Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

H ΑΔΑΜΙΔΕΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

            Είμαι σίγουρος οτι όλοι οι Αεκτζήδες γουστάρουν την ανεξαρτησία της ΑΕΚ, την αυτοδυναμία της και να μην κάνει κανενός το χατήρι είτε αγωνιστικά είτε σε διάφορες επιτροπές. Κι αυτήν την πολιτική θεωρητικά ασκεί κι ο πρόεδρος Αδαμίδης. Που όποτε βρίσκει αφορμές, το παίζει βαρυφορτωμένος γάϊδαρος και "μάχεται" για το αξιόπιστο πρωτάθλημα και τα λοιπά κουραφέξαλα. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ .
             Το αστείο είναι οτι βρίσκονται μπόλικοι Αεκτζήδες, που γουστάρουν αυτόν τον δονκιχωτισμό και τον παροτρύνουν να συνεχίσει το έργο του. Κι αν είναι δυνατόν, να ανοίξει όσα πιο πολλά μέτωπα μπορεί. Μιλάμε για ανθρώπους που 100% δεν μπορούν να διαχωρίσουν άχυρα απο κότες. ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, πέραν των καμιά δεκαριά κωλοτούμπων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ και φυσικά στην πράξη συμβαίνουν άλλα.
                Και η πράξη είναι οτι κατά ένα περίεργο τρόπο, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ, ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. Μιλάμε για κανονική τρέλα. Πάλι καλά που δεν μας έχει πει ακόμα οτι ο Βαγγέλας φταίει - ενώ τον ξεφώνησε - για την διαιτησία του Κουκουλάκη στο ματς μας με τον Αστέρα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
               Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι μαγεμένος ο πρόεδρος μας απο τον Πατέρα της αλογοτροφής. Ούτε μια φορά δεν έχει μιλήσει για τα περσινά διαιτητικά κατορθώματα, για την τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό του παο ( θα πει κάποιος οτι εδώ είναι άλλα χωράφια, ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ) ακόμα και για τις βόμβες που κόψανε χέρια ή τον σαματά στον τελικό του κυπέλλου. Φυσικά με τις αντίστοιχες ατιμωρησίες.
               Άλλα όλα ήταν ωραία πέρσι και ξαφνικά χαλάνε φέτος. Και πλακώνει μια μπαρουφοεπιστολή με την απίστευτη ατάκα: " ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ". 
             ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
  Γιατί;
          Μα ο Μαρινάκης, γιατί να θέλει να έχει μια θεσμική θέση αν όχι για να υπερασπίσει πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα της ομάδας του; Πού είναι το παράλογο; Πήγε εκεί για προσφέρει στην ΑΕΚ; Ο Πατέρας γιατί ήταν εκεί πέρσι; Για το κοινό καλό ή για το προσωπικό του; Μας πειράζει , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ; ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ; Ε, ΟΧΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ.
           Επίσης,  το " αν εξακολουθήσει...", τι σημαίνει ακριβώς; Για πόσο αν συνεχίσει; Αν το κάνει άλλη μια φορά ή άλλες τρεις; Χρειάζομαι μια διευκρίνηση ρε αδερφέ. Και τέλος,  ποιά ήταν και πότε, και πώς ακριβώς εκδηλώθηκε η εμπιστοσύνη της ΑΕΚ; Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΔΑΓΚΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΡΙΞΕ ΛΕΥΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ( τα έχω πει τότε ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΠΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ( για μένα ολέθριο λάθος ). Κι άρα λοιπόν, τι θα άρει; Κάτι που δεν υπήρξε ποτέ;
         Και τέλος, λέω εγώ, άντε και την άρει. Τι θα γίνει μετά; "Θα ηγηθεί της προσπάθειας". Σοβαρά ρε νούμερο ;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ;  ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΞΕ Η ΑΕΚ; ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ:
        ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. Που κερδίζει και ποντάκια κι αυτός, όπως είπαμε. Κι έχει και την υπόσχεση και για αγορά του Σκόκο. Κούνια που τον κούναγε τον νεόφερτο στα Βαλκάνια δικηγόρο.
         Και στο φινάλε: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ( και τα ξέρω ), ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ, αν όχι απο τα τρία το μακρύτερο; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ, ΠΑΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ; ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, για όποιον καταλαβαίνει. ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.
        ΥΓ1. Ο Βαγγέλας στον Κάκο είπε απλά οτι δεν ήταν πέναλτυ. Ο Τάσος του είπε για την βεβαιότητα του και να το δουν μαζί στην τηλεόραση. Ο Βαγγέλας του έβγαλε το καπέλο, άσχετα αν ο οπαδικός τύπος δεν πήρε ποτέ πίσω το " να μην ξανασφυρίξεις τον οσφπ". ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
        ΥΓ2. Κι άλλα μυστικούλια υπάρχουν. Σιγά - σιγά.

29 σχόλια:

  1. adamidi ama t6hes na kaneis to maga , pare 4-5muria , trava stin sain Etien pou exei ta dikaiomata tou miralas (me 2.5m ritra) , skasta kai fere ton miralas stin AEK

    etsi tezaroune oi gavroi , oxi me epistoles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικηγορος ειναι ο ανθρωπος ρε παιδια.Ολο μιλαει,μιλαει και στο τελος ξεχναει τι ειπε στην αρχη...Τα`πε,ξεθυμανε,και μετα καθεται στον καθρεπτη και βαυκαλιζεται...Τι να κανουμε τωρα,ολοι ξερουμε περι τινος προκειται,ουτε νομικος του Πατερα να ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στήβεν τράβα καμιά μαλακία να χαλαρώσεις λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω μεχρι κεραιας στα του Αδαμιδη και τους αστειους λεονταρισμους του.
    Και να απορει-αλλα και να λυπατε- κανεις για το φιλοΑδαμιδικο ρευμα που κυριαρχει στις μικρες ηλικιες των ΑΕΚτζιδων.
    Που οσο μικρος και αν εισαι δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις οτι ενας φερτος,φυτευτος υπαλληλος δεν μπορει ποτε και με τιποτα να χαραξει οποιαδηποτε πολιτικη και πολυ περισοτερο να αποφασισει, η να παρει μετρα, η να δρασει,να παρει μετρα και βεβαια να παραμεινει ανεξαρτητος.
    Ο υπαλληλος δεν μπορει ποτε να λειτουργει αυτονομα και να χαρασει πορειες. Εκ των πραγματων. Απαγορευται. Ειναι αδυνατον. Και ειναι και αυθαιρετο βεβαια. Οτι κανει οφειλει να το κανει με το ο.κ. του αφεντικου.
    Μα ποιο ειναι το αφεντικο στην ΑΕΚ; Ο Παπας-ενας εξ'αυτων-ο οποιος δεν ασχολειται,απεχει,λειτουργει με τα τηλεφωνα και ειναι και ανιδεος με το χωρο,αρα αφελης.Και ο Νοτιας βεβαια τον οποιον τον απασχολουν τα Σπατα και οι γαμοι του γιου του τεως βασιλεως. Αρα αφεντικο δεν υπαρχει.Αλλα υπαρχει συν-αφεντικο. co-boss. Και αυτος ειναι ο Πατερας. Και ειναι ντροπη και αισχος να καλυπτεις και να καλυπτεσαι μεσα στης αμμου τα γατοσκατα και να μη βγαζεις αχνα για αυτον που σε κατυεσφαξε περσυ για να σιγουρεψει και απο κει το πρωταθλημα του,να σε εκτροχιαζει,να σε φτυνει στη μουρη και αντι για οτιδηποτε αλλο,να συμμαχεις μαζι του σε καθε ευκαιρια,εφευρισκοντας τον φετινο αντιπαλο στο προσωπο του Βαγγελα. Δηλαδη αυτον που μεχρι τωρα δεν σε εχει πειραξει πουθενα,παρα θα λεγαμε οτι σε εχει εξυπηρετισει κι'ολας.
    Και δεν λεμε να γινεις γιουσουφακι του,αλλα δεν μπορεις να κρατισεις τις ορατοτατες και συμφερουσες ισοροπιες,παρα ανεβαινεις αναισχυντα στο καρο με τα τρυφιλια;
    Ποσο χαπατο εισαι; Μα αν δεν εισουν δεν θα εφευγες απο την αυτοκρατορια για να ερθεις στην καταχρεωμενη ψωροκωσταινα να βρεις δουλεια.
    Και ενταξει.Να την βρεις και να την κανεις.
    Μα τοσο ασχετος εισαι; Πραγματικα πιστευεις οτι οι διπωματια της πλακας που παντα διεπει τους μετριους δικηγορους,ειναι ικανη να αντεπεξελθει τον υγρο βουρκο του Ελληνικου πρωταθληματος και πραγματικοτητας γενικοτερα;
    Μα ολα θα φανουν στην πορεια. Οχι σε εμας. Αλλα σε εκεινους που με κοπο,δημοσιογραφακια,φυλλαδες,blogs και sites,εχουν στησει μια αχυρενια φωλια και μεσα εναν προεδραρα που σε λιγο θα κρατισει τον σπογγο,το οξο και την καλαμον.
    Γιατι περα απο τα γαυγισματα για λογαριασμο αλλων τσοπανιδων,δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτα για τα οποια εισαι εκει που εισαι. Ουτε τις περιφημες ανανεωσεις που σερνονται μηνες-μεχρι να μη γινει καμια βεβαια,ουτε για τον διαχειριστικο γνωριζουμε τι απεγινε,μονο κατι μακετες απο την "σωτηρια"-για πολυ κοσμο- γηπεδικη υποσχεση βλεπουμε.
    Δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι τα μετρα σου και τα κυβικα σου. Ντροπη ειναι οι αστεισμοι και οι γελοιοτητες περι "ανεξαρτησιας" και "δικαιοσυνης" που ταχα διατινεσαι,οντας μικρος,καθοδηγουμενος και συνεχως στα τηλεφωνα για εντολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον οι "Δεκελειανοι' τσαμπουκαλιδες ειναι αντιαδαμιδικοι που προσπαθουν να καταστρεψουν το εργοπου χτιζει ο προεδρας και την οικοδομηση εμπιστοσυνης με την αλογοτροφη,την κανουν μπαζα.
    Δεν εξηγειται αλλιως το για ποιο λογο τα βαζουν με τα τριφυλοπαιδα.
    Εκτος και αν τα τριφυλοπαιδα ειναι εγκαθετοι και λειτουργουν για λογαριασμο του Τζιγκερ, υποσκαπτοντας το εργο του πατερα,ο οποιος θελει την ΑΕΚ δεξι του χερι. Η μαλλον υποστιριγμα για το δεξι του αρχιδι.
    Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε ευτυχώς που υπάρχουν "ΑΕΚτζήδες" σαν και σένα να μας θυμίζουν πόσο μικραίνουμε σαν λαός αφού ανεχτήκαμε την "δις" επιστροφή του Σερβονίκη-πολυέλληνα και την ανυπαρξία των μετόχων-αμετόχων.Όπως όλοι ξέρουμε η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα όλοι έχουμε από μία.Αλήθεια απάντησέ μου γιατί ο Αδαμίδης τα έχωσε στον βάζελο παραμονές του ντέρμπι με την "σουίτα"?Για τα μάτια του κόσμου?Και επειδή βαυκαλίζεσαι ότι ξέρεις τα πάντα στην ΑΕΚ μου λες και τον αριθμό της καρτούλας σου σαν μέλος της Ερασιτεχνικής (επειδή όλοι είστε ΑΕΚ πίσω από το πληκτρολόγιο)ή στην μαμά ΑΕΚ μέλη είναι μόνο η ORIGINAL και δεν ασχολείσαι.Πες μας αλήθεια αν ο Αδαμίδης και ο ΧΧ σου δώσουν την ελπίδα να φτιάξεις κάποτε γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα σταματήσεις να γράφεις όλα αυτά που γράφεις ή είσαι και εσύ από αυτούς που υποστηρίζουν ότι γήπεδο 30.000 μικραίνει την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Peter-oneinchman: ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ DINERS. ME TΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΤΣΑΛ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΝΕ ΖΑΠΙΝΓΚ.
    ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: Ναι, θα την τραβήξω όταν έχω τη μούρη σου μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steven
    υπερβολικο το αρθρο σου σημερα γισ τον αδαμιδη, αν εξαιρεσεις τα λαθη της αρχης με τις δηλωσεις του η τις κωλοτουμπες αν προτιμας δεν τα παει ασχημα εκτος και αν δεν θελεις να μιλαει καθολου και να μην παιρνει καμμια θεση
    λες οτι ειναι ολεθριο λαθος που δεν δειχνει εμπιστοσυνη προς την πλευρα του οσφπ γιατι απλουστατα θα ξαναγραφες τα ιδια με αλλαγμενα τα ονοματα των ομαδων
    peter
    ο αδαμιδης μου δινει ελπιδα αναλογα με τα κυβικα του μονο ΧΧ δεν μου δινει ελπιδα αλλα με φοβιζει κιολας για την χωρητικοτητα του γηπεδου
    εγω προσωπικα δεν θελω κατω των 30000 χιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dimitri: Σεβαστή η άποψη σου περί του υπρβολικού. Αυτή όμως είναι η άποψη μου. Κοίτα σύμπτωση, που έστειλε επιστολή κι η αλογοτροφή. Τς,τς,τς.
    Και κείμενα έτοιμα δεν έχω για να αλλάζω τα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven
    οταν λεω τα παει καλα εννοω παντα με τα κυβικα του και τις δυνατοτητες και τον χωρο που του αφηνει η ιδιοκτησια
    οταν μιλαω για τα κειμενα στην ευρεια εννοια μιλαω παντοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγόρια, καλημέρα.
    Steven, το σαμάρι όσο και να το βαράς, σαμάρι θα παραμείνει.Καλύπτει τη γύμνια της ομάδας σε όλους τους τομείς και προετοιμαζει το έδαφος για πιθανή μη επιτευξη των στόχων, ρίχνοντας την ευθύνη όχι στο γαιδούρι, αλλά σε ..τρίτους. Το δε γαιδούρι, σιγά αλλά σταθερά, πλησιάζει το στόχο του. Αντί να τα δίνει ως οφείλει, θα τα παίρνει και μάλιστα χοντρά.
    Οι λεονταρισμοί, σε έναν λαό διχασμένο σαν κι εμάς, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.Όσο δεν το καταλαβαίνουμε αυτό και τρωγόμαστε για παρελθόν, παρόν και μέλλον, τύποι σαν το σαμάρι και το γαιδούρι θα κανουν πάρτυ κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς dimitri: Επί της ουσίας του κειμένου, θέλω τις διαφωνίες. Και συγκεκριμένα για την επιστολή.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Ή ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ, ...εντάξει μωρέ κάνει και καμιά στραβή αλλά γενικά πάει καλά...Είπαμε η κριτική αυτήν την στιγμή είναι σε στιγμές. Overall, μόλις γίνει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Άννα: Δεν τρώγομαι με κανέναν. Μόνο με την ΑΕΚ, κι αυτό στον ελεύθερο μου χρόνο. Κι όπως ξέρεις, μια χαρά διαβάζει κι αυτός που πρέπει και διορθώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαλά όλα αυτά που μου απαντάς αλλά εσύ ισχυρίστηκες ότι ξέρεις πολλά (και στο κείμενό σου και στο υστερόγραφο σου) αλλά δεν απαντάς στην ερώτηση για το γήπεδο.Καλό θα ήταν να διαβάσεις την επιστολή του Αδαμίδη όπως δημοσιεύεται στον τύπο (όλη όχι επιλεκτικά) πριν το κείμενό σου.Καλημέρα και εύχομαι να κάνεις μία κωλοτούμπα στο θέμα του Αδαμίδη όπως έκανα εγώ φέτος με την ολοκλήρωση του προπονητικού μας στα Σπάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο λέω γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό ότι αυτός ο τύπος έπεισε ένα από τα αφεντικά μου να κάνει δωρεά τα αλουμίνια στα Σπάτα (αρκετά χιλιάδες ευρώ).Μάλλον κάτι καλό είδε στον δικηγόρο εκ Λονδίνου πράγμα που δεν έβλεπε σε άλλους "τοποτηρητές" της Γράμμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Peter-oneinchman: ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, που αναρωτιόσουν ποιός είμαι, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ; ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ( ολος ο φάκελλος της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, τα πάντα μιλάω, μέχρι και της τελευταίας δραχμής ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ) ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ 30-35000 ΘΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ; ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ. ΑΠΕΚΡΥΨΑ ΚΑΤΙ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΣΤΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΑΕΚ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΚΑΛΩΣ ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΨΑΞΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Peter....: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙ Ο ΧΧ ,κατά πως λες, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΕΔΙΝΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΓΚΕΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειναι το προσωπο του μαλλον που υποβαλει τους συνομιλητες του σε μια ανευ προηγουμενου επιδειξη χριστιανικης αλληλεγγυης.
    Περα απο το οτι βεβαια αποδεικνυεται οτι ο Αδαμας,ειναι καλυτερος επιστατης εργων, απο οτι δικηγορος.
    Το οτι τα Σπατα κοστισαν τρεις φορες πανω απο την κανονικη τους αξια,ειναι μια μικρη λεπτομερια.
    Οπως λεπτομερια ειναι, το οτι το προπονητικο ΔΕΝ ειναι της ΑΕΚ αλλα θα το ενοικιαζει, πληρωνοντας τα σπλιναντερα της.
    Οπως λεπτομερια ειναι το οτι ο ιδιοκτητης της και παραλληλα μετοχος της ΑΕΚ,οταν εκεινη κινδυνευε με καμπανα απο την ΟΥΕΦΑ και αποκλεισμο απο την Ευρωπη λογω μη εξευρεσης γηπεδου,εκεινος ηταν δεξιωμενος εδω παραδιπλα,στις Σπετσες, μη παιρνοντας χαμπαρι η αδιαφοροντας για το τι γινοταν στην εταιρια της οποιας ειναι μετοχος.
    Οπως ειναι λεπτομερια και το οτι ο Αδαμιδης-αληθεια με ποιου εντολες,αφου ειναι υπαλληλος;- την "πεφτει" συνεχως σε αυτον που τον γλυτωσε απο την οικονομικη καταστροφη και την Ευρωπαικη ξευτιλα.
    Ειναι τελικα υπαλληλος του Παππα η του Πατερα; Και ρωταω σοβαρα. Για ποιον δουλευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χρηστο
    που ξερεις οτι κοστισε 3 φορες παραπανω?
    για πες γιατι δεν το γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα ανανεωθουν τελικα τα συμβολαια.
    Και τα δυο.
    Δηλαδη του Λυμπε και του Δελλα. Κατοπιν εισηγησης του Μανωλη,μιας και ειναι ειδικος στις Ακαδημιες.
    Τα αλλα,των Σκοκο και Τζεμπουρ,δεν λογιζονται σοβαρες περιπτωσεις. Γι'αυτο και του μεν κολλαει στα μπονους και του δε στην μεταφραση του συμβολαιου.
    Ο Παπακωνσταντινου της ΑΕΚ τα παει μια χαρα.
    Ξερει για την πτωχευση και τα του μνημονιου,αλλα δεν βαριεσαι.
    Χρονο. Αγοραστε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρήστο: Βρε έτσι και μιλήσεις και πεις την γνώμη σου, πετάγεται ο κάθε τυχάρπαστος και σου τσαμπουνάει κάτι έτσι για να πει κι αυτός κάτι.
    Μια ζωή καφενείο. ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΙΚΙΩΡΗ.
    Και μετά θεωρείσαι κι εγκάθετος κι οτι κάνεις πόλεμο. ΠΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ; Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΕΓΩ. ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ! ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ORIGINAL EINAI ΜΕΛΗ. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδω πειστικε οτι το "αφεντικο" του, εκανε δωρεα τα αλουμινια γιατι συγκλονιστικε απο το 2 εβδομαδων καλοκουρεμενο γενι του Αδαμιδι. Τι ψαχνεις να βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ήταν ένας γαἰδαρος μέ μεγάλα αυτία τό παχνί δέντ΄άρεσε ήθελε αρχοντία....ή είπε ό γαίδαρος τόν πετεινό κεφάλα καί γύρισε ό κὀκκορας καί του΄ρηξε ροχάλα.στέλνει κανείς τἀ παιδιά του σχολείο στόν Πειραἰα;ΑΕΚΑΤΖΗΣ ΑΠ'ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημητρη,εννωω οτι ο ανθρωπος αγορασε την -αναμενομενη- υπεραξια της γης εκει στα Σπατα,μετα την εκτιναξη τους λογω της επιρροης των Ολυμπιακων αγωνων. Δηλαδη αγορασε σε πολυ υψηλοτερες τιμες απο αυτες που ισχυαν πριν το 2004.
    Οι οποιες τιμες μολις περσυ-και λογω κρισης- σταματησαν να παιρνουν την ανηφορα σε ολη την ευρυτερη περιοχη. (Σπατα,Βαρη Κορωπι,Μεσσογεια κλπ) αναμενοντας βεβαια αυτος οπως και αλλα κοροιδα που ασφαλως αγορασαν στην περιοχη (κυριως για επαγγελματικους λογους και οχι ιδιοκατοικησης,αφου ειναι νωρις ακομη. Αν και οι τιμες ΚΑΙ των διαμερισματων ανα m2 ειναι αναλογες εκεινων της αγορας οικοπεδων για επαγγεματικη χρηση. Δηλαδη φικια για μεταξωτες κορδελες).
    Ειδικοι υπολογιζουν οτι η υπεραξια της περιοχης αυξηθηκε απο 160- 250 % σε σχεση με τις τιμες προ '04. ( η αυξηση των τιμων ηταν αναμενομενη και σε αλλες περιοχες, οπως Μαρουσι Ελληνικο,Μαρκοπουλο,Αγ. κοσμας κλπ. Εκει η υπεραξια δεν πηδηξε πανω απο το 30-60% γιατι οι περιοχες δεν θεωρουνται τοσο υπο αναπτυκτες και ουτε χριζουν τοσο μεγαλης αναπτυξεως,αφου ειναι ηδη καπως ανεπτυγμενες και το κλεψιμο ηταν "συγκρατιμενο" για τα Ελληνικα δεδομενα.) Αναμενοντας ολοι βεβαια-για τα Σπατα την "κατακορυφη αναπτυξη της περιοχης", "τον διπλασιασμο των κατοικων ως το 2020", την δημιουργια "ζωνων ψυχαγωγιας και αθλησης", την "δημιουργια βιομηχανικων ζωνων", "δημιουργια πολυχωρων","θεματικων παρκων",ολα αυτα-υπελογιζαν-σαν απορρια των ευεργετικων επιδρασεων των Ολυμπιακων εργων υποδομης στην Ευρυτερη περιοχη.
    Δηλαδη ενομισαν οτι εδω ειναι Βαρκελωνη και οχι βρακελωνη. Αλλα τελικα απεδειχθει διχως καμια εκπληξη οτι ειναι βρακελωνη και μαλιστα τρυπια.
    Και ετσι,στις ως ανω περιοχες,συνεχιζουν να τριγυριζουν τσακαλια και λυκοι αμεριμνοι και ουρλιαζουν λυπημενα για το χαμενο Ολυμπιακο ιδεωδες,και να κλαινε αναμεσα σε τσιμεντενια ικριωματα και μισοτελειωμενες κατασκευες που ισα-ισα φτιαχτικαν για να πεσουν οι μιζες και οι υπερκοστολογισεις υπο τις ευλογιες του κοττινου και του δοξας του '04.
    Ετσι και το δικο μας το παλικαρι,αγορασε σε σχεδον τριπλασια τιμη απο την κανονικη. Και "κανονικη" λογιζεται μια τιμη, οπου λαμβανεται υποψην ο οικιστικος περιγυρος, οι πιθανοτητες και δυνατοτητες αναπτυξης, οι υπαρχουσες υποδομες, ο νομος αγορας-ζητησης που επικρατει στην περιοχη κλπ.
    Βεβαια η υπεραξια δημιουργει κερδος. Ναι,αλλα οταν αυτη προβλεφθει απο πριν. Και οχι οταν συρθεις απο αυτην.
    Καποιοι εφαγαν το παραμυθι της "αναπτυξης" (και εδω).Και αφου αγορασαν και εχτισαν,πρεπει να ενοικιαζουν η να πουλουν με βαση τα δεδομενα τα ονειρικα και οχι τα πραγματικα,που λενε αλλα.
    Οσο ειδες το "μυθολογικο παρκο" στην Αναβυσο και το "παρκο αναψυχης " στα Ανω Λιοσια, αλλο τοσο ειδες και την φουτουριστικη αναπτυξη της περιοχης των Σπατων.
    Γυρω-γυρω λυκοι και στη μεση ενα αθλητικο κεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χρηστο
    οκ συμφωνω γιατι το μυαλο πηγε σε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Νοεμβρίου, 2010 21:20

    O ΣΤΗΒΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑΧΑΜΕ,ΚΑΙ 5 ΚΟΥΠΕΣ ΘΑΧΑΜΕ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΠΑΡΚΤΟΥΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2-2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ΄' ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ.10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΘΑ ΣΗΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΗΓΕΙ.17 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΙ ΠΕΤΡΟΙ ( μια ίντσα άνδρες )ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ Τ0 62, ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ 58 ΛΟΓΩ ΚΑΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ: ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ¨Η ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ( ακόμα δεν θα το πω ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. in grissini: ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή