Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ;

          Είναι μια ερώτηση κι αυτή. Χρήζει απαντήσεως; Κατά την γνώμη μου όχι. Δεν θέλω κύριε να αλλάξω. Ή μπορεί και να θέλω, αλλά δεν με αφήνει αυτός που ψηφίζω ή αυτός που δίκαια πήρε φέτος το πρωτάθλημα. Είναι μια μορφή αλληλεγκύης κι αυτή προς το φιλόπτωχον σωματείον " Άρης ", που άνευ αυτού για ποιά αξία τίτλου να ομιλούμε; ΜΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ, αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Γιατί κρατάς ακόμα ανοιχτά τα άλλοθι σου; Αν αποτύχει η επιλογή σου; Τι να κάνουμε; Αν αποτύχεις κόντρα σε ζωντανούς, θα δικαιώνεσαι κόντρα σε πεθαμένους; Τόσο δυνατός πρόεδρος και ιδιοκτήτης είσαι, που φοβάσαι ακόμα τα ζόμπυ;
            Με ιντριγκάρισε η υπόθεση του παιχνιδιού του Άρη με την Τρίπολη. Το τι διάβασα,  δεν περιγράφεται. Ίσα που έφτασα στην ανυπαρξία των παραγόντων του Άρη, σε σχέση με τον Μποροβήλο
- που κινεί τα νήματα - αλλά δεν τα κίνησε μάλλον εγκαίρως. Κι είχε στήσει δικό του πίσω από μια φοβισμένη γυναικούλα με σημαιούλα, για να την χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή. Και βέβαια αυτός ο εγκάθετος, να γνωρίζει οτι αργότερα ο Τριτσώνης θα βγάλει πιθανή γκόμενα κι επειδή είναι αντιαρειανός, θα διακόψει το παιχνίδι για κάποιους ψυχολογικούς λόγους της βοηθού του, που παρατήρησα οτι ήταν άβυζη, άρα ο Τριτσώνης μάλλον προσβλέπει σε κώλο. Δεν το λέω τυχαία. Η γυναίκα που δεν έχει βυζιά, δίνει κάτι άλλο, μπας και κρατήσει τον άνδρα. Παρακαλώ σε διαψεύσεις από τις καθ' ύλην αρμόδιας.
              Δεν είναι εκεί όμως το θέμα μου. Σήμερα δεν θα λύσουμε το κοινωνικό που είναι παρά φύσιν, ούτε και θα γίνουμε οικολόγοι που όποια γυναίκα μας παρεδόθη - και δεν την διαλέξαμε - θα την πηδάμε όπως της είχε πει η μάνα της ή γιαγιά της. Μόνο για την αξία της προίκας της. Ο κάθε άνδρας, οφείλει να βρει εναλλακτικούς τρόπους ίνα να εξέλθει το προστατικό υγρό, το οποίο είναι γνωστό οτι αν λιμνάσει, θα προκαλέσει καρκίνο του προστάτη. Κι είναι γνωστό τοις πάσοι, οτι χωρίς προστάτη δεν πας πουθενά. Εκτός αν είσαι γυναίκα, οπότε ο προστάτης δεν χρειάζεται καθότι εκ φύσεως και κοινωνικά, αντικαθιστάς το συγκεκριμένο όργανο.
              Το θέμα μου είναι οτι μπλεχτήκαμε. Έπεσε το μπουκάλι με το νερό στου Χαριλάου και βρήκε την επόπτη στην κοιλιακή χώρα. Και το ματς διεκόπη, για ψυχολογικούς λόγους. Ο διατητής Τριτσώνης έχει ευαισθησίες: Όταν είχε χτυπήσει ο επόπτης Τρύφων στο τηγάνι ( ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ ), του είπε στεντόρια " τίποτα δεν έχεις, σήκω να συνεχίσουμε ". Ο ίδιος άνθρωπος, έβγαλε την ανθρωπιά του στην γυναίκα βοηθό - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ - κι αποφάσισε διακοπή.
            Ή πέφτεις σε αποφασιστικό ή δεν πέφτεις. Κι ο Τριτσώνης, σαν γνήσια κότα αγάμητη, έδωσε τις σωστές εντολές. Άμα αντικείμενο χτυπάει άνδρα, αυτός οφείλει να συνεχίσει. Άμα κάτι χτυπήσει γυναίκα, ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΔΑΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ. Που συμφωνώ μαζί του, οτι η γυναίκα είναι μέχρι την τηλεόραση άντε και την κερκίδα. Παραπέρα, τι χρειάζεται; Να μπει και μέσα στο γήπεδο; Αν το πάμε  έτσι, ίσα που στον βωμό της ισότητας, στις αρένες των ταυρομαχιών στην Ισπανία, να βάζουμε και ταυρίνες λεχώνες ή έτοιμες να γεννήσουν, για να δούμε το θέαμα.
            Και τι φταίει η κάθε ομάδα, για κάποιον βλάκα ( δεν μπορώ να δώσω παραπάνω
χαρακτηρισμό ) που στόχευσε ένα μαλάκα που κρατάει σημαία; Ειδικά αν είναι και γυναίκα, που είπε να μπει σε ανδρικό κόσμο και μετά να παραδεχτεί οτι μπορεί να συνεχίσει αλλά λόγω ορμονικών διαταραχών - δηλαδή ψυχολογικών - να τα κάνει όλα μπάχαλο; ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Που δεν έχουν θέμα ψυχολογικό. ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ, χωρίς ορμονική διαταραχή αλλά απλή οιστρογονική.
              Και τι να κάνει κι ο Βαγγέλας, που την ώρα που έπινε τα χάπια του, τον καλέσανε για να βγάλει απόφαση η πειθαρχική της λίγδας; Με δικηγόρο τον Κοντοβαζαινίτη, υπέρ του Άρη, που όποιοι τον θυμούνται, ασφαλώς καταλαβαίνουν το επίπεδο των δικαστών, που κάνανε πουτάνα τον όποιον κανονισμό ή βγάλανε καινούργιες διαγνώσεις επί του ψυχολογικού. Δεν έχω κάποιο θέμα φυσικά πέραν του φαλλοκρατισμού που με διέπει κι απόλυτα λογικά αφού είμαι μη θυληκό. Κι άρα το όργανο μου θα αντιπροσωπεύω.
                 Όμως η λίγδα, θα συνεχίσει το παιχνίδι. Ποιοί νόμοι κι αστυνόμοι; Να ακούσουμε τον Τσιώλη, " άμα με ρώταγαν θα ήθελα την συνέχεια..." ( μπας και δεν κλείσει η πόρτα του Άρη ) ή τον Γιανούλη ( γιατρό της λίγδας ) που μετά την εξέταση της βοηθού, δεν έμεινε στο πόρισμα αλλά
" ...νομίζω οτι το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί..." παίρνοντας απόφαση διατητή στα υπέρχωρα της ιατρικής, και σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. Φυσικά είναι μαλάκας ο μπουκαλάκιας, αλλά είναι σίγουρο οτι ο κάθε παπάρας θα σφύριζε εντάξει ειδικά όταν είχε ψυχολογικό πρόβλημα; ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΜΕ ΒΑΡΕΣΕ ΒΛΑΚΑ; ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ. Στο γαμήσι, είναι γνωστό οτι παίζουν κάποιοι.
Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ, ΛΑΘΟΣ ΡΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΑΝΤΟΣ.
                   Διότι βεβαίως τα πάντα είναι αδικία για τον Άρη. Λόγω ενός λεχρίτη. Τα πάντα είναι όμως  αδικία, ακόμα κι όταν γίνονται οργανωμένα επεισόδια ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, για να μην πιαστούν κάποιοι,  ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.
               Άλλο λέω. Αν κατεύθυνες την οργάνωση να μπει μέσα πέρσι, φταις. Αν ο μπουκάλης ήταν εγκάθετος του Άρη, φταις. Αν ρε μαλάκα, χοντρικά και γενικά, τα έχεις ελέγχξει όλα, τότε βάλε κάτω την διακιοσύνη.  Αν είσαι ξέφραγο αμπέλι, δεν μας γαμάς με τις νομολογίες σου; Που φταίει ο Άρης για ένα μπουκάλι, ή φταίει η ΑΕΚ πέρσι για 500 μαλάκες; Φυσικά να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να διακοπεί το παιχνίδι. Άλλο όμως αυτό κι αλλο τιμωρία. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ; ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ;
             ΑΝΤΕ ΛΕΩ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ; ΒΟΥΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που μου το αντιπαραβάλουν με κάποιους faux self made. ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.
           ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΖΑΜΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΡΑΚΟΤΑΡΑ; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΑΣΑ; ΣΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕ, ΣΑΜΑΡΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΕΛΩ. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΕΝΝΟΩ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
              Υγ. Ο νόμος είναι νόμος βέβαια. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ. ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΟΥΚΑΛΙ; ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ, άσχετα αν τα δημοσιογραφάκια κάνουν διαχωρισμούς ανδρών και γυναικών. Αυτά που δεν τα ξεχωρίζω: Είσαι σε κάποια θέση; ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΦΥΛΟ. Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ. ΑΜΑ ΤΡΩΕΙ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΝΤΥΠΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ  ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ δεν θα είμαι εκεί. Μόνο οι συγγενείς του θα τον κλάψουν κι αυτοί ανάλογα με το τι θα αφήσει. Ρε πέθανε και μη ερεύνα. Σάμπως και πούσαι ζωντανός, σε ερευνά κάποιος; Α, και πούσαι; ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.  

18 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με δημοσκόπηση πού (έρχεται κλισέ στη μάπα) "ειδε το φώς τής δημοσιότητας" σήμερα, ο Βενιζέλος θεωρείται ο ιδανικός απ΄τούς υποψηφίους για πρωθυπουργός.
    Οκέι.
    Μετά απ΄αυτό, θεωρώ τίς κάτωθι εκδοχές ως τίς πιο πιθανές για την εξήγηση τής αποτελέσματος τής γαστροσκόπησης (τσάκω 2 κιλά αντιβιοτικά και έλα σε κάνα διβδόμαδο να κάνουμε και κωλοσκόπισιν):
    1. Το αποτέλεσμα αυτό είναι η απόλυτη απόδειξη ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες.
    2. Η δημοσκόπηση δεν είναι στημένη, καισυνεπώς αποδυκνείεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι ο Ελλην τήν βρίσκει με μαστιγιάκι και αλατάκι στίς πληγές ντυμένος με πέτσινα και δεμένος σε κάποια υπόγα.
    3. Το αποτέλεσμα αυτό είναι μιά διαφορετική βέρζιον τής τρέχουσας θεωρίας τών ντεμόπληκτων πού βασίζεται στο δόγμα "ρε, έχετε κάναν άλλον?"

    Μπορώ να σκεφτώ (αλλά και να αναλογιστώ) κι άλλες εκδοχές αλλά νομίζω ότι το ζουμί (η ζμάκι όπως έλεγε κι η γιαγιά μου) βρίσκεται στίς 3 παραπάνω.

    Παρεπιπτόντως, από αύριο βρισκόμαστε σε προεκλογική...περίοδο. Την αιμορραγία προβλέπεται να περιορίσει το δημοκρατικό ταμπόν.
    Ανακοινώνεται όμως και η διάλυση τής βουλής δυστυχώς μόλις για ένα μήνα. Μιά μικρή εμμηνόπαυση δηλαδή και μετά βάζει ξανα μπροστά το μαγαζί.
    Ειναι σίγουρο ότι στίς 6 Μαίου η ψυχεδέλεια θα επανα-οριστεί. Ξανά. Οπως άλλωστε επανα-ορίζεται σε κάθε εκλογές. Αυτή τη φορά ο Ελλην καλείται να ψηφίσει δημιουργικά. Για το ξεκάρφωμα δηλαδή. Να "τιμωρήσει" μεν αλλά να μην καταργήσει δε. Να δικαιώσει την φήμην του ως λαός με αρχίδια ψηφίζοντας ακριβώς το ίδιο πού ψήφιζε ενώ θα ψηφίσει "διαφορετικά".

    Η επανάσταση έτσι κι αλλιώς, όποτε και αν συμβεί, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.
    -Gil Scott Heron-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις άκουσα στίς ειδήσεις ότι ο Νικολά Σαρκοζί είναι ντοπέ. Παίρνει λέει χάπια για να διατηρείται ακμαίος.
    Οχι ρε Νικολά, χάπια?? Μα χάπια?
    Δεν έχεις ακούσει για αεροσυνοδούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως ειδες επιασαν ηδη τοπο τα λεφτα που πηραν με τη χθεσινη τροπολογια για την εκτακτη επιχορηγηση των κομματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας11 Απριλίου, 2012 09:22

    Καλημερα.
    Οι "δημοσκπησεις" αδερφε,ειναι ΜΟΝΟ στημενες.
    Το δεξι χερι παραγγελνει στο αριστερο να του πει,τι κανει το κεφαλι.
    Δεν υπαρχουν αυτα τα νουμερα.
    Τα μονα νουμερα που υπαρχουν,ειναι οι στρογγυλογαμημενοι στρογγυλοκαθημενοι "πρετεντεριδες" "χατζινικολαοι", "σταιδες" και μαζι με "νικολακοπουλους", "μαυρους" και κανουν ωραιοτατες παρτουζες.
    Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει ασφαλως.

    Με αυτα τα νουμερα και τους πινακες, δε παρουσιαζουν τις τασεις,αλλα το ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    Δεν ειναι "δημοσκοπηση". Αδιορατη εντολη ειναι. Μια προτροπη προς το επομενο αναποφευκτον. Η και σαν απειλη θα μπορουσε να εκλαμβανεται.

    Αυτη ειναι η δουλεια τους. Γι'αυτο χρυσοπληρωνονται. Και οι μεν και οι δε.
    Για να κανουν βαρδια στη γεφυρα και να διορθωνουν την ηδη απο πανω χαραγμενη πορεια.

    Οχι οτι ο κοσμος ειναι αμοιρος ευθυνων βεβαια. Ποτε δεν το ειπα. Το αντιθετο. Ειναι ο μεγαλος μαλακας της ιστοριας. Και κατ'επεκταση,φταιχτης. Το ποσο,ειναι αλλο θεμα.
    Δεν ξερω ποσο συμμετεχει στο "μαζι τα φαγαμε",αλλα σιγουρα εχει βαλει πολυ χοντρα το χερακι του στο "μαζι τα διαλυσαμε"

    Και πιαστικε και κοροιδο.
    Αφου ναι μεν στο "παρτυ" συμετειχε μαζι με τους δικομματικους οικοδεσποτες,αλλα τωρα,μονο αυτοι θα πληρωσουν την συμμετοχη τους.
    Οι αλλοι αυτοπροστατευονται. Εχουν κανει καβατζες. Εχουν περιχαρακωθει πισω απο ενα "Συνταγμα-αναχωμα στην νομημοτητα."

    "Εμεις φρουρες,συγκατοικισεις,συγκυβερνησεις, "συνευθυνες",παραγραφες,περιφρουρησεις των κεκτημενων μας" και για σενα εχουμε μονο "death and taxes".
    Ξυλο,πεινα και φορους.
    Την ωρα που κανονιζαν τους εκλογικους χοντρους μποναμαδες τους,παραλληλα θεσμοθετησαν το κυνηγι απαντων, με 300 ευρω χρεος στην εφορια.Επιθεση σε σπιτι,οικογενεια και ελευθερια.Τιποτα δικο σου. Ολα στον "ατμο".
    Συληψεις,κατασχεσεις κλπ για ποσά γελοια.

    Ειναι ξεκαθαρο οτι βρισκομαστε σε πολεμο. Και οι "εκλεγμενοι" ειναι με το αλλο στρατοπεδο.Δυστυχως, για το εκλογικον σωμα.
    Το οποιο κατα τους δημοσκοπους και αναλυτες και απαντες τους "ιατρους" ειναι "σοφο" και εχει "αλανθαστο κριτηριο". Ε,ρε πλακες.

    Τωρα που η θαλασσα εγινε γιαουρτι , ο λαουτζικος εχασε το κουταλι.
    Δεν ξευρει κατα που να παει. Και κουραζεται ευκολα απο την αναζητηση και την πολυ την γυρα.
    Και δεν ειναι μαθημενος ετσι.
    Εως τωρα ειχε μια ασφαλεια. Αλλοι του ελεγαν τι να κανει και ετσι τους εβριζε και του μουτζωνε,αλλα ξαναψηφιζοντας τους,ωστε να μπορει να βριζει καποον για τα δεινα του. Μια χαρα ηταν κανονισμενα.
    Ειναι σαν να σου λενε οτι πρεπει να φυγει η πιτσαρια και το γυραδικο απο την γειτονια σου, απο οπου για χρονια παραγγελνες τις πιτσες σου και τα σουβλακια σου.
    Αντε τωρα να ψαχνεις.

    ΤΩΡΑ; Τωρα μεγαλε; Αντε βγες στο "ξεφωτο".

    Δεν θα ειναι καθολους απιθανο,ενα μεγαλο μερος, η ενα ικανο μερος εστω, του εκλογικου σωμματος, να προτιμησει τα γνωστα μαντρια,γιατι "ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Συνελαβαν" τον Ακη ρε. Ελα ρε. Πολυ ωραιο θεατρο ρε.
    Πολυ αλητες ρε.
    "που το πανε το παιδι..."

    Εναν καμενο,εναν παροπλησμενο κλεφτη.
    Ενα ξεχασμενο παπουτσι κατω απ'το κρεβατι.

    Το κερασακι στην τουρτα,πρωτου ο τραπεζοκομος Παπαδημος παει στον αλλο γερο-τεμπελη που κλανει και χεζει στο προεδρικο μεγαρο, να του υποβαλει την παραιτηση,να κλεισει το μπουρδελο για κανενα μηνα μεχρι να ολοκληρωθει το μαγειρεμα των εκλογων (εαν γινουν τελικα) και να επανελθει ξανα-μανα το ιδιο συστημα απλα με διαφορετικες διαβαθμησεις και κοστουμια και να ξαναλαβουν την κουταλα στην αφετηρια της διαδρομης "μασα-ξεπουλημα-παραγραφη-συνταξη-αποσυρση.

    Το συνθημα πρεπει να ειναι ενα:
    Η ψηφιστε τους για να ψοφησετε, η αψηφιστε τους για να μη ψοφισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sorry αλλα ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟ βαρετο το 'πολιτικο σκηνικο' και τοσο μα τοοοοοσσσσοοοο προβλεψιμο που δε μπορω να ασχοληθω.

    Εδω εχουμε καθε μερα τον επαναπροσδιορισμο του ΓΕΛΟΙΟΥ και θα ασχολουμαι με Βενιζελους και Σαμαραδες?
    Θα ψωφησω (ΑΝ ψωφισω) ενα απο τα τελειωμενα κομματα (την ενωση επιπλοποιων κατω ραχουλας ας πουμε) και παμε παρακατω.
    Λες και αλλαζει κατι? Ετσι και αλλιως η κυβερνηση του Δ Ραιχ κυβερναει..

    Ετσι και αλλιως αυτοδυναμια και οι 2 μαζι ΔΕΝ βγαζουν, ΟΥΤΕ με μαγειρεμενες ΄δημοσκοπησεις, ποσο μαλλον εξω απο το κοσμο του matrix.

    Προχωραει το πλανο του' βλεπεις μακρια απο το περιπτερο.Τι καταλαβαινεις?
    1) Υπαρχει καποιο πλανο
    2) Θα μπουν καποια λεφτα η εστω καποια ροη πληρωμων
    3) Βρηκες μια ακρη με τα φεσια (για αρχη, ποσα ειναι τουλαχιστον)

    Πας λιγο πιο κοντα και σε πιανει η Ψ-ΩΡΑ:

    1) Περιμενει απο τους μετοχους να βοηθησουν...
    2) Περιμενει απο την εφορια να ρυθμισουν τα χρεη
    3) Περιμενουν οι υπαλληλοι το δωρο
    4) 'Κυνηγαει' νεους επενδυτες (νεους οχι παλιους)
    5) Τον 'προβληματιζει' η διαχειρηση αγαμιδι..

    Ρε το μπαγασα τον αγαμιδι.. πως το εκανε αυτο και εγω 4 χρονια δεν το πηρα πρεφα? Μα να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ 1 ΧΡΟΝΟ και να τα τσεπωνεις ολα? Ρε το πουστη μεχρι και τα λεφτα του Σκοκο εφαγε..

    Μιλαμε για πλανο οχι αστεια..
    Μιλαμε για οργανωση ακομη καλυτερη απο τη πρωτη φορα, μιας και τωρα ΄ξερει΄το γκοντο και εχει μαθει..

    Μιλαμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ,τη κοντοπουτανη ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ που θα σωσει την εταιρεια με δανεικα και τοκους και με δεσμευμενα τα λεφτα της.

    Τωρα γιατι Η ΙΔΙΑ η εταιρεια δεν σωνεται μονη της με τα λεφτα της, να παει δηλαδη σε μια τραπεζα νε εκχωρησει τα εσοδα της για να παρει δανειο, αλλα περιμενει το κοντοπουτανο με 5,9% και τον 'αραβα' φιλο του, αυτο μονο ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ το ξερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σύκα, σύκα. Και η σκάφη, σκάφη.
    Ο καθένας στον πάγκο του και ο κολιός τον Αύγουστο.

    Καμία απολύτως δουλειά δεν έχει η οποιαδήποτε γυναίκα μέσα σε ανδρικό γήπεδο. Τέλος.

    Το λέω, και σαφώς θα υπάρχουν πάμπολλες γυναίκες (αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία) που θα γίνουν έξαλλες και θα με πούν προδότρια, αλλά σ'αυτά που δεν έχω.
    ΑΡΚΕΤΑ θεωρώ πως έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι τη σήμερον εποχή. Θα μου πεις, από το ποδόσφαιρο πιάστηκες; Όχι.. αυτό είναι ένα παράδειγμα. Πολύ πιο σοβαρό το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ας όψεται που δεν είναι κατάλληλος ο χώρος.

    Τώρα, εφόσον βρέθηκε (επαναλαμβάνω, κακώς) εκεί μέσα η κοπελιά δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί θα έπρεπε να μεταχειριστεί διαφορετικώς από οποιονδήποτε άντρα. Άμα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oταν πεφτει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πρεπει να διακοπτεται το παιχνιδι με 0-3 υπερ του φιλοφενουμενου και -3 απο το γηπεδουχο.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιος που ποτε αμα τον πετυχε!!!! η οχι.

    Ουτε ενστασεις ουτε τιποτε.

    Και αμα γινωνται μαγκιες τυπου μπουκαρουμε, -10 και 500,000 προστιμο ΣΤΗ ΠΑΕ.

    Να δεις για ποτε μαζευωνται ολα τα καλοπαιδα και ολοι οι 'γνησιοι' κοπριτες .



    Τι θα πει πεταω μπουκαλι αδειο-γεματο, το πετυχα δε το πετυχα και μπορουσε να συνεχισει η οχι?

    Στα γραφεια του Βαγγελα τολμαει κανεις να μπει να πεταξει μπουκαλι και αμα δε τον πετυχει του λεει δε τρεχει τιποτα μεγαλε φιλοι ειμαστε?

    Η τον πανε οριζοντια 3-4 μεχρι το δρομο?

    Αιντε γιατι το παραζαλισαμε το θεμα...

    ΥΓ Εδω βεβαια μπορει να τιμωρηθεις απο την ΟΥΕΦΑ οτι κοροιδευεις οικονομικα το κοσμο αλλα στη Λιγδα συμμετεχεις κανονικοτατα..
    Το μπουκαλι θα μας πειραζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Απριλίου, 2012 15:58

    Μιλάμε ζούμε σε και γαμώ τα ευνομούμενα, δυτικά κράτη.
    Πως δεν το κατάλαβα τόσο καιρό...
    Πιάσαν τον Άκη, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!
    Βέβαια ερωτήματα του στυλ "αφού έχουν παραγραφεί τα πάντα όλα, αφού είναι 75, αφού ώσπου να τον πάνε μέσα θα έχει αποδημήσει, έχουμε εκλογές όπου νάναι (Τυχαίο? δε νομίζω...)και το μΠΑτΣΟΚ ψάχνει μαζί με τους μετανάστες επικοινωνιακό αποκούμπι κλπ κλπ" απευθύνονται μόνο από εγκάθετους που δεν θεωρούν ότι και ο γκκοντό έμαθε από τα λάθη του αι τώρα έρχεται καβ(α)λα στ' άλογο να σώσει την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργο μπουζουριασανε και τον Σαχπατζίδη που ειχε λεει σχεση με τον Ακη και ξεπλενε (ακουσον ακουσον!!) μαυρο χρημα..

    Ωρες ειναι να κατεβουν και προς το resort να αρχισουν να μπουζουριαζουν δανειστες με τοκους 5.9%, πρωην προεδρους που αμοιβωνταν απο off-shore με 250,000$ ως συμβουλοι επι ναυτικου δικαιου...,ακομη πιο πρωη προεδρους που τους λειπουν κατι παραστατικα γυρω στα 5 εκκ ευρω (αυτο δεν ειναι ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ??) η ακομη και μεγαλο-μετοχους που αγορασαν πρακαρισμενες μετοχες στα 0,30 οταν αυτες κατα την ΑΜΚ ειχαν 6,4.. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ..

    Αμα δε φτασουνε να μπουζουριασουνε και αλλους πρωην της χρυσης εποχης Σημιτη, με προμηθειες π.χ Siemens που ΞΕΠΛΕΝΑΝ μεσω Τζιοβανηδων και Καρεμπεδων με τις φιεστες των σερι ...πρωταθληματων θα τα σκισουμε τα πτυχια μας..

    Γιατι ο θειος αγαπουσε το Θρυνο και τα εχωνε. Οσο πιο μεγαλα τα ψηφιακα κεντρα του ΟΤΕ π.χ τοσο πιο μεγαλο ποσοστο περισσευε για να γιορατζουμε το 7-8-9 πρωταθλημα..

    Μεχρι διαφημηση στη φανελλα την ειχε τη Mizens ο θειος..
    Αμα δε παινεψεις το σπιτι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαρκασμός ήταν Χρήστο. Αυτό πού έγραψα περί δημοσκοπήσεων. Φυσικά και είναι μούφα.
    Αλλ ρε παιδί μου, αφού το σπουδάζουμε πού το σπουδάζουμε το γαμημένο το μάρκετιγκ, είναι δυνατόν να βγάζουμε αποτέλεσμα δημοσκόπησης πού λέει "ο Βενιζέλος πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός"?
    Ημαρτον.
    Και τέλος πάντων.
    Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω την όλη φασαρία.
    Δεν έλεγε τόσο χρόνια ο λαός "ότι πρέπει να πάνε κάποιοι φυλακή". Ε, να, μπουζουριάσανε τον Ακη. Στό άκουσμα αυτής τής συνταρακτικής είδησης έβαλα μιά ορίτζιναλ συλλογή από ρεμπέτικα (τα κανονικά όχι τα πέτσινα τής δεκαετίας 50 και δώθε) στο πικάπ και έπεσα σε μιά κατάθλιψη με ατμόσφαιρα "πουτάνα κοινωνία πού βάζεις τον Ακη πίσω απ΄τα κάγκελα".
    Διότι αυτό δεν είναι ένα θέμα πού πρέπει να ξεπερνάμε ελαφρά τη καρδία και να κάνουμε και χαβαλέ στο καπάκι.
    Υβρις, κύριοι.
    Τον Ακη ρε?
    Πού φτάσαμε επιτέλους? Εχει χαθεί κάθε σεβασμός στο δημοκρατικό μας πολιτευμα? Μιλάμε για έναν άνθρωπο πού υπηρέτησε την πατρίδα επί δεκαετίες με σύνεση και σωφροσύνη. Επραξε δε ακριβώς αυτά πού προβλέποταν να πράξει.
    Και τον μεταχειρίζεστε ως σύγχρονο Σωκράτη? Αιδώς ρε λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμ το άλλο? Ο Μπατίστα κατεβαίνει με την Ντόρα.
    Να σχολιάσω?
    Ασ΄το, να το πάρει το ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλά δε γίνεται να μην σχολιάσω, δεν μπορώ, δεν είναι δυνατόν να μην σχολιάσω τήν κίνηση αυτή τού Μπατίστα.
    Η πρώτη απορία πού μού έρχεται στο μυαλό είναι η εξής:
    -μέσα από ποιά διαδικασία σκέψης αποφάσισε ο Ντανιέλ ότι η Ντόρα είναι η πρέπουσα επιλογή για να...πολιτευτει?
    Επέλεξε δηλαδή ο Μπάτίστα μετά από πολλή και ώριμη σκέψη μελετώντας τα βράδυα τα προγράμματα τών άλλων κομμάτων και απέφάνθη ότι η Ντόρα τα λέει πιο σωστά?
    Και οκέι, καταλαβαίνω ότι κάποιες απ΄τίς επιλογές πού είχε ο Μπατίστα απορρίφθηκαν από μόνες τους.
    Οπως π.χ το να κατέβαινε με τη Χρυσή Αυγή.
    Ομως μισό λεπτό.
    Αν διάβαζα σήμερα ότι ο Ντανιέλ κατεβαίνει με την Χρυσή Αυγή θα θεωρούσα ότι αυτή είναι μιά επιλογή με αρχίδια. Μάλιστα θα προτιμούσα να ανακοίνωνε πρώτα τήν πρόθεση του δημοσίως αναγκάζοντας την Χρυσή Αυγή να πάρει θέση.
    Μαύρος υποψήφιος ανάμεσα σε λευκούς με ξυρισμένα κρανία πού κυνηγάνε μετανάστες τα βράδυα στην Αχαρνών?
    Αυτές είναι ανατρεπτικές κινήσεις πού δίνουν τροφή για σκέψη.
    Ομως αυτό δεν συνέβη.
    Προτιμήθη η Ντόρα, και είναι ενα θέμα αυτό όπως και να το κάνεις.
    Γιατί ας πούμε, δεν προτιμήθη ο Καμμένος? Στο πηγάδι κατούρησε, Ντανιέλ?
    Η ακόμα και το ΜΠΑΤΣΟΚ η και η Ν.Δ?
    Γιατί όχι η Αλέκα στην τελική?
    Τι είναι αυτό δηλαδή το κρίσιμο το οποίο σε έκανε να κατασταλάξεις στην Ντόρα?
    Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τίς απόψεις τού Ντανιέλ στο συγκεκριμένο ζήτημα γιατί η επιλογή του με έχει καρα-ιντριγκάρει.
    Θεωρώ δε, ότι θα τριπάριζα εντελώς ακούγοντας τις.
    Να ρε θέματα δημοσιογραφικά.
    Αλλα πού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλπάζει σαν τρομαγμένο άλογο η ειδησεογραφία σήμαρα. Πολύ πράμα ρε παιδί μου, δεν προλαβαίνεις να επεξεργαστείς τα δεδομένα.
    Ο Νοτιάς λέει ότι "θα κάνει ότι μπορεί" για να στείλει...120.000 πού λείπουν για να μην μάς τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ.
    Αντε πάλι εδώ να αποκρυπτογραφείς τι σημαίνει αυτό το "θα κάνει ότι μπορεί".
    Αναλογικά μιλώντας, είναι σαν να μού ζητάει εμένα ένας φίλος για μεγάλη ανάγκη 20 ευρώ και να τού λέω "θα κάνω ότι μπορώ ρε φίλε, θα το κυττάξω το θέμα, εννοείται".
    Πού θα πεί?
    Θα κυττάξω πίσω απ΄τα μαξιλάρια τού καναπέ. θα ψάξω σ΄όλες τίς τσέπες απ΄τα παλτά και τα μπουφάν γιατί όλο και κάτι ψιλά ξεχνιούνται εκεί. Αλλά και σε ένα κεσεδάκι πού παλιά χρησιμοποιούσα ως κουμπαρά.
    Θα κάνω κινήσεις ρε παιδί μου.
    Θα ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από αύριο Μ. Τετάρτη τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Ατρόμητος.
    Θα ισχύσει γενική είσοδος με 10 ευρώ για τα κανονικά εισιτήρια και 5 ευρώ για τα παιδικά, με εξαίρεση τη θύρα 29 (50 ευρώ τα κανονικά και 20 ευρώ τα παιδικά) και τα επίσημα (100-30).

    Πηγατε και πηρατε διαρκειας με 500-600-800 ευρω? Υπολογισατε να προπληρωσετε 20-25 ευρω (στη καλυτερη) ανα παιχνιδι και τα σκασατε στο εκαστοτε γλαστρα?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ. που νομιζετε οτι εισαστε εξυπνοι και εμεις μαλακες.

    ΣΑΣ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, τα τσεπωσαμε κιολας μιας και ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, και τωρα μπορειτε αναπαυτικα να καθησετε και να βλεπετε τα παιχνιδια με το διπλανο σας που δεν θα πληρωσει ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.

    Γιατι το παρτυ τελειωσε και τωρα ερχεται το after party με guest star τον ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ σε ρολο 'προεδρου', το Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α στο ρολο του
    'προπονητη μας' και φυσικα το ανθρωπο-σωτηρα το μεγα δανειστη γκοντο..

    Τρεχατε να στηριξετε την ομαδα. Δωστε τα λεφτα σας στο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ να μας εξυγιανει και να μας βγαλει αδεια να παιζουμε στας ευρωπας.

    Και επειδη ειναι ο Ατρομητος μεθαυριο, για καλο και για κακο παιξτε και ενα διπλο τελικο (4 εχει αποδοση) να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...
    Εγω μεχρι και Μητρογλου σκορερ παιζω.. Γιατι δηλαδη ποιος θα τον σταματησει?

    Ο ....Μπουγαιδης??

    χαχαχαχαχαχαχα

    εχετε πολυ πλακα ρεεεεεεε

    ΥΓ Μη ξεχασετε να περασετε και απο τη μπουτικ να αγορασετε φανελα καραμπελας-αργυριου-καφες-σιαλμας (με πετσινο γιακα καρφωμενο). Με την επιστροφη του γκοντο θα αναβιωσει και η εταιρεια-προτυπο που καταφερε να εχει μονο ζημιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι αναρωτιεσαι με ποιο "σκεπτικο" επελεξε το απο-κομμα Δη-Συ, ο Μπατιστα;
    Ξερεις κανενα μαυρο που να εχει ΚΑΙ μυαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλούς. Οπως επίσης ξέρω και πάμπολλους λευκούς χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πήρε το ματσάκι η Ντόρτμουντ απόψε με την Μπάγερν.
    Κακό συνολικά το παιχνίδι με πιο αξιοπρεπές το 1ο ημίχρονο όπου κυριάρχησε η Ντόρτμουντ καταφέρνοντας όμως να μην βάλει γκόλ.

    Στο 2ο υπήρξε μιά ανεξήγητη δειλία από πλευράς Ντόρτμουντ, το εκμεταλεύτηκε οριακά η Μπάγερν χωρίς όμως ουσία, και ήρθε και το γκόλ όταν ουσιαστικά και οι 2 είχαν αρχίζει να συνηθίζουν στην ιδεά τής ισοπαλίας.

    Στα τελειώματα η Μπάγερν έχασε πέναλτι αλλά και μιά ακόμα ευκαιρία πού ήταν καλύτερη κι από πέναλτι (Ρόμπεν σε κενή εστία άουτ) και γειά σας.
    Κατά 90% η Ντόρτμουντ παίρνει δεύτερη κούπα στη σειρά.
    Τώρα κυττάω το Ατλέτικο-Ρεάλ (στο 0-1 πρός το παρών) ελπίζοντας να βρεί τρόπο να το ισοφαρίσει η Ατλέτικο (πού το αξίζει σύμφωνα με την μορφή τού παιχνιδιού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή