Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕΣ;

          Είναι μια κραυγή. Του απατημένου ή της ψυχής, που δεν δέχεται μια καλυτέρευση για τον άνθρωπο που λάτρευε ή ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ. Μια τοποθέτηση ασφαλώς συναισθηματική, αλλά ταυτόχρονα και οφελιμίστικη, δηλαδή συμφεροντολογική, αλλά και απλή αίσθηση κάποιου χαμού. Μια μετακίνηση της ασφάλειας, μια ανατροπή της ρουτίνας και μια συνειδητοποίηση επαγγελματισμού με κορώνες για χαμένο χρόνο και χαμένα λεφτά. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
            ΄΄Οπως κι ο πόλεμος. Που πριν, γινοταν με συμβατικά όπλα, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΗΨΙΟΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ. ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΤΩΝ ΤΣΕΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ.
                    Και βέβαια, δεν μπορούμε να μάθουμε τα πάντα. Η ιστορία γράφεται πάντα για όλη εκείνη την μάζα που αγνοεί. Ο ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΥΠΩΘΕΝΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.
                 Και προδότης υπήρξε. Δεν έφυγε απλά απο την στάνη κι έγινε ανεξάρτητος. Μιλάμε οτι αυτομόλησε και μαζί του πήρε μια καλύβα καλοπληρωμένη και με την ευλογία των δικαστών που ακόμα παραμένουν στην θέση τους. ΚΑΙ  πήγε σύσωμα στο αντίπαλο δέος. Που κάνει αποφασιστικά βήματα κι ας είναι και καινούργιο προσωπο στον χώρο. ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙ.
            ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΣΥΧΑ:  ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ; ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, σίγουρα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον καφρισμό σαν μέσο υπερβατικό και δήθεν απονομή του ακέραιου.
              Έτσι είναι βλάκα. ΑΚΟΜΨΕ. Δεν γίνεται να είσαι πωλητής κι έχοντας εκμεταλλευθεί κάτι πολύ ακριβό σαν δώρο, ξαφνικά να αυτομολείς. Θέλει σιγά σιγά η αγουρίδα να γίνει μέλι. Θέλει μια επεξεργασία και μια φυγόκεντρο για να πάρεις το προϊόν. ΕΣΥ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ. ΔΙΚΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ DISINFORMTION αλλά ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ, που όλοι γνωρίζουν οτι πάει αργά, λογαριθμικά.  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΟΤΑΓΗ.
                Που δεν θέλει ύφος. Θέλει προσευχή ειδικα όταν πας για να δηλώσεις παρουσία σε γήπεδο αρένα, που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΕΡΕΙ ΠΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ, διότι κάποια στιγμή δεν θα σε μνημονεύει ποτέ. Εκτός αν ήσουν πραγματικό θύμα, οπότε άνετα περνάς στην σφαίρα του Γκουαντανάμο κι όλη την ημέρα ξύνεις τα αρχίδια σου.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡAΦΙΚΟ ΣΟΥ.
                   ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΩ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ  ΣΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ.
                      ΥΓ. ΧΡΗΣΤΑΡΑ, σου το είχα πει οτι "έρχεται η σειρά του".

31 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΗΛΩΣΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ( ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΗΤΤΕΣ) .

    ''ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΡΙΟΣ ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ''

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΗΤΑΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΡΟΣΤΕΡ ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 2 ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η΄ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ..
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ..



    Υ.Γ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ..ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΒΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη την καλημέρα μου και απο το blog και σε ολους φυσικά.
    Όπως είπαμε και στο τηλέφωνο εδώ τα βρήκαν ο Μπάγιεβιτς με τον Χατζηχρήστο ενα καφέ δεν θα καταφέρουμε να τον πιούμε εμείς;
    Φίλε ο αγώνας είναι κοινός από όποια θέση και να κάθεσε.Και η φαγομάρα κάνει κάποιους να χαίρονται διότι έρχεται ταυτόχρονα και αποπροσανατολισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimera se olous
    kala ksekinise n mera simera afou ta eipame me xaralampo kai dimitri kai kanonistike kai gia ti pempti

    o stoxos einai enas , na gamisoume tous velgous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά θα φας και τις φάπες σου σαν προειδοποιηση και το αυτοκίνητο θα σου κάψουν και ατυχήματα θα συμβουν αργότερα.
    Οι αλλαγές αυτές πληρώνονται ακριβά και δεν έχουν να κάνουν με παιδάκια που τσακώνονται.
    Φυσικά ο Πιλάβιος υποσχέθηκε να βρεί ποιος την έπεσε στον Βασάρα.Και την Κυριακή έχει παιχνίδια του αμόλυντου Ελλ.πρωταθλήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sunexizontai ta kala apo radio arvyla.
    O Pappas kai o Notias lene sumfwnhsan sthn aithsh tou Manolo gia extra budget metagrafwn.
    Eidwmen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kostas21
    τι σημαινει εξτρα μπατζετ? 100000 ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mike
    ασ τους κερδισουμε πρωτα και τους γαμαμε μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΧΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..ΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΗΤΑΝ Π.Χ 50000 ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ Ε, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΚΟΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @dimitri
    Στην περίοδο που μας το μπάτζετ είχε να κάνει με τις πωλησεις παιχτων.Κατα τ¨αλλα ήταν μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. apo tin alli gia na pane se mia lisi ximeneth
    (akrivi) kai oxi se lisi kostenoglou-doni klp, isws exoun skopo na stiriksoun tin ependusi auti

    mporei na katalavan pos aposvesi tha kanoun oxi apo tis agorapolisies alla apo tin exodo sto champions-leage kai to prwtathlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΜΤ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..

    ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.

    Υ.Γ ΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΡΕ ΓΜΤ ?
    ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ntaksei den einai aparaitito na diathesoun kai to terastio budget arkei na xoune ta matia tous anoixta

    eukaireies yparxoune , px o psomiadis me ti budget eftiakse to kalutero kentro stin super-leage ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Ximene8 zhthse metagrafes kai h apanthsh htan katafatikh amesa.
    Twra ti kai pws shmainei auto, mporei na katalavei o ka8enas otidhpote.
    Pantws me 50xiliarika de kaneis metagrafes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΚΑΡΝΤΟΖΟ - ΝΤΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ..

    ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΑΜ.ΧΑΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Κ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Κ Ο ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΟΛΟ ΣΟΟΥΖΑ Νο. 2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..ΜΕ 50ΧΙΛ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΔΙΕΘΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Κώστας21: Τι εννοείς όταν λες "παλιότερα έγραφες διαφορετικά;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Steven, egrapsa kai thn prohgoumenh fora oti apla den asxolh8hkes toso amesa me ton Mpine otan eixe er8ei.
    Ayto. Telos. Sth telikh den exei ousia pleon, efuge, mas afhse thn poutana th klhronomia tou opws kai to 96 kai akoma agkomaxame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Κώστας21: Εγώ πιστεύω τα ανάποδα: Οτι δηλαδή παραέγραψα. Στα ματς που ήμασταν απαράδεκτοι, τον μπινελίκωνα συνεχώς. Σε σημείο που κάποιοι αρθρογράφοι του χώρου, παρεξηγήθηκαν. Μετά, μέχρι και κείμενο μου παμπάλαιο αναδημοσίευσα. Επίσης έχω 3 αναρτήσεις με τίτλο "Μπάγιεβιτς". Δηλαδή τι άλλο να έγραφα; Ακόμα και΄φέτος το καλοκαίρι, απο προετοιμασία μέχρι και φιλικά, αμφισβητούσα επιλογές ρόστερ και μπούρδες του τύπου που σερβιριζόντουσαν. Μέχρι και για την Καλλιθέα πήρα θέση τέτοια, που μέλη της οργάνωσης με παίρνανε τηλέφωνο και μου λέγανε μπράβο. Φυσικά άλλοι με βρίζανε. Δεν σε καταλαβαίνω διότι λες οτι διαβάζεις απο παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Steven, milhsa gia ton prwta mhniatika tou. Den eipa oti de tou ekanes kritikh argotera. An einai dunaton dld. Mh mperdeuesai.
    Tespa, exei ousia pleon auth h kouventa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό μου αρέσει εδώ μέσα. Μετά τα γαμήσια αρχίζει η αγάπη. Αυτοϊαση. Παιδιά μην φιληθείτε με γλώσσα, κυκλοφορούν ιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SAvvaS είπε...
    Αυτό μου αρέσει εδώ μέσα. Μετά τα γαμήσια αρχίζει η αγάπη. Αυτοϊαση. Παιδιά μην φιληθείτε με γλώσσα, κυκλοφορούν ιώσεις.
    -------------

    exoume epeteio simera gi auto mas piasane ta melia

    san simera efuge o xafies apo tin AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Κώστας21: Αδερφέ, όχι δεν έχει νόημα η κουβέντα. Λογικά πάντως και δεν κρίνω έναν υπάλληλο απο τον πρώτο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΦΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΑΛΙ..

    ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ..
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΡΕΦΑΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΣ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kanenas allos den pshnetai ektos apo Pappa-Notia.
    Auto to dhmosieuma einai mia allh klassikh prosklhsh ston Poly.
    Ton opoio Poly sa malakes ton diwksame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μην τρελαινεστε κανενας δεν θα μπει, αυτοι βαζουν το χερι στην τσεπη μονο οταν κρυωσουν
    τα 2 τελευταια χρονια ηταν η καλυτερη ευκαιρια απο επιχειρηματικης αποψης να μπει καποιος που η ομαδα ειχε πολλα οικονομικα προβληματα.
    μπηκε κανεις? οχι
    διαβασα στο ρεπορταζ οτι θα ενισχυθει η ομαδα το καλοκαιρι κατα τα λεγομενα του Αδαμιδη αρα ζησε μαι μου να φας τριφυλλι
    κατα τα αλλα ηταν μονο ραδιο αρβυλα η επεκταση του μπατζετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kamarwste elliniki dikaiosini

    http://massmedia-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_11.html

    n upothesi tou foititi me tis putzames opos parousiazete analutika apo ena blog perysi liges meres meta to symvan

    1 xrono meta , enas MPINES pou paristanei ton eisagelea , ekrine oti ta anthropoeidi pou prospathisan na mpleksoun toso asxima ena neo paidi (aurio orkizete kai pairnei ptyxio aπο το polutexneio)telika den eixan dolo

    kai evale tin ypothesi sto arxeio

    ti ki an enas apo tous mpatsous pou itan mplegmenoi stin upothesi auti,itan mplegmenos kai sti zartiniera
    ti ki an yparxoun 2 video apo diaforetikous autoptes kai apeires fotografies kai martyres , o POUSTIS pou ton kaloplironoume kai kala gia na epivalei dikaiosini , ekrine opos ekrine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Αδαμίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους οτι οταν χτιζεται το γήπεδο,οι θέσεις εργασίας θα καλυφθούν απο την περιοχή της Φιλαδέλφειας.
    Εχει τόσους αλβανούς οι περιοχή;δεν νομίζω!Και εν πάση περιπτώση την κατασκευαστική θα της επιβάλει ποιους θα προσλάβει;
    Εκτός αν εννοεί οτι θα το χτύσουμε με τα χεράκια μας,για περισσότερη οικονομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΛΛΑΞΑ ΡΟΤΑ. ΤΟ ΦΕΚ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή