Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

             Πολύ σωστά κάναμε και τιμήσαμε τον Στέλιο Σεραφείδη. Τον θυμάμαι αμυδρά όταν τον είχαμε επαναφέρει στην ενεργό δράση μια και είχε σπάσει το χέρι του ο βασικός τερματοφύλακας μας ( Κωνσταντινίδης ). Και πρέπει να μείνει ζεστός κι αυτός , μια που όπως πάμε με τους τραυματισμούς, μάλλον θα ξαναπαίξουν οι βετεράνοι που μπορούν να βοηθήσουν τους πανπαίδες μας, που σίγουρα θα προωθηθούν γρηγορότερα προς τα πάνω.
            Διότι σήμερα πραγματικά έβλεπες μια ενδεκάδα εναπομεινάντων ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ. Όποιος κλάταρε, απλά θα γινόταν αλλαγή και θάμπαινε κάποιος απλά για να συμπληρωθεί ο μονός αριθμός της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο. Μιλάμε για κουρέλια στο κορμί, κατακλαταρησμένοι. Και δεν ξέρω πού το πάει ο Χιμένεθ ακριβώς. Μπορεί να θέλει να παίξει κι αυτός.
           Κουρέλια όμως με τρομερή ψυχή και δίψα για διάκριση και για νίκη. Πολύ τρέξιμο και τεράστιο φιλότιμο. Και γι' αυτό δεν έχω κανένα παράπονο. ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο,ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ. Και σίγουρα τίμησαν την φανέλα αλλά και τον προπονητή τους που είναι πολύ καλός εμψυχωτής.
             Και σωστά διάβασε τον αντίπαλο και ολόσωστα έπαιξε με δυο επιθετικούς για να μην πάθει ό,τι τραβήξαμε την Κυριακή απο τον Πανιώνιο. Ένα πράμα δεν του βγήκε μόνο: Το αριστερό άκρο των Βέλγων ήταν σαφέστατα μυρωδιάς απο το άθλημα. Κι οι δυο ευκαιριάρες μας γίνανε απο εκεί, άσχετα αν τις κλώτσησαν οι παίκτες μας. Ήθελε πιο πολύ υπομονή σε εκείνη την πτέρυγα. Και πιο συντονισμένη προσπάθεια. Τέλος πάντων.
              Μιλάμε για ένα ματς ροντέο με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και τελικά μάλλον με δίκαιο αποτέλεσμα. Κι είχαμε πολλούς διακριθέντες και γι' αυτό είμαι χαρούμενος κι εγώ μαζί με τους περίπου δέκα χιλιάδες φιλάθλους. Πολύ λίγοι για ματς ευρωπαϊκό που μπορούσε να έδινε μεγαλύτερη ευκαιρία. Όμως η τελευταία εμφάνιση σε συνδυασμό με την απαράδεκτη ώρα, λογικά και κράτησαν κάποιες χιλιάδες ακόμα στο σπίτι.
             Κορυφαία γραμμή μας θεωρώ την αμυντική. Ειδικά το κεντρικό δίδυμο, το χάρηκα ίδιαίτερα. Και για την συνεχή ανοδική θρασύτητα του Μανωλά απέναντι σε παικταρά αλλά και για την προσαρμογή του Νασούτι στα βαθειά. Και ο Πάτσα και ο Νταντόμο ήταν σε καλά επίπεδα απόδοσης. Όπως και ο Γκέντζογλου - για μένα έκανε το καλύτερο φετεινό του παιχνίδι, χωρίς να αποφύγει κάποια παιδαριώδη λάθη - και ο Καφές του δεύτερου ημιχρόνου. Κι ο τρομερός Τζιμπούρ που πάλευε συνέχεια έχοντας δίπλα του έναν γελοίο παίκτη που λέγεται Μπλάνκο. Μιλάμε για τον Φλωρινιώτη ντυμένο στα κίτρινα. Μέχρι και στο πέναλτυ που χτύπησε, μαλακία έκανε.
              Ο Λαγός χρεώνεται με το λάθος στο γκολ που δεχτήκαμε αλλά έκανε μπαμ οτι ήταν έτοιμος να σκάσει απο τα συνεχή παιχνίδια. Και τόπαθε τελικά κι εύχομαι να μην είναι θλάση. Διότι είχε ανέβει φέτος κι είναι χρήσιμος εκεί στη νέα του θέση. Δεν τον κατηγορώ, όπως τον Έντερ που φάνηκε πολύ λίγος. Πολύ καλή εμφάνιση του Σάχα, που στο τέλος μας γλύτωσε μαζί με το δοκάρι του.
            Χονδρικά, δίνω συγχαρητήρια και μένουμε με ένα αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για κάποια πρόκριση. Την αξίζουμε;  Ίσως. Εκτός της Ζενίτ, όλοι οι άλλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Κι ειλικρινά πιστεύω οτι με λιγότερες απουσίες, θα είχαμε κερδίσει σήμερα μια μέτρια ομάδα που ήρθε για την ισοπαλία και την πήρε.
         ΥΓ. Ο απέναντι απο εμένα επόπτης ( προς τα δημοσιογραφικά ) μας πήδηξε με την σημαία του. Φυσικά δεν έχω και καθαρότατη άποψη αλλά για δυο φάσεις ( Λεονάρντο, Τζιμπούρ ) είμαι σίγουρος. Όσοι το είδατε απο την τηλεόραση, μπορείτε να καταθέσετε την άποψη σας. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. 

53 σχόλια:

  1. Kαι οι δυο φασεις (Λεοναρντο και Τζιμπούρ) ηταν καθαρες. Ιδιως του Λεοναρντο εβγαζε ματι. Παντως αν ειχαν καθαρισει τις δυο ευκαιριες στο πρωτο ημιχρονο με τον Μπλάνκο - που η ΑΕΚ ετρεχε - το παιχνιδι θα κυλαγε αλλιώς. Αυτος ο Εντερ ειναι παλτό ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΕΜΕΡΑ!!ΟΧΙ ΟΧΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!Ο ΠΑΤΣΑΤΣΟΓΛΟΥ...ΑΘΛΙΟΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΙΚΑ...ΑΝΙΚΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ..ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ...ΠΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ...ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ!!!ΕΝΤΕΡ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΜΑΝΤΟΥΚΑ...ΚΑΙ ΖΟΥΛΙΝΙΟ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΥΛΩΣΑ!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΞΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ!!!ΝΑΣΟΥΤΙ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ...ΝΤΑΤΟΜΟ ΝΤΕΜΙ...ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ...ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ...ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...ΚΑΦΕΣ...ΔΕΝΕ ΧΩ ΛΟΓΙΑ....Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ 7...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!!!ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ...ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..ΜΠΛΑΝΚΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ...ΣΑΧΑ....ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΕΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΔΡΟΜΟΣ....ΤΣΠ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΙ...1 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΚΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους.
    Εγώ τον Λαγό τον πέτυχα ως επόμενο τραυματία ή κλαταρίζων όπως θέλεται πέστε τον.Ερχεται η σειρά του Τζιμπούρ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
    Για χτες αυτό που μπορώ να πω είναι''και πάλι καλά'' διότι στο τέλος ειδικά είχαμε άγιο.Πάντος ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ομαδα χρειαζεται ενα κουμανταδορο ποιοτητας που να μπορει να δινει ρυθμο
    χτες εκτος απο το φιλοτιμο (δειγμα μικρης ομαδος το φιλοτιμο) δεν ειχε τιποτε αλλο παιζοντας αναρχα
    ειχε τρεξιματα η ομαδα και χτες φανηκε οτι ο μπλανκο δεν κανει γιαυτην την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ???Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΤΟΓΛΟΥ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ??Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΝΤΕΡ??ΜΙΚΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ....ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο πατζατζογλου χτες επαιζε με την εμπειρια και μονο λογο ελλειψης φυσικης καταστασης, πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος στα χαφ οταν αποκτησει τρεξιματα και πρεπει να καταλαβει και ο χιμενεθ οτι πρεπει να κατεβασει τον ρυθμο των προπονησεων διαφορετικα θα εχουμε και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ...ΙΣΑ ΙΣΑ...ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΟΛΑΣ...ΠΟΤΕ!!!!!!ΕΔΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΠΟΤΕ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mπράβο στους μπαρουτοκαπνισμένους, αλλά ευτυχώς παίζουμε Δευτέρα μετά τας εκλογάς μπας και συνέλθει κανένας τραυματίας και συμπληρώσουμε αποστολή κανονικά.

    Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα, αλλά την Zενίτ μπορούμε να την κερδίσουμε;

    Είμαι αισιόδοξος για το 2012, γιατί πέρα από τα αντιβαρυτόνια από το κέντρο του γαλαξία που έρχονται να βοηθήσουν την αυτοκρατόρισσα, ο Xιμένεθ και το τιμ του θα είναι από την αρχή της σαιζόν και μάλιστα θέλω να πιστεύω με ελφρώς καλύτερο υλικό . (Όχι αυτό δεν θα είναι από το κέντρο του γαλαξία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H OMADA OSO ANTEXE EDEIKSE FILOTIMO KAI OTI SEBOTAN TIN FANELA KAI TON LIGO KOSMO POY PIGE.
    ALLA POLY APLA DN EINAI AYTO ANTIPROSOPEYTIKO DEIGMA TIS AEK. EINAI OTI PERISEPSE APO TOYS PAIXTES ..KAI DYSTYXOS OPOS OLOI VLEPOUN ETSI K EGO VLEPO TO APOTHEMA DYNAMEON ARXIZEI K EKSANTLEITAI EPIKINDYNA..IDANIKO THA ITAN TORA MIA DIAKOPI 10 IMERON ..
    PROSOPIKA GIA KATHE PAIXTI THA PO OTI O SAXA ITAN PALI APO TOYS KORYFAIOYS..ELPIZO NA SYNEXISEI..ALLA AYTOS EINAI IKANOS STO ALLO MATS NA FAEI MAPA GOAL..
    AMYNA K EMENA MOY ARESE MONO TO KENTRIKO DIDYMO.O MANOLAS EPAIKSE ME DYNAMI TO THIRIO KAI O NASOYTI PIO POLY EGEFALIKA..O PATSATZOGLOY EKTOS TOPOY K XRONOY..OLES OI FASEI TOYS KSEGINAGAN ME SENTRA APO TA ARISTERA MAS KAI KATELIGAN STON PAIXTH STA DEKSIA POY THA EPREPE NA KALYPTEI O PATSATZOGLOY..ANYPARKTOS K PANTA EKTOS THESIS..AS PAIZEI AM.XAF NA KSEKOYRASEI LIGO TON KAFE POY XTHES EIXE KREMASEI..
    O SAVVAS EMENA DEN MOY ARESE TOSO POLY..PROSPATHOYSE NA KANEI KATHETO PAIXNIDI MEN , ALLA OI PIO POLLES PASES TOY ITAN SE ANTIPALO..AGXOMENOS MOU FANIKE ..ETREKSE , ALLA I APOUSIA TOY MAKOU ITAN OLOFANERI..
    O ENTER EINAI ASXOLIASTOS..OPOS LEEI O KYRIAKOS KAI TO SYZHTAGA ME TON KSADERFO MOY STO GIPEDO ,NOSTALGISAME TON MANTOYKA ME AYTA POY BLEPAME..
    O TZIMPOYR OTI PIO PIOTIKO..MOY ARESEI POY DEIXNEI OTI DEN SYMVIVAZETAI ME TIPOTA LIGOTERO APO TIN NIKI..EXEI TIN SOSTO NOOTROPIA K XAIROMAI..
    O MPLANKO VAZONTAS TO PENALNTI EPREPE NA PAEI PROTA STON TZIMPOUR..ETSI KANOYN OI MEGALOI PAIXTES..O MPLANKO EDEIKSE OTI TON NOIAZEI MONO TO XEIROKROTIMA..KATA TA ALLA APLA TREKSIMO K POLY MAKRYA APO TIN PERIOXI..SAN TA PERSINA..
    O LAGOS KOYRASMENOS K EKANE AYKOLA LATHAKIA.
    O NTATOMO ITAN SXETIKA AKSIOPISTOS K SIGOYRA I KALYTERI LYSI GIA ARISTERA ELLIPSI ALLIS..


    Y.G MIA PARATIRISI .. OLES OI KENTRIKES THYRES TIS AEK OPOS TIS EVLEPA APO TIN 15 ITAN SAN NA PIGAINOYN THEATRO..PATATAKIA K KOKA KOLA..DEN TOYS KATIGORO, ALLOSTE TE LEFTA TOYS EXOYN DOSEI ,ALLA RE POYSTI MOY MIA SYMMETOXI STA SYNTHIMATA DEN THA TOYS XALASEI TO LARYGGI..EKTOS AN FOBONTOYSAN TO KRYO..TA IDIA K STO NTERMPI K SXEDON SE KATHE MATS..MONO OTAN KANEI LATHOS O DIAITITIS K STA GOAL KSYPNANE LIGO..LIGO SYMMETOXI RE PAIDIA..

    Y.G SORRY GIA TOYS LATINIKOYS ALLA KATI EPATHE TO PLIKTROLOGIO KAI TA ELLINIKA MOY TA BGAZEI ME SYMVOLA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 10:15

    Εγώ τα είδα 99% όπως ο steven. Δημήτρη ΔΙΑΦΩΝΩ. Καταλαβαίνω ότι όταν δεν είχαν πνευμόνια (από το 55 δηλαδή) υπήρξε -λογικά- αναρχία, αλλά η ομάδα ήταν πολύ σωστά στημένη, λαμβάνοντας και υπ' όψην ότι δεν συμπληρώναμε 18δα φυσικά. Μου αρεσε η προσπάθεια να βγουν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) κάθετες πάσες μπροστά, το 4-4-2 και οι φάσεις βγήκαν. Στο 1ο βγάλαμε 3 ευκαιριάρες (πόσες να κάνεις με τέτοια φυσική κατάταση και την άντερλεχτ να παίζει κλειστά?).
    Με ανησύχησε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε αυτές τις ευκαιρίες. Έπρεπε να είναι 2-0 στο ημίχρονο, αλλά μπλάνκο και γκέντζο μαλακίστηκαν.
    Πέραν αυτών, ο μανωλάς ήταν συγκλονιστικός και ο νασούτι πολύ καλός.
    Νταντόμο με προβλημάτισε αμυντικά, αλλά με το λαγό σκασμένο ήταν όλο μόνος με 2 και 3.
    Πάτσα πολύ μαλάκας στο γκολ. Καλά ρε πούστη μου είναι 30 τόσων χρονών με εμπειρία τσου λου και κάνει τέτοια μαλακία? Να πας να γαμηθείς με την κύπρο όλη ρε σκατόγαβρε στην ψυχή. Τελειωμένε.
    Καφές σκασμένος, μάκος σκασμένος, τζεμπούρ σκασμένος (αλλά το πήρε το πέναλτυ)...
    Μπλάνκο δε μπορώ να καταλάβω τι ζητάει από την ΑΕΚ και από κάθε παιχνίδι, το γυφτάκι το ίδιο.
    Κλείνω με τον έντερ. Κάποιος παρακαλώ να ξεκινήσει έρανο να του βγάλουμε τα εισητήρια και το συμβόλαιο να πάει στο διάολο διότι ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ! Πολύ μαλάκας και μικρός παίκτης.

    Από τους βέλγους το δεξί χαφ παικταράς, έβγαζε τρομερές σέντρες και με τα 2 πόδια και πολύ ταχύς κι ο λουκάκου απλά θα πάει σε μεγάλη ομάδα μέχρι τα 20 του για 25 μύρια. Εμφανώς άλλη κλάση και από τους 22 παίκτες (και είναι μόνο 17!).

    Χθες αν είχαμε 2 από αυτούς που λείπαν μεσοεπιθετικά θα το καρφώναμε το 2ο και πιστέυω ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. η προσπάθεια των παικτών ήταν συγκινητική.

    Δηλαδή, Δημήτρη, χωρίς να διαφωνώ μαζί σου ότι στις μικρές ομάδες το φιλότιμο είναι το μόνο που τους απομένει και ότι τα 2/3 του σημερινού ρόστερ θα ήταν με το ζόρι 25δα της κανονικής ΑΕΚ που ονειρευόμαστε κι έχουμε δει κιόλας εσύ είδες μόνο αυτό?
    Ούτε το σωστό στήσιμο (για το υλικό που απέμεινε) ούτε τη σωστή οδηγία για τις κάθετες πάσες (με τις 3 ευκαιρίες) ούτε ότι τους εμπνέει να δώσουν 100% των -όποιων - δυνατοτήτων τους?
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ.
    Με το πρίγκηπα του γηροκομείου ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 10:22

    Θωμά, τουλάχιστον ο γκέντζο χθες έβαλε και 2-3 κόντρες, δεν έπαιζε σαν τιτίκα, ως συνήθως. Του πιαστώνονται η ΑΧΑΣΤΗ ευκαιρία που έχασε και η λάθος πάσα πίσω στο δοκάρι του λουκάκου.
    οι πάσες άλλες βγήκαν και άλλες όχι, αλλά έτσι είναι οι κάθετες και οι μακρινές. Του βγήκαν οι 2 καλές για φάσεις για γκολ πάντως, και τις έκανε κατόπιν εντολής χιμένεθ, οπότε ΟΚ. Μην ξεχνάς ότι όλο το κέντρο ήταν σκασμένο και μόνο αυτός είχε μείνει να κάνει κάτι.
    Μαζί με την καλή εμφάνιση του πανιωνίου κάτι αλλάζει.
    Αλλά έχει πρόβλημα νοοτροπίας και θέλει λίγο σανίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιωργη
    δεν καταλαβα που διαφωνεις, ξερεις τι σημαινει εμαπθεια? αν δεν ξερεις ανοιξε κανενα λεξικο να μαθεις
    εχετε ακουσει την ρεαλ η την μιλαν η οποαδηποτε μεγαλη ομαδα στην χωρα της (για να μην παρερμηνευθει το μεγαλη ομαδα) να μιλανε οτι ειχαν φιλοτιμο? ακουω μικρες ομαδες να μιλανε για φιλοτιμο οταν παιζουν με μεγαλες εκτος και αν θεωρειται και την δικια μας μικρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 11:07

    Ναι ρε δημήτρη, καλά που κατέχεις εσύ την ελληνική γλώσσα μπας και μας δείξεις κι εμάς.
    Και μπάλα ξέρεις (μόνο εσύ φυσικά) και μυαλό αϊνστάιν έχεις.
    Καλά που ήρθες εδώ να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας εκπολιτίσεις.
    Ευχαριστώ μεγάλε γνώστη της μόνης αλήθειας, ηγέτη της μολδοβλαχίας, δημιουργέ κοσμοθεωριών, κατακτητή του ρουμ, μύστη και ιλουμινάτε.
    Πρέπει να έχεις πολύ καλή άποψη για τον εαυτό σου.
    Καλά που δε περηφανεύεσαι και για το φιλότιμο σου, αλλιώς θα νόμιζα ότι είσαι μικρός, σαν την ΑΕΚ ένα πράμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιωργη
    αλλα σου γραφω αλλα γραφεις το κανεις και προσωπικο το θεμα
    σιγουρα δεν περηφανευομαι για το φιλοτιμο μου οπως λες και σιγουρα μ αρεσει αυτο που λες και ειμαι σιγουρος οτι εσυ περιφανευεσαι σαν μικρος ανθρωπος που εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα σε ολους.
    Δεν πρεπει να εχουμε και μεγαλα παραπονα απο χθες,δεδομενου του οτι παιζαμε με τοσες πολλες ελειψεις, για τις οποιες πρεπει και να αναζητηθουν αιτιες. Δεν ειναι δυνατον-ξαναλεω- να ξαπλωνουν δυο-τρεις κατων σε καθε παιχνιδι.Και ειναι ακομα αρχες Νοεμβρη.
    Εκτος και αν στον προγραμματισμο του Μανωλη,ηταν μεσα αυτο το προβλημα το οποιο ξεπερνιεται μονο με καταθεση ψυχης, με υπερπροσπαθειες,που θυμιζουν πολιορκημενο Μεσσολογγι,που τελειωνουν τα τροφημα και τα νερα και οι εκγλωβισμενοι,ρακενδυτοι,αθλιοι και ξεκοκαλιασμενοι,κυνηγανε ποντικια και ακριδες.
    Και το βλεπει ασφαλως και ο Ισπανος αυτο,γι'αυτο και απαγγελει πριν καθε αγωνα τους "Ελευθερους Πολιορκιμενους".
    Ελπιζουμε να συμπληρωνουμε ενδεκαδα στο επομενο ματς.
    Συμφωνω σε πολλα απο οσα ειπες Steven. Αλλωστε ειναι πραγματα που κανουν "μπαμ".
    Ασφαλως και ετρεξαν και μοχθησαν. Ασφαλως και δεν αδιαφορησαν.Ασφαλως και οι μπαταριες τελειωνουν επικινδυνα και το πρωταθλημα ειναι στην αρχη. Ασφαλως και ειναι μετριοτατο το ροστερ. Ασφαλως και πρεπει να τελεωνει η υποθεση Ευρωπη και το κυπελο,μπας και προλαβουμε να αφωσιοθουμε στο πρωταθλημα.Οχι για να το παρουμε. Για να πλασαριστουμε σε καλη θεση,εν'οψη play-off.

    Μερικες παρατηρησεις-συμπερασματα απο χθες:

    Ο επομενος που θα "σκασει" θα ειναι η ο Τζεμπουρ (αποδοση 1.40) η ο Καφες (αποδοση 160).

    Ο Γκετζογλου ειναι μετριοτατος και δεν παει παραπανω. Ειναι προφανες. Οσο και να προσπαθει με μακριες και μεγαλες πασες-εκ των οποιων το 90% αστοχες- να το παιξει Ζινταν, να του πουμε οτι τα τατουαζ δεν βοηθανε σε κατι. Ασε που δεν ειναι καραφλος.

    Τελικα υπαρχει ακομα χειροτερος Βραζιλιανος παικτης απο το "γυφτακι" τον Λεοναρντο. Υπαρχει ο Εντερ,εξ΄αιτιας του οποιου δεν κερδισαμε. Δεν ειναι ποδοσφαιριστης. Εχει γινει πλαστογραφια στα στοιχεια του,προκειμενου να παραμενει στην Ελλαδα. Να ζητησουν συγνωμη στη διοικηση,να τον πακεταρουν,να τον πανε στο ΚΤΕΛ Κηφισου και να τον στειλουν πισω στη Τριπολη και να του δωσουν εκει παλι εκεινο το κοπαδι προβατα και να τα βοσκει ο παλιολιγδιαρης που μου κανει και ανταυγιες στα μαλλια. Τραβα να αρμεξεις καμια γιδα ρε γυφτακι νο 2. Που καθε παραλυτο κανει το κομματι του, στη φανελα που φοραγε ο Παπαιωαννου ο Μαυρος, και ο Σαβεβσκι.
    Μικρυναμε πολυ παιδια. Χρειαζεται "ανασταση". Ηλετροσοκ διαρκειας. Και οχι "υμνους" για τα παιδια τα μετρια που πεφτουν στον βωμο του αγωνα. Δεν αρκει. Ειναι τοσο λιγο. Ειναι τοσο απογοητευτικο. Ειναι τοσο μικρο.

    Ο Τζεμπουρ τρεχει πολυ. Και το κυριοτερο οχι ασκοπα,σαν το αλλο το τραγι τον
    Μπλανκο του οποιου θα ειναι λαθος μεγα η οποια ανανεωση συμβολαιου του. Ευχαριστουμε "Ζορο" καικες-ξεμεινες-ξεζουμισες, αντιο. Αλλα ο Αλγερινος τρεχει μονος,εκνευριστικα και μαλλον σε λιγο θα αρχισει τα ιδια με τον Σερβο: "δεν πατε να γαμηθειτε,παλευω τζαμπα", "τρεχουμε αδικα", " παιζουμε με λαθος τροπο" κλπ. Και δεν θα εχει αδικο. Απανω τους τρομοκρατη μου,ριξε καμια κουτουλια στα στραβα δοντια του Μανωλη και στειλτον σε ορθοδοντικο. Θελω να τον δω με "σιδερακια".

    Δεν υπαρχει κοσμος και το επομενο ανεγερθεν γηπεδο ειναι αρκετο ακομα και 20 χιλ. θεσεις. Και οσοι φωναζαν για "τον κοσμο που κρατα στο σπιτι ο Σερβος", να το σκεφτουν καλυτερα. Δεν φταιει εκεινος.
    Αλλωστε ποτε δεν ειμασταν του "οκγου" και της ποσοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρηστο
    η αναλυση σου ειναι πολυ σωστη
    σ ενα δεν συμφωνω στα 20χιλ για το γηπεδο τα 30 ειναι το ιδανικο για μενα και οσον αφορα τον γκεντζογλου πιστευω οτι το κυριοτερο που του λειπει ειναι η γρηγορη ποδοσφαιρικη σκεψη μεσα στο παιχνιδι, την μπαλα την ψιλογνωριζει αλλα του λειπει η ταχυτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ....ΤΕΛΟΣ...
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ....
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ 2 ΚΑΙ 4, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ, ΕΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ....
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 1 ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ, Ε, ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
    ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΑΣ....
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....
    ΠΑΤΣΑ -ΕΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ....
    ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΧΑΦ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ, ΣΤΟΠΕΡ....
    ΚΑΦΕΣ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....
    ΓΚΕΝΤΖΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ OFFSIDE....
    ΝΤΑΝΤΟΜΟ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ....
    ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ 2, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ, Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ, ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ....
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟΣ....ΜΑΖΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....
    ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΩΣΤΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ....
    ΣΑΧΑ, ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΣΤΑ ΡΕΦΛΕΞ, ΣΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ...
    ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    ANYWAY....
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ Χ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΣΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΑΚΙΑ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΑ 99%...
    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ....
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ....
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.....
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25,000 ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ...
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ, ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ...
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημητρη,αυτο που ξερω ειναι οτι η "γρηγορη ποδοφαιρικη σκεψη" δεν μαθαινεται. Φτιαχνεις την φυσ. κατασταση,φτιαχνεις την δυναμη,φτιαχνεις ολα τα γυρω-γυρω,αλλα τα βασικα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ δεν μαθαινονται. Απλα τα εχεις,η δεν τα εχεις. Τιποτα αλλο.
    Και οι Γκετζογλου,Εντερ,Λεοναρντο,Νταντομο,Λαγος και λοιποι φτωχοι συγγενεις,ειναι για ομαδες τυπου Καβαλας,Αστερα κλπ.
    Οχι οποιος φοραει τα κιτρινομαυρα,αυτοματα να αναβαπτιζεται και να γιγαντωνεται στα ματια μας και να γινεται καλος, η πολυ καλος, η αριστος, η υπεροχος η ωραιος κλπ. Ειναι μετριοι. Τοσο απλο ειναι.

    Ως πότε παλικάρια,
    θα ζούμε στα στενά,
    μονάχοι σα λιοντάρια,
    στις ράχες στα βουνά;
    Σπηλιές να κατοικούμε,
    να βλέπουμε κλαδιά,
    να φεύγωμ' απ' τον κόσμον,
    για την πικρή σκλαβιά;
    Να χάνωμεν αδέλφια,
    πατρίδα και γονείς,
    τους φίλους, τα παιδιά μας,
    κι όλους τους συγγενείς;
    Κάλλιο είναι μιάς
    ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνια,
    σκλαβιά και φυλακή.
    Τι σ' ωφελεί αν ζήσεις,
    και είσαι στη σκλαβιά;
    στοχάσου πως σε ψένουν,
    καθ' ώραν στην φωτιά.

    Θα μπορουσαμε και να παραθεσουμε και αποσπασματα απο τον "Ματωμενο Γαμο " του Φρ.Γκ. Λορκα,του "συγχωριανου" του Μανωλη. Αλλα δεν χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λυπάμαι που θα το λέω αλλά νομίζω ότι η ομάδα πάσχει από ψυχοσωματική "σκλήρυνση κατά πλάκας". Μέσα σ΄αυτή την κοινωνική λαίλαπα εμεις οι ΕΝΩΣΙΤΕΣ πρέπει να κάνουμε μεγάλα κουράγια. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστο
    εχεις απολυτο δικιο δεν μαθαινεται, γεννιεσαι μονο με την γρηγορη σκεψη οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 13:37

    Δημήτρη κοίτα σε παρακαλώ...
    Παρατήρησα και από τον τρόπο που γράφεις κατά τη διάρκεια της διένεξης σου με το θωμά ότι ο τρόπος σκέψης και γραφής σου είναι (για να το θέσω αριστερίστικα και ας μην είμαι αριστερός) προβοκατόρικος.
    Αυτή είναι η άποψη μου και από αυτά που διαβάζω δεν έχει αλλάξει.
    Άσε τη διαφορά φιλοσοφίας και του πως βλέπουμε την ΑΕΚ κλπ κλπ, που είναι υποκειμενικό θέμα στο κάτω κάτω.
    Είναι απλά προβοκατόρικος.
    Για παράδειγμα, από τη μία γράφεις:
    ¨δεν καταλαβα που διαφωνεις, ξερεις τι σημαινει εμπαθεια? αν δεν ξερεις ανοιξε κανενα λεξικο να μαθεις"
    μετά γράφεις:
    "αλλα σου γραφω αλλα γραφεις το κανεις και προσωπικο το θεμα"...
    Δηλαδή όταν έχεις γράψει το "άνοιξε και κάνα λεξικό..." εσύ δεν το κάνεις προσωπικό με το μειωτικό τρόπο γραφής σου, ενώ εγώ το κάνω....
    yeah right...
    Τέλος πάντων, δεν έχω όρεξη να το συνεχίσω, ούτε να λειτουργήσω ως συνήγορος του θωμά σε παλιά διένεξη, που δε χρειάζεται ούτε αυτός και ούτε κι εσύ στο κάτω κάτω.
    Εγώ απλά νομίζω ότι γράφεις προβοκατόρικα και ότι ο τρόπος σου είναι ειρωνικός και ότι -το χειρότερο- αφού γράφεις κάτι μειωτικό για την προσωπικότητα του άλλου, μετά το παίζεις και υπεράνω και φάση δεν είπα και τίποτα.
    Με βάση τα ελληνικά που γνωρίζω εγώ και τον τρόπο που σκέφτομαι στο χωριό μου έτσι μου φαίνεται.
    Μπορεί εσύ να μη νομίζεις ότι μειώνεις τον άλλο, ή να μη σε νοιάζει κιόλας ή ότι επειδή είσαι 40-50 χρόνων (δε γκζέρω πόσο είσαι, εγώ είμαι 35) ξέρεις 50 καντάρια παραπάνω από τους άλλους. Δικαίωμα σου.
    Αυτά και πάμε γι' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 13:51

    Και για να διευκρινήσω περί εμπάθειας:
    Νομίζω ότι ο τρόπος που κρίνεις την ομάδα αλλά....και τους λοιπούς blogoκριτικούς και ΑΕΚτσήδες περιστρέφεται γύρω από το "τώρα που έφυγε ο πρίγκηπας, ότι και να γίνει είναι για το μπούτσο", ή "όταν έρθει η αναπόφευκτη στραβή τώρα που έφυγε ο πρίγκηπας, εγώ θα σας πω "σας τα 'λεγα". Ή "εγώ βλέπω το παγόβουνο που έρχεται κι εσείς μόνο τους γλάρους". Κόλλημα κατ' ελάχιστον δηλαδή, το οποίο το χαρακτηρίζω ως "εμπάθεια" ύστερα από τον τρόπο που εκφράστηκες στη διένεξη με το θωμά (προσοχή: δε σχολιάζω αν έχει κάποιος δίκιο ή άδικο σε τεχνικά θέματα ή αν ξέρεις παραπάνω ή παρακάτω μπάλα από μένα, που πιστεύω ότι ξέρεις, ούτε και με νοιάζει να πάρω το μέρος του. Χρησιμοποιώ τα γραφόμενα σου απλά ως δεδομένα).
    Μαλακία μου...είπα πάμε γι' άλλα και το συνεχίζω, αλλά...πάμε γι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΩ Η ΟΧΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΑ 2/3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ . ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ. ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΟ 10000 ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ.

    ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 13:52

    Blanco21 ++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολοι τους ειναι πλεον ανοικτα και αναφανδον-ασκαρδαμυχτι και με χερια και με ποδια υπερ της "ανεγερσης νεου γηπεδου εις τον ιστορικον χωρον,ωστα να ξαναζοντανεψουν τα ονειρα,να αναβαθμηστει η περιοχη και να βρουν στεγη τα αετοπουλα" και ενα καρο αλλες μαλακιες προεκλογικες.
    Ολοι μαζι με μια φωνη,ενωμενοι,με κοινο στοχο διχως διαφωνιες. Και λες: "μα τι διαολο; Και γιατι τοσα χρονια δεν εχουμε γηπεδο; Αφου δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ολοι ειναι υπερ. Ποιος διαφωνουσε τοσο καιρο ρε πουστη μου; Ποις δεν ηθελε γηπεδο;"
    Κανεις μεγαλε. Ολοι ειναι "υπερ". Οπως και οι παπαδες. "Υπερ αναπαυσεως των ψυχων ημων"..."υπερ" των ζωντανων αλλα "κεκοιμημενων" δουλων σου, που αγονται και φερονται με ενα χαλκα στη μυτη ωσαν τα γουρουνια. ξανα-μανα-ψηφιστε τους.
    Μπορει εσυ να μη μπρεις αλλα ΕΚΕΙΝΟΣ μπορει. Μπορει εσυ να εισαι απογοητευμενος αλλα ΕΚΕΙΝΟΣ ειναι ακομα εδω,ορθιος και επιμονος. μπορει εσυ να κουραστικες λαα ΕΚΕΙΝΟΣ ειναι εδω,διπλα σου,αρωγος.
    Μπορει εσυ να μην εχεις δυναμεις αλλα ουτε και γνωσεις αλλα ουτε και δυνατοτητες αλλα ουτε και ακρες αλλ ουτε και κονε αλλ ουτε και χρημα,αλλα ουτε και γνωριμιες.Αλλα εχει ΕΚΕΙΝΟΣ για σενα. Τι ποιος "εκεινος". Ο Κικιλιας. Ο καθε Κικιλιας.
    "Εμπιστευθειτε μας"
    Ο οποιος Κικιλιας με τα ριγμενε πουλοβερακια στους ωμμους,δεν μιλουσε μονο για το γηπεδο της ΑΕΚ. Οοοοχι. Και για αυτο του παο. "για τα ονειρα που πρεπει να γινουν πραγματικοτητα" και "πρεπει επιτελους οι δυο ομαδες αυτες να βρουν την στεγη τους" κλπ. Να πισασουμε και απο τους δυο δηλαδη. Ριξε την πετονια και οτι πιασεις καλο ειναι.Σαν τον Σεραφινο. Αλλωστε μια γαλοτσα η ενα κονσερβοκουτι αξιζει περισσοτερο απο ενα ψηφοφορο.
    Και που ησασταν κρυμενα βρε τομαρακια οταν στεναζε ηπεριοχη απο τις μπουλντοζες του Γρανιτσα; Που ησασταν οταν εγιναν τοσες-ημιτελεις- προσπαθειες για ξαναχτησιμο; Που ησασταν να βγειτε και να καταγγειλετε του καθε "131" που εμποδιζουν "την αναπτυξη της ερπιοχης" και εμπιδιζουν "τα ονειρα των μικρων αετων"; Που ησασταν οταν οι οποιες προσπαθειες, εβρισκαν πανω στο τοιχος του δημοσιου,των δικαστηριων του,της γραφιοκρατιας του;
    ΠαλιοΜαυρογιαλουροι. Πανω στο ξεπουπουλιασμενο κορμακι την πεσατε. Ακομα και τωρα. Μερικες μονο ωρες πριν τα προβατα συρθουν στα εκλογικα σφαγεια,οτι αρπαξετε. Οτι αρπαξει ο κωλος σας μπινεδες. "Και ενας σταυρος παραπανω καλος ειναι".Ναι.
    Σταυρος πανω απ'τα κεφαλια σας κωλομπαραδες. Πουτανες των μπαλκονιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: Άσε τον Κικίλια, κι είναι κι ερωτευμένο το παλληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η κυρία Μουσταφάογλου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ στις εκλογές του 2009, ανακοίνωσε προ μερικών εβδομάδων την υποψηφιότητά της δίνοντας έμφαση στην τουρκική καταγωγή της και αποστασιοποιούμενη από το ΠαΣοΚ. Οσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι δηλώσεις της στις συγκεντρώσεις γίνονται ολο και πιο επιθετικές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την προχθεσινή ομιλία της σε κοινότητα Ρομά στην Καλκάντζα. Εκεί, μεταξύ όλων των άλλων, η κυρία Μουσταφάογλου τόνισε επανειλημμένως ότι «η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό», ενώ ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της στην περιοχή κ. Αλί Χασάν είπε ότι «εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών». Η κυρία Μουσταφάογλου αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση στην περιοχή λέγοντας: «Πρέπει πλέον να σωθούμε από τη φτώχεια,να υπάρξουν δουλειές για τους νέους και τα παιδιά μας. Αυτό το κράτος και αυτή η κυβέρνηση,αυτό το έθνος δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά.Αυτή η χώρα είναι μπατιρισμένη. Εμείς θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία,θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ και θα υπάρξουν δουλειές για τους νέους». Η ανεξάρτητη υποψήφια για τη δημαρχία της Κομοτηνής δήλωσε επίσης ότι πρέπει να διδαχθούν τα παιδιά της περιοχής τη θρησκεία τους και τις γιορτές τους, ώστε σε δέκα χρόνια να μπορούν να λένε «είμαστε Τούρκοι» , ενώ επανειλημμένως έδωσε γραμμή στους ψηφοφόρους τονίζοντας ότι «η ψήφος των Τούρκων δεν πρέπει να πάει στους Τούρκους των άλλων συνδυασμών,αλλά στον τουρκικό συνδυασμό».
    ΑΠΟ: το βήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτοί όλοι που δεσμεύονται για γήπεδο στα Φιλαδέλεια είναι αυτοί που ήταν αρωγοί των 131 παπάρηδων αριστερο-φίλοι του δάσους-κάτοικοι γαύροι-κατοικοι με μπαλκόνια στην 18!
    Τώρα γλύφουν εκεί που έφτυναν.Ενα μεγάλο φτύσιμο χρειάζονται την Κυριακή απο όλους τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκιδωνέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. telika tin ekana ti malakia ,mpoukothika tis antivioseis kai ksekinisa kata tis 9 gia to oaka

    ap'auta pou eida sumfwnw me ton steven kai tous perisoterous

    o manolos an krineis oti kolumpaei sta skata kathws me to kalimera poreuete se 3 diorganwseis me 2-3 paixnidia ti vdomada kai mathimatika einai mesa se oles , mallon kala ta paei

    apo kai kai pera n omada xreiazete eite 10m se metagrafes eite 10m gia tin ekkinisi ton ergon sti nea filadelfia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. o blanco tha xtypaei ti kefala tou pou den anaewse persy
    paixtis ender den yparxei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εντερ=1.000.000 Ευρώ ρίτρα.Όχι δεν έβαλα παραπάνω μηδενικό σωστά το έγραψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Νοεμβρίου, 2010 15:30

    Χαράλαμπε, πλλλάκα με κάνεις, δε μπορεί...δε μπορώ να το πιστεψω το μύριο...
    Μήπως είναι ρούβλια? ή πέσος? ή κατοχικές δραχμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν Εντερ τόση ρήτρα,Φροξυλιας δεν πρέπει τα διπλάσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιωργη
    σ ευχαριστω για το αρθρο σου και το χρονο που πηρες για να τα γραψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KATI SE OFF TOPIC
    ZITAME 3-4 PAIDAKIA, GENNIMENA, 2000 & 2001, GIA NA MPOUNE STHN OMADA JUNIORS THS AKADIMIAS MAS, STO PANELLINIO PROTATHLIMA SALAS 5X5 ME THN FANELA THS AEK. AN KAPOIOS EXEI FILO GNOSTO POU NA THELEI NA PAEI TA PAIDIA TOU GIA PODOSFAIRO, AS TOY TO ANAFEREI.
    EYXARISTOUME POLY....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Ντόρα θα κάνει το κόμμα της τώρα το Νοέμβρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΩΡΓΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ..ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΛΙΓΟ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ..
    ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ..ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ Κ ΜΑΡΚΑΡΕ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ..

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΕΣ..ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ? 16-17 ?

    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ..ΠΑΓΩΜΕΝΟ..ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 15 ΣΤΟΥΣ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ..ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ..
    ΛΙΓΟ ΣΥΜΕΜΤΟΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΙΛ. ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/5 ΤΟΤΕ ΓΜΣ ΤΑ..

    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟ..ΚΑΛΗ ΜΗ ΨΗΦΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαράλαμπο: ΣΤΙΣ 21/11 ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΓΗΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Steven
    Ο Σαμαράς σαν ούζο μπορεί να είναι καλό,σαν αρχηγός κόματος πάμε γι άλλααααα
    Είναι να μην κάνει κόμμα η κόρη του δράκουλα;Ασε που λογίζονται(το κόμμα) σαν η επόμενη κυβέρνηση.Έχουν και Αμερικάνικη βοήθεια και Μπίλτερμπεργκ.Έτσι κι αλλιώς ο στόκος πάει σε λιγότερο επικίνδυνη θέση και ο συμφοιτητής του αποδείχθηκε ανεπαρκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαθαίνω συζητιέται έντονα μια κυβέρνηση τεχνοκρατών και ''σοφών'' και μάλιστα γίνονται και τα απαράιτητα δείπνα εκτός Ελλάδας στα οποία συμετέχουν και εφοπλιστές και εκδότες του χώρου.Μάλιστα ακούγεται ότι εκτός από νέο κόμμα θα έχουμε ταυτόχρονα και νέα εφημερίδα,για στήριξη φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Πρώτα το ούζο και κατόπιν ο μεζές. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 21-11. Χα! Για να αρπαξει τα γεροντια και τις γιαγιαδες απο τις εκκλησιες;
    -- Αχ Μαριγουλα μου,δεν φανταζεσαι τι καλο κοριτσι που ειναι...
    -- Σε παρακαλω! Ουτε λογος Μακαρι να ηταν ολοι τους ετσι. Οι καβαλημενοι. Οι αθεοι. Ενω Αυτη...Αυτηηηηη..."

    Τοσο γελοιο. Τοσο λιγδιαρικο. Τοσο λαικιστικο. τοσο ξεπεσμενο.
    Και ειναι να απορει κανεις: Γιατι ετσι στο ποδι; Γιατι αρον-αρον,μετα απο νομαρχιακες(που λεει ο λογος. Καραπολιτικες ειναι) και πιθανον ενα δυο μηνες πριν απο τις βουλευτικες εκλογες που θα εξαγγειλει ο καραφλας; Και εχοντας το κουβα ετοιμο να τον πεταξει στο πηγαδι των κατωτερων ταξεων,για να μαζεψει τα ψηφουλακια; Ποια; Η Μητσοτακαινα.
    Παντως ειναι υπεροχα αξιοθρηνητο και πραγματικα "υπερανθρωπο",το τι ειναι ετοιμη να κανει η καθε πουτανα,αρσενικη και θηλυκη,των μπαλκονιων.
    Ορματε πανω στα ξεροκοματα ρε.
    Οσο και να ξεπλενετε τα ρουχα σας απο την λαικιλα και και την φτωχολογια,για να μπειτε στα γκαλα και τα φορα και τις βιλες,παλι εκει θα επιστρεφετε θα βουτατε,στη λιμνη των κακομοιριδων που σιχαινεστε και των λαικων στρωματων που λοιδωρειτε, ζητιανευοντας την "ψηφο". Και ξανα-μανα θα καθαριζεστε για να μπειτε βιαστικα στα σαλονια του τιποτα και υστερα ξανα-μανα θα ορματε με τη μουρη στα βρωμικα λαικα σοκακια και θα βρωμιζεστε, μπουρζουαζια της πλακας και των βαλκανιων,βρωμιαριδες και μεσα σας και εξω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δείτε τι λέει ο Νουριέλ Ρουμπινί(διεθνούς φήμης οικονομολόγος-αναλυτής) σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»:
    ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ… Η Ελλάδα «θα χρειαστεί μια ελεγχόμενη αναδιάρθρωση. Αν δεν θέλετε να την πείτε πτώχευση, μην τη λέτε πτώχευση. Πείτε τη αναδιάρθρωση υπό πίεση. Εχει συμβεί τόσες φορές. Και κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα συμβεί και στην περίπτωση της Ελλάδας»…
    - «Για μένα είναι αναπόφευκτη. Θα συμβεί. Διότι είναι αδύνατον να επιζήσει η Ελλάδα με ένα χρέος που φθάνει στο 150% του ΑΕΠ. Να αντικαταστήσει το ιδιωτικό χρέος με δημόσιο, να μπορέσει να αποπληρώσει το ΔΝΤ και την Ε.Ε. ύστερα από τρία χρόνια, και να επιστρέψει στις αγορές με τα spreads να παραμένουν στο ζενίθ».
    - «Το ίδιο θα συμβεί στην πορεία και με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Θα έχουμε, λοιπόν, ουσιαστικές πτωχεύσεις (effective defaults), ίσως όχι επίσημες, αλλά ακόμη και εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την βρώμικη λέξη “πτώχευση”, θα είναι ελεγχόμενες αναδιαρθρώσεις χρέους οι οποίες θα αρχίσουν από την Ελλάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία επ’ αυτού».

    Τελικά το σχέδιο περιλαμβάνει και πτώχευση αφού όλοι οι φυσικοί πόροι του κράτους θα είναι πλέων στα χέρια άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. steven, ξερω οτι ειναι πλεον κουραστικο, αλλα κατι ακουσα παλι για Μελισσανιδη. γνωριζεις κατι?

    υ.γ. sorry, για το ασχετο με τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δημοσίευμα φιλοξενεί το σημερινό τεύχος του του βρετανικού περιοδικού «Economist», σύμφωνα με το οποίο είναι πολύ πιθανό να σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα με απρόβλεπτες, ωστόσο, επιπτώσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Το άρθρο αναφέρεται και στην ανησυχία των αγορών και στα ελληνικά ομόλογα.

    «Οι αγορές ανησυχούν… Όταν ο κ. Παπανδρέου διατύπωσε την απειλή του (για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες) οι αποδόσεις των ομολόγων εκτινάχθηκαν στα επίπεδα του Μαΐου», γράφει ο συντάκτης και προσθέτει ότι στην περίπτωση κυβέρνησης συνασπισμού, αυτή θα είναι «δυσκίνητη», όπως την χαρακτηρίζει, ενώ «το πρόγραμμα δημοσιονομικής λιτότητας πιθανότατα θα επιβραδυνθεί, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα αναβληθούν και η πιθανότητες της Ελλάδας να αποφύγει την χρεοκοπία θα είναι μικρότερες από ποτέ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Από θαμπούς δερβίσηδες και στέρφους μαναταρίνους,
    κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται.
    Χαρά στους χασομέρήδες! Χαρά στους Αρλεκίνους!
    Σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.
    Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι
    κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα
    των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.
    Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι
    και Μαμμωνάδες βάρβαροι και χαύνοι λεβαντίνοι
    λύκοι, κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι
    και οι χαροκόποι αδιάντροποι, και πόρνη η Ρωμιοσύνη!
    Κ. Παλαμάς,απόσπασμα: «Η πολιτεία και η μοναξιά», 1912
    Αυτά τα έγραψε αρχές του εικοστού αιώνα για μια χώρα χρεοκοπημένη και ταπεινωμένη και υπόδουλη,και πάνω από όλα ρημαγμένη την κοινωνία της από την πτώχευση του Τρικούπη το 1893.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπερα στο blog.Εχοντας την εντυπωση πως ειμαι απο τους πιο αντιδραστικους οσο αφορα τηνεμφανιση της ΑΕΚ σε καθε αγωνα,λεω οτι στο παιχνιδι με τους Βελγους ειδα αυτο που δεν εβλεπα καιρο τωρα,ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ...Και μου αρεσε γιατι αυτο ζηταω απο την ομαδα και μακαρι να συνεχισει ετσι.Μεγαλε,πως την ειπες την κοιλαδα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο πολεμος αγριευει,και δυστυχως ειμαστε στην μεση.Ο εκβιαστικος τονος του κυβερνητη της Ελλαδας,δειχνει ξεκαθαρα,οτι απο τα συμφωνηθεντα,εχουμε καπου μια αποκλιση,και η οποια ΤΑΧΙΣΤΑ πρεπει να διορθωθει.Απο το "Καραμανλης η χαος" περασαμε στο "Παπανδρεου η χρεοκοποια"....Διλληματα που σημαδεψαν και ισως σημαδεψουν τον Ελληνα.Τον σημαδεμενο κομματικα απο το `45 και μετα,αφου δωσε στον Ελληνα σφραγιδα και παρτου την ψυχη.Τι κρυβεται ομως πισω απο την απελπιδα προσπαθεια (οπως τουλαχιστον θελει να φαινεται...),του ΓΑΠ,που εφτασε πλεον απροκαλυπτα να "επεμβαινει" στις περιφερειακες εκλογες? Ειναι πασιφανες,πως ριχνοντας το χαρτι επιμηκυνσης του ΔΝΤ,εβαλε στην πριζα ολοκληρη την Ευρωπη,οχι ομως και το ΔΝΤ.Γνωριζει πολυ καλα ο ΓΑΠ,πως μονο σε θαυμα μπορει να ελπιζει για νικη,κατι που τον βολευει αφανταστα,αφου και με την ΣΥΜΦΩΝΗ γνωμη του κ.Παπουλια,θα επικαλεστει σπουδαιο λογο για την προκηρυξη εκλογων.Που ειναι μερος ας πουμε του σχεδιου,να υπαρξει μια οικουμενικη κυβερνηση,για να ελαχιστοποιηθουν οι αντιδρασεις για τα νεα μετρα που πρεπει να παρθουν.Το ζητουμενο ειναι βεβαια αν προλαβαινει η Ντορα να φτιαξει το κομμα,το οποιο θα ειναι ενα απο αυτα που θα συμπραξει.Και φυσικα με μια οικουμενικη κυβερνηση,θα παιρνονται αποφασεις που θα εχουν την σφραγιδα του ΔΝΤ,ασχετως αν η Γερμανια με λυσσα πολεμαει κατι τετοιο.Καταληγοντας,γιατι ευελπιστω σημερα σε διαλογο,λεω πως μονα-ζυγα ειναι υπερ του ΓΑΠ,και κατ`επεκταση των Αμερικανων του ΔΝΤ.Απλα ελληνικα,κερδιζει τις περιφερειακες και προχωραει στα νεα μετρα με την συμφωνη γνωμη του λαου.Τις χανει,και βαζει στο παιχνιδι κι αλλους "προτηγανισμενους" παιχτες.Αρα για μια ακομη φορα ο ΓΑΠ δεν λεει την αληθεια,οπως δεν λεει την αληθεια και ο Καραμανλης που απολαμβανει μια φυσιολογικη ζωη,αφου δεν μιλαει...
    Εταιρεια κυριε Αβραμιδη.....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Nick: Ο Δημητράκης δεν ασχολείται αυτήν την στιγμή. Να παρακολουθείς το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς conpater: AYTHN THN ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΟΡΟΥΣ:
    - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
    - ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΤΣΑΧΑΪΜΕΡ ( κείμενο μου πριν απο 1,5 μήνα )
    - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ
    - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Νοεμβρίου, 2010 11:10

    Χαράλαμπε, και η μάνα μου τις προάλλες μου την είπε τη "φήμη" περί δείπνου του ΓΑΠ στο λονδίνιουμ παρέα με τους αφεντάδες μας, την ελληνική σφηγγγοφωλιά του LSE και τους καραβοκύρηδες (κυκλοφορεί και στις τοπικές της....ΝΔ). Εκεί, λέει, σε συνέχεια των προαποφασισθέντων σε άλλα σημεία (λχ μπίλντενμπεργκ κλπ) αποφασίσθηκε η προκύρηξη εκλογών, η σύσταση οικουμενικής με τεχνοκράτες.
    άλλο πουλάκι μου σφύριξε το μαρκεζίνι για πρωθυπουργό.
    Να σου πω?
    Παπάρια. Όλοι αυτοί υπολογίζουν χωρίς το ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ξέρεις εκείνους τους τύπους που είναι 1+ μύριο Δ.Υ., Pasok+νέα τρομοκρατία=80%, που πάνε για περαίωση κάθε 5 χρόνια και που χτίζουν στα καμένα και περιμένουν την "τακτοποίηση".
    Πλην αυτού -και αυτό αποτελεί προσωπική άποψη- το θέμα είναι κατά πόσο το pasok, καθότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που κυβερνάει τον τόπο στη μεταπολίτευση, έχει τον μηχανισμό (κομματόσκυλα-τεχνοκράτες και καλά) να φέρει εις πέρας τον ηράκλειο άθλο. Είναι κόντρα στην ίδια τη λαϊκιστικη φύση τους αυτά που κάνουν και ζορίζονται βέβαια (ΠΡΟΣΟΧΗ: στο επικοινωνιακό και δημοσκοπικό μέρος...).
    Μέχρι πριν την παρούσα κυβέρνηση πίστευα ότι είναι.
    Εδώ και κάνα χρόνο, μπα...
    Άρα το θέμα είναι κατά πόσο το pasok θα φέρει ΑΥΤΟ τεχνοκράτες και δε μιλάω για το σκιόπα αλλά για άτομα που θα στελεχώσουν τις ΜΕΣΑΙΕΣ και εν μέρει τις ψηλές βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού για να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα, διότι εκεί γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Ύστερα ειδικά από τη λαίλαπα του '80, οι μεσαίες βαθμίδες στελεχώνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από αφισοκολλητές, ρουφιάνους και άσχετους. Ποιοί να εφαρμόσουν το...μνημόνιο λοιπόν?
    Η οικουμενική είναι ένας φερετζές που -κατ' εμέ- δε βλέπω να του χρειάζεται.
    Στις εκλογές ο μαλάκας ο μεσσήνιος άντε να πάρει 25-30%.
    Το pasok θα χάσει ψήφους από τα αντιμνημονιακά απολωλότα πρόβατα του ενώ οι λοιποί "αριστεροί" έχουν διασπαστεί σε 4 κύριες φράξιες και θα πιάσουν το απλά προβλεπόμενο ταβάνι τους για μη εθνικές εκλογές. Το γνωστό άθροισμα του 15% άντε βία 17-18% θα μοιραστούν.
    Πολλά απολωλότα θα επιστρέψουν στο μαντρί με την αναδιάρθρωση (που θα γίνει ΣΤΑΝΤΑΡ) και όοολοι στο κλουβί τους.
    Άρα, το θέμα είναι αν προλάβει να κάνει την αναδιάρθρωση και να συμμαζευτεί (ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΟΝΙΟ ΤΟ '11 ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν Ε-Φ-Α-Ρ-Μ-Ο-Ζ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι, τα διαβάσαμε χάρη στο steven προχθές) ή θα τον φάνε.
    Δηλαδή, το θέμα δεν είναι ποιός θα εφαρμόσει το μνημόνιο, αλλά τι μνημόνιο θα εφαρμοστεί (διότι θ' αλλάξει). Και φυσικά οι λοχαγοί και όχι οι στρατηγοί στον κρατικό μηχανισμό. Εκεί παίζονται όλα, ακόμα και στα λονδρέζικα δείπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημερα σε ολους και καλο βολι για αυριο.
    Εγω θα ειμαι εδω. Ισως παω στο χωριο οπου ψηφιζω-λεμε τωρα- την επομενη Κυριακη, στις πιθανον "επαναληπτικες". Ακου "επαναληπτικες". Λες και οι εκλογες ειναι καραμπινες.
    Ετσι ονομαζεται η δευτερη ευκαιρια για εκδρομη στο υπαιθρο."επαναληπτικες". Δωρο της κυβερνησης. Καθε κυβερνησης. Ειναι σαν εθιμο. Και ολοι ξερουμε οτι το "εθος" ειναι υπερανω του νομου,ο οποιος λειτοργει ενοιοτε και μονο επικουρικα.
    Τοτε λοιπον ισως παω,μπας και διορθωσω καποιο λαθος που θα εχει γινει στην πρωτη ψηφοφορια και προλαβω να σωσω τη χωρα μου. Η μαλλον ενα μερος της χωρας μου,εκει στην περιοχη μου.
    Αλλωστε η πατριδα δεν ειναι τιποτα αλλο,παρα ενα συνολο οικοπεδων που συνορευουν μεταξυ τους.
    Απορω γιατι δεν θεσπιζεται κανονικα αυτο. Δηλαδη εκλογες καθε 15 μερες.Πως δεν το εχουν σκεφτει αυτοι οι ειδημονες στις ανακαλυψεις αργιων και καθισιου; Τι διαολο τους ψηφιζουμε και τους πληρωνουμε; Εμεις θα τα σκεφτομασε ολα;
    Σημερα-ως ηθισθαι- δεν πωλειται αλκοολ ωστε να ειναι νηφαλιος προς το υψηστο καθηκον του ο Ελλην μαλακας.
    Μπορει να πιει ανετα ομως μετα την εξοδο απο το παραβαν. Πιθανον κρατωντας και καποιο λαγο-σαν αλλος Κοπερφιλντ- στα χερια του,για να τον κανει στιφαδο το μεσημερι. Αφου ειναι γνωστο οτι ειναι πιο πιθανο να βγουν λαγοι και πετραχιλια απο τα παραβαν και τις καλπες παρα οτιδιποτε αλλο...πολιτικο μηνυμα η αλλη τετοια αλλαγη.
    Λαγος λοιπον, παρεα με ρετσινα.
    Και να πιει,να πιει, να σκασει ο πουστης να ησυχασουμε.
    Εχει και ωραιο ηλιολουστο καιρο,παρακολουθοντας ο Ελλην Θεος εδω,καθε φορα,κραταει το εθιμο. Καθε Μεγαλη Παρασκευη βρεχει και καθε εκλογες εχει λιακαδα. Γιορτη,παρεα χαβαλες,βολτες στα χωρια, πιωμα,φαι μεχρι σκασμου και η χωρα παραδδιδεται κανονικοτατα.
    Με γλεντια και χαρες γινονται και οι γαμοι αλλωστε.Ετσι πρεπει, οταν ο πατερας παραδιδει τη νυφη στον γαμπρο.
    Και ας λενε οι κακες γλωσσες.
    - Μα δεν εχει δευτερο βρακι να φορεσει...
    - Δεν με νοιαζουν τα λεφτα. Εχω εγω.
    - Ειναι ανεπροκοπη..
    - Θα την στρωσω.
    - Παει με τον ενα και τον αλλον. Ειναι "παστρικια"...
    - Και εγω χαρεμι εχω. Απλα θα ειναι η πρωτη.Μπροστα - μπροστα.
    Καλη σου τυχη χωρα μου. Στο καλο. Εστω και στα σαρανταφευγα σου,τον βρηκες τον γαμπρο σου. Επαψες να βολοδερνεις εδω και κει.
    Θα σταματισουν να τριζουν και τα κοκκαλα των παιδιων σου που τα επνιξες για το καλο των υπολοιπων. Ειναι σκληρη η μοιρα των πολυτεκνων.
    Αλλα επιτελους εφτασε η ωρα να αναγνωριστεις. Επισημα. Και να μη κρατας πια εκεινο το ονομα "Ελλας" και να σε κοιτανε κρυφογελωντας στο δρομο. Τερμα πια η κοροιδια και ο εμπαιγμος.
    Γλεντια και χαρες λοιπον για την πρωτοτοκη κορη που βρηκε την τυχη της στα ξενα και φορα φορεματα και αρωματα,κοβοντας τα βρωμικα νυχια της και κανοντας κωτσο τα μαλλια, υπο το μπρατσο καποιου που επιτελους θα αναγνωριζει την κυριοτητα.
    Χορεψτε ωρε και χαρειτε. Η κορακλα μας,που τοσα υπεφερε,εισερχεται σε γαμον και το νεο της σπιτι την περιμενει.Διχως ντροπες πλεον. Διχως κρυφοκοιταγματα. Διχως δακρυα λυπης. Μονο χαρας.
    Τελος οι ταλαιπωριες σου γλυκια μου και τα βασανα σου στερεψαν.
    Απεκατασταθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή