Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

TΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ



ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΤΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΗΜΩΝ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
( ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ )
                     
********************************************************************************
Έχω βαρεθεί να ακούω του κόσμου τις χαζομάρες από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού.
Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει πού ακριβώς βρισκόμαστε και πού πάμε.
Και προσωπικά απορώ γιατί καμία, τουλάχιστον οικονομικού περιεχομένου εφημερίδα, δεν δημοσίευσε 5 σελιδούλες από το νόμο 3845, δηλαδή το περίφημο μνημόνιο, για να τελειώνουν οι βλακείες.
Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010.
Ο πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Ό,τι άλλο ακούτε είναι αηδίες.
Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010:

Όπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.
Τελειώσαμε; Όχι βέβαια, έρχεται το 2011.
Πάρτε τα μέτρα του 2011, για να καταλάβετε:

Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το ζόρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:
Αύξηση αντικειμενικών αξιών: 400 εκατομύρια.
Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη: 500 εκατομύρια.
Και μετά από αυτά έρχεται το 2012.
Πάρτε και το 2012 να το έχετε:

Ζείτε ακόμα;
Για δείτε τι λέει για το 2012.
Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο Δημόσιο.
Ανάπτυξη θέλετε.
Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!
Αντέχετε;;;
Ε, πάρτε και το 2013:

Βλέπετε τι λέει;
ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010!!!
Ακόμα αναπνέετε και δεν σας έχουν φορολογήσει;
Δεν πειράζει.
Υπομονή.
Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα. Πάρτε και το 2014:

Προσέξτε τώρα.
Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!
Από σήμερα λοιπόν ότι βλακεία ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο, αλλά όχι σαν τους ηλίθιους πολιτικοδημοσιογράφους.
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!
Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή την ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, "κρύβοντας" με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων το εγκληματικό σύνολο.
Ε, λοιπόν.
Όσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν ή είναι βλάκες ή και τα δύο.
Άντε γειααααα...

Υ.Γ. Όσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.

42 σχόλια:

  1. Πάρταααα άρρωστη / άρρωστε!!! (Τα μέτρα είναι μπαϊσέξουαλ).

    Και φυσικά η Ελλάς ΔΕΝ πρόκειται να ξεχρεώσει, διότι ουδείς ξεχρέωσε λαμβάνοντας μια VISA έστω Platinum. Δεν ξεχρεώνεις με δανεικά, παράγοντας προϊόντα & υπηρεσίες το κάνεις.

    One pound of flesh no more no less έκρωξε ο Σάυλοκ αλλά αυτοί εδώ οι διεθνείς Σάυλοκ θα πάρουν όχι μόνο μισό κιλό σάρκα, αλλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Έναν άχρηστο σκελετό θα αφήσουν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POOR MAN: I'd like a mortgage... I don't really have any money though... is that cool?

    BANKER MAN: Totally cool. Since housing prices are always going up it won't be a problem.

    POOR MAN: You guys are awesome!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω απορω με οσους...απορουν γιατι ο ανωτερω τιμοκαταλογος δεν αναρταται στα επισημα αναλογια.
    Εδω γινεται τοσος κοπος να περασουν τα μετρα απο τα μμε σαν "αναγκαια για την αναπτυξη" που ερχεται με βημα ταχυ και "την ελπιδα για τους αγωνες που ΑΥΤΗ τη φορα δεν θα πανε χαμενοι" κλπ.
    Εδω ο "Γιωργακης" για το Mega τα προηγουμενα χρονια,ως και περσυ,εγινε,"αιφνης" απο το ιδιο καναλι" ο κος Παπανδρεου"
    Ξερουν οτι ο ηδη απολιτικος και πληρως κοματικοποιημενος και συναμα αμορφωτος "μεσος πολιτης"( οπως λεμε "μεση ταση")ζαλισμενος και αδιαφορος καθως ειναι για χρονια,τρωγοντας τα πρωτα ΔυΝαΤα χαστουκια,δεν θα βρει καθολου χρονο και ορεξη να ψαχνει κυβερνητικα φυλλα και υπουργικα φυλλαδια.
    Αλλωστε: "αυτοι ξερουν μωρε". Η : "αυτοι τα κανανε,αυτοι να βρουν και την ακρη", η "βρε δε πα να κοψουν το λαιμο τους τα λαμογια οι κλεφτες" (ωπα ρε αναμαρτητε!).

    Θα μπορουσε να δωσει παμπολλες λιβρες απο τα παχια του ο βοθροΠαγκαλος. Ενα μερος του χρεους θα καλυπτοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι και αυτο μια-καθολου λαθος- αποψη:

    "...Οι Έλληνες κατάφεραν να μειώσουν την απόσταση που χώριζε το μέσο βιοτικό τους επίπεδο από το αντίστοιχο του μέσου όρου της ευρωζώνης την περίοδο 1996 - 2009, αλλά εν μέρει το πέτυχαν με δανεικά.
    Όμως, τα δανεικά τούς τα χορήγησαν σε μεγάλο βαθμό οι τράπεζες, οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι των δικών τους χωρών.(εννοει των χωρων της Ευροζωνης).
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο χρέος να ανέρχεται στα 300 δισ. ευρώ περίπου, εκ των οποίων τα 240 δισ. ευρώ βρίσκονται στα χέρια ξένων.
    Αν μάλιστα οι ειδήμονες έχουν δίκιο, ομόλογα αξίας 100 δισ. ευρώ περίπου ανήκουν σε γαλλικές τράπεζες, άλλα 100 δισ. ευρώ σε γερμανικές και ολλανδικές και τα υπόλοιπα 40 δισ. σε όλους τους άλλους.
    Το πράγμα μιλάει από μόνο του.
    Αν η Ελλάδα αφεθεί στη τύχη της και καταρρεύσει, τότε το μάρμαρο θα το πληρώσουν όλες οι ανωτέρω τράπεζες, ταμεία και οι υπόλοιποι που τα κατέχουν.
    Κι όχι μόνο αυτό αλλά, όπως ήδη διαφαίνεται, η ελληνική στάση πληρωμών θα «μολύνει» το χρέος άλλων χωρών της ευρωζώνης με δημοσιονομικά προβλήματα, προκαλώντας αλυσιδωτά οικονομικά προβλήματα και πλήττοντας το ευρώ.
    Ακόμη λοιπόν κι αν μερικοί θα ήθελαν πολύ να παραδειγματίσουν τις υπόλοιπες απείθαρχες χώρες, αφήνοντας την Ελλάδα στην τύχη της, αντιλαμβάνονται ότι τα κόστη είναι πολύ μεγαλύτερα από τα πιθανά οφέλη για να το κάνουν.
    Ποιος είπε λοιπόν ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι μόνο βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας;
    Αυτό είναι η μία δυσάρεστη όψη του νομίσματος.
    Η άλλη όψη θέλει το χρέος να είναι επίσης σωσίβιο σωτηρίας για την πιο απείθαρχη ομάδα του κρουαζιερόπλοιου που ονομάζεται ευρωζώνη.
    Την ελληνική.
    Γι’ αυτό και δικαιολογημένα τρελαίνονται με όλα αυτά που συμβαίνουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η΄ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ?
    ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Κ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ..
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ..
    ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ..ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τὀ βρἠκα !ΚἀντΟ ὀπως ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι Μέτρα; Αυτά είναι... χιλιόμετρα!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 11:38

    Παιδιά, in grissini, κλπ χαλλλλλαρώστε. φεεεετααααα.
    Διαφορές ελλαδιστάν από άλλα πτωχά πλην τίμια έντομα (αλά αρτζεντίνα) που έπεσαν στον ιστό του ΔΝΤ:
    1. Euro
    2. Εξωτερικοί "οχτροί", πολλά weapons (λχ πανάκριβα γερμανικά υποβρύχια που παν στον πάτο του αιγαίου πιο γρήγορα απ΄ότι θα ήθελε ο μαρινάκης για το δαλούκα)
    3. Δημόσιος τομέας γιομάτος από ένα κάρο άχρηστους και/ή διεφθαρμένους (οι οποίοι καλώς ή κακώς πρέπει κάποτε να δουλέψουν κι αυτοί για να βγούμε από το πηγάδι). Thanks Pasok for making ένσημα αφισοκολλητή της τοπικής αγίου ιερόθεου ικανή και αναγκαία συνθήκη για ανέλιξη στην ιεραρχία του κρατικού μηχανισμού.
    4. Ιδιωτικός τομέας κάτεργο και επιδοτολάγνος
    5. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΗΣ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑΣ, ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΟΞΩ ΚΑΙ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΟ...) ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ...
    Εν ολίγοις οι προαναφεθέντες πτωχοί πλην τίμιοι είχαν μιά μαγία, μία κρίσιμη μάζα να τραβήξει το κάρο και τις κόκκινες γραμμές.
    Εμείς έχουμε τον αμερικάνο μαραθωνοδρόμο με το μουστάκι, το μαύρο κολάν και το κομμένο δάκτυλο αλα γιακούζα (από τότε με την αλυσίδα του ποδηλάτου) και ότι απόμεινε από 35 χρόνια μεταπολίτευσης, κοινώς pasok...που να πάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Θωμά μου, στην τελευταία πρόταση σου απαντώ με ένα κείμενο γραμμένο απο το καλοκαίρι ( ΠΟΛΩΝΟΣ ) που δεν έχω προλάβει να το βάλω. Το υπολογίζω σε 15 ημέρες. ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 11:42

    Α, ναι...μην ξεχάσω το άλλο δώρο της μεταπολίτευσης (δηλαδή του pasok)...και μία καθυμαγμένη παραγωγική βάση. Για να ξεπληρώσεις πρέπει να βγάζεις μπικικίνια, δηλαδή να αυξάνεις το (πραγματικό) ΑΕΠ, δηλαδή να παράγεις.
    Εδώ ούτε πλαστικά τσολιαδάκια για τα περίπτερα της Διονυσίου Αεροπαγίτου δε μπορούμε να παράγουμε πια...
    Παραπέμπω λχ στην εκπομπή του κουτιού της πανδόρας του βαξεβάνη περί της καταστροφής της ελληνικής γεωργίας.
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα...τα ξέρουμε κι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 11:51

    Για όσους δεν το δαν:
    http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001005001&nodeId=39&articleId=3991

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Α, ναι...μην ξεχάσω το άλλο δώρο της μεταπολίτευσης (δηλαδή του pasok)...και μία καθυμαγμένη παραγωγική βάση. Για να ξεπληρώσεις πρέπει να βγάζεις μπικικίνια, δηλαδή να αυξάνεις το (πραγματικό) ΑΕΠ, δηλαδή να παράγεις.
    Εδώ ούτε πλαστικά τσολιαδάκια για τα περίπτερα της Διονυσίου Αεροπαγίτου δε μπορούμε να παράγουμε πια...
    Παραπέμπω λχ στην εκπομπή του κουτιού της πανδόρας του βαξεβάνη περί της καταστροφής της ελληνικής γεωργίας.
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα...τα ξέρουμε κι αυτά.
    --------------

    kai na tane mono n georgia...

    oles oi viotexnies exoun stamatisei ti paragwgi
    ki exoun paei se voulgaria-tourkia-kina kai paragoun ekei n' kanoun eisagwges kai vaftizoun ta proionta dika tous

    alles etereies feugoun aron-aron apo dw kai dilonoun edra kupro n'agglia pou exoun ligoterous forous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ? ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΝΙΩΘΩ .ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ..

    ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ . ΜΑΚΑΡΙ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ Χ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΛΑΣΕΙΣ ..ΠΑΙΖΕΙ Κ Ο ΚΑΦΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΟ..ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ante na mpei to mpourdelo to dimosio opos einai se kana arthro 99 na teleionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..

    ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

    ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 2000-2500 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ..100 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ Σ/Κ .ΜΕ ΡΕΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΕΙΑ..
    ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ..
    ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΑΚΟΙ( ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΤΕ ) ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 2500 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ..
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ..
    ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 1400 ΕΥΡΩ..

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Mike21hlk: ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Αδερφέ, τα δύσκολα ΔΕΝ έχουν έρθει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κοντος ψαλμος αλληλουια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς dimitri: Ειδικά αν ο φελλός κάνει εκλογές τον Δεκέμβρη, ο ψαλμός θάναι σαν το ματς στο Βέλγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Όλους: ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @mike21hlk
    Ακυρος ο καφές σήμερα απο την μεριά μου λόγο φόρτου εργασίας.Δεν ξέρω καν αν θα προλάβω να δω τον αγώνα από την αρχή.
    ΥΓ:Στο κινήτό σου θα βρείς 2 κλήσεις απο μένα σήμερα το πρωί.

    Νίκη οπωσδήποτε σήμερα και για λόγους γοήτρου αλλά και για οικονομικούς πάνω απ όλα.
    Τα 700 δεν ξέρω που θα βρίσκουμε να πληρώνουμε απο τις 12 του μήνα και μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. twra milisa ki egw me dimitri

    oute egw tha katevw katw simera giati eimai me antiviosi puretous kai ta sunafi

    opote deutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.
    ----------

    ki antiproedro ton psariano na kanei miktes exedres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

    ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 2000-2500 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ..100 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ Σ/Κ .ΜΕ ΡΕΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΕΙΑ..
    ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ..
    ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΑΚΟΙ( ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΤΕ ) ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 2500 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ..
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ..
    ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 1400 ΕΥΡΩ..

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ..
    -------------

    apo olous tous dimosious ypallilous , autoi pou einai gia klotses nyxta-mera kai me giatro na tous sunefernei , einai oi dikastikoi kai oi eisaggeleis

    auta ta mounopana pou einai kai ypsilomisthoi kai tous akous mono otan prokeite na paroun kapoia auksisi kai anadromika se antistoixia me tous vouleutes

    oti pio axristo exei gennisei o dimosios tomeas einai autoi oi mpinedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ,ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΩΜΑ..

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗ . ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!!!ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.......!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ......ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ..ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!ΟΧΙΙΙΙ...ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ!!!ΟΧΙΙΙ..ΠΑΣΟΚ!!!!ΟΧΙΙΙ Ν.Δ!!!!ΡΕΕΕΕΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!!!Η ΜΑΣΑ!!!!!ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΛΕΝΕ..ΣΕ 7% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΝΑ ΦΑΕΙ..!!!ΚΡΙΜΑ.....ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ....ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 15:35

    Ναι ρε μιχάλη, τη γεωργία ως νο1 παράδειγμα την ανέφερα.
    Δεν παραλείπω κανέναν τομέα, άλλωστε μηχανικός είμαι και τους βιώνω όλους ως πελάτες και συνεργάτες.
    Steven, το ΦΕΚ το κατέβασα, όντως πολύ χρήσιμο.
    Προς όλους, το site του εθνικού τυπογραφείου (www.et.gr), εδώ και κάνα 2-3 μήνες επιτρέπει το κατέβασμα ΦΕΚ σε pdf. Πα'έντε και κάντε αναζήτηση το νόμο και κατεβάστε τον.
    Μιλάμε για τα πάντα όλα, θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου, ωφ αμάν και μπιρ αλλάχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 15:41

    Κυριάκο αυτό αληθεύει, όπως και για τη βουλή.
    Καθορίζουν ΑΥΤΟΙ τους μισθούς τους και μετά κυρώνονται, αν δεν κάνω λάθος, από το βουλί.
    Λεπτομέρεια: οι μισθοί και πολλά επιδόματα των βολευτών είναι ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ με το μισθό των αρεοπαγιτών...κοινώς δίνουν αυξήσεις και...στους εαυτούς τους!
    Γαμάτοι.
    Α, ναι μην ξεχάσω!
    Η Καυλή και η Ράπτη δικαιούνται ήδη βουλευτικής σύνταξης. Έχουν μπει 2 φορές (με τη μπζήφο των θεσσαλλλλλλλλλονικιών μπουγατσόμυαλων)
    Από αυτούς που μου τα παίνρουν εκεί μέσα πάντως, ροτιμώ την καυλή(αχ αυτό το μάτι το πράσινο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...
    .ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

    ------
    ki oxi apli auksisi , apo 100% kai panw
    oi poutanas yioi oi sfougokolarioi ton politikon

    oso skeftome oti paei estw kai to 0.0000000001% apo ayta pou plirwnw sto kratos gia na taizonte auta ta koproskula , trelenome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 15:42

    Θα της έριχνα 3-4 μνημόμια κι ας είναι και συνταξιούχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΗ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΑΠΛΑ.....ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!!ΑΠΛΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ 300 ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΩΡΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300................................Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΙΩΡΓΗ .ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ . ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΤΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Mike21hlk και Κυριάκο: Γιατί στην Ιταλία οι Ερυθρές Ταξιαρχίες σκότωναν δικαστικούς ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νέα μείωση που σοκάρει τους ανθρώπους της αγοράς καυσίμων, παρατηρήθηκε τον Οκτώβριο. Όπως τονίζουν στο Capital.gr, στελέχη του κλάδου, τον περασμένο μήνα η μείωση της κατανάλωσης βενζίνης σε σχέση με πέρυσι φτάνει το 20%, ποσοστό πρωτοφανές στα χρονικά, όταν μάλιστα μέχρι πέρυσι ουδέποτε είχε καταγραφεί αρνητικό πρόσημο.

    Η μείωση του 20% υπερβαίνει κατά πολύ τα ήδη ανακοινωμένα στοιχεία, για τη μείωση της κατανάλωση πετρελαιοειδών στο εξάμηνο, που βεβαίως εκτός από τις βενζίνες περιλαμβάνει το ντίζελ, το πετρέλαιο θέρμανσης και το μαζούτ. Στο εξάμηνο λοιπόν η μείωση ήταν 15,6% ενώ για τις βενζίνες το ποσοστό ήταν μικρότερο της τάξης του 12 έως 15%.

    Η καταρράκωση της κατανάλωσης, που οφείλεται ξεκάθαρα στην αύξηση των φόρων σε συνδυασμό με τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων, συνεχίζει να ασκεί ασφυκτικές πιέσεις τον κλάδο των πρατηρίων. Πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 400 πρατήρια έχουν βάλει οριστικό λουκέτο, ενώ περιστασιακά κλειστά παραμένουν τουλάχιστον 800 πρατήρια. Μάλιστα η αγορά φαίνεται να προεξοφλεί συνέχιση και περαιτέρω ένταση των προβλημάτων: από 8500 χιλιάδες πρατήρια ήδη βρισκόμαστε κοντά στα 7000 χιλιάδες και τελικά φαίνεται ότι στην αγορά θα παραμείνουν περί τα 6000 πρατήρια, αναφέρει στέλεχος εταιρείας πετρελαιοειδών.




    Πηγή:www.capital.gr
    ------------

    o malakas pou paristanei ton ypourgo oikonomikon ,skeftike oti me tis terasties auksiseis sto foro venzinas tha anevasei ta esoda tou

    poso malakas einai ,anarwtithike pote ?
    ta idia kai me to fpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Νοεμβρίου, 2010 16:04

    Εδώ αντέξαμε 15 χρόνια Κόκκαλη και θρήνο πρωτάθλ-ιο...θα περάσει κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. steven είπε...
    Προς Mike21hlk και Κυριάκο: Γιατί στην Ιταλία οι Ερυθρές Ταξιαρχίες σκότωναν δικαστικούς ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;
    -----------------

    pisteuw oti o noumero 1 ypeythinos klados gia olo auto pou zoume
    se suntriptiko pososto malista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευτυχώς ρε παιδιά που όλα τα παπάκια μου τα έχω περασμένα σε offshore εταιρείες.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το link με ολο το κειμενο του μνημονιου μπορειτε να το δωσετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Ανώνυμο: Δεν έχω link, αλλά ο Γιώργης παραπάνω κατέβασε όλον το νόμο απο το εθνικό τυπογραφείο. Αν θέλεις δες παραπάνω στα σχόλια και θα τα βρεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ - ΦΟΥΛ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΙΑ.
    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι πανεπιστημιακοί. Καθηγητές και πρυτάνεις. Μεγάλα λαμόγια. Δεν μπορεί κανείς να τους βάλει χέρι γιατί είναι η σφηκοφωνλιά απ΄ όπου βγαίνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί, σύμβουλοι, εκπρόσωποι στην Ε.Ε. κλπ. Υπάρχει μιά ιστορία με τον πρώην πρύτανη της Παντείου Αιμίλιο Μεταξόπουλο - αρχικλεφταράς, με δικαστική σφραγίδα - που είναι μπλεγμένοι, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος κι ο Ευθυμίου. Αναξιοπρεπείς και γλοιώδεις. Σε πανεπιστήμιο της Β. Ελλάδος, μετα την υποχρεωτική μετατροπή της ενέργειας από πετρέλαιο σε αέριο στις δημόσιες υπηρεσίες, βρέθηκε έλλειμα στις δεξαμενές πετρελαίου 80.000.000 λίτρα. Δεν κάνω πλάκα. Ογδόντα εκατομμύρια λίτρα. Έγινε καταγγελία. Ο τοπικός εισαγγελέας σφύριξε αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή