Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

          Χαλάνε τον κόσμο τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων της δαφνοστεφανωμένης για το καπνογόνο. Τα έχετε δει. Έχουν τρελαθεί και οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι με την " κόλαση " του ΟΑΚΑ και συμπληρώνεται το παλμαρέ. Μια κόλαση βέβαια, που δεν είχε ούτε τον Τσουκαλά στο κόρνερ να μιλάει σε παίκτη, ούτε και σφαίρες να βρίσκουν πισώπλατα τον τερματοφύλακα, ούτε και δακρυγόνα στα αποδυτήρια. Ήταν μια κόλαση light. Αυτά λοιπόν είναι για το καλό του λαού της δαφνοστεφανωμένης αδερφής κι είναι στα εξώφυλλα.
          Όμως όλοι οι πελάτες των φυλλάδων αυτών, θέλοντας και μη, ανοίγουν και τις μέσα σελίδες. Αυτές, που πλέον είναι για το καλό της ομάδας. Χέσε τώρα τον λαό. Και μέσα βρίσκεις τα εξής:
     - Ο Βαγγέλας με πολύ άγριες διαθέσεις ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΠΟ των παικτών για να τους τα ψάλλει. Για έλλειψη πάθους και ποδοσφαιρικού τσαμπουκά , και για απουσία σοβαρότητας και αυτοσυγκέντρωσης στα τετ α τετ αλλά και στα πέναλτυ.
   -  Ο Αλέφαντος ( αυτό το απίστευτο νούμερο, που λογικά είναι προπονηταράς για τους ολυμπιακούς ) αναλύει το παιχνίδι κι αφού βγάζει το μισό κόκκινο ρόστερ άχρηστο, λέει οτι ο " Βαλβέρδε κοιμάται στον πάγκο" ( φυσικά δεν ξέρω ποιόν προπονητή παραδέχεται το νούμερο πλήν του Χάπελ που του είχε επιτρέψει να κουβαλάει τις πορτοκαλάδες ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - που όποτε θέλετε τα γράφω ).
   -  Ο Μώραλης μιλάει μόνο για ένα ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ περί  της διαιτησίας, όσον αφορά την μη προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω του καπνογόνου.
  -  Δεν υπάρχει πουθενά κάποιο καταγεγραμμένο σχόλιο για αρνητική διαιτησία, παρά μόνο για τον επόπτη Τάτση και για ένα off-sight του Ρόμενταλ.
 - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΑΙΚΤΗ Ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ Ή ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
              ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΒΡΕ ΧΑΠΑΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ;  ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, τον Καρπετόπουλο και το Νικολακόπουλο, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. Κι αυτά βέβαια ισχύουν για όλους τους πελάτες όλων των ομάδων, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΙΚΙΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ.
            Και προσέχτε και κάτι άλλο: Ο Σιδηρόπουλος τιμωρήθηκε για :
1. Μη καταλογισμό πέναλτυ υπερ της ΑΕΚ.
2. Για όχι κόκκινη ( δεύτερη κίτρινη ) κάρτα σε Μοντεστό είτε για καθυστερήσεις είτε για το φαόυλ στο Λυμπερόπουλο ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ - αυτά είναι απο τηνη έκθεση του παρατηρητή, οχι δικά μου ).
3. Για όχι απ' ευθέιας κόκκινη στον Παπαδόπουλο στην φάση του Γκερέϊρο , που τον χτύπησε εκτός φάσης.
                 Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
               ΥΓ1. Πολλά μπορώ να πω, αλλά είμαι "αμερικανάκι". ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;
               ΥΓ2. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.

35 σχόλια:

  1. Steven ποιες δυο ανακοινωσεις μοιαζουν;
    Δεν ξερω κατι. Τι εγινε;

    Ασχετο: Τι καζο επαθε ο Μουρινιο; 5;
    Πραγματικα απιστευτο.Για ομαδα Μουρινιο. Ακομα και με αυτην την Μπαρτσελωνα, η οποια αυτην την εποχη δεν παιζεται.
    Δεν ειδα τον αγωνα,αλλα απο αυτα που διαβαζω, επαιξε ψηλα και μαρκαρε μεχρι την αμυνα της Μπαρτσα.Αν ειναι δυναμον που λεει και ο Γιωργης. Εκανε τετοιο εγκλημα; Τι διαολο, ξεκουτιανε;
    Η αληθεια ειναι οτι του χρειαζοταν ενα τετοιο ταρακουνημα. Θα κανει καλο και στον ιδιο και στην καριερα του. Ειχε κατσει πανω στις δαφνες και ενομιζε οτι ολα θα πηγαινουν δεξια και με αυτοματο πιλοτο. "Παρε την 5αρα σου και κοιτα να μην εισαι και τοσο αγενης" του ειπαν οι καταλανοι.
    Απο την στιγμη μαλιστα που εσπρωξε και η πουσταρα τον Γκουαρντιολα,εκει τελειωσε και το παιχνιδι. Τι το ηθελες μωρη κραγμενη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χρήστο: Ανακοινώσεις; Μου ξέφυγε.
    Και του Μουρίνιο μάλλον κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω κιόλας. 5; Πολλά χρεωστικά από πέρσι με την ομοσπονδία. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. Ξεκούτιανε μάλλον.
    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ. ΚΙ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΒΡΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΑΔΕΡΦΕ, ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τα γραφει σε cd,και να τα δινουν δωρο το Σ/Κ...Τι αλλο θ`ακουσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλως και η ομαδα απο κατω του ειναι.Για την συγκεκριμενη, δεν ξερω. Μεγαλο το ονομα.
    Και το "5" αφορα και αυτον,οχι μονο την ομαδα. Και θα το κουβαλαει. Δεν τον εχω για τοσο "ανετο" στους διασυρμους. Καποιος που θελει να νικαει ακομα και στο πακ-μαν,το φερνει βαρεως τετοιο αποτελεσμα.
    Η μοναδα ανετα γραφει στα αρχιδια της το συνολο ασφαλως. Αλλωστε ολες οι μεγαλες αλλαγες,ετσι εγιναν.Εν αγνοια του "συνολου".
    Αλλα φοβαμαι-οπως ειχα πει και οταν πρωτοπηγε εκει- οτι και τα μεγεθη δεν ειναι παιξε γελασε και ανετα σε κονταινουν,αλλα και δεν το εχουν σε τιποτα να κανουν μια αποδεσμευση στο τσακα-τσακα. Στις προηγουμενες ομαδες του ηταν πανω απο αυτες εκ των πραγματων.
    Εδω το στοιχημα ειναι βαρυ και επιτρεψε μου να αμφιβαλω για την-προπονητικη- επιτυχια.Γιατι ειναι "αλλου τυπου" προπονητης. Ειναι οτι πρεπει για ομαδες που εχουν μεν χρημα,αλλα ειναι πειναλαιες κι'ολας. Στερημενες. Με αποθημενα.
    Η Ρεαλ δεν εχει κανενα. Παρα μονο την ΑΜΕΣΗ αναγκη και για πρωταθλημα και κυριως για C.L.
    Οχι του χρονου.Τωρα.
    Οι προηγουμενες μπορουσαν να περιμενουν και κανενα δυο χρονακια. Εδω δεν ειναι για πλανο 5ετιας. Ειναι για αμεσα αποτελεσματα.
    Το οτι βεβαια εξασφαλισε βασιλικο συμβολαιο 4ετιας, μαγκια του. Καλα εκανε.

    Επαναλαμβανω, την προπονητικη αποτυχια. Γιατι ως ανθρωπος,εχει πετυχει ηδη 100%.
    Το μεγα ερωτημα ειναι-βλεποντας κανεις την πορεια του- ειναι,αν προκειται για μια αυθεντια που πιανει σκατα και γινεται χρυσος, η τελικα απλα πιανει σκατα και γινεται χρυσος, επειδη ειναι πολυ τυχερος ανθρωπος; Και ξυπνιος βεβαια.
    Και αφου βλεπει οτι μπορει να δουλεψει το συστημα ετσι και να το πιασει κοροιδο γυρνωντας το γυρω απο το προσωπο του,τοτε μαγκια του.

    Μαλλον κανει πλακα με ολους,βλεποντας την αστειοτητα και την σαθροτητα του πραγματος.
    Εκει τον παραδεχομαι. Εισεβαλε σε ενα χωρο που ειναι κλειστο κλαμπ και το γυρισε τουμπα,παριστανοντας τον σεριφη σε μπαρ,ενω στην πραγματικοτητα ειναι κατσικοκλεφτης.Και οι θαμωνες τον βλεπουν σαν τον Γουαιατ Ερπ. Τεραστιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΞΥΛΟ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΛΕΙ ΩΧ.
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.
    Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΙΤΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΚΑΙ Ο ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΥ..
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ..ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..


    Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΤΕΛΙΚΑ..ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ..
    ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ..ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ..
    Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ..Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ..ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΣΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑΝ..ΕΚΑΝΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑΣ..

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 4 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 104 ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι ασχολειστε με τον οσφπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Κ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΙ,ΠΑΝΟΥΤΣΟΙ,ΧΕΛΑΚΗΔΕΣ,ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ Κ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΧΩ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ Κ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.
    "Εχασαμεν απο το ΑΕΚακι". Προσπαθωντας να υποβαθμισουν την ηττα.Υποβαθμιζουν -λεκτικα- και την αντιπαλη ομαδα. Ωραιο κολπο. Που παντα πιανει οταν αυτο προσφερεται στους αμυαλους που βλεπουν μπαλα με την πλατη. Απαλυνει καπως την πικρα.
    Αυτα ισχυουν για τον μαλακα γαυρο της εξεδρας βεβαια. Γιατι καποιος που δεν θελει παρωπιδες ουτε και φτηνες δικαιολογιες λεει απλα: "χασαμε ενα ντερμπυ.
    Αλλα που. Στο μαλακα πρεπει να δινεις αχυρα και οχι κανονικη τροφη.
    Και το υποκοριστικο κανει ακομα μεγαλυτερη την ξευτυλα βεβαια.

    "Εχασατε απο τους απληρωτους" ειπε η Βεγγελω στου Ρεντη. Γιατι ρε Βαγγελακι,αφου πληρωνονται κανονικα. Η μηπως οχι; Καλα, δηλαδη, θα παω στη Γραμμου και θα τα κανω ανω κατω. Ρε Αδαμιδη,αληθεια δεν τους πληρωνεις; Ντροπη. Και δινεις το δικαιωμα στον πληρωνων κανονικα και σαν μαλακας, να κανει παρατηρησεις με βασει το αν πληρωνεται η αντιπαλη ομαδα;
    Βγες και πες,οτι η ομαδα πληρωνεται κανονικα. Και να καταλαβει η Βεγγελω,οτι δεν εχασε απο απληρωτους αλλα απο πληρωμενους. Ας μην ειναι πληρωμενοι.Δεν πειραζει. Εστω πες οτι "Βαγγελη εχασες απο "οσονουπω πληρωθεντες". Η, "ημιεξοφληθεντες" καλυτερα.
    "Οι εχοντες να λαμβανουν,ενικησαν αυτους που δεν εχουν λαμβανειν τιποτα."
    Κατι μου θυμιζει αυτο: "Ελληνων προμαχουντες,Αργεντινοι Μαρουσι, χρυσοφορων μηδιων εστορεσαν δυναμην". Κοινως: Μηδια σαγανακι αχνιστα.
    Παψε να πληρωνεις,μηπως και ετσι βρεις τον δρομο το σωστο Βαγγελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πελάτες των γαυροεφημερίδων έχουν πάντα δίκιο...είναι και οι καιροί δύσκολοι...
    Τώρα ο Οζίλ, Κεντύρα & Αλόνσο είναι καλοί αλλά ελάχιστοι απέναντι στον Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι. Υστερούν σε ταχύτητα, τέχνη τα πάντα. Όπως και ο Πέπε με τον Καρβάλιο, δεν μπορούν με τον Πέδρο και -κυρίως- με τον Βίγια. Τι να κάνει ο Μουρίνιο. Σ΄αυτον τον κόσμο όλα γίνονται εκτός από δύο. Δεν μπορείς να κάνεις τον αργό γρήγορο και το δειλό θαραλλέο.
    Άσε που βλέπω ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι & ψιλοοικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μισες χωρες τις Ευρωπης,ειναι χρεωκοπημενες. Το επισημα η ανεπισημα,ασφαλως και δεν ενδιαφερει καποιον που ειναι σοβαρος.

    Αφου μεχρι τωρα μας παρουσιαζαν νουμερα και οτι "ειναι ο καθρεφτης της αληθειας" και "αδιαπραγματευτα στοιχεια της προοδου,η μη" τοτε να δωσουμε μερικα νουμερα στα νουμερα του Ευρωκυνοβουλιου.: 80 εκ. ανθρωποι στην Ευρωπη ζουν κατω απο το οριο της φτωχιας. Και οταν λεμε "80" βεβαια,να προσθετετε και ακομα μισους,δηλαδη 120 εκ. Γιατι το "οριο φτωχιας" δεν διαχωριζει τον ανετο οικονομικα απο τον πενιτα. Απλα ειναι ενα τυπικο μετρο.Δηλαδη αν παιρνεις ΠΑΝΩ απο 400 ευρω,εστω και 405, εισαι ΠΑΝΩ απο το οριο,αρα τυχερος και σωσμενος,αν παιρνεις ΚΑΤΩ απο 400,εστω και 495 εισαι ΚΑΤΩ απο το οριο αρα εχεις προβλημα μεγαλε!

    Δηλαδη επισημα 1 στους 5 εχει προβλημα επιβιωσης
    Το οριο στην ελλαδα ειναι το ιδιο.Και το σωστο ειναι βεβαια 2 προς 5.Και αναρωτιεμαι,γιατι τα βαζουν μαζι μας, αφου τα νουμερα μας συμφωνουν απολυτως.Η συγκληση επετευχθει.

    Εδω να πουμε οτι η αναλογια στην Αφρικη ειναι ελαφρως μικροτερη.Δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Απλα εκει δεν εχουν τραπεζες να ρουφανε τους κοπους και αρα δεν παραγουν για τους τραπεζιτες. Απλα τους εχουν επιτρεψει να παραγουν τοσα,οσο για να ψευτοζουν. Εμεις εδω οι πολιτισμενοι,δουλευουμε για τους μαθουσαλες. Αυτο θα πει Χριστιανικον πνευμα.

    "Και λοιπον,τοσο κακο για το τιποτα" θα πεις. "προς τι ολη αυτη η βαβουρα με τις ενωσεις,τα συμβουλια,τα ευρωπαικα δικαστηρια,τα ευρωκυνοβουλια,τις κουρσαρες 10 μετρα και απο μεσα να πετιωνται κατι σαρκια ζαρωμενα,παραπατωντας,αντι για ομορφα νεαρα ζευγαρια.Πανακριβα hotels για τις συσκεψεις των λευκων τριχων,των καραφλων γεροαλεπουδων και των ροζιασμενων βρωμικων χεριων,αντι σε αυτα να συνευρισκονται και να κανουν παρτυ εφηβοι.Επαυλεις που ταιριαζουν μονο σε παιδια,ειναι αχανης προωροι ταφοι για ξεδοντιασμενους γερους. Πανακριβα κοσμιματα,γυρω γερικους λαιμους,πασχιζοντας να απαλυνουν την ασχημια και μοιαζουν σαν θηλιες,αντι να ειναι φορεμενα σε λαιμους κυκνων γυναικων.Στραφι πηγαν ολα";

    Οχι. Καθε αλλο. Ο σκοπος-σχεδον- επετευχθει.Και δεν ηταν αλλος απο την ομογενοποιηση των προβληματων,την διαλυση του ατομου,την μαζικη φτωχια,την καθολικη γονικλησια,την διχως συνορα διαπεραστικη πορεια προς την αγελαια μιξη του συνολου,στοιβωντας το.
    Και βεβαια η εκδικηση του γερου που "φευγοντας", θελει να παρει και τον υπολοιπο κοσμο στο λαιμο του.
    Μα ερχεται μια δευτερη "Γαλλικη επανασταση" με φορα.Που δεν θα ειναι μονο Γαλλικη.

    Βρε δε γαμιωσταστε κωλογεροι που μαζευεστε σε μεγαλα γυαλινα κτηρια και πατατε σε κοκκινα χαλια πρωτου πατησετε τον ταφο σας.Σαπια κρεατα, που μυριζετε χωμα μπερδεμενο με "Armani". Βασανιστες του κοσμου. Ξεδοντιασμενα ραμολιμεντα,φαφουτιδες με αδαμαντινες μασελες. Χουφταλα.
    Δυο μετρα γης ερχονται πουστογεροι. Οσο και να κρατιωσαστε απο τις καταθεσεις οι απο τους εφηβους που πηδατε, κυναιδοι.Θα σας θαψουν και μαζι και μια ροχαλα πανω απτο φρεσκο χωμα.
    Μισανθρωποι,πολιτικο και κανονικο πουσταριο. Ερχεται το φτυαρι,βρωμογεροι. Ειναι ολα καλα καμωμενα. Ευτυχως.
    Η εκδικηση του ανυμπορου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως όταν οι Αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για ύβρι και κάθαρση γνώριζαν οτι θα εμφανιζόταν στο μέλλον ο κύριος Μουρίνιο και αναφέρονται σε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι με επιασε; Τιποτα.
    Απο κατι που διαβαζα και γελουσα πικραμενος για την καταντια.
    Και απο ενα κουιζ που επεσα πανω του:
    Ποιος ειναι ο πιο πλουσιος;
    α) ο "ταδε"
    β) ο "ταδε-ταδε"
    γ) ο "ταδε-ανιψιος του τουδε"

    Η σωστη απαντηση ειναι: ενα μικρο ξυπολιτο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπαρχει κατι νεοτερο Θωμα.
    Οτι υπαρξει,θα ειναι απο τις αυριανες ανακοινωσεις.
    Αναμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα! Γι'αυτο να εισαι σιγουρος.
    Οση βαρυτητα εδωσαν στους 4 θανατους ασφυκτιοντων φορτιγατζιδων.Δηλαδη καμια.Παρ'ολο που μας ζαλισαν τα αρχιδια με την μολυημερη απεργια τους.
    Μαλλον οι θανατοι δεν εχουν αξια.
    Οπως και δεν εδωθει καμια σημασια και περασε στο ντουκου,η δραπετευση του τελευταιου μαρτυρα στην υποθεση Siemens.Εφυγε στα κουφα.Ετσι,σαν αλλος ενας μεταναστης για την Γερμανια.
    Η οποια "υποθεση Siemens" μας εζαλισε και αυτη τα αρχιδια τοσους μηνες,οσο χρειαζοταν δηλαδη για να πεσει ο χοντρος και να ερθει ο ηλιθιος γιος του παμπερουχου.
    Ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο.
    Και το σχεδιον δεν προβλεπει ιδρυση κινηματος υπο τον Μικη. "Που παναθεμα τον επρεπε να ειχε πεθανει" συμφωνα με τους σχεδιαζοντες.
    Θα πεσει μεγαλο θαψιμο. Και μεγαλη λασπη βεβαια απο τους εντολοδοχους με τις γραβατες.
    "μα ειναι ωρα τωρα,εν μεσω ενος τιττανιου αγωνα που κανει η ΠΑΤΡΙΔΑ ( η λεξη αυτη χρησημοποιειτε ολο και πιο συχνα θα εχεις παρατηρισει.Κατι σαν αναμνηστικο)να σταθει στα ποδια της,να ιδρυεται κινημα το οποιο αποπροσανατολιζει τον κοσμο και εκτροχιαζει την ορθη και δυσκολην πορειαν εις την οποιαν εχουμε διελθει.Ειναι εργον πρακτορων και δακτυλος του Πουτιν,που εχρησιμοποιει τον μεγαλον μας-και σε ηλικια πλεον- συνθετη προκειμενου να αλλαξει τον ρουν των πργματων και να εισελθει εις τα Ευρωπαικα πραγματα μεσω της Ελληνικης κοινωνικης συγχυσεως,θετοντας σε κινδυνο το μεγαλοπνοον εργον της κυβερνησης του Γεωργιου,φραζοντας την αναπτυξη και υποθηκευοντας το μελλον των παιδιων μας..." κλπ κλπ.

    Απο μαλακιες και φτυαρισμα κοπριας αλλο τιποτα.
    Αυτοι ειναι εργατες. οχι μαλακιες τωρα. Θα επρεπε να παιρνουν και ανθυγειινα επιδοματα.
    Η παιρνουν ηδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΒΕΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) ΜΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανηγυρικό κλίμα για την επιμήκυνση του διεθνούς δανείου των 110 δις. ευρώ επιχειρεί να καλλιεργήσει από χθες η κυβέρνηση. Όμως, το πιθανότερο είναι ότι η χώρα θα χρειασθεί και δεύτερο διεθνές δάνειο, που θα συνοδευθεί από ένα δεύτερο μνημόνιο, το οποίο θα συναφθεί αυτή την φορά με το Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, που γεννήθηκε χθες, με τις αποφάσεις των Βρυξελλών!
    Σε μια προσπάθεια αιφνιδιασμού των αγορών, που ήταν έτοιμες να μεταφέρουν την πυρκαγιά της Ιρλανδίας στην Πορτογαλία και την Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία επιτάχυναν τις αποφάσεις για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, που θα ονομασθεί Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (European Stability Mechanism – ESM) και ήδη «έπιασε δουλειά», αφού θα καλύψει χρηματοδοτικά την Ιρλανδία μετά το 2013. Παράλληλα οριστικοποίησαν την απόφαση για ενσωμάτωση ρήτρας συλλογικής δράσης σε όλα τα ομόλογα που θα εκδίδονται στην Ευρωζώνη μετά το 2013, οριστικοποιώντας έτσι το διαχωρισμό της ευρωπαϊκής αγοράς ομολόγων σε δύο ταχύτητες: στην πρώτη, των χωρών με ουσιαστικά ανύπαρκτο κίνδυνο αφερεγγυότητας θα ενταχθούν οι χώρες του πυρήνα της Ευρωζώνης, στη δεύτερη οι χώρες της περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι σημαίνουν, όμως, όλα αυτά για την Ελλάδα; Η επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ αναμφίβολα αποτρέπει τη χρεοκοπία το 2014, αλλά δεν απαντά στο βασικό πρόβλημα που θα εμφανισθεί πολύ νωρίτερα:

    * Η ίδρυση του ESM και η καθιέρωση διαδικασίας ελεγχόμενης χρεοκοπίας, έστω και σαν ύστατο μέσο αντιμετώπισης μιας κρίσης υπερχρέωσης, αναμένεται ότι θα διατηρήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο το κόστος δανεισμού της Ελλάδας, όταν θα πρέπει να βγει στις αγορές, το αργότερο το 2012, για να καλύψει ένα μέρος των χρηματοδοτικών αναγκών, τις οποίες εξαρχής είχε συμφωνηθεί ότι δεν θα κάλυπτε το διεθνές δάνειο των 110 δις. ευρώ.

    * Αν το κόστος δανεισμού είναι απαγορευτικά υψηλό, ή –ακόμη χειρότερα- η αγορά αρνηθεί να χρηματοδοτήσει μια χώρα υψηλού κινδύνου, όπως η Ελλάδα, μέσα στο 2011 θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για νέο δάνειο, το οποίο θα καλύψει το κενό. Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της Κομισιόν τις τελευταίες ημέρες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο νέας χρηματοδότησης. Όμως, το δάνειο αυτό θα πρέπει να χορηγηθεί πλέον από τον ESM και να υπογραφεί άλλο ένα μνημόνιο δανεισμού, που αναμένεται ότι θα είναι εξίσου «σκληρό» με το πρώτο μνημόνιο.

    * Ουσιαστικά, μέσα από τις διαδικασίες αυτές, η Ελλάδα θα παραμείνει δέσμια των διαδοχικών «πακέτων στήριξης» από τους δύο μηχανισμούς της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, εφαρμόζοντας επί σειρά ετών σκληρά προγράμματα δημοσιονομικής πειθαρχίας και βίαιου αποπληθωρισμού, στο τέλος των οποίων δεν αποκλείεται –το αντίθετο, γίνεται πιθανότερη- η αναδιάρθρωση του χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ30 Νοεμβρίου, 2010 17:08

    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΝΩΜΕΝΕΣ;ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΩ,ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΠΑΟ,ΟΣΦΠ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙΑ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗΦΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΗΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Α!5-0 ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΤΕΛΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ SPESIAL ONE.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΣΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΕΡΓΕΝΑΣ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΩΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ W.C ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΣΗΧΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.
    Πηγαίναμε τουρισμό από την ψωροκώσταινα στο ΝΥ με το ισχυρό ευρώ και νομίζαμε οτι είμαστε μεγιστάνες.Και γύρισε καπάκι το πράγμα μετά από δέκα χρόνια μάσας και εις υγείαν των κορόιδων και το αγούρι πάει πιο βαθειά.Και που είσαι ακόμη.Θα φτάσουμε να λέμε την Δραχμή Δραχμούλα και να αναπολούμε την πίττα με γύρο 220 δρχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από το Defence:
    Με εμπιστευτικό τηλεγράφημά της προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών νε προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου, αποκαλύπτεται σε ένα από τα έγγραφα του WikiLeaks που ήρθε πριν λίγο στην δημοσιότητα. Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι "οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι τα πραξικοπήματα δεν είναι πλέον αρεστά στη κοινή γνώμη και γι΄ αυτό έφτιαχναν σενάρια που θα δικαιολογούσαν την επέμβασή τους.

    Ένα απ΄ αυτά το πιο ενδιαφέρον ήταν η «Βαριοπούλα». Οι στρατιωτικοί είχαν σχεδιάσει αυτή την επιχείρηση που προέβλεπε βομβιστικές επιθέσεις σε τζαμιά ώστε να προκληθεί ένταση που θα εξελισσόταν σε κρίση με την Ελλάδα κι έτσι να δικαιολογούσαν την ανάγκη επέμβασης του Στρατού. Στην συνέχεια αναφέρεται στις πιθανότητες επιτυχίας της επίθεσης κατά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να μας πουν Μπαμπη και ποιος ο ρολος του WikiLeaks.
    Η οποια παρουσιαζει-υπο τα "εκπληκτα" ματια του FBI,του State Department,της Mosad της πρωην KGB, και οοολου του "καλου κοσμου" εκατομυρια "αποριτα" διπλωματικα εγγραφα, τηλεγραφηματα,μεθοδευσεις κλπ των κυβερνησεων. Ετσι απλα,σαν να πααρουσιαζει εναν τσελεμεντε με χιλιαδες συνταγες. Χωρις να κουνιεται φυλλο.
    Αυτο -για να καταλαβουμε πως λειτουργει- μπορουμε να το παρομοιασουμε με τον τροπο που εισηγαγε το νεοφερτο προιον,την πατατα, ο Καποδιστριας,το οποιο αφου το σνομπαραν οι εδω "χορτασμενοι",αποφασισε να το κρυψει σε μια αποθηκη. Γνωριζοντας τι κλεφταραδες που ησαν οι κατοικοι εδω,θα εκαναν μπουκα στην αποθηκεη και θα εκλεβαν το "πανακριβο" εμπορευμα.Οπως και εγινε.
    Τι σου ειναι ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δείτε αυτό,αξίζει:
    http://www.youtube.com/watch?v=1oAV2Wv-Mf4&feature=player_embedded%3E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προσ Χαράλαμπο: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΒΑΡΕΙΟΠΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Ο SPECIAL ONE ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΔΑΜΙΔΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΠΟΥ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΛΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΩ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΛΙΤ.
    "ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ". ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. steven
    μια νικη τα καλυψε ολα
    so what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Μανόλο έκανε δηλώσεις στην Ισπανία,διαβάστε μερικά αποσπάσματα:

    Για τις οικονομικές δυνατότητες της ΑΕΚ: «Οικονομικά η ομάδα δεν διέρχεται καλή περίοδο, υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από αυτή την άποψη. Ο Ολυμπιακός, π.χ., τον οποίο νικήσαμε έκανε 13 μεταγραφές το καλοκαίρι και πήρε παίκτες όπως ο Ριέρα, ο Ιμπαγάσα, ο Ουρτάδο. Και ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιους παίκτες, αλλά έχω συνηθίσει από τη Σεβίλλη να δουλεύω με νεαρούς, παίκτες φιλόδοξους που ίσως τώρα να μην είναι γνωστοί, αλλά σύντομα μπορεί να είναι σημαντικοί.
    Για μεταγραφές από την Ισπανία: «Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, θα ασχοληθούμε. Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αγοράσει παίκτες. Πρέπει να ψάξουμε δανεικούς, παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους ή με χαμηλό κασέ. Αυτό είναι το δύσκολο της δουλειάς μας. Από τις ομάδες που είναι από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω, η ΑΕΚ έχει τους περισσότερους Ελληνες, έχει βετεράνους, έχει νεαρούς.
    Για το αν οι Ισπανοί έρχονται στην Ελλάδα για οικονομικούς λόγους: «Ημουν καλά αμειβόμενος στη Σεβίλλη και βελτιώθηκα στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να φτιάξω την ομάδα. Εχουμε ήδη πολλές δυσκολίες, είναι διαφορετικό το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την πρόκληση αυτή. Ηταν αδύνατο να πω "όχι" στην πρόταση της ΑΕΚ και για οικονομικούς και για αγωνιστικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς dimitri: Νο problem. What I want to see, is what is coming on the go. Eventually, we must have become the ultimates. Sorry, for the misunderstanding. See you at Split.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο : Μια χαρά τα λέει ο Μανόλο. ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με λιγα λογια ειπε : "με διωξατε απο εδω σα σκυλι,αλλα εγω σα μαγκας που ειμαι,βρηκα θυμα στην Αθηνα να κανω το κομματι μου και να παρουσιαζομαι ως "καποιος". Και μαλιστα καλυτερα αμοιβομενος απο οτι στην Σεβιγια"
    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΑΜΕ, ΞΕΡΩ ΟΜΗΡΟ.
    ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΛΑΩ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΒΑΣΤΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα,και ισως η εξελιξη τους να μην εχει προσδιορισθει απο πολλους.Υπαρχουν εμπλεκομενοι με διαφορετικα συμφεροντα και ισως αυτο απο μονο του δημιουργει δεδομενα που επαναπροσδιοριζουν τις βασεις για το αυριο.
    Μεγαλο θεμα εχει προκυψει με τον Μπαροζο.Ειναι στο μπλοκ που θελει τα δις ευρω να τα παραλαβει η Ελλαδα μεσω φιλου του τραπεζιτη-επενδυτη,ο οποιος προσφατως μετακομισε την εδρα των επιχειρησεων του απο την μονιμη ως τωρα Ελβετια στο Λουξεμβουργο.Ειναι ο ιδιος τραπεζιτης,που ξεκινησε το τραπεζικο του ανοιγμα στην Ελλαδα απο την Μακεδονια,με καταστημα στα Σκοπια,και που στην πορεια εγινε γνωστος ως ο...κυριος 33%,λογω του ποσοστου που κατεχει στα πετρελαια μας.Με γνωμονα το επιχειρησιακο του συμφερον,και μονο αυτο,δεν εχει προβλημα να τιναξει το τραπεζικο συστημα της Ελλαδος στον αερα και να ειναι αυτος ο οποιος θα αναλαβει το μοιρασμα της πιτας των πετρελαιων του Αιγαιου.Διατηρει εδω και χρονια το δικαιωμα να αποκτησει τον πληρη ελεγχο των διυλιστηριων,αφου του ανηκουν δυο στην Αττικη.Δεν ειναι ασχετη η δυσφορια και η αγωνια του κ.Δρουτσα για τα εγγραφα που βγαινουν στο φως,ζητωντας απελπισμενα βοηθεια απο την Αμερικη στο να μην βγουν στη φορα συμφωνιες υπογειες μεταξυ Ελλαδος-Αλβανιας-Σκοπιων-Κοσσοβου-Βουλγαριας,οι οποιες ριχνουν φως σε ενδοτικες τασεις της σημερινης κυβερνησης.
    Εχει μπερδευτει το πραγμα παρα πολυ,γιατι το χρημα που κρυβεται στον βυθο του Αιγαιου και της Κρητης,ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο οτι υπολογιζαν.Καθως επισης και του Ιονιου πελαγους,που κανεις δεν ανεφερε οτι αυτος ειναι ο λογος που οι Τουρκοι δηλωνουν παρων στα παραλια της Αλβανιας.Πρεπει να προετοιμαστουμε για κοσμογονικες αλλαγες στην χωρα μας,που θα σημανουν το τελος των πραγματων οπως τα ξεραμε.Η απελπιδα προσπαθεια του Πουτιν να δημιουργησει ξανα την "Σοβιετικη Ενωση",αυτην τη φορα προς Δυσμας,αντικρουεται απο την εμμονη της Γερμανιας να δημιουργησει αυτη την αυτοκρατορια που δεν πετυχε να φτιαξει με τους δυο πολεμους.Ετσι Ελλαδα και Ιρλανδια με το αμετρητο χρημα στους βυθους των,και με την επομενη χωρα να ειναι ισως η Ιταλια λογω του ΑΟΖ της,να ειναι η αιχμη του δορατος της αλλης ακρης οπως την ξερουμε εμεις και την ονομαζουμε σημερα.Το ενθαρρυντικο ΙΣΩΣ ειναι οτι ο Πουτιν δεν το βαζει κατω και το παλευει,κλεινοντας συνεχως το ματι στην Τουρκια,η οποια εχει πρωταγωνιστικο ρολο στα δρωμενα της ανατολικης Μεσογειου,οπως φυσικα και ο Κανταφι που εδω και καιρο αλληθωριζει κι αυτος προς Δυση.Η Ελληνικη κυβερνηση,χαμενη στα αβυσσαλεα αυτα παιχνιδια,αναζητα συμμαχο για να προοθησει τα συμφωνηθεντα,και ειπαμε τις προαλλες ποια ειναι αυτη.Τα νεα μετρα που πρεπει να παρει,θα προκαλεσουν την εκρηξη του κοσμου.Και φυσικα εντυπωση προκαλει το γιατι ο κοσμος δεν κανει το αυτονοητο,την στιγμη που εχει καταλαβει οτι ολο αυτο το σκηνικο που εχει στηθει γυρω απο το κακο δημοσιο,εχει να κανει με την προσπαθεια της κυβερνησης -κι οχι μονο- να διαιρεσει τον κοσμο και να μην ενωθει σε μια φωνη.Θελω εδω να τονισω οτι τα σχολια του Χαραλαμπου και του Χρηστου,δινουν στο blog τον τονο διαθεσης που υπαρχει,προεξεχοντος του Στηβεν,να μην αναγνωσκουμε απλως,αλλα να ψαχνουμε πισω απο την κουρτινα αυτα που για πολλους φαινονται δηθεν ξεκαθαρα και αποκαλυπτικα,την στιγμη που με εναν και μονο δορυφορο μπορουν να δουν το τι χαρτι τουαλετας χρησιμοποιει ο καθενας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή