Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΩΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

           Καθότι όλοι μας είμαστε άνθρωποι κι όχι άλογα, που υποχρεωτικά τους βάζουν παρωπίδες οι αναβάτες ή οι ιδιοκτήτες, για να μην αποσπούνται απο τον στόχο που υπάρχει ή ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Ναι, το άλογο είναι απο τα πιο φοβητσιάρικα ζώα και κάπως πρέπει να χαλιναγωγηθεί. Ακόμα κι ελεύθερο που ήταν στην φύση, γούσταρε να κοπαδικοποιείται και μετά απο μερικά χαστούκια, τελικά γούσταρε να έχει έναν νταβατζή: Τον άνθρωπο. ΖΩΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ ΖΩΩΝ.
          Εδώ μιλάμε για ανθρώπους. Που θεωρητικά, δεν είναι άλογοι. Ούτε βεβαια άλογα. Λέμε τώρα φυσικά και καμιά μαλακία για να περάσει ή ώρα. Διότι αν το ψάξεις καλά, πραγματικά υπερτερεί το άλογο του του δίποδου. Διότι θεωρητικά το τετράποδο δεν έχει μυαλό σε επίπεδο λογιστικού αλλά μόνο θυμοειδούς. Ενώ ο άνθρωπος θεωρητικά έχει. Πρακτικά τι έχει; Στο κρανίο του μέσα, ίσως και να έχει την αχυρένια τροφή του ζώου. Λέμε, αν έχει κάτι.
        Πάντως, επειδή δεν είμαστε ακτινολόγοι για να βρούμε τι έχει μέσα, μπορούμε να δούμε το απ' έξω. Δηλαδή τι φοράει στα μάτια. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ( δεν βλέπει ), ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΥΡΗΚΑΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΤΡΟΦΗΣ Ή ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΟΣ;  Και  η πλάκα είναι οτι ο άνθρωπος βάζει τις παρωπίδες μόνος του. Όντας μόνος και μακριά απο κοπάδια. ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΏΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑΛΟΜ : ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ.
             Όχι ωρέ παιδιά. Το κείμενο δεν είναι κοινωνικό. Πετάμε και καμιά  πληροφορία γενική για να καταλήξουμε στο μεγάλο ερώτημα: Γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων γίνανε υποστηρικτές μιας δαφνοστεφανωμένης αδερφής; Φυσικά δεν θα το απαντήσω εγώ αυτό, διότι τέτοια κενότητα εγκεφάλου δεν έχω. Θα το απαντήσουν οι ίδιοι οι δαφνοστεφανωμένοι και κυρίως δια στόματος του αρχηγού τους, του εγκρίτου κυρίου Τσουκαλά την ώρα που ξεχώριζε μαρούλια στην λαχαναγορά του Ρέντη ή την ώρα που ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ . ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΑΚΙΑ ΉΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.
             Κι η πλάκα η μεγάλη είναι οτι μέχρι να πάει ο Σέρβος παραδόπιστος στην τρούμπα, ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΑΝΕ. ΤΙ; ΕΙΠΑΜΕ, πού να ξέρω; Μπορεί να βλέπανε τα πάντα, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΜΠΑΛΑ. ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ. ΕΙΠΑΜΕ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΑΣΗ.
            Αλλά δεν πειράζει. Καθότι η Ελλάδα έχει περισσότερους δαφνοστεφανωμένους οπαδούς απο όλους τους άλλους, λογικά την κατάντια της την χρωσταέι σε αυτήν την ομάδα. Που θεωρητικά παίζει ποδόσφαιρο, το βλέπουν οι υποστηρικτές της , το πιστεύουν κι αγωνίζονται γι' αυτό, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΣΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
           ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , δηλαδή η δαφνοστεφανωμένη αδερφή , ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΩΠΙΔΑ, ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. Στο ματς βέβαια του Σαββάτου, η ΑΕΚ ήταν η υπερδύναμη που είχε συμμαχήσει με το ΔΝΤ, την ΕΕ, την Αμερική , την CIA, την Μοσάντ, την KGB, το FBI αλλά και τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ για να γκρεμίσουν την Ελλάδα δηλαδή την μετεξέλειξη της χώρας σε ομάδα.  ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ.
           Κι έχει πλάκα το πώς τους ξέρω. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΡΑΦΩ ΧΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ.  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΚ, δηλαδή ο "Πρωταθλητής" ,  ΚΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.
               ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΩΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕΣΑ. Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΥΛΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΡΩΠΙΔΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΓΑΜΗΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ: " Να δείτε τι θα γίνει στο Κραϊσκάκη". ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ; Αλλά όταν έλεγα οτι έπρεπε να σε είχαν περάσει κοντρόλ για ντοπάρισμα όταν βρήκες καταφύγιο στον δικέφαλο, ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ αντιαεκτζή. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Η ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΠΗΓΑΙΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ; ΑΝΤΡΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; ΕΙΝΑΙ; ΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.  Η ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ. ΤΖΟΥΦΙΟΣ.
          Φυσικά οι δαφνοστεφανωμένες δεν καταλαβαίνουν απο προδοσίες. Σε ένα κοπάδι να είναι κι όλα εντάξει. Μόνα τους να μην είναι τα παιδιά. ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ.
             ΥΓ1. Μετά απο μια νίκη τα σχόλια είναι πιο ασφαλή. Διότι αλλοιώς θεωρούνται κλάψα. ΚΛΑΦΤΕ ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝΗΣ. ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΕΝΑ ΕΔΑΦΟΣ ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ " ΝΟΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ. ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΩΠΙΔΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ  ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΙΑ  ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΜΗΤΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
               ΥΓ2. ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΠΑΕΙ. Ποιός είναι τελικά ο άντρας της σχέσεως; Διότι στο σεξ κανονικά κι οι δυο φχαριστιούνται. ΟΕΟΕΟΕΟΕ.
                                                " ΝΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...."
              ΥΓ3. ΓΑΒΡΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ, ΠΑΣ ΙΧΘΥΣ ΑΛΙΕΥΕΤΑΙ. ΕΧΩ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ; ΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΦΩΣ: " ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ".
ΡΕ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΟΓΟ ΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.
                ΥΓ4. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Ε, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΑΝΤΕ, ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.
               ΥΓ5. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΡΑΊΣΑΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;  ΣΤΗΝ 3 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΩΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

37 σχόλια:

  1. ekseretikos o lumperopoulos sti NET simera

    wraios typos , de masaei ta logia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτην την απορια ειχα απο μικρος:
    Αφου η ελλαδα ειναι γιοματη γαυρους,πως και δεν παει τοσο καλα αυτη η "θρυλικη" χωρα; Τι παει στραβα ρε παιδι μου;
    Αφου οι πολλοι βλεπουν καθαρα την ομαδα τους,γιατι δεν βλεπουν καθαρα το συμφερον του τοπου;
    Και κοιτουσα γυρω μου-σε καθε νεα αντιπαλοτητα-αντιπαραθεση, με αφορμη καποιο χαμενο η κερδισμενο ντερμπυ, την αναιδεια,τον κομπασμο,την αγραμματη επιθετικοτητα, την παντελη ελειψη σεβασμου αλλα και κρισης, του κλασσικου γαυρου. Και την πουστικη ηρεμια,το πονηρο γελακι,την ειρωνια και το κορδωμα του οπαδου του βαζελα.
    Και σαν μικρα διαλειματα,αναμεσα στους δυο γαιδαρους οι εναπομειναντες οπαδοι του δικεφαλου-ευτυχως στο χωριο μου υπερτερουσαμε-και εμοιαζαν σαν οαση.
    Δινοντας βαση παντα στην αποδοση και το αν η ομαδα "αξιζε να κερδισει" και προτασοντας παντα σαν πρωτο οπλο την μπαλα που επαιξε η ομαδα, η τις ευκαιριες που εχασε.
    Και ερχοταν σαν κεραυνος η "αντιθετη γνωμη" του μαλακογαυρου: " αυτο δεν ηταν πεναλτι" η "ξερεις ποιος διαιτητης μας σφυριξε"; η " αυτο δεν ηταν οφσαιτ";
    Να δειχνεις ενα ζωγραφικο πινακα και ο αλλος να σου λεει οτι θα σου κανει μηνυση γιατι τον εκθετεις χωρις αδεια. Αντε και γαμισου ρε ζωο.

    Αδικα. Η χωρα ειναι καταδικασμενη.

    Γιατι, με βαση την αναλογικοτητα αλλα και για τον θριαμβον της δημοκρατιας,θα επρεπε να ειμασταν ο.κ. και ανεπτυγμενοι. Και οχι ρεντικολα της ευρωπης, υπηρετες και καταχρεωχρεωμενοι και στο ΔΝΤ.

    Τι παει στραβα με την δημοκρατια μας και τους ψηφοφορους της εκ των οποιων οι περισσοτεροι ειναι γαυροβαζελοι; Γιατι δεν βρισκεται το δικαιο των πολλων; Γιατι εδω δεν λειτουργει; Γιατι το δημοσιο ειναι 1εκ. δουλικες ψυχες; γιατι ανεχεσαι να στηνεσαι στην ουρα και να περιμενεις καρτερικα αυτο που ηδη εχεις πληρωμενο; Γιατι δινεις φακελακι πριν ακομα στο ζητησουν και το μονο που σε απασχολει ειναι το "ποσα";
    Γιατι χτιζεις με τον ιδιο τροπο που χεζει η μαιμου,δηλαδη παντου,γιατι παρακαμπτεις διαδικασιες,γιατι λαδωνεις και λαδωνεσαι απο παντου ρε ποντικε, ριχνοντας ροχαλες στους νομους που εφτιαξες βιαστικα-βιαστικα, ισα-ισα για να πεισεις τον Ευρωπαιο οτι ειστε ιδιοι, προσμενοντας τις επιδοτησεις και τα μεσογειακα προγραμματα απο τους "κουτοφραγγους" οι οποιοι τωρα σε εχουν κομπολοι για να περνα η ωρα;

    Απειρα ερωτηματα. Μα την απαντηση μου την εδωσε η ιδια η ερωτηση. Και ευτυχως απο πολυ νωρις για να μην τυρρανιεμαι: "Μα γι'αυτο ακριβως μικρε βλακα. Αφου τετοιοι ειναι ΤΙ ΑΛΛΟ περιμενες να φτιαξουν και τι αλλο περιμενες να εχουν κατασκευασει,παρα ενα κρατος τρουμπα; Στα σκατα και τα λυματα,στα βρωμονερα και στα καλντεριμια μεσα, η πουτανα αυτη πορευεται ετσι. Αλλοτε κανοντας την νταισα και την βαρια, στις νεες πουτανες που ισως διαλεξουν το ιδιο σοκακι για πιατσα,αλλα καθονται σουζα οι παλιοπουτανες και τρωνε τα χαστουκια τους απο τον νταβατζη, που φοβουνται αλλα και αγαπουν".

    Και απολυτως ξεγυμνωνεται η πραγματικοτητα και βλεπουμε ακτινογραφια την ιστορια-καταντια ενος λαου και μιας χωρας που-ως επι το πλειστον- κατοικειται απο πουτανες που αλλοτε φοβεριζουν και αλλοτε καθονται και τις τρωνε σε ενα αεναο μπουρδελογαιτανακι χωρις τελος.
    Και ετσι, ξεμπερδεψα νωρις-νωρις με αυτες τις αποριες μου και εστρεψα το ενδιαφερον μου -ευτυχως- αλλου. Σε καμια μπαλιτσα στο "γηπεδακι"-οπως λεγαμε το χωρο που παιζαμε εκει στο χωριο- και σε κανενα βυζακι φουσκωτο,ετοιμο να εκραγει απο καυλα.

    Και μετα απο χρονια, το μπουρδελο επιτελους συναντα και τους κανονικους του νταβατζιδες,παιρνοντας τα ηνια απο τους προσωρινους. Τους μεταπρατες. Τους εφημερους ψευτονταβατζιδες με τα κοκκινοπρασινα χρωματα.
    Ολα εξηγουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΔΕΡΦΗ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ..ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΓΙΑ 30 ΜΕΤΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΖΑΡΤΖΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΡΟΜΕΝΤΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ..ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ.

    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΜΕ 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..
    ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΚΥΛΟΤΑΣ.
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΤΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?
    ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΜΠΕΡΝΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ?
    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ.Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..

    ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    Ο ΣΚΟΚΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΨΟΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΛΙ.
    Ο ΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΡΣΕ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ.ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Κ Ο ΙΔΙΟΣ.
    Ο ΝΤΙΟΠ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Κ ΜΠΗΚΕ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ..
    Η ΜΟΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..

    Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ,ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΙ..

    ΔΕΝ ΘΑΜΠΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΝΙΚΗ.ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΠΩΜΕΝΟΙ..

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ..ΠΟΙΟΙ ? Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Κ 4ος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ..ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ.
    Ο ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι ο ροτεν να ειναι σε θεση να παιξει , πολυ καλος ποδοσφαιριστης , 11 εκατομ εδωσε η παρι για να τον παρει απο την μονακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε πάλι τα ίδια με τους ρεπόρτερ & δημοσιογράφους της ομάδας. "Κόμπο τον έδεσε τον Βαλβέρδε ο Μανόλο" κλπ. Δηλ. τι κάνουν? Υποτιμούν την νοημοσύνη μας, τι είμαστε γαύροι, που θέλουν να ξαναγίνει το παιγνίδι? ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Κουράστηκα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη να βλέπω την ΑΕΚ χαρά του κάθε πικραμένου. Εγώ μεγάλωσα βλέποντας την ομάδα στην Ευρώπη ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ. Με αποτελέσματα
    με καλό ποδόσφαιρο. Με αντιπάλους ομαδάρες. Πιτσιρικάς έβλεπα την Ντέρμπυ με 10 διεθνής Αγγλους και Σκωτσέζους στην τηλεόραση και χάζευα. Τσάρλυ Τζώρτζ, Ρίοκ, Άρτσι Γκέμιλ κ.α. (παραμονές του αγώνα στην Αγγλία η Ντέρμπυ είχε κερδίσει την Τόττεναμ 8-2(!) για όσους θυμούνται. Η ΑΕΚΑΡΑ κέρδισε 3-2 μετάδοση Αντώνης Πυλιαρός, πήρε συνέντευξη με την λήξη τον γίγαντα ΜΠΑΡΛΟ και ο θείος Λουκάς έκλαιγε, δεν μπορούσε να μιλήσει, και σε λίγο θα αρχίσω να κλαίω κι εγώ αλλά από τα νεύρα μου) Και αυτούς τους αποκλείσαμε με 2 νίκες και ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ. Όχι κλεφτοπόλεμο. Λοιπόν στα παλιά μου τα παπούτσια που κερδίσαμε τον γαύρο. Για γέλια είναι και αυτοί και οι βάζελοι, το βλέπουμε όλοι, και είναι ντροπή που είμαστε πίσω 8 βαθμούς. Παίρνουμε αποτέλεσμα στο Σπλίτ και παίζουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ και δίνουμε μια φάπα & στον Δώνη που έβαζε τον Ριβάλντο στα πλάγια. Γιατί αν βγεί αληθινός ο Στήβεν θα πέσει πολύ μπινελίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.ΑΠΟ ΕΝΤΕΡ Κ ΜΠΕΡΝΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ..Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Κ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2010 11:55

    Ξέρεις τι είναι να μπορείς να γαμάς ΜΟΝΟ με βιάγκρα, κι αυτό χρηματοδοτούμενο από το ΙΚΑ, και στο τέλος να μη σου σηκώνεται και να φεύγεις με ένα σουτζούκι λαδερό στο γκώλο?
    Να σε γαμάνε με το γιάχιτς, τον καράμπελα, το λεό και το μπερνς?
    Διότι περι γμαηισού επρόκειτο. Ανευ ποδοσφαίρου (που άλλωστε ούτε αυτές μπορούν τελικά να παίξουν).
    Κάθε μικρό ανθρωπάριο (δηλαδή πάνω από το μισό πληθυσμό) που θέλει να νοιώθει "κάποιος" θα πάει με τον ισχυρό. Ποιόν ισχυρό δηλαδή, έναν που βλέπει με το μάτι του μέσα από την κωλοτρυπίδα του στη χώρα των τυφλών.
    Και μετά "η μαγκιά του πειραιά"..."μόνο ο τζόλε έχει πάρει όσ πρωταθλήματα έχετε πάρει εσείς σε όλη την ιστορίας σας". Να τα χαίρεστε ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιωργη
    μην τρελαινεσαι, δεν θελω εφημερες χαρες, θελω συνεχεια για να μην χρησιμοποιω μονο βιαγρα , θελω να θεραπευτει η στυτικη δυσλειτουργια για να χαρω περισσοτερο αρα χαμηλα τον πηχυ χωρις πανηγυρια (μονο ο παππους χαιρεται οταν πηδαει μια φορα τον χρονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2010 12:09

    Όπως είπα δημήτρη, περι γαμησιού επρόκειτο, όχι ποδοσφαίρου.
    Διότι αυτό το παίγνιο δεν παίχθηκε ποτέ προχθές.
    Αυτό σαφώς μειώνει τη χαρά.
    Και τα ζητήματα για την ομάδα μας παραμένουν άλυτα.
    Αλλά η προκλητικότητα των χρηματοδοτούμενων ανθρωπάριων με εξιτάρει βρε.
    Το μεντί πως το βλέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιωργη
    οι προκλητικοι ειναι ανασφαλεις αρα δεν μ ενδιαφερουν
    οσον αφορα τον μεντι ειναι πολυ καλος χρησιμοποιει και τα 2 ποδια και εχει πολυ καλο σωματοτυπο αλλα προτιμω εναν καλο ροτεν διοτι εχει ενα μεγαλο χαρισμα ειναι πολυ εξυπνος ποδοσφαιρικα με παραστασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Ο Γιάχιτς είναι παικταράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STEVEN ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ,ΕΡΓΑΤΗΣ,ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΤΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΑΡΓΥΡΙΟΥ , ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ.ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΙ.ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα σε ολους.
    Οι Καρπετοπανουτσοι ζητουν μετα μανιας επαναληψη του αγωνα. Και απορουν με γουρλωμενα ματια "μα γιατι δεν διεκοψε τον αγωνα" και " αν τελικα ο οσφ-πους, θα κανει ενσταση και αν δεν κανει,για ποιο λογο δεν κανει,αφου θα μπορουσε να κανει...κλπ
    Ο καραφλος με τις τιραντες και ο μικρος χωρις σβερκο,δεν δεχονται το αποτελεσμα,το οποιο αλοιωθηκε απο το καπνογονο. Και "αφου το ειπε ο και ο Λυμπεροπουλος" και "δεν καταλαβαινω γιατι οχι.Αυτα δεν γινονται ουτε στην Ουγκαντα.
    Ρε αντε γαμηθειτε κοπροσκυλα. Βολεμενοι τεμπελαραιοι. Υπασπιστες του τιποτα.Μοναχοφαιδες.
    Τα ιδια λετε φανταζομαι και στα καθε τοσο αισχη που γινονται στο τιγανι. Η στη Ριζουπολη παλιοτερα.
    Και αν ηταν ο Σωκρατης στα πραγματα,ασφαλως και να περιμενατε ενσταση. Σιγουρη ηταν.
    Ο Βαγγελας παριστανει τον υπερανω. Και αφου "ειναι τυχερο το ποδοσφαιρο που εχει εμας τους δυο", τοτε οι τρεις βαθμοι της ΑΕΚ δεν κινδυνευουν.
    Να πουμε εδω,οτι τουλαχιστον το 50% απο τα παιχνιδια που διεξαγωνται καθημερινα παγκοσμιως,θα σηκωναν μια ενσταση. Για καθε λογο. Ολο και θα υπαρχει καποιος. Απο το παραμικρο θα μπορουσε να πιαστει κανεις.Λογοι απειροι.Απο την κατασταση του χορτου και την ορατοτητα απο τους προβολεις,μεχρι το χρωμα της αντιπαλου φανελας το οποιο προσομοιαζε με αυτο τηςδικης μας,μεχρι της αποστασεις τωνδυο παγκων που δεν συμφωνουν με τους κανονες της ουεφα,μεχρι το αναποδο ζεσταμα ττων αναπληρωματικων με αποτελεσμα να μπερδευτουν οι επιθετικοι μας,μεχρι την παρανομη εισοδο του ταδε μελους της ομαδας ενω δεν ειχε διαπιστευση, μεχρι τοβαρος της μπαλας και τις διαστασεις των τερματων,τα οποια ειναι 1.5 ποντους μικροτερα κλπ.
    Μαλακες να υπαρχουν. Ψωνια. Βοδια. Και απο λογους και δικαιολογιες ενα καρο.
    Παρτε μια πουτσα Κωνσταντινουπολιτικη,μιας και σας αρεσουν και τα Πολιτικα γλυκα βρε κομπλεξικα ασχημοπαπα του ραδιοφωνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΟΔΥΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Κ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ . ΕΝΑΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Ο ΚΟΝΤΟΣ Κ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    Θωμά, φυσικά και ήμουν υπερβολικός και το ξέρω και το έκανα επίτηδες.
    Τον παίκτη αυτόν τον γουστάρω ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες. Είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης για οποιαδήποτε θέση. Το πασπαρτού. ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. Και πιστεύω οτι είναι σε απόλυτη αρμονία με το ρόστερ μας το σημερινό αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ.
    Είναι σπουδαίο αμυντικό χαφ και ξέρει μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ , ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ ΦΑΝΗΚΕ..
    ΑΜ.ΧΑΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Κ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟ 12ος. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνω για τον Γιαχιτς. Αυτος ειναι,δινει το 100% παντα,δεν εχει σκαμπανεβασματα και τιμα το ψωμι που βγαζει. Κατι αναλογο με τον Μαιστοροβιτς.
    Και αυτος που λειωνει για το σπιτι που τον φιλοξενει,ειναι παντα καλοδεχουμενος.

    Βγηκε απο τα γραφεια του υπουργειου ο Σταυρος, μετα την συναντηση του με τον Μωραιτη.
    "θα γινουν και αλλες συναντησεις.θα τα πουμε αρκετες φορες ακομα. Καποιες διευκρινησεις μας ζητηθηκαν. Οχι αλλαγες στο πλανο" κλπ-κλπ-κλπ.
    Και αφου ζητηθηκαν μονο διευκρινισεις και αρα αυτες θα δωθηκαν, προς τι οι επομενες αρκετες φορες που θα συναντηθειτε; Μας κρυβετε κανενα φλερτακι μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Μπα, τώρα άνοιξε παρτίδες με γάβρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΗ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΚΕΙ ΝΩΡΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άξιζε τελικά η μίζα που πήρε ο Μπάγιεβιτς για τον Γιάχιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ29 Νοεμβρίου, 2010 18:04

    ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΙΒΕΝ Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΙΣΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΝΩΜΕΝΗ.ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ,ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΥΡΟΣΗΝΗ.ΟΣΟ ΝΗΧΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2010 18:07

    Περί σλάβου ο λόγος: Εγώ απορώ πως κάποιοι ισχυρίζονται ότι "ξέρουν από ποδοσφαιρο" και τα χώναν στο σλάβο πέρυσι (που έπαιζε αμ. χαφ) για τις κίτρινες. yeah right...σε μία ομάδα με κέντρο και επίθεση ΤΙΤΙΚΕΣ, με το μάκο ΤΙΤΙΚΑ (πέρυσι), με ΚΑΝΕΝΑ να μη μαρκάρει και τους αντιπάλους μπροστά από την αμυντική τετράδα για πλάκα, κάποιος έπρεπε να κάνει τη λάτζα λέω 'γω.
    Το έχω γράψει πολλάκις εδώ ότι ΚΑΤ' ΕΜΕ αμυντικό χαφ (και δει το 6ρι) που τελειώνει το παιχνίδι χωρίς κίτρινη δεν έχει κάνει τη δουλειά του, εκτός άμα παίζεις με μικρή ομάδα στην έδρα σου. Ακόμα και τότε, όμως, με την τωρινή ΑΕΚ πάλι τη λάτζα πρέπει να την κάνεις. Όλο και σε κάποια φάση θα φύγει στην κόντρα ο αντίπαλος και θα πρέπει να το σταματήσεις με φάουλ. Εκτός άμα είσαι η μπάρτσα και αλλάζεις 750 πάσες και έχεις 80% κατοχή...
    Ο σλάβος έχει συγκεκριμένη σωματοδομή (ογκώδης και βαρύς) που χρειάζεται το μηχανάκι δίπλα του και τα πλάγια χαφ να κυνηγάνε τους γρήγορους αντιπάλους. Αλλά σίγουρα επιβάλλεται.
    Πάντως το τιμάει το ψωμί του και σίγουρα δεν έχει χαρακτηριστικά πλάγιου μπακ, αλλά το παλεύει.
    Καλύτερος από παλτατζόγλου πάντως.
    την άξιζε τη μίζα του και ΚΑΝΕΙ για 18δα καλής ΑΕΚ.
    Φάση αγορογιάννης. Άντε σταματής (που ήταν καλύτερος ποδοσφαιριστής όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2010 18:09

    Ναι βρε Θανάση. Έχει πλάκα ότι για τα προχθεσινά πρέπει να απολογούμαστε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΝΙΟΠΛΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του καθηγητή κ. Φώσκολου στην εφημερίδα το “Έθνος” αρκεί να δώσει η Ελλάδα της άδεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων για να εξοικονομήσει περί τα 279 δισεκατομμύρια δολάρια.Kοιτάσματα σε Αιγαίο, Νότια Κρήτη και Ιόνιο μετά τις μελέτες Νορβηγών, Αμερικανών και Γάλλων μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα μεγαλύτερα στον ευρωπαϊκό χώρο. Στη λεγόμενη “λεκάνη του Ηροδότου” τα κοιτάσματα υπολογίζονται στα τρία τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, όγκος που μπορεί να συγκριθεί μονάχα με τα αντίστοιχα κοιτάσματα πετρελαίου της Αλάσκας.

    Μονάχα από την άδεια εκμετάλλευσης, τίποτε άλλο και μόνο για την περιοχή της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έγκλημα κατά της Γαυρονεοελλάδος. Έχασε η ομάς, κλαίνε τα βουνά, κλαίνε οι κάμποι, κλαίει και η Tσουκάλαινα της Τρούμπας τα χουνέρια.

    Α, ρε Πανουτσοκαρπετόπουλοι δίκαιοι και ηθικοί ωσάν τον Σώκρατες. Φαντάζομαι θεωρούν ότι Γαύροι είναι tο 60%, οπότε οι χλέπες που έφαγαν μόνο χθες από το υπόλοιπο 40% δεν μετράνε. Άιντε χτυπήστε τατουάζ και την μάπα του Βάλνερ στο κούτελο να γουστάρετε.

    Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κατακτήσει η ΑΕΚ την Σούπερ Λίγδα χωρίς μεγαλονταβατζή που θα χώνει μαύρα λεφτά προς άγραν ελεγχόμενου όχλου.

    Σεζόν 2002-2003 νομίζω, Δαφνοσταφανωμένη – ΑΕΚ 1-2 στην Ριζούπολη.

    Μετά στην εκπομπάρα του Τσουκαλά τεθλιμένος οπαδός – στρατιώτης του Κρόκους:
    «Τάααακηηηηη!!!!! Πώς θα πάω στην δουλειά αύριο Τάααααααακηηηη!!!!! Θα με κοροϊδεύουνε Τάαααααακηηηη!!!1 Μπουάαααα!!!!»

    Ατομάρες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν το παρει η ΑΕΚ -λεμε τωρα- θα ειναι "ως μη γενομενο", οπως ελεγε και ο μπαρμπα Γιωργος με τα κουμπουρια.
    Οτιδηποτε ξεφευγει απο τα βρωμικα χερια των αιωνιων βρωμιαραιων,θεωρειται "μη γενομενο".
    Οπως μη γενομενα ειναι για εμας τα περισοτερα εκ'των βρομερων πρωταθληματων των βρωμερων αιωνιων του αιωνια βρωμικου ποδοσφαιρου.
    Δυο κοσμοι παραλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα ακουσατε ασφαλως για την επιμηκυνση του χρεους-πεους.
    Και οι παραδιδοντες την χωρα,δηλαδη οι προδοτες πανιγυριζουν ταχα,δειχνοντας το δρομο για το γκρεμο.
    Επιμηκυνση τοκων και αρα του συνολικου ποσου.
    Ηταν βεβσια ουτως η αλλεως σιγουρη η καταρευση και η παραδοση των πλουτοπαραγωγικων πηγων μας,αλλα ετσι με αυτον τον τροπο ηθελαν να το "δεσουν" ακομα καλυτερα.
    "Ποτε δεν ξερεις τι γινεται" σου λενε.
    Και ερχεται ενας Πουτιν με φορα να κανει την Ενωση της πλακας ανω κατω.
    "εχμ..ναι γιατι οχι.Δεν θα ειχαμε αντιρηση με την ενωμενη αγορα μεταξυ Ευρωπης-Ρωσσιας..." ψελισε η γερμανιδα γαιδουρα καγκελαριος.
    Η θα φτασει η Ρωσσια ως την Ανδαλουσια, η θα φτασει η Αμερικη ως τον Καυκασο. Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.
    Και στη μεση μια Ευρωπη του χαβαλε. Και οπως της πρεπει. Δηλαδη 10 κομματια. Και ποτε ενα κομματι. Γιατι απλα, ειναι αδυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ29 Νοεμβρίου, 2010 21:05

    ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΤΡΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ.ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΑΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΧΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κωστας-Φλωρινα29 Νοεμβρίου, 2010 22:02

    Ρε τι διαβασα για Ροτεν?? Πατσατζογλου νουμερο 2.
    Για το Πασχα καλος ειναι και αυτος.Απο σκαουτινγκ,σκιζει η ομαδα.Ρε τι καλα τα ελεγε ο Λυμπε χθες στη ΝΕΤ,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ( εσύ τα ξέρεις και λίγο καλύτερα ). ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΞΥΠΩΛΗΤΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΧΟ. ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΙΟ.
    ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...
    ΒΡΕ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ.
    ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΤΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ( μεθαύριο αυτά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ξερω ποσοι απο σας το γνωριζετε,αλλα η 30η Νοεμβρη ειναι σημαδιακη μερα.
    Πριν απο 28 χρονια,μια οργανωση ιδρυθηκε,γνησια,οχι γιαλατζι σαν την 17η...,και η οποια ακομη και σημερα με τον ιδιο πυρηνα και με μερικες αλλαγες στους περιφερειακους παιχτες,συνεχιζει ακαθεκτη.
    Κοντρα στα κλισε,και στις κορδελες εγκαινιων,αλλα με μερικες αποκλισεις κατα την διαρκεια των ετων,καταφερε χτυπηματα στα οβαλ γραφεια.
    Τροπος σκεψης,κι οχι αναγνωση ηταν το ζητουμενο της,και πολλοι ακομα δεν το εχουν καταλαβει.Αυτο ηταν και θα ειναι το κεντρικο συνθημα της.
    Και το ονομα αυτης......"ΦΙΛΑΘΛΟΣ".
    ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς monegascos: ΜΕ 75000 ΦΥΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΥΑΛΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ; ΠΟΤΕ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ BEATLES. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 25ΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΠΗΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΡΕ ΙΔΙΕΣ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΛΑΟΣ.
    ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΠΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΕΛΑ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΛΑΟ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λιγοι και καλοι.Και με τα χρονια που περασαν δυνατοτεροι.Και εαν μετα απο 28 χρονια δεν υπαρχει κι ενας μικρος εμφυλιος δεν εχει γουστο...Ρωτησα πριν 3 χρονια τον Χορχε,σε ενα τετ-α-τετ εδω κατω,αν θα εφευγε απο τον Ταυρο,και μου ειπε,εγω ειμαι στον ταυρο να φυγω να παω να κανω το λιβαδι...? Ποτε των ποτων...
    Και μιλαμε για το πιο grand αντιδραστικο ατομο που πρεπει να εχει περασει απο την Δημητρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς monegascos: Μπα, τώρα έχουν βρει άλλο. Δημοσιογράφος που δεν γουστάρει να γράφει. ΤΡΕΛΑ σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://goladas.blogspot.com/2010/12/blog-post_192.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή