεις,τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
    Φταινε οι Κασσανδρες. Και οχι ο Καλιγουλας.
    Μιλαμε οτι και σαν κρατος και σαν ομαδα,μας πουλανε καθρεφτακια σαν να ειμαστε απ'τα βαθη του δασους.

    "Μακαρι να μεινει ο Σκοκο"; γιατι δηλαδη,θα φυγει; Εδω οταν ο ιδιος ελεγε οτι θελει να φυγει, οι δικοι μας εδω του ελεγαν "δεν πας πουθενα,εισαι παικτης της ομαδας και θα αποφασισουμε εμεις". Και τωρα που ο ιδιος λεει "μου αρεσει που ειμαι εδω...και ειμαι μια χαρα...και δεν κανω προετοιμασια για να φυγω μετα..." τωρα θα τον δωσουν; Δεν θα φτασει ποτε τα 8 χιλ. διαρκειας δηλαδη ο προεδρος;
    Και οτι "κλιμα" δημουργηθηκε-ψευδες βεβαια αλλα υπαρκτο-απο την ελευση των τυρρανοσαυρων Δελλα-Λυμπε και του παπα Ντιοπ,θα το χαλασουν και θα το φερουν τουμπα με την φυγη Σκοκο;

    Τα ποσα απο Τζενοα και αυτα που γλυτωσαν απο τον Ιορντακε,φτανουν για να πληρωσουν το ενοικιο φετος για τα Σπατα; Μαλλον ναι. Ταμαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο και monegascos: To YΓ έχει σημασία. Τα άλλα όλα, δεν γράφονται.
    Γιάννη, επιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Ένα κλικ απομένει για το μπουκάρισμα αύριο κιόλας. Αλλοιώς, θα περιμένεις ακόμα λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιουλίου, 2010 15:15

    Το "καλό κλίμα" είναι ότι απομένει στα φτωχά σπίτια. "Πτωχοί πλην τίμιοι" ή "αγάπη μου, απόψε θα χορτάσουμε με την αγάπη μας, δε χρειαζόμαστε φαϊ...". Την ίδια ώρα στην ομάδα του παλατιού την έχουν δει Εθνική Γαλλίας και στης Τρούμπας...καλά ρε αυτοί αγοράζουν ότι υπάρχει στην Ευρώπη (ούτε ΕΝΑ έλληνα ακόμα!)...ζούμε νέο καλοκαίρι του 88? Μήπως ο ευτραφής πρόεδρος δεν είναι ο Μαρινάκης αλλά η μετενσάρκωση του Κοσκωτά? Περιμένω την άποψη σας για τη βιωσιμότητα αυτού του εγχειρήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Ποιά βιωσιμότητα; Η διαπλοκή νάναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στηβεν,εισαι στο κεντρο κι εγω στην περιφερεια.Τα ξερεις και τα μαθαινεις καλυτερα.Εχει σχεσεις εδω κατω και κυκλοφορουν τα νεα,αλλα σου ειπα οτι μπορει και να ειναι εμμονη γιατι καποιοι του την φορεσαν,ηταν πολλα τα λεφτα,λενε....Για το τι γραφετε και τι οχι,σχετικα με την προειδοποιηση,με καλυψε σε μεγαλο ποσοστο ο Φιλαθλος το πρωι,αν και το χαιδεψε λιγο το πραγμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς monegascos: Ναι του την στήσανε, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά κι αυτό που στήνει θα είναι και το τέλος του. Και θα τον φάει ο συνεταίρος του, ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕ, τώρα τα λέω.
    ΚΑΝΩΝ: Η ΕΠΟ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΚ Η ΣΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή