Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΑΠΕΣ

          Πέφτουν παντού, κι αλλού είναι κανονικές κι αλλού είναι λεκτικές. Τις τελευταίες δεν τις έφαγε ο ήρωας μας. Αυτές τις είχε συνηθίσει χρόνια τώρα ανάλογα με τις εντολές που έπαιρνε κι εξαργύρωσε τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου. Μέχρι κι η Ευρώπη υποκλίθηκε και τον έβαλε επικεφαλής στο πιο μουρλό πράγμα που υφίσταται στην Ελλάδα: Manager διαιτησίας. Όποιος καταλαβαίνει κάτι απο αυτήν την ασυναρτησία, να έρθει να μου εξηγήσει. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Manager ερασιτεχνών; Σαν να λέμε διευθυντής σε μια μονοπρόσωπη εταιρεία .
          Τι να κάνει κι ο μέτριος; Την είδε την καρέκλα βάσει τίτλου. Σου λέει, κάτι πρέπει να είδαν κι αυτοί οι φράγκοι που δεν το έβλεπαν οι Μπλιόνες ( για όσους ξέρουν ) με την θυγατέρα αλλά κι όλο το σύστημα που φώναζε για τα παοκτζήδικα αισθήματα αλλά την πράσινη εντολοδοχία και φυσικά την διεθνή θέση. Το ξεκάρφωμα του Κόκαλη. Τον άνθρωπο όμως που στέρησε απο την ΑΕΚ κάποια εκατομμύρια με την συμμετοχή μας σε προκριματικούς ή και ομίλους ( με απατά η μνήμη μου ) και τώρα κάθεται παθητικά η διοίκηση και τον ακούει ή τον δέχεται σε καρέκλα.
             Και πέσανε οι φάπες. Κι ανέλαβε καινούργιο σώμα τις έρευνες. Οι φάπες είναι δικαιοδοσία της αστυνομίας, ως γνωστόν. Ειδικά όταν πέφτουν σε δημόσιο ανοιχτό χώρο κι ειδικά όταν χαρακτηρίζονται εγκληματική ενέργεια ή δολοφονική επίθεση. Κι όμως, στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, οι φάπες στον Μπάγιεβιτς φτάσανε στον υφυπουργό αθλητισμού κι οι φάπες στον Βασάρα πήγανε στον Πιλάβιο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΩΚΤΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΥΡΕΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
           Και ρωτάω, γιατί; Έχουν παραπάνω στοιχεία απο την αστυνομία; Ή μήπως πλέον όταν ζούμε ένα κοινό βιασμό της ελεύθερης κυκλοφορίας, θα αρχίσουμε να φωνάζουμε αντί για το 100 τον υφυπουργό ή την ομοσπονδία του κάθε αθλήματος; Μιλάμε για γέλια και για κανονική κωμωδία. ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. Ποιά γνώμη δηλαδή; Η κωλοτρυπίδα της γνώμης, της άποψης και της μεθαυριανής ψήφου.
             Κι ο ένας κοιτάει τον άλλον. Κανείς δεν ξέρει κι είναι όλες οι αδερφάρες στην ψυχή απορημένες. ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; ΟΥΔΕΙΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που έτσι και σφύριζαν σε κανά πρωτάθλημα πιο γρήγορο σε ρυθμό, θα είχαμε τραυματισμούς διαιτητών απο το τρέξιμο και τις θλάσεις ή ΤΗΛΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Ίσως βέβαια να ήταν και καλύτερα. Πιο κοντινά πλάνα, σπηκάζ απο δημοσιογράφους, αργή επανάληψη. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΘ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΙΟΤΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ 6 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΧΥΡΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΕΣ.
          Κι ο Πιλάβιος έχει ούτως ή άλλως παθολογική μυωπία και θεσική και θεσμική υπερμετρωπία. Και θα ψάξει να βρει την βελόνα στα άχυρα. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, κι ο διατητής είναι ένας παλλήκαρος με κάτι αρχίδια να, και κάνει ρεσιτάλ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ, ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΠΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ.
            Κι ο Πιλάβιος θα βρει τους ενόχους. Ψάχνει και δεν πάει το μυαλό του. ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. Εγώ στην εταιρεία μου, ας πούμε, δεν ξέρω ποιός είναι παραγωγικός και ποιός τεμπέλης. Και είμαι ακόμα στην θέση μου. ΑΣΕ ΡΕ ΠΙΛΑΒΙΕ. ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΝΑ ΤΗΝ ΦΗΜΗ. ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
           ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΕΡΣΙ, κατά ομολογία παραγόντων, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ; ΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΓΕ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ.
      Πούντο, πούντο το δαχτυλίδι, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις. Τι να βρεις δηλαδή; Τα εργαλεία; Άστα αυτά, τα πάτησε το τραίνο. ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΕΠΑΝΩ. ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ, ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΟΝΟ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ.  ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ MANAGER TOY MANAGER.
        YΓ1. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ; ΟΧΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ. ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
        ΥΓ2. ΣΤΟ GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΔΙΑ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 5492. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. Η "ΧΩΡΑ" ΠΟΥΛΑΕΙ 1500 ΦΥΛΛΑ. ΟΛΕ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

19 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2010 01:25

    βάλε ως κατασαρίδες στον πυρηνικό πόλεμο και όλες αυτές τις δαφνοστεφανωμενες κλαψομούνες -με προεξάρχοντες κάτι αθλητικούς δημοσιοκάφρους- που κλαίγονται γιατί -λέει- τις αδικεί η διαιτησία.
    ΗΜΑΡΤΟΝ!
    Φυσικά και οι τσατσάδες της αλογοτροφής, άμα δώσει καμιά ανάποδη κόκκινη θα πλαντάξουνε, δεν το συζητάμε.
    Μιλάμε, τα παιδιά στο τέλος θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι λεφτά υπάρχουν...(και είναι κι αδικημένοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ..

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙ ΚΟΚΑΛΛΗ..
    ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ..

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ,ΦΟΙΒΟΥΣ,ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ,ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΧΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σηκωθητε απο καρεκλες, ντιβανια, πολυθρονες και βαρεστε οποιον μας αδικει ητε στο γηπεδο η στη ζωη και την κυριακη μην ξεχασετε να ψηφισετε οπως συνηθως
    βλεποντας την ζωη μηπως το πρωταθλημα ειναι μια εφημερη χαρα? ερωτηση κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΑΡΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ..ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΡΗΘΕΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμεις οι πεινασμενοι αεκτζηδες καρβελια ονειρευομαστε
    αλλα που θα παει δεν θα γυρισει και ο τροχος και παλι πρωταθλημα ξανα με ντουσαν στα γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνενδοτάουα νόου πρόμπλεμ.

    Tα ερυθροπράσινα χρυσόψαρα με την μηδενική μνήμη δεν μασούν με τίποτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Νοεμβρίου, 2010 13:15

    Με το ντούσαν σε κάνα γηροκομείο του ΠΣΑΠ ή κάνα τζιμπριακόν ίδρυμαν wellbeing μπορεί να ιδούμεν χαράν στα σκέλια μας.
    Με δούσαν στον πάγκο περίμενε να γυρίσουν τα ψάρια στο τηγάνι της βάβως πρώτα δημήτρη.
    Αλλά τι λέμε...πάει κι αυτός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πάμε εμείς γι' άλλα λέω γω.
    Η ζωή συνεχίζεται.
    Εδώ έφυγε το αφεντικό του ο Θείος και τρέχει τώρα να ασχολείται με τα format στα αρχεία της στάζι...κι έτσι ο γαύρος οδύρεται ότι το κράτος των αθηνώνε τον καταδιώκει...(χο χο χο, φασόλια γίγαντες πρεσπών να κλάνουμε οοοοολοι γερά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΛΩ ΧΗΝΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΜΙΛΑΝ.
    ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα.
    Ουτε 18αδα δεν συμπληρωνει για αυριο ο Μανωλης. Ισως χρειαστει να βγει δελτιο και στον μεταφραστη.
    Εξεπουπουλιαστικαμεν.
    Και ο Μακος -μαλλον- εκτος για αυριο. Μεχρι την εναρξη του αγωνα,προλαβαινουν δυο τρεις ακομα να βγουν νοκ-αουτ. Ο επομενος πιθανολογειται οτι θα ειναι ο Καφες και οι Αγγλοι μπουκ δινουν 1.45. Οσο δηλαδη και το "4" στο στοιχημα: "ποσες φορες θα φταρνιστει το σετερ της βασιλισας"

    16.000 γιουρω κινητα επληρωναν τοσα χρονια στην ΠΑΕ. Τωρα εξηγειται πως και καθε λιγο και λιγακι βλεπαμε στις φωτογραφιες στις εφημεριδες τοσα χρονια,εκει στην Ρ2 να ειναι ολοι στα τηλεφωνα και να μιλουν με τρεις συσκευες. Και νομιζαμε οι αφελεις οτι εδουλευαν. Οχι. Απλα εκανα χρηση της πολυ καλης ομολογουμενως προσφορας της cosmote. Τοσο φτηνες συνδεσεις,κριμα ειναι να πανε χαμενες.
    Προφανως και αυτα-οπως και τοοοοσα αλλα που θα δουμε με τα αποτελεσματασ του διαχειριστικου- θα ονομασθουν "ατασθαλιες" και "κακη διαχειρηση".
    Αλλωστε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    θωμα και εγω βλεπω πολλα "Χ" σημερα. Υπαρχουν ομαδες που δεν εχουν λογω να σκιστουν και παιζουνε εκτος εδρας, οπως η Ρεαλ του "δαιμονα", η Αρσεναλ του "κιλοτα" και η Μπαγερν του "κοκκινομουρη". Και δεν αποκλειεται και το "Χ" στο Οσερ-Αγιαξ,αλλα και στο Βασιλεια- Ρομα.Ενα συστηματακι 3-4-5 εδω και ειναι "σιγουρη" τουλαχιστον η επιστροφη του πονταρισματος και απο κει και περα οτι κατσει.
    Ειδωμεν.
    Καλα κερδη σε οσους δοκιμασουν την τυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΣΟΥΜΕ Η΄ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΛΟ Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ..
    ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..
    ΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΜΑΔΑ..Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ..


    ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ Χ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΡΟΜΑ , ΟΣΕΡ-ΑΓΙΑΞ, ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΑΧΤΑΡ-ΑΡΣΕΝΑΛ. ΚΑΙ 1 ΤΟ ΜΙΛΑΝ-ΡΕΑΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Κ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ..ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ 3-4-5 ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα κι απο μενα σε ολους...Στηβεν,καλως γυρισες στα εγκωσμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Steven: Οντως,πρεπει να πω, οτι ειχες πει απο καιρο οτι οι επομενες φαπες θα ειναι για τον "Κυρο Γραναζη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΕΚΤΖΗΣ, λέγοντας οτι " είμαστε οι πιο πολιτισμένοι". ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: Γιάννη, ήρθα για να φύγω ξανά. Αυτήν την φορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και σωστα το ειπε. Γιατι αν ειναι να τρωει φαπες και μπουνιες απο τους "μεν" η τους "δε" για εναν ορισμο του Δαλουκα και για τρεις βαθμους, φαντασου τι θα του εκαναν αν τους στερουσε την εξοδο και τα εσοδα απο το CH.L. οπως εκανε με εμας. Θα τον εγδερναν και θα κρεμουσαν το τομαρι του στην "Αλεξανδρας". Η τη μια η την αλλη. το ιδιο ειναι.
    Καλα να παθει. Αυτη η φαρα δεν εχει αναγκη.Τα ξερουν.Τε περιμενουν. Τα πιθανολογουν αυτα. Μη σου πω οτι τα περιμενουν κι'ολας. Με χαρα. Μιλαμε για μαζοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θωμα, προς το παρον, τα "Χ" στα παιχνιδια πανε κατα διαολου. Αντε να δουμε μπας και ισιωσει κατι στο δευτερο ημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: Κι άλλα είπε, κι άλλα μου είχε πει πέρσι παρέα με τον Μποροβήλο εκεί στα επίσημα. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ, καρδιές δεν χάλασα. ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑ, πιστεύοντας κι εγώ στην ισορροπία της δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΗ Η ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΙΤΖΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
    ΟΧΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΑΣ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝ-ΡΕΑΛ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Χ.
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΒΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή