Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

           Χαίρεσαι ρε παιδί μου να βλέπεις ένα παιχνίδι στην γηπεδάρα αυτήν. Ανδρικός στίβος, όχι παίξε γέλασε. Βγαλμένο απο άλλες εποχές, αλανιάρικες ποδοσφαιρικά. Με καταπληκτική ατμόσφαιρα και σίγουρα με ύψιστη τιμή στο παλληκάρι που χάθηκε νωρίς και άδικα. Με μόνη παραφωνία εκείνο το πανώ  το " ψεύτες του νότου".  Δηλαδή πού είναι τα ψέματα; Επειδή στον κώλο δεν έχουμε διαφήμιση του Βγενόπουλου; Ή επειδή δεν πουλήθηκε παίκτης μας 1, 5 μύριο για να βγάλουμε την χρονιά κόβοντας την δαφνοστεφανωμένη; ¨¨Οχι και ψεύτες, απο κάτι ηλίθιους συγγραφείς του κουρελόχαρτου, που αγνοούν το πρώτο όνομα του ΠΑΟΚ ( ΑΕΚ Θεσσαλονίκης ).
          Αυτό με ενόχλησε θα μου πείτε;  Ε, για ποδόσφαιρο τι να πούμε;  Όταν έχεις το 4-2-3-1 και τον πλακουτσομέτωπο που του παίρνει μια ώρα να καταλάβει ΟΤΙ Ο ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ ΚΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚ ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
         ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΕΚ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΗ ΛΙΓΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΟΡΘΟΤΑΤΟ.
        ΚΙ ΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
          ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚ; ΚΙ ΑΦΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ, ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΩΣ ΔΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΒΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.
            Καταλαβαίνω οτι δεν είναι κιτρινόμαυρη κριτική αυτή. Θάπρεπε να λέω άλλα. , δεν θα το κάνω για να μην πάρω το ψωμί από όλα τα κουραφέξαλα που γράφουν τώρα ή που θα κυκλοφορήσουν αύριο. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΟΥΝ ΜΙΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
            Κι όποιος βλέπει καθαρά, καταλαβαίνει οτι άλλο πράμα είναι ένα δώρο πέναλτυ κι άλλο μια αποβολή για την ισοφάριση. Διότι ο Τάσος το έπαιξε με τους κανόνες της ελληνικής αγοράς. Κι εκτέθηκε όπως εκτέθηκαν οι 3 ( τρεις ) ηλίθιοι που τους πέρασε με ένα τακουνάκι ο τίποτας στο κέντρο κι έφτασε η μπάλα στον σκόρερ του ΠΑΟΚ.
         ΦΩΝΑΞΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ¨Η Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ, Ε ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
            ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΚΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΕΚ; ΑΠΛΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑΣΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ. Αναμένω φυσικά τις διαφωνίες του Χιμένεθ, που του χάλασε το σύστημα η αποβολή. Ε, ρε κάτι μαλάκες που νομίζουν οτι ξέρουν και μπάλα. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ( είπα το παίζουν, μην παίρνετε και όρκο ).
       

102 σχόλια:

  1. Ελεος! Αδαμιδη παρε την ομαδα και φυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συγχαρητηρια μας επισης για τα αποτελεσματα του ανενδοτου αγωνος σου για ενα καθαρο πρωταθλημα και μια τιμια διαιτησια.
    Τωρα που βελτιωθηκε,μπορουμε να παρουμε παραμαζωμα τις κουπες.

    Μη ξεχασεις να παρεις αυριο τηλεφβνο τον Μαρινακη,σε περιπτωση που εχεις καποιο παραπονο ακομα. Θα σε "ικανοποιησει" απολυτα. Να εισαι σιγουρος.

    Με τον Μανωλη τουλαχιστον εχουμε αφησει πισω τον εφιαλτη των απουσιων. Η νικη, η ηττα. "Η αυγα, η πουλια" που λενε. Πιαστε τα πουλια σας ολοι και παιξτε τα.

    Οπως τα ελεγε ο Κωστας απο Φλωρινα: "Αν το παει στο τσουκου-τσουκου, το εχει χασει το παιχνιδι η ΑΕΚ".
    Και πως να μη το παει εκει,αφου η ομαδα παει κουτσα-κουτσα,ελα πιασε μου την πουτσα.

    Δεν χρειαζεται κριτικη. Τι να λεμε; Τα ιδια που λεμε τρια χρονια τωρα;

    Πανω που γυριζουν οι τραυματιες, η ομαδα αλωνεται απο τιμωριες και καρτες. Ειμαστε πραγματικα πολυ "ατυχοι". Δηλαδη πολυ λιγοι.

    Προσδοκω ανασταση νεκρων και ζωη του μελλοντος αιωνος.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν'ασαι καλα Ανωνυμε. Με μια ευχη: Ο αφαλος μου στην πλατη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΜΑΔΑ? ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 25 ΑΤΟΜΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ALEXA ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ GAVRO.GR ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SITE ΘΕΛΕΤΕ.... ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και συ τι δουλεια εχεις στο "blog των 25 ατομων";
    Μηπως ψαχνεσαι για καμια παρτουζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω τις δηλώσεις του προπονητή. Δηλαδή αυτή ήταν η εικόνα που είχε για τον αγώνα? Εάν πραγματικά πιστεύει αυτά που λέει, θα μας στείλει όλους στον ψυχίατρο. Λοιπόν προτείνω αύριο οι εφημερίδες μας αντί για ηλίθια τετριμμένα πρωτοσέλιδα να έχουν τον εξής τίτλο:
    "Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΚ. Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΙ. ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ - ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ - ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΙΝΑ? ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ...ΠΡΩΤΟΣ!!!!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ, ΦΑΝΤΡΟΝΚ, ΤΣΙΚ, ΜΑΥΡΟΣ, ΝΤΟΥΣΚΟ, ΟΚΟ, ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ΜΑΝΩΛΑΣ,ΤΙΓΡΗΣ ΠΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΙΔΗ , ΛΑΓΟ, ΧΙΜΕΝΕΘ Κ.Ο.Κ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δηλωσεις του Μανωλη ηταν ολοσωστες. Στο κλιμα των Χριστουγενων που ερχονται. "χιονια στο καμπαναριο" Η,καλυτερα: "χρονια στο καμπαναριο"
    Ξερετε, οταν ο καθηγητης του φροντηστηριου,πρεπει να πεισει τον γονεα να αφησει το γιο του να συνεχισει τα μαθηματα,παρ'ολο που εκεινο δεν τα παιρνει τα γραμματα,του μιλαει για το "παθος" που δειχνει, "την ορεξη", το σθενος" και την "δυναμη". Οταν αποτυχει αυτο στο πρωτο τεστ,δεν τρεχει τιποτα.Οταν αποτυχει στο δευτερο,το μαλωνει-ταχα- αλλα και του δινει κουραγιο. Οταν αποτυχει σε τριτο,ε δεν εχει νοημα,ουτε να λεει ποσο "ηρωικο παιδι ειναι", ουτε "ποση δυναμη πρεπει να δειξει" κλπ.Αυτα εννουνται. Οπως και δεν το ξανακατσαδιαζει βεβαια,γιατι αυτο θα αποδεικνυει στον γονεα που κοιταζει σα μαλακας,την ανικαντητα του τελικα να διδαξει.
    Και ετσι, περπατα στα κουφα και λεγοντας πλεον αρλουμπες,μεχρι να τελειωσει η χρονια και αυτο να μεινει στην ιδια ταξη. Αλλα οι ωρες-ωρες και ο μισθος μισθος.

    "Δεν καναμε ευκαιριες ναι...αλλα δεν εκανε και ο ΠΑΟΚ τοοοοοοοσες πια" ! Σωστος. Αν δεν σου κανουν 38 τελικες δεν εχει νοημα και μη παραδεχεσαι τιποτα.
    "Δεν επρεπε να κερδισει ο ΠΑΟΚ...δεν χρειαζεται να εχεις μαστερ στα μαθημτικα για να καταλαβει κανεις γιατι δεν επαιξαν οι Λυμπε-Δελλας."
    Ασφαλως. Οπως και δεν χρειαζεται να ζωγραφιζεις σαν τον Μιχαηλ Αγγελο για να κατα;λαβει κανεις οτι εχεις μετριους παικτες στα χερια σου-κατι το οποιο ξερεις βεβαια- και πουλας στον κοσμο-αλλα και στην διοικηση φουμαρα περι "καρδιας", "λιονταριων", "παθους", "αιμα στις φλεβες" κλπ.
    "Αφου δεν μπορω να παρω τιποτα απο δ'αυτους,ας παρω την καρδια και τα νεφρα τους και μαζι το ενα εκατομυριο το χρονο" Καλη σκεψη.
    Δεν εισαι εκει για να παριστανεις τον Παπαφλεσα απο την Ανδαλουσια. Δωσε προσωπο αγωνιστικο-αν μπορεις. Και ανακατεψε αλλιως την τραπουλα. Οι λαθος θεσεις πολλων στο γηπεδο βγαζει ματι νηπιου.Περιμενουμε το φρεσκαρισμα της ομαδας και το δεσιμο της. Ελπιζουμε να μη δουμε το γκρεμισμα της λογω αμετρητων τραυματισμων και ανυμποριας. Σταματα να ξεπατικωνεις τα συστηματα του προηγουμενου.Αν ειναι ετσι,να τον φερουμε πισω μια και δεν παραπονιεται οταν μενει απληρωτος.
    Απο τακτικης πλευρας-ειπαμε- βλεπουμε την ομαδα,το πλανο,τα συστηματα και τα στησηματα του Μπαγεβιτς,τον οποιο οσονουπω θα νοσταλγισουμε.
    Τα πολλα χρηματα που παιρνεις δεν αναλογουν με αυτο που βλεπουμε. Και λεμε ξανα,δεν ειναι ακαδημιες εδω. Ειναι 30-33-35 χρονων "παιδια". Με αρθρητικα,ρευματισμους,κακωσεις,ταλαιπωριες κλπ. Μερικοι απο αυτους ειχαν κανει και στο Πολυτεχνειο και εχουν σημαδια απο γκλομπς του Παττακου. Μη τους ζοριζεις και κανε μια συντηρηση να βγει ομαλα η χρονια και ασε τα "οποιος θελει να ειναι πρωταθλητης,θα πρεπει να προπονειται σαν πρωταθλητης". Βλεπεις πουθενα κανενα Ροκυ στην προπονηση και δεν τον βλεπουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ΒΕΡΡΥ Κ.: Ασφαλως και την στηριζουμε.Αλλωστε αυτο λεμε και εμεις: Αυτοι ειναι,αυτο ξερουν,αυτο μπορουν.(και δεν μιλαω μονο για τους ποδοσφαιριστες)
    Το οτι επισημενουμε τα λαθη τους -κατα την αποψη μας παντα-δεν σημαινει οτι καταδικασαμε καποιον.
    Αλλα και τι να κανουμε δηλαδη; Να μεινουμνε στη "στηρηξη"; Τοσα χρονια στηριζουμε. Εγω προσωπικα νοιωθω σαν τον Μανωλη Ανδρονικο.
    Δεν θελεις να φυγει το διατηρητεο και να σηκωθει κανενας ουρανοξυστης; Καλα τα χαμηλα σπιτια, η κοινη αυλη,και η κοινη χεστρα και ο βασιλικος στον γκαζοντενεκε,αλλα νισαφι. Φτασαμε στον Αρη γαμω την πουτανα μου.
    Ημασρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μου επιτραπει η παρενθεση...
    Ειθιστε στην χωρα μας η παροιμια,"απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια".Κι επειδη ο Κεφαλλονιτης δεν ειναι μικρος,παμε στο επομενο επιθετο,για να καταλαβουμε γιατι εβγαλε στον αερα την ειδηση για το θαψιμο εκεινων των οσων θα ανακατευαν την τραπουλα,με απροβλεπτες διαστασεις.Θα θυμαστε το δακτυλο του Σημιτη μπροστα στις καμερες που τονιζε τον επειγοντα χαρακτηρα της ενταξης της Ελλαδας στο euro.Θυμαστε πιστευω,οτι οσες φορες ο Παπανδρεου εκανε λογο για εξοδο της χωρας στις αγορες,τα spreads επαιρναν την ανηφορα.Κυριοι,δυστυχως ξεχαστε την Ελλαδα που ξεραμε.Σε λιγο καιρο,οχι περισοτερο απο 3 μηνες,οι κατοικοι της χωρας αυτης θα βρισκονται σε "εμπολεμη-εμφυλια" κατασταση,οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ κι ο κυριος Αβραμιδης.Απο την Τεταρτη,τιποτα δεν θα ειναι ιδιο με την εως τωρα κατασταση,θα αρχισει ο νεος κυκλος διαπραγματευσεων για τον δανεισμο της χωρας που η διαρκεια του πλεον θα αναφερεται με μια μονο λεξη,ΕΣΑΕΙ...,και που τα αποτελεσματα του θα αρχισουν να τα βιωνουν οι Ελληνες παρα,μα παρα πολυ γρηγορα.
    Σποντες δηθεν τυχαιες,μονο τυχαιες δεν ειναι,οπως αυτη της κυριας Σταη,περι σμικρυνσης της χωρας.Αλλωστε, η Θρακη ειναι μια τελειωμενη υποθεση.Μενει μονον η πληρης εφαρμογη των συμφωνηθεντων.Επομενος σταθμος,και το αποκαλυπτω σε αυτο το blog που φιλοξενει τα σχολια μου,ειναι η ΚΡΗΤΗ.Διακαης ποθος απο δεκαετιες των Αμερικανων,και με την συμφωνη γνωμη,περι αυτοδιοικητου σε βαθος χρονου,και του σημερινου κυβερνητη της χωρας αλλα και της φιλοδοξης κορης.Και να μην εκπλαγειτε αν αρχισουν σιγα-σιγα να εμφανιζονται δηλωσεις επιφανων Κρητικων σε συγκεκριμενα καναλια και δημοσιογραφους που κρατουν τους φακελλους ανα χειρας,ετοιμοι οπως παντα να παρουσιασουν το κακο ελληνικο κρατος που προσπαθει να καταπνιξει την ευημερια του ελληνικου αυτου νησιου...
    Δεν ειναι αλλωστε ουτε αυτο τυχαιο,οτι η ελληνικη κυβερνηση δεν κανει τιποτα για να κατοχυρωσει τα πετρελαια της νοτιου Κρητης,και αφηνει την Λιβυη να ετοιμαζει το εδαφος για την εισοδο στην περιοχη των φιλων -τωρα πλεον- Αμερικανων,και με την συμφωνη γνωμη των Αιγυπτιων που εχουν χαραξει τις ΑΟΖ τους μεχρι την νοτιο ΚΥΠΡΟ,και που συνορευουν με την ΑΟΖ των Τουρκων,αφου Ελληνικη ΑΟΖ δεν υπαρχει,παρολες τις φωνες των Κυπριων.
    Θελω να ευχαριστησω το blog,και τον κυριο ΑΒΡΑΜΙΔΗ,για την δημοσιευση και την φιλοξενια των σχολιων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς conpater:Μη λες τετοια εδω περα γιατι υπαρχουν και "ανωνυμοι" που συγκρινουν το blog με αυτο του γαυρου. Και θα τηγανιστουν ωσαν γαυροι στο τηγανι του Αιγαιου με Κρητικο ελαιολαδο.

    Οι Κρητες ποτε-αλλωστε- δεν ενοιωθαν πρωτα Ελληνες. Ειναι και νοιωθουν πρωτα και κυρια Κρητικοι.
    Το θρησκευτικο αυτοδιοικητο ειναι μια μονο αποδειξη.
    Και καλα κανουν.
    Αυτοι θα σωθουν. Εμεις θα ριμαξουμε.
    Οπως εσωθει η Κυπρος απο τα χερια της ρημαδοελλαδας. Και εκεινοι επισης δενηθελαν "ενωση".
    Ο θειος -"Περικλης"- Τριανταφυλλιδης ειχε πει αλλωστε σωστα: " η Κυπρος κειται μακραν"
    Το ιδιο θα πει και ετουτος που εχουμε σημερα. " Η Κρητη κειται μακραν". Δεν θα το πει ετσι ακριβως βεβαια,γιατι υπολειπεται μερικα εκατομμυρια λεξεις απο το Ελληνικο λεξιλογιο του.
    Ισως το πει σαν: " Crete it's a far beyond the motherland"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος είπε...

    ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΕΚΑΚΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΜΑΔΑ? ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 25 ΑΤΟΜΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ALEXA ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ GAVRO.GR ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SITE ΘΕΛΕΤΕ.... ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ
    -----------------------------------------------
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ALEXA:
    8.aek365.gr......15500
    .
    .
    .
    .
    13.gavros.gr......26224

    ΜΠΟΥΚΩΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Poses meres emeine o Batraxos xwris diplwma, mexri na fugei?
    E TOSES 8A MEINEI kai o MANOLOS. Oute MERA LIGOTERH. Kai AS VGEI KAI XEIROTEROS. Ektos an fugei MONOS TOY. Alla na fugei ME THN KAMIA.
    AYTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά Μανόλο και κούνια που σε κούναγιε.Απαράδεκτη η ομάδα.Κάκιστη εμφάνιση,απο τις χειρότερες φέτος.Οι έρωτες περάσανε μου φαίνεται...
    Είπαμε να διώξουμε τον Μπάγιεβιτς να φέρουμε ένα καλύτερο,αυτός εδώ θέλει να δικαιώσει τον πρώην.Θα κάνει καριέρα σαν δεξί χαφ ο Μπλάνκο και τελικά το 4-2-3-1 είναι τι καλύτερο σύστημα για την ΑΕΚ;Μανόλο ξύπνα διότι οι μέρες περνάνε...
    Απαράδεκτη η κόκκινη, για μένα, στον Μανωλά,για όποιο λόγο και να δώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ: ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.
    ΞΑΝΑΛΕΩ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ή ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ή ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΒΕΡΡΥ Κ.: ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ, ΚΙ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ Η ΣΙΩΠΗ. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xwris na exw mperdeutei katholou , autos o poutanas yios , o tasos , pou na mi ksimerwthei , epeze to voulgaro 70-30%

    pou to eides esy oti eunoithikes ?
    pires foul ?
    pires estw kai mia amfisvitoumeni ?
    sto prwto imixrono sprwxnei to talaiporo to paokaki apo oles tis mpantes

    se mia fasi vgazei karta me ta foul kai itan 18-6, imarton gamo to theo mou

    pou to eides grameno oti den itan penalty ?
    malakia tou termatofulaka ? NAI giati ekei pou itan den evaze goal
    alla tou pairnei kai me ta duo xeria ,kai ta duo podia
    kai gamiseto to penalty , TON STELNEI KAI EKSW GAMW TO THEO TOU
    kokini tou manola >?
    kokkini tou della ?

    kai tha pame sti kabala misoi ?

    tis poutanas o yios , OXI MONO SFYRIZE TO PAOKAKI ,ALLA KANONIZE KAI TA EPOMENA MATS TA DIKA MAS GAMO TO MOUNI POU TON GLYSTRISE

    oso gia to blanco ,den eprepe na ton vgalei apla...
    NA TON APELASEI EPITOPOU EPREPE GAMW TA EUAGELLIA TOU OLA
    mazi me tous getsoglou - patsatzoglou.
    karfwma ta deltia sto pago tis toumpas kai dwro stous sixamenous mpougatsokumades na kanoun parea stous ivits kai tsirilo kai ta alla lima pou xoume steilei sto upokatastima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ADAMIDI , FERE AUTA TA MOUNIA STI RIZOUPOLI STON ALLO GYRO


    AUTO MONO , TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. me ton ergoteli ponesane ta matia mas .
    opos ponesane kai me ti ksanthi sto prwto mats meta ti fygi tou kseftula kai prin erthei o ispanos

    ti na kanoume , AUTOUS KLIRONOMISE O MANOLOS

    kai de vlepw pou sto poutso ftaiei o proponitis sti toumpa
    prwto goal einai gia na to deis 5-6 fores kai na ksekiniseis gia thrakomakedones n'arpakseis tonpatsatzoglou

    eleino tsaf tou getzoglou ,stoixizei tin ilithia kokkini tou manola ,gamo ton kako

    kai deutero tsaf stoixizei to goal tou vierinia

    apeilise ksana o paok ?

    pou tis eidate tis 300 telikes ?
    eipame na mi pairnoume sta sovara tis psores kai tous scorous, alla gamo to theo mou , AUTA, OUTE STA SPOR TIS VOULGARIAS THA TA GRAPSOUNE AURIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς conpater: Αγαπητέ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ, ένα πράμα με χαλάει: ΟΤΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ "ΚΥΡΙΟ". ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ, ενώ γνωρίζεις την αγωνιστικότητα μου. ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΗ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Mike21hlk: Πιστεύω οτι είσαι εκνευρισμένος. ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ. Όμως ΑΕΚ δεν υπήρξε στο γήπεδο και δεν έσπρωχνε τίποτα ο Κάκος. Για μένα ο Κάκος ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ και για άλλους λόγους. Δεν κανόνιζε τίποτα. Ο Δέλλας δεν είχε λόγο για τα μπουκάλια της επιστροφής.
    Ο ΚΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΙ ΕΝΩ Η ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΕΞΩ ( ΑΔΙΚΑ ). ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ, ΟΚ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ: Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΝΑΣ ΑΓΥΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΤΟΠΑΡΤΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ. ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΡΘΑ ΗΤΑΝ ΟΓΔΟΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ton ximeneth kai kathe ximeneth epedi exw kaei apo tis prosopolatreies , TON GRAFW ST'ARXEIDIA MOU

    ki ama goustareis ,pame kai thrakomakedones n' spata mesa sti vdomada na tou ta poume ki apo konta

    ALLA ,exei parei ta mpourdela pou tous elege o mpeos "tha stamatisw sta 3"

    DEN efere autos ton prwin palaimaxo apatewna podosfairisti kai poustogavro stin AEK

    DEN ekane kamia proetoimasia me tin omada

    DEN ekane akoma kamia metagrafi

    kai tou xrewnw ton panionio , OXI TI TOUMPA POU TIN KATHARISE O POUTANAS YIOS O KAKOS

    kai ntaksei , esu eleges gia dimina ,trimina kai eksamina anoxis
    kai apo parelasi oute kan polutexneio kai ton evgales aagyrti kai tis plakas
    pou mporei kai na nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ. ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΡΘΑ ΗΤΑΝ ΟΓΔΟΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ.
    ---------

    diladi ti na sou kanei ?

    na mathei tou getzoglou na mi tsafarei EPANEILIMENA EKSW APO TI PERIOXI ?>
    n' na ton vgalei eksw kai na valei to diop ?

    egw tin omadas mia fora tin eida pliris
    m'autous diladi pou ypotithete ypologizes gia vasikous

    sto xarilaou me skoko,tzempour,diop klp
    kai ksempoukosa

    twra ama eseis perimenete thaumata m'autous pou de kanane proetoimasia ,pou itan ektos omadas , pou paizane sti B' omada , pou foresane prwti fora fanela tis AEK auto to mina , tote egw eimai ektos pragmatikotitas

    alla eseis pali legate pos "araxte me to xarilaou giati to roster mas einai mpourdelo"

    kai twra thelete na fate ton proponiti pou xanei stis kathysteriseis sti toumpa

    FATE TON , ST'ARXEIDIA MOU EMENA KI ERXOME NA SAS VOITHISW NA TON FAME PAREA

    ALLA MI KSANGYRIZEI O VATRAXOS GAMO TO THEO MOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mike21hlk: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ; ΝΑΙ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ. ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΚΙ Ο ΓΕΚΕΡΕΊΡΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ.
    ΒΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.
    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ; ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΤΟ 10% ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 7. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to sout tou skoko apo ti glufada sto kolo tou kipourou einai doulemeno sto karaiskaki ,ston astera kai exoume varethei na vlepoume oles tis athlitikes ekpompes na anoigoune me sout tou skoko

    opos kai to penalty pou tha parei o tzimpour einai doulemeno sto kaftatzogleio ,ston ergoteli ,sto karaiskaki

    ton gereiro ton evgale prin isofaristei

    giati ta eixe ftusei

    ton blanco pou itane EMETIKOS kai ourliazame na ton vgalei apo to 10lepto kai oi 20 malakes pou vlepame to mats , de kserw kata poso itan etoimos o lumperopoulos na paiksei 90',60',45',20'

    o opoios molis mpike , travikse paixti kai o tzimpouris apo pisw pire to penaltaki

    triti allagi , anagastiki , klasika
    kai dystixos ITANE KAI O KALUTEROS SOU PAIXTIS.
    EKEI EXASES TOUS 3 VATHMOUS
    STO OTI YPEFERE O TZEMPOUR KAI KRATAGE TON OMO TOU
    AKRIVWS EKEI , PIGAINES GIA TO X
    to opoio X , sto sterise o poutanas yios o karaflos pou se kleidamparwse pisw kai evgale aki ton manola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. trito eniko

    "ALLA MI KSANGYRIZEI O VATRAXOS GAMO TO THEO MOU"


    de leei pouthena "steven thes na fereis to vatraxo"

    kai ma tin panagia kai ton xristo , ama pisteueis pos allos proponitis me auta ta mpaza tha evaze 3 sto mpaokaki xtes , PAME NA TON FEROUME PAREA

    GIATI DEN ANEXOME NA XANW APO TOUS KSEFTYLES ,
    APO TOUS MIZEROUS LAGOUS TIS LAMIAS KAI TOUS GYPSIES TOU DENDROPOTAMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΕΩΡΓΟΙ Η ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Η ΜΕ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΚΑΥΛΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟΙ.
    ΓΑΜΑΩ Η ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ή ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΨΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μike: Μην πιανεσαι απο το πως μπηκαν τα γκολ. Ποιος τα χεζει; Αν δεν μπει "ετσι", θα μπει "αλλιως". Ετσι οπως επαιξες,επρεπε να χασεις. Τιποτα αλλο. Ετσι εγινε στην Ν.Σμυρνη,την γλυτωσες με τον Εργοτελη,δεν την ματαγλυτωσες με τον ΠΑΟΚ.Ετσι ειναι αυτα.
    Σιγα να μη μου φταιει ο Κακος. Τον κακο μου τον καιρο.
    Και στο κατω-κατω,τι θα πει αυτους παρελαβε; Ο αλλος πριν τι ειχε; " Μα ηταν επιλογες του ξευτυλα" θα μου πεις. Και τι επιλογες με φραγγοδιφραγγα περιμενες δηλαδη; Μπορεις με 5 ευρω να φας σιναγριδα;
    Τα εργαλεια κανουν τον μαστορα.
    Τελος παντων. Ελπιζουμε σε καποια διορθωση αυτου του εμετου στο εγγυς μελλον Και οχι στο μακρυνο. Ισως σε δυο-τρεις μηνες τα πραγματα να ειναι καλυτερα. Θα εχει χαθει το τραινο βεβαια. Δεν πειραζει.Ειμαστε μαθημενοι να κανουμε οτο-στοπ.
    Αλλα λεω αυτο που βλεπω ως τωρα. Και αυτο π[ου βλεπω ειναι οτι η ομαδα παιζει με το συστημα Μπαγεβιτς καρμπον; Τιδιαολο; Γιατι αλλαξαμε προπονητη τοτε; Και το 4-3-2-1- αυτο εγινε χειροτερο.
    Και αυτο που βλεπω ειναι τα εξης τρια αρνητικα τα οποια επροστεθησαν στα ηδη υπαρχοντα: Και ελαχιστες τελικες προσπαθειες και χειροτερη φυσικη κατασταση, και περισσοτεροι τραυματισμοι απο πριν. Και ολα εχουν σχεση μεταξυ τους ασφαλως.
    Η ομας ειναι σκασμενη. Να ειμαστε στην αυγη μιας επανακαμψης, η στο γερμα της προσπαθειας και στο "τετελεσται"; Θα δειξει.
    Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν τρεξιματα και αρα δεν υπαρχουν εναλλαγες θεσεων,αρα κινηση,αρα προωθηση παιχνιδιου,αρα "πατηματα" στην περιοχη του αντιπαλου,αρα ευκαιριες. Κατι μικρες γιομες, κατι 15μετρες πασες σε εναν Τζεμπουρ με τον κωλο γυρισμενο και με τρεις αντιπαλους καθε φορα. Τελικα ο Σκοκος ειναι μεγαλη ανασα και μεγαλη δουλεια. Εστω και στα σκορπια 15 λεπτα που παιζει. Βγηκε αυτος,τεζα ο καμπουρης.
    Ναι,αλλα γεμισε το το κενο καπως ρε γιατρε.Και βαζεις διπλα στον Τζεμπουρ ( το "διπλα" τροπος του λεγειν βεβαια.Αμυνα επαιζε το παιδι) τον Μπλανκο; Δηλαδη 1+1= 1; Ενας παικτης να παλαιυει μπροστα και 8-9 στην αμυνα; Και το κεντρο αδειο; Και καθε πασα με το ζορι και να χανεται η μπαλα με ευκολια αλανας; Και αυτο βεβαια απλα γιατι δεν υπαρχει αντοχη. Γιατι την πουτανα πρεπει να τρεξεις να την παρεις στο σωστο σημειο.Δεν ερχεται σηστημενη.
    Και μεχρι να ξεμαρκαριστει περπατωντας ο ενας, να ερχονται δυο απανω του και να την χανει. Και φτου και απ'την αρχη. Και να κουβαλαει την μπαλα ο Μανωλας η ο Δελλας; Και να παρακαλαω να κατσει καποια στραβη σε καποιο φαουλ η κορνερ να μπει γκολ απο το γυφτακι για να πανιγυρισω τι; Βρε δεν πανε να γαμηθουνε καλυτερα;
    Οπως και να ειναι,τον χρονο του ασφαλως και τον εχει. Θα δουμε τι θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. e ti na kanoume , to sugekrimeno popolo den exei kataferei na to elegksei oute o megalos poimenas o xatzimousias

    gnwsta ola auta kai xilioeipomena

    strato me afm na fwnazei "natasa natasa ap'ta tsimpoukia den epernes anasa " otan ekane dilwseis o kourasmenos sto souvlatzidiko , de tha dei kaneis stin AEK

    oute tha paisei xartziliki gia na vrizoune theitses sto megaro mousikis

    AUTO TO PRAGMA DEN ELEGXETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΣΕΣΟΥΑΡ; ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ: Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΧΑΦ, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΞΩ, Ο ΤΑΣΟΣ ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΕΣΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ 7 ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΞΩΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ, ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΑΣΣΟ.
    ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ. ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xristo me 5euro trws gamo ta psaria
    3euro venzina , 2 o cafes kai to doloma to xeis vgalei apo ti proigoumeni

    anoigese me ena varkaki 50metra ston evoiko kai trws kai prwto pragma meta apo kamia wra

    allios ferneis auto to terastio scouter pou legete psomiadis
    pou me osa dwsame ston patsatzoglou ,pire tous die kai cardoso

    oso gia ta goal pou les , nai stekome sta goal giati o argyriou edwse goal akoma kai ston panthrakiko
    ara pas me patsatzoiglou, pou ki autos edwse simera goal

    ama de veltiwsw auta , ti tha veltiwsw diladi ?

    to paixnidi itane mars diplo oso itane mesa o tzimpouris kai vgike o axristos o blanco

    1 lepto itan mesa o lumpe , ki evales goal
    apla ta pragmata

    to paokaki pou PIRE TA TRIPLASIA FOUL APO SENA gia na epitithete ksekourasta ,DEN APEILOUSE

    POS NA TO KANOUME TWRA , DEN APEILOUSE MEXRI TI KOKINI

    ki ena tsaf tou getzoglou pou paizei epeidi den exoume allon , tou edwse to goal stis kathysteriseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΑΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΟΚ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ;
    ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; 4-0 ΚΟΡΝΕΡ; 56-44 ΚΑΤΟΧΗ; 5-1 ΤΕΛΙΚΕΣ; ΚΙ 1-0 ΣΚΟΡ.
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ( εντάξει εδώ έχεις διαφωνία, αλλά το έδωσε ο διατήταρος ),ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;ΟΧΙ, ΡΩΤΑΩ, ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣ. ΜΙΧΑΛΙΟ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΤΕΊΣΟΝ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. des to prwto imixrono
    pou exei sifuliasei olo to kosmo o kakos

    pou de pairneis foul oute me aitisi

    einai ligos
    giati ama den itan ek tou ponirou (oi kartes sto pago EMENA ME PEITHOUN), tote einai ligos ,elaxistos kai tipotenios giati fovithike tin paidiki xara tis toumpas

    st'arxeidia mou to penalty eite to edine ,eite oxi

    me to anamenomeno kalo 20lepto tou lumperopoulou pou tha edine voitheies ston tzimpour kai enan mono malaka akoma na travouse sta xaf , TO PAIXNIDKI THA TO EKLEVA KAI THA EFEUGA KURIOS APO KEI PANW
    GIATI H FANELA MOU EXEI METALO KAI PAIZW ME TO paokaki


    kai kapou ekei traumatistike o kaluteros mou paixtis kai o allos o kseftylas edwse kokini ston pitsirika pou antanaklastika sikwse to podi tou otan n mpala gelare se ena apo ta mpoukalia pou petagan oi lezantes

    ama yparxei sto kosmo proponitis pou mporei na epemvei otan gamiete to sumpan , pame na ton feroume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. steven είπε...
    ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; 4-0 ΚΟΡΝΕΡ; 56-44 ΚΑΤΟΧΗ; 5-1 ΤΕΛΙΚΕΣ; ΚΙ 1-0 ΣΚΟΡ.
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ( εντάξει εδώ έχεις διαφωνία, αλλά το έδωσε ο διατήταρος ),ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;ΟΧΙ, ΡΩΤΑΩ, ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣ. ΜΙΧΑΛΙΟ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΤΕΊΣΟΝ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ.
    14 Νοε 2010 5:02:00 π.μ.
    ----------------------

    e pies itan autes oi telikes ?
    giati o saxa mexri to goal stis kathysteriseis , de thymame na lerwthike oute na idrwse

    meta to 20lepto (pou vgike kai n karta tis katoxis) mia xara spazarxeidiko podosfairo epeza
    gyrw - gyrw n mpala opos sto xarilaou kai pisw - mpros
    ki otan variomouna , ti petaga apenanti na paiksei kai to paokaki

    den apeilisa , alla DEN apeilithika kiolas

    otan to arpaksa , vgika mprosta sto deutero kai anorthodoksa isofarisa

    ama esu perimenes 4ara ala xarilaou , den tha sti xalasw

    ki egw tin perimena , alla ntaksei , tavanosame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. penalty efeuresi kai o allos paraligo na spasei to laimo tou

    diladi pote tha 'prepe na dinei penalty o koryfaios ?

    ama evgaze kana ouzi o termatoros kai tou rixne ?

    ti malakia tou termatofylaka de ti xrewneis efeyresi sto koraka

    penaltara orismos itan opos xiliades alla penalty pou exoun sfyrixtei se kathe gwnia tis perioxis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΅Εγω παντως σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου,απο το 1' εως το τελευταιο,ποτε δεν πειστικα οτι αυτη η ΑΕΚ θα φυγει με νικη απο εκει.
    Φαινεται ρε παιδι μου το πραγμα.

    Η ομαδα με μεταλλο δεν κλεβει παιχνιδια. Τα κανει μπουρδελο.

    Την χαρη στον Κακο και τον καθε κακο,για να εξαγνησω την παραλυσια μου και την μετριοτητα μου,δεν θα του την κανω.
    Ειμουν για τα μπαζα,εχασα,θα μπορουσα να ειχα παρει και βαθμο,δεν τον πηρα,τελος. Παμε για αλλα.
    Αλλα το ανησυχιτικο ειναι το αλλο: Βλεπω μια πτωση σε αυτους που ως τωρα εδειχναν σε καλη κατασταση,δηλαδη σε "φορμα".: Λαγος,Μακος και Τζεμπουρ,εχουν αρχισει να πεφτουν.

    Steven,oντως αυτος ο Γκερειρο,δεν το σηκωνει το φαρμακο. Εχει γινει πλυσε ο κακομοιρης. Και γι'αυτο δεν επαιζε και περσυ προφανως.
    Αιντε βρε δον-φαμακοτριφτη. Κανε τα μαγικα σου και ξαναστηστους στα ποδια τους,γιατι εχουμε δυσκολη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. giati eides kanena na stravonete apo ta kseftilikia tou kakou kai na pisteuei tous manola -nasouti san nesta - barezi ?

    metrios eimai alla gia na xasw apo to paokaki PREPEI NA EIMAI KAKISTOS n' na gamithei o korakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. n omoda me metalo gamaei to vazela me 11ada pou prwti fora synantithike metaksy tis

    vale stous idious ti fanela tis ksanthis na doume ti psaria tha piasoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. de travaei o gereiro ,thes giati de kathete to farmako , thes giati den eixame lefta gia eisitiria na paei ki autos sto mizefeld (580.000n sunagrida gereiro) kai gia ena soro allous logous

    pou einai o skokos na ton valei sti thesi tou ?

    pou itan o diop na ton valei sti thesi tou makou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. re ti gelio riksame vlepontas ti komodia tis kritis

    vgainei n loulouka me ti mpala sto xeri kai paei kai ti petaei sa gomena sto nero

    kai to epanalamvanei me xari trelopoutanou alles duo fores pali sta simeia pou eixe nero

    kai meta apofasizei diakopi kai peftei to kantili synefo

    n sunexeia gnwsti , o kakos o poustaras fortonei oli tin AEK kartes

    tis poutanas o yios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπηρχε, κ.Αβραμιδη,αξιοκρατια στην Αθηνα? Ποτε εγινε αυτο και μας διευφυγε!
    Και πολυ σωστα γραψατε πως ο Ελληνας ΠΟΤΕ δεν δεχτηκε την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,γιατι ουδεποτε υπηρχε.Ποσο μαλλον οταν στην Αρχαια Αθηνα,εγινε ενας αχταρμας ψηφιζοντων...
    Εν πασει περιπτωσει,σαν Αεκτζης,βλεπω πως η ομαδα εχει σκαμπανεβασματα που δεν δικαιολογουνται.Υψος-βαθος ειναι,και στοιχιζει πολυ.Η ομαδα ειναι "καμμενη",και μαλλον ο Χιμενεθ,την εχει αφησει πανω στην φωτια αντι να την σβησει και να χαλαρωσουν τα πραγματα.Το`χουν αυτο οι Ιβηρες,θυμηθειτετον Βαλβερδε που εκαψε ολη την ομαδα του Ολυμπιακου.Ειναι θεμα νοοτροπιας,την οποια σαν διοικηση πρεπει να την μετρησεις πριν το τελικο o.k.Οσο για το κατα ποσο σημερα ηταν εφικτο να παρει την νικη η ΑΕΚ,θα πω οτι δεν ηταν ευκολο αλλα οταν ο προπονητης στον παγκο δεν βλεπει τα κενα που υπηρχαν στις ασπρες γραμμες του Παοκ,και γεμιζει το κεντρο για να ανακοψει τις επιθεσεις,τοτε θα σε βαλουν μεσα στην περιοχη σου και θα σε πελαγωνουν.Λαθος τακτικη λοιπον,στοιχισε στην ΑΕΚ τους τρεις βαθμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κωστας-Φλωρινα14 Νοεμβρίου, 2010 08:05

    Δεν υπηρχε ΑΕΚ στο γηπεδο εχθες Στηβεν.Ηταν πολυ δυσαρεστη εκπληξη,και επαθα πλακα,μα την Παναγια.
    Δεν υπηρχε εστω ενα στοιχειωδες πλανο.Ο Γκερειρο ηταν για να παιζει το πασχα με τους παλαιμαχους,το κεντρο ηταν θαλασσα πλατια,και εγινε βουτυρο στο ψωμι του Γκαρσια και του Βιτολο.
    Ο μονος που ειχε αρχιδια εκει μεσα ηταν ο καμηλιερης,και ο Μπλανκο στο πρωτο ημιχρονο που εδωσε ρεσιταλ,σαν δεξι μπακ-χαφ.Του Μανωλα οπως εχω γραψει προσφατα,πρεπει να του τραβηξει καμια σφαλιαρα καποιος επειγοντως,γιατι εχει καβαλησει καλαμι,ενω ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του αντιστοιχου τοτε Παπασταθοπουλου.Η φαση της κοκκινης εγινε μπροστα στα ματια μου,και ηταν σα να τη ζητουσε.Ναι,τοσο ασχημα πηγε πανω στον παικτη,και πηγε να τον κοψει στα δυο.Το πεναλτι της ΑΕΚ, το πηρε ο καμηλιερης με το παθος του και τον τσαμπουκα του,κυνηγωντας μια χαμενη μπαλια.Του την τσιμπησε την μπαλα του Κρεσιτς,και αυτο ειδαμε και ενα σωρο αλλοι γυρω μου στο γηπεδο,και για αυτο και δεν υπηρξε μεγαλη γκρινια.Ο Κακος ειναι αστειος,οπως καθε χρονο στην Τουμπα.Μαλλον το ''πουτανας γιε'' τον εξιταρει,δεν εξηγειται αλλιως.Και δεν στεκομαι σε φασεις και αναλυσεις που κανουν οι αστειοι που ψαχνουν διακαιολογιες.Ο ΠΑΟΚ πηγαινε με τον αυτοματο πιλοτο του Σαντος,και εχει τον Γκαρσια να κραταει τα κλειδια στο κεντρο,που την ποιοτητα του στην μεταβιβαση και στο παγωμα,δεν την εχει κανεις αλλος,και ας φαινεται σαν παω-δεν παω, απο την τηλεοραση.Τα παιδακια που του εβαλε αντιπαλους στον χωρο του ο Μανολο,τα εχει για κοροιδο στην προπονηση.Κατα τα αλλα το ματσακι δεν βλεποταν,στα δικα μου ματια,που εχουν απαιτηση να βλεπουν πεντε πραγματα στο γηπεδο,απο τους εκαστοτε 22 που πατανε το χορτο.Κοροιδο πιαστηκε ο Μανολο,και παιρνει το οσκαρ μαλακιας.
    Αυτα τα λιγα απο εμενα.
    Α,και κατι ακομα...Δεν υπαρχει ποδοσαφιριστης Πατσατσογλου πλεον παιδια.Το πασχα και αυτος,με τους παλαιμαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Νοεμβρίου, 2010 11:09

    Θα καταθέσω άποψη βασιζόμενος σε ραδιοφωνική περιγραφή και τις φάσεις μετά στην TV.
    'νταξει, δεν υπήρχε ΑΕΚ, αλλά εγώ έψαχνα να δω τις φάσεις του ΠΑΟΚ....Τα 2 γκολ είναι βασικά και τίποτα άλλο.
    Επειδή έχω παρακολουθήσει και τα ευρωπαϊκά τους στην Τούμπα, τα ίδια γίναν ΑΚΡΙΒΩΣ και στα 3. Παίζουμε με την ομάδα του σάντος+τα γνωστά καφριλίκια.
    Απορώ: Θα τιμωρηθούν για την "άψογη" φιλοξενία τους? Μπα...έχουμε δαφνοστεφανωμένες και ομάδες παλατιού μετά και ΕΚΕΙ θα μας δείξουν ποιός χαμουτζής τους γαμάει πατώκορφα. Εν τω μεταξύ ο 3ος χαμουτζής, ανεβαίνει πάνω για να βγούν τα απωθημένα από τους άλλους 2. Εκεί καταντήσαμε.

    Στα καθ' ημάς: Ο Μανόλο με ανησυχησε διότι, όπως και στο ματς με τον ΝΕΟ (και μέλλοντα πρωταθλητη του πρωταθλήματος ωδείων και της Β' εθνικής), νομίζω ότι τους παίκτες δεν τους έβαλε ψυχολογικά στο κλίμα προκλήσεων που θα συναντούσαν. Φυσικά δεν έβαλε τον εαυτό του πρώτα, οπότε πως να το περάσει στους παίκτες.
    Το υλικό μας ΑΥΤΟ είναι δυστυχώς και δεν είναι καλύτερο από του ΠΑΟΚ.
    Τώρα αν έπρεπε αριστερά να βάλει καράμπελα και λαγό ψηλά, σάμπως δεν θα του τα χώναν και τότε? ("ο μαλάκας που βαλε το άσχετο σκουλήκι τσουτσέκι του μπαγεβιτς"). Δεν έχει λυσάξει το 90% των ΑΕΚτσήδων να βάζει το γκερέιρο να "γλυκάνει" λίγο το παιχνίδιΑυτό το υλικό είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ να εκθέτει τον κάθε προπονητή, νομίζω.
    Ξαναείδα, όπως και με το ΝΕΟ, την απειθαρχία, διότι τα μαρκαρίσματα του γκαμηλιέρη και του μανωλά (κάποιος πρέπει να του βάλει λίγο χέρι...), καθώς και η αντίδραση του δέλλα αυτό δείχνουν. Καλά παιδιά οι παίκτες, "τα παιδία του", αλλά πρέπει λίγο να μπαίνουν στο κλίμα.
    Διότι στην Τούμπα, όπως και στο μπουρδέλο της συγγρού ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ.
    Και το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη, διότι οι αντίπαλοι δε μπορούν κι αλλιώνς.
    Και τα ισπανικά τακουνάκια και συνδυασμοί πάνε περίπατο.
    Τακτικά, απ' ότι κατάλαβα, πάλι μαλακίστηκε.
    Βέβαια εδώ ρωτάω. Πας 4-4-2 στη Τούμπα? Κατ' εμέ ΟΧΙ, διότι ο μΠΑΟΚ έχει με το Χάβο δυναμική (λχ 2 διπλά και προχωράει europa, εμείς τι έχουμε να αντιπαρατάξουμε?). Οπότε με γκαμηλιέρη μόνο παίζεις και αμα το φας βάζεις και 2ο (μεταθέτεις μπλάνκο ή βάζεις λύμπε σαν αλλαγή).

    Να έβαζε δηλαδή λύμπε στα 35 του μετά από τραυματισμό από την αρχή? No way.

    Αν έβαζε το αργυρίου αντί του γαυρόγυφτου, πάλι θα λέγαμε "βάζει το μικρό που όλο κάνει μαλακίες", όπως με τον ΠΑΟ.

    Φυσικά μπορούσε να μη βάλει το γυφτάκι, που όλο σα χεσμένο παίζει, αλλά ούτε σκόκο έχει και ο μπερνς (άλλος αστήρ...αλλά παλεύει τουλάχιστον) κι αυτός από τραυματισμό επέστρεψε.

    Εν ολίγοις, δε κρίνω υποχρεωτικά αρνητικά την επιλογή παικτών, ούτε τόσο το κοουτ΄σαρισμα μέσα στο παιχνίδι, μιας και δεν το είδα.
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΧΟΥΜΕ...

    Διαφωνώ όμως με την προτετοιμασία που έκανε για Τούμπα και αυτό είναι σημαντικό και τα σημάδια είναι όντως ανησυχητικά.

    Νομίζω ότι, όπως και ο βαλβέρδε, δεν έχει διάθεση προσαρμογής στις ιδιαίτερες συνθήκες του γιουνάν μπεηλίκ. Λειτουργεί σε "δούσκα" με το ποδοσαφιρικό τμήμα, το οποίο το εκτιμώ και από το τρόπο που συνδέεται ψυχοπνευματικά με τους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Νοεμβρίου, 2010 11:14

    4-3-3 παίξαμε στο βικελίδης, 4-2-3-1 με τη βαζέλα και γαμήσαμε...τι σύστημα να κατεβάσει δηλαδή?
    Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα παικτών και, λυπάμαι που το λέω, στις τούμπες με την ομάδα πίσω θες ένα σκόκο κι ένα λύμπε για καμιά σπέσιαλ ενέργεια, διότι ευκαιρίες θα σου δοθούν λίγες. Και πας με γυφτάκι και μπλάνκο δεξιά...πως να γαμήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Νοεμβρίου, 2010 11:29

    ...και δε θα μπω σε διαδικασία να κρίνω τον κάκο. Έτσι είναι τα πράματα με τα κοράκια άμα είσαι ΑΕΚ κι έτσι πορεύεσαι.
    Εμένα μα ανησυχούν 2 φαινόμενα:
    1. Η αστάθεια και η απειθαρχία των νέων παικτών, στους οποίους υπολογίζουμε να στηριχθούμε
    2. Η λανθασμένη -κυρίως ψυχολογική- προετοιμασία του ρποπονητή για ματς σαν το χθεσινό ή της συγγρού.
    Τα υπόλοιπα δεν περιμένω να αλλάξουν από αδαμίδια, πάτσες κα νοτιάδες.
    Ο φτωχός ο συγγενής είμαστε...
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα σε όλους.
    Από τον χτεσινό αγώνα θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς χωρίς όμως να τους αξίζουμε.
    Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε η ΑΕΚ,απλά στο 60 και μετά έπεσε λίγο ο ΠΑΟΚ και ισορόπησε ο αγώνας με πολλές λάθος μεταβιβάσεις.
    Για μένα ο Κάκος επιρέασε το τελικό αποτέλεσμα.
    Στην αποβολή του Μανωλά διότι ο παίχτης του ΠΑΟΚ πατάει ένα μπουκάλι και παραπατάει πέφτοντας με αποτέλεσμα να φανεί σαν σκληρό μαρκάρισμα του Μανωλά ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο τάκλιν στο αγώνα με την Αντερλεχτ χωρίς να πάρει ούτε κάρτα!Φυσικά το δικό μας ΣΑΙΝΙ που τα ξέρει καλύτερα έδειξε με ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ κόκκινη!Μεχρι τότε δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στον αγώνα από το 60 και μετά λέω, και τον έβαλε στο παιχνίδι η αποβολή.
    Επαναλαμβάνω βάση απόδοσης δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω όμως η πίκρα υπάρχει διότι δεν μπορέσαμε επί ίσους όρους στο τέλος, να κάνουμε αυτό που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο,να μην νικάει πάντα ο καλύτερος!Εδώ πρωταθλήματα πήρανε κάποιοι χωρίς να το αξίζουν,για ένα παιχνίδι θα σκάσουμε τώρα;
    ¨Οτι και να ΄πούμε πάντως οι λάθος στήσιμο της ομάδας χτες υπήρχε.Στον Παοκ δεν έπαιζε και ο Κοντρέρας στην άμυνα ούτε και ο Ιβιτς στο κέντρο.Και μεις τι κάναμε γι αυτό;Τίποτα.Με ένα προπονητή που ''διαβάζει''τους αγώνες θεωρητικά.
    Άντε να περιμένουμε ακόμη,να δούμε τι δουλειά θα παρουσιάσει.Γιατι όπως και να το κάνεις είναι εκνευριστικό να βλέπεις να σου κάνει τα ίδια που έκανε ο πρώην που έφυγε σαν άχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @mike21hlk
    kai pou einai kai o THOMAS otan ton xreiazese!!!

    ________________________________________________

    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ! ΝΑ ΚΑΝΩ COPY PASTE ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? 100 % ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ..

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ Κ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ..ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ..ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ 70-30. ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ..
    30 ΦΑΟΥΛ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..
    ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΛΑΝΤΙ? ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ? ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΩΜΟ..ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ..ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΦΑΓΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ 6 ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ..ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ..
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΣΩ..ΑΝ ΠΙΕΖΑΜΕ Κ ΑΝΟΙΓΟΜΑΣΤΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛ ΖΑΡ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ..

    ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ..
    Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΜΠΕΡΝΣ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ..ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ..ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΠΙΤΙΣΡΙΚΑΣ Κ ΟΧΙ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΓΑΜΟΣΕΡΒΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΧΕΛΩΝΑΣ Κ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ..

    ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ 3 ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ ΤΩΡΑ..

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ..

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..
    ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ..

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Γιώργη
    Αγαπητέ αυτά για το υλικό της ομάδας τα λέμε εδώ και ένα χρόνο.Βέβαια τότε τα ρίχναμε αλλού,αλλά τελικά μάγοι δεν υπάρχουν να μεταμορφώσουν σε παιχταράδες,παίχτες της σειράς.
    ¨Οπως λέει και ο Χρήστος με πορδές δεν βάφεις αυγά,με ταληράκια δεν αγοράζεις παιχταράδες.Και μπορεί φυσικά να σου δώσουν το 100% του εαυτού τους κάποιες φορές,όμως όταν περάσουν οι έρωτες τι γίνεται;Υπήρχε κανένα πάθος για νίκη χτες;
    Στον προπονητή τα ψιλο-χώνουμε διότι από την μεριά του δεν έκανε κάτι ριζοσπαστικό σε σχέση με το παρελθον και στον χτεσινό αγώνα ήταν αδιάβαστος.Απέναντι σε μια μέτρια ομάδα όπως ήταν χτες ο Παοκ ή Γαύρος του βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΕ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ 700 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ..
    ΜΕ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΦΕΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΕΝ ,ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΔΕ.
    ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΣΙΡΙΛΟ..
    ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΚΡΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ 300 ΜΟΝΟ ΧΙΛ. ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΟΝΙ Κ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΟΜΑΔΑΡΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΕΣ,ΝΤΑΤΟΜΟΥΣ , ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ..

    ΜΕ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΖΕΡ..ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ Κ Ο ΧΕΤΕΜΑΙ..ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ..ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5η ΕΠΙΛΟΓΗ..

    ΜΕ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ Κ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ..


    ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΗΡΑΚΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Κ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..


    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ , ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ..

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ..ΑΝ Η ΑΕΚ Κ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΒΙΤΟΛΟ Κ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑΧΙΤΣ,ΝΤΙΟΠ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ,ΝΤΑΤΟΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΑΤΗ Π.Χ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ..Η' ΕΝΑΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ..

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. οποιος πιστευει οτι εφταιγε ο κακος καλα κρασια
    θα μπορουσε να δωσει πεναλτυ στον λαγο και αποβολη δτον τζιμπουρ κα να μην δωσει το πεναλτυ στον τζιμπουρ
    τα εγκληματα του χιμενεθ δεν τα ειδαν πολυ
    ο καφες και ο δελλας ξεκουραστικαν για το δυσκολο παιχνιδι με την καβαλα και οχι με το ευκολο παιχνιδι με τον παοκ
    στο κουτσαρισμα ειναι πολυ λιγος απ οτι φαινεται
    αμα συνεχισει ετσι νυχτα θα φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εαν φοραγαν την φανελα της ξανθης η του πανιωνιου θα παλευαν για την σωτηρια τους
    αν δεν μπουν χρηματα για παιχτες καλα κρασια
    ο ενας παιρνει σισε και ο αλλος ριερα και μεις θα περιμενουμε το καλο σκαουτινγκ που θα οργανωθει και θα βρουμε ισπανους απο την δευτερη ομαδα της σεβιλλης για να κανουμε πρωταθλητισμο
    επειδη τα γραπτα μενουν θελω να διαβασουμε τι γραφαμε για γκερειρο, για μπλανκο κτλ οταν εφυγε ο προηγουμενος προονητης ,φυσικα δικαιωνονται απο την αποδοση τους τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλημερα σε ολους.
    Θωμα εχω την εντυπωση οτι οταν ο Μιχαλης μνημονευσε καποιον "Thoma",μαλλον αναφεροταν στον μεγιστο Θωμα Μαυρο,μιλωντας για τις επιλογες που εοχαμε και που εχουμε.
    Τελος παντων. Για τα "ταληρακια" να πουμε οτι παραμενουν ταληρακια. Και ειναι θεμα τμηματος σκαουτινγκ. Και οχι απαραιτητα προπονητη. Οταν ο ιδιος πρεπει να ειναι "προπονητης", "ψυχοθεραπευτης","δικηγορος" "επιλυτης διαφορων και διενεξεων", "κυτιο παραπονων","προεδρος παρα τω ανυπαρκτο προεδρω", "προσωπαρχης", "οικονομικος διευθυντης","σκαουταρχης", και ολα τα υπολοιπα,σημαινει οτι το ολο συστημα του ποδ.τμηματος δεν υφισταται και ειναι ανυπαρκτο.
    Οι επιλογες ειναι "Βρυζας". Εδω ποιανου να ηταν; Το Γκρεταρσον, η του Κολα,η του Τονι που δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως;
    Να τα βαζουμε με την διοικητικη ανυπαρξια και το "οργανογραμμα" του δικηγορου και οχι με τον προπονητη. Μη τρελαθουμε κι'ολας.

    Ειναι μεγαλη αντιφαση να λεμε οτι ναι μεν ο ΠΑΟΚ ητα λιγος και απο την αλλη οτι για την ηττα μας φταιει ο Κακος. Αν ο ΠΑΟΚ ηταν λιγος,αυτη η ΑΕΚ που ηταν να το εκμεταλευτει; Στο κατω-κατω,εκεινος επαιζε με κουτσουρεμενη αμυνα. Δεν γαμιωμαστε-ξανα μανα- λεω εγω;

    Αν εβγαζε τον Τζεμπουρ με κοκκινη,οπως επρεπε,εκει στις αρχες,δεν θα μπορουσε να του δωσει το πεναλτι αργοτερα. Ευχαριστουμε Τασο. Κανεις οτι μπορεις,αλλα οταν πρεπει να συνδιαλλαγεις με αχριστους και τελειωμενους που πνιγοντα μοναχοι τους,τοτε,παρατατα.

    Τα τεσσερα στον Αρη απλα ετυχαν,δεν πετυχαν.Και ετυχαν με τρεις τελικες προσπαθειες. Το ποδοσφαιρο-οπως και η ιδια η ζωη,ειναι 90% τυχη.

    Επαναλαμβανω την διαφορα,δηλαδη το-αγωνιστικο- προβλημα που ηρθε να προστεθει σε ολα τα αλλα: Δεν γινονται πλεον πολλες τελικες. Για την ακριβεια,γινονται μιαμιση με δυο τελικες προσπαθειες σε καθε παιχνιδι. Και αυτο-και καλα- γιατι τραβιχτηκε η ομαδα πιο πισω (με συστημα "ημικυκλιο,γυρω απο την μεγαλη περιοχη του Σαχα)μπας και μειωθουν τα πολλα γκολ που δεχομασταν. ΟΜΩΣ, συνεχιζουμε να τα τρωμε-με μια μικρη ελατωση,ειναι αληθεια-αλλα απο γκολ μπροστα παπαλα. Ενα και με το ζορι. Οτι βλεπαμε μπροστα,αποψιλωθικε.Περιμενουμε τον Σκοκο,μπας και δουμε κανενα σουτ η καμια μπουκα της προκοπης. Μεχρι να παρει την μεταγραφη του ΚΑΙ αυτος.

    Νοσταλγουμε τον Μαιστοροβιτς. Με τα τσαφακια του,αλλα παρον σε 30-35 αγωνες καθε χρονο και με μεγαλη παλικαρια και ιδρωτα.

    Η μαυρη αληθεια: Ειμαστε μια απο τις τεσσερις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος,παλευοντας στηθος με στηθος με τον Νεο Πανιωνιο,τον Ατρομητο και ισως την Ξανθη. Παλη μεχρις εσχατον για το επαθλο της ανοιχτης παλαμης.

    Υ.Γ Ελπιζω να μην εχουμε κανενα θανατο -χτυπα ξυλο-μεσα στο γηπεδο. Και δεν εννοω απο μπουκαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, φτάνει πία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.
    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. steven
    αν και τα εγραψες εν θερμω, τα εγραψες σωστα
    και γω αυτα ειδα
    και το επομενο παιχνιδι με την καβαλα θα ειναι πιλοτικο για την συνεχεια
    με τον ολυμπιακο ειναι ντερμπυ και ψυχολογια ειναι διαφορετικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς dimitri: Διπλό είναι το επόμενο. Υπάρχει εντολή. Και η Τούμπα για Χ-1 πήγαινε. Την Τρίτη τα έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. steven
    μακαρι να ερθει διπλο το παιχνιδι στην καβαλα
    αλλα να ενημερωσουν και τον χιμενεθ μην κανει κανενα μαγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @Χρήστο, καμία αντίφαση.
    Ο Παοκ ήταν λίγος,εμείς ανύπαρτοι.
    Παίχτες και προπονητής ήταν σε άλλο αγώνα.
    Παρ'όλα αυτά θα μπορούσαμε το Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. dimitri είπε...
    οποιος πιστευει οτι εφταιγε ο κακος καλα κρασια
    θα μπορουσε να δωσει πεναλτυ στον λαγο και αποβολη δτον τζιμπουρ κα να μην δωσει το πεναλτυ στον τζιμπουρ

    ---------

    as to kane

    tha mporouse episis na eksasfalisei sto manolo to na mporei na dinei odigies stin omada xwris na trwei epithesi apo tous stuff opote sikonotan

    giati sto pago mas se olo to B' ginotan tis poutanas

    kai de ftanei pou o anikanos ekane to pagoni , pigaine ki autos kathe toso sto pago kai moiraze kartes

    ekane ta panta gia na xasoume o akrivodikaios
    TA PANTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. kai se teliki o kakos pera apo tin toumpa , xrewnete kai ti kavala o poustaras

    eno o delas de paizei oute me to gavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. steven:
    ΒΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.
    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ.
    -------------------

    pos na valei ton cafe meta to penalty enw o tzimpour vazei kai vgazei ton omo tou kai prokeite na vgei apo stigmi se stigmi ?

    kai o proponitis exei mono mia allagi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. re adamidi , kane mas ena doraki kai steile mas auta ta mpourdela sti rizoupoli

    na thymithoume to galaktero pou trwgane ksulo apo tin ethniki odo gamo to mpoukali pou den petyxe ton korfa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Και να συμπληρώσω,πάντα μιλάμε με αυτά που σφήριξε και όχι αν θα σφήριζε το ένα ή το άλλο.
    Με βάση αυτά που σφήριξε πιστεύω είμαστε αδικημένοι και κρίθηκε ο αγώνας εναντιον μας.Στο σύνολο οι αποφάσεις του Βλακα ήταν καταστροφικές για την ομάδα μας σε τέτοιο σημείο ωστε να φαίνεται ότι δεν ήταν υπερ του Παοκ αλλά υπερ της ομάδας που θα παίξουμε σε δυο αγωνιστικές.
    Αλλά θα επαναλάβω οτι ΔΕΝ δικαιούμασταν κάτι παραπάνω απο την ήττα και μόνο βάση απόδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

    --------------

    http://www.youtube.com/watch?v=B8iPiAK42aM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΗΜΑΣΤΕ Η΄ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ? ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΑΣΑΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ,ΦΕΝΕΡ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΗΤΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΒΟΛΟ,ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΤΡΙΠΟΛΗ..ΑΥΤΕΣ ΠΟΝΑΝΕ Κ ΟΧΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ..Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
    ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΥΠΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
    Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ..ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΠΗΓΑΝ Κ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ Κ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ..ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙ..20 ΦΑΟΥΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ..


    ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ Κ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΙΑΧΙΤΣ ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Κ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΑΝΕ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ..
    Ο ΤΟΝΙ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ..ΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΖΕΡ Κ ΧΕΤΕΜΑΙ..
    ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ..ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ 25 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς BERRY K. Αδελφέ δεν θέλω να κάνω τον προπονητή, παρ΄όλο που έχω λιώσει δέκα ποδοσφαιρικά παπούτσια παίζοντας και τριάντα παντελόνια παρακολουθώντας, αλλά σ΄αυτό το blog είμαι οπαδός της ΑΕΚ, φτάνω τα 50 και στις φλέβες μου ρέει κίτρινο αίμα. Θεωρούσα λοιπόν πάντα ότι την συγκεκριμένη στιγμή ο καλύτερος που μπορούσε να αναλάβει την ομάδα για διάφορους λόγους ήταν ο Αναστασιάδης. Ιδιαίτερα γιατί έχω αηδιάσει τα τελευταία χρόνια με μανατζεριλίκια, νταβατζιλίκια, αναπληρωματικούς της Αλμπαθέτε και Πόλι Εχίδο να δηλώνουν ότι έρχονται σαν τρελοί(!) στην ΑΕΚ κλπ. Εγώ λοιπόν λέω ότι ο τελευταίος που φταίει είναι ο Χιμένεθ. Δεν μπορεί όμως άλλα να βλέπουν χιλιάδες μάτια και άλλα να βλέπει αυτός στο γήπεδο. Ποιός είμαι εγώ να τον κρίνω προπονητικά. Φυσικά και δεν έχουμε τους παίκτες που αναφέρεις. Αλλά και ο Παοκ ρε φίλε κοίτα με ποιούς παίζει. Δύο άντε τρεις ποδοσφαιριστές έχει. Οι υπόλοιποι, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, το παιδάκι στα μπάκ, δεν θυμάμαι τ΄ ονομά του,της πλάκας είναι, μπαίνεις μέσα κ΄παίζεις να τους καθαρίσεις. Και μην μου πείς για την ατμόσφαιρα κλπ μαλακίες που γράφουν οι ωρεςσκορ γιατί ο Αρης έπαιξε σε χειρότερες συνθήκες και τους κέρδισε το κουνέλι ο Χαβίτο ο Κάλβο ο Κόκε και οι λοιποί κομπλεξικοί. Επίσης για όλους αυτούς που γράφανε ότι ο Χιμένεθ έδεσε κόμπο και καλά τον Κούπερ, ας γράψουν τώρα ότι του πήραν την ταυτότητα ο Μάντζιος και ο Χάβος. Για να δούμε και το μέγεθος του παραμυθιού. Ο άνθρωπος ακόμα δεν ξέρει απο που ανατέλλει ο ήλιος. Έχει την λιγότερη ευθύνη. Έχει όμως. Θα κριθεί στην συνέχεια. Μακάρι να πετύχει. Με την εικόνα όμως που παρουσιάζει η ομάδα με προβληματίζει ιδιαίτερα για τον αγώνα στην Λάρισα για το κύπελλο, που έχει απομείνει ο μοναδικός εφικτός στόχος.
    Υ.Γ. Εάν είναι αλήθεια ότι ο Πατσατζόγλου έχει βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος αμέσως πρέπει να διακοπεί το συμβόλαιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μερικα στατιστικα στοιχεια χρησημα:
    Εχουμε ηδη 4 ηττες σε 10 αγωνες. Περσυ ειχαμε 7 σε 30 αγωνες.Περισσοτερες; εχουν οι Πανσεραικος Πανιωνιος και Εργοτελης.

    Μεσος ορος λαθων, ο ιδιος σε σχεση με περσυ (45 περιπου ανα αγωνα. Με την διαφορα οτι εχουν αυξηθει αισθητα τα λαθη των αντιπαλων (38 φετος μ.ο ανα αγωνα,με 48 μ.ο. περσυ)

    Τα σουτ μας ειναι στον ιδιο αριθμο με περσυ αλλα εχουν μειωθει καπως τα σουτ των αντιπαλων προς την εστια μας (9.1 υπερ, 9.3 κατα, πρσυ. 8.4 υπερ, 7.2 φετος.

    Οι καρτες περσυ ηταν 79 κιτρινες και καμια κοκκινη, εναντι ηδη 30 κιτρινων και δυο κοκκινων φετος,με μονο το 1/3 των αγωνων συμπληρωμενο.
    Μα παρ'ολα αυτα ο μεσος ορος των φαουλ που κανουμε φετος,ενω θα περιμενε να ειναι περισοτερο αυξημενος λογω της μεγαλυτερης προσοχης στην αμυντικη λειτουργεια,συμβαινει το αντιθετο: 15.4 τα φαουλ που καναμε περσυ ανα αγωνα, 13.8 φετος,ως τωρα.
    Το συμπερασμα απο τα παραπανω ισως ειναι οτι η ομαδα τρεχει περισσοτερο ασκοπα φετος απο περσυ (γεια σου ρε Τζεμπουρ) και βεβαια ειναι πιο εκνευρισμενη,αν και θα περιμεναμε το αντιθετο.

    Τα σουτ των αντιπαλων προς το τερμα περσυ ηταν 1 προς 9.1 ενω φετος,ως τωρα η αναλογια ειναι ενα προς 7.2 Παραξενο αυτο,αφου η πιεση της αμυνας μας αυξηθηκε. Αυτο ερμηνευεται ως "λιγοτερες ευκαιριες αλλα καλυτερη θεση των αντιπαλων επιθετικων για σουτ προς το τερμα μας".Δεν ειναι καθολου καλο αυτο.

    Επισης εχουν αυξηθει λιγο παρπανω οι πασες. 68 εναντι 62 περσυ ανα αγωνα, αλλα παραδοξως εχει μειωθει ο μ.ο. των ασιστ: 0.6, απο το 0.8 περσυ.
    Δηλαδη φετος,περισσοτερο κλο-κλο και αυγο τιποτα,απο οτι περσυ.
    Αυτα.
    Ελπιζουμε να καλυτερευσουν τα νουμερα διχως να δυστυχισουν οι ταλαιπωροι φιλαθλοι της Ενωσεως.
    Πραγμα πολυ δυσκολον με το μνημονιο που ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. anonume , ki egw pou eimai ampalos , ton anastasiadi goustara

    kai ta xame pei edw apo to pasxa

    o manolos den iksere profanows ti einai paok pera apo tous vierinia , oute kserei ti einai kavala pera apo to orio tou gipedou

    o anastasiadis ta kserei ola kai ta xei zisei sto petsi tou

    me kleisto 3etes kai ta kleidia sto xeri eprepe na erthei
    kai na pigainei kai n fapa sunefo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. THOMAS :
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ..ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ 25 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..
    ---------------


    kai n kaluteri tou metagrafi itan n aggeliki arkadi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. xristo , ton kerdise o matzios alla ekane kai 2 allages anagastikes sto imixrono ki apo nwris me 10

    diladi ntaksei , exei euthines alla pros to paron me elafryntika

    de kserei tin omada , de kserei tous paixtes ,de kserei tis alles omades kai tis idieterotites kai se kathe agwna kanei anagastikes allages exontas apo pisw ena elleipestato roster , ti kameni gh pou afise o ptyxiouxos o allos
    omada me proetoimasia podovolley tou allou diplomatouxou dimotikou ,mpopuroutzika

    fysika ama n AEK de termatisei ekei pou prepei , na paei na gamithei ki autos kai ta elafryntika tou ki o psyxologos tou mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Mike21hlk: Ωραίο το βιντεάκι. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. steven , vlepeis ti exoume perasei etsi..

    milame gia metallo kai oxi gia aderfes tis toumpas,tis troumpas kai ton B.Π.

    to thema einai pote tha enothoume oloi mazi kai tha kseroume ti theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. na thymisw pos se 'keino to mats ,itane kai to monadiko pou eixe episkeftei to goumas o igetis oxi mono tou gavrou alla autos pou anevokatevaze kuverniseis

    kai n AEK eixe pali kati ypallilous mprostinous

    alla to popolo tis einai oligon Ti diaforetiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φίλε Mike μην ξαναπείς ότι είσαι άμπαλος. Έπαιξα με συμπαίκτες κ΄είχα προπονητές που έβλεπαν ποδόσφαιρο με τα αυτιά. Στην Ένωση Αμπελοκήπων είχαμε προπονητή παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή & αργότερα στην εθνική νέων που μας κατέβασε στο γήπεδο με 10(!) παίκτες. Δεν κάνω πλάκα. Αντίθετα πολύ πιό "ανοιχτομάτηδες" ήταν άνθρωποι που δεν έπαιζαν μπάλα. Και για του λόγου το αληθές άκου κριτική παλαιών ποδοσφαιριστών στους αγώνες που μεταδίδει η τηλεόραση & θα καταλάβεις. Στην ουσία τώρα όλοι μας αγαπάμε την ΑΕΚ ο κάθε ένας με τον τρόπο του και όλοι μας θέλουμε να πετύχει ο Χιμένεθ κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει με τον προηγούμενο για διάφορους λόγους εκ των οποίων ο κυριότερος ήταν πως προπονητικά ήταν παρωχημένος. Επίσης είναι -ποδοσφαιρικά- "σκανδαλώδες" να είναι ακόμα γυμναστής ο Μπουρουτζίκας σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Τέλος πάντων δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Μανόλο, αν βρεθεί κάποιος να τον ενημερώνει, αν είναι προπονητής που μαθαίνει από τα λάθη του και δεν έχει την στενοκεφαλιά να επιμένει σ΄ αυτά, αλλά εάν τυχόν και μας προκύψει με νοοτροπία Φερέρ την βάψαμε. Παρεπιπτόντως , τρελαίνομαι διαβάζοντας ότι ίσως έρθουν παίκτες απο την τις β΄ ισπανικές ομάδες. Δεν θυμάμαι τον Ασκάρατε. Τον Μόρα θυμάμαι που αφήσαμε ελεύθερο για να έρθει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. aderfe mia zwi apo ti skepasti kai ta petala evlepa mpala kai pote ma pote de mpika sti diadikasia na katalavw ti einai to 4-3-2-1 kai ta loipa

    alla kserw pws pera apo ta systimata paizei mpala kai n psuxologia eidika se mats tetoia sa to xtesino

    kai o anastasiadis tha ksere apo prin ti na kanei kai pos na sumperiferthei se ola ta analoga mats

    diladi tha glytoname to diastima prosarmogis tou ispanou

    twra pame s'auto pou les
    an o ispanos einai kolimatakias n' tha veltionete apo ta lathi tou

    pantws xtes , enw n omada paradosiaka klatarei sto 60' , vgike mprosta meta to 60 kai strimokse to paokaki

    to opoio paokaki an kai skorare stis kathysteriseis , PIRE TO MATS XESMENO KATHWS TO LEONARDO tou kane 2 faseis sto 98'

    2 ekatosta upothesi kai mporei na legame alla simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, και να είχαμε κερδίσει, τα ίδια θα λέγαμε για την απόδοση μας. Απλά θα ελπίζαμε πιο πολύ σε βελτίωση κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. episis apo ta liga pou antilamvanome , ithela na rwtisw to eksis:
    exete ksanadei omada pou katevenei se 3 diorganwseis exontas cava mono 3 center-back ?
    kai apo tous 3 , o enas einai prwin palaimaxos kai o allos akoma thewreite talento ?
    eno o tritos irthe sta xasomeria ton metagrafwn ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Αδερφέ, και να είχαμε κερδίσει, τα ίδια θα λέγαμε για την απόδοση μας. Απλά θα ελπίζαμε πιο πολύ σε βελτίωση κάποτε.

    ------------

    thelei xrono steven n' polu xrima

    n' na veltiothoun atomika polu paixtes

    ston santos pire 3 xronia gia na deis ton xtesino paok pou den itane kai tipota spoudaio
    stin edra tou , me eunoiki dietisia kai se kerdise me to skato sti kaltsa

    oute egw thampothika apo tin omada alla pisteuw pos tha tous kerdizame autous ypo kanonikes sunthikes opos akrivws kerdisame kai to lago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Mike :
    Θεωρώ ότι ο Παοκ φέτος είναι μετριότατος. Κλατάρει πάντα μετά το 70΄τα παιγχνίδια που έχει κερδίσει είναι ή γιατί τον υποτίμησαν οι αντίπαλοι ή γιατί έπαιξε κάπου και η έδρα. Να θυμίσω ότι ο Κούπερ τους κέρδισε κάνοντας επιθετικογενείς αλλαγές στο 65΄. Συμφωνώ με τον Στήβεν ότι μετά το 1-1 έπρεπε να αντιδράσει με θράσος. Να θέλει να κερδίσει το παιγχνίδι. Εδώ λοιπόν μετράει η ψυχολογία. Να βλέπει ο αντίπαλός σου ότι ενώ ήσουν με την πλάτη στον τοίχο τώρα θέλεις να τον "φάς". Nα βλέπουν και οι παίκτες σου ότι τους πιστεύεις & δεν κωλώνεις. Αν & προσωπικά νομίζω ότι σ΄ αυτήν την άμυνα του Παοκ (Τσιρίλο - Μαλεζάς) παίζεις από την αρχή με δύο επιθετικούς & αναγκάζεις τον Χάβο - δεν υπάρχει σαν προπονητής, ο Παοκ πάει με αυτόματο πιλότο -να κρατάει κάτω από το κέντρο ή τον Βιτόλο ή τον Γκαρσία. Κι αν δεν το κάνει ας παίξει με την φωτιά. Αλλά και η ομάδα φίλε ήταν άστα να πάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. sumfonoume sxedon oloi loipon

    egw sti fasi tou penalty PISTEPSA POS THA FYGOUME ME 1-2 H' AKOMA KALUTERA ME 1-3

    mexri pou eida autous pou pigainan konta sto tzimpour na kratane to kefali profanws giati evlepan pos tou vgike o omos
    kai ontos , eixe pathei eksarthrwsi

    sto kapaki ginete idia fasi , se anoixto xwro o algerinos me ena mono antipalo alla krataei me to ena xeri,to allo kai xanete n fasi enw o tzimpour paei pago

    ekei pleon pas gia to x giati xwris tzempour mprosta DEN elpizeis se kati

    to opoio X to katharise o kakos me tin ASTEIA - EGATHETI - PARATRAVIGMENI apovoli tou manola
    kai den eftane auto , edwse kokkini kai sto allo center-back o poustis kai poutanas yios


    an o lymberopoulos itane 100% etoimos , o manolos gamiete gia mia pasta pou den ton evale mesa apo tin arxi
    to mats tha itan kalos ta 3-0

    alla kai sto simeio pou ton evale , me ena kalo 20lepto tou lumpe , TO MATS ERXOTAN TOUMPA KI ANASKELA me ton tzimpour mesa ston agonistiko xwro

    kai tha ksodeue tin allagi tou tzempour sto kentro n' opou allou ithele o steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Προς Mike21hlk: Φυσικά και θέλει χρόνο, αλλά με μια διαφορά: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ. ΒΛΈΠΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΚΕΛΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ - ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ( ΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ). ΠΟΝΤΟΙ: 22.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ - που τον στηρίζουμε ΟΛΟΙ - ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΦΑΟΥΛ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ, όπως κι έγινε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. an kanoume prwtathlitismo leei ???

    sti kavala tha pame apo tin proigoumeni mera na paiksoume kai gia tous manola dela tzimpour skoko diop

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Mike21hlk: Φυσικά και συμφωνούμε όλοι και είμαστε ενωμένοι πλέον. Κι ο καθένας κάνει μια "μάχη" όπως μπορεί. Να σου πω όμως κάτι: ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ROTATION ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ . Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δέν μας φταίει ούτε ο Μπάγεβιτς ούτε ο Χιμένεθ.Αυτά είναι τά οικονομικά δεδομένα, αυτή είναι η ομάδα. Όπου ο φτωχός καί η μοίρα του.Ο θεός νά βάλει τό χέρι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος είπε...
    Δέν μας φταίει ούτε ο Μπάγεβιτς ούτε ο Χιμένεθ.Αυτά είναι τά οικονομικά δεδομένα, αυτή είναι η ομάδα. Όπου ο φτωχός καί η μοίρα του.Ο θεός νά βάλει τό χέρι του..

    --------------

    HAHAAHAHAAHAHAAHAHHAHA

    epiko epos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ "ΦΙΛΕ" ΣΤΗΒΕΝ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ( αναλογα με το επιπεδο του καθενος ). ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ (Π.Α.Ο.Κ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ Π.Α.Ο.Κ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Ο Π.Α.Ο.Κ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΡΟΣ PERA CLUB: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ( χωρίς εισαγωγικά ). ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΥΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ 1908.
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩ. ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ.
    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΟΚΤΖΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΔΩ ΧΑΜΩ. ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΣΗΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ( είναι γραμμένα εδώ όλα παλιότερα ).
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ, όπως και για οποιοδήποτε που κρίνω, ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ. ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΖΩ, όπως όλοι μας, ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Πολύ σωστός είσαι φίλε ΑΕΚτζή και φαίνεται οτι πραγματικά πονάς την ομάδα σου.....
    ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Ανώνυμο:( ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΟΖΑΝΗ ) ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ( ο πατέρας μου Κοζανίτης ήταν ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΣΤΗΒΕΝ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ..
    1. Η Α.Ε.Κ ΘΕΣ. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 25.
    2. Ο Π.Α.Ο.Κ ΤΟ 26 ΑΠΟ "ΕΡΜΗ ΠΟΛΙΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ.
    3.ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 30.
    4.ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΜΠΑΡΛΟΣ,Χ"ΧΡΗΣΤΟΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ SITE. ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΗΚΑ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ( φυσικα σε εσενα δεν το βρηκα ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΥΓ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΡΟΣ PERA CLUB: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΕΧΩ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ Ο WEB MASTER TOY BLOG EINAI ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ.
    Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ Ή ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΒΑΛΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΥΓ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Εφ'οσον η καταγωγη και οι ριζες ειναι αδιαμσφησβητητα κοινες,δεν υπαρχει κανενας λογος για οποιες αψιμαχιες περι "πρωτιας" και ονοματος στην ουγια. Αλλωστε,ενα δυο,τρια χρονια,στον ιστορικο χρονο,ειναι απλα μερικα λεπτα σαν αναλογια με την ανθρωπινη ζωη.
    Το αν δηλαδη ο ΠΑΟΚ ιδρυθηκε η μετιδρυθικε απο την ΑΕΚ Θεσ. η ΚΑΙ απο την ΑΕΚ αλλα και την Περα,αλλα και απο τον Ερμη.
    Αλλωστε το ετος ιδρυσης μαρτυρα-οπως και σε ολες τις ομαδες- την χρονολογια εναρξης της κινησης και οχι το σημειο αποροφησης. Και εκεινο το αρχικο σημειο,ειναι πολυ δυσκολο,αλλα και αχρειαστο να το "βαφτισει" και ονοματοδοτησει κανεις.
    Αλλωστε μια "καθως πρεπει ομαδα" η ενας οποιοςδηποτε αλλος κοινωνικος φορεας, οφειλει να "αποροφα",να μετουσιωνει συνεχως τα χαρακτηριστικα εκεινα απο τα οποια προερχεται και αυτα βρισκονται παντου στο χρονο και συνεχως γυρω. Και μονο ετσι μπορει να παραμενει ενας ζωντανος οργανισμος και οχι ενα μουσιακο απολιθωμα.
    Το προσφυγικο στοιχειο ηταν το κινητιριο και εκει σταματαμε.
    Η Ιστορια και η διαδρομη εχει σημασια. Και βεβαια η προοπτικες για το μελλον.
    Το οποιο μελλον,της ΑΕΚ, ειναι λιγο πιο μαυρο απο αυτο του ΠΑΟΚ.
    Μεγαλη κουβεντα το "ειμαι υπεριφανος για τα πρωταθληματα που δεν πηρα".
    Οπως και η ΑΕΚ σε αναλογια προσφορας,επιρροων,παρασκηνιου και κυκλωματων,τα πρωταθληματα της μετρουν με αναλογια 1 προς 5 σε σχεση με αυτα των αλλων πρασινοκοκκινων μασκοφορων.
    Και αν μπορουσαν ποτε οι δυο αυτες τεραστιες δυναμικες θα ενωθουν,θα καταπιναν την τρουμπα και τα ανακτορα με μια χαψια.
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. poo ,den ta antexw auta gia to mellon tis AEK kai tis sygriseis me omades geitonias kai upokatastimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. XAIRETO KAI EGO...
    TO NA VGAZOUN PANO TA PALOUKARIA PANO, POU NA LEEI XANOUMIA PSEYTES, SKOULIKIA TOU NOTOU, SORRY FILE STEVEN, ALLA EGO DEN EXO KANENA "ADERFO" MPAOGTZI, KAI AS MEGALOSA STHN XANTHI, KAI APO OIKOGENEIA PROSFYGON.....
    KAI AN TOUS KSEREIS KALA EKEI PANO, TO ZORI TO TRAVANE MAZI MAS, KAI OXI ME TOUS ALLOUS 2 APATAIONIOUS....
    EMAS PROSPATHOUN NA FTASOUN, GIATI ME TOUS ALLOUS 2 EIXAN, EXOUN KAI THA EXOUN PANTA, ALLES DOULEIES, PISO APO THN VITRINA.....EDO KAI PARA POLLA XRONIA....
    DEN EINAI TYXAIO, OTI TOUS LENE GAYROUS TOU VORRA.....
    OSO GIA TO MATSAKI TORA, DYSTYXOS, TI NA SOU KANEI RE TO PALIKARI O MANOLO...
    KAI TON MOURINIO NA EIXAME FEREI ME AYTO TO ROSTER, KAI AYTH THN SYNEXOMENH GKINIA ME TOUS TRAYMATIES KAI TIS KOKKINES KARTES, DEN THA EKANE KATI DIAFORETIKO....
    ENA PAIXNIDI EPAIKSE O ANTHROPOS KOMPLE, KAI ERIKSE 4, STA SKOLIKIA.....
    DYSTYXOS, O ESTIATORAS, TO AFISE TO MAGAZI STO ELEOS ENTELOS...
    PANTELOS, ASXETOS SXEDIASMOS OMADAS TO KALOKAIRI POU THELEI NA PAREI THN KOUPA....
    ARA, YPOMONH OLOI MAS, NA DOULEPSEI SOSTA O ANTHROPOS, KAI NA KRITHEI, SE VATHOS XRONOU...
    AS TOU PAROUNE KAI 2-3 PAIXTES THS PROKOPHS, MPAS KAI DOUME LIGAKI MPALITSA....
    ANYWAY
    DEYTERA VRADY, KLEISTO GERAKA, STIS 9.30 PAIZOUME ME SALAMINA...
    OPOIOS, NIOTHEI, AS PERASEI MIA BOLTA...

    http://www.aek365.gr/a-89917/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή