Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ

           Eγώ στην ζωή μου έχω μάθει οτι τα πάντα έχουν αρχή , μέση και τέλος. Φαίνεται όμως οτι δεν τα ξέρω καλά . Μικρός είμαι, πού θα πάει; Θα μάθω. Ειδικά αν εξακολουθήσω να παρακολουθώ παιχνίδια της ΑΕΚ του Χιμένεθ. Και θα συνεχίσω, δεν θέλω να το κρύψω, διότι πρέπει στους ουρανούς να ανεβώ σοφότερος. Ρε παιδί μου, να είμαι ελεύθερος απο συστήματα, τακτικές, αποδόσεις, προπονήσεις και συγνώμη κι αν ξεχνάω κάτι.
           Πλέον η κατάσταση είναι αφόρητη. ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΝΤΑΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ "ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ". ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΓΑΜΕ! ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΗ. ( ΜΕ ΗΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙ. ΜΙΛΑΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΦ ).
             ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Που, τι να κάνει κι ο Τσινιάρης; Λογικά την γύρισε την πλάκα. ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΙΜΕΝΕΘ.
           Δηλαδή τελικά αυτός φταίει; Όχι βέβαια. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ. ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ 2-0 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΡΕ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.
          Και το πιο φοβερό είναι η ΑΕΚ να ανεβαίνει - φυσικά επειδή λογικά η Καβάλα δεν χρειαζόταν να κάνει άλλη δημιουργία - όταν έμεινε με 10 κι όταν πια είχε μπει ο Σκόκο. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , άντε λόγω Κάκου για να βολέψω και μερικούς άμπαλλους. ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΠΛΑΓΙΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
        Φυσικά όλες οι γνώμες είναι σεβαστές - με τον κατάλληλο χαρακτηρισμό - αλλά ξαναλέω:
      - Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚ, ΚΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.
     - Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΞΑΝΑΧΑΡΑΜΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ.
     - ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ.
    - ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΑ.
   - ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΤΕΡ, που ούτως ή άλλως είναι σε λάθος θέση ( ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ) , ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΡΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΜΠΕΡΝΣ.
         Διότι πραγματικά, η ΑΕΚ μπορούσε να κλέψει αυτό το παιχνίδι σήμερα. ΠΩΣ: Με την φάση του Έντερ και του Μπέρνς. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ με το τηλέφωνο, ΚΙ Ο ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ με την εντολή. ΟΛΗ Η ΑΜΥΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ και δεν μιλάω αέρα μπανά. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ: Ο ΧΙΜΕΝΕΘ, που δεν μου χρειάζεται κάτι παραπάνω πλέον. Είναι πολύ λίγος ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ μέχρι φυσικά τον Δεκέμβριο ή του χρόνου, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
          Κορυφαίος δεν υπάρχει στην ΑΕΚ σήμερα. Θα ανέφερα τον Σάχα, αλλά τα σουτ των ηλίθιων χασογκόληδων της Καβάλας πήγαν στα χέρια του. ΔΙΟΤΙ ΤΟ 2-1 ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ, παρά το παρασκήνιο. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, με την δουλειά του Χιμένεθ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ΑΥΤΟ.
          ΥΓ1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
          ΥΓ2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
          ΥΓ3. ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΙΚΟ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ "ΚΑΚΟ"  ΤΡΙΤΩΣΕ. ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΛΑΣΗ.
       ΥΓ4. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΕΡΝΣ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ.        

49 σχόλια:

  1. σημερα ειμασταν για τον πουτσο ΚΑΒΑΛΑ
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. steven
    μετα απο αυτα που γραφεις ειναι περιτο να γινει αναλυση της ομαδος
    την προηγουμενη εβδομαδα το εβλεπες διπλο αλλα εγραψα οτι επρεπε να ενημερωθει ο χιμενεθ για να μην κανει μαγικα αλλα οπως φαινεται δεν του μιλησε κανενας
    τελικα ειναι μυρωδιας ο ανθρωπος και εγραφα στην αρχη οτι πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι για τον προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς dimitri: KAI ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΝΤΟ ΠΙΣΩ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΔΟΥΛΕΥΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΠΑΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ Ο ΣΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιστευα οτι το ματς με τον πανιωνιο ηταν το χειροτερο αλλα μετα το σημερινο θα περιμενω να δω ποιο θα ειναι το επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...παιξε στις λασπες στα ανηφορια,ειναι πολυ νωρις για αγορια...",λεμε στην χαριτωμενη μας διοκηση κατα πρωτο λογ, στα μπουρδελα που φερουν το εμβλημα μας κατα δευτερο και κατα τριτο στον Μανωλη τον ντερβεντερη και να παει να κρεμασει καμια συναγριδα στη μυτη του.

    Η ομαδα-που λεει ο λογος-ηταν κουτση και την αποκαμαν.
    Ηττες ειχαμε,ηττες εχουμε. Λαθη καναμε πολλα,λαθη κανουμε ακομα. Τι αλλαξε λοιπον με την αλλαγη προπονητη; Η δευτερη σε τελικες προσπαθειες στο πρωταθλημα ως την 5η αγωνιστικη ομαδα,κανει μιση με μια τελικη σε καθε αγωνα.
    Οι πασες εγιναν κατα τι λιγο περισσοτερες,αρα και η περιφημη "κατοχη" ανεβηκε αναιμικα. Μα τι νοημα εχει, Κανενα. Η ομαδα εγινε περισσοτερο αποκρουστικη.Με τετοια κολπακια,δεν μας ξεγελας Μανωλακη.
    Η δε φυσικη κατασταση; Εχειροτερεψε. Τεζα ειναι ολοι. Οι θλασεις πανε και ερχονται και ευτυχως επιασα το στοιχημα που εβαλα με τον εαυτο μου οτι οι επομενοι θα ειναι ο Τζεμπουρ και-σημερα- ο Καφες.
    - Και σιγα την προβλεψη βρε πονηρε" θα μου πεις.
    Εχεις δικιο.
    Μαλακα Αδαμιδη, αφησες την ομαδα χωρις δεξι μπακ, εξωστρακιζοντας τον Αραουχο,εξαντλωντας την αυστηροτητα,αντι να κατσεις να τα βρεις μαζι του -τετ-α-ατετ και διχως να μεσολαβουν οι διαβολομανατζαραιοι,οταν απο την ημερα που ηρθες σε λοιδωρουν και οι πιο ανυπολυπτοι παραγοντισκοι και σπανε πλακα μαζι σου απαντες στην σουπερ λιγδα. Και βρηκες την χρυση ευκαιρια να παραστησεις τον αδεκαστο εργοδοτη-βρε μπατιρη- διωχνοντας ενα δοκιμασμενο και αξιοπιστο μπακ και στην θεση του επηρες τον γυφτο.

    Βρε μαλακα-ξαναλεω-αφου ηταν να τα δωσεις και τα ειχες αυτα τα 200 χιλιαρικα,γιατι δεν τα εδινες απευθειας στον Αραουχο και το προβλημα να του λυσεις και η ομαδα να μη ξεμεινει, παρα εκανες ΑΛΛΗ ΜΙΑ μεταγγραφη;
    Εξ'αιτιας του γυφτου,αν εχετε μετρησει καλως,εχουμε χασει μια ντουζινα βαθμους,απο 6-7-8 δεν ξερω ποσα γκολ εχουν μπει απο εκεινον και με εκεινον φταιχτη.
    Βρε μαλακα Χιμενεθ, ο Νταντομο δεν ειχε προβλημα-οπως ειναι γωνστο-γιατι τον απεκλεισες;Τον ξεκουραζες για το ντερμπυ; Εχεις πολλους και δεν ξερεις ποιον να πρωτοβαλεις;

    Βρε μαλακα Χιμενεθ, ο Λαγος-οσο μπορει- ειναι χαφ. Μπροστα αυτος πισω ο Νταντομο. Η ο Καραμπελας. Η τα αρχιδια του Καραμπελα.
    Γιατι αφηνεις στον παγκο Λυμπε-Σκοκο; Δεν αντεχουν 90'; ΟΚ. Ξεκινα και με τους δυο,να μπει η ομαδα μπροστα στο σκορ και στο ημιχρονο βγαλτους-οπως και τον Καφε για να προλαβεις την θλαση του- και ριξε τον Μπερνς,εφ'οσον το σκορ θα σου αφηνει χωρους για αντεπιθεσεις. Τι τον ξεκινας τον μαλακα τον Αυστραλο;
    Βαλε και τριτο σεντερ-μπακ και ασε την Καβαλα να χτυπιεται.
    Προσοχη. Τον κρινω σαν κοουτσαρισμα. Σαν προπονητης θα φανει,καθ'οτι "ολοι κρινονται τον Δεκεμβρη". Και εσυ Μανωλακη, η εσυ εχεις παρει παραταση;

    Η ομαδα αποσυντηθεται και ζουμε τα χειροτερα σημεια της ιστοριας της. αποφλοιωνεται,συρικνωνεται,ζαρωνει και γινεται παιχνιδι-αγωνιστικο και εξωαγωνιστικο-του καθε τυχαιου,μετριου,μαλακα,κομπλεξικου,πουστη η οτι αλλο.

    Περιμενουμε με λαχταρα "να πανε οι φαπες προς τα πανω". Θα ειναι ημιτελες-εκτος απο αδικο-να μεινουν στην Καλλιθεα.

    O Σκοκο πηρε την ασπιδα απο τον Μπαγεβιτς. Κρατα την. Και μη τολμισεις και υπογραψεις.Φυγε και μαζι να παρεις και τα χρωματιστα σωβρακακια της "διοικησης".
    Το ιδιο και ο Τζεμπουρ. Και ο Μπλανκο.

    Ευχομαι να φαμε 5 την επομενη Κυριακη. Δεν μπορει. Θα σπασει το σπυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kαζοὐρα απὀ οκτἀχρονο λιμενοπἰθηκο καἰ νἀ΄ναι καἰ ὀ μικρὀτερος γιὀς σου,τἰ νἀ πεἰς στὀν μεγαλὐτερο γιὀ σου ποὐ θἐλει καἰ δεὐτερη μπλοὐζα Scooko απὀ τἠν μπουτἰκ παρακαλὠ.Ρἐ οὐστ κι δὐο.Λιμἀνι--ΑΕΚ καἰ γαμὠ τἀ ξενερὠματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για πόσο θα επενδύουν ακόμα παππάς νοτιάς,όπως γράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι, ελπίζω για λίγο ακόμα τουλάχιστον στην αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΝΟΤΙΑ, ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ....ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!
    Υ.Γ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ PAVLOS: ΣΕ ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ; Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ; Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ BERRY K: ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σιδερωμένο" παιγχνίδι δεν μπορούμε να κερδίσουμε? Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ξέρει κανείς να μου πεί την λογική της πρόσληψης του συγκεκριμένου προπονητή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ WW: ΟΓΔΟΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΗΤΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΕΒΗ; ΕΝΑ BLOG. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς steven ειρωνικό ήταν το επενδύουν
    γνώμη μου είναι ότι βάζουν στην τσέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο.Κ. Ας βάλουν αυτούς του blog να κάνουν διοίκηση για να μην ακούν τζάμπα άλλοι τα μπινελίκια. Και εντελώς πληροφοριακά οι πρώτες επιλογές ποιοί ήταν? Τελικά οι μόνοι που έχουν μείνει με στοιχειώδη λογική -και ωκεάνια υπομονή- σ΄αυτήν την ομάδα είναι οι οπαδοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαυρη είναι η νύχτα στα βουνά,μαύρη και στα λαγκάδια...
    Και μήνανε καμιά δεκαριά μέρες μέχρι τον Δεκέμβρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2010 10:13

    Απογοήτευση...
    ΚΑΙ από το μανωλάκη. Εντάξει, δέχομαι ότι το υλικό δεν είναι δικό του και ότι δεν τους έχει κάνει αυτός προτετοιμασία.
    Αλλά πάλι η αριστερή και η δεξιά πλευρά ήταν στημένες ανάποδα.
    Και φυσικά τους άφησε και μπήκαν πάλι σε φάση "στ' αρχίδια μου".
    Τι να κάνω, να επικεντρώσω ΠΑΛΙ σε παίκτες που όσες ευκαιρίες κι αν παίρνουν, όλο θλίψη προκαλούν που παίζουν στην ΑΕΚ? Που αν δε φόραγαν αυτές τις φανέλλες κι εάν δεν υπήρχαν 4-5 φαεινές εξαιρέσεις αυτό το υλικό θα πάλευε για αποφυγή υποβιβασμού?
    Πίστευα ότι η δυναμική της έλευσης νέου προπονητή (με τα αρχικά θετικά αποτελέσματα) θα μπορούσε κάτι να αφυπνίσει, να αλλάξει και το γούρι βρε παιδί μου. Παπάρια.
    Να εμπνεύσει ποιούς? τους τελειωμένους ή αυτούς που δεν έχουν καν ξεκινήσει κάτι ποδοσφαιρικά?
    Αυτούς που όλο λεν "σε λατρεύουμε θείο" και μετά παν και εκθέτουν αυτόν και πάνω απ' όλα την ΑΕΚ?
    Δεκέμβρης λοιπόν, κοντή γιορτή.
    Να δούμε τι νέα κουμάσια θα φέρει και σε ποιούς θα πει να βρουν αλλού πορτοκαλιές.
    Δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2010 10:16

    Εκ των υστέρων, ο μανώλης καλά τα λέει.
    Αλήθειες.
    Σε 1ο πληθυντικό.
    Πριν το παιχνίδι όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή τί μπορεί να αλλάξει τον Δεκέμβρη;
    Θα βρούνε τον πάτο ή θα ξεπατώσουνε για άλλη μια χρονια την ομάδα;

    Θα νικήσουν το γαυρο το Σάββατο και θα λένε μετά οτι πάνε για πρωτάθλημα πάλι;

    Βρε ουστ όλοι οι κοπλεξικοί και οι ανικάνοι απο την ομάδα μας.

    Steven είναι κοντά η 8/3/11 ή θα δούμε και άλλα χειρότερα;
    Δεν μπορεί να έρθει απο αύριο να ξεβρωμίσει την ομάδα;
    Δεν μπορώ να βλέπω άλλο έτσι αυτη την "ομάδα".

    Αχ βρε ΑΕΚΑΡΑ μου πώς σε καταντήσανε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιωργη
    εσυ τι περιμενεις τον δεκεμβρη? δεν καταλαβα,
    θα φερει ιδιες ποδοσφαιρικες αξιες με διαφορετικα ονοματα απο τις δευτερες ομαδες της ισπανιας
    πολλοι εδω μεσα πρεπει να ξαναδιαβασουν αυτα που εγραφαν με την ελευση του χιμενεθ και να ειναι ιδιαιτεροι προσεχτικοι στις κρισεις τους ιδιως για προπονητες που δεν γνωριζουμε καλα
    steven
    μου ελεγες να ασχολουμαι με τον λαμογιο(αυτο δεν το καταλαβα γιατι το εγραψες αλλα δεν πειραζει) leguen αλλα τωρα θα καταλαβαινεις για τι ηταν αρνητικος να ερθει
    η σωτηρια της αεκ ειναι η λαικη βαση με μπροσταρηδες χατζηχρηστο, κανελοπουλο και ψαριανο για να δουμε μια ασπρη ημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα περιμενουμε την 8/3/11 αλλα να μας πουνε ποιο 11? το 2011 η το 3011? για να ξερουμε τι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ .. 5 ΗΤΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ..
    ΜΑΝΟΛΟ ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΠΑΛΤΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΛΑΓΟ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ..ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ Κ Η ΑΕΚ ΜΑΖΙ..ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΡ Κ ΛΟΙΠΑ ΠΑΛΤΑ..

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΙ 4 ΒΑΣΙΚΟΙ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ 2 ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ..

    Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ KEEP WALKING..ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ , Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ..
    ΒΙΤΟΛΟ,ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..ΑΝΤ 'ΑΥΤΟΥ 700ΧΙΛ. ΓΙΑΧΙΤΣ, 900 ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ Κ 900 Ο ΜΑΚΟΣ..
    ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΝ ΒΕΝΤ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ Κ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΓΚΑΞΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Κ ΗΡΕΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ Κ ΜΑΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΓΚΑΞΑ,ΔΕΛΛΑ,ΜΑΝΩΛΑ,ΒΕΝΤ .
    ΑΜ. ΧΑΦ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΜΕ ΜΑΚΟ Κ ΚΑΡΝΤΟΖΟ..ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΝΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ..

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ..ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΣΚΟΚΟ Κ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ 4-5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ..
    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΕΚ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2010 10:54

    Θυμάμαι και τι έχω γράψει και γιατί είχαμε αρπαχτεί δημήτρη.
    Εξακολουθώ να βλέπω θετικά σε αυτόν.
    Θα μου πεις τώρα "και ποιός δεν έχει θετικά?" και θα έχεις δίκιο.
    Το να τον τελειώσουμε από το 2ο μήνα θητείας, όταν άλλοι κάναν και 2 σεζόν (και δεν εννοώ μόνο τον ακατανόμαστο) δεν είναι μόνο άδικο, είναι και λάθος.
    Έγραψα ότι πίστευα ότι κάποιοι παίκτες θα κάναν μία υπέρβαση με ένα νέο προπονητή που θα τους ενέπνεε.
    Φρούδα όλα.
    Και ο προπονητής αυτός στο κοουτσάρισμα φαίνεται να είναι ασταθής. Βλέπουμε σε άλλα παιχνίδια πολύ καλά πράγματα και σε άλλα σκορποχώρι και τις παλιές αρρώστιες.
    ΛΧ χθες δεν κατηγορώ τόσο το νασούτι και το γιάχιτς (ή και το σάχα). Ο μεν ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει άμυνα μόνος του, ο δε δεν είναι κεντρικός αμυντικός.
    Αλλά το κέντρο και τα άκρα μας τα καταπίνουν οι καβαλιώτες πάλι και οι σέντρες περνάν σωρηδόν,
    Θα μπει κάπου δε θα μπει?
    Αρρώστιες 3ετίας.
    Για έμενα το Δεκέμβρη κρίνω την αρχή του νοικοκυρέματος.
    Κανείς εδώ δε μίλησε ποτέ για πρωταθλήματα και μπαλάρες.
    Τα βασικά να αρχίσουμε να βλέπουμε και μία σταθερότητα στον προπονητή με μία βλετίωση στην εικόνα.
    Και φρέσκα πρόσωπα, διότι οι παρόντες δεν πάνε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2010 10:58

    Πραγματικά το λέω, θέλω να δω το λιγότερο 3 αποδεσμεύσεις το Δεκέμβριο.
    Όχι πάλι γεωργέες και αλεξόπουλους (όχι ότι είναι και οι μπεκεμπάουερ βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΩΡΓΗ 3 ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ..ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΕΤΟΝ..ΜΙΑ ΤΟΥ 7 ( ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ) ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ 4 ΕΙΝΑΙ..
    ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΣΧΕΔΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετά και τα χθεσινά ο Χυμένοθ κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα.Η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται.Και το πρωί παρακράτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γιωργη
    ο προπονητης δεν μπορει να κριθει σε 2 μηνες, οπως εχω πει και παλιοτερα θα χρειαστει ενας γυρος για να μας πεισει για τα θετικα του η τα αρνητικα του
    οσον αφορα το κοουτσαρισμα αυτο φαινεται απο το δευτερο παιχνιδι και μεχρι τωρα μας εχει δειξει οτι εχει προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιωργη
    αν θυμαμαι καλα και θυμαμαι, δεν ειχαμε αρπαχτει εσυ ειχες αρπαχτει και η απαντηση μου ηταν σε καλα επιπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημερα παιδια.
    Κατα βαση δεν κρινουμε τον Μανωλη. Εχει κανει τις μαλακιες του-οι οποιες ειναι μαλιστα επαναλαμβανομενες-αλλα το κακο ξεκιναει απο την ανυπαρκτη "διοικηση".

    Και κακως την αναφερουμε ως τετοια.
    Οσο αυτοι "διοικουν",αλλο τοσο "κυβερναει και αποφασιζει" ο βλακας γιος του Αντρεα.

    Το πλανο Κιντη εφαρμοζεται κατα γραμμα. Με προπετασμα την "ομαδα που θυμιζει το'90", τις "ανανεωσεις που ειναι σε καλο κλιμα",τα "προτζεκτ για το παλατι της Φιλαδελφιας",τα Σπατα και "τα σχεδια του Χιμενεθ" και "οι μαχες που δινει ο προεδρας μας στις συνεδριασεις της Λιγκας".

    Αρτον η θεαματα. Και οταν δεν εχεις να δωσεις ουτε το ενα ουτε το αλλο, δινεις υποσχεσεις και πουλας παραμυθια, η παριστανεις τον δον κιχωτη στην Λιγδα. Δηλαδη αγοραζεις χρονο.

    Η ΑΕΚ ειναι μια κλεψυδρα,που τεχνιεντως,λιγο πριν τελειωσει το υδωρ,την γυριζουν αναποδα και μετρα ξανα απο το μηδεν.

    Θελω απανωτες ηττες για να σπασει η πουτανα.
    Ο ημιθανης, στηριζεται απο τα καλωδια και τα σωληνακια.
    Να τραβιχτουν,να τελειωσει,να πανε και οι συγγενεις στα σπιτια τους,και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με τους ζωντανους και υγειεις.

    Δεν με ενδιαφερει αν θα νικησει στο ντερμπυ,αν θα χασει, η αν δωθει καμια εντολη να ξανα-"πεσουν κατω".
    Οτι ηταν ο ΠΑΟΚ περσυ για τον Πατερα,ειναι φετος η ΑΕΚ;
    Την ομαδα που αγαπω,δεν την θελω δεκανικι.

    Δεν με εκφραζει κανεις και τιποτα απο εκει μεσα, δεν εχει ουδεις την δυνατοτητα για κατι παραπανω και η συντηρηση δεν με ενδιαφερει.

    Αναγκαιο κακο ολο αυτο,βεβαια. if there is no sacrifice,there is no salvation,οπως λεει και ο Κρητικαρος Καζατζακης.

    Δηλαδη ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο. Υπομονη.

    Με λιγα λογια,να πανε να γαμηθουνε ολοι τους,απο πανω μεχρι κατω. Εξαιρουνται οι εργαζομενοι,που τιποτα δεν φταινε.

    Καλημερα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. THE DAY AFTER.11/3 είναι Παρασκευή.12/3 παίζουμε ΟΑΚΑ με Καβάλα.Αυτό θα είναι το επόμενο ματς που θα ξαναπάω γήπεδο αν και εφόσον εκπληρωθουν οι "προφητείες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. gia to poutso n omada

    ki ante na mazepseis ta xiliometra meta apo tetoia emfanisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2010 13:18

    Ρε θωμά και δημήτρη.
    Βάλε τον αργυρίου και πες "είναι το μοναδικό δεξί μπακ που έχουμε, είναι 20, θα κάνει μαλακίες, αλλά αποφάσισα να τον στηρίξω. Βάλε το νταντόμο και πες "τον στηρίζω, είναι το μοναδικό αριστερό μπακ που μπορεί και να επιτεθεί και να αμυνθεί". Άστους μετά να κάνουν ότι κάνουν.
    Με το να επιμένεις σε πάτσα και το λαγό εκτός της θέσης του σε λίγο θα εκτεθείς κι εσύ.
    Εγώ έτσι το βλέπω.
    Δηλαδή γιατί να επιμένει στους έντερ, τα γυφτάκια και το "νέο κιούελ" που δεν το βάζει ούτε προ κενής εστίας και όχι και σε αυτούς, που στο κάτω κάτω έχει και τη δικαιολογία του ρόστερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΩΡΓΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ..ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Κ ΕΙΝΑΙ 21 ΕΤΩΝ..ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΗΒΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕ..ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΣΑ..ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΒΕΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ?

    ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ..ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑ 20ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ..ΑΠΟ ΕΝΑ 30ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ , ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΣΑ(ΑΡΓΥΡΙΟΥ),ΝΑΣΟΥΤΙ,ΓΙΑΧΙΤΣ(ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ),ΛΑΓΟ(ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ) , ΧΑΦ ΜΑΚΟ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κοντός ψαλμός,αληλούια.
    Ο Δεκέμβρης είναι κοντά κατά δηλώσεις Μανόλο.
    Πάντος για μένα πρέπει να στηριχθεί μέχρι τέλους του πρωταθλήματος για να μην πω για δυό χρόνια.
    Όμως άλλο πράγμα στήριξη και άλλο να σχολιάζουμε τις προπονητικές μαλακίες που κάνει.
    Και είναι πολλές και το χειρότερο,δείχνει να μην μαθαίνει από τα λάθη του.
    Τώρα ξαφνικά φταίει η διοίκηση για το υλικό που έχουμε;Το καλοκαίρι που το μπάτζετ μεταγραφών ήταν 0(μηδέν)δεν έφταιγε;Όταν η διοίκηση έβαζε ταβάνι 200.000 για αριστερό αμυντικό κι αυτά λόγο ότι τα γλυτώσαμε από αλλού, τι θα πέρναμε δηλαδή εκτός από τριτο-τέταρτες επιλογές;Εγώ περιμένω με πολύ αγωνία να δώ με παρόμοιο μπάτζετ καλοκαιριού τι λαβράκια θα πάρουμε με τον Μανόλο προπονητή.Και εύχομαι να φανώ μαλάκας και ψέφτης αλλά με αυτή την διοίκηση όποιος και να έρθει προπονητής(άν έρχεται κάποιος σοβαρός)δεν υπάρχει περιπτωση να κάνουμε τίποτα παραπάνω.Δεν λέω ότι δεν έκανε τις μαλακίες του ο Μπάγιεβιτς αλλά άχρηστος δεν ήταν και αυτό αρχίζει και φαίνεται τώρα.Τώρα που πέρασε ο ενθουσιασμός και οι αγάπες και οι γιορτές για την αλαγή.
    Με αυτό το υλικό προκοπή δεν έχουμε.Και ας γίνομαι αντιπαθείς σε κάποιους με αυτά που λέω.Καλά κάναμε και τον διώξαμε-έφυγε ο προπονητής χάριν ενότητας αλλά άλλο αυτό.
    Πρέπει να πέσει χρήμα,τέλος.Αλλιώς θα βγάλουμε ή θα βγούνε άχρηστοι όλοι οι προπονητές.
    ΥΓ:Το μόνο όραμα που έμεινε για τους ΑΕΚτζήδες είναι η κατασκευή του γηπέδου.Δεν πιστεύουν τίποτα άλλο πια.Ούτε σε σωτήρες τύπου Μελισσανίδη ούτε σε προπονητές.Κατά την γνώμη μου όλοι έχουν καταλάβει την μοίρα έχουμε με τις παρούσες συνθήκες.Αγωνιστικά δεν υπάρχει σωτηρία.
    Το Σαββάτο θα έχει πάνω από 25.000 στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "εμπειρος" ο Αργυριου για Ευρωπαικο παιχνιδι εκτος εδρας και "απειρος" και "ανετοιμος" με την...Καβαλα;
    Εκτος και αν επιμενει στον γυφτο για να εκθεσει τον προηγουμενο. Οπως και η χρησημοποιηση του λαγου ως μπακ. Οπως και η μη χρησημοποιηση του Νταντομο,ενω τα πηγε καλα σχετικα με τους "βασικους" της θεσης( παναθεμα τους).

    Γιατι δεν ξεκινας με την "καλη ενδεκαδα" και αφου-και αν ολα πανε καλα- θα εισαι μπροστα στο σκορ-να τους ξεκουρασεις στο 60 σφυγγοντας την αμυνα με τρια σεντερ μπακ;
    Γιατι στα ντερμπυ παιζεις ελευθερα και στα λεγομενα μικρα παιχνιδια κανεις αλχημειες;
    Δεν αφοριζουμε τον Μανωλη. Γιατι με αυτο θα καναμε το λαθος να εξωραισουμε τα μουτσος γκραντε λαθη των "διοικουντων" (εδω γελανε)
    Τα οποια λενε οτι απογυμνωσαν την αμυνα με την πωληση(σε καλη μερια) του Μαιστρο και την αποπομπη διχως σοβαρη δικαιολογια του αξιοπιστου Αραουχο.

    Οσο τια τις "επιλογες" του προηγουμενου προπονητη και το ποσο λαθος βγηκαν αυτα τα σαπακια, να πουμε οτι ολοι μαζι δεν αξιζουν-χρηματηστηριακα-ουτε το δεξι ποδι του Σισε, η του Μιραλας, η του Ριερα.
    "μα ηταν δικες του επιλογες. Ας διαλεγε τον βιερινια,τον ονουατσι,τον ντουγκλαο,τον τον τον..."
    Μα αυτοι - η καλυτερα οι προεδροι τους,ηθελαν λεφτα. Και τα "περιθωρια ηταν στενα στο μπατζετ" ουτε 100, ουτε 50 ουτε 20 χιλ. παραπανω. Και με τι; Με δωσεις Κωτσοβολου;
    Κανεις προεδρος δεν θα εκανε συνδιαλλαγη με την ΑΕΚ,ακομα και για μεταγραφη 500 η 700 χιλ.
    Οπότε, πηγαν στις ανετες,ξεκουραστες λυσεις των ελευθερων και ωραιων Λυμπε,Πατσα,Δελα κλπ. Μιλαω για φετος.

    Περυσι κονομισαν απο τις μεταγραφαρες των Ιορντακε,Αρτσε,Γκερειρο κλπ. (αυτος ο διαχειριστικος γιατι αργει;)
    Δεμενος χειροποδαρα ο μετανωων Σερβος,ενομισε οτι ειναι αρκετο το πεισμα και το κυνηγι του ανεμομυλου,για να απαλειψει-οσο γινεται- το μεγαλο λαθος του '96 και να επαναφερει την χαμενη αιγλη κολυμπωντας στην κολυμβυθρα των προβληματων,των αντιθεσεων,της διχονιας και του μισους μερικες φορες και οτι θα εξαγνιστει,φερνοντας και την ΑΕΚ στην κορυφη.
    Κακως υπελογισε στο σφυξιμο ττων σχεσεων και στα δειπνα επαναπροσαρμογης των σχεσεων με τον αδαμιδη, ο οποιος σταθερα,απο την ημερα που ηρθε,του εσκαβε τον λακο. Και μαζι με τον Σερβο επεσε και η ΑΕΚ μεσα.

    Ειναι δυνατον αυτον που "δεν θες ουτε να τον βλεπεις γιατι κανεις εμετο" και αυτον που ηταν στους ορους για να κατσει στην καρεκλα (για να ερθω, θα πρεπει να φυγει αυτος πρωτα),να κανεις μαζι του συνεργασια και να περνας την ψευτικη εικονα της αρμονικης συνυπαρξης και "ειμαστε φιλοι με τον Μπαγεβιτς" και "δεν αφινει απο τα ματια του ο Αδαμιδης τον Ντουσαν" "προχωραμε παρεα" κλπ.

    Ποσο πουστης πρπει να εισαι,για να μη λες ξεκαθαρα αυτο που θελεις για καποιον,ξεκαθαριζοντας το τοπιο αλλα και την θεση σου,παρα να τον "στηριζεις" ριχνοντας τον; " Αφου δεν εφυγες ρε κερατα,θα σε διωξω εγω με τον τροπο μου" θα σκεφτηκε η καρακαλτακα. Σωστη.
    Ισως να τον γουσταρε μικρος τον Σερβο και να εχει ενα περιεργο καταστροφικο συμπλεγμα μαζι του. Δεν ξερω.Και δεν με νοιαζει.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι τα καμωματα του,τα πληρωνει η ομαδα.

    Και για να μη παρεξηγηθω,δεν εννωω οτι καλως επεστρεψε ο πρωην, η αν καθοταν θα σωζομασταν απο κατι. Οχι. αλλα οταν εχεις καποιο πλανο,υπαρχουν ανθρωποι που σου κανουν και ανθρωποι που δεν σου κανουν. Ωραια. Εισαι προεδρος. Εχεις την εντολη απο τον Παπα. Και την υπογραφη. Γιατι δεν ξεκαθαριζεις τι θελεις απο την αρχη,παρα πηρες το πριονι και πριονιζες ολοκληρη την χρονια,με αρνησεις,με καθυστερισεις του μπατζετ,με "δεν ξερω ακομα,θα δουμε" με καθυστερισεις στις πληρωμες,με ανοχη στις κατα καιρους ανταρσιες στο τμημα,με ατημωρισιες κλπ.
    Ποιος ειπε "αρχιζει ο σχεδιασμος της νεας χρονιας απο τον Μαιο" και τελικα εγιναν ολες οι μεταγραφες τον Αυγουστο και τον Σεπτεβρη ασθμαινοντας; Εγω;
    Αδαμιδη εισαι μικρη και τριανταφυλλενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Διαβάστε ένα πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας,που έστειλε στη ΔΟΥ Πατρών:
    «Η κ. Κουφοπούλου Μαριάνθη, κατά το διάστημα Ιανουάριου 2002 - Ιουλίου 2005, που υπηρετούσε στο Αυτοτελές Τμήμα Διοίκησης του πρώην ΠΕΣΥΠ νυν ΔΥΠΕ Δυτικής Ελλάδας, απέστειλε στο Κέντρο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΚΗΥΚΥ) φύλλα μεταβολών, τα οποία υπέγραφε μόνο η ίδια και στα οποία περιλάμβανε τακτικές μισθοδοσίες, αναδρομικά αλλά και προηγούμενες μισθοδοσίες, 28 συνολικά φερόμενων ως υπαλλήλων, που είτε δεν είχαν καμία υπαλληλική σχέση με την εν λόγω υπηρεσία, είτε, τέλος μισθοδοτούνταν ταυτόχρονα από άλλο φορέα, καθώς και τον εαυτό της.
    Επίσης εξέδιδε πλαστές καρτέλες μισθοδοσίας των 28 υπαλλήλων, βάζοντας 28 διαφορετικές υπογραφές και έπαιρνε τα χρήματα».

    Το συνολικό ποσό που έβαλε στην τσέπη της η κ. Κουφοπούλου από το 2003 μέχρι το 2005 ήταν 750.000€ χωρίς ποτέ να την ελέγξουν.

    Από την έρευνα αποδείχθηκε επίσης ότι δικαιούχοι σε αρκετούς από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ήταν άτομα του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός της και προέκυψε ότι σημαντικά ποσά έχουν πιστωθεί σε λογαριασμό που ανήκε στα παιδιά της, στις δύο κουμπάρες της και δικά τους συγγενικά πρόσωπα, σε στενή φίλη της κ.λ.π.
    Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον καταλογισμό και την επιστροφή των μεγάλων ποσών με τα οποία το Δημόσιο ζημιώθηκε από τη δημόσια υπηρεσία – μαϊμού και τους ανύπαρκτους υπαλλήλους που μισθοδοτούσε.

    Μέχρι σήμερα, ακόμα δεν έχει επιστραφεί ούτε ένα ευρώ στα Δημόσια Ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΗΣ Κ ΠΑΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΩΡΑΙΟ..
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΤΗΝΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ , ΨΑΞΙΜΟ Κ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και για να παμε και πιο περα, να πουμε οτι η αρμονικη συνυπαρξη του Αδαμιδη με τον ΔΧ. τα καβαληματα στα παπακια, το "μοκο" του Αρχηγου στα οσα γινονται και η συνομοσια της σιωπης που υπαρχει αναμεσα στους δυο αγαπητικους,ειχε σαν ορο,η σαν θυσια, την παραιτηση με καθε τροπο του προδοτη.
    Ειχαμε πει και πριν: Θελει ο Δ.Χ. πρωταθλημα με τον Μπαγεβιτς; (δεν λεω αν ηταν δυνατον αυτο. Λεω αν ηθελε) Απαντηση διχως περιστροφες: ΟΧΙ. Ηθελε πρωταθλημα ο Μελισσανιδης με τον δικηγορο και ασπονδο φιλο του καλυτερου φιλου,στην προεδρια; ΟΧΙ βεβαια. Και τωρα,ενας λογος παραπανω.
    Επρεπε να φαγωθει ο "προδοτης"- που και για μενα κακως ξαναγυρισε την πρωτη φορα και δυο φορες κακως που γυρισε την δευτερη,αφου οταν τα πραγματα γινονται,μετα δεν ξεγινονται.
    Και το πεδιο ειναι ελευθερο για μεγαλειωδη σχεδια και μακετες.
    Και να ειναι αυτο το τιμημα για την "ενωμενη" ΑΕΚ που ζητα σαν μια φωνη η μανα με την κορη σπιτι στην Φιλαδελφεια.
    Επιδη δηλαδη "τα βρηκαν" και ειναι σε κοινο δρομο ενας περαστικος υπαλληλος προεδρος και ενας παρωχυμενος αρχιγος θυρας που "δεν ελεγχει πλεον τα μελη",με τιποτα δεν σημαινει οτι η ΑΕΚ ειναι ενωμενη. Η ΑΕΚ ειναι ο Αδαμιδης και ο Χατζιχρηστος; Να γελασω,η να κλαψω;
    Αγκαλιες και φιλια με εναν μετριο δικηγορο. Και "τον Παπα και τα ματια μας". Και ακρα του ταφου σιωπη εδω και μηνες. Και απεναντι απο το πεταλο για να βλεπει την ΑΕΚ καλυτερα.
    Χαζεψτε την και καμαρωστε την.
    Και αν εσεις βαλτε θεμελιο λιθο στο νεο γηπεδο,εγω θα κατσω να με γαμησουν δημοσιως στην Δεκελειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ( απαντώ σε προγενέστερο σου σχόλιο ). ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚ ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ, ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και το σκαουτιγκ,το ψαξιμο και την ανευρεση παικτων πριν αυτοι παρουν την ανηφορα,ποιος την κανει ρε Θωμα; Ο προπονητης;
    Υπαρχει κανενα τμημα τετοιο εκει και δεν το ξερω.
    Τι διαολο πανε και βλεπουν ανα την Ελλαδα και με τα τοσα ταξιδια στο εξωτερικο; Κανουν βολτες; Μαλλον.
    Ο προπονητης λεει: Θελω "αυτον" "αυτον" και "αυτον". Τιποτα αλλο.
    Οι υπολοιποι απο κατω οφειλουν να ψαχνουν και με την εγκριση του προπονητη,να προχωραει η ομαδα σε αποκτηση,η οχι.
    Εδω ο προπονητης τι ειναι; Και προπονητης,και σκαουτερ,και γυμναστης και ψυχολογος και οικονομικος διευθυντης και τεχνικος διευθυντης και προσωπαρχης και αρχηγος τμηματος και προεδρος;
    Και τοτε γιατι δινουν 10 ξεχωριστους μισθους σε 10 προσωπα; Για να εχουμε να λεμε;
    Αλλα -σουλεει η μαιμου ο αδαμιδης- σιαγα να μη φυγη ετσι στα γρηγορα και ευκολα. Και να φαινομαι και εγω σαν αιτια. Οοοοχι. Θα μεινεις. "Θα δουλεψεις με τους ορους μου" και θα φυγεις σαν αποτυχημενος"
    Δεν υπηρχε κανενας σχεδιασμος για καμια νεα χρονια και για κανενα πρωταθλημα και καμια νεα αρχη. Παπαρια. το μονο σχεδιο που υπηρχε,ηταν να φαγωθει και να φυγει σαν αποτυχημενος ο πρωην.Και οχι αμεσως. Οχι. Να παρει τον χρονο του. Και μαζι με αυτον να παρουμε και εμεις τον δικο μας χρονο.
    Και αφου οι δικοι σου οροι πηγαν περιπατο και κανεις δεν σε ακουσε-και πως θα μπορουσε αλλωστε-τωρα θα βαλω και εγω τους δικους μου Αδαμιδη: 1ον Κανε οτι πρεπει να κανεις-αν εχεις κατι να προσφερεις-και να παραδωσεις την ομαδα εκει που πρεπει-περνοντας ισως και απο το πρωτοδικειο-στο γηπεδο δεν ξαναπαταω.
    2ον Κατω τα ξερα σου απο οποιαδηποτε προσπαθεια για ανεγεσρη νεου γηπεδου. Δεν σου ανηκει τιποτα. Δεν ειναι δικια σου καμια κινηση τετοια,ουτε και δικαιουσε να παρεις κανενα κομματι υστεροφημιας.
    3ον Παψε να παριστανεις το καραγκιοζακι στις επιτροπες και στις συνελευσεις. Παψε να διασυρεις την ΑΕΚ με κλαψες,κλαυθμους και στριγγλισματα,σαν στριμωγμενο ποντικακι. Τι να κανεις; Απλα:Τιποτα.
    Με αυτες τις προυποθεσεις,σου επιτρεπω να παιρνεις τον μισθο που ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ.
    Πορευτειτε οπως σας παει ο ανεμος των αλλων.Ερμαια.
    Και τωρα να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος. Που τελικα οντως εφυγε.Οπως εφυγαν και τα ψεματα.
    Να σας δουμε πως θα πορευτειτε φωστηρες.
    Και μη τολμησετε να ζητησετε την "βοηθεια του κοσμου και να σταθει στο πλαι μας" και ενα καρο τετοιες μαλακιες. Ο κοσμος σταθηκε διπλα. Τα διαρκειας εφτασαν τα 12.000 οσο και να καταριουνται την ωρα και την στιγμη οι κατοχοι τους.
    Τα λεφτα απο τα τηλεοπτικα τα πηρατε. Τους ψευτοχορηγους τους βρηκατε,πορευτειτε οπως ειστε.
    Αλλωστε " δεν κανουμε ανοιγματα, κλεινουμε τρυπες, ειναι το ανοιγμα της προηγουμενης χρησης που πρεπει να κλεισει" κλπ-κλπ.
    Και τα συμβολαια στον "αερα". Οπως και η Μorgan. Οπως και η Empire. Αλλα "η χρηματοδοτηση του γηπεδου,ειναι το μονο ευκολο". Ρε ποιον δουλευετε;
    Και τωρα που αρχιζει το μεγαλο ξεγυμνωμα,θα ειμαστε διπλα. Ουτε θα γελαμε,ουτε και θα κλαιμε. Μονο θα περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θα τιμησουν λεει τον Θωμα Μαυρο οι υπαλληλοι στο ντερμπυ το Σαββατο.
    Οπως κανουν για πολλους παλαιμαχους.
    Πλακετες. Που μπορει κα να φερουν και κανεναν απογοητευμενο στο γηπεδο.Ειδικα ο Θωμας.
    " αφου δεν ερχεστε να δειτε την τωρινη ομαδα,ελατε να θαυμασετε την παλια".
    Ρε ουστ!

    Σε θερμοπαρακαλω Θωμα μου, μη πας. Δεν πρεπει να πας.
    Πως θα πας; Με τι καρδια; Πως θα ανεχτεις να σε "τιμησουν" αυτοι που δεν μπορουν να δεσουν ουτε τα κορδονια σου;
    Πως θα δεχθεις να γινεις μια απλη αφορμη για παραπανω εισητηρια;
    Πως θα ανεχτεις βραβευση,στην χειροτερη στιγμη στην ιστορια της ομαδας;
    Πως θα κανεις πλατες στους πουστιδες;
    Πως θα δωσεις λαμψη στους μετριους;
    Πως θα αντικρυσεις τον απογοητευμενο κοσμο;
    Πως θα σηκωσεις τα χερια σε ενα μισοαδειο γηπεδο;
    Σου πρεπει γιορτη. Οχι μνημοσυνο
    ΜΗ ΠΑΣ. ΜΗ ΠΑΣ. ΜΗ ΠΑΣ.Σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. σε σημερινη συναντηση που ειχε ο χιμενεθ με τον αδαμιδη ο προπονητης ζητησε 3 μεταγραφες και μετα απο ρεπορταζ που εκανα η απαντηση του προεδρου ηταν να παρει τα 3 του καραμπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ22 Νοεμβρίου, 2010 18:06

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ5-6 ΠΕΚΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΛΙΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝΤΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ, ΕΞΩ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΟΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙΚΑΙ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΚΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΟ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΟ ΒΡΙΚΕ ΚΑΛΗ ΣΗΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ.ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΗΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο κρισιμος Δεκεμβρης πλησιαζει.
    Και εκει θα φανουν ολα. Και δεν αναφερομαι αγωνιστικα.Εκει δεν εχουμε καμια απορια και ολα ειναι λυμενα.
    Τι θα πει η "πολιτεια" για το νεο- διπλο-σχεδιο για το γηπεδο; Η οποια,αυριο,στην προγραμματισμενη συναντηση, θα πει "καντε αυτες και αυτες τις αλλαγες" και να ξαναρθετε με τον κηδεμονα σας.

    Θα ανανεωθουν ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ συμβολαια; Ναι αμε. Θα το θελαμε; Μπα. Δεν νομιζω οτι καιγεται ο κοσμος.
    Αρκει να βρεθει η Σολωμοντια λυση. Που λεει: να δωθουν μεν,αλλα στο εξωτερικο.
    Αλλο να παρεις 2 εκ. και αλλο να δωσεις 2 εκ. Υπαρχει μια διαφορα,ειδικα σε μια ομαδα που, επισημα, κανει περικοπες,χαμηλωνει το προσωπικο,οπως και τις απολαβες και μειωνει μπατζετ.εκτος και αν με αυτον τον τροπο,μαζευει λεφτα για να τα δωσει στον Σκοκο και τον Τζεμπουρ.
    Και θελει και τρεις μεταγγραφες ο Μανωλης.
    Ο Γεναρης,ειναι ο καλυτερος μηνας για αρπαχτες. Για ολους μιλαω. Δεν υπαρχει ο χρονος και η ηρεμια του καλοκαιριου.Πιεζουν οι ημερομηνιες και οι αγορες γινονται στο σακι.Παρε κοσμε.
    Και ολα αυτα σημαινουν λεφτα. Που θα βρεθουν;
    Δεν ειναι καλυτερα να κερδισεις λεφτα απο το να δωσεις λεφτα; Ακομα και ενα παιδι του νηπιαγωγιου το ξερει αυτο.


    Τι γινεται με το διαχειριστικο ελεγχο; Ο οποιος δεν ειναι και τοσο πρεπον βρε αδερφε να βγει ετσι, φορα παρτιδα,τιναζοντας στον αερα το κλιμα,δυναμιτιζοντας την ατμοσφαιρα και διχαζοντας τον κοσμο,μεσουσης της ηρωικης προσπαθειας για κατακτηση του πρωταθληματος.
    Αλλωστε, και οι Παπας-Νοτιας,αλλα και οι υπολοιποι αλλοι πρωην μετοχοι,δεν θα ηθελαν να διαπιστωσει ο κοσμος,αλλα και ο περιγυρος τους,-με ντοκουμεντα πια- οτι τους καταχραστικε χρηματα ενα κογκλαβιο,που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν μουτσοι στα καραβια τους.
    Δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ουτε επιχειρηματικα. Ας μεινουμε στην υποθεση εργασιας και στην πιθανοτητα οτι εγιναν μερικες "αστοχες κινησεις" και απλα "πεσαμε εξω".
    -Μα ο Παπας ειπαι ναι για τον διαχειριστικο" θα μου πεις.
    Ναι,αλλα πότε; Δεν πρωτοστατησε.Δεν τον απαιτησε.Δεν κινησε γη και ουρανο. Καθησε στα αυγα του. Μεχρι να ξεκινησει "αλλος" την διαδικασια. Με βαρια καρδια ακολουθησε.
    Και ειναι πολλοι αυτοι που διαφωνουν με τον ελεγχο.
    Και ηδη απειλειται κοσμος,οσο αφορα στην δημοσιοποιηση των στοιχειων του.

    Ολα θα φανουν λοιπον συντομα. Τα τρια αυτα κυρια σημεια.
    Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να εγκριθει η κατασκευη γηπεδου στην Ν.Φ, να γινει συνεντευξη τυπου με ΟΛΑ τα στοιχεια του διαχειριστικου και να ανανεωσουν και οι τρεις(εφ'οσον τους θελει και ο Μανωλης)αλλα και να γινουν οι απαραιτητες προσθηκες τις οποιες θα εχει σιγουρα εισηγηθει.

    Τι πιθανοτητα δινετε να γινουν ολα αυτα;
    Εγω, καμια απολυτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις λένε,και ο Σάχα δεν παίζει με Ολυμπιακό!Ποιός έμεινε τώρα χωρίς τραυματισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με τον Φερέρ πόσες θλάσεις μετρούσαμε;36-37 δεν θυμάμαι καλά.Ο Μανόλο πάει να σπάσει τα κοντερ,σε δυό μήνες έχουμε είδη μια ενδεκάδα τραυματισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή