Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ

            Πολύ πέσιμο ρε παιδιά. Κι άνευ λόγου. Το να στέλνεις μηνυματάκια στο ιδιωτικό ταχυδρομείο, βέβαια είναι μια θέση και μια λύση, αλλά δεν προωθεί τίποτα. Σε διάλογο και σε καθαρή θέση, πρέπει να πάτε. Υπάρχει το blog που βοηθάει τον δημόσιο διάλογο και βάζει όλες τις θέσεις σε συζήτηση, αμφισβήτηση ή και δημιουργικότητα. Ιδιωτικά και με προστασία των προσωπικών δεδομένων. Το άλλο  δεν βοηθάει πουθενά. Και ξέρετε οτι δεν βγάζω τίποτα προς τα έξω. Μην με εξωθείτε λοιπόν. Δεν τόχω και πολύ να αρχίσω δημοσιοποίηση στοιχείων.
            Γράφεις κύριε τόσον καιρό, οτι "πιστεύεις οτι ο Αδαμίδης θα αποτύχει". Κι έχεις και μετοχές στην ΠΑΕ. Μάλιστα. Τώρα, τι σε έπιασε; Ναι μεν αλλά; Γράψε την θέση σου, φάε ( αν ) το μπινελίκι σου και χέσε μας. Εμένα τι μου λες οτι κάνω λάθος και δεν έπρεπε να γράφω αυτά τα πράματα; Γιατί; Έπιασες γκόμενο τον Χιμένεθ;΄Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΗΤΑΝ ΌΓΔΟΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ; ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
              Και προχωράμε. Και ρωτάω: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ; Και το " υπάλληλο", δεν το λέω υποτιμητικά. ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ: ΑΛΛΟ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ, ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.
              Και πραγματικά τι να κάνει κι ο Αδαμίδης; Τρέχει απο εδώ κι απο εκεί και προσπαθεί να τους έχει όλους ικανοποιημένους. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ( παρακαλώ να με καταλάβετε, τα λοιπά είναι μηνύσιμα ). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , που ζουν και θριαμβεύουν όσο κι αν πορεύονται πλέον χώρια ( καβάλα= η πιο σεξουαλική πόλη της Ελλάδας), ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
         Που μπορεί και να είναι, αλλά δεν απαγορεύει σε κανέναν ικανό να ασκήσει πολιτική. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ  ΘΕΑΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
               ΄Πράγματι η πορεία της ζωής θέλει ρίξεις. Πιθανώς αυτά να μην μαθαίνονται στην γηραιά Αλβιόνα. Τι να κάνω, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ; Σου προτάθηκε να μην απέχεις και να πας με τον ισχυρό που θα παραμείνει. Εσύ διάλεξες άλλον. ΚΙ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ. Δικαίωμα σου. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΤΡΑΤΑΡΩ. ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ. ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΣΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΕΟΝ,  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΤΙΣ 27. ΘΑΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
              Και το κυριότερο είναι οτι δεν υπάρχει σταθερή πορεία. Μια έτσι και μια αλλοιώς. ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ. Και η ΑΕΚ δεν είναι όχημα, παρά μόνο για όσους την βλέπουν σαν προσωρινοί. Μέχρι τους Καρτραίτ.  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ( " με τον Μπάγιεβιτς θάμαστε πάντα φίλοι", " τρελαίνομαι με τον Μανόλο" ). ΕΙΠΑΜΕ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, αλλά θα το πουμε αργότερα.
         Ας βολευτούμε με τα ανάποδα αποτελέσματα. 1Χ - 2 κατά σειράν και βλέπουμε τέλος Νοέμβρη. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
       ΥΓ1. Ας πούμε οτι ο Μαρινάκης παραιτείται απο πρόεδρος της λίγδας. ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ;
      ΥΓ2. ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΟΡΑΤΕΣ ΜΠΟΥΚΕΣ Ή ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ;
      ΥΓ3. ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΚΕΣ;
       ΥΓ4. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΗΘΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΥΡΗΝΙΚΟ" ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΚΙ ΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΪΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ.
     ΥΓ5. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ TΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ BLOG 7000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. KAI KAΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΛΟΓΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ. ΟΧΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΜΑΤΟΣ ΓΝΗΣΙΑ.

25 σχόλια:

  1. Tην εμπορική λειτουργία του πρώτου καταστήματός της ανακοίνωσε η Aegean Power, ελληνική ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, μέλος του Ομίλου Aegean.
    Tο κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Κολωνακίου, Κουμπάρη 5. Στο κατάστημα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξατομικευμένη προϊοντική λύση που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα.
    Παράλληλα, οι υφιστάμενοι πελάτες της Aegean Power έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους απ’ ευθείας στο κατάστημα και να ενημερωθούν για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας, που ενδεχόμενα τους ενδιαφέρουν.
    Συγκεκριμένα, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις προτάσεις της Aegean Power για τις επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά, καθώς και για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκών στις Στέγες», που έχει ξεκινήσει να προσφέρει ήδη η εταιρεία.
    Επιπλέον, με το κατάστημα αυτό και στο πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξής της, η Aegean Power, υλοποιεί πλάνο δημιουργίας Δικτύου Καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Βόλο

    Ας βολευτούμε προς το παρόν με τον Παππα και τον Αδαμίδι και ας βλέπουμε από μακρυά την πρόοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο αλλά και σχετικό:

    Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ. ευρώ. Δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.
    Όμως η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απαγορεύουν κάθε προσπάθεια αυτή την στιγμή εκμετάλλευσης του ελληνικού υπόγειου θησαυρού.
    Οι αποκαλύψεις έγιναν χθες στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» στο Alter από Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων και Αμερικανούς ερευνητές του ελληνικού υπεδάφους.
    Παράλληλα, ο καθηγητής Γεωλογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών κ. Αβραάμ Ζελιλίδης έκανε την εξής συγκλονιστική αποκάλυψη: «πριν δύο χρόνια σε απλή εξόρυξη για ανεύρεση νερού στο Τυμπάκι της Κρήτης πετάχτηκε από το υπέδαφος με μεγάλη πίεση φυσικό αέριο που το καίγαμε επί μία εβδομάδα.
    Ζητήσαμε επειγόντως έγκριση τοποθέτησης αγωγού για την εκμετάλλευση της τεράστιας ποσότητας φυσικού αερίου που υπάρχει στο υπέδαφος της Μεσσαράς της Κρήτης και η απάντηση από το υπουργείο Ενέργειας ήταν να στείλουν συνεργεία της νομαρχίας και να κλείσουν με τσιμέντο τις οπές από όπου έβγαινε το φυσικό αέριο».
    Επίσης ο καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης κ. Αντώνης Φώσκολος με επίσημους γεωλογικούς χάρτες έδειξε ότι στη θαλάσσια λεκάνη νότιας της Κρήτης υπάρχει κοίτασμα πετρελαίου μεγέθους σχεδόν του κοιτάσματος της Αλάσκας.
    Ενώ τα κοιτάσματα αυτά τα κλέβουν Αιγύπτιοι, Λίβυοι και Αλγερινοί με εξέδρες εξόρυξης που έχουν ήδη στήσει, η Ελλάδα κρύβει ακόμα και τις μελέτες των επιστημόνων στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μάθαμε ποια είναι η μυστική συνταγή του Μανόλο και κάνει τους παίχτες να πετάνε.Την εφάρμοζε και στην Σεβίλη με άριστα αποτελέσματα.Τώρα θα την εφαρμώσει και στην ΑΕΚ για να πετάνε οι παίχτες διότι απο την πολλή προπονηση και τους μαζεμένουν αγώνες τα ΄''φτύσανε''Πίτσα αγαπητά μου παιδιά είναι η συνταγή.Για να πάρουν τα πάνω τους.
    Εγώ πάντως θα ήθελα να πω οτι εδώ είναι βαλκάνια και έχουμε άλλους νόμους και κανόνες.Καλή η πίτσα Μανόλο αλλά με ένα αναγραμματισμό μπορεί να γίνει κάτι άλλο που επείσεις τρώγεται.Και μόλις τελειώσουν οι διορίες που έχουν σωστά δωθεί θα καταλήξουμε στις πίτσες από την Ριμανία και όχι στις Fan που ανέλαβε χορηγός,και συστήνεις να τρώνε οι παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    "Δεν παει με αυτον που μενει,αλλα με τον αλλον,τον προσωρινο..."
    Ακριβως. Αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα. Και το διδαγμα θα ειναι το αναποδο κρεμασμα απο τους -ποιος να το πιστευε- υποστηρικτες του.
    Εγω συνεχιζω να απορω,οπως συνεχιζω βεβαια να λεω οτι ειναι υπαλληλος, με καμια υπαινικτηκη η προσβλητικη εννοια στην λεξη.Αφου αυτο ειναι. Τι να τον πουμε; Αυτοκρατορα; Αλλα, λεω, συνεχιζω να απορω :Αυτενεργει-με το ελευθερο απο τον Παππα,-η τον παιρνει τηλεφωνο καθε φορα προκειμενου να ενεργησει,η ενεργει και για λογαριασμου αλλου;
    Ολα θα φανουν στην πορεια ασφαλως. Οταν θα ειναι απαραιτητηες οι μεγαλες δικαιολογιες και τα ξεσκεπασματα θα ειναι αρκετα.
    Προς το παρον,ας σκεπαστουμε με το τρυπιο σεντονι του Σταυρου.Που απωντων των ενδιαφερομενων και των πραγματικων διοικουντων,αυτοαναγορευτηκε σε Ναπολεον.
    Που-επαναλαμβανω- κατα βαση,τα μεγαλα θεματα για τα οποια-υποτιθεται-εκληθει να λυσει (αν ειναι δυνατον αυτο)και τα οποια ταλανιζουν την ομαδα-ακομα-ακομα και αυτες οι ανανεωσεις- δεν εχει επιτευχθει τιποτα,παρα μονο τοσους μηνες βλεπαμε βολτες-επισκεψεις-επιθεωρισεις στα Σπατα,τα οποια Σπατα,δεν ειναι ουτε δικη του προσπαθεια αλλα ουτε καιτης ΑΕΚ χωρος,και αφου τελειωσε αυτο,βλεπουμε ξανα-μανα μετα απο μηνες πολλους,μακετες,project, και επισκεψεις στα γραναζια του δημοσιου,για το γηπεδικον ζητημα.
    Αυτο που λενε δηλαδη,μνημοσυνο με ξενα κολυβα.
    Ενα γηπεδο του εζητηθει να βρει για να μη μεινουμε εκτος Ευρωπης και δεν τα καταφερε. Ας οψεται αυτος που μπουκαρει στα αποδυτηρια των διαιτητων. Γιατι ο "αλλος", τον αφησε στα κρυα του λουτρου,αρνουμενος να εξυπηρετησει. Μαλλον γι'αυτο υποστηριζεται σημερα. Ο Μαζοχισμος δεν εξηγειται,παρα μονο απολαμβανεται.

    Υ.Γ: Εκεινο το ριμαδοσυμβολαιο του Τζεμπουρ που "εχουμε συμφωνισει σε ολα",δεν εχει ακομα μεταφραστει; Η Ιλιαδα και η Οδυσσεια χρειαστηκαν λιγοτερο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, παιδιά.
    Χρήστο μου, αυτό που επικρατεί στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, είναι η μετάθεση ευθυνών. Για όλα φταίει κάποιος άλλος. Ο εγκέφαλος, μεταθέτει την ευθύνη στα άνω ή κάτω άκρα και τα άκρα στις κλιματολογικές συνθήκες.
    Τελικά, για όλα φταίνε οι γκόμενες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον τελευταιο καιρο κηδεια ειναι το μπλογκ
    για να το ανεβασω λιγο
    ΝΤΟΥΣΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς dimitri: Οι επισκέψεις είναι αυξημένες, τα σχόλια είναι πεσμένα κι είναι λογικό λόγω παρασκηνίου. Είναι άθλημα δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Μα οι ρημαδοανανεώσεις, είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τις επιστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimitri είπε...
    τον τελευταιο καιρο κηδεια ειναι το μπλογκ
    για να το ανεβασω λιγο
    ΝΤΟΥΣΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ

    -------------

    de tsimpame leme

    ase kana mina na min asxolithoume me vatraxoprigipes,adamidides,erasitexnikes ,handball-volley-futsall , oikopedomaxies,alsi,oikologous klp kai na doume ligo mpalitsa

    kavlonei sti toumpa leei o tzimpour , ante na doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ11 Νοεμβρίου, 2010 16:56

    και η ζωη σηνεχιζεται.χωρισ πρωταθλημα να παρουμε βεβαια,Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΕΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Αδαμιδην επιστολην: Κεφ Α'παρ. 1-5

    Θελεις να εκφρασεις τον "μεσο ΑΕΚτζη", θελεις να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα της ομαδας,θελεις να σταθεις αναμεσα στους μεν και τους δε χωρις να μπορει κανεις να σου πει κουβεντα;
    Παρε την κασετα ηχου απο την συνελευση και την υπεροχη στοιχομυθια του τυπου: -"ξερουμε τι κανατε περσυ και πως πηρατε το πρωταθλημα" -"και εμεις πολυ καλα ξερουμε πως τα περνατε ολα αυτα τα χρονια" και τραβα κατα τον εισαγγελεα-αφου δεν παρεμβαινει μοναχος του,καθως εχει υποχρεωση-και ξεκινα τον ανενδοτο. Η ΑΕΚ εχει εννομο συμφερον απο αυτο. Δικηγορος εισαι,μη τα λεμε εμεις. Εκτος και αν εισαι ο Πινοκιο.
    Αλλα πως να τον κανεις και που να αντιπαρατεθεις; Στα λεφτα,στην "γνωση",στις γνωριμιες,στην επιρροη,στις διασυνδεσεις;
    Οποτε-λεμε- κανεις δεν εχει απαιτηση απο σενα,να παριστανεις τον Ταρζαν,σαν αλλος Αδαμ.Εκτος και αν "αναγκαζεσαι" οντας υπο δοκιμη απο καποιον, που σε ψιλοπεταει στα βαθεια για να δει τι ψαρια πιανεις.
    Ουτως η αλλως ο μισθος σου και τα-οποια- μπονους τρεχουν κανονικα. Γιατι παριστανεις τον Βεργκιγκεντοριξ;
    Στην καλυτερη περιπτωση,μη κανεις τιποτα απο τα παραπανω ανουσια, και ασε την ομαδα να πηγαινει στα "κουφα". Γιατι την βαζεις στο στοχαστρο;
    Καλε μου ανθρωπε,για αλλο εισαι εκει και δεν ξερω για τι πραγμα εσυ εχεις πεισει τον εαυτο σου-με το ελευθερο ενος αδιαφορου Παππα. Ο οποιος θελει να δει "οικονομια" και λιγοτερη χασουρα,αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φυγει. Αρα η δουλεια σου ειναι να καλυτερεψεις τα νουμερα, να φερεις στα ισα-οσο γινεται τις οικον. χρησεις,να μειωσεις το μπατζετ,να κανονισεις τα συμβολαια ("κανονισεις", σημαινει οτιδηποτε)να απεμπλεξεις την ΠΑΕ απο Empire, Morgan, να πληρωνεις κανονικα τους υπαλληλους κλπ.
    Και σε ρωταω,εγω ο αδαης. Τι απο ολα τα παρανω εχεις κανει,περα απο το πετσοκομα των θεσεων εργασιας και τις "προτασεις για μειωση των αποδοχων", πραγμα το οποιο μπορω να κανω και εγω,οποτε γιατι εισαι εσυ εκει.
    Ουτε με την Empire υπαρχει λυση ενα χρονο τωρα,ουτε με την Morgan εχει διακανονιστει τιποτα,ουτε συμβολαια ανανεωθηκαν,ουτε πληρωμες γινονταν στην ωρα τους μεχρι πριν λιγους μηνες και δεν ξερω αν θα γινονται απο δω και μπρος.Ελπιζω τουλαχιστον να πληρωνεις την εφορια,για να μην εχουμε τιποτα αλλα.(παρεπιπτοντως να σου πω,οτι για μενα εχεις το ιδιο μεριδιο ευθυνης με τον προηγουμενο προπονητη-που ενω εκανες εμετο οταν τον εβλεπες,τωρα ειστε για παντα "φιλοι"-για την περσυνη πορεια-φιασκο, γιατι αφου δεν περασε ο ορος σου-οπως και κανενας αλλος βεβαια-ερχομενος εδω "αν δε φυγει αυτος δεν ερχομαι" και προτιμησες να καψεις την ομαδα,για να τον δεις να φευγει,κλαιγοντας κροκοδειλια."κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου κοντιτερα"ε; Ειτε ηταν ιδεα σου,ειτε σου το προτειναν,ειστε μαλακες απαντες).
    Και τελος παντων βρισκεσαι εκει για να διεκπαιρεωσεις καποιες υποθεσεις και οχι για να κανεις ακοπους λεονταρισμους παριστανοντας το αφεντικο,ενω δεν εισαι και δεν στο απαιτησε κανενας αυτο,παρα ισως μονο, η ηλιθια φιλαυτια σου.
    Γιατι με αδειες "απειλες" του τυπου : ΘΑ φυγουμε απο το πρωταθλημα και ΘΑ καταθεσουμε προταση μομφης, γελαει ο κοσμος και κυριως τα αλογα του καρου πανω στο οποιο εχεις ανεβει.
    Οσο υπαρχουν μαλακες θα υπαρχουν και τζαμπα μαγκες,συμφωνω. Κανε ομως-μαζι με το "κομματι" σου- κα καμια δουλεια,γιατι ερχεται ο Μαυρος Θεριστης και δεν ξερω που και πως θα σε'βρει.
    Κοιτα το μαγαζακι σου και πως αυτο δεν θα μπαταρει, και μη φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζεμπουρ Σκοκο Μπλανκο στην αναμονη για ανανεωση (η για την εξοδο)για Γκετζογλου ακουγεται απο Ιταλια μερια, κατασκοποι γεματα τα επομενα παιχνιδια μας με ΠΑΟΚ Καβαλα και κυριως Οσφπ και απο την αλλη,για ισοροπια, τρεχουν ενα καρο ονοματα στις φυλλαδες σαν υποψηφιες μεταγγραφες. Μανιατης λεει, Μορας Ανακογλου, κατι Ισπανοι προτιμησεις του Μανωλη,λεει κλπ. Διαλιεχτε.
    Αυτο θα παει 50-50
    Αλλα ρωταω. Αν γινουν οι 2-3 απαραιττες προσθηκες και γινουν και οι ανανεωσεις των τριων τους οποιους εχει ηδη εγκρινει ο Μανωλης,τοτε με τι χρηματα θα γινουν αυτα; Εχουν 4-5-6 εκ. κατα μεσης της χρονιας; Εδω δεν τα ειχαν στην αρχη της. Εδω δεν προκειται να δωσει τοσα ουτε ο βαζελος για μεταγγραφες.
    Εχουμε να τα δωσουμε; Ναι. Σε κουμπια, η σε τσιγκακια.
    Κραταμε Μπλανκο,αλλωστε για αυτο και η αποψηξη. Δινουμε Σκοκο,Τζεμπουρ, και ισως Γκετζογλου, παιρνουμε κανενα ταληρο συνολο,δινουμε 500 χιλ. για κανεναν δικο μας εδω, και κλεινουν αρκετες τρυπες σε ισολογισμους χρεη κλπ.
    Λαμπρα.
    Τα ειπε ο Μανωλακης: "Θα ηθελα (αοριστος) να μεινουν και οι τρεις,τους θελω (ενεστωτας εδω)στην ομαδα,αλλα αν ειναι να υποθηκευσω το οικονομικο μελλον της ΑΕΚ,δεν θα το κανω". Καταλαβατε νομιζω. Επισης ειπε: "Θα δουλευουμε με Ελληνες παικτες". Μη ρωτατε απο ποτε ενας Ισπανος εχει σε εκτιμηση τους Ελληνες παικτες,μεγαλυτερη μαλιστα απο οτι ενας Ελληνας συναδελφος του. Ποτε προλαβε να τους δει και να τους μαθει για να πιστευει οτι "του αρκουν" "του κανουν" για αυτο που θελει να φτιαξει;
    Τελικα ο Μανωλης ηρθε σαν αντιδοτο στο εμποδιο Μπαγεβιτς; Ασφαλως και αλλξε το κλιμα οσο αφορα στις ανοχες που υπαρχουν στο ενδεχομενο πωλησης πρωτοκλασατου-των.
    Σωστο το σκεπτικο: "αν τους δωσουμε με αυτον(ξερετε ποιον) προπονητη,θα γινει της πουτανας...ασε,αλλαζουμε τεχνικο,παιρνουμε κανεναν ξενο και με "αλλη φιλοσοφια" και "πλανα" και τοτε τους ξεπουλαμε. Αν μαλιστα αυτος ο νεος,εχει και εφεση στην δουλεια με τις ακαδημιες,θα ηταν ευχης εργον".
    Ερχεται ενα ενδιαφερον 50ημερο. Ολα θα φανουν. Αγωνιστικα και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Papas (εσω έτοιμος)11 Νοεμβρίου, 2010 20:17

    Παιδια λεφτά υπάρχουν. Θα παραμείνουν και οι τρείς και θα αποκτηθούν ένας δυό παίκτες ακόμα.
    Λεφτά υπάρχουν. Ας είναι καλά..............χε,χε. Μα ποιός άλλος? Η τσέπη σας να είναι καλά. Βάλτε να πάνε, φύγανε.
    ΧΕ..Χε. Ακούς εκεί μεταγραφές. Τι σόι μεταγραφές να κάνω για 5-6 χιλιαδίτσες βρε παιλιόπαιδα. ΓΙΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Μια ερώτηση αδερφέ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΔΕΡΦΑΡΑ; ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς Papas ( έσω έτοιμος ): βεβαίως και λεφτά υπάρχουν. ΑΛΛΑ ποτέ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. Ό,τι κάνει ο ΠΑΤΕΡΑΣ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΑΗ " ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".
    ΘΡΑΚΗ: " ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ".
    στήβεν: " ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΘΡΑΚΗ".
    ΟΡΙΣΤΕ; ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΛΕΦΤΗ" ΤΟΥ GOOGLE. ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ ΚΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. de tha pareis diploma poteeeeee
    vatraxeeeeeeee - vatraxeeeeeeeeeeee

    hahahahaha
    re na thes n'ageiaseis kai na mi s'afinoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς Χρήστο: ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( οπουδήποτε ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ( ΒΆΛΕ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ), ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: Μίλησα με τον Τάσαρο πριν 2 ώρες. Μιλάμε για άντρακλα και κάποια στιγμή να τον γνωρίσεις. Πολύ γουστάρει την Τούμπα. Καυλώνει κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ασφαλως και ο πραγματικος ηγετης παει κοντρα στο λαο,αφου το πρωτο που αναγνωριζει σαν συμπτωμα,ειναι η βλακεια του οχλου και την αναγκη που νοιωθει ο ιδιος ( ο ηγετης) να αλλαξει την μοιρα του(του λαου).
    Στην ουσια προκειται για εναν μεγαλο ελεημονα.
    Που στο γερμα της ζωης του,πεθαινοντας ασχημα και μονος, παραδεχεται το ατοπον του πραγματος και την προδιαγεγραμμενη πορεια του οχλου προς τον εξαναγκασμο,την δουλεια και την "τυφλωση".
    Η μοναξια της γνωσης. Η,η γνωση της μοναξιας.

    Για την Θρακη,οντως το εχεις πει μηνες πριν.
    Και ολο πιο φανερα (και ολο και πιο ανερυθριαστα ακομα) γινονται πλεον νυξεις για συνορα,ακομα και διαλογος ανοιγει αμα λαχει για τα κεκτημενα και τα αδιαπραγματεφτα( με "φ").
    Η Ευρωπη των "ζωνων" των "κοινωτητων" και βεβαια η Ευρωπη των περιφερειων και ουχι πλεον των "κρατων", αυτων των παρωχυμενων καταστασεων που μονο εμποδια πια φερνουν και ειναι αχρειαστα.
    Εμπρος στην παγκοσμια διακυβερνηση. Οχι απο τους πολιτικους βεβαια αλλα απο την χουντα των κεντρικων τραπεζων.Δηλαδη των ....... (μαντεψτε)
    Οποιος το βρει κερδιζει το βαρος του σε gold

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρήστο: ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ. Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΔΕΡΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΘΕ ΣΚ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Φ Ή ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΓΝΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ - τσιμπούκια κάνετε - ΜΑΧΗ. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΑΝΕ. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΤΟΥ ΣΚ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ Φ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, όχι σαν γραπτό αλλά σαν αποστολή κι υποχρέωση και συναίσθημα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ; ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ. ΓΙΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΛΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΕΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Steven: Και εγω το ιδιο και το γνωριζεις.
    Ειναι το πιο σημαντικο πραγμα. Για την ακριβεια,ειναι το μοναδικο που μπορει πραγματικα να υπαρξει. Και το μοναδικο στο οποιο πιστευω.
    Οτι ανωτερο. Εδω σε αυτην προσπαθουν να προσομοιασουν ολοι και ολα. Ολες οι "σχεσεις" αποζητουν αυτο.πχ: "Να εισαι με την γυναικα σου ΠΡΩΤΑ φιλος". "Να εισαι με το παιδι σου ΠΡΩΤΑ φιλος". "με τον συνεργατη σου ΠΡΩΤΑ φιλος" κλπ. Δηλαδη ειναι ΤΟ ζητουμενο.
    Πανω απο ολους και ολα η φιλια. Η οποια βεβαια δεν(πρεπει να) εχει καμια σχεση με την "συμφιλιωση" η το ταιριασμα για λογους συμφεροντος,η κοινων στοχων η την λυκοφιλια του τρομου.

    Οσο για το κειμενο ανεβασε το εδω,την Κυριακη και κρατα το, σε πεισμα της καλπης των καλπικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή