Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

      Από την ομιλία του Αλέξανδρου Σαμαρά : « Κάθε σημαντικό κατασκευαστικό έργο έχει κάποια χαρακτηριστικά – αρχιτεκτονικά, τεχνικά – που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το απόλυτα όμως ξεχωριστό γνώρισμα αυτού του έργου, που του δίνει μια ανεκτίμητη προστιθέμενη αξία, είναι ότι πρόκειται για δημιούργημα ψυχής, δημιούργημα αγάπης. Μέσα του κλείνεται η μνήμη και η θλίψη, για τους νέους κυρίως ανθρώπους, που χάθηκαν ακριβώς επειδή δεν υπήρχε η γέφυρα αυτή.»
     Έγινε η γέφυρα; Αυτό πιστέψατε διαβάζοντας τα παραπάνω; Όχι, δεν έγινε. Έγινε όμως μια μακέτα και μια εκδήλωση για την παρουσίαση της. Φανταστείτε λοιπόν, τι αρλούμπες έχουν να ακουστούν όταν ολοκληρωθεί το έργο. Ειδικά την ώρα, που αφού έχεις χάσει κάποιον δικό σου άνθρωπο, θα προσπαθείς να μετρήσεις την αντιδιαστολή του συναισθήματος σου με την «προστιθέμενη αξία».
     Που το μόνο που έχει προστεθεί εδώ κι έναν χρόνο, είναι καμιά εκατοστή τραυματισμένα σχολιαρόπαιδα κι άλλοι τρεις θάνατοι. Και φυσικά μπόλικα «θα» κι εξαγγελίες και υποσχέσεις και κλάματα και δάκρυα και λουλούδια στους στύλους του σημείου εκείνου της λεωφόρου Κηφισιάς. Που συνωστίζονται 3000 άνθρωποι κάθε μέρα κι αισθάνονται πεζοί ακροβάτες σε τεντωμένη άσφαλτο και σε μια νησίδα ανάμεσα στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας με τελείως ασυντόνιστα φανάρια για την διάσχιση του δρόμου.
     Ρε ούτε αυτό, δεν φτιάξανε οι υποψήφιοι που τρέχουν και ζητούν την ψήφο του πολίτη ακόμα και σε επαναληπτικές διαδικασίες. Ούτε ένα τηλέφωνο στην τροχαία δεν κάνανε για να ζητήσουν συγχρονισμό των διακοπτών των δυο φαναριών. Για αμέτρητους περαστικούς και για εκατοντάδες παιδιά πέντε σχολείων. Κατά τα άλλα όμως, τρέξανε στα τυπογραφεία για να βγάλουν φυλλάδια με τα γνωστά σλόγκαν: « Χαλάνδρι, ανθρώπινη πόλη», « Ταδόπουλος, στην υπηρεσία του πολίτη». Και στην εκδήλωση της παρουσίασης του «θα» , όλοι παρόντες μην και δεν τους δούμε και τους ξεχάσουμε μια ώρα αρχίτερα.
     «Είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες» το μόνιμο μότο κι υπάρχει και το συμβούλιο επικρατείας που μπορεί να προσφύγουν κάποιοι πολίτες και να μπλοκάρουν το έργο. Στ’αρχίδια μου. Εκεί γράφεις όλους τους νόμους και τους θεσμούς της πίπας προκειμένου να σώσεις κόσμο. Και σηκώνεις μια εναέρια πρόχειρη διάβαση μέχρι οι ιθύνοντες να αποφασίσουν για το νόμιμο του έργου ή και το εικαστικό του. Δέκα σίδερα και δέκα αλουμίνια απαιτούνται. Κι αν σου πολυκουνιέται και η πολεοδομία, της ρίχνεις κι ένα φακελάκι που αυτήν την φορά όμως το αυθαίρετο είναι για καλό σκοπό. Δεν κλείνει το ρέμα. Τον χάρο μπαζώνει.
     Αυτό κάνουν οι άνδρες πολιτικοί που θέλουν να εκλεγούν. Πάνε κόντρα στη μπαρουφοειδή νομολογία και κάνουν το απλό για το κοινό καλό. Και φυσικά περπατούν περήφανοι στους δρόμους του χωριού ή της πόλης κι άξια παίρνουν τα ψηφουλάκια του λαμογιάρη κάτοικου που συγκινείται μόνο από κομματικά εμβατήρια κι όχι από την ουσία μιας τοπικής αυτοδιοίκησης. Που υπάρχει για να λύνει θέματα άμεσα κι ακαριαία. Δεν υπάρχει για να βάζει κάγκελα ή να πεζοδρομεί μια χαρά δρόμους ή για να φτιάχνει ποδηλατόδρομους ή για να αλλάζει τις κατευθύνσεις των στενών. Βρε έναν πούστη δεν έχω δει που να πηγαίνει στις ταμπέλες που δείχνουν το απαγορευτικό των δρόμων και να τις καθαρίζει από τα σήματα των ομάδων που κρύβουν το βέλος.
     Και η πεζογέφυρα του ηρωομάρτυρα Σόλωνα ΘΑ γίνει. Αφού έγινε ειδική εκδήλωση για το προσχέδιο. Κι αφού « … κλείνονται στο έργο αυτό η ευαισθησία, το πνεύμα του ενεργού εθελοντισμού κάποιων συμπολιτών μας … που θα μετασχηματίσουν τους προβληματισμούς τους για τα κακώς κείμενα σε γόνιμη αντί-δραση και την κοινωνική υπευθυνότητα τους σε κοινωφελές έργο». Που μέχρι να τα σκεφτεί όλα αυτά τα παπάρια ο ομιλών , θα ήταν μάλλον πιο εύκολο να είχε πάρει τρία τούβλα και δυο τσιμεντόλιθους και να τα είχε τοποθετήσει στο σημείο που θεωρητικά θα πάταγε η γέφυρα. Να βλέπαμε κι εμείς κάτι, έστω ακαλαίσθητο, αλλά χειροπιαστό. Διότι με τα λόγια, εντάξει θα δούμε την γέφυρα κάποτε αλλά μπορεί πια να μην υπάρχουν κι εθελοντές να διασχίσουν την λεωφόρο.
     Κι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τον χαμό του παιδιού. Κι εκτός από συσκέψεις γραφατοφορεμένων, δεν έχει γίνει τίποτα για την ουσία παρά μόνο μια μακέτα που θέλει να πείσει τους πάντες για το εικαστικό αποτέλεσμα της γέφυρας αλλά και την διατήρηση της ομορφιάς της λεωφόρου. Που πραγματικά έχει μια γοητεία με τους δεκάδες υπονοούμενους σταυρούς των νεκρών που είπαν να την διασχίσουν, τα φορεία για τους τυχερούς τραυματίες και τις στριγκλιές των ασθενοφόρων που σπεύδουν στο πεδίο της μάχης. Πραγματικά θα ασχημήνει η κατάσταση έτσι κι υπάρξει διάβαση και ασφαλείς ζωντανοί που θα περπατάνε. Μπορεί να χαλάσει η αρμονία του νεκροταφείου που τόσο πολύ αρέσει στην χώρα μας. Από την ζωή να απαλλαγούμε.
     Κι αρχίζω και συνειδητοποιώ την αλήθεια: Είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια πεζογέφυρα. Μιλάμε για τρομακτικό έργο. Πέντε σκαλιά από εδώ και πέντε από εκεί και μια αλουμινένια τάβλα από πάνω. Κι είναι και τριάντα μελετητές ανακατεμένοι. Εθελοντές που προσφέρουν την μελέτη τους δωρεάν. Κι ήθελα νάξερα αν τους παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να στήσουν μια σκαλωσιά και στις οικοδομές για τις οποίες πληρώνονται. Αλλά μάλλον εκεί θα βιάζονται πιο πολύ για την ασφάλεια του μετανάστη χτίστη που βάζει το τούβλο παρά για το παιδί τους. Ίσως είναι βέβαια και το δωρεάν του θέματος.
     Είμαι υπερβολικός; Ναι είμαι και καλά κάνω. Και σ’ όποιον αρέσει. Αντί να στερέψει ο αέρας που κουνάει τις φωνητικές χορδές των υποσχόμενων δημοτικών αρχόντων, αυξάνεται διαρκώς. Κι οι υπόλοιποι καθόμαστε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε. Και πατάμε το κουμπί της διάβασης της λεωφόρου για την προτεραιότητα των πεζών. Που νομίζουμε ότι δουλεύει. Ενώ μας δουλεύει όλο το σύστημα. Και αποδεχόμενοι το, προχωράμε με την προστακτική «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Που καταντάει ευκτική και υποτακτική. Και γιατί δεν προχωράμε σε ενέργεια εμείς ; Γιατί, μας αφήνουν οι κομματικές κλαδικές να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας; Αλλά άσε τώρα μην ανοίξω άλλο θέμα . Πώς μου θυμίζει το παλιό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Για την φανέλα όλοι, αλλά αν δεν πέφτανε τα οδοιπορικά, δεν παίζανε. Νάσαι καλά Σόλωνα. Έτσι όπως πάμε, γρήγορα θα είμαστε παρέα.   

59 σχόλια:

  1. Εμ, αφού δεν σπάνε και μερικά κεφάλια να σφίξουν λίγο οι κώλοι, θα υπάρχουν και μια και δυο και χίλιες "πεζογέφυρες" παντού.

    Αλλά εδώ ο άλλος (όλοι μας δλδ) δεν έχει έστω καταναλωτική συνείδηση να πει στον αισχροκερδούντα μεγαλομπακάλη:

    Πόσο;

    Βαλ' το στον πάτο σου. Δεν ξαναπαίρνω μέχρι να ρίξεις τις τιμές.

    Θα πάει μετά να σπάσει κεφάλια για να στρώσει η κατάσταση;

    Όχι.

    Μπεεε... (Πάω να βοσκήσω με τους υπόλοιπους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na ftiaksoun ti pezogefura kai molis tin teleiosoun na ti dwsoun tou mpompola na valei diodia

    http://www.youtube.com/watch?v=EAE70qeeUAg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,μα γιατι ελεγα να βαλεις την αναρτηση την Κυριακη.
    Μια πενθημη αντιπαραβολη στην γιορτηνη χαζομαρα του ψηφοφορου που παει στο γκρεμο με χαμογελο.
    "Και τι θα γινοταν" θα μου πεις. Το πολυ πολυ να εκτυπωναν την αναρτηση,να την εκαναν σαιτα και να την πεταγαν ψηλα,κοροιδευοντας τον Σολωνα.Σωστα. Καλυτερα ετσι.Παρασκευη. Σαν την μεγαλη Παρασκευη του Εσταυρωμενου, που γινεται Παρασκευη του εσταυρωμενου στην ασφαλτο.
    Η ιδεα του Μιχαλη ειναι καλη,προκειμενου να επισπευσθουν οι διαδικασιες. Αφου οι ιδιοι δεν τολμουν να το ζητησουν απο πενθημη λεπτοτητα,ας τους το προτινουμε βρε αδερφε. Δεν βαριεσαι.Τωσα τρωνε.Αν ειναι να γινει μια ωρα αρχιτερα(τροπος του λεγειν)γιατι οχι. Με διοδια. Να σταματανε τους μαθητες,να αρπαζουν τις τσαντες τους και να παιρνουν το χαρτζιλικι που εχουν απ'το σπιτι. Και αν καποιο δεν εχει,να του παιρνουν το σαντουιτς.
    Σε κριση ειμαστε ολα δικαολογουνται.
    Αλλωστε ο πρωην πεινασμενος και νυν χορτατος που ανεβηκε ταξη και εγινε μεγαλοαστος κομματαρχης-κομματοσκυλο κλπ δεν ξεχναει την καταγωγη του ουτε και τις φοβιες της πενιας της οποιες εδοκιμασε και δεν θα ηθελε να ξαναδοκιμασει.
    Αλλα δεν το βλεπω ουτε αυτο.
    Και τωρα τι πρεπει να περιμενω; Να πεσει θυμα τροχαιου κανενα παιδι καποιου "αρμοδιου" προκειμενου να τρεξουν οι εργασιες; Η μηπως να πεσει θυμα ο ιδιος ο "αρμοδιος" μπας και γλυτωσουμε απο δ'αυτον;
    Σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου,συμπεριλαμβανομενου και της Αφρικης, -το πιστευω αυτο- η γεφυρα θα ειχε γινει. Θα ηταν ηδη χρονια εκει.
    Προσπαθω να δω καποιον λογο-διχως να παθω εγκεφαλικο- για τον οποιο δεν εχει φτιαχτει το γιοφυρι των στεναγμων στην Κηφισιας.Και δεν βρισκω. Τι να πω και τι να υποθεσω; Να πω οτι ειμασταν πολλοι,ενταξει.10 εκ. ειμαστε. Εκτος και αν εχουν κατα νου την περιφημη "αποκεντρωση". Δηλαδη απο τα σπιτια στα νεκροταφεια.Πιθανον.
    Εκτος και αν σκοτωνουν τα παιδια,γιατι δεν εχουν θερμανση στα σχολια.Και ετσι δεν θα κρυωνουν. Χα! Καλο,δε λεω βρε μαφιοζοι. Αλλα δεν σκεφτεστε την μανουλα του που θα ειναι σκυμενη πανω στο κρυο μαρμαρο; Αυτην ποιος θα την περιθαλψει οταν κρυολογισει;
    Ψηφολαγνοι.Τρομοκρατες.Αδιαφορα γαιδουρια. Τοπικοι αυτοικανοποιουμενοι. Η σωστη σταση ειναι η εξης: Εισαι σε καποιο συμβουλιο; Σε καποια Δημαρχιακη αρχη και αρχιδια; Βλεπεις οτι το πραγμα κολλαει και δεν προχωρα;Αδιαφορουν για την κατατασκευη και "βλεπεις" μπροστα σου το επομενο παιδι-θυμα στο δρομο; Ξαπλωσε εσυ στην ασφαλτο.Κανονικα. Και θα βρεις και μημητες. Και θα ακολουθησουν κι'αλοι.Και το κυριοτερο θα τραβιξεις την προσοχη και θα εκθεσεις κοσμο. Και καθε μερα εκει.Εκει. Μεχρι να γινει.
    Εχω πει οτι αυτο θα μπορουσαν να το κανουν τα ιδια τα παιδια,μενοντας καθησμενα (επικινδυνο,ακομα και ετσι δεν λεω)στην λεοφορο για μια ωρα καθε πρωι.Και να απανε να γαμηθουν ολοι.Που θα παει.Κατι θα γινει.
    Αλλα καποιος απο τα γαμημενα συμβουλια τους,καποιος, θα μπορουσε να το κανει. Ακραιο θα μου πεις. Δεν πιστευω οτι ειναι πιο ακραιο απο το διαμελισμενο κορμι καποιου εφηβου.
    Γιατι απο την "πολιτεια" να αυτενεργησει, μη περιμενει κανεις. Καθως ουτε να ενεργηθει δεν μπορει απο μονη της και την κραταμε με pampers.
    Kαι μπροστα τους, ο Ντιλιγκερ και ο Καπονε,ειναι προσκοποι.
    Ειναι ηθικοι αυτουργοι σε διαρκες εγκλημα. Οι εμπλεκομενοι.Που καθολου δεν εμπλεκονται.Και το πιο πιθανο ειναι να "εμπλακουν" σε καμια παρτουζα,παρα να παρουν καμια αποφαση που θα σωσει σιγουρα ζωες στο μελλον.
    Ειναι serial killers.
    Ελπιζουμε να συνεχισουν τον αγωνα τους εναντια στο παιδοκτονο κρατος οι χαροκαμενες οικογενειες και καποια στιγμη,με την δημιουργια της αερογεφυρας, να μεγαλωσουν ακομα περισσοτερο οι πιθανοτητες να επιστρεφουν σωα αυτα των οικογενειων που εχουν την τυχη να εχουν-ακομα-ζωντανα παιδια στο σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστας-Φλωρινα12 Νοεμβρίου, 2010 07:50

    Θυμηθηκα σχετικο κειμενο σου ρε Στηβεν,με καποιον μαθητη που σκοτωθηκε εκει.Και απορω ρε πουστη μου,ναι απορω,πως παιζουν ακομα με μακετες.Ολα στον βωμο της ψηφοθηριας.Δεν πιασαμε πατο απλα,εχουμε παει υπογειως πλεον.Και ο Τζεφρυ πηγε την Παρασκευη στο Πεντελικον,να τον μαλωσει ο Γιωργης ο Μπομπολομαστορας.....Πεσανε τα εσοδα των διοδιων,κατι πηγε να παιξει με εκλογες,που πας ρε γατακι τον ειπε ο Μπομπ,εμενα με ρωτησες???
    Καλημερα αδερφια,περιμενω να ξημερωσει αυριο να δω απο κοντα τι θα μαγειρεψει ο Μανολο στην Τουμπα.
    Χρηστο κεντας και παλι,και ας με κουραζεις καποιες φορες,με τα σεντονια.Ας ειναι,δεν μπορεις να σταματησεις το ποταμι,μπορεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σημείο στο οποίο αναφέρεται ο Στήβεν ήταν πάντα καρμανιόλα. Έμενα λίγα μέτρα πιο κάτω και ακόμα και τριάντα χρονάκια παλαιότερα που δεν υπήρχε τόση κίνηση, η διάβαση εκεί ήταν άστα να πάνε.

    Θεωρώ ότι η υπόθεση είναι θέμα πολιτικής βούλησης: κύριε νυν πολιτικέ/παράγοντα/δημοτική αρχή δεν θα δικαιούσαι να ξανα-ασχοληθείς με αυτό που σε καίει γιατί κερδοσκοπείς, ανεβαίνεις κοινωνικά και γεμίζεις τον άδειο σου χρόνο, αν προηγουμένως δεν έχει δοθεί οριστική λύση σα αυτό το θέμα που, σε τελική ανάλυση, αφορά και την οικογένειά σου: γιατί δεν είναι δυνατόν να κατοικείς στα Καμίνια και να πολιτεύεσαι στο Ψυχικό…

    Έχει δίκιο ο Χρήστος που λέει μήπως η λύση θα ήταν να πάθει ένα ατύχημα κάποιος «αρμόδιος». Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί των κρατούντων σ’ αυτή την χώρα. Ακόμα και στο -ιδιαίτερα υποβαθμισμένο- Κογκό στο πρόσφατο ταξίδι μου είδα στη μέση του πουθενά έργα -ορισμένα των οποίων πολύ μεγαλύτερα από αυτή την έρμη γέφυρα/ανισόπεδο κόμβο της Κηφισίας- τα οποία αποφασίστηκαν εν μία νυκτί με πολιτική απόφαση του Προέδρου και υλοποιήθηκαν σε ένα μήνα (θα μπορούσε να γίνει σε μια εβδομάδα αλλά οι ρυθμοί εκεί είναι πιο αργοί). Κι εδώ, στην χώρα με 98% ηλιοφάνεια, ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο αναφορικά με το ποιος είναι αρμόδιος να αποφασίσει και να υλοποιήσει το έργο. Δεν είστε όλοι αρμόδιοι, καθίκια, αλλά είστε υπεύθυνοι για το χάλι, ο καθένας από το μετερίζι του.
    Δυστυχώς όμως στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρει ο pølsemannen για την περίπτωση του αισχροκερδούντα μεγαλομπακάλη: «Δεν ξαναπαίρνω μέχρι να ρίξεις τις τιμές». Οι μαθητές και οι άλλοι πολίτες δεν μπορούν να πουν «δεν ξαναπερνάμε τον δρόμο μέχρι να κάνεις πεζογέφυρα»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είσαι καλά πάντα steven και να ανεβάζεις πάντα όποτε μπορείς τέτοια κείμενα. Για να ξυπνάμε αδερφέ , μέσα από αυτό τον ύπνο του δικαίου που βρισκόμαστε. Να ναι καλά κι Σόλωνας εκεί πάνω με τα υπόλοιπα αγγελούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε ολους.
    Ναι Κωνσταντινε, θαμπορουσε να πει "δεν κανω αυτο..δεν κανω εκεινο...δεν αγοραζω αυτο...αν δεν κανεις αυτο."
    Το πρωτο βημα δειλα-δειλα εγινε ομως. Ειπε: "Δεν παω να ψηφισω αν δεν αναφωνησεις το "δυστυχως επτωχευσαμεν,ξανα"
    Μεγαλη στηγμη. Να βγει στο μπαλκονι του Great Britain στο Συνταγμα,με παραληρουντες υπηκοους απο κατω και ακριβως στις 12 το βραδυ-κατι σαν την Ανασταση-να αναφωνησει υπο τους ηχους των Europe και του The Final Countdown το "Επιτελους αδερφια, εφτασε η μεγαλη ωρα.Επτωχευσαμεν επιτελους".
    Εχω την εντυπωση οτι και ο ιδιος-οπως και πολυς κοσμος- θα αναρωτιεται πως διαολο εχει αναδειχθει ο Τρυκουπης σαν ενας απο τους μεγαλυτερους πολιτικους του αιωνος,παρ'ολο που ειπε το "επτωχευσαμεν". "Στα χερια του εσκασε η βομβα και εγινε ηρωας", θα σκεφτεται πολυ ορθα ο καραφλος."Κατι σαν τον Ξηρο για τους αναρχικους".
    Και περιμενει την ημερα που θα αναγγειλει το χαρμοσυνα δυσαρεστο νεο, για να μπει στα κιταπια της Ελληνικης ιστοριας με κεφαλαια και σε σφηνοειδη γραφη.
    Ο φερον δυσαρεστες ειδησεις,γινεται μερος του δραματος και διασωζεται δια μεσω της ιστοριας η οποια περιθαλπτει τους αναξιοπαθουντες.
    -- Ο Γιωργος ειναι ανθρωπος του Θεου.
    -- Τι μου λες! Δηλαδη... δεν ειναι ανθρωπος των Αμερικανων;
    --Μα τι σου λεω τοση ωρα.
    Νομιζω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια για το real estate της Μονης Βατοπεδιου.Τζαμπα πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: Για τον Σόλωνα ήταν εκείνο το κείμενο και αυτό είναι η συνέχεια του. ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΛΑΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ, για να προστατέυσει έναν μαθητή που πάιρναγε με κόκκινο, ο οδηγός μιας μοτοσυκλέτας σήμερα είναι κλινικά νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα.Τα ΡΕΜΑΛΙΑ λεφτά για μια γέφυρα(και πολλές άλλες) δεν έχουν.Αλλού όμως δίνουν σε βαθμό που σε κάνει να βγαίνεις από τα ρούχα σου.Διαβάστε τι κάνουν οι ΞΕΦΤΥΛΕΣ:
    Εδώ δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και συνεχώς γίνονται περικοπές μισθών η Ελλάδα εμφανίζεται ως «δωρητής» με το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε μεγάλο έργο που θα γίνει στον Αξιό ποταμό στα Σκόπια
    Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο της γειτονικής Χώρας που αναφέρουν ότι η Ελλάδα και η Ελβετία θα είναι οι «δωρητές» στον μεγάλο σταθμό καθαρισμού του Αξιού ποταμού στην περιοχή της Γεύγελης.
    Όπως γράφουν οι σκοπιανές εφημερίδες η Ελλάδα θα συνδράμει με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Ελβετία με 6.800.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κρήτη το 2008 είχε ανεργεία 4,8%.Το 2010 έχει 11,9%.Στην Περιφέρεια Κρήτης βγήκε περιφεριάρχης που υποστηρίζεται από το Πασοκ από τον πρώτο γύρο.Να πώ κι άλλα;
    Μιλάμε για το άξεστο ρεμαλι Νεο έλληνα που έχει αυτούς που τους πολιτικούς που του αξίζει.Χάνει τα ίδια του τα παιδιά και μεθάυριο θα ψηφίσει ένα Μπαγλαμά που είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάντια που έχουμε σαν κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Η Κρήτη το 2008 είχε ανεργεία 4,8%.Το 2010 έχει 11,9%.Στην Περιφέρεια Κρήτης βγήκε περιφεριάρχης που υποστηρίζεται από το Πασοκ από τον πρώτο γύρο.Να πώ κι άλλα;
    Μιλάμε για το άξεστο ρεμαλι Νεο έλληνα που έχει αυτούς που τους πολιτικούς που του αξίζει.Χάνει τα ίδια του τα παιδιά και μεθάυριο θα ψηφίσει ένα Μπαγλαμά που είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάντια που έχουμε σαν κράτος.
    --------

    twra pou tha anevei pali to FPA kai tha ginoun apoluseis apo to dimosio , as ta ksekinisei apo ti kriti kai ta dodekanisa pou stirizoun me xeria kai me podia to mnimonio kai tous Jefreys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oi alloi oi mpaglamades sto karpenisi , psifisane ton eggono tou dracumel apo ti prwti kuriaki mi tyxon kai xasoune to kelepouri

    dwsane en-leuko ti poli tous se ena typaki me moni klironomia ena onoma kai ta mona ensuma pou xei kolisei itan otan ton pire n mana tou sa symvoulo sto ypourgeio tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εφορία έστειλε σε 96 ετών άνθρωπο περαίωση 11.000 ευρώ!!!
    Ο Καρεμπέ έπαιρνε στο Γαύρο όταν έπαιζε εκεί πριν πόσα χρόνια 3.000.000.Εφορία δεν πλήρωσε ποτέ!Τώρα μετά από τόσα χρόνια το θυμήθηκαν και τον ψάχνουν(;;;)και τον κυνηγάει το ΣΔΟΕ.Εσύ αμα χρωστάς 120 ευρώ από πρόστιμο πόσο αργά πιστεύεις θα σε ψάξουν;Άμεσα λέω εγώ.
    Φυσικά για να μην ψαχθεί ο κάθε Καρεμπέ στην ώρα του κάποιοι έχουν βιλλίτσες και κοτεράκια και τα λεφτά στα νησιά Καϊμάν.
    Απο σένα κακομοίρη τι να πάρουν;Πορτοκαλάδα κέρασμα;Τρέχα λοιπών να γλύψεις την Κυριακή να συνεχιστεί ο πλουτισμός μερικών,ε, αν πεθάνουν και μερικά παιδάκια τι έγινε,σιγά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oi alloi oi mpaglamades sto karpenisi , psifisane ton eggono tou dracumel apo ti prwti kuriaki mi tyxon kai xasoune to kelepouri

    dwsane en-leuko ti poli tous se ena typaki me moni klironomia ena onoma kai ta mona ensuma pou xei kolisei itan otan ton pire n mana tou sa symvoulo sto ypourgeio tis
    ------------------------------------------------

    Μιχάλη θα μάθει κι αυτός στο δικό μας το κεφάλι να κουρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαστε οι “κότες” του Αιγαίου.Γιατί;
    «Υπάρχουν τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο υπέδαφος του Αιγαίου και στη θάλασσα της Κρήτης, αλλά η Ελλάδα τρέμει την αντίδραση της Τουρκίας και δεν τα εκμεταλλεύεται.»
    Η αποκαλυπτική αυτή καταγγελία γίνεται από τον Έλληνα καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ, κ. Θόδωρο Καρυώτη, ο οποίος ήταν και μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.Είπε επίσεις:
    '' Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν τόλμησε να πει στον Τούρκο ομόλογό του, Νταγίπ Ερντογάν, τίποτα για την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου στο υπέδαφος του πελάγους.

    '' Οι Κυπριακές κυβερνήσεις από το 2004 μέχρι σήμερα παρακαλούν τους Έλληνες πρωθυπουργούς να συμφωνήσουν για την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων τους, ώστε να εμποδιστεί η Τουρκία να κάνει έρευνες για πετρέλαια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, αλλά οι Έλληνες αρνούνται να το κάνουν.''
    Τι να σχολιάσεις τώρα;Πως να τους χαρακτηρίσεις αυτούς;Ρεμάλια;καθίκια;γλυώδη ερπετά;Το μυαλό κάπου σταματάει και δεν βρίσκει λογική εξήγηση.
    Κι όμως,κάποιοι,αρκετοί θα έλεγα,μεθαύριο θα πάνε να ψηφίσουν.Κάποιοι απο αυτούς θα πανηγυρίζουν κιόλας μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Μήπως να τους πεις καλύτερα "πράκτορες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι απλως δειλοι.
    Και ο δειλος μπορει να εχει ενα καρο αναγνωρισιμα στοιχεια,που υποπτευομαστε ολοι. Αλλα χαριν συντομιας και πολυ περιεκτικα ονομαζεται ετσι: Δειλος. Μπορει να ειναι θρασυδειλος. Μπορει και μουνοδουλος, η πουτσοδουλος,το πιο πιθανο.Μπορει κοιλιοδουλος.Καρεκλοδουλος. Και κληρονομικος δουλος.
    Η μεγαλη επανασταση εγινε και οι δουλοι των παθων τους δεν κατρακυλουν τα κοινωνικα σκαλοπατια, αλλα τα ανεβαινουν με ψηφοφορικο ασανσερ.
    Και οι "εγκρατεις" ας κρατισουν την καραβανα στο χερι για το συσιτιο, μες το δυσκολο καταχειμωνο που ερχεται.

    Μπαμπη,οσο για την ανεργια στην Κρητη, εμαθα το αλλο παραδοξο,απιστευτο και πολυ απογοητευτικο οτι οι Κρητες ειναι ο πιο παχυσαρκος λαος στην Ευρωπη. Τρομερο. Αυτοι που ηταν το προτυπο του υγειους και προκαλουσαν επιστημονικες αποριες πως διαολο κρατουνταν fit και χωρις αρρωστιες ως τα 100,τωρα ειναι σαν τα γιουβαρλακια,γεματοι χολιστερινες,τριγλυκεριδια, οι καρδιοπαθιες πανε συνεφο,οι καρκινοι θεριζουν και αγκομαχουν να ανεβουν δυο σκαλοπατια,εκεινοι που πηδαγαν γαιδουρα- η κρι-κρι- στον ανηφορο.
    Πραγματικα απογοητευτικο. Τι να πεις. Αν εκει ενεδωσαν και αλλοτριωθηκαν απο την "δυτικου τυπου" τρηφιλη και ευκολη ζωη και σκουπιδοδιατροφη,εμεις εδω δεν εχουμε καμια ελπιδα.
    Τωρα θα μου πεις πως γινεται σε μια κοινωνια που καλπαζει η ανεργια,να καλπαζει παραλληλα και το ατιθασο ατι της παχυσαρκιας.
    Νομιζω οτι καλλα κανουν και "πιανουν πορτα για τον χειμωνα". Φατε και φτιαξτε καμπουρες για αποθηκευση λυπους σαν Βακτριανες καμηλες,γιατι ερχεται πεινα "και των γονεων". Που θα επιρεασει αμεσα και τα τεκνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν ημουν πολυ μικρος,θυμαμαι την μητεα μαου να λεει συχνα-οταν το φαι δεν μας αρεσε,η υποτιμουσαμε καποια πραγματα : "σαν ερθει η κατοχη να δω τι θα κανετε. "Οταν ερθει η κατοχη να σας δω..."
    Και ετσι μου επλασθει μεσα μου η ιδεα οτι η κατοχη ειναι μια γυναικα. Μια κακια στριφνη σκληρη ακαρδη μεσοκοπη αγαμητη, που παιρνει κοντα της αυτους που δεν εκτιμουν τα απλα και τα δωρεαν.
    Μεγαλωνοντας αρχισα να μπερδευομαι,αφου περα απο το οτι ποτε δεν γνωρισα καποια κοπελα με τετοιο ονομα, με σιγουρια με πληροφορουσαν οι παπαδες οτι τετοιο ονομα δεν υπαρχει στο εορτολογιο. "Τι γινεται ρε πουστη μου" ελεγα.
    Εβλεπα κοσμο τρυγυρω να τρωει διμαγουλα. Φαγητα να πετιωνται στα καλαθια και στα σκουπιδια. χοντρομπαλαδες να ρευονται πανω απο ταμισοτελειωμενα πιατα τους εκει στις ψαροταβερνες και μικρα παιδια να παιζουν με τις μαριδες,κοροιδευοντας τις γατες.
    Ερχομενος εδω στην Αθηνα,σοκαριστικα ακομα περισσοτερο,βλεποντας τα τοσα αποτοξινοτικα κεντρα" αδυνατισματος,γυμναστηρια που παιδια,νεεοι ανθρωποι, με παρουσιαστικο και κινητικοτητα μεσοκοπου,χτυπιοντουσαν σε κατι σιδερα και διαδρομους να χασουν αυτα που με κοπο και χρημα απεκτησαν.
    Συχνα πυκνα-λογω των στενων πεζοδρομιων-τυχαινε να τρακαριστω με καποιον η καποια που η κοιλια του εβγαινε απο την γωνια, 10 δευτεριλεπτα πρωτου εμφανιστει και ο ιδιος. Και η πλακα ειναι οτι,οταν εκανα διακριτικα στην ακρη για να περασει,με κοιτουσε και με μισο ματι,παρεξηγημενος,γιατι τον ειπα με τον τροπο μου "χοντρο". Και πως να σε πω ρε φαλκονερα; Η να πρεπει να κατσω στη μεση και να με πατησεις σαν οδοστροτηρας μη τυχον και σε προσβαλω;
    Και συνεχως αναρωτιωμουν; Που στο διαολο ειναι αυτη η "κατοχη"; Μην ειναι Καταλανη που χορευει στους ηχους Φλαμεγκο,σαν την κατοχη μπαλας της Μπαρτελωνα; Μπα. Σιγα-σιγα μπηκα στο νοημα.
    Ειχαν απο τοτε ψιλιαστει οι ανθωποι, την χρεωκοπια,βλεποντας τις ασωτιες και τις απερισκεπτες υπερκαταναλωσεις με δανικα. "Δεν μπορει" σου λεει. "Που θα παει αυτο; Θα βουλιαξουμε..και τοτε θα ερεθει η "κατοχη".
    Και ηρθε η ρουφιανα. Χοντρη,δυσκινητη,φακλανα,με κλανιες αντι για βεγγαλικα και ρεψιματα αντι για γιασεμια.
    Και απλωσε την χοντροκωλαρα της σιγα-σιγα πανω απτα ασφυκτικα κεφαλια μας. --"Φατε βρε...γιατι δεν τρωτε"; να λεει χαιρεκακα. --"μα δεν εχουμε και τοσα πλεον...πρεπει να κανουμε κρατει...ειναι δυσκολα πια" να λεμε. Τρανταζεται στα γελια η χοντροκολη. Που να φανταστουμε οτι δεν ειναι αδυνατη ξερακιανη και χτικιαρα. Ειναι στρουμπουλη κατακοκινη απο το λιπος. Που ολο και θα μεγαλωνει και θα απλωνει η καριολα,παιρνοντας απο τα δικα μας κιλα. Μεχρι να μεινουμε πετσι και κοκκαλο.
    Δεν ειρθε οπως νομιζα. Με κακιες και βρισιες,κρατωντας ενα ραβδι και βριζοντας. Ηρθε χαμογελαστη με ροδομαγουλα. Κρατωντας δανεια,καρτες,ομολογα,υποσχεσεις,μισθους παχυλους,επιδοματα και χιλια δυο αλλα καλουδια.
    Και πρεπει πλεον να τα δωσω πισω. Ολα.
    Και θα πρεπει τωρα σφηνωμενος στη γωνια μου με χιλιαδες αλλους, να την βλεπω να χορευει και να ταρακουνα τα παχια της στους ρυθμους της Ευρωπαικης μπαντας.
    Και εμεις εδω,στις ακρες των δρομων,ριγμενοι κατω και αδυναμοι να παρακαλμε για καποιο κοψιδι που ισως πεταχτει απο τα τραπεζια της χαρας εκει. Ισως χρειαστει να δωσουμε και μαχες με τα σκυλια που μας τρυγιριζουν κλεβοντας το φαι μας.
    Και ειναι τοσο ακαρδο να πολεμας και να χτυπιεσαι με τον καλυτερο σου φιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. entometaksu auta pou leei edw kai mines o steven gia ton adamidi kai ti sxesi tou me to patera , ta grapse simera kai o kaisaris sto goal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Όπως πάντα, ΑΨΟΓΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Mikew21hlk: Αδερφέ, είναι κι άλλα που ΔΕΝ γράφονται ακόμα. Ο Καίσαρης ο φίλος Κώστας - ο παλιός και τεραστιότερος αποδυτηριάκιας - κάθε μέρα μπαίνει εδώ και διαβάζει. Βλέπεις με την αποχωρηση απο τον Φ, έχασε την σπιρτάδα χώρια που μπήκε σε συμφέροντα και δη σε αφημερίδα του ντεμοτεχνείου, της Αγγέλας, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ. ΓΚΕΓΚΕ;
    ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ 2 ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ton kaisari ton psilopaw giati kratise kapws xaraktira sto thema nikolaidi kai sto thema vatraxou
    distixws gi auton douleuei mazi me kati mpilious mixous vergides katsarous kai loipous saxlamares

    steven o kosmos pasxei apo elleipsi realismou
    diladi nai men vlepei ton adamidi oti einai ontos ypallilos kai den exei tipote metoxes (ara einai anisxyros proedros ) alla ean auto tou to grapseis esy n' o kaisaris , tha se kraksei

    mi to pairneis prosopika , sa tis ekloges einai ena pragma kai san ki auta pou leei o xristos
    -mas ta fagane
    -mas ta klepsane
    -mas xrewsane
    -mas gamisane
    kai oli n ellada ws dia mageias pali prasinomple einai apo ti kyriaki pou mas perase

    kai tsakononte oi xazomalakes ama parei 7 perifereies o jefrys kai 6 o samaras n' t'anapodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ki auto ginete apo ta palia ta xronia

    autos o terastios nous pou skeftike ton "apo mixanis theo" kai ton evale mesa sto arxaio theatro , itane xiliades xronia mprosta apo tin epoxi tou
    epiase to sfygmo kai ti malakia tou ellina apo tote mexri simera

    giati oloi vlepoun pos gamiete to sumpan , alla perimenoun ton apo mixanis theo na to epanaferei
    kai de kounaei kaneis to kolo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας γυρισουμε στα της ΑΕΚ. Ο Μανωλιος,ειδε αρκετους να επιστρεφουν απο τραυματισμους και η αναλογια ετοιμων-ανετοιμων εγειρε ξανα υπερτων πρωτων. Χωρις να παυει βεβαια το εθιμο καποιου "απροοπτου" το οποιο μερα με την μερα γινεται καθεστως. Εκτος το γυφτακι,πανω-λεει- που αρχισε να μη τρεμει μενοντας περισσοτερο απο 25 λεπτα στο χορταρι. Κοιτα να δεις φιλε μου.
    Εχουν αργησει ανησυχιτικα οι Τζεμπουρ,Καφες στο ραντεβου με τις θλασεις. Γι'αυτο και οι αποδοσεις ανεβηκαν λιγο. 1.60 και 1.76 αντιστοιχα.
    Ελπιζουμε να παμε καλα αυριο. Κατι η παραδοση,κατι οι επιστροφες...
    Αλλα ειναι και το αλλο. Τα σκαμπανεβασματα της ομαδας ειναι εντονα και διαρκουν. Αν εξαιρεσουμε δυο παιχνιδια,αυτα με Αρη και βαζελο,η αληθεια ειναι οτι σε ολα τα αλλα-ανεξαρτητως αποτελεσματος-μας εμεινε μια ξυνη,περσυνη εικονα.
    Να ελπιζουμε οτι ειμαστε για τα ντερμπυ,κατα ενα περιεργο αλλα και ευκολα εξηγησιμο τροπο; Να το ελπισουμε. Ισπανο προπονητη εχουμε,σε καινουριες αγορες κοιταμε, τα "κονε" του τα εχει,οπως και η ομαδα εχει αρκετους για πουλημα.Εστω και ετσι,ισως κατι γινει στα επομενα δυσκολοτατα παιχνιδια μας.
    Και ο Νοεμρης ειναι κομβικος μηνας για τους δυο απο τους τρεις κυριους στοχους.
    Αλλα παλι λεω το εξης. Ο ΠΑΟΚ ειναι ανεβασμενος,με πολυ καλη ψυχολογια και δειχνει να ξαναδενει. Θα κερδισουμε ΞΑΝΑ; Η Καβαλα,ηδη δυο ηττες κολλητες και την Κυριακη παει στην Τριπολη,την οποια δεν βλεπω να χανει ξανα στην εδρατης. Και την επομενη Κυριακη παιζουμε "στην πιο ομορφη πολη της Ελλαδας" οπως λεει και ο Steven. Οπου δυσκολευομαστε σχεδον παντα. ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ;
    Και ακολουθει το ντερμπυ με τον οσφπ,το οποιο ειναι εκ'των πραγματων δυσκολο. Και μεδολαβει και ο Ευρωπαικος αγωνας. Ποσοι θα ειναι μεχρι τοτε διαθεσημοι; Ποσοι θα ειναι οι -αναμενομενοι πλεον-τραυματισμοι;
    Με λιγα λογια,αγγουρακια ερχονται. Και ειναι μια καλη ευαιρια να δοκιμαστουν,να τεσταριστουν αρκετα πραγματα. Η αντοχη και η πιεση στους παικτες. Η σωματικη κοπωση και οι αναποφευκτες απωλειες και οι αλχημειες απο πλευρας Χιμενεθ και βεβαια το πως ο ιδιος θα συμπεριφερθει σε ενδεχομενες ηττες.
    Για να δουμε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μην απορείς για το πρασινομπλέ. Βόλεψαν αρκετούς γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να βουλώσουν στόματα και συνειδήσεις. Αυτούς ακριβώς τους πρασινομπλέ εννοούσε το χοντρογούρουνο ο Πάγκαλος όταν έλεγε πως μαζί τα φάγαμε.Και πάνω εκεί ποντάρουν ακόμα και δεν τα έχουν μαζέψει για την κανουν σε τίποτα Γαλλίες και Αμερικανίες όλοι αυτοί οι λαλακηδες που ένα ένσημο δεν κόλησαν στην ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: Νομίζω οτι στην Καβάλα θα κερδίσουμε. Επίσης αυτήν την βλέπω να κερδίζει στην Τρίπολη. Όπως και τον Άρη και τον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Savvas είπε...
    Μην απορείς για το πρασινομπλέ. Βόλεψαν αρκετούς γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να βουλώσουν στόματα και συνειδήσεις. Αυτούς ακριβώς τους πρασινομπλέ εννοούσε το χοντρογούρουνο ο Πάγκαλος όταν έλεγε πως μαζί τα φάγαμε.Και πάνω εκεί ποντάρουν ακόμα και δεν τα έχουν μαζέψει για την κανουν σε τίποτα Γαλλίες και Αμερικανίες όλοι αυτοί οι λαλακηδες που ένα ένσημο δεν κόλησαν στην ζωή τους.
    --------------

    etsi
    ki an o steven grapsei pos opoios psifise autous tous vlakes einai volemenos , exei ntalaveri mazi tous n' apla einai ilithios pali tha vrethei o ksipnitzis na pei ti malakia tou opos kai sti fasi adamidi

    giati o mesos xazomalakas neoellinas den thelei na vlepei to profanes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακούστε το,ταιριάζει:
    http://www.youtube.com/watch?v=LXPONjoaSPY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και αυτό(Το άσμα):
    http://www.youtube.com/watch?v=TILwTz3e9DI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ας δουμε και τα παρακατω να γελασουμε και να κλαψουμε με τα χαλια μας.

    http://www.youtube.com/watch?v=OPE0s0TKmgw

    http://www.youtube.com/watch?v=pOe49lEx0OU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστας-Φλωρινα12 Νοεμβρίου, 2010 19:28

    Δεν παιζει τελικα ο Κοντρερας αυριο.Προβλεπονται γλεντια στην αμυνα του ΠΑΟΚ,με Μαλεζα και Τσιριλο.
    Αν εχει κεφια και πνευμονια αυριο ο καμηλιερης....
    Γιατι ο Μανολο σιγουρα θα εχει σκεφτει κατι.Οταν δεν παιζει ο Χιλιανος,γινονται απιστευτα σκηνικα πισω.Κανεις δεν μπορει να κουβαλησει μπαλα,και να μεταφερει παιχνιδι,απο το διδυμο του ΠΑΟΚ.
    Ε ρε τι εχει να γινει,ετσι και ανοιξει νωρις το παιχνιδι.Θα ιδρωσει ο κωλος του Φερναντο Χαβος,τα πλαγια μπακ που εχει,μονο αμυντικογενη δεν τα λες,
    και το καζανι φτανει σε θερμοκρασια βρασμου σε χρονο dt.Eιμαι περιεργος να δω φετος ΑΕΚ live.
    Δεν τον παιρνει τον Μανολο,να το παει κλειστα το ματσακι,οταν συμβαινει αυτο στην Τουμπα,παντα καθεται στον ΠΑΟΚ κατι,μια στραβοκλωτσια,κανα στημενο του Γκαρσια κλπ.Και η Βιγιαρεαλ ετσι την πατησε,και ασε να λενε για μεγαλειωδη εμφανιση τα παπαγαλακια στις φυλλαδες.Οταν ξυπνησε ο προνητης της,και εριξε μεσα το Ροσι και αλλαξε σχημα-ρυθμο,ηταν πλεον αργα.Για να δουμε,και να τα πουμε το βραδυ που θα γυρισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεμισαν τα ερτζιανα απο τα κουφια λογια του Αδαμιδη σε συνεντευξη στο nova. Mα,τι διαολο,αλλο καναλι δεν υπαρχει.
    Ας δουμε μερικα σημεια και ας επισημανουμε και εμεις αυτα που επισημαινει και αυτος,τα οποια εχουμε ηδη επισημανει απο αυτο το blog καιθεωρει ο ιδιος οτι πρεπει ορισμενα σημαια οντως να επισημανθουν. Κοινως: Κουραφεξαλα.
    Αφου: Οταν ρωταται για τον διαχειριστικο,πεταει μια ακαθοριστη περιοδο μεταξυ 4-5 εβδομαδων ακομα. Αντε να δουμε ποτε θα γεννηθει το βρεφος. Παρ'ολα αυτα,ειχε την πληροφορια πριν 10 μερες οτι "η προηγουμενη διοικηση πληρωνε 16.000 στην cosmote για κινητα".

    Για το διαλογο μεταξυ των κατεργαραιων,τις προαλλες στην συνελευση ειπε το εξης αμημητο και ενδεικτικο της θεσης του Σταυρου αλλα και της ΑΕΚ: "να παει ο κος Μαρινακης η ο κος Πατερας στον εισαγγελεα...η ΑΕΚ εχει εννομο συμφερον απο το πως εγιναν τα περασμενα πρωταθληματα..." Ο Χριστος και η Παναγια! Ζηταει απο τους αλλους δυο να προστατεψουν τα συμφεροντα της ΑΕΚ;
    Μιλαμε για δουλεμα χοντροκομενο. Εσυ πρεπει να το κανεις αυτο βρεεεεεεε!

    Για την διαιτησια εξεμανει και απαιτησε ιση μεταχειρηση και "ασφαλως και θα φωναζω οταν δεν μου δινουν 4 πεναλτι..." αλλα στο τελος της κουβεντας λεει το μαγικο "πρεπει να πιστεψουμε οτι οι διαιτητες κανουν μονο ανθρωπινα λαθη". Αιτε μου.Σταυραιτε μου. Και γιατι δεν το πιστευεις εσυ πρωτος απ'ολους και να παψεις επιτελους να φωναζεις αφου τα λαθη ειναι "προφανως ανθρωπινα". Η μηπως δεν ειναι, και τον ρομαντισμο να τον κρατησουμε για καμια οπερα του Τσαικοφσκυ.

    Γιατο γηπεδο ασφαλως ουτε λογος παρα μονο "θεωρουμε οτι η πολιτεια (αντε παλι με αυτην την καριολα) ειναι κοντα μας". Πανε τα πολλα και μεγαλα προεκλογικα λογια που μετεδιδε προεκλογικα. Πανε και τα "καθορισμενα πλανα", πανε και "τα χρονοδιαγραμματα" και κουβεντα περι χρηματοδοτησης.Μονο ενα "ειμαστε κοντα με την πολιτεια". Τωρα μενω ησυχος.

    (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. (συνεχεια...δηλαδη part 2. Κατι σαν το JEANNY του FALCO)

    "Εχουν βαλει 50 εκ. οι μετοχοι. Περισσοτερα δηλαδη απο τον Μαρινακη..." Τωρα αυτο το λες για καλο η για κακο; Οι "δεκα Ολυμπιακοι", τελικα εγιναν "10 μετοχοι για εναν του Ολυμπιακου";
    Και τελος π[αντων εσενα δεν σου πεφτει λογος και ουτε και φταις. Αλλα μη μας το παριστανεις για κατιρθωμα,αφου ο λαος της ΑΕΚ εχει βαλει τα τριπλασια σε αυτα τα χρονια και πρεπει να μαθει πασει θυσια τι απεγιναν αυτα τα χρηματα και πως φαγωθηκαν.Τα δικα σας αν δεν σας ενδιαφερει που πηγαν μην τα κοιτατε. Αλλα τα δικα μας πρεπει να βρεθουν που πηγαν και να κυνηγηθει κοσμακης. Και γι'αυτο-κυριως εισαι εκει. Και οχι για να μας κανεις να νομισουμε οτι εισαι ομουψης με τους αλλους δυο.

    Για την χρηματοδοτηση της ομαδας ειπε κατι "δεν παμε ξυπολυτοι στα αγκαθια..." Χα! Δηλαδη ειπε "Σαες την εσκασα...δεν σας λεω ειναι μυστικο..." Ελα βρε, πες μας ποιος ριχνει τα τοσα εκατομμυρια που εχουμε παλαβωσει ολοι μας.

    Για μεταγγραφες: "υπαρχει σχεδιασμος συγκεκριμενος..." αλλα (αυτο το "αλλα "ειναι το ζουμι σε καθε δηλωση)αλλα δεν εχουμε κανει καμια κουβεντα με τον προπονητη,ουτε και υπαρχει υπαρχουν ονοματα...και τα οικονομικα ΟΛΩΝ(βαζει κα τους αλλους δυο μεσα...για να μην ειμαστε μονοι) ειναι πολυ δυσκολα" Το ξερουμε Σταυρο και δεν περιμενουμε τιποτα. Ειμαστε Σπαρτιατες.

    Για τις ανανεωσεις,χειροτερα και απο προγνωση σεισμου: "Ο Τζεμπουρ θελει να μεινει μετε τα δυσκολαπαιχνιδια,τον αλλον μηνα δηλαδη" Ρε ποιον δουλευεις; Ακομα: "και τα τρια παιδια θελουν να μεινουν ΑΛΛΑ, "...δεν προκειται να βαλω την υπογραφη μου σε συμβολαιο που να κανει ζημια στην ΑΕΚ.Ολα ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ μεσα στο Δεκεμβριο". Τωρα μαλιστα. Τωρα μιλας καλυτερα.

    Ασφαλως και ειναι πρωταθλημα για δυο βρε Σταυρε."Ο ερωτας γεννηθηκε για δυο" που λεει και ο "Σερ". Που το ειδες εσυ το διαφορετικο; Με βελη στη φαρετρα που πας;
    Εκτος και αν το μονο εμποδιο σου ειναι η διαιτησια η οποια οταν βελτιωθει,η ομαδα θα πεταει θα γαμαει και θα δερνει. Μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ; ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
    " ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ Ή **** ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ( κοινώς Κόκαλη )**** ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ".
    ΑΡΑ; ΤΙ ΑΡΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ; ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΩ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
    "ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ" (άλλη ατάκα ). ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΧΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ. Η ΑΕΚ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο υπάλληλος του μήνα,προσεχώς φωτογραφία με το βραβείο στο χέρι, όπως είπε ο Χρήστος, δε βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαια με μεγάλες αμοιβές, που θα πληρώνουν οι επόμενες διοικήσεις. Υπογράφει μόνο για μικρά ποσά,700.000+ για το προπονητικό του αφεντικού, όλως τυχαίως.
    Οπότε, εαν το αφεντικό γίνει και μάνατζερ, θα μπουν οι υπογραφές. Μπορεί όμως να μείνει το αφεντικό στη διοίκηση για όσα χρόνια διαρκεί η μίσθωση και θα πληρώνει τον εαυτό του.
    Χρήστο μου, ο έρωταε γεννήθηκε για υπάλληλο και αφεντικό. Τρίτος παίκτης δε χωρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ: ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;
    Πού όμως τα δίνουνε; Και πόσα δίνουνε; Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΡΑ; ΠΑΛΙ ΑΡΑ; Ο ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΑΒΑΝΙ. Η ΑΕΚ ΣΑΝ ΕΣΟΔΟ, όπως πάει, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ, ΣΑΝ ΣΑΡΚΑ; Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ; ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ 1,5 ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ; ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΚ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ; ΕΓΩ ΜΙΚΡΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΕΚ Ή Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΕΧΩ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΤΥΠΟΥ, ας πούμε, ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ; ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ή ΟΧΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΔΩ.
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ( σιγά τον αντίπαλο ) ΣΑΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. steven
    σ ενα απο τα επομενα αρθρα σου θα ηθελα να γραψεις πως θα ηθελες την αεκ των επομενων 5 χρονων
    οχι μονο εσυ αλλα και ο χρηστος και εγω και τα αλλα παιδια γιατι το διαβασμα πισω απο τις γραμμες ειναι ευκολο, το δυσκολο μπροστα απο τις γραμμες ειναι
    οσον αφορα τον αδαμιδη σημερα δεν ηταν κακος και ειπε τα πραγματα με τον τροπο που του επιτρεπεται δημοσια να τα πει και μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ουτε ο αιμοδοτης ουτε ο ιδιοκτητης της ομαδος, αρα με τα μεσα που διαθετει καλα τα πηγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εαν γουσταρει να γινει μανατζερ ας το κανει και καλη του επιτυχια.
    Εγω ενα ξερω: Οταν αποφασιζεις να μιλησεις,πρεπει να εχεις καινουρια και σημαντικα πραγματα να πεις.
    Και οχι να καταντας σαν τον Πεταλωτη.
    Αφου τιποτα νεο δεν μαθαμε και καμια εξεληξη δεν υπαρχει αλλα ουτε και φαινεταιαπο πουθενα (δικα του λογια) τοτε τι διαολο τα θες τα μικροφωνα και τις συνεντευξεις;
    Μονο και μονο για να χαιδεψεις τα αυτια των 15ριδων; "γεια σου προεδρα μεγαλε" " εισαι μαγκας" κλπ. Μιλαμε για προγραμματισμενο σκοταδισμο.
    Δεν εχεις κατι να πεις,δεν μιλας. Η αν εχεις κατι να πεις, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ και επειτα μιλας.
    Ο ανθρωπος δεν ειπε απολυτως τιποτα καινουριο.
    Η συνεντευξη εδωθει μονο και μονο ορμωμενη απο τον αερα που εδωσαν οι Μαρινακης- Πατερας.Και ανεβηκε στη σχεδια του ο Αδαμιδης υπο τις επευφημιες των ασχετων και των πιτσιρικαδων και βγηκε στα ανοιχτα που πατωνει μεχρι το γονατο και παριστανει τον Καπτεν Σπαροου. Και αν χρειαστει και λιγο κουπι,παιρνει και την βοηθεια απο τις γνωστες φυλλαδες και τα γνωστα saits.
    Μη μας περνατε και για τοσο μαλακες. Απλα υπομονη κανουμε.Δεν παθαμε μαλακυνση.

    Υ.Γ Η ερμηνεια που δινεις αδερφε για την σταση του στα περιεργα πρωταθληματα,φωτιζει κατα εναν πολυ διακριτικο τροπο οτι ειναι πραγματι αντιΑΕΚτζιδικη.
    Αθωωνει με την εις ατοπον απαγωγη, τις υπεριφανες κατακτησεις των αλλων δυο.
    Και γι'αυτο και εγω χτυπιεμαι: Πηγαινε στον εισαγγελεα.Αφου αυτα ειπωθηκαν. Και εχεις και εννομο συμφερον οπως λες. Τι καθεσαι σαν την κλωσσα και περιμενεις;
    Αλλα που. Μεχρι τον Καραλη φτυανεις φουκαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χρηστο
    γραφεις παραπανω ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ
    για πες μου τι αλλο μπορεις να κανεις εσυ προσωπικα σαν χρηστος
    οχι μονο εσυ αλλα και γω για να μην τρελαθουμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. To 80% των σηματοδοτών στην Αθήνα έχει τοποθετηθει από την Σίμενς.Τι σημαίνει αυτό;
    Το καλοκαίρι δεν προχώρησε ο διαγωνισμός για την συντήριση των φαναριών με αποτέλεσμα τώρα που παθαίνουν βλάβες και ζημιές τα φανάρια να μην υπάρχει συνεργείο επισκευής διότι τα ανταλακτικά των φαναριών δεν είναι συμβατά με καμιάς άλλης εταιρείας!!!
    Με άλλα λόγια μας έχει δεμένους χειροπόδαρα η Γερμανική εταιρεία και ο διαγωνισμός θα ήταν ενας εικονικός για τα μάτια του κόσμου αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε εταιρεία συντήρησης.
    Σε ένα πολιτισμένο κράτος θα τους είχε βουτήξει όλους αυτούς ο εισαγγελέας και θα τους είχε χώσει μεσά,αυτούς που κάνανε την Σίμενς μονοπόλειο.Και μιλαμε τώρα για ακλόνητα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα σχετικά με τις μίζες της συγκεκριμένης εταιρείας και τους πολιτικούς που τόσα χρόνια τα πέρνανε.
    Πήγαίνετε λοιπόν αγαπητά μου παιδιά μεθάυριο να κάνεται το καθήκον σας, δίνοντας την ψήφο σας άρα και την εμπιστοσύνη σας προς την πολιτική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς dimitri: ΑΔΕΡΦΕ, Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ. ΜΟΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ LOBBY ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΩ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ. ΑΝΕΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΕΚ" ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΕΧΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΓΡΑΜΜΕΝΑ ( χωρίς πλάκα ).
    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, αν αυτό αντιλαμβάνεσαι. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ", ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παντως οπως βλεπω και τους δυο αγωνιστικα,θα πρεπει να δωθουν ως εξης: Ο Τζεμπουρ στον βαζελο,γιατι εκτος απο τον Σισε,δεν εχει απο καπου αλλου να περιμενει το γκολ. Αρα πρεπει να παει εκει.
    Και ο Σκοκο πρεπει να παει στον οσφπ καθ'οτι βλεπουμε ολοι ειναι λιγο αγονος πραγωγικα.Γκολ βαζει μεν,αλλα απο παραγωγη παιχνιδιου εχει μονο τον Ιμπαγασα. Ο οποιος θα σκασει,ειναι και μεγαλος. Αρα εκει ο Σκοκο θα ηταν πολυ χρησιμοτερος.
    Δεν ξερω,την γνωμη μου λεω. Τι λετε και εσεις ρε παιδια; Που να πουλησουμε και ποσο. Να λαβουμε υπ'οψην και τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα των αλλων δυο και να τους βοηθησουμε να ξαναπαρουν αλλο ενα πρωταθλημα και να εχουμε ησυχη την συνειδηση μας, η να τους πασαρουμε αναποδα,τον Σκοκο στον βαζελο και τον Αλγερινο στον οσφπ και να τους μπερδεψουμε και να εποφεληθουμε της αγωνιστικης τουςσυγχησης;
    Δεν γαμιομαστε λεω καλυτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ( μεγας Αεκτζής ) ΦΩΝΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ( όποιος θυμάται να το πει ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ.
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΟΜΩΣ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ. ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/9/2010.
    ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ; ( άσχετον; ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΥΧΑΡΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Δημητρη:
    Κατ'αρχην μπορουμε να κανουμε τον σταυρο μας να δωθουν σε καλες τιμες οι Σκοκο Τζεμπουρ και οποιος αλλος ειναι στη σειρα,για να βαλει κανενα φραγγκο στο ταμειο της η ομαδα.
    Κατα δευτερον, να ολοκληρωθει ο διαχειριστικος και να εχει αυτος αποτελεσματα. Που σημαινει να αφηνει περιθωρια κινησεων σε εισαγγελεις να κινηθουν κατα τον γνωστο τροπο και αχι ασαφιες του τυπου "διασπαθησης" "κακη εκτιμησης" "δεν υπολογιστικε" κλπ. Τα αποτελεσματα του και η σημασια που θα εχουν οι περαιτερω εξελιξεις,ειναι πολυ σημαντικες ΚΑΙ για αυτον που προκειται να αγορασει την ομαδα.
    Και βεβαια αυτο στο οποιο κινουμαστε οι περισσοτεροι-φανταζομαι-ειναι η πιο υπαρκτη,ορατη,ικανη να δωσει οραμα, και βιωσιμη λυση,δηλαδη της διοικησης Μελισσανιδη,με οτι αυτο σημαινει. Με οποιο σχημα διοικητικο.
    Προς το παρον παρεχουμε-οχι ακριτα-χρονο στην διοικηση Αδαμιδη να επιτελεσει το εργο στο οποιο της εχει ανατεθει. Δηλαδη,στρωσημο των ισολογισμων, διαχειριστικος ελεγχος,διακανονισμος με Morgan, λυση ε την Empire, να κανονισει τις ανανεωσεις (με οτι αυτο σημαινει)κλπ.
    Και οχι να μου παρουσιαζει καθε τοσο μακετες,να στελνει επιστολες της πλακας,να τραβαει κατα τα Σπατα καθε λιγο, η να κυνηγαει απο πισω τους αλλους δυο στις δηλωσεις.
    Κανεις δεν του ζητησε κατι παραπανω απο την διαχειρηση και τον απεγκλωβισμο της εταιρειας απο διαφορους διαβολους,προκειμενου να ειναι περισσοτερο βατη μια νεα κατασταση,δηλαδη μια καινουρια διοικηση,με ιδιοκτησια και οχι με περαστικους.
    Γι'αυτο και δεν καταλαβαινω και δεν γουσταρω τους λεονταρισμους του,τους οποιους κανεις δεν του τους επεβαλε,ουτε τον υποχρεωσαν.
    Ολος ο κοσμος ξερει στην ΑΕΚ οτι ειναι υπαλληλος του Παππα και του ανετεθει μια δουλεια. Ποιος μπορει να τον ψεξει για οτιδηποτε αλλο δεν κανει περα απο αυτα για τα οποια ειναι εκει;
    Γι'αυτο και "φωναζουμε". Οχι γιατι δεν κανει πραξη αυτα που λεει,η γιατι δεν προχωραει.Αλλα γιατι τα λεει αφου δεν ειναι για αυτο εκει.
    Αυτα θυμιζουν περιπτωσεις ανθρωπων που φωναζουν για να στρεψουν το βλεμα των αλλων ΑΛΛΟΥ.
    Αρα λοιπον η ΑΕΚ σε 5 χρονια οφειλει,πρεπει, να εχει γηπεδο και τεσσερα τουλαχιστον πρωταθληματα. Και περισσοτερους νεους φιλαθλους. Και μια νεα νοοτροπια εξω απο αυτα που μας εχουν συνηθισει τα τελευταια 15-16 χρονια οι δυο νταβατζιδες.
    Αυτα περιμενω και αυτα θελω.
    Τελος.
    Α, και να μη ξεχασω. Και ενα ποδηλατο απο τον Αι Βασιλη τα Χριστουγεννα.Το εχω απωθημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτός ο Αδαμίδης δεν έπρεπε να είχε έρθει ποτέ στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι δικηγορία.Που και γι αυτό έχω ένσταση κατά πόσο ήταν ένας πετυχημένος δικηγός που τα παράτησε όλα στην Αγγλία και ήρθε να βοηθήσει(;) την ΑΕΚ.Στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. steven
    η λυση μελισσανιδη ειναι η καλυτερη αλλα θα περιμενουμε για πολυ (μακαρι να βγω ψευτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. χριστο
    δεν πηρα απαντησα σ αυτο που σε ρωτησα
    οσον αφορα τζιμπουρ , σκοκο πακετο θα πανε στον παο μου φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αποριες: Αυτος ο Δημητριαδης,τι κανει ολον αυτον τον καιρο; Που βρισκεται; Υπαρχει;
    Το περιθωριο κερδους ενος μανατζερ σε περιπτωση πωλησης ελευθερου παικτη,ειναι μεγαλυτερο απο οτι να δωθει με ανταλλαγμα στην ομαδα την οποια φευγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τι να σου πω αλλο. Δεν μπορω να απαντησω καλυτερα.
    Περιμενουμε να γινει η κατεδαφηση,να παρουμε απο ενα καροτσι και ενα φτυαρι και να μαζεψουμε τα μπαζα.
    Προς το παρον βοηθαμε το διατηρηταιο να σταθει,με συνδρομες,με φωνες, με υπομονη και στηρηξη,μεχρι να ερθει η πολυποθητη απο την διοικηση συνδρομη της πολιτειας η οποια ειναι "πολυ κοντα" κατα τον Αδαμιδη.
    Αληθεια,πως γινεται η πολιτεια να ειναι "πολυ κοντα" και η διαιτησια πολυ μακρυα; Εγω νομιζα οτι αυτα πανε μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στηβεν,ενα παλικαρι ρωτησε τις προαλλες για ενδεχομενη επιστροφη του SUGAR.Οταν μπορεσεις ξαναγραψε την ημερομηνια................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς monegascos: ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ 8/3/2011. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ. ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ, ΑΚΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΡΙΣΤΕ; ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ; Ε, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΧ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.
    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Νοεμβρίου, 2010 11:47

    Δημήτρη, σωστό αυτό που ζητάς:
    1. Γήπεδο να έχει ξεκινήσει η κατασκευή μέχρι τέλος 2011. Ότι γίνει πρέπει να γίνει ΣΥΝΝΟΜΑ, μην έχουμε πάλι ΣτΕ. ΤΟ ΝΟ1 ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    2. Ξεκάθαρα λογιστικά και οικονομικά μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν για να λειτουργεί σωστά η εταιρία ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    3. Ξεκαθάρισμα της ομάδας (όχι των ποδοσφαιριστών κατ' αρχήν) από παρτάλια, δημοσιουπάλληλους, μανατζεροτσουτσέκια και λαμόγια. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ. Καμιά 20ρια άξια παιδιά χρειάζεται σε σωστό οργανόγραμμα (ας είναι και γαύροι, αλλά σωστοι επαγγελματίες!).
    4. Πριν έρθει ο επομενος, ένα ΜΠΑΚΑ, για να αρχίσει να το ξανασκέφτεται η φωλιά με τα κοράκια.
    5. Καθαρά ποδοσφαιρικά: ΝΟ1 η άμεση αλλαγή νοοτροπίας. Η ΑΕΚ να σταματήσει να είναι παιχνίδι του κάθε ΑΕΚάρα, ή προθάλαμος της τζένοα και της τσεζένα ή η χήνα με τα χρυσά συμβόλαια. Ο γκαμηλιέρης (που του τα έχω σούρει πολλάκις) λχ έγινε τούρκος μετά τον νέο πανιώνιο διότι οι συμπαίκτες του δε θέλουν ή δεν άντέχουν την ιδέα του πρωταθλητισμού. Σωστός (δυστυχώς). Επίσης θέλω να δω πειθαρχία και παίκτες που παίζουν ΚΑΙ για τον προπονητή τους. Οι άλλοι το μπούλο πάραυτα.
    6. Σημαντικό η ελληνοποίηση και το παιδομάζωμα με καλές ακαδημίες και προώθηση, σωστή εκπαίδευση και ανακάλυψη πολλών νέων παικτών σε όλες τις θέσεις. Ορίζοντας: Ανά 3ετία να βγαίνουν 4 καλοί από την U-21 και να μένουν στην ΑΕΚ 2. Δε μπαίνω σε διαδικασία "μου αρέσει ο γκερέιρο και δε μου αρέσει ο μπλάνκο λχ". Τα ποδοσφαιρικά βασικά θέλω, ταχύτητα και δύναμη απ' όλους και σωστή τεχνική. Όλα αυτά χρειάζονται τη νοτροπία που λέγαμε παραπάνω και κάποιον σωστό δάσκαλο.
    7. Η οποιαδήποτε υπόνοια κλικοποίησης ή πριμαντονισμού (λχ λατίνικη κλίκα) πρέπει να τελειώνει εν τη γενέση.
    Στα τρέχοντα: Με βάση τα παραπάνω κρίνω τις πρώτες κινήσεις του προπονητή ως απόλυτα σωστές. Ο άνθρωπος βρήκε μία προβληματική κατάσταση και εστίασε ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ στη νοοτροπία (η βάση της καλής δουλειάς σε όλα τ επαγγέλματα). Καλά κάνει. Προτιμώ να παίζω με μισή ομάδα και με 18χρονα λόγω θλάσεων, αλλά με ταλιμπάνους, παρά με πλήρη ομάδα, αλλά βολεμένους.
    Επίσης η ατάκα του "αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές πρέπει να προπονούμαστε σαν πρωταθλητές" μου αρέσει. Οι θλάσεις είναι θέμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι άλλαξε τη μέθοδο του μπουρουτζίκα (που δεν ξέρω αν ήταν σωστή) και έχουμε αυτά.
    Γι αυτό και δεν κρίνω συνολικά το έργο του αυτό αλλά τον ΕΠΟΜΕΝΟ δεκέμβριο. Ξεκινάμε από τη νοοτροπία και προχωράμε.
    Εγώ νομίζω ότι σε οποιαδήποτε εταιρία, εκτός από περιπτώσεις κραυγαλέων μαλακιών, χρειάζεσαι το λιγότερο 2 σεζόν (άντε τρέχουσα+επόμενη) για να κρίνεις κάποιον σε θέση ευθύνης. Τουλάχιστον από τη δικιά μου εμπειρία αυτό έχω δει. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που δεν εμπίπτει στους νόμους της φύσης και της αγοράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Νοεμβρίου, 2010 12:15

    Όσον αφορά τη χθεσινή συνέντευξη αδαμίδι, οι 2 νταβατζήδες κάνουν τη δουλειά τους και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι λόγια λόγια λόγια. Δηλαδή ότι πρέπει για δικηγόρο η φάση.
    Ότι ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ (και δυστυχώς και την ΑΕΚ συνολικά) να κάνει, το κάνει το παιδί.
    ουτως ή άλλως talk is cheap που λεν και οι αμερικάνοι, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010
    Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ


    Καλησπερα
    Σημερα στις 16.30 μια φιλη και συναγωνιστρια περασε απο τα διοδια Αφιδνων επιστρεφοντας στο σπιτι της ερχομενη απο Αθηνα.Σταματησε στο γκισε και δηλωσε αρνηση,οπως χιλιαδες συμπολιτες μας σε καθημερινη βαση.Η υπαλληλος της δηλωσε πως δεν θα να της ανοιξει τη μπαρα και οτι πρεπει να πληρωσει.Η φιλη μας την προειδοποιησε οτι αυτο που κανει ειναι αδικημα και μαλιστα αυτοφορω(παρανομη κατακρατηση) και της δηλωσε πως αν δεν της ανοιξει αμεσως θα αναγκαστει να καλεσει την Τροχαια να αναφερει το γεγονος.Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ "ΜΠΛΟΦΑ" ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ.
    Η φιλη μας καλεσε απο το κινητο της το 11880 και ζητησε να τη συνδεσουν με την Τροχαια.Την συνδεσανε με την Τροχαια Λαμιας οπου και ανεφερε το προβλημα.Ο υπαλληλος της Τροχαιας τη ρωτησε σε ποιο σταθμο διοδιων ειναι και σε ποιο ρευμα.Αφου πηρε τα στοιχεια που ηθελε της ειπε πως σε 1 λεπτο θα την αφησουν να περασει.Στη ερωτηση αν θα ερθουν με περιπολικο η απαντηση της Τροχαιας ηταν οχι,θα το διευθετησουμε τηλεφωνικα.Πραγματι σε 1 λεπτο η ταμιας δεχτηκε τηλεφωνο(απο τους προισταμενους της τους οποιους ειχε καλεσει η Τροχαια) και
    τρεμοντας απο φοβο ανοιξε τη μπαρα να περασει η εγκλωβισμενη για σχεδον 10 λεπτα οδηγος.
    Φευγοντας η φιλη μας περασε απο την τροχαια διπλα στα διοδια Αφιδνων για να επισημανει ξανα το προβλημα.Εκει της ειπανε οτι την επομενη φορα που θα αρνηθει υπαλληλος να της ανοιξει ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή