Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ

            Λάθος όνομα είχε ο διαιτητής αυτός. Που δεν ήταν εγκάθετος, ούτε της παράγκας. Σας έχω ξαναπεί οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εξ άλλου αν υπήρχε, οι ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ , ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ.
          ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΡΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΣΠΑΣ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΑΦΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ.
              Ο Τριτσώνης δεν υπάρχει. Ποτέ δεν θα υπάρξει. είναι πολύ αστείο γενικά, ένας διαιτητής να κάνει μαντάρα το έργο του, αν δεν ζητάει κάτι. Τόσο ξύλο έχει φάει απο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για να ανέβει. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ. ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΡΕΜΕ.
             ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΡΙΟΝΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΖΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.
       Κι αυτόν τον τριτσώνη, μην τον χάσετε. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ" ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ". Και τι ωραία το έχουμε κάνει; " ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ". ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ. ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΑΖΙ.
         Τρέχει κάτι; Ποτέ. Καχύποπτοι είμαστε και λέμε οτι ο τριτσώνης μπορεί να τα παίρνει απο αλλού. Απο πού; Απο το ΔΝΤ ή τον Ερντογάν. Ή την κακιά Αμερική. Που έχει βάλει πράκτορες ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα για να προβάλει το NBA. Φοβερά πράματα μπορεί να κάνει μια τυχαία υπερδύναμη για να παραμείνει τέτοια. ΠΟΤΕ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
       ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ.
           τριτσωνάκο, ήρθε το ΔΝΤ. Πού θα πας; Κάπου , θα απαντήσεις ανύπαρκτε. Κάπου, που ο Βασάρας δεν θα μπορεί πια. Κι αυτός θα το παίξει αυθεντία. ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ , ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΗ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΡΟ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΤΙΘΑΣΑ. ΚΥΡΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ. ΟΚ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ; ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.
        

29 σχόλια:

  1. Προς όλους; Τελικά δεν σας ενδιαφέρουν τα πολιτικά κείμενα. οκ. Δεν θα ξαναβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Μαΐου, 2010 01:26

    Προσπαθώ να το παίξω αδιάφορος, αλλά δε μπορώ. Είμαι ΕΞΑΛΛΟΣ. Όχι με τα τσατσώνια-τριτσώνια, τα παιδιά λουμπίνες είναι, με αυτόν που τις γαμάει και τους αφήνει τα πιο πολλά λεφτά στο τραπέζι μετά θα πάνε. Σιγά μην τη δούν "αντικειμενικές" τα τσώλια με τα μαύρα...
    Έξαλλος είμαι με το πόσο ανύπαρκτοι έχουμε καταντήσει...με ένα πρόεδρο που νομίζει ότι με ανακοινώσεις θα λύσει τα προβλήματα μας, με έναν προπονητή ανίκανο να επιβληθεί στην ομάδα του και να κάνει καλές επιλογές στα 62 του (δηλαδή πότε?) και με ένα μάτσο ανίκανα κωλόπαιδα που περιμένουν να πληρωθούν στην ώρα τους για να πάνε να γίνουν σκνίπα μπας και τους κάτσει κάνα τζουλάκι στα Β.Π.
    Κι εμείς εδώ πονάμε κι αγχωνόμαστε, λες και οι ζωές μας είναι άνετες και ασχολούμαστε με τους ανύπαρκτους, αυτά τα παράσιτα πάνω στο κουφάρι μίας ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ...
    Τετέλεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Μαΐου, 2010 01:30

    Steven, διαφωνώ. Στα πολιτικά και εξωαγωνιστικά σε πρωτογνώρισα, εκεί σε εκτίμησα. Μέρος του να είσαι (ότι έχει απομείνει από) ΑΕΚ είναι. Αλλιώς...με τους τσουκαλάδες και τα φλώρια τα τριφυλλάτα...Keep rocking προσφυγάκι...
    ΥΓ: Πάντως αυτό με το Καστελλόριζο δε με τρέλανε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Γιώργη: Δεν έχεις άδικο. Έχασα το μάτι του Σαμουράι. Συνέχισε τον αγώνα. Αυτός που με ξέρει, θα καταλάβει πότε γονατίζω. Για το κείμενο το περσινό μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηβεν,τα παντα ειναι πολιτικη.Και η ΑΕΚ πολιτικη ειναι.Απλα ηρθαν πολλα μαζεμενα και ο κοσμος μπλοκαρε,μπερδευτηκανε τα συναισθηματα του.Η ΑΕΚ,θα επρεπε να ηταν χαρα και διασκεδαση,το χασαμε ομως εδω και χρονια το πραγμα...Τα αλλα που ΓΑΜΑΝΕ ολους τους Ελληνες ειναι πολυ πιο σοβαρα,και θαπρεπε να υπηρχε περισσοτερη σοβαροτητα,την οποια ομως δεν την εχουν ουτρ οι πολιτικοι ουτε οι γαμημενοι οι δημοσιογραφοι.Να ξαναβαλεις πολιτικο θεμα,ο κοσμος βραζει ανεξαρτητου χρωματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον εγκαθετο,μιλημενο,πιασμαν, και οτι αλλο τελος παντων διαιτητη,τον κουλαντριζεις.Τον φερνεις βολτα.
    Τον μαλακα ομως; Τον ηλιθιο που ανεβηκε με "σπρωξιμο" εντος και εκτος εισαγωγικων; Αυτον πως τον αντιμετωπιζεις; τι τον κανεις; Τον πηδας; Μπα. Τον τουλουμιαζεις; Κριμα ειναι.Αδιαφορεις;Αποκλειεται.
    Προβλημα οι ελαφροι σαν πουπουλο διαιτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον στελνεις να κανει παρεα στις σφυριδες και ξεμπερδευεις Χρηστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονη μας ελπιδα μια καλη δηλωση του Ερντογαν,που σε λιγο καταφθανει:
    "Η ΑΕΚ επιστρεφει στα εδαφη της.Στην μητρα της.Επαναπατρισμος του προσφυγα.Και διορθωση ενος ιστορικου λαθους."
    Γιατι ο προσφυγας,ναι, ειναι υπερηφανος και εχει καρτερια,αλλα δεν ειναι και μαλακας.
    Και σαν ανταποδοτικο οφελος αλλα και για ξεκαρφωμα να προτεινει την επαναλειτουργια της Σχολης της Χαλκης.
    Ποιος θα αρνηθει; Αν γινοταν με τις απαραιτητες προυποθεσεις, εγω δεν θα ελεγα οχι.
    Οπως και πολλοι διαιτητες απο εδω,που θα περνουσαν κολυμπωντας το Αιγαιο να βρεθουν απεναντι στην Πολη για να δοκιμαζουν την λαχταριστη και πικαντικη Πολιτικη κουζινα και τις Οθωμανικες συνηθειες. "αφεριμ".
    Αν ειναι να ξαναβρουμε τις μυρωδιες μας,τις αρχες μας,την αρχοντια μας ετσι,ας γινει και ετσι. Αφου μας ταιριαζουν τα μπαχαρια και οχι οι "cesar's salads". Τα νερα του Βοσπορου και οχι το εδω βρωμολιμανο.
    "Περαν" και οχι "this is ΑΕΚ" ρε κοντογιουσουφακι.
    Υψηλα μανουαλια που φτανουν στο Θεο και ο λαιμος να πιανεται κοιτωντας τον τρουλο.
    Και οχι πουτανες και λαμογια στα επισημα του ΟΑΚΑ.
    Πορφυροι αυτοκρατορικοι μανδυες,βελουδινα αμφια και μελωδιες που φτανουν ψηλα και χαιδευουν τα φτερα του Αετου. Οχι σφαλιαρες,ντροπες,χλευη και ειρωνεια.
    Αυρα ξανα απο την Βασιλευουσα και οχι μποχα απο το μεγαλο κωλοχωρι της Αθηνας.
    Τι γυρευεις Βασιλισα μου εδω,εσυ που λουζοσουν με ροδονερα,τωρα ξεβρωμιζεσαι στον Ποδονιφτη.
    Παρθηκαν τα δαχτυλιδια απ'τα δαχτυλα σου και εγινες δουλα του καθε ψευτοαρχοντοπουστα.
    Ξεπουληθηκαν τα κειμηλια σου στο Μοναστιρακι,αναμεσα σε κλεμενους Παρθενωνες και κατουρημενους τσολιαδες.
    Γυρνα πισω, πριν ειναι πολυ αργα.
    Παρτε μας. Παρε μας Ταγιπ. Δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα.Μη φοβασαι για καποιο διπλωματικο επισοδιο.
    Δεν θα αντιδρασει κανεις.Ουτε αυτοι που θελουν να φυγει και να παει στα τσακιδια,ουτε και αυτοι που την αγαπουν και την θελουν για παντα Αυτοκρατορισσα.
    Να τριγυριζουμε στα πολυβουα σοκκακια της Πολης,να κλεινουμε τα ματια και να "ακουμε" απο παντου τα γνησια Ελληνικα.
    Να καμαρωσουμε επιτελους την σημαια με το εμβλημα καθως θα κυματισει ξανα, απεναντη απο την μεγαλη εκκλησια και να ταιριαζει τοσο,οσο και οι οφθαλμοι στο προσωπο. Και οχι να κουρελιαζεται εδω,αναμεσα σε μασκαραδες δουλους.
    Παρε μας.
    Η ΑΕΚ ειναι εκεινο το κοριτσακι που κοιτα πισω,δινοντας σιωπηρη υποσχεση για επιστροφη και κατακτηση των παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανεξαρτητα απο την αλαφροισκιωτη και φαιδρη-εστω- διατησια του, ο Τριτσωνης,μονο και μονο για το εμμετικο "γαμιεται η ΑΕΚ και η Τουρκια" θα επρπε να διακοψει-εστω και προσωρινα- τον αγωνα. Και να γραψει την παρατηρηση με κεφαλαια γραμματα στο φυλλο αγωνα που πρεπει να ειναι ροζ, αφου τοσο του ταιριαζει.Και να πεσει βαρυ προστημο.
    Αλλα γι'αυτο μαλλον αφησε να πλαναται το "συνθημα" στο γηπεδο της τρουμπας.
    "ε,αφου γαμιεται,θα περναει καλα" θα σκεφτηκε η τρυπια καποτα.
    Τι να πεις; Οτι ειναι, η απατρης, η αφυλος; Μπορει και τα δυο.
    Και καλα κανει. Αφου δεν υπαρχει ενας να παρει την ομαδα και να φυγει. Και η οποια αρχη μετα, ας πει κουβεντα και ας επιβαλει κυρωσεις.
    Αντι με εντολες να πεφτουνε κατω σαν κοτοπουλα εκει που δεν πρεπει,να σηκωνονται και να φευγουν και να τους γραφουν στα αρχιδια τους οταν υπαρχει προσβολη. Καν'τε τα ολα μπουρδελο. Γαμιστε τα. Ποιος θα σας πει τι;
    Οχι να μου βγαζεις ανακοινωσεις περι ταχα "παραγκας",λες και εισαι η Δοξα Κρανουλας.
    Μπαινεις και γαμας στο δοξα πατρι.Και τα κανεις ολα λιμπα.
    Εκτος και αν ενα ακυρωθεν γκολ,δικηγορε, σε πειραξε περισσοτερο απο το οτι βροντοφωναξαν και ειπανε οτι εισαι ενας γαμημενος Τουρκος. Παω πασο.
    Εμεις, τι φταιμε ομως ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστο,την εχεις καταγαμησει αυτη την Δοξα Κρανουλας,που δεν φταιει και σε τιποτα...Τωρα,αν καποιο κορακι κανει καποια στιγμη το αυτονοητο οταν ακουγονται αυτα τα συνθηματα,η οταν ενας ΑΕΚΤΖΗΣ παρει την ομαδα και φυγει και τους πει ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ, τοτε θα δουμε και την Παπαρηγα πρωθυπουργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα παιδες.
    Εχεις δικιο Γιαννη,την εχω εκθεσει την ομαδα,η οποια ειναι συμπαθεστατη και δεν εχω τιποτα μαζι της. Απλα το αναφερω σαν τυχαιο παραδειγμα οχι με την ποιοτικη αλλα την πσοτικη εννοια.
    Η Δοξα,εχει καθε δικαιωμα να διαμαρτυρεται και να βγαζει ανακοινωσεις,αναγνωριζοντας ταυτοχρονα το περιορισμενο μεγεθος της και την ισχνη δυναμικη της,κατι το οποιο δεν εμποδιζει κανεναν να την αγαπα και να την συμπαθει.
    Αλλα η ΑΕΚ δεν "διαμαρτυρεται". Μπαινει και τα κανει ανω-κατω. Την ωρα του συμβαντος να κανουν "μοκο", ειτε ειναι αθλια πανο,ειτε σφαγιαστικες διαιτησιες,ειτε προσβλητικα συνθηματα και αργοτερα να στελνουν εκ'του ασφαλους ακοπα "μηνυματα σε αποδεκτες","σκληρες ανακοινωσεις" και "δηλωσεις ανατασης" ισα-ισα για να μη παραδεχεσαι οτι σε τσιμπουκωσαν.
    Αυτος ο Δημιτριαδης τι κανει εκει που ειναι; Περιμενει μια νικη το χρονο επι του γαυρου,για να τον πετανε στον αερα οι οπαδοι; Η να μπαινει στα αποδητιρια και να ζηταει σε απταιστα Ελληνικα απο Αργντινοβραζιλιανοουγκροολλανδους να "παιξουν σαν ΑΕΚ"; Η μηπως να παραπονιεται στο ημιχρονο στους διαιτητες; "τι δωσατε κυριε ταδε; Ηταν πεναλτι αυτο; -- Εχεις δικιο(αντε γαμισου δηλαδη)να του απαντα ο αρχων του αγωνα.
    Και να βγαινει να δηλωνει φουσκωμενος μετα:"μου το ειπε ο ιδιος στο ημιχρονο "εκανα λαθος". Και λοιπον; Δεν εισαι εκει για να κανεις τον εξομολογητη,ουτε τον κλινικο ψυχιατρο. Να βαρεσεις το χερι στο τραπεζι μπορεις; Η φοβασαι μη σπασεις το rolex;
    Στο ακουσμα του συνθηματος,τρεχεις στο κεντρο του γηπεδου και απαιτες απ'το κορακι να διακοψει τον αγωνα.Και του λες οτι αν ξαναγινει,περνεις την ομαδα και φευγεις.
    Ολα κατοπιν εορτης δηλαδη;Οχι στα χαρακωματα αλλα μετα μεσα στα γραφεια παρακαλωντας,γλυφοντας και στηνοντας κωλο;
    Δηλαδη σου βαζουν κωλοδαχτυλο,κοιτας ψηλα τα συννεφα και μετα το περας του εργου,βγαζεις ανακοινωση και ζητας εξηγησεις γιατι αυτος που σε κωλοδαχτυλιασε δεν ειχε κοψει τα νυχια του;
    Ερμαφροδιτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι φανελες του ριβαλντο θα "ξεπλυνουν" το χρεος;

    Ο Αρναρ,επεστρεψε απο την βολτα στην Ευρωπη και θα εκδωσει τις εντυπωσεις του σε ταξιδιωτικο διηγημα;

    Συναντηθηκαν ο προπονητης,ο προεδρος,ο τουριστας και ο τραμπολινο,για τον προγραμματισμο της νεας χρονιας;
    Σαν να λεμε :"εκτακτη ειδηση: 95χρονος εκανε ριφιφι στην τραπεζα της Αγγλιας και με δυο μεγαλα σακ-βουαγιαζ με χαρτονομισματα και ραβδους χρυσου,διεφυγε την συλληψη πανω σε μοτοσικλετα μεγαλου κυβισμου."

    Ερχεται και ο Κοζωνης; Ετσι λεει ο Μπαμπης στα παιδια του μπασκετ. Μετα το τιμιο ξυλο απ το Σινα και την αγια ζωνη απ'το αγιον ορος,ερχεται και η τιμια καρα του Μπομπ απ'το Σικαγο; Να μας το πουν ομως εγκαιρα για να πιασουμε θεση στη μητροπολη.
    "γυριζουν σελιδα" λεει. Να γυρισουν και πλευρο και να σκεπαζονται τα βραδυα.Κανει ψυχρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Ο Ταγίπ έρχεται μήπως και κουνήσουμε το κεφάλι μας και πάμε στο άλλο στρατόπεδο. Μακριά απο τους Γερμανούς.
    ΑΚΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΓΤΓΥΗΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ04 Μαΐου, 2010 19:16

    NOMIZEIS OTI DEN MAS ARESOYNE TA POLITIKA KIMENA.EXALOY IPARXEI MEGALITERO POLITIKO THEMA APO THN AEK;AFOY PATOS I PATRIDA PATOS KAI I AEK.TI KALITEROS SISXETISMOS.GIA TO KIMENO SOY OLA KALA,ALLA STA PAPARIA MOY GIA TON TRITSONH KAI TO SINAFI TOY.APLA AN TIXON TON DO MPROSTA MOY,2 MPOYKETA KAI AYTO EINAI OLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και υπαρχει και ρητρα στην ενωση της Κρητης απο το 1913. van der chatzimanolakis. Καλοφαγωτη.
    Και οι υπολοιπες συνθηκες και αλλες μπουρδες των περασμενων δεκαετιων,αλλαζουν αμα λαχει με ...νεες συνθηκες.
    Αυτο που ελπιζαμε,θα γινει πραξη.Εστω και ετσι.
    Ας ερθουν "οι Ευρωπαιοι". (οπως τους αποκαλουν ακομα και σημερα,κομματα και τηλεορασεις,αναγνωριζοντας οτι δεν ειναι κομματι τους και θετοντας την χωρα στην σωστη της θεση. Στα βαθεια Βαλκανια δηλαδη.)

    Απο τον κολπο των "Χοιρων" στο "κολπο των χοιρων.
    Στα P.I.G.S. -εκτος των αλλων οφειλει και την ανοδο της στο εμπορικο ισοζυγιο η Μερκελα-που κουναει μαντιλι μεν στις επομενες εκλογες-αλλα ο σκοπος επετευχθει.
    Να κονομανε στην πλατη σου και μετα με αυτα τα κερδη να σε δανιζουν για να τα παρουν διπλα παλι πισω.Απαιτωντας ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.
    Και εδω οι μαλακες τοσα χρονια ετρωγαν και εκλεβαν ο ενας τον αλλον.Νομιζοντας οτι τα μασανε απο τους κουτοφραγγους. Με την ρουκετα του Χρηστοφορακου ετοιμη να την εξαπολυσουν οι Γερμανοι, θετουν ορους.Και περνανε ολα.Με τον πολιτικο κοσμο εδω να τον εχει πιασει απ'τα αρχιδια.
    Προβοπουλε,αντι να κουνας εγγραφα στον Παπαχελα,λες και εισαι σε αποικια και δειχνεις καθρεφτακια,να εξηγησεις -αν μπορεις-τι διαολο εκανες με τα naked short shelling ομολογα. Παλιοπροβατο της Τσοπαναριας Ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Μαΐου, 2010 19:45

    Steven, παρατηρώ το εξής με τους τακτικούς εδώ. Όταν γράφεις ΑΕΚτσήδικα κείμενα, εμείς μιλάμε πολιτικά. Όταν γράφεις πολιτικά, εμείς μιλάμε για την ΑΕΚ. Άβυσος η ψυχή του ΑΕΚτσή.

    Χρήστο, καλά τα λες. Όταν, όμως, οι ιδαγενείς διαλέγουν για αρχηγούς της φυλής λουμπίνες, λαμόγια και μπαμπακόκωλους που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους (Καυλή -προσοχή στην απουσία διαλυτικών-Ράπτη, Γκερέκου κλπ είναι ειδική κατηγορία βέβαια), θα τους δώσουν 3 καθρεπτάκια για όλη τη Νέα Υόρκη και αυτοί θα χαίρονται που μπορούν, επιτέλους, να βλέπουν το φτερωτό πρόσωπο και τον τριχωτό κώλο τους...Τετέλεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Μαΐου, 2010 19:46

    Φυσικά, αγαπημένο σπορ κάθε λουμπίνας, αφού χάσει την εξουσία, είναι να λέει το "εγώ τους τα έλεγα αλλά δε με ακούγανε"...ΑΜΑΝ ΠΙΑ, κανείς να φοράει παντελόνια?
    Τετέλεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την επεσαν στον Κακλαμανη,μπουκαραν στην ΕΡΤ,αρχεται η συνεδριασις...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γιώργη: Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΣ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΤΗΣ "ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς monegascos: στις 15/05 άρχεται η συνεδρίασις. Τώρα είναι χαβαλές, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΜΑΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στηβεν,μεχρι τις 15/5,θα χουμε ντραβαλα.Και μετα οποιον παρει ο χαρος....Και να δειτε που πρωτα θα την πληρωσουν οι λιγδιαρηδες οι δημοσιογραφοι,και μετα θα παρουν σειρα τα λαμογια...Αντε να ξυπνησουν λιγο τα αιματα,γιατι απο τον καναπε δεν κανεις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς όλους: Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ. Η ΝΔ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΒΡΟΝΤΕΡΑ. ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.
    ΣΚΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στηβεν,δεν ξερω αν λεγεται εμφυλιος η οπως αλλιως μπορει να ονομασθει,ξερω οτι παντα η αντιπολιτευση ηταν κατα σε οτι κι αν εκανε η κυβερνηση.Εδω ομως εχουμε να κανουμε με γενικη κατακραυγη,και αυτη την φορα ο κοσμος δεν θα ξεχωρισει κομματα και χρωματα.Αν και τωρα γινει αυτο,και φαει ο κοσμος την φολα που πανε να του ριξουν για αλλη μια φορα με τους ΚαψοΠρετεντερηδες,με ΚωνσταΤρεμηδες,με ΠολιτοΘεοδωρακηδες κτλ,να φτιαχνουν σιγα-σιγα το σκηνικο,τοτε φιλε ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν σωζει τον Ελληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς monegascos: Συμφωνώ, αλλά στον συλλογισμό θα πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου, οτι θεός δεν υπάρχει. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ................!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε λοιπον να ανοιξουν οι σφραγιδες.Και η εβδομη.
    Να κανουμε και εμεις κανενα δικο μας Πολυτεχνειο. Μας κατηγορουσαν συνεχεια,χρονια τωρα σαν lost generation. Αντε να πεταξουμε την πορτα του Μαξιμου,να κανουμε κανενα σοβαρο χαβαλε που να εχει και νοημα.Βαρεθηκαμε να ειμαστε με το ματι στην κλειδαροτρυπα.
    Να μη πουμε για κιλοτινες στο Συνταγμα που θα ηταν το ενδεδειγμενο,αλλα δεν βαριεσαι.Με κανενα χαστουκι,καμια κλωτσια,ειμαι ευχαριστημενος.Σε ολους.
    Να χρησημευσουν επιτελους και οι θεορατες μαντρες στα βορια προ-αστεια με τα σπιτια τα αυθαιρετα και τους φοβισμενους ακομα πιο αυθαιρετους ενοικους-νυχτεριδες.
    Οφειλουμε να τους αναγνωωρισουμε μια προνοητικοτητα στην κατασκευη.
    Αυθαιρετοι-πολιορκιμενοι.
    Αντε να ζωντανεψουν τα πεζοδρομια.Να πεφτουν κατακεφαλα και φασκελα ανεξαιρετως.
    Αντε μπας και δουμε καμια ασπρη και πραγματικα σημαντικη μερα.
    Ειμστε στο γηπεδο μας. Ας το διασκεδασουμε. Κοστισε λιγο ακριβα το παιχνιδι βεβαια.Πανακριβα. Αλλα χαλαλι τους. ΘΑ περασουμε καλα.
    Ενδιαφερουσες μερες.Επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αφου την επεσαν ετσι στον Κακλαμανη-που λογω εικονας και υφους δεν προκαλει αντιπαθειες και πουθενα δεν ηταν αναμεμειγμενο το ονομα του-σκεφθειτε τι πανιγυρι εχει να γινει με τους υπολοιπους. Θα βγει ο Βουλγαρακης να κανει ψωνια;
    Ο Ρουσοπουλος θα φαει σε καμια ταβερνα; Ο Τσοχατζοπουλος που θα ξαναπαντρεγτει-αν προλαβει; Στον Αρη; Ο Κεφαλογιαννης; Πατερας και γιος. Ο Παναγιωτοπουλος με το θεληματικο πηγουνι; Ο Σημιτης ειναι σε αυτη τη χωρα η προλαβε να φυγει.ΘΑ ξανακανει ανασταση στο χωριο; Το Μητσοτακαιικο θα νοιωθει αφαλεια; Ο χοντρος θα κανει και αλλου βουτιες εκτος απ'τη Ραφινα;
    Και η μπαλα παιρνει ολους. Θα πεσει αυγο και γιαουρτι σε Αλαβανους και Τσιπρες που θα παει συννεφο. Δεν ειναι μονο αυτοι που χρονια σε εμπαιζουν και σου τα τρωνε.Ειναι και αυτοι που χρονια σε εκμεταλευονται την προσμονη,την αντισταση και την σοβαρη θεση.Ισα-ισα για να παιρνουν το μεριδιο απο την πιτα πανω και κατω απ'το τραπεζι.Και στην ουσια να συναινουν σε ολα αλλα με τον μαγικο τροπο: Αρνουμενος συμφωνω.
    Παρτε λιγο γιαουρτι και καμια κλωτσια λοιπον.
    Να μη μπορτουν να σταθουν πουθενα. Να περπατω στους σρομους και να βλεπω ξαφνικα κοσμο να σηκωνεται απο τις καφετεριες και να κατευθυνεται καπου. Μα που πηγαινουν; Πολιτικος; Στο δρομο; Αληθεια; Και καθομαστε ακομα; Γιουριααααα
    Να σταματουν την κινηση ετσι ξαφνικα καποιοι,να γυριζεις το κεφαλι και να βλεπεις μπροστα ενα κουστουμι να τρεχει και μια γραβατα να ανεμιζει και ξωπισω του καμια πενινταρια προχειρα και σαν μια τιγρης ολοι μαζι να κυνηγουν και να ξεσκιζουν και στελνουν στο νοσοκομειο το κουστουμι.
    Να ανεβαινεις στην Ακροπολη για βολτα και να βλεπεις καμια δεκαρια νοματαιους να εχουν στριμωξει στην ακρη του τοιχους και με το κεφαλι προς τα κατω ενα πολιτικολαμογιο και να τον ταρακουνουν.Και να καταγαφουν με τα κινητα τηλεφωνα και να αναρτουν στο youtube,ετσι για πλακα. Για την ξεφτυλα.
    Κυραδες που θα αναγνωριζονται σαν συζυγοι κομματοσκυλων,ενω θα ψωνιζουν,να φευγουν τελικα με την κυλοτα στο δρομο και με σημαδεμενη την πλατη με κραγιον που θα γραφει: "ειμαι γυναικα ενος καριολη". Και να γελαμε μεσα απο τα αυτοκινητα.
    Μακαρι. Ολα δειχνουν οτι θα δουμε εικονες σπανιες.
    Αντε ρε παιδια. Παμε. Αργησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα παιδιά.
    Επειδή σήμερα βρήκα λίγη ευκαιρία να διαβάσω τις αναρτήσεις μαζεμένες,στέκομαι στον Τριτσώνη,θέλοντας να επισημάνω σχετικά με τη "παράγκα" - επειδή έτυχε να έχω φίλο κάποτε έναν διαιτητή χαμηλών κατηγοριών αλλά με λίγη βοήθεια θα μπορούσε να ήταν διεθνής - ότι η παράγκα ακόμα λειτουργεί με αλληλοβοήθειες.
    Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ο χ νέος διαιτητής.
    Έρχεται κάποιος μεγάλος παράγοντας και του λέει ότι θα τον ανεβάσει κατηγορίες πολύ εύκολα,αρκεί όταν θα χρειαστεί τη βοήθειά του να την έχει και δε θα βγει κανείς χαμένος.
    Κι έτσι γίνεται συνήθως.
    Δε μιλάμε για φανερή δωροδοκία,ούτε για στησίματα.
    Μιλάμε για αμοιβαία ανταποδοτικότητα.
    Πολύ απλά.
    Και είναι πάρα πολύ δύσκολο να σπάσει αυτό το καθεστώς,επειδή έγινε πολύ κλειστό κύκλωμα κι ελέγχει με προσοχή τους πάντες και τα πάντα.
    Δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα,διότι δεν υπάρχουν τρίτοι μάρτυρες,που να έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τη "παράγκα",για να τα βγάλουν όλα στη φόρα.
    Αυτά πιστεύω για τη "καλύβα του Θωμά",αλλά και πάλι δίχως να μπορώ να αποδείξω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ ΑΝΝΑ
    Τα καταφέραμε στο champions.
    Τώρα στο τελικό όποιος και να το πάρει θα μου κάνει το ίδιο.
    Λίγο πιο πολύ Μπάγερν,λόγω μεγαλύτερης διαχρονικής αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή