Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΠΑΛΙΑ Ο ΚΕΜΑΛ

         Γεννήθηκε στη Σαλονίκη, ο κατά φύση και θέση τεράστιος Μεσόγειος ηγέτης. Ένας γνήσιος Μακεδόνας. Η υπηκοότητα δεν ενδιαφέρει,  παρά μόνο κάποιους χαχόλους τυφλωμένους. Ουσιαστική πατρίδα η Ελλάδα και απο τα λόγια του η χώρα μας είναι η μάνα τους. Αυτός έκανε το μεγαλύτερο διωγμό στον Οθωμανό κυβερνήτη κι έφτιαξε το νεοβενιζελικό κράτος, συγνώμη το νεοτουρκικό, κατ' απαίτηση της συναγωγής. Του κόλπου της Σιών, που παραγματώνεται σήμερα με το λόγο του Τρισέ για την παγκόσμια διακυβέρνηση και το ένα νόμισμα, το αμέρο. Τα μέχρι τώρα είναι απλές έντονες σφυγμομετρήσεις.
         Η μεταφορά της πρωτεύουσας έγινε υποχρεωτική. Η Άγκυρα έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό απο μια πόλη που είχε ελληνικό όνομα και που πάντα θα ήταν αλλόπιστη ή διεθνής, δηλαδή χωρίς ταυτότητα λόγω των ξένων που υποχρεωτικά την πατούσαν και θα την πατούσαν. Και η δεύτερη τεράστια γέφυρα που χτίστηκε για να ενώσει την Ασία με την Ευρώπη, πατάει επάνω σε δυο φρούρια, αναμνήσεων κυρίως και σχεδόν καμιάς επίσημης πολεμικής αναμέτρησης. Κάτι ναυτικοί πλακωνόντουσαν για το ποιός έβγαζε τα καλύτερα ψάρια.
      Το Ρουμ Χισάρ ( ρωμέϊκο φρούριο ) και το Αναντολού Χισάρ ( ανατολικό κάστρο ). Και τα δυο με θέα απο το Τοπ Καπί ( ψηλή Πύλη ) για να επιτηρούνται. Αλλά να είναι ορατά κι απο το ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ ( το νέο ανάκτορο για την πρωθυπουργική κατοικία ) αλλά και το Τσιραγάν ( το σούπερ ντούπερ ξενοδοχείο σήμερα ), στο οποίο ο τότε πρωθυπουργός Κεμάλ μετακόμισε για να είναι μέσα στην πόλη της καρδιάς του και μακριά απο την άφιλη Άγκυρα, που δεν του είπε ποτέ τίποτα. Σε αυτό το παλάτι - που πρέπει να πάτε όλοι να πιείτε το Γενί ( νέο )  Ρακί πάνω στο Βόσπορο -  κατοίκησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Κεμάλ. Αλκοολικός πλέον, κατανάλωνε καμιά δεκαπενταριά μπουκάλια γαλλική σαμπάνια ( η γλώσσα του Τούρκου μετά τα αγγλικά είναι τα γαλλικά)  μπας κι ορθοποδήσει απέναντι στις ερινύες του: Την καθολική του αποτυχία για το καλό του Βαλκανικού τόπου ( " να γίνει το Αιγαίο κλειστή θάλασσα " ) και τις θηριωδίες που επέτρεψε να γίνουν εις βάρος των Ελλήνων. Όταν ήταν νέος και γούσταρε να σκαρφαλώσει στο στερέωμα, νομίζοντας οτι θα ελέγξει τους λύκους του Σιωνισμού.
      Κι εκείνο το βράδυ του 1938, πήρε το ταξί να πάει στο Αρναούτκιοϊ για να χορέψει και να πιεί, μέχρι την οριστική κίρρωση του ήπατος, με Έλληνες ναυτικούς και να ζητήσει το λυτρωτικό συγνώμη μέχρι το τέλος του στις 10/11/38. Ζείμπέκικο μέχρις αηδίας και γειασάν του μάγκα.
      Τι με έπιασε; Τίποτα. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΛΚΛΙΣΗ. " Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ" ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ.
         ΠΟΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ; ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΦΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΓΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΩΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΔΗΣ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΩΝΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΥΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ  ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
     OXI ENANTION TOY ΚΕΜΑΛ, ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ.

79 σχόλια:

  1. Στα σκαριά λοιπόν μια καινούρια ένωση που θα ξεκινήσει και το αμέρο σαν κοινό νόμισμα.
    Το αμέρο θα είναι κοινό σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά και φυσικά οι αρχές των χωρών αυτών αρνούνται τις φήμες για την ύπαρξη του.
    Τα χαρτονομίσματα του Amero δεν έχουν πορτραίτα προέδρων και θυμίζουν τα ρούβλια της Λευκορωσίας.
    Για παράδειγμα υπάρχει η εικόνα ενός ελαφιού στο χαρτονόμισμα των 50 amero και μια πυραμίδα του Μεξικού στο χαρτονόμισμα των 100 amero.
    Το καινούργιο νόμισμα θα ακολουθήσει το μοντέλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα εφαρμοστεί στα πλαίσια της Βορειοαμερικανικής Ένωσης (NAU) που θεσπίστηκε το 2005 από την κυβέρνηση Μπους και υπό την αιγίδα της συνεργασίας για την ασφάλεια και ευημερία της Βορείου Αμερικής (SPP).
    H ιδέα για νομισματική ένωση της Βορείου Αμερικής προτάθηκε πρώτη φορά το 1999 από τον Καναδό οικονομολόγο Herbert G. Grubel που έκδοσε ένα βιβλίο με τίτλο "A Case for the Amero". Ένα άλλο Think-tank, το C.D Howe Institute, συνηγορεί υπέρ της δημιουργίας μια νομισματικής ένωσης μεταξύ του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Ξεκινάει σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Κεμαλ" κοιταει προς την δυση.Το ιδιο κι ο Ερντογαν.Κανεις δεν κοιταει πισω στην "ανατολη",σταχτη και αποκαιδια να γινουν,θαρθει και η σειρα τους να γυρισουν πλευρο.Κανενας ηγετης δεν ηταν μονος του,καποιους ειχε πλατες.Και ο Κεμαλ ειχε γερες και αξιοπιστες.Δεν πανε να γαμηθουνε και να φωναζουν οι Τουρκοι,ο παππους μου και ο πατερας του γεννηθηκαν στα Βουρλα.Αυτο ηταν το ΜΕΡΟΣ που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν,και οταν ο πρωτος "τον εφυγαν",ολο το σοι δεν σταματησε να λεει "το σπιτι μας και το μερος μας"...οσα χρονια και να περασαν.Η διαφορα ειναι οτι παντα οι Τουρκοι παιζουν επιθεση κι εμεις αμυνα.Καποια στιγμη οταν φας το πρωτο θα ακολουθησει η συντριβη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χαράλαμπο και monegascos: ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΕΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ: 8/3/2011. ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ TWILIGHT ZONE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά υπάρχουν και οι απόψεις περί θεωριών συνομοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Τωρα τελευταια παιζουν πολυ,οι θεωρειες.Και οσο πανε γινονται και πιο ευκολες θα ελεγα.Αρα και λιγοτερο πιστευτες,ισως αυτο ειναι το μεγαλο κολπο,αφου ρε ηλιθιε το βλεπεις μπροστα σου,τι αρχιδια ψαχνεις απο πισω. Εγω φοβαμαι περισσοτερο τα θερινα της βουλης και τα αποτελεσματα της τον Οκτωβριο,που θα βαζει ο Ελληνας το χερι στη τσεπη και θα πιανει το παπουτσι,παρα την 8\3\2011,που δεν ξερω και τι θα γινει.Μπορει να ειναι και μια ημερομηνια αναγεννησης,επαναστασης,η το ξυπνημα του μαλακα απο τον ληθαργο,η μπορει ακομα και να δουμε στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΤΟΜΕΣ να κοιτανε κι αυτες προς την Δυση,και καποιες στην Αμερικη,κι αυτες προς την δυση,αρα ολες μαζι προς την ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.....Μυλος η κατασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς monegascos: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 60 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....Το ονομα θα αλλαξει η θα λεγομαστε οπως τωρα? Και ενταξει,το ΜΠΛΕ θα υπαρξει λογω υπαρξης της θαλασσας και του ουρανου,θα "φορεσουμε" και τιποτα καινουργια χρωματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς κάποιον: Και τα plans; Και οι κρίσεις; Και τα 200; Και το καρότο στον κώλο σου; Κι οι σημερινοί παράγοντες που είναι " χαρτοπετσέτες;" ΜΙΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΡΣΙΜ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ, Η ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΡΑΙΤ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ. ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΙΛΑ ΦΑΝΕΡΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegascos: Καταλαβαίνω την χαρά όλων μας, αλλά μην τρελαθούμε κι όλας. Το κιτρινόμαυρο, δεν αλλάζει ποτέ. ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΑΘΡΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σε όλους
    Λόγο του ότι οι καναπεδάτοι δεν βοηθάνε την ομάδα μας στο χαντμπολ ακολουθόντας την στην Λαμία, δεν χρειάζεται να σκεφτούμε ποιοί είναι αυτοί που σφάζονται και σπάνε την πόλη με την συνδρομή των συναδέρφων τους Παοκτζήδων..
    Καλό σπάσιμο οργάνωση και καλά σφαξίματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαββατοκύριακο είναι πιστεύω να βρείτε χρόνο να δείτε αυτό παρακάτω και θα καταλάβετε σε πιο σημείο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σαν χώρα:
    http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8123:2010-05-19-00-26-42&catid=100:2010-04-14-14-58-11

    ΥΓ:Είναι συναρπαστικό σε μερικά σημεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστας-Φλωρινα29 Μαΐου, 2010 13:13

    Mια ταινια του Κουλογλου ε??? Χμμμμμ.....
    Τελικα τι ρολο βαραει αυτος ο τυπος ρε αδερφια?
    Ο αντικειμενικος και αδιαβλητος δημοσιογραφος,και εσχατως μαρτυς υπερασπισης του Ρουσοπουλου....
    Για πεστε ρε παιδια γιατι εδω μεσα βλεπω οτι δεν αγγιζουμε τα τοτεμ της ΝΔ συχνα.Για ολα φταιει τελικα το κομμα του λαοπλανου, και ο Παναθηναικος, ετσι??? Το πτωχο μυαλο μου αυτο αποκομιζει ωρες-ωρες.Μαλακιες.Παω για ψαρακι.
    Καλημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χαράλαμο: Τι γίνεται πάλι στη Λαμία; Για ενημέρωσε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Κώστας-Φλώρινα: Δίκαια η απορία αλλά δεν υπάρχει καμιά προτίμηση. Βλέπεις ο χρόνος μιλάει μόνος του. Απο το 81 και μετά, ποιός είχε την εξουσία πιο πολύ. Εξ άλλου το ΠΑΣΟΚ ( "που δεν είναι κόμμα αλλά κίνημα" ) θυμίζει έντονα τον πολυμετοχικό και στο χρώμα και στο σφάξιμο. Κι απο τη ΝΔ θα βρεθούν οι κατάλληλοι για την κομματική ισορροπία εις υγείαν του μαλάκα που ψηφίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην Λαμία μαχαιροθήκανε μεταξύ τους οι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παοκ όταν συναντηθήκανε εκεί στα πλαίσια του φάιναλ 4 του κυπέλου χαντμολ σήμερα στις 15:00.
    Περιττό να πούμε ότι έχουν σπάσει την πόλη και σύμφωνα με την αστυνομία οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια είναι 100 οργανωμένοι του Παοκ(μπουμπούκια) και άλλοι τόσοι της ΑΕΚ(αγγελούδια).
    Άντε και σε κανένα φόνο μεταξύ σας παλικάρια να λιγοστεύετε...
    ΥΓ1.:ο μικεχλκ πιστεύω θα ξέρει να μας κάνει καλύτερη ανταπόκριση απο το πεδίο των μαχών.
    ΥΓ2: Πια αδέρφια Παοκτζήδες και μαλακίες τέτοιου τύπου.ΑΣΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαχαιρια,στιλετα μολοτωφ,τραυματιες,σπασμενα και καμενα αυτοκινητα,διαλυμενο γηπεδο και μια πολη αναστατη με τους κατοικους να κινδυνευουν; Σε ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΩΛ; ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΖΙΓΚΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ που αυριο θα ξεχαστει;
    "τελικα με πιο μπουρδελο ειστε"; Ελεγε το πανο. "με το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα και νταβατζη το ΔΝΤ" λεμε εμεις.
    Ποιοι "δικεφαλοι"; Δικεφαλα dildos στον κωλο τους θελουν. Θα μπουζουριασουν κανεναν;Θα μπει φυλακη; Μπα. Οτι ατιμωρισια εχει ο Μαντελης, εχει και ο ανωνυμος χουλιγκανος.Ο μεν κλεβει στο ονομα του λαου και ο αλλος σπαει και καιει στο ονομα της "ιδεας" του. Ανεγκιχτοι και οι δυο.
    Η αναγκη στρατευσης του κοινωνικα γυμνου και πνευματικα φτωχου ειναι μεγαλη. Οπως μεγαλος ειναι και ο πειρασμος των αετονυχιδων να τους στρατευσουν και να κονομανε στην πλατη τους.
    Τζαμπα θα πανε τα γυμναστηρια και οι ωρες κοπανηματος; Οχι βεβαια. Καπου θα βρουμε να αδειασουμε την χοντρομαλακια που μας δερνει.Καποιον ινστρουκτορα θα βρουμε να μας αγκαλιασει με τις φτερουγες του και να δωσει νοημα στην ετσι κι'αλλιως ασκοπη ζωη μας.
    Και αν δεν βρουμε δουλεια σαν πορτιεριδες οι μπραβοι καποιου σκυλα,θα συντηρουμαστε απο "θυρες",σπαζοντας κεφαλια και ρημαζοντας.
    Το μεγεθος του εγκεφαλου,ειναι αναλογο με το μεγεθος των αρχιδιων που κουβαλα κανεις. Αυτα πανε μαζι. Μικρο αρχιδι,μικρο κεφαλι. Και αφου αυτα ειναι μικρα εκ'φυσεως,πρεπει να ταισεις τους μυς για να λες οτι εχεις και κατι ανεπτυγμενο.
    Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια,αλλα εμας μας απασχολει ο κανονας.
    Ο οποιος λεει, οτι ο χωρος του ποδοσφαιρου-και κατ'επεκταση και των αλλων σπορ-ειναι παρατημενος,αφημενος σε ορθιους τσιμεντολιθους και κομπλεξικους που δημιουργουν αρρωστημενες σπειρες.
    Σε εμμισθους "υπαλληλους" των ομαδων που δινουν το εναυσμα και το ελευθερο σε κουτορνηθια να σπανε να ανοιγουν κεφαλια και να καινε,νομιζουντας οτι ψευτοπαρανομωντας με προσχημα ενα συμβολο,αυτοματα γινονται Τσε Γκεβαρα.Και στην πλατη τους καποιοι κονομανε και κανουν περιουσιες.
    Σε λαμογια που εκμεταλευονται την απογνωση,την φτωχια και την μιζερια,ωθωντας αμυαλους στην σφαγη, με λαφυρο ενα πανο η ενα σωβρακο.
    Παρτε τις οργανωσεις σας και πεταξτε τες στην θαλασσα. Δεμενες σε συρματοσχοινο και με βαρια αγκυρα. Και στην αλλη ακρη εσεις δεμενοι απο τα αρχιδια.Να βουλιαξετε μαζι τους μπας και ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή Final-4 Χειροσφαίρισης Κυπέλλου Ελλάδος
    25 Φεβρουαρίου 2010 - ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Αξιότιμοι Κύριοι,
    Αφού ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, το προηγούμενο Σάββατο 20/02/2010, θέλουμε με την παρούσα επιστολή να μοιραστούμε μαζί σας, τις σκέψεις – προτάσεις μας εν όψει του Final-4.
    Εκτιμούμε λοιπόν, πως το Final – 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα 29-30 Μαΐου 2010, πρέπει να διεξαχθεί στην Αθήνα για τους παρακάτω λόγους:
    • Επειδή οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι από την Αθήνα, το να μοιραστεί η απόσταση είναι ένα θέμα που δεν πρέπει καν να τεθεί, διότι πέρσι η ομάδα μας και ο Διομήδης Αργους ανέβηκαν να αγωνισθούν στην πόλη των Σερρών, από την Αθήνα και το Αργος αντίστοιχα, ενώ οι άλλες δυο ομάδες ήταν από τη Βέροια και το Κιλκίς που είναι σχεδόν δίπλα στις Σέρρες, απόφαση την οποία δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα. Με την διοργάνωση στην Αθήνα, μειώνονται σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων. Επίσης θα χρειαστεί να μετακινηθούν μόνο οι οπαδοί μιας ομάδας γεγονός που διευκολύνει και το έργο της αστυνομίας.
    • Επειδή ο ένας ημιτελικός αγώνας είναι μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. – ΠΑΟΚ, προκύπτει εύλογα το θέμα της ασφαλούς διεξαγωγής του συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και του final 4 γενικότερα, με οπαδούς όλων των ομάδων στο γήπεδο. Εκτιμούμε ότι μόνο ένα μεγάλο Αθηναϊκό γήπεδο (ΟΑΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΕΦ κλπ) μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια, με την συνδρομή της Αστυνομικής διεύθυνσης της πρωτεύουσας, η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις και σαφώς ασύγκριτα μεγαλύτερη από την Αστυνομική Αρχή μιας μικρότερης Πόλης. Να υπενθυμίσουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση στο Μπάσκετ, είχε διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα κρούσμα βίας, το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις ομάδες Α.Ε.Κ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή και με τους οπαδούς και των τεσσάρων ομάδων ταυτόχρονα στο γήπεδο.
    • Είναι μοναδική ευκαιρία για το αγαπημένο μας άθλημα, μέσω της διοργάνωσης του Final 4 να «μπει» σε ένα μεγάλο γήπεδο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, από τα οποία δυστυχώς έχει εξοβελιστεί. Το συγκεκριμένο διήμερο δεν υπάρχει άλλη αθλητική δραστηριότητα σε ομαδικό άθλημα και είναι απόλυτα βέβαιο ότι οποιοδήποτε γήπεδο θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο. Με σωστή διαφήμιση εκτός από φιλάθλους των 4 ομάδων θα έρθει και κόσμος από τον ευρύτερο χώρο του αθλήματος, παιδιά από σχολεία που τόσο τα έχουμε ανάγκη, αλλά και κόσμος ουδέτερος που δεν έχει σχέση με το άθλημα που πάντα όμως θέλει να παίρνει μια γεύση από μεγάλες διοργανώσεις στους ασφαλείς χώρους των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
    • Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να συνδράμει και η Πολιτεία, παραχωρώντας ένα από τα Ολυμπιακά της Ακίνητα με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση αν όχι καθόλου, για την προώθηση του αθλήματος. Άλλωστε στον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας που ανακοινώθηκε προβλέπεται επιπλέον χρηματικό ποσό όταν πρόκειται να γίνουν τέτοιου τύπου διοργανώσεις.
    • Τέλος από μια τέτοια διοργάνωση σε μεγάλο γήπεδο και με πολύ κόσμο, είναι μια καλή ευκαιρία να υπάρξουν και έσοδα από διαφημίσεις, χορηγούς, τηλεοπτικό χρόνο κλπ που θα είναι βάλσαμο για την Ομοσπονδία αλλά και για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.
    Εκτιμώντας ότι, θα λάβετε σοβαρά υπόψη τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας έτσι ώστε να επιτευχθεί η ασφαλής διεξαγωγή του final 4 και να μιλάμε στο τέλος για μία γιορτή του αθλήματος και τίποτε άλλο. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με οργανωτικά ή όποια άλλα θέματα προκύψουν, προς το σκοπό αυτό.
    Η Διοίκηση Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Διοικηση ΑΕΚ" ; τι ειναι τουτο παλι;

    Κακως προτεινε να γινει στο ΣΕΦ η το ΟΑΚΑ.
    Το σωστο θα ηταν να προτεινει την διεξαγωγη του final-4 στη Λωριδα της Γαζας.
    Αφου ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. sou xalase to paramuthi gia instrouxtores?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για τα γεγονοτα στην λαμια φταει ο μπαγιεβιτς, ο σκοκο, ο μαντουκα, ο μπλανκο, ο mike και ο χατζηχρηστος εκαναν τα παντα για να μην γινουν αλλα ο μπαγιεβιτς και το περιβαλλον του το οργανωσαν με ακριβεια για να μην μπορεσει η αεκαρα μας να σηκωσει το κυπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμενα δεν μου χαλασε τιποτα. Αδιαφορω. Δεν πανε να καουνε σαν ποντικια. Τι με νοιαζει.
    Tι OAKA τι Λαμια; Ο μαλακας και χαχολος παραμενει ιδιος παντου.
    Η ΑΕΚ η κακομοιρα τι φταιει και διασυρεται ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΕΚ, ειναι η πρωην αυτοκρατειρα. Που επιζητα να γινει νυν. Και οχι "κουρελι".
    Προσφυγας ειναι ο αρχοντας.Πρωην και νυν. Και οχι ζητιανος-τραμπουκος.
    Ποια "ΑΕΚ" πηγε στη Λαμια; Και στην καθε Λαμια;
    Αντι-μεταξυ ολων των αλλων-να ξεκινησεις καταγγελωντας τα επεισοδια και μαλιστα λεγοντας "...θα βρουμε ποια κωλοπαιδα το εκαναν και μας εξεθεσαν και θα τα σταυρωσουμε στην πλατεια..." καθεσαι και μου αραδιαζεις μια ανακοινωση, που πια, λειτουργει σαν ελαφρυντικο.
    Δηλαδη: " αφου το ξερετε κυριοι οτι ειμαστε τραμπουκοι ανεγκεφαλοι.Δεν ελεχγομεθα. Και δεν μπορουμε να ελεγξουμε κανεναν μας. Ειμαστε καταστροφικα ελευθεροι.Μην διοργανωνεται το final-4 εκτος των τοιχων,γιατι δεν υπαρχει αρκετη αστυνομια να προστατεψει τα παιδια,τις γυναικες,τα γεροντια και τις περιουσιες των κατοικων οπου στην περιοχη τους θα λαβει χωρα το "αθλητικο" γεγονος. Σας συμβουλευουμε για ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια,να γινουν οι αγωνες στο "Μεγαλο Πευκο" για αποφυγη καθε κινδυνου να μην γινουν επεισοδια. Η πιθανοτητα μιας ηρεμης διοργανωσης τρομαζει και εμας τους ιδιους και συμμεριζομαστε τις ανησυχιες σας."
    "Διοικηση" αεκ (με μικρα.Για να μη σου πω με υποκοριστικο: αεκακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Ανώνυμο: Σωστή η ανακοίνωση της διοίκησης και έγκαιρη, αλλά πού απευθυνόταν; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ"; Η ομοσπονδία ή οι υπουργοί αθλητισμού-πολιτισμού; ( Κάτι ήθελε να κάνει η Γκρέκου αλλά την ξύσανε).
    Πλάκα κάνουμε τώρα; Επιστολή στην πολιτεία; Τζάμπα χρόνος. Και τις σημερινές ημέρες , άλλο που δεν θέλει η πολιτεία να γίνονται φασαρίες και να σκέφτεται άλλα πράματα ο κόσμος. ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ( και δεν κάνω πλάκα ). ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος είπε...
    ΑΕΚ, ειναι η πρωην αυτοκρατειρα. Που επιζητα να γινει νυν. Και οχι "κουρελι".
    Προσφυγας ειναι ο αρχοντας.Πρωην και νυν. Και οχι ζητιανος-τραμπουκος.
    Ποια "ΑΕΚ" πηγε στη Λαμια; Και στην καθε Λαμια;
    Αντι-μεταξυ ολων των αλλων-να ξεκινησεις καταγγελωντας τα επεισοδια
    --------------------------

    kai ti eimai gia na katadikasw?
    o antonaros n' o petalotis ?

    mipos thes na ftiaksoume kai epitropi na ereunisei to thema ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Σωστή η ανακοίνωση της διοίκησης και έγκαιρη, αλλά πού απευθυνόταν;
    -----------
    se kanena den apeuthinotan

    apla na katagrafei n antithesi
    kai na ti triveis sti mapa ilithion pou vgikan na to paiksoun kseroles

    to kserane kai oi petres ti tha ginei simera sti lamia

    n kuvernisi pou les, mporei na thele kai tipote nekrous simera na perasei aera kamia malakia gia to asfalistiko o loverdos ti deutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς mike21hlk: Τώρα όμως που δεν είχαμε νεκρούς, τι προβλέπεις για το ασφαλιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven είπε...
    Προς mike21hlk: Τώρα όμως που δεν είχαμε νεκρούς, τι προβλέπεις για το ασφαλιστικό;
    -----------

    oti opoios vasizete sto tamio tou gia na exei perithalpsi kai ssuntaksi , psonise apo sverko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...ναι αλλα πιο κατω δεν προχωρησες. Δεν εμεινα στην καταγγελια. Εκτος και αν ο "κοντος" σας εχει δημιουργησει καποιο κομπλεξ με την "ονοματοδοσια".
    Εσενα τωρα αυτο σε μαρανε; Μηπως μοιασεις του Πεταλωτη;
    Σε εκφραζουν τα μπουρλοτα και τα μαχαιρωματα;Την βρισκεις με τα καμμενα αυτοκινητα αγνωστων; Γουσταρεις να εχεις λιγοτερα καταγματα και ραμματα απο οτι οι αντιπαλοι χουλιγκανοι; Για να λες στην καφτερια αυριο "τους την καναμε...τυος γαμησαμε...την εκαναν οι κοτες" και ενα καρο τετοιες μαλακιες που κανεναν δεν λαμβανει υποψην του,παραμονο ενας αρρωστος μικροκοσμος που αποτελει το 0.5%;Πιθανον. αν ειναι ετσι γιατι δεν το λετε φορα-παρτιδα; Και να αυτομολυσεται πια και να ειστε μονημως στην γλυκια παρανομια.
    Αλλωστε υπαρχουν ενα καρο οργανωσεις που εγω προσωπικα τις γουσταρω. θα ειμαι μαζι σας. Αλλα οχι με προσχημα και οχημα την ΑΕΚ ρε μαγκες. Οχι ετσι. Δεν ειναι δικο σας μαγαζι. Και πολυ περισσοτερο δεν το φτιαξατε εσεις. Τι το περιφερεται σαν καρναβαλο; Απο που κι'ως που; Δεν καταλαβα. Εισαι κατι αν βγαλεις τον δικεφαλο απο το καπελο η το κασκολ, η την μπλουζα σου; Οχι; Ε,εισαι πραγματικα κουρελι τοτε.
    Τι διαολο πιαστηκατε ολοι απο τις φτερουγες του; Κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελεημονα;
    Μα τι ψαχνω;
    Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει θα μου πεις.Σωστα.
    Αλλα ολα αυτα μεχρι να ερθει το θηριο και να την κανετε μακρυα απο το κουφαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάντος είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι(;) που δικαιολογούν τα ρεμάλια που δυστυχώς δεν ψοφίσανε μεταξύ τους.
    Στο Κολοσαίο της Ρώμης έπρεπε να σας βάλουν να ξεχαρμανιάσετε που το παίζετε και θύματα ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Ειμαστε ζωα.Δεν ειμαστε ανθρωποι.Χρειαζεται να συνοδευομαστε απο αστυνομικους γιατι οι γεροι και τα παιδια νοιωθουν κινδυνο.Δεν ειμαστε ελευθεροι.Θελουμε εναν μπασκινα πανω απ'το κεφαλι του ο καθενας. Οχι,δεν νοιωθουμε ντροπη που μας "μεταφερουν" περα-δωθε ανθρωποι με γκλοπς και ασπιδες. Το θεωρουμε κατακτηση.
    Σαν ζωα σε κλουβια γουσταρουμε να μεταφερομαστε στους δρομους με την συνοδεια ισχυρων κατασταλτικων δυναμεων. Οσο περισσοτεροι,τοσο μεγαλυτερη η ικανοποιηση. Θελουμε να γινουμε Χανιμπαλ Λεκτερ.Εστω και χωρις το μυαλο του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρηστος είπε...
    ...ναι αλλα πιο κατω δεν προχωρησες. Δεν εμεινα στην καταγγελια. Εκτος και αν ο "κοντος" σας εχει δημιουργησει καποιο κομπλεξ με την "ονοματοδοσια".
    Εσενα τωρα αυτο σε μαρανε; Μηπως μοιασεις του Πεταλωτη;
    Σε εκφραζουν τα μπουρλοτα και τα μαχαιρωματα;Την βρισκεις με τα καμμενα αυτοκινητα αγνωστων; Γουσταρεις να εχεις λιγοτερα καταγματα και ραμματα απο οτι οι αντιπαλοι χουλιγκανοι; Για να λες στην καφτερια αυριο "τους την καναμε...τυος γαμησαμε...την εκαναν οι κοτες" και ενα καρο τετοιες μαλακιες που κανεναν δεν λαμβανει υποψην του,παραμονο ενας αρρωστος μικροκοσμος που αποτελει το 0.5%;Πιθανον. αν ειναι ετσι γιατι δεν το λετε φορα-παρτιδα; Και να αυτομολυσεται πια και να ειστε μονημως στην γλυκια παρανομια.
    Αλλωστε υπαρχουν ενα καρο οργανωσεις που εγω προσωπικα τις γουσταρω. θα ειμαι μαζι σας. Αλλα οχι με προσχημα και οχημα την ΑΕΚ ρε μαγκες. Οχι ετσι. Δεν ειναι δικο σας μαγαζι. Και πολυ περισσοτερο δεν το φτιαξατε εσεις. Τι το περιφερεται σαν καρναβαλο; Απο που κι'ως που; Δεν καταλαβα. Εισαι κατι αν βγαλεις τον δικεφαλο απο το καπελο η το κασκολ, η την μπλουζα σου; Οχι; Ε,εισαι πραγματικα κουρελι τοτε.
    Τι διαολο πιαστηκατε ολοι απο τις φτερουγες του; Κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελεημονα;
    Μα τι ψαχνω;
    Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει θα μου πεις.Σωστα.
    Αλλα ολα αυτα μεχρι να ερθει το θηριο και να την κανετε μακρυα απο το κουφαρι.

    -------------
    oles sou oi apories , oles omos, lunonte apo tin anakoinosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. proxtes sti nomiki athinon epese to kuslo tis arkoudes

    xtes sto kentro plakonontousan kati apithanoi apo to baglantes

    simera purovolithike 8xrono koritsaki pou epeze stin auli tou kapou sto menidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.youtube.com/watch?v=G3gfBIY1UB0&feature=player_embedded


    de vlepw na katadikazete ki anisixw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου η κυβερνηση ηθελε επεισοδια για να περασει υπουλα τα μετρα της,εσεις γιατι ΟΝΤΩΣ τα δημιουργησατε; Εισατε εγκαθετοι; Η απλα βλακες;
    Πλεον τα οποια μετρα "περνανε" κατευθειαν και δεν χρειαζονται αντιπερισπασμοι. Καποτε,ναι. Τωρα το κωλοδαχτυλο ειναι φανερο και δεν χρειαζεται καλυψη.
    Αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
    Σιγα μη χρειαζεται το ΔΝΤ καμια οργανωση για να κανει την δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρηστος είπε...
    Αφου η κυβερνηση ηθελε επεισοδια για να περασει υπουλα τα μετρα της,εσεις γιατι ΟΝΤΩΣ τα δημιουργησατε;

    ---------

    de mporw na katalavw giati stoxopoioume apo to prwi edw mesa

    ti simainei "eisaste egathetoi" se deutero plithintiko>?

    ti simainei "se ekfrazoun ta kapsimata se deutero eniko " ?

    ti simainei ftaiei o vatraxos kai o mike pou egrapse o allos o stokos parapano kai apo pou ki ws pou perimenete enimerwsi prwtis gramis apo to mike?

    kai se pia akribos anartisi dikaiologisa egw ta maxairwmata ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν περιμενουμε τιποτα. Και μη σε πειραζει το δευτερο προσωπο, η ο δευτερος πληθυντικος. Τι να χρησιμοποιησω δηλαδη; Πρωτο πληθυντικο και να βαλω και τον εαυτο μου μεσα;
    Δεν στοχοποιησε απο κανεναν. κουβεντα κανουμε. Να μην την κανουμε;
    Αλλα οταν συμβαινει κατι τετοιο και το πρωτο που βρισκεις να πεις ειναι μια ανακοινωση που προιδοποιουσε για επισοδια που θα συνεβαιναν μετα απο 3-4 μηνες με αφορμη τα...μετρα του Λοβερδου,τοτε τι να πει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρηστος είπε...
    Δεν περιμενουμε τιποτα. Και μη σε πειραζει το δευτερο προσωπο, η ο δευτερος πληθυντικος. Τι να χρησιμοποιησω δηλαδη; Πρωτο πληθυντικο και να βαλω και τον εαυτο μου μεσα;
    Δεν στοχοποιησε απο κανεναν. κουβεντα κανουμε. Να μην την κανουμε;
    Αλλα οταν συμβαινει κατι τετοιο και το πρωτο που βρισκεις να πεις ειναι μια ανακοινωση που προιδοποιουσε για επισοδια που θα συνεβαιναν μετα απο 3-4 μηνες με αφορμη τα...μετρα του Λοβερδου,τοτε τι να πει κανεις.

    -------------

    nai , safestata kai tha pw gia tin anakoinosi

    GIATI TA PERIEGRAPSE OLA PRIN GINOUN GIA NA TA PROLAVOUN

    exoume katadikasei ekatomuria fores se auto to mpourdelo , allakse kati ?
    OXI


    fainotane apo xiliometra ti tha ginotan simera sti lamia
    oxi AEK-paok na epeze, alla ypostirixtes tis ntouvlis kai tis tzoulias na itan ekei gia festival tsontas

    ksulo tha pefte
    giati etsi leitourgei to mpourdelo , pos na to kanoume

    kai einai adianoito na stelneis 3.000 epagelmaties sto ksulo se mia poli pou den exei empeireia se tetoies diorganwseis , pou de parthike kana parapano metro ektos apo to na ntysoun tou topikous zitades, mateous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Μαΐου, 2010 20:12

    Στα φρύδια μου κάποιοι που -και καλά- βγάλαν μιά προειδοποιητική ανακοίνωση και καθάρισαν. Αν αυτό είναι αντρίκιος τρόπος αντιμετώπισης της ζωής ή axioprepis, τότε σιωπώ...
    Στα σημαντικά: Steven, αν και παλιοελλαδίτης συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας για το πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ήταν ο Κεμάλ.
    Πολύ εύστοχο κείμενο.
    Σάββααααααααα...διαψεύδεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Mike21hlk: ΑΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οπότε όλα γίνανε σωστά,τα ρεμάλια δεν φταίνε σε τίποτα αλλά φταίει η άτιμη κοινωνία, η πολιτία, η αστυνομία και αυτός στην γωνία στο αλσάκι που πηδούσε την βουλγάρα χωρίς προφυλακτικό!
    Παλικάρια μην ασχολείστε άλλο με δαύτους,βλέπετε τι μυαλά κουβαλάνε
    ΑΪ ΣΥΧΤΙΡΙ ΜΕ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ΑΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ------

    valta file giati tha mas gamisoune

    valta mpas kai vgaloume sti syntaksi ton mousia

    me tis malakies tou loverdou tha ton exoume ws ta 70 kai de pame pouthena etsi

    mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Γιώργη: Α, το έπιασες το "Παρασκευής".
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΜΑΛ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Mike21hlk: Όχι, μίλησα σοβαρά για το θέμα. Είναι κείμενο γραμμένο προ τριετίας και μιλάω, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ - ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χαράλαμπο: Ο Μιχάλης δεν έκανε κάτι. Δεν πρέπει να βγαίνει κανένα συμπέρασμα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, επιμένω.
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - διάβασα σε άλλο blog ( to ζιζάνιο, δεν έχω πρόβλημα να το πω )- ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ Η ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΣΕ 20ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΓΩ Ο 50ΑΡΗΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΙΝ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG, ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ; ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Steven, πιστευεις οτι οι τυψεις και οι ερινυες του,ειναι αρκετες;Τοσες οσες να καμψουν ενα ορθιο γαιδουρι; Μακαρι να ειναι ετσι. Μεταμελεια των υστερων χρονων,πρωτου κλεισει τα ματια του;
    Οχι οτι εχει ηδη "δει",ξερει οτι η πορτα ανοιξε για τον θειο,ο οποιος πουλαει πως και πως και αυτος τωρα σαν ποντικος πηδαει απο το καραβι;οχι της ομαδας,αλλα του κοκκαλη.Σε αυτο της ομαδας θα ειναι παντα κοντα. Ετσι νομιζει βεβαια.
    "Χριστιανα τα τελη της ζωης ημων.Ανωδυνα ανεπαισχιντα,ειρινικα και καλην απολογιαν την επι του φοβερου βηματος του θεου αιτησομεθα".
    Σαβααας...καφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς όλους: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΕΝΗ: ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
    ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΦΙΛΩΝ, ΣΥΝΤΟΠΗΤΩΝ ΚΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ". ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΡΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ( να μην πω τίποτε άλλο χειρότερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χρήστο: Αδερφέ, δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο. ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΕΞΩ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΩ. ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΜ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΑΠΛΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΞ ΙΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς όλους: Πάω με τα παιδιά και την Χριστίνα στο μπουρνάζι, σε ένα ωραίο κρεατάδικο. Όχι αργά, θα είμαι εδώ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΜΕ!

    OoOoO PAOKAKI TA FTERA SOU EINAI KLEISTAAAA,O DIKEFALOS SAS EINAI MOUFA TELIKA EISTE APOMIMHSH THS AEK RE MOUNIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν τα βαλαμε-εγω προσωπικα-με τον μικε και κανεναν μικε. Με τα επεισοδια τα βαζουμε. Τα οποια ειναι τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα. Και τα προσωπα επισης. Τα ιδια και τα ιδια. Νισαφι πια.Και δεν χρειαζεται να επικεντρωνουμε σε προειδοποιησεις. Και εγω μπορω να βγαλω ανακοινωση οτι σε 27 μηνες απο τωρα στο ταδε ντερμπυ,μυριζει μπαρουτι και χρειαζεται προσοχη και περισσοετρα μετρα. Και λοιπον; Ανακαλυψα την Αμερικη; Δεν χρειαζεται να εισαι και...Καζαμιας για να προβλεψεις οτι θα ξανα-ξανα-ξανα γινουν επισοδια σε εναν αγωνα. Οποιος και αν ειναι.Τι σημασια εχει; μηπως πανε για τον αγωνα;
    Ενταξει.Καθε φορα χρειαζεται μια αφορμη. Ο τοπος, η ωρα,η αντιπαλη ομαδα, το ...εκαστοτε κυβερνητικο μετρο, μια γιαγια που περασε με κοκκινο την διαβαση κλπ. Η ουσια παραμενει η ιδια. Ανεξελεγκτη βια, η οποια ομως ειναι "ελεγχομενη".Οσο και αν ακουγεται παραδοξο. Απο δυο χουφτες ανθρωπων καθε φορα.Σε καθε ομαδα,καρτεροντας για μια γελοια αφορμη. Με διοικησεις κοτες βεβαια, που πολλες φορες τρεχουν να τους υπερασπιστουν και στα δικαστηρια. Φαυλος κυκλος.
    Που σπαει ομως σε μια νυχτα,αν υπαρξει βουληση πρωτα απο ολα απο την πολιτεια,αν θελει εσοδα, αλλα και σχεδιο απο τις ΠΑΕ οι οποιες ειναι που πλητονται πρωτες.
    Τελος παντων. Πιασε το αυγο και κουρευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρηστος είπε...
    Δεν τα βαλαμε-εγω προσωπικα-με τον μικε και κανεναν μικε. Με τα επεισοδια τα βαζουμε. Τα οποια ειναι τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα. Και τα προσωπα επισης. Τα ιδια και τα ιδια. Νισαφι πια.Και δεν χρειαζεται να επικεντρωνουμε σε προειδοποιησεις. Και εγω μπορω να βγαλω ανακοινωση οτι σε 27 μηνες απο τωρα στο ταδε ντερμπυ,μυριζει μπαρουτι και χρειαζεται προσοχη και περισσοετρα μετρα. Και λοιπον; Ανακαλυψα την Αμερικη; Δεν χρειαζεται να εισαι και...Καζαμιας για να προβλεψεις οτι θα ξανα-ξανα-ξανα γινουν επισοδια σε εναν αγωνα. Οποιος και αν ειναι.Τι σημασια εχει; μηπως πανε για τον αγωνα;
    Ενταξει.Καθε φορα χρειαζεται μια αφορμη. Ο τοπος, η ωρα,η αντιπαλη ομαδα, το ...εκαστοτε κυβερνητικο μετρο, μια γιαγια που περασε με κοκκινο την διαβαση κλπ. Η ουσια παραμενει η ιδια. Ανεξελεγκτη βια, η οποια ομως ειναι "ελεγχομενη".Οσο και αν ακουγεται παραδοξο. Απο δυο χουφτες ανθρωπων καθε φορα.Σε καθε ομαδα,καρτεροντας για μια γελοια αφορμη. Με διοικησεις κοτες βεβαια, που πολλες φορες τρεχουν να τους υπερασπιστουν και στα δικαστηρια. Φαυλος κυκλος.
    Που σπαει ομως σε μια νυχτα,αν υπαρξει βουληση πρωτα απο ολα απο την πολιτεια,αν θελει εσοδα, αλλα και σχεδιο απο τις ΠΑΕ οι οποιες ειναι που πλητονται πρωτες.
    Τελος παντων. Πιασε το αυγο και κουρευτο.
    -------------

    perysu , oi idioi opos les , pigane stis serres
    katsane 3 meres kai den egine to paramikro

    giati de kapsane tis seres?
    500 pigame apo paraskeui kai mexri kuriaki eixame mazeutei 1500
    kai den egine tipota

    eixame kleisei 2 ksenodoxeia mono gia opadous
    oute klopes , , oute krevatia leipane
    oute kaike to periptero apo katw

    pos to eksigeis auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βρε αγόρια, το ...ήρθε η original και είναι εδώ μαζί σου, να ακουστεί κι ας διαλυθεί το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μιχάλη, ,μόνο κάποιο άτομο που ανήκει στην οργάνωση, μπορεί να απαντήσει στο ερώτημά σου.
    Κι εγώ ρωτώ κάτι άλλο...αφού η διοίκηση της ΑΕΚ και κεφαλή της οργάνωσης γνώριζε τι θα γίνει, γιατί δεν απέσυρε το στρατό?
    Να βγάλει μια ανακοίνωση προς τα μέλη της και να αποτρέψει την παρακολούθηση του αγώνα.
    Δε σου αρέσει αυτό...έχει κι άλλη επιλογή. Με ότι στοιχεία διαθέτει να αποτανθεί στις αρμόδιες αρχές. Στη διοργανώτρια και να ζητήσει αναβολή...κάτι ουσιαστικό, τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Και ολα αυτα σημερα 29 Μαιου. Γιορταζοντας οι δυο δικεφαλοι αετοι το ενδοξο παρελθον τους αλλα και καταριωντας την αποφραδα ημερα της αλωσης.Και οι "Βυζαντινομαχοι"ειπαν να αλωσουν μια αλλη πολη.Σαν αναμνηση.
    Σα δεν ντρεποσαστε ρε γαιδουρια ξεσαμαρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αννα είπε...

    ..αφού η διοίκηση της ΑΕΚ και κεφαλή της οργάνωσης γνώριζε τι θα γίνει, γιατί δεν απέσυρε το στρατό?
    Να βγάλει μια ανακοίνωση προς τα μέλη της και να αποτρέψει την παρακολούθηση του αγώνα.
    Δε σου αρέσει αυτό...έχει κι άλλη επιλογή. Με ότι στοιχεία διαθέτει να αποτανθεί στις αρμόδιες αρχές. Στη διοργανώτρια και να ζητήσει αναβολή...κάτι ουσιαστικό, τέλος πάντων
    ------------------------------------------------

    Αννα σε παρακαλω μην βαζεις δυσκολα σαββατο βραδυ εχουμε και eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μαλλον ηταν Καραμανλικοι ολοι οι οπαδοι και σεβαστηκαν την γενετειρα του "Περικλη" εθναρχη.
    Και τι σημαινει οτι δεν εγιναν επεισοδια εκει; Περιφρουρηθηκε καλυτερα. Η οτι δεν προεκυψε απλα. τι αλλο να σημαινει; Οτι εχει καλο αερα εις τας Σερρας; η μηπως οτι δεν προκληθηκαν τα "δικα μας" παιδια; Και σημερα προκαλεισαι εσυ και πρεπει να αντιδρασεις και φαινομενικα εχεις δικιο.Στην επομενη,προκαλεις εσυ και εχει δικιο ο αλλος και σου την πεφτει και ου τω καθ'εξης. "Ημασταν μια χαρα και ηρθαν τα κωλοπαιδα και μας την επεσαν". Ενταξει τωρα. Αφορμη για τζερτζελε ψαχνουν ολοι. Κοροιδευομαστε τωρα;
    Αυτο λενε ολοι οι οπαδοι ολων ανεξαιρετως των ομαδων. Και ολοι ειναι ιδιοι.αναφερομαι στους ταραξιες. Και οχι στον κυριο ογκο.
    Τι αεκτζιδες τι γαυροι τι σκουλικια και τι βαζελοι. Τα ιδια σκατα ειναι.
    Εχεις δει ποτε-εκτος γηπεδου- επεισοδια που να παιρνουν μερος παραπανω απο μερικες δεκαδες η εκατονταδες ατομα; Αυτοι ειναι η μεγαλη φασαρια και η μεγαλη πληγη.Τοσοι.
    Επαναλαμβανω δεν μιλαω για τον κυριο ογκο των φιλων μιας ομαδας που ερχεται για το ταξιδι,τον αγωνα,την ομαδα,την παρεα,την βολτα. Και καλα κανουν. Μιλαω για τα καλοπαιδα που παρισφρειουν. Και αντι να τους σπατε το κεφαλι πρωτοι εσεις,καθεστε και τους καμαρωνετε μονο και μονο γιατι φορανε ιδιο σωβρακο και ιδιο κασκολ με εσας.
    Μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στον κινηματογραφο πηγαινει κανεις με πουλμαν; Στο θεατρο; Σε μια εκδηλωση; Σε μια συναυλια; Τι θα πει "οργανωμενα"; Με τον τσοπανη μπροστα και τα τσοπανοσκυλα απο διπλα,μη και ξεστρατισουμε;
    Να τελειωσουν ολα αυτα να ησυχασουμε. Αφου δεν μπορουν να διαχειριστουν την κατασταση να πανε στο διαολο και να κλεισουν τα παραμαγαζα τους. Τι τα θελουν; και σε τι με βοηθανε εμενα δηλαδη,για να καταλαβω. Αλλιως δεν θα ειχα σημειο αναφορας μηπως; Δεν θα υπερασπιζομουν την ομαδα μου καλυτερα ενω τωρα μου δινουν το παραδειγμα και το εναυσμα;. Με προτρεπουν να γινω "δυνατοτερος" ΑΕΚτζης; Τι απο ολα δηλαδη;
    Φωτια και τσεκουρι.
    Και αν γουσταρεις να πας στο γηπεδο,να πηγαινεις με το αυτοκινητο σου,με το τραινο,με το ποδηλατο,με τον γαιδαρο η οτι αλλο. Με τα παιδια σου, η δυο φιλους. Δεν πας να καταλαβεις καμια πολη. Ουτε σε στειλανε εκστρατεια.Μη παιρνεις και τοσο σοβαρα τον ρολο σου.
    Κατεβα απ'το αλογο σου. Επειδη ενας δυο μαλακες θελουν στρατους,θα το παιξω μουτζαχεντιν,η κονκισταδορ; Για τι πραγμα;Για τον Κοκαλη,τον Βαρδινογιανη,τον Βγενοπουλο,η τον Μελισσανιδη; Ρε, πατε με τα καλα σας;
    Αν κατι τετοιο νομιζεις εισαι κοροιδο,μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Oι Δικέφαλοι πληρώνουν τις ζημιές σε γήπεδο, αυτοκίνητα, τζαμαρίες και αποβάλλονται από το πρωτάθλημα. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έλα σε λίγο θα τους αθωόσουμετα καλόπαιδα.
    Θυμίζει το όλο σκηνικό χώρες της αφρικής που εκεί λιθοβολούν την βιασμένη κοπέλα που προκάλεσε τους βιαστές.
    Φταίει αυτή φυσικά και την τιμωρούμε αντί να κόψουμε τα μικρά τσουτσούνια των βιαστών.
    Φταίνε τα ρεμαλια του Μπάοκ που μας προκάλεσαν.Εμείς είμαστε αθώα φοιτητάκια..
    Μας περνάνε και για μαμάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. OPA! Το οποιο δεν ειναι πια το πασιγνωστο επιφωνημα κεφιου. Οχι.
    Παραλληλα τα τελευταια χρονια ηταν και ενα ειρωνικο επιφωνημα απο αυτον που κλεβει προς αυτον που τον προηδοποιει "να προσεχει" σΩΩΩΠΑ! Ελεγε ο δικος σου.
    Η ηταν το επιφωνημα αυτου που εβρισκε ακρη η μια ευκαιρια να κανει αρπαχτη η γυριστη: ΩΠΑ! Ελεγε κοφτα και βιαστικα χαρουμενος.
    Τα χρονια περασαν και ο κομπος του κλεφτακου η κλεφταρα εφτασε στο χτενι του χρεους. Και η μεγαλη ευκαιρια του κομμωτη να φτιαξει ενα καινουριο χτενισμα στην ελλαδογκομενα πρωτου την στειλει για τις απαραιτητες βιζιτες.
    Ειναι πια,σημερα, το επιφωνημα του πονου απο το ΔοΝηΤη. ΩΠΑΑΑΑΑΑααααα... Διαρκες και παρατεταμενο στο χρονο που δηλωνει οχι χαρα, αλλα το σκισιμο της τρυπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μίλησε κάποιος για καφέ?

    Καλησπέρα.Συμφωνώ με όλους σας απόψε. Μπορεί για κάποιους να είναι ακραίο αυτό που προτείνει η ¨Άννα αλλά είμαι μέσα. Και ωραία τα λές γενικά για οργανώσεις steven και ίσως σήμερα να μην υπάρχει διοίκηση με αρχίδια γι αυτό ακριβώς το λόγο. Εχεις δίκιο Χαράλαμπε και συ garatzeo. Διακρίνω μια σύμπνοια σήμερα. Ε λοιπόν άμα είχα τα χρήματα θα την αγόραζα την ομάδα και θα σας έβαζα όλους μέσα. Και ξέρετε κάτι? ΚΑΙ τον Μιχάλη θα τον έπερνα μαζί. Και θα του έδινα τον ρόλο το σπουδαίο. Υπέυθυνος επικοινωνίας φιλάθλων και συνδέσμων. Θα κάναμε μια καλή ένωση. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω χρήματα ούτε για την ΑΕΚ Καλαμάτας. :) Λοιπόν mike δεν πολεμάω ούτε θα σε πολεμήσω άλλο. Δεν μπορώ να σε καταλάβω αλλά μου είναι χρήσιμο να σε ακούω. Τι θα έκανες αν σου ζητούσαν για το καλό της ομάδας , της ΙΔΕΑΣ , κάτι τέτοιο? Τι πρόταση και σχεδιασμό θα μπορούσες να κατεβάσεις γιατί αν κατάλαβα καλά μάλλον διαφωνείς με την γραμμή Δ.Χ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Χαραλαμπε,εσυ κι ολοι οι αλλοι φταιτε που ασχολειστε μαζι τους.Κωλοπαιδα γεννηθηκαν,κωλοπαιδα θα πεθανουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς όλους: Γύρισα κι επιμένω, αφού σας διάβασα όλους, οτι είναι πολύ χρήσιμη αυτή η επαφή. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΗ. ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αννα είπε...
    Μιχάλη, ,μόνο κάποιο άτομο που ανήκει στην οργάνωση, μπορεί να απαντήσει στο ερώτημά σου.
    Κι εγώ ρωτώ κάτι άλλο...αφού η διοίκηση της ΑΕΚ και κεφαλή της οργάνωσης γνώριζε τι θα γίνει, γιατί δεν απέσυρε το στρατό?
    Να βγάλει μια ανακοίνωση προς τα μέλη της και να αποτρέψει την παρακολούθηση του αγώνα.
    Δε σου αρέσει αυτό...έχει κι άλλη επιλογή. Με ότι στοιχεία διαθέτει να αποτανθεί στις αρμόδιες αρχές. Στη διοργανώτρια και να ζητήσει αναβολή...κάτι ουσιαστικό, τέλος πάντων.
    -------------------

    kanonika auta ta pragmata den einai pros sizitisi , alla ok

    esu xrewneis ton XX pos den travikse to strato kai o XX katigoreite apo tous allous pos o stratos tou den itan sti maxi

    vgazeis akri ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Ανώνυμο: ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. steven είπε...
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΓΩ Ο 50ΑΡΗΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ----------------

    exeis pesei mesa
    kai epeidi ematha ta sxetika , prwti grami itan 30rides ,40rides kai ano

    kai ontos oli n istoria ksekinise apo fwtia

    6.30!!!!! to prwi 80-90 mpaokitzides , servoi-partizanoi-mpravoi kai rosopontioi pigane sto sundesmo to diko mas kai ton fitiliasane opos ti marfin
    ki enan apo tous 3 pou itan mesa , ton perasane mesa apo ti tzamaria me apotelesma na sfaxtei asxima distixos kai na einai akoma nosokomeio...


    de to paizw athoa poutana oti proklithikame kai tetoies pipes
    oute tha dikaioso kana kameno amaksi kai magazi
    magazia exw ki egw kai kserw


    gegonota apo prwto xeri parathetw

    ps : steven thymase ti kouventa pou kaname gia tous servous ?
    prwti grami apo mpaoktzides itan servoi partizanoi , me 35 vathmous zesti me kranos kai dermatino mixcanis

    ps2: asxeto alla ta poulman ta dika mas , oi organomenoi pou lene , tin wra pou ginane ola auta , itan se mia alana mantromena apo tous mpatsous stin eutheia prin ti lamia ligo prin ta goodys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΣ
    -----

    mike edw,
    kapios pou exei idea apo ta opadika tis AEK , ama paratirisei ligo tis opoies photo vgoune sti fora , tha dei ena axtarma apo patisia-diaspastes-R kai genika anthropous pou misiounte edw kai xronia

    alla itan xodro to skiniko pou kanane oi mpougatsokimades kai leitourgise kapws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χρηστος είπε...
    Στον κινηματογραφο πηγαινει κανεις με πουλμαν; Στο θεατρο; Σε μια εκδηλωση; Σε μια συναυλια; Τι θα πει "οργανωμενα"; Με τον τσοπανη μπροστα και τα τσοπανοσκυλα απο διπλα,μη και ξεστρατισουμε;
    --------------

    pane nai

    kathe geitonia edw sto poutsoxori pou eimai , exei ki ena sulogo
    kathe tetarti kai kuriaki vazoun ekdromi akoma kai gia na pane sto pario
    n' se laiki parastasi theatro
    n' ston agio kypriano na agiasoune
    aurio pane sto poro edw o sulogos tis geitonias

    ki oxi tipote allo , alla mazeuonte kathe kyriaki prwi katw apo to spiti mou kai mou zalizoun ta arxeidia mexri na perasei na tous parei to poulman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Mike21hlk: ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ <>.
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΑΡΑΓΑΝΕ "ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΑΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΜΠΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΑΜΟ ( ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ).
    ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΑΡΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ, ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΚΑΣΚΩΛ, ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Mike21hlk: ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ << ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Mike21hlk: Μίλησα για στρατό και δεν τα είπες εδώ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. Τα Πατήσια είναι γνωστό οτι δεν ελέγχονται. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Μίλησα για στρατό και δεν τα είπες εδώ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. Τα Πατήσια είναι γνωστό οτι δεν ελέγχονται. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΧ.
    ----------------

    otan matheutike gia to paidi pou pigan na skotosoun , opoios itan AEK , mazeutike sti plateia stis 8.30 to prwi kai patage katw mpaoktzides kai servous

    sto allo pou les gia ti metakinisi opadon
    gia na deis poso eskemena itan sto na afethoun sti tyxi tous ta pragmata ,
    sto prwto ntou pou egine sti plateia , oi mpatsoi petaksane dakrygona gia na to stamatisoun (simantiki leptomereia: den eixan masskes kai prwtoi pesane autoi katw!!)

    asxoliasto
    to gegonos pos gyrw sta 100 atoma me vanakia diasxisane ti misi elada me krani ,giatagania ,molotof pou eixan pano demenous dunamites kai alla tetoia wraia

    to ksulo ta mpaokia to fagane katw apo to syndesmo tous
    kai itane isopedotiko

    kaneis de plakothike me ta ntouvaria meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλημέρα Αεκάρες
    Μιχαλάκη, όταν γνωρίζεις ότι ο εχθρός έρχεται οργανωμένος, οπλισμένος κάργα,με σκοπό να χυθεί αίμα,εσύ τι κάνεις?
    Οχυρώνεις και περιφρουρείς το σπίτι σου, νομίζω.
    Ενημέρωσε την ασυνομία της περιοχής επισήμως σα σύνδεσμος, περιφρούρησέ τον όλη νύχτα, κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.
    Το όλο θέμα, και από αρμόδιους φορείς και ομάδες και οργανωμένους, αφέθηκε στην τύχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αννα το ραντεβουδακι,ηταν κανονισμενο. Βουιζε η Λαμια εβδομαδες τωρα
    Μεσω mail και sms. Τα παντα ηταν κανονισμενα και οι κατοικοι απλως περιμεναν την μπορα. Η ανυπαρκτη πολιτεια προφανως ειπε "ας βγαλουν τα ματια τους" και εδωσε εντολη στην αστυνομια να "παρακολουθει διακριτικα". Ωραια πραγματα.
    Ποια κακομοιρα παιδακια που τους την επεσαν και μπουρδες. Ολα ηταν γνωστα.
    Μιλαω με πρωην ποδοσφαιριστη της Λαμιας ,ειναι γυρω στα 60 και συνεχως μεσα στα πραγματα. Εβαλε τα γελια. Ολοι ηξεραν.Τα παντα ηταν ετοιμα.
    Και σε αυτην την περιπτωση,κανεις ενα απο αυτα που προτεινεις εσυ.Προειδοποιεις,οχι με μπαγιατικο και γενικολογο εγγραφο, 4 μηνες πριν, αλλα πας και καταγγελεις τα φρεσκα.Προκαλεις την αναβολη, η την μεταθεση σε ασφαλεστερο τοπο και χρονο. Και προστατευεις τοσο το κυρος της ομαδας αλλα κυρια την υγεια των παιδιων που θα κατεβαιναν στο παρολιγον μακελιο. Δεν πας κοντρα στο ρευμα παριστανοντας τον ανταρτη.
    Αλλα αυτα, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να αποφυγεις μια συραξη.Αν θελεις να την συνεχισεις και να συμμετασχεις,τοτε κανεις μοκο και βγαινεις εκ'των υστερων και λες διαφορα,τα οποια καμια σημασια δεν εχουν πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σε καθε παιχιδι που διεξαγεται,απο πισω του σερνεται και ενα αλλο "ματσακι". Σε καθε επισημο αγωνα, καθε αγωνιστικη,κανονιζεται και ενας αλλος αγωνας που αρχιζει απο το δρομο,συνεχιζεται στις κερκιδες(τωρα οχι και τοσο αφου απαγορευτηκε η μαζικη προσελευση αντιπαλων οπαδων σε αυτες) και καταληγει παλι στο δρομο και γαια πυρι μειχθητω.
    Η ιδια "παραμυθα"-κυριολεκτικα και μεταφορικα- δεκαετιες τωρα.
    Το οτι δεν σκοτωνονται 2-3 καθε Σαββατοκυριακο, ειναι ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ.Τιποτα αλλο.
    Για τις ΠΑΕ (κυριως.Αλλα και τις ΚΑΕ)τα διαφυγονται κερδη απο την απαξιωση του προιοντος τους και την απομακρυνση του κοσμου απο αυτο,δεν εχουν και μεγαλη σημασια ασφαλως,αφου δεν περιμενουν να βγαλουν κερδος απο την συγκεκριμενη "επενδυση"τους και απλα χρησιμοποιουν τις ομαδες,ειτε για ξεπλυμα ειτε σαν μοχλο πιεσης και εκβιασμου για να παιρνουν εξωγηπεδικες δουλειες. Γνωστα πραγματα σε ολους.
    Και απο αυτα τα κερδη,δινονται μερικα ψιχουλα για να συντηρουνται φωλιες.Με τις οποιες πρεπει να ειναι συμφωνος ο "επενδυτης" δινοντας τα αναλογα "μερισματα".Και ειναι αναγκασμενος να τα δινει γιατι αυτος ναι μεν ειναι ο "νοικαρης",αλλα και εκεινοι ειναι οι "ιδιοκτητες" του μαγαζιου. Αν αυτο σπασει,επερχεται διχασμος στις αδελφες δυναμεις.
    Που καταληγει σε προβοκατσιες,τεχνιτα επεισοδια, ηθελημενη αποχη,στοχοποιηση προσωπων, και οτι αλλο φανταστουν απο την μια πλευρα. Και απο την αλλη ο "νοικαρης"-αν δεν εχει ολοκληρωσει την "αποστολη"του και δεν φυγει ταχα "απογοητευμενος" που δεν καταφερε να αλλαξει την νοοτροπια τους,τοτε ριχνει αναμεσα τους καποιους "δικους του", εγκαθετους, δημιουργει διχασμο,φτιαχνει διπολα και οτι αλλο θεαρεσστο τελος παντων και αυτος για να κανει την δουλεια του.
    Και στη μεση ο κυριος ογκος των συλλογων. Οι κυριοι και πραγματικοι ιδιοκτητες αλλα και κυριοι υπεθυνοι ολων αυτων. Που αντι να παρουν σκουπα και να καθαρισουν τα σκατα,ενθεν κακειθεν, καθονται απαθεστατοι και λυπημενοι παρατηροντας μια ασχημια χρονια τωρα και εναν διαρκη βιασμο των παιδικων τους εικονων.
    Αλλα πως να αντιδρασεις σε αυτα, αφου η χωρα η ιδια βιαζεται επανελημενως και ζουμε μεσα στα αιματα.
    Διχως να μπορουμε να παρουμε τις μεγαλες σκουπες και να καθαρισουμε απ'ακρη σε ακρη την βρωμια. Η οποια εχει γινει ενα θεσφατο και μια φυσικη κατασταση.
    Κατηγορουνται οι λιγοι και "μπασμενοι"- που φορουν την προβια του "ιδεαλισμου"- για σκληρο ρεαλισμο και οι πολλοι και απαθεις για ξεμωραμενο και αχρηστο-ακινδυνο ρομαντισμο, ο οποιος ειναι απλα ενας λεπτος υμμενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Άρα...τί συμπεραίνουμε Χρήστο?
    Και η επίσημη ΑΕΚ, η ερασιτεχνική δηλαδή και οι σύνδεσμοι-τουλάχιστον οι περισσότεροι-διέπραξαν έγκλημα εκ προμελέτης. Ποια θα είναι η τιμωρία και από ποιον...ερωτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο Steven ειπε -σωστα- να γυρισει το τραπεζι αναποδα η διοικηση αντι να στελνει ανακοινωσεις,για να προστατεψει την ομαδα της.
    Και ποιος να το κανει αυτο;
    Οταν ο αρχηγος της οργανωσης τη θυρας των οπαδων ειναι ταυτοχρονα και ο προεδρος της "διοικησης ΑΕΚ"; Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει. Γελοια πραγματα δηλαδη.
    Αυτο μαλλον εννοει οταν λεει "ειναι ντροπη για την ΑΕΚ να ειμαι εγω προεδρος"; Μεσα στο χαλασμο, να υπαρχει και μια σταλα αυτογνωσιας;
    Ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αννα είπε...

    Καλημέρα Αεκάρες
    Μιχαλάκη, όταν γνωρίζεις ότι ο εχθρός έρχεται οργανωμένος, οπλισμένος κάργα,με σκοπό να χυθεί αίμα,εσύ τι κάνεις?
    Οχυρώνεις και περιφρουρείς το σπίτι σου, νομίζω.
    Ενημέρωσε την ασυνομία της περιοχής επισήμως σα σύνδεσμος, περιφρούρησέ τον όλη νύχτα, κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.
    Το όλο θέμα, και από αρμόδιους φορείς και ομάδες και οργανωμένους, αφέθηκε στην τύχη του.


    re a pline kana piato.exeis k gnwmi asxeti k petas kotsanes.den exeis idea pws leitourgoun oi opadoi k petas oti paparia nanai..ainte asxolisou me to slipaki tou blanko.aidia katantises.

    oti kai na ginotane k tpt na min ekane kaneis mas k 5 nekrous na xame pali ekei pou thes tha ta erixnes.les kai ksereis k apo opadika k rixneis k eythines.ta emathes sto thileon k sto super katerina k sto allo to manina pws to lene.ante pare ton xaralampi na pate gia ippasia stin upethro k golf.

    odysseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή