Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ

           Τελικά ο Κλίντ Ήστγουντ ήταν καλός ή κακός ηθοποιός; Και καλά ηθοποιός. Αυτός προέκυψε και σκηνοθέτης. Είναι καλός ή κακός; Άλλα λένε οι κριτικοί , άλλα λένε οι θεατές κι άλλα λένε αυτοί που δεν ασχολούνται με τον κινηματογράφο. Διότι ναι κύριοι υπάρχει κι αυτό το είδος. Άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την έβδομη τέχνη ( μην χέσω ) , κινηματογράφο δεν πάνε κι όποτε βάζουν μια ταινία είναι για να κοιμηθούν πιο γρήγορα. Είτε σφάζονται ψεύτικα κάποιοι , είτε γαμιούνται, είτε αντιμετωπίζουν ένα δράμα μέσα στις καλένδες. Αυτά είναι για τους χαχόλους που στήνουν μύθους για κάτι ψεύτικο και σκευωρίες και υποκεινούμενη τέχνη είτε οτιδήποτε. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΗΣΤΓΟΥΝΤ: ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ.
          Και καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο. Και μέτρο σημαίνει κοινός νους. Ο σκηνοθέτης κάνει τον ηθοποιό ; Ο προπονητής τον παίκτη; Ή ισχύουν τα ανάποδα;  Μην απαντάτε στην ερώτηση. Όλες οι απαντήσεις θα είναι λάθος. Του εξής τύπου: Η κοινωνία αναδεικνύει το άτομο ή το άτομο την κοινωνία; Και τελικά τι ακυρώνεται το άτομο ή η κοινωνία;  Η κοινωνία για να είναι επιτυχημένη διαλύει το άτομο ή το άτομο για να πετύχει ουσιαστικά γίνεται αντικοινωνικό;  Βάλτε την κωλοτρυπίδα να σκεφτεί. Ο κώλος, ή το έντερο συντελεί στο καλύτερο χέσιμο;
          Κι απαντώ: Ο κώλος είναι ορθάνοιχτος και το έντερο δεν δουλεύει. Δεν θα πάθεις ειλεό; Πάρτε το ανάποδο που κατά τεκμήριο γίνεται στις φυλακές. Πώς θα αναφωνάξεις; " ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΗ; "  Αφού ο πίσω παίζει το ρόλο του κλίσματος. Έχετε δει πολλά "μορ" να βγαίνουν για να ξαναχρησιμοποιηθούν;
       Αλλά να αφήσω την ανατομία. Διότι ακόμα σαν αεκτζήδες, δεν πάμε και γι αυτά τα μεταπτυχιακά. Έχουμε πάρει όλα τα άλλα πτυχία. Ο Μπάγιεβιτς και οι παίκτες ή οι παίκτες κι ο Μπάγιεβιτς. Δηλαδή μαλακίες. ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.  Στην εταιρεία μου εγώ είμαι υπεύθυνος ή οι υπάλληλοι; Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Για έναν λόγο: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Ακριβώς όπως το ακριβό και το φτηνό. Πώς χαρακτηρίζεται αυτό: ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΧΡΙΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Η Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;  ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ;
         Τίποτα αδερφοί. Μπαρούφες, που κάποιοι έχουν συμφέρον να μας κρατούν διχασμένους κι άρα ελεγχόμενους. Κι ο ένας στο ΠΑΜΕ κι ο άλλος στο ΛΑΟΣ. Η μια γκόμενα ψιλοβρώμικη κι η άλλη ,του μπάζου, χορευταρού. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ( ΤΟΥ 8 ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ) ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ ( ΤΟΥ 5 ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ  ΚΙ ΥΜΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΤΟΜΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ε, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1940 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1942. ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΕΑΜ.
        ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ; ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΗ; ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
                  ΔΙΟΤΙ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΙΜ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΙ Ο ΦΑΝΤΡΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ. ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΚ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ. ΚΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ Η ΑΕΚ ΕΠΙ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ; ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ORIGINAL ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.
      ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΙΣ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ" ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΖΑΜΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΤΖΑΚΗΔΕΣ.

30 σχόλια:

  1. Τρεις επιχειρησεις εβαλαν λουκετο την περασμενη βδομαδα,λιγο κατω απο το αυλακι.Συνολο εργαζομενων και στις τρεις 80 ατομα,εκ των οποιων 55 ελληνες και οι υπολοιποι πακιστανοι.Επιχειρησεις που στηθηκαν αρπα κολα μεσω κοινοτικων επιδοτησεων,και οι μονοι κερδισμενοι ειναι οι εργοδοτες που παντελονιασαν τα λεφτα μαζι με τους διεκπαιρεωτες των δανειων.Να σημειωθει οτι απο τηναρχη του ετους εχουν μεινει χωρις δουλεια πανω απο 350 ατομα στην ευρυτερη περιοχη,και θα ακολουθησουν κι αλλοι,καθως πολυ συντομα θα βαρεσουν κανονι κι αλλες μικρομεσαιες επιχειρησεις.Απο τα 4 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ της περιοχης (δεν υπαρχουν κι αλλα σε ολο τον νομο...)το μεγαλυτερο πριν 5 χρονια ειχε 950 ατομα και τωρα εχει 700(ευτυχως λογω συνταξης),το αλλο οταν φευγουν 3 λογω συνταξεως παιρνει ΕΝΑΝ,το τριτο ειναι να πουληθει εδω και 5 χρονια αλλα να μεινουν οι μισοι απο τους εργαζομενους που δουλευουν τωρα.Στο τεταρτο ΜΕΓΑΛΟ μαγαζι,ο εκβιασμος παει συννεφο,και οι PART-TIME πανε κι ερχονται...Μαγκες η κατασταση ξεπερασε το απροχωρητο,ηδη 2-3 οικογενειαρχες γνωστοι μου ετοιμαζονται για Νορβηγια για εγκατασταση αφηνοντας πισω μονο χρεη που πρεπει να αποπληρωθουν.Τους υπολοιπους θα τους φαει η μαρμαγκα...Στηβεν,σορρυ για το εκτος θεματος σχολιο,αλλα γινεται της πουτανας εδω κατω,οπως και αλλου υποθετω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως το να ψαχνουμε αν το αυγο εκανε την κοτα η το αντιθετο,ειναι ατερμονο και ηλιθιο μαζι. Δεν εχει κανενα νοημα.Το γεγονος μετραει και το αποτελεσμα.
    Θελουμε να κανουμε τα Σαββατοκυριακα μας λιγο πιο χαρουμενα. Δεν θελουμε να λυσουμε την εξισωση της ζωης.
    Ο γερο-Ιστγουντ,που δεν ηταν και κατι ιδιεταιρο σαν ηθοποιος,αποδειχθηκε καλος σκηνοθετης στα γεραματα.
    Για το σινεμα διαφωνω-εν μερει-αφου αυτη ειναι και η λειτουργεια αλλα και η προσφορα της τεχνης εν γενει.Δηλαδη,να "παραμυθιαζει",να ανακαλυπτει ψευτικους κοσμους,να δημιουργει ψευδαισθησεις και να προκαλεσει συναισθηματα εκ'του μηδενος.Με "γεγονοτα"(εικονες,πινακες,γλυπτα,γραπτα,μουσικες) που δεν δεν ελαβαν χωρα ποτε.Και γινονται σκαλοπατι για εξορμηση,η και τροπος καθαρσης.
    Οταν βεβαια ξεπεφτει στη απλη "διασκεδαση", στην φτηνια,την σκληρη εμπορικοτητα και πολυ περισσοτερο γινεται εργαλειο προπαγανδας,τοτε γινεται πουτανα των ασκεφτων. Και παυει να ειναι ενας "θεος επι γης". Δηλαδη δημιουργος θαυματων υπερανθρωπων και κοσμων ανειδωτων.
    Σημερα-και συμφωνουμε σε αυτο-ειναι περισσοτερο- μια πουτανα.Ειδικα ο κινηματογραφος.Με ελαχιστες εξαιρεσεις.
    Αρματωλοι κα κλεφτες ειμαστε ακομα.
    και πολυ περισσοτερο σημερα. Και καμια διαφορα δεν εχουν.Τομαρια τοποτηριτες των εκαστοτε εδω κατακτητων οι μεν,επιδοξα τομαρια-επιτηριτες οι δε.
    Που εγιναν ενα.
    Μισθοφοροι που πουλανε τα παντα και(διχως εθνικη συνειδηση βεβαια-που να βρεθει τοτε,που να βρεθει και τωρα) ριμαζουν τον τοπο.
    Σαν να μη περασε μια μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που'σαι ακομα Γιαννη. Θα σκανε κανονια καθε μερα. "ν'ατανε το 21" που τραγουδα(και αυτο;) ο Νταλαρας.
    Ο Παλαιων Πατρων Ψωμιαδης,εσηκωσε το μπαιρακι με το βουλιαγμα της φρεγατας "Ασπις".
    Θα τα ακους καθε μερα πια. Αντιπροσωπειες διαφορες,κεντρα "ομορφιας" και "καλωπισμου",μικρες ναυτιλιακες εταιρειες,συναιτερισμοι κλπ.
    "Μπουρλοτο".Ελπιζω να μη δουμε εικονες οπως εκεινες του '28 στην Αμερικη.Με τα κατσαρολια στην ουρα.Και εκει την βρηκαν την ακρη.Εδω ο "θεος" των Ελληνων,θα επεμβει; Η εχει σταυρωσει τα χερια σαν το τζινι που κανει απεργια;
    Την κανει σιγα-σιγα και αρκετος κοσμος για εξω.
    Στη Γερμανια παγαινουν.
    Ηθελα να ηξερα γιατι εδψ οι μαλακες ανακινησαν το θεμα με τις πολεμικες αποζημιωσεις και τις αξιωσεις για χρηματικες απολαβες απο την Γερμανια,για τις ζημιες που εκανε στο μαγαζι το Ελληνικο, το Γερμανικο γλεντι το '40.
    Τι ζητατε ρε μαλακες; Τι πατε και σκαλιζετε; Μη τους τσιγκλατε. Οριστε τωρα. Φαλιμεντο,αρπαγμα απ'το λαιμο και σερβιτροι στη Γερμανια και αλλαχου.
    Καθηστε και υπηρετειστε ωσαν καλοι δουλοι τους Βισιγοτθους τουριστες ρε χαπατα,οπως κανατε ως τωρα,που θελετε και αποζημιωσεις.
    Μια χαρα δεν ηταν; Τι διαολο τους ενοχλειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο,και η Γερμανια θεωρειται νεκρη για δουλεια,εχουν στραφει αλλου.Εγραψα για Νορβηγια,οπως καποια κονε υπαρχουν και για Σουηδια και Ντουμπαι.Την ψαχνουν πολλοι την δουλεια,και θα εχουμε συνοστισμο στα συνορα.Και οι ανθρωποι εχουν δικιο,κι εγω μαζι τους." Μακρυα κι αγαπημενοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πουμε και τα καλα βεβαια.
    Αμετρητες νοσοι,που ταλανιζουν πολυ κοσμο και επιβαρυνουν τον "προυπολογισμο" θα παψουν σιγα-σιγα.
    Χολιστερινες,υψηλες πιεσεις που οδηγουσαν σε εμφραγματα και εγκεφαλικα.,θα δειχνουν μακρινες αρρωστιες σαν την μαυρη πανουκλα του μεσαιωνα.
    Σκληρινση κατα πλακας,τελος.
    Διαβητης,μονο στη Γεωμετρια.
    Παχυσαρκια,μονο στα μουσεια.
    Νεφρα και αρθρωσεις θα ερθουν στα ισα τους αφου δεν θα υποφερουμε απο ουρικο οξυ.
    Δυσκοιλιοτητα.Αστειευεσαι; Δεν θα δυσκολευομστε να "κενωσουμε",αφου θα ειμαστε ηδη κενοι.
    Θα βλεπουμε κατσικες να μασανε αμεριμνες γρασιδι και θα τις κοιταμε με μισο ματι.
    Θα κοψουμε τους κυνοδοντες απο τα σκυλια και θα τα εκτρεφουμε αποκλειστικα με λαχανικα,για να μη γινονται κακο παραδειγμα για τα μικρα παιδια.
    Οι κονσερβες,τα ζαμπον,προσουτο,μπεικον κλπ θα θεωρουνται επισημα "απαγορευμενες ουσιες".
    Θα νομημοποιηθει-επιτελους- το χορτο του θεου. Απο δυο γλαστρες καθε μπαλκονι.Οι πολυτεκνοι τεσσερις.Ολοι θα ειμαστε fit.
    Στεγνοι,σαν τον Ψαλτη.
    Θα χαιρουμε ολοι ακρας υγειας.Και ετσι μονο θα μπορουμε να δουλευουμε ως τα 70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κινσερος,κυριοι...Τζακυ Κινσερος,αμερικανιδα δημοσιογραφος που απο σημερα κανει κολλητα παρεα με 208.000.000 εκ.dollars,που κερδισε στο US-LOTTO....Στηβεν,δεν εχεις κανα κονε μπας και μπει σαν "επενδυτης" στην ΑΕΚ? Αμα ειναι να κανεις κατι,κοιτα μην σε προλαβει ο Νοτιας και την ψαχνουμε στο Θιβετ μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρυθμισεις ετοιμαζονται να κανουν οι τραπεζες με τους δανειοληπτες στεγαστικων δανειων.Και φυσικα,οι ρυθμισεις αφορουν μονο την ελιτ(!!!) κατα αυτους,των δανειοληπτων, των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι,οι ελευθεροι επαγγελματιες,οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα,οι ανεργοι στα αρχιδια τους.Να μαλαγρωσουμε λιγο τους βολεμενους,για να μην τους εχουμε ολους απεναντι...ισως καινα σκεφτηκαν.Το ΚΡΑΚΑΤΟΑ ετοιμαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 11:20

    Γιάννη μου σε ασπάζομαι...πέστα Χρυσόστομε...
    Δ.Υ. οι προνομιούχος τάξη του τόπου. Σαν τα άλλα χαρτάκια που βλέπω κολλημένα στη στάση του λεωφορείου: "Δάνεια ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ σε Δ.Υ., υπαλλήλους ΔΕΚΟ, συνταξιούχους δημοσίου και ΔΕΚΟ, στρατιωτικούς". Έτσι, οι υπόλοιποι να καούν στην κάμινο του άουσβιτζζζζ. Φυσικά απορώ "Και τι σ' έχουν ανάγκη ρε φίλε εσένα...".
    'Αστο. Πάντως, παιδιά, και από τη δικιά μου μεριά της αγοράς κανόνια δε μπαίζουν (ακόμα), αλλά από "λύσεις συνεργασιών" (αφού είμαστε ΟΛΟΙ μπλοκάκηδες) έχει κοπεί 30-40% του εργατικού δυναμικού. ΆΣε τις στάσεις πληρωμών και τα Part time...Φυσικά, αφού δεν είμαστε Δ.Υ ή σκέτο "Υ", αλλά μπλοκάκηδες ΔΕ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. Έεεετσι...
    Συμπληρώνω στις "ιστορίες από τον Κρόνο" που μοιραζόμαστε εδώ. Η εταιρία που εργαζόμουν μέχρι πέρυσι(και με απέλυσαν με το πρώτο κύμα ελλείψη ρευστότητος, αλλά καλύτερα), ιδιαίτερα υγειής μέχρι...πέρυσι, απέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα άλλους 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 11:28

    Συμπληρώνω στο άλλο σκέλος των ιστοριών από τον Κρόνο με τα δικά μου: Το αγγλικό cv μου το έχω φρέσκο (version 05/10...), τις επαφές μου με τις παλιές δουλειές μου στην Αγγλία ζεστές, αν σκάσει πίπα τιγκανά για brighton...
    Επιπροσθέτως το ψάχνω και για προς ανατολάς. Έκανα κονέ με μεμέτ καρντάς στην Πόλη (long shot, αλλά γιατί όχι?). Ααααχ, καθόλου δε με χάλαγε ένα τρίχρονο στη "χώρα των τυφλών"...
    Αχρείαστα να ναι όλα αυτά βέβαια, με την κυρά στον 8ο, αλλά άμα σκάσει κανόνι "άρε τον κράβατον σου και περιπάτει"...(αφιερωμένο στους Δ.Υ. πλην του παραγωγικού 10% εξ αυτών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους: Ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα. Τον Αύγουστο θα αρχίσει το πατιρτντί ( επαναξιολόγηση του χρέους που ανεβαίνει και νέα μέτρα ) και με την αποκορύφωση το Μάρτιο του 2011 και την οριστική πτώχευση.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 13:48

    Έτσι. Αρχίσανε τώρα και τις "έκτακτες εισφορές" σε κερδοφόρες επιχειρήσεις. Γιατί να είμαι κερδοφόρος, λοιπόν? Και πως να είμαι κιολας, θα μου πεις...Βγάλαν τώρα κάτι ψιλά από τις βενζίνες και τους φόρους, αλλά σε λίγο δε θα μείνει κανείς να τους πληρώσει...Όντως 03/11 θα είναι το crunch point, μιας και θα κλείνουν οι χρήσεις και θα αρχίσουν και οι πρώτες δηλώσεις από επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για το 10, οι οποίοι δε θα έχουν βαρέσει μέχρι τότε κανόνι...και θα τους πληρώσουν όλοι με κάνα μπλουζάκι Ρίμπο...Λούκα-Σούρδος-ΓΑΠ τα πάντα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστας-Φλωρινα.11 Μαΐου, 2010 14:01

    Α ρε Γιωργη τιγκανα.....Εχεις εναλλακτικες και γουσταρω.Εμεις που δεν εχουμε, αν σφιξει το γαλα,ζητω που την γαμησαμε.Εγω ελευθερος στο επιτηδευμα, η συζυγος μπλοκακιας (εχει να παιρνει απο προπερσι ακομα...),η κοπελουδα μου μεγαλωνει,οι επισφαλεις πελατες αυξανονται, και παει λεγοντας.Αγροτης δεν λεει να γινεις πλεον για βιοποριστικους λογους, αρα και τα χωραφακια των παππουδων που ρημαζουν στις πλαγιες, θα συνεχισουν να ρημαζουν.Αντε με το καλο να γεννησει η συζυγος,θα εχεις μια νοτα χαρας στο σπιτι να σου δινει κινητρο καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nα κλείσουν όλες οι καργιόλες οι ΠAE που χρωστάνε εκτός από την AEKάρα γιατί μπορεί να χρωστάει και αυτή, αλλά όταν γίνει "λαϊκής βάσης" θα έχει καθαρό κούτελο στην λαχαναγορά, γιατί οι AEKτζήδες είναι τα πιο τίμια παιδιά. :-P

    H Eλλάδα ΔEN μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, δε πα' να κοπεί και ο 6ος μισθός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, διότι δεν παράγει αρκετό πλούτο.

    Είναι σαν να προσπαθεί ο 700ευρος να ξεχρεώσει την μεζονέτα στην Eκάλη που πήρε με δάνειο. (Xώρια το Kαγιέ ναούμ).

    H Eλλάδα θα πληρώσει σε είδος δλδ. σε περαιτέρω υποταγή και χειραγώγηση. Άντε να λαμβάνουν σειρά Πορτογαλίες, Iσπανίες κλπ. Mέχρι και η Σουηδία είναι ικανή να πάθει κολούμπρα. Δεν μπορείς να ξεχρεώσεις χρέη που έχουν προκύψει σαν τόκοι σε αέρα κοπανιστό του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.

    Συμπαθητικό σάιτ με συμπαθητικές αποψάρες για την οικονομία, είναι και αυτό: http://www.epicurus2day.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 14:54

    Ναι ρε Κωστή. Μπλοκάκιας η σύζυγος σου, το ίδιο και η δική μου. Έχει να δουλέψει από πέρυσι το Μάη (απολελέ λόγω κρίσεως, μετά τρελελέ λόγω εγκυμοσύνης, σούπερ ντούπερ). Ούτε ΟΑΕΔ μπορεί να γραφτεί να παίρνει το 600ευρω ως επίδομα εγκυμοσύνης, ούτε επίδομα ανεργείας (μπλοκάκι γαρ), ούτε πληρωμένες άδειες εγκυμοσύνης-λοχείας ούτε τίποτα. Τρώμε τα σκατά μας, αφού αν δεν είσαι Δ.Υ. σε αυτό τον τόπο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ....και δε σου το λέει ούτε κανένας κρατικοδίαιτος ούτε κανένας που περιμένει το μπαμπά να τσοντάρει μπας και πάρει κάνα καγιέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 14:55

    @ pølsemannen: Να πληρώσουμε τα χρέη μας στο ελληνικό δημόσιο με μπλουζάκια Ρίμπο...θα μας μείνουν και καμιά χιλιάδα ρέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καλυτερος τροπος διαλυσης της Ευρωπης ειναι η περιβοητη "Ενωση" της.(οπως βλεπουμε η ταση για "Ενωση" καμια φορα ειναι καταστροφικη.Εμεις στην ΑΕΚ παντως να επιμεινουμε σε αυτην)
    Που μου παριστανουν την νεο"αμερικανικη" Ενωση Ευρωπαικων πολιτιων.Και δημιουργησαν ενα υδροκεφαλο τερας.Ενα υβριδιο.
    Α,δε ρε βοδια. Αλλο εκει,που χρειαστηκαν εκατονταετιες να πανε εκει που ειναι και συνετρεχαν και αλλοι παραγοντες "ευεργετικοι"(δουλεια)αλλα και ηταν παρθενο μερος για την αναπτυξη και την δημιουργια πολυεθνικου κρατους με κοινη συνειδηση,η οποια περασε απο χιλια κυμματα για να παγιωθει εκει που ειναι σημερα.
    Εσεις ρε τουβλα,τι ζητατε μεσα σε 30-35 χρονια να φτιαξετε κατι τοσο συμπαγες,ανθεκτικο; Με τις εκατονταδες και χιλιαδες χρονια προσωπικης ιστοριας καθε εθνους.Με το ενα να επιβουλευεται το αλλο απο την εποχη του Χριστου.Με συμφεροντα που "κουτουλανε" μεταξυ τους. Με νοοτροπιες λαων που απεχουν ετη φωτος η μια απ'την αλλη.
    Τι πηγατε και σκαρωσατε ρε "Ευρωπαιοι"σκατογεροι;
    Διχως μαγια,διχως το απαραιτητο υποστρωμα,διχως τις ουσιωδεις προυποθεσεις,οι οποιες εκπορευονται απο τα βαθη των χρονων και μονο. Δεν μπορεις με "συνοδους", "συνθηκες" και "προτωκολα" να εξαναγκαζεις στην βιαιη αλλαγη νοοτροπιων και στην αλλαγη κοινωνικων-πολιτικων συμπεριφορων μιας χοανης ετεροδοξων πολιτισμων που φερουν το βαρος αιωνων. Μονο και μονο για να γινει το χατιρι των πολυεθνικων κεφαλαιων και της "παγκοσμιας(μη χεσω) αγορας.Που σας εταξαν καθρεφτακια και χαντρες.Παλιοφροκαλα.
    Σκιστειτε τωρα και τρεξτε παλιομοσχαρια. Γιατι ερχεται και η σειρα σας.Ιταλιες,Αγγλιες,Αυστριες και Γερμανιες ειναι με το κεφαλι μονο εξω απ'τα σκατα.Για Ισπανια,Ισλανδια,Πορτογαλια κλπ δεν συζηταμε.
    Οι Ελληνες σαν πρωτοποροι,σερνουν απλα το χορο του Ζαλογγου και κουνανε το μαντιλι.
    Και θα γυριστε ξανα πισω,εκει που ειμασταν ολοι μας. Με ξεχωριστα νομισματα,ξεχωριστα εμπορικα ισιζυγια,ξεχωριστα υψη ΑΕΠ,χωριστες υποχρεωσεις,χωριστους πληθωρισμους κλπ. διχως να υπαρχει φοβος για οικονομικα ντομινο,σαν και αυτο που προκαλειτε, φωστηρες της χεστρας.
    Οι χωρες,η καλυτερα τα εθνη,ειναι ξεχωριστα σε ΟΛΑ. Θελατε τον αχταρμα για κοπαδοποιηση και ευκολο κερδος,αρμεγοντας ολους.
    Παρτε την διαλυση και γυριστε εκει που ησασταν. Αν προλαβαινετε πλεον και δεν γινετε απλως μερικα ακομα αστερακια στην σημαια των Η.Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 15:31

    Και στα καπάκια βίωσα το εξής φανταστικό σήμερα...πάω ΤΣΜΕΔΕ, στο ΤΑΜΕΙΟ για τις εισφορές. Λέω, αφού πήρα κάτι ψιλά ας δώσω στον κρατικό κορβανά, απ' όπου παίρνω τα φρύδια μου...Το ειδοποιητήριο ήταν με deadline 30/6. Κοινώς, συμπεριφέρθηκα ως καλός πολίτης, δηλαδή ως ΜΑΛΑΚΑΣ (ΑΕΚτσής). Πάω με το ειδοποιητήριο στο ταμείο, προσοχή είναι μηχανοργανωμένοι "και καλά", ο υπάλληλος με κοιτάει σαν εξωγήινο...Του δίνω το ειδοποιητήριο και μου λέει:
    "Δεν μπορείτε να πληρώσετε...".
    Του απαντάω
    "Γιατί? ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ -ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ?"
    "Παρακαλώ διαβάστε αυτά τα μικρά γραμματάκια στο ειδοποιητήριο...μετά τις 30/4 δεν δεχόμαστε πληρωμές"
    "Γιατί, αφού είμαι εμπρόθεσμός..."
    "Το ξέρω, αλλά δε θέλουμε να έχουμε ουρές, οπότε απαγορεύουμε εδώ τις πληρωμές ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ. Πηγαίνετε σε μία τράπεζα αττικής"...
    ...φυσικά πήγα στην αττικής και πλήρωσα, αλλά περι Χ-αμένων εργατοωρών μου και Κ-αμένων εργατοωρών των Δ.Υ. αυτών ούτε λόγος....
    ...αυτός το τόπος σώζεται? ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2010 15:38

    Άλλη φάση...1ο όροφο τη μπαλεύω με τη γραφειοκρατία, με στέλνουν 3ο για αριθμό πρωτοκόλου (για κάτι που δε χρειαζόταν, φυσικά...). Στο πρωτόκολο εκεί απασχολούνται ΜΟΝΟ 2 άτομα (κατόρθωμα!!!!). Μου λένε
    "Χρειάζεστε φωτοτυπίες αυτού του εγγράφου. Δυστυχώς ο υπάλληλος που βγάζει φωτοτυπίες (πόσα παίρνει αυτός το μήνα άραγε?) δεν είναι εδώ (στις 9.00...). Κατεβείτε κάτω, βγείτε Κολοκοτρώνη, 1ο στενό δεξιά έχει φωτοτυπάδικο, μετά επιστρέψτε στον 1ο...
    Καθώς βγαίνω από το πρωτόκολο, βλέπω απέναντι μου το δωμάτιο φωτοτυπιών με μεγάλο ανοικτό πάγκο. Πλησιάζω...βλέπω το φωτοτυπικό κλειστό, την καρέκλα του Δ.Υ. άδεια...ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΑΠΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ...εικόνα "έλα μουνί στον τόπο σου..."...ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Γιώργης ο Γαρατζέος

    Aαααα... θα σας μαλώσω!

    Λογαριασμό στην τράπεζα Aττικής ΔEN ανοίξατε;

    Aττικής Visa ΔEN έχετε;

    Tζάμπα δώθηκαν τα αποθεματικά του TΣMEΔE δια την αγοράν της τραπέζης Aττικής;

    Tσ, τσ, τσ...

    (Σε λίγο λόγω έλλειψης ρευστού θα παίρνουν και μπλουζάκια Pίμπο έναντι εισφορών) :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιώργη: Που να δεις τι τραβάω να πάρω πίσω κάποια λεφτά ( 700 ) απο το ΙΚΑ για την κηδεία. Κάθε φορά που πάω ( 6 μέχρι τώρα ) ζητάνε κι ένα καινούργιο χαρτί ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Εμ τι νομίζεις; Επειδή βάλανε κουστούμια και ρούχα, σταμάτησαν να είναι Οστρογότθοι, Βησιγότθοι και Ούννοι; Και καλά αυτοί το πίστεψαν, εμείς που το παίζουμε και ξυπνητζήδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιωργη εισαι ηρωας.Καταφερες και πληρωσες;Βρηκες την Ιθακη.
    Οι μικρες καθημερινες Οδυσσειες του πολιτη-ομηρου σε ενα ξεχαρβαλωμενο κρατος μπουρδελο,ειναι ταξιδια υπομονης,καρτεριας,αντοχης και νευρων.
    Λαιστριγονες και κυκλωπες,Σκυλες και Χαριβδες πισω απο γκισεδες,περιμενουν να πεσεις στα νυχια τους.
    Κιρκη που μας μετετρεψε σε γουρουνια ειναι το δημοσιο.
    "Ευρης","ευρυτερος" και "ευρυτατος" δημοσιος τομεας.Το εχεις ξανακουσει αυτο ποτε σου;Τον εχουν χωρισει σε "τομεις",γιατι προφανως ειναι τεραστιο εργο το να εξυπηρετεις μια χουφτα ανθρωπους σε μια χωρα-κουτσουλια στο χαρτη.
    Η προθεση των πολιτικαντιδων ηταν μαλλον αγνη. Σου λενε:" για να σκιζομαστε να εξυπηρετουμε τον πολιτη,πρεπει να φτιαξουμε εναν υπαλληλο για καθε πολιτη-εξυπηρετουμενο: Αναλογια ενα προς ενα.Και τελικα εγινε το αντιθετο. Οι πολιτες που προσερχονται σε αυτες τις δαιδαλωδεις υπηρεσιες,να τρεχουν να εξυπηρετησουν τους υπαλληλους που μπλεχτηκαν στον ιστο της ταραντουλας και δεν γνωριζουν πλεον τι κανει ποιος.Και αμεριμνοι πινουν φραπεδες και κωλοχεριαζονται σε μια τεραστια δημοσιοπαρτουζα χωρις τελος.
    Να δινουν σε εμας το "επιδομα παραγωγικοτητας" πρεπει.Αυτο ειναι το σωστο.Αφου μονοι μας βγαζουμε ολη τη δουλεια.
    Απο νησι σε νησι,απο παραλια σε παραλια,απο κινδυνο σε κινδυνο και απο σκοτουρα σε σκοτουρα,μερικα εκατομυρια "κανενας",αντιμετωπιζουν καθημερινα ενα καρο προκλησεις.
    Και η καριολες οι Πηνελοπες του Δημοσιου, υφαινουν και ξευφαινουν αταραχες,κοιτωντας το ρολοι "να παει δυο" και να την κανουν.
    Αν εχουν παει δηλαδη.
    Ενα αδειο γραφειο με εναν μισοτελειωμενο ποτιρι φραπε.
    Ενα αλλο με εναν υπαλληλο απο πισω να στεκεται στα δυο πισω ποδια της καρεκλας του και να παιζει μπεγλερι,με ενα χαρτι αγραφο και ενα μπικ στυλο πανω στο γραφειο.Και ενα τηλεφωνο-που ασφαλως δεν λειτουργει.
    Ενας διαδρομος με στοιβες τους φακελους να κρεμονται επικινδυνα πανω απτο κεφαλι σου και να νομιζεις οτι μπηκες στα υπογεια-αδυτα των αρχειων της Σταζι.
    "κομπιουτερ" που τα χειριζονται χερια που αργοτερα θα καθαρισουν κρεμυδια.Και εκπαιδευονται.Και αναρωτιεσαι:Τι θελει αυτη εκει;
    Προχειρα και σε χαρτια φωτοτυπιας απο την πισω πλευρα κολημενα με σελοτειπ και χανζαπλαστ στους τοιχους και τις πορτες,ειδοποιουν κατοπην εορτης ασφαλως, τον ταλαιπωρο "Καφκα" που τολμησε να επισκεφθει την χαρτουπολη. Και τιμωρειται παραδειγματικα με ενα: "ενσημα τελος",η "το κεφαλαιο σημερα κλεινει στις 13:00",η "Ο ιατρος βρισκεται σε αδεια".
    Νοιωθωντας αδειος,προδομενος και μαλακας ο "κανενας" αποχωρει απ'το δημοσιο αποχωριτηριο,δινοντας ραντεβου με την ταλαιπωρια,μιαν αλλη μερα.
    Οι "κανενας" ολοι μαζι,σαν ενας ανθρωπος,απαντωντας στην ερωτηση "ποιος ειναι ο καταληλοτερος πρωθυπουργος, η κομμα" λενε: "κανενας" απο αυτους.Δηλαδη ολοι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ11 Μαΐου, 2010 17:53

    ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Θανάση
    Καλά τα λες αλλά ποιός θα σε ακούσει.
    Οι προκατελειμένοι ή μήπως τα αλβανικά δίφυλλα;
    όσο συνεχίζεται το χαϊδεμα αυτιών τα ίδια θα γίνονται...Δεν αλλάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εδώ κάλεσε με έναν μόνο καλό αγώνα τον Πλιατσικα, με το πλατινέ μαλί και τις αδερφίστικες παρέες του, στην Εθνικη ο Ρεχάγγελ.Ε,αν δεν καλούσε τον Μανωλά που βγάζει μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει παιδια.Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μιά πικρία για τους Δ.Υ αλλά έτσι λέμε σήμερα.Σκίσκε τους τεμπέληδες.(Εγώ πάντως δν είμαι)Αύριο έρχεται και η δική μας σειρά και κατόπιν κάποιων άλλων. Αυτό θέλουν. Να διχάσουν το κόσμο και το έχουν καταφέρει. Όπως και μεις , όταν μιλάμε για τους φίλαθλους του καναπέ. Οπως είναι όμως σωστό να μην κοιτάμε να αποδώσουμε μετά από την νίκη τα εύσημα παρά να χαιρόμαστε για την νίκη έτσι θα πρέπει να είμαστε κι όλοι μαζί και να συμπαραστάθουμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται στο διπλανό μας, στον φίλο μας. Καλά τα Οσλο και τα Ντουμπάι αλλά σαν έλληνες όλο και θα την βρούμε την άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. SAWAS,αξιζει μια ζωη να προσπαθεις να βρεις μια ακρη που δεν υπαρχει? Να προσπαθεις για κατι που δεν εχει τελος,και οταν εχεις φτασει σε καποιο καλο σημειο να ερχεται καποιος η καποιοι και να σου τραβανε το χαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @monegaskos
    Ισως να έχεις δίκιο αλλά δεν σκοπεύω να παραδώσω τα όπλα όσα σκατά κι αν φάω δεν θα το βάλω κάτω MONEGASKE. Ισως τώρα να φαίνεται τεράστιο και μη αντιμετωπίσιμο (και μην σκεφτείς ότι δεν ξέρω περί τίνος) αλλά αν μιλάμε για το που θα είσαι υπηρέτης θα προτιμήσω στην Ελλάδα με βήματα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η μονη λυση ειναι να μας ανακυρηξει η ΟΥΝΕΣΚΟ σαν μνημειο παγκοσμιας πολιτιστικης κληρονομιας.Ολοκληρη τη χωρα απ'ακρη σ'ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Sawas και monegascos: Δεν έχω τίποτα με τον δημόσιο υπάλληλο. Και καταλαβαίνω το ρόλο του. Και την προμήθεια του. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ. 100 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΚΑΙ 83330 ΠΟΛΙΤΕΣ - ΒΑΣΕΙ ΔΝΤ- ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Η ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή