Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

OI NEOI ΔΗΜΑΡΧΟΙ

         « Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται…σ’ ωραίο περιβόλι…» και τα λοιπά γνωστά. Αύριο λοιπόν ξαναπαντρεύεται ο λαός με την κάλπη. Την άσπιλη, αμόλυντη, αειπάρθενο έγκυο που θα μας δώσει τους τοπικούς άρχοντες για το καλό μας. Αλλά και για την δημοκρατία, την λαοκρατία και την ελευθερία του συναθροίζεσθαι για να βλέπουμε στην τηλεόραση κάρτες με μαλακίες στατιστικές παρέα με μπύρα και πίτσα. Αυτό είναι κατάκτηση.
        Αλλά και αγώνας που κράτησε μια τετραετία. Γιατί αγώνας; Διότι εγώ, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τα έδωσα όλα: Πήγαινα κόντρα στους μονόδρομους που είχαν αλλάξει άνευ λόγου τις προηγούμενες εκλογές για να πεισθώ ότι έγινε κάποιο έργο. Λέρωνα όσο μπορούσα περισσότερο τα πεζοδρόμια για να δείξω ότι ο δήμαρχος είναι άχρηστος. Τσακωνόμουνα με την δημοτική αστυνομία όποτε εύρισκα την ευκαιρία. Έριχνα τα σκουπίδια εντελώς ανάποδα από την σήμανση των κάδων. Και πόσα άλλα. Ή κάνεις αντίσταση ή δεν κάνεις. Και για την φορά των δρόμων δικαιώθηκα. Καλύφθηκαν οι ταμπέλες με τις μαύρες σακούλες των σκουπιδιών κι αλλάζουν πάλι διεύθυνση.
       Κι αύριο, αποφασιστικά, δηλαδή και από, και φασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, θα κατευθυνθώ στο εκλογικό μαιευτήριο. Ίνα πηδήξω τα λαμόγια και να φέρω στην διακυβέρνηση τα δικά μου άφθαρτα πρόσωπα. Αυτά που είναι ανεξάρτητα και υπερκομματικά και θα αγωνισθούν εις βάρος της τσέπης τους και υπέρ των βωμών και της εστίας μου. Όπως βλέπετε βωμούς έχω πολλούς, εστίαν όμως μίαν.
       Και μίαν ψήφον. Τετραετούς βαρύτητας και υψίστης σημασίας. Καθότι άμα μου την βαρέσει, μέχρι και δήμο είμαι ικανός να αλλάξω και να προκαλέσω σύγχυση στα κομματικά επιτελεία για την διαρροή. Να ψάχνουν και να μην βρίσκονται. Και να βάζουν στον κώλο τους, αντί για τα τετριμμένα που χρησιμοποιούν, στατιστικές και δημοσκοπήσεις. Είναι πολύ χρήσιμες οι δημοτικές εκλογές ειδικά για εκείνους τους ψηφοφόρους που μένουν στον τάδε δήμο αλλά ψηφίζουν σε άλλον για τον οποίον δεν έχουν ιδέα τι γίνεται.
      Μπέρδεμα. Που γίνεται και μεγαλύτερο καθώς πρέπει να ρίξω ψήφο και για τον περιφερειάρχη. Αυτόν πάλι με τι κριτήρια να τον κρίνω; Τι στο καλό κάνει στην καρεκλίτσα του; Ποια είναι η ευθύνη του; Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω, οπότε ακολουθώ την συμβουλή του πρωθυπουργού. Ξέρετε αυτουνού, που πιστεύει τόσο πολύ στην ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης που αν δεν κερδίσουν οι δικοί του, θα κάνει εθνικές εκλογές. Άρα πρέπει για την περιφέρεια να ψηφίσω με πολιτικά κριτήρια.
Κι εδώ είναι το σημείο τριβής με την συνείδηση μου. Διότι μπορεί να είμαι με τον τάδε δήμαρχο αλλά εναντίον του περιφερειάρχη . Ή το ανάποδο. Και τελικά να εκλεγούν εκπρόσωποι κομματικά αντίθετοι , να πλακωθούν μεταξύ τους και να γίνει της Ελλάδας. Της αγαπημένης μας πατρίδας, που σκεπτόμενος λογικά, είναι το σύνολο των περιφερειών με υποσύνολο τους δήμους. Κι αν προκύψει εκλογική διαφωνία στα σύνολα, πού θα οδηγηθεί το αύριο μας; Εντάξει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα πηγαίνει χρόνια, αλλά εγώ με την ψήφο μου να την πάω στο ακόμα πιο άγνωστο; Διότι το άγνωστο είναι μεν άγνωστο, αλλά είναι πιο παρηγορητικό από το ΠΙΟ άγνωστο. Ούτε παροιμία δεν έχουμε για να βοηθηθείς τι να ψηφίσεις αύριο.
      Να έχω τον δήμο και να μου ξεφύγει η περιφέρεια; Να έχω την περιφέρεια και να μου ξεγλιστράει ο δήμος; Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Επίσης να ψηφίσω δήμο και περιφέρεια κόντρα στην κυβέρνηση; Και πού θα βρουν λεφτά για να φτιάξουν πεζοδρόμια; Πώς θα κοιτιούνται όλοι οι αντίπαλοι μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων για το καλό μου; Θα προτιμήσουν την δημοτική ή την λαϊκή δημοκρατία τελικά; Πόσο χάλια είναι που γίνεται γάμος αύριο. Πιο ωραία ήταν στο bachelor party της τετραετίας για να ανατραπεί ο δήμαρχος.
      Και νάχω και τον άλλον να μου λέει ότι πρέπει να πάω να ψηφίσω διότι η ψήφος είναι ΚΑΙ δικαίωμα ΚΑΙ υποχρέωση. Και πρέπει να είναι το μόνο πράμα στην ζωή που είναι και τα δύο. Κάτι σαν μιγάς. Οπότε κι οι ψηφοφόροι λογικά μπαίνουν για την τούμπα της εκλογής ωριμότεροι πλέον με βάση αυτά που πέρασαν για τέσσερα χρόνια. Ανώριμοι βέβαια συγκρινόμενοι με αυτό που θα γίνει την επόμενη φορά των εκλογών, που θα επιτελεστεί η κωλοτούμπα. Πιο δύσκολο νούμερο αυτό. Και τελικά, γι’ αυτό οι κάσες των νεκροταφείων είναι βαριές. Η σοφία και η εμπειρία των ψηφοφόρων είναι ασήκωτες.
     Ωλαρία, ωλαρά λοιπόν. Χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας αλλά εμείς στο καυλί μας. Στην καρτουνίστικη ενέργεια της δημοκρατίας και του δικαιωματικά υποχρεωμένου υποχρεωτικού. Την κατάκτηση, που πραγματικά ήταν , αλλά κατέληξε άνδρον ληστών κι ανίκανων. Και που τώρα θέλει καθολική ανατίναξη. Και πανελλήνια αποχή που να σημάνει την παθητική διαμαρτυρία του λαού εναντίον της κυβερνητικής ξεφτίλας που πολιτικοποίησε την εκλογή των μπαστουνόβλαχων που θα αναλάβουν τα ηνία του χωριού.
        Κι όχι μηνύματα και συνθήματα αλλά πλήρη αντιεξουσιαστική αναρχία. Διότι ο καθένας μας μπορεί να καθαρίσει το πεζοδρόμιο του και να πετάξει τα σκουπίδια του στο τέλος κάθε βδομάδας στην χωματερή που θα του υποδειχθεί. Τι μου χρειάζονται οι δήμοι και οι περιφέρειες και οι μαλακίες; Χωρίς όλα αυτά θα είχαμε πληρώσει το μισό χρέος μας. Και θα είχαμε γλυτώσει και από της β’ εθνικής κομματόσκυλα που υπάρχουν για να ελέγχουν καλύτερα το πόπολο. Και θα είχαμε γλυτώσει και από τα φέσια και τα τραπεζικά δάνεια τους, που σίγουρα θα πεταχτεί πάλι κάνας σαπιοκοιλιάς για να μας πει ότι μαζί τα δημιουργήσαμε και μαζί τα φάγαμε. Ενώ πληρώνουμε κάτι τρίχες αχρείαστες σαν τους δρόμους της ήπιας κυκλοφορίας ή τις πεζοδρομήσεις λεωφόρων μαζί με τους ποδηλατοδρόμους , που κατεβάζει η γκλάβα των δημοτικών αρχόντων όταν θέλουν να δείξουν ότι δουλεύουν. Ενώ πρακτικά καταχρεώνουν το σύμπαν.
      Κι όπως κλείνει μια εταιρεία οικονομικά προβληματική, έτσι θα έπρεπε να κλείνουν κι όλοι οι φαληρημένοι δήμοι. Αλλά όμως κάποιοι θα μαλώνουν αύριο στα καφενεία για τα ανδρείκελα των ψηφοδελτίων αντί να κρατάνε καδρόνια για τα κεφάλια των κωθωνιών που θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους: Δηλαδή αυτούς που κρατάνε τον λαό διχασμένο ακόμα και για κάτι κωλοκοινότητες του Κ(χ)αλλικράτη που βασικά έγινε για το ξεπούλημα της Θράκης. Θέλουμε κι εκλογές τρομάρα μας. Ρε άει στο διάολο ζωντόβολα που θα βγάλετε και πολιτικό μήνυμα.  

14 σχόλια:

  1. ...Θρακη,τα ανατολικα συνορα μας,και τα δυτικα της Τουρκιας.Με πληθυσμο αναμικτο,το `53 παλι την πατησαμε και χασαμε το μετρημα!Περιοχη εξοχως πλουσια σε μεταλλευματα,και με τον θαλασσιο χωρο της τιγκα στο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.Με τις εκκλησιες της,τους μιναρεδες της...
    Με τις ελληνικες επιχειρησεις απο χρονια απουσες και μεταφερμενες στην Βουλγαρια και στα Σκοπια,αφου η ελληνικη κυβερνηση εκανε το παν για αυτο.
    Οταν ανοιξε η χωρα τις αγκαλες της να υποδεχθει τους ποντιους,τους ρωσοποντιους και καθε λογης αυτοβαπτιζομενο σε ποντιο,ο ΑΝΤΡΕΑΣ,με ρητη εντολη του,διεταξε να εγκατασταθουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ στα συνορα και στην Θρακη.Εχοντας επιγνωση για τον χαρακτηρα και την ιδιοσυγκρασια των Ποντιων,μ` αυτον τον τροπο γεμισε τα συνορα με εναν λαο που ειχε στο αιμα του το υψηλο αισθημα ευθυνης εναντι στην πατριδα.Απ`την αλλη οι Τουρκοι,σκεπτομενοι πιο εξυπνα και πονηρα,αρχισαν απο το `60 την προπαγανδα της μητερας Τουρκιας,εχοντας απο κοντα ολους αυτους που αυτη αποκαλουσε Τουρκους.Και με την ενδοτικη σταση της Ελλαδας,καταφερε μεσα στα χρονια αυτη την στιγμη η Θρακη να ειναι η πιο ΓΚΡΙΖΑ ζωνη,ασχετα με το τι λεμε εμεις,που στο κατω-κατω δεν μας δινει και κανεις σημασια.Με 100 επιχειρηματιες ειχε ερθει ο Ερτογαν πριν καιρο,που οι 90 απ`αυτους εκλεισαν συμφωνιες για την ιδρυση επιχειρησεων στην Θρακη,αγοραζοντας μεγαλες εκτασεις γης.Και που αυτες οι επιχειρησεις θα επανδρωθουν με εργατικο προσωπικο που θα ερθει κι απο την Τουρκια,θα εγκατασταθει στην Θρακη,και πληθυσμιακα σε λιγα χρονια θα ειναι διπλασιοι απο τους Ελληνες.Και θα καταγραφει η περιοχη ως τα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ συνορα της Τουρκιας πλεον,και με μια Θεσσαλονικη να ειναι ακομη πιο κοντα στους κουμπαρους.Χωρια οτι τα πετρελαια του βορειοανατολικου Αιγαιου, θα ειναι πλεον ΚΑΙ στα χωρικα υδατα της γειτονος.Περιποιημενα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (κατα λαθος δημοσιευσα το παρακατω σχολιο στην χθεσινη αναρτηση και το επαναφερω στην σημερινη που ειναι και σχετικη με το θεμα.)

    Καλημερα σε ολους και καλο βολι για αυριο.
    Εγω θα ειμαι εδω. Ισως παω στο χωριο οπου ψηφιζω-λεμε τωρα- την επομενη Κυριακη, στις πιθανον "επαναληπτικες". Ακου "επαναληπτικες". Λες και οι εκλογες ειναι καραμπινες.
    Ετσι ονομαζεται η δευτερη ευκαιρια για εκδρομη στο υπαιθρο."επαναληπτικες". Δωρο της κυβερνησης. Καθε κυβερνησης. Ειναι σαν εθιμο. Και ολοι ξερουμε οτι το "εθος" ειναι υπερανω του νομου,ο οποιος λειτοργει ενοιοτε και μονο επικουρικα.
    Τοτε λοιπον ισως παω,μπας και διορθωσω καποιο λαθος που θα εχει γινει στην πρωτη ψηφοφορια και προλαβω να σωσω τη χωρα μου. Η μαλλον ενα μερος της χωρας μου,εκει στην περιοχη μου.
    Αλλωστε η πατριδα δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα ενα συνολο οικοπεδων που συνορευουν μεταξυ τους.
    Απορω γιατι δεν θεσπιζεται κανονικα αυτο. Δηλαδη εκλογες καθε 15 μερες.Πως δεν το εχουν σκεφτει αυτοι οι ειδημονες στις ανακαλυψεις αργιων και καθισιου; Τι διαολο τους ψηφιζουμε και τους πληρωνουμε; Εμεις θα τα σκεφτομασε ολα;
    Σημερα-ως ηθισθαι- δεν πωλειται αλκοολ ωστε να ειναι νηφαλιος προς το υψηστο καθηκον του ο Ελλην μαλακας.
    Μπορει να πιει ανετα ομως μετα την εξοδο απο το παραβαν. Πιθανον κρατωντας και καποιο λαγο-σαν αλλος Κοπερφιλντ- στα χερια του,για να τον κανει στιφαδο το μεσημερι. Αφου ειναι γνωστο οτι ειναι πιο πιθανο να βγουν λαγοι και πετραχιλια απο τα παραβαν και τις καλπες παρα οτιδιποτε αλλο...πολιτικο μηνυμα η αλλη τετοια αλλαγη.
    Λαγος λοιπον, παρεα με ρετσινα.
    Και να πιει,να πιει, να σκασει ο πουστης να ησυχασουμε.
    Εχει και ωραιο ηλιολουστο καιρο,παρακολουθοντας ο Ελλην Θεος εδω,καθε φορα,κραταει το εθιμο. Καθε Μεγαλη Παρασκευη βρεχει και καθε εκλογες εχει λιακαδα. Γιορτη,παρεα χαβαλες,βολτες στα χωρια, πιωμα,φαι μεχρι σκασμου και η χωρα παραδδιδεται κανονικοτατα.
    Με γλεντια και χαρες γινονται και οι γαμοι αλλωστε.Ετσι πρεπει, οταν ο πατερας παραδιδει τη νυφη στον γαμπρο.
    Και ας λενε οι κακες γλωσσες.
    - Μα δεν εχει δευτερο βρακι να φορεσει...
    - Δεν με νοιαζουν τα λεφτα. Εχω εγω.
    - Ειναι ανεπροκοπη..
    - Θα την στρωσω.
    - Παει με τον ενα και τον αλλον. Ειναι "παστρικια"...
    - Και εγω χαρεμι εχω. Απλα θα ειναι η πρωτη.Μπροστα - μπροστα.
    Καλη σου τυχη χωρα μου. Στο καλο. Εστω και στα σαρανταφευγα σου,τον βρηκες τον γαμπρο σου. Επαψες να βολοδερνεις εδω και κει.
    Θα σταματισουν να τριζουν και τα κοκκαλα των παιδιων σου που τα επνιξες για το καλο των υπολοιπων. Ειναι σκληρη η μοιρα των πολυτεκνων.
    Αλλα επιτελους εφτασε η ωρα να αναγνωριστεις. Επισημα. Και να μη κρατας πια εκεινο το ονομα "Ελλας" και να σε κοιτανε κρυφογελωντας στο δρομο. Τερμα πια η κοροιδια και ο εμπαιγμος.
    Γλεντια και χαρες λοιπον για την πρωτοτοκη κορη που βρηκε την τυχη της στα ξενα και φορα φορεματα και αρωματα,κοβοντας τα βρωμικα νυχια της και κανοντας κωτσο τα μαλλια, υπο το μπρατσο καποιου που επιτελους θα αναγνωριζει την κυριοτητα.
    Χορεψτε ωρε και χαρειτε. Η κορακλα μας,που τοσα υπεφερε,εισερχεται σε γαμον και το νεο της σπιτι την περιμενει.Διχως ντροπες πλεον. Διχως κρυφοκοιταγματα. Διχως δακρυα λυπης. Μονο χαρας.
    Τελος οι ταλαιπωριες σου γλυκια μου και τα βασανα σου στερεψαν.
    Απεκατασταθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειπνο στα παιδια παρεθεσε ο Μανωλης.
    Καποιοι ειπαν οτι την ιδεα την εριξε ο Μπιλαρος για "ευνοητους" λογους. Αλλα δεν νομιζω. Θα γινοταν ουτως η αλλως.
    "Αν κερδισετε 7 βαθμους στα επομενα 3 παιχνιδια,θα ξανακερασω" τους ειπε.
    Οπως καταλαβατε, επαψε να δινει τα πριμ η διοικηση-για ευνοητους και εδω-λογους και θα τα δινει στο εξης ο προπονητης.
    Ακου "αν κερδισετε θα ξανακερασω". Οπως καναμε μικροι στις αλανες. "οποια ομαδα κερδισει πληρωνει τα σουβλακια και τις κοκα-κολες το βραδυ". Ελα Παναγια μου.
    Ας βαλουμε και εμεις ενα στοιχημα : "Αν καταφερετε να συμπληρωσετε 11αδα και στα τρια επομενα παιχνιδια, κερναμε μπουγατσα απο του "Μερακλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την 2η σελιδα του "Φ",διπλα απο την στηλη του Steven :
    Σοκαριστικες ειναι οι διαπιστωσεις της οργανωσης των Ελληνων γιατρων του κοσμου για την κατασταση στην οποια εχει περιελθει η Αθηνα.
    Η πρωτευουσα της Ελλαδας βιωνει σοβαρη ανθρωπιστικη κριση,τινιζουν και σημειωνουν οτι πλεον ερχονται να συνδραμουν Οργανωσεις απο την Νορβηγια και την Ολλανδια που μεχρι προτινος πηγαιναν στην Ουγκαντα,στο Τατζικισταν και σε αλλα μη ανεπτυγμενα κρατη.
    Μονο τον τελευταιο μηνα στο πολυ-ιατρειο των γιατρων του κοσμουπροσηλθαν 11.000 ανθρωποι,με τον αριθμο να αυξανεται συνεχως.
    Με 100.000 ανθρωπους να διαθετουν καποιου τυπου προσωρινο νομημοποιητικο εγγραφο,με 50.000 αιτουντες ασυλο,με περιπου 250.000 ανθρωπους χωρις επισημα χαρτια και το 80% εξ'αυτων συσσωρευμενους στην Αθηνα και την περιφερεια της πρωτευουσας,γινεται πραγματι λογος για "σοβαρη ανθρωπιστικη κριση"..."


    "Ευχαριστουμε τους φιλους μεταναστες που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ την χωρα μας για την διαμονη τους..." θα θυμαστε οτι ειχε πει ο πακις...η πικος..η ποκοπικος, η οπως ειναι το nik name του τυπου με την λευκη χωριστρα πανω απο το αδειο κεφαλι. Παυλοπουλος κατα κοσμον. Η μαλλον κατα υποκοσμον.
    Και γιατι δεν πανε σπιτι του η μαλλον στα σπιτια του να μεινουν; Ο φουκαρας ο Μαγγινας το εκανε το ανθρωπιστικο καθηκον του με τους με τους Ινδους.
    Καντο και εσυ ρε "Πακι".
    "Ελατε σε μας. Τι να παιθανετε στη χωρα σας,τι εδω. Τουλαχιστον εκει θα σας αφηναν αθαφτους και θα σας ετρωγαν τα σκυλια. Εδω θα σας θαψουμε. Χρειαζομαστε λιπασμα."
    Αυτα συμβαινουν, οταν η απαξιωμενη ανθρωπινη υπαρξη συναντα τα λαμπρα ελληνικα πολιτικα μυαλα.
    Και μη νοιωθετε ασχημα, "φιλοι μεταναστες". Απο κοντα ειμαστε και εμεις. Φτανει η ωρα που θα δινουμε μαχες στους δρομους για την νερουλιασμενη φασολαδα της ενοριας,προκειμενου να την εξασφαλισουμε για το σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα δειτε αυριο στην τηλεοραση,κατι ασυνηθιστο για βραδυ εκλογων.Κατα πασα πιθανοτητα,να μην ξεχωριζετε ποιες περιφερειες κερδιζει το ΠΑΣΟΚ και ποιες οχι,αφου παιζει το σεναριο λογω του καταποντισμου του κυβερνοντος κομματος,για να μην φανει στον κοσμο,να μην υπαρχουν πρασινες και μπλε περιφερειες....Τελικα ο ΓΑΠ,μαλλον θα τελειωσει την θητεια του χωρις να μπορει να κανει πραξη ουτε μια εξαγγελια του...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
    ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΜΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΠΟΡΗ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    Ε, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΑΣΑΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΙΤΙΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    ΕΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕΓΑΛΟΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς monegascos: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ BLOGS ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ, ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ. Η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα.
    Δυσκολοκαταβλητη ομαδα τελικα αυτος ο Νεος Πανιωνιος του Λε-Πα.
    Τρωει σιδερα. Απο ατσαλι. Ιδρωσε ο οσφπ αλλα τελικα καταφερε στο τελος να τον καταβαλει με...5-0
    Α,βρε σουργελα. Βρε υπηρετες.
    Τελικα εγιναν οπως ειπε το Αποσπορι και τα υπολοιπα σπορια εκει στο ωδειο.
    "...να κανουμε πιο ευκολο το εργο οσφπ και παο..." δεν ειχε πει;
    Εχετε ξαναδει προπονητη στην ληξη του αγωνα να εχει χασει με 5-0 και να φευγει με χαμογελα ως τα αυτια; Ο Ματζιος.Που παριστανει τον κοουτς. Ρε τι τραβαμε.
    Δεν φταινε αυτοι. Οι δικοι μας οι μαλακες φταινε που αναστενουν πεθαμενους οι οποιοι ξαναπεθαινουν την αλλη Κυριακη.
    Ελπιζω να πεσουνε στη Β' κατηγορια για να γινουν εστω και εκει "προεδροι για μια μερα" οδηγωντας την κουρσα της ανοδου.
    Και ποια "ιστορια"; Δεν εχει ιστορια η Δοξα Δραμας; Η η Καλαματα; Η η Καστορια; Η ο Πιερικος; Φουντο ρε. Αλλωστε και στην β' Εθνικη κανεναν δεν εμπδιζει να παιζει φλαουτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μελέτησα τις σημειώσεις μου και βρήκα στις λίστες των υποψηφίων άτομα που σέβομαι κι εκτιμώ (πώς βρέθηκαν εκεί μέσα δε γνωρίζω...), οπλίστηκα με κουράγιο, φόρεσα ένα ξύλινο χαμόγελο στο πρόσωπό μου και πήγα με γρήγορο βήμα να ψηφίσω.
    Καλά έκανα γιατρέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Κωνσταντίνο: Χρόνια πολλά για το Ντοράκι σου. Ψήφισες τελικά ή απλά πήγες μια βόλτα μέχρι την κάλπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Της πουτανας το μαγγαλι γινεται εδω κατω.Αρχισαν να μιλανε και οι μουγγοι...Η μανα κερδιζει,και το στουκι χωρις καβαντζα δεν το χτυπας.Εβδομαδα ρωσικης ρουλετας προβλεπεται,αφου το strip-pocker ακουγεται πολυ light.Χαντικαπ 10% δυσκολα καλυπτεται,πας για flosh-royal με σημαδεμενη τραπουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή