Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ

           Ωραία υποδοχή. Να γυρνάς απο την Ολλανδία με χιονόπτωση και μηδέν βαθμούς, και να μπαίνεις σε ένα καυτό γήπεδο και μέσα στην ελληνική υγρασία. Που ευτυχώς υπήρχε αυτός ο παλμός και ξέχναγες όλη την αρρώστεια του καιρού. Μάλλον η υγεία μας έχει αφήσει παρέα με τις μασκαρεμένες εποχές. Ένας παλμός όμως, που σε βοηθούσε να ξεπερνάς και το θέαμα που ξετυλιγόταν μέσα στο ΟΑΚΑ.
           Να το πάμε Αεκτζήδικα; Ναι. Μεγάλη ικανοποίηση για τη νίκη. Και με τον τρόπο που ήρθε. Είναι μια σφεντονιά του μικρού εναντίον του Γολιάθ. Που δεν έπαθε τίποτα βέβαια, απλά ένα ψιλοσάστισμα. Είναι δυνατόν; Είναι. Διότι η ΑΕΚ είναι αυτή που είναι σήμερα μεν , αλλά δεν χαμπαριάζει απο ρουφιάνικες φανέλες. Κι αδερφοποιημένους οικοδόμους. Τι να κάνουμε; Η αλήθεια είναι μια και είναι πικρή. ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ; ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
            Εγώ όμως είδα άλλα πράματα. Έγραφε πολύ πετυχημένα ο Φίλαθλος οτι η δαφνοστεφανωμένη θέλει να αποδείξει οτι είναι το αφεντικό κι οτι η ΑΕΚ θέλει να μείνει ζωντανή. Απεδείχθη τίποτα; Όχι βέβαια. Όλα θα παραμείνουν στην ρότα που έχουν πάρει πολύ καιρό τώρα. Κι ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΚΙ ΑΦΟΥ " λεφτά υπάρχουν".
              Τι είδα; Δυο ομάδες, που ο ένας έδινε το παιχνίδι στον άλλον. Κανείς δεν ήθελε να κερδίσει. Ο ένας, ενώ μπορούσε, βολευόταν δημοσιοϋπαλληλικά με μια ισοπαλία κι αν κάτι προέκυπτε θα το έπαιζε άντρας με την κατάλληλη δημοσιογραφική υποστήριξη. Ο άλλος, να φυλάξει τον κώλο του πρώτα κι έχει ο θεός, κυρίως από λάθη του αντιπάλου. Ποιός είναι ο ένας και ποιός ο άλλος; Βάλτε όποιον θέλετε. Δεν έχει σημασία  για ανθρώπους που ξέρουν μπάλα, αγαπούν το ποδόσφαιρο κι όχι την κακοποίηση, και θέλουν οι ίδιοι να βλέπουν κάτι. Ειδικά άμα πληρώνουν ή αν έχουν δει τα βιντεάκια πριν τον αγώνα με την παλιά ομάδα μας.
              Ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με βασικές πινελιές στα λάθη. Που τα κλώτσαγαν όλοι. Μια ΑΕΚ που ανέβηκε λοιπόν μετά το πρώτο εικοσάλεπτο κι απείλησε κι αυτή. Με μπόλικες απουσίες, είτε εκούσιες είτε ακούσιες, και βασιζόμενη απο ένα σημείο και μετά στην αμυντική της λειτουργία. Μπροστά ήταν για τα κλάματα. Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Σκόκο ήταν ωσεί παρόντες συνεπικουρούμενοι απο αυτόν τον ανεκδιήγητο ΜΠΕΡΝΣ. Ο ΜΑΚΡΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
              Και στο δεύτερο μέρος αποφάσισαν όλοι να γίνουν αρλεκίνοι στην παρωδία. Οι προπονητές. οι παίκτες κι ο διαιτητής. Ναι, αυτή η μουσίτσα που δήθεν το έπαιζε ακριβοδίκαιος και κατώρθωσε να τα κάνει σκατά. Μοιράζοντας αστείες κάρτες, εκνευρίζοντας τους πάντες και στο τέλος φυσικά χάνοντας κάθε έλεγχο του αγώνα. Κι είναι τυχερός με την κατάληξη αυτήν. Διότι οι κάρτες είναι για να βγαίνουν για σοβαρούς λόγους  και τελικά όχι για να κρατιούνται φυλαγμένες όταν πέφτουν κορμιά.
           Τι να πω; Παράξενο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, παιχνιδάκι. Ένα πέναλτυ που όπως το είδα, θα το έδινα κι εγώ. Που χάθηκε. Είπαμε, ο ένας χάριζε τον σκοπό στον άλλο. Αντί η ΑΕΚ να γιγαντωθεί, να συμπεριφέρεται σαν φοβισμένος τυφλοπόντικας. Και να την σπρώχνουν 25000 άνθρωποι. Τίποτα. Εκεί πίσω. Να μην βουτάει την αδερφάρα απο τα μαλλιά, αλλά να περιμένει. Τακτική Χιμένεθ; Καλά κρασιά. Διότι σωστά ο Μπερνς παραχωρεί την θέση του κλωτσηδόν στον Μπλάνκο, που μου φάνηκε πιο αποφασιστικός σήμερα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ( για σφαλιάρες στο πέναλτυ που έκανε ) και ξαφνικά βγαίνει έξω ο Σκόκο, που ήταν κακός αλλά έχει πάντα το ένστικτο του δολοφόνου, ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΜΑΚΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ.
          Φυσικά, το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Μανόλο. Οτι κάτι είδε, που δεν είδα εγώ. Και μακάρι να είναι έτσι. Να μην βλέπω τίποτα απο την διαβολική σκέψη του προπονητή, να τα κάνει αχταρμά και στο τέλος να μας παραδίδει σεμινάρια για τις αψυχολόγητες ενέργειες που όμως δικαιώνονται. Έτσι τον θέλω τον προπονητή μας. Που όμως είχε μια αμυντική τετράδα εκπληκτική, διότι παρά τα λάθη, βγάλανε ανδρισμό και ψυχή. Με ένα Καράμπελα φοβερό απέναντι σε παίκτη δαίμονα. Με έναν Ντιοπ φανερά ανέτοιμο, που όμως έκανε την δουλειά του. Κι επομένως, συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσει έτσι η ομάδα και να μην είναι άλλος ένας κρότος που δεν θα έχει συνέχεια.
         Ο Σιδηρόπουλος, ενώ φαίνεται οτι ξέρει τι του γίνεται, εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την μη αποβολή του Αβραάμ για το εκτός φάσης χτύπημα στον Γκερέϊρο, για τον μη καταλογισμό ένος πέναλτυ στην φάση πριν το γκολ μας και για την μη αποβολή του Μοντεστό με δεύτερη κάρτα για τις καθυστερήσεις του. Εντάξει έπρεπε να φάει μια κάρτα ο Γιάχιτς και φυσικά κόκκινη ο Ντιοπ. Ας τα έκανε και θα τα γράφαμε αλλοιώς. Αφού ήταν παρωδία η διαιτησία του, έτσι θα τα λέω κι εγώ.
        Επίσης συγχαρητήρια και στον Γκέντζογλου. Άμα δεν ξενυχτάει, μπορεί. Δυστυχώς οφείλω να πω οτι οι ευκαιρίες της δαφνοστεφανωμένης ήταν πιο κλασσικές, αλλά η ΑΕΚ δεν φτάιει σε τίποτα. Σήμερα είχε μαζί της και τη Νέμεση μάλλον,  ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΝΤΡΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
                  ΓΑΒΡΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ. ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ.
        

60 σχόλια:

  1. Αδερφε, καλως ηρθες στα πατρια εδαφη.
    Τελικα η ΑΕΚ ειναι "2 εργα σεξ. Δροσια,ψυξη".
    Το αγιον αποτελεσμα εκανε το εργο του και ελπιζουμε στις δηλωσεις του Μανωλη να μη διαβασουμε καμια τυπου "ετσι εδεσα κομπο τον φιλο μου Ερνεστο"
    Γιατι απο την εικονα του παιχνιδιου-και οχι το αποτελεσμα,το οποιο υποκειται σε ενα καρο αλλους παραγοντες-φανηκε οτι τα εχει χαμενα και κυρια οτι ξερει πλεον οτι εχει στα χερια του -ως επι το πλειστον- σαπακια.

    Και το μονο που δουλεψε για το παιχνιδι ειναι το "δεν μας παιρνει για αλλη ηττα". Δηλαδη: κουραγιο παλικαρια μου,το ξερω ειστε κομματια,αλλα σηκωστε τα φλαμπουρα και τα κειμηλια,βγαλτε απο τα μπαουλα οτι εχετε και παμε ωρε! Και αυτη τη φορα το κολπο επιασε.
    Και στις -μεχρι τωρα-δηλωσεις του για το παιχνιδι κατι πηρε το αυτι μου για μια επιστολη που εσταλει και την μετεφρασε,κατι για την Κωνσταντινουπολη ειπε κατι "για τον Κωστα", κατι για χαμενες πατριδες...μονο το cd της Καλιας Βενετη δεν επαιξε στην συνεντευξη τυπου με το ασμα "Της Πολης ο καιμος".

    Αλλα αντ'αλλων. Το γυφτακι 90 λεπτα μεσα; Ξεκινας με τον καγκουρο τον Μπερνς; Με τον Καραμπελα αριστερα μοναχο του; και με καρτα απο το 10λεπτο; Ο Λαγος εξω; Με ανυπαρκτο κεντρο βολταροντας γυρω πο τον κυκλο του ο Γκετζογλου;Και "αναπτυξη" με σεντρουλες του Δελα και του Μανωλα,να βρουν τον-μοναδικο-γυρισμενο στο αντιπαλο τερμα κωλο του Λυμπε; Και ο ΠαπαΝτιοπ, εξω και αυτος; ΚΑι ο Μακος, ο καλυτερος της ομαδας αλλαγη; Μαλλον ηταν στο σχεδιο του: "γκολ στο 90 και φυγαμε για ντουζ"
    Και εφ'οσον το αποτελσμα ειναι νικη,το βουλωνουμε.Ο.Κ Αλλα δεν βουλωνουμε τα ματια μας.
    Απλα οι αλλοι ηταν μαλακες-αλλα και υπερτιμημενοι-αλλα και δημοσιοι υπαλληλοι και βολευονταν με το "Χ".

    Και οταν αυτη η ΑΕΚ των χιλιων προβληματων,του μετριοτατου ροστερ και ολων των αλλων παθογενειων που την ακολουθουν και αγωνιστικα,καταφερνει και σε κερδιζει μεσα-εξω τρεις φορες απανωτα,τοτε βαλτε τα εκατομμυρια στον κωλο σας. Γιατι με αυτα μοναχα,τιποτα δεν γινεται. Γιαυτο και οι δηλωσεις της Βαγγελως στην αρχη για "Εγκλημα κατα της Ελλαδος" και "να μη ξανασφυριξει ο ταδε" και "ουτε και ο ταδε" και παρε τα στομαχια και τα προγουλια σου και καντα μαξιλαρι να ξεκουραζεις την ανοησια σου χοντρε.

    Οθωμανικον δικαιον Κεφ. 1 παραγρ. 5 : Ακομα και το πιο ακριβο σου μαργαριταρι να πεσει στο σιφωνι, μη σκυβεις ΠΟΤΕ να το πιασεις,εχοντας πισω σου εναν ανεμελο αλλα ξαναμενο Τουρκο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρινάκη τώρα μπορείς να πας να γαμηθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENA KORNER DEN EKTELESE O LEONARDO K VALAME GOAL.
    .
    E.M
    YG
    OUTE OREXH GIA KRITIKH DEN EXW ME TA XALIA THS OMADAS K TIS EPILOGES TOU PROPONHTH
    8A8ELANA EVLEPA DIDIMO GEREIRO SKOKO STO KENTRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Εγώ πάντως είδα ξανά οτι δεν υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα. Ανεμοσκορπίσματα είναι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...ο διαιτητης κρατησε μονο 7 λεπτα καθυστερηση και δεν αφησε τον Ολυμπιακο να ισοφαρισει...αυτο ειναι "εκγλημα κατα της Ελλαδος". Το σχολιο του Αδαμιδη,πολυ πετυχημενο οφειλουμε να πουμε. Κατι μεταξυ πικαρισματος και ειρωνειας. Ενταξει. Οτι καναμε και μεταξυ μας στα καφενεια οταν βλεπουμε απο την t,v αγωνες.
    Δεν καταλαβαινω γιατι εθιχθει ο εκπροσωπος τυπου του οσφπ. Και υπενθυμησε στον Σταυρο μας οτι ειναι "περαστικος απο εδω". Και τον πληγωσε ειναι αληθεια.
    Μα ολοι ειμαστε "περαστικοι" Μωραλη μου. Μη γινεσαι αμοραλιστης. Εσυ τι εισαι εκει; Μητροπολιτης δια βιου; Που και αυτοι δηλαδη, "περαστικοι" ειναι.
    "Σημερον εμου,αυριον εταιρου, ουδεποτε τινος..." λενε τα μοναχογεροντια.

    Με το να τα βαζεις με τον"περαστικο" μονο και μονο για να απαλυνεις τον πονο του χοντρου αφεντικου και να του πουλησεις παρηγοριαν,γινεσαι σαλιγκαρι.
    Σιγα το κακο. Εκανες μια ηττα. Τοσο ντροπη ειναι; Αφου αλλωστε οπως ειπες και εσυ "...εμεις δεν χανουμε συχνα". Ε, τοτε τι γκαριζεις βρε μαλακαντρεα; Να μη χανεις ποτε δηλαδη;Εσυ στις ποσες κολλητες ηττες απολυεσαι; Η εισαι μονιμος;

    Πες κατι που να ταιριαζει.Οπως:
    " Ημασταν ατυχοι..." η " δεν μας ηθελε", η " δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος" (αυτο ειναι προτιμοτερο να το ακουσει το αφεντικο σου) η " τι να κανουμε,αυτο ειναι το ποδοσφαιρο"(ετσι μπορει και να του ελυνες καμια απορια που ισως εχει οπως: μα γιατι ρε πουστη μου δεν κερδιζουμε καθε Κυριακη;) η "αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου" ( μονο μη του πεις τι ακριβως σημαινει,γιατι μπορει να του κοπει η ορεξη).

    Πες κατι τελος παντων βρε. Αλλα οχι "δεν ειχαμε καλη φιλοξενια". Δηλαδη αμα σε δεξιονομασταν στο Μ.Βρετανια,εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναεχανες; Τι αρλουμπες αλλα και τι αταιριαστα πραγματα τσαμπουνατε; Οι εφευρετες του επισημου γηπεδικου τραμπουκισμου μιλανε για "μη πρεπουσα φιλοξενια"; Ο "σκοπος αγιαζει τα μεσα", φωναζει διατι δεν ενοιωσε την απολυτην απαλοτηταν; Ειχε καποιον ακανθον το καθισμα σου φιλτατε η καποιου αλλου της αποστολης; Μηπως σας ετρομαξαν τα βαρελοτα,οντας αμαθοι; Μηπως ειναι αρμοζον να καταθεσετε αιτησην διοτι το παιχνιδι διεξηχθει σε γηπεδο με κουλουαρ,δηλαδη στιβον,αρα ακαταλληλον δια αμειγως ποδοσφαιρικες δραστηριοτητες;
    Μα να σκεφτειτε και το οτι η θερμοκρασια ητο γυρω στους 8-10 βαθμους κελσιου,αρα πλησιον εις επιπεδα τετοια ωστε ητο πιθανον μια χιονοπτωσης και αρα το παιχνιδι πρεπε να παιχθει με ερυθραν ιριδιζουσα σφαιραν,ινα γινεται πιο ορατη απο τους συναγωνιζομενους.
    Σας χρειαζεται τσιμενταρισμα στη θαλασσα. Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Άστον μωρέ τον Γιαννάκη. Καλό παιδί είναι. Μας είχε δώσει και το γήπεδο για τας Ευρώπας. Τον Αδαμίδη μπέρδεψε με τον Ντουντού κι είπε τον πόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνουμε σε αυτο. Αλλωστε ειναι δυσκολο να πραδεχθει κανεις το αντιθετο.
    Ποιες ομαδες; Πλακα κανουμε; Η ΑΕΚ εχει παρει τα περισσοτερα ντερμπυ τα τελευτσαια δυο χρονια αλλα στο τελος παιρνει τα αρχιδια της.
    Γιατι εμεις γκαριζουμε και φωναζουμε και τραβιομαστε απο εδω,οταν βλεπουμε ηττες αλλα και εμφανησεις τελειως απαραδεκτες με μικρες ομαδες; Γι'αυτο ακριβως: παιρνεις τα παιχνιδια που πρεπει για να κανεις πρωταθλητισμο και πετας βαθμους και τσαλακωνεσαι με Βολους, Κερκυρες Καβαλες, Σερρες, Ατρομητους, και δεν ξερω ποιους αλλους; Ημαρτον ρε πουστη μου.
    Η φανελα μονο, θα επρεπε να ειχε παρει τρια-τεσσερα πρωταθληματα απο μονη της. Φαντασου δηλαδη και να υπηρχε υποτυπωδης οργανωση και "προσοχη" εκει που πρεπει.
    Εν "μπου" και πεφτουν ολα. Μιλαμε για θεατρο σκιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αστον να πει και καμια μαλακια...Αφου ειναι εκει που ειναι για να λεει κατι.Σε λιγο θα λεγε οτι επρεπε να παιχτει ολο το τριτο ημιχρονο...
    ...Και δεν του φαινοταν,για τον Αδαμιδη λεω και τις δηλωσεις του,χωρια κατι παρατραγουδα στο τουνελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, καλος ο Γιαννακης, ο.κ. αλλα να μη ακουμε και μαλακιες.
    Στο γηπεδο δεν συναιβει τιποτα απολυτως.
    " Δυστυχως εχασαμεν". Αυτη ειναι η σωστη δηλωση.
    Μηπως συνεβει κατι αλλο και δεν το ξερω,περα απο μια ηττα και μονο; Πρεπει να συνοδευεται και απο δικαιολογιες;
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μηπως εχουν μπερδευτει απο τον τελικο κυπελου που πηγε μεχρι το 120';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς monegascos: Να τον αφήσω; Μα να τον προστατεύσω πάω. Διότι δεν υφίσταται ολυμπιακός ξεκομμένος απο την μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και το "ωραιο" ειναι οτι αποκαλουν τους αλλους γκρινιαριδες. Και δει την ΑΕΚ, "συνεχεια κλαιτε,συνεχεια φωναζετε" και "κλαψουριζετε" κλπ.
    Και ολα αυτα καθε φορα που κανετε εσεις τι ειναι βρε; Μια ο διατητης που ειναι "των αλλων", μια το μπακ που επρεπε να βγει με κοκκινη, μια η φιλοξενια,μια ενα μπουκαλι που επεσε, μια ο διαιτητης που οριστικε χωρις να μας ρωτησουν, μια ο κακος αγων. χωρος που "δεν ειναι σαν το δικο μας", μια το προγραμμα που επιτηδες στηθηκε για να καταπονηθει η ομαδα, μια το ενα,μια το αλλο.
    Δηλαδη εσας "σας πνιγει το δικιο" και φωναζετε σωστα, ενω οι αλλοι οταν φωναζουν ειναι "κακομοιριδες"; Δηλαδη ουτε δικαιωμα στη νικη, ουτε δικαιωμα στην ηττα; Μονα-ζυγα στο κοκκινο;
    Αι στο διαολο πια σας βαρεθηκε ο κοσμος, μονιμοι κλαψομουνιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven o leonardo simera itan kalos ews polu kalos (paradoksos)
    ap'auton ksekinise kai to mpalaki

    kai gia to penalty tha diafwnisw , de dinete auto to pragma...
    opos de dinete kai to foul sto lumpe eksw apo ti perioxi tou gavrou

    gia to getzoglou , oi gyrw mou thelane na ton kremasoun kai mallon den tha diafonousa

    scoko kala kleismenos ki akindynos
    lumpe oxi polla
    dellas filotimos alla tha mas kremage sto 98
    manolas kai arampatzis polu kaloi

    makos ekseretikos
    paradoksos kai sto plai pigame kala

    alla to mats to pire o laos tis AEK
    an ithele o dudu as ekane taklin pano sto kapnogono na kaei to kolaraki tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για αυτο το λεω.Αυτα πανε μαζι,πακετο...Εδω ο Μαρινακης εριξε δυο τανκερ λεφτα,και φτανει στο σημειο να ζηταει ισονομια και δικαιοσυνη,δεν θα βγει ο Μωραλης να πει κανα δυο μαλακιουλες για να δικαιολογησει την θεση του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. wraio palto o pantelits

    2 metra malakas "gremistike" apo ti misi merida
    meta apo ligo kanei penalty kai stin ekseliksi tis fasis tou psirizei ti mpala o mpalamos kai tin dinei ston diop me ti gnwsti kataliksi

    kai sta kapakia vgainei tet-a-tet kai paradoksos soutarei entelws astoxa eksw apo ti perioxi anti na mpei me ti mpala mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Mike21hlk: Αδερφέ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την άποψη σου. Εγώ έγραψα τι είδα, απο εκεί που ήμουν και χωρίς να έχω δει ή διαβάσει κάτι άλλο. Επίσης το πέναλτυ έγινε στην ευθεία μου κι έτσι το κατάλαβα. Όπως και τις αποφάσεις του διαιτητή εις βάρος μας ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ( μετά απο νίκη ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kai to penalty pou pire o kseftilas , kalo mas ekane

    to xasane kai ksipnise o kosmos kai katharise to mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Mike21hlk: Σπρώξιμο είδα εγώ. Τώρα για τον Πάντελιτς δεν έχω άποψη παικτικά. Άμα δεν είναι και βασικός με Βαλβέρδε και Μαρινάκη όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. den yparxei kanas logos amfisvitisis

    apla eixa tin aisthisi pos o leonardos simera travikse ,markare kai mpalose polles trypes

    enw to klepsimo pou kanei ston pantelits kai spaei ti mpala ston diop einai ola ta lefta

    ksereis oti me tis metagrafes vatraxou eimai prokatilimenos
    hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. otan vgike o theos o mavros sto tartan , ikseres oti THA KERDISEIS

    to pos kai to pote tha erxotan to goal emene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γουστἀρω γιατἰ οἰ λιμενοπἰθηκοι τὀ συζητἀνε γἰα ἐνσταση στἠν φἀση του γκὀλ,λὀγω καπνογὀνου ορατὀτητας καἰ τἐτοια γκιὀρηκα.Φτἰαχτηκε τὀ σαββατοκὐριακο μου καἰ επιτἐλους θἀ πἀμε καἰ στὀ σχολεἰο τἀ παιδιἀ καἰ θἀ κρατἀμε τἀ παπἀρια μας.Χαιρετισμοὐς απὀ τἤν χωματερἠ τοὐ Πειραιἀ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δαφνοστεφανομένος Ταύρος(Εν υπνώσει)28 Νοεμβρίου, 2010 09:52

    Μην ασχολείστε μ'αυτο το ποδοσφαιρο.Καρφι δεν μου καιγόταν χτες τι θα έκανε η ομαδάρα μου,ο θρύλος.Σ'αυτο το ματς επαιζα και εγω για ενα ημιχρονο ,στα 50 μου.Δεν ειναι ομαδες αυτες .Να μην μπορουν να αλλάξουν μια μπαλιά.Προτείνω λοιπόν όσοι ειστε rocker ή pourpcker να μπείτε στο blog μου και
    να ακουσετε κανενα τραγουδι.Κι όταν φταξουμε καλες ομαδες ξανακανουμε καζουρα ο ενας στον άλλο.
    http://soul-trains.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και οι δυο προπονητες κατεβηκαν να μην χασουν και εκαναν διαγωνισμο κακου κοουτσαρισματος, στην αρχη του παιχνιδοιου εβλεπα τα ονοματα στους παγκους και ενοιωσα μια τρομαρα
    ο mike κανει λαθος για τον λεοναρντο ηταν ο δευτερος χειροτερος παιχτης μετα τον μπερνς και δεν καταλαβα την αλλαγη του μακου (για μενα ο καλυτερος της αεκ) επισης το πεναλτι ηταν καθαρο
    κερδισαμε και μακαρι να κερδισουμε και την κυριακη το παιχνιδι που δεν θα ειναι ντερμπι
    επισης ο αραμπατζης μου αρεσε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kalimeraaaaaaa


    http://www.youtube.com/watch?v=GFXHi4QC_Xg

    http://www.youtube.com/watch?v=VxkvC64-W2E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΓΑΒΡΟΥ": ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ!
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΚΟΥΛΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ; ΜΕ 1 ΜΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ; ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ: VIDAL SASOON ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kati grafete gia roten
    thymame oti itan polu kalos paixtis alla eixa na akousw kai kana dyo xronia gi auton


    kserei kaneis kati sxetiko ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mikke21hlk: Αυτήν την εβδομάδα θα είναι εδώ για κουβέντες. ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα σε όλους.
    Ειδικά μετά την χτεσινή νίκη με τον κωλόγαυρο,τους αλαζόνες του πρωταθλήματος,είναι διπλή η χαρά,κι ας μην συνοδεύτηκε και με μια καλη μπάλα από την μεριά μας.Δεν με χαλάει αλλά με προβληματίζει διότι τα κενά στην ομάδα φάνηκαν και χτές.Ειδικά στο κέντρο δεν είχαμε παίχτη να κατεβάσει την μπάλα.
    Ο γαύρος δεν έπαιξε καμιά σπουδαία μπάλα άλλα η ποιοτική διαφορά στο ρόστερ έβγαινε στο γήπεδο.Αυτό βέβαια δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας.Στην αναμονή λοιπόν για ένα καλύτερο αύριο με ένα ποιοτικότερο ρόστερ.
    ΥΓ:Αυτό το μουν..νο ο Μόραλης και ο άλλος ο ζιγκολό ο Μητρόπουλος γίνανε ιδιοκτήτες του γαύρου και δεν το ξέρουμε;Τι περιμένουν δηλαδή,να ανοίγουμε τα πόδια και να λέμε περάστε;Εμείς είμαστε ΑΕΚ δεν είμαστε Skoda.
    Και να ξέρεις Μόραλη αν αύριο ξυπνήσει με ζοχάδες ο χοντροκοιλιάς επειδή δεν μπορεί να δει το τσουτσούνι του,άνετα γίνεσαι και εσύ περαστικός.Γι αυτό(και άλλα πολλά)αντε γαμηθείτε λιμενεργάτες αδερφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Mike
    Όντος στα καλά της Παρί ακουγότανε συχνά,άλλα ο πούστης ο χρόνος είναι αμίλικτος.32 είναι τώρα αλλά πιστεύω ότι στο μπουρδελο-πρωτάθλημα μας μπορεί να φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. sumfwnw me xaralampo

    an oi paixtarades mas foresoun fanela ksanthis n' astera tripolis klp , tha fountaroun kat'eutheian sti triti ethniki

    eytixws xtes itan tragikos kai o gavros
    enw leitourgise yper mas n fasi tou penalty pou lampadiase to oaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Mike
    Όντος στα καλά της Παρί ακουγότανε συχνά,άλλα ο πούστης ο χρόνος είναι αμίλικτος.32 είναι τώρα αλλά πιστεύω ότι στο μπουρδελο-πρωτάθλημα μας μπορεί να φανεί.
    ---------------

    ki egw kati tetoio fovame

    gia na einai eleutheros kai na kontaroxtypiomaste me ton Hrakli ....fantasou

    kai se teliki , exoume pollous suntaksiouxous , kalutera na feroun kana 18xrono apo tis acadimies pou proponouse tosa xroia o manolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «Αγαπητοί παίχτες της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, σας γράφω αυτήν την επιστολή με σκοπό να σας μεταδώσω τα συναισθήματα των περισσοτέρων οπαδών της Α.Ε.Κ για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι εδώ και καιρό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξέρετε είναι ότι για τους περισσότερους από εμάς η αγωνιστική σας αξία ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή που βλέπουμε τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η αυτοπεποίθηση που έχει ο καθένας παίχτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι για εμάς είστε οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου ανεξαρτήτως το πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, και μόνο που φοράτε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, για μας που οι παππούδες μας εκδιωχθήκαν και πέθαναν για να μην αλλάξουν πίστη και κατάφεραν αυτήν την φλόγα να την μεταδώσουν μέσα από ένα αθλητικό σωματείο, σημαίνει πολλά. Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στο πρωτάθλημα και προς θεού μην το παρατήσετε, ξέρετε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βλέπετε όλα τα ματς ξεχωριστά σαν να είναι κάτι πιο σπουδαίο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σαν να σας βλέπουν και κάποιοι από ψηλά που και μόνο που υπάρχετε και υπηρετείτε την Α.Ε.Κ δακρύζουν από χαρά. Επίσης ήθελα να σας τονίσω ότι εκτός του πρωταθλήματος ,που μπορεί να είναι και το ποιο βρόμικο πρωτάθλημα του κόσμου, υπάρχουν άλλοι δυο στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν με την βοήθεια όλων σας, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητοι στα μάτια μας και μιλάω για το κύπελλο και για την διάκριση στην Ευρώπη.Οι ευκαιρία που σας δίνεται να γράψετε τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου είναι μοναδική, απλά πρέπει να το πιστέψετε.

    Με τιμή ένας ανώνυμος οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ.ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ(ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ(ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.Ο ΣΚΟΚΟ ΕΠΑΘΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.ΦΑΟΥΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΚΑΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το μπουρδέλο κράτος που ζούμε με τους παπάριδες πολιτικούς του.Διαβάστε να θαυμάσετε:

    Ποιος είδε τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και δεν τον φοβήθηκε όταν ζήτησε τασάκι για να καπνίσει σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, ενώ φυσικά ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια ότι έχει καιρό τώρα απαγορευτεί το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους.
    Τι το’θελαν οι άμοιροι σερβιτόροι και του είπαν ότι απαγορεύεται το κάπνισμα, προτείνοντάς του ευγενικά να μεταφερθεί με τη παρέα του σε ένα από τα τραπέζια έξω.
    Εκείνος ήταν ανένδοτος. "Όχι θα κάτσουμε εδώ", είπε θυμίζοντάς μου τα μικρά παιδιά που ό,τι θέλουν το θέλουν εδώ και τώρα χωρίς περιττά λόγια.Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", το παραπάνω περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο γνωστό εστιατόριο L’Abreuvoir όπου ο Χ. Παμπούκης δείπνησε με τον Ε. Βενιζέλο, τον Γάλλο τραπεζίτη Ματιέ Πιγκάς και τους συνεργάτες του.
    Εκεί λοιπόν που είχαν τελειώσει το δείπνο τους με τα ακριβά κρασιά και τα μπον φιλέ και αφού είχαν αφιερώσει ώρες να συζητούν για βαρύγδουπα ονόματα τύπου Μέρκελ και Στρος Καν, ο Χ. Παμπούκης δεν ήθελε και πολύ, η συζήτηση του' πεσε βαριά και του' ρθε νταλκάς βαρύς. Έτσι, όντας και μανιώδης καπνιστής είπε να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος τόσο αυτός όσο και η παρέα του Πιγκάς αλλά οι νομοταγείς σερβιτόροι του έκαναν νερά.
    Ωστόσο, τι να κάνουν και αυτοί απλοί υπάλληλοι είναι, αφού έκαναν τη απαιτούμενη υπόδειξη όπως έπρεπε του έφεραν το τασάκι και μπροστά στα απορημένα βλέμματα των Γάλλων έδειξε ότι εδώ είναι Ελλάδα.
    Μάλιστα οι σερβιτόροι εις ένδειξη διαμαρτυρίας έμειναν έξω από το κατάστημα μέχρι να τελειώσουν οι κύριοι το τσιγάρο τους.

    Ρε παπαρομαλάκες τι ψηφίζετε νόμους όταν εσείς πρώτοι τους καταπατήτε;Κάλα κάνουν λοιπόν και σας γράφουν στα αρχίδια τους οι καπνιστές.
    Και επιτέλους να αρχίσει ο Έλληνας να αντιλαμβάνεται ποιούς ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μακαρι ο ροτεν να ερθει στην αεκ
    πολυ καλος παιχτης με πολυ καλες παραστασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επειδή οι δαφνοστεφανομένες αδερφές νιώθουν αδικιμένες ας διαβάσουν τον Φίλαθλο που γράφει σχετικά για τον διαιτητή:
    Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι κράτησε 2,5 λεπτα παραπάνω τον αγώνα χωρις δικαιολογία.
    -Εδωσε με άνεση το πέναλντυ στο Πάντελιτς,τράβηγμα υπάρχει,αλλά πότε πέφτει ο Σέρβος;
    -Εδειξε ατολμία στην φάση πριν το γκολ του Μπλάνκο όταν ο Γκέντζογλου ανετράπει από τον Πάντελιτς και μπορούσε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.
    -Δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μοδέστο στο 87΄που μεν ήταν αμφισβητούμενο το φάουλ αλλά αφού το σφήριξε...
    Και άλλα πολλά.
    Γι αυτό ξανά αντέ και γαμήσου Μόραλη με τον Μαρινάκη παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2010 17:24

    Χθες κατέβηκαν από το λιμάνι οι κοκκινόασπρες κοκκότες της τρούμπας, σγούψαν με το γκώλο τούρλα να παρκάρουν τα ποδήλατα και κατέληξαν στο 90 με ένα σουτζούκι τριαντάποντο λαδερό εκεί που δεν πιάνει ο ήλιος. Προκλητικότατο το κοράκι, ότι μπορούσε έκανε το παιδί, αλλά δεν...
    Να πείτε στο χοντρό το μαουνιέρη ότι όταν τις καργιόλες τις ακριβοπληρώνουμε, τους ζητάμε να απλώσουν και καμιά μπουγάδα που και που. Όχι μόνο λούσα και φτερά.
    Φυσικά οι ανθυποτσατσάδες που έστειλε παραπονέθηκαν για τη φιλοξενία τους στο χαρέμι μας. Γιατί, προτιμούσαν να τις κεράσουμε κεμπάπ από το 5' όπως οι αλογοτροφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2010 17:32

    Ποδοσφαιρικά δε χρειάζονται αναλύσεις, τι να αναλύσουμε άλλωστε?
    Πάντως οι αλλαγές του μανώλη είναι όλες αναγκαστικές. Είτε λόγω τραυματισμού, είτε υποτροπής είτε λόγω φόβου μη μας μείνει κανένας μέσα στο γήπεδο.
    Σωστή η τετράδα πίσω με καράμπελα και σλάβο.
    Μπροστά αυτούς έχουμε και πάλι σε κάθε παιχνίδι καρφώνουν ένα κατ' ελάχιστον.
    Νομίζω ότι το μπέρνς τον έβαλε για να κάνει ότι και με τη βαζέλα. Δε νομίζω να το έκανε, αλλά με αυτό το δεδομένο μπήκε.
    Δε νομίζω να κάνει για ΑΕΚ πάντως, όπως και το γυφτάκι και το γελαστό παιδί.
    Τραγικές οι ελλείψιες μας. Επιμένω ότι ο καράμπελας πρέπει να μετατραπεί σε αμυντικό χαφ 6ρι, μπακ απ του μάκου.
    Χθες ο παπα μπούμπα κέρασε μία τουλούμπα πολύ γλυκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. To coacharisma tou Manolo htan MAESTRIKO.

    Prwton ekane to EKSHS APLO.

    Krathse ton Diop fresko na mpei sto 70' na kanei diafora otan oloi 8a einai pe8amenoi.

    Risko? Nai, alla ta riska kanoun tous MEGALOUS proponhtes.

    Vgazei loipon ton Nacho kai oloi palavwnoun. Sou leei ti vgazei o an8rwpas.

    Vlepei oti h epi8esh exei provlhma me ton kleismeno Scocco, kai vgazei ton mikro Burns pou me ta treksimata kourase tous gavrous pisw, kai vazei ton Blanco pou 8a krathsei tous gaurous pisw kai isws apeleu8erwsei ton Nacho.

    De tou vgainei, o Nacho noiw8ei enoxlhseis.
    Me to pou vgazei ton Nacho loipon, vazei 1 parapanw paikth sto kentro ton araph pou exei dunameis gia ta teleutaia lepta kai ton xwnei 6aro8ari. O valverde koimatai.
    Anevazei KAI ton Mako na kanei katevasies kai o gauros arxizei kai noiw8ei ta rigmata.

    Malista o Makos ekane katevasies apo thn pleura pou eixe kitrinh to mpak tou. Megalh entolh auth.

    Vlepei 10' lepta meta, oti o Makos apo tis katevasies, exei paradosei psuxh alla den paradidei ta opla. Travaei ton Diop sth 8esh tou Makou kai vazei ton fresko Roger gia na exei anesh sta sthmena pou mexri twra o Leonardo spatalouse, alla na spaei kalutera h mpala giati o Lumpe eixe kourastei....

    Tsak-pat, kinhsh MAT. O Roger dhmiourgei provlhmata, oi gavroi den exoun parei entoles apo Valverde gia thn allagh twn markarismatwn tous, kai o Diop tous pairnei ta swvraka me mia katevasia. O Lumpe pleon pou anevhke pio mprosta afou uphrxe o Roger, apasxolei thn amuna tou gaurou sto kouti, kai o Blanco apeleu8erwmenos to vazei se kenh estia.

    Opoios eide KAKO coacharisma se auto to mats, einai gia desimo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. costa21
    ποιο παιχνιδι ειδες? σιγουρα της αεκ με το οσφπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2010 19:18

    Διάβασα κι εγώ την επιστολή του ΑΕΚτσή προς τους παίκτες και τη βρήκα εκπληκτική.
    Πολύ σωστή και η κίνηση του μανώλη να τη διαβάσει.
    Έχω παρατηρήσει κάτι:
    Στα ντέρμπυ οι παίκτες πορώνονται και αποδίδουν καλά ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. Το γεγονός ότι στα παιχνίδια με μικρούς βγαίνει ο "άλλος εαυτός" τους δείχνει ότι είναι λίγοι για ΑΕΚ.
    Οι καλοί παίκτες, αυτοί που αρμόζουν στην ΑΕΚ δηλαδή, τα παιχνίδια με τους μικρούς τα καθαρίζουν και με δίχως πόρωση από μανώληδες , φακέλους με πριμ και επιστολές. Μιλάει η ικανότητα κι ο εγωισμός.
    Αυτό έρχεται σε κουβέντα που είχε πει ο Δημήτρης μετά από τον ΠΑΟ νομίζω, με την οποία συμφωνώ.
    Φυσικά η πόρωση ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει και χαίρομαι που βλέπω τον προπονητή να την καταφέρνει.
    Τα μικρά παιχνίδια από την άλλη δείχνουν το μεγάλο έλλειμα ποιότητας στο ρόστερ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Nai dimitri.
    O monos pou eide sovaro ton OSFP x8es kai ton ypnara mutogka pou exei ston pagko, htan o sxoliasths ths NOVA.

    Kinhseis MAT kai sta 2 hmixrona ekane o Manolo Jimenez.

    Kai to mono paradokso htan to penaltaki pou xarise o Sidhropoulos, sth voutia tou Pantelic. Opws kai oti den edwse kai kokkinoyla ston Modesto.

    Oso gia autous pou lene gia ton Leonardo, to klepsimo Leonardo odhghse sto goal, o Leonardo prwtagwnisthse sth fash tou A' hmixronou pou sto tsak de mphke h kefalia tou, kai o Leonardo ekane KILWTA ton Modesto pou pairnei thn prwth kitrinh otan katevazei th mpala o mikros me to takounaki.

    H AEK 8eloun de 8eloun kapoioi EINAI EDW. Kai x8es nikhse DIKAIA, giati ektos apo kaluterh taktikh , htan h monh OMADA sto ghpedo.
    Giati oso fash htan auto tou Pantelic, alla toso htan h kefalia tou Leonardo, to sout tou jahic, to sout tou Scocco, oi kefalies astoxes tou Lumpe, to paraligo goal tou Potouridh, h katevasia tou Makou pou aneta mporouse na eixe ginei goal, ta 2 offside pou dw8hkan mia ston Leonardo, kai mia ston Burns sto A' hmixrono.

    OSO kai na 8eloun loipon merikoi na peisoun oti to mats x8es htan ...anikanoi vs axrhstoi, as koitaksoun ton pinaka tou SKOR. Giati oi ...anikanoi phran x8es NIKH KA8ARH KAI KSASTERH.

    Kai auto xwris TON SAJA, TON NASUTI, TON DJEBBOUR, KAI ME BLANCO KAI DIOP NA ERXONTAI APO TON PAGKO.

    TERASTIOS MANOLO JIMENEZ.&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. costa21
    αυτο που γραφεις εινι η μια αναγνωση του ματς που ειναι το δεντρο η δευτερη ανγνωση ειναι το δασος
    μην πεφτεις στην παγιδα να βλεπεις το δεντρο κοιτα και την ουσια που ειναι το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ COSTAS21: DEN EINAI KAKO NA MHN EXEIS IDEA APO MPALA. ISA ISA. EINAI KALO KA8OTI SYNTHREI OPADISMO POY TON EXEI MEGALH ANAGKH H OMADA. OPVS EIPE KI O MIKE TO MATS TO PHRE O KOSMOS. HUELA NA HJERA, GIATI TA ALLA POY XASAME DEN TA PHRE O KOSMOS. DIALEGEI PAIXNIDIA O KOSMOS?
    ANTE WSYNELUETE OLOI. "PMHKE O UVMAS KI OLOI JERAME OI UA KERDISOYME". FANTASMATA BLEPETE?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ GREEKLISH. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ W ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΕΞΗ "WSYNELUETE". ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΕΡΑΙΚΗ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΛΑΒΩΝΕΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
    ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @steven pragmati den einai kako. To kako einai na nomizeis oti ksereis.

    Gia auto loipon ,plhn ta patronarismata kai ta filika xtuphmata sth plath, xareite mia fora gia mia nikh ths AEK kai tou proponhth ths. Den einai kako. Katalavainw oti eixe ginei sunh8eia na xanoume ta derby akoma kai sta kalutera xronia mas me ton prodoth ston pagko... Pane auta teleiwsan... Kai den dikaiwnetai kai kanenas otan upografei o Nacho kai vgainoun kai oi rhtres sth fora, erxetai kai h nikh apenanti stous sixamenous. Ti na peis ekei... E ekei arxizei h ampaliash gia tis allages...
    Tis ...allages pou ferane thn nikh. Kata ta alla exei astro o Jimenez. xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΦΩΝΑΣΚΩΝ ΛΑΟΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ; ΑΡΑ;
    ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ - Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ - ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. n ksanthi pou eixe kata kairous kali omada kai polu dunato paraskinio , giati pote de pire kati ?

    mipos gia den exei kosmo ?

    kala ta les oti o kosmos de paizei mpala , alla yparxei kai antilogos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΦΩΝΑΣΚΩΝ ΛΑΟΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ; ΑΡΑ;
    ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ - Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ - ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    -------------

    e kana duo fores stin istoria ,pire kati kefalia o laos

    episis xwris lao , ti einai enas igetis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απο το "ευτυχως που δεν χασαμε μαλακα μου" πηγαμε στο "τους γαμησαμε μεγαλε". Ποσο απεχει; Οσο το μουνι απο την κωλοτρυπιδα.
    25 χιλ. σε αδειο γηπεδο; Και οταν ειναι παλι 18 χιλ. ο κοσμος τοτε γιατι "ειναι λιγος,δεν ερχεται,ολοι γινανε καναπεδακηδες,δεν ερχονται πια" κλπ-κλπ. Το "25" σπρωχνει την ομαδα και το "18" ειναι λιγοι;
    Μπουρδες. Ο Μανωλης εκανε ενα καρο μαλακιες παλι,απλα αυτη τη φορα δεν εχασε,ΑΠΟ ΤΥΧΗ.

    Ασφαλως και χαιρομαστε. Αυτο ελειπε. Αλλα αφρους απο το στομα και αλλαλαγμους δεν θα βγαλουμε. Δεν ειμαστε και χαπατα. Βλεπουμε. Εχουμε ματακια.

    Ο κοσμος ειναι για να φωναζει,να πετιεται πανω, να ριχνει καμια χριστοπαναγια και να φευγει αλλοτε λυπημενος,αλλοτε χαρουμενος. Αυτο προσφαερει και ταυτοχρονα αυτο παιρνει.

    Επισης,-ο κοσμος- να δινει κανενα φραγκο γιατι "παλέυουμε μονοι μας"," δεν υπαρχει αλλος" "εχουμε πιασει πατο" και βλεπω να μας κανουν κατασχεση το οικοπεδο,πρωτου το χτισουμε το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οσο για τα ντερμπυ βρε Κοςστας και πριν επαιρνες ντερμπυ. Φετος ομως εχασες στην Τουμπα. Ξαναχασες στην Ν. Σμυρνη. Ξαναματαχασες στην Καβαλα. Αλλαξε κατι που εφυγε ο βατραχος και ηρθε ο Πινοκιο;
    Οχι. Και δεν αλλαξε απλα γιατι δεν εχεις παικτες. Δεν εχεις υλικο. Δεν ειναι ανταξιοι. Δεν μπορουν να κανουν πρωταθλητισμο.Δεν μπορουν τον ανταγωνισμο. Δεν αντεχουν τις πρωτιες και το κυνηγι. Πως αλλιως να το πουμε δηλαδη; Τα ειπε ο Τζεμπουρ. Τα ειπε παλι προχθες ο Λυμπεροπουλος.
    Και θα μου πεις; "Δεν μπορουμε δηλαδη να παρουμε πρωταθλημα" "Και βεβαια μπορουμε" σου απαντω. "αν οι αλλοι κανουν περισσοτερες ηττες απο εμας,ασφαλως και μπορουμε".Το βλεπεις πιθανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ; ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ; ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ.
    ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΜΕΝΑ. ΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΚΑΛΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ MIKE21HLK21: ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ. ΠΟΥ ΕΔΩ, ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ. ή ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΝΤ ΚΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΔΕΡΦΕ; ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΩ ΛΑΪΚΑ;
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΟΚΑΚΙΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΜΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ 50, ΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ; ΜΠΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. H ousia einai mia.
    Kerdisame x8es.&-
    Apo ekei kai pera, tis ampelofilosofies tis exoume ksanakousei.
    Tuxeros sto 0-4
    Tuxeros sta 2 derby.
    Me thn idia logika 8a sou pw oti htan atuxos pou anelave thn omada meta to batraxi, pou ton sthrizan me protropes tou tupou "MEINE EGW EIMAI EDW" kati kotopoula voktas pou prin fane psaraki travousan na doune to mats.

    H AEK proxwraei MPROSTA. Eite me nikes, eite me httes. Ola mesa sto programma.
    Kai einai h prwth fora pou exei ENA ERGO PNOHS meta apo 35 xronia. Asxeta an kapoioi otan prwtophge h omada Champions League, yposxotan ghpeda sta loutrakia kai allazan to shma ths omadas gia na mh dinoun fragko sthn ERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτός ο μπινές της ΝΕΤ που σχολιάζει τα στιγμιότυπα του αγώνα πιό στεναχωρημένος κι απο τον Κομνινάκη μου φαίνεται. Για το οφ σάιντ του Ρόμενταλ λέει, για το γκολ της ΑΕΚ, ενώ υπήρχε καπνογόνο στο γήπεδο λέει, δεν μας είπε όμως για την πεναλτάρα του Πάντελιτς στον Γκέντζογλου μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου, την κόκκινη του Modesto, τις ατελείωτες καθυστερήσεις κλπ. Τα είδε όμως ο Βασιλάκης στον ΣΚΑΥ. Δεν μ΄αρέσει ν΄ ασχολούμαι με την διαιτησία, αλλά εντάξει ρε αδελφέ, κρατικό κανάλι είσαι, κάνε πέτρα την καρδιά σου και πές αυτό που βλέπεις.
    Λοιπόν, ότι έγινε χθές έγινε. Τα πανηγύρια τέλος. Έχουμε την Χάιντουκ & τον Ατρόμητο του "φίλου" μας του Δώνη, νικητή στην Τούμπα και με πολύ τουπέ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δώσουμε το δικαίωμα στον ψευτοπροπονητή να ξαναμιλήσει για άμπαλους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΑΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ: ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΧΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ Ή ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ WW: 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. ΑΔΕΡΦΕ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Pros Steven.

    Ksereis poly kala gia poion phgaine to sxolio peri sthrigmatos. Kseka8ara ta grafw ;)
    Ektos an phges esy ston Mpine kai tou pes "MEINE KAI EGW EIMAI EDW"... Pantws O Notias kai O pappas de to eipane... Oute o Adamidhs. Oute o 8anopoulos. xa xa xa

    Diavase auta pou grafw kai meta apanthse mou.
    Kata ta alla ama sta eprhksa minimum, vgale off ta sxolia sto blog. Efoson uparxei o tropos apanthshs, 8a apantaw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή