Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΘΥΝΕΣ

           Ματς ήταν και τελείωσε. Μπροστά κοιτάμε, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Πληγωθήκαμε ξανά και κύρια όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΑ, πίστευαν οτι είναι ο δωδέκατος παίκτης της αυτοκρατόρισσας. Τρίχες δηλαδή αλλά δεν βαριέσαι τώρα. Αλλού είναι το θέμα. Εγώ δηλαδή για να παίξω καλά, μια χαρά ήμουνα όταν δεν είχα κι από πάνω μου κάποιον. Όποτε ερχόταν ο πατέρας μου, σκατά έπαιζα. ΑΓΧΟΣ.
          Αυτό φτάιει για την ΑΕΚ ; Όχι βέβαια. Τι φταίει; Ελάτε να το βρούμε. Είναι απλό. Δεν θέλω να ξύσω πληγές αλλά να πω την αλήθεια μου. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ " αν μας αφήσει η διαιτησία πάμε για πρωτάθλημα" , δημιούργησαν μια έπαρση. Που παντρεύτηκε με την φανέλλα μας καθώς και την " πείνα" για κάτι καλό. Έστω καλύτερο απο πέρσι. Και προσέχτε οτι μέχρις εδώ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
          ΚΑΙ  ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ. ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
          Κι ο Μπάγιεβιτς παρέσυρε τα πάντα στην τρέλα του. ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, δεν λέω, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΙΣ 24 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
            Οι λάθος στόχοι κι οι κουβεντούλες για την διαιτησία, κάλυψαν αυτά που λέγαμε εδώ απο το καλοκαίρι. Σχεδόν όλοι μας. Το ύφος μπορεί να διέφερε κι ο καθένας να ήθελε να ζει μέσα στις αυταπάτες του. Η αλήθεια όμως είναι μια όπως πάντα:
            ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ: ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΦΑΡΟ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΠΑΚ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
             ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,  ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ.
             ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΙΟ ΜΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ, ΠΑΡΑΣΚΑΟΥΤΕΡΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑΧΥΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
               Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ, όσα υπάρχουν, ΔΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΡΑΜΙ.
                Σκληρά αυτά που λέω, αλλά εγώ αυτήν την αλήθεια αντιλαμβάνομαι. ΚΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ απο την μια μεριά οτι δεν υπάρχει πίεση για κάτι κι αύριο θα αρχίσουμε να στήνουμε τα πάντα κατά τον φάκελλο της ΟΥΕΦΑ αλλά να μην χάσουμε το πριμ των 300 χιλιάρικων για καλύτερη επαρχιακή ομάδα, ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΤΡΗΜ ΤΗΜ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΕΡΒΙΚΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΧ;
            ΥΓ1. Αν συνεχίσω, θα γίνει εμφύλιος και δεν είναι η διάθεση μου αυτή. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΥΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ. ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ; ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑΙ, αλλά αύριο αυτός. ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
          ΥΓ2. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 2-1 ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ 4-0.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΟΥ 100% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ . ΡΩΤΑΩ: ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΑΛΕΩ " ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ" - ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; Πότε ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ; Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ή Ο ΠΛΗΡΩΝΩΝ; ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
          ΥΓ3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΙ ΑΠΑΝΤΩ:
                       1. ΣΟΟΥΖΑ
                       2.ΑΝΤΙΤΣ
                       3. ΛΙΝΕΝ
                       4.ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ
                       5.ΛΕΓΚΕΝ
                       6.ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
                       7. ΟΓΙΟΣ
                       8. ΧΙΜΕΝΕΘ
                       9. ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΒΕΒΣΚΙ - ΚΑΠΟΙΟΣ
                      10. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
                      11. ΡΕΧΑΓΚΕΛ

















47 σχόλια:

  1. polus kosmos xtes sto gipedo, elege na pame thrakomakedones

    n apopsi mou einai na pame sto kineziko kai stin eleven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είχα ρωτήσει. Δηλαδή ο Σόουζα πρώτος και ο Αναστασιάδης με τον Ρεχάγκελ τελευταίοι ? Λοιπόν οι άνθρωποι ή είναι άσχετοι ή ύποπτοι.
    Στήβεν, συγγνώμη, εσύ θα οδηγήσεις την ομάδα σε εμφύλιο εάν πείς αυτά που γνωρίζεις ή υστεροβουλία αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις ή επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έτσι ώστε να έχουμε φτάσει σ΄ αυτήν την κατάντια, και το χειρότερο να έχει παγιωθεί αυτή η κατάσταση χωρίς προοπτική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι περιμενεις οταν ο ριερα η ο σισε στοιχιζει ολη η αεκ
    δεν μιλας, δεν αναλυεις απλα σκεφτεσαι τι μπορει να ξημερωσει αυριο πρωι
    οπως γραφει και ο φιλος μου ο mike πρεπει να παμε στο κινεζικο και στην eleven (δεν λεει να παμε στον ψωμιαδη) και ως μαγειας θα λυθουν ολα τα προβληματα και θα αποκτησουμε και εμεις εναν μεγαλοεπιχειρηματια ως προεδρο και εναν ριερα και σισε ως ποδοσφαιριστη
    η στην χειροτερη να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα μηπως δουμε κανενα ποδοσφαιριστη στις αλανες και τον προτεινουμε στο σκαουτινγκ
    το οικοδομημα ειναι σαθρο και μονο ο το προσωποκεντρικο συστημα management μπορει να σωσει την κατασταση και μεχρι τοτε μπορειτε να ονειρευτειτε , ετσι και αλλιως η μεγαλη μορφη ελευθεριας εκτος απο την γνωση ειναι το ονειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους
    Ξυπνας το πρωί κοιτάς τον ήλιο και λες τι ωραία μέρα σήμερα.
    Μετά κοιτάς στις αθλητικές εφημερίδες το ρεπορταζ της ΑΕΚ και το μόνο που μπορείς να πεις είναι μια μόνο λέξη:
    DEJA VOU! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Ξανά καλημέρα και καλή δουλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, αγόρια.Όποια εφημερίδα και να κοιτάξεις, Χαράλαμπε, θυμό και θλίψη νοιώθεις.
    Λύσεις ψάχνουμε, ευθύνες καταλογίζουμε και γυρνάμε γύρω από τα ίδια. Με την παρούσα διοίκηση,το ρόστερ της συμφοράς και την κακή ψυχολογία, δεν πάμε πουθενά.Ρήξη, χρειάζεται. Ξεβράκωμα παντού.Αγωνιστικό, διοικητικό, οπαδικό...μπουρλότο σε όλα. Να σπάσει το σπυρί, όπως λέει ο Χρήστος.Κλάδεμα για να δυναμώσει το φυτό. Να μη μείνει όρθιο τίποτα. Τρώμε τις σάρκες μας χρόνια τώρα, ας τις φάμε άλλη μια φορά. Ολα στη φόρα. Με το να γνωρίζουμε και να μη μιλάμε, χάριν της ενότητας, είμαστε και εμείς υπεύθυνοι, συντηρούμε την άθλια αυτή κατάσταση και εμμέσως στηρίζουμε αυτούς που μας έφτασαν εδώ.
    Ρήξη ή ενσωμάτωση, λοιπόν, που έλεγε παλιά ο Ανδρουλακης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΟ, ΘΛΙΨΗ Κ ΟΡΓΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΚΟΣΣΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ DEJA VOU ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΚΟΥΡΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερασε ολους.
    Steven σε βρισκω πολυ ηπιο και ηρεμο.Και σωστα. Μαλλον ειναι πριν την καταιγιδα.
    Ισως ειναι και τα τελευταια γεγονοτα που εζησες προσωπικα που σε μαλακωσαν,οπως θα ηταν φυσιολογικο,θεωρωντας οτι ειναι πολυτελεια να ασχολεισαι ...σοβαρα με τον Αδαμιδη και το σαπιοκαραβο του,η τον Χιμενεθ με τα μαγικα ραβδια και την μυτη σαν αγκυστρι.

    Οπως και να εχει, ερχονται ενδιαφερουσες μερες.
    Ο χρονος κλεινει με ενδιαφερον.
    Αννα, η μονη ρηξη που υπαρχει εως τωρα,ειναι αυτη του Καφε,εις την ποδοκνημικην.

    "θα φυγουν 5" διαβαζω οτι ειπε ο Μανωλης.Πραγματικα, deja vou. Τι διαολο ρε πουστη μου. Και περσυ ο Μπαγεβιτς πανω στην εκρηξη αυτο ειχε πει: "θα φυγουν 5". Ποιοι ειναι αυτοι οι 5 τελικα; Που αν φυγουν η ομας θα βρει την υγεια της και θα ανακαμψει; Ποιοι ειναι ωρε; Βρειτε τους και διωχτε τους.Η καλυτερα,τημωριστε τους πρωτα,παραδειγματικα.
    Και να μεινουν στην ιστορια ως:"ο διωγμος των 5". Οπως λεμε: "η δικη των 6". "η αποδραση των 11", η μεταφραση των "Ο" (εβδομικοντα), " ο Ιωνας στο στομαχι του κητους", "τα ταξιδια του Γκιουλιβερ"... μαλλον ξεφυγαμε. Τελος παντων.

    Οτι και να λεμε για "λαβρακια", για "εξυπνες και φτηνες λυσεις", κινησεις ουσιας και οχι εντυπωσιασμου" κλπ αυτα ειναι μαλακιες στο πατερον. Γιατι πολυ απλα,δεν λεγονται απο επιλογη,αλλα απο αναγκη.
    Αν δεν πεσει χρημα,δουλεια δεν γινεται. Και δεν μιλαω για σκορπισμα. Απλα,αν θες την ποιοτητα,θα πρεπει να την πληρωσεις. Τουλαχιστον μια 5αδα- 6αδα παικτες σου,στην ενδεκαδα θα πρεπει να ειναι απο καλη παστα και το πανω ραφι. Απο κει και περα,μπορεις να συμπληρωνεις με "λαβρακια" η απο ακαδημιες η απο ανακαλυψεις του τμηματος σκαουτινγκ,η οπως αλλιως.
    Σιγα να μη ψαχνει η ΑΕΚ μεσα στη ζουγκλα του Αμαζονιου, η στα καραβανια των Τουαρεγκ, το σεντερ φορ θαυμα, η το μπακ-αποκαλυψη.
    Απλα δε υπαρχει "μια". Και εκει τι να πεις;
    Αλλα να ξεκινας με προτυπο τον Ψωμιαδη και τις φτηνες του λυσεις, η το "μοντελο της Κερκυρας" με τα ελληνοπουλα; Τοτε πραγματικα χεστα. Απλα δεχεσαι τη μοιρα του τεταρτοπεμπτου και οντως δινεις δικιο στον Μπεο που ειπε στον δικηγορο "μαζι θα παλαιψουμε για την πεμπτη θεση".

    Πρωταθλητισμος δεν γινεται ετσι και να μη λεμε μαλακιες στον αερα. Με αυτον τον τροπο, απλα ζεις. Απλα υπαρχεις. Τιποτα παραπανω.
    Προκειται για πλανο Κιντη στην πραξη και τιποτα διαφορετικο. Απλα βαφτιζουν την αναγκη φιλοτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σκοκο θα κλεισει μετα το ντερμπυ, νομιζω.
    Σε ποια ομαδα,δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε σε κώμα! και σαν κράτος και κοινωνία και σαν ομάδα. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ελπίζεις οτι η δουλεια που θα κανεις θα έχει αποτέλεσμα γιατι υπάρχουν άνθρωποι ανίκανοι που διαχειρίζονται τα πάντα. Μπορεί όμως και να μην είναι ανίκανοι αλλα να εκτελούν εντολές! πολυ σηψη πάντως τριγύρω.
    Με τι καρδια να πας γήπεδο την Κυριακή? ακόμα και το πάθος σου το διαχειρίζονται άλλοι!
    Υ.Γ. ΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ Ή ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ Ή ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Νοεμβρίου, 2010 12:11

    Εγώ αυτό που είδα στην γκαβάλα μου έψησε (πάλι) τα συκώτια.
    Δε γκζέρω γιατί ασχολούμαι, έστω και από τον καφενέ.
    Πήγα με τη βαζέλα, αισθάνθηκα αυτή την επανασύνδεση και τώρα πάλι τα ίδια σκατά.
    Μιχάλη δίκιο έχεις για την eleven και τη βίλλα με τις 18 χέστρες, αλλά όλα θα παραπεμφθούν στην ελληνική "δικαιοσύνη" η οποία είχε και τα γνωστά τρομερά αποτελέσματα με τα λεφτά που πήραμε πίσω από το Μάκαρο. Ή μάλλονδ διορθώνω, τα πήραμε ΑΠΟ πίσω...
    Και ως γνωστόν λεφτά υπάρχουν.
    Δημήτρη, συμφωνώ (στο περίπου) για το προσωποκεντρικό σύστημα, αλλά θες και κάποιον να ελέγχει τους ελέγχοντες.
    Κοινώς ξεκάθαρο οργανόγραμμα.
    Και έξυπνες λύσεις, διότι εμείς λεφτά για σισέ και ριέρα δεν έχουμε.
    Έχουμε φρουμάξει να επενδύουμε τις επλίδες μας στα νέα φυντάνια που βγαίνουν από την ΑΕΚ. Ποιός αναπτύσσεται από αυτούς σε παίκτη επιπέδου ΑΕΚ και όχι σε γαμιά μοντέλων με τριετές συμβόλαιο? Ή σε γαμιά μοντέλων που την κάνει για την Πάρμα και τη Χέρτα με το π΄ρωτο σφύριγμα του μάνατζερ του 9και καλά κάνει για τη μπάρτη του φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Νοεμβρίου, 2010 12:34

    Και καλά εγώ από το γκαφενέ άντε και κάνα ΟΑΚΑ...σε αυτά τα 3.000 παιδιά που πήγαν στην καβάλα δεν αξίζει κανένας σεβασμός βρε παιδί μου? Καμία προσήλωση, αυτοσυγκέντρωση και διάθεση για πρποσπάθεια.
    Και τον ισπανό πείτε τον καραγκιόζη ή ότι θέλετε, εγώ βλέπω ότι δεν είναι στ' αρχίδια του τουλάχιστον. Σα σκαλοπάτι μας βλέπει για κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ και θα δουλέψει.
    Ας βγάλει και καμιά μίζα, ας κάνει και καμιά τρέλα, αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ του το παλεύει.
    Δηλαδή οι έντερ, οι λεό και οι πατσάδες το παλεύουν έστω και για να σώσουν τον κώλο τους?
    Δε θέλω άλλη ΑΕΚοφροσύνη, μάγους και γελαστά παιδία...αρκετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορει μια υπερχρεωμενη εταιρεια να κανει ακριβες επενδυσεις; Ναι,αλλα μονο στην περιπτωση οπου ξεπλενεται χρημα. Σε καθε αλλη,οχι.
    Και αν θελουν να ειναι συνεπεις και να μην υποθηκευουν-κι'αλλο-το μελλον και την βιωσημοτητα της,πρεπει να εκποιουν. Και να να αντικαθιστουν με λυσεις φτηνες.
    Οι υπαρχοντες μετοχοι,πρεπει να βαλουν το χερι στην τσεπη,ως το τελος της περιοδου-ουτως η αλλως-για να κλεισουν την τρυπα της φετινης χρησης. Και σε αυτα τα χρηματα ΔΕΝ υπολογιζονται οι δαπανες για τις περιβοητες τρεις ανανεωσεις.Ουτε και για μεταγγραφες. Πως θα γινουν ολα αυτα; Απορω.
    Μαλλον περισσοτερο υπολογιζουν το κλεισιμο να γινει ΚΑΙ με την βοηθεια απο ΑΛΛΑ εσοδα. Και αλλα εσοδα απο αυτα που υποψιαζομαστε,δεν υπαρχουν.
    Μπορει βεβαια να μην λειτουργησουν καθολου ετσι και να σκεφτουν ως ΑΕΚτζιδες,πρωτασοντας το συναισθημα,βαζοντας το χερι στην τσεπη και αντι να μειωσουν,να αυξησουν τα εξοδα. Δεν ξερω.
    Ειναι μια τιτανια μαχη του μυαλου με την καρδια.(χα!)

    Η βαρκα ειναι μισογεματη νερα και απο κει που βγαζουμε νερα απο μεσα για να μη βουλιαξουμε,να βαλουμε και αλλον εναν επιβατη μεσα. Επικινδυνο.
    Βεβαια μπορει ο τιμονιερης να πεισει τον καπετανιο οτι αυτος που θα πηδηξει μεσα-αυτη τη φορα θα βοηθεισει με το μπουγελο να βγαλει νερα και οχι να προσθεσει κι'αλλα μεσα στη βαρκα.

    Εγω ξαναρωταω: το περιθωριο κερδους ενος μανατζερ-η οποιου αλλου-ειναι μεγαλυτερο η μικροτερο, οταν η μετακινηση του παικτη γινεται με ελευθερας,η οταν γινεται με κανονικη μεταγραφη;
    Απαντηση: οσα περισσοτερα παρει ο ππαικτης τοσα περισσοτερα παιρνει και ο μανατζερ.Και ο παικτης παιρνει περισσοτερα,οταν μενει ελευθερος και υπαρχει περιθωριο απο την ομαδα που τον αποκτα να δωσει σε αυτον ενα μερος απο τα λεφτα που γλυτωνει απο αυτα που θα εδινε στην ομαδα σαν "αποζημιωση".
    Απο την παραπανω περιπτωση λοιπον οφελουνται: ο παικτης,η ομαδα που τον αποκτα και ο μανατζαραιος. Αυτος που ειναι στριμωγμενος στα σχοινια,ειναι η ομαδα που τους εχει.
    Λεγοντας "στριμωγμενη" εννουμε μονο στην περιπτωση που αμελησε, η αδυνατουσε να τους κλεισει πιο πριν και τωρα κινδυνευει να τους χασει,μη λαμβανοντας τιποτα.

    ΑΛΛΑ,στην περιπτωση που θελει να τους δωσει στο παρα 5',αυτο δεν ειναι και τοσο κακο.
    Αφου το να καθυστερεις να κλεισεις τον παικτη που-υποτιθεται- οτι τον θελεις,μπαινεις σε εναν πληστηριασμο κατα σου. ΑΝ ομως σκοπος ειναι να τον (τους) δωσεις τοτε καλως και καθυστερεις,και με απανωτες "συναντησεις" σου με τους εκπροσωπους του παικτη,ανεβαζεις την προσφορα σου,εχοντας στα "χερια σου", η στα χερια του παικτη και προσφορες απο αλλη η αλλες ομαδες, οι οποιες αυτοματα ανεβαινουν και αυτες.
    Υπαρχει ομως ο κινδυνος να καθησεις πανω στο παγωτο. Αν οι ομαδες στο παρα 5 και αυτες αποσειρουν το ενδιαφερον τους. Τοτε μενεις με την υποχρεωση να ανανεωσεις τον παικτη με την τελευταια προσφορα.ΑΝ αυτος δεχτει.
    Γιατι υπαρχει και η περιπτωση,ακομα και αλλη προσφορα απο αλλη ομαδα να μην υπαρχει αυτος-ως εχει δικαιωμα-να μη δεχθει τα χρηματα,να μην υπογραψει και να παει για μπανια.
    Και στην ΑΕΚ δεν εχουμε ουτε μια,ουτε δυο,αλλα τρεις τετοιες περιπτωσεις.
    Ουτε ψυλος στον κορφο σας.
    Ιδου η ροδος ιδου και το "πηδημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ************ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ***************
    ΕΚ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΡΗΞΗ ΜΗΡΙΑΙΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΜΕ.
    ***********************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMITRI: "ΟΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven
    αυτο που λες δεν μου λεει τιποτε
    η καβαλα δεν κανει πρωταθλητισμο
    ενω η αεκ ειναι υποχρεωμενη και αν θες να χτυπησεις τους αλλους 2 τοτε το μπατζετ σου ειναι μεγαλυτερο απο την καβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς BERRY:
    Αδελφέ, από τα λεγόμενα του Στήβεν, κατάλαβα ότι ο Αδαμίδης, για κάποιους λόγους, δεν πήρε αυτόν που ήθελε (μάλλον τον Σόουζα αφού τον είχε στην κορυφή). Η απορία μου είναι με ποιό σκεπτικό έγινε η ιεράρχηση.
    Τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο είναι πιό απλό απ΄ ότι φαίνεται. Με την προσθήκη 2-3 καλών παικτών, δεν χρειάζεται να είναι τύπου Σισέ, έναν σύγχρονο γυμναστή που να δουλεύει την ταχυδύναμη & ενδομϋική προσαρμογή, και κυρίως έναν προπονητή που να κάνει τα απλά και αυτονόητα, να ρίχνει κανένα μπινελίκι και καμμιά φάπα αν χρειαστεί όπως και να μην μιλάει πολύ. Να μην λέει πολλά ρε παιδί μου. Και προ παντός να μην κάνει ροτέισον. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία. Σε κάθε αγώνα κατεβαίνεις με το καλύτερο και πιό φορμαρισμένο υλικό σου. Μην μας προκύψει νέος Φερέρ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΑΝΚΟ Κ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!
    ΣΥΝΟΛΟ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΙΟΝ 4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΙΟΠ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΑΚΟΜΑ..
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ? ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΧΕΙ Κ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. W.W ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ Κ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΛΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aόρια, ακόμα κι αυτές οι ρήξεις , σε ξεβράκωμα οδηγούν. Τελειώνει το παραμυθάκι και για παικτες και για οπαδούς. Κερδίσαμε το γαύρο, κάναμε το καθήκον μας ως παίκτες και ως φίλαθλοι πήραμε εκδίκηση για τα παλιά. Να φανεί η αποτυχία όλων, σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα δικαωματα για λογαριασμο του παικτη τα εχει ο μανατζαραιος,ο παικτης ειναι περιουσιακο στοιχειο στην ομαδα του και η επομενη που θελει να τον αγορασει,πρεπει να μιλα με ολους.
    Τι βλεπωμεν εδω 1ον ο παικτης ειναι αντικειμενον."res" "il gladiatore" 2oν ο παντα κερδισμενος ειναι ο μανατζαραιος(il tempelo).
    Ο οποιος κανει παιχνιδι και με τους τρεις. Και με τον παικτη τουν οποιου εχει τα δικαιωματα και με την ομαδα της οποιας ειναι διοκτησια αλλα και με την ομαδα η οποια θελει να τον αποκτησει.
    Αν ο παικτης μεινει ελευθερος με την "βοηθεια" του μανατζαρεα, τοτε εκεινος (ο μανατζαραιος) παιρνει μεριδιο και απο τον παικτη-φανερα- και απο την ομαδα η οποια αποκτα ελευθερο το τεφαρικη του.Aυτα ειναι κρυφα.Τα λεγομενα τυχερα. ( il gastone)
    Bεβαια μπορει ο gastone να συνδιαλεγεται και με τις δυο ταυτοχρονα ομαδες και να λαβει την μιζα του (doro) και απο τις δυο,αφου θα εχει ολοκληρωσει "το συνοικεσιο του αισχους" που ελεγε και ο "Ζηκος"
    Για να συμβει αυτο θα πρεπει να συναινεσουν και οι ανθρωποι των ομαδων ( οι λεγομενοι "σταμπουλοχεριδες". il stravopalami)παιρνοντας και εκεινοι κομματι απο την πιτα (la pitta).
    Αυτο προυποθετει βεβαια να υπαρχει το αναλογο υποβαθρο (la vothros) στην μια η την αλλη ομαδα.
    Στην δικη μας (la bordelo)εχουν υπαρξει μεγαλοι δασκαλοι του ειδους (il mendore)οπου σε συνδυασμο με την αγαστη συνεργασια με το οικονομικο τμημα (numerarus) εχουν κανει πραγματικα θαυματα.
    Kαι αυτο θα το καταδειξει λαμπρως, ο διαχειριστικος ελεγχος (total numerus memorandum)

    Aυτα. Ave Caesar,morituri te salutant.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΟΙΟΣ; Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΡΕΠΠΑ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDLE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΒΕΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΚΙΑ 3Χ3 .ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΚΟΡΝΕΡ ΠΕΝΑΛΝΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ; ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ; ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Νοεμβρίου, 2010 14:28

    Μήπως διότι αυτοί που παίζουν καλύτερα είναι αυτοί που -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ- προσπαθούν και λίγο?
    Να τραυματιστεί ο έντερ και ο λεονάρντο που? Έβαλαν καμιά κόντρα προχθες?
    Έβαλαν ένταση σε κανένα σπρίντ?
    Κηνυγήσαν καναν αράπη της καβάλας?
    Φτάσαμε ο σκόκο να είναι αυτός που δείχνει την παρπάνω διάθεση. So be it και ας βάλει στο DVD του μανατζερ του και το προχθεσινό γκολ. Τουλάχιστον έχει ΣΚΟΠΟ και ικανότητα να κάνει και κάτι που θέλει αυτός.
    Ο έντερ δηλαδή τι να βάλει? Το χαμόγελο της κολινός? Το γυφτάκι? Κανένα επεισόδιο του χάρυ πότερ, του άλλου μικρου μάγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μην αγχώνεστε για τον Μπλάνκο,θα φέρουμε τον Αμπουραχμάνι ή όπως αλλιώς λέγεται,από την Β ομάδα και θα καλύψουμε το κενό του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ. Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΣΙΜΟ, Ο ΣΚΟΚΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΗΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ LIVE , Ο ΛΥΜΠΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,Ο ΝΤΙΟΠ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡΗΣ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΟΣ ? ΑΓΝΩΣΤΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ..ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ..

    Ο ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΤΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η΄ΑΚΟΜΑ Κ ΑΤΟΜΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΤΝΑΙ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ..
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΡΑΤΖΕΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Νοεμβρίου, 2010 14:43

    Θωμά, μη γκζεχνάμε και τον πάτσα, που είναι τραυματίας εδώ και 8 χρόνια...σε ποιά κατηγορία μπαίνει αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ; ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;
    ΚΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΙ Ο ΣΑΧΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΝΟΙΩΣΑΝ, ΟΠΕΡ : ΘΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Steven, για τον διαχειριστικο θα συμφωνησω,δυστυχως.
    Εκτος και αν βρεθει κανενας "τρελος" και τον βγαλει πραγματικα στη φορα.

    Οσο για την αναγκαιοτητα των προετοιμασιων αλλα και των διπλων προπονησεων και "θα πρεπει να γυμναζομαστε σαν πρωταθλητες αν θελουμε να" συμφωνω περα για περα οτι ειναι μια μαλακια και μιση.
    Ο "φυσικα ετοιμος" δεν χρειαζεται προετοιμασια. Ειναι ετοιμος απο την φυση του. Χρειαζεται απλα μι ατομικη συντηρηση που μπορει καλιστα να την επιβαλει ο ιδιος στον αυτο του. Δηλαδη ενα τρεξιματακι καθε δυο μερες.
    Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες. Αφορουν τις μετακινισεις,τον αθλητικο τουρισμο,τα ξενοδοχεια και τα παρεμφερη και κυρια την μεγαλη δικαιολογια του μετριου.Ειται παικτη,ειται προπονητη. "δεν εκανα σωστη προετοιμασια...εχασα δυο προπονησεις και δεν ειμαι ετοιμος την Κυριακη" " οι παικτες μου δεν ξεκινησαν ολοι μαζι... χρειαζομαστε σωστη προετοιμασια..." κλπ κλπ πεζα,κοινα, κουφα,αδεια, που χρησημευουν σαν μια χαρα δικαιολογιες προκειμενου να καλυψουν την ελειψη φυσικων χαρισματων.

    Με σκληρα λογια μιλησε ο Μανωλης ο ντερβεντερης σημερα στους Θρακομακεδονες....συγνωμη στα σπατα. (δεν υπαρχει διαφορα αλλωστε. Τα προβατα,ειτε φανε απο κεινο τοχορταρι,ειτε απο το αλλο,προβατα μενουν και δεν γινονται ποτε ταυροι.)

    "οσοι δεν μπορουν να φυγουν.Προσβαλετε την φανελα και τους εαυτους σας...δεν εχω προβλημα να σας διωξω ολους...ο χρονος που κρινεστε τελειωνει..." κλπ κλπ ωραια τα οποια ακουσαμε και περσυ...και προπερσυ.
    Μανωλη μου αφου "σας πιστευω ολους" και "ειστε παικταραδες" και " θα πεθαινα για τους παικτες μου"... τωρα γιατι την γυριζεις την πλακα.
    Θα ηταν αγενες απο την πρωτη μερα να πεις "ειστε μετριοι...δεν ειστε για πολλα και αναγκαστικα κανω εργο μαζι σας,αφου δεν εχω αλλους". Ενταξει.Αλλα παλι πως θα ερχοσουν σε μια ομαδα που χρειαζεται-ειναι πια ολοφανερο ακομα και σε εναν ασχετο- 12 μεταγραφες;
    Και τι ειπες προφανως στον δικηγορο: Θα τα παμε καλα.Θα τους αφυπνησω.Θα ξυπνησουν απο την ναρκη κλπ κλπ. Το συμβολαιο να υπογραψω φερτε μου και τα βρισκουμε ολα στην πορεια". Σωστος ξανα.
    Τωρα να σε δω και σενα που πρεπει να δουλεψεις με σαπακια και τελειωμενους. Οχι οτι δεν το εβλεπες. Απλα ειμαι ποεριεργος να δω πια οδο δικαιολογιων θα ακολουθησεις και ποιες δικαιολογιες θα βγαλεις απο το συρταρι.Γιατι εχεις πολλες ειμαι βεβαιος,εφ'οσον ηρθες ενημερωμενος.
    -- Δεν εχουμε καλο υλικο.Δεν εχουμε λεφτα για καλες μεταγραφες.Μπορεις να συμαζεψεις την κατασταση,λιγο να κερδισουμε χρονο να δουμε τι θα γινει"
    --coprendo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ23 Νοεμβρίου, 2010 15:27

    ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ 365 ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΟΤΙ ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ,ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΓΑΜΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΙΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΡΘΙΟ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΧΤΗ ΤΩΡΑ;μονον 5-6 ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΧΑΡΙΕΣΤΙΕΜΑΙ ΑΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΑΣ ΧΑΣΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90.ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΟΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. den antexete allo re papaNotia auto to martyrio

    vale to eisitirio me gavro 60euro to ftinotero ,vgale disko , fere na agorasoume tis riBofaneles kai me oti vgaleis trava to dekembri kai pare kapious apo die-kardoso-sagare-neto-to center back tis kavalas kai ton terma tis kerkuras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα ο τραυματισμος του Μπλανκο ανηκει στην μεγαλη οικογενεια των θλασεων οι οποιες απασχολουν το 15-30% ολων των τραυματισμων.
    Η διαταση ειναι ενα απο τα ηδη των θλασεων και προερχεται απο εμεση πληξη. Δηαλδη οχι π.χ. κλωτσια,αλλα απο π.χ. παγωμενο μυ, η τεντωμα του μυ.
    Αρα μπορει να καυχηθει και αυτος οτι ανηκει εις το μεγαλο club των θλασοπαθων,που δημιουργουμε με σταθερα βηματα.
    Η εξαρθρωση του Τζεμπουρ η η ρηξη του Καφε,απλα προλαβαν τις επερχομενες θλασεις.
    Και αι θλασεις αυτων, εκαθονται ορφανες στις αδειες κερκιδες του καινουριου προπονητικου,ελπιζοντας οτι η μεταφορα τους απο το "βουνο" δεν θα επιρεασει καθολου την ταχυτητα με την οποια επισκεπτονται τους αγαπημενους τους παικτες.

    Και εχουμε λοιπον: Εξω -προς το παρον,- Τζεμπουρ, Καφες,Μπλανκο,Σαχα. Ντιοπ δεν βλεπουμε να προκανει. Ο γυφτος δεν λογιζεται σαν απουσια.
    Και οπως ειπε και ο Γιωργος-νομιζω-, προλαβαινουμε ως το Σαββανο...συγνωμη το Σαββατο, να συμπληρωσουμε στους παραπανω, 2-3 ακομα.
    Χρειαζονται και οι απουσιες που λειτουργουν ως μια χαρα δικαιολογιες.

    Υ.Γ. Ο Μανωλας εχει δικαιωμα συμμετοχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Χρήστο: Τσίμπημα, τράβηγμα, θλάση, ρήξη, μερικό κόψιμο, καθολικό κόψιμο. Όλα θλάσεις είναι μιλώντας για μύες. Και μετά μπαίνουμε και σε βαθμούς ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Ο ΚΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΡΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που προέρχεται είτε απο χτύπημα είτε απο μεταβίβαση της δύναμης εκ των έξω προς τα έσω. Δηλαδή δεν κρατάει ο μυς πια ( χτύπημα ξαναλέω, ή κούραση ) κι επεμβαίνει άλλος κρίκος του ποδιού. Θα δούμε. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΛΥΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ. Ή ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η γνησια οργανωση με σημα κατατεθεν τα εχωσε στον δικηγορο του "μεγαλομετοχου" (φιλιππου) γιατι λεει δεν πληρωνει αυτα που πρεπει να'ουμε.
    "πληρωσε ρε αλλιως κουμαντο στο σπιτι σου και οχι στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ..."
    Δωσε λεφτα ρε κοροιδο να μπορουμε να χοροπηδαμε ελευθεροι.

    Τωρα θα μου πεις: αφου ειναι "σπιτι τους",τι διαολο ζητανε απο τον ξενο να πληρωνει τους λογαριασμους;
    Μα τι λετε; Ενα μαλακα δεν ψαχνουμε ολοι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αδερφε, δεν μετανοιωσα. Οι θεσεις αλλωστε στην αμυνα χηρευουν σιγα-σιγα. Δεν ανησυχω.
    Να μη κανω και εγω εναν πλειστηριασμο σαν του Σκοκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μολις διαβασα την επιστολη της original για το μπασκετ
    σας προτρεπω να την διαβασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Exw kairo na grapsw sxolio.
    Prwton sulluphthria aderfe. Ta diavasa ola monokommata kai me epiase kompos sto laimo.

    Apo ekei pera...
    Apla oti diafwnw oti mas klepsane lefta oi twrinoi dioikountes. Tous 8ewrw anikanous na dioikhsoun sovara thn PAE , eksallou to exoun pei kai oi idioi, alla oxi kleftes.

    OMWS einai apo ta kalutera post pou exeis kanei sto blog sou to shmerino. Kai xtypas siga siga thn riza tou kakou. Sunexise sto idio motivo. Kai 8a ksanakanoume thn kouventa panw sto 8ema PAE AEK. Na pros8esw oti O MHXANISMOS Bajevic pou ferane oi Palaimaxoi, otan muristikan to dollario, efere auto ton surfeto. Alla exei o kairos gurismata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ( για την μάνα μου τέτοιες πρέπει να είναι 90% αλλά και 10% για μένα - μην ρωτάς για την ποσόστωση ). ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, που δεν ορίζει το κλίμα. Βλέπεις τα εμπορικά δεν έχουν απαγόρευση ποτέ. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ BLOG? ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ. 2010 ΚΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ; ΚΟΙΝΩΒΙΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ. Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 18. ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΔΩΡΟ 300 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ 150. ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Στην Καβαλα,εχασε η ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς η του Χιμενεθ? Αργησε παντως ο Ιβηρας,ζηταει παιχτες...Οταν υπεγραψε,δεν ηξερε οτι δεν υπαρχει σαλιο? Να του φυγει κι ο Σκοκο,να δουμε μετα ποσο ευκολα θα ξαναβαλει την υπογραφη του οπουδηποτε...Ουτε πρωτη ουτε δευτερη επιλογη,ΟΓΔΟΗ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε καταλαβαινω απολυτα. Παλι καλα που δεν σου εβαλε "χερι" γιατι η μανα σου πεθανε τωρα και δεν περιμενε κοντα στα Χριστουγεννα για να λαβει και το δωρο.

    Η δικη μου-που εχει "φυγει" 20 χρονια τωρα-πανω στο ρογχο στα οραματα και τα παροδικα κωμματα,ειχε να ανησυχει(που λεει ο λογος) εκτος απο το αν υπαρχει Παραδεισος και για το σταυρουδακι και τη βερα στο κομοδινο του νοσοκομειου.
    Περιτο να σου πω οτι εκαναν φτερα απο την "αποκλειστικη κλεφτρα". Η οποια ηταν ο κοντινος ανθρωπος τις υστατες ωρες,οπως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.
    Και οι αλληλοεξομολογισεις μεταξυ του μελοθανατου και του ψευτοζωντανου,δινουν και παιρνουν, εχοντας την επιφαση της ανθρωπιας και της στηριξης και της κατανοησης. Μπουρδες.Ξεπροβοδιζουν τον ετοιμοθανατο με μεροκαματο και "τυχερα" λογης-λογης.

    Τελικα εθαφτει διχως βερα. Ισως βρει κανενα γαμπρο,οντας πλεον ελευθερη στον αλλο κοσμο.
    Και σε τουτον μενουν οι πουστιδες και οι βρωμιαριδες. Ας ειναι.
    Η αχαριστια πραγματικα βαραει στην καρδια.Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο. Εμπεριεχει τα παντα: Ψεμα,προδοσια,κλοπη,υποκρισια και οτι βαλει ο νους. Την απεχθανομαι οσο τιποτα αλλο.
    Τελος παντων.Ευχομαι τα θανατικα να τελειωσαν εκει. Και για πολυ-πολυ καιρο.
    Θα σε παρω τηλ. αυριο-μεθαυριο να τα πουμε.
    Δεν ηθελα να σε ενοχλησω αυτες τις δυσκολες ωρες. Η μοναξια,το ποτο και το ταξιδεμα προς τα πισω,ειναι τα μονα φαρμακα σε αυτες τις καταστασεις. Μα σιγα-σιγα,επανερχομαστε στο σημερα.Και κυριως στο αυριο.

    Τελος παντων. Στα δικα μας.Αναμενουμε την Χιμενεθεια Αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ( 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ). ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ( μην μου πεις οτι πια δεν το λέμε ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. monegascos είπε...
    Στην Καβαλα,εχασε η ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς η του Χιμενεθ? Αργησε παντως ο Ιβηρας,ζηταει παιχτες...Οταν υπεγραψε,δεν ηξερε οτι δεν υπαρχει σαλιο? Να του φυγει κι ο Σκοκο,να δουμε μετα ποσο ευκολα θα ξαναβαλει την υπογραφη του οπουδηποτε...Ουτε πρωτη ουτε δευτερη επιλογη,ΟΓΔΟΗ...!!!!

    -------------

    oli ti xronia , n AEK tou vatraxou tha xanei,AN xanei

    asxeta me to an o ispanos aksizei n' oxi

    ksepoulage o asteras oti eixe kai den eixe kai o poustaras pige kai stravothike kai pire ton eder
    o mpines , o tipotas,o mizadoros

    kai mas isopedwse monos tou o cardoso pou ton vlepame oloi edw mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή