Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

           Ένα χρόνο πριν, τα έχουμε πει όλα. Οτι η εκκλησία είχε πρακτικά το παγκάρι και μετά την απομάκρυνση εξ αυτού, ουδέν λάθος αναγνωριζόταν. Φυσικά το παγκάρι για να δουλέψει ήθελε συνένωση πιστών και όραμα και πολλά αρχίδια να βγαίνουν και να λένε τρίχες στα διάφορα blogs. Κι αναφέρομαι σε αυτά ( ετούτο δεν υπήρχε ), ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ OI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ  ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.  ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ,  Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΑΝΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΣΤΟ TRIVIAL PERSUIT.
             Τώρα όμως γίνεται κι άλλο ολίσθημα. Αυτός ο διαχειριστικός έλεγχος, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, κι έχει μετατραπεί σε τουρκικό σήριαλ τύπου Κισμέτ ( "πεπρωμένο", αγγλιστί ), αφοδεύει στοιχεία. Φυσικά επιλεκτικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ , επί Ανδρέα, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΣΕ.
          ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΤΩΡΑ. Κι αυτοί οι ορκωτοί λογιστές, αν διαρρρέουν στοιχεία ακόμα και στον πρόεδρο της ΠΑΕ - που είναι λαλίστατος ως γνωστόν - ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ. Που ξέρει πολύ καλά τα πάντα, ΚΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
          Που πρέπει να γίνει καθαρά και ξάστερα σε εκείνην την περιβόητη συνένετυξη τύπου που " Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ". Κι όταν τα μάθει,  τι θα κάνει; ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ"  ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΓΚΑΛΙΑ; ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ.
           Κι ο κύριος Ανδρέας, λογικά έκανε τα κουμάντα του. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ! ΤΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ, ΤΟΣΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ; ΕΓΩ; Ή Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 44 - ναι αυτό που με τον Κιντή είναι θαύμα  που δεν είμαστε και με την βούλα  στην δεύτερη κατηγορία σαν τον γνήσιο πρόσφυγα ;  ΚΑΙ  ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ 5 ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΑΦΙΕΣ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.  ΕΓΩ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ .
          Και σήμερα όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΤΟΥ " γειά σου κοριτσάρα μου", κατά τον προπονητή του.
         Κι ηρεμείστε όλοι. Διότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ  ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 80 ( ΕΞΩ ΤΑ 19 ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ , αυτά τα ξέρουμε ) ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ να μάθουμε. ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ¨Η ΣΑΝ ΟΧΕΤΟ. ΌΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.
          ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΣΟΟΥΖΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΥΤΑ, ανεξαρτήτως επιλογών στο κρεβάτι, ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΟΤΑ ΤΟΥ. Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ;
         Ο ΜΠΕΚΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ.
       Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΙΘΑΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
       Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ. ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.
         Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ, επειδή υπάρχουν χρήματα, ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
          ΥΓ1. Ο Ψωμιάδης παίρνει τον Πανιώνιο; Πολύ αμφιβάλλω.ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ. ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , χωρίς δικαίωμα ανόδου, ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΝ ΦΥΤΩΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
       ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΙΑ. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ. ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΕΟΣ. ΑΡΑ, ΑΘΩΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΤΕ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ; ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΚ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΦΟΒΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ.
         ΥΓ2. ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΡΙΧΕΣ. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ. " ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ", ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ : " ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...". ΝΑΙ ΤΟ 44 ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ 2 ΔΙΚΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
        ΥΓ3. ΡΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΠΗΚΕ ΚΙ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΣΤΕ. ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΦΕΣΙΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
        ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ. ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ - είναι πολλά τα θέματα - ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ( στο ΥΕΘ έχω πάει ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ.

7 σχόλια:

  1. Παρα πολλα τα θεματα που ξεφυτρωνουν οντως.
    Και ειναι αργα τετοια ωρα για να σκεφτουμε καινουρια επιθετα για να βαφτιζουμε τους κατα καιρους Νταλτον που εχουν "εργαστει" στη Γραμμου. Με πρωτο τον κοντο-Τζοε με τα marlboro.

    Το πρωτο καλο με την δημοσιευση του ανωτερω,ειναι οτι πιθανον ο δικηγορος- ο οποιος διαβαζει εδω μεσα,αυτο πια το λεω και εγω-κλεισει την κανουλα με τις διαρροες-σταγονες,παριστανοντας τον φαρμακοποιο και λεγοντας: "κοιτατε τι κακοι που ηταν αυτοι και ασωτοι, και κοιτατε τι καλοι και σοφρωνες που ειμαστε εμεις". Εισαι πρωτος.

    Για περισσοτερα, αυριο καλυτερα. Που θα εχουμε πιο καθαρο μυαλο.
    Προς το παρον να κανουμε την παρακληση μας στην μοναχη Κλειτοριδια της φωτογραφιας,να μας φυλαει απο αγαμητους η στραβογαμημενους.

    Τι μπαλκονια ειναι αυτα; "Που ειν'ο ισκιος σου Θεε, να 'ρθω να γονατισω";

    Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2010 10:02

    πολλά θέματα έθεσες.
    Από τη γενιά του πολυτεχνείου στη γενιά του ντεμοτεχνείου.
    ΑΠΕΙΡΑ κοινά έχουνε: Πολιτικοκοποίηση του αγώνα, αλλαγή καθεστώτος, λαμόγια και άχρηστοι που προσκολούνται και κάνουν τη δουλειά τους, εγκαθίδριση ιδεολογικής χούντας και αλάθητου και, φυσικά, ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ...
    Και για να μη βγάζω την ουρά μου απ' έξω, ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΙ ΕΓΩ.
    Άντε, που γίναν όλοι τώρα αντίσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2010 10:05

    Καλά, με τον πραγματικό πρόσφυγα αλλάζω 3 σώβρακα τη μέρα από τα γέλια.
    Διαβάζω το ρεπορτάζ μου και κατουριέμαι πάνω μου.
    Και όπως τα λες, επειδή είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ προσφυγες, όλοι γαυροβάζελοι. Εννοείται.
    Ο ντον έρχεται, η superleague φεύγει.
    Θα γίνουν για την ΓΚαβάλα ότι ήταν ο ΟΦΗ για τον ΠΑΟ δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2010 10:17

    ...εκ του πιεστηρίου: ο πραγματικός δε θα πουληθεί τώρα στο ντον, λέει. Τη μπόρτα του βγενόπουλου τη χτύπησε ο βάζελος ιδιοκτήτης άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ'αρχας, να ξεκινησοτμε με τα νεα. Τα οποια ειναι πολυ παλια.
    Απο το σημερινο 18ο ραντεβου των εκπροσωπων του κοροιδου, με το αντιπαλο δεος του Μαρινακη,δεν βγηκε, οπως ηταν απολυτως φυσιολογικο, τιποτα.
    "το κλιμα ειναι αριστο βεβαια".
    Αυτο ειναι αληθεια. Τα καθως πρεπει γαιδουρια οφειλουν να εκτιμουν τις καλες κλιματοβεργες.

    Και -ερχομενοι στο θεμα μας, το οποιο ειναι και το σημαντικο και ειναι και σε αμεση σχεση με την δημιουργια του προαναφερθεντος "καλου κλιματος"-να πουμε οτι ο διαχειρηστικος ελεγχος εχει βεβαια τελειωσει.
    Και τα αποτελεσματα του δεν ανακοινωνονται ακομα για λογους που ο ιδιος ο δικηγορος ξερει.
    Και αφου δεν μας λεει,θα προσπαθησουμε να το μαντεψουμε. Και να πουμε οτι οι ανανεωσεις εχουν μεγαλη σχεση με τον διαχειριστικο. ΚΑι θα σκασουν-σαν εντυπωσεις-πολυ κοντα χρονικα. "οπως ειδατε ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα και κανουμε το καλυτερο δυνατον να σωσουμε το καραβι" θα πουν για να δικαιολογησουν τις πωλησεις.
    Οτι δηλαδη λεει και ο καραφλος για τις θυσιες για το μνημονιο και την "αναγκαιοτητα του". ΑΕΚ οπως Ελλαδα.
    Απλα δεν ξερω αν φυγουν και οι τρεις. Η ισως δυο τωρα και ενας το καλοκαιρι. Καπως πρεπει να γινει παντως,αφου η εταιρεια θα παρει τα παπαρια της σε 6 μηνες.
    Και αν ημουν Σκοκο, οπωσδηποτε και δεν θα καθομουν,εφ'οσον υπαρχουν προτασεις. Ακομα και εγχωριες. Καλιο 10 και στο χερι,παρα 5 και καρτερι.
    Οπως και ο Τζεμπουρ, του οποιου το συμβολαιο μεταφραζεται και στα Γαλλικα αλλα και σε αρχαια Αλγερινικα. Ειναι μια παλια,θαμενη στο χρονο διαλεκτος και εχουν επιστρατευτει δυο διασημοι γλωσσολογοι απο το Γειλ και το Χαρβαρντ για αυτην τη δουλεια. Νομιζω ειναι οι ιδιοι που εχουν "διαβασει" τα ευαγγελια του Ιουδα και του Θωμα. Ας κανομεν υπομονη.
    Γιατι,να μεινουν και οι τρεις αποκλειεται. Και η συγκυρια ειναι,η θα μπορουσε να ειναι ευνοικη για την ΑΕΚ για το σπρωξιμο τους. Δειχνουν σε καλη κατασταση οι Σκοκο-Τζεμπουρ και αρχισε και το ξεπαγωμα του Ζορο.Το ψαρι,για να το πουλισεις για φρεσκο,δεν μπορεις να το δωσεις με τους παγους. Το μαλακωνεις λιγο,του ριχνεις λιγο νερακι,το βαζεις στο τερλαρο,κοτσαρεις και ενα μαρουλοφυλλο απο διπλα και ετοιμο.
    Και αφου ειμαστε σε περιοδο περικοπων,μαζεματος και περιστολης εξοδων,γιατι να δωσεις λεφτα για να τους κρατισεις,αφου μπορεις να ΠΑΡΕΙΣ λεφτα δινοντας τους; Δεν καταλαβαινω που ειναι η απορια.
    Συμπερασμα: ο Σταυρακας εχει εντολη να μη βγαλει τον διαχειριστικο στον αερα ακομα,μεχρι να γινει σε ολους γνωστη η επιτακτικη αναγκη για περικοπες και ψαλιδισμα κοστους συντηρησης του μαγαζιου,που τοσο πληγωθηκε την τελευταια εξαετια.Ακομα και με πωλησεις των λεγομενων "πρωτοκλασατων". Θα κανουμε την καρδια μας πετρα βρε.
    Εκτος και αν το ντεμοτεχνειο ζει και βασιλευει ακομα και σας αναγκαζει να βγαζεται τα απλυτα λιγα λιγα,για να προλαβαινουν να στεγνωνουν κατω απο τον Αττικο ηλιο.
    Δεν θελουμε απαντηση εσταυρωμενε Σταυρο. Ολα θα φανουν μεχρι και τον Δεκεμβρη. Καμια σαρανταρια μερες εμειναν.
    Οταν η ομαδα θα ειναι 4η και σε αποσταση ασφαλειας απο την κορυφη και θα δικαιολογουνται τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μη πουμε οτι ειναι ηδη πουλημενοι.Τουλαχιστον οι δυο απο τους τρεις.
    Και αν τους δωσουν,πολυ καλα θα κανουν. Αφου πλεον εχουν παρελθει οι εποχες των συλλαλητηριων.Και γιατι κανουν ολοκληρο θεατρο δεν καταλαβαινω. Δεν ειστε αυτοι που αποφασιζουν; Δεν ειστε αυτοι που ξερετε καλυτερα τις τρυπες και το πως αυτες θα γεμισουν; Τοτε τι τρεναρετε; Για να ανεβει η τιμη τους; Η γιανα εχουμε κανεναν τραυματισμο και να τρεχουμε;
    Και το βαρυ οικονομικο αγος αλλα και η μηνη εναντιων της παρεας του '04,ευκολα θα καλυπτει τις οποιες μικροβλαστημιες και τα παραπονα απο την ομαδικη πωληση.
    Για να μη πουμε ακομα χειροτερα οτι ο προηγουμενος προπονητης διευκολυνε-με την απο μακρυνση του-την δυνατοτητα και πιθανοτητα παρεχωρησης τους.
    Τωρα,ακομα και να δωθουν,δεν προκειται να υπαρξει καμια παραιτηση κανενος προπονητη,ο οποιος σημερινος εχει αποφασισει να δουλεψει με τους απογονους του Κωλοκοτρωνη.
    Αλλα ΚΑΙ βεβαια με μερικα παιδια απο την Ανδαλουσια. Καθ'οτι κανεις δεν πρεπει να μεινει δυσαρεστημενος.
    Μονο ο Δικεφαλος.
    Ασ'τον να κραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του προπονητή του αρέσει να δουλεύει με τις ακαδημίες. Να βγούν μερικοί παίκτες από εκεί να πάρουμε και κάποιους από τις β΄ Ισπανίας και να αρχίσουμε να ξανακτίζουμε.
    Ο Κούγιας είπε ότι ήταν στο Πολυτεχνείο(!), μέσα ή απ΄ έξω δεν το διευκρίνισε.
    Επί του πιεστηρίου ο νέος (λέμε τώρα) προϋπολογισμός της κυβέρνησης προβλέπει 200.000 νέους ανέργους, και ο ΦΠΑ στο γάλα και το ψωμί πάει στο 13% από 9% που ήταν πέρισυ.
    Ο δημοσιογράφος του Alter κ. Κώνστας είπε ότι για να αντεπεξέλθουν οι Ελληνες στην νέα φοροεπιδρομή θα αναγκαστούν να κόψουν το πιάνο των παιδιών τους (!)
    Η Ντόρα -που συνεργάστηκε με τον Μπουτάρη (ήμαρτον)- ανακοινώνει μεθαύριο το "νέο" κόμμα με τίτλο -μάλλον- ΔΗ.ΣΥ. (Δημοκρατική Συμμαχία) με συνεργάτες τους άφθαρτους Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη κλπ.
    Βρε μπας κι έχει δίκιο ο αλλος που λέει ότι μας ψεκάζουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή