Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

      Και να το κάνουμε λιανό. Όταν οι « εταίροι», μας δίνανε τα λεφτά, τα δανεικά, δεν ξέρανε για ποιο λόγο μας τα δίνανε; Δεν ξέρανε πού πηγαίνανε; Δεν γνώριζαν τα συνθήματα και την πολιτική του παπατζή κι ότι κατασπαταλιόντουσαν; Το « Τσοβόλα δως τα όλα», δεν ακουγόταν σαν παροχή στην ευρωπαϊκή επικράτεια; Μόνο εδώ ξέραμε οι περισσότεροι για την απάτη, αλλά κάναμε το κορόϊδο; Αυτοί οι ικανοί ξένοι, με τόση εμπιστοσύνη μας είχαν περιβάλει; Τόσο πρόβατα ήταν για τον παρά τους;
     Μαλακίες στο πάτερο. Τα πάντα ξέρανε και τα πάντα δινόντουσαν για να γίνει η άλωση των συνειδήσεων και να υποστηριχτεί το σχέδιο για την οριστική καταστροφή και κατάρρευση της Σοβιετίας. «Πάρτε, φάτε και ξεσχίστε κι ελάτε μαζί μας στην Δύση», ήταν το μότο. Κάτσε να πέσει η αρκούδα κι αύριο σας κανονίζουμε εσάς. Όλοι μέσα στο κόλπο. Κι Αμερικανοί, κι Ευρωπαίοι ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. Και στο τέλος, ζητώντας πίσω τα λεφτά, να χάσετε και την χώρα σας.
Τα ίδια δεν γίνονται και σήμερα στα κράτη- συνδεδεμένα μέλη με την ΕΟΚ;
     Κι εδώ, όχημα ήταν ένας ακόρεστος λαός και κυρίως άσκεφτος . Που του πετάς ένα παξιμάδι και σαν μαλάκας τρέχει να το πιάσει. Ένας λαός αμόρφωτος, ηθελημένα από τον ίδιο, με τα πρωινάδικα να τα θεωρεί λύκειο, τα μεσημεριανάδικα ανώτατη πληροφόρηση και τις βραδινές τηλεδίκες μεταπτυχιακά και συμμετοχική δημοκρατία. Στείλτε το SMS για το ποιός είναι ένοχος και θα μπείτε στην κλήρωση για το καινούργιο μοντέλο του Smart. Δηλαδή, πόσο μαλάκας πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι;
      Και ποτέ να μην αναρωτιέται τίποτα ο ποιμένας της Πίνδου: Τα αξίζω αυτά που έχω; Δούλεψα για να τα αποχτήσω; Είμαι τελικά τόσο πολύ πιο ξύπνιος από τον Γερμανό που μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έτρωγε νερόβραστες πατάτες μπας κι ορθοποδήσει για να ξαναγαμήσει το σύμπαν; Λεπτομέρειες αυτά για τον αριστεροδεξιό πολίτη, τον πρωί με το πλακάτ και το βράδυ με την κούρσα. Φέρε την επιχορήγηση για το βαμβάκι και στα αρχίδια μου η προτεινόμενη εναλλακτική καλλιέργεια. Φέρτη για το λάδι, γέμισε τον μισό τενεκέ με νερό και χέσε με που τώρα θα βάλω ακτινίδια επειδή θέλει να χέσει ο Βησιγότθος. Τον χέζω εγώ καλύτερα.
     Θα μου πεις , αυτό φταίει; Ε, τι να κάνουμε τώρα; Η χώρα μας δεν έχει βαρειά βιομηχανία. Άρα θα μπορούσε να στηριχτεί στα καθαρά εδάφη της και στην πρωτογενή παραγωγή της. Καθαρά προϊόντα και φιλέτο τοπία μαζί με τον καιρό. Όταν πηδάς τα όπλα σου, ζήτω που χεστήκαμε όλοι. Σήμερα πέφτει η βροχή με τα σκατά και δεν έχουμε εφοδιασθεί με αλεξίσκατο. Σήμερα, οι έγκυροι αναλυτές, φύγανε από το ένα και βρίσκονται στην εξήγηση της τεράστιας απορίας, γιατί υπάρχει 6 τρις χρήμα σε αντίκρυσμα ενώ τα κυκλοφορούντα παράγωγα είναι 600. Δηλαδή , τώρα θα ασχοληθώ κι εγώ με αυτήν την αρλούμπα;
     Δεν με νοιάζουν οι διαπλανητικές φιλοσοφίες. Με αυτές ας καταπιαστούν τα κεφάλια, που δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν την επιταχυνόμενη κυκλική πορεία της γής. Που κυριαρχεί η φυγόκεντρη δύναμη και πάει να δικαιώσει τους Μάγια. Εγώ, εξακολουθώ σαν ατομικοκεντρικό άτομο, να ψάχνω την κεντρομόλο. Που θα με κρατήσει μέσα στην κατανάλωση και μακριά από τις κοινωνικές φανφάρες που πίστεψαν όλοι με κορυφαία γκιλοτίνα ότι δεν μπορώ να ζήσω έξω από το κοινωνικό περιβάλλον, ότι με το ζόρι είμαι κοινωνικό ον, ότι έχω ανάγκη την δημοκρατία και την υποχρεωτική ισότητα, ότι πρέπει να έχω λαϊκή δικαιοσύνη κι άλλα συνθήματα που παίξανε και παίζουνε μόνο και μόνο για να χάσω τον κοινό νου και την δύναμη την αρχέγονη του ένστικτου. Που μόνο αυτή θα με κρατήσει ζωντανό στον απίστευτο πόλεμο, του όλοι είμαστε μαζί αλλά όχι κι ακριβώς, και του αόρατου εχθρού.
     Και κοιτάω τα δικά μας λάθη, κι όχι τα σχεδιασμένα πολιτικά που εξυπηρετούν από το 1974 και μετά, ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Μια φούσκα επίπλαστη, μια τσοντοβιομηχανία ανάπτυξης. Τσόντα με το διορισμό και το λάδωμα του δημόσιου υπάλληλου. Τσόντα με την φοροδιαφυγή του ιδιωτικού υπάλληλου. Τσόντα για το παιδί της οικογένειας που δεν έπρεπε να περάσει όσα οι προηγούμενοι – « να μην γίνουμε κι Αμερική»- , τσόντα η Ευρώπη για να την βγάλει η Ελλάδα και τσόντα στην τσόντα ήρθαν και οι τράπεζες να τσοντάρουν την ζωή και φτάσαμε στο ορατό: Για να την βγάλει η Ελληνίδα θα γυρίζει τσόντες και θα χαρακτηρίζεται κι ανώμαλη. Δηλαδή χαλαρών ηθών.
     Και μιλάμε για κάτι απόλυτο φυσιολογικό. Τον παίρνεις από μπρος κι από πίσω και κονομάς. Αφού δηλαδή στα σκάνε, να μην τα πάρεις; Και ποιοι κρίνουν δηλαδή; Όλοι αυτοί που κατακλέβουν το σύμπαν, αλλά κοκκινίζουν στην θέα ενός γαμησιού; Και πέφτουν από τα σύννεφα πάλι, εδώ, στο μεγαλύτερο πουσταριό του πλανήτη; Κι έχει και πλάκα αυτό. Διότι οι πούστηδες φημίζονται για ξύπνιοι. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε άλλο είδος: Τον βλάκα πούστη ή τον παίζοντα τον βλάκα πούστη. Δηλαδή τριάντα φορές βλάκα και εκατό φορές δειλό. Πώς να σωθείς; Μια τσοντού βλέπεις μαλάκα, δεν βλέπεις τον καθηγητή πανεπιστημίου να κάνει τσιμπούκια.
     Και τελικά η Σοβιετία έπεσε. Γίναμε όλοι καπιταλιστές κι ησυχάσαμε. Που λέει ο λόγος. Διότι πλέον κοιμόμαστε ( σταθερή κατάσταση ) ανήσυχοι. Ήρθαν και ζητάνε τα λεφτά. Μπούρδες δηλαδή. Ποια λεφτά; Αφού δανείσανε κάτι που δεν υπάρχει. Κι άντε και υπάρχει. Κι άντε και πες ότι ανοίγει ο ουρανός και τα παίρνουν πίσω. Τι να τα κάνουν; Αφού τα λεφτά χρειάζονται για να τα δανείζεις και να χρωστάει ο άλλος μια ζωή. Αν δεν χρωστάει κανείς κι ο καθένας έχει τα δικά του, ποιο το νόημα του αλισβερισιού; Φαλιμέντο το σύστημα του άύλου χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
     Πού να βγάλει άκρη ο λαός; Που ζούσε καπιταλιστικά αλλά ψήφιζε σοσιαλισμό. Που έμενε στην Εκάλη αλλά γούσταρε την αριστερά. Που ο πιο χαμηλόμισθος ήταν γραμμένος στην κομματική βάση της δεξιάς κι ο αριστερός γούσταρε την δημόσια επιχείρηση αλλά το παιδί του το είχε σε ιδιωτικό σχολείο μπας και ξεφύγει από την τάξη του. Βρίστε τώρα τα κεκτημένα που χάθηκαν σε μια νύχτα, αλλά κυρίως βρίστε τη μοσχαροκεφαλή σας στον καθρέφτη. Κι ίσως έρθετε αύριο στην κοινωνία της αξιοκρατίας που θα ψηφίζετε με εξουσιοδότηση κι όχι αρνητικά ανάλογα με τα διαφημιστικά σποτάκια ή τα τερτίπια των επικοινωνιολόγων.
     Και δεν έχει χαθεί τίποτα παρά μόνο λίγος χρόνος. Κι αυτός παρέα με την υλική στέρηση θα βοηθήσει για να αντιμετωπισθεί ο χειρότερος εχθρός που απλά λέγεται σχιζοφρένεια κι έχει να κάνει με τον εαυτό του καθενός. Και ή προσαρμόζεσαι ή κάνεις συλλαλητήρια κρυμμένος πάλι στην άβουλη μάζα. Και ή πας με τον θάνατο ή με την ζωή. Διότι το θέμα είναι πολιτικό και με τον δημοκρατικά εκλεγμένο πράκτορα, πρέπει αριστεροί και δεξιοί του κώλου, να δείξετε τα πνευματικά αρχίδια σας. Που δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι υπάρχουν αφού ακόμα θέλετε να λέγεστε απόγονοι των αρχαίων. Όσοι τα έχουν ας συσπειρωθούν. Όσοι δεν τα έχουν ας χαθούν, Εξελίσσεται η φάρα. Έπεσε η Σοβιετία. Και λοιπόν; Η Ελλάδα δεν έπεσε ακόμα. Κάτι πούστηδες θα πέσουν. Τους θέλετε να υπάρχουν δίπλα σας;

14 σχόλια:

  1. καλημερα κυριες και κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2010 10:12

    Προσφυγοκοζανίτη, αν έγραφα ένα κείμενο για το πως τα βλέπω, δε θα άλλαζα ούτε κόμμα από το δικό σου. Τα σκατά μας τα έχεις κάνει ακτινογραφία από 40 πάντες...αλλά είπαμε, μόνο το κόμμα του Παμπερούχου και του Παμπερούχου ΙΙ του moustakali μπορεί να μας φερμάρει...γιατί? διότι ξέρει ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ τη σκοτεινή ψυχή αυτού του όντος που λέγεται "νεοέλλην". Και λογικόν, αφού είναι παιδί της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα!χθες επεσα τυχαία σ'αυτο το video:
    http://www.youtube.com/watch?v=T0m4096SxPk&feature=related

    στην πρωτη προβολη μου φάνηκε υπερβολικό,αλλά με την δεύτερη κατάλαβα πως είναι η σκληρή αλήθεια σε 2 λεπτά.καταβάθος,ολοι μας,μισουμε ο ενας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα παιδια. Σωστοτατο το κειμενο.
    Αυτα βεβαια,θα ακουγονται σε καποο blog,σε ενα τοπικο καναλι, η καποιες κουβεντες απο αυτες που προσπαθουν να φωναξουν, ενω εχουν απεναντι τους εκατομυρια "πουστιδες". Δεν βαριεσαι. Ετσι ειναι αυτα. Αν οι λαοι γνωριζαν και μπορουσαν απο μονοι τους,δεν θα ηταν σε αυτη τη μοιρα,ουτε και θα χρειαζονταν κηδεμονες.Δηλαδη νταβατζιδες,για να παιζουν σε μια αεναη τσοντα που κρατα εκατονταετειες.
    Αμερικα. Που εκτος των αλλων καθοριζει με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..Αυτη ειναι εξωτερικη πολιτικη.Αυτοκρατορικη. Και οχι τα ζειμπεκικα. Ηπιαν το τσαι τους στην Γιαλτα και ανταλλασαν χαρτακια οι τρεις μεγαλοι,λες και επαιζαν επιτραπεζιο. Τα ηδη συμφωνιθεντα,τα εκαναν χαρτακια,γελωντας..Και μεταξυ αλλων "...Ελλαδα 90%δεξια-%10 αριστερα..." "da"..."οκ My frient".Ποιο ειναι το ποσοστο σουμα της αριστερας-δηλαδη των τεμπελιδων σημερα; Ακριβως τοσο. 6% το κουκουεεεε και κανενα 4% ο συριζας.
    Χειρουργικη ακριβεια.Δεν μπορειτε να πειτε. Αντε να πεις στην Αλεκα και τον Αλεκο,οτι ειναι αποτελεσμα της Αμερικανικης πολιτικης.Δεν ειναι ενα κομματι απλως. Ειναι το κομματι που αναλογει.Ακινδυνο,ισα-ισα για να φωναζει-ταχα-επιδοτουμενο. "...η αριστερα, ειναι ενας αλλος τροπος να κανεις καριερα,να εξεληχθεις" οπως σωστα λεει ο κος Γιανναρας.
    Αυτο το ποσοστο λοιπον και μοκο.
    Για να υπαρχει και ενδιαφερον βρε αδερφε. Μη μας πουν και τιποτα για ελειμα δημοκρατιας.Απ'ολα εχει ο μπαξες.
    Οι αμερικανοτραφεις Παπανδρεοι,γνωριζουν καλα.Και δεν με ενοχλει που μας προτιμησε η Δυση.Καθε αλλο.Ευτυχως που εγινε κατι τετοιο και δεν πεσαμε στις αριστερες μασσελες. Αλλα η εδω μη εκμεταλευση της συγκυριας με πειραζει. Οι ευκαιριες που εφυγαν.Τα χρονια και τα απειρα κονδυλια που χαθηκαν. Ενω θα μπορουσαν να παιξουν το παιχνιδι της Δυσης μεν,αλλα και να μεινουν πεντε υποδομες,η ενα συστημα υγειας.Η μια αγροτικη η τουριστικη εξεληξη τετοια που θα εδινε δουλεια και χρημα,διχως να εμποδιζει σε τιποτα τα σχεδια των "ξενων". Ο καθενας στην δουλεια του.Ενταξει.Βιομηχανια μας απαγορευσαν να εχουμε,κλεινοντς οτι λειτουργουσε. Πνηγοντας το.Αλλα ενα καρο αλλες δραστηριοτητες,σε μια χωρα ευλογημενη βρε μαλακα κατοικε της,δεν μπορουσες να εχεις; Οχι βεβαια.Γιατι εισαι εκ'γεννετης τεμπελης και εκ'φυσεως ακαματης. Γι'αυτο.Και οτι αρκει να σε τρεφει ο Πλατων και ο Σωκρατης επειδη χρωστανε. Σου φορτωνουν δανεια για να μη μπορεις να τα αποπληρωσεις και να εισαι αιωνια χρεωμενος και υπολογος,σωστα. Αλλα φτιαξτε πεντε πραγματα ρε πουστιδες.Να γινει η ζωη περισσοτερο ανεκτη και βιωτη. Δεν σας υποχρεωσαν να τα φατε στα μπουζουκια.Δεν υπηρχε ορος να τα φατε στις πουτανες και στις πλαστικες σημαιες.Δεν ειπωθηκε κατι τετοιο. Φτιαξτε λοιπον κατι να μην βασασνιζονται τα παιδια σας αυριο βρε καριολιδες. Μπα! Χαμπαρι. Σαν να μην υπαρχει επομενη μερα.Τετοια μανια οι ακριδες. Παρτε τα αρχιδια μας τωρα και βραστετα και πιεστε το ζουμι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2010 12:34

    Αδέρφια...
    Πολλοί είπαν πολλά, αλλά επειδή σε αυτό τον τόπο είναι καίριο το ερώτημα "τελικά μας έκαναν ΠΟΥΣΤΙΑ ή ΜΑΛΑΚΙΑ?" παραθέτω το παρακάτω κείμενο, το οποίο είναι απολύως συμπληωματικό με το παραπάνω:

    http://tvxs.gr/news/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CF%84%CF%84%CE%B1

    read and weep...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ25 Μαΐου, 2010 15:50

    στιβεν αυτα που γραφεις ειναι η ιστορια της πατριδας τα τελευταια 35 χρονια.απλα τα ειπες ολα με δεκα γραμες.απο δω και περα τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ξαφνικά ανακαλυψαμε την Αμερική.
    Εν έτη 2010 και αφού έπρεπε να φτάσουμε στην ξεφτίλα αυτή που λέγεται δημοσιονομική πτώχευση διαβάστε παρακάτω:

    Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά σε 50 έρευνες-Ε.Δ.Ε. κατά υπαλλήλων σε 31 Δ.Ο.Υ., 10 Τελωνεία, Σ.Δ.Ο.Ε., Π.Ε.Κ., Κτηματικές Υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Οι καταγγελίες που θα διερευνηθούν αφορούν σε χρηματισμό, παράνομη οικονομική δραστηριότητα, παράνομο πλουτισμό και καταγγελίες για μεγάλο ύψος καταθέσεων, παραλείψεις ελέγχου παραστατικών επιχειρήσεων, ευνοϊκότερο υπολογισμό φόρων φυσικών ή νομικών προσώπων, παράνομη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, πλαστά στοιχεία, πλημμελή παραστατικά τελωνειακών ελέγχων, παράνομους εκτελωνισμούς, ενδεχομένως λαθρεμπόριο, διαφυγόντα έσοδα από δασμούς, χρηματισμό από διερχόμενα τα σύνορα φορτηγά, χρηματισμό κατά τον εφοδιασμό πλοίων κλπ.
    Έλεγχος πόθεν έσχες και φορολογικές ασυνέπειες υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών. Για τον έλεγχο των ελεγχόντων, έχει ήδη διαταχθεί έλεγχος σε 234 υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι εμφανίζονται να μην έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση την περίοδο 2007-2008 ή δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή τους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι ένας αριθμός υπαλλήλων, ανεξαρτήτως των φορολογικών τους δηλώσεων, για τους οποίους θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος πόθεν έσχες.

    Θέλετε κι άλλα;

    Πόθεν έσχες στη βάση διασταυρώσεων εισοδήματος και ακίνητης περιουσίας υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών. Οι διασταυρώσεις δηλώσεων εισοδήματος και περιουσιακών στοιχείων αποτελούν επίσης μια ένδειξη για τυχόν αναντιστοιχίες που πρέπει να ελεγχθούν. Από έναν πρώτο έλεγχο της ακίνητης περιουσίας όλων των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών προκύπτει ότι 70 υπάλληλοι διαθέτουν ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία από 800 χιλ. ευρώ ως και 3 εκ. ευρώ. Οι υπάλληλοι αυτοί διαθέτουν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας κατά μέσο όρο 1.228.337 ευρώ και αντίστοιχα δηλούμενο εισόδημα κατά μέσο όρο 50.834 Ευρώ. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά σε έλεγχο πόθεν έσχες...
    Αυτά τα λίγα αγαπητά μου παιδιά,στην Ελλαδάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΕΚ είναι όπως η Ελλαδάρα μας.
    Ο Νικολαϊδης πέντε χρόνια ξόδευε λεφτά και δεν είχε ιδέα ότι οδηγούσε την ομάδα στην πτώχευση.
    Όπως ιδέα δεν είχαν κανένας από τους μετόχους αλλά ούτε και το ΚΚΕ της ομάδας μας η ορίτζιναλ δηλαδή ο Χατζηχρήστος που κατέχει το 10%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλικάρια και κοπελιές ένας είναι ο μαγικός αριθμός:
    1517

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να καταλαβω,καπου τοχασα,ολα αυτα που γραφει-και σωστα- ο Στηβεν,και που πανω κατω ολοι συμφωνουμε,εγιναν το τελευταιο 7μηνο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΚΙ ΑΔΕΡΦΕ! ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ( Η ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!
    ΚΑΙ ΜΟΥΛΕΓΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς monegascos: Όχι βέβαια. Τα πάντα ήταν γνωστά. ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΕΣΗ. ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, Ή ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ; ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; Η ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΡΥΓΚΙ, Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ή Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΝΤΑΛΑΡΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ Η ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΜΗΣ.
    ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ; Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΚ ΦΎΣΕΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗΣ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.
    ΑΛΛΟ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΔΥΑΔΑ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΡΟΝΗΣΗΣ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ( ΠΛΑΤΩΝ) . ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΟΕΙΔΟΥΣ ( ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Η ΑΕΚ είναι όπως η Ελλαδάρα μας.
    Ο Νικολαϊδης πέντε χρόνια ξόδευε λεφτά και δεν είχε ιδέα ότι οδηγούσε την ομάδα στην πτώχευση.
    Όπως ιδέα δεν είχαν κανένας από τους μετόχους αλλά ούτε και το ΚΚΕ της ομάδας μας η ορίτζιναλ δηλαδή ο Χατζηχρήστος που κατέχει το 10%....
    25 Μαΐου 2010 10:10 μ.μ.

    Όπως ιδέα δεν είχαν κανένας από τους μετόχους αλλά ούτε και το ΚΚΕ της ομάδας μας η ορίτζιναλ δηλαδή ο Χατζηχρήστος που κατέχει το 10%....

    hahaaha,xampari den eixame parei..e ton xaralampi..geia sou re pasokoneodimokrath ths paek sou

    steven ela kamia volta apo tin rizoupolh ayrio stis 7

    thn kalhmera mou.

    AEK shmainei prosfygia kserizwmenh

    odysseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Οδυσσέα: Τι έχει στη Ριζούπολη στις 7;

    ΑπάντησηΔιαγραφή