Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΙ ΝΕΑΙ, ΙΘΠΑΝΙΚΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ

           Τον πιάσαμε τον άλλον χθες, του τα σούραμε ξανά, αλλά ευτυχώς όλοι μας παραμείναμε στο σωστό επίπεδο της κουβέντας. Εξ άλλου δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πάνω απο μια καρδάρα με χυμένο γάλα. Και το θέμα μας είναι τώρα μην μας χυθεί εξ ίσου κι ο Χιμένεθ. Για τον οποίο αγνοώ αν το συμβόλαιο είναι κλειστό ή ανοιχτό με ανταμειβόμενους στόχους. Φυσικά αν είναι κλειστό, είναι ένα ακόμα έγκλημα εναντίον της ομάδας.
          Η νίκη στο Χαριλάου έκανε κακό τελικά σε κάποιους. Αυτούς που  πίστεψαν σε μαγικά ραβδιά. Φυσικά δεν έχουμε πολλούς τέτοιους στο blog αυτό σαν αρθρογράφους, αλλά είμαι σίγουρος οτι μας διαβάζουν μπόλικοι. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να μην ανοίγεις τα μάτια σου και να κατανοείς τελικά την απόλυτη ποδοσφαιρική αλήθεια, που για μένα είναι το πιο δίκαιο σπορ σε βάθος χρόνου: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( προς το παρόν αφείστε το αυτό ) ΤΟΤΕ ΤΑ  ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ.
         Επίσης παρέα με το 4-0 ήρθε και η νίκη επί της αλογοτροφής, ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΜΑΝΟΛΟ.  Και τελικά δεν ήταν το " πώς δέθηκε ο Νιόμπλιας κόμπος" ( αρκετά απλό μάλλον αφού απολύθηκε λόγω απανωτών μαλακιών κι όχι επειδή έχασε απο εμάς ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΜΠΟΣ.  ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΤΡΟ ( και τα τρία αμυντικά χαφ ήταν έξω ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ( όχι τυχαίο, διότι τέτοια έχει ξαναβάλει ) ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ, που σκέφτηκε εκεί στο κέντρο του γηπέδου " και τώρα πού να την δώσω; Δεν γαμιέται, ας σουτάρω". ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ: ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ , ο προπονητής δεν θα τον ρώταγε γιατί το έκανε απο τόσο μακριά; ΣΤΟ ΔΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ, ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ. ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
         Αλλά ας μην μακρυγορώ κι ας επανέλθω στο φιογκάρισμα. Στα δυο αυτά λοιπόν παιχνίδια - ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ -, η ΑΕΚ κατέβηκε με το            4-3-3, που όλοι επικροτήσαμε. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ;  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ή ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ; Κι εδώ κάποιοι θα πουν οτι λείπανε παίκτες. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ( την Τούμπα την θεωρώ λογική ). Και κάτι  άλλο: ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ 4-0, ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ; Για το τελευατίο αυτό, ο νοών νοείτω.
          Η ΔΕ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ 4-3-3. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  Αυτό είναι το πρώτο λάθος του.
        Βέβαια ο δουλεύων κάνει λάθη. Δεν λέω όχι. Το θέμα είναι τα λάθη να διδάσκουν ΚΑΙ τον ίδιο και κυρίως να μην επαναλαμβάνονται. Όμως εγώ έχω δει οτι ο Πανιώνιος, η Τούμπα, ο Εργοτέλης και η Καβάλα είναι καρμπόν παιχνίδια. Κι όχι μόνο στην τακτική, αλλά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Και μην μου πείτε οτι ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΔΟΒΟΛΛΕΫ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 32 ( ΛΥΜΠΕ, ΚΑΦΕΣ, ΔΕΛΛΑΣ, ΝΤΙΟΠ, ΠΑΤΣΑ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΥΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ( ΜΑΝΩΛΑΣ, ΜΠΕΡΝΣ, ΜΠΛΑΝΚΟ,ΣΚΟΚΟ ) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ: Είναι όπως όταν είχε έρθει ο Δώνης κι ασχέτως ρόστερ είχε πει οτι θα παίζει 4-3-3 ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ.
         Τέλος βλέπω μια ανακολουθία σε δηλώσεις, σκέψεις, στόχους σε σχέση με το τόσο διαβασμένο υλικό που είχε παρακολουθήσει απο DVD στην Ανδαλουσία. Και το οτι " δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω" μαζί με τα σηκωμένα με απόγνωση χέρια προς τον ύψιστο, δεν θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ . ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΑ DVD ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ( " παρέλαβα καμένη γη ", ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 46 ΚΙΟΛΑΣ ).
       Κι άντε και παρέλαβες στάχτη και κόκκαλα και αίμα και σάβανα. ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; Ο ΛΑΓΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΧΑΦ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ ΓΑΜΩΤΟ; Ρωτάω, γιατί κάνεις αλχημείες, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ - ανεξάρτητα τι βαθμό ποιότητας έχουν - ειναι στην διάθεση σου γιατί τους βάζεις σε λάθος θέσεις; Ο Μένγκελ είσαι και κάνεις πειράματα;
                             ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.
       ΥΓ1. ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΩΛΥΜΠΥΘΡΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.
       ΥΓ2. Μα κι ο τερματοφύλακας θλάση; Ήμαρτον, που λέει κι ο Γιώργης.
       ΥΓ3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΗ; ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΡΑΛΑΛΑ, ΕΞΩ Η ΨΑΡΑΓΟΡΑ.
         ΥΓ4.  Α ΡΕ  ΡΕΜΜΟ, ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ; ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΟΥ; ΖΕΤΑ, ΣΕ ΠΗΔΑΓΕ ΚΑΛΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ; ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΑΝΘΗΣ;
        ΥΓ5. ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΝΑΙ, ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ. ΜΑΛΩΣΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ.

59 σχόλια:

  1. exeis dikio

    kai idi sto gipedo arxisan oi mourmoures m'auti tin emmoni sto patsatzoglou o opoios den sernei me tipota

    kala pou irthan ta paokia to savato kai ksexarmaniasame allios...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. asxeto me ta agonistika

    ti tha ginei re pousti mou m'auta ta mpourdela ta diodia

    pera apo ta lefta, gyrizontas apo kavala mas spasane t'arxeidia na kanoume stasi kathe treis kai ligo

    10 stathmoi diodion kai 1 fanari sti stylida =11 staseis

    analoga ti kinisi , apo 3 min n kathe stasi , ena misaoro xameno minimum

    kai apo xtes prostethikan alloi 2 stathmoi

    ti tha ginei gamo to theo tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα Στηβεν.Πιστευω να διαβασες την δηλωση του Καντονα που προτρεπει τους Γαλλους να σηκωσουν οτι λεφτα εχουν απο τις τραπεζες,ως αντιδραση.Κατι που εχει ειπωθει κι εδω,αλλα ως συνηθως οι Ελληνες περιμενουν να κανει ο γειτονας την αρχη...Και φυσικα ειδαμε τι εγινε στην Ιρλανδια,οπου οι "πουλημενοι"(ολοι...?)δημοσιογραφοι στην αντιπολιτευση,τα`ριξαν κανονικα στην κυβερνηση τους.Χωρια που δεν πρεπει να παραγνωρισουμε το γεγονος οτι δεν εκαναν προκατ πορεια για το ΔΝΤ,αλλα στο ακουσμα και μονο οτι ερχοντε ανελαβαν δραση.Λεξη ΑΓΝΩΣΤΗ για τους κατοικους αυτης της χωρας.
    Παρενθεση,θεωρω τον Καντονα,τον Στοιτσκωφ,τον Χατζι,παλαιοτερα τον Μιλλερ,και καποιους αλλους σαν κορυφαιους οχι μονο ποδοσφαιριστες,αλλα και σαν οντοτητες εκτος γηπεδου.
    Ειναι πλεον ολοφανερο,πως οι υπουργοι της κυβερνησης δεν ειχαν καταλαβει τι υπεγραψαν στο μνημονιο.Θελοντας να αφησουν το στιγμα τους στην ιστορια,προσπαθουν με σπασμωδικες ενεργειες να ακουστει στον κοσμο οτι διαφωνουν με την τροικα,παιζοντας ομως εκ του ασφαλους...
    Υπαρχει εντονη κινητικοτητα στα βορειοδυτικα συνορα μας,αφου οι Σκοπιανοι και οι Αλβανοι γειτονες μας,ανοιγουν τις αγκαλες τους για να υποδεχθουν τις εναπομειναντες επιχειρησεις της Μακεδονιας,οπως επισης και οι Βουλγαροι που ευελπιστουν σε αυξηση των εσοδων τους απο τις μετακομισεις των επιχειρησεων της Θρακης.Μια Θρακη που δειχνει ετοιμη να υποδεχθει τρια τζαμια,και πληθος Τουρκων να εργαστουν στις καινουργιες Τουρκικες εταιρειες.
    Δυστυχως,για μια ακομη φορα,ο ελληνικος λαος(!),τρεχει να χειροκροτησει την ιδρυση ενος νεου κομματος,ενα κομμα που εγινε για να διασπαστει σε κομματια η λεγομενη δεξια,οπως εγινε και με τον Κουβελη,που τον ακολουθουν οι μη συμφωνουντες με την ξυλινη γλωσσα του ΚΚΕ.
    Διαιρει και βασιλευε λοιπον για μια ακομη φορα,και με την πληρη υποστηριξη των δημοσιογραφων και των καναλιων.
    Ειναι γνωστο οτι οι Ιρλανδοι ειναι σκληροτραχηλος λαος,και ο προτεσταντισμος στον οποιο πιστευουν,εχει συντηρησει αυτην την σκληραδα,κατι που εχει στοιχισει σε ανθρωπινες ζωες για δεκαετιες,και που μεταφερθηκε και στην Αμερικη,μην ξεχναμε την χθεσινη ημερομηνια.
    Δεν διστασαν να φτασουν σε ακραιες καταστασεις,προπηλακιζοντας στελεχη της κυβερνησης τους,οταν εδω οι μουδιασμενοι Ελληνες απλα καθοντε και παρακολουθουν το ξεγυμνωμα τους.Ειναι αποριας αξιον,το τι μυαλο κουβαλαει ο κατοικος αυτης της χωρας,και δεν αφηνει τον θυμο και την οργη του να ξεσπασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ksigithike o cantona

    http://www.youtube.com/watch?v=PcXOjTAIsSk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oso gi auto pou les conpater , pos na antidrasei meta tous nekrous tis marfin ?

    vgike to parakratos eksw kai katharise

    ase pou ta eksarxeia kana xrono twra exoune ginei pio isixa ki apo tin ekali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mike,εδω μεσα το βλεπαμε ολοι,κι ο ιδιος το εβλεπε αλλα...Και γω το ανεφερα αυτο,γιατι οταν εκανε τις νικες ο Χιμενεθ ηταν η δικη του ομαδα,οταν αρχισε τις στραβες η ομαδα ηταν αγυμναστη,δεν ηξερε που παταγε και ολα τα αλλα που λεει ο πρωτος τυχασπαρτος που παιρνει μια ομαδα.Και στην Καβαλα,ο Χιμενεθ ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.Παιζει το συστημα του Σερβου,οταν εκεινος ελεγε οτι κοιμαται με το 4-4-3 αγκαλια.
    Αυτον τον Καντονα τον πηγαινα με χιλια,ειδικα μετα το αεροπλανικο που εκανε στον μαλακα που του βρισε την μανα και ειχε την ατυχια νακαθεται κοντα στο χορτο,και σαν Τσακυ-Τσαν του τσακισε την μουρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστευεις στ`αληθεια οτι φταινε οι νεκροι για το αποχαυνομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai
    toulaxiston gia to komati pou evgene eksw kai diadilone

    oi upoloipoi einai thymata tou deltiou ton 8, egklovismenoi stis trapezes kai sta daneia

    kai olo mazi einai n xounta tou pasok pou lumenete ti xwra

    pisteuw pos meta apo polla xronia , tha xaraktiristei istorika auti n epriodos pou zoume apo to 74 ews simera san "ta xronia tou pasok " n' kati analogo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fantasou pos exei propagandistei toso polu o kosmos ,pou otan vgike kai n nea dimokrotia ,prospathise na kuvernisei SAN pasok

    kai ta ekane duo fores skata

    ki auto leitourgei se pollous anastaltika
    sou leei , kai oi alloi ta idia skata einai
    kai kathete st'auga tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρα,μην εχοντας καποιον να τον καθοδηγει,ο Ελληνας συμπεριφερεται σαν αβουλο ον,καταπινοντας οτι του δινουν.Μα εδω ειναι η καταληξη mike,οτι δεν εχει το σθενος να αποβαλει τον κομματικο προστατη,και πως απο μονος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ουτε να φαει που λεει ο λογος.Βλεπεις γιατι αναφερω πιο πανω για το διαιρει και βασιλευε,και για τον γελοιο ελληνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ma etsi einai
    kai polu swsta eipes auto gia ta komata maxilarakia tou dikomatismou

    ekeini ti mera sti marfin ginane polla

    kata arxin o kosmos pou itan etoimos na mpoukarei sti vouli , molis akouse to neo apo ti stadiou ,arxise na feugei me skumeno to kefali

    sta prohgoumena krisima lepta , n poreia tou PAME,gyrise apo fillelinon pou eixe ftasei kai eixe parei thesi mprosta apo ti vouli me ta ropala stramena pros to kosmo
    kai prospathousan na kalupsoun me tis ntoutoukes ta sunthimata gia to kapsimo tis boulis...

    apo tote teleiosan me sunoptikes diadikasies oi diadiloseis

    kati allo , paratirisate sti blogosfera ta sxolia gia theodoraki ?
    arxise to kraksimo gia ta krasia pou epine me to pagalo sti NET tis proales.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o kosmos auti ti stigmi ektononete ston skai stin ekpompi tou lavithi

    noritera ektonothike ston lazopoulo

    stin ekpompi tou papagiani

    to mesimeri stin ekpompi tou xristoglou pou pleon exei ginei politiki kai oxi athlitiki

    kai auto einai olo, nomizei oti etsi tha ksorkisei ta fadasmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χορτασαμε εθνικους ηρωες

    Ισως θα επρεπε ο κυριος Θεοδωρακης να μας εξηγησει πρωτα πως γινεται να καθεσαι να πινεις κρασακια και να κανεις πλακιτσα με ατομα οπως ο Παγκαλος...
    και μετα να μας λες οτι θα ιδρυσεις κινημα εναντια ολων αυτων που καταστρεφουν την Ελλαδα ενας εκ των οποιων ειναι κι ο Παγκαλος.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ---------------

    apo anartisi sto blog tromaktiko

    kai yparxoun ki alloi

    arxise n propaganda tou pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν γνωριζω τι εγινε τοτε,τουλαχιστον τις λεπτομερειες.Δεν ειμαι υπερ αυτης της αντιδρασης διοτι πιστευω πως ειναι ασκοπη και συνηθως προκατασκευασμενη.Αλλωστε,ειναι εκ των ουκ ανευ μια διαδηλωση που εκ των προτερων ξερεις οτι δεν θα φτασει εκει για οπου ξεκινησε,οπως επισης πιστευω οτι μια μερα απεργιας σημαινει βγαλαμε την υποχρεωση (οι εργατοπατερες...).Απο αυτο και μονο που αναφερεις,φτανει να καταλαβει κανεις το ποσο ανικανος ειναι ο ελληνας να αντιδρασει αμα δεν εχει καποιον να του πει τι να κανει και πως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sumfwna gia to mataio tis adidrasis kai ti prokataskeui

    alla n sugekrimeni , ITAN AYTHORMITI
    kai terastia,protognwri gia ta ellinika dedomena

    to poso malakas einai o ellinas , poso zoo probato exei ginei , fainete apo ti periptosi prwtopapa

    arxisundikalistis pouy perase apenanti kai o ellinas me ti psifo tou ton stelnei sto koinovoulio
    kai theoreite kai prwtoklasatos an krineis apo to xrono pou tou dinoun ta kanalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι mike,δεν μπορει να ειναι αυθορμητη και οι ντουτντουκες του ΠΑΜΕ να καθοριζουν την φορα της πορειας.Ο Πρωτοπαππας ειναι ο εκλεκτος των τραπεζων αλλα και των δυο μεγαλων κομματων,αφου ειναι εκεινος που συντονιζει τις οποιες αποφασεις παιρνει το συνδικαλιστικο οργανο των τραπεζων,ωστε να μην δημιουργειτε ντορος σε τυχον απεργειες.Θυμασαι ποτε ηταν η τελευταια απεργια των τραπεζων,πληντο κλεισιμο λογω των θανατων στην Μαρφιν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ma auto lew , den kathorizan apolutos tipota oi ntountoukes

    gi auto kathoristikan allios , me to varos ton 3 anthopon tis marfin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oi epagelmaties diadilotes kai oi pametzides , ksanaekanan poreies apo tote

    ta gnwsta me ta idia monotona sunthimata kai austira ligo kosmo

    osoi omos eixane katevei prwti fora to maio se poreia , DEN ksanakatevikan meta ap'auto

    kai osoi skeftotan na pane se poreia sto mellon, tous perase n oreksi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρα η πορεια σαν μεσο διαμαρτυριας δεν εκανε τιποτα...Πιστευεις οτι ειναι τυχαιο πως οι πορειες,ειναι η μονη αντιδραση των εκαστοτε νταραβερητζηδων? Μεχρι εκει θελουν να φτανει το πραγμα,για να εχουν την ευχερια προβοκατσιας.Οι Ιρλανδοι,εκαναν κατι οργανωμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. conpater είπε...
    Αρα η πορεια σαν μεσο διαμαρτυριας δεν εκανε τιποτα...Πιστευεις οτι ειναι τυχαιο πως οι πορειες,ειναι η μονη αντιδραση των εκαστοτε νταραβερητζηδων? Μεχρι εκει θελουν να φτανει το πραγμα,για να εχουν την ευχερια προβοκατσιας.Οι Ιρλανδοι,εκαναν κατι οργανωμενο?
    -------------

    sta sxetika me ti poreia

    http://www.youtube.com/watch?v=vF1trYzJCjk&feature=related

    des prosektika to video

    to PAME exei apoxwrisei giati teleiwse n epagelmatiki clasiki tou poreia kai o aplos kosmos omos exei meieni eksw apo ti vouli

    kai gyrizoune oloi oi pametzides kai kanoun ALYSIDA gia na prostatepsoun ti vouli

    kai otan o kosmos fwnazei authormita "kleftes" , oi epagelmaties diadilotes tou PAME ,tous kapelonoun me ti ntountouka

    M' autous loipon tous vlakes , den pame pouthena
    einai o kaluteros mixanismos elegxou ton diadiloseon , ti mpatsoi kai malakies

    katarxin opote gia kapio megalo thema prokeite na ginei poreia , ksekinane 5-10 diaforetikes me to prosxima mias kapias antipalotitas metaksy ton block pou sumetexoun

    kai ksekinoun apo diaforetikes afetiries kathe fora ki edw erxete auto pou eipes ,to dierei kai vasileue

    gi auto den katafernoun kati , enw upotithete pos ektononete o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. de kserw se ti fasi einai oi irlandoi


    alla thewrw pos opoiosdipote sovaros laos sto kosmo , tha petage me tis klotses tous sundikalistes kai ta komatoskula eksw apo tis poreies

    diladi ti exei na xwrisei enas ergatis pou ksekinaei apo ta propulaia na diadilwsei me ton allo ergati pou ksekinaei apo tin omonoia kai de ksekinane mazi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εχει να χωρισει τιποτα.Και θα σου πω κατι κι αν θες πιστεψε το.Ξερεις ποσοι δηθεν αριστεροι-κομμουνιστες ειναι ανεργοι? Αν πουμε οτι η ανεργεια ειναι 17%(που τοσο ειναι) αυτοι ειναι το 0,3%.Το γιατι δεν ειναι της παρουσης.Και το δηθεν που βαζω ειναι κυριολεκτικο.
    Σε καποια απο τα σχολια του Στηβεν,αναφερει συχνα-πυκνα οτι η μειψηφια κυβερνα,και ειναι η αληθεια.Βαζοντας την Ντορα να κανει κομμα,σπαει ενα μεγαλο κομματι σε μικροτερα,το ιδιο κι ο Κουβελης.Εχουμε λοιπον πολλα μικρα κομματακια πληυθσμου,χωρις δυναμη,που δεν μπορει χωρις συμμαχιες ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ,να ακουστει μεχρι το επομενο τετραγωνο...Για τους Ιρλανδους,να σου πω οτι οι μισοι της πολιτικης πτερυγας του Ιρα,ηταν πρακτορες των Βρεττανων,και μολις τους πηραν χαμπαρι διασπαστηκε ο Ιρα στην μεση.Ανελεητος αγωνας τοτε,για πολλα χρονια,με απιστευτης ωμοτητας καταστασεις.Αυτα που εγιναν με το ΔΝΤ,θα ειναι προαγγελος για το τι θα επακολουθησει.Αν δεν γινεται να ακολουθησουμε την προτροπη του Καντονα,ας παρακολουθησουμε μαθηματα απο τους Ιρλανδους.Που πυγμαχουν με γυμνα χερια,διοτι πιστευουν πως την δυναμη που παιρνουν απο την γη πρεπει να την μεταβιβαζουν ατοφια στην μουρη του αλλουνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το κράτος φοβάται μόνον εκείνον που δεν έχει να χάσει τίποτα.
    Ο συγκεκριμένος, πρωθυπουργός δεν θέλω να φύγει με εκλογές. θέλω να φύγει με 500.000 λαού έξω από το Μαξίμου και αυτόν να τον παίρνει ελικόπτερο από την ταράτσα, όπως τους ομοίους του στην Αργεντινή. Να τον πάει στην φυσική του πατρίδα, κι εκεί ας τον κάνουνε Γ.Γ. του ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το αρθρο του steven εχει πολυ ουσια
    δεν παρασύρθηκα από την πρόσληψη του Χιμένεθ; και τα γραπτά μου μένουν στο μπλογκ επειδη η ομάδα έχει δεδομένες αδυναμίες και ο Χιμένεθ δεν είναι θαυματοποιός
    Δηλαδή δεν θα κουβαλήσει από την Ισπανια το μαγικό ραβδάκι που θα μετατρέψει σε...Ρομπέρτο Κάρλος τον Καραμπελα, που θα αφαιρέσει καμία πενταετία από τις πλάτες των Λυμπερόπουλου, Δέλλα, που θα μεταμορφώσει τον Σαμπανάτζοβιτς σε Μάκο και σε Κατσουράνη τον Γκέντσογλου.
    Η ΑΕΚ απέκτησε, απλά, έναν κανονικό προπονητή που θα τα βρει όλα μπροστά του. Γι' αυτό, επαναλαμβάνω, ας μην τρελαινόμαστε
    Ότι κι αυτός ο κανονικός προπονητής έκανε περιεργα πράγματα στους 2 τελευταίους αγώνες; Εκτός 11άδας, Δέλλας, Καφές, Λυμπερόπουλος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κι εκτός βασικού σχήματος, Σκόκο, «Λύμπε», κόντρα στην Καβάλα! Αν είναι δυνατόν
    Ότι είναι ατιμωτικό για τον φίλαθλο της αεκ να βλέπει την ομάδα του να γίνεται παιχνιδι από την Καβάλα του Μάκαρου, του ανθρώπου που εβαλε το χερι του οπως και πολλοι αλλοι την τελευταια εξαετια έσπρωξαν την ΑΕΚ στο «γκρεμό των χρεών» και της απαξίωσης
    αυτο ειναι αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Νοεμβρίου, 2010 10:36

    Με εκλογές δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ.
    Δηλαδή η ντόρα και ο κουβέλης αποτελούν κάτι καινούργιο?
    Ας γελάσω.
    Η κρίση στην Ιρλανδία οφείλεται σε διαφορετικές παθογένειες από την ελληνική. Επίσης, οι Ιρλανδοί (που πολύ τους πάω γενικά) έχουν άλλες σχέσεις με επικυριάρχα κράτη (USA-UK) απ' ότι εμείς και -τέλος και σημαντικότερο- ενώ ο ελληνικός "λαός" έχει περάσει 35 χρόνια εκχυδαϊσμού, πολιτισμικής αλλοίωσης και χρηματοδοτούμενης διάλυσης οτιδήποτε παραγωγικού (για να μην πω 90), ο Ιρλανδός έχει με το ζόρι 10-15. Δηλαδή εδώ έχουμε 2 γενιές και το σύνολο πρακτικά του κρατικού μηχανισμού και παραγωγής να έχει εμποτιστεί στα ιδανικά του Παπανδρέα. Εκεί όλα αυτά είναι μία σύντομη παρένθεση και γρήγορα επανέρχονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι εκεί που θυμούνται από πριν τα φούμερα του "κέλτικου τίγρη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kalhmera aderfe Steven.

    De 8a sxoliasw gia to 8ema tou Jimenez.
    Eidika sto 8ema 4-3-3 poy anti8eta apo auto pou grafeis, auto sunh8ize na paizei mazi me to 4-4-2 diamond sthn Ispania.

    Alla 8a pw mia kouventa.
    Ksereis pote efuge o Ronaldinho apo thn Barcelona kai pote arxisan oi suxnoi tou traumatismoi? Sunde8hkan automata me ton tropo pou diaskedaze ta vradua.
    Ta idia kai o Rivaldo.
    Kai oi 2 parapanw Brazilianoi ghteutes ths mpalas, katalhksan sto ...Milano.
    Poso antekse o Galliani na tous plhrwnei ta sumvolaia? 1 (ena) xrono. Sth periptwsh tou Ronaldinho logw oti palepse na mpei sto prohgoumeno Mundial, 2.
    Twra ama psakseis shmerina NEA tou Ronaldinho grafei oti h Milan mallon 8a ton afhsei... Eleu8ero... Poly pi8anon na kathforisei pros Ellas, h Tourkia....

    Poios o logos pou ta grafw auta?
    Otan kaneis megalo forto ergasias se proponhseis, prepei o organismos na hremei argotera kai na ksekourazetai. Me ypno.
    Oxi ksenuxtia.
    Fusika 8a ksereis oti oi perissoteroi paiktes ths AEK kanoyn akrivws auto. Etsi den einai? Koimountai san poulakia apo tis 21:30
    h den einai etsi?

    Kai epeidh exeis mnhmh kai den eisai kanas tuxaios, 8a sou 8umisw to prwto pragma pou ekane to batraxi otan hr8e epi Gidopoulou.
    8umasai? Twra exoun ksexastei sth lh8h kai vgainoun oi palaimaxoi kai lene oti tous aggikse me thn sumperifora tou.
    Omws oti roufianeuan oi an8rwpoi tou Gidopoulou se poio club htan o ka8enas kai den tolmousan na vgoun oute gia ena poto? Ta ksexasane?

    Na 8umisw pws efuge o takounas apo thn AEK?
    Otan o ...batraxos gurise epi Makh, kai tou kane episkepsh sto spiti meta apo ksenuxti?
    Kai to gurise boomerang o takounas, alla h alh8eia htan, oti h AEK exane kai o takounas glentouse...

    Thn kalhmera mou kai pali. H AEK de xreiazetai auth th stigmh tipota parapanw.
    Oute paiktes. Oute proponhth. Kai mia xara plhrwnontai.
    PEI8ARXIA xreiazetai ston eswteriko kanonismo.
    Giati otan glentokopas sth Glufada kai se paraliakes, pws meta na paikseis th kariola th mpala??? OEO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kosta21
    ξεχασες να γραψεις ποιος θα επιβαλει την πειθαρχια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ CONPATER ΚΑΙ MIKE21HLK: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΩΣ: Η ΚΙΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΓΡΙΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΙ ( τα ξέρετε ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΩΝΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ. ΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ: ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Κώστας21: Αδερφέ καλά μου τα λες κι έχεις δίκιο. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές - απο πολύ παλιά - στα ειδικά εργαλεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @dimitri

    Kanenas. Monon an vroume paiktes pou pragmatika h filodoksia tous 8a einai na doksastous ws prwta8lhtes ths AEK... Ekei patouse kai to vatraxi kai h8ele Ellhnes.

    @steven

    H hlikia ligo rolo paizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έτος 2009 τέτοια εποχή.Ο Μπάγιεβιτς έξαλος απο την απόδοση ορισμένων παιχτών που ενώ στις προπονησεις τα κάνουν όλα καλά,στον αγώνα αδιαφορούν,δηλώνει ότι θα διώξει πέντε παίχτες.
    Σωτήριον έτος 2010(έφυγε ο Μπάγιεβιτς)ο Μανόλο εκ ανδαλουσίας δηλώνει κι αυτός με θυμό ότι θα φύγουν πέντε(!!!!)παίχτες!
    Τι είχε συμβεί τότε που τα είπε αυτά ο Ντούσαν;Τίποτα!Απλά μερικοί παίχτες τα ξύσανε με το δεξί και οι υπόλοιποι με το αριστερό.
    Τι θα συμβεί τώρα με τον Μανόλο;Εγώ λέω αυτοί που τα ξύσανε τότε με τα δεξί θα αλάξουν χέρι και οι άλλοι το ίδιο.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ.ΜΑΝΟΛΗΔΕΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ,ΣΚΟΚΟΙ,ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ 2004.
    Φυσικά όλα αυτά τα λέω με γνώμονα την μεχρι τώρα συμπεριφορά που έχουν δείξει που γι αυτούς η ομάδα σημαίνει κονόμα και βαρίδι ταυτόχρονα.
    ΥΓ:Που τον θυμήθηκες αυτόν τον Ανθή ρε Στήβεν;εξαφανίστηκε.Δεν θα έχει άλλη μάσα φαίνεται στην ΑΕΚ!Ήθελε να την αγοράσει κι όλας ο λαμόγιος σεφτελιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:Η Κίνα μέσω εταιρειών που ελέγχονται από το κράτος(φυσικά!)εκμεταλευεται όλα τα εδάφη της κεντρικής Αφρικής οσον αφορά πολίτιμα μεταλευματα,χρυσό δηλαδή,πολίτιμους λίθους δηλ.διαμάντια,και φυσικά πετρέλαιο.
    Τα δικαιώματα δε τα αγόρασε με έναν παρόμοιο τρόπο με αυτόν που πρότεινε και στην Ελλάδα ώστε να καλύψει αυτή το χρέος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. O Manolo pote de milhse gia 5 paiktes.
    Auta einai oneira twn batraxolagnwn ARD kai ligostwn opadwn tou amfiviou.
    Epishs o Manolo pote de milhse dhmosia gia apopomph paiktwn.
    Opoia sugkrish einai apla asteia. Sth telikh o an8rwpos kanei seminaria proponhtikhs kai exei diplwma. Den einai lamogio pou kanei mizes.

    Ean ..."ksekoumpistoun" ta ..."kataka8ia" poioi akrivws 8a einai o afros pou 8a mas er8ei? 8a mas plhroforisei kanenas telika?

    H PAE AEK kostizei. Oso kostize to 1995 mazi me ta xreh ths.
    Osoi exoun lefta as thn agorasoun. Den einai da kai tipota duskolo. Opoioi oneireuontai... xontropatates me lefta, as tous poune na viastoun giati ...8umwse o xaralampos. xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kosta ego onireyomai Melisanidi.
    Esi pigene sto gipedo na xeirokrotas ton Notia.
    Kia mhn ksexnas ton Papa kai ta matia mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Xaralampe. Ksereis ti? Perimena me to "asteiaki" sto telos na arxiseis na vrizeis.
    Ok to rikses sth psiloeirwneia, cool. xe xe
    Koitakse na deis.
    8a me piaseis kai 8a mou peis, ksereis Kwsta aurio erxetai o Melissanidis kai 8a valei 70 ek.
    Kai egw ti 8a sou pw? OXI OXI MHHHH..
    ASE ti oneireuomaste.
    Kai egw oneireuomai enan Seixh pou 8a er8ei opws sth Man City kai 8a xestoume apo th xara mas. E KAI?
    Dld gia na to kanw liana, 8umasai palia pou oneireuomastan ton patera tou Poly? Ton Basso?
    h ton Kapetan Latsh?
    Pou htan AEKtzhdes. FOLA. Akoma erxontai ....

    Egw xeirokrotaw ton Notia, h ton Pappa, OXI giati mou aresoun. OXI giati mou arkoun. ALLA GIATI me SWZOUNE. Opws to AKOYS. ME SWZOUNE.
    Me swzoune, GIATI DEN EIMAI SE PRWTODIKEIO opws to basket, pou de xreiazomai Karamanlides kai Lampropoulous. Pou de xreiazomai SFRAGISMENES EPITAGES KAI EGGUHTIKES EPISTOLES. POU PAIZW EURWPH KAI VLEPW THN AEK STO BELGIO...

    Megalo 8ema auto. Kai exei dikio o XX. Pappas-Notias kai ta matia mas. DIOTI AMA FUGOUN??? Thn GAMHSAME patokorfa.

    Ektos an o ...Melissanidis pou grafeis, exei TA ARXIDIA kai ta KOTSIA na ka8isei ekei pou ka8ontai autoi kai oxi na kapnizei POURA se mia 8esh sto OAKA. Oute kan ...GOLDEN VIP-SUPPORTER den einai... Oute kan mia gamhmenh xorhgia...

    AUTA VLEPW kai eimai REALISTHS.

    Notias-Pappas kai JIMENEZ? ME TA XILIA.
    APO TO NA GINW ZMPAOGK ME ZAGORAKI KAI GKAGKATSH KAI PWLHSEIS PAIKTWN SE GAUROVAZELO, PROTIMW AUTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ Κώστας21: Πάντως ο ΠΑΟΚ πούλησε, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Απο μας θα φύγουν τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κώστα21,κανένας Νοτιάς και Παππάς δεν μας σώζει.
    Διαχειριστές των χρημάτων μας είναι.
    120.000.000 έβαλε ο κόσμος από την τσέπη του από το 2004.Που είναι όλα αυτά τα λεφτά τώρα;
    Στην τελική αν θέλουν να είναι ''καθαροί''φεύγοντας από την ΑΕΚ(αμην,ποτε θα έρθει αυτή η ώρα!)να βγάλουν στο φως τον διαχειριστικό έλεγχο.ΔΕΝ το κάνουν όμως.ΓΙΑΤΙ; ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ξερεις τι είναι;
    ΚΑΜΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΑΡΗ.ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Κλείνοντας θα σου πω το εξής.Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για να συντηρήται απλώς,ομάδα για να συμπληρώνει το πρωτάθλημα.Αυτά τα λένε και τα κάνουν οι Κιντήδες.Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όλοι πουλάνε παίχτες εκτός απο εμάς.Εμείς χαρίζουμε ή πουλάμε σε τιμές κάτω του κόστους.
    Ξεπουλάμε μ'άλλα λόγια.
    Μαιστόροβιτς τσάμπα.Κυριάκος,τουλάχιστον ένα με εναμιση εκατομμύριο λιγότερα.Ιβιτς τσάμπα.Πλιάτσικας(δεν ήταν και παιχταράς)300.000.Λυμπε,τσάμπα ενώ είχαμε πρόταση αγοράς την προηγ.χρονιά.Σορεντινο,άγνωστο ποσο είσπραξης.Παπασταθόπουλος,2με3 εκατ.λιγότερα.
    Παλαιότερα Κατσουράνης,ξεπούλημα απο τον κοντό.
    Και μετά αγοράζουμε παίχτες όπως ο Λεονάρντο που τον είχαμε φέρει στο Μενίδι για προπονηση,αλλά λόγο οτι ήταν ξένος τον στείλαμε στον Θρασύβουλα που λέει ο Αλε.
    Έχουμε σήμερα έναν Σκόκο που είναι δέλεαρ για αρκετές ομάδες.Άν θέλεις να τον πουλήσεις αληθινά,δεν του δίνεις ένα εκατομύριο το χρόνο αλλά εναμιση.Και σε έξι μήνες τον πουλας στην αληθινή τιμή πώλησης,όχι τον χάνεις σαν ελεύθερο.Άσε το άλλο που ακούγεται,ότι τον έχουμε ''τάξει''
    Βέβαια όλα αυτά θα τα έκαναν άνθρωποι που θα αγαπούσαν την ομάδα και θα την έβλεπαν και σαν μια σοβαρή επιχείρηση,πχ Μελισσανίδης.
    ΟΧΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΤΖΗΔΕΣ.Σήμερα είμαστε για κανέναν Γκρεταρσον να κάνει βόλτες στας Ευρώπας και μας προτείνει παίχτες από τον Ατρόμητο Περιστερίου!!Λες και δεν τους ξέρουμε ποιοι είναι οι καλοί.Καφέ πίνουμε μαζί τους καθημερινά.
    Αστα λοιπόν,που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. λαικη βαση με χατζηχρηστο και κανελλοπουλο και ολοι να πανε να γαμηθουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Dimitri
    Ποιός Χατχηχρήστος,ο ηθοποιός;
    Ο άλλος καθόταν απέναντι και σκεφτόταν τα περασμένα μεγαλεία!
    Τον Κανελλόπουλο ξέχνα τον,τουλάχιστον μέχρι να μάθει να διοικεί την εταιρεία του μπαμπά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Steven

    Kanenas paok den poulhse.
    O Zmpaogk exei dioikhsh prwtodikeiou.
    Den yparxei epishmo metoxologio kai ta xreh tou einai pagwmena (80 ek eurw).
    Otan ksepagwsoun ta xreh, kai ton agorasei kapoios edw eimaste na ta ksanapoume.
    Oi AMK pou exoun ginei einai fusika paranomes kai gia auto enw phre meros o kosmos tou zmpaogk, kanenas den elave apodeikse, oute fainontai san ...metoxoi ths omadas.
    De ginetai mia omada Float me AMK. ;-)

    @Xaralampos

    Ean o Melissanidis 8elei na agorasei thn PAE , o dromos einai anoiktos na apodeiksei oti den einai arpakollatzhs.
    Dustuxws omws apodeiknuetai oti einai mikroteros kai xeiroteros se mege8os apo Notia-Pappa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O Kosmos evale 120 ek se 6 xronia.
    Sumfwnoi.

    120/6 = 20 ek to xrono

    De rwtaei kaneis omws posa eksoda eixe h omada.

    H PAE AEK loipon h8ele 25 ek to xrono gia na treksei xwris na valoume to ar8ro 44/OAKA/Eforia apo palaioteres xrhseis.

    25ek epi 6 = 150 ek thn 6etia

    Mpaineis kai 30 ek mesa. Osa lene oti einai h trypa mas (gia thn akriveia persi legane gia 32.6 ek)...

    Loipon? Auto me ta 120 ek oti mporousan na eixan diaxeiristei oikonomikotera, den shmainei oti h omada 8a phgaine kalutera agwnistika. ;-)

    O Diaxeiristikos Elegxos ti 8es akrivws na sou vgalei? Kai poios sou eipe oti de 8a vgei dhmosia? Na bgalei ton takouna spatalo? Monos tou ta eipe 8rassytata sthn sunenteuksh pou edwse sth NOVA... ;-)
    O elegxos to mono pou 8a kanei einai na pei o ...takounas "oriste den eklepsa, apla spatalhsa"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καποιος ψαροτουφεκας απο την Χακα δοκιμαζεται στα Σπατα. Προφανως ανακαλυψη του Γκρεταρσον. Να δικαιολογισει καπως τα λεφτα που παιρνει.

    Υπαρχει προταση της Τζενοα για το παιδι με τα τατουαζ; Οχι αυτο με τη μεγαλη μυτη. Το αλλο. 1.5 μυριο; Γενικα, τελος παντων, η μιση εντεκαδα ειναι περιζιτητη.Τι διαολο... εχουμε τοσα τεφαρικια; Και γιατι παμε τοσο χαλια;

    Ο Σκοκο υπεγραψε; Ακομα;

    Ο Εμμανουηλ δεν κινδυνευει απο τις -οποιες- αλλαγες του Δεκεμβρη.
    Υπαρχει βεβαια ο "κινδυνος" να γινουν μεταγραφες και να χαλασει το καλο κλιμα και η απελευθερωση που προκληθηκε με την ελευση του Ισπανου. Αλλα αυτος(ο κινδυνος) μαλλον θα αποφευχθει απο την εμμονη των δυο εναπομεινοντων μετοχων να μη δωσουν φραγκο για μεταγραφες,μη παρασυρομενοι στο ακατασχετο γαιτανακι σπαταλης και αλογιστων εξοδων,των "αλλων δυο" του Ελληνικου πρωταθληματος. Ευτυχως,σε αυτες τις ακολαστες και βουλιμικες εποχες,πρυτανευει η λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: Αδερφέ, μου μοιάζεις οτι υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη γραμμή. Καλά κάνεις βέβαια, αλλά να ρωτήσω το σύνθημα "μέτοχοι-αμέτοχοι κλπ", το φώναξες ποτέ; Ή ήσουν διαφωνία μέσα στην οργάνωση ή τώρα κάνεις μια κωλοτούμπα.
    Διότι τα 120 είναι του κόσμου ας πούμε, τα άλλα 170 απο χορηγίες δεν υπάρχουν; Ή υπάρχουν χορηγίες όταν δεν έχεις κόσμο;
    Κάνε μου την χάρη τώρα που θα υμνήσω το Νοτιά που μου θυμίζει ΔΝΤ εις βάρος της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. kosta21
    οχι μονο μιλησε για 5 παιχτες αλλα ειπε και τα ονοματα τους (στελεχος της ομαδος μου το ειπε)
    τωρα περι το βατραχολαγνων ειναι passee και γω ηθελα να σε ρωτησω για το ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ αν το εχεις φωναξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "μετοχοι-αμετοχοι μη φυγετε απο 'δω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΟ ( καλά τα λέω ; ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ega pantws to fwnaksa

    kai se rytmo trigona-kalanta

    kai ti simainei olo auto, den antilamvanome

    ante kai tous edioksa , giati mikrainoun tin AEK kai itan kai stin omada nikolaidi pou sixainome

    meta ti?
    protodikio ?
    emena prosopika de me xalaei katholou alla katalavainw ki autous pou tha xalastoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Mike21hlk: Το πρωτοδικείο δεν χαλάει τίποτα. ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΑΝΦΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Αν αποδείξεις οτι μια σύμβαση είναι επιζήμια στο δικαστήριο, ΕΛΗΞΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ( ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ ).
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. βλεπω τον συλλογισμο του mike και του kostas21 να αρχιζουν να ειναι με τους αμετουχους και μ ανησυχει
    λετε να ετοιμαζει κατι ο χατζηχρηστος?
    ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Oxi de to fwnaksa pote.
    Kai oxi h oikogeneia gia kapoio logo pou eseis nomizete den einai san ton Perisso.

    Epishs steven, oi xorhgies pane mazi me ta xreh 44, to OAKA, to 10% pou den evala mesa sta eksoda ths omadas. Ta opoia einai PAGIA eksoda ka8e xrono. Oloi ksexnate epishs oti mexri to 2009 h Nova mas kratouse me 1 ek to xrono. Otan kapoioi alloi pairnane 12 ek th dixronia.

    Kai na teleiwsw, oti proswpika pisteuw POLY LIGOUS tous twrinous metoxous giati mas parexoun sthn AEK mono ta aparaithta. Mono pou h PAE AEK xreiazetai PARAPAnW apo ta aparaithta. De 8elei apla na epiviwsei, 8elei na vasileusei.

    OMWS. Ean o kosmos de sthrizei.
    Ean den uparxei allos pou na valei lefta gia na vasileusei h omada, PROTIMW na epiviwsei.

    O mike opws vlepeis protimaei na pame prwtodikeio kai oti vreksei as katevasei.
    Egw proswpika DEN 8elw. Giati etsi opws einai h AEK twra uparxei estw mia prooptikh. An paei sto prwtodikeio de 8a uparxei kamia.

    Kai gia na teleiwnw me ton Melissanidi, EAN EINAI LEFTAS KAI MAGKAS opws grafoune oloi, AS SHKW8EI NA AGORASEI THN OMADA. OPWS EKANE O MARINAKIS. OPWS EKANE O VGENOPOYLOS.
    Alloiws einai TZAMPA MAGKAS. ANYPARKTOS. POY8ENAS.

    Dioti o Notias kai o Pappas, dinoyn ESTW auta pou dinoun. Pou einai POLLA PERISSOTERA APO OTI SUNOLIKA exei dwsei (*XRHMATIKWS) o MELISSANIDHS STHN AEK.

    YG O Manolo onomase 5 mesw radio arvyla. Auto mou ftanei. O Mizadoros xwris diplwma to ekane se sunenteuksh tupou. Ek8etontas paiktes, dhmiourgontas klima, kai telos ftanontas na malwsei me ola ta apoduthria. Ta en oikw mh en dhmw kurioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς dimitri: Τι να ετοιμάσει; Έχει κόψει την αντίδραση και καλά έχει κάνει. Το ΔΝΤ σε κάνει καναπεδάτο λόγω Μαρφίν. Ειδικά αν έχεις οφίτσια τέτοιες εποχές.
    Μάλλον η ΑΕΚ πάει καλά όμως αφού παίζει και στο Βέλγιο. Ο ΟΣΦΠ δεν πάει καλά που είναι εκτός Ευρώπης και κάνει περίπατο. Κι αυτοί όμως: τον Μαρινάκη και τα μάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χα! Για το γηπεδο -υποτιθεται- θα απαντουσε η "μεθυσμενη πολιτεια", σημερα. Οπως και μεχρι σημερα θα ελεγε το τελικο "ναι" ο Σκοκος δια μεσω Διανη. Ετσι δεν ειναι ρε Κετσετζογλου; και "score" και "ωρα";
    Η αυριο; Η μεθαυριο; Η του αγιου πουτσου μηπως;

    Οχι τιποτα αλλο,αλλα τελειωνουν και τα Σπατα και δεν ειναι πρεπον να δειχνουμε φωτογραφιες πριν ενα χρονο. Η μηπως ειναι; Δεν βαριεσαι. Δειξτε καμια φωτο του Στεργιουδα η του Μαυρου. Δωστε κανενα τυλιγμενο κασκολ. Κανενα dvd. Κανενα εισητηριο για να θαυμασουν οι τυχεροι την μπαρτσελωνα των Αχαρνων.
    "Μαλακες ειναι...δωσ'τους σοτο"

    Ειναι πραγματικα αγριο να παιζουν το παιδικο συναισθημα. Ειναι τραγικο να πατανε στην συναισθηματικη σου αναγκη.

    Το μονο που δεν ξερω και αμφιταλαντευομαι ειναι: προκειται για μαλακες η για πληρωμενους; Το βρηκα! Το πιο πιθανο,να ειναι και τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: Δεν τα ξέρεις πολύ καλά τα οικονομικά στοιχεία. Ή δεν κατηγορείς σωστά. Ούτε και την ουσία του 44 την έχεις πάρει γραμμή. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    Με το πρωτοδικείο πού πήγε στραβά ο ΠΑΟΚ κι η δαφνοστεφανωμένη; Για πες μας να καταλάβω δηλαδή. Ο Κόκαλης 4 χρόνια ήταν διορισμένος. Σε μας γιατί δεν υπάρχει μέλλον; Βλέπεις μέλλον με το Νοτιά και τα 700;
    Σε τιμάει που παίρνεις θέση οτι δεν φώναξες τίποτα. Ούτε κι εγώ φώναξα για άλλο λόγο. Η ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. ΒΓΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ( δηλαδή "φωνή χωρίς λαλιά" - το μεγάλο μας τσίρκο ) ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ΚΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Steven ta kserw arketa kala. Asxoloumai kairo me to 8ema. An exw la8os 8a fanei sthn poreia. De me enoxlei na kanw argotera kwlotoympa sto 8ema. Den foraw parwpides.

    Gia thn wra omws grafw auta pou pisteuw kai kserw. Oute grammes, oute tipota.

    Na piasw ena ena ta 8emata pou vazeis gia to prwtodikeio.
    Prwton gnwrizeis oti na paei mia omada sto prwtodikeio pleon den einai opws palia. Den exoyme oute epoxes Andrikou oyte Mhtsotakh. ;-)

    O Zmpaogk loipon, phge sth dioikhsh prwtodikeioy gia na pagwsoun oi ofeiles tou.
    Oi opoies kumainontai to ligotero sta 80 ek eurw. Tou prota8hkan 2 fores , enas ksexwristos nomos epi Orfanou, kai to ar8ro 44, kai arnh8hkan giati profanws den eixan lefta na dwsoun tis doseis. Emeis mphkame kai stous 2 nomous.
    O Zmpaogk auth th stigmh deixnei shmeia dialushs. To agwnistiko einai apla mia vitrina.
    Apo ton Santos phge sto Dermitzakh kai apo ekei ston Xavo. Paiktes agorazei mono apo ta diarkeias giati de plhrwnei eforia, oute noikiazei ghpedo. Kai omws kataferane na ton valoun ALLA -8 ek eurw mesa. Dld ANEVASE ta xreh tou.
    Ti allo na pw? Einai sa to spuri pou mazeuei puon kai se kapoia fash 8a spasei. To tavani tou xtuphse.

    Oso gia ton Rocco kai ton OSFP. Ektos apo ton nomo Mhtsotakh-Manou, ektos apo thn ana8esh dhmosiwn ergwn kai allwn epi Basoulas Papandreou, ektos apo to Ksusto, ektos oti ftiaksane nomo en mia nukti gia na ksexrewsei me 2 dis (otan kleisane mia oloklhrh Trapeza Krhths), ti allo perimeneis gia na katalaveis ti epa8e o OSFP? Oti pshfize to Dhmosio th dioikhsh tou mexri to 2003 de metraei?
    Kai ante pes ola auta pane sto diaolo. To oti o Rocco tous evale mesa 140 ek eurw, kai auth th stigmh TOSA einai ta xreh pou anelave o Marinakis einai ligo???

    Gnwrizeis poly kala oti an efarmostoun oi nomoi tou kratous OLES oi PAE, einai gia LOUKETO kai D' erasitexniko. KATEY8EIAN. Opws gnwrizeis poly kala oti en eth 2010 mesa sto DNT, apokleietai o Ellhnikos laos na anextei ena neo 44 gia thn AEK, h ton PAOK h opoiondhpote...

    EAN AURIO svhsoun ta xreh tou zmpaogk, tote sw8hkame kai emeis apo pisw. Dioti 8a peis, oute egw kurioi ksanadinw eforia kai tis doseis gia to 44. Ta opoia auta (44 kai eforia) einai pagia ka8e xrono gurw sta 3.5 ek eurw. Dld enas paikths tupou Riera. Kai auta oute ta diarkeias sta eksasfalizoun, oute oi xorhgoi. Gia auto 8eloume ton Notia-Pappa sth kefalh mas. h kapoion pou na exei 20-30 ek ka8e xrono na ta rixnei sthn maurh trupa ths PAE AEK.

    Auta apo emena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΤΙ; ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ( που δεν υπάρχει, ΠΌΛΕΜΟΣ $ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ) ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ισως να κουραζω,αλλα πιστευω οτι ενδιαφερει.
    Αλλωστε με κατι και καποιον πρεπει να συγκριθουμε.Εχουν αναψει τα αιματα στην Ουγγαρια,γιατι ο Ορμπαν το παει καλα το γραμμα.Εχοντας απο πισω τον Πουτιν,εχει βαλει και χορευουν τσαμικο ΔΝΤ και Ε.Ε.Εκανε το τελειως αντιθετο απο οτι προτεινουν οι τοκογλυφοι,αντι για φορους στους Ουγγρους,εβαλε ενα τελος στις τραπεζες και σε οτι αλλο ιδρυμα "κυκλοφορει¨το χρημα στην χωρα τους.Οι περισσοτερες τραπεζες και ιδρυματα ανηκουν σε Γερμανους κατι που σημαινει πως θα ξηλωθουν κανονικα.
    Οταν ο Πουτιν προτεινε στον Καραμανλη κατι παρομοιο,αρχισε η αρχη του τελους του.Μετα την υπογραφη του αγωγου,ηταν το επομενο βημα συνεργασιας των δυο χωρων,συν οτι οι Ρωσοι ζητουσαν να νοικιασουν και δυο νησακια δηθεν για ναυπηγεια για τον στολο τους.Τοτε βαρεσαν τα τελια,και το πραγμα ηρθε κι εδεσε με μια αναλογη προταση των Κινεζων.
    Αυτο που φοβουνται το ΔΝΤ-Ε.Ε,στην Ουγγαρια,ειναι μηπως την ιδια σταση κρατησουν κι αλλες χωρες,οποτε δημιουργειτε χοντροτατο προβλημα.
    Φυσικα στην χωρα μας,δεν τιθετε τετοιο θεμα,αφου ο πρωθυπουργος μας δεν ειναι διατεθειμενος να χαλασει τα συμφωνηθεντα,οχι απο φοβο τυχον προσωπικων απειλων,αλλα δεν γινεται ενας υπαλληλος τους να κανει διαφορετικα απο αυτα που οριζει η εταιρεια που εργαζεται.
    Χρηζει παρατηρησης,αγαπητε Στηβεν,πως μετα την αποκαθηλωση της κομμουνιστικης Ρωσιας,κρατη που μεχρι τοτε ηταν υπο την σκεπη της,οπως η Πολωνια,η Ουγγαρια,η Ρουμανια,τρεξαν να δηλωσουν υποταγη στο ΝΑΤΟ,ανοιγοντας ετσι τον δρομο σε ΗΠΑ-ΕΕ,να τις προσαρτησουν.Αφου περασαν χρονια μεχρι να καταλαβουν που εμπλεξαν,εχει αρχισει μια στροφη,προς Πουτιν μερια,κι οχι προς Ρωσια οπως πιστευουν πολλοι,ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ το ξαναλεω.Για να πουλησεις μαγκια και τσαμπουκα οταν μαλιστα εισαι μια Ουγγαρια η Ρουμανια,πρεπει απο πισω να`χεις καβατζα εναν μεγαλο νταβατζη.Αφου δεχτηκαν την "βοηθεια του",βγηκαν μπροστα και αρχιζουν να τα κανουν λαμπογυαλο.
    Το μεγαλο κολπο στην περιπτωση της Ουγγαριας,ηταν οτι μπηκαν μπροστα οι Γαλλοι κι οχι οι Γερμανοι,για να μην υπαρχουν αντιδρασεις του κοσμου λογω του οτι υπαρχει εντονο το εβραικο στοιχειο στην χωρα.Τωρα αυτοι που φωναζουν ειναι οι Γαλλοι,γιατι τα δις ευρω που εχουν βαλει βλεπουν να γινονται πετσετακια.Για αυτο και εχουν βγει μπροστα οι Γαλλικες εφημεριδες και τα χωνουν στον Ορμπαν,ο οποιος μεχρι τωρα δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα,και συνεχιζει ακαθεκτος να χορευει στο ταψι ολους αυτους.
    Deal πηγε να γινει,με τους Κινεζους ομως,και στην Ιρλανδια,που θα τους εδινε το δικαιωμα να γλυκοκοιταζουν τα πετρελαια της Β.Θαλασσας,συν οτι το υπεδαφος της Ιρλανδιας εχει κατι αναλογο με τα δικα μας.Οποτε τωρα,μπορουμε να καταλαβουμε την βιασυνη των δυο πρωθυπουργων,Ελλαδας-Ιρλανδιας,να βαλουν τις χωρες τους,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ,στους μηχανισμους στηριξης και στο ΔΝΤ.
    Και κατι ακομα,χωρα που νιωθει οτι ειναι δυνατη και θελει να λεγεται σοβαρη,και να παιζει πρωταγωνιστικο ρολο,κανει αυτο που εκανε η Τουρκια,και τωρα η Ουγγαρια.Αν θελει να ειναι συνεχεια υποτελης,και ενας απλος υπηρετης,κανει αυτο που κανει η Ελλαδα.
    Πιστευω να μην σας κουρασα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. steven είπε...
    Προς dimitri: Τι να ετοιμάσει; Έχει κόψει την αντίδραση και καλά έχει κάνει. Το ΔΝΤ σε κάνει καναπεδάτο λόγω Μαρφίν. Ειδικά αν έχεις οφίτσια τέτοιες εποχές.
    Μάλλον η ΑΕΚ πάει καλά όμως αφού παίζει και στο Βέλγιο. Ο ΟΣΦΠ δεν πάει καλά που είναι εκτός Ευρώπης και κάνει περίπατο. Κι αυτοί όμως: τον Μαρινάκη και τα μάτια τους.

    -------------

    exoun mesolavisei alla pragmata polu sovara

    kai se teliki n douleia tis R einai stin exedra ki oso pio grigora apemplakei apo pasis fysews dioikitika , gia mena prosopika , toso to kalutero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σωστοτατος κατα την γνωμη μου conpater.
    "ο Καραμανλης γιατι δεν μιλαει"; Αναρωτιεται ολος ο κοσμος. Τι να μιλησει βρε και πως; Εχει και παιδακια ο ανθρωπος.
    "θελει αρετη και τολμη η ελευθερια" οπως λεει και ο Καλβος.
    Βγες, μιλα, πεστα ως εχουν, ξερασετα και μετα ας σε δολοφονισουν με μια-δυο σφαιρες. "Τι 30, τι 40, τι 50". Μαρτυρας θα γινεις.
    Οχι οπως τωρα,ριψασπης και με την ουρα στα σκελια.
    Τελος παντων.
    Το λεγομενο "Ιρλανδικο θαυμα" τινος "επιτευγμα ηταν"; Δικο μου, η της γυφτοσυμοριας που λεγεται Ε.Ε; Που μου θελουν και σημαια με αστερακια οι ιμιτασιον Αμερικανοι.
    Οι χαιρετουρες, οι δημοσιες αναγνωρισεις και επιβεβαιωσεις για την "αναπτυξη της Ελλαδος", οι φωτο στα σκαλοπατια,τα κοκκινα χαλια και ολες αυτες οι επιδοκιμασιες εκ μερους της Ε.Ε. για λογαριασμο του Σιμητη,μια ολοκληρη εφταετια,τινος ηταν κατασκευασμα; Δηλαδη για 15 χρονια τους κοροιδευαμε και ετρωγαν το παραμυθι των αλλοιωμενων στοιχειων και σημερα εκπληκτοι ανακαλυπτουν οτι "δεν επρεπε να μπουμε στην Ενωση";
    Τινος κατασκευασμα ειναι το οτι το συνολο των χωρων της "Ευρωπαικης συμοριας" ειναι κοντα στο φαλιμεντο και με δυσθεωρητα χρεη,με ανεργια στα υψη; Δικο μου;
    Πως γινεται να "οριζει" η να "επιτασει" η να δινει "οδηγιες" η να στελενει "ραπορτα" μια αντιπροσωπια καταχρεωμενων κρατων; Που τα στελνουν; Στον εαυτο τους;
    Υπαρχουν οι χωρες "οδηγοι"-Αγγλια, Γαλλια, Γερμανια αλλα και Αμερικη αλλα και Ρωσσια, οι οποιες ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να εχουν χρεη,τοσα,ωστε να μπορουν σε περιπτωση που χρειαστει-καλη ωρα οπως τωρα- να "εξαγουν" το "προβλημα" τους προκειμενου να μολυνουν τις χωρες οι οποιες ειναι αδυνατο να αντεπεξελθουν σε τετοιες κρισεις.
    Η Ευρωπαικη Ενωση, δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα ο δουρειος Ιππος της Αμερικης στην Ηπειρο. Και αποτατος σκοπος,να καταπειει την Ρωσσια. Και να επικρατησει παντου.
    Και οσοι βιαζονται να τα χαρακτηρισουν "Χαρδαβελεια" η "Λιακοπουλεια" σεναρια,ας ριξουν μια προχειρη ματια στην ανθρωπινη ιστορια, η οποια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενας αεναος αγωνας του ενος να επιβληθει στον αλλον. Και για οσο πιο μεγαλο διαστημα.Αν γινεται για παντα. Και για οσο μεγαλυτερη εκταση μπορει. Αν γινεται παντου. Οι παλιες γνωστες αυτοκρατοριες απλωνονταν σε ολο τον τοτε "γνωστο κοσμο" Και σταματουσαν ειτε στην θαλασσα,ειτε στην περιοχη καποιας αλλης Αυτοκρατοριας. Και αναλογα την ιστορικη "ηλικια" της καθε μιας, η μια αποροφουσε και ετρωγε την αλλη.
    Το γνωστο παλιο παραμυθι. Αυτο που δενε χουμε δει ακομα,ειναι η παγκοσμια διακυβερνηση. Σε ολον πλεον τον "γνωστο κοσμο". Και να παρει τα σκηπτρα και απο τον Μ. Αλεξανδρο και απο τον Ναπολεοντα και απο τον Τζενκινς Χαν και απο τον Καισαρα.
    Και η βαθμολογια στη ανθρωπινη μαλακια και αυτοδουλεια να ειναι πλεον η εξης :
    1 Αμερικη 1950- ; Εκταση: Παντου. * C.L.
    2 Βρετανικη Αυτοκρατορια 16ος αι.- 1945 (τσαι στη Γιαλτα) * προκριματικα C.L.
    3 Moggolia 1170-1365 * UEFA
    4 Ρωμαικη Αυτοκρατορια 300 π.Χ.-400 μ.Χ. * UEFA
    4 Κρατος Μ. Αλεξανδρου 336 - 323 (τα καλα κρατουν λιγο) *UEFA
    6 Βυζαντινη Αυτοκρατορια 330-1453 (απο τοτε φαινοταν μοιραια η 5η-6η θεση)* Ευρωπη μεσω κυπελου. Απο τοτε φαινοταν και αυτο.
    6 Οθωμανικη Αυτοκρατορια 13ος αι.- 1918 * Ιntertoto
    .
    .
    ... και παει λεγοντας η μαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή