Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΙ ΑΔΑΜΙΔΙΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ

           Εδώ ολοκληρώνεται ο κύκλος με τις αναλογούσες ευθύνες στον καθένα. Αυτήν την στιγμή, που η ομάδα πλέον είναι εκτός πρωταθλήματος. Τα άλλα θα έρθουν αργότερα. Είπαμε οτι όσο πάει το πρόγραμμα θα ευκολύνει και θα διευκολύνει την απομάκρυνση της τσίμπλας απο τα μάτια. Και δεν θα μπαουλιάσω τις παλιές κωλοτούμπες του πρόεδρου, διότι ο καθένας έχει σχηματίσει την άποψη του. Για τώρα θα μιλήσω.
            Και το τώρα είναι πολύ συγκεκριμένο: Ο κύριος πρόεδρος είναι παντελώς άσχετος με την διοίκηση του αγωνιστικού κομματιού της εταιρείας. Για τα άλλα μπορεί να είναι καλός. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Η ομάδα προς το παρόν δεν κινδυνεύει εκεί. Αγωνιστικά όμως είναι καράβι ακυβέρνητο. ΔΗΛΑΔΗ, Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ. Κανείς Χιμένεθ δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν δεν έρθουν χειροπιαστά πράματα. Κι αυτά ξεκινούν λίγο πιο πριν.
           Και ρωτάω: Ποιός βάζει τους στόχους της ομάδας; Η διοίκηση. Ποιοί είναι οι στόχοι που ανακοινώθηκαν: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ( αφείστε προς το παρόν το κύπελλο ). Όταν αποτυγχάνεις στον στόχο, εκτός απο τους διάφορους υπάλληλους ( προπονητή, ποδοσφαιριστές κλπ ), ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ; ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ, που στα μάτια μου είναι και μεγαλύτερη απο το χαμένο γκολ του Μπερνς. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΡΦΙΝ, Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, που τρέχει και δεν φτάνει ο Πατέρας.
           Δεν είναι κακό το να μην ξέρεις μπάλα. Τι κάνεις τότε; Έχεις έναν μυστικοσύμβουλο ή καλύτερα για ασπίδα ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΤΡΙΧΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ Ή ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
          Κι ο Χιμένεθ είναι τεράστιο λάθος. ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΔΟΜΕΣ, ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. Μόλις προχθές ο Αδαμίδης είχε γίνει Μπάγιεβιτς. Είχε κλειστεί σε εκείνο το ρημαδογραφείο, δεν έβλεπε άνθρωπο, κι έλεγε τα γνωστά:
              - Μανόλο, είσαι ο άρχοντας των αποδυτηρίων. Κάνε ό,τι θες.
              - Θέλω απόλυτη αυτοσυγκέντρωση στους στόχους της ομάδας.
              - Τέτοια εμφάνιση δεν θα ξαναδεχθώ. Όποιον μου προτείνει ο προπονητής θα τον διώξω.
                  ΜΑΛΙΣΤΑ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
              -  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΤΟ ΕΙΠΕ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
              -  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ;
              -  ΔΙΩΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΑΡΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ.
              Κι ο προπονητής τα βλέπει αυτά. ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ, που ξαφνικά τον αναγόρευσε σε άρχοντα, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.
           ΥΓ1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ: Δεν ήρθα για τα λεφτά. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΠΡΑΒΟ.
           ΥΓ2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
           ΥΓ3. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ. ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΟΡΙΖΩ ΕΓΩ, ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΝΩ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΧΕΣΤΟΝ. Θα βρεθούμε όμως αλλοιώς ο ... σε πάει με μαθηματική ακρίβεια πολύ κάτω.
           ΥΓ4. Είναι αστείο κάποιοι να λένε " ο Μελισσανίδης αν είχε αρχίδια θα καθόταν στην θέση του Παπά". Το αν έχει αρχίδια δεν αποδεικνύεται απο το αν θα πάρει την ΑΕΚ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
           ΥΓ5. Τα χαράματα πετάω για Amsterdam. Λίγο θα μπορώ να παρέμβω παρότι το φορητό θα είναι μαζί μου. Όμως για την Παρασκευή και το Σάββατο θα τρέξει το πολιτικό κείμενο για την εκπομπή της ΝΕΤ  και τον Μίκη. Γυρνάω στις 5 απόγεμα Σαββάτου και γραμμή για το ΟΑΚΑ ελληνικής αεροπορίας επιτρεπούσης. Αργά το βράδυ θα βάλω την κριτική για το παιχνιδάκι με την δαφνοστεφανωμένη.
         ΥΓ6. Σπάθας ο επικρατέστερος, ή Σιδηρόπουλος ή Καλόπουλος.

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ:

    ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ,ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ Κ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ..

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΑΕΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΛΙΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ 2 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΩΝ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 25 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ 95% ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΗΔΗ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ.ΑΝΤΕ Κ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ 2 ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 11 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ ,ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ( ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ). ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΟΣΗ ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ..


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ..ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 86.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Κ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ Ο ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ,Ο ΜΑΥΡΟΣ,Ο ΜΑΝΩΛΑΣ,Ο ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ,Ο ΜΙΜΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ..
    ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΕΡΝΑΝΕ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ..ΑΠΑΘΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ.ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΜΕ Κ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ..ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΕΚ?ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΚΡΑΣΣΑΔΕΣ Κ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ Κ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑΜΕ ΤΟΤΕ..

    ΑΥΤΑ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Μανόλο, μήπως του είπανε ότι θα πουλήσουμε τον Γκέντζογλου με 1,5 εκ και με αυτά θα σου πάρουμε παίχτες; Λέω εγω τώρα.
    Διότι στην Εξέδρα διαβάζω άλλα πράγματα να λέει ο τεχνικός διευθυντής της Τζένοα,τα οποία μου ακούγονται πιο φυσιολογικά για ένα παίχτη που δεν έγινε ποτέ βασικός στην ΑΕΚ.
    Πιο πολύ σαν την πρόταση των Ρώσων στον Σκόκο μου μοιάζει το περασμένο καλοκαίρι, που ξεκίνησε να έρχεται γραμμένη στο καβούκι μιας χελώνας.
    Ε,μπορεί να φτάσει πριν κρεμάσει τα παπούτσια του ο παίχτης...
    Για τον Αδαμίδι τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές.Το παλικάρι είναι μυρουδιάς από το θέμα''πρόεδρος της ΑΕΚ''όχι τόσο σαν λειτουργία αλλά σαν θεσμός.Βέβαια σε σχέση με προηγούμενους έχει καλύτερα αποτελέσματα,αλλά αυτό δεν λέει και πολλά στην τελική.Εξάλου δεν ήρθε μόνος του,κάποιος τον έβαλε για να κάνει την δουλειά του.Δηλαδή άλλη μια μαλακία των εναπομείναντων του 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια και μιλούσαμε για τις λάθος συμαχίες που έκανε ο Αδαμίδης,ας διαβάσουμε αυτό από την ΜΕΤΡΟ αυτούσιο όπως το καταγγέλει ο Α.Βεντούρης:

    ''Πρόκειται για τον ορισμό της πυραμίδας» αναφέρει στη metro ο εφοπλιστής Κάνει λόγο για χειραγώγηση μετοχών και ζητά την παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Αποκαλύπτει πως ο Βγενόπουλος μοιράζει χρήματα της MIG σε μέσα ενημέρωσης για να θωρακίσει την εικόνα του Αναδεικνύει το «κόλπο» με την αγορά μετοχών από τη MIG, προκειμένου να διατηρήσει σε πλασματικά υψηλά την αξία της μετοχής

    «Έχουμε απευθύνει πολλά ερωτήματα στον κ. Βγενόπουλο, τα οποία δεν είχε τη στοιχειώδη ευγένεια και ευπρέπεια να απαντήσει», αναφέρει ο κ. Βεντούρης και προσθέτει ότι τα όσα έχουν εκτυλιχθεί στη MIG «στην πραγματικότητα είναι ο ορισμός της πυραμίδας». Ο κ. Βεντούρης αναφέρεται αναλυτικά σε τρεις ζημιογόνες συναλλαγές, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Πρόκειται για την επένδυση της MIG στον Κορασίδη, την πώληση του κλάδου άρτου της Vivartia και τη «χειραγώγηση» των μετοχών της τελευταίας από τη MIG. Ο κ. Βεντούρης δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει την ιστορία μέχρι τέλους, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Να υπερασπιστεί τους μικρομετόχους, που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και συνεχίζει για το μελλοντικό αφεντικό των βαζέλων:
    Η MIG προχώρησε το 2007 σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία είχε ύψος 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Η αύξηση αυτή διαφημίστηκε κατά κόρον και ο κ. Βγενόπουλος αναφέρεται συνήθως ως «Mr. MIG» και ως «ο ισχυρός άνδρας της MIG». Στα πλαίσια λοιπόν εντολής μετόχων του Ομίλου MIG και για την προστασία των συμφερόντων τους ξεκινήσαμε (και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση) τη διερεύνηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

    Αρχίζοντας την έρευνα, με βάση στοιχεία δημοσιευμένα και διαθέσιμα στον καθένα, πιστεύαμε και εμείς (όπως και ο κάθε επενδυτής που δεν έχει εμβαθύνει στο θέμα) ότι ο Όμιλος MIG είναι ένας μεγάλος και εύρωστος όμιλος, ότι έχει υγιή κεφαλαιουχική, μετοχική και εταιρική διάρθρωση και ότι στην ηγεσία του βρίσκεται ένας μεγαλομέτοχος πιστός στο ηθικό επιχειρείν και κινούμενος αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της διαφάνειας. Η έκπληξη μας ήταν ομολογουμένως μεγάλη όταν η έρευνα άρχισε να αποδίδει και σύντομα οδήγησε σε σοβαρότατες υποψίες ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εικόνα που περιγράφω παραπάνω και την οποία εντέχνως έχει καλλιεργήσει ο ίδιος ο Όμιλος MIG και ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος. H πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG.
    Χαρακτηριστικά μπορώ να σας αναφέρω εδώ τα εξής που αφορούν ορισμένες σημαντικές συναλλαγές που έχει διενεργήσει η MIG:

    Πρώτη περίπτωση η Επένδυση στην εταιρεία Κορασίδη. H ΜIG απέκτησε την άνοιξη του 2008 ποσοστό περίπου 56% της ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ και περίπου 59% της Elephant έναντι 22.267.000 ευρώ, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι «το 2008 οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2009 εκτιμάται ότι θα ανέρχονται σε 350 εκατομμύρια ευρώ». Παρά τις αισιόδοξες αυτές προβλέψεις η επένδυση αποδείχτηκε γρήγορα τεράστια αποτυχία. Έτσι, την 23/9/2009 η MIG μεταβιβάζει στην ολλανδική θυγατρική της «MIG REAL ESTATE SERBIA» (χωρίς ποτέ να αναφέρει αντί ποίου τιμήματος και πώς καταβλήθηκε αυτό) το σύνολο της συμμετοχής της στη ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ και μόλις πέντε ημέρες αργότερα συμμετέχει (μέσω της θυγατρικής της) σε αύξηση κεφαλαίου της ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ποσού 114.003.000 ευρώ!!! Μόλις μετά από τρεις μήνες η επένδυση αυτή πουλήθηκε από τη MIG, οπότε κρίθηκε ότι αξίζει μόλις 35.700.000 ευρώ και μάλιστα καταβλητέα με πίστωση πέντε (5) ετών η οποία δόθηκε, άγνωστο με ποιες εγγυήσεις, στην αγοράστρια κυπριακή εταιρεία LILAVOIS TRADING LTD. Ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι ή ο κύριος μέτοχος (beneficial owner) της εταιρείας «LILAVOIS TRADING LIMITED» και πώς έχει διασφαλιστεί η δυνατότητά της να καταβάλει το τίμημα είναι άγνωστο, αφού ο κ. Βγενόπουλος αρνείται να απαντήσει στα δικά μας ερωτήματα, αλλά και στις εύλογες απορίες των μετόχων του. Το ερώτημα παραμένει για ποιό λόγο να επενδυθούν 114 εκατομμύρια ευρώ σε μία εταιρεία η οποία σύντομα επρόκειτο να πωληθεί; Προσέξτε, μιλάμε για μια απώλεια περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ από την περιουσία των μετόχων της ΜΙG και ο Α. Βγενόπουλος σιωπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέρος τρίτο και τελευταίο(ελπίζω να μην σας κούρασα):
    Δεύτερη περίπτωση η πώληση του κλάδου άρτου της VIVARTIA. Η εταιρεία αυτή είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη θυγατρική της MIG και χωρίζεται σε διαφόρους κλάδους, όπως γαλακτοκομικά, εστιατόρια, κατεψυγμένα προϊόντα κ.λπ. Προ ολίγων μηνών μεταβίβασε τον κλάδο άρτου σε μία ομάδα επενδυτών, της οποίας ηγείτο ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος ήταν ανώτατο στέλεχος της MIG καθώς και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου και συγκεκριμένα διευθύνων σύμβουλος της VIVARTIA, δηλαδή της πωλήτριας εταιρείας, καθόλη τη διάρκεια των συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία αυτή, και μόνο μετά την ολοκλήρωσή της παραιτήθηκε!

    Φαίνεται λοιπόν ότι για να επιτευχθεί η συμφωνία θα έγιναν σκληρές, επίπονες, κρίσιμες και εξαντλητικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου και του εαυτού του! Για να σοβαρολογούμε, όμως, είναι να απορεί κανείς γιατί απαξιώνει η MIG να δώσει μία εξήγηση για την προφανή αυτή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς και να διευκρινίσει αν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για τις ανώνυμες εταιρείες σχετικά με τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων μιας εταιρείας στα διευθυντικά της στελέχη. Δεν πρέπει να γνωρίζουμε ότι κομμάτι του κλάδου άρτου ήταν και η αμερικανική εταιρεία «NONNI'S FOOD COMPANY INC».

    Το τίμημα για την εξαγορά της εταιρείας αυτής ανήλθε σε 196 εκατ. δολάρια, πλέον 150 εκατ δολαρίων ανάληψη δανείων δηλαδή συνολικό τίμημα 346 εκατ δολάρια, ενώ η καθαρή περιουσία της (καθαρή θέση) κατά την ημερομηνία εξαγοράς ήταν αρνητική (ναι καλά ακούσατε) κατά 56.400.000 δολάρια!!!!!. Σημειώνω ότι για τη συγκεκριμένη συναλλαγή δεν έχει δώσει η MIG/VIVARTIA τρέχοντα ή ιστορικά οικονομικά στοιχεία ούτε στις Η.Π.Α., ούτε στην Ελλάδα, ούτε καν στο διαδικτυακό τόπο www.nonnis.com, όπου παραπέμπει (με θράσος) ο Όμιλος MIG για πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Νοεμβρίου, 2010 16:00

    Τουναντίον, χαράλαμπε, πολύ κατατοπιστική η ανάρτηση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ISOLOGISMOS VGIKE SIMERA, KAI H OMADA, VASH LOGISTIKON TRIK, EINAI AKOMA ZONTANH XARIS STON BIG MAC...
    EXEI LAMVANEIN 44 MYRIA, EK TON OPOION TA 21 APAITHTA LOGISTIKA....
    KAI AYTO MAS KRATAEI AKOMA ZONTANOUS....
    ALLIOS, KAPOIOS THA PREPEI NA VALEI VATHIA TO XERAKI STHN TSEPH.....
    OSO GIA TON AGONISTIKO SXEDIASMO THS OMADAS, APLA GIA TA PANHGYRIA....
    SE 2.5 XRONIA ME TON ESTIATORA, PERASANE PAIXTES KAI PAIXTES....
    APLA KAI OMORFA, ME TA IDIA $$$$ THA EIXAME 4-5 PAIXTARADES, PANO STOUS OPOIOUS THA STINOTANE H OMADA, MAZI ME KAPOIOUS YPARXONTES, KAI OXI NA PAREI 25 PAIXTAKIA, GIA NA DOSEI DOULEIES SE KOUBAROUS TOUY KAI KOLLITOUS TOU...
    ARKETA ME TA TSOGLANIA, POU MAS FERANE SE AYTHN THN KATASTASH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε και λέμε λοιπόν: ΙΜΒ---ΚΟΙΡΑΝΙΔΗΣ---RASSADEL LTD---MADEUS LTD---MARFIN BANK---MIG---ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ---ΠΑΤΕΡΑΣ---ΠΑΟ...
    Καλά, που κολλάει τώρα ο Αδαμίδης στον συμφερτό αυτό; ¨Ελα ντε που πάει και κολλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΟΚΟ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ,ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για 1,5χρόνο υπέγραψε,να δούμε και την ρήτρα αποδέσμευσης ποια θα είναι.
    Σίγουρα από το να τον χάναμε τσάμπα το καλοκαίρι είνα μια καλή εξέληξη,που χρεώνεται στον Αδαμίδι.
    Για μένα θα φανεί το καλοκαίρι αν υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την ανανέωση διότι κάποια στόματα λένε ότι τα λεφτά για την μεταγραφή τα έχουμε προεισπράξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή