Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

           Πάντα πίστευα οτι για να είσαι καλός στην δουλειά, οφείλεις να είσαι διαβασμένος κι ενημερωμένος. Να παρακολουθείς τις εξελίξεις και να εμπλουτίζεσαι. Το πτυχίο δεν είναι αρκετό, ειδικά σε επιστήμες που εξελίσσονται λόγω τεχνολογίας, νέων νομολογιών ή αλλαγής ηθών. Μάλλον αυτό δεν ισχύει για βιβλιοπώλες που είναι πολύ καλοί στην πώληση ασχέτως περιεχομένων των συγγραμμάτων που πουλάνε. Διότι όσο κακό και να είναι ένα βιβλίο, δεν παύει να αποτελεί τροφή για σκέψη και κρίση έστω και λόγω της εξ αντιθέτου θεώρησης των πραγμάτων που διαπραγματεύεται.
           Ο κανόνας όμως υπάρχει, λόγω της εξαίρεσης ( είναι μια λογική κι αυτή ). Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς επιβεβαιώνει ώς ύπαρξη. Προσέχτε : Για ύπαρξη μιλάω, όχι για ουσία. Και φυσικά δεν πολυενδιαφέρει εμένα αν είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση του, αλλά πραγματικά σκέφτομαι ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ , που μετά τον πανγέλιστο Καρατζαφέρη σταυρώνανε και τον Άδωνι. Είχαν δηλαδή και συγκεκριμένη άποψη για τα στελέχη, που μάλλον ήταν καλύτερα - κατ' αυτούς - από την Έφη Σαρρή. Κι όταν λέω τους σκέφτομαι, εννοώ συμπονετικά, οτι αυτήν την στιγμή τι κάνουν; Χάσανε τον ηγέτη τους αλλά θα επιμείνουν στο ΛΑΟΣ ή θα φύγουν από το κόμμα ακολουθώντας την βιβλιοπωλούσα προσωπικότητα που αυτομόλησε στον Αντωνάκη; ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ - δεν ρίχνουν μόνο κυβερνήσεις αυτοί που χαρακτηρίζονται έτσι - ή ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΟΓΩ ΑΔΩΝΙ; Μαλακόμετρο έχω βάλει μπρος, όπως καταλαβαίνετε.
               Κι ο Άδωνις ο αποστάτης - για να καλύψω τους πιστούς του Καρατζαφέρη - εδήλωσε σήμερα βαρύτατα : " ...αν δεν έχουμε πλειοψηφία ή αυτοδυναμία, τότε δεν θα έχετε μισθούς, συντάξεις κλπ και θα πρέπει να κρυφθείτε." Δηλαδή να κρυφτούμε εμείς που δεν σταυρώνουμε τον παπάρα. Διότι οι ψηφοφόροι του, δεν απειλούνται από τίποτα. Θα τους δίνει να τρώνε βιβλία στην ανάγκη. Οι υπόλοιποι απειλούνται πλέον, αλλά ένας αποστάτης, ειδικά αν ψηφιζόταν, πέραν του ήθους κατόπιν απειλής, θα εξασφάλιζε τα πάντα στον χλοερό ετούτο τόπο. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Ή μάλλον μια χαρά την κρατάνε προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καρέκλα κι έναν μισθουλάκο. ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
               Και γιατί τον λέω έτσι; Μα διότι το φασίστας είναι κοπλιμέντο. Όταν η γυναίκα σου σε χαρακτηρίζει μπουμπούκο δημόσια, είναι δυνατόν να τρομάξεις τα πλήθη με την δήλωση αυτή και με την τσιριχτή φωνή να βγάζεις τρομοκρατικό λόγο; Λόγο βέβαια που εκφέρει πλέον σύσσωμος ο δικομματισμός, που αφού δεν έχει επιχειρήματα για τα πριν και τα έργα του, αλλά ούτε σχέδια για το μέλλον αφού άλλοι κυβερνάνε, πλέον ξεκάθαρα απειλούν. Και καλά κάνουν από τη μεριά τους, αλλά με αρχηγό τον  Άδωνι; Ένα κοθόνι που γαμάει με ανεμογκάστρι κι όταν έχει ορμονικές ανωμαλίες η Ευγενία;  Αυτά της λέει; " Αν δεν είσαι μαζί μου, δεν θα έχεις σύνταξη ή θέση σε τηλεοπτικό πάνελ; " Κι αυτή φοβάται, όπως όλοι εκείνοι που την ψήφιζαν παλιά και σήμερα θα μετακινηθούν πιο κεντροδεξιά για να μην χάσουν τον μαλάκα αρχηγό τους;
              Κι αντί να κρυφτεί ο τίποτας, να κρυφτούν όλοι αυτοί που ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν. Κοιτάχτε θράσος, όχι προς εμένα αλλά προς τον θεσμό των εκλογών - για να το πάω προς το παρόν μαλακά. Έχει η δημοκρατία αδιέξοδα; Μάλλον, αν δεν εκλεγεί ο δικομματισμός αλλά κι ο Άδωνις που εγκαίρως προειδοποίησε. Και τι αδιέξοδα; Χέστα τα αυτά. Ρωτάω : Χρεοκοπημένος μέσα στην φυλακή ή χρεοκοπημένος σε μια παραλία; Πού θες ρε παπάρι Άδωνι να είσαι χρεοκοπημένος; Πού θες να κάνεις πίπες; Πού οφείλεις την φωνή σου; Στο δημοκρατικό δικαίωμα που κάποιοι σου δώσανε ψήφο. Κι άντε κι είχαν δίκιο. Αντί να πείσεις με επιχειρήματα τους άλλους που δεν σε ψήφιζαν, κι ειδικά τώρα που είσαι σε πιο μεγάλο μαντρί, πλακώνεις τις απειλές; Αν δεν είσαι φύσει και θέσει μαλάκας, τι είσαι; Χάριν ευφωνίας ρωτάω βέβαια, αφού την ώρα που έβλεπες την κιλότα της γυναίκας σου στην τηλεόραση - φαντάσου τι γινόταν στις πρόβες - ευθαρσώς είπες " ...ζήλευα όταν κοίταζα από το γυαλί την Ευγενία..." ΡΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕΣ.
             Και θα μου μιλήσεις εμένα; Να φοβηθώ τον Ψινάκη; Το μόνο που έχω να φοβηθώ πραγματικά είναι όλους αυτούς που θα σταυρώσουν εσένα. Τρομολάγνε του κερατά, νεοχουντικέ που νομίζεις οτι κάποιον μισθό ή κάποια σύνταξη, μου τα κάνεις δώρα. Αλλά αυτά παθαίνεις αν είσαι η γυναίκα της σχέσεως κι είσαι στο βρακί του Καρατζαφέρη ή της γυναίκας σου. Νούμερο του κερατά, που καλά κάνουν τα πουστοκάναλα και σε προβάλλουν, μπας και ξυπνήσει κι ο παπάρας με το δημοκρατικό δικαίωμα της ίσης ψήφου.
             Το κλείνω εδώ, διότι δεν θέλω να βρίσω απόψε. Σήμερα είναι επέτειος του Άδωνι και του εφιάλτη της επταετίας κι όσο κι αν δεν τα πιστεύω αυτά, γιατί να ρίξω τις εκκλησίες κάποιων; Με ενοχλούν που γουστάρουν τανκς κι ανθρωπάκια με ξύλινα σπαθάκια; Δεν με ενοχλούν καθόλου κι ειδικά τώρα που μπορούν να δείξουν και την δύναμη τους με την Χρυσή Αυγή. Άλλο με ενοχλεί: Οι γιαλαντζί πούστηδες, οι αποτυχημένοι φασίστες που το παίζουν δημοκράτες για το καλό μου, όταν μετά από την προσωπική τους αποστασία, ξαναχρησιμοποιούν την παλιά μάσκα τους. Με ενοχλούν οι πούστηδες όταν δεν το δηλώνουν. Το κρεβάτι τους, στην καραπουτσακλάνα μου. Με ενοχλούν τα δήθεν και τα μυστικά, που αυτά μας φέρανε σε αυτήν την θέση. Να μιλάνε βουλευτίνες με ανδρικά ονόματα. Με ενοχλούν ρε παιδί μου, όταν ο Άδωνις κατουράει καθιστός επειδή ζήλεψε την γυναίκα του. Με ενοχλεί ο ψηφοφόρος που ακόμα ψάχνει την βολεψιά του. Χαίρετε.

36 σχόλια:

  1. Ο Αδωνις προσπαθει να πεισει τον κοσμο πως δεν ειναι καραγκιοζακος.Το κακο ειναι πως υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που προσπαθουν να πεισουν οτι "η αυτοι η το χαος...".Τα καναλια εξακοπουθουν να παρουσιαζουν γκαλοπ που στην καλυτερη των περιπτωσεων ανεβαζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4% τα ποσοστα των δυο πρωτων.Δεν ειναι τυχαιο το 4.ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.Προσπαθουν να σπρωξουν τον κοσμο για να καλυφτει αυτο που λειπει για να φτασουν αισιως τις 155 εδρες μαζι.Βενιζελος και Σαμαρας γνωριζουν τα πραγματικα νουμερα για αυτο και ζητηθηκε βοηθεια απο την Ευρωπη μεσω δηλωσεων Λαγκαρντ και Μπαροζο.Στην Συγγρου προχθες το βραδυ μολις ειδαν τα νουμερα τους ηρθε κολπος.19% με το ζορι και 15% στην Ιπποκρατους.Αυτα ειναι κυριοι τα ποσοστα τους,και εχει γαμηθει ολη η Ευρωπη να τρεχει για να προλαβει.Γιατι, η σιγουρια, ειναι το μοτο
    τους.Και τετοια δεν υπαρχει.Με το ενδεχομενο ο Ολαντ να βγει πρωτος,η Γερμανια αναγκαστικα θα κανει ανοιγμα μεγαλυτερο στην Σκανδιναβια,σε Ολλανδια και στους Brics.Ειναι τεραστιο το ελλειμα της,και πρεπει να βρει καπου καλυψη.Εδω στο μπουρδελο μας,εχει αρχισει παλι η τρομοκρατηση περι γκρεμου και καταστροφης,και καθονται τα ζωντανα και ακουνε και χειροκροτανε το Γουρουνοειδες φασισταριο και τον συναισθηματικο μεχρι μαλακιας Σαμαρα,λες και μεχρι τωρα δεν τους ξεραμε.
    Δεν ειναι ο καραγκιοζακος Αδωνις το προβλημα.Το προβλημα ειναι ΤΕΛΙΚΑ,ποσοι απο τον κοσμο θα δωσουν ψηφο σε ολους αυτους που ειναι πραγματικοι καραγκιοζηδες,αρχης γενομενης απο τα κεφαλια των δυο πρωτων κομματων.Νουμερα,αριθμους,ποσοστα δειχνουν τα καναλια,γραφηματα,καμπυλες και χρωματα,αλλα ολοι ξερουν πως ειναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ.Για αυτο και εχουν επιδωθει σε εναν αγωνα δρομου να πεισουν οτι η προθεση ψηφου διαφερει απο το τι θα ριξει ο αλλος στην καλπη.Και αυτο που δηλωσε off the record ο Παντελης πριν λιγο καιρο,εχει αναστατωσει πολυ τους Ευρωπαιους.Δεν ηταν τυχαια η δηλωση του Σαμαρα πως ο αρχηγος του πρωτου κομματος αναλαμβανει και την πρωθυπουργια.Γιατι τα ψιθυρισματα απο τον Βορρα,λεγανε για νεο Παπαδημο με αντιπροεδρους τον Βενιζελο και τον Σαμαρα,κατι που σβηνει απο τον πολιτικο χαρτη δια παντος τον Αντωνακη,που ενω ψηφισε τα ΠΑΝΤΑ,θελει να επαναδιαπραγματευθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικη η αγανακτηση και μεγαλη η χαρη του εκανες να αφιερωσεις αναρτηση.
    Βεβαια καγταλαβαινω οτι δεν γινεται τοσο για το προσωπο οσο για την επιβεβαιωμενη πλεον καταπτωση.

    Και η Ιταλια τα εχει περασει αυτα,πριν καιρο.
    Μια πουτανα εβαλαν στην βουλη,την Τσιτσιολινα,για να κανουν πλακα στους πολιτκους το καιρο της μεγαλης ξευτυλας.

    Εδω γινεται το ιδιο.
    Ο ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΟΣ.

    Ο Ελλαδεμπορας. Που κραδαινε βιβλια με "η ταν η επι τας" και "Ελευθερια η θανατος"
    Ολα αυτα εν καιρω "ειρηνης".
    Τωρα,στον πολεμο,αντι για οπλο,πηρε το στριγκ της Ευγενιας και το εκανε φλαμπουρο.
    "Καλυτερα γαμημενος και ζωντανος".
    Μιλαμε για ΤΟΝ χεστη.

    Και βεβαια για ΤΗΝ καταπτωση σαν χωρα,οταν αποκτα δημοσιο βημα ενα τσουτσεκι.

    Ρε αρχιδι,να σου πω ενα μικρο λαθος που κανεις εκει στα διαβασματα;
    Οταν ο Λεωνιδας (ναι ο "αντιμνημονιακος") ειπε "Μολον λαβε" δηλαδη "Ελα να τα παρεις" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

    Σου εφυγε ενα"Σ". Που πιανεις στα χερια σου θαμενους και τους τριγυριζεις στα κωλοχοραφα σου βρομυλε,εξαργυρωνοντας.

    ΠΟσο λουρακι σου εχει ρε αφησει η γυναικα; Φτανεις να χεζεις στο μπαλκονι, η τα τρως πανω στο χαλι για να μη τα δει οταν γυρισει η αφεντικινα σου;
    Καβαλημενε.

    Αυτη ειναι η τημωρια μας αδερφοι. Ουτε το μνημονιο,ουτε οι αβασταχτοι φοροι,ουτε οι εξωθεν προσβολες.
    Η μεγαλυτερη τημωρια,ειναι να βλεπεις θεσμικα τους τιποτενιους και αηθης ξεβρακωτους πουστιδες,να μιλανε για λογαριασμο σου.

    Ολα αντιμετωπιζονται.
    Αλλα να βλεπεις σε δυκτιο με γραβατα τον (τους) καθυστερημενο και μαλιστα να τον (τους) πληρωνεις,ε αυτο ειναι η απολυτη τιμωρια

    Οπως ειχε πει σωστα καποιος:
    -Αυτο που τους χρειαζεται ειναι να πυρωσεις ενα σιδερο απο την μια ακρη και να τους το βαλεις στον κωλο απο την αλλη.
    -Γιατι απ'την αναποδη; ρωτα ευλογα ο συνομιλητης.
    - Για να μη μπορουν να το πιασουν για να το βγαλουν" απαντα ο σοφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜE LIGHT ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. brhskoun k ta kanoun oso h aristera den exei orexh na kybernhsei kai areskete mono na kathgorei.(nomizoun oti einai kalo gia to komma einai k gia ton lao.)
    palia legane na mhn psifiseis aristera giati 8a sou paroun to spiti (les k aytoi den mas ta peiran.)
    ps
    antigrafw dhlosh tou mhtropanou aplh kai katanohth oxi san thn xilinh glwssa tous.

    e.m

    Δ. Μητροπάνος:

    Έχεις ένα ΚΚΕ στον κόσμο του. Δηλαδή, ποια καλύτερη εποχή θα έπρεπε να περιμένει το ΚΚΕ για να έχει 20% για πλάκα;
    Όλοι δουλεύουν για το ΚΚΕ και το κόμμα φοβάται μην πάει πάνω από 8% γιατί θα υπάρχει πρόβλημα.
    Πάνω από 8% πρέπει να έχεις ιδέες, προτάσεις...δε θα μείνεις στο "η πλουτοκρατία και η πλουτοκρατία".
    Έλεος, ήμουν με κοντά παντελονάκια και κοντεύω να δω τα ραδίκια ανάποδα. Αυτή είναι η πλουτοκρατία. Εσύ τι κάνεις;
    ΚΚΕ είμαι, αλλά δεν έχει προτάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, Π.ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ Ε.Μ. :ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝΤΕΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Noμιζα οτι ο ΧΑΦΙΕΣ επαιρνε 400,000 μεικτα.
    Οχι ομως.
    400,000 ΚΑΘΑΡΑ + ΠΡΙΜ + ΒΟNUS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ παιρνει ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.
    Με την εφορια δηλαδη 600 μας κοστιζει μονο για συμβολαιο η βαζελα.

    Και θα εχει λεει και αλλα 5,000 ΚΑΘΑΡΑ του χρονου το μηνα bonus ρουφιανιας, μη χανουμε και τις συνηθειες μας..

    Αλλα 650 αναλογα στοιχισε και το αλλο ΓΙΔΙ ο Γκουντι του ΕΝΟΣ (1) γκολ σε 12 αγωνιστικες..

    700 πηρε ο Χιμενεθ οεοεοε κανονικα και δε ξερω ποσο θα κοστισει μεχρι να ξοφληθει

    Εμ βεβαια που να περισσεψουν λεφτα μετα για Ισμα-Σκοκο κλπ..
    Βλεπεις η 'αργεντινικη κλικα' δε ρουφιανευε σαν το ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ουτε τα εκανε πλακακια στα συμβολαια οπως ο οεοεοεοε.

    Και εχει και το μεγαλο καλο οτι ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ μπορουμε να τη κατηγορησουμε (ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) για οτι γουσταρουμε.
    Απο στησιματα αγωνων (που εμεις ειμαστε καθαροι ε? κ.Μακη μου?) μεχρι προβληματα στα αποδυτηρια.. (που μια χαρα ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ μεχρι και σημερα..)

    ΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑ ΤΟ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε και καλη επετειο σημερα..
    Τωρα ποιοι ηταν οι φασιστες και ποιοι οι δημοκρατες, ακομη το ψαχνουμε..

    Οσο για την επιθεση στον Εθυμιου (και στο καθε καραγκοζακο-Ευθυμιου):ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ..

    Στη κανονικη επιθεση, πραγματα που θεωρεις δεδομενα, οπως ας πουμε η ικανοτητα να μασας, δεν θα υπαρχουν μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΦΑΓΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΔΕΡΦΡΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕ. ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο όσο διαβάζω κάτι νερά του πετάξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασόκοι και Χρυσαυγίτες ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικά χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΕ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. H ORIGINAL ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε έκανε διπλό ο καραγκιόζης ...
    Χάλασε ο κόσμος
    Μέχρι που κάνει διπλό και μαλακας αύριο
    Άμα βάλει γκολ κα ο ΓΚουντι ... Γαμησε τα
    Ποιος τα μαζεύει τα βλαμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ. SPECIAL ONE ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριοι,

    Ο Μπουμπουκίδας προορίζεται δια να κυβερνήσει και θα το ημπορέσει.

    Απόδειξις ο λαός που παρακολουθεί τας ομιλίας Του. (κλικ για βίδεο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια δουλεια τον εβαλαν να κανει,κι αυτην την εκανε σκατα.
    Εκτος κι αν συμβαινει τιποτα αλλο,που για μενα ειναι πιθανον,αφου δεν μπορουμε να μιλαμε για τυχαιες καταστασεις οταν υπαρχει χρημα στην μεση και μαλιστα πολυ.....
    Στα 28 δις σταματησε το κοντερ για την χασουρα των τραπεζων.Μεχρι τωρα,λογω ομολογων γιατι επεται και η συνεχεια της Blackrock.
    Και στην ουσια,λογω PSI,μας φορτωσαν τον ηλεκτρολογο Παπαδημο,για να κανει οτι ειναι δυνατον για να μην φουνταρουν.
    Κι οχι μονο δεν εκανε αυτο που του ανεθεσαν αλλα με τις πραξεις του τις εσπρωξε ακομα πιο κατω,αφου οπως παει το πραγμα σε μια διετια λογω οικονομικης δυσκοιλιας του κρατους,θα αναγκαστουν να τις δωσουν σε ξενα χερια.Κι ας χτυπιεται ο Παντελεημων,ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΘΕΣΗ,να προσπαθει να πεισει Βενιζελο και Σαμαρα πως το ιδανικοτερο θα ηταν μια συγκυβερνηση με Παπαδημο πρωθυπουργο,και με αυτους τους δυο αντιπροεδρους.Αν μιλαμε για εσχατη προδοσια του ΓΑΠ οσον αφορα το μνημονιο,εδω μιλαμε πως ο Παπαδημος θελει σφαξιμο με μπαλτα και τα αντερα του απλωμενα στο σχοινι σαν τα χταποδια στα ουζερι...Μια 100αρα εχουν παρει μεχρι τωρα οι τραπεζιτες και δεν φτανουν.Με τις καταθεσεις να κανουν φτερα,μεγαλες η μικρες,το κρατος θα υποχρεωθει να τις παρει "αγκαλια",μεχρι να τις πουλησει.Μηπως τελικα ο Παπαδημος,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ? Εκ του αποτελεσματος μαλλον ετσι ειναι τα πραγματα,γιατι αποκλειεται να τον αφηναν να κανει λαθος.
    Πως ερχεται η κατασταση καμια φορα...Τελικα ο Χριστοβασιλης,πρεπει να εχει αγιο που πηρε τον Αναστασιαδη και φορτωθηκε ο Κωστουλας τον Λεμονη.Στο τσακ ηταν να τον παρει αλλα δεν εβγαιναν τα ψιλα,βαζει το χερι ο Κωστουλας στην κολοτσεπη,τσονταραν και καποια καλοπαιδα απο το Καινουργιο και την Παραβολα,και να το αποτελεσμα.Γινεται και η ομορφια του ποδοσφαιρου στο Καραισκακη με την Κερκυρα,και απο κει που ο Κωστουλας απολαμβανε τους Κυπρινους στην Τριχωνιδα,τρεχει τωρα σε Ξανθες και Θεσσαλονικες για καφεδες.Δεν του φταιει κανεις ομως.Οταν δεν βρισκεις αλλον και υπαρχει διαθεσιμος μονο ο Λεμονης,φορας ο ιδιος την φορμα και κανεις τον προπονητη.Και να πεις οτι δεν στα ειπανε και μολις περασες την Παλιοβουνα να πω παει στο διαολο.Πεντε ατομα του τα πανε,εκει αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o Ν. Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά: "...επειδή εβράχη, εάν εβράχη, ο κ.Ευθυμίου δεν το γνωρίζω. Στο κάτω-κάτω της γραφής καλό καιρό έχουμε, ζέστη, τον δροσίσανε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα
    @paticas μπροστα στις κλωτσιες που θελουν οντως ενα νερακι δεν ειναι τιποτε.
    Ειμαι εναντια στη βια γενικα αλλα δυστηχως ο ελληνας πολλες φορες μονο ετσι καταλαβαινει.
    οταν ο καθε ευθυμιου αντι να κρυφτει σε κανα λαγουμι απο τη ντροπη του που καταντησε το κοσμο να βγαινει σε συσσητια και αυτοκτονιες, εχει το ΘΡΑΣΟΣ οχι να μιλαει καν αλλα να εμφανιζεται τοτε ναι εγω ειμαι με τη καθε χρυση αυγη που του πεταξε νερο.
    Οσο δημοκρατικο ειναι να δερνουν το κοσμο επι μηνες (μη πω χρονια) επειδη τολμησε να ζητησει να μη του κοβουν τις συνταξεις ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ επι χρονια, αλλο τοσο δημοκρατια πρεπει να περιμενουν...
    Λαμβανεις παντα οτι δημοκρατια διδεις.

    και αυτη τη μαλακια οτι δεν θα επιτρεψουμε λεει στη χρυση αυγη να χαιρετησει στη βουλη πολυ θελω να τη δω.

    και ξεκιναω τη κουβεντα δηλωνωντας οτι για μενα ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ποσο μαλλον νοσταλγοι του χιτλερ..

    οταν ομως εχεις κατι νομιμο και μπορει να εκλεγει νομιμα (οπως και εσυ αλλωστε) τι θα πει δεν θα επιτρεψουμε ρε μεγαλε?
    ποιος εισαι εσυ που επιτρεπεις και απογορευεις στον αλλον αν εκλεγει να κανει αυτο για το οποιο τον ψηφισαν??
    γιατι το σφυροδρεπανο του σταλιν που σκοτωσε εκκατομυρια κοσμου ειναι δημοκρατικο και η απομιμηση σβαστιγκας ειναι φασιστικο?

    αληθεια αυτη τη σημαια με το σφυροδρεπανο στο περισσο ποτε λενε να τη κατεβασουν? ας πει καποιος στους συντροφους οτι η σοβιετικη ενωση εχει πεσει απο το 1989, και εχει αλλαξει σημαια πλεον..

    οπως εχει πει και ο χαρυ κλυν: αυτοι εχουν μια αντιπροσωπεια στην ελλαδα και δεν τους εχει πει κανεις ακομη οτι το εργοστασιο εχει κλεισει πριν 20+ χρονια..

    και αυτος φασιστας ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @steven

    αμα μεγαλε θες 3-4 χρονια για να παρεις κατι στις ομαδες με το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ BUDGET που δουλευεις που να πας και σε καμμια δευτερης ταχυτητας ομαδα, καμμια Βαλενθια καμμια μπιλμπαο, καμμια ρομα καμμια τοτεναμ καμμια ντορτμπουντ..

    θα θες καμμια 20ετια μιας και δε φημιζεσαι οτι εξελισεις κανα παικτη αλλωστε (εκτος του καρβαλιο παντα..)

    χτες δε το ειδα το ματς μιας και δεν εχω το αντιστοιχο πακετακι. στην ελλαδα αν θες να εισαι σωστος πρεπει να εχεις ενα διαρκειας της ομαδας σου 500? να εχεις νοβα 60χ12=700 χονδρικα να εχεις οτε αλλα 20χ12=240 και φυσικα για να εχεις οτε πρεπει να πληρωνεις και το παγιο του οτε αλλα 300 το χρονο.
    αν δε εχεις και το ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ προεδρο με τα μινι διαρκειας πρεπει να δωσεις και κανα 50αρικο καπακι για τα εξοδα των διακοπων του λυμπεροΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.

    σουμα με κατι βενζινες καντινες για γηπεδο 2000 ευρω για να βλεπεις μπαλα.
    με το μισθο του ελληνα στα 500 ευρω θες 4 μισθους μονο για να βλεπεις το πιο λαικο αθλημα του πλανητη.
    2000 για σιαλμα χριστοδουλοπουλο μπαλαφα κοντοε (τι παικτουρα!!) και φυσικα γκουντο-γιδα... καλο ε?

    στις συνθεσεις λοιπον ειδα οτι αφησε εξω πικε!! (επιβαιβεωνει τη κοντρα και επισημα πλεον) σαντσεζ και σεσκ!!!! και μου εβαλε τον τεγιο σε μια εμπνευση που μονο με τις αντιστοιχες του πατερ μπορω να συγκρινω.
    αν δε βαλεις οτι ολη η αριστερη του πλευρα ειναι εκτος εδω και μηνες και εχει προβλημα (αμπινταλ-βιγια) κατι που ολοι οι 'αναλυτες' εντεχνα το εχουν ξεχασει ο μονος λογος που εγω βλεπω ειναι το ματς της τεταρτης και τα 30 μυρια που εχει το κατσαρολι του ch.l ..

    προσοχη δεν ειναι δικαιολογια αυτο, ισα ισα που οι μεγαλες ομαδες δεν κανουν τετοια απλα μου κανει εντυπωση το ολο στησιμο.
    να το εκανε περσυ που η ομαδα κενταγε να πω οκ, αλλα φετος που βγαινει και κουραση και μπουχτισμα και ρεταρισμα κατι δε μου κανει..

    τεσπα, αξια η νικη φυσικα και αυτα για τα οφσαιτ του κεντιρα ειναι παπαριες που αρμοζουν μονο στο σπεσιαλ νουμερο. επαιξε πιο σωστα προφανως και κερδισε. και ας ειχε 30% κατοχη .

    ΥΓ Ποσα κατσαρολια εχει ΠΑΡΑΠΑΝΩ ο special απο τον πεπ? νομιζω κανενα. ch .l εχουν απο 2 σιγουρα. γιατι ειναι special ο Χαλβας??

    αν ο χαλβας ειναι special o LIPI τι ειναι??? χαχαχχαχα

    ε ρε πλακα που εχετε με το μαλακα το κωστενογλου της Ιθπανιαθ που σας δουλευει ψιλο γαζι.

    ανεργος οχι δε θα μεινει. Κοροιδα οπως ξερεις υπαρχουν μπολικα. ειδικα ανατολικου και αραβικου μπλοκ που ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ με ομαδες

    κατα τα αλλα τους εφταιγε ο αλ φαγιεντ και δεν του εδιναν (με το harrods πισω του!!) βρεττανικη υπηκοοτητα.
    τελευταια φορα που του αρνηθηκαν βγηκε ΟΡΘΟΤΑΤΑ και ειπε: κριμα να μου αρνηται ενα κρατος υπηκοοτητα οταν δινω δουλεια σε 17 ΧΙΛΙΑΔΕΣ KOSMO KAI EXΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 370 εκκ ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΦΟΡΟ!!!
    ΓΡΑΨΤΟΥΣ ρε αλ στα παπαρια σου. το μαγαζι το εδωσες 1.5 δις στερλινες (1.9 δισ ευρω!!) και σου εχουν μεινει ολα τα αλλα ..
    και το παιδι σου το εφαγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ CONPATER

    ΦΙΛΕ τη πεμπτη η Εθνικη μας ενημερωσε επισημα οτι ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ επιταγες απο καμμια συναιτεριστικη τραπεζα ειτε σαν collateral ειτε σαν ασφαλεια παρα μονο προς εξοφληση.

    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και επισημα πλεον και ετοιμασου για ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και επαναδιανομη προς σβυσιμο μεσα στο καλοκαιρι σε 3-4.

    ΟΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να εχει.

    2 κρατικες (ετε και ατε) και 3-4 ιδιωτικες με το ζορι...ΠΕΡΑΝ φυσικα των ξενων (hsbc citi) και με μεγαλο ερωτηματικο του κυπριους (λαικη κυριως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΗΣΑ : ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΡΕΑΛ, η οποία πάντα είχε απεριόριστο bugdet αλλά αγόραζε τ' αρχίδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ EUROBANK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ steven
    μα πλακα κανουμε γενικα με τη μπαλλα.
    εγω κανω πλακα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ που ετσι οπως ειναι και οσο και αν με στεναχωρει, της πλακας ειναι.
    το οτι γραφουμε και 5 πραγματακια οκ μεσα στη καζουρα ειναι.
    αν τα παιρνεις σοβαρα αυτα εχεις προβλημα..

    δε ξερω για συγχωνευσεις, ξερω οτι παμε ομως (αυτο δειχνουν ολα) για ενα μινι μοντελλο ομπαμα γιατι αλλιως ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    μια χωρα 10 εκκ δε μπορει να εχει 20 τραπεζες 6000 βενζιναδικα 5500 επισημα πρακτορεια οπαπ (αλλλλληηη ιστορια αυτη) κλπ κλπ

    για τις τραπεζες θα πανε ολες προς κρατος να καθαρισουν και μετα θα γινει μια μικρη διανομη σε 3-5 max
    εκει ειναι αλλωστε και ολο το ζορι

    προσεχε τα collateral στο μαγαζι σου, καλυτερα να μη κανεις καθολου δουλεια απο το να κανεις με επισφαλειες δυσκολες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε τι στεναχώρια κι αυτή,μας την έκανε η Ρεάλ χτες.Δίκαια βέβαια αν και έπαιζε κατενάτσιο σε όλο τον αγώνα. Κωλοποδόσφαιρο.Έτσι είναι,τον έδεσε κόμπο τον Πεπ ο αχώνευτος.
    Μένει τώρα να κερδίσει η ΑΕΚ σήμερα,αφού έγινε το θαύμα και κέρδισε η Ρεαλ, η σειρά μας τώρα
    Κρίμα που δεν έχουμε και τον Μπλάνκο αντί του Λύμπε και του Γκούντι.
    Με το που έφυγε από την ΑΕΚ έχει ξεσκιστεί να βάζει γκολ.Δυο στο Μεξικό,το ένα οφ-σάιντ το άλλο πέναλτι, δύο και στην Ρουμανία(τον σούταραν από το Μεξικό) το ένα με πέναλτι.
    Τα λεφτά-λεφτά βέβαια.Αφού δεν κατάφερε να πιάσει εμάς κορόιδο να του δώσουμε εξακόσια καθαρά, βρήκε αλλού κορόιδα.Δεν νομίζω εκεί να τον πληρώνουν με το γκολ γιατί τότε θα είχε εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο!
    Για να λέμε την αλήθεια αν δεχόταν να πάρει 200 με 250 χιλιάρικα το χρόνο θα ήταν μια χαρά παίχτης για την ΑΕΚ.
    Με ένα καλό περιφερειακό δίπλα του πχ Λύμπε(αυτός τον έκανε μάγκα)και κάποιον καλό κεντρικό να του βγάζει κάθετες μπαλιές θα βάζει άνετα 15 γκολ το χρόνο.Μια χαρά θα είναι και για αυτόν και για την ομάδα,τώρα ειδικά που θα έρθει στα πράγματα ξανά ο Ντέμης.Μέχρι και Ριβάλντο επιστρέφει,να έχει και σπίτι με νερό διότι στην Αφρική έκανε ντουζ με δροσομάνδυλα.Ξέχορα που θα πουλήσουμε και τις παραπανίσιες φανέλες.
    Μακάρι να μείνει και ο Γούντι και αυτό το λέω σοβαρά.
    Άμα έρθει ο Τίγρης(τι γελάτε ρε;)ψωνίζουμε από το πάνω ράφι,ο Ραούλ έμαθα φεύγει από Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 72 χωρίς τριπλα σε 4 χρονια...
    Όντως αν τον πλήρωμαμε με το γκολ θα χρωσταγαμε μπόλικα ...
    Αν δε σκεφτείς ότι ο ΓΚουντι-χαλβας έβαλε ένα (1) σε 12 ματς και πιο πριν 4!!! Σε δυο χρονια καλα είναι τα 72 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο αχώνευτος Μουρίνιο είδε πως έπαιξε η Τσέλσι την Μπαρτσα και απλά έκανε τα ίδια.Αυτό κατάλαβα βλέποντας χτες τον αγώνα.
    Τώρα αν το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον Πεπ δεν του φταίει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο χαλβάς έπαιξε σε Τσέλσι και Μπάρτσα, Ο με το καλάμι που;
    ΤΩΡΑ,την τελευταία χρονιά έχει βάλει 1 οφ σάιντ,1 με πέναλτι,και δυο κανονικά.Φρέσκα ψάρια φίλε....
    Άμα έχεις Ριβάλντο,Λύμπ και σου λένε πάρε βάλε και ο Σιαλμάς θα τα έβαζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 72 λεμε.
    τι ψαρια και μοσχαρια
    ο ΧΑΛΒΑΣ 1 σε 12 ματς.. και αλλα 4 σε 2 χρονια πριν.
    φρεσκα ψαρια στη τσελσι πριν 10 χρονια?? χαχαχα
    δεξι μπακ και αλλαγη του μαυρου επαιζε στο τελος..

    ας τον ειχες να σου εβαζε τα ΜΙΣΑ καλα θα ηταν...

    ο ριμπο μια χρονια επαιξε μαζι του

    και ας σταματησει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με το λυμπε τον ΑΤΙΤΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ. Φτανει τον ειδαμε το παπαρα με 400 καθαρα φετος...

    μεσο ορο 15-18 γκολ τη χρονια ειχες και τα εδιωξες για να κρατησεις το λυμπε να παιζει πλατη.. λες και παιζουμε pick n roll στο μπασκετ..
    ο σιαλμας με το λυμπε το παικταρα δε παιζει? ο μπελεκ? γιατι δε τα βαζουν??

    εγω κοιταω τα νουμερα και αυτα λενε 72 σε 4 χρονια. οσα δεν εχει βαλει ο λυμπε σε 15 χρονια

    τι λυμπε και γκουντι τσελσι και μπαρτσα και πρασινα αλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μην θυμώνεις και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
    Μια χαρά παίχτης είναι των 200 χιλιάδων,ταβάνι.
    Αρκεί και να βάζει κανένα γκολ γιατί το ξέχασε το αντικείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1 ΣΕ 12 ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 72 ΘΕΛΕΙ 72Χ12=864 ΜΑΤΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ

    ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σιγα μη θυμωνω (σορρυ για τα κεφαλαια)
    Γελαω με το χοντρουλη...που επειδη πριν 10 χρονια εβαζε κανα γκολ και επαιζε μονος του προφανως στη τσελσι και τη μπαρτα.
    δεν ειχε πασαδορους εκει, μονο ο ισμα ειχε το ριμπο 1 χρονο...
    Γελαω οπως για γελια ειναι και αυτος και ολη η αρμαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σιγα μη θυμωνω (σορρυ για τα κεφαλαια)
    Γελαω με το χοντρουλη...που επειδη πριν 10 χρονια εβαζε κανα γκολ και επαιζε μονος του προφανως στη τσελσι και τη μπαρτα.
    δεν ειχε πασαδορους εκει, μονο ο ισμα ειχε το ριμπο 1 χρονο...
    Γελαω οπως για γελια ειναι και αυτος και ολη η αρμαδα

    MONO κανα κιλο μη παθει κανα εμφραγμα το ΤΑΓΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνούνε για τα 200 του Μπλάνκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κοιτα να δεις
    οταν φερνεις ενα γκολτζη (σου ηρθε σαν πρωτος σκορερ εστω β αργεντινης) θα πρεπει να αμειφθει αναλογα.
    αλλιως μη τον φερεις.
    οταν κοντοεδες και καραμπελες παιρνουν 200 δε γινεται να δινεις τα ιδια
    θα πρεπει να υπαρχει ενας ορθολογιμος στα λεφτα και στο ροστερ.
    πιστευω οτι ο ισμα ειναι ενας παικτης που σε μια νορμαλ δομημενη ομαδα ειναι στα 500-600 χιλιαρικα γιατι με νορμαλ τροφοδοτηση μσα στη σαιζον θα σου φερει 12-18 γκολ.
    αναλογα θα σου φερει και ο διπλανος του (σκοκο-τζιμπουρ κλπ) και θα εχεις μια 3-4 παικτες που θα σου βγαλουν τα 40-50 γκολ τη χρονια. αυτη η τριπλετα θα πρεπει κανονικα κα σου στοιχιζει 2-3 εκκ ευρω.
    αναλογα θα εχεις και 2 μεσους των 400-600 χιλαδων και 2 ανυμτικους.
    οι υπολοιποι θα πρεπει να ειναι στα 150-200 (κοτοεδες και μανωλαδες) και αντε στα 300-350 2-3 παικτες που θα συμπληρωνουν ειτε ως εμπειρια ειτε ως προσφορα.

    με λιγα λογια δεν γινεται να παιρνει ο κωστακης τα ιδια λεφτα με τον καθε ισμα γιατι πολυ απλα δεν ειναι το ιδιο και δεν εχουν την ιδια προσφορα

    εξ αλλου ο ισμα ΠΟΤΕ δεν απαιτησε τα λεφτα του σκοκο και του τζιμπουρ (ουτε καν το συμβολαιο του ροτζερ δε πηρε)

    ηρθε με 250 και εφτασε τα 400, απαιτουσε τα 600, γνωμη μου ειναι οτι με 450-500 τριετες θα εμενε.

    ποτε δε δημιουργησε προβλημα 4 χρονια, ηταν διαμαντι σα χαρακτηρας και επαιζε οπου του ελεγαν. και + ολα αυτα σου εβαζε τα γκολ του σταθερα επι τεσσερα χρονια, εστω λιγοτερα στο τελος μιας και επαιζε χαφ, δεξι μπακ, μεχρι και στο σημαικι του κορνερ

    ο ανθρωπος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι φουνταριστος τελος.

    τωρα αν μου πεις για απολυτο νουμερο πιστευω οτι πρεπει να ειναι γυρω στο μισο εκκ τη χρονια για τον απλο λογο οτι τα λεφτα του στα γυρναει πισω.

    αν θες 2 σκαλες κατω την ομαδα τοτε ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ και φερνε παικτες των 200 χιλιαδων μπροστα και φυσικα ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ πισω, δηλαδη των 50-100 χιλιαδων.

    δε γινεται το βασικο σου φορ να παιρνει 200 και ο καθε καραμπελας τα ιδια. πουθενα στο κοσμο σε καμμια ομαδα δεν αμοιβεται ετσι το ροστερ.

    γνωμη μου και το εχω πει πολλες φορες ειναι 5 παικτες των 400-500 χιλαδων που θα ειναι κ ο κορμος (γκαμαρα-ισμα-σκοκο-ο ντιοπ γερος- εστω ο γκουντι) να πλαισιωνωνται με ροστερ των 200-400 χιλαδων για την ενδεκαδα.

    μονο ετσι μπορεις να περιμενεις συμμετοχες σε ευρωπη με τα αναλογα εσοδα.

    ουτε να εχεις γεροχοντρους μονους τους με 650 και διπλα τον σιαλμα με 200.

    χρειαζεται, κατα τη γνωμη μου, ενα ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ, με αναλογα αμειβωμενους και ποιοτικους παικτες.

    οποτε θα σου πω οχι δεν μπορεις να εχεις ενα πακτη των 15+ γκολ με 200

    γιατι τοτε το μπακ σου θα ειναι των 50

    και ετσι δε πας πουθενα παραπανω απο 5 θεση με τα αναλογα εσοδα

    οπως εισαι τωρα δηλαδη και ο μονος λογος που ειμαστε 5 ειναι επειδη δεν υπαρχει εκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή