Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ

            ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ:

      03/03/2010:  Σακούλα με μπιτόνι βενζίνης, τέσσερα γκαζάκια κι εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετείται στο κατάστημα ελαστικών του διαιτητή Καλόπουλου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
      14/03/2010: Δυο δάχτυλα σπασμένα για τον βοηθό Βασιλειάδη μετά απο επίθεση αγνώστων στο αεροδρόμιο Ελ. Βεν.
      22/03/2010: Ζημιές και μικρή φωτιά στο πρακτορείο του Κύρου Βασάρα στο Νέο Φάληρο.
      09/05/2010: Καίγεται το αυτοκίνητο του Ακρίδα, προέδρου του ΣΑΔ.
               Προσθέστε και το καρτέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία στον Σπάθα ( μετά το ΠΑΟΚ-Άρης ) και την επίθεση πάλι στον ίδιο διαιτητή στα καλοκαιρινά τεστ στην Χαλκιδική. Επίσης την δολοφονική επίθεση στον Βασάρα, την προηγούμενη εβδομάδα. Οι φάπες στον Μπάγιεβιτς, δεν συνδέονται.
***************************************************************************
ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ:
                           ΑΓΩΝΑΣ             ΣΚΟΡ      ΧΡΟΝΟΣ                ΕΝΔΕΙΞΗ
Παναργειακός - ΟΣΦ Β.                0-4         30/08/09                ελαφρώς ύποπτος
Αγροτικός Αστήρ - Καβάλα          0-3         28/10/09                      ύποπτος
ΟΣΦ Β - Ατρόμητος                      1-1         02/02/09                      ύποπτος
Καβάλα - Γιάννινα                         2-1        13/04/09                 ελαφρώς ύποπτος
Καρδίτσα - Καβάλα                       3-0         04/05/09                 ελαφρώς ύποπτος
ΟΣΦ Β - Ηλυσιακός                      0-1         04/05/09                    διεφθαρμένος
ΟΣΦ Β - Εθνικός                           2-0         15/01/10                 σοβαρά ύποπτος
Ηλιούπολη- ΟΣΦ Β                       1-3         06/02/10                 σοβαρά ύποπτος
*****************************************************************************
          ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΓΙΆΝΝΙΝΑ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ
******************************************************************************
         Η εισαγγελεύς κυρία Παπανδρέου μάχεται για τα στημένα ( αυτήν την στιγμή παίρνει ταχύρρυθμα μαθήματα σχετικά με το τι είναι στημένο ). Ο εισαγγελεύς κύριος Σημιτζόγλου περιμένει την Πέμπτη τους ηγέτες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ για συστάσεις για τον πυρηνικό πόλεμο.
*******************************************************************************
       ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ. ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΜΙΛΑΩ. ΓΙΑΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ.
                   ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟΣΟΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΜΟ. KAI KATI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΑΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.

38 σχόλια:

  1. ΟΣΦΒ-5 αγωνες,ΚΑΒΑΛΑ-3,και τα...ρεστα!
    Πανε να τα ισοπεδωσουν ολα,να καταργησουν την "ομορφια" του ποδοσφαιρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Νοεμβρίου, 2010 10:10

    το μπέο και ο ντον μπλεγμένοι σε στημένα?
    Ε όχι, δεν το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΘΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ,ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Κ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ,ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ-ΔΟΥΚΑΚΟΥ,ΝΤΟΠΕΣ ΣΕ ΣΤΙΒΟ Κ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ..
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ..
    ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ..

    Υ.Γ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ( ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ) ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΛΙ..ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ Η΄ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Νοεμβρίου, 2010 11:05

    Σωστά θωμά.
    Ας στήσει σωστά την ομάδα με αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν, όπως με την αλογοτροφή, και η κριτική θα είναι ανάλογη.
    Παρακάλα να επιστρέφει ο σλάβος (που δεν αρέσει σε πολλούς...) μπας και έχουμε κανέναν αμυντικογενή να βάλουμε στο κέντρο της άμυνας.
    Το θέμα είναι πως θα αμύνεται το κέντρο (πάλι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΔΙΔΥΜΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΤ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟΙ..ΜΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ , ΝΤΙΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΟΧΙ ΔΑΝΤΕΛΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ..

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΙΠΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Και αν σκεφτει κανεις οτι -οπως σε ολες τις περιπτωσεις- ετσι και εδω, "βλεπουμε" το 10% του παγοβουνου, βαλε με το νου σου το μεγεθος της αξιοπιστιας!
    Το διπλο της Καβαλας,εκτος απο εφικτο-οχι ευκολο-ειναι και απαραιτητο. Γιατι ακολουθει και ντερμπυ. Τωρα,το πως θα παρθουν αυτοι οι τρεις βαθμοι,ενας θεος ξερει.
    Λοιπον,θα γινει το εξης: Καποιος απο μας που μπορει να υποδυθει την φωνη του Μελισσανιδη,θα παρει τηλ. τον αγαπουλα και θα του υπενθυμισει το χρεος προς την ΑΕΚ.

    "Στηριζεται" αμεριμνα και απερισπαστα ο Νιοπλιας απο τον Πατερα. Και οι φυλαδες απο σημερα κι'ολας,εχουν πρωτοσελιδα δεκαδες ονοματα,σαν τους παγκους της Λαικης. Διαλιεχτε. Και ο αλλος ειναι ΑΚΟΜΑ στον παγκο. Δεν ντρεπονται λιγο; Γιατι δεν κανει τα παραπονα του ο Πατερας προς τους εκδοτες,οτι υποδαυλιζουν την ενοτητα και το καλο κλιμα στην ομαδα.

    Και οι φυλλαδες σημερα μοιαζουν σαν εκεινες τις γριες-για οσους εχουν δει την ταινια "Ζορμπας"- που ενω ακομα η μανταμ ορτανς δεν εχει ξεψυχισει,εχουν μπει στο δωματιο και κουρνιασμενες,περιμενουν να ψοφισει η μανταμα για να παρουν τα υπαρχοντα της καθ'οτι ακληρη. "μη...που πας μωρη...δεν πεθανε ακομα"
    Α βρε καραβουμουτσουνιασμενε. Που δεν ειχατε το θα ρος να τον διωξτε απο το τελος της περασμενης σεζον. Αφου ο σκοπος επετευχθει. ΚΑι ο κυριος αυτος στον παγκο ειναι λιγος,μετριος και ελαχιστος. Σας δημιουργησε υποχρεωση και τον φορτωθηκατες και στη φετινη χρονια,υποθηκευοντας την,αρνουμενοι να αποχωριστειτε το σαβουαρ-βιβρ και την λεπτη καταγωγη σας,κλεφτες του βουνου και του λογγου,που θελετε και παπιγιον.

    Θα μου πεις "και τι μας νοιαζει". Δεν μας νοιαζει αμεσα. Απλα δειχνουμε τον τροπο που δουλευει το "συστημα" εδω στη χωρα της πλακας.
    Η "δουλεια" να γινει οπως-οπως. Και ο ενας γλυφει,η εξουσιαζει, η υποχρεωνει, η εκβιαζει τον αλλον αναλογα με τις ισοροπιες.

    Και αφου οι εκλογες εγιναν, οι υπαλληλοι θα ανακοινωσουν το ελειμα απο το εξωτερικο νομιζω.Τωρα, γιατι πιανουν τα ακρα-τυπου Καστελοριζου- η Παρισι,αφου εχουμε μια χαρα χωρους εδω για να κανουν τις επικηδειες ανακοινωσεις τους,Μαξιμου,,το μπαλκονι του Μ.Βρετανια,την Ολυμπια ισως,τους Δελφους, αυτο ειναι ευνοητο.
    Και γιατι δεν το ελεγαν κατα μεσουσης της "εκλογικης" περιοδου. Θα αλλαζε τιποτα;
    Και ερχονται οι ταμειες. Και ακολουθουν και οι δανιστες απο πισω με βημα ταχυ.
    "Δεν θα γινουν απολυσεις" δεν ειπε ο καραφλας;
    Ε, "ετσι" ακριβως θα γινει.
    Αιντε...παραδωστε επιτελους τα κλειδια του μπουρδελου κατευθειαν στους ιδιοκτητες.Μπας και αρχισει σιγα-σιγα,με τα χρονια να δουλευει και τιποτα σε αυτον τον τοπο,καριολιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θωμά, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, δούλευε και ο προηγούμενος προπονητής και κατά πάσα πιθανότητα και ο επόμενος. Απο δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε πολλές. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Στήβεν όμως, δικαιολογίες δε χωρούν όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Εκτός αν παραδεχτούμε όλοι πως ο στόχος μας δεν θα είναι πλέον το πρωτάθλημα, αλλά να να βγαίνουμε Ευρώπη και κανένα κύπελλο που και που. Ομάδα τύπου ΠΑΟΚ δηλαδή. Μας αρέσει δε μας αρέσει, αυτό είμαστε. Με χειρότερη οργάνωση, χειρότερους παίκτες, δίχως γήπεδο και έναν τεράστιο διχασμό να μας βασανιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ....ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ....ΑΛΛΑ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ....ΟΠΟΤΕ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΚΑ....ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ..(ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ) ΤΗΑ ΤΟ ΤΙΜΟΥΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ..!!!!ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ....ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΝΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ Κ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1993-1996..ΟΥΤΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ Κ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΗΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ,ΑΘΩΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΛΗ,ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΣ ΕΙΧΕ Η ΑΕΚ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ..

    ΑΘΩΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΟΧΟΧΟ.ΑΘΩΟΣ Κ Ο ΘΩΜΑΣ..ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ..ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΑΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΓΜΟΧ ΠΛΕΟΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΨΑΧΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αποτυχίες, επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους αν θέλεις να θεωρείσαι πρώτος, πρέπει και να προβλέπεις και να εμποδίζεις. Θέλεις να μου πεις, δηλαδή, πως για τη διοικητική ανυπαρξία, απουσία απο κέντρα αποφάσεων, έλλειψη γηπέδου, ρόστερ για κλάματα, φαγωμάρα...φταίνε οι άλλοι.
    Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαζι με τα συλλυπητηρια μας για τον προωρο χαμο του συζηγου της,να δωσουμε και τα συγχαρητηρια μας για την εκλογη της στην κα Αποστολακη και ευχομαστε δυναμη και κουραγιο στους διαβολους που θα εχει να αντιμετωπισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι εννοεις; "Γιατσεκ Γκμοχ"; Ελα!
    Θα γινει τετοια νεκρανασταση;
    Θελουν να του φορτωσουν του πετσετα,απο την οικογενεια, εναν ξεκαθαρα δικο τους οχι βεβαια για λογους αγωνιστικους αλλα συμβολικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστο
    μην ξεχνας τον ειχαμε και εμεις
    ειδαν στον παο οτι με υπηρεσιακους (δες μαντζιο και χαβο) κερδιζουν και πηραν να δοκιμασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΝΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ Κ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ,ΤΟΤΕ Η΄ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Η΄ΨΕΥΤΗΣ..

    ΔΛΔ ΑΝ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΗΚΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΩΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η΄ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ HUMMER ΑΝΤΙ ΓΙΑ FIAT..

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. omades ypoptes...
    agrotikos asteras, gay tou Volou, kavala, Diagoras, Ilioupoli, Aigaleo, kalithea....
    einai kai alles sto stoxastro.....
    etyxe na akouso, mia tilefoniki synomilia, me anthropo tis epo kai filou mou.....
    xondra paketa exoun paixtei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟΥ..ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ.


    Υ.Γ Ο ΣΑΓΩΝΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανωνυμε
    δεν μας λες τι ακουσες για να μαθουμε και μεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θωμα,εν μερει εχεις δικιο. Τουλαχιστον για τα τυχαια περιστατικα στη ζωη,οπως ενα αυτοκινητικο δυστυχημα.
    Αλλα εδω,στο μαγικο κοσμο του χελενικου pdosfairou,δεν υπαρχουν γεγονοτα πο μπορουν να σε φερουν προ εκπληξεων,αν εισαι στα πραγματα και κυρια αν σε υπολογιζουνε. Αν δεν εισαι τετοιος και εισαι της φαπας και ανυποληπτος,τοτε,ναι,θα σου συμβαινουν διαφορα προγραμματισμενα τυχηματα.
    Αλλο μια αφυλαχτη διαβαση του ΟΣΕ, η ενας μεθυσμενος οδηγος και αλλο αποφασεις και μαγειρεματα που γινονται ενα αγνοια σου και των οποιων τα αποτελεσματα τα παρακολουθεις "εκθαμβος" την τελευταια στιγμη.

    Αντι ο Αδαμιδης να εισβαλει στα καμαρακια των διαιτητων σαν κλαιουσα χηρα,η αντι ο χοντρομπιλης να υποβαλει τα παραπονα του και να κανει τηλεφωνα αγανακτησης και διαμαρτηριας,ισα-ισα και οι δυο για να καλυψουν την παρα-παραγοντικη γυμνια τους και την αδυναμια να επιρρεασουν στο ελαχιστο τα πραγματα,τοτε καλυτερα ειναι να κανουν τηλεφωναστον Μελισσανιδη,να πανε κατα Πειραια μερια,με καθαρογραμενο τον διαχειριστικο και τις εξουσιοδοτησεις των μετοχων για εν λευκω παρεχωριση ενος κατεστραμενου και ριμαγμενου μαγαζιου και να αποθεσουν στα ποδαρια του τα κλειδια της παιδικης χαρας της οποιας-υποτιθεται οτι προιστανται.
    Και απο κει και περα βλεπουμε πως αντιμετωπιζονται τα "ατυχηματα" και οι διαφορες "παραξενιες" της πουτανας της ζωης.
    Δηλαδη βλεπουμε "ποσα απιδια βαζει ο σακος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oι δικαιολογίες, το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν άλλοθι στη διοίκηση{ ο θεός να την κάνει} και να αφήνουν τα πράγματα στάσιμα.
    Θωμά, γουστάρω σαν ΑΕΚ να είμαι υπεράνω.
    Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, δε λέμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλλο το "...μας αδικησατε σημερα κυριε διαιτητα..."
    και αλλο το "...θα σου ριξω βιτριολη στη μουρη ρε πουστη..."
    Οσο να πεις εχει μια διαφορα, η μια τεχνογνωσια απο την αλλη,περι συστηματων ενεργητικης και παθητικης ασφαλειας,για την προληψη των -τυχων- ατυχηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    ΑΠΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..
    ΟΤΑΝ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΛΛΑΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ..
    ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ..ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ,ΙΚΕΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ,ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΠΙΛΑΒΙΟΥΣ,ΚΑΚΟΥΣ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ..

    ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ? ΤΟ ΛΕΜΕ , ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
    ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΙΝΩ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ , ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ .. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Χιμενεθ τα ελαφρυντικα τα εχει.Οπως και την πιστωση χρονου.
    Οι οποιες ενστασεις μας εχουν να κανουν με το κοουτσαρισμα,το οποιο ειναι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,απο την εν καιρω βελτιωση, η μη, της ομαδας.
    Ασφαλως και δεν γνωριζει την Ελληνικη πρεαγματικοτητα,ασφαλως και δεν αναγνωριζει αμεσως το ειδικο βαρος καθε παιχνιδιου και καθε εδρας,ασφαλως και επεσε πανω σε περιοδο δυσκολων παιχνιδιων,ασφαλως και δεν εχει ολους τους παικτες στην διαθεση του και αρα οι επιλογες του μειωνονται.
    Και θα ημασταν αδικοι αλλα και φαντασμενοι,αν περιμεναμε αρδην αλλαγες μεσα στον πρωτο μηνα.
    Αλλα οι αστοχιες του στο κοουσταρισμα,με ενα υλικο που σιγα-σιγα πλεον το ξερει και αντιλαμβανεται το τι μπορει ο καθενας,ειναι υπαρκτες.
    Οπως και οι αμφιβολιες που μπορει να κρατα οκαθενας μας κατα ποσο μπορει και διαβαζει το παιχνιδι με ολους τους παραγοντες (απουσιες-αριθμος καρτων κλπ) της καθε επομενης αντιπαλου μας.
    Δηλαδη λεμε- και απλα αναρωτιωμαστε προς το παρον: Μηπως αυτο το "ειστε παικταραδες,σας πιστευω...επανω τους...να παιθανεται στο γηπεδο...και δειξτε αν εχετε αιμα η νερο στις φλεβες και ...θα πεθαινα για τους παικτες μου..."
    υποδηλωνουν μια αδυναμια στο μανουβραρισμα της ομαδας κατα την διαρκεια του -εκαστοτε-ματς;
    Λεω.
    Γιατι αυτο το: "εδεσα κομπο τον Νιοπλια", μου φανηκε πολυ ακαιρο,πολυ προωρο και με μεγαλη επαρση. Που ειναι η ταπεινοτητα για την οποια διατεινεται; Να ισχυει αυτη δηλαδη για τους παικτες και οχι για τον ιδιο; "μη μιλατε εσεις,θα βγαινω εγω και θα μιλαω ΚΑΙ για εσας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ , ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΠΑΙΖΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ 4 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΣΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ..ΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ Κ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ,ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ ΖΑΡ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΕΜΑΧΙΑ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ..
    ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΤΑΤΖΟΓΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ..
    ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ , ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ..
    ΕΓΩ ΕΠΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Κ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Κ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ..ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΝΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ,ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ Κ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ.
    ROTATION ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ 4-3-3 ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 4-2-3-1 ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΞΙ ΧΑΦ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ..
    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΝΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..
    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ? ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΦΛΥΑΡΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΣΚΟΠΑ Κ ΣΟΥΤΑΡΕ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ..ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ..ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΤΙ..
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΖΑΡ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟ 56 ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.
    ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΡΑΓΕ ? Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ? Η ΑΕΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΛΔ ? ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ? ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ..
    Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ 5 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΗ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ..
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ Χ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΑΜΕ Κ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΝΤΑΡΑ ΣΤΗΒΕΝ ..ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΣΙΤΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΔΛΔ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ? ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ?

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΓΙΑ ΤΟ 4-3-3 .ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SE AYTO TO MATS, DEN KSEKOURAZEIS TA VARVATA OPLA SOU....
    LATHOS DIAXEIRISH KAI APO PROHGOUMENA PAIXNIDIA
    KAI TO KAKO KSEKINHSE APO THN NEA SMIRNI...
    POU STA KAPAKIA PAIZAME META THN KOMOTHNH...
    DLD, GIA TON PANTHRAKIKO HTAN POLYTIMOTEROS O DELLAS KAI O KAFES N APAIKSOUN 90', APO OTI XTES STHN TOUMBA???
    MIPOS, EXEI SFYRIKSEI KANENAS STO AYTI TOU MANOLO, OTI PAME MONO GIA TO KYPELO, KAI TO PROTATHLIMA EINAI GIA ALLES POLITEIES??
    EPREPE AYTOYS TOUS PAIXTES, TA BARIA KORMIA, NATA EXEIS FRESKA STA DYSKOLA PAIXNIDIA...
    ME ERGOTELI, DEN XREIAZOSOUN MESA DELLA KAI KAFE....
    EPREPE KALOS H' KAKOS, N ATOUS EXEIS FRESKOUS SE TOUBA KAI ME GAYRO
    ANYWAY
    PANTOS, LAGOS ARISTERO MPAK, KAI BLANCO DEKSI HAF, OSO FILOTIMOS KAI NA EINAI, DEN YPARXEI....
    GKENTZOGLOU - MAKOS STO KENTRO, TA 2 TOUS PAREA, EINAI GIA NA PANE GIA KAFE KALYTERA STO KOLONAKI....
    THELOUN KAI 3o PAIXTH PAREA, PAIXTH, OXI MPALARINA, OPOS HTAN O GUREIRO....
    DEN VAZEIS MPALARINES, NA XTYPISEIS TOUS GKASMADES KAI TOUS OIKODOMOUS TOU MPAOGK....
    KAI VALE DEKSI MPAK, TON PITSIRIKA, KAI MPROSTA TOU TO GYFTAKI....
    ARISTERA, KARAMPELA, KAI MPROSTA TOU LAGO...
    KAI PISO APO TON TROMOKRATH, ASE NA ALONIZEI TO ALLO TO GYFTAKI..
    KAI STO 2o HMIXRONIO, PETA MESA TON AYSTRALO, OTAN THA EXEI KOURASTEI TO MPAK TOUS, NA TOUS VREIS STHN KONTRA, OSES FORES THES.....
    ANYWAY, LATHI GINONTAI...
    EDO O ESTIATORAS, MAS EIXE 2 XRONIA, ME ASPIRINES, DEPON, KAI PANADOL, ME TIS ZALADES POU EIXAME KATHE KYRIAKH,..
    TO MONO POU DEN MPOREIS NA TOUS KATIGORISEIS TORA, EINAI OTI EINAI ADIAFOROI....
    TOULAXISTON TORA TA PALEYOUN, OSO MPOROUN..
    APLA, EKSARTOMASTE, KAI APO EKSOGENEIS PARAGONTES...
    TRAYMATISMOI - DIAITISIA

    SIMERA, STIS 9.30, STO KLEISTO TOU GERAKA, PAME GIA THN 2n NIKH...
    OSOI PISTOI PROSELTHETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΤΑ ( δεν θυμάμαι τον παίκτη μας ) ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΛΑΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.
    ΚΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ. ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ; ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΕΙ: ( "λαθάκι βάσει αντίληψης της φάσης", αντιγράφω έτσι; ). Φυσικά πέναλτυ υπάρχει και στο 88 ( Λαγός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς BLANCO21: Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven
    αστο , μην ασχολεισαι μετο παιχνιδι, πρεπει να ξεχαστει γρηγορα και να δουμε μπροστα
    αυτο που με φοβιζει ειναι το κοουτσαρισμα και το στησιμο
    για το προσωπικο σου αρχειο κρατα το ματσ μ τον πανιωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης το μεσημέρι (12:00) της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

    Η πρωτοβουλία του συνθέτη ανακοινώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για συναυλίες με έργα του , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Έργα σύμβολα του Μίκη Θεοδωράκη για την ελευθερία και την δημοκρατία των λαών της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Χιλής όπως το «Πνευματικό Εμβατήριο», το «Canto General» και σε πρώτη εκτέλεση το έργο για πιάνο και ορχήστρα «Ένας Όμηρος» θα παρουσιαστούν στις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Η οργή και η αγανάκτηση όλων όσων αποτελούσαν την αποστολή της ΑΕΚ και βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, δεν έχει κοπάσει ακόμα και πρόθεσή τους από την πρώτη στιγμή, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει, ήταν να καταγγείλουν τα όσα έζησαν στη... ζούγκλα του γηπέδου. Αυτό τελικά θα συμβεί αύριο, όπου ο Σταύρος Αδαμίδης θα επισκεφθεί τον Αθλητικό δικαστή, Κώστα Σιμιτζόγλου, και θα τον ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το γήπεδο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο κάποια στιγμή να βρεθούν οι ένοχοι."

    Xα!

    Ακολουθουν μερικα σχολια ΑΕΚτζιδων που δεν ειναι και τοσο χαπατα,Αδαμιδη.:

    "Ο Κώστας Σιμιτζόγλου είναι φανατικός παναθηναικός. Πηγαίνει κάθε Κυριακή στα επίσημα του λαγού. Είναι αυτός που είχε βραβεύσει την οσκαρική ερμηνεία του Εντόυ στο θέατρο που είχε κάνει στη λαγοφλώρο και είχε πάρει την κόκκινη ο Δέλλας. Η συγκεκριμένη ερμηνεία είχε χαρίσει το όσκαρ στον έγχρωμο ασσο του λαγού. Αυτός είναι ο κ. Σιμιτζόγλου".

    "ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ.
    ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΑ ΚΗΔΕΙΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΝΙΟΡ ΥΠΝΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΤΑ..."

    "Στη Τούμπα εγινε ΟΤΙ γίνεται σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος.
    Λέμε για το μπουκάλι στον Δέλλα. Δεν είδα κανέναν επίσημο (ή ανεπίσημο έστω) να συγκινηθεί για το πυρομαχικό που εκσφενδονίστηκε από τη θύρα 2 πριν τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΝΤΕΛΡΛΕΧΤ, και έσκασε 5 (ολογράφως πέντε) μέτρα πλησίον των πιτσιρικάδων που τέντωναν το σεντονάκι!!!Και μη μου πει κανένας ότι σημάδευε αλλού το καμάρι μας. Γιατί αν αρχίζουμε να επαφιόμαστε στο σημάδι του καθενός ηλίθιου, τότε ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
    Και είμαι σίγουρος ότι ΑΝ το μπαρουτάκι έβρισκε το κεφαλάκι ενός ...παιδιού τότε ΔΕΝ θα μιλάγαμε τώρα για τα αίσχη της Τούμπας, γιατί ΑΠΛΑ θα είχε διακοπεί το πρωτάθλημα επ΄αορίστω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Μικης,ο τελευταιος, πραγματικα μεγαλος Ελληνας,ευχομαστε με την προσπαθεια του αυτη,την οποιας θα ειμαστε μετοχοι και αρωγοι,και η οποια πιθανον να ειναι το κυκνειο ασμα του,να ειναι η απαρχη μιας σειρας εξελιξεων και αφυπνησης τετοιας που να ενεργοποιησει ολον εν υπνωσει και ενα αδρανεια σοβαρο και ποιοτικο ογκο ανθρωπων,που ονειρευονται αλλα και πρακτικα προτεινουν μια αλλη Ελλαδα και μια αλλου τυπου διακυβερνησης.
    Ας ελπισουμε,ακομα και τωρα στα στερνα του,πρωτου μας "αφησει",να προλαβει-για αλλη μια φορα-να μας δειξει το δρομο και το πως κατακτωνται οι αγωνες.
    Θα ηταν ωραιο,ενα τετοιο ρεκβιεμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κωνσταντινα ειπε15 Νοεμβρίου, 2010 18:08

    καλησπερα σε ολα τα παιδια του blog
    ψυχραιμια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ψυχραιμια; και τι ειμαστε; ερπετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή