Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΜΑΥΡΙΛΑ

     Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σα καλιακούδα. Δηλαδή όχι κι ακριβώς. Κι είναι λογικό. Μπροστά μας είχαμε τις τριάντα ημέρες του μουντιάλ και μετά από δέκα μέρες κλείνουν τα πάντα εποχιακά και ξεκινούν τα μπάνια του λαού. Όπου μπορεί ο καθένας διότι "εχει ο θεός" και "θα δούμε".
      Και πραγματικά θα δούμε το μαύρο Σεπτέμβρη. Παλιά ήταν μια τρομοκρατική οργάνωση που έβαζε βόμβες. Τώρα είναι οικονομική, που αρπάζει κατοχυρωμένες συντάξεις, ύψος αποζημιώσεων για απολύσεις, εργατικά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις. Όλα αυτά κατοχυρωμένα εδώ και έναν αιώνα. Είδατε τι μεταλλάξεις συμβαίνουν? ‘Έτσι είναι το χρηματιστηριακό κεφάλαιο που έταζε φούσκες αλλά άνετα μαζεύει το πραγματικό μια που είχε την εμπιστοσύνη του. Πουλάς αέρα κοπανιστό αλλά όποιος είναι μαλάκας τον πληρώνει.
      Και να πεις ότι με κάποια υπομονή και με κάποιο φάγωμα του λίπους, θα φανεί φως στο τούνελ? Άντε και το λες. Πάντα βέβαια με την αμφιβολία αν το φως στην άκρη της σήραγγας είναι πραγματικά τέτοιο κι όχι ο προβολέας του τρένου που εισέρχεται από εκείνη τη μεριά και μάλλον επίκειται μετωπική σύγκρουση με στάνταρ νικητή το βαρύ όχημα.
      Διότι έρχεται και ο Μάρτιος που πρέπει να γίνει η επόμενη αποπληρωμή των δανεικών. Και με βάση όλα τα οικονομικά στοιχεία αλλά και τα μέτρα για την απαραίτητη ανάπτυξη, η χρεοκοπία είναι σίγουρη με τα αντίστοιχα επακόλουθά της: Για καμιά εικοσαετία νέκρα σε επενδύσεις, τέρμα το ξένο δανεικό χρήμα και μια ασύλληπτη κοινωνική αναταραχή που θα κάνει την Αργεντινή να μοιάζει συγκρουόμενο αυτοκινητάκι του λούνα παρκ σε σχέση με εμάς που θα το παίζουμε φορτηγό με σπασμένα φρένα σε κάθετη κατηφόρα.
      Διότι για άλλη μια φορά, αυτοί οι τύποι που ψηφίστηκαν και το παίζουν κυβέρνηση και βουλή, είναι απλά ανίκανοι. Για να μην πω και τίποτα χειρότερο. Άσχετοι παρόλες που τρέξανε σαν τα ποντίκια στην ευρωπαϊκή ένωση για βοήθεια. Και μπήκε μπροστά το πιο αποτυχημένο κοινωνικό αλλά και οικονομικό μοντέλο για να σώσει ένα νόμισμα που ούτως η άλλως σε μια πενταετία θα καταρρεύσει. Αν είναι τόσο δυνατό που φοβάται το 2% που αντιπροσωπεύει η Ελλάδα στο σύστημα, τότε δεν ξέρω τι είναι το αδύνατο. Μιλάμε για καραφουσκάρα. Ευρωφουσκάρα που εξίσωσε Ελληναράδες και Βισηγότθους.
      Με τρελαίνει αυτή η βουλή, που αύριο βέβαια θα πάρει τα ελικόπτερα και θα εξαφανιστεί σε ό,τι ζούγκλα βρει διαθέσιμη. Αντί να πάει και να κάνει αναδιάρθρωση του χρέους, να υπόσχεται αποπληρωμή 100% και να έχει αποθηκεύσει όλη τη δημόσια περιουσία για εγγύηση. Αντί να σηκώσει τα μανίκια για δουλειά με στόχο το τέλος του κρατισμού, της γραφειοκρατίας και της ενδημικής διαφθοράς, να γαμεί τον συνταξιούχο, τον απλό εργαζόμενο, να εξαφανίζει την μεσαία τάξη και το μέλλον των νέων. Δηλαδή το μέλλον των παιδιών μας που θα ξεκινήσουν σαν τα ζώα, χωρίς ωράρια, με 590 ευρώ μισθό το μήνα και χωρίς να πάρουν ποτέ σύνταξη.
      Δηλαδή αυτοί εκεί κάτω στο Ντουμπάι, ήταν μαλάκες που φώναξαν τους τοκογλύφους και κάνανε κούρεμα (haircut) των δανείων κατά 39%? Ο Ερντογάν ήτανε βλάκας που πήγε κόντρα στις οδηγίες του διεθνούς απατεωνισμού εξασφαλίζοντας για τον τουρκικό λαό, βασικά ανθρώπινα δίκαια για μια περιορισμένη οικονομικά αλλά αξιοπρεπή ζωή? Εντάξει φιλέλληνες και όχι έλληνες πολιτικούς έχουμε. Αλλά να μην έχουμε ούτε καν φιλοτομαριστές? Τόσο πολύ είναι εντολοδόχοι μιας βαρβαρικής ανεδαφικής πολιτικής της Ευρώπης? Μου θυμίζουν γυναίκες που ούτε καν για το πήδημα τους δεν ενδιαφέρονται.
      Και τα σκατά είναι ότι έχουμε μπλέξει με λογιστάκους που κατευθύνονται από κάποιον που είναι πολιτικός πράκτορας. Και που το παίζει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική χωρίς εκμετάλλευση της γεωφυσικής στρατηγικής μας θέσης για τον ανεφοδιασμό του αμερικάνικου στόλου στη ρότα του επερχόμενου πολέμου με το Ιράν στην αρχή και με την Κίνα μετά. Ανθρωπόμορφα που ικανοποιούνται με την επίδειξη ψυχρών αριθμών, με τον κόσμο να ψυχορραγεί σαν το σκυλί το χτυπημένο από το αυτοκίνητο στο δρόμο και έναν αρχηγό που δεν ξέρει τι σόι συμμαχίες να κάνει. Και λογικά. Εδώ δεν μπορεί να βουτήξει ένα καρακλέφτη μέσα από το κόμμα του, θα μπορεί να αντιληφθεί πώς να διαπραγματευτεί μια περιοχή για βάση?
Και καθόμαστε μέσα σε ένα τρομερά ευμετάβλητο περιβάλλον με οικονομική καταρράκωση, να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τεράστιες οικολογικές καταστροφές και τη μια χώρα να κατηγορεί την άλλη, πρακτικά φωτίζοντας το μέλλον, και βαυκαλιζόμαστε με τον τάδε που βρήκαν η με τον άλλον που θα πάει στην εξεταστική επιτροπή και το θέμα θα το λύσει η δικαιοσύνη μετά από καμία δεκαετία. Μπούρδες του βλάκα λαού, κατευθυνόμενες από τα πληρωμένα ΜΜΕ.
     Μπούρδες δηλαδή επίτηδες, διότι λαός διχασμένος και κάτω από διαφορετικές χρωματιστές ταμπέλες, είναι λαός άβουλος και απόλυτα ελεγχόμενος. Μόνο η ενότητα του λαού τρομάζει κι όσο παίζει και κάποια τέτοια πιθανότητα, τόσο θα ανεβαίνουν και οι κορόνες στην βουλή των 300 συνεννοημένων. Άσε το λαό να υποτάσσεται σε κάποιο κόμμα, άστον να σπάσει και τίποτα, ρίξτου και καμιά προβοκάτσια. Άστον να νομίζει ότι έχει ακόμα ελευθερία και διαμαρτύρεται και αγωνίζεται. Η παγκόσμια απάτη δεν έχει ανάγκη των λαό, έχει ανάγκη τους αρχηγούς του. Πάντα εκλεγμένους δημοκρατικά. Δηλαδή χωρίς αδιέξοδα. Συγγνώμη με έπιασε μια φαγούρα, ξέρετε που.
      Τι θα γίνει λοιπόν? Τι μπορεί να γίνει δηλαδή? Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό και ούτε Ουγγρικό. Ούτε μεθαύριο Ισπανικό, Ιταλικό η Πορτογαλλέζικο. Ούτε Αμερικάνικο που πήρε τη μηχανή και τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα σε χρυσό. Πήραν φόρα και τα παράγωγα και πουλάνε λεφτά που δεν υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο με την υπερπαραγωγή που όμως πια δεν μπορεί να καλυφθεί από την κατανάλωση.
     Η υπερκατανάλωση τελείωσε και άρα καταργώντας το "υπέρ" πας στην υποχρεωτική ανεργία. Κρατώντας βέβαια τις τιμές στα ίδια επίπεδα διατηρείς και τον πληθωρισμό ταυτόχρονα. Έχεις λοιπόν τον περίφημο στασιμοπληθωρισμό, που οικονομικά σημαίνει κατάρρευση των χρηματιστηρίων, αύξηση των τιμών των μετάλλων, και παγκόσμια κοινωνική ανέχεια. Δηλαδή όλα τα συμπτώματα για την εκπλήρωση της προφητείας των Μάγια: τον αφανισμό των παραγωγικών δυνάμεων, δηλαδή του υπερπληθυσμού. Δηλαδή ένα παγκόσμιο πόλεμο που όμως δεν θα φέρει ανάπτυξη και ηρεμία παρά μόνο τον Mad Max να ψάχνει βενζίνη στον έρημο πλανήτη.

16 σχόλια:

  1. Κι ομως φιλε υπαρχει πιο απλη,ας πουμε,λυση για να μειωθει το κακο που ερχεται.Τηρουμενων των αναλογιων,με το κρατος της πλακας που εχουμε,το αντικρατος δεν θα μπορουσε να ξεφυγει απο την πεπατημενη,για αυτο και βαραγαν στον γαμο του καραγκιοζη.Δεν νομιζω πως δεν υπαρχουν 5-10 καλοπαιδα που θα εξαφανιζαν 5-6 κομματικα πρωτοπαλικαρα με σκοπο να σφιξουν οι κωλοι των υπολοιπων και το αιμα να εχει 0 βαθμους.Ακραιες καταστασεις θα μου πεις,σου απαντω πως δεν ειναι καν μεσαιες οταν τον Μαρτιο θα αρχισουν τα κλαρινα και οι παραγγελιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πραγματα ειναι μαυρα οντως.
    Δεν ξρω αν ολο αυτο το-πιθανο-παγκοσμιο σεναριο ολοκληρωθει ετσι αλλα για την φουκαριαρα την ελλαδα,με αυτους τους βλακες που εμπλεξε,δεν ειναι μακρυα αυτη η δυσιωνη προοπτικη.Ειναι διπλα.
    Γιατι, ακομα και απο τετοιες μεταλλαξεις και αυτο το παγκοσμιο γυρισμα της τραπουλας,θα πρεπει να εχεις πολιτικους που να διαβλεπουν το μελλον και να οσμιζονται σωστα τα πραγματα και να κανουν τις αναλογες εκτων προτερων σωστες κινησεις. Απο τους απογονους των Καραμαλοπαπανδρεομητσοτακαιων,να περιμενουμε μονο βουλιαγμα.
    Για το ευρω,συμφωνω απολυτα. Η μεγαλυτερη σε εκταση,μεγεθος και χρονο "πυραμιδα" που στηθηκε ποτε. Ξεπερασε ακομα και αυτην του Χεοπος.
    Αντε να γινουμε-και επισημα -ενα αστερι-εστω και κολοβο-στην αστεροεσσα,γιατι κουραστηκα να ειμαι "ελευθερος" και "ανεξαρτητος". Μπουχτισα.

    Υ.Γ. Για την μεταπωληση νομιζα οτι ισχυει το ποσοστο απο το πρωτο ευρω και οχι απο τα 3.5 Και οτι ειναι 20 και οχι 15%.
    Αν ειναι ετσι, χεστα. Πραγματικα ψιχουλα.
    Τουλαχιστον θα παρουμε περισσοτερα απο οσα πηρε για την οικοσκευη της η μαντονα,ετσι για ηθικη νικη; Η μηπως ο κοντος ειχε προβλεψει το ακριβες ποσοστο της μεταπωλησης και ειχε ξοδεψει ακριβως 375.000; Ετσι για να μη νοιωθει οτι ριχνει τον συλλογο,αλλα οτι εγινε απλα "μια διευκολυνση;
    ΑΕΚ= ελλαδα, οντως αδερφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστο,οι ελληνες κυβερνητες υπεγραψαν την παραιτηση της χωρας απο καθε ασυλια που εχει η προκειται να αποκτησει στο μελλον,σε οτι αφορα τα περιουσιακα της στοιχεια.Αυτο δεν το εγραφε το μνημονιο οταν το υπεγραφαν οι βουλευτες? η μηπως δεν προλαβαν να το διαβασουν ? η μηπως δεν υπηρχε και μπηκε μετα? Οπως και ναχει το πραγμα υπευθυνος δεν ειναι μονο ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ,υπευθυνοι ειναι και ολοι αυτοι που εβαλαν την υπογραφη τους και δεν ειχαν τα αρχιδια ουτε ΧΘΕΣ να προλαβουν να σωσουν οτι σωζεται,τουλαχιστον...Και βγαινει ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ,απο χτες,ο Παπακωνσταντινου και προειδοποιει τις τραπεζες να συγχωνευτουν για να τις καταπιουν αμασητες μεθαυριο τα μεγαλα trust.Και εχουν την απαιτηση ο κοσμος να συνεχιζει να καταπινει αμασητες τις οποιες χαντρουλες του πετανε για να νιωθει οτι κατι παιρνει απο το χυμενο λαδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο: Το έχω διπλοτσεκάρει. Το ποσοστό ήταν απο την υπεραξία. Επίσης, αυτό έγινε, διότι ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ( κοντός και φερέρ ), ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς monegascos: Πώς παίρνεις ένα δάνειο και υποθηκεύεις ένα ακίνητο; Έτσι έγινε με την χώρα. Προσημείωσε τα πάντα, απο ΔΕΚΟ μέχρι γη. Και το παιχνίδι είναι να στεγνώσει ο Έλληνας κι όπως μετά θα είναι φουκαράς, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ μπας και δουλέψει σαν υπηρέτης.ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ( κοβάλτιο, χρυσό κλπ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Όλους: Ο Ντιοπ υπέγραψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιουλίου, 2010 18:35

    Οι ανθενωτικοί μετά από 550 χρόνια μόλις έχασαν!
    Ουνία και δε συμμαζεύεται...
    Ροζάρια και κομποσκοίνια θα γεμίσουν οι πάγκοι, με ευλογίες και του πάπα και του πατριάρχη....
    Σάντος και Κωστένογλου μαζί στην εθνική...
    Το φιλιόκβε το λύσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστας-Φλωρινα10 Ιουλίου, 2010 22:36

    Γιωργη, χιλιες φορες Σαντος και κομποσκοινια, παρα το μαγαζακι που ειχε στηθει απο το 4 και μετα.Ο Γερμανος προσφερε, αλλα εκανε και ΤΡΕΛΟ ΚΟΝΟΜΙ.Γατα με πεταλα ηταν ο κερατας.Νομιζω οτι ο νερετβιτης, ωχρια μπροστα του.Στηβ, ντεφορμε σε βρισκω.Αρχισες μπανακια μηπως???Η μαυριλα, και οι διαπιστωσεις κουρασαν πια.Απαιτω λιγη φρεσκαδουρα πλεον απο εσενα και τους συνμπλογκιτες(sic).Ριχτε καμια ιδεα, εστω και με αυτη την γαμημενη συγκυρια, που εχει βαλτωσει το μυαλο ολου του κοσμου.Παμε που παμε γαμιωντας συνεχεια και καθημερινα, ας πεσει και κατι αισιοδοξο στο τραπεζι.Πηγα προχθες Ντουμπα, για το διαρκειας, και οταν ειπα οτι θα πληρωσω μετρητα, η γκομενιτσα με κοιταζε περιεργα.Αβερτα πιστωτικες εβγαζαν παλι οι 8 στους 10, για να πληρωσουν με ατοκες δοσεις.Ε ρε αρρωστιααααααα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Κώστας-Φλώρινα: ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΤΕΦΟΡΜΕ; ΣΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Φ; ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ; ΛΕΓΕ. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ Φ. ΕΞΗΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την τελευταια διετια,μεγαλες εκτασεις εχουν πουληθει σε Τουρκους και Γερμανους σε Σαμοθρακη και Λεσβο.Ειδικα σε αυτα τα δυο νησια γινεται της πουτανας.Ο γιος της μαμας,θα παει στην Τουρκια,τωρα που οι Τουρκοι θετουν θεμα "διοδιων" στα Δαρδανελια λογω ρυπανσης(!!!),και επειδη ωριμασε η λεξη ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΥΛΕΥΣΗ,αφου υπογραφησαν τα προσυμφωνα.Μολις βρεθει και ο "επισημος" λογος της επισκεψης,να σαι σιγουρος οτι τα ΜΜΕ θα μας ξυσουν τα αρχιδια για κανα μηνα για το ταξιδι.Ο Κοτς ( τον θυμασαι?) ξερεις οτι ενδιαφερεται να νοικιασει 4 βραχονησιδες,βαζοντας μπροστα Γερμανους συνεταιρους.Θελει να φτιαξει τουριστικες μοναδες και το νερο να το φερνει με φορτηγιδες απο απεναντι.Ας ομολογησουμε κατι επιτελους,οτι οι Τουρκοι φερονται σαν ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ,υπερασπιζοντας τα συμφεροντα τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε προχωρημένες συζητήσεις για την μεταγραφή του Σάμι Κεντίρα βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Στουτγάρδη
    Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο προπονητής της Στουτγάρδης, Κρίστιαν Γκρος που εξήγησε ότι: «Το να φύγει ο Κεντίρα είναι ένα σενάριο που είναι πολύ πιθανό. Είναι ΑΝΟΗΤΟ να κρατάμε έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο. Επίσης εάν θέλουμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές θα πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές».
    ...εδω περα, ποτε θα κανει ξαστερια;

    Η εταιρεια που θα συνεκμετελευεται το Αγαιακο πετρελαιο με τους Τουρκους, για λογαριασμο των ΗΠΑ,ειναι αληθεια οτι τυγχανει να εχει τα χρωματα της Αμερικανικης σημαιας;

    Επρεπε να δωθει ο Παπα Σταθο Πουλος για να ερθει ο Παπα Μπουπα Ντιοπ; Μαλλον.

    Καλο το κολπο με την συντηρηση των "θεματων"της ΑΕΚ- δηλαδη της υποθεσης Ντιοπ και τιποτα αλλο- απο πλευρας Αδαμιδη. Αφου οι αλλοι μονοπωλουν συνεχως-με τον ενα η τον αλλο τροπο -τα πρωτοσελιδα,να μη βρουμε και εμεις κατι που να "τρεχει" στα ΑΕΚτζιδικα πρωτοσελιδα, ισα-ισα για να μην εξαφανιστει τελειως απο το προσκηνιο η ομας που λεγετε ΑΕΚ,παριστανοντας ταχα τους "ανταγωνιστες" και τους "ισαξιους αντιπαλους" των αλλων δυο;

    Στα συν το οτι ηρθε-με τα πολλα- ο Ντιοπ στην ομαδα και του ευχομαστε καλη πορεια και καλα παιχνιδια. Τελος καλο ολα καλα.
    Αλλα να μη μας παρουσιαζουν και την υποθεση-και την καταληξη της-σαν την νικη στο Γρανικο ποταμο. Ενταξει. Μαλακες δεν ειμαστε.

    Θα πηγαινε ποτε ο Κοκκαλης στην Ισπανια για να φερει τον Κοβασεβιτς; Η ο Τζιγκερ στη Γαλλια για να φερει τον Σισε;
    Γιατι,αλλο να στελνεις το ιδιωτικο σου τζετ να παραλαβει τον Οκ. Πατρ. Βαρθολομαιο και να τον πας στη Ρωμη και επισκεψη στον Παπα και αλλο να πηγαινεις με το αεροπλανο της γραμμης στο Πορτσμουθ για να ερθεις πισω με τον Ντιοπ.
    Μη πανιγυριζετε εκει στη Γραμμου,γιατι μου θυμιζετε τον Γκερειρο, που στην πρωτη του συμμετοχη, σαν αλλαγη-δεν θυμαμαι με ποιον μικρο αντιπαλο παιζαμε- εκανε καθυστεριση με την μπαλα στα ποδια καπου στο σημαιακι του κορνερ. Και οταν βγηκε η μπαλα αραουτ υπερ μας, σηκωσε τα χερια προς τον κοσμο και του ζητουσε να ξεσηκωθει και να τα δωσει ολα για την επερχομενη μεγαλη νικη επι καποιου Λεβαδειακου η Πανθρρακικου.
    Να γνωριζουμε και που εχουμε ερθει, δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήσστο: Μίκρηνε πολύ η ομάδα. ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ" ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΡΗΧΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ.
    ΥΓ.ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ, που θα την αναλύσω. Όπως και το budget των βαθμών. ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Όλους: Η μεταγραφή Ντιοπ που δεν ήταν δυνατόν να αποτύχει για λόγους επικοινωνιακούς ( σας το είχα πει ), θα δείξει την δίψα των φιλάθλων μας στα εισιτήρια. 50000 στοίχησε, άρα περισσεύουν 325 χιλιάρικα.
    ΥΓ. Σε πολύ κακή κατάσταση είναι ο Νταντόμο.
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα γκολ ηταν η υποθεση στον τελικο,το βαλε η Ισπανια,πηρε και το κυπελλο.Δικαια θα ελεγα,αφου ηταν πιο μεστη στο παιχνιδι της,χανοντας η Ολλανδια τουλαχιστον τρεις κλασσικες ευκαιριες να καθαρισει το παιχνιδι.Θα φωταγωγηθει η Βαρκελωνη σημερα το βραδυ,και αντε να αναψουν και κανα δυο δρομους στην Μαδριτη,αναλογικα με το ποσοστο παιχτων στην εθνικη τους.Δευτερο κυπελλο χανουν οι τουλιπες στην παραταση,το πρωτο το `78,και αν δεν ξαναδουλεψουν στο φουλ οι ακαδημιες των ομαδων της,και δεν ανεβασουν το πρωταθλημα τους τουλαχιστον 3 επιπεδα,δυσκολα θα φτασουν παλι τελικο.Χρηστο,καπως ετσι ειναι περι χρωματων,και μετα θα ξεκαθαρισει πολυ το τοπιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...Αυτος ο ΠΟΥΓΙΟΛ,ειναι πολυ "αλητης"...Μπροστα στην βασιλισσα Σοφια (...αφου ετσι την θελουν οι Ισπανοι,εμεις χατιρια δεν χαλαμε...)εβγαλε την ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.Μην περιμενετε να το δειτε στην TV.Σε μερικες μερες ισως,εμενα μου το ειπε τηλεφωνικα εγκυρη πηγη που το ειδε μεσα απο το zoom,στο γηπεδο.Αμα τα "χεις" τα δειχνεις και δεν παιρνεις χαμπαρι,αλλιως το ριχνεις στην "διπλωματια"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Ιουλίου, 2010 09:29

    Μονεγάσκε, στο παιχνίδι με την αλεμάνια μπήκε η αχλάδω η γερμανοδανή η βαζίλισσα σουφία (όταν λχ άγγλοι μου λένε ότι ο πως τονε λένε ο δουξ του εδιμβούργου o Φίλιπ είναι έλλην τους λέω ότι λάθος τους τάπανε, ένας γερμανός είναι, όπως και η δικιά τους) ο τύπος ήταν με το πετσετάκι και της έδειχνε το six pack. Κάπου θα τη σήκωσε και τη μπετσέτα, δε μπορεί...
    Καλά, η άλλη η άσχετη πήγε στ' αποδυτήρια μετά, τι θα της δείχνανε?
    Πάντως το έδειξαν κάτι φευγαλέα στιγμιότυπα στους πανηγυρησμούς να την ανεμίζει (την καταλανική σημαία εννοώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή